1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2021 18:55 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia sehrála s Leicesterem vyrovnanou partii a bez branek remizovala

Solidní pozici do odvety si zajistili fotbalisté Slavie v domácím zápase s Leicesterm. Na každé straně bylo k vidění pár zajímavých situací, z nichž ale žádná neskončila gólem a na tabuli tak svítilo konečné skóre 0:0.

Sestava Slavie byla předem vysoce očekávaná, snad až na otazníky na dvou postech. Nakonec Jindřich Trpišovský upřednostnil uprostřed obrany Davida Zimu před Delim, nalevo se postavil Jan Bořil, a nikoliv Oscar. Před Kolářem kromě této dvojice operovali ještě Kúdela s Bahem, na křídlech dostali prostor tradičně Sima s Olayinkou. Uprostřed hřiště se představili Holeš, Provod a Stanciu, na hrotu pak vyběhl Kuchta.

Na straně Leicesteru žádné šetření sil nepřišlo, Brendan Rodgers postavil prakticky to nejlepší, co mohl. V bráně Schmeichle, před ním Amartey, Evans, Söyüncü a Thomas. Ve středu zálohy byla důvěra svěřena Ndidimu, Tielemansovi a Maddisonovi, útočné trio vyběhlo ve složení Albrighton, Vardy, Barnes.

První větší příležitosti jsme se dočkali už ve třetí minutě. Z pravé strany rozehrál Provod rohový kop na zadní tyč, kde situaci zavíral Kúdela. Tento stoper ovšem selhal a nedokázal trefit bránu. Na druhé straně se po čtvrthodině musel pořádně činit Kolář. Bah se nestihl vrátit s Barnesem a slávistický gólman horko těžko sevřel nohy k sobě a zabránil tak protivníkovi ve skórování.

Další nebezpečná akce se rodila ve čtyřicáté minutě, kdy se po Albrightonově pasu řítil za balónem do brejku Vardy. Situaci ale včasným výběhem zachránil Kolář. Po přestávce se obraz hry otočil a více ze hry měli slávisté. Schmeichel musel předvést své kvality zejména po hodině hry, to lapil Stanciovu padající ránu z dálky.

Zbytek utkání už tolik akce nenabídnul. Leicester zase překlopil optickou převahu na svou stranu a sešívaným v závěru utkání zjevně došel dech. Přesto žádná výraznější šance pro Lišky nepřišla a utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem 0:0. Odveta je na programu příští čtvrtek od 21 hodin na King Power Stadium v Leicesteru. Vršovickým v ní stačí k postupu jakákoliv gólová remíza...

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz

Komentáře (944)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No bude to zajimave, muze se stat cokoli.

Rozhodne to, jestli bude Sima ve velke forme i v takovym velkym dvojzapase...

Reagovat
Coutinho10

vyšlo hodně zajímavý preview na YT od SKS o Leicesteru...na českou úroveň fakt super

https://www.youtube.com/watch?v=jbwuIDaSlOs

je to rozhovor s Hoškem, Hollowayem (editorem v Leicester Fan Tv) a na závěr s Cufem

Reagovat
YNWA__MSN

Ten Hošek je ale kreten Říct, že je Vardy jednoduchej, že akademie Leicesteru moc dobře nefunguje, Kasper že má nadváhu a měl by zhubnout 10kg, a že je to hnusný město... Dělá Slavii ostudu a všichni fans Leicesteru jsou pořádně nasraný

Reagovat
Greny

Hele Hošek si může říci co chce i kdyz může mít v něčem pravdu... Problém je že to tam Slavia neměla davat...proč to svádí na Hoška?

Reagovat
OTASi

Hlavně z toho nejde rozpoznat, jestli si dělá prdel nebo ne. Obojí verze jsou špatný. Buď to myslí vážně, v tom případě no comment, anebo to říká s nadsázkou, ale nějak v tom nevidím smysl..je to fakt divný a fans lišek se nedivím

Reagovat
berliner

Hosek Pseudoodbornik na Anglickej Fotbal a fanda Tottenhamu

Reagovat
pingla

dělá ze sebe super odborníka na anglický fotbal, přitom každý druhý odsud ví víc než on je to namyšlený kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale.. proc takovej lojza dostava tolik prostoru.. kde se vubec kurva vzal, pycino.

Reagovat
Euphael

Reagovat
gunner123

Reagovat
icka

Reagovat
Mirek na tenisu

Šílené pondělí Šídlova Hoška s rubrikou Kubík a Slonková na tahu.

Reagovat
Coutinho10

celkem za to uz schytal hate z Anglie

Reagovat
Losinho

Co z toho není pravda?

Reagovat
ACSeRw!n

pravda boli

Reagovat
YNWA__MSN

Vardy není idiot, Kasper je výborný brankář, který nemá nadváhu 10kg, A Leicester má dobrou akademie (xkrat lepší než Slavie) , kde vychovali už hodně dobrých hráčů (např. Barnes, Choudhury, Chilwel...) A i kdyby něco z toho pravda byla, tak je to ubohé takto se vyjadřovat o soupeři

Reagovat
Neutron

ale on nepovedal, ze je Vardy idiot, iba ze to nie je intelektual, ze je to proste jednoduchy chlapec, zase tu z Vardyho nerobte akademika dpc kazdopadne to ako to podal bolo fakt uplne sedlacke, neviem sice kto to ten Hosek je, ale ocividne pekne jalito

Reagovat
ratusek

A Slavia má v týmu intelektuály?

Reagovat
Front hell

Má vůbec nějaký tým ve svých řadách intelektuály?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

a toto ma aky suvis? to teraz nikto nemoze povedat, ze co ja viem Pepe bol vymaz len preto, ze trebars vo svojom klube ma tiez takeho jebnuteho hraca?

jednoducho to tu nafukujete a prikraslujete tak aby sa vam to hodilo. Jeho futbalove kvality nijak nekomentoval a ani z neho nerobil debila co nevie citat pisat a namiesto podpisu tam jebne odtlacok zaluda, to len vy to tu tak vykreslujete.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak muze to rict, ale pak se nemuze divit reakcim, kdyz to nema nijak podlozene a pusobi to jako blbost..

Reagovat
Neutron

tak to uz je jeho problem, ked sa prezentuje ako vidlak

Reagovat
remeslnik

Není to jen jeho problém. Angličani si můžou myslet, že to je názor a pohled na ně nás všech.

Reagovat
Neutron

a teda este by som dodal, ze proste je to kokot, ze to vobec zo seba vypustil, ale vravim, neviem co za vypatlanca to je, asi to je u vas znama firma.

Reagovat
Losinho

Ne, ale jak to pomáhá Vardymu?

Reagovat
ratusek

to nevím, proto nechápu tu narážku na Vardyho od Hoška

Reagovat
Mass

Copak je Leicester Hoškův soupeř?

Reagovat
Losinho

Takhle, nutno říct, že Hošek má (aspoň teda předpokládám) o PL i Leicesteru dost velký znalosti. A nevyjadřuje se o soupeři, není to slávista.

Schmeichel je výbornej, to nezpochybňoval. Ale porovnej si jeho postavu s vyhublým (byť horším,) Kolářem.

Vardy působí jako třeba Bořil. Fajn týpek, ale jednodušší. Osobně ho neznám, ty teda asi jo.

U koho z Anglie takhle nenajdeš aspoň 3 fotbalisty podobný kvality? Třeba u 5 klubů z dvaceti?

Reagovat
Neutron

nejak nerozumiem co tu z toho niektori vyrobili aku kauzu...

Reagovat
adoxx

To myslíš vážně?

Reagovat
John Obi Mikel

Zase pseudokauza a vytváření umělých tlaků.

Reagovat
Losinho

Uličníci.

Reagovat
smazaný uživatel

je smesne se obouvat nejak do vardyho, kdyz pusobi intelektualne normalne vuci ostatnim fotbalistum, akorat teda narozdil od vetsiny umi byt i opravdu vtipny.

schemichel taky na me nijak nepusobi, ze by byl tlusty a uz vubec nijak ho to neomezuje ve vykonnosti, kterou si dlouhodobe udrzuje v topce. jeste je smesne, jak pak v ublizenem brecicim clanku na seznamzpravy vypotil neco o tom, ze trpis by to z nej dostal, kdyz za slavii chyta jeste mnohem vice vypaseny kolar.

Reagovat
adoxx

Reagovat
Bucky

Hošek není kretén, do podcastu by to bylo naprosto v pohodě. Tohle si musí uřídit Slavie, že takový obsah se nehodí do oficiálního klubového videa. Ať už tam řekne cokoliv, je jen na Slavii, co z toho tam použije. Od Hoška lehce neuctivé. Od Slavie jako soupeře brutálně nesportovní. Když si vezmu, jak se tu každý rozčiloval, že tehdejší trenér Gentu, ve snaze nabudit svoje hráče se špatnou aktuální formou, prohlásil, že má lepší tým než Liberec. Tohle nemá žádnou "omluvu" ve stylu nabuzení hráčů, tohle je prostě jen neuctivé k soupeři.

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
berliner

Jedeme Leicester vylupte slavistickej stadion Tip 0:2 Goly Vardy a Iheanacho.

Reagovat
Kop do titulků

Tohle jsem nikdy nechapal... jakej mas sakra duvod nefandit ceskymu tymu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to Němec.

Reagovat
Mass

to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš debil

Reagovat
berliner

Az na to ze mam Svycarsko-Nemecke predky a jsem na ne hrdy a rozhodne nebudu fandit ceskym tymum jen proto ze jsem se tu narodil ceske tymy jsou trapne a nudne a nikdy jim v domacim prostredi fandit nebudu,to uz radsi budu fandit zahranicnim tymum a ne ubozakum z Kaprligy

Reagovat
PH8

Určitě by byli hrdí i oni na tebe

Reagovat
Neutron

dpc

Reagovat
Mass

troll

Reagovat
JarousFCB

Protože ten český klub není Baník a SKS nemám rád. Není to repre... nebo myslíš, že dnes fans City fandí MU apod.?

Reagovat
Kop do titulků

Ne ale angličani nemaj potrebu honit koeficient

Reagovat
berliner

NO A? To je problem ceskych tymu ze vetsinou vylitnou v predkolech cesky tymy mi jsou proste nesympaticke a cim min ceskych tymu v Evropskych poharech tim lepe

Reagovat
Kop do titulků

Ok tak padej na Deutschefuball, a jak tu tvojí národní toleranci vidim, tak hned potom rovnou do wermachtu

Reagovat
JarousFCB

Aha takže podle tebe měli včera fans Partizanu fandit Crvene Zvezdě? Fans Celtic měli fandit Rangers? Kvůli nějakému číslu??? I kdyby jo, tak já se k tomu fakt nutit nebudu.

Reagovat
krupa1919

Nikdo po tobě nechce, abys když se ještě dalo na ně chodil do hospody a slavil jejich případný výhry panákama do rána.. Ale chápu, že 100 lidí 100 chutí, každopádně přej a bude ti přáno nebo jak se to říká

Reagovat
JarousFCB

A ty si určuješ komu budeš fandit?

Reagovat
krupa1919

Nerozumím tvé otázce, já své oblíbené kluby mám, ale kdyby se do předkola EL například dostal Baník nebo Slovácko, tak jim budu přát ať se samozřejmě dostanou co nejdál jde přece o prezentaci českého fotbalu v Evropě..

Reagovat
krupa1919

Smajlík měl být palec *

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
JarousFCB

U mě to prostě není otázka volby . Zapnu fotbal a někomu začnu přát výhru až v průběhu. Neumím si říct "Jé Slávka ... Dnes bych je mohl přestat nesnášet, když tak hezky reprezentují český fotbal a navíc ten koeficient. Ten by se jednou mohl hodit."

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu preco by mal fandit ceskemu timu? moze fandit svojmu a v ostatnych zapasoch si moze fandit komu chce

Reagovat
berliner

Reagovat
berliner

Tohle vlastenectvi ve sportu zas nechapu ja a prijde mi to trapne fandit nejakym klubum jen proto ze je ze stejne zeme jako ja

Reagovat
berliner

A navic zahranici je pro mne neco jako exotika,kam se v zivote nedostanu, o duvod vic proc fandit tymum z ciziny

Reagovat
Neutron

preco by si sa nikdy nedostal do zahranicia? Navyse to nejako koresponduje, ze ked sa trebars nikdy nedostanem do Norska tak budem fandit Norom?

Reagovat
berliner

Protoze jsem chudej jak kostelni mys a nemam na to finance

Reagovat
Neutron

Trebars raz mat budes

Reagovat
berliner

A navic skoro vzdycky kdyz se stretnou me oblibene nebo neoblibene tymy tak vzdycky fandim hostum,zkratka s nimi sympatizuji a navic kdyz se mi vetsinou libi venkovni sady dresu tak taky proto vzdycky kdyz se stretnou ceske tymy v domacim prostredi s temi zahranicnimi tak fandim hostum to je zas muj treti duvod

Reagovat
berliner

Zkratka jsem pripad pro cvokare

Reagovat
Neutron

Jasne, ako mne to nijak neprekaza, len ma docela zaujimali dovody

Reagovat
berliner

Aspon ze nekoho ty me duvody zaujali a zajimali

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že bude oteplení , oni zvyklý na golfský proud a tady by měli pořádnou nadílku a zimu mno bude 8-10 celsia )

Reagovat
Stannis Baratheon

V době zápasu už budou asi jen cca 2 stupně nad nulou.

Reagovat
Thimpu25

lepší počasí tedy jak v Bitvě o Winterfell?

Reagovat
Stannis Baratheon

To rozhodně jo.

Reagovat
Thimpu25

asi máš recht, bude možná i o něco lepší světlo

Reagovat
Akinfeev

1:3

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:3, Sima a Kúdela; Vardy, Maddison a Barnes

Reagovat
M1ck0

2:1, Kuchta, Sima - Maddison

Reagovat
KingMaster13

No tohle bude masakr a mám fakt jediné přání a to abychom neprohráli a bylo o co hrát v odvetě. 3. tým PL respekt je na místě a bude to pěkně těžké ale uvidíme proti Seville se nám taky nevěřilo ale bude to nesmírně těžké, los nás teď fakt nešetřil. Musíme do toho dát všechno, vyvarovat se chybám a hlavně doufat že Kolář nebude zase mít den že nechytí ani rýmu Fakt doufám alespoň v tu remízu, ta by byla super, sice šancím by to asi moc nepomohlo ale v odvetě by bylo na co se těšit, jinak samozřejmě uvědomuju si že jsme outsider. A co se týče jejich fandů tak nechápu co vyvádí na těch sociálních sítích Nemají vůbec smysl pro humor není urážka říct o díře že je díra ale je vtipný sledovat Hoška co se ohání Anglií jak si u nich naběhl na vidle No u tipu budu zaujatej hodím tam 1:1 a budu doufat že to vyjde. Pokud kluci uhrají něco lepšího tak budu nadšený přímo SKS do toho

Reagovat
berliner

Leicester s vama tak vy.ebe to budes koukat i kdyby nemeli Vardyho tak si vas namazou na chleba

Reagovat
KingMaster13

A ty se propadni do východního Německa a neser

Reagovat
berliner

Nemecko Komunistka Merkel

Reagovat
berliner

To jsem se nechal unest proti komunistum nic nemam ale proti frau Merkel

Reagovat
C-M@ster

Něco konkrétního, čím ti vadí?

Reagovat
berliner

Muslimsti migranti

Reagovat
C-M@ster

A co ona s tím? Co přesně má dělat jinak?

Reagovat
berliner

Rozhodne tam nemela pustit ty ktery byli bez dokladu

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžeš být komunista a nemít rád imigranty? vždyť ty jsi sto let za opicema, takhle už se komunismus dávno nedělá...

Reagovat
berliner

Ja mam rad hlavne totalitni rezimy a je mi jedno jaky a verim ze ne vsichni levicaci jsou hloupi a maj radi muslimy

Reagovat
Neutron

za toto by ta po ceste z prace mala nalozit tajna policia do dodavky a odviest niekam na samotu, kde ti do oci budu sypat sol !!! a vlastne by si potom este mal byt spokojny a rad.

Reagovat
r.mrazik

tahle blbost dokaze uz jen pobavit

Reagovat
Stannis Baratheon

No já se teda těm fanouškům LCFC moc nedivím. Hošek si ty věci co tam řekl opravdu mohl odpustit.

Reagovat
C-M@ster

Proč? Je to aspoň sranda.

Reagovat
Stannis Baratheon

No nevím, mně by se taky nelíbilo, kdyby nějaký anglický novinář žijící v ČR řekl že je to tu jak v postapo Sovětském Svazu a jediné co tu máme je levný chlast a kur*y. Ještě když takhle mluví o městě, které by u nás bylo 3. největší takže tím vlastně říká že je to tu kromě Prahy všude nuda nebo co?

A to že takhle veřejně někoho konkrétního nazve hlupákem/prosťáčkem (i na poměry fotbalistů) je taky docela přes čáru podle mě.

Reagovat
C-M@ster

Pokud by někdo napsal ČR je země prolezlá korupcí, kde se fotbal rozhoduje v zákulisí, většina voličů sedá na lep populistům a chlapi mají z piva nadváhu, přece tě to neurazí, když je to pravda.

Nerozumím moc tvýmu příměru s postapo Sovětským svazem, když to se ČR netýká.

Nechápu ani to s tou velikostí Leicesteru, cos napsal...

Reagovat
KingMaster13

Ty vole vždyť se smějeme Brnu že to je díra tak proč se nesmát menšímu Leicesteru navíc Midlands jsou od konce průmyslové revoluce a konce těžby uhlí fakt prdel světa

Reagovat
Stannis Baratheon

V komediálně pojatém videu proč ne. Ale toto se bohužel má tvářit vážné, a pak tam nasekají tolik narážek, urážek nebo posměšků. Nevím, to video jako takové bylo super, ale toto se mi prostě nelíbilo.

Reagovat
KingMaster13

Jako je pravda že zvát Hoška byla pitomost

Reagovat
OTASi

Hele najednu stranu, angláni si přesně tohle o nás myslí. My jsme pro ně špína z východu, my, Poláci, prostě všechno od Německa na východ je pro ně postsovětskej postapo svět. ale to neznamená, že musíme bejt stejný ignoranti, to je pravda

Reagovat
KingMaster13

Mě spíš sere že si ho tam naši pozvali a je to spojeno s náma. On asi nečekal že tam naši dají titulky k tomu videu

Reagovat
Greny

Proč ale Hošek je nejhorší? Neměla to spíš Slavia vystříhat?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, měla.

Reagovat
Kocour Klapuška

2:0 - Kuchta, Sima

Reagovat
LinDan

3:1 pro SKS

Reagovat
YNWA__MSN

Otázka je jestli do toho půjde Leicester v plný palbě.. Nebo si řeknou, že se na nějakou podřadnou EL můžou vysrat a šetřit se na PL a FA Cup... Pro Slavii zápas jara, ale pro Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Anglické týmy v EL vidí šanci dostat se do LM, což je pro ně nejdůležitější. Leicester to určitě nevypustí, protože nemůže spoléhat, že se do LM dostane z ligy, která je pořád vyrovnaná.

Reagovat
LokoLFC

Ne, anglicke tymy to maj ve vetsine pripadu u pr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham a Arsenal určitě ne, pro ty je to jediná šance, jak se do LM dostat.

Reagovat
Stannis Baratheon

To platilo dřív. Poslední dobou to začali brát mnohem vážněji.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup

Reagovat
C-M@ster

Se ten tlusťoch v bráně Lišek bude divit, až mu to tam napadá.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Když nastoupí špekáček, dostanou na fráček

Reagovat
OTASi

*tlusťoch v bráně se bude sivit, co to je za kolotoč..hloupej Vardy to absolutně nebude chápat

Reagovat
Losinho

Spíš se bude divit Sima, až místo sítě bude trefovat gólmanův pupek

Reagovat
C-M@ster

Snad si ho stáhne korzetem.

Reagovat
cristiano.K.

takhle mluvit o Kolářovi

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak to Leicester pojme. Jestli to vezmou vážně, tak 1:6. Jinak 1:3.

Reagovat
Igner Farnsworth

Už se těšim, až zas takový jako ty budou k smíchu několik měsíců

Reagovat
berliner

Az na to ze k smichu jsou jen cesti fanousci a jejich nerealisticke zvasty a je jedno jestli jde o fotbal nebo hokej

Reagovat
Igner Farnsworth

Ne

Reagovat
berliner

Podivej se napriklad na hokej.Posledni medaili mate z MS 2012 a vzdycky kdyz ctu denik Sport pred MS taktam vyhlasujete utok na zlato,uz jste s tim vazne k smichu

Reagovat
adoxx

Při dobrém vývoji v NHL a vypadnutí správných týmů klidně na zlato máme..myslím že poslední MS dost jasně ukázalo že medaile je naprosto reálnej cíl, takže nevím co tu zkoušíš

Reagovat
Greny

Naopak si myslím že úplně nejlepší by bylo kdyby letos bylo MS bez hráčů NHL to by ta šance byla mnohem vetsi

Reagovat
wyqinac

tak pred zapasem na barcelone tady byly komentare typu 7:0 v suchym triku a slavisti, ktery tipovali remizu tu byli vysmivany do nebes. Nevim proc by kazdy komentar nam trosku verici mel byt mimo. Jasne, kdyz dostanem brzky gol a neoklepeme se hned a nedame srovnani, muze z toho byt debakl. Ale nevim proc bysme nemohli uhrat dobry vysledek

Reagovat
dave30

Reagovat
RadekVonCZE

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš říkal, že sledoval všechny zápasy Leicesteru za poslední dva měsíce. Zajímalo by mě, jestli Leicester taky sledoval Slavii. Třeba takovej zápas v Příbrami pro ně muselo být něco neuvěřitelnýho

Reagovat
Liquid

na tom terénu by Leicester neporazil nikoho z naší ligy

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Liquid

no Liverpool taky ne

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Lestr hraje v lize o top4, takže EL bude mít logicky na druhé koleji, tudíž by mě postup Slavie ani nepřekvapil.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Liquid

3:0 Kuchta, Sima, Olayinka ; RC: Amartey

Reagovat
OTASi

Kdo vyhraje souboj elitních útočníků - Vardy nebo Kuchta?

Reagovat
ACSeRw!n

0:0

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
oli9

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím fanoušky fotbalu a standardních situací!

Kamarád má na Twitteru stránku o standardních situací a pro dnešní den vydal krátký přehled rohů Leicesteru City!

Bude určitě rád za jakýkoliv komentář, lajk, retweet nebo sledování

Odkaz:

https://twitter.com/TNP_Football/status/1362140670362845190

Omlouvám se za spam, ale je v rámci tématu

Reagovat
TheTopFootbaler

Vypadá dobře, má tam follow.

Reagovat
nenavidimManUTD

0:6

Reagovat
ratusek

1:1, snad 1:2

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Tip: 0:3, přání: 0:4.

Reagovat
Kop do titulků

Víš že existuje taková věc a to je koeficient, a bez tahounů jako je Slavia si tvuj milovany Liberec sotva kdy v Evropě zahraje?

Reagovat
kbtk23

Reagovat
adoxx

A víš že taky existuje taková věc, jmenuje se to vykupování klubů, s oblibou to provádí třeba Slavie. A s takovou se Liberec do Evropy už vůbec nepodívá

Reagovat
Kop do titulků

No vykupujou je asi už pár let a letos tam byli tak nevim

Reagovat
Stannis Baratheon

Však teď hráli skupinu EL jenom díky Slavii ty hlavo.

Reagovat
remeslnik

Liberec se tam podívá, ale jednotlivě ( prostřednictvím soupisky SLA)

Reagovat
penepi

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Tak si dej do oblíbených týmů FC Koeficient. Já fándím Slovanu, nikoliv koeficientu. Slovan si to stejně vždy vše uhraje sám.

Reagovat
Kop do titulků

Ok tak až místo Riterieai nebo co to bylo, dostane Slovan v předkolech Neapol, tak hodně štěstí

Reagovat
berliner

Ne ze bych se chtel Liberce zastavat ale kdyz jednou vyradily v predkolech Udine proc by nezvladli Neapol

Reagovat
Losinho

Myslí na anglickej koeficient.

Reagovat
smazaný uživatel

U podobných reakcí jsem po těch letech tady schopen napsat celou následující disuksi sám.

Reagovat
wyqinac

prani 3:1

tip 2:2

Reagovat
smetos

2:2

Reagovat
Luc-Luc

1:3

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tip: 0-1

Přání: 100-0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To už by bylo do odvety velmi nadějné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

SKS 0:1 Leicester

Leicester 1:2 SKS

Reagovat
johnn

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 a spoustu spálených šancí.

Reagovat
Radikal

2-0 Kuchta Stanciu v suchým triku

Reagovat
icka

Dneska bude mit Vardy party.

Reagovat
boryland

0:1.............Vardy...

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 (2x Kúdela - 2x Vardy z pen.)

Reagovat
Lexi Belle
Reagovat
smazaný uživatel

Na ČSFD nechodí, tady jsem ho pod novou identitou taky dlouho neviděl. Asi koronavirus.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom videu s Hoškem 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Nazdar. Hoši potreboval by som hilfe. Nájde sa tu niekto kto je macher s Excelom? Niekto kto rozumie logickým funkciám (if, index, match, vlookup...)? Ja viem v Exceli iba jednoduché veci a nedarí sa mi nájsť riešenie na môj problém. Prikladám obrázky. Vopred danke.

1. toto sa mi podarilo: https://i.postimg.cc/cHdyK5Kr/excel-hilfe-a.png

2. a tu som už v lese: https://i.postimg.cc/g2bMkLL0/excel-hilfe-b.png

Reagovat
smazaný uživatel

Vytvoř si v obou tabulkách pomocnej sloupec, kde si pospojuješ všechno dohromady, tak jako to máš na prvnim obrázku - buď funkcí CONCATENATE, nebo =A1&A2&A3 - a pak pojedeš podle svýho postupu na obr. 1... Šlo by napsat určitě nějakej složitější vzorec, ale tohle mi přijde nejjednodušší.

Reagovat
naheCZ

Zjednodušeně potřebuješ toto? Porovnat na základě IČA, pokud je však bez IČA, tak porovnávat na základě jména?

Reagovat
smazaný uživatel

presne. ičo je jedinečné. ale sú aj ľudia, ktorí ičo nemajú. a vtedy potrebujem práve to porovnanie podľa mena. ale neviem dať do jedného vzorca.

Reagovat
naheCZ

Nejsem exper na Excel, ale: Pomocí countif nevím, jak na to. Pokud by si měl fakt stejné řádky s tím, že by se v tom mohli lišit iča tak něco takového:

Česká verze:

=KDYŽ(STEJNÉ(zoznam2!C1;porovnanie2!C1);KDYŽ(STEJNÉ(C1;"Bez ica");KDYŽ(STEJNÉ(zoznam2!A1;porovnanie2!A1);"ano";"ne");"ano");"ne")

Anglická:

=IF(EXACT(zoznam2!C1;porovnanie2!C1);IF(EXACT(C1;"Bez ica");IF(EXACT(zoznam2!A1;porovnanie2!A1);"ano";"ne");"ano");"ne")

Snad jsem se nikdo neupsal a je to jen takovej nástřel, nijak zvlášť jsem to netestoval

Reagovat
smazaný uživatel

...to ale bude fungovat pouze pokud máš stejnej počet záznamů a jsou stejně seřazený. Když budeš mít v jedný tabulce jinej počet záznamů, který jsou navíc jinak seřazený, tak se podle mě musí jít přes VLOOKUP... Ale třeba už to Piedone rozsekl...

Reagovat
naheCZ

Jo, to vím, píšu to tam...jako v EXCELu fakt zběhlej nejsem...asi bych na něco přišel, víc si to prostudovat, ale to se mi zas fakt nechce

Reagovat
Psy_cho

Nemusíš, jen si musíš dávat vzorec, který jsem napsal níže, vždy k delšímu seznamu

Reagovat
smazaný uživatel

exact tuším nie. sa mi zdá, že to hľadá presnú zhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle se používají makra

Reagovat
Psy_cho

Vůbec na to nemusíš mít makro, je to jedna složená funkce. Za další, pokud potřebuješ slučovat data do nové tabulky dle tebou zvolených parametrů, dělat nové tabulky z hódně velkého množství dat tak si doinstaluješ Power Query. Mocný nástroj na data a jejich sortování a slučování.

Reagovat
smazaný uživatel

to tvoje vysvětlení upřímně nedává moc smysl, ale zkus něco takovýho...

=KDYŽ(KDYŽ(G2="";TYP(SVYHLEDAT(E2;$A$2:$A$6;1;0));TYP(SVYHLEDAT(G2;$C$2:$C$6;1;0)))=16;"ne";"ano")

kdyžtak mi napiš do pošty

Reagovat
smazaný uživatel

Ludva Hovorka by věděl, jak na to

Reagovat
Remt

ten excelu rozumí

Reagovat
Psy_cho

Dej si oba seznamy vedle sebe, KDYŽ(COUNTIFS(B:B;A:A);"ano";"ne")

Reagovat
Psy_cho

Nebo si můžes pojmenovat datovou oblast (místo porovnání celých sloupců) s dynamickým rozšiřováním podle počtu položek pomocí fce Počet na napr. Seznam1 a Seznam2 a pak je porovnáš. Výše uvedený vzorec si dáš do každé buňky do sloupce C.

Reagovat
Psy_cho

Pokud budeš takové úlohy dělat často a budeš mít více podmínek, nainstaluj si doplněk excelu Power Query, to je nástroj na slučování tabulek či vyčítáni dat z tabulky dle zvolených podmínek.

Reagovat
OTASi

Tip: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil kdyby slavie vyhrala, na druhou stranu bych se nedivil kdyny dostala osmicku, ani remiza mi neprijde neuveritelna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine bych se divil kdyby lester vyhral 2:1

Reagovat
jackinho10

Leicester v plne palbe, to jsem necekal.

Reagovat
Coutinho10

ja to vedel, ze tam da Zimu misto Deliho RIP

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš, Provod – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Stejskal, Kovář, Deli, Oscar, Traoré, Masopust, Lingr

Reagovat
jackinho10

Zimu pripravuje na predkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem doufal v nějakej defenzivnější střed zálohy. Ale je fakt, že Traoré je z formy, Hromada ani na lavici a Oscar mi přijde mnohem lepší na kraji.

Reagovat
John Obi Mikel

A teda chybí na lavici hroťák.

Reagovat
Kixi Syhimour

Když už jsme u té lavičky, to máte lazaret? Přeci jen dva gólmani jsou docela k ničemu.

Reagovat
John Obi Mikel

Hele netušim a nechápu. Je to možné.

Reagovat
John Obi Mikel

"Ze zdravotních důvodů nebudou pro utkání k dispozici Petr Ševčík, Júsuf Hilál, Mick van Buren, Stanislav Tecl a David Hovorka, který ve středu úspěšně absolvoval operaci zkříženého vazu v koleni."

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, všichni hroťáci zranění a zbytek asi mimo soupisku EL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
naheCZ

Taky celkem nechápu, jistější by tam byl momentálně Deli teda...no snad Zima překvapí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě to je reakce na Vardyho. Trpiš sám zmiňoval, že mají vymyšlený různý styly hry a budou reagovat podle sestavy Leicesteru. Spíš se asi čekalo, že nechají Vardyho odpočívat, v tom případě si myslím, že by přednost dostal Simon.

Reagovat
Coutinho10

sestava podle me musi bejt nahlasena na stejno z obou tymu, takze to nejde tak, ze my pripravime sestavu a vymenime hrace podle toho jak oni nastoupi

Reagovat
Mirek na tenisu

Kolář, Kudela, Zima....bojím, bojim

Reagovat
PhilipS

Leicester v plný polní. Doufal jsem, že to třeba vezmou trochu prázdninově. Bude zápas jako hovado. Snad Kolář nebude mít zas špatnej den

Reagovat
Stannis Baratheon

Možná je to lepší. Kdyby tam dal hráče na hraně základu, tak by se chtěli předvést. Tihle nás můžou podcenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že lišky v plné polní. No já zvědav, asi bude záležet na motivaci hráčů co pro mě aktuálně tahle soutěž znamená, oproti Premier League.

Reagovat
Studni

Tak snad pro tebe ta soutěž moc neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Zima místo Deliho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejak typologicky to Jindrich vyhodnotil.. nevim no..mozna v ramci jeho "otukani" v poharech.

Reagovat
cristiano.K.

Těším se

Reagovat
sensei25

Velmi tazky zapas pre Slaviu,ale velmi drzim palce.

Reagovat
oli9

4:2 uragan v Edenu

Reagovat
dave30

Zima od Vánoc necelé 2 zápasy a ještě nevýrazně (samozřejmě kvůli koroně). Tak snad naváže na podzim a znovu se chytne.

Reagovat
PaYaB

přání- 1:0

tip- 1:2

Reagovat
John Obi Mikel

Protože jsem viděl Lišky proti Chelsea, tak se dneska obávám, že nás čeká pořádnej kolotoč. Totálně Chelsea přejeli a prakticky ukončili Lampardovo angažmá. Od té doby sice 3 ztráty, ale naposledy porazili Liverpool, který je jednou nohou ve čtvrtfinále LM. Dneska by byl jakýkoliv dobrý výsledek malý zázrak.

Reagovat
Greny

Tak jsem zvědav...

Tip : 2:5

Přání 4:4

Reagovat
Mirek na tenisu

1:5....éééé Čapoun

Reagovat
smazaný uživatel

ok beru zpet ted koukam na stuido a slavisti dostanou, pocitej co je to rychlej fotbal, kterej mimochodem praktikuje sparta, bude ostuda, trpis odstoupi, nasledne se ujme monaco fc, v jednani jiz rok, vrbovy stopy, narod ho bude nenavidet, sima verejne odmitne hrat za slavii, bcko, hostovani, prestup do rakouska, slavia treti misto dalsi rok 8misto v lize, rozpad, krach, vsude bezmoc, cinsky zradlo, neshody v kabine, konec

Reagovat
John Obi Mikel

Křišťalová koule, čajové lístky, vyvolávání duchů, karty, z dlaně, výklad snů, postavení hvězd nebo Vlasta Plamínek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pocitime rychlej fotbal, jakej hraje Sparta, tak sis mohl posledni tri odstavce usetrit. Nicmence... jako curak jsi to napsal kompletne uz od prvniho slova.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu Vrba se Spartou hraje zatím totální fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu určitě, ale že by to byla rychlost kterou by nás přejeli asi těžko. :) S tím, jak hráli proti Karviné, by od nás dostali tak 6:3. Změna k lepšímu určitě.

On psal že pocítíme rychlej fotbal jako hraje Sparta, což bych od lestru klidně bral, to bysme měli přežít, pokud budou hrát jako Sparta. Vrba or not.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosak opet "Kazdy souper ma dve ruce a dve nohy, hrat se logicky musi dat s kazdym" .. tyhle jeho relativizace... To je jakoby to komentoval nejakej rybar co sel okolo a hledal na hristi zizaly.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pumlíč a ušák Míry Bosáka.

Reagovat
smazaný uživatel

no zacal jsi solidne, ale ten konec je blbost jak od Bosaka

Reagovat
John Obi Mikel

We will see.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Super zacatek ten propad na prave strane, to byl kdo jak tam sel do tmy?

Reagovat
Greny

Pokud chtějí ale něco Slavisti uhrát tak takové šance budou mrzet

Reagovat
naheCZ

Kúdela

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Provod hezký roh.

Reagovat
OTASi

tvl Kúdela

Reagovat
Greny

Bah asi dnes dostane jízdu zdarma na kolotoci

Reagovat
Mirek na tenisu

O Nahá se nebojím. Grcat budou spíš Kudela a Búřil.

Reagovat
Mirek na tenisu

O Baha....

Reagovat
JackBlack

Když vidím ten začátek, tak to dneska propotím tak tři trika

Reagovat
Greny

A nebo můžeš v poločase přepnout na Ordinacku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

SIMOno...

Reagovat
Greny

Jinak je tam VAR?

Reagovat
John Obi Mikel

Myslim, že jo.

Reagovat
Greny

Je AC už stihli neuznat gol

Reagovat
smazaný uživatel

z Prahy?

Reagovat
Mirek na tenisu

Určitě je tam VARdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám zářez Brna jako vždy

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze Bah nesel do strely

Reagovat
smetos

Co ti lide na tribune?

Reagovat
Mirek na tenisu

Elita pražských podnikatelů.

Reagovat
Kincl

Lidi co do týmu cpou prachy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Olej opet neskutecny fotbalovy mysleni.. udelam dementni otocku do autu kdyz stojim u lajny.. tleskam.. skoda ze nestihl v te Nigerii dochodit aspo 4. tridu no.

Reagovat
smazaný uživatel

ty proste totalne nerozumis fotbalu taky nulove fotbalove mysleni, kdyz minutu predtim pasem prec celou siri hriste oteverel volnou pravu stranu pro baha se simou?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste nekam intuitivne bezel ty otviraku.

Reagovat
smazaný uživatel

what?? poslal tam prihravku, ty bezel.

Reagovat
mayday

Tak Olayinka má rozhodování v různých situacích naprosto otřesný, to je pravda. Kde má dělat kličku nahrává, když má nahrát, tak jde do dvou hráčů nesmyslně. Tím, jakej je to bojovník, tak spoustu těch situací smaže a kolikrát získá balon zpět, ale ta herní inteligence je špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

neni

Reagovat
Stannis Baratheon

Hlavně dělá kličky ve stoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Bahu, Bahu..

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Barnes je výbornej.

Reagovat
OTASi

to byla reakce na ty jeho ne uplně ideální řešení při šancích

Reagovat
RadekVonCZE

Ten Bah by se měl hlídat s těmi náběhy.

Reagovat
mistr129

Strašně pomalý to je

Reagovat
Mirek na tenisu

Zatím živý fotbal. Oboustranně.

Reagovat
Coutinho10

Zimova ztrata mice a tutovka po standartce pro Leicester

Reagovat
Mirek na tenisu

Bosák a Zelenka dnes extrémně přežvaňují.

Reagovat
mistr129

Bah

Reagovat
Shevchenko

Co to ten Bosák zas předvádí?

Reagovat
hitZor

Bah to chtěl dát na Müllera z finále LM 2012?

Reagovat
Rothbard

Tohle že je třetí tým v PL? Vždyť je to jen o trochu parníku, řekněme jednu fabii, lepší liga.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre zatim slavisti, oni jsou z vas vyklepany

Reagovat
Luc-Luc

Mira balzam na usi po tech tragedech z o2

Reagovat
exse

Reagovat
pospec7

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Shevchenko

Jojo hlavně že Leicester neznali ani fanoušci premier league protože byl nováček a na Baha letí míč metr a půl vysoko a on se ptá proč to nedal nohou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Co na to útočník? To myslel Zelenku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, našel jsi dva takový momenty za poločas, na O2 je jich daleko víc.

Reagovat
Mirek na tenisu

Těch žvástů tam bylo požehnaně.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
naheCZ

Reagovat
wyqinac

Reagovat
oli9

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

Bořil zvyklej z ligy, že se to nepíská.

Reagovat
OTASi

Bořile, ty jsi hovado!

Reagovat
mistr129

Oba stejně, za co?

Reagovat
dave30

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OTASi

Hromada dá dneska gól

Reagovat
smazaný uživatel

vsaď na to hromadu peněz

Reagovat
PhilipS

No Dorleyho bych tam viděl radši

Reagovat
John Obi Mikel

Dorley+Provod by byl hroznej průchoďák.

Reagovat
mistr129

Reagovat
RadekVonCZE

Dorley není DM

Reagovat
JackBlack

Olej dneska zatím bída...

Reagovat
mistr129

Z toho Oleje se asi poseru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

dobry zpracovani

Reagovat
Greny

Penalta?

Reagovat
JackBlack

naštěstí asi ne

Reagovat
Greny

Tak teď měl Zima velký štěstí

Reagovat
exse

Ruka jasně ve vápně

Reagovat
Greny

Taky mě to prislo

Reagovat
OTASi

Reagovat
dave30

Myslím, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jim raď

Reagovat
Kincl

Jasná penalta ty kráso co tam sedí za co*coty

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej monzun

Reagovat
Kincl

Slavia strašně pasivní, aneb taktika hlavně nedostat gol doma

Reagovat
John Obi Mikel

Tady někdo neví, jak vypadá pasivní taktika.

Reagovat
JackBlack

Neuer zase v akci

Reagovat
John Obi Mikel

Ufufuf

Reagovat
smazaný uživatel

Pico to sou brejky to je nadhera.

Reagovat
Mass

Od ManU jo

Reagovat
SaianSupaCrew

Šlapák

Reagovat
hitZor

Taky si myslím, že za to Vardy klidně mohl žlutou dostat

Reagovat
mistr129

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
OTASi

Kolář už Neueoruje

Reagovat
DieFohlenBMG

Kolísek

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada

Reagovat
DieFohlenBMG

Hromadič

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší Slovák Hromada, než hromada Slováků.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
adoxx

Reagovat
Spalovač šancí

Měl jsem si na to dát copyright

Reagovat
smazaný uživatel

super hláška

Reagovat
Mirek na tenisu

Provoda v Edenu už dlouho neudrží

Reagovat
remeslnik

Jo tak Psovod hrál dnes dobře.

Reagovat
icka

Olej je zraly na stridani.

Reagovat
John Obi Mikel

Výměna oleje.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
RadekVonCZE

Někde zapoměl koule na to jít 1v1

Reagovat
Greny

OT : Leverkusen

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

ti jsou dobře z formy.

Reagovat
John Obi Mikel

I když, co se divim, když jsem sem hodil typ 3:1 pro Bruggy. To by mohlo vyjít.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má bejt?

Reagovat
John Obi Mikel

Od Nového roku vyhráli 3 zápasy.

Reagovat
Greny

Domácí jsou evidentně schickovni

Reagovat
stas87

Priorita je pre nich CL, takze Pokal aj EL padli za obet. Aj ked tu EL umyselne nevypustili, tak sa im skratka nedari. A vidno, ze nemaju nikoho ako je Volland, ktory by to sam dvihol niecim. A utocnici im nepomozu, ani jeden nie je produktivny.

Reagovat
OTASi

Bah zatím bída, teď si uplně jednoduchej míč nechal zbytečně odskočit a lišky mohly jít do brejku

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem tady psal, že je na úrovni Vindheima, všichni se mi smáli

Reagovat
PH8

A ses tu k smíchu i nadále

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastně byl včera vybornej ty experte. Ach jo, v pátek po ránu a hned potkat fotbalového analfabeta

Reagovat
PH8

Nemluvím o Bahovi, jen o tom, že jsi tu stále všem k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidem, kteří fotbalu nerozumí to tak někdy může připadat

Reagovat
PH8

Lidem, kteří umí číst a vidí reakce na tvé "příspěvky" to tak musí většinu času připadat. Každému je hned jasné, že jsi tady mezi dlouhodobými uživateli méněcenný až bezcenný, ne-li přímo šašek.

Až nás poprvé od roku 2016 porazíte v derby, nebo až poprvé od roku 2017 přežijete v Evropě do jara, tak se s tebou budu bavit o porovnávání hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Konverzovat s lidmi, kteří fotbalu absolutně nerozumí mi dělá problém, to přiznávám. Bohužel evidentně patříš mezi ně. Nezoufej, takových je tady na EF opravdu hodně. Nic s tebou porovnávat nechci, to ty si reagoval na mě

Reagovat
PH8

Jojo, to napíše člověk, který se podívá na celý zápas a pak napíše že byl Sima nejhorší na hřišti Protože lidi v BBC a Guardianu jsou stejní amatéři jako my tady na EF.

https://www.bbc.com/sport/football/56103193

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Ty seš ještě větší dement, než jsem doufal. Můžu kontrovat, že podle známek deníku Sport byl Sima nejhorší ze slavistu. Neudělám to, většina novinářů fotbalu rozumí jen o trochu více než ty

Reagovat
PH8

To sice není pravda, ale mohla by Já už tomu rozumím. Novináři ví hovno, lidé na EF ví hovno, já vím samozřejmě hovno, ty tomu jediný rozumíš a Bah je druhý Vindheim. Tím bych to asi uzavřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzavři. Už ti došlo, že v této konverzaci si pozadu. Až se něco priučíš a fotbal alespoň trošku nastuduješ, klidně se ozvi

Reagovat
PH8

Ty si vážně myslíš, že jsi tuhle diskusi "vyhrál"? Akorát si ukázal, že jsi naprostý duševní mrzák a hlupák, co fotbalu opravdu, ale opravdu vůbec nerozumí. Bohužel jsem se do té konverzace nechal vtáhnout a udělal z toho rvačku kriplů.

Reagovat
Kincl

Ten hispánec vypadá jak T. Silva :D

Reagovat
John Obi Mikel

Slušný fotbal. Na to, že je to 0:0, tak to nemůže nudit. Náznaky šancí jsme měli, šance existuje.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
dave30

Žádná nuda, Leicester to celkem kontroluje ale Slavia hrozí. Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží takto aktivně napadat.

Reagovat
andrew96

Větší tempo by ale neuškodilo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Luc-Luc

Slavia se drzi statecne, pekny fotbal, ale myslim, ze tam Leicester neco soupne v druhem polocase, kvalitativne jsou jinde

Reagovat
exse

Výsledek zatím fajn, ale ze strany Slavie strašně nervózní. Snad je Trpiš o přestávce zklidní, pokud v druhém poločase odehrají svůj standard, tak musí vyhrát.

Reagovat
Greny

Masopust podaval výborné výkony možná tak v dvaasedesatym

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Nezažil jsem, ale pamětníci tvrdí, že tehdy si mazal na chleba celou Evropu

Reagovat
Mirek na tenisu

Zažil jsem. Byl geniální.

Reagovat
gunner123

Reagovat
PhilipS

Hromada vypadá dobře. Od Slavie klasicky nervózní a uspěchaný, když mají balón. Jinak zábavnej fotbal. Je jasný, že Lester je lepší ale s trochou štěstí. Kdo ví.

Reagovat
Remt

O2 TV - Funguje vám? přišel jsem ve 44. minutě, sekalo se to jak prase, jen teď reklamy mi jdou bez sekání

Reagovat
ernyyyy

na PC že? taky se mi to děsně seká. A já myslel,že je chyba u mě

Reagovat
Remt

pokud jde o O2 TV a sledování hodně žádaných a sledovaných mačů, tak nikdy není chyba u tebe. Vždy u nich. Trochu se v tom mám pocit zlepšili, ale.. Mě se většinou podaří mít hodně sledovaný přenos bez sekání když si to překliknu o 3 minuty zpět, koukám sice live ale s 3 minutovým zpožděním a pak je to bez sekání. Jen pak nesmíš sledovat ef forum nebo livescore a pod. Pak je to o hovně když víš co se stane

Reagovat
ernyyyy

právě tady tohle posekávání se děje už docela dlouho na mojí straně, tak. Předtím to bylo vždy sek a end. aspoň jsem rád,že mám teď jistotu

Reagovat
wyqinac

proc na PC nekoukas pres web CT?

Reagovat
Shevchenko

Vyprcanci

Reagovat
Mirek na tenisu

Přetížení 5 G

Reagovat
John Obi Mikel

Z Lišek se mi líbí rychlý a přímočarý Barnes, žádné velké vymejšlení, prostě co nejvíc do vápna a do zakončení.

Reagovat
Jan Horáček

Já vidím Leicester dnes poprvé, nehraje špatně, ale podle toho, co se o něm psalo, jsem čekal jiný válec. Angličané toho také dost zkazí, někdy i zbytečně nahrávku.

Reagovat
Remt

Leicester úplně poprvé? nesleduješ anglickou ligu? o dost přicházíš

Reagovat
Jan Horáček

Přiznávám, nesleduji, budu muset zkusit

Reagovat
Remt

hele od té doby co jsem asi před 3 nebo 4 lety začal už jsem se na jinou ligu (než občas na českou) nijak častěji nedíval. Dříve často španělskou, italskou, ale teď už vůbec. V porovnání s PL mi to (můj názor) vše přijde jako zpomalený film..

Reagovat
Luc-Luc

presne, EPL je jinde

Reagovat
Mirek na tenisu

Kandidát repre Kuchta hraje?

Reagovat
OTASi

pssst, tady maj jasno, po Schickovi teď útočník č.1

Reagovat
adoxx

Až po Schickovi? vždyť on by měl být přece jasná jednička i před Schickem

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten expert ve studiu mi přpomíná profesora Weigla.

Reagovat
Mirek na tenisu

Myslíš PittEngela?

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
smazaný uživatel

Blb

Reagovat
OTASi

heh, dneska na mě zrovna vyskočil článek, kde Prymula volá ještě po větším zpřísňování místo uvolňování..ale na fotbal si zajde, čůrák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
exse

Čůrák, co si to dovoluje chodit očkovanej, negativně testovanej, v respirátoru a s rozestupem sedět na čerstvém vzduchu! Do vězení s ním.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Luc-Luc

tak nema kecat o zprisnovani, kdyz vi, ze pujde vecer na fotbal, prase

Reagovat
exse

A jakou to má spojitost? Je šílený jak lidi absolutně přestaly používat jakejkoliv rozum a jen blejou hejt za každou cenu.

Reagovat
Luc-Luc

rozum by mel hlavne zacit pouzivat Prymula, jak to asi vypada, kdyz plka o zavazne situaci a zprisnovani a pak si jde v klidecku na fotbal mezi lidi

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice očkovaný, testovaný a orespirátorovaný, ale měl by jít příkladem.

Reagovat
wyqinac

spojitost, ze chce zakazovat kontakty mezi lidma?

Reagovat
Muffi

Vystihl ses skvele.

Reagovat
OTASi

říká ti něco kázání o vodě a pití vína?

Reagovat
adoxx

Tak by takovou možnost měli mít všichni, ne?

Reagovat
exse

Však jo, Slavia tohle chce dělat pro všechny permanentkare.

Reagovat
adoxx

Pro všechny permanentkáře možná, ale ne pro všechny

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale přesně ono, co nechápeš ty a ani on. Na své pozici má být vzorem chování, které chce po občanech. Odpoledne vyzývá k odpovědnosti, mluví o zpřísňování a jak se lidé mají pomalu sebeobětovat pro dobro všech a pak si jde na fotbal. Nejde on faktické riziko nákazy, ale o zprávu, kterou tím vysílá ostatním. Chci po vás omezování se, ale sám můžu dělat co se mi zlíbí.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Zase koukám se někdo zamyslel...dle tvojí logiky - když se teda tisíc fanoušků nechá naočkovat a bude mít negativní test, můžou jít vesele na fotbal?

Samozřejmě že to nikdo nedovolí. Tady prostě existujou nedoktnutelný pokrytecký VIP skupiny, který ukazujou prostředníček všem obyčejným lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobrej kokot.

Reagovat
Kepy_FCB

debile

Reagovat
vestinustarychdubu

A tobě to nepřijde, co dělá, uplně debilní? Jasně, v zásadě nic neporušuje, jak píšeš, negativně testovanej, očkovanej, má roušku, v pořádku. Ale třeba já bych taky chtěl být očkovanej, jenže tim tempem očkování (na jehož plánování a realizaci se zrovna on podílí), se k němu dostanu tak v roce 2023? Tady jde o ten morál. Do médií pravidelně brečí, jak na to lidi serou a místo toho, aby i on šel lidem příkladem, že je potřeba to dodržovat (nehledě na odpolední projev o tvrdším omezení pohybu a kontaktů) a ne si jít sednout na fotbal. Jako to se na mě nezlob, ale to je fakt kreténství a jediný, čemu tím pomůže (kromě toho, že tam zvládně i pár "obchodních jednání") je, že tím jenom nasere lidi, který na to budou srát o to víc. No a pak může zase brečet v médiích.

Reagovat
Muffi

Jakto, ze je ockovanej? Kriticka infrastruktura neni a 80 nema?

Sledovani sportu neni ve vyjimkach ze zakazu vychazeni.

A uz vubec tam neni vyjimka na pohyb venku po 21:00.

Muzes me rict, proc tohle obhajujes a jeste tak debilne?

Ockovani ti nic navic nedovoluje, musis po nem do karanteny. A i kdyby nas na Zbrojovce sedelo na stadaku 100 v atombordelu, tenhle picus bude rvat do novin, ze nas maji postavit ke zdi.

Reagovat
Fernando_Torres

Já měl třeba koronu 14 dní zpátky, znamená to, že teď tři měsíce můžu mít v piči a dělat si co chci? Asi ne co? Možná tohle je to, co na tom všechny sere

Reagovat
PH8

Snad stihl dojít domů před zákazem vycházení

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
PH8

ty už máš slušnou křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dondinho

To je všech kovidistických zmrdů futrál. Všechny vás zalígrujeme ale sami budeme mít bene.

Reagovat
mistr129

Vondra je slávista a nic proti němu nemám, ten ať tam je. Co tam dělají tamti dva píčusové, to je mi záhadou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Každopádně bych jim naparil flastra jak svina

Reagovat
mistr129

Tak z epidemiologickýho hlediska nedělají nic špatného, spíš nechápu, proč je tam Slavia zve

Reagovat
Greny

??? Pokud se nepletu mají se pohybovat jen ve vnitřních prostorech vipu ve skupinkách po desíti a pouze partnerů klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyklube se z toho ze tam byl zavadet a kontrolovat opatreni.

Reagovat
dave30

Ty víš, jaké jsou podmínky pro vstup do hlediště? A kdo rozhoduje o tom, kdo je partner klubu?

Reagovat
mistr129
Reagovat
Greny

Tak o tomto jsem nevěděl ale jinak to bylo tak jak jsem psal...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Na druhou stranu... Jak se ti lidi dostanou z Edenu to není cesta z práce

Reagovat
smazaný uživatel

Prymula je taky Slavista.

Reagovat
smazaný uživatel

A curak k tomu

Reagovat
negrles

Vždyť psal slavista

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Přimluvili se na hygieně za výjimku, tak dostali pozvání

Reagovat
Greny

To si tak ráno vystoupila na ČT že situace je kritická lidí nedodržují opatření neměli by se scházet a navrhneme Babišovi třítýdenní tvrdý lockdown a o pár hodin později...Slavie do toho asi pracovní schuzka

Reagovat
oli9

Kvitová?

Reagovat
pospec7

Zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Libí se mi to, ale vzpomněl jsem si na zápas s Anderlechtem, kdy nás přejeli až ve 2.půli. Musíme být opatrní. Masopust rozhodne.

Reagovat
SpecialOne

Bah nemá žádné seběvědomí, takhle krkolomně řešit situace je špatně. Celkoě mi přijdou Slávisti z Leicesteru podělaní už při prvním doteku s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se teď zlepší ta nervózní kombinace.

Reagovat
caapone

Schick

Reagovat
OTASi

Reagovat
djwenca

2 góly za 3 minuty, tak ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

On da vzdycky gola, kdyz je jim to uplne k hovnu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyz te krasna holka pozve k sobe domu a vyklube se z toho opravdu pomoc s ukolama.

Byl jsi u ni, zamachrujes s tim.. ale kdyz kamosum reknes jak to vlastne cely dopadlo, tak se ti akorat smejou.

Reagovat
adoxx

Jasně, oni totiž chtějí prohrát alespoň 3:0, udělat si ostudu a vypadnout z pohárů..

Reagovat
wyqinac

presne, dva goly z venku jsou v poharech uplne k hovnu!

Reagovat
John Obi Mikel

To je vůl, tip 3:1 mi nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Schick velí k obratu

Reagovat
smazaný uživatel

Schick ničí

Reagovat
mistr129

Poperte se o to

Reagovat
adoxx

Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Lestr uz to nedava.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu na holku dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr Kanga seká AC

Reagovat
Akinfeev

Kanga rozjebal AC

Reagovat
mistr129

Tam něco Bosák rozbil ne?

Reagovat
Remt

mu upadla vidlička ne? nebo sklenička

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo zuby

Reagovat
OTASi

to by muselo bejt ze studia od Čapouna

Reagovat
Remt

nebo karochovi dvoudýlný brejle

Reagovat
Pablos

Ucvrknul si ledvinovej kámen

Reagovat
Mirek na tenisu

Při komentování leštil golfové hole....nebo že by mu Zelenka leštil bambus?

Reagovat
OTASi

Reagovat
anonym

Olajenka je trochu šmatlák ne? Nebo hraje jindy líp? Slavii nesleduju, tak nechci provokovat, jen se ptám

Reagovat
mistr129

Takhle hrával v lize, v Evropě vždycky líp

Reagovat
anonym

Oki, hodně akcí zabrzdil, chodit 1vs1 je asi jeho zvykem

Reagovat
Remt

on je takovej šmatlák že z toho kolikrát je šance nebo gol ani on sám neví jak hele jeho pohyb mi prijde jako nekontrolovatelnej chaos ale obcas to vyjde

Reagovat
anonym

jsem si vzpomněl na Lokvence

Reagovat
Igner Farnsworth

Dneska asi nejslabší výkon v evropě od nej

Reagovat
mistr129

Nico

Reagovat
Akinfeev

Stanciu

Reagovat
mistr129

"Stanciova klasika, vypadá to že to jde pět metrů nad a jde to do brány".

Stanciova klasika je, že to těch pět metrů nad bránu fakt jde

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel ano.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

on jim dal Trpis nejaky steroidy o pauze ? super pasaz ted od slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Budme radi ze sou tam Prymula s Mynarem.. aspon je jde slyset... Kdyby tam byl Farsky s Gazdikem, tak akorat cumi na mobilu na shemale porno.

Reagovat
Mirek na tenisu

Gazdík neví co to je fotbal. Ocas ze Suché Lozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

goooooooooooooooooooooooooooool! chtělo by to gool!

Reagovat
Hokaido

Ta dvojka Ndidi - Tielemans hraje dneska hrozně. Vůbec nejsou v zápase.

Chtělo by to Undera za Albrightona, ať to trochu oživí. Bořil by s ním mohl mít obrovský problémy.

Jinak hraje Slavia parádně. Má fakt skvělej tým, to se musí uznat.

Reagovat
ZB 07

Vardy si ani nekopl.

Reagovat
caapone

Leverkusen

Reagovat
djwenca

Schick 2+1

Reagovat
C-M@ster

ti jsou dobře z formy.

Reagovat
adoxx

Reagovat
John Obi Mikel

Tzv. Na Hapala.

Reagovat
John Obi Mikel

Další Nigerijec.

Reagovat
John Obi Mikel

A hned mohl jít zase ze hřiště.

Reagovat
Nickname 9

Lívrpol, to snad ne...

Reagovat
Greny

Ten ceres co museli dostat hráči Leverkusenu .... To muselo být brutalni

Reagovat
mistr129

Jen žlutá?

Reagovat
dave30

Volejte helikoptéru...

Reagovat
Kincl

Nezabil ho ? Herečku

Reagovat
Salfovic

Se tam válel jak buzerant.

Reagovat
Remt

hele z opakovačky vypadalo že to bylo přímo na ohryzek, to bych zas nezlehčoval, pákrát jsem takhle při hře dostal a dost nepříjemný

Reagovat
hitZor

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

stejny jak soucek

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten Bah přestoupil odkud tvl? Od Disneyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada bude mít zítra ohryzek nateklý jak balon.

Reagovat
John Obi Mikel

Vyfotíme a dáme to na soc.síť.

Reagovat
dave30

Jj, foto zraněného fotbalisty, nebo otužující se celebrity. To dnes frčí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Olayinka

Reagovat
Remt

Olajinka - tohle je perfektní, takhle z toho uhrát roh

Reagovat
JackBlack

Maso hattrick

Reagovat
OTASi

Ten Kundela už by se taky mohl trefit aspoň do brány tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr nic?

Reagovat
ramm+

Maso vrah

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust

Reagovat
Gimme

Masopust už neumí ani to jediný, co mu vždycky šlo. Běhat.

Reagovat
ramm+

Už se těším, jak nás bude oblažovat na Euru

Reagovat
Akinfeev

Dominik Feri za Maddisona?

Reagovat
andrew96

Masopust ragbyová skládka.

Reagovat
OTASi

za ně hraje Feri jo?

Reagovat
Cumel

Valderrama

Reagovat
Gimme

Reagovat
JackBlack

Plný vápno, Masopust míč proti noze a stejně to tam nepošle

Reagovat
Zephyr

Po fotbale si pusťte přistání na Marsu https://mars.nasa.gov/mars2020/

Reagovat
JackBlack

Hned bych toho masopusta zase sundal, to je tragéd fakt proč jsme ho už neprodali dřív

Reagovat
naheCZ

Maso

Reagovat
ramm+

Vystřídejte to vepřové..

Reagovat
PhilipS

Masíčko dneska vyběhl s oběma levejma nohama

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, ten Masopust je neuvěřitelné kopyto, když je bez formy Co dotyk s míčem, to komedie.

Reagovat
adoxx

On je kopyto i ve formě

Reagovat
johnik

Jak Masopust mohl odehrát tolik zápasů v repre nechápu

Reagovat
Salfovic

Počkej až tam odehraje celé ME.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
johnik

Reagovat
Spalovač šancí

Včetně vítězného finále

Reagovat
smazaný uživatel

Pak vypne Playstation a půjde spát s dobrým pocitem.

Reagovat
adoxx

*v základu repre

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ten rozhodčí?? Ty bylo minimálně na žlutou od choudhuryho.

Reagovat
John Obi Mikel

Feri prasí.

Reagovat
Kixi Syhimour

To on docela často, pokud se nemýlím

Reagovat
doshcz

co to furt zkouší ten Olejník, wtf

Reagovat
JackBlack

MOhl by tam Lingr poslat podobnout střelu jako na podzim

Reagovat
JackBlack

MOhl by tam Lingr poslat podobnout střelu jako na podzim

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr měl jít dřív.

Reagovat
mistr129

Bah s Masopustem jsou dnes naprosto snová pravá strana

Reagovat
OTASi

Tvl Jindro, kdes toho Baha vyhrabal

Reagovat
Kincl

Asi nejhnusnější fotbal ze všech co se hrál od 18:55 jen lehání a zakopávání

Reagovat
Fakt

Zvládnout sledovat 8 zápasů najednou

Reagovat
cubinho

Jsi frajer, zes je vsechny videl

Reagovat
h8_sfatto

Bah, Masopust, Bořil ...to není zrovna repre úroveň

Reagovat
h8_sfatto

Limba je o třídu nad nima i ve svém věku

Reagovat
Garbicz

Podroužek měl pravdu, 0:0

Reagovat
mithro

no videl som len poslednych 10 minut ale toto bol futbal ako z divize

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, na 1:0 jsme herně měli. Ale bohužel, Olayinka dnes mimo. MOTM za mě Provod a ocenil bych ještě Hromadu a Kúdelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada mile překvapil

Reagovat
Mass

Z Hromady je mistr skluzu

Reagovat
Lojd

Hromada byl skvelej! Hodne na Gattusa

Reagovat
Remt

Viděl jsem jenom druhou půli a bylo to tak.. cca vyrovnané, rozhodně slávka nebyla horší, naopak na začátku druhý půle byla výrazně lepší než leicester, měli tam šance..

Reagovat
h8_sfatto

už jsem psal,že Olayinka se moc chce prodat jinam a soluje, Sima je moc mladý tele ještě,,,nakonec Kuchta,Hromada,Zima hrali nejlip

Reagovat
Remt

v druhe puli se mi moc libil Provod

Reagovat
h8_sfatto

toho jsem tam zapomněl právě

Reagovat
dave30

Zima si tam odskákal ty svoje hlavičky. Dopředu nula (ale úplná), nicméně je mi jasné, že po tom herním výpadku bylo pro něho daleko důležitější nepokazit, než něco riskovat a tvořit. Kuchta uhrál hodně balónů (hlavně v 2. půli). Ještě před půl rokem jsem ho považoval za nefotbalistu (tímto se mu omlouvám).

Reagovat
Mass

Zima po zápase řikal v rozhovoru, že celou dobu stál u Vardyho, takže super výkon dozadu..

Reagovat
dave30

Reagovat
Kincl

Tak snad doma Lester vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester pěkná ostuda, aby přední tým z Premier League nebyl schopný rozstřílet tým z České ligy je hrůza pro anglický fotbal.

Reagovat
Remt

za to takové City by vyhrálo proti slávce max nasimulovanou penaltou Sterlinga, ty vole

Reagovat
h8_sfatto

City by dalo 5:0 nekopům jako Bořil a Bah

Reagovat
Remt

jj, pěti penaltama, to by bylo zas galapředstavení, dočkali bychom se zase Raheemovi 3x opakované penalty? nedám, nedám, upadnu přes brankáře, a pak konečně dám

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš a jeho posádka mohou děkovat bohu, že s námi ještě nemuseli hrát, to by totiž poznali peklo na hřišti.

Reagovat
Remt

A kdyby ne, tak na konci sezony rozbijeme prasátko a koupíme si nový čutálisty přeci!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím závist z toho, že my si to můžeme dovolit.

Reagovat
h8_sfatto

tak já jsem tenhle buldočí fotbal čekal, Lester bez lodivoda se 4 pamětníky titulu je znova jen čutaná a Vardy je buran sotva na druhou ligu,Tielemans to nezachrani, ale ten jejich vysokej obrance hral vyborne Soyuncu a Barnes

Reagovat
PP

proč? Přijeli si víceméně pro remizu a povedlo se jim.Navíc mají Vardyho, který je pro brejkové situace jako stvořený. Škoda, že to Slávka ve 2.půli neurvala, ale 0:0 není špatný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě už ta ostuda, že si přijeli pro remízu. Manchester United rozstřílel Real Sociedad a pěkně ukázali jak je La Liga momentálně slabounká. Leicester jako jeden z favoritů na celkové vítězství měl taky ukázat svou sílu. Doufám, že doma to napraví.

Reagovat
dave30

Kdy konečně fanoušci pochopí, že tyto dvojzápasy jsou úplně o něčem jiném, než řádná soutěž. Pro někoho vrchol sezóny, pro jiného jeden z mnoha zápasů. V těchto dvojzápasech se může stát cokoliv. Proto také mnohá překvapení - řekl bys, že Leverkusen může prohrávat ve Švýcarsku po půlce 3:0? Proto jsou poháry tak zajímavé a nevyzpytatelné a je úplný nesmysl podle těchto zápasů porovnávat kvalitu jednotlivých lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát se s nimi dá, což všichni až na Masopusta a Olayinku dneska ukázali. 0:0 je statisticky dobrý výsledek.

Reagovat
Pablos

No jako bylo to vyrovnaný, to je určitě super. Ale jinak hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Tvrdíku, že sis vzal na tribunu to koště z ANO

Reagovat
Mirek na tenisu

On tam byl Řeporyjec?

Reagovat
Filipow

:) Ten je za ODS.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si někdo zahraje na Škodu a zopakujem Genk.

Reagovat
jackinho10

Tipuju Simu

Reagovat
smazaný uživatel

docela dobra remiza a oni se po nich submisivne plazej, dekujou za hru, placaj, wtf, trochu sebevedomi

Reagovat
Greny

A mezitím Kanga 1+1 proti AC

Reagovat
h8_sfatto

Kanga by byl o parník jinde než Stanciu, dnes to Slávka hrála jen po křídlech a i útočníci bránili středy

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga je podle me o dost lepsi fotbalista nez Stanciu, hlavne produktivnejsi.. ale taky o neco vetsi kunda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom se snad už nemusíme bavit

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jackmaker1989

Smekam, Smekam a Smekam...mam teda hlavne 2 poznatky ako fanusik Sparty:

1. dufam, ze Slavia postupi a verim, ze najblizsie 2-3 roky ju aspon ohrozime v boji o titul a budeme smerovat rovnakou cestou ako oni pretoze je parada co predvadzajú posledne 2-3 roky v europe

2. kto len zacne rec o spojeni lid je IDIOT. Nasa liga je zumpa, sme tak o 10 rokov pozadu a nikdy ale nikdy sa nedostaneme na vasu uroven.

Reagovat
h8_sfatto

radši bych Red Bull než komunistickej shit,co si po prvním průseru už jen odváží prachy zpět

Reagovat
20DollarsInMyPocket

První půlhodinu Leicester rozhodně lepší, smrdělo to každej útok, pak to bylo dost vyrovnaný. Druhej poločas o maličko lepší Slavia, ale jen po vápno no.

Jinak velkej mínus za čůráčky Mynáře s Prymulem.

Reagovat
KingMaster13

Yeeeeeeeees, super paráda alespoň je v odvetě o co hrát

Reagovat
jackinho10

presne

Reagovat
PaYaB

Snad už konečně Šilhavý nějak zapracuje někoho jinýho na pravou zálohu/křídlo v repre, Masopust šel výkonama o 500 % dolů a ani v top formě to nebylo nic extra. Nabízí se Kadeřábek, kterej si v Hoffenheimu zahrál občas i na křídle.

Reagovat
Salfovic

Repre by mohla hrát 3-5-2 když nemáme křídla.

Reagovat
PaYaB

A 3 stopery máme ?

Reagovat
Salfovic

Sice stojí za hovno, ale aspoň se něco najde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To by potom vypadl buď Bořil nebo Jankto. To už bych to radši nechal být, aby tam zůstali oba. 3 kvalitní stopery rozhodně nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil Takový hráč nemá v repre co prohledávat

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo má hrát na levém beku teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, že to je v repre v současné době největší problém. Ale Bořil to fakt být nemůže. To musí každý, kdo rozumí alespoň trochu fotbalu vidět

Reagovat
smazaný uživatel

No ale když ne Bořil, tak kdo teda? Bez LB hrát prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad raději Novák i když ve Fenerbahce pravidelně nenastupuje, nebo Kaderabek přes nohu

Reagovat
smazaný uživatel

No Bořil, nejlepší český LB rozhodně néé! Říká to zakomplexovaný expert TurboMentál.

Reagovat
Komix

Provod? Hraje teď ve středu zálohy, ale formu má jak hrom...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel pro něj je střed zálohy v repre asi danej. Ale rozhodně by se napravo uplatnil víc jak Masopust.

Reagovat
Mirek na tenisu

Premier League. Stylem hry je na Ostrovy jak dělaný. Zapadne tam i vzhledem a figurou.

Reagovat
montaigne33

Byl skvělý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

hlavni, ze se doma neinkasovalo, ale.odveta bude tezsi, takze stejna situace jako s Midtjulandem

Reagovat
Pablos

I ta hra byla podobná

Reagovat
Chittak_LFC

NA co koukat ted od 9?

Reagovat
ZB 07

Benfica - Arsenal

Reagovat
Pablos

Ordinace

Reagovat
Greny

Lille - Ajax

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mirek na tenisu

Fokus Václava Moravce...

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

přistání Perseverance na Marsu na ČT24

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Koeficient děkuje za bod

Reagovat
Pablos

resp. 0.2 bodu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako teoreticky to pravda je

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Jak hrál Zima?

Reagovat
Pablos

V pohodě si to odehrál

Reagovat
montaigne33

Velice dobře

Reagovat
dave30

Defenzíva ok (však vidíš nulu), dopředu nic (ale s tím se asi ani nepočítalo).

Reagovat
smazaný uživatel

Jen stal u Vardyho, který na to sral. Rozehravka nula. Průměr no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nedíval jsem se.

Reagovat
KingMaster13

Jinak Provod famozní a moc se mu omlouvám jestli jsem pochyboval. Ten si dneska řekl o angažmá v Premier league

Reagovat
Remt

jak hrál párkrát ted naposledy za repre.. jednou dvakrat mi prislo ze uz to na nej bylo moc, mozna moc zapasu, mozna ten rychlej vzestup behem par mesicu nedal v hlave, nevim, prisel mi tam polovicni v nekterych zapasech, dnes co sem videl druhy polocas, tak za me jeden z nejlepsich slavistu

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím že on je hráč co potřebuje rotovat teď po novém roce hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

On fotbalista proste je, muze byt hrozne platnej. Umi vystrelit, podrzi balon, premysli mu to, zahraje dobre standartky, vyhraje hlavu, souboje ustoji.. ale neni to zaroven zadna prerostla lopata..

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti treba Olayinkovi, kterej ma akorat neskutecnou snahu a dokaze to obcas dotlacit... ale jinak je to nymand.

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor tento kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Magorkokot?

Reagovat
montaigne33

Gratulace SKS k bodu s těžkým soupeřem Další týmy PL docela slušně nadělovaly...

Reagovat
Martin10

Vždycky jsem myslel, že jsme my slávisti neskutečně ubrečený, ale to co teď předvádí fans Leicestru nám ukazuje, že máme ještě co dohánět

Reagovat
smazaný uživatel

Českej tým dokáže hrát vyrovnanou partii s top anglickým týmem a tady budou lidi stejně držkovat

Reagovat
Cechino

Reagovat
KingMaster13

Tady to nic není ještě, koukni na sociální sítě co tam předvádí ti burani z Midlands Leicester má fanoušky fakt košťata

Reagovat
oli9

navíc s týmem v plné palbě

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát, že oni na to trošku srali. Evidentně je pro ně důležitější nedělní ligový zápas, tak dělali všechno proto, aby se neunavili

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, srali na to tak moc, že postavili samý náhradníky, áčko ani nepřijelo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, zoufalec jako ty to evidentně nepochopí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsem koukal na jiný zápas a jinou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

A co si viděl experte?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný souboj bez vypuštění ze strany lišek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, klasický amatérský pohled fanouška. Respektuji tvůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Máš profi pohled ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je retard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kepy_FCB

Arcizmrd Prymule, volající po ještě tvrdším lokdaunu, v Edenu s dalšími hradními zmrdy

Reagovat
delfin

do pekla s nim

Reagovat
ratusek

čurák, furt vyhlašují restrikce. Kritizují lidi, ale sami to porušují kdykoliv můžou. Navíc tam sedí bez rozestupů. Pandemie není tak vážná, jak pořád straší. Protože to papaláši porušují furt a jen zlomek se provalí.

Seru na to, fakt na to seru.

Reagovat
Rolf

Luftjarda pozval všechny důležité kamarády.

Reagovat
soukup

většina co tam seděla už je určitě naočkovaná, ví že už jsou v klídku

Reagovat
r.mrazik

Těmhle je už vše u prdele...Pfizer mají v sobě a další věci jsou jen divadlo pro chudobu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

No to je mi jasný. Ale prostě to jsme jak ve středověku nebo ještě dál. Šlechta sedí nahoře se všemi požitky, sleduje zábavu a my ostatní plebs máme sedět doma zavření. Tak to v žádným případě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dave30

Já nevím, ale myslíš, že něco porušil? Zřejmě očkovaný, určitě testovaný,... Ty půjdeš zítra někam na pařbu, ale toto ti vadí?

Reagovat
Kepy_FCB

, určitě testovaný ty máš dost

pičo má jít příkladem když děsí a vyhrožuje

Reagovat
dave30

Jako že když je v obci padesátka, tak pojedu 30? Já opravdu nevím, co porušil?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, ale pak ať se nediví, že lidi nic nedodržujou, když sám jde na fotbal.

Reagovat
dave30

Ale já to chápu. Všem již dochází trpělivost a vůle. Nicméně pokud mám své nezákonné chování obhajovat tím, že někdo jiný také porušuje (byť je to představitel vlády, policie, obecní zastupitel...), tak sám popírám svobodu svého chování a potvrzuji pouze svou malost, ovlivnitelnost a manipulaci. Navíc pouze vzdorem se problém nevyřeší.

Reagovat
r.mrazik

Třeba po 9 by neměl být venku ne?

Ale ono jde především o princip...ostatně jako u hodně věcí. Tyhle gumy to nechápou, viz i Novotný na Twitteru

Reagovat
dave30

Viz. výše.

Reagovat
r.mrazik

Jde o princip

Ostatně kultura národa se posuzuje i podle chování lidí, kteří za to nesou zodpovědnost.

Pokud chci zavřít stát, nemůžu jít za pár hodin na vip fotbal.

Teda můžeš, ale jsi za kokota a musíš počítat s reakcemi.

Bohužel by to mělo platit pro všechny a ne jen někdy. Hnilička by si třeba zasloužil mnohem víc, aby byl vyhozen

Reagovat
dave30

Tak na jednu stranu chceme měřit všem stejně a Prymula má sedět pouze doma? On zřejmě neudělal nic protizákonného (test, rouška - jinak by ho tam zřejmě nepustili). Víš kolik znám doktorů, učitelů, policistů, obecních zastupitelů atd. kteří porušují vládní opatření? Takže opravdu všem stejně?

Reagovat
r.mrazik

samozrejme vsem stejne

jestli nekdo neco porusuje a ostatni to musi dodrzovat,tak ma prijit trest a je jedno,jestli to je policajt,zastupitel,nebo kdokoli jiny

libi se mi nemci,jak nechteji pustit Petricka...proste vsem stejne

Reagovat
Salfovic

Neplatí náhodou zákaz vycházení po deváté ?

Reagovat
dave30

Ne

Reagovat
cristiano.K.

kážeš vodu, piješ víno

Reagovat
Greny

Já nechci na tři týdny lockdown celé republiky ze by nejeli ani firmy

Reagovat
dave30

To nechce nikdo. Ale jak chceš rozvolňovat s plnými nemocnicemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěřím tomu, že by tvrdej lockdown něčemu už pomohl. Vždyt si každý najde cestu, jak se s někým vidět, nikdo nic nekontroluje, nikdo nikoho nepokutuje.

Reagovat
dave30

Jj, o tom to je. Nikdo nic nedodržuje. Takže otevřeme vše, ať jsme světu alespoň něčím prospěšní. Ukážeme jim po cimrmanovsku - tudy ne, vážení přátelé...

Reagovat
Azazelo RD

Vsichni jsou mrtvi, Dejve.

Reagovat
soukup

a jeden z důvodů, proč u nás tolik lidí nařízení nedodržuje je třeba právě pan Prymula

Reagovat
smazaný uživatel

"On může, tak já můžu taky." si bohužel řekne dost lidí

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
dave30

Asi je to tak. Ale jestli se nechám ovlivnit negativním chováním někoho jiného, tak to něco vypovídá i o mé malosti (i když jsem nas..ný a vyčerpaný).

Reagovat
soukup

Kdyby lockdown trval tři týdny, tak bych souhlasil, ale po půl roce už to není o malosti. Navíc on se nikdo nerozhodne jen na základě Prymuly, je to prostě dílek ve skládačce.

Reagovat
dave30

Jasně. Ale je také potřeba si uvědomit, že pouhou vzpourou se problém nevyřeší.

Reagovat
soukup

To je samozřejmě pravda. Zase to nemyslím tak, že tady ta nasranost na Prymulu, Babiše a spol. z člověka udělá tvrdýho popírače, co mluví o čipech a světovém spiknutí. Ale prostě se prohloubí taková ta mezi lidmi už běžná zoufalost a rezignace a dají si skleničku se sousedy nebo podobné soft porušení. A na to já se teda už zlobit nedokážu a úplně to chápu.

Reagovat
dave30

Je to tak. Mirků Dušínů již moc nebude. Jak říkám - hoď kamenem, kdo jsi bez viny...

Reagovat
soukup

Lidi co od října ještě absolutně nic neporušili jsou teď už buď na psychiatrii nebo tak žijou i normálně a pak patří na psychiatrii, jen si to neuvědomují

Reagovat
dave30

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Dody10

Reagovat
dave30

Jak řekl ve sněmovně (nebo Senát pan prof. Válek: "Moudrý a zodpovědný člověk než vstoupí do vozovky, tak se rozhlédne, byť je na semaforu zelená. Tady se přechází bez rozhlédnutí na červenou a mnozí se diví, že takové chování má své následky (ba naopak, mnozí jim za to ještě tleskají). "

Reagovat
ratusek

3 týdny bych to taky vydržel, ale ono to jen 3 týdny nebudou, protože se za tu dobu nezmění vlbec nic, naočkujeme pár stovek lidí, protože tím šnečím tempem přijdu třeba já na řadu v roce 2030. Po 3 týdnech budeme moct jít ven!!! Toliko svobody ty jo, a pak to zase zsčne stoupat a furt dokola. Že ty lockdauny k něčemu jsou, jsou uplbě k hovnu. Mají dát čas na řešení, ale naše vláda neumí řešit nic, takže se za ty 3 týdny nestane vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce mě štve, že o víkendu očkují 3000 denně a v týdnu 20000. Proč jako? To potom člověk nemá vůbec chuť něco poslouchat.

Ale ta proočkovanost už musí být brzy sakra znát. Každý 8. člověk nad 80 let už má v sobě 2. dávku.

Reagovat
ratusek

Fskt jsem čekal, že začnou očkovat obrovským tempem od přelomu roku a v březnu už bude volněji a ono bohužel. Amatérismus největší

Reagovat
soukup

Volno nebude už nikdy, vždycky bude na obzoru nějaká nová nebezpečná mutace, u které nebude jasné, zda na ni očkování platí nebo ne a tak bude potřeba lockdown, aby se získal čas to zjistit. V horším případě ta odolná mutace i doopravdy vznikne a očkování bude k ničemu. Pak bude lepší zemřít než takto přežívat.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo dokdy chtějí tento stav udržovat.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam myslím, že se spousta věcí zlomila tehdy.

Reagovat
ratusek

Hochu, fakt jsem tě považoval za rozumnýho. Ale ty ho ještě obhajuješ, to snad nemyslíš vážně

Reagovat
dave30

Psal jsem již výše.

Tak na jednu stranu chceme měřit všem stejně a Prymula má sedět pouze doma? On zřejmě neudělal nic protizákonného (test, rouška - jinak by ho tam zřejmě nepustili). Víš kolik znám doktorů, učitelů, policistů, obecních zastupitelů atd. kteří porušují vládní opatření? Takže opravdu všem stejně?

Reagovat
ratusek

Ale jde přece o to, že ostatním ani není umožněno to co jemu i s testem a rouškou.

Reagovat
dave30

Takových ale bylo v hledišti tuším 600. Proč si vybíráš pouze jeho? Jde mi o princip, nikoliv o jeho osobu.

Reagovat
ratusek

Však já kritituji všechny. Ale nikdo odpoledne neříká at sedíme doma 3 týdny a nesmíme vycházet ven a sám jde večer na fotbal. A že je očkovanej a mě ikdybych chtěl to není umožněno, mě nezajímá. A test si přece mlže udělat každej, ale stejně nikam nemůže. Pokud nevidíš to pokrytectví, tak se nemáme o čem bavit

Reagovat
dave30

A není úplně stejné pokrytectví, když jej kritizují lidé, kteří dnes a denně porušují vládní nařízení?

Reagovat
ratusek

Ale lidi nevyhrožují ostatním tím, že je zavřou na 3 týdny doma na řetěz. Ty to fakt nechápeš? A ještě se Prymula ptá, jestli má jen sedět doma a že neměl dovolenou. To už fakt není možný

Reagovat
dave30

Naprosto chápu frustraci všech lidí. A ,bohužel, jejím následkem přestáváme uvažovat racionálně (i to je pochopitelné). Pochopil bych jeho kritiku, pokud to byl on, který se podílel na udělení výjimky na tento zápas (a možná kvůli tomu tam seděl). Stejně tak kdyby byl vyfocen, jak kolem půlnoci odchází ze stadionu z nějakého VIP večírku. Ale jenom to, že byl součástí 600 vyvolených mě opravdu nechává ledově klidným. A že odpoledne vyjádřil svůj názor na krizovou situaci? Možná právě proto šel spáchat toto politické harakiri. Je mu jasné, že přísný lockdown (s postihy za porušování) je neprůchodný. A mít zodpovědnost za následky blížícího se rozvolňování asi nechce (pouze má spekulace).

Reagovat
dave30

Pokusme se tedy racionálně. Prymula je zřejmě politická mrtvola. Co se stane dál? Začne více lidí dodržovat restriktivní opatření? Nebo budeme čekat, až odejdou všichni, kteří se nám nelíbí? Obávám se, že v tom případě si tuto šlamastiku dost protáhneme (výměna bohužel nastane až na podzim - kéž bych se mýlil a bylo by to dříve). Protože tomu viru je úplně jedno, kdo je u vlády. Úspěšnost restriktivních opatření totiž závisí pouze na míře jejich dodržování. Někomu stačí doporučení, někomu zákon a u někoho aby stál dráb s kvérem u hlavy. Takže (ne)dodržováním restriktivních opatření nevyjadřuji svůj politický názor, ale pouze (ne)ochotu krizovou situaci řešit. Protože jak jsem již řekl - tomu viru je vše jedno (i politické názory).

Reagovat
ratusek

Ale to je důsledek neschopnosti vlády. Nebudu tady psát, co se vše od léta mělo udělat a neudělalo. Není to chyba lidí. Lidi mají plné zuby nefungujících a hlavně neodůvodněných opatření bez světla na konci tunelu

Reagovat
dave30

Ano, souhlasím. Z mého pohledu hlavně téměř nulová komunikace s lidmi. Když se mám s opatřeními ztotožnit, tak bych je měl chápat. Nicméně tím, že budu vše bojkotovat (kvůli chybám vlády), tak tu situaci rozhodně nezlepším. Jak jsem již mnohokrát psal. Tomu viru jsou politické názory u pr..le.

Reagovat
dave30
Reagovat
ratusek

"šlechta" je odtržena od reality

Reagovat
dave30

Toto mi opravdu zvedá tlak daleko více než to, že mezi "vyvolenými" byl Prymula (zřejmě to byl on, kdo Tvrdíkovy tuto výjimku přiklepl). To je hnus, velebnosti.

Reagovat
dave30

Tvrdíkovi - už píšu jak dement (z rozčílení).

Reagovat
TopinB

Oba jsou natvrdlý, takže to máš správně

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je bulvár, nic zakázanýho neudělal

Reagovat
Greny

Pokud někdo ráno vystoupí na CT24 s tím že je situace špatná.. a navrhne premiérovi 2-3 týdenní tvrdý!! lockdown a brečí že se lidé shromážduji a je vyšší mobilita ... Tak rozhodně nemá jít ještě ten večer na fotbal..

A zajímalo by mě jak to stihli do 21:00 domu

Reagovat
smazaný uživatel

já ho rád nemám, ale tohle pro mě prostě nic proti ničemu není

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to nic proti tobě, ale jsi normální vocas.

Reagovat
ratusek

Reagovat
chavi.27

Akorat ze cely republice sere do xichtu... a stezovat si ze nemel za 6-7 tejdnu dovolenou(jeste tam prihodi k nasrani 'natoz zahrancini') tak to je uz uplnej vysmech vsem

Reagovat
ratusek

Reagovat
chavi.27

Jako me by to nevadilo ze tam je, to at si jde.... ale kdyz 3 hodiny pred zapasem rekne ze chce tvrdej lockdown na 2,3 tejdny to je proste na facepalm a pak se jeste divi ze to sere lidi....

Reagovat
ratusek

Přesně

Reagovat
Puskas

A že nechápou, že si potřebuje povyrazit... Špatné by to bylo i bez těch prohlášení. těmi to jen zvýraznil.

Reagovat
krupa1919

Mě se líbí, jak se zveličuje Prymula, ale to, že tam byl i Vondra z ODS, ředitel ČT Dvořák nebo Minář od Zemana není nikde ani zmínka

Reagovat
soukup

nejde přece moc o to, jestli něco porušil nebo ne. To je jak kdyby za mnou přišel šéf, že musí všem lidem ve firmě zkrátit mzdu o 15%, protože kvůli Covidu se firmě moc nedaří a zároveň na schůzku přijel v novým bavoráku. Bylo by mi v tu chvíli asi jedno, jestli den předtím vyhrál ve sportce nebo mu to auto odkázal mrtvej strejda. Nemůže v takovou chvíli udělat takové gesto.

Reagovat
spider_8

On je asi nejhorší diplomat a komunikátor, co v politice pamatuju. Na jaře to bylo 'co na srdci to na jazyku', 2 roky zavřený hranice nebo promořování a teď vyhlásí tvrdý lockdown a sám se jde mrknout na fočus

Odborník to asi bude, ale měl by být zavřený někde v pozadí a vůbec nevystupovat na veřejnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak si zapomnel na arcizmr*a Sasu Vondru z ODS, arcizmr*a reditele CT Petra Dvoraka a arcizmr*ku Kvitovou, co tam taky byli...

Ale hodi se udelat lync na Prymulu, co ty bezmozku?

Reagovat
r.mrazik

Nejvíc na Zmrdika a Prymulu...pak Mynar a ta jeho fuchtle...a pak podle abecedy

Reagovat
ratusek

hlavně Kvitová zklamala. Tohle jsem čekal od Plíškové

Reagovat
r.mrazik

zrovna Kvitova je mi u zadku

Reagovat
JackDaniels.

Ako hral Hromada?

Reagovat
delfin

vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Nad očekávání

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Občas klasicky zaprasil, ale jinak pohoda.

Reagovat
Mass

Fakt dobře, měl tam i dva parádní "old-school" skluzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších z SKS. Nejhorší naopak trojice Bah, Olayinka, Sima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nervózní nuda. Jsem rád, že se potvrdilo, jak se na jaře bere EL většinou mnohem zodpovědněji než ve skupinách. Ostatní angláni nadělovali a ani Leicester se na to nevytentoval.

Reagovat
mistr129
Reagovat
Remt

Reagovat
oli9

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mass

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
AC Sparta Praha good

Reagovat
placa

Moc nechapu ty, co si stezuji. Jo, nebyl to zrovna nejkoukatelnejsi fotbal, ale to je mnohokrat i v LM mezi temi nejlepsimi. Odehrat vyrovnanej duel, dokonce mozna byt i o trosicku lepsi v zapase s tymem na delenym 2. miste v PL nastoupivsim v top sestave, je proste super pocin.

Reagovat
KingMaster13

Hráli jsme na co jsme měli, proti 2. týmu PL. To samo o sobě si nemůžeš dovolit jako třeba v lize. A fotbal si myslím že to nebyl špatný, po vápno jsme hráli docela dobře holt Jindra ty domácí zápasy v pohárech hraje na čisté konto

Reagovat
placa

Presne, vzhledem k dulezitosti zapasu a sile soupere to bylo jeste dost dobry, zadna vylozene priposrana taktika. Zacatek zapasu pekne nahoru dolu, prvnich 15 minut 2. polocasu i slusny tlak Slavie, mimo to vyrovnana bitva bez vetsich sanci, za me super, cekal jsem, ze Leicester bude mnohem vic nebezpecnejsi.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

První půle nebyla ideální a měli jsme kliku, že jsme nedostali gól. Ale já osobně jsem hlavně čekal víc od útočný fáze. Přišlo mi, že až moc nakopáváme bezmyšlenkovitě dlouhý míče. Přitom máme kvalitu na to si to vyťukat přes jejich rezervní full beky.

Potom se to ale dost zvedlo a druhá půle byla super. Výsledek do odvety je fajn.

Reagovat
RadekVonCZE

Když přišel Dominik Feri na hřiště (Choudhury, pokud to píšu správně) tak ten se tak přemotivoval, až pěkně prasil. I ten Nigerijský útočník tam měl teda ostrý zákroky

Reagovat
Mass

Sem si nevšiml, že by tam Olayinka nějak prasil

Reagovat
RadekVonCZE

Kelechi Iheanacho

Reagovat
Mass

"Díky"

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Brekot ohledně rozhodčího od fans třetího týmu PL, který hrál proti vidlákům z východu je fakt k nezaplacení

https://twitter.com/LCFC/status/1362489090848026634

Reagovat
naheCZ

Čtu teď Reddit...to jsem ještě neviděl snad...prej strašnej rozhodčí a my jsme celý zápas jen simulovali a on nám to prej žral. Oni si prej nezasloužili ani jednu žlutou, Hromada prej omylem trefen do hrudníku...co čtu, tak jsme se fakt koukali na jinej zápas...

Reagovat
Rolf

Rozhodčí dostal do nočního stolku zlatý prut,jinak by písknul penaltu a nejen to.Nejlepší klub střední a východní Evropy i Nové Kaledonie jen remizoval!

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
Spalovač šancí

Kolik může být lidí v 1 VIP boxu?

Reagovat
KingMaster13

Tam ani tak asi nejde o počty ale spíš ty rozestupy si myslím

Reagovat
Spalovač šancí

Já kvůli ceně jednoho listku. Pokud 10, tak by jeden lístek vyšel jako lístek na letošní finále Super Bowlu

Reagovat
Radin

Sima ukázal, že na lepší ligu to hned nebude. Dneska s Olayinkou špatní, i když jim nikdo moc nepomohl. Co je se Ševou? Provod mě překvapuje :) Centry z krajů jsou k ničemu. Slávisti asi zapomenuli, že už tam nejsou hlavičkáři jak dříve. Ve vzduchu strašně chybí Suk, Škoda, Ngadeu i Deli.. Teď tam vůbec nejsou hráči do vápna na centrované míče

Reagovat
cristiano.K.

80. minut slušnej fotbal. Provod, Hromada velmi dobré výkony. Olej dneska dost špatnej. Popereme se a uvidíme

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-ukoncil-spolupraci-s-prymulou

Ale zítra zasáhne vožrala z hradu a stbák ho bude muset vzít zpět

Reagovat
exse

Wow, místo roku starých článků si přesedlal na neexistující

Reagovat
Spalovač šancí

Nechápu proč. Však tam byl pracovně seznámit se specifiky šíření britské mutace viru. Kde jinde než dnes v Edenu by sehnal lepší vzorky. Nasazuje život, ale lid si toho neváží.

Reagovat
Sandstorm

Andrej asi není slávista. Roman je věrný fanoušek, který za návštěvu zapasu položil funkci

Reagovat
Kepy_FCB

Málo! Ještě bych na něj poslal to nejlepší z hospodářské kriminálky

Reagovat
mistr129

Těším se až lopaty zas budou machrovat, že si kvůli fotbalu vzali dovolenou. Tady frajer se svou prací rovnou seknul

Reagovat
Kepy_FCB

Určitě to byla jeho jediná a hlavní"práce"

¨Prymule:

Ano, byl jsem s dvě hodiny starým negativním testem a respirátorem na legálním fotbalovém zápase s povolenou návštěvou diváků. Podotýkám, že jsem letos neměl žádnou dovolenou, natož zahraniční. Zdá se, že smím být pouze doma“ nevěřím mu že na nějakém testu byl

Reagovat
dave30

Pokud nejsou slávisti sebevrazi, tak do hlediště nikoho bez testu nepustí. Pokud by to prasklo, tak už nikdy žádnou výjimku nedostanou a obávám se, že by nezůstalo pouze u tohoto.

Reagovat
soukup

Reagovat
ratusek

To je takovej zmrd.

Zdá se, že smím být pouze doma.

A po nás to chce

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Salfovic

Snad mu Tvrdík sežene v Edenu nějakou trafiku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si to pojistit tak, že by ho napsali na soupisku a on tedy měl důvod tam být.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Kdoví jaké velvyslanectví mu naše zamini svěří. Tipoval bych Čínu.

Reagovat
Greny

Bude ministr

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se zeptam mistnich, je tam i Sasa Vondra z ODS a reditel CT Petr Dvorak - ti nevadi?

Reagovat
smazaný uživatel

mě nevadí ani jeden z nich, pokud tím nic neporušili

Reagovat
smazaný uživatel

Me taky ne, ale pripada mi, ze se tu zase rozjizdi jakejsi lync na Prymulu.

Mimochodem tam byla i Kvitova.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Já kritizuje kdykoliv to dává smysl. Tady mi to smysl nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovat je co, ale musi to byt vecne

Kritika nikdy nemuze byt zalozena na nenavisti ke konkretni osobe. Pak to neni kritika, ale cira nenavist.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas :) je treba kritizovat vecne, a ne vecne kritizovat

Reagovat
Kepy_FCB

ti tady nenapáchali škody jak ten .....

Reagovat
Greny

Jako úplně nejvíc mě tam fascinuje asi to je LuftJarda jak si tam sedí na pana bez respiratoru

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky skody tu napachal Prymula?

Tipnu si, ze mensi jak ty sam, podle toho jak se vyjadrujes vys...

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem Vondra ma za sebou kauzu Promopro, pokud se chces ohanet necim u Prymuly.

Reagovat
Greny

Tak Dvořák tam teoreticky mohl být pracovně.. ten to má s výmluvou úplně v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

čím to je, že na takových setkáních jsou vždycky všichni shodou okolností pracovně :)

Reagovat
mistr129

Který z nich pracuje pro vládu, která dělá omezení, a který z nich chtěl tři hodiny před zápasem zpřísnit pravidla?

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

Každopádně je k zamyšlení, proč tam byli i ostatní. Má to v podstatě 2 roviny: zda-li jsou fanoušky/partnery klubu a jak jsou odpovědní za restrikce a jejich vymáhání.

Reagovat
Puskas

A už jednou byl zachycen v noci v putyce, když předtím peskoval lidi za nedodržování směrnic.

Reagovat
Dody10

Reagovat
veikko

U Vondry je dobře, že tam byl. Kdyby zase Slavii sestřelil rozhodčí, tak stihne vychladnout než dojde domů ke kompu.

Reagovat
soukup

Reagovat
Greny

Noo nebo by vlitl rovnou na plac

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
soukup

jako míň než u Prymuly šermujícího lockdownem, protože to porušuje jiný princip, ale vadí. Pokud se nemýlím, ta výjimka pro 300 lidí s testem ve VIPku byla původně vytvořená pro sponzory, partnery a podobně, kteří defakto v době bez diváků drží kluby nad vodou. Že tam teď chodí politici mi taky nepřijde zrovna košer.

Reagovat
dave30

Když potřebuješ k odehrání zápasu výjimku...

Reagovat
TopinB

Který z nich navrhoval tvrdý lockdown ten samý den?

Reagovat
delfin

do pekla i s nim

Reagovat
r.mrazik

Tak hlavně že si nechal Hniličku

Reagovat
meno

Zima, Kúdela, Hromada a hlavně Provod dneska vynikající! Pár světlých momentů měli i Olej a Sima, ale docela pod své možnosti. Bah měl zajímavé okamžiky, ale lítá tam jak střelenej do zadku, přišel mi přemotivovanej a určitě ještě není zžitej s týmem.

Venku je dáme

Reagovat
meno

Jo a dneska rip koeficient

Reagovat
KingMaster13

Kúdela tam občas promáchl a trochu zazmatkoval, Zima parádní, Hromada jak tam měl ten průnik to jsem si fakt řekl wow a Provod spektakulární výkon Jinak souhlas jen jsem to rozvedl Leicester je furt velký favorit ale naše šance se trochu zvedly, přeci jen já se bál hlavně tohohle zápasu doma že dostaneme přes piču Venku věřím že Leicester by mohl být nervozní a nemuselo by mu to tolik sedět

Reagovat
meno

Já měl dneska 3 tikety. Oba gól v obou poločasech, oba gól a live 1, když jsem viděl prvních 10 minut druhýho poločasu. Asi jsem se nebál, že bychom dostali klepec no. Každopádně se těším na odvetu, tam možná ještě víc vynikne jejich rychlost. Jestli měl dneska někdo sílu měřit se s nimi rychlostně, byl to Sima.

Reagovat
smazaný uživatel

Bah taky rychlostně výbornej. Wingback.

Reagovat
meno

Taky je rychlej, ale moc se vysouvá, v lize to stíhá dobíhat, ale dneska nejvíc hrozilo z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se to naučí a v létě 2023 půjde za pěkný peníze do světa.

Reagovat
Stannis Baratheon

Bahovi hrozně trvá než něco s míčem u nohy vymyslí a zbytečně předražuje. Pak to akorát smrdí ztrátou a brejkem.

Reagovat
meno

V úvodu zápasu se dostal do vápna tím, že kolem někoho přešel, ale měl docela vysoko nohu a lišák zakřičel, kdyby šel dál a neohlížel se po křiku, mohli jsme i vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To tvé hodnocení hráčů je úplně mimo. Olayinka a Sima jednoznačně nejhorší ze slavistu a Bah jim byl v patách

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Sima co sám odhlavičkoval asi 6krát míč ve vlastním vápně, protože skáče jak basketbalista, tak byl nejhorší.

Prostě byl platný někde jinde než obvykle. On taky Leicester není Sparta nebo Bohemka.

Reagovat
meno

Vždyť jsem napsal, že hráli pod svoje možnosti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Prymula, pokaždý když si vyrazí ven tak je z toho problém

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Alan_Shearer

Slavia nahodou super vykon, byli o neco lepsi. Postup vidim 50:50. A Prymule si krasne opet nasral do drzky, dobre mu tak.

Reagovat
Akinfeev

100 golu za 90 minut

Reagovat
YNWA__MSN

Prymula je moralni dno, naprostej ubožák tohle už je jak z nějaký parodie, chtít tvrdej lockdown a pak si zajít na fotbal, kazat vodu a pít víno.... Seru na to já už žádný opatření týkající se koronaviru(chřipky) poslouchat nebudu

Reagovat
r.mrazik

Akorát jedete každý jiný závod...on je očkovaný, ty ne...to je základ.

Navíc neděláš to pro něj, ale pro sebe.

Reagovat
hodjohn

No a co? Mele hovna, tak ať jede podle nich. Večer žádá o tvrdá opatření a hned na to nám ukazuje jakým způsobem.

Reagovat
r.mrazik

???

Reagovat
GjøvikFF

A co jako, že je naočkovaný? Nikdo nevyloučil riziko přenášení i od naočkovaných. Tobě připadá normální, aby ráno mlel o tvrdém lockdownu a pak si šel na něco tak zbytného, jako je fotbal, který je těm, kteří nejsou vyvolení, zapovězený, i kdyby měli test, očkování, respirátor...prostě pro plebs je to zakázané, ale pro nadlidi to neplatí? Bude brečet, že přece nemůže být pořád doma. A ostatní lidi snad ano? A ještě mu to tady bude někdo žrát, to je fakt neuvěřitený, jak jsou lidi tupí.

Reagovat
ratusek

nechápu, jak ho někdo může obhajovat

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Puskas

Reagovat
r.mrazik

to ja taky nechapu,jen jsem psal,ze to je papalas a ze jedou s YNWA jiny zavod,kdyz psal,ze uz zadny narizeni poslouchat nebude...

samozrejme ze to jsou vsichni idioti,co tam byli..a nejvetsi Tvrdik,kterej si je tam pozval,aby jim lezl do zadku

Reagovat
ratusek

Jasně. Jde o to, že oni můžou a my ikdyby byly stejné podmínky tak nemůžeme. To ty lidi sere

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
TopinB

Reagovat
mikelinos

Reagovat
jenage

Reagovat
r.mrazik

tys ale totalne nepochopil,na co jsem reagoval a jak to bylo mysleno covece

Reagovat
pingla

Reagovat
GjøvikFF

Uvědomuješ si (mimojiné), že je nadále zakázán volný pohyb osob mimo vypsané případy? Že je nadále vyhlášen zákaz vycházení po 21 hod (zápas včera končil těsně před 21 hod). On tam byl pracovně, úředně, vykonával na fotbale povolání, nebo co tam vlastně dělal?

Reagovat
ratusek

Domlouval kšefty, takže pracovně? Ale bylo to šméčko, takže oficiálně tam.nebyl ani pracovně

Reagovat
r.mrazik

skoda,zes necetl cele vlakno...mohli jsme si tohle usetrit a pochopil bys,jak to bylo mysleno

Reagovat
dave30

...Seru na to, já už žádný opatření týkající se koronaviru (chřipky) poslouchat nebudu...

Tímto toho Prymulu pěkně nase..š a daný problém vyřešíš.

Reagovat
PhilipS

supr logika

Reagovat
milan78

on nešel na fotbal, on šel porcovat zlatý prase !!! to byl sjezd kluků, co stojí za firmama, co budou aktuálně dodávat testovací sady do škol apod., ten nemá čas na stát, na občany co tu žijí atd.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
oli9

Slavie super, řekl bych že byla i trochu lepší. Těch prostoru kdy se dostala do šance bylo Teda hodně akorát často místo střely zvolili ještě nějaký centr nebo nahrávku která to spíš komplikovala... Příště být primocarejsi na bránu a vyjde to

Reagovat
Radin

Čemu se všichni diví? Klub, který žije z čínských peněz. Ve vedení ex ministr a jeho kauzy. Výjimka na anglický tým, když jinde Angláni nemohli. Prostě chce to mít kontakty na těch správných místech. Papalášství a neomezená moc je znakem téhle nové Slavie. Kdo tomu fandí jeho věc. Morálně je to dno a Prymula jako host Tvrdíka tomu nasadil korunu :)

Reagovat
tencotomunerozumi

A ty jsi zase jiný lidsky dno..určitě chodíš všude s rouškou ty pokrytce..souhlasím s tím, ze v ty vipce seděli samy hovada a ne dobry lidi..ale to mi chceš říct ze člověk co fandí Slavii od mala tak by se měl kvůli tomu teď na Slavií vykaslat..to je úplně stejný jako kdyby ses přestal bavit s někým kdo se baví s člověkem koho nemáš rad..ale asi to tak děláš a proto žádnou morálku nemáš ..tvoje okolí to má kolem tebe taky těžký ..

Reagovat
Radin

Mně se Slavie hnusí tím spojením s politikou. Všichni kecají, že politika do sportu nepatří. Nejdříve ex ministr Řebíček a pak Tvrdík. Mně to prostě vadí, jiným jde jen o prachy a je jim jedno od koho..Současná Slavie je tam, kde je spojením s ex politiky, tak to je, ať chceš, nebo ne.. V podstatě bych jim mohl říkat politický klub

Reagovat
Kop do titulků

Když se ty tak hnusí fotbal s politikou, tak bys neměl zapomínat jak sisispolu spolu ve 30. letech tykali jistý Franco a Real Madrid. To je trošku jiný kafe než Tvrdík...

Reagovat
Radin

Čím jsem starší, tím je mi Real Madrid méně sympatický. Už sleduji jen výsledky. Mně se jako dítěti líbily dresy..

Reagovat
Filipow

Dobrý srance tu píše.

Reagovat
Mass

Jestli si myslíš, že ostatní kluby nemají kontakty s politikou (zvlášť když chtějí dotace), tak si naivní. Jen teď u Slavie je to víc vidět.

Reagovat
Radin

Mají samozřejmě, přesto nemají politiky přímo ve vedení a většinou ti majitelé mají i svůj byznys mimo veřejných peněz..

Reagovat
eLJay.91

Vykašlat ne, ale asi by neměl ignorovat to, že jeho klub vlastní Číňani a řídí ho zmrd Tvrdík. To přece musí zanechávat určitou pachuť i přesto, že se Slavii daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy byste se v takove situaci vsichni na svoje kluby vysrali vy hrdinove... nefandili jim v LM, EL ani neslavli tituly.. pokrytecky kundy.

Reagovat
Greny

Fandil bych dal se zároveň byly mě bylo těžce na blíží když bych viděl tu sebranku ve Vípce v televizi a rozhodně bych Tvrdika neomlouval ... A ještě bych sice slavil ale v pozadí bych se dost bál co s klubem bude až to skončí jednou

Reagovat
Radin

Nikdo neříká vysrat se na klub, přesto můžeš na vedení nadávat a chtít to jinak. Pokrytci jsou fans, krerym to tam vyhovuje, protože se skrz prachy dělají výsledky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci aby to tak zustalo! Akorat aby misto cinanu to byli treba japoci a misto Tvrdika treba Karel Sip... ale tak nemuzes mit vsechno.

Reagovat
Radin

To by mi nevadilo, pokud by to nebylo propojené přímo na jiný stát, ale jen na nějaké soukromé podnikání nějakých Japonců :) U Číňanů jsou to státní kšefty..

Reagovat
RuneSKS

Kdyby to byli japonci, tak zase slávistům nevadí Pearl Harbor, u Šejka by zase vadilo, že je to z ropy.. haters gonna hate..

Reagovat
Radin

Pro příklad, když vedli Opavu Ukrajinci většina je tam nechtěla. Teď, když to vedou papaláše z města, spousta lidí není nadšenýc. Sportovně fandíš dál, máš své oblíbené barvy a vztah ke klubu, zároveň můžeš jít proti vedení a chtít to jinak..

Reagovat
Radin

Papaláši*, nadšených*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak barvama klubu se k vam ti Ukrajinci dost hodili ale..

Reagovat
Radin

No nikdo jim nemůže přijít na jméno :D

Reagovat
eLJay.91

Četl si můj příspěvek? Hned na začátku píšu, že ne vykašlat se na klub, dál fandit, ale zároveň nebýt slepej k tomu, kdo ho vlastní a kdo se kolem něj motá.

Reagovat
vanGomm

Z jakých penez žijí jiné týmy?

Reagovat
soukup

Sportovně Slavii celkem přeju, ale co se týče financí tak vůbec nepochybuji, že většina ostatních klubů v ČR žije z "čistších" peněz než Slavia posledních pár let.

Reagovat
Radin

Většinou od podnikatelů. Nikdo si nemyslí, že jsou úplně čistí, ale politici žili vždy jen z veřejných peněz a z těch si dělali kontakty. Současně nejvíc napojeny klub na politiku je Slavie.. Nikdo neříká,, že Křetinský nemá kontakty na vlivné lidi v politice, ale Slávka má politika přímo ve vedení. Navíc druhého za sebou..

Reagovat
Mass

Prostě jen závidíte. Slavia dokázala udělat parádní hráče i z těch co jinde moc nechtěli (Kuchta, Provod) nebo z hráčů, co ještě minulou sezonu hráli nižší ligy (Sima, Zima). Vydělala víc jak miliardu z přestupů a Ligy mistrů. Ano, Tvrdík je pochybná osoba díky své politické minulosti a má i přátele z politiky, co chodí do vipka, ale mě je to jedno, pokud nebudou Trpišovi radit, jak má hrát. A vsadim se, že kdyby ste chtěli vy rozjet nějakej svůj projekt a potřebovali se založit, bude vám jedno, jestli vám na to půjčí českej "podnikatel", italská banka , čínskej plynař nebo arabskej ropák. A to že Angláni místo Španělska hrajou v Itálii, místo Rakouska v Maďarsku mi hlava nebere, jak to omezí šíření nákazy.

Reagovat
Radin

Tak ty úspěchy jsou, protože si mohli koupit koho chtěli, i toho trenéra z čínských peněz domluvených skrz Tvrdíka, výměnou, kdo ví za co.. Je spousta fansv zahraničí, kteří odmítli uznat nové vedení z jiné země a začali fandit raději menším klubům v okolí ..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale oni si nekoupili zadny extremne drahy hovada z ciziny... Kuchta, Tecl, Kudela, Zima, Hovorka, Masopust, Boril, Coufal, Soucek...

Jako jasne, vsichni k nam sli protoze se rysoval velkej projekt, ale kdyby to na Sparte nebo v Plzni nevedli jak curaci, tak tyhle hrace mohli mit klidne i oni a nektery z nich i meli. A s Trpisem jednali dokonce driv nez Slavia... do pici.. jedinej kdo nakupoval vyhorely zmrdy z ciziny za miliardy byla Sparta. Chapu ze fandis Opave, ale tam se to porovnavat moc neda..

Reagovat
Mass

Tak pravda, že Stanciu, Olayinka nebo teď Bah taky nebyli zadarmo a mimo Sparty by na ně nikdo z ligy neměl.

Reagovat
Mass

Tak třeba Hložka Sparťani neprodají A Olomouc si taky nestěžuje že dostala 35 milionů za hráče z béčka. Jinak teda Řebíček mě ve Slavii sral neskutečně, ten měl teda peníze vlastní převedený z fondů dopravy, ale ani ten fotbal dělat neuměl. Ale proto bych nezačal fandit třeba Vyšehradu (to bych si naběhl).

Reagovat
Radin

Já vás oba chápu, tak se nehádám. Strašně nesnáším politiky u nás, problém není Slávie jako taková

Reagovat
AC Sparta Praha good

Přemýšlel jsem, jestli se koukat na Slavii nebo na jiné zápasy na Nově Sport a vybral jsem si ten jediný zápas bez branek

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se z tebe stava pravej slavista!

Reagovat
AC Sparta Praha good

Zapomněl jsem napsat bohužel

Reagovat
LuckyCharlie

Chudák berliner. Ten asi po zápase někde v koutě brečel. Prý dostanou bídu

Hovno dostali a ještě byli lepší

Reagovat
Greny

Tak si prý Rodgers postěžoval na hřiště...

Reagovat
Mass

Když sem četl twitter LCFC tam mě překvapilo, jaký sou tam plačky, to se máme ještě co učit

Reagovat
naheCZ

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Takovou přehlídku neobjektivních uplakánků sem dlouho neviděl

Reagovat
žrout

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Asi by mu měl někdo poslat foto z Teplic aby si uvědomil že to na čem hráli je ještě super

Reagovat
Greny

Tak na druhou stranu já ho chápu podívej se na to na čem hrají v PL ... To je jiná liga ještě ..

Reagovat
KingMaster13

Jasný ale v Anglii taky mají jiné klima tam téměř nemrzne, furt jim tam prší ale ty -15 teploty prostě nemají Takže mají lepší podmínky na ty trávníky

Reagovat
Greny

Však to nezpochybňuji... Jen prostě u nás je to jeden z lepších trávníku...v PL podprůměr... A hodnotí to dle toho na co je zvyklej z domáci ligy

Reagovat
žrout

Když jsem viděl, na čem se hrálo třeba v Braze nebo jaký má trávník Union z BL v tuhle dobu, tak prostě ta tráva byla dost solidní. A ani v PL nemají vždy ideální hřiště, stačilo když jsem viděl hřiště na SB v zápase Chelsea proti Burnley - žádná extratřída:

https://www.youtube.com/watch?v=NULVL2Yu5aE&ab_channel=ChelseaFootballClub

Prostě jenom brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se ho přímo zeptali na kvalitu trávníku, tak co měl říct?

Reagovat
John Obi Mikel

Jsme to měli odehrát v Jablonci.

Reagovat
Losinho

Kúdelu mám rád, ale jak je vždycky schopnej soupeře vycouvat pomalu až na malý vápno, to je fakt strašný.

Reagovat
Mass

Jestli on nehrál v mládí basket, mě kvůli tomuhle návyku taky ve fotbale kritizovali

Reagovat
Greny

Tím mě stál vždy Cahill ten kdyby mohl tak to odcouval až před stadion

Reagovat
letitfly

Myslím, že se všichni shodneme na tom, že Prymule nic neporušil (předpokládejme, že hned po hvizdu sedl do auta a stihl to domů...). Ale z hlediska morálního je to prasárna nejvyššího ražení Člověk přes den čte, jak by všechno ještě zpřísnil a večer jde na fotbal?

Já nejsem proti vládním krokům, situace je na hovno a je potřeba držet COVID na uzdě. Často tady obhajuju vládní nařízení a včerejší Prymuleho výlet na fotbal neznamená, že začnu nařízení cíleně porušovat. Je mi jasný, že Prymule ty nařízení taky nedodržuje stoprocentně, ale tohle je teda extrém

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele