základní skupiny - skupina H, 5. kolo
29.11.2018 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Apollon Limassol - SS Lazio 2:0

Lazio už s postupem v kapse prohrálo na kyperské půdě 0:2 a v tabulce před posledním kolem skončí na druhém místě. Apollonu vystříleli první tři body Faupala a Marković. Nutno podotknout, že výhra Apollonu byla zcela zasloužená.

Simone Inzaghi nepřivezl na Kypr ty největší opory v čele s Cirem Immobilem, cílem bylo šetřit kádr na víkendový zápas a tak dostali prostor jiní. Pozměněná sestava ale Inzaghiho hodně zklamala, Lazio si za celý zápas nepřipsalo ani jednu střelu na branku!

Oproti tomu domácí neměli co ztratit, naopak. V první šanci se sice ocitli Biancocelesti, jenomže Valon Beriša nasměroval svůj pokus jen vedle tyčky. Utkání mělo do té doby pomalejší tempo, přesto přesně po půlhodině hry přišla nádherná branka domácího celku. David Faupala si počkal na vysoký centr a uvnitř vápna si střihl parádní nůžky a náhradnímu brankáři Protovi nedal šanci. Lazio se nějakou dobu nemohlo vzpamatovat a z prvního poločasu odcházelo s nepříznivým výsledkem.

Italský celek nehrál dobře ani po změně stran. Apollon se v podstatě bez problému bránil a co je zarážející, brankář Vale nemusel řešit jedinou vážnější situaci před svojí brankou. Biancocelesti skutečně za celých 90.minut ani jednou na kyperskou branku nevystřelili. Obrovský úspěch Apollonu pak pečetil osm minut před koncem Saša Marković, který potrestal povedený brejk dorážkou do prázdné branky. Inzaghiho svěřenci, byť v pozměněné sestavě, předvedli ostudný výkon a na Kypru prohráli zcela zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele