3. kolo - odvety
12.12.2002 17:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Panathinaikos FC - Slovan Liberec 1:0

Po domácí remíze 2:2 neměl Liberec před odvetou dobrou pozici. Potřeboval v Aténách vyhrát, nebo remizovat výsledkem 3:3 a vyšším. Ovšem hned z první akce, ve druhé minutě, domácí fanoušky rozjásal Fyssas. Po rohovém kopu totiž gólman Zbyněk Hauzr vyrazil míč přímo Fyssasovi na nohu a ten přesně zakončil.

Liberec potřeboval dát dva góly a také podle toho hrál, velmi aktivně. Přišly i šance, ty největší v úvodu druhého poločasu. Nejprve Nezmar z deseti metrů z voleje přestřelil branku, o něco později Gyanův oblouček z prázdné branky vyhlavičkoval obránce Kyrgiakos. Ve vyrovnaném utkání, jehož tempo se v závěru vystupňovalo na slušnou úrověň, se už žádný gólový moment neurodil a do čtvrtého kola tak po celkové výhře 3:2 postoupil Panathinaikos.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele