Tipy a analýzy

Ligue 1 – 7. kolo, tipy a analýzy

Opět se zkusíme podívat ze sázkařského hlediska na 7. kolo Ligue 1, které již v sobotu nabízí velmi zajímavé zápasy s ještě zajímavějšími kurzy, takže si na své přijdou jak sázkaři akovek, tak i sázející, kteří rádi dávají velké kurzy do wildů a hrajou kombinátory a systémy. Nedělní zápasy aktualizovány!

Hrvatska nogometna liga – 9. kolo

Již v pátek se předehrává šlágr kola Slaven Belupo – Dinamo Zagreb kvůli účasti obou klubů v Poháru UEFA a máme se rozhodně na co těšit. V neděli pak pokračuje 9. kolo zbylými zápasy. Máme jejich aktualizace.

Tipy Jana Rejžka

Do třetího dílu víkendové tipovačky osobnosti jsme si pozvali kulturního kritika a publicistu Jana Rejžka, jenž si porovná tipérské dovednosti s redaktorem EuroFotbalu Milanem Kopalem. Oba aktéři měli zcela odlišné pohledy na jednotlivé zápasy a dokázali se shodnout pouze na jediném z osmi! Dneškem startuje také tipovačka čtenářů.

Výsledky tipovačky: Remíza 3:3

Druhý díl tipovačky svého vítěze neměl, trenér bronzové české devatenáctky z letošního ME Jakub Dovalil otipoval stejně jako náš redaktor Michal Havlický správně tři z osmi utkání. Remíza tak na celkovém skóre nic nemění, redaktoři stále vedou 1:0.

Hrvatska nogometna liga – 8. kolo

Po představení dvou chorvatských klubů v poháru UEFA, jejichž výkony i výsledky byly celkem podobné, pokračuje v neděli vpodvečer osmé kolo chorvatské první ligy. Největším šlágrem bude bezesporu pravé chorvatské derby na Maksimiru, kde Dinamo přivítá Hajduk. Sestavy aktualizovány!

Ligue 1 – tipy a analýzy 6. kola

Po představení sedmi francouzských klubů v evropských pohárech pokračuje Ligue 1 šestým kolem. Bordeaux se bude snažit napravit tragický výkon z Chelsea na hřišti ambiciózního nováčka z Grenoblu, Lyon bude hájit čest v přístavu Le Havre a úspěšné kluby Nancy a Rennes změří síly spolu. Kolo zakončí v neděli večer Marseille očekávanou popravou Monaka.

Tipy Jakuba Dovalila

Týden utekl jako voda, a tak je tu další díl tipovačky osobnosti. Trenér bronzové české devatenáctky z letošního ME Jakub Dovalil se pokusí napravit nezdar z úvodního kola, ve kterém jeho kolega Miroslav Soukup těsně prohrál 3:4. Dovalilovým soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Michal Havlický.

Výsledky tipovačky: Miroslav Soukup prohrál 3:4

V úvodním díle tipovačky se z vítězství radoval náš redaktor Ondřej Holzman po těsném výsledku 4:3 nad trenérem Miroslavem Soukupem. Pro vítěze byla klíčová sobota, kdy získal tři body a jeho protivník pouze jeden. Do dvoubodového trháku se dostal díky výhře Chelsea a remíze Dortmundu se Schalke 04.

Hrvatska nogometna liga – 7. kolo

Po reprezentačním debaklu pokračuje další kolo chorvatské ligy, které tentokrát nabídne třeba záhřebské derby, ve kterém se Dinamo bude připravovat na souboj s pražskou Spartou. V týdnu za reprezentaci nastoupil z hráčů 1. HNL jen Mandžukič (spolu s Čorlukou v tomto zápase snesl přísnější měřítko), takže se očekávají slušné ligové výkony na všech stadionech.

Tipy Miroslava Soukupa

Je tu první zářijový víkend evropských ligových soutěží a s ním i start druhého ročníku tipovačky osobností. Na úvod jsme pozvali muže, který loni dovedl českou dvacítku ke světovému stříbru. Ano, řeč je o Miroslavu Soukupovi, jenž změří tipérské dovednosti s naším redaktorem Ondřejem Holzmanem.

Ligue 1 – Sázkařské rady do 3. kola

Uplynul opět další týden a pátá nejlepší liga Evropy nám připravuje opět možnost si vsadit na některé zápasy. V současné chvíli zde máme sobotní zápasy, nedělní budeme později aktualizovat. Hodně štěstí při výběru správných tipů.

Ligue 1 - Sázkařské preview 2. kola

V sobotu od 19 hodin začíná již druhé kolo letošního ročníku Ligue 1, které opět nabídne zajímavou podívanou. Šlágr kola však začne až ve 21 hodin, kdy se v Parku princů potkají mužstva PSG a BORDEAUX. Jelikož jde o druhé kolo, zranění zatím nejsou podstatná a disciplinární trest pro Rakiho z Lille (1 zápas + 1 zápas podmínka) také ještě nezačne platit.

It's a final countdown!

PR článek. Turci kladli tuhý odpor Německu, Rusové naopak až nad očekávaní jasně vyklidili pole Španělům. Finálová dvojice je nicméně jasná. Dnes se rozhodne. Pozvednou trofej nad hlavu Němci, favorizovaní už před turnajem? Nebo jim Španělé vypálí rybník a potvrdí roli aktuálního mírného favorita?

Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (7)

Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na zápasy Mistrovství Evropy. Kdo půjde do finále? Potvrdí Německo roli favorita a vyřadí Turecko? Vrátí Rusko Španělsku vysokou porážku ze skupiny? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (6)

Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na zápasy Mistrovství Evropy. Bude poslední místo ve čtvrtfinále patřit Rusku nebo Švédsku? Udrží Španělé stoprocentní bilanci, nebo jim nějaký bod sebere Řecko? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele