Tipy a analýzy

Ligue 1 - 17. kolo. Tipy a analýzy

Před posledními zápasy ve skupinách Ligy mistrů, které se příští týden ještě budou týkat dvou francouzských zástupců, pokračuje další ligové kolo. Právě Bordeaux si svůj zápas netradičně předehraje již v pátek. Šlágrem kola bude bezesporu zápas Marseille - Nice, hodně o čelu tabulky napoví i zápas v Caen, kam zavítá Rennes.

Tipy Jana Suchopárka

Přichází Mikuláš a s ním i poslední podzimní díl Tipů osobnosti. V něm bude tipovat dlouholetý slávista a reprezentant Jan Suchopárek, jenž se v současnosti věnuje mládeži na Kladně. Proti němu se postaví další vítěz čtenářské tipovačky Muzajs. Pokračuje rovněž tipovačka čtenářů.

Výsledky Tipovačky: Petr Novotný remizoval 1:1

Bavič Petr Novotný se nad svými tipy asi příliš nebavil. Jediný bod vyválčil za správný odhad vítězství Bayernu v Leverkusenu, který ovšem, jak sám přiznal nebyl zcela z jeho hlavy. O nic lépe si však nevedl ani redaktor David Křížka. Tomu jediný bodík přihrála Plzeň. která rozebrala Olomouc.

Ligue 1 - 16. kolo. Tipy a analýzy

Po představení několika francouzských klubů v pohárové Evropě pokračuje Ligue 1 už šestnáctým kolem. Největší šlágr kola se hraje v Rennes, kde domácí "sobi" přivítají v souboji o čtvrté místo PSG. Také Toulouse s Marseille slibuje zajímavý fotbal a jak dopadne Grenoble v Nice, které se potichu vyšplhalo na druhé místo? Vsaďte si s námi.

Tipy Petra Novotného

V předposledním díle podzimní části Tipovačky bude tipovat za osobnosti český bavič Petr Novotný. Proti němu se postaví autor tohoto projektu David Křížka, hájící barvy EuroFotbalu. Pokračuje rovněž i tipovačka čtenářů.

Výsledky Tipovačky: Tomáš Enge prohrál 4:5

Jiří Fišara ukončil vítěznou sérii osobností a v dramatickém souboji porazil automobilového závodníka Tomáše Engeho. Tomu nebyly nic platné ani čtyři trefené zápasy, Jiří Fišara totiž správně natipoval hned pět duelů...

Ligue 1 - 15. kolo. Tipy a analýzy

Před týdnem, ve kterém jsou na programu evropské fotbalové poháry, se odehraje další kolo francouzské ligy. Šlágrem kola bude nepochybně zápas PSG - Lyon, ale ani ostatní zápasy nejsou špatné na tipování. Navíc po slušně natipovaném minulém kole může uživatelům opět přinést zisk z dobře postavených sázek. Z disciplinárních důvodů nebudou hrát jen dva hráči.

Tipy Tomáše Engeho

Týden utekl jako voda a už tu máme další díl Tipovačky, do kterého jsme pozvali automobilového závodníka Tomáše Engeho. Proti němu se z naší redakce postaví Jiří Fišara. Pokračuje rovněž tipovačka čtenářů.

Výsledky Tipovačky: David Svoboda vyhrál 4:2,5

Osobnosti slaví druhé vítězství v tomto ročníku. Moderní pětibojař David Svoboda porazil vítěze čtenářské tipovačky, jenž hájil barvy EuroFotbalu, v poměru 4:2,5. Český olympionik tak navázal na premiérový triumf Tomáše Radotinského z minulého kola.

Ligue 1 - 14. kolo. Tipy a analýzy

V sobotu pokračuje další kolo francouzské ligy. Střetnou se například Rennes - Monako, Toulouse - Grenoble a šlágrem kola bude jednoznačně souboj z čela tabulky Lyon - Bordeaux. Kolo se také ponese ve znamení spousty potrestaných hráčů, takže mnoho klubů bude citelně oslabeno.

Tipy Davida Svobody

V dalším díle Tipovačky se představí moderní pětibojař David Svoboda, jehož v Pekingu zřejmě připravil o olympijskou medaili neposlušný kůň. Proti němu se postaví druhý vítěz tříkolové soutěže čtenářů s nickem "Mrakoplash", jenž bude hájit barvy EuroFotbalu. Samozřejmě startuje také nanovo tipovačka čtenářů.

Výsledek Tipovačky: Tomáš Radotínský vyhrál 3:2

Redaktoři v letošní sezoně poprvé padli, postaral se o to komentátor Tomáš Radotínský, který porazil šéfredaktora portálu Petra Starého 3:2. Svého vítěze má i tipovačka čtenářů, do souboje proti osobnosti příští víkend ale výjimečně půjde druhý v pořadí...

Ligue 1 - 13. kolo. Tipy a analýzy

Po skvělém představení francouzských klubů v pohárové Evropě pokračuje Ligue 1. Budou účastníci pohárů unavení, nebo budou pokračovat ve výborných výkonech? Jak dopadne šlágr kola Monaco – Lyon? Co vsadit na televizní duel Nantes – Toulouse? Na tohle všechno vám zkusíme odpovědět již v sobotu a nedělní zápasy jsou aktualizovány.

Tipy Tomáše Radotinského

Do dalšího dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali fotbalového komentátora Novy Sport Tomáše Radotinského, jenž si porovná své tipérské dovednosti se šéfredaktorem EuroFotbalu Petrem Starým. Pokračuje také tipovačka čtenářů.

David Kostelecký vystřílel v tipovačce remízu 6:6

Davidu Kosteleckému, olympijskému vítězi ve střelbě, se dařilo i v tipovačce Eurofotbalu. Trefil hned šest z osmi zápasů, na výhru mu to přesto nestačilo. Stejně úspěšný byl i redaktor Tomáš Honajzer, který uhájil neporazitelnost zástupců webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele