Tipy a analýzy

Tipy Davida Kozohorského

V posledním dubnovém víkendu mají redaktoři poslední možnost, jak zvrátit konečné skóre. Osobnosti aktuálně vedou 11:8 a k definitivní oslavě celkového triumfu jim stačí získat pouhý bod, kdežto redaktoři musí vyhrát všechny zbývající čtyři díly. Tento nesmírně náročný úkol bude svěřen Ondřeji Holzmanovi, jenž se střetne se sportovním redaktorem České televize Davidem Kozohorským. Již naposledy pokračuje souboj čtenářů.

Tipy osobnosti - výsledky

Bavič a moderátor Petr Novotný porazil Tomáše Daníčka v poměru 3:2 a velmi přiblížil osobnosti k celkovému triumfu. Ty totiž čtyři kola před koncem vedou už 11:8 a k definitivní jistotě jim stačí už jen jedno vítězství, redaktoři by naopak museli vyhrát všechna zbylá čtyři kola.

Tipy Petra Novotného

Stav 8:10 pro osobnosti a pět duelů před koncem tohoto ročníku. V tomto díle rubriky Tipy osobnosti mají redaktoři jednu z posledních možností, jak zvrátit toto nepříznivé skóre. Tato těžká úloha bude o tomto víkendu svěřena Tomáši Daníčkovi, který se postaví proti baviči a moderátorovi Petru Novotnému. Pokračuje také souboj čtenářů.

Tipy osobnosti - výsledky

Redaktoři snižují stav již na 8:10. Postaral se o to Ondřej Hlaváč, který zdolal Petra Svěceného 3,5:1. Poprvé mohli tipovat také čtenáři. Ten, kdo získá nejvíce bodů ze všech třech kol, bude mít v jednom ze závěrečných dílů tohoto ročníku možnost poměřit své dovednosti se známou osobností. Nejblíže k tomu zatím jsou čtyři tipéři, kteří dosáhli šesti bodů.

Tipy Petra Svěceného

V dalším díle rubriky Tipy osobnosti si změří tipérské dovednosti bývalý sportovní komentátor ČT Petr Svěcený s naším redaktorem Ondřejem Hlaváčem. Ten se bude snažit navázat na vítězství svého kolegy z minulého kola a snížit tak opět bodovou ztrátu na soupeře. Osobnosti aktuálně vedou 10:7.

Tipy Zdeňka Zlámala - výsledky

Redaktor EuroFotbalu Jiří Fišara porazil libereckého brankáře Zdeňka Zlámala v poměru 4:2 a snížil tak celkový stav. Osobnosti nyní vedou již jen 10:7.

Tipy Zdeňka Zlámala

Je tu první dubnový víkend a s ním i další díl rubriky Tipy osobnosti. V tomto kole bude za osobnosti tipovat liberecký brankář Zdeněk Zlámal a proti němu se postaví z naší redakce Jiří Fišara. Ten bude mít za úkol zmenšit bodovou ztrátu redaktorů na osobnosti, které vedou již 10:6.

LM: Je rozhodnuto?

Někde asi ano, jinde to bude ještě pěkně napínavé. Asi si řeknete, že Manchester United a Barcelona mají postup v kapse, Chelsea alespoň 1:0 doma vyhraje a Liverpool si s Arsenalem poradí. Ale pozor! Již minimálně miliónkrát, a možná mnohem víckrát, zaznělo, že míč je kulatý a fotbal nemá logiku.

Tipy Jaromíra Nohavici - výsledky

Písničkář Jaromír Nohavica správně otipoval šest z osmi zápasů a vcelku jasně porazil fejetonistu Viléma Hodra v poměru 6:3. Osobnosti tak navýšily náskok nad redaktory EuroFotbalu na 10:6.

Tipy Jarka Nohavici

Je tu další víkend a to znamená, že je tu nový díl rubriky Tipy osobnosti. Do tohoto kola přijal pozvání písničkář Jaromír Nohavica, který si porovná své tipérské dovednosti s redaktorem-fejetonistou Vilémem Hodrem. Ten bude mít za úkol zmenšit bodovou ztrátu redaktorů na osobnosti, kteří stále vedou 9:6.

Tipy Aleše Brichty - výsledky

V souboji mezi rockovým zpěvákem Alešem Brichtou a redaktorem EuroFotbalu Tomášem Honajzerem se zrodila remíza 4:4 a celkově tak osobnostem zůstává vedení 9:6.

Tipy Aleše Brichty

Máme tu další víkend a s ním i rubriku Tipy osobnosti. Do tohoto kola přijal pozvání rockový zpěvák Aleš Brichta, který si porovná své tipérské dovednosti s Tomášem Honajzerem. Ten bude mít za úkol potvrdit úspěšnou stíhací jízdu redaktorů, nyní prohráváme už jen 6:9.

Tipy Milana Fukala - výsledky

Šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý porazil jabloneckého obránce Milana Fukala v poměru 3:2 a redaktoři tak opět snížili celkový stav. Osobnosti nyní vedou už jen 9:6.

Tipy Milana Fukala

Máme tu další víkend a s ním i rubriku Tipy osobnosti. V tomto kole se představí za osobnosti jablonecký hráč Milan Fukal, který si porovná své tipérské dovednosti s Petrem Starým, šéfredaktorem nejnavštěvovanějšího serveru o fotbale v republice. Ten bude mít za úkol opět snížit bodové manko na osobnosti, které vedou 9:5.

A budeme losovat čtvrtfinále Ligy mistrů!

V pátek se rozhodne o složení čtvrtfinálových dvojic Ligy mistrů. Anglie dodala čtyři týmy, které budou bojovat proti zbytku Evropy. Ta je zastoupena Barcelonou, Schalke, AS Roma a Fenerbahce. Přejí si zástupci z ostrovů za soupeře právě onu "suchozemskou" čtveřici? Mají s ní nějaké nevyřízené účty? Nebo raději zůstanou v Anglii, než se trmácet někam do "Tramtárie"?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele