Tipy Petra Novotného

28.11.2008, 10:53
Tipy a analýzy
V předposledním díle podzimní části Tipovačky bude tipovat za osobnosti český bavič Petr Novotný. Proti němu se postaví autor tohoto projektu David Křížka, hájící barvy EuroFotbalu. Pokračuje rovněž i tipovačka čtenářů.



FC SEVILLA - BARCELONA
PETR NOVOTNÝ: Barcelona je gigant (taková španělská Slavia). Letos zatím prohrála jen jednou. V neděli prohraje podruhé.
Tip: 1
David Křížka: Barcelona pětkrát v řadě vyhrála na soupeřově půdě, i proto ji patří průběžná vedoucí příčka ve španělské lize. Nyní ji čeká cesta do Sevilly a trochu váhám. Barca v minulém kole doma remizovala s týmem dolní poloviny tabulky Getafe.Dal bych, že bude opět plichtit, ale na druhou stranu poslední její tři vzájemné zápasy se Sevillou skončily nerozhodným výsledkem. Nedomnívám se, že tři body zůstanou domácím. Ale kladu si otázku, bude to čtvrtá remíza těchto dvou mužstev nebo hráči z Nou Campu budou venku slavit výhru pošesté za sebou a ukážou, že domácí výpadek s Getafe byl ojedinělý? Hodím si mincí a dávám nulu.
Tip: 0
CHELSEA - ARSENAL
PETR NOVOTNÝ: Myslím, že tady není co řešit, Čech tohle vychytá.
Tip: 1
David Křížka: Tak tento souboj je jednoznačně největším hitem o tomto fotbalovém víkendu... Arsenal se trápí, dvakrát za sebou prohrál s nelichotivým skóre 0:5 a v tabulce je až na pátém místě. Na první Chelsea ztrácí již deset bodů. tohoto zápasu se opět přikláním k remíze, takže Čech a spol. si po domácí remíze s Newcastlem opět připíšou po jednom bodu.
Tip: 0
MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED
PETR NOVOTNÝ: Mám raději MU, ale tohle nevyhrajou...
Tip: 0
David Křížka: Tak další bitva jako řemen, že bych se opět rozhodl pro kříž? Asi to tak bude. City obralo doma Arsenal o tři body a v dalším domácím zápase bude mít mnohem větší motivaci. Střetne se totiž s městským rivalem. Fergusonova parta musí sbírat body, pokud se chce dotáhnout na vedoucí dvojblok Liverpool-Chelsea, na který ztrácí momentálně osm bodů. Nevím, co dát, jestli jedničku nebo nulu. Tak dám zase plichtu.
Tip: 0
AS ŘÍM - FIORENTINA
PETR NOVOTNÝ: Oba týmy jsou pod mými rozlišovacími schopnostmi, nesleduju je, nic o nich nevím, tak si tipnu jen tak pro radost: 0 Tip: 0
David Křížka: Jak se tak dívám na tabulku a poslední zápasy obou týmů, tak mi zase vychází nula. Kdyby hrály Fialky doma, tak dám na ně. Ale v Římě si myslím, že se spokojí s bodem. Tip: 0
LEVERKUSEN - BAYERN
PETR NOVOTNÝ: Na to se budu dívat, to bude maso! Šest žlutých karet, jedna červená! Nejraději bych dal 102, ale to by uměl každý. Po poradě s dobře informovaným přítelem na telefonu: 2
Tip: 2
David Křížka: Druhý se utká s třetím, tudíž šlágr německé Bundesligy. Oba mají stejný počet bodů a na vedoucí Hoffenheim ztrácí tři body. Myslím si, že tady padne dost branek. Bude to podle mě 2:2, takže pátá plichta. No, to jsem zvědav, kolik mi toho vyjde.
Tip: 0
STUTTGART - SCHALKE 04
PETR NOVOTNÝ: A tohle bude pro změnu nuda, nepadne ani gól.
Tip: 0
David Křížka: Stuttgart se poslední dobou moc trápí, v pěti zápasech nasbíral jen dva body. Mírným favoritem je pro mě Schalke, ale nevím, zda tuto roli skutečně splní. Tady zkusím neprohru hostí.
Tip: 02
LIBEREC - BRNO
PETR NOVOTNÝ: Liberec to doma umí, ten tam neporazila ani Slavia. Brno nemá šanci.
Tip: 1
David Křížka: Brno konečně vyhrálo, ale nad posledním týmem tabulky Zlínem. Podle mě Křečkův výběr v Liberci nepotvrdí toto vítězství, takže dávám výhru domácích.
Tip: 1
PLZEŇ - OLOMOUC
PETR NOVOTNÝ: Já jsem rodilý Olomoučák, takže tohle není tip, ale zbožné přání: 2
Tip: 2
David Křížka: Olomouc zatím zažívá skvělou sezonu, je na čtvrtém místě. V sobotu hraje v Plzni. Ale víc věřím Viktorce, která je o čtyři příčky níž. Západočeši podle mě úspěšně navážou na poslední domácí zápas, v němž porazili Mladou Boleslav 2:0. Takže jednička. Tip: 1


Posledním třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 29.11. v 15:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje Petra Novotného s naším redaktorem vyhlásíme i celkového vítěze, jenž se utká v příštím kole s některou osobností. Zde tedy u každého zápasu zvolte svůj tip a poté klikněte na tlačítko "uložit tipy".

Autor: David Křížka

Komentáře (403)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele