Tipy a analýzy

Ligue 1 – 12. kolo. Tipy a analýzy

Po vloženém středečním kole si můžeme opět vsadit na tradiční víkendové kolo Ligue 1. Jak dopadne šlágr Nancy – Bordeaux nebo zaútočí Toulouse na první místo? Vhledem k tomu, že disciplinárka se tentokrát nikoho netýká, budou kromě zranění kluby kompletní. Na toto všechno si můžeme vsadit u renomovaných sázkových kanceláří.

Tipy Davida Kosteleckého

V dalším díle rubriky Tipy osobnosti bude tipovat olympijský vítěz v brokařské disciplíně trap David Kostelecký. Za tým EuroFotbalu bude bojovat redaktor Tomáš Honajzer. Pokračuje také tipovačka čtenářů.

Ligue 1 - 11. kolo. Tipy a analýzy

Francouzský fotbalový svaz nám dal příležitost vsadit si i v týdnu, když nalosoval právě jedenácté kolo na úterý a středu. Rozhodně si bude co vsadit, protože třeba zápas Monaco -Nancy nebo PSG -Toulouse lze počítat ke šlágrům kola. AKTUALIZOVÁNO dnešní kolo.

Výsledky tipovačky: Jiří Ježek remizoval 2:2

Vítěz čtenářské tipovačky Leggos, jenž dostal příležitost zatipovat si proti českému paralympionikovi Jiřímu Ježkovi, příliš nepotvrdil své kvalifikační výsledky a pouze remizoval 2:2. I tak mu patří dík, EuroFotbal se totiž může nadále chlubit tím, že stále nepoznal hořkost porážky.

Hrvatska nogometna liga – 12. kolo

Po minulém kole, kdy jsme celkem excelentně předpověděli téměř kompletní výsledky, nabízíme opět další kolo. Během týdne Dinamo ukázalo svoji sílu v poháru UEFA, kdy porazilo překvapivě nebezpečný Nijmegen z Holandska.

Ligue 1 – 10. kolo. Tipy a analýzy

Po rozdílném představení francouzských klubů v pohárové Evropě je na programu již desáté kolo domácí soutěže. Šlágrem kola je rozhodně zápas Marseille – PSG, ale ani ostatní nejsou na tipování nezajímavé.

Tipy Jiřího Ježka

Do dalšího dílu rubriky Tipy osobnosti jsme si pozvali nejúspěšnějšího českého paralympionika Jiřího Ježka, jenž se věnuje cyklistice. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky Leggos, hájící barvy EuroFotbalu.

Výsledky tipovačky: Jan P. Muchow prohrál 2:4

Eurofotbal je stále naladěn na vítěznou notu. Muzikant a skladatel Jan P. Muchov nestačil v souboji osobnosti s redaktorem na Radima Šantrůčka a prohrál 2:4. Osobnosti tak zatím uhrály jedinou remízu, jinak třikrát prohrály.

Ligue 1 – 9. kolo – tipy a analýzy

Po reprezentačních dvojzápasech pokračuje francouzská liga dalším kolem. Největší pozornost bude patřit zápasu Bordeaux – Toulouse, kde se bude hrát o čelo tabulky. Ale ani další zápasy nejsou sázkařsky nezajímavé.

Hrvatska nogometna liga – 11. kolo

Po reprezentační přestávce, ve které se národní tým Chorvatska prezentoval v nejlepším možném světle, se i na pobřeží Jadranu vrací ligová soutěž. Vedoucí Dinamo má náskok již jen pět bodů a jede do nevyzpytatelného Šibeniku. Dvojice pronásledovatelů hraje doma s relativně slabými soupeři, takže se může z náskoku Dinama opět ukrajovat.

Tipy Jana P. Muchowa

Po reprezentační přestávce se znovu hlásí evropské fotbalové ligy a s nimi i naše rubrika Tipy osobnosti. Tentokrát jsme si pozvali českého hudebníka Jana P. Muchowa, jenž si porovná své tipérské dovednosti s redaktorem EuroFotbalu Radimem Šantrůčkem. Také pokračuje tipovačka čtenářů.

Výsledek tipovačky: Petr Bříza těsně prohrál

Osobnosti zatím marně hledají recept na redaktory portálu EuroFotbal.cz a ani na čtvrtý pokus se jim nepodařilo vyhrát. Tentokráte nepomohla ani posila z hokejového prostředí. Petr Bříza sice byl blízko k výhře nad Ugljanem, o tu ho ale připravil poslední zápas...

Ligue 1 – 8. kolo, tipy a analýzy

Po týdnu plném pohárových zápasů vám opět předkládáme nabídku na sázení francouzské ligy. Toto kolo je poslední před reprezentační přestávkou, očekává se tedy, že mužstva, která formu neměla, ji ještě nenabrala a ta, která ji měla, ji zatím neztratila. Za 14 dní může být všechno jinak. Nedělní zápasy ještě budeme aktualizovat.

Tipy Petra Břízy

Je tu opět ligový víkend a s ním i rubrika Tipy osobnosti. V tomto kole bude tipovat bývalý hokejový brankář a nyní generální manažer hokejové Sparty Petr Bříza. Proti němu se postaví za naši redakci Ugljan. Po třech kolech vede tým EuroFotbalu nad osobnostmi 3:1. Pokračuje také tipovačka čtenářů.

Výsledky tipovačky: Jan Rejžek prohrál 2:3

Ve třetím díle tipovačky slaví triumf Eurofotbal díky redaktorovi Milanu Kopalovi, jenž těsně zdolal publicistu Jana Rejžka 3:2. Vítěz posbíral všechny body v sobotu, když se nemýlil ve třech zápasech, zatímco jeho konkurent si v obou dnech připsal pouze po bodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele