Tipy a analýzy

Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (5)

Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na zápasy Mistrovství Evropy. Kdo odpadne ze skupiny smrti, Francie nebo Itálie? Nebo dokonce oba a budou se radovat Rumuni? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (4)

Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na zápasy Mistrovství Evropy. Poperou se Poláci o postup a porazí o nic nehrající Chorvaty? Zvládnou Němci těžký zápas s domácími Rakušany, nebo přijde překvapení? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Sestava EuroFotbalu na Turecko

Český tým předvedl proti Portugalsku solidní výkon a to se podepsalo na sestavě, kterou by čtenáři EuroFotbalu vyslali bojovat o postup s Tureckem. Oproti poslednímu utkání by v ní došlo k jediné změně - Milana Baroše by v pozici jediného útočníka nahradil Václav Svěrkoš.

15.06.2008 Tipy a analýzy 61 komentářů
Zaujalo nás

Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (3)

Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na dnešní zápasy Mistrovství Evropy. Kdo bude lepší v přímém souboji o postup mezi Tureckem a Českou republikou? Dokáží již vyřazení Švýcaři bodovat proti vítězům skupiny Portugalcům? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (2)

Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na dnešní zápasy Mistrovství Evropy. Znepříjemní Chorvati život favorizovaným Němcům? Udrží se v boji o postup Rakušané, nebo Poláci? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Sestava EuroFotbalu na Portugalsko

Návštěvníci EuroFotbalu měli poprvé možnost zvolit svou sestavu české reprezentace, a to pro dnešní zápas s Portugalskem. Účast v této anketě byla nečekaně vysoká, a tak i výsledky jistě mají svou vypovídající hodnotu. A jak to dopadlo? Oproti zápasu se Švýcarskem byste udělali dvě změny.

Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (1)

Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na dnešní zápasy Mistrovství Evropy. Kdo získá první body, Švýcarsko nebo Turecko? Kdo se přiblíží posupu, Česko nebo Portugalsko? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Druhá liga slibuje nevídané drama

Tak napínavý a zajímavý závěr druhá nejvyšší česká soutěž nepamatuje. Poslední dvě kola slibují velké drama, a to nejen v boji o postup, ale také o záchranu. Rozhodnuto je zatím jen o jednom sestupujícím - beznadějně poslední je Krč. Postup však zatím nemají jistý ani první Bohemians.

Tipy osobnosti - výsledky

V posledním díle tipovačky porazil vítěz čtenářské soutěže Mates28 komentátora Galaxie Sport Viktora Blažka, na celkovém triumfu osobností, které nakonec zvítězily v poměru 12:11, ale již nic změnit nemohl.

Tipy Viktora Blažka

Letošního krále tipovačky již známe, tím se staly osobnosti. A tak závěrečný díl se bude odehrávat už v exhibičním duchu. V tomto kole se utkají komentátor Galaxie Sport Viktor Blažek a vítěz čtenářské soutěže přezdívaný Mates28, jenž zastupuje naši redakci. Oba aktéři se shodli v pěti z osmi zápasů. Takže je jasné, že o posledním vítězi se rozhodne v Norimberku, Leverkusenu a na Mallorce.

Tipy osobnosti - výsledky

Osobnosti mohou slavit konečné vítězství nad redaktory EuroFotbal.cz. O rozhodující bod se postaral Libor Bouček, který porazil Davida Křížku. Před posledním kolem je stav 12:10...

Tipy Libora Boučka

Redakce se vrátila do boje o celkové vítězství. Po posledních dvou úspěšných triumfech už prohrává pouze o jeden bod. A je tu předposlední díl, který může určit vítěze letošního ročníku tipovačky. Pokud populární moderátor Libor Bouček porazí autora tohoto projektu a redaktora Davida Křížku, tak mohou osobnosti slavit s malým předstihem svůj celkový triumf.

Tipy osobnosti - výsledky

Redakce se vrací do boje o celkové vítězství. Osobnosti totiž neproměnily v řadě již druhý mečbol. Jejich zástupce Jan Suchopárek ve vyrovnaném souboji nakonec podlehl Pavlu Bartlovi o půl bodu. Před dvěma závěrečnými díly je tak průběžný stav 10:11 stále pro naše hosty.

Tipy Jana Suchopárka

I v prvním květnovém dílu rubriky Tipy osobnosti musí redaktoři bezpodmínečně zvítězit a potvrdit triumf z předchozího kola, pokud chtějí nepříznivý stav 9:11 ještě otočit. V tomto kole bude tipovat za osobnosti vicemistr Evropy z roku 1996, bývalý slávista a nyní šéftrenér mládeže SK Kladno Jan Suchopárek. Proti němu se postaví z naší redakce Pavel Bartl.

Tipy osobnosti - výsledky

Ještě není rozhodnuto! Redaktoři konečně zabrali a díky Ondřeji Holzmanovi, který porazil v poměru 3,5:3 Davida Kozohorského, snížili stav na průběžných 9:11. Osobnosti si tedy budou muset odložit oslavy celkového triumfu minimálně na příští víkend. Skončila však soutěž čtenářů a má svého vítěze!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele