Serie A - souhrn 16. kola

06.01.2021, 14:28, aktualizováno 06.01.2021, 22:41
Komentáře a souhrny
Federico Chiesa (© AFP)
AC Milán nezvládl šlágr s Juventusem a zaznamenal první ligovou porážku v sezóně. Neuspěl ani Inter Milán, v Janově prohrál se Sampdorií a ztratí v boji o titul. AS Řím veze body z Crotone a vyhrálo i Lazio, dařilo se rovněž Atalantě a Sassuolu. Neapol naopak nestačila na Spezii...

AC Milán - Juventus FC 1:3

06.01.2021 20:45

Góly: 41. Davide Calabria - 18. Federico Chiesa, 62. Federico Chiesa, 76. Weston McKennie

Milánská neporazitelnost se zastavila na čísle 27. Byl to Juventus, kdo dokázal uštědřit Rossoneri první porážku v sezoně a zároveň tak stáhl manko na první místo na sedm bodů. AC Milán nemusí porážka tolik mrzet, vedení v Serii A udržel a herně byl "Staré dámě" více než vyrovnaným soupeřem. Triumf Juventusu vystřílel dvougólový Federico Chiesa a pojistku přidal střídající Weston McKennie.

Byl to zápas, na který se těšila celá Itálie. Vedoucí tým versus obhájce titulu, dvě značky světového fotbalu - AC Milán proti Juventusu.

"Stará dáma" tento duel potřebovala vyhrát, aby zmírnila náskok Rossoneri na čele soutěže. V případě porážky by totiž ztrácela už propastných třináct bodů. Juventus vstoupil do utkání aktivněji a Donnarummu poprvé prověřil Dybala. Zhruba po čtvrthodině hry začali hosté utahovat smyčku a v 16. minutě ještě milánské zachránila tyčka, když se do balónu opřel Federico Chiesa. Za další tři minuty Dybala skvěle patičkou uvolnil Chiesu a italský útočník už nedal Donnarummovi šanci. Juventus vedl zaslouženě, ale pak se stáhl a byl nepochopitelně pasivní, čehož Milán dokázal využívat. Hodně při chuti byl v úvodu zápasu Rafael Leão, jenž měl několik dobrých příležitostí, ale buďto netrefil branku nebo ho vychytal Szczęsny. Snaha domácích však byla oceněna. Ve 41. minutě odvedl dobrou práci Leão a Davide Calabria na hranici pokutového území z voleje vymetl šibenici!

Poločasový stav odpovídal dění na hřišti a diváci, kteří sledovali utkání buďto u televize nebo jiných přijímačů, se měli na co těšit. I po změně stran se hrál dobrý fotbal a zdálo se, že AC Milán má navrch. Hned na začátku musel Szczęsny tasit další těžký zákrok a Juventusu udržel nerozhodný stav.

"Stará dáma" nezačala tak dominantně, ale byla efektivní. V 62. minutě dala obrana Rossoneri až příliš prostoru Federicu Chiesovi, který postoupil s balónem do vápna a přesně mířenou střelou k tyči opět nedal Donnarummovi šanci. Juventus se ujal vedení jako blesk z čistého nebe a začal hru kontrolovat.

Pioliho svěřenci se pokoušeli o odpověď a měli několik příležitostí a dobrých náznaků šancí, zároveň si ale museli dávat pozor na hostující kontry. Jeden z nich zakončoval střídající McKennie a tentokrát se vytasil se skvělým zákrokem Donnarumma. Když už Juve podniklo výlet do pokutového území domácích, tak to zavánělo gólem. V 76. minutě předvedl individuální parádu přes Romagnoliho Kulusevski, Kjaer jeho přihrávku nezachytil a Weston McKennie zvýšil náskok. To už pro Milán vypadalo hodně zle, nicméně ani za tohoto stavu se nevzdával a neustále přecházel do útoku. Juventus se však ubránil a zvládl i pětiminutový nastavený čas. AC Milán prohrál poprvé po 27 ligových zápasech, ovšem na čele tabulky se pro něho nic nemění.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Spezia Calcio 1:2

06.01.2021 18:00

Góly: 58. Andrea Petagna - 68. M'Bala Nzola (pen.), 82. Tommaso Pobega

Velmi překvapivý výsledek se zrodil na stadionu Diega Armanda Maradony v Neapoli. Domácí Partenopei proti Spezii nepotvrdili roli favorita a s nováčkem soutěže senzačně prohráli. Výsledek je o to překvapující, že Neapol v zápase vedla a od 77. minuty hrála v početní výhodě, neboť hosté přišli o vyloučeného Ismajliho. Z pokutového území nejprve srovnal Nzola a obrat dokonal devět minut před koncem Pobega.

Málokdo předpokládal, že by Neapol mohla v tomto utkání ztratit, na druhou stranu její forma ze závěru loňského roku nebyla vůbec optimální a zdá se, že ani po novém roce to Gattusovo mužstvu nešlape.

Neapol měla od začátku výrazně navrch a dle předpokladů si začala jako první vytvářet šance. Ve 12. minutě málem potrestal zaváhání Provedela Insigne, před kterým se zjevila poloprázdná branka, ale brankář hostí stihl zasáhnout. Ve 26. minutě ho sice prazvláštním způsobem překonal Lozano, jenomže v době přihrávky se nalézal v ofsajdu a branka tak neplatila. Neapol měla do konce prvního poločasu ještě jednu obrovskou šanci, a i když se Insigne snažil balón tlačit k tyči, Provedel se skvěle natáhl a vyškrábl ho na rohový kop.

Poločas skončil bez branek a tak si Neapol musela počkat do druhého poločasu. Zadařilo se. V 58. minutě poslal přízemní centr do malého vápna Di Lorenzo a důrazný Andrea Petagna zajistil favoritovi vedení. Spezia si do té doby nevytvořila jedinou šanci, přesto poměrně brzy slavila vyrovnání. V 66. minutě se dostal ve vápně domácích do kleští Pobega a po jeho pádu pískal sudí pokutový kop. M'Bala Nzola ho bezpečně proměnil a na stadionu Diega Maradony se začínalo od znovu.

Čtvrthodinu před koncem přišel další důležitý moment zápasu a sice Ardian Ismajli byl po souboji s Petagnou odměněn druhou žlutou kartou a hosty čekalo oslabení. V době, kdy Neapol chtěla zvýšit tlak, přišel nečekaný šok. Po dlouhém nákopu a následném přiťuknutí se za obranou zjevil Tommaso Pobega a jen takovým píchnutím do balonu poslal Spezii do vedení. Pro Neapol to byla studená sprcha, nicméně na vyrovnání ještě zbývala trocha času. Alespoň po remíze sahal Elmas, který však trestuhodně přestřelil prázdnou branku. Neapol se z toho nevzpamatovala a doma senzačně prohrála.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Parma Calcio 3:0

06.01.2021 15:00

Góly: 15. Luis Muriel, 49. Duván Zapata, 61. Robin Gosens

Pokud vedení Parmy před utkáním opravdu zvažovalo budoucnost trenéra Fabia Liveraniho, tak dnešní utkání mu v setrvání zrovna nepomohlo. Atalanta totiž hostům nasázela tři branky, přičemž Ducali se neprosadili ani jednou.

Atalanta se těšila na to, že si doma ještě vylepší již tak impresivní formu. Soupeře k tomu měla naprosto ideálního, protože Parma ztrácí jeden bod za druhým, nedaří se jí ani na jedné straně hřiště a rokování o budoucnosti trenéra Liveraniho jsou v podstatě na denním pořádku. Od začátku utkání se Atalantě dařilo spoustu věcí, zatímco Ducali měli často velké problémy uhlídat ofenzivní tahouny domácích.

Aby toho nebylo málo, tak se v 9. minutě zranil útočník Yann Karamoh, na kterého hosté řádně spoléhali. Atalantě se sice taky nedařilo množství věcí, ale v 16. minutě už skórovali. Po brilantním pasu Josipa Iličiće míč v plné rychlosti převzal Luis Muriel, kterému už podobné situace nedělají žádný problém. Nemýlil se ani dnes a přesnou ranou na zadní tyč stanovil průběžné skóre na 1:0 pro hráče La Dea.

Jinak toho první půle zas tak moc nenabídla a Atalanta šla do kabin spokojená s vedením o jednu branku. Parma si asi uvědomovala, že vzhledem k předvedené hře je i tohle celkem obstojný výsledek. Jenže ani po změně stran se její výkon nezlepšil. Naopak.

Ve 46. minutě se na trávníku objevil kanonýr Duván Zapata a po pouhých třech minutách se dokázal prosadit! Pessina si před vápnem vyměnil míč s Gosensem, ten jej naservíroval Zapatovi a kolumbijský bombarďák brankáři Sepemu nedal žádnou šanci zasáhnout - 2:0 pro Atalantu.

Parma směrem do ofenzivy nepředváděla prakticky nic a její obrana se dávala Atalantě dost často všanc. Další trefu zaznamenal v 61. minutě Robin Gosens, který patří k nejgólovějším obráncům ligy. Po rychlé kombinaci dostal Gosens míč u vápna a krásnou ranou překonal pozdě zasahujícího brankáře Sepeho. Parma naopak ke konci utkání fyzicky zcela odešla a její touha dát aspoň branku byla téměř neznatelná. No, nechtěl bych být v kůži trenéra Liveraniho...

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 2:2

06.01.2021 15:00

Góly: 19. Takehiro Tomiyasu, 40. Mattias Svanberg - 34. Roberto Pereyra, 90+2. Tolgay Arslan

Spravedlivou remízou 2:2 skončilo utkání mezi Boloňou a Udinese. Domácí si hned dvakrát vytvořili náskok, ale ve druhém poločase byl vyloučen Svanberg a Udinese toho využilo vyrovnávací brankou. Ta nakonec padla až ve druhé minutě nastavení a postaral se o ní Tolgay Arslan.

Šancí byla na Renato Dall'Ara spousta a o první z nich se postaral ofenzivní tahoun Zeber Rodrigo De Paul. Poté co zavezl balón do pokutového území se pokusil překvapit brankáře Da Costu, který vyrazil balón na rohový kop. Na druhé straně si zase na Svanbergův pas naběhl Orsolini a branku z jasné pozice přestřelil.

Skóre se poprvé změnilo v 19. minutě, kdy přilétl do vápna hostí dlouhý centr a Takehiro Tomiyasu hlavou překonal gólmana Mussa. Boloňa vedla 1:0, ale tento stav vydržel jen do 34. minuty. Poté Da Costa vyrazil další střelu De Paula před sebe a Roberto Pereyra z dorážky srovnal na 1:1. V tu chvíli byl k vidění parádní ofenzivní fotbal a další změna skóre na sebe nenechala dlouho čekat. Nejprve Svanberga fantasticky vychytal Musso, o chvíli později hlavičkoval vedle Palacio a do třetice vrátil vedení na stranu Rossoblu Mattias Svanberg, kterému přiklepl balón Barrow a volej v jeho podání byla neomylná.

První poločas toho nabídl celkem hodně a zajímavě začala i druhá půle. Hned ve 47. minutě uviděl za faul na Nestorovskiho druhou žlutou kartu Mattías Svanberg a Boloňa musela dohrávat v početní nevýhodě. Domácí se i v oslabení drželi, byť šance Udinese začaly přibývat. Po hodině hry vyškrábl nebezpečnou střelu De Paula na rohový kop Da Costa a chvíli na to si na domácím brankáři vylámal zuby i Nestorovski.

Zebry začínaly mít navrch a v 75. minutě měla Boloňa velké štěstí, když střela Mandragory orazítkovala vzdálenější tyčku. Zdálo se, že snažení hostů nebude mít kýžený efekt, ale omyl. Ve druhé minutě nastaveného času prošel až do vápna neobtěžován Tolgay Arslan, jeho střelu pak lehce tečoval Soriano a Da Costa nedokázal zareagovat. Udinese vyrovnalo zaslouženě, byť přitom mělo i štěstí. Remíza 2:2 se tak jeví spravedlivě.

Více informací k zápasu

FC Crotone - AS Řím 1:3

06.01.2021 15:00

Góly: 71. Vladimir Golemić - 8. Borja Mayoral, 29. Borja Mayoral, 35. Henrich Mchitarjan (pen.)

Římané si v Crotone poradili i bez Edina Džeka, kterého výtečně zastoupil Španěl Borja Mayoral. Dnes dal dvě branky a výrazně pomohl Vlkům k vítězství nad Crotone, byť hosté neudrželi čisté konto.

Trenér Fonseca nakonec do Crotone dorazil, byť ještě včera měl pozitivní test na koronavir. Ten mu ale o pár hodin později vyšel negativní, takže dnes zaujal svou roli kouče. Musel si poradit bez Džeka a příležitost dal kromě Mayorala také Carlesi Pérezovi nebo Cristantemu. Crotone ještě nikdy AS Řím neporazilo a ani mu nedalo branku.

A ani dnes mu nebylo přáno, protože giallorossi od prvních minut jasně ukazovali, že si i bez Džeka s Pellegrinim přijeli pro tři body. Od začátku napadali soupeřovu rozehrávku, což Crotone viditelně znervóznělo. První branka na sebe navíc nenechala dlouho čekat. Brankár Cordaz přišel o čisté konto už po devíti minutách. Henrik Mchitarjan, asi největší ofenzivní zbraň AS, dostal krásný pas do vápna, našel před bránou Borju Mayorala a ten už měl úlohu snadnou.

Španělský útočník umí i těžší situace, což dokázal o pár minut později. Bryan Cristante vybojoval míč na polovině soupeře, předložil jej Mayoralovi a někdejší hráč Realu nebo Levante nádhernou ranou zpoza vápna překonal Cordaze ještě jednou.

Hostující brankář Pau López se naopak stále více převtěloval do kůže neplatícího diváka, který z pohodlí první řady vidí celý zápas, aniž by do něj nějak zasahoval. Když už se Crotone vydalo do útoku, většinou taženého Messiasem nebo Simym, skvěle zapracovala hostující obrana, takže López vlastně neměl co dělat. Naopak sledoval, jak si další trefu připisuje i Mchitarjan. Po sprintu Karsdorpa se k míči natlačil Mayoral a nechal se faulovat Golemićem a i když Cordaz vystihl směr, ránu Mchitarjana nezastavil - 3:0.

No asi si dovedete představit, že hráčům Crotone se na hřiště zas tak moc nechtělo. A dlouho jim trvalo, než se vůbec dostali do větší šance. Dvacet minut před koncem utkání zakončoval Simeon Nwankwo, jenže jeho hlavičku López bravurně vyrazil. Španělský brankář sice čisté konto neudržel, když se po rohovém kopu prosadil Vladimir Golemić, ale hostům to zas tak moc vadit nemuselo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - ACF Fiorentina 2:1

06.01.2021 15:00

Góly: 6. Felipe Caicedo, 75. Ciro Immobile - 88. Dušan Vlahović (pen.)

Důležitého vítězství 2:1 dosáhlo Lazio. Fiorentina mu sice byla více než vyrovnaným soupeřem, ale velmi sporadicky se dostávala do šancí, na což nakonec doplatila. Biancocelesti si postupně vytvořili dvoubrankový náskok, když se prosadili útočníci Felipe Caicedo a Ciro Immobile. Fiorentina vykřesala naději až v závěru pokutovým kopem Dušana Vlahoviće, ale více nestihla.

V Římě se na úvodní gól nečekalo příliš dlouho. Šest minut stačilo Laziu na to, aby Acerbiho centr sklepl na malé vápno Lazzari a Felipce Caicedo zatloukl balón do sítě. Lazio se rychle uklidnilo vedoucí brankou a i dál bylo směrem dopředu nebezpečnější. Ve 26. minutě dokonce úspěšně zakončil dlouhou kolmici Ciro Immobile, ale veškeré vzrušení bylo kvůli odmávanému ofsajdu zbytečné. Útočné snažení Violy vycházelo v prvním poločase vniveč a situaci nepomohlo ani střídání Francka Ribéryho, který se v průběhu poločasu zranil.

Každopádně ve druhém poločase to byla spíše taktická bitva s tím, že Lazio vedlo a rozhodně se nehnalo dopředu za každou cenu. Domácím nakonec pomohla standardní situace. Po rohovém kopu se balón odrazil přesně na kopačku Cira Immobileho a ten už věděl, co s ním má dělat. Biancocelesti odskočili na rozdíl dvou branek a mířili za vítězstvím.

Fiorentina se ani za tohoto stavu nevzdávala a okamžitě mohl snížit Castrovilli, který sice překonal Strakošu, ovšem obránce na brankové čáře nikoliv. Svěřencům Cesareho Prandelliho se podařilo vstřelit kontaktní branku až v samotném závěru. Obránce Hoedt fauloval Vlahoviće a sudí Abisso foukl do píšťalky. Dušan Vlahović předvedl suverénní kop a ještě zdramatizoval zápasovou koncovku.

Sudí Abisso pak ještě nastavoval dlouhých šest minut, během kterých se muselo Lazio bránit a také se úspěšně ubránilo. Fiorentina si zkrátka nedokázala vytvořit jedinou pořádnou šanci. Lazio tak dalo zapomenout na nedávné bodové ztráty a pojistilo si současné postavení. Naopak Fiorentina dál ztrácí a s výjimkou výhry na Juventusu to s ní nevypadá vůbec dobře.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 2:1

06.01.2021 15:00

Góly: 23. Antonio Candreva (pen.), 38. Keita Baldé - 65. Stefan de Vrij

Sampdoria zapříčinila, že na čele Serie A zůstane i po tomto kole AC Milán. Jeho městský konkurent Inter na Stadio Luigi Ferraris pohořel. Jednak neproměnil penaltu a následně dvakrát inkasoval a manko už nedokázal dohnat. Inter tak zůstane na druhém místě, zatímco Sampdoria si v tabulce polepší. Velice delikátní je na celé výhře domácích fakt, že se o ní brankami postarali bývalí hráči Interu Antonio Candreva a Keita Baldé.

V Janově se vůbec na nic nečekalo a oba celky se do sebe pustily se vší vervou. Už v 8. minutě zakončoval zpoza vápna Ashley Young a brankář Audero musel vyrážet na rohový kop. Hned z následného rohu zase střílel těsně vedle Škriniar, ovšem ještě než se tak stalo, zahrál Thorsby rukou a to neuniklo pozornosti sudích. Zásah rukou potvrdilo i video a Inter měl ideální možnost ujmout se vedení. Při absenci Lukakua se penalty chopil Alexis Sánchez, ale Audero vystihl směr střely a penaltu zlikvidoval. Young ještě přispěchal s dorážkou, jenomže trefil tyč.

Sampdoria měla štěstí a zároveň i trochu smůly, když na druhé straně zahrál rukou těsně před pokutovým územím Lautaro. Říká se do třetice všeho dobrého i zlého a ve 23. minutě došlo na další hru rukou, tentokrát v pokutovém území Interu a v podání Barelly. Následovala penalta, kterou symbolicky proměnil bývalý hráč Nerazzurri Antonio Candreva, takže Sampdoria vedla 1:0. A s Interem to bylo ještě horší, protože po přízemním centru se ve vápně prosadil další bývalý hráč milánského celku Keita Baldé a Námořníci vedli v prvním poločase 2:0.

Ještě před přestávkou sice protáhl Audera Alexis Sánchez a Lautaro Martínez hlavičkoval vedle, ale kýženého gólu se hosté nedočkali. Trenér Antonio Conte ještě neskládal zbraně a do druhého poločasu nasadil Ivana Perišiće. Inter začal aktivně a Lautaro zase minul, ale zahanbit se nedali ani domácí. V 54. minutě předvedli rychlý protiútok, ovšem proti Janktově střele se stihl přemístit Handanović. To byl důležitý zákrok, protože jen o chvíli později Milánští snížili. Na rohový kop si naskočil nizozemský stoper Stefan de Vrij a hlavou zadělal na pořádné drama.

Na hřišti už byl i Romelu Lukaku, který znamenal pro obranu Námořníků stupeň nejvyššího ohrožení. Po jeho hlavičce v 72. minutě se musel k tyči natáhnout vynikající Audero. Inter se v závěru tlačil do domácí šestnáctky, ovšem žádnou velkou šanci už si nevytvořil. Po sérii výher tak prohrál a zůstane na druhém místě za vedoucím AC.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Janov CFC 2:1

06.01.2021 15:00

Góly: 52. Jérémie Boga, 83. Giacomo Raspadori - 64. Eldor Šomurodov

Sassuolo zcela po zásluze dokázalo vybojovat tři body, o které se dnes na domácí půdě postaralo duo Jérémie Boga a Giacomo Raspadori. Dočasné srovnání v podání Eldora Šomurodova Janovu nestačilo.

Sassuolo od prvních minut hodlalo zatlačit na svého soupeře a dařilo se mu to ideálně. V páté minutě se Domenico Berardi pokusil zakončit, což se mu sice nejdřív nepovedlo, ale akce pokračovala a Berardi podruhé volil centr. Zakončující Ciccio Caputo ale narazil jen na skvělý zákrok brankáře Perina! O pár chvil později pálil vcelku dobře Locatelli, ale jeho rána byla zablokována.

Šance měl i Janov. Po Zappacostově centru Šomurodov nedůrazně zakončoval, načež jeho akci dokončoval mladík Scamacca. Jenže ten trefil jen tyč! Jinak první půle zaostávala za očekáváním a zejména Sassuolo se v ofenzivě trápilo. To však změnila 52. minuta. V ní Locatelli vybojoval míč, předložil ho Jérémiemu Bogovi a ten po oklamání Masiella propálil Mattiu Perina!

Po hodině hry se dočkal i Janov. Zlepšenou ofenzivu Janova totiž naplno demonstroval objev minulého mercata, Eldor Šomurodov. Po krásném pasu od Ghiglioneho totiž hlavou míč usměrnil za záda brankáře Consigliho a bylo srovnáno.

Jenže ani to hostům nestačilo k tomu, aby vybojovali aspoň bod. Defrel nejprve pálil jen do tyče a vzrůstající tlak Neroverdi naplno využil Giacomo Raspadori. Po krásné asistenci od Bogy se totiž právě mladík Sassuola dostal k míči a přesnou hlavičkou zaznamenal svůj první gól v nové sezoně. Pozdě, ale přece.

Více informací k zápasu

Turín FC - Hellas Verona 1:1

06.01.2021 15:00

Góly: 84. Bremer - 67. Federico Dimarco

Turín obral o body Hellas, byť nejprve prohrával. Poté, co se v dresu hostí prosadil obránce Federico Dimarco, se body dělily díky trefě domácího stopera Bremera. Ani jeden z týmů nemůže být s výsledkem spokojen.

Hellas hrozil celkem klasicky po ose Barák - Zaccagni. Z něj se mimochodem rýsuje hodně zajímavá postava calcia, která už nyní poutá pozornost největších italských klubů. Ani jeden z nich ale dnes nenacházel cestu skrz zahuštěnou obranu Býků, která se pohybovala velmi flexibilně a pevně zároveň. Navíc se po pětadvaceti minutách zranil portugalský metronom Veloso, místo něhož musel do hry Ilić.

První poločas obecně mnoho fotbalových šancí nenabídl a spíš se obě jedenáctky soustředily na to, aby neudělaly žádnou chybu. Až po hodině hry se začaly dít zajímavější věci. Lukić nejprve bránu stráženou Siriguem netrefil.

O minutu později už se ale skóre měnilo. Už to vypadalo, že atak Verony přijde vniveč, když se na kraji vápna do míče opřel Federico Dimarco a krásnou dělovkou překonal vše před sebou! Jenže ani to neznamenalo pro hosty tři body. Domácí Turín totiž bojoval až do samého konce a v něm se prosadil. Moc hezká branka to nebyla, šest minut před koncem Bremer v podstatě jen doklepl míč do sítě, ale pro Turín měla velkou cenu.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Benevento Calcio 1:2

06.01.2021 12:30

Góly: 20. João Pedro - 41. Marco Sau, 44. Alessandro Tuia

Benevento má další cenný zářez na prvoligové pažbě, protože dnes odpoledne si připsalo důležité tři body na Sardinii. S Cagliari sice brzy prohrávalo, ale ještě než skončil první poločas, otočilo góly Saua s Tuiou.

Začátek utkání byl hodně nervózní a obě jedenáctky se uchylovaly poměrně často k faulům, jež sudí Abbattista nezřídka kdy oceňoval žlutou kartou. Už ve dvanácté minutě byl před domácí brankou Cragna rozruch. Způsobil ho sám brankář, který první centr vyrazil před sebe a dobíhajícího protihráče fauloval. Sudí sice nejprve pískal penaltu, ale tu následně odvolal.

Hodně cítit byl také velezkušený záložník Radja Nainggolan, který ve 20. minutě pálil ostrými. Montipò si ale poradil a vyrazil míč na roh. Z něj už ale domácí konečně udeřili. Marin rozehrál roh parádně, našel hlavu Pavolettiho a ten hlavičkoval směrem na bránu. Tam do míče trkl Pedro a domácí vedli!

Z vedení se ale radovali jen krátce. Pět minut před koncem první půle totiž Schiattarella výborným pasem ze středu hřiště našel nabíhajícího Marca Saua a někdejší hráč právě Cagliari zamířil na zadní tyč - 1:1.

Cagliari předvedlo další výpadek pozornosti o pouhé tři minuty později, když Improta odcentroval do vápna a v něm vyšplhal nejvýš Alessandro Tuia - 2:1! To byl pro Cagliari šok. Ve druhé půli se Cagliari nesetkalo s přesností a Benevento mu v podstatě nic nedovolovalo. Cestu za výhrou mu navíc dostal usnadnil Nández, který se po hádce se sudím nechal vyloučit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán16114135:1937
2.Inter Milán16113241:2136
3.AS Řím16103335:2433
4.Juventus FC1586132:1530
5.US Sassuolo1685329:2329
6.SSC Neapol1591532:1528
7.Atalanta Bergamo1584336:2128
8.SS Lazio1674525:2525
9.Hellas Verona1666420:1524
10.Benevento Calcio1663719:2621
11.UC Sampdoria1662825:2620
12.Bologna FC1645723:2917
13.Udinese Calcio1544717:2316
14.ACF Fiorentina1636717:2315
15.Cagliari Calcio1635823:3314
16.Spezia Calcio1635821:3114
17.Turín FC1626826:3312
18.Parma Calcio1626813:3112
19.Janov CFC1625916:3011
20.FC Crotone16231116:389

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (143)

Přidat komentář
Shevchenko

Grazie Doria

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Ranoth

strasny nymandi ty interisti ked ten titul nechcú tak nech si ho zoberie ac

Reagovat
Nuno čomes

Ale je vtipné, že vždy jak ztratíme body, tak se tomu týmu píše Grazie

Reagovat
Shevchenko

Tradice musí být

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

a co je na tom vtipné?

Reagovat
Nuno čomes

Mně to tak přijde.

Reagovat
Largo

Reagovat
Jajinek

Několik zápasů z té skvělé série jsme vyhráli opravdu se štěstím a nezaslouženě, takže bylo otázkou času, kdy přijde prohra. Dnes to byl den blbec. Nic moc výkon, ale šlo z toho vytěžit víc. Nevadí, jedeme dál.

Večer ideálně remíza a vlastně se nic nestalo.

Reagovat
BaggioRoberto

No stalo se hodně. My budem dneska horko těžko lepit sestavu proti Juve, dnes byla vaše největší šance jít do čela. Propásli jste to už předem a i pokud večer nevyhrajem, tak ta šance hned tak nepřijde. Až do druhého milánského derby máme lepší los než vy.

Reagovat
Jajinek

Těch ztrát budete mít ještě hodně, prohrát můžete v podstatě kdekoli. Calcio je vyrovnané a AC rozhodně jakkoli nedominuje. Bude to hlavně o nás a o tom, jak my budeme ztrácet a hlavně hrát ty důležité zápasy. Osobně si bohužel myslím, že budeme ztrácet moc a na nějaký závod o titul nám nevěřím. Aby nakonec nevyhrálo AS

Reagovat
10

Reagovat
BaggioRoberto

Ale my už takhle vyhráváme od července. A za rok 2020 nejvíc bodů, to neni falešná forma. Neříkám, že jsou to dominantní výkony, ale spolehlivé, neprohráváme. Vy všichni pořád čekáte, kdy přijde pád a budem hrát a ztrácet jako 2014-2019, ale tohle už je jiný tým. Hodně mladý, úzký, ale hladový. A nezapomeň, že Ulatan chybí dva měsíce, až se vrátí nebude to horší, ale lepší. AS vůbec, nemají žádné trumfy ani auru.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako sa prejavuje tá aura. Dá sa aj vidieť, či je to čisto aj v tomto ponímaní spirituálna záležitosť?

Inak si si týmto všetkým čo hore píšeš nabehol na hrozný hejt na konci sezóny.

R.I.P.

Reagovat
10

Spíš hrozný výsměch... jenže to už sem chodit nebude

Reagovat
Stana95

Reagovat
ED91

Reagovat
pistacik11

Máte bod náskok, dnes vám k bodom veľmi neverím, plus ešte určite niečo stratíte, takže tieto sebavedomé výroky by som si ešte odložil. A to ak má niekto prerušiť našu sériu titulov, tak najradšej by som bol, keby to bolo práve AC. Ale musíte ísť od zápasu k zápasu a nie sa už vidieť ako majster, to je cesta do pekla.

Reagovat
Yanek

S takovymi recmi bych byl hodne opatrny

Reagovat
Morgue

Asi tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Donekonečna vyhrávat nešlo. Snad v Říme za 3 body.

Klasicky ale - Conte a Vidal ven!

Reagovat
Nuno čomes

Dneska bohužel klasicky bez energie, bez nápadu, bez ničeho se dá říct. Tak ono to byla otázka času. S tímhle týmem ta šňůra výher byla haluz. Dneska se to vlastně i potvrdilo. Jako ono to stejně není ani tak o nás jako o tom, jestli Juventus začne naplno šlapat a jak dlouho vydrží AC. Zatím se jim bohužel daří víc než dost. Navíc AS vystrkuje růžky. My s nima za posledních 20 zápasů vyhráli 4x a zápasy s nima jsou kvalitou na úrovni naší ligy. Uvidíme.

Reagovat
oli9

Jankto C

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto kapitán a jak to šlape

Reagovat
Savi

Lidé dobří, nevíte kde bych mohl naladit nějaký fajn stream AC-Juve? Děkuji

Reagovat
Savi

Děkuji, doufám, že to bude stát za to a nebudu muset přepnout na pornhub dřív než skončí zápas

Reagovat
10

já doufám, že s nima tak vym.......e, že to přepnutí ani nepoznáš

Reagovat
Savi

Fandím AC, tak s tím m*dáním opatrně

Reagovat
10

Haha, tak to pak můžeš rovnou do sekce BBC anal

Reagovat
Savi

Hej..jako v obraně si zahráváte docela hodně, Jako AC docela dobře napadá, ale neřekl bych, že ty kiksy jsou tím způsobené...druhá půlka bude ještě asi zajímavá

Reagovat
10

Neapol vzala spravedlnost do svých rukou a vrátila ty vrácený body

Reagovat
EXoRcIsT

Diky Neapol namiesto +200e som minus 20

Reagovat
Alberto Aquilani

Napolitánci po tom čo nám dali štvortku, schytali tretiu prehru v siedmich zápasoch. Ja som to tu už asi párkrát písal (ale mám potrebu znova), oni majú hrozne veľa ľahko nadpriemerných hráčov, málo rozdielových, a zbytočne ešte nespeňaženého Koulibaliho. Už aj ten Mertens nie je taký dôležitý ako býval. Zlepšiť by sa to mohlo návratom Osimhena, ale na nejaké pravidelné zbieranie výhier to fakt nevidím. Tie časy so stredom poľa Allan - Jorginho - Hamšík sú fuč, a nahradiť ich nedokázali vôbec.

Reagovat
LesyJePan

Co sa tyka Koulibalyho tak nechapem preco si este nevydupal prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co tu týden co týden čtu, tak se snad Neapol připravuje celou sezónu jen na souboj s AS. Proti Římu zahraje jak Barcelona v nejlepších letech a pak po zbytek ročníku rozdává chudým

Reagovat
Shevchenko

Neskutečné co Neapol pálila Spezia

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol si hraje ... na Neapol

Reagovat
pastal

Spíš Římu to nejde proti týmům kteří vysoko napadají tam Řím hoří proto neporazili ani jednoho silného soupeře v první 6ce Na druhou stranu poráží všechny "slabší soupeře" což ve výsledku dělá zatím skvělý počin a tolik bodů jsem ani nečekal a hrajou o nejvyšší příčky

Reagovat
Stana95

kéž by to vydrželo aspoň takto

Reagovat
Largo

Reagovat
Morgue

Tak jednou to přijít muselo no. Juve gratuluju ke 3 bodům a snad nás to nepoloží další zápasy to zase vyjde

Reagovat
M11

Zijem

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
ED91

Reagovat
The Krupy

Super

Reagovat
Milan.B

Raz to muselo prist. Skoda ze prave s pajacmi...Nehrali sme zle, no bolo citit absencie. Ideme dalej. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý od začátku sezony, zahrál Juventus dobřen2x za sebou. Jen tak dál!

Reagovat
pistacik11

Máme dosť nových hráčov trénera, chce to len čas

Reagovat
Fairplay

A co říkáš na nové tváře? Kulu a Chiesa si to zcela otočili co se přínosu pro hru týče. Kulu mi naopak přijde, že by potřeboval hostovat a vyhrát se, Chiesa přes nevýrazný start to teď na přelomu roku táhne dobře. Pro Dybalu tam tak nějak pořád nevidím místo, v podstatě tam prostě za mě moc progres není, pořád mi to připadá o tom, jestli někdo z hvězd bude mít den a předvede nějakou akci viz Dybala u prvního golu.

Reagovat
andycek1

Kulu vyhrat sa ?? Šak on už v príprave bol jednoznačne najlepšia posila. To že ho Pirlo nestavia je vec druhá ale vždy keď nastúpil, kvalita na jeho strane išla o 2 levele vyššie. Viď včera gól bol hlavne jeho zásluha. Pre mňa on základ namiesto Ramseyho a McKennie namiesto Bentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se na nic vymlouvat, ale dnes prostě rozhodla zranění. Ani ne tak základní sestavy jako spíše to, že Juve tam narozdíl od nás měl adekvátní náhrady. Jak Ronalda nesnáším, tak jsem se na něj těšil a vlastně jsem ho ani za celý zápas nezaznamenal. Zato Chiesa, ten se dnes vytáhl. Týmový výkon super, ale kvalita ve finální fázi prostě nebyla. Holt absence Ibrahimoviče a Rebiče byla poznat, paradoxně mi dnes ani nechyběl hráč, který mi v každém zápase chyběl nejvíce - Bennacer. Co se týče rozhodčího, tak stejně jako mohl hakanovi písknout před gólem faul, tak Bentancur dost možná měl dostat druhou žlutou a v nastavení měla pro nás být penalta. Ale to, co rozhodlo zápas, byl dnes rozdíl Calhanoglu - Chiesa. Turek sice tvořil hru, byl více vidět a ve výsledku neudělal nic špatně, ale vše, co z jeho kopačky letělo směrem na bránu, skončilo v jejím středu. Kdežto Chiesa... No však víme gratulace soupeři k výhře, začíná se nám to pořádně vyrovnávat. FORZA MILAN!

Reagovat
AngryPrd

Gratulujem Juve ! Zasluzena vyhra Juve. Dnes bol pristup niektorych hracov AC k zapasu dost slaby a samozrejme citit absenciu niektorych nasich klucovych hracov. Juve ma prekvapilo, hralo vyborne, napadalo, bojovalo o loptu a udrziavalo vysoke tempo. Chiesa hmmm iba lutujem ze po nom neskocilo AC Dnes ma najviac sklamala obrana AC, co vystrajali bolo na smiech, aj to zakoncenie Maldiniho ked mal na pravej strane volneho Diaza Muselo to prist, asi sme uz velmi lietali Forza AC !

Reagovat
Fairplay

Je nějaká šance, že Juve přivede posilu? Kádr mají široký dost, klidně bych střelil 3 ze čtveřice Bernardeschi, Bentancur, Rabiot a Arthur a přivedl jednoho běhavého MOTIVOVANÉHO záložníka. V podstatě jediný, na kom to má cenu stavět je McKennie..

Reagovat
EXoRcIsT

Nevadi ide sa dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry zapas, skoda nezasluzenej prehry. Dovolim si povedat, ze uz len Rebic, ak by mu dnes nezistili koronu, by stacil na remizu. V plnych by si AC natrelo Juve na chleba (v momentalnej forme) Nevadi, ide sa dalej. Stale je to 7 bodov na korupcnikov, snad sa hraci coskoro vratia a bude to zase ok.

Reagovat
zoff

1:3 je nezasloužená prohra ty jsi ale komik váš problém že máte slabou lavičku!!! Forza JUVE

Reagovat
EXoRcIsT

Problem bol ze chybali Tonali Bennacer Gabbia Krunic Ibrahimovic Saleamakers. Ale vyhrali ste zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Ona by lavička byla, nebýt zraněných sedm hráčů. Ale gratulace k výhře, někdy to přijít muselo (myslím naši prohru )

Reagovat
smazaný uživatel

slabu lavicku? pan je odbornik

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme rozhodně neměli z čeho vybírat.

Reagovat
zoff

To si piš jantare,a ty nemáš žádný oblíbený klub, nebo stydíš za to komu fandíš?? Spíš tomu ho.no rozumíš a jenom prudíš

Reagovat
snuff24

Nezasloužené? Ty máš svůj svět co

Reagovat
Hagi79

Nejsi ty nahodou ten Jose13 nebo jak se jmenoval?

Reagovat
ED91

Reagovat
Furia Ceca

Legendární znásilňovač našich matek

Reagovat
DelPiero137

Ine vysvetlenie nie je...to tu zase bude sraciek od neho.

Reagovat
The Krupy

trošku pokory a návrat späť na zem

Reagovat
10

vždycky mě dojímá ta čistá debilita některých fanoušků AC, který o Juve mluví jako o korupčnících

víš ty troubo, že AC bylo taky za korupci přeřazeno do Serie B? že v tom dalším korupčním skandálu do Serie B bylo taky odsouzeno, dostalo 2. nejvyšší trest a nebylo přeřazené do Serie B asi jen díky tomu, že byl jejich prezident premiér země?

Reagovat
Jajinek

Přesně tak

každý ví, že jediný čistý tým, který nikdy Sérii B nehrál, byl....padam pam pšš....Inter

Reagovat
10

ano, tenhle tým, co rozdával rozhodčím Rolexky, celý Calciopoli inscenoval se svýma hercema a falšoval pasy pro svoje hráče, nikdy Serii B nehrál, to máš pravdu...ale karma s nima stejně vždycky vymrdá a vymrdala

3484 days it is, and counting..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ten šedivý dedek do toho napumpoval prachy, přivedl různý Ronaldy, Crespy.. a když to sportovně na Juventus pořád nestačilo, musel se uchýlit k intrikam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Vždycky ne ... Jedinou italskou tripletu a tím pádem korunu nejlepšího týmu v dějinách Itálie, máme a už na ji asi nikdo nikdy nevezme

Reagovat
10

tím pádem bych si tak jistej nebyl, nejlepším týmem v dějinách Itálie to kromě Interistů nenazve nikdo

Reagovat
zoff

Jajinek,ten má IQ tak vysoké jako věk,16

Reagovat
Jajinek

Pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Jajinek

Tak to je logické že to fanousci ostatních týmů nikdy neuznají, ale naštěstí to není o pocitu ale o nezpochybnitelných faktech a to, že jiný italsky tým prostě tripletu nevyhrál je prostě fakt...to mi stačí

Reagovat
zoff

Hlavně titul největšího podrazáka a udavače v dějinách,prostě intermerda

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river

Reagovat
10

Ano, to fakt je, ale neznamená to automaticky, že by díky tomu šlo o nejlepší italský tým v dějinách, to jste si v hlavě vytvořili jen vy, že by najednou posraná Coppa měla mít nějakou magickou váhu.

Myslíš si, že tenhle Inter, co od tý doby vyhrál velký hovno, někdo nezaujatej dá nad Sacchiho AC? Nad Grande Torino? Juventus s Platinim? Vždyť to nebyl ani nejlepší Inter v historii

Reagovat
Jajinek

Tak otázkou je, jestli řešíš dlouhodobě dynastie a nebo konkrétní okamžik. Inter z jara 2010 byl nejlepším Interem v historii a čistě podle trofejí (protože vše ostatní je subjektivní) i nejlepším italským mužstvem

Reagovat
10

Beru konkrétní okamžik, kvalitu konkurence a na tom, že na Coppu tyhle týmy srali, nic subjektivního není.

Reagovat
DelPiero137

Ja viem ze trochu podpichujes nech je sranda . Tripletu vam nikto nevezme, Inter bol dobry ale najlepsi Taliansky tym to nebol. A to hovorim ako fanusik Juve, ze Sacchiho AC bolo pravdepodobne najlepsie Talianske muzstvo vsetkych cias.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
pistacik11

No medzi AC a Torinom je fakt ťažko si vybrať

Reagovat
Furia Ceca

Ten váš tripl furt

Jediný, co Interu zavidím, jsou 3 poháry PMEZ/LM, když mi máme jen 2... To je jediný co jako fanoušek Juve můžu Interu závidět. Jinak za mě vůbec nic.

Reagovat
Zark

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze tu 1 mas v nicku naviac...

Reagovat
10

chyběl si nám

Reagovat
smazaný uživatel

Od dvou volů 6 a 5 let to sedí, co?

Reagovat
Furia Ceca

Jose13? Jsi to ty?

Reagovat
snuff24

Konečně dostali přes piču Ta arogance ze strany místních fans AC byla fakt komická

Reagovat
maras93

Bylo to pár jednotlivců maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

A tvoje arogance teď komická vůbec není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Morgue

Sám ze sebe udělat osla... chce to talent

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Beči

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
FuckT

Ach, ja tak moc nemusim ludi, ale odpustam, a idem na Darwina citat o cervoch a ich prinose pre urodnost pody a tej prekvapivej pomoci, ktoru uz tisicrocia poskytuju architektom.

Reagovat
FuckT

*archeologom...

Reagovat
snuff24

Tak to promiňte, ale kdo si nevšiml jak většině přispívajícím fandům AC narostly křídla ?? Chápu, že mají radost, že znovu vyhrávají, ale je v tom cítit celkem velká povýšenost.

Reagovat
LesyJePan

Väčšina by to bola keby nas tu bolo 3 kusy lebo kecali tam len Jose a este jeden.

Reagovat
Morgue

Jako já si vybavuju 1 max 2 uživatele co si pustili pusu na špacír, ale jinak mám za to, že není mezi námi nějaké větší množství bezmozků než v jiných klubech.

Reagovat
snuff24

U fanoušků Juve je vidět alespoň nějaká sebekritika ,u fanoušků Interu prakticky jenom sebekritika Ale fanoušci AC se umí vymluvit maximálně na marodku a že jinak by už dávno měli vlastně scudetto jisté.

Reagovat
EXoRcIsT

to su vyhovorky ked nam chybalo 7 hracov a vlastne cely utok Rebic Ibra Seleamekers dalej 3 zo 4 zaloznikov

Reagovat
FuckT

No ono to je preto, ze ludia dnes uz nepoznaju krasu a blaho neistoty v oblasti metafyziky a na vsetko maju odpoved a vsetko zovseobecnuju. Jedneho krasneho dna niekto povedal, ze faktualne konstatovanie a nasledne vyhodnocovanie sa musi povazovat za vyplakavanie a primitivitu, a tak to proste teraz musi byt. Ako povedal jeden ten klasicky autor, malo je takych ludi, ktori ziju a nie su ovplyvneni, t.j. ako autori ktori bojovali proti rasizmu alebo za prava zien, ci proti cirkvi, ked 99 percent ludi by bez vahania zabilo cernocha(pokial bol stary/a), ponizilo, znehodnotilo alebo zneuzilo zenu kazdym moznym sposobom, alebo obesili ciganku aj s jej kozou iba kvoli tomu, ze tu druhu menovanu naucila par sikovnych trikov(ako carodejnicu). Taky je zivot, clovek by dufal, ze v tejto dobe to bude aspon trochu ustupovat, ale nejak sa mi to nezda. Skor sme dospeli k tomu, ze si mnoho ludi dnes mysli, ze rozmyslaju, ked si v skutocnosti iba prehadzuju svoje predsudky.

Reagovat
LesyJePan

Cieľ je stále LM. Na scudetto nemame lavičku, tak rozmyšla drviva vačšina. Nehadz vsetkych do vreca

Reagovat
snuff24

Dobře tak možná jsem jen víc viděl ty s růžovými brýlemi.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

jasne taky 10 je najlepsi priklad fanusikov Juve, vytrety jak vedro gitu...

Reagovat
LesyJePan

Menuj.

Reagovat
DelPiero137

Ty si byval v pohode uzivatel, posledny cca pol rok pises somariny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidím Jose13 sa vrátil späť

Reagovat
Shevchenko

Škoda, zaslouženě Juve.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
pistacik11

Súčasnému AC asi ani nejde neprísť. Titul ak nie ku nám, tak dúfam, že pôjde ku vám do červeno-čiernej časti Milána

Reagovat
Inter Eterno Amore

Čo by nešlo

Reagovat
pistacik11

Autokorekcia

Reagovat
pistacik11

*nepriať

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
Beči

Škoda, jednou to přijít muselo. Zápas to byl dost vyrovnaný, ale ta naše marodka už se prostě jednou projevit musela, s tím se nedá nic dělat. Za Juve famózní Chiesa, ten se rozehrál skvěle.

Reagovat
Kaka14

teraz je dolezite zabrat v tejto zostave s Turinom, pretoze v sobotu sa nam s hracou vrati len Tonali...

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Sassoulo snad privedie fanusikov Juve spet na zem...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Juventus (snad) vrátil vás zpátky na zem ...

Reagovat
oli9

Juve

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kaka14

Graziano Cesari, bývalý rozhodca, komentoval rozhodcu v zapase Miláno-Juventus:

Calhanoglu-Rabiot: "V 41. minúte je vyrovnanie Milána. Na začiatku akcie je kontakt medzi Calhanoglu a Rabiotom: pre mňa robí dvojitú chybu ako na ruke, tak na VAR nezasiahol, pretože Irrati, ktorý je veľmi blízko, zdvihne ruku a signalizuje, že nič nie je. To znamená, že VAR nezasahuje, Irrati urobí toto gesto, a preto VAR už nemôže zasiahnuť. Toto hovorí protokol. Chybu robí Irrati, ktorý neposúdi zásah Calhanoglu a potom týmto gestom vyhlási, že sa nič nestalo, takže VAR nemôže zasiahnuť. “

Druha zlta Bentancurovi: "V 60. dostal žltú kartu Bentancur za faul na Hernandeza, ktorý odchádzal. O desať minút neskôr záložník Juve zasahuje v sklze na Castilleja, Irrati právom dáva výhodu, ale potom sa musí vrátiť späť a varovať hráča Juventusu. Toto je vážna chyba. VAR nemôže ani v tomto prípade zasiahnuť, pretože ide o varovanie a nie o vylúčenie. “

K penalte, ktorá nebola udelená Milanu: " Diaz vchádza do pokutového územia a po zákroku Rabiota padá na zem. Francúzovo koleno smeruje priamo na Diazovo koleno, takže to bola penalta."

ako som vravel uz davno niektori rozhodcovia proste nepouzivaju VAR

Reagovat
LesyJePan

Takze znova tazil Juventus z chyb rozhodcov viac

Reagovat
10

zajímavá dedukce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svkmd

Reagovat
Maritazzi

Vždycky když čtu nějaký vysvětlení těch VAR situací, tak mám ještě větší nervy a to ani nejde o AS. Co to je za blbost, že když je rozhodčí arogantní dement, kterej udělá chybu a mávne jako že to viděl, tak to VAR nemůže opravit?

Reagovat
10

Reagovat
maras93

Upřímně jsem tohle netušil. To je fakt nepochopitelný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele