16. kolo
06.01.2021 12:30 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Alessandro Tuia (© AFP)

Benevento nepřestává překvapovat! Dnes otočilo duel s Cagliari

Benevento má další cenný zářez na prvoligové pažbě, protože dnes odpoledne si připsalo důležité tři body na Sardinii. S Cagliari sice brzy prohrávalo, ale ještě než skončil první poločas, otočilo góly Saua s Tuiou.

Začátek utkání byl hodně nervózní a obě jedenáctky se uchylovaly poměrně často k faulům, jež sudí Abbattista nezřídka kdy oceňoval žlutou kartou. Už ve dvanácté minutě byl před domácí brankou Cragna rozruch. Způsobil ho sám brankář, který první centr vyrazil před sebe a dobíhajícího protihráče fauloval. Sudí sice nejprve pískal penaltu, ale tu následně odvolal.

Hodně cítit byl také velezkušený záložník Radja Nainggolan, který ve 20. minutě pálil ostrými. Montipò si ale poradil a vyrazil míč na roh. Z něj už ale domácí konečně udeřili. Marin rozehrál roh parádně, našel hlavu Pavolettiho a ten hlavičkoval směrem na bránu. Tam do míče trkl Pedro a domácí vedli!

Z vedení se ale radovali jen krátce. Pět minut před koncem první půle totiž Schiattarella výborným pasem ze středu hřiště našel nabíhajícího Marca Saua a někdejší hráč právě Cagliari zamířil na zadní tyč - 1:1.

Cagliari předvedlo další výpadek pozornosti o pouhé tři minuty později, když Improta odcentroval do vápna a v něm vyšplhal nejvýš Alessandro Tuia - 2:1! To byl pro Cagliari šok. Ve druhé půli se Cagliari nesetkalo s přesností a Benevento mu v podstatě nic nedovolovalo. Cestu za výhrou mu navíc dostal usnadnil Nández, který se po hádce se sudím nechal vyloučit.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Largo

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele