16. kolo
06.01.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Turína FC (© AFP)

Turín v závěru obral o body Hellas

Turín obral o body Hellas, byť nejprve prohrával. Poté, co se v dresu hostí prosadil obránce Federico Dimarco, se body dělily díky trefě domácího stopera Bremera. Ani jeden z týmů nemůže být s výsledkem spokojen.

Hellas hrozil celkem klasicky po ose Barák - Zaccagni. Z něj se mimochodem rýsuje hodně zajímavá postava calcia, která už nyní poutá pozornost největších italských klubů. Ani jeden z nich ale dnes nenacházel cestu skrz zahuštěnou obranu Býků, která se pohybovala velmi flexibilně a pevně zároveň. Navíc se po pětadvaceti minutách zranil portugalský metronom Veloso, místo něhož musel do hry Ilić.

První poločas obecně mnoho fotbalových šancí nenabídl a spíš se obě jedenáctky soustředily na to, aby neudělaly žádnou chybu. Až po hodině hry se začaly dít zajímavější věci. Lukić nejprve bránu stráženou Siriguem netrefil.

O minutu později už se ale skóre měnilo. Už to vypadalo, že atak Verony přijde vniveč, když se na kraji vápna do míče opřel Federico Dimarco a krásnou dělovkou překonal vše před sebou! Jenže ani to neznamenalo pro hosty tři body. Domácí Turín totiž bojoval až do samého konce a v něm se prosadil. Moc hezká branka to nebyla, šest minut před koncem Bremer v podstatě jen doklepl míč do sítě, ale pro Turín měla velkou cenu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Largo

1:2

Reagovat
Etika

x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele