Serie A - souhrn 1. kola

24.08.2019, 20:05, aktualizováno 26.08.2019, 22:48
Komentáře a souhrny
Inter vstoupil do sezony s velkým přehledem a deklasoval Lecce čtyřmi góly. Nový ročník Serie A zahájil vítězně i obhájce titulu Juventus, který si poradil s Parmou. Tři body má rovněž Neapol, která ovládla přestřelku ve Fiorentině, kde vyhrála 4:3. Hned na úvod naopak zaváhal AC Milán, jenž prohrál v Udinese. AS Řím se pro změnu rozešel smírně s Janovem. Na hřištích soupeřů zvítězily Lazio a Atalanta...

Inter Milán - US Lecce 4:0

26.08.2019 20:45

Góly: 21. Marcelo Brozović, 24. Stefano Sensi, 60. Romelu Lukaku, 84. Antonio Candreva

Fotbalisté Interu Milán zvládli pondělní dohrávku s Lecce naprosto bez problému a pod Antoniem Contem začali vítězně. Lecce nemělo na stadionu Giuseppe Meazzy mnoho šancí, návrat do nejvyšší italské soutěže se jim sice nepovedl, na druhou stranu důležitější zápasy teprve přijdou. Výhru Nerazzurri vystříleli Marcelo Brožović, Stefano Sensi a další nová akvizice Romelu Lukaku. Tečku za utkáním udělal parádní ranou Antonio Candreva.

Belgický velikán dostal důvěru od první minuty společně s dalším útočníkem Lautarem Martínezem. Základní jedenáctka Interu obsahovala jen jedno překvapení na stoperu, šanci dostal kvůli zranění De Vrije někdejší kapitán Andrea Ranocchia.

Interu patřil první poločas a vlastně mu patřilo celé utkání. Milánský celek byl od začátku jednoduše lepší, začal si brzo vytvářet šance a také je proměňovat. V 18. minutě vyslal z křídla centr Candreva a Lautaro ve vyložené šanci netrefil branku. Inter to nemuselo tolik mrzet, protože jen o chvíli později napřáhl ze střední vzdálenost Marcelo Brožović a brankář Lecce Gabriel neměl na jeho parádní střelu nárok. Navíc se Lecce sotva stačilo rozkoukat a Inter ji uštědřil druhý zásah. Střelecké štěstí tentokrát vyzkoušel Stefano Sensi a i on byl střelou k tyči úspěšný.

Lecce nebylo směrem dopředu vůbec úspěšné, Inter měl utkání zcela pod svojí kontrolou a ve druhém poločase vstřelil třetí gól, který zápas definitivně rozhodl. Přesně po hodině hry zkusil střelu z velké vzdálenosti Martínez, Gabriel jí jenom vyrazil před sebe a dorážející Romeu Lukaku vstřelil svůj první gól v modročerném dresu.

Hosté byli bezmocní a navíc i frustrovaní z vývoje utkání, což se podepsalo na Faríasovi, který čtvrthodinu před koncem skluzem fauloval Barellu a od sudího La Penny uviděl červenou kartu. Interu v závěrečných minutách ještě nebyla uznána branka, ale to ve finále nebylo vůbec podstatné. Antonio Candreva se nádhernou pumelenicí z dobrých třiceti metrů postaral o tečku za utkáním, které vyhrál Inter vysoko 4:0.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Brescia Calcio 0:1

25.08.2019 20:45

Góly: 54. Alfredo Donnarumma (pen.)

Cagliari nedokázalo proměnit žádnou ze svých mnoha šancí a v prvním kole se musí obejít bez bodů. Všechny tři si naopak i přes několik neuznaných gólů bere nováček z Brescie, kterému stačila proměněná penalta útočníka Alfreda Donnarummy.

Do Cagliari se vrací živelnost první ligy a s ní se vrací také staří známí. Miláček sardinského celku Radja Nainggolan začínal v úvodní sestavě hned vedle další nové posily Nahitana Nándeze. Obranu Brescie měl zlobit především tandem Pedro - Pavoletti. Jaromír Zmrhal začal na lavičce a fanoušci nováčka si museli počkat rovněž na debut vykartovaného Balotelliho.

Cagliari hrálo od začátku velmi aktivně a do první větší šance se dostával záložník Valter Birsa. Tomu ale nesedlo zakončení tak, jak by si asi představoval. O pár minut později dokonce dokázal jít sám na brankáře zkušený záložník Pedro, jenže před Joronenem nepochopitelně zaspal a celou akci nezakončil pořádně. A trest na sebe málem nenechal dlouho čekat.

Na perfektní centr Bisoliho si k hranici malého vápna naběhl Alfredo Donnarumma, který hlavičkou do protipohybu překonal brankáře Rafaela. Radost hostujícího týmu ale trvala jen pár vteřin, protože sudí Abbattista po poradě s video nápovědou gól pro těsný ofsajd neuznal. Brankáře Rafaela poté pořádně vyzkoušel mladík Nikolas Špalek, který se prezentoval hodně odvážnou a tvrdou ranou.

Čáru přes rozpočet trenéra Rolanda Marana udělalo zranění bombera Pavolettiho, který musel střídat už před koncem první půle, čímž přišla ofenziva Felsinei o výraznou obléhací věž. Brescia ale působila mnohem živěji a ve 48. minutě vstřelila další neregulérní gól.

Toho regulérního se však přeci jen dočkala. Deset minut po změně stran zahrál střídající útočník Alberto Cerri rukou ve vápně a sudí Abbattista nařídil penaltu. K ní se sebevědomě postavil zkušený střelec Alfredo Donnarumma a proměnil!

Další neregulérní branku zaznamenal Lucas Castro, který se opět provinil ofsajdem. Cagliari se rozhodně nevzdávalo a vrhlo veškeré síly do útok. Poslední velkou šanci zápasu měl na svědomí Castro, který však nůžkami mířil jen těsně mimo a nepřesně.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Sassuolo 2:1

25.08.2019 20:45

Góly: 14. Simone Zaza, 55. Simone Zaza - 69. Francesco Caputo

Výhru 2:1 si na své konto připsal FC Turín. Svěřenci Waltera Mazzarriho tak alespoň trochu odčinili pohárový nezdar proti Wolverhamptonu. Proti Sassuolu si postupně vytvořili dvoubrankový náskok, trefil se Simone Zaza, po kontaktní brance soupeře znervózněli, ale výsledek dokázali už udržet.

Sassuolu v utkání chybělo hned několik opor včetně útočníka Berardiho nebo záložníka Magnanelliho, ale kompletní nebyli ani domácí, kterým už v zápase s Wolves citelně scházeli Iago Falqué s Éderem.

Dlouho se ale v Turíně na úvodní gól nečekalo. Ve 14. minutě poslal milimetrově přesný pas na útočníka Zazu Ansaldi a prvně jmenovaný hlavou překonal Consigliho. O několik minut později se stejná spolupráce opakovala, tedy na centr Ansaldiho se posadil Zaza, ale tentokrát branku o kousek minul. I dál měl převahu Turín, který vydatně zásoboval pokutové území Sassuola centry. Po půlhodině hry minul branku De Silvestri a dvě minuty před koncem si stejný hráč vylámal zuby na Consiglim.

Sassuolo potřebovalo po změně stran určitě přidat a především být před šestnáctkou domácích o něco nebezpečnější než dosud. V 50. minutě ale zase útočili domácí a Simone Zaza dokonce vstřelil neregulérní gól. Urostlému útočníkovi byl správně odmáván ofsajd. Až v 54. minutě šel do akce brankář Sirigu a hned si musel připsal těžký zákrok po hlavičce Obianga. První nebezpečná šance Sassusola tak jen díky němu neskončila gólem. A domácí to nemilosrdně potrestali. Belotti dostal z protiútoku spoustu prostoru a jeho střelu patičkou nasměroval do sítě Simone Zaza - 2:0. Po hodině hry už mohlo skóre narůst do tříbrankové výše, ale Berardiho opět skvěle vychytal Consigli.

Neroverdi přečkali šance, aby nakonec snížili na rozdíl jediné trefy. V 69. minutě orazítkoval tyčku Boga a dorážející Francesco Caputo měl poměrně snadnou úlohu. Hosty kontaktní branka nakopla a Boga v další šanci sahal po vyrovnání, nicméně Granata situaci ustála. Sassuolo se ještě v závěru cpalo do šestnáctky a díky několika závarům udržovalo domácí příznivce ve velkém napětí. Turín ale výsledek udržel a doma získal do tabulky první tři body.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Atalanta Bergamo 2:3

25.08.2019 20:45

Góly: 6. Federico Di Francesco, 26. Andrea Petagna - 34. Robin Gosens, 70. Luis Muriel, 76. Luis Muriel

Dobrý vstup do sezony mají za sebou i hráči Atalanty Bergamo, byť začátek utkání na stadionu Paola Mazzy byl pro ně noční můrou. SPAL totiž vstřelil dvě branky, ale soupeři nakonec umožnil skóre otočit. Ještě do poločasu snížil Gosens a po změně stran dokonal obrat dvougólový Luis Muriel.

Atalantě v útoku scházel klíčový muž Josip Iličić a jen na lavičce náhradníků seděl Luis Muriel. Kouč Gian Pier Gasperini se rozhodl ponechat na lavičce i novou stoperskou akvizici Martina Škrtěla a dost možná to byl v začátcích špatný tah. Obrana Orobici totiž v úvodních minutách hořela jako papír.

Poprvé hned v 7. minutě, kdy se po jednoduché akci objevil před Gollinim Federico Di Francesco a přízemní placírkou otevřel skóre utkání. SPAL byl navíc i nadále hodně při chutí a Atalanta se musela ohánět. Loni třetí tým soutěže postupně převzal iniciativu, ale dalšího góly se zase dočkali domácí. Igor pěkně přešlapávačkami zamotal hlavu Hateboerovi a jeho střílený centr před brankou doklepl do sítě Andrea Petagna. Dva góly už znamenaly pro Atalantu vážný problém, naštěstí ale pro ní došlo k rychlému snížení. Ve 34. minutě Hateboer odčinil předchozí zaváhání a krásným centrem posadil balón na hlavu Robina Gosense a ten snížil. Do přestávky se pak mohlo několikrát měnit skóre, ale Duvána Zapatu, stejně jako Rema Freulera fantasticky vychytal Beriša.

Atalanta se nicméně na sklonku poločasu přesvědčila, že zdaleka není nic ztraceno a podobnou aktivitou zůstávala ve hře o body. SPAL se úspěšně bránil až do 71. minuty, kdy ze střední vzdálenosti práskl do balonu Luis Muriel a srovnal na 2:2. Že má Kolumbijec parádní cit v noze ukázal i v 76. minutě, kdy krásně umístěnou střelou k tyči strhl vedení na stranu Bergamaschi.

Luis Muriel ani nebyl daleko od hattricku, ale dvě minuty před koncem začaroval Beriša a střelu nohou reflexivně vyrazil. Atalanta už si výsledek nenechala vzít a na úvod Serie A získala všechny body.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 0:3

25.08.2019 20:45

Góly: 37. Ciro Immobile, 56. Joaquín Correa, 62. Ciro Immobile

Jestli se někomu povedl start do sezony na podtrženou jedničku, je to Lazio. Biancocelesti zvítězili na horké půdě Sampdorie 3:0 a pořádně tak pokazili úsměv na tváři Eusebia Di Francesca. Nový kouč Námořníků hýřil před zápasem optimismem, ale tři branky v síti jeho svěřenců jsou až příliš. Biancocelesti nasměrovaly ke třem bodům dva góly Cira Immobileho a jedna trefa Ángela Correy.

Di Francesco byl před zápasem na optimistické vlně a na tiskové konferenci přesvědčoval novináře o dobrém výkonu Sampdorie v nadcházejícím zápase s Laziem. Jak moc se spletl ukázalo devadesát minut na hřišti.

Začátek zápasu byl z obou stran pomalejší, ale po čtvrthodině hry poprvé pořádně zaměstnal Audera pohotovou ranou Immobile a brankář Námořníků výborným zákrokem vyrazil balón na rohový kop. Immobile se prozatím zastřeloval a ve 34. minutě pro změnu vůbec netrefil branku. Snaha Lazia ale slavila úspěch, Ciro Immobile si seběhl za obranu a šikovným lobem přehodil Audera a vsítil gól. Sampdoria mohla do šaten odpovědět, ale dobrý zákrok si připsal i Strakoša. Pro Sampdorii to byla jedna z mála příležitostí v celém utkání.

V 56. minutě už se Lazio dostalo na rozdíl dvou branek. Luis Alberto výborně podržel balón pro nabíhajícího Ángela Correu a ten přízemní střelou k tyči zajistil Laziu dvougólový náskok. Po hodině hracího času pak byly plány Sampdorie definitivně ztracené. Ciro Immobile po dlouhém pasu do šestnáctky před Auderem nezaváhal a druhou brankou v utkání zvýšil už na 3:0. Dál nebylo o čem. Sampdoria se z tří direktů nevzpamatovala a Lazio si výsledek bez problémů pohlídalo. Pro Di Francesca je premiéra noční můrou, naopak mnohem spokojenější bude Simone Inzaghi.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Bologna FC 1:1

25.08.2019 20:45

Góly: 37. Miguel Veloso - 15. Nicola Sansone (pen.)

Boloňa ve Veroně velmi brzy vedla a ještě měla výhodu jednoho hráče v poli navíc, protože již ve 13. minutě se nechal vyloučit Pawel Dawidowicz. Ani to ale domácí Hellas zcela neochromilo a ještě do konce poločasu srovnal na konečných 1:1 Miguel Veloso.

Verona od prvních minut diktovala tempo a hrála velmi aktivně, což hosty tak trochu překvapovalo. První větší šancí hostí byla až rána Sansoneho z desáté minuty, která však mířila mimo. Přesto to byla právě Boloňa, kdo se jako první ujal vedení. Ve 13. minutě totiž Pawel Dawidowicz srazil ve vápně pronikajícího Orsoliniho a sudí Giua okamžitě pískal penaltu. K ní se postavil zkušený křídelník Nicola Sansone a bezpečně ji proměnil.

Další branku měl na kopačce Roberto Soriano. Po náběhu si skvěle zasekl míč a levačkou zamířil k přední tyči. Brankář Marco Silvestri však zachránil svůj tým perfektním reflexem. V tomto kole jsme viděli hned několik branek z přímých volných kopů a ani utkání Hellasu s Boloňou nebylo výjimkou.

Ve 36. minutě byl kousek od vápna faulován rychlý obránce Marash Kumbulla a domácí dostali výhodu standardní situace. Tu si vzal pod patronát zkušený veterán Miguel Veloso a ukázal domácím fandům svou vytříbenou kopací techniku - 1:1.

Boloňa potřebovala přidat a po změně stran byla její snaha o další branku evidentní. Felsinei se sice pohybovali kolem vápna domácího Hellasu velmi často, jenže nedokázali najít správnou cestu k bráně. Hellas výborně bránil a pozičně dobře postavení hráči dokázali eliminovat jakékoli pokusy Boloni. Ani díky technice neuspěli borci jako Palacio nebo Orsolini.

Právě mladý Ital zkusil Silvestriho zaměstnat tvrdou ranou zpoza vápna, jenže mířil těsně nad! Po pár minutách vyzkoušel i levačku, která však taktéž poslala balón mimo bránu. Opravdu velkou šanci na změnu skóre zahodil v 67. minutě Santander, jenž si naskočil na vysoký míč a trkl do něj hlavou, jenže mířil opět jen těsně vedle tyče. Hellas směrem dopředu nic nepodnikal a nakonec je za remízu v oslabení hodně rád.

Více informací k zápasu

AS Řím - Janov CFC 3:3

25.08.2019 20:45

Góly: 6. Cengiz Ünder, 30. Edin Džeko, 49. Aleksandar Kolarov - 16. Andrea Pinamonti, 43. Domenico Criscito (pen.), 70. Christian Kouamé

Římané poprvé pod trenérem Fonsecou ukázali velmi dobrý výkon směrem dopředu, leč jejich vlastní stoperská dvojice hořela. Výsledkem byla divoká remíza 3:3, ze které m po právu větší radost Janov.

Římané byli velkým otazníkem. V nové sezoně bez osobností jako Totti, Monchi, Manolas nebo De Rossi, ti všichni už jsou minulostí. V současnosti hají barvy Giallorossi hráči jako Fazio, Pau López, Justin Kluivert nebo Zaniolo s Ünderem. Drtivá většina posil tedy začínala na lavičce. Na té hostující stál zkušený lišák Aurelio Andreazzoli, který má s Římem dlouhodobé vazby. Při své premiéře u Grifů se opíral o rychlost mladíka Kouamého nebo dravost střelce Pinamontiho.

Trenér Fonseca trval na tom, že jeho týmy se prezentují atraktivním fotbale, neustálými kombinacemi a napadáním s vysoce postavenou obranou. AS to od prvních minut do puntíku splňovalo. A hrozbou numero uno, jak tomu bylo už v přípravě, byl opět mladý Turek Cengiz Ünder.

Na toho směřovala jedna přihrávka za druhou a obránci Grifů s ním měli hodně práce. V šesté minutě se míče chopil Edin Džeko a poslal jej opět na Ündera. Ten měl proti sobě sice dva protihráče, ale oba dokázal obejít při svém manévru do středu vápna. Pak už mu zbývalo jen přesně zamířit a AS vedlo!

Jen o dvě minuty později vyslal Pellegrini parádní kolmicí do šance opět Ündera, který ale tentokrát těsně minul vzdálenější tyč. Když už se AS začalo pohodlně usazovat na polovině soupeře, přišel šok. Obrana Římanů zaspala po centru Criscita a Romero jej vrátil před bránu. Tam si seběhl talentovaný střelec Andrea Pinamonti a v ligovém debutu krásnou ranou srovnal.

Půlhodina hry utekla jako nic, když AS mohlo opět vést. Ünder vymyslel krásnou průnikovou nahrávku na Edina Džeka, jenže jeho pohotovou střelu vyrazil vybíhající brankář Radu mimo. Bosenskému kapitánovi to vyšlo až ve 30. minutě. Nejprve si skvěle zpracoval dlouhý míč od Pellegriniho. Jeden obránce, druhý a třetí, žádný problém. V pádu Džeko dokázal prostřelit i Radua a opět ukázal, jak důležitým článkem Fonsecovy sestavy může být.

Jenže radost Vlků nevydržela ani do konce poločasu. Po další chybě obrany se hnal zboku na bránu Paua Lópeze opět Pinamonti a ve vápně ho nesmyslně a typicky neohrabaně zkosil Juan Jesus. Dnes plnil roli pověstného dvanáctého hráče Janova. Sudí Calvarese sice musel déle uklidňovat hráče na obou stranách, ale nakonec se Domenico Criscito mohl postavit k penaltě, kterou se štěstím proměnil - 2:2.

Vlci asi nemohli zažít lepší start do druhé půle. Obrana na vodě, ale paradoxně to byl právě obránce, který Římu pomohl. Aleksandar Kolarov je známý jako skvělý exekutor standardních situací a dokázal to hned ve 49. minutě. Jeho parádně zahraný kop skončil těsně za čarou, než se vydal z brány ven, takže gól regulérně platil.

Dvacet minut před koncem utkání se ale chyby v obraně AS opakovaly, ačkoli už u toho nebyl Juan Jesus. Mladík Ghiglione našel perfektním centrem na zadní tyči nepokrytého Christiana Kouamého, který se krásně položil do hlavičky a srovnal na konečných 3:3!

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Milán 1:0

25.08.2019 18:00

Góly: 72. Rodrigo Becão

Ligová premiéra na lavičce AC Milán Marcu Giampaolovi pořádně zhořkla. Rossoneri nejenže podali hodně mdlý výkon, ale s Udinese dokonce prohráli. Jedinou branku vstřelil ve druhém poločase hlavou obránce Becão. Udine porazilo slavný klub potřetí za pět let.

AC Milán v létě přivedl hned několik nových tváří, avšak ani jedna z nich se v základní sestavě neobjevila. Kouč Marco Giampaolo vsadil na sestavu, která loni pod Gattusem vybojovala páté místo. V základní jedenáctce Udinese zase chyběl Antonín Barák nebo Argentinec Rodrigo De Paul.

První poločas diváky snad ani nemohl bavit. Nasazení se oběma týmům vyčítat nedá, avšak co se směrem dopředu týče, byla hra z obou stran velice impotentní. Až ve 38. minutě se po rohovém kopu dostal ke krkolomnému zakončení obránce Romagnoli, ale branku Udinese netrefil. Udine zase mělo jedinou možnost po chybné rozehrávce hlavou v podání Donnarummy, ale z velké dálky nebyla prázdná branka trefena. V nastavení pak došlo ve vápně Milána k hraní rukou, kterou však sudí společně s VAR jako penaltovou neposoudil. První poločas byla jedná velká bída, ale změna stran trochu zlepšení přeci jenom přinesla.

V 51. minutě prověřil Donnarummu Fofana a na druhé straně Boriniho křižná rána skončila vedle. Střelecké štěstí ze střední vzdálenosti zkusil i Lucas Paquetá, ale ani on prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Dvacet minut před koncem si zkoušel po lehounkém kontaktu Troost-Ekonga vymodlit pokutový kop Krzysztof Piątek ale se zlou se potázal. Navíc obránce domácích se na útočníka Rossoneri hodně zlobil a Piatek všemu ještě přidal viditelnou simulací. O tři minuty později rozehrávaly Zebry rohový kop a střídající Rodrigo De Paul posadil balón na hlavu Rodriga Becãa a Donnarumma byl bez šance. AC Milán úplně vypadl z tempa a jen skvělý zákrok jeho brankáře ho uchránil před druhým gólem. Střela Lasagny byla velice dobrá, ale zákrok Donnarumy ještě lepší.

Každopádně Milán na inkasovanou branku reagovat nedokázal. V závěru se sice tlačil před Mussa, ale vyrovnání nepřišlo. AC v zápase ani jednou nevystřelilo na branku a s takovou premiérou nemůže být v táboře Rossoneri nikdo spokojen.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SSC Neapol 3:4

24.08.2019 20:45

Góly: 9. Erick Pulgar (pen.), 52. Nikola Milenković, 65. Kevin-Prince Boateng - 38. Dries Mertens, 43. Lorenzo Insigne (pen.), 56. José Callejón, 67. Lorenzo Insigne

Fiorentina začala proti Neapoli až překvapivě aktivně a brzy šla do vedení, jenže gólovou přestřelku ovládli právě hosté trenéra Ancelottiho.

Juventus v odpoledním utkání těsně porazil Parmu a dnes večer na to chtěl reagovat jeden z jeho nejtěžších konkurentů. Neapol měla proti sobě hodně těžkého a hladového soupeře, Fiorentinu. Ta se přes léto hodně změnila a v novém dresu naskočili do utkání hráči jako Pulgar, Lirola nebo Badelj. Jinak trenér Montella možná až překvapivě spoléhal na řadu mladíků v čele se Sottilem, Vlahovićem nebo Castrovillim.

Partenopei ve Florencii toužili kromě tří bodů získat taky své fanoušky a to atraktivní hrou, jak vyhlásil trenér Carlo Ancelotti před zápasem. K tomu využil i nové posily v podobě Kostase Manolase s Giovannim Di Lorenzem. Jinak to byla osvědčená kostra zkušeného týmu. O to překvapivější bylo to, co jsme na začátku zápasu viděli.

Fialky předváděly jednu rychlou a dravou kombinaci za druhou, zatímco Neapol jen marně hledala cestu skrze střed pole. Trio Chiesa, Vlahović a Sottil dostávalo obranu Neapole do úzkých až překvapivě snadno a s lehkostí. V sedmé minutě nastal před brankářem Meretem závar a Castrovilli v souboji se Zielińskim trefil polského záložníka do ruky.

Sudí Davide Massa si dal na čas, ale po shlédnutí videa přeci jen nařídil pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal mladý štítový záložník Erick Pulgar a k radosti domácích fandů poslal Mereta na opačnou stranu - 1:0.

Aktivita Fiorentiny nepolevovala, což Neapol šokovalo. Útočné hvězdy Insigne, Mertens a Callejón působily jako trojka zmatených žáčků na prvním tréninku. Směrem dopředu byla Viola precizní a nebezpečná, směrem dozadu obezřetná. Až do 38. minuty. To se balon u vápna dostal k Driesi Mertensovi, který přežil jeden atak protihráče, připravil si míč na střelu a krásným projektilem překonal marně plachtícího Dragowskiho.

Neapol sice chvílemi vypadala na ručník, ale během pěti minut dokázala zcela otočit vývoj utkání, jak to velké týmy umějí. I když tady hrálo velkou roli štěstí. První centr Milenković odvrátil k Mertensovi, který příhodně upadl ve vápně přes nohy již ležícího Gaetana Castrovilliho a sudí byl hodně milosrdný. Lorenzo Insigne to vzal na sebe a úspěšnou penaltou poslal do vedení své barvy.

Viola musela cítit hořkost a nespravedlnost, jenže i to je součást fotbalu. Fialky se ale nevzdaly a znovu se jim povedlo brzo zasáhnout. Před Meretovu svatyni přilétl ostrý rohový kop, který si našel perfektně naběhnuvší obránce Nikola Milinković a přesnou hlavičkou srovnal na 2:2.

Utkání by se dalo charakterizovat jako smršť rychlých reakcí. Jen o čtyři minuty později totiž Neapol znovu soupeři odskočila. Fiorentina totiž chybovala u postranní čáry a Neapol předvedla smrtící akci na dva doteky. Na jejím konci stál José Maria Callejón, jehož přesná rána na zadní tyč našla svůj cíl - 3:2.

Po hodině hry dostal prostor veterán Kevin-Prince Boateng a svou šanci chytil za pačesy. Po třech minutách na hřišti nejprve jen těsně nedosáhl na centrovaný míč. O dalších 60 vteřin později už ale skóroval. Na středu hřiště převzal míč od Castrovilliho a s přispěním tyče srovnal krásnou ranou na 3:3.

Za tohoto stavu už se dá hovořit o spektáklu a sympatické bylo, že se ani jeden z týmů nevzdával. Víc štěstí měla Neapol, protože dvě minuty po inkasované brance našel José Callejón hlavičku pohotového Lorenza Insigneho, který sám před Dragowskim skóroval. Premiérových patnáct minut v Serii A dostal i Franck Ribéry, jenže se skóre už nic udělat nedokázal. Ačkoli se hodně snažil a Hysajův zákrok by se dal ocenit penaltou.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Juventus FC 0:1

24.08.2019 18:00

Góly: 21. Giorgio Chiellini

Parma pro Juventus nebyla zase tak těžkým soustem a Juventus si s ní poradil poměrně snadno. Nejvíc trpěl divák, který od zápasu očekával daleko víc, než jen jednu rozdílovou branku Chielliniho.

První kolo Serie A rozehrál poslední šampion, Juventus. Stará dáma cestovala na Ennio Tardini k prvnímu ostrému zápasu trenéra Sarriho. Ten fanoušky příliš nepotěšil, protože od začátku nasadil Douglase Costu, Leonarda Bonucciho, Gonzala Higuaína nebo Samiho Khediru. Parma na domácí půdě umí být hodně nepříjemným soupeřem a Juventus se o tom od prvních minut snažili přesvědčit Alves, Brugman, Gervinho, Inglese nebo Sepe.

Spojení Sarriballu a schopností Cristiana Ronalda, to se snadno očekává smršť biblických rozměrů. Ukázat to mohl Gonzalo Higuaín, který se v posledních letech osvědčil jako Sarriho věrný stín. Po jeho průnikové nahrávce se do zakončení dostal Cristiano Ronaldo, jenže někdejšímu hráči Realu Madrid nebo Manchesteru United scházela přesnost.

Hodně důležitý zákrok si v 15. minutě musel připsat na konto brankář Szczęsny. Vystrašil ho totiž pohotově zakončující útočník Roberto Inglese, který se dokázal natáhnout pro míč. Možná ještě rychlejší reflexy ale na druhé straně ukázal obránce a kapitán Giorgio Chiellini. První akci Juventusu sice domácí obrana odvrátila, ale po řízné střele Álexe Sandra hbitě reagoval právě Chiellini a po 21 minutách padl první gól letošního ročníku!

Obrovský hlad po první ligové trefě nové sezony měl pochopitelně Cristiano Ronaldo, který začátky zase tak moc neumí. Dnes byl hodně blízko hned několikrát. Ve 29. minutě mu Higuaín prostrčil míč do velké šance, Ronaldo si míč zpracoval na prsa a mířil na vzdálenější tyč, jenže minul!

Po půlhodině hry rozjel rychlou akci Staré dámy Douglas Costa, který protančil kolem dvou obránců a naservíroval míč portugalské superstar. Ronaldo sice dostal míč pod Sepem do sítě, jenže po krátké přestávce sudí Maresca ukončil radost Juventusu - ofsajd, třebaže velmi těsný.

Parma se s výsledkem rozhodně nechtěla smířit, ale herně se jí moc nedařilo. Především její ofenziva zůstávala za očekáváním. Změnit se to pokoušeli spíše jedinci. Zleva potáhl akci domácí Gervinho, vědom si své rychlosti, dostal se i do vápna. Tam jej ale čistým skluzem ubránil De Sciglio. Juventus kraloval v držení míče, na což by se Parma hrou na protiútoky mohla chytat. Jenže to by její nahrávky musely být o mnoho přesnější.

Druhý poločas pokračoval v nevýrazném tempu, k čemuž, bohužel, přispíval i Juventus. A sražená rána Gonzala Higuaína toho moc nezměnila. Brankář Sepe se ale nenudil - tvrdou ranou z pětadvaceti metrů ho zaměstnal opět Ronaldo. Juventus už do konce nepřipustil překvapení a tři body snadno uhájil. Diváci ale čekali daleko víc.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán11004:03
2.SS Lazio11003:03
3.SSC Neapol11004:33
4.Atalanta Bergamo11003:23
5.Turín FC11002:13
6.Brescia Calcio11001:03
 Juventus FC11001:03
 Udinese Calcio11001:03
9.AS Řím10103:31
 Janov CFC10103:31
11.Bologna FC10101:11
 Hellas Verona10101:11
13.ACF Fiorentina10013:40
14.SPAL 201310012:30
15.US Sassuolo10011:20
16.AC Milán10010:10
 Cagliari Calcio10010:10
 Parma Calcio10010:10
19.UC Sampdoria10010:30
20.US Lecce10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (149)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to zle.Ronaldo měl tak 5 velkých šancí, ale hrál dobře, měl i dost smůly.Na první zápas úplně v pohodě..Jen dvě jména mě nic moc a to De Sciglio, první poločas dobrý, druhej nedal nahravku, a Matuidi ten nahrával jen dozadu..už nee příště prosím.V dobré formě se ukázal Costa,Pjanic,Sandro a Ronaldo taky super.Stoperi dobrý.Jdeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco neuznali Ronaldov gol, offside nebol nie? Pozeral som to cestou domov v aute a nebolo dobre pocut komentatora..

Reagovat
smazaný uživatel

Ofside o špičku Žaluda.

Reagovat
smazaný uživatel

dik za info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v předklonu ranemem, o 10 cm

Reagovat
Mars

De Sciglio, Kheidira na rozvazani smlouvy. Higuain dobry prvni polocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Liquid

za mě tedy dost slabý zápas, o ten gól byl Juve lepší, ale žádný zázračný výkon nepředvedl

Reagovat
Melchior

Tolik dobrejch beků na světě je a my pustíme Cancela a necháme si do základu De Sciglia.. Jako backup asi špatnej není, ale už i ten Lichtsteiner mi byl v poslední sezoně, kdy fyzicky nestíhal, milejší.

Přišlo mi, že Juve ztratilo identitu. S Buffonem, nebo ne, nechali jsme odejít hráče jako Marchisio a necháváme na lavičce chcípnout Dybalu a mezitím hraje utopenej Sami. Zodpovědnej výkon to sice byl, ale s tímhle v Evropě nedáme ani čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala

Reagovat
didosh

Prosím stream Fiorentina Neapol

Reagovat
Trand

Aaron se nevešel ani lavičku nebo je zraněný?

Reagovat
Largo

Neni v kondici

Reagovat
Trand

Díky za info.

Reagovat
Ferguson6

jj, brali ho s tým platom preto, aby sedel na tribúne

Reagovat
Trand

Popravdě moc nechápu proč ho brali, ale tak ty to určitě víš nejlíp.

Reagovat
Zark

neboj, jeho cas jeste prijde

Reagovat
Largo

Fialky a ty jeji juniori

Reagovat
Pharrell

Prince Boateng taky

Reagovat
M11

Mertens

Reagovat
Pinturicchio

Šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně šílené že to prošlo.

Reagovat
Pinturicchio

Duch Allegriho je v tom týmu, hráčích pořád silně cítit. Doufám, že tohle byla sestava "Parmu porazíme tak jako tak" a k Sarriho ideálu je to na míle vzdálené ... ale tak hlavně, že je to za tři body.

První kolo a už tlačenka pro Neapol.

Reagovat
Largo

Ale hrozne viditelna. Cekall jsem, az na nej Commisso vleti primo na hristi...

Reagovat
Pinturicchio

Tu penaltu jsem viděl teď, komedie, tohle písknout Juventusu, tak je z toho shitstorm, který potrvá až do konce sezony a samozřejmě to bude zásadní důvod, proč Juve případně získá další titul.

Reagovat
Largo

To mas asi pravdu

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Yzemi

Chtěl jsem napsat něco podobného, ale radši jsem od toho upustil.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

ten Mertens by neprošel ani ve Fantozzim, protože by režisér řekl, že už je to moc přehnaný

https://twitter.com/i/status/1165371089347911685 a tuhle v 90. nepísknul

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, ještě že jsem na to nekoukal, bych se zbytečně nasral.

Reagovat
ED91

A rozhodca 4 metre od situácie

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Sarriho asistenta nebyl Sarri zrovna spokojený a měl celou řadu připomínek.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

To není žádnej duch Allegriho... hrálo se bez trenéra a tak to dali na jistotu. Se soudama bych počkal až bude Sarri zdravej.

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsem očekával. De Ligt bude pouze backup za duem Chiellini Bonucci. Myslím, že si nevybral tým úplně dobře

Reagovat
Largo

Jo, presne. Po prvnim zapase, ve kterym o moc neslo, se jeho volba hodnoti nejlip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk zatím nic nedokázal. Z jakého jiného důvodu, než jeho cenovky, by měl hrát základ? Je to mladý ucho, kolem kterého je spousta hluku a stál hodně peněz. Pokud chce hrát základ v jednom z nejlepších klubů na světě, musí pro to udělat ještě jednou tolik, co udělal dosud pro svůj vzestup.

Reagovat
Elliasson

Dokázal se výraznou měrou podílet k tomu, že jste nevyhráli Ligu Mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ne, zatím nic nedokázal.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
fenixLFC

Takze kvoli tomu nema hravat namiesto bonucciho ktori nieco dokazal pred niekolkymi rokmi? Maju hrat hraci co nieco dokazali a nie najlepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

V Ajaxu se vykopal na velice dobrou úroveň, ale Juventus je výš než Ajax. A dvojzápas v LM pro mě skutečně není adekvátní srovnání, to je niterný vzorek. A pokud chceš mít místo ve velkoklubu, musíš si ho vykopat přímo ve velkoklubu.

V přípravě nijak neoslnil. Měl tam řadu zaváhavších momentů, kdy si běhal vysunutý vpředu. Že je směrem dozadu pozičně slabý je fakt. Sice to nahrazuje řadou jiných vynikajících vlastností, ale pokud kopeš v Juve na stoperovi, musíš být na sakra dobré taktické úrovni.

Bonucci je sice ve vzduchu vandrák a absolutně průměrný, ale pozičně je úplně jinde než De Ligt. A dokud se De Ligt nenaučí lepší poziční hře, tak hrát nebude. Proti Juve jde většina soupeřů v Serii A v bloku, snaží se využívat chyb. Je to o dobývání a když náhodou vzadu zaspíš, resp. se zapomeneš jako stoper vpředu, tak jsi nahranej. Zvlášť když máš před sebou těžce průměrnou zálohu a žádného schopně bránícího středopolaře. O to víc je potřeba, aby na stoperech byli zodpovědní a zkušení hráči, kteří jsou v první řadě z taktického hlediska vynikající. Pozičně se De Ligt na Bonucciho zatím nechytá, byť ve vzduchu by mu napráskal jak malému fakanovi. Rugani by od něho zase odpadl jak hruška, protože jeho hra tělem de facto neexistuje. Ale aby si zasloužil hrát v základní sestavě Juve, tak potřebuej víc než povedený rok v Ajaxu a cenovku bezmála 90 milionů euro. To je pořád málo. Šancí dostaneš víc než dost, 20 zápasů (minutáží) za sezónu by odehrát mohl. Ale na základ to zatím opravdu není.

A De Ligt mezi stopery v Juve patří na 3.-4. místo, spolu s Demiralem, nejlepší není ani omylem.

Reagovat
fenixLFC

to uz nie je problem akceptovat, ale tvrdit ze nema hrat lebo nic nedokazal je blbost. Nehovoriac o tom ze twraz bude posila.za 70 mega sediet sezonu dokial sa nenauci pozicbe branit? Ved to co mu vycitas skauti vedeli alebo mali vediet...celkom divny prestup nie? Vyplacnut balik za hraca ktory dost dlho nezapadne

Reagovat
Zark

Máš pravdu. Je to divný prestup5. Za ty peníze mohl prijit někdo osvědčený rovnou do zálohy kde nás bota tlaci vice

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to jsou vyhozené peníze, měl jsem o mercatu úplně jiné představy, 95 % kroků naprosto mimo potřeby týmu. Měl přijít špičkový záložník, což se nestalo. A De Ligt se poziční hře naučit musí, pokud chce být nejlepší. Bez toho v Itálii neuspěje.

Reagovat
stuff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký sourhn

Reagovat
Mr.Jindros

Soudíš z jednoho zápasu, kdy byl trenér s nemocí mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tu psal že De Ligt posadí Bonucciho ??kdo to byl, kdo

se to se mnou vsázel.

Reagovat
Fridgiee

No tak pokud ho v pruběhu sezony neposadí, bude to celkem smutný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Super zápas, ne jak ta nuda předtím.. Mertensinho na krále střelců

Reagovat
Nuno čomes

To si dělají prdel s tou penaltou pro Napoli ne? Jebe? Simulanti.

Fiorentina ten gólman to bylo co? Parodie?

Reagovat
Euphael

MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

spíš smutný ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

ACM bez jediné střely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
CubONE

80M opat investovanych a v zaklade Borini ako zaloznik. A tu najvacsiu slabinu v time, rychlost, sme opat neporiesili. Nesledoval som pripravu kvoli skole, ale ten Giampaolov sposob na silu natlacit hracov do 4312 ako dnes sa mi zda prehnany.

Kazdopadne prehra zasluzena, nic sme za 90min nevytvorili, aj ked ta pencla mala byt,

Reagovat
LesyJePan

Snad buduci tyzden uz s Bennacerom a Kessiem v základe. Naopak Calhanoglu a Borini sa snad posadia. Aj Leao by mohol hrat na ukor Castiho. Inak hra presne tá istá ako koncom minulej sezony. Nechcem Giampaola zatracovat po prvom zapase ale posily proste musia hrať!

Reagovat
CubONE

Nikto sa tam absolutne nehybe. Borini na mezzale je zly napad, Hakan na registovi nic moc, Paqueta osamostatneny vlavo, kedze Rodriguez bol zasa nikde, Suso na trequartistovi hrat nevie, Castillejo ako utocnik tiez nie, katastrofa. Chapem, ze chce hrat to svoje, ale hraci na to absolutne nie su. Ked sme v zavere presli na nejake 442 so Susom napravo, tak tam aspon poslal par centrov, ale inac tragedia.

Reagovat
AC.Milan

super start

Reagovat
Shevchenko

Tuhle sezonu asi zase vynechám.

Reagovat
raduinho

Aaaa gloryhunteri už začínají opoustet lod

Reagovat
Shevchenko

Vamooos Kepa

Reagovat
Pinturicchio

Zmiz, sulku.

Reagovat
raduinho

AC kádr tak na 10.misto

Reagovat
Rip

Být trenérem AC zkusil bych tuhle: http://lineupbuilder.com/?sk=h3251

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len prvé kolo ale hra AC veľká katastrofa,Castillejo,Borini, Rodriguez tam nemajú čo robiť a zmena trénera nerobí zázraky, hráči z Empoli atď žiadna kvalita, AC potrebuje poriadneho sponzora inak nemá šancu znovu to bude okolo šiesteho miesta.

Reagovat
Yanek

Forza Milan

Reagovat
SunFells

DotohoInter24.08.2019 16:53#

Tudor

Udinese Coach Igor Tudor insists “it could’ve been worse for us” than hosting Milan in the opening round. “We’ll be tough to beat.”

Takyto troll je od Udine celkom kvalitny na to ze uz 3 sezony utekaju od vypadnutia len tak tak...

Dobře je potrollil teda.

Reagovat
Euphael

loool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC už len priemerný klub ktorý ešte žije z histórie ,tá zostava a posily na zaplakanie možno raz.....tak skoro to iste nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny start do sezony . Super futbal hrame oproti minulej. Esteze nas moze trenovat aj upratovacka . Skvele, ked ako zolika z lavicky pouzijes Pastoreho. Dzeko po podpise zmluvy fantasticky. Obrana z rise snov. Forza Pallotta

Reagovat
smazaný uživatel

Co "téměř miliarda", střídal alespoň?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Bernardeschiho? Ten hrál osm minut, komplexíku

Reagovat
Muffi

při vší úctě, v případě Schicka si obě strany nemají co vyčítat.

Má za sebou 4 sezony v dospělém fotbale a jen v Bohemce se dostal nad 2000 minut, v AS má lehce nad 3000 za dva roky, celou jeho italskou minutáž lze v klubu jako AS stihnout za rok, a někteří ho vidí jako jedničku v týmu co hraje o LM/německý titul jen na základě repre, kde mezi těmi dřeváky fakt není těžké vypadat jako fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Muriel

Reagovat
Pipo123

Super vykon, Lazzari je upgrade jak svina. Forza SS

Reagovat
lucius6

Letos nám hodně věřim, přijde mi, že naše posily jsou přesně to, co bylo potřeba a navíc v podstatě neodešel nikdo ze základu, kromě toho si ještě myslim, že Correa bude letos výbornej, už minulej rok k tomu směřoval a u nás většinou hráči potřebují více času a tohle tak bude jeho sezona. Letos tudíž tu LM konečně urveme.

Reagovat
Pipo123

Príprava bola super, taký Parolo vravel že tak dobrú a tvrdú prípravu nezažil odkedy je v Laziu. Dnes sme mali kopec šancí, len Ciro mohol dať 4 góly. U Correu máš pravdu, to je boh, úplne dal zabudnúť na Anderona, tá technika je neskutočná, k tomu Alberto keď má deň tak to vyzerá skvele. Uvidíme čo derby, tam sa ukáže či to prvé kolo nebola len náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Vavro?

Reagovat
Pipo123

Išiel tam za rozhodnutého stavu, Doria bola už neškodná, takže sa nezapotil

Reagovat
smazaný uživatel

dik.. pro nej pozitivni signal, ze ho tam da hned v prvnim zapase, to mu nemuze uskodit

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dost gólů

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

***

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě zaráží ten Immobile, pálí jak u verdunu a takovej Ronaldo se strašně nadře na gól i když má 5 velkých šancí.Přitom kvalita Ronalda a Immobileho by měla být jinde.Tomu Cirovi ta SA sedí neskutečně a Lazio jako klub.

Reagovat
Pipo123

Videl som obidva zápasy a Ronaldo nemal vyložene žiadnu tutovku, taký Ciro mal včera 5 dobrých šancí, Ronaldo na jeho mieste by mal minimálne o gól viac

Reagovat
cresposuper

Minimalne tu strelu pravackou po Higuianovej prihravke tam mal, to bola tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím na jaký zápas ses teda díval, ale jen podle tohoto videa měl 3 vyložené šance a 2 střely které byly taky golové.https://www.facebook.com/forevergobbo1897/videos/2354501111455620/UzpfSTQ4NzMwNzA1Nzk1MTEzOToyOTYxMTQwODY3MjM0NDAw/ 2x sám na golmána, hlavička kdy předskočil bránícího hráče, jen líp umístit jde to dávat, nalitej balon a vystřelení pánubohu do oken.Takovej útočník jako Ronaldo měl mít v Parmě hattrick.

Reagovat
Pipo123

Až na tú prihrávku od Gonzala mi nič neprišlo ako vyložená tutovka, pekná bola aj tá hlavička ktorej chýbal kúsok. Včerajší Ciro išiel 3x sám na bránu, ten mal ďaleko viac tutoviek a vyložených šancí kedy bol sám pred bránou. U Ronalda ma skôr prekvapuje že všetko rieši silovo, tvrdé strely bez nejakej snahy zakončiť technicky, preboha ale je to Ronaldo, možno najlepší hráč na svete, Ciro mu nesiaha ani po členky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes povinná výhra! Forza Inter!

Reagovat
panca

vidim, ze se nic nemeni ani dalsi sezonu. A ta sestava

Reagovat
rezba

Dovedete si někdo představit stoperskou dvojici Jesus - Radakovič?

Reagovat
smazaný uživatel

So Spallom by sme hrali upotenych 1-0... Conteho Inter vyzera zatial dobre aj ked to bolo Lecce... Antonio, EpiCC neskutocne zlepsenie len aby si to udrzali. Lukaku slubny start.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva do pičeee

Reagovat
Rip

Dneska luxusní góly.

Reagovat
cink

Skoro všichni naši hráči až na. Asamoah a obránce mají dobrou střelu že střední vzdálenosti

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrali sme hneď v prvom kole 4:0, takže čo viac si priať? Víťazstvo by som samozrejme nepreceňoval, pretože Lecce spolu s Veronou považujem za dva najslabšie kluby Serie A v tejto sezóne. I keď si stále pamätám otvárací zápas na Meazze zo sezóny 2009/2010 (v tejto sezóne sme vyhrali treble), keď v prvom kole sme taktiež dostali nováčika (Bari) a zápas sme nedokázali vyhrať. Zaujímavosťou dnešného zápasu je to, že napriek tomu, že v lete prišli do tímu nejaké posily alebo hráči sa vrátili z hosťovania, tak v zostave nastúpili len dvaja noví hráči (Sensi, Lukaku), ktorí zároveň aj skórovali. Mimochodom nové posily (Sensi, Lukaku a Barella) sa ukázali v dobrom svetle. Takže už len doklepnúť toho Sanchéza spolu s Biraghim, a sme už v podstate na novú sezónu hotoví. Ak by sme mali kus šťastia, tak by sme mohli priviesť Dybalu alebo Saviča z Lazia, ktoré chce zaňho 70 mil. eur. Záloha Sensi - Brozovič - Savič s náhradníkom Barellom by bola lepšia ako nejaké dobré porno.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Candreva luxusní gól

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

AC dobra tragédie. Jsem zvědavý, jak dlouho tam vydrží škůdce Gazidis

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Mr.Jindros

Inter.

Nemám z toho dobrý pocit... ale naštěstí to bylo zatím jen Lecce.

Reagovat
The Krupy

V januári klasicky odpadnú.

Reagovat
Mr.Jindros

A vidět Conteho na jejich lavičce mě sere o dost víc než jsem čekal. Hned po podepsání jsem byl docela v klidu.

Reagovat
stuff

Reagovat
Recoba Inter

Conteho Inter

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Recoba Inter

ještě z něj uděláme věrného Interistu, neboj se

Reagovat
The Krupy

Vám fakt nevadí že adorujete Juventina? Teda zrejme bývalého, ale aj tak. Čakal som, že ho až tak vrelo nepríjmete

Reagovat
smazaný uživatel

Takto... Vy tam mate niekoho kto ten klub doslova vyfuckoval...

Reagovat
The Krupy

To je niečo iné.

A fanúšikovia mu stále neodpustili.

Reagovat
The Krupy

Inak, to aj vy, ale ten váš bude trucovať zatiaľ čo ten u nás si aspoň sype popol na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Má předpoklady pro to, být úspěšný. Já mu podporu klidně vyjádřím. Jeho minulost mě zas až tolik netankuje. Pro Juventus mám respekt, je to největší klub v Itálii, avšak je načase udělat změnu když už překonali v sérii i Lyon z let 2001-2008... já si navíc Conteho jako hráče pamatuju tak z videí pro pamětníky A když si vzpomenu, že Juventus od nás přetahoval C. Zanettiho, Lúcia nebo Hernanese, tak nevidím důvod, proč bychom neměli příjmout a akceptovat Conteho jako Našeho manažera. Byť jako hráč byl velká ikona Juventusu, čas v kontrastu s tím co tam vyhrávali tenkrát je toho velkým důkazem. Mě by to sralo spíš jako fanouška Juve. Za to jsem moc vděčný Mourinhovi, že se nechal několikrát slyšet, že v Itálii by Juve netrénoval, že jeho jediným klubem v zemi je Inter.

Reagovat
The Krupy

dík za postreh, ja som to nemyslel nijak posmešne ale fakt zo zvedavosti, lebo sa mi zdalo, že ste ho prijali ako spasiteľa kvôli dlhým rokom v kríze

Reagovat
Recoba Inter

i když chápu, že úctu a respekt některých radikálních Interistů si bude získávat těžko, tam bude muset opravdu něco dokázat, aby mu zazpívali oslavnej chorál.

Reagovat
Zark

Conte je jako darth vader

Reagovat
smazaný uživatel

Sensi a Brozovic parada. netreba byt premotivovany po prvom zapasea s takym superom, ale vcera sa na to velmi dobre pozeralo. FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

a kto bol ten hrac Interu s cislom 87?

Reagovat
Recoba Inter

Antonio Candreva

Reagovat
snuff24

taky jsem ho nepoznal

Reagovat
Recoba Inter

Lukaku dluží Politanovi góla! ne tak tady byla vidět radost při hře...konečně. Stačí upozadit Icardiho a hned je lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Když naposledy milánský klub vyhrál v prvním kole 4:0 s Lecce, byl z toho titul....

Každopádně se bojím, že Inter čeká letos konečně dobrá sezona

Reagovat
Recoba Inter

Nač mít obavy...Milánské kluby by si měly fandit, teď když je ta doba jaká je. Nicméně mě dost znepokojuje, že Inter dělá kroky aby se k vrcholu přiblížil o poznání razantněji, než AC, tam je to stále takové nijaké. Zhruba jako v Interu někdy v roce 2014...

Reagovat
smazaný uživatel

mrzí mě to spíš v kontrastu s námi, jinak bych uvítal, kdybychom bojovali o italský titul spolu, právě jako za sezony 2010/2011

Reagovat
Yanek

Jednoznacne jste dal a taky dlouhodobe vidim AC o nekolik let pozadu za Interem. Nahrava tomu nefunkcni prostredi majici vliv na vykonnost hracu (vsichni padaji do prumeru), caste zmeny, nekoncepcni nakupy...

Reagovat
ED91

Reagovat
Pipo123

SMS má predĺžiť v Laziu, plat 4 milióny eur + bonusy. Stal by sa najlepšie plateným hráčom Lazia.

Reagovat
Airus

Kwadwo je porad bourak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele