1. kolo
25.08.2019 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Lazio hladce přejelo Sampdorii na její půdě

Jestli se někomu povedl start do sezony na podtrženou jedničku, je to Lazio. Biancocelesti zvítězili na horké půdě Sampdorie 3:0 a pořádně tak pokazili úsměv na tváři Eusebia Di Francesca. Nový kouč Námořníků hýřil před zápasem optimismem, ale tři branky v síti jeho svěřenců jsou až příliš. Biancocelesti nasměrovaly ke třem bodům dva góly Cira Immobileho a jedna trefa Ángela Correy.

Di Francesco byl před zápasem na optimistické vlně a na tiskové konferenci přesvědčoval novináře o dobrém výkonu Sampdorie v nadcházejícím zápase s Laziem. Jak moc se spletl ukázalo devadesát minut na hřišti.

Začátek zápasu byl z obou stran pomalejší, ale po čtvrthodině hry poprvé pořádně zaměstnal Audera pohotovou ranou Immobile a brankář Námořníků výborným zákrokem vyrazil balón na rohový kop. Immobile se prozatím zastřeloval a ve 34. minutě pro změnu vůbec netrefil branku. Snaha Lazia ale slavila úspěch, Ciro Immobile si seběhl za obranu a šikovným lobem přehodil Audera a vsítil gól. Sampdoria mohla do šaten odpovědět, ale dobrý zákrok si připsal i Strakoša. Pro Sampdorii to byla jedna z mála příležitostí v celém utkání.

V 56. minutě už se Lazio dostalo na rozdíl dvou branek. Luis Alberto výborně podržel balón pro nabíhajícího Ángela Correu a ten přízemní střelou k tyči zajistil Laziu dvougólový náskok. Po hodině hracího času pak byly plány Sampdorie definitivně ztracené. Ciro Immobile po dlouhém pasu do šestnáctky před Auderem nezaváhal a druhou brankou v utkání zvýšil už na 3:0. Dál nebylo o čem. Sampdoria se z tří direktů nevzpamatovala a Lazio si výsledek bez problémů pohlídalo. Pro Di Francesca je premiéra noční můrou, naopak mnohem spokojenější bude Simone Inzaghi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele