1. kolo
26.08.2019 20:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Inter začal přesvědčivým vítězstvím 4:0

Fotbalisté Interu Milán zvládli pondělní dohrávku s Lecce naprosto bez problému a pod Antoniem Contem začali vítězně. Lecce nemělo na stadionu Giuseppe Meazzy mnoho šancí, návrat do nejvyšší italské soutěže se jim sice nepovedl, na druhou stranu důležitější zápasy teprve přijdou. Výhru Nerazzurri vystříleli Marcelo Brožović, Stefano Sensi a další nová akvizice Romelu Lukaku. Tečku za utkáním udělal parádní ranou Antonio Candreva.

Belgický velikán dostal důvěru od první minuty společně s dalším útočníkem Lautarem Martínezem. Základní jedenáctka Interu obsahovala jen jedno překvapení na stoperu, šanci dostal kvůli zranění De Vrije někdejší kapitán Andrea Ranocchia.

Interu patřil první poločas a vlastně mu patřilo celé utkání. Milánský celek byl od začátku jednoduše lepší, začal si brzo vytvářet šance a také je proměňovat. V 18. minutě vyslal z křídla centr Candreva a Lautaro ve vyložené šanci netrefil branku. Inter to nemuselo tolik mrzet, protože jen o chvíli později napřáhl ze střední vzdálenost Marcelo Brožović a brankář Lecce Gabriel neměl na jeho parádní střelu nárok. Navíc se Lecce sotva stačilo rozkoukat a Inter ji uštědřil druhý zásah. Střelecké štěstí tentokrát vyzkoušel Stefano Sensi a i on byl střelou k tyči úspěšný.

Lecce nebylo směrem dopředu vůbec úspěšné, Inter měl utkání zcela pod svojí kontrolou a ve druhém poločase vstřelil třetí gól, který zápas definitivně rozhodl. Přesně po hodině hry zkusil střelu z velké vzdálenosti Martínez, Gabriel jí jenom vyrazil před sebe a dorážející Romeu Lukaku vstřelil svůj první gól v modročerném dresu.

Hosté byli bezmocní a navíc i frustrovaní z vývoje utkání, což se podepsalo na Faríasovi, který čtvrthodinu před koncem skluzem fauloval Barellu a od sudího La Penny uviděl červenou kartu. Interu v závěrečných minutách ještě nebyla uznána branka, ale to ve finále nebylo vůbec podstatné. Antonio Candreva se nádhernou pumelenicí z dobrých třiceti metrů postaral o tečku za utkáním, které vyhrál Inter vysoko 4:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
MCFC_8

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je málo.

Reagovat
Pharrell

nn není , zatím je to bezbranek ......

takže dneska podle průběhu zápasu max. :1:0/2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

naser si ty píčo z Interu

Reagovat
Pharrell

táhni vykuřovat Špagetám z Milána

Reagovat
Pharrell

debile demente bych tě v reálu hnedka vybombil , zkurvený internetový hrdina z Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bombíš leda tak svojí obézní matku každý večer důtkama blbečku.

Reagovat
Pharrell

Drž píču mrdko Lenivá , ty si frajer leda tak na netu a na tomhle zkurveným portálu o fotbale, kam chodí takový mentále a devianta jako ty.

V reálu by sis ani na mě nedovolil..

Reagovat
Pharrell

Pojď mi říci raději v reálu než na internetu , debile lenivej vykurvenej.

Reagovat
smazaný uživatel

A dáál? A dáál? Co ještě tě naučili ve zvláštní škole? Takový ovcojeb jako jsi ty mě nemůže naštvat...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele