Primera Division - souhrn 7. kola

16.10.2010, 19:53, aktualizováno 18.10.2010, 23:03
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál v Malaze a posunul se do čela tabulky, kde zůstal i po pondělním duelu v Heraclesu, kde nedokázal vyhrát Villarreal. Barcelona otočila zápas s Valencií a bodově se na ni dotáhla. Atlético se přiblížilo ke špici tabulky, když zvládlo derby s Getafe. V neděli se z výhry těšili v Santanderu, Levante, Bilbau a v Gijonu. Naopak Espanyol si odvezl body z Mallorky. V La Coruñi branka nepadla.

Hércules CF - Villarreal CF 2:2

18.10.2010 21:00

Góly: 26. Nelson Valdez, 40. David Trézéguet - 29. Joan Capdevila, 63. Borja Valero

Villarreal neoblékl žlutý trikot a nepostavil se po sedmi kolech na první stupínek, neboť neudolal nováčka na prvoligovém výsluní, klub ze slunného Alicante Hércueles. Neadekvátně zaplněné ochozy stadionu José Rica Péreze viděly pěknou podívanou okořeněnou čtyřmi brankami, pěknou kopanou, devíti žlutými kartami a třemi vyloučenými hráči.

Hérculesu se dařilo zejména v první části utkání, v níž měl územní převahu, kterou dokázal přetavit v poločasové vedení 2:1. Villarreal přitom nebyl bez šancí a v úvodu utkání musel brankář Juan Calatayud řešit ošemetnou situaci po průniku Marcose Senny, který brankáře domácích nedokázal z blízkosti přehodit. Nilmarův dalekonosný pokus posléze proletěl okolo tyče. Další pokus dosavadního nejlepšího střelce soutěže mířil u dobré pozice uprostřed pokutového území vysoko nad.

Po pětadvaceti minutách v mírné režii Villarrealu přišla první branka, o níž se postaral centrující Royston Drenthe, nepozorná a nedobře vyběhnuvší obrana Villarrealu a Nelson Valdéz, který výborně unikl ofsajdové pasti nedal Lopézovi pražádnou šanci.

Zanedlouho však přišlo vyrovnání, o které se postaral výborným náběhem a následující přihrávkou Ángel Lopéz, který nalezl na malém vápně trestuhodně nikým neobsazeného Joana Capdevilu, jenž neměl potíž poslat míč do naprosto odkryté branky.

Neuběhlo však ani šest minut od vyrovnávacího pokusu a centrující Royston Drenthe nalezl v pokutovém území Davida Trezegueta, kterého nedokázal odblokovat hrdina předcházejícího momentu Ángel Lopéz, jenž mu dovolil přesně a nechytatelně vystřelit a opět dát svému mužstvu jednobrankové vedení.

Jeho čtvrtá branka v sezóně však o čtyři minuty později ztratila na kráse a zářivosti, neboť se francouzský internacionál nechal zbytečně vyloučit, když inkasoval druhou žlutou kartu a šel předčasně do sprch. Po obrátce samozřejmě převzala iniciativu hostující jedenáctka, která se v přesilovce urputně snažila o vyrovnání, které nakonec díky obrovskému tlaku přišlo po hodině hry. Calatayud sice před inkriminovaným momentem výborně vychytal Nilmara a Rossiho, ale na přesně cílenou střelu Borja Valera neměl žádnou šanci zareagovat.

Žlutá ponorka se po brance překvapivě stáhla do ústraní a nakonec si sama zkomplikovala život, když v jednaosmdesáté minutě opustil hřiště Borja Valero, a hned záhy Musacchio. Dvě vyloučení samozřejmě podpořily již tak se zlepšující Hércules, který si nakonec vytvořil dvě dobré příležitosti. Nejprve Diego López na poslední chvíli pohlednou robinsonádou zabránil míči v průchodu do branky po přímém volném kopu skvěle hrajícího Roystona Drentheho, a poté si pošmákl na hlavičce Abrahama Paze, která uzavřela výčet zajímavých momentů v utkání. Dělba bodů je vzhledem k průběhu utkání zřejmě zaslouženým rozuzlením.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Sevilla FC 2:0

17.10.2010 21:00

Góly: 6. Gastón Sangoy, 51. Diego Castro

Sevilla poprvé od příchodu Gregória Manzana padla. Jasná porážka na půdě asturijského mistra, mizerný a zoufalý výkon ofenzívy v čele se špatně hrajícím Luísem Fabianem či nedostatečná pevnost defenzívy vytahují ze šuplíku opět otázku, zda Sevilla má na to hrát při současném rozpoložení o či čtvrtou příčku tabulky, na níž ji pasuje nadpoloviční procento španělských fanoušků.

Že by efekt nového kouče vyprchal takto rychle? Gregório Manzano zjevně potřebuje a potřebovat bude ještě hodně času a práce na to, aby současné mužstvo plné velmi dobrých fotbalistů poskládal a dal mu týmového ducha, který - zdá se mi - v posledních týdnech a měsících schází.

Manzano by se mohl učit od Manola Preciada, který svým svěřencům vnukl určitý přesně daný systém a styl hry, jenž na některé ze špičkových týmů může platit a který by mohl Sportingu Gijón zajistit opět udržení v nejvyšší soutěži, ne-li střed tabulky.

Od úvodních minut měla mírně navrch domácí jedenáctka, která se již v šesté minutě zásluhou Gastóna Sangoye, který přenádhernou hlavičkou otevřel skóre utkání. Sporting i v dalším průběhu utkání využíval chabého pressingu hostů, nerušeně kombinoval a vytvářel si další šance. Sevilla byla u míče častěji, ale efekt to nemělo žádný.

Po půlhodině hry sice přišly šance Luise Fabiana a Alejandra Alfara, ale ani oni dva nedokázali dostat Sevillistas z herní mizérie, která je provázela prakticky celý zápas. Největší problémy měl brankář domácích Juan Pablo se střelou Alfara, která mířila krásně k pravé tyči, ovšem přenádherná robinsonáda zabránila posile z Tenerife v radosti a nadšení z vyrovnávací branky.

Po obrátce přišla velmi brzy druhá branka utkání, která byla vskutku výstavní. Carmelo Gonzales našel skvělým přízemním pasem Diega Castra, který předvedl baletní prvek v podobě efektní piruety, která ve chvíli dotyku paty a míče, jenž se nakonec odrazil od tyče do sítě, dostala ještě přídomek "efektivní".

Sevilla se sice snažila, ovšem bezúspěšně. Naopak na druhé straně se dostali nebezpečným pokusům Sangoy či Mate Bilič, který ve snaze tečovat hlavičku Nacha Nova vystavil sám sebe do ofsajdové pasti a překazil radost domácího mužstva a střelce branky Nacha Nova. V závěru utkání si připsal velmi dobrou šanci Mate Bilič, kterému ale fantastickým reflexivním zákrokem zamezil v radost Andrés Palop, jež byl jediným nechybujícím článkem sevillského týmu.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Zaragoza 2:1

17.10.2010 19:00

Góly: 11. Andoni Iraola, 23. Fernando Llorente - 90. Braulio

Athletic Club dnes navečer těsně, leč velice zaslouženě porazil Real Zaragoza a posunul se o kousek blíže pohárovým příčkám, jež jsou cílem a ambicemi nejlepšího baskického klubu současnosti, a vlastně i minulosti. Aragonský celek se na San Mamés neprezentoval v dobrém a zářném světle a naprosto po právu se posunul na poslední příčku tabulky, na níž vystřídal beztak beznadějné Deportivo La Coruña.

Domácí celek byl v podstatě v celém zápase mnohem aktivnější, ačkoli ve druhém dějství mírně polevil ze svého špičkového tempa. První polovina utkání se nesla v duchu jasné převahy Athleticu, který hned v desáté minutě poprvé udeřil, když se přenádherným volejem zpoza šestnáctky trefil přesně levé tyči Doblasovy branky Andoni Iraola.

Za necelé dvě minuty našel Iker Muniain v pokutovém území neobsazeného Gaizku Toquera, který pohotovou střelou Doblase náležitě prověřil. Athletic byl při chuti a válcoval svého soupeře výbornou, rychlou a přesnou kombinací, případně přesnými centry hledajícími baskickou věž Fernanda Llorenteho. Z jednoho takového přesného centru sice v šestnácté minutě Llorente ještě neskóroval, ovšem ve třiadvacáté minutě už ano.

Po výtečné práci Susaety v pokutovém území a jeho následném přesně cíleném centru se španělský reprezentant a střelec tří kvalifikačních branek Fernando Llorente z malého vápna nemohl netrefit do odkryté branky Zaragozy. Athletic pokračoval ve velkém tlaku a ještě do konce prvního dějství mohli diváci na San Mamés radovat z jedné branky, kterou však soudce pro domnělý ofsajd neuznal.

Po obrátce se stalo nevyhnutelné a očekávané. Zaragoza nestíhala a velmi často se ubírala cestou faulů a nepříjemných zákroků, jež sice soupeře zastavily, ale rozhodčího Ramíreze Domíngueze v udílení napomínání, žlutých karet a konečně jedné červené ne. V na karty bohatém utkání předčasně musel do sprch Ádam Pintér.

S vědomím dvoubrankového vedení a přesilovky se hráči Athleticu mírně zatáhli, čímž nemám na mysli přechod na obranný styl hry či prešovský beton, ale menší podporu ofenzívy. Athletic s jistotou kráčel za třemi body, které mohl v jednapadesáté minutě potvrdit Fernando Llorente, ale jeho další hlavička mířila jen těsně vedle levé tyče.

Krátce před završením normální, devadesátiminutové hrací doby měl Llorente další velkou příležitost, ale sám tváří tvář Doblasovi selhal. Athletic již v nastavení nadobro polevil a nakonec inkasoval z kopačky Nobrega Braulia. Tento fakt však nemění nic na tom, že Athletic získal cenné, zasloužené a přesvědčivé vítězství a tři body do tabulky šampionátu.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Sociedad 2:1

17.10.2010 17:00

Góly: 59. Asier del Horno, 65. Felipe Caicedo - 80. Jeffrey Sarpong

Souboj dvou nováčků byl k vidění na stadionu Ciutat de Valencia, kde domácí Levante přivítalo Real Sociedad. K vidění byl vyrovnaný zápas s množstvím příležitostí na obou stranách. Šťastnějším týmem byli nakonec domácí, kteří vyhráli těsně 2:1. Vítězný gól vstřelil v 66. minutě Felipe Caicedo.

Levante se tímto vítězstvím dostalo v tabulce právě před Sociedad a s osmi body se posunulo na dvanáctou příčku. San Sebastian je na tom o bod hůře. Levante potvrdilo vítězstvím svou formu z minulých zápasů. V prvních třech kolech totiž nezískalo žádný bod a od té doby ještě neprohrálo. K domácí remíze proti Realu tak přidal druhý valencijský tým další domácí body.

V prvním poločase měli více ze hry hostující fotbalisté a už ve 3. minutě mohli jít zásluhou Ansotegi do vedení. Ten však ve vyložené příležitosti, kdy se k němu dostal odražený balón netrefil, protože na zaváhání domácího obránce při odkopu nedokázal včas zareagovat. O pár minut později znovu zahrozil Sociedad. Střelu De La Belly vyrazil domácí gólman Reina s obtížemi na roh.

Své šance však měli i domácí. Tu největší spálil ve 28. minutě Sergio, který se dostal do zakončení po standardní situaci a hlavou trefil tyč. V závěru prvního poločasu ještě zahrozil individuálním průnikem útočník hostí Raúl Tamudo, ale jeho střela skončila na boční síti, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se diváci gólů přeci jen dočkali. V 60. minutě utekl po pravé straně Sergio a naservíroval bezchybnou přihrávku na volného Asiera Del Horna, který povedenou ranou k tyči poslal domácí do vedení. O šest minut později měli domácí o další důvod k radosti postaráno. Juanlu nacentroval balón dopředu a domácí obraně propadl po veliké chybě balón na volného Caiceda, který neměl problém zvýšit na 2:0.

Po druhém gólu se domácí snažili sklidnit hru a držet balón co nejvíce na svých kopačkách. To se jim také poměrně dařilo až do 78. minuty. Na centr Xabiho Prieta si naskočil Jeffrey Sarpong a hlavou snížil na 2:1. O dvě minuty později mohli dokonce hosté srovnat krok, ale Joseba Llorente nedokázal z hranice velkého vápna trefit balón ideálně a o metr minul levou tyč branky domácích. Závěrečných deset minut už Levante k ničemu Real Sociedad nepustilo a domácí tak mohli slavit čtvrtý bodový zisk v řadě.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 0:1

17.10.2010 17:00

Góly: 31. Luis García (pen.)

Jedno z největších překvapení sedmého kola Primera Division se zrodilo v Mallorce. Ta přivítala na domácím hřišti Espanyol Barcelona a poprvé v sezóně doma ztratila všechny tři body. Ty uloupil Espanyol zásluhou jediného gólu, který vstřelil ve 32. minutě z penalty Luis García.

Mallorca v minulé sezóně doma příliš neztrácela a letos je tomu podobně. Nedokázal u ní vyhrát například ani Real Madrid. V sedmém kole se to však povedlo Espanyolu Barcelona. Paradoxní je, že Espanyol letos získával prozatím body také jen doma a tato výhra mu přinesla první tři body z hřišť soupeřů.

Úvod zápasu příliš diváky nenadchnul a hrálo se spíše ve středu pole. První střela na branku přišla až ve 24. minutě a postaral se o ni domácí Emilio Nsue. Jeho propagační pokus však gólman Alvarez bez problémů ukryl v náručí. O další šanci se postarala také Mallorca. Cavenaghi si naběhl na centr Luis Garcíi a hlavou pořádně vystrašil hostujícího brankáře. Ten však byl znovu na místě.

Zákonitě tak přišel trest na druhé straně. Po pravé straně unikl Luis García a domácí bek Kevin ho v pokutovém území srazil nedovoleným způsobem. Zákrok nezůstal nepovšimnut ani u rozhodčího Villanuevy, který odpískal pokutový kop ve prospěch hostujícího týmu. Toho se ujal sám postižený Luis García a bez problémů poslal svůj tým do vedení 0:1. O čtyři minuty později dostal hostující Osvaldo červenou kartu a Espanyol zbytek zápasu dohrával v deseti lidech. V závěru první půle pak ještě Mallorca spálila tutovou příležitost. Sám na branku se totiž řítil Edson Ramos, ale na poslední chvíli si balón ukopl a nestihl zakončit.

Do druhé půle vstoupili domácí s jasným cílem otočit utkání ve svůj prospěch. Espanyol však úporně bránil a vyrážel do nepříjemných protiútoků. Jeden z nich zakončoval v 60. minutě Callejon, ale ke štěstí domácích fandů šla jeho střela pouze do boční sítě. O pár minut později si znovu Callejon vyměnil balón s Javi Marquezem a druhý jmenovaný z voleje pořádně protáhl gólmana Aouateho v brance Mallorcy.

Poté přišly chvilky také pro domácí fotbalisty. Tu největší šanci na vyrovnání skóre měl v 77. minutě střídající Pierre Webo, ale svou hlavičku otřel pouze o tyč branky Espanyolu a hosté tak dokázali udržet těsné vedení až do samého závěru zápasu.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - CA Osasuna 0:0

17.10.2010 17:00

Góly: -

Krize Deportiva nebere konce. Téměř hodinu hrálo proti Osasuně v početní převaze jednoho muže, přesto nedokázalo skórovat. Ono se však při pohledu na tabulku ale není zas tak čemu divit. Vždyť svěřenci trenéra Lotiny dokázali v posledních sedmi ligových utkání vsítit pouhé tři branky! Ze střelecké mizérie nevybředli ani tentokrát.

Do utkání nastupovaly oba celky ve velmi podobných, neutěšených situacích. Deportivo se krčilo na dně tabulky, Osasuna pro změnu prohrála všech jedenáct po sobě jdoucích utkání na hřištích soupeřů. Přesto samotný úvod patřil právě fotbalistům z Pamplony. Lekič si to ze středu hřiště namířil přímo do vápna, odkud se přízemní ranou pokoušel zaskočit brankáře Aranzubiu, který ovšem celou akci ustál.

Zajímavé momenty pak přišly o pár minut později. Nejprve zasáhl proti šanci domácího Lassada s vypětím všech sil brankář Lopez, hned z protiakce centroval míč před Aranzubiu všudypřítomný Juanfran, míče se chopil Vadocz, ale zblízka orazítkoval pouze tyč branky Deportiva. To však bylo ze strany Osasuny vše. Ve 35. minutě totiž zbytečně protestoval Camunas a uviděl přísnou červenou kartu. Přesto hosté nakonec cenný bod uhájili.

Od tohoto momentu začala na Riazoru doslova hra na jednu bránu. Brankář Ricardo se mohl rozkrájet, nakonec ovšem čisté konto přece jen uhájil. Vyznamenal se zejména proti velkým příležitostem Lassada a Rodrigueze. Ještě jednou dokázala zahrozit také Osasuna. Na ojedinělý přímý kop si naskočil Vadocz, jenže svou hlavičku poslal nad branku. Posledních dvacet minut se však hra opět přestěhovala před Ricardovo vápno. V největší šanci ovšem Desmarets neuspěl a zápas tak skončil poměrně spravedlivou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Racing Santander - UD Almería 1:0

17.10.2010 17:00

Góly: 32. Pedro Munitis

Krásný gól Pedra Munitise zajistil Racingu Santander nesmírně cenné tři body za vítězství 1:0 nad Almerií. Santander se totiž až do tohoto utkání potácel v sestupových vodách a díky Munitisově trefě poskočil do klidnějších pater tabulky.

Vlastně po celý zápas diktoval Racing tempo hry. Soupeře výrazně přestřílel, o čemž svědčí rovněž celkový poměr střel hovořící v poměru 25:10 pro domácí mužstvo. Tento úspěch zároveň snižuje psychický nátlak na trenéra Miguela Angela, který byl po zisku pouhých čtyř bodů ze šesti utkání pod ostrou palbou kritiky. Povinnost velela jeho týmu jasně, a to vyhrát. To se nakonec podařilo a Santanderu se v nejvyšší španělské soutěži opět dýchá o kus lépe.

Brankář Alves si musel v prvním poločase připadat jako u ostřelovačů. Dominanci Santanderu dokumentovala už situace z páté minuty, kdy si prostor ke střele udělal Nahuelpan a hostující gólman musel poprvé výrazněji předvést své umění. O pár okamžiků později stanul v podobně dobré pozici Bakircioglu, ale ani on branku netrefil. Těsně před koncem úvodní půlhodiny se pak Alves vyznamenal také proti příležitostem Rosenberga a Henriqueho.

Přesto nakonec brazilský gólman kapituloval. Colsa našel ve středu hřiště Munitise, který udělal s míčem na noze pár rychlých kroků, odhodlal se ke střele z pětadvaceti metrů a jeho rána zapadla do hostující branky. Tím ovšem dění v divoké první půli ani zdaleka nekončilo. Další bravurní zákrok musel Alves vytasit proti střele Rosenberga, zatímco na druhé straně hřiště spálil největší šanci hostů v celém zápase Crusat. Útočník hostů totiž stanul ve výborné pozici na hranici penaltového puntíku, ale brankář Tono uchránil svůj tým od nejhoršího.

Pakliže se během prvních pětačtyřiceti minut hrálo na jednu branku, pak se ve druhém pokračování zápasu nezměnilo vůbec nic. Jako první se tváří v tvář Alvesovi objevil agilní Bakircioglu, nicméně v zakončení opět selhal. Stejně tak si vedl rovněž švédský kanonýr Markus Rosenberg, který v tomto utkání dokázal spálit tři čisté gólové šance. Zatímco Alves se však v bráně doslova překonával, jeho spoluhráči nepředvedli téměř nic a po zásluze se vrací ze Santanderu s prázdnou.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Madrid 1:4

16.10.2010 22:00

Góly: 55. Kris Stadsgaard - 30. Gonzalo Higuaín, 45. Cristiano Ronaldo, 50. Cristiano Ronaldo (pen.), 65. Gonzalo Higuaín

Real Madrid se po 7. kole dostal do čela La Ligy. Pomohlo mu k tomu vítězství na stadionu Málagy v poměru 4 - 1. O góly se rozdělili rovným dílem Higuaín a Cristiano Ronaldo.

Zápas mezi Málagou a Realem potvrdil opět dvě statistiky. Modrobílí domácí nedokázali hosty porazit a "Pipita" Higuaín rozšířil svou gólovou sbírku proti Andalusanům o další dva exempláře. Real měl většinu zápasu převahu a hráči Málagy se často uchylovali k ostrým zákrokům.

Domácí nastoupili s dvěma změnami, když ve středu zálohy nahradil Silvu Juanito a místo Edinha si zahrál v útoku Edu Ramos. Sestava hostů nenabídla žádné změny oproti očekávání. Zápas začal svižně, první na sebe upozornil Quincy, jehož střela zpoza vápna olízla tyč Casillasovy branky.

Bílý balet postupně převzal aktivitu a v 19. minutě orazítkoval Higuaín tyč. Pak se pěkně probil do vápna Ozil, ale jeho centr nikdo nevyužil. Ve 26. minutě vyslal Khedira bombu zpoza šestnáctky, která rozezvučela břevno domácích. Real se dočkal prvního gólu ve 30. minutě po akci Di Maríi, jehož přihrávku nacentroval Ronaldo přesně na Higuaína a ten z voleje otevřel skóre.

Málaga měla velkou šanci o chvíli později, kdy Quincy pronikl do vápna, obalamutil Khediru, jeho střílený centr vyrazil Casillas a Edu Ramos vysoko přestřelil. Real zvýšil svůj náskok v poslední minutě poločasu, kdy výborný Ozil potáhl míč do vápna, nahrál Ronaldovi a ten do prázdné branky zavěsil.

Real pokračoval ve střílení branek i po přestávce. Ve 49. minutě upadl po zákroku Edu Ramose ve vápně Ozil a nařízenou penaltu nekompromisně proměnil Cristiano Ronaldo. Pak se na hřiště dostal zkušený Luque a po jeho rohu v 55. minutě zcela volný Stadsgaard snížil. Za hosty odpověděl ranou nad po přihrávce Ozila Higuaín.

"Pipita" Higuaín se prosadil v 66. minutě podruhé, když mu podruhé nahrával tentokrát přesnou kolmicí Cristiano Ronaldo a Argentinec křižnou střelou zvýšil vedení hostů na tři góly a svůj osobní účet s Málagou na sedm. Mtiliga mohl snížit, ale v jasné pozici o minutu později přestřelil.

Do hry se dostali za Real i Pedro León, Benzema a Canales, snažil se zejména prvně jmenovaný. Šance Realu pokračovaly, nad střílel Xabi a těsně vedle křižnou střelou právě Pedro León. Hosté se fotbalem v poslední čtvrthodině bavili a důkazem toho byly další střela Pedra Leóna a pokus Ronalda, obě ale zneškodnil Galatto.

Poslední příležitost měl po přihrávce Arbeloy Benzema, ale svojí střelu příliš zakroutil. Real se výhrou nejméně do pondělí ujal vedení v La Lize a může se těšit na zápas Ligy mistrů proti AC Milán. Málaga bude muset do budoucna zpevnit zejména obranu, která je v současnosti nejhorší v lize.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 2:1

16.10.2010 20:00

Góly: 47. Andrés Iniesta, 63. Carles Puyol - 38. Pablo Hernández

Šlágr kola přinesl divácky velmi atraktivní podívanou. Valencia pouze dokázala, že její místo na čel tabulky zřejmě nejkvalitnější ligy světa nebylo náhodné a dlouho sváděla s Barcelonou vyrovnanou partii. Po poločase dokonce vedla, jenže smršti Katalánců ve druhém dějství už odolat nedokázala. Oba celky tak při shodě skóre sdílí druhé místo ligové tabulky.

Těžko říct, zda Pep Guardiola při prohlášení do médií ohledně stavu tvořivého záložníka Xaviho a útočníka Davida Villy tak trochu neblafoval. Oba dva totiž nastoupili do utkání od první minuty a odehráli více než tři čtvrtiny zápasu. Pozápasová tisková konference ale ukázala na to, že Xavi dohrál zápas v bolestech. I to byl jeden z důvodů, proč ho musel v 77. minutě vystřídat. Nad startem Xaviho ve středečním utkání Ligy mistrů proti Kodani tak visí stále větší otazníky.

Právě Villa se Xavim se postarali o první vzruch před Césarem. Střelu druhého jmenovaného z hranice vápna totiž gólman hostů vyrazil jen před sebe, odkud jí však reprezentační kanonýr nedokázal dopravit do sítě. Jinak to ale byla ze strany Barcelony v prvním poločase bída. Ukazovalo se, že z Barcelony nejde takový strach, jako v předchozí či uplynulé sezoně. Valencia se rovněž mocného protivníka nezalekla a po typicky sehraném přechodu do rychlého protiútoku se ujala vedení. Mathieu v plné rychlosti vběhl z křídla do vápna, místo střely zvolil zpětnou přihrávku na dobíhajícího Pabla Hernandeze a ten překonal Valdese.

Pro Barcelonu mohlo být vzápětí ještě hůř. Tentokrát uvolňoval Pabla do šance Roberto Soldado, nicméně brankář Barcelony Valdes vytáhl bravurní zákrok. V samotném závěru prvních pětačtyřiceti minut ještě sahal po vyrovnání Messi, ale jeho tým se dočkal až krátce po přestávce. Důležitou branku obstarali oba středoví tvůrci hry. Iniesta si elegantně narazil se Xavim, který mu krásně vrátil balon do běhu a pro prvně jmenovaného už nebylo problémem překonat vyběhnuvšího Cesara.

Právě tento moment domácímu celku vydatně pomohl, protože od té chvíle byl na hřiště jen on. Výrazně se projevoval především David Villa, jeho gólovou hlavičku vytáhl bravurním způsobem Cesar. Také druhou branku hostitelů měl na svědomí Xavi. Na jeho další centr si tentokrát naskočil obránce Puyol a podobně jako v semifinále mistrovství světa proti Německu hlavičkou nezaváhal. Hosté se už na odpor nezmohli a v závěru ještě mohl zvýraznit jejich porážku Villa, kterému se ale nedaří a potvrdil to i v tomto duelu. Střídající Pedro pak mířil vedle. A jelikož Messi dal branku z ofsajdu, skončil duel hubeným vítězstvím Barcy.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Getafe CF 2:0

16.10.2010 18:00

Góly: 38. Simão, 73. Diego Costa

Atletico si znovu připsalo hodnotný výsledek. V městském derby přetlačilo rivala z Getafe a po vítězství 2:0 se opět trochu dotáhlo na čelo tabulky. V současné době ztrácí na vedoucí Real Madrid čtyři body.

Vítězství se ale nerodilo vůbec lehce. Getafe svého soka výrazně přestřílelo a zejména ve statistice střel na branku bylo výrazně aktivnější. Jenže fotbal se hraje na góly a Atletico své tři střely dokázalo proměnit ve dvě branky. Cenné tři body věnovali domácí fotbalisté zesnulé klubové legendě Juanu Artechemu, jehož památku uctili minutou ticha a černými páskami na dresech.

Svěřenci trenéra Florese měli jistě v hlavách nezdar z posledního kola uplynulého ročníku, kdy na svém hřišti podlehli stejnému soupeři vysoko 0:3. Možná právě proto byl začátek z jejich strany velmi opatrný. Přesto se jako první dostalo do vážnější příležitosti právě Atletico. Reyes se prosmýkl kolem dvou bránících protihráčů, ale na brankáře Codinu si nepřišel. Hostující gólman v tomto případě prokázal pohotový reflex, za několik málo okamžiků ale kapituloval.

K rozehrávce přímého volného kopu se postavil Simao a jeho pumelici si od tyče srazil za brankovou čáru právě Codina. Pro Getafe to byl krutý trest, neboť po celý první poločas hrálo s domácími přinejmenším vyrovnanou partii. Gól do šatny ale sympatický projev Michelova týmu příliš nenalomil. O přestávce navíc hostující lodivod sáhl ke dvojité změně. Na trávník poslal ofenzivně laděné Casquera a Rafu, čímž zvýšil počet hráčů nebezpečných pro brankáře De Geu. Hosté sice přidali ve druhé půli na přímočarosti, do žádné vyložené šance se však nedostali. Definitivní rozhodnutí naopak padlo v 73. minutě, kdy dobrou práci Valery dokonal Diego Costa. Atletico tak v tabulce přeskočilo svého sobotního soupeře a minimálně do neděle okupuje pátou příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid752016:317
2.Villarreal CF751114:616
3.FC Barcelona751112:616
 Valencia CF751112:616
5.Atlético Madrid741212:713
6.Espanyol Barcelona74036:912
7.Sevilla FC732210:811
8.Getafe CF731311:1010
 Athletic Bilbao731311:1010
10.Hércules CF72237:88
11.RCD Mallorca72235:78
12.Sporting Gijón72238:118
13.Levante UD72237:128
14.Málaga CF721413:167
15.Real Sociedad72147:117
16.Racing Santander72144:87
17.UD Almería71335:66
18.CA Osasuna71334:66
19.Deportivo La Coruña70433:114
20.Real Zaragoza70346:123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
smazaný uživatel

cenne vitezstvi nad rivalem, cennejsi o to, ze nehrali godin ani kun, kteri se tak mohou dat konecne dohromady. navic pekne ucteni pamatky artecheho

muz utkani jednoznacne simao - behal, klickoval, prihraval, brousil lajnu a vypomahal i smerem dozadu, navic paradni gol letos se mi zatim libi, snad da zapomenout na slabou minulou sezonu...

nemuzu nezminit de geu, je neuveritelne s jakym klidem si pocina, jak nevyrazi mice, ale chyta je jak pavouk, s takovou jistotou v zadech se hned hraje lip

nejhorsi na hristi byl opet diego. forlana uz je mi fakt lito - jak se mu na WC darilo uplne vsechno, tak se mu ted nedari vubec nic. za tu pulhodinku, co byl na hristi, zadrbal pomalu vsechno, co mohl, porad byl v ofsajdu, hral bez chuti, bez zapalu. pokud se ani po navratu kuna nezvedne, tak by mel asi v lednu odejit

Reagovat
smazaný uživatel

No jo jde to snim s kopce , to je velka skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Stop! In the naaaame of love... before you break my heart!

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, nebudme tak sentimentalni. nerad bych ti zlomil srdce

Reagovat
smazaný uživatel

musim

Jinak si zklamal kyslíka tím jak si to nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

ale poznal, psal jsi o tom nekde pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznal, špatnou písničku si tam dal.

Reagovat
smazaný uživatel

jo taaak! aha, tak to me mrzi tedka jsem si dohledal tu kyslikovu a musim rict, ze je rozhodne velmi chytlava

Reagovat
smazaný uživatel

holt se asi orientuju na lehce jiny styl nez doktor, tak jsem tu jeho neznal...

Reagovat
smazaný uživatel

já si jí po zápase pouštím pořád dokola, už sem u jedencýtho repleje, je dosti chytlivá

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracený tři body, první poločas lepší jsme byly měli jsme vyhrávat 2:0 a bylo po prdeli.

Barca mělo štěstí i v tom, že dala góla hned na začátku, a šli psychicky nahoru do tý doby byly hrozní, no a my šli samozřejmě dolů...

Puyol prase, Messi simulant.

Spokojenost z prvním poločasem, přehrávat Barcu na Nou Campu se nepoštěstí skoro nikomu...

Na to že tu lidi psali jak budem podprůměrný tým tak se vám musím vysmát

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nevedel, ze fandis zenskemu tymu valencie

Reagovat
X-bano-X

2:1 a nie 2:0 ako som pisal pod preview spominas len to co ti pasuje. Hlavicku iducu na Keitu tam v 16 zrazil vas hrac rukou a tym lopta sla k nemu na zem namiesto dalej ku Keitovi...... nabuduce menej zaslepenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě takovýhle ruce se nepískaj to by byla dobrá prasárna

Reagovat
X-bano-X

ak by ta lopta nezmenila smer tak nepoviem nic ale takto....

Reagovat
Bakary3

Valencia první půli Barcu nepřehrávala, a to jsem její fanoušek..

Reagovat
Rssa

Když už takhle vzpomínáš na hráče Barcy, měl bys odsoudit i ty vaše. Např. Cesara a ještě jednoho čičmundu, který tam na konci rozdělával bengálské ohně emocí ve středovém kruhu...

Reagovat
smazaný uživatel

takže real se za necely 2 hoďky bude vyhřívat na prvním fleku fajne

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíci se počítají až po honu

Reagovat
madridcan

tak pocitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jsi můj komentář pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rozhodující momenty Pablova jasná gólovka na 2:0

a druhý rozhodující moment brzký vyrovnávací gól ...

Ach jo, trochu smůly a je to v prdeli....Ale díky chlapci.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase bohužel úplně odešla odvaha předvést něco dopředu, samozřejmě ovlivněno vyrovnávacím gólem. Pablo v druhém poločase neviditelný. Škoda, jak píšeš, golovka Pabla na 2:0 to celé rozhodla, nevadí, na Mestalle jim to vrátíte

Reagovat
smazaný uživatel

No jinak už je to jasný Pablo at hraje v prvním poločase a ve druhým střídá.

Kily to potvrdí, to je neuvěřitelný on je pokaždý jeden z nejlepších v prvním poločase a v druhém neexistuje... Víc poločasovýho hráče neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
Kily

na repre to stačí, snad mu co nejdřív dojde, že by se tam mohl dostat i do základu a bude nastupovt i ke druhým poločasům v lize, ale bylo tam jedno zlepšení v první půli, jednou přihrál směrem dopředu Brunovi

Reagovat
indy

rozhodujuce bolo skor to, ze Messi, Dani a polovica hracov Barcy nemala svoj den, inak by bolo po zapase uz v 1. polcase

Reagovat
smazaný uživatel

jasně bože

Reagovat
indy

viem ze je to debilina..ale ako reagovat na tvoje vyplakavanie, ze ste skoro dostali gol a nepremenili tutovku ..jedine debilinou

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barça i Visca Catalunya

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se ke každému písmenu musíš přemáhat, nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem tak nasranej z toho utkání že to ani nevnímám

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

ja se snad nekde pozdejs kouknu na nejakej zaznam, abych videl tu vasi zazracnou valencii...

Reagovat
Bakary3

Abys nebyl zklamanej..

Ne, ale dneska to nebyl žádnej zázrak, a že by Barcu přehrávali ? Byly tam dobrý momenty, ale celkově Barca..

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byla Vale lepší

a zápas to byl dobrý, určitě se podívej

Reagovat
Rssa

Zázračná nebyla, jen dobře připravená. Naštěstí ve druhém poločase pochopila, že aktivní útočný fotbal hostů se na Nou Campu nepraktikuje a poslušně odevzdala body.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne se podivam, aspon budu moct oponovat mistnim valencijskym nadsencum

Reagovat
Rssa

A to se cení

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl si to ?

První poločas Vale lepší (na šance 3:2 pro Vale), na rohy asi 0:3 (držení míče vyrovnaný, což je na Nou Campu neuvěřitelný). V poli Vale lepší, takticky lépe připravená. V závěru poločasu nedal Pablo jasnou tutovku na 2:0 a to bylo špatné

Ještě horší bylo to, že dostanem gól hned ze šatny, hráčům spadne sebevědomí, Barce jde nahoru. Diváci najednou explodují a rázem druhý gól.

Na Vale jsem ale hrdý, ptal sem i kyslíka a ten nepamatuje kdo naposledy sehrál s Barcou takový poločas na Nou Campu.

Prostě tenhle zápas my dokázal že bojujem letos o titul, když na půdě největšího favorita na titul jsme poločas lepší.

Už jsem se trochu uklidnil tak to hodnotím lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Diváci explodovali i v prvním poločase. Při zdržování Cesara ...

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel, dneska jsem si myslel, ze si casove muzu dovolit jen jeden zapas (ale vzhledem ke sve lenosti jsem stejne neudelal skoro nic). ale kouknu, jsem uprimne receno docela zvedavej

Reagovat
Kily

k čemu je, že tam jsme poločas lepší, když v tom druhém nasedneme na kolotoč, ze kterého skoro celých 45 minut neslezeme? Celkově je výhra Barcelony jednoznačně zasloužená a my můžeme být rádi, že Villa plní roli záškodníka, jinak z toho mohl být parádní výprask. Měl jsem za to, že druhý poločas všek ukáže, že na titul prostě nemáme, protože ten rozdíl tam je obrovský

Reagovat
Rssa

Nevím, co jste Villovi za to slíbili, ale rozhodně to na něj platilo

Reagovat
Kily

to netušim, ale museli mu to slíbit i na Mallorce, napadá mě jedině dovolená u moře

Reagovat
Rssa

A dopr....Kolik ligových týmů je z pobřeží?

Reagovat
Kily

no jenom z valencijskýho kraje jsou tam čtyři a že by na tom mohlo něco doopravdy být ukazuje už výsledek zápasu s Herculesem

Reagovat
Rssa

Tak aspoň že ten Madrid je ve vnitrozemí

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázal, že je Netopýr, v létě odešel, aby pomohl zaplatit dluhy, teď nedával branky

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jsme si tam nasedli protože Barca dala gól hnedle z kabiny.......

Ti říkám dneska chybělo k vítězství to aby Pablo dal tu šanci a k remíze to aby jsme nedali góla ještě když jsme v kabině.

Navíc ty vůbec nebereš v potaz domácí půdu...

Barcu hnal dvanáctý hráč, nedostali góla na 2:0, podařilo se jim dát góla hnedka z kabiny, psychicky šli nahoru... to je pak jasný, že jsme na kolotoči.

Reagovat
Kily

domácí půdu? Viděl jsem zápasy s Atléticem, Manchesterem a Basky a ty mě jenom utvrdily, že na titul prostě nemáme, Barcelona a Real takové zápasy zvládají/budou zvládat daleko lépe

Reagovat
Kily

+ s Racingem to taky nebyla žádná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že vzládáme utkání kde nejsme o tolik lepší, nebo skoro vůbec...viz Racing, Bilbao...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle tebe.

Podle mě na titul máme, jinak máme za sebou zápasy s Atleticem, ManU a s Barcou a byly jsme horší než poločas v Barceloně, super

Reagovat
smazaný uživatel

byly jsme horší v jediném poločase v Barce ***

Reagovat
X-bano-X

To iste som pisal pod preview a tam ma pan nedotknutelny zvozil pod ciernu zem.....

Reagovat
smazaný uživatel

na mě prostě působí hráči Valencie, když hrají s favoritama, trémou!... jako kdyby se báli jít do nějakých větších akcí...

Reagovat
$dolar$

Real zatim nadhera

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

ze bych se taky kouknul? stoji to za to?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
$dolar$

2 tycky, mic co letel do brany na posledni chvili vyhlavickoval hrac Malagy a gol Higuaina, zatim je to hodne velkej valec

Reagovat
Swarley

nesledujte hovadiny, Vitali už se rozcvičuje

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

na kterym programu?

Reagovat
$dolar$

RTL

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nechytam tak snad to nejdu někde na netu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dík

Reagovat
$dolar$

Jj, samozrejme, ze si ho pustim, ale tam neni o cem, Shannon se popakuje po 3. kole

Reagovat
Swarley

ve druhým

Reagovat
Rssa

Já bych jednou rád viděl zápas dvou bratrů Kličkových...akorát se bojím, že by to dopadlo jak ve Žhavých výstřelech

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to se nikdy nestane...

Reagovat
$dolar$

Nn k tomu nedojde, dali slib mamce. Ale jeden skonci a ten druhej sjednoti tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis by jim naložil oběma

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Hamilton?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Lennox

Reagovat
$dolar$

Skoda, ze tehdy zranil Klicka loktem, mohlo to dopadnout jinak

Reagovat
gonzalesl_is_back

Strašně je meleme, Hala Madrid!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pipita

Reagovat
gonzalesl_is_back

Goooooooooooool, konečně, tyčka, břevno, krásně Higuain, Ronaldo pass

Reagovat
smazaný uživatel

Cris - Pipa ♥ ♥ ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

a do haje, real fakt vali

Reagovat
smazaný uživatel

Myslí to jak teď jsou zalezlí a bráněj se výborné Malaze?

Reagovat
smazaný uživatel

zapnul jsem to ve chvili, kdy dal khedira brevno a za chvili dal real gola...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapl a Higuaín dal zrovna branku.. Takže jsem zatím viděl víc šancí Malagy, než Realu..

Reagovat
$dolar$

Hrajou paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim, že sa schyľuje ku komédii zvanej Undiano Mallenco....čo hráč na zemi to hvizd, nájsť rozhodcu čo má za prioritu plynulosť hry je nemožné

Reagovat
$dolar$

Ten rozhodci je ...

Reagovat
$dolar$

Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu ze se chytil, malem jsem ho tu posilal do staryho zeleza holt co se tyce predpovedi, tak se nikdy netrefim

Reagovat
$dolar$

To ja si myslel, ze se chytne, ale zase jsem vubec neveril Di Mariovi a ted ho vynasim do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

di maria je moje dalsi strela mimo

Reagovat
$dolar$

A ted zase To je uzasny, to so ztraci na rychlosti to predhani predvidavosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Di Maria musi mit na kopacce lepidlo Jeden z nejlepsich nakupu Realu za posledni roky

Reagovat
Bakary3

No podle většiny tady je přeceňovanej kopyťák..

Reagovat
$dolar$

To byl i podle me, pred prestupem do Realu, ale dokazuje, ze na to ma

Reagovat
Chygro25

Je.

Reagovat
gonzalesl_is_back

je to skvělý hráč a ty jsi ....

Reagovat
Chygro25

V Barceloně jsem si své odvedl.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Bakary3

Haha.. Když už takhle vtipkujeme, tak ty nejsi ani přeceňovanej..

Reagovat
Kily

včera jsem si všiml, že dával branku, zase takovej nekop to nebude, aspoň na Ukrajině

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pračka peněz

Reagovat
Bakary3

No já jsem od začátku nepochyboval, že na Barcu mít nebude A těch 25 milionů euro byl výsměch, ale u Barcy si na to začínám zvykat

Reagovat
Kily

já ho vůbec neznal, netušil jsem, co čekat, i když ta cena mi přišla šílená, tím spíš, že byla za obránce. Každopádně Guardiolovi by měli zakázat nákupy, tady by se Barcelona mohla trochu přiučit od Realu, kde si to pod palec často bral Perez

Reagovat
Bakary3

Barca se mi timhle hodně zprotivila.. Přitom kdyby hráli pořád se svejma, ale ty jejich nákupy..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
F.Torres

ano, obral si je o pár milionu, nic jsi nepředvedl a toho si ceníme

Reagovat
$dolar$

Presne tak, mise uspesne splnena

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, už se těším na záznam. Mrzí mě, že jsem to neviděl, ale takovýhle obrat se počítá.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To si sem neměl chodit, prozradili jsme ti všechny spoilery...

Reagovat
$dolar$

Co to ted proboha pisknul Ronaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nááááááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.. Zase brejk Malaga hraje a Real dává branky..

Reagovat
$dolar$

Kily, jestli ja dostavam BAN za provokace, tak co je tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Po brance Higuaína hrála jen Malaga.

Reagovat
$dolar$

Jj samozrejme mas pravdu, jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

já nevim, jak moc společnýho to má s realitou, na zápas se nedívám, i když mi je vlastně jasný, odkud vítr vane Ale pokud mám postupovat stejně jako u tebe, tak si budu muset najít první martyho podobný příspěvek a odpočítat mu od té doby rok a půl, než mu za to dám ban

Reagovat
$dolar$

Tak si jeste rok pockame

Reagovat
Godwinson

Zrovna jsem to chtěl napsat

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapnul po brance Higuaína.. Malaga chodí sice do útoku v celkem malým počtu, ale Real v té době přehrávala.. Byla tam pěkná standardka, roh a jedna tutovka.. real za tu dobu nic.. Pak udělali chybu v rozehrávce, Ozil přebral na půlce míš a s C. Ronaldem šli do rozhozený obrany 2 na 1..

Reagovat
F.Torres

Malaga chodí do útoku? jedinej kdo tam chodí do útoku je ten orientační běžec, kterej pořád jen běhá a téměř vždy tím ztratí míč

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

a brankar malagy se nestacil po standartce vratit z vapna realu, jak moc chteli vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale no tak

Reagovat
gonzalesl_is_back

ty jsi fakt patetická existence :-)

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
gonzalesl_is_back

Mesut - Ronaldooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Cris ♥ ♥ ♥

Reagovat
Bakary3

Ozil je neskutečnej

Reagovat
F.Torres

hezky Real, 2:0 za poločas je super + to břevno

Reagovat
Godwinson

Sakra, škoda Valencie, velká.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Co nadeláš, takový je svět

Reagovat
smazaný uživatel

A kto dal to brvno bo vtedy som prepol

Reagovat
Al Capone

Khedira

Reagovat
madridcan

Mournhova hra sa mi paci cim dalej tym viac.O to sladsi je stav 0:2 ked vidim ake svine hraju za Malagu a cakam kto z nich pojde ako prvy pod sprchy.Velka skoda Khedirovho brvna

Reagovat
Kily

máte kliku, že nehraje Eliseu

Reagovat
smazaný uživatel

Moderátor by měl být nestranný

Reagovat
madridcan

my vazne nemozeme zato,ze mu jednu kartu odpustia a druhu dostane

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Faktem je, že Málaga dost prasí a tipnu si, že nedohrajou v plným počtu... Ozil Khedira za tu mrdu do břevna Útočný trojúhelník vlevo Marcelo-Di María-CR7 Obrana Marty To jsi nemohl myslet vážně, chápu, že jsi mourinhofob, ale tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Já opravdu nevím, jak to vypadalo před tím Pipitovým gólem.. Ale po brance byla lepší Malaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tři minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pohoda, rozhodně jsem to čekal těžší. Zajímavý, trošku jiný rozestavení a ještě zajímavější, že Arbeloa - Khedira dozadu hoří víc než Marcelo - Di María. Trošku zklamání je Xabi, na začátku kazil a po gólu dvakrát po výskoku zbytečně propadl za balon a bylo z toho zle. Měl by to víc podržet a nechat je běhat, CR7 s Pipitou na hraně ofsajdu, Canales s Pedrem do hry a trojka čtverka by mohla být.

Reagovat
Kily

počítá se s Canalesem i poté, co se uzdraví Kaká?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, dokonce prý Mourinho bude umět skloubit Ozila s jedním z této dvojice...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, spekulace.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

možná pujde zpátky na hostovačku

Reagovat
Kily

jj, cosi jsem o tom četl, jenom mě zajímalo, jak moc je to reálné, podle mě by mu neuškodilo si ještě půl roku kopnout v základu Racingu, ale nemám možnost vidět do hlavy Mourinhovi, tréninky Realu a vlastně nekoukám ani na jejich zápasy, vlastní obrázek si tak udělat nedovedu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

každopádně ofenzivních hráčů je tam dost a Canales potřebuje hrát, tak hostování je asi nejpravděpodobnější

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ikdyž teď mě napadlo, že by mohl Özila přesunout na levou lajnu a bylo by to akorát - všechny zdvojený posty... uvidíme

Reagovat
$dolar$

Ja bych nechal Kakaho jit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kaká se neskloňuje

Reagovat
madridcan

Inak sa mi velmi paci ako sa zachovava z minulej sezony to ,,zapol som to ked super Realu bol lepsi" potom dal Real gol si to vypol,higuain dal zrd-to si bol na hajzli,Khedira dal brvno to si si prave isiel spravit jest a prides ciiiiirou naaaahodou ked Malaga vylezie z ulity

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://yfrog.com/7f79094166j Pozerám, že Figo má nový imidž.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ted jsem se pobavil :-) Mourinho vyleza z kabin, hladi se s kamaradem po tvari, poklepava a kdyz vychazi je videt, ze ma rozeply poklopec I jako Madridak neodolam

Reagovat
Rssa

Ozil se adaptoval španělskému fotbalu...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To znamená, že hraje dobře?

Reagovat
Rssa

To znamená, že má za sebou první přifilmovanou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Co bolo na tom prifilmované?

Reagovat
Rssa

Ještě řekni, že to nemohl ustát?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jasná penalta, nevim co řešíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si ustál kebyže ti niekto zakliesni nohy .. akože Ozil nemá lekcie rovnováhy on nechodil na balet i ked za biely hrá ...

Reagovat
Rssa

Ale samozřejmě jinak hraje super

Reagovat
gonzalesl_is_back

Mesut CR pěkná penalta a sázím že bude nejmíň 1 červená na straně Malagy

Reagovat
smazaný uživatel

Cris - 44z. - 39g.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jaaaaaj, 3:1

Reagovat
$dolar$

Ach jo, skoda toho

Reagovat
Rssa

Malaga gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome, pome... Ale proti Realu stejně 3 branky nedaj..

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadne pome pome, mám podané na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť povídám, že 3 branky je utopie..

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj 2 ma dod*bú Ale viem, chvalabohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Realek má najviac golov to je prekvapko

Reagovat
Godwinson

Už ho sundej, Vitaliji.

Reagovat
$dolar$

Nn 3. round

Reagovat
Godwinson

To asi ještě ne

Reagovat
$dolar$

Ale je uzasny videt, jak ma Briggs radost z kazdyho kola co ustal

Reagovat
Godwinson

Za chvíli je dole.

Reagovat
Tomekcz

negrik mel na tiskovce mel dobry kecy, ale ted tam dela boxovaci pytel

Reagovat
Godwinson

Přesný.

Reagovat
$dolar$

Presne tak, az je mi ho lito

Reagovat
Rssa

On je jak ze železa!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo ho preskakuje a ten kretén ešte neschvál zdvihne nohu a trafí ho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A Goooooooooooooooooooool

Reagovat
Carlos Juan Pablo

španělskej komentář miluju

Reagovat
$dolar$

Pipitaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A Mourinho pri rozhovoru s Leonem

Reagovat
Rssa

To vypadalo spíš jak vyhrůžka než pokyn k rozcvičování

Reagovat
smazaný uživatel

čo dodať ... Cris - Pipa ♥ ♥ ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiánek muck

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro united

Reagovat
gonzalesl_is_back

Cristiano je zpátky

Reagovat
$dolar$

A Pedro, dodrzuj takticky pokyny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a už se mohl vyplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím Mourinhostyl

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se ti to líbí, jo? Mi to přijde jak kdyby to byli nějaký stroje, není tam lehkost. Zlatej Pelle..

Reagovat
$dolar$

to snad neni mozny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

v čí hře cítíš lehkost?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi Real, Barca, Valencie, Bordeaux, Santos... atd.

Reagovat
Godwinson

Tim Bordeaux ten výběr degraduješ a zneobjektivňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, poslední dobou to je taky špatný Ale spíš čekám, že si tady bude každej pamatovat jejich vystoupení v LM..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

ve hře Plašila

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Ozil.. Ten tu lehkost má, ale ostatním jaksi chybí..

Reagovat
$dolar$

Jj hlavne CRonaldovi, Di Mariovi a Higuainovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mária ani tolik ne.. Ale těm ostatním jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Ronaldovi dneska chýba lehkost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Karim ty lenivec

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rssa

Ale Carvalho Dostane pecku míčem do obličeje, vezme míč, vyveze, nahraje a až pak se stará jestli nemá zlomený nos

Reagovat
$dolar$

Dneska jsem z nej unesen

Reagovat
Chygro25

Ještě Canalese, Mou!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Sergio po zranení

Reagovat
$dolar$

Benzema to neni mozny....

Reagovat
$dolar$

Ozil dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je neskutočný provokatér to sa nedá dívať na to

Reagovat
Tomekcz

Cannon Briggs ted dobre dostal

Reagovat
smazaný uživatel

8. maximálně 9. je konečná

Reagovat
Al Capone

Ozil to je prostě fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni Real Jakmile mu to slape, tak je to asi o 1000% krasnejsi hra nez Barcelony.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rssa

zatím hraje s loserama, Barca už má úspešně za sebou Atlety, Basky i Valencii...uvidíme později

Reagovat
smazaný uživatel

Me nejde o vysledky, ale o hru. Na tohle se proste krasne diva

Reagovat
Rssa

Sice jsem zaujatý, ale myslím, že dnešní drama na Nou Campu bylo asi 1000x lepší podívaná, než dnešní zápas Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co koukam na druhej polocas, Ozil s Cristiankem si delaji co chcou, parada (Btw: Kaka bude muset podavat hodne dobry vykony aby byl clenem zakladu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Benzema je tak tragickej, ze to je az hrozny. By si s Wazzou mohli podat ruce

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zdá se mi to nebo se v Malaze snaží a běhaj jen ty černoši

Reagovat
Bakary3

To byl kulečník Marty, už toho nech..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to byla hezká kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhostyl

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za zápas... No, když vám to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou?

Reagovat
Tomekcz

8. kolo uz Briggs neprezije

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám

Reagovat
Godwinson

Taky bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad teď

Reagovat
Tomekcz

me pride ze si ho chce vychutnat a natahne to do 10.

Reagovat
Godwinson

Mám stejnej pocit, za ty velkohubý kecy je to velmi rozumný

Reagovat
smazaný uživatel

rikal ze to bude bolet

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Jedna sance za druhou a ta hra to je slast

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chod do riti BEZMENA

Reagovat
Bakary3

Předtim to byla tutovka, tohle ale nemyslíš vážně.. Neskutečná zaujatost..

Reagovat
smazaný uživatel

Priznávam provokuje ma toto ale dakedy v Lyone dával pekne krížom k tyčke a ne 3 metre vedla ..

Reagovat
Chygro25

Pedro León > Di María

Reagovat
$dolar$

Jak to muze Briggs ustat?

Reagovat
Tomekcz

uz je dost jetej jednu poradnou do zubu a pude

Reagovat
smazaný uživatel

kde to dávaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

RTL

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga posledních 10 minut totálně upadla.. Zasloužený vítězství hnusnýho fotbalu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Že tě to baví

Reagovat
$dolar$

Vic takovyho hnusnyho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no.. A přesídlím na jinej sport..

Reagovat
$dolar$

Slusela by ti nejspis hazena

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sport kde je důležitější obrana, než útok.. Ty bavíš

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemam Mourinha rad, taky nemam rad Real Madrid, taky nemam rad vetsinu jeho hracu... ale fotbal dokazou hrat nejhezci na svete. Proto je to i nejslavnejsi tym na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jo.. Ale tohle co předvádějí teď je spíš k smíchu.. Btw. já mám Real docela rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls ten první gól? Takovou parádu jsem už hodně dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl hezkej, ale ten Iniestův se mi dneska líbil víc..

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl strasne obycejnej.. jako pekna narazecka, ale takovych golu je....

Reagovat
smazaný uživatel

Šel do 4 hráčů, přehuštěnýho prostoru.. Všichni očekávali, že to zkusí sám, narážečka a na najednou byl před brankou sám.. parádní branka, takovejch právě moc není..

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se mi líbilo to Khedirovo břevno..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak bušit hlavou do zdi prostě pěkná narážečka, překvapivý jednoduchý řešení složitý situace, ale ten prvni gol realu byla cista dokonalost jak od ronalda, tak higuaina.. lip to uz ani trefit neslo.. snad jeste aby se ten mic odrazil do branky od tyce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přetaženej centr a střela z úhlu.. Já nevím, byla to hezká branka ale s tou genialitou Xaviho a Iniesty se to rovnat nedalo.. Když už branka z úhlu tak tahle

http://www.youtube.com/watch?v=i6aDG9P7bsU&p=6869A9F1EAD535E7&playnext=1&index=6

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je paráda ... a k předchozímu ještě - nejhezčí góly jsou z voleje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy.. Třeba Le Tiss dával překrásný branky.. Cantonovo zapíchnutí míče do vinglu a následný pohled .. Nebo třeba i při tomhle mi zaplesá srdíčko..

http://www.youtube.com/watch?v=e5orXdWwTVg&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem ho sem daval mockrat.. muj nej

http://www.youtube.com/watch?v=eWjXwB5Oajk

Reagovat
smazaný uživatel

Můj nejoblíbenější.. Klasika.

http://www.youtube.com/watch?v=YqwseKhjDGk

Reagovat
$dolar$

A co je na nem tak super?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldova klasika.. Pár přešlapovaček a gólman sedí na zadku. Totální zesměšnění.

Reagovat
$dolar$

Jako je to hodne nekvalitni, ale nevidim tam ani jedno preslapnuti a to nemluve o tom, ze to rozhodne neni zesmesneni... jen ukazka umeni

Reagovat
smazaný uživatel

To možná nevidíš, poněvadž to nestíháš..

Reagovat
$dolar$

Jj jasne... Na tom videu to videt neni, ale je mozny, ze parkrat preslapnul...

http://www.eurofotbal.cz/video/quaresmuv-primacek-1298/

http://www.youtube.com/watch?v=Vy5gM7sEgDU

tyhle mam rad ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S odstupem času možná můj nejoblíbenější gól, i díky vzpomínkám, které s ním mám spjaté.

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

Na to sem skoro zapomněl.. To byl tehdy REAL s tím, co je tam dneska se to rovnat nedá..

Reagovat
Rssa

takový dal jednou i Malár, žádná vzácnost

Reagovat
$dolar$

Nedaval podobnej gol Lampard proti Barcelone?

Reagovat
$dolar$
Reagovat
smazaný uživatel

jop, hned jsem si na to vzpomnel. Tezko porovnavat, oba genialne trefeny, jeden prekvapko pod golmanem, druhej zas suvereni pod viko

Reagovat
$dolar$

Mne prijde hezci ten Lamparduv no, i vic prekvapivej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, takovej oblouček.. Taky paráda.

Reagovat
$dolar$

Jj a pokud se nemylim, tak v te dobe tak byl jeste Mou

Reagovat
smazaný uživatel

To je paráda.. Ten za to určitě mohl

Reagovat
$dolar$

Ne, ten muze jen za hnusnou hru a hnusny goly...

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že hezký góly = hezká hra? Na to si přišel jak?

Reagovat
Chygro25

Reagovat
Rssa

silná slova...

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Troufnu si tvrdit, ze nejvetsi procento fotbalovych analfabetu zna prave Real Madrid.

Reagovat
Rssa

fotbalový analfabet ani neví, že Real existuje. Přece jenom bych toto netvrdil, někdo ti řekne Manchester United, někdo Barca a někdo Real....

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, tohle už je hodně velká spekulace, ale zkrátka osobně si myslim, že Real fakt zná víc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho možno nie je typický oféntívny tréner a v prípade potreby podriadi výsledku predvedenú hru, ale myslím že to prehánaš...kľudne ho neznášaj, ale každý týždeň tu omielať to isté dokola je otravné až hlúpe

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi buď koukal podroušený nebo jsi půlku zápasu pros.al...

Reagovat
Rssa

prospal?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas už jsem viděl celej.. A až v posledních 15 minutách si Real udržel souvislý tlak.. Jinak to byla zase hra na brejky.. Ostatně 2 branky z brejku a jeden z penalty..

Reagovat
Kily

v tomhle ti může závidět, ty ve svém věku výkaly už beztak neudržíš, tudíž to nemusíš moc řešit a můžeš se v klidu dívat na celej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totální ožungr jako ty mi nebude co povídat, leckdy ani nevíš v čem všem se válíš

Reagovat
$dolar$

To jak pockal na trenera Malagy Ja toho Moua zboznuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

ještě zítra Hércules aspoň remíza a budu spokojený

Reagovat
Tomekcz

Ted uz to skoro neustal

Reagovat
smazaný uživatel

Final! Y a dormir líderes por lo menos dos noches! Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

celej muj svet se nasledkem dnesniho zapasu borti

mourinho je holt vynikajici trener, real ma nejlepsi zalohu i obranu v lize (a pri villove forme asi i utok) a jede na titul, dneska hral ostatne paradne - jako pravy bily balet. malaga nebyla spatna, ale real ji zkratka skoro nic nedovolil... je to kruty, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle muj problem asi vyresi jen alkohol, takze nashle

Reagovat
smazaný uživatel

Abys ještě přijel zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, vratim se silnejsi a zocelenejsi nez kdy jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že hrál Real zatím se samými silnými soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

to na někoho stačí i Herkules

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máme za sebou už Atlético, Bilbao (obě navíc venku), a Valencii. Za 9 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze ste sa mi tu pred casom vsetci smiali

Real hra paradne a bude sa len zlepsovat, pred sezonou som tvrdil ze titul bude ich a stojim si za tym, hra Barcelony je stale rovnaka (nuda, stereotyp) ale hra Realu sa od prichodu Joseho (a hlavne Ozila) neuveritelne zlepsila

Reagovat
Tomekcz

jeste stoji

Reagovat
Rssa

zajdi si k doktorovi, dlouhodobá erekce není požehnání ale příznak nemoci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

lepší by bylo napísat jenom tu první část

Reagovat
$dolar$

Briggs

Reagovat
Godwinson

Hm, neuvěřitelně drží.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že přežije všech 12?

Reagovat
Tomekcz

jak Rocky ten taky vydrzel az do konce

Reagovat
$dolar$

jakmile padne na zem, tak uz nevstane

Reagovat
Godwinson

Těžko říct, skoro si to začínám myslet. Špatně to s ním vypadá už asi od 5. a pořád stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá, že to zvládne, ale snad mu teď Vitalij sboxuje i ty hnusný vlasy z hlavy

Reagovat
Tomekcz

me pride ze ho setri ho mohl klidne dodelat

Reagovat
$dolar$

Jak se netrefil ani na zidlicku

Reagovat
madridcan

Marcelo je paaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi snad vyplní přání, že z něj bude LB na úrovni díky Mourinhovi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kily

hmm, zase jsem si nestihl vyfotit tabulku PD, aby mi vnoučata jednou věřila, že v době velké dominance Barcelony a Realu Madrid byla Valencia i po šesti kolech první

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na konci sezony

Reagovat
madridcan

a co takto preview?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

jj, zapomněl jsem dodat, že preview to jistí, takže mám ještě asi tak třicet let čas si koupit foťák, jako tapetu na telefon si to už teď dávat nebudu (tam mám beztak připravenej loňskej Arsenal)

Reagovat
Godwinson

Briggs může slavit, splnil maximální očekávání.

Reagovat
Tomekcz

ja chtel KO

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržel všechno

Reagovat
$dolar$

Nemuzes rict, ze se o to Vitalij nesnazil

Reagovat
Tomekcz

no ale v tom 11 a nekdy v 7 tam jen chodil

Reagovat
$dolar$

Mu bylo Briggse lito

Reagovat
smazaný uživatel

Briggs se ráno probudí se dvěma hlavama, až mu ty modřiny natečou Ale vydrže hodně Der Sieger ist Vitaliiiiij Klitschkooooo

Reagovat
$dolar$

Klicko snad nedostal ani jednu ranu do hlavy a myslim, ze by se klidne jeste par kol bez problemu rval

Briggs neskutecne prekvapil, ale ne ze by byl nejak dobrej, ale proste toho ustal neskutecne hodne no

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam leze ? nechat se zmlatit ? omg... vyzyvatel a nerozdá ani jednu ránu, bych se styďěl ty vole

Reagovat
Tomekcz

on rozdal na tiskovce

Reagovat
$dolar$

To kazdopadne, mela by se zmenit pravidla...

Reagovat
Al Capone

za to taky dostane tučný prachy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

real Atletico

Reagovat
One-Real

Dneska celkem pěkný, jinak to celkový skore zatim Nadruhou stranu bych ten optimismus zatím krotil pánové, uvidím jak to půjde dál

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavej jak to bude vypadat za rok a pul

Reagovat
F.Torres

Vitalij a Real, dva válce

Reagovat
Al Capone

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Briggs pekna rec

Reagovat
hefy

Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes výkon slušný ale Khedira stále na Real nemá to samý Canales který by měl jít na hostování a P.Leon všechno brzdí

Reagovat
$dolar$

Leon i Khedira dneska super

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi asi koukal na něco jiného ne ?

Reagovat
$dolar$

Ja se dival na Malaga - Real...

Reagovat
smazaný uživatel

to pochybuju ten gol který jse dostali byl Khedirův až nato břevno nic neukázal opět a Leon všechno zbytečně brzdil

Reagovat
smazaný uživatel

Gól byl jasně Higuaína, když to někdo takhle zvedne na přední tyči, tak bránící hráč už nemá moc šancí nabíhajícího chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Khedira parádní , jim to zbořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira hral dobre, Leon to iste.. a podla coho si posudil ze Canales na to nema ?.. po 10 minutach co sa vratil po zraneni ?

Reagovat
smazaný uživatel

už předtím nato neměl a ani ted potřebuje hrát ale v Realu zatím určitě ne

Reagovat
Tomekcz

A ted jeste Phili vyridi Tucnaky

Reagovat
Arne

To jo, jsme viděli, kolik ti šmatláci dostali naloženo.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekny match .. Ronaldo gol plus dve asistencie .. Pipita spet vo forme, 2 paradne goly ale aj herne .. Ozil pokracuje vo forme , a aj Di Maria s Marcelom... prve miesto uz dufam nepustime

Reagovat
smazaný uživatel

dva goly a dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prave som sa dosiel opravit

Reagovat
madridcan

od dneska na diskoteke tancujem len Ronaldovsko-Marcelovsky tanec

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak ten nemal chybu

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prave som sa dosiel opravit

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten gol Iniestu vyzera ze bol z tesneho ofsajdu.. ale ciarovy to nemohol vidiet zase

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mariova praca pred 1. golom a nahravka Ronaldovi.. parada

Reagovat
Josifek

Škoda že jsem zápas nestihl, ale pohled na tabulku mi to vcelku kompenzuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tolik samochvály a to ještě předtím, než narazí na nějakého reálného soupeře ...

Reagovat
blaugrana

Utorok ukáže.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to vidím? Real s tým extra defenzívnym trénerom dal zatiaľ viac gólov ako ten slávny ospievaný gólostroj Barcelony ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase bych aspon trochu zohlednil los

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdou je, že ve skutečnosti těch gólů mělo být mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

co máme říkat my, když vidíme, co Villa dokáže nedat ...?

Reagovat
smazaný uživatel

dekujeme pane laporto, ze jste nechal odejit eto'a

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá výhovorka

Reagovat
smazaný uživatel

Není výhovorka. Ještě nehráli s nikým silným. Barca má za sebou už Bilbao, Atlety i Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo také napísať v prípade toho slávneho klubu mi príde povrchné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna těm jsme loni nasypali 16 kousků. Budou to těžké zápasy, asi se tam ztratí body, ale co se týče zrovna jejich defenzivy, nemám o nich valné mínění.

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca, Osasuna a Real Sociedad jsou v obdržených gólech na jejich úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na vaše rozlosování od 21.11. do 19.12. a to je teda maso - doma Athletic, venku Barca, doma Vale, pak odpočinková Zara a pak doma Sevilla. Pak vánoční pauza a hned kati s Getafe a doma Ponorky ...

No a ještě horší to samo budete mít v odvetách, kde budete mít od 10.4. do 15.5. venku postupně Athletic, Vale, Sevillu, Ponorky a třešnička na dortu - mezitím ještě domácí el clásico. Kdo to losoval, musel být sjetej

Reagovat
smazaný uživatel

Buď sjetej nebo z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

za sedm kol jste nepotkali pořádnýho soupeře, takže je logicky musíte potkat někdy jindy. No a naschromáždilo se vám to slušně teda ...

Reagovat
madridcan

plus dufam,ze medzi tym v tych odvetnych zapasoch budeme mat este LM

Reagovat
smazaný uživatel

To se teprve uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

"kati s Getafe" ?...

Reagovat
madridcan

asi este nezabudol na tu porazku 4:0 v pohari

Reagovat
smazaný uživatel

nj.. pekne spomienky

Reagovat
smazaný uživatel

že ehmmm, to mě nepřekvapuje, ale že ani ty nevíš, kdo je pro vás nepříjemný soupeř. To je na pováženou.

Reagovat
madridcan

no prave,ze ja uz myslim skor na minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe nam odovzda body a potom si povieme

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak tohle byl odzbrojující argument. Vzdávám to. Příště, prosímtě, na mě nereaguj, protože mě to pak nutí se dávat s tebou do diskuse a to je fakt ztracený čas.

Reagovat
smazaný uživatel

ehmmme, je takovej problém se kouknout do historie předtím, než se začneš zesměšňovat?

Hádej, kdo vám vcelku pravidelně (kromě loňska) bere body plnými hrstmi ...

Reagovat
smazaný uživatel

historia je pekna.. bilanciu ma lepsiu Real a kvalitou sa nemozu porovnavat.. nepametam si ze by sme s nimi v nedavnej dobe dostali 4:0 takze ja nemam z toho obavy

Reagovat
smazaný uživatel

dál bych to nehrotil. Já mám svoje tvrzení podloženo historickou bilancí, ty ses mému tvrzení vysmál a doložil jsi jen to, že nemáš obavu. Myslím, že je jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

dál bych to nehrotil. Já mám svoje tvrzení podloženo historickou bilancí, ty ses mému tvrzení vysmál a doložil jsi jen to, že nemáš obavu. Myslím, že je jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

to nerieš, konečne mu niečo skreslujúce hrá na struny a on už vyliezol z diery

Reagovat
alcantara

"Motivuje nás rivalita s Realem Madrid, ne s Josém Mourinhem! Co kdyby se zítra ráno třeba neprobudil? Rivalita by zmizela?" ptal se řečnicky brazilský obránce. "Ano, je to velký trenér, který vede velký tým. Ale Mourinho pravou podstatu fotbalu nikdy nepochopil a myslím, že ani nepochopí. Nechápu, proč z něj novináři dělají poloboha"

daniel alves

Reagovat
Rssa

Daniho mám rád, je to rakeťák

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dal to pěkně. Nakonec - novináři si musejí uvědomit, že kadý nežije přestřelkama v novinách, jako Mouřenín.

Reagovat
Arne

A co si myslíš, že Alves tímhle tak rozpoutá? Mou zareaguje a zase na něj budete nadávat, jak se o toho a tamtoho otírá, atp.

Reagovat
smazaný uživatel

on takhle reagoval právě proto, že už ho štve, jak se ho na Mouřenína pořád novináři ptají. Řekl to proto, aby už měl klid.

Reagovat
Arne

To asi klid mít nebude, právě že dělá to samé co Mourinho... (tu první část prohlášení beru)

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho uz zasel tolik nenavisti, ze tohle musi prejit bez mrknuti oka

Reagovat
X-bano-X

Ten teda váli

Reagovat
smazaný uživatel

Alves, známý hrdina tiskovek Aneb parafrází slov Yula Brynnera z Kokosů na sněhu: "...je to jeden z největších pravých obránců" - "A taky jeden z největších ocasů..."

Reagovat
$dolar$

vzdycky jsem si o nem myslel, ze to je idiot, ted to ajorat potvrdil

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to o sobě potvrzuješ každý den

Reagovat
Kokesh

Hlupák zůstane vždycky hlupákem.

Reagovat
anonym

Kdyby něco podobného řekl Mourinho, tak tu má plno palců od dolarů a spol. Ale, že je to někdo jiný, tak na něj budou nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, že to řekl Mourinho, tak tu od dolarů, ehmmmů a podobných existencí má hned palce nahoru, a všichni se mu klaní, ale že je to Alvés (a o to víc, že je to zrovna Alvés), je to idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej vysledek, sice jsem zapas nevidel(prvni zapas kterej jsem letos nevidel)...ale ted jsem si pustil zaznam, a asi to byl dobrej vykon, tesi me ze jsme zacali davat goly, hlavne Cris a Higuain

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo vede tabulku strelcu Pipita treti jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Iker prvy v Zamore

Reagovat
smazaný uživatel

OMG VED REAL MAL ZATIAL LEN TYCH NAJLACHšICH SUPEROV TAK TU PROSIM VAS NEPISTE O KRIZE BARCY A GOLOSTROJI REALU KED BARCA MA ZA SEBOU US VALENCIU AJ ATLETICO MADRID A REAL MA ZA SEBOU SAME KLUBY ZO SPODU TABULKY KTORE NEMAJU ZIADNY UTOK ANI OBRANU

Reagovat
smazaný uživatel

sry za chyby som nasrati

Reagovat
madridcan

rok narodenia v nicku by sedel...

Reagovat
smazaný uživatel

Dle zdejších statistik má Cristiano Ronaldo 6 gólů, ale na konci včerejšího televizního přenosu se u něj zobrazovalo "jen" 5. Předpokládám, že mu odebrali ten gol, jak trefil z přímáku Pepého do zad.

Reagovat
Kily

dobrý postřeh opraveno

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ked tak na to kukam tvoj nick tiež sedí

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=qpcTYrsLhro neviem to najst samostatne tak tuna 2:54...krasny gol Renata

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš pěknejj fík!!

Reagovat
smazaný uživatel

Šesták taky pěknej fík

Reagovat
smazaný uživatel

další pěknej Barošův fík

Reagovat
Rssa

Tady to je jak někde v Řecku, všude samý fík....

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci GS bučí na Misimoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo zase řádil♥

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka na 1. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza do Segundy, umi jen prasit

Reagovat
Tomanatura

To je hrozný tým. Každopádně Athletic v 1. poločase na výbornou.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, pak uz jsme to vicemene jen hlidali, jesteze gol dali az ted...ale vysledek moc vyvoji zapasu neodpovida, holt jsme meli nekde kolem pulky dat treti gol a nebylo by o cem

Reagovat
smazaný uživatel

resp. mel bejt ten treti uznanej v prvni puli

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne jsme trochu ubrali na tempu po vylouceni, ale 3 body se pocitaj

Reagovat
Tomanatura

To mě dost vystrašilo, že to neuznal. Ale jak říkám, dobrý zápas, první poločas výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický výkon Athleticu Navíc se nám tam rýsují dvě posily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a nikdo to tady ještě nezmínil, tak musím já - Depor zase bez vstřeleného gólu. Otřes.

Reagovat
Tomanatura

Já jsem ten zápas shodou okolností viděl a teda to bylo fakt o štěstí, Depor měl jasné tutovky, které neproměnil, no. Ale herně to bylo v pohodě až na jeden okamžik, kdy nějaký útočník Osasuny trefil tyčku a z dorážky ji trefil znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

taky hrali hodinu proti 10, to uz na nejakou sanci je kazdopadne to nebudou mit lehky, zvlast ted x tydnu bez Guardada...

btw zatim dali jen jeden gol ze hry, a to proti Lorealu

Reagovat
Tomanatura

Tak měli šance už i před tou simulaci, prostě jim chybělo štěstí, no.

Reagovat
Krausio_Real_M

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sporting nehraje sakramenská práce zle! A El Molinón mi připomíná anglické stadiony, nemůžu si pomoct, aj atmosférou.

Reagovat
smazaný uživatel

pevne doufam, ze sevilla ztrati. na el molinonu se vzdycky hraje tezko a sporting jsou hrozni sympataci

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl ale krásnej gól!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chygro25

Nacho Novo

Reagovat
smazaný uživatel

sporting

Reagovat
Kily

výhra Sportingu nad Sevillou je nakonec jediným dobrým víkendovým výsledkem z našeho pohledu, no aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě vám teoreticky může pomoct ještě Hércules, ne? Ale pravda, napsal si "víkendovým"...

Reagovat
smazaný uživatel

ja na tu dohravku klasicky uplne zapomnel...

Reagovat
Kily

já si na tu dohrávku nemohl zvyknout loni a věděl jsem o ní vlastně jenom ve dnech, kdy jsme dohrávali my, letos to bylo taky pomalejší, ale už před repre pauzou jsem si na to zvykl, je to příjemný zpestření pondělního večera, nejdřív Okresní přebor a pak Primera a zajímá mě to o to víc, že zase dávají našeho konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

villarreal prece neni nas konkurent

Reagovat
Kily

v tuhle chvíli pořád ještě jo, samozřejmě mi nebude vadit, pokud od nás odpadne rychleji, než my o Barcelony a Realu

Reagovat
Kily

jj, to bylo psáno úmyslně, tady zase nevim, jestli bych neměl přát průběžné první místo valencijskýmu klubu, ale asi spíš ne, teda ne že by to, komu přeju mělo nějak rozhodovat o výsledku, ale budu večer přát Herculesu

Reagovat
X-bano-X

Hercules je pre mňa najpríjemnejšie prekvapenie La ligy, len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo...s tim vyloucenim (trezeguet) je celkem zariz..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se pitomec trezeguet nenchal takhle dementne vyloucit, tak ponorka ten bodik neukope

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou věci, které nepochopím a přitom chápat můžu a mám na to... Jedna z těch věcí jsou španělští rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

jinde to stejne neni o moc lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

daji se nekde najit statistiky rozhodcich v primere?

Reagovat
smazaný uživatel

Real první

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele