7. kolo
17.10.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - CA Osasuna 0:0

Krize Deportiva nebere konce. Téměř hodinu hrálo proti Osasuně v početní převaze jednoho muže, přesto nedokázalo skórovat. Ono se však při pohledu na tabulku ale není zas tak čemu divit. Vždyť svěřenci trenéra Lotiny dokázali v posledních sedmi ligových utkání vsítit pouhé tři branky! Ze střelecké mizérie nevybředli ani tentokrát.

Do utkání nastupovaly oba celky ve velmi podobných, neutěšených situacích. Deportivo se krčilo na dně tabulky, Osasuna pro změnu prohrála všech jedenáct po sobě jdoucích utkání na hřištích soupeřů. Přesto samotný úvod patřil právě fotbalistům z Pamplony. Lekič si to ze středu hřiště namířil přímo do vápna, odkud se přízemní ranou pokoušel zaskočit brankáře Aranzubiu, který ovšem celou akci ustál.

Zajímavé momenty pak přišly o pár minut později. Nejprve zasáhl proti šanci domácího Lassada s vypětím všech sil brankář Lopez, hned z protiakce centroval míč před Aranzubiu všudypřítomný Juanfran, míče se chopil Vadocz, ale zblízka orazítkoval pouze tyč branky Deportiva. To však bylo ze strany Osasuny vše. Ve 35. minutě totiž zbytečně protestoval Camunas a uviděl přísnou červenou kartu. Přesto hosté nakonec cenný bod uhájili.

Od tohoto momentu začala na Riazoru doslova hra na jednu bránu. Brankář Ricardo se mohl rozkrájet, nakonec ovšem čisté konto přece jen uhájil. Vyznamenal se zejména proti velkým příležitostem Lassada a Rodrigueze. Ještě jednou dokázala zahrozit také Osasuna. Na ojedinělý přímý kop si naskočil Vadocz, jenže svou hlavičku poslal nad branku. Posledních dvacet minut se však hra opět přestěhovala před Ricardovo vápno. V největší šanci ovšem Desmarets neuspěl a zápas tak skončil poměrně spravedlivou dělbou bodů.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aspon ten bod osasuny ale kluci chce to už zabrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele