Primera Division - souhrn 34. kola

30.04.2011, 19:57, aktualizováno 02.05.2011, 22:59
Komentáře a souhrny
Sevilla veze tři body z Almeríe, Villarreal zase otočil duel s Getafe, a jelikož Valencia nezvládla zápas v Osasuně, ztrácí na ní jen tři body. Espanyol bojuje o poháry, protože zdolal Bilbao, Osasuna si pomohla v boji o záchranu. Té se přiblížila také Málaga, která uspěla v důležitém zápase s Hérculesem a výhrou nad Mallorkou k ní kráčí také Santander. Levante si rozdělilo body s Gijónem.

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 2:1

02.05.2011 21:00

Góly: 35. Daniel Osvaldo, 76. Iván Alonso - 44. Markel Susaeta

V pondělní dohrávce 34. kola se na půdě Espanyolu představili hráči Athleticu Bilbao, kteří měli zálusk na tři body, které by je posunuly na evropské příčky. Z vítězství se ale nakonec radoval domácí celek, který po brankách Osvalda a Alonsa dokázal vyhrát 2:1, když jediným úspěšným střelcem hostů byl Susaeta. Barcelonští se tak dotáhli na rozdíl pouhých tří bodů od Athleticu, který nadále zůstává sedmý, bod za Sevillou a Atléticem Madrid.

Před zápasem se více věřilo hostům, kteří v předzápasových prohlášeních oplývali sebedůvěrou a prohlašovali, že chtějí za každou cenu zvítězit a přiblížit se Evropské lize. Espanyol měl před zápasem více než tristní formu, a tak věřil, že se mu v pondělní duelu konečně podaří získat tři body, které by mu ještě mohli pomoci v boji o Evropu.

A domácí začali velice dobře. Hned ze začátku zápasu se do dvou velkých šancí dostal Alonso a také Javi Martínez, ale baskický brankář Irazioz dokázal dvakrát míč vyrazit mimo bránu.

Ve 35. minutě ale byl brankář hostů již bezmocný. Šťastným střelcem se stal Osvaldo, když jeho přízemní střela zapadla těstě vedle tyčky. Zaznamenal tak již svoji jedenáctou branku v sezóně. Dobrý průběh zápasu si musel užívat také trenér domácích Mauricio Pochettino, neboť ten v týmu potvrdil novou smlouvu do roku 2014.

Radost Espanyolu z vedení trvala ale jen 6 minut, protože ve 43. minutě se gólově prosadil Susaeta. Nejprve byl před hranicí pokutového území faulován Joanem Verduem, díky čemuž byl pro hosty zapískán pokutový kop, kterého se faulovaný sám ujal. Jeho následná prudká střela nebyla zachycena kamerunským brankářem Kamenim, a tak se skóre zápasu vyrovnalo na 1:1.

Těsně před koncem prvního poločasu se ještě domácí domáhali penalty, ke které mělo ve skutečnosti opravdu dojít, neboť Irazioz očividně poslal k zemi Alonsa, ale rozhodčí zůstali i přes mnohé nadávky ledově klidní a nenechali se zviklat.

V druhém poločase naskočil do zápasu hvězdný útočník Athleticu Fernando Llorente a hned se dostal do šance, když se v brejku řítil na Irazioze. Ale španělský reprezentant nedal.

Byli to tak znovu domácí, kteří od té chvíle převzali otěže zápasu. Netrvalo dlouho a vytvořili si velice zajímavé šance, z nichž tu největší měli Osvaldo a Jordi Amat, ale i tentokrát si vylámali zuby na skvělém Iraziozovi.

Zaváhání ovšem napravil v 76. minutě Ivan Alonso . Osvaldo ho skvěle našel příčnou přihrávkou před brankou a Alonso již neměl problém míč dopravit do poloprázdné brány.

Espanyol se tak dostal podruhé v zápase do vedení a tentokrát si ho již dokázal pohlídat. Získal tak tři body, čímž prolomil strašlivou sérií remíz a proher a udělal důležitý krok k závěrečnému boji o pohárovou Evropu, který by byl v případě prohry již zřejmě neuskutečnitelný. Athletic zůstává o tři body před dnešním sokem a nadále ze svého sedmého místa ztrácí na pátou a šestou pozici pouhý jeden bod.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Valencia CF 1:0

01.05.2011 21:00

Góly: 59. Alvaro Cejudo

V nedělním utkání 34. kola La Ligy hostila Osasuna hráče z Valencie a překvapivě dokázala získat všechny tři body. Jedinou branku zápasu obstaral v 59. minutě domácí Cejudo a do té doby sestupující celek tak zaznamenal velice ceněný skalp, neboť dokázal porazit třetí nejlepší tým celé La Ligy.

Ačkoli Osasuna nebyla v zápase favoritem, mnoho jejích fanoušků se modlilo k tomu, aby získala tři body. Klub z Pamplony byl totiž před zápasem na 18., tedy sestupové příčce a do konce sezóny zbývalo pět zápasů, což na snahy oprostit se pádu do druhé ligy není zrovna mnoho. Osasuna tak nebyla v pozici, aby si mohla dovolit ztrácet body i se silnějšími soupeři.

A zdálo se, že si hráči toto plně uvědomují, protože již v páté minutě se do první velké šance dostali právě domácí. Francisco Punal našel z rohu Lola, který hlavičkoval razantně směrem na bránu, ale Vicente Guaita skvělým akrobatickým zákrokem dokázal míč vyrazit.

O sedm minut později musel být Guaita znovu ve střehu, neboť Javier Camuňas vytvořil šanci sám sobě, když se mu elegantně podařilo obejít valencijského obránce Ricarda Costu, načež vyslal střelu na Guaitu, který jeho pokus zneškodnil zákrokem nohou a následně ho za vydatné pomoci Kikeho Soly skryl ve své náruči.

Útočník Osasuny Cejudo se dostal do dobré šance sedm minut před poločasem, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče. Dvě minuty před koncem prvního poločasu se asi do největší šance hostů dostal španělský reprezentant Juan Manuel Mata, který poslal míč napříč pokutovým územím, ale nabíhající Robert Soldado, který v posledních zápasech gólově exceloval, na míč nedosáhl.

V 57. minutě, tedy již v druhém poločase, se do šance nahrnul Joaquin, ale jeho následná střelamířila hodně vedle. A o dvě minuty na to již bylo skóre zápasu otevřeno, ačkoli cesta ke gólu nebyla vůbec standardní. Cejudova střela zdálky levou nohou se nezdála být nikterak nebezpečná, jenže trefila Stankevičiusovy záda, od kterých se míč odrazil přesně do opačného růžky brány, než kam do té doby směřoval Guaita. Ten tak byl zcela bezmocný a hráči Osasuny mohli slavit vstřelení velmi důležité gólu.

Od té chvíle se oba týmy dostaly do několika zajímavých šancí, ale ani jeden z nich nedokázal své příležitosti přetavit v gól. Nejblíže k němu měl Mata v 79. minutě, ale nepochodil.

Prohra pro Valencii znamená mírně problémy, neboť Villarreal na ně nyní ztrácí pouhé tři body, neboť si dokázal poradit s marným Getafe, které se v druhé půli La Ligy neuvěřitelně trápí a po sérii několika nepovedených utkání již je na sestupové příčce. Na 17. pozici ho totiž vyměnila právě Osasuna. Pro svěřence trenéra Emeryho však prohra žádná pohroma není, protože i kdyby Villarreal dokázal stáhnout onen tříbodový náskok, bude mít Valencie stále lepší vzájemný zápas.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Getafe CF 2:1

01.05.2011 19:00

Góly: 61. Cani, 74. Giuseppe Rossi - 31. Pedro Rios

Villarreal přehrál na domácím hřišti Getafe a dotáhl se tak na třetí Valencii na rozdíl tří bodů. Netopýry však ještě v pozdních večerních hodinách čeká dohrávaný duel na půdě Osasuny. Právě Osasuna může zároveň předskočit Getafe a poslat ho tak poprvé v sezoně na sestupové příčky. O osudu utkání rozhodl Giuseppe Rossi.

Utkání otevřela rána Santiho Cazorly, největší hvězda Žluté ponorky však hned po pár vteřinách hry nedokázala usměrnit míč mezi tři tyče. To se nepodařilo ani nejlepšímu střelci Villarrealu Rossimu, jehož rána byla na poslední chvíli zblokována Díazem. Oba tito fotbalisté dost možná v létě odejdou za lepším, i proto se chtějí v každém zápase co nejvíce zviditelnit, což se dařilo i dnes, další Cazorlova rána ovšem mířila nad branku.

První vážnou příležitost Getafe měl ve dvacáté minutě Miku, jeho prudká hlavička po centru Riose však skončila na rukavicích Diega Lopéze. Ten si o chvíli později musel poradit i se střelou Víctora Sáncheze. Ve třicáté druhé minutě už se hosté dočkali vedoucí branky. Pětadvacet metrů od branky našel Casquero Pedra Riose, který si míč hodil na levačku a nechytatelnou ranou vymetl pavučinky ze šibenice Lopézovy svatyně.

Ještě do poločasu mohl vyrovnat Giuseppe Rossi, jeho technická střela zpoza šestnáctky všem minula pravou tyč Ustariho brány. Těsně po přestávce mohl vyrovnat i Nilmar, jeho hlavička ale v síti neskončila. V šedesáté minutě se už domácí dočkali zasloužené branky, standardní situaci rozehrál nakrátko Cazorla na Caniho, jehož prudká rána k tyči rozvlnila síť za Ustariho zády.

V sedmdesáté čtvrté minutě si naskočil na Rubénův centr z levé strany Giuseppe Rossi a nechytatelnou hlavičkou rozhodl o třech bodech pro Villarreal. Ten tak sice nepošetřil před odvetou semifinále Evropské ligy s Portem žádné síly, na druhou stranu ale nabral sebevědomí a zřejmě si definitivně pojistil čtvrté místo. Getafe je ve velkých problémech, momentálně je sedmnácté a má nejhorší formu z La Ligy.

Více informací k zápasu

UD Almería - Sevilla FC 0:1

01.05.2011 17:00

Góly: 57. Renato

Ve 34. kole La Ligy se na půdě poslední Almeríe představili hráči Sevilly, kteří se chtěli vítězstvím vrátit zpět na pozice zajišťující Evropskou ligu. Šance Almeríe na záchranu nebyly před vzájemným zápasem příliš reálné a po odehrání 90 minut se ještě zmenšily. V 58. minutě se totiž dokázal trefit Renato a zajistil tak hostům tři body.

Sevilla se v druhé půli La Ligy výsledkově zvedla a dlouho to vypadalo, že si již s jistotou udrží pátou či šestou příčku. Jenže poté se dostavilo několik neúspěchů a Andalusané se znovu propadli mimo příčky evropských soutěží. V minulém kole ale zaznamenali důležitou výhru 3:2 nad čtvrtým Villarrealem, a tak jejich ambice na Evropskou ligu znovu vzrostly. Své tažení chtěli podpořit další výhrou, což proti poslednímu celku soutěže nemělo být nic těžkého.

Almería navíc z posledních zápasů nedokázala získat ani jeden jediný bod, její forma není ideální a frustrace z blížícího sestupu jí příliš nepomáhá. Přesto šance týmu ze dna tabulky ještě přetrvávali a hráči Almeríe se tak nevzdávali.

Jenže zápas se příliš podle jejich plánů nevyvíjel. Sice už v 15. minutě se do jasné gólové šance dostal Pablo Piatti, který se zjevil zcela sám před brankářem Varasem, ale jeho hlavička těsně minula pravou tyč brány. Od té chvíle ale začali zápas ovládat hráči Sevilly. Hned o minutu později se totiž do první slibné šance dostal Ivan Rakitič, ale jeho prudká střela byla zastavena brankářem Alvesem.

Do další obrovské šance se propracoval španělský reprezentant Diego Capel, který ve 25. minutě vystřelil v pokutového území přímo do Alvése. Stejný hráč se dostal i k dorážce, ale ani napodruhé si s brankářem Almeríe nedokázal poradit.

Další zajímavá situace se odehrála až ve druhém poločase, a to v 57. minutě, kdy se po dlouhé době dostala do dobré šance Almería. Ke střele se dostal Kalu Uche, ale jeho pokus umístit míč ke vzdálenější tyči se nezdařil, neboť míč tyč minul o půl metru.

A neuběhlo ani 60 sekund a domácí diváci byli svědky otevření skóre zápasu, které ovšem přišlo z kopačky sevillského hráče. Centr Perottiho zleva proletěl skrz brankovým územím a kupodivu doputoval až ke zcela neobsazenému Renatovi, který již neměl problém dorazit hlavou míč do prázdné brány. Hosté se tak ujali vedení 1:0.

V 72. minutě mohla Sevilla vést již 2:0, neboť se Alvaro Negredo řítil zcela sám na brankáře Alvese. Ten ale nakonec ani nemusel zasahovat, neboť Negredův pokus trefil pouze boční síť brány.

O minutu později se snažil o zakončení Renato, ale jeho hlavičce chyběla potřebná přesnost i razance.

Do poslední větší příležitosti pro domácí se v 82. minutě dostal Fabian Vargas, ale jeho hlavička v pokutovém území byla zblokována, a tak nemusel Varas ani zasahovat.

Ještě v nastavení se pokoušel o vyrovnání Pablo Piatti, ale vystřelil mimo, a tak si Sevilla odváží z venkovního zápasu důležité tři body, díky kterým se posunula zpět na 6. místě, přičemž má stejný počet bodů jako 5. Atlético Madrid. Almería prohrála další zápas a naděje na setrvání v La Lize je již opravdu jen mizivá.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Hércules CF 3:1

01.05.2011 17:00

Góly: 4. Júlio Baptista, 72. Salomón Rondón, 75. Júlio Baptista - 3. Nelson Valdez

Málaga v záchranářském souboji zdolala Hércules 3:1 a učinila tak další obrovský krok v cestě za udržením se v La Lize. Hosté se sice dostali hned ve čtvrté minutě do vedení, Málaga však vývoj zápasu otočila a oslabenému soupeři neodevzdala ani bod. Domácí se posunuli na patnácté místo ligové tabulky, Hércules je předposlední a momentálně by ho zachránil snad jen zázrak.

Hosté začali fantasticky, na přelomu třetí a čtvrté minuty odcentroval z pravé strany Kiko a Nelson Haedo Valdez se hlavou zblízka nemýlil. Jenže odpověď Málagy na sebe nenechala dlouho čekat, hned na začátku páté minuty poslal prudký centr do šestnáctky Duda, na přední tyč si naběhl Julio Baptista a hlavičkou rozvlnil síť za zády gólmana Calatayuda.

Domácí byli po celý průběh zápasu lepším týmem, dlouho to však vypadalo, že nedokáží strhnout vedení na svou stranu. Po půlhodině hry se ve velké šanci octil Eliseu, jenž se dostal k přetaženému míči, ovšem minul. Snad jedinou gólovou příležitost Hérculesu zmařil těsně před přestávkou Tiago Gomes, kterého pro změnu vychytal Caballero. Do šaten se přesto mohlo jít za pro domácí příznivého stavu, to by ale Rondon musel mířit přesněji.

Druhý poločas již patřil plně Málaze. Jako první to zkoušel dvě minuty po návratu z kabin Sebastian Fernandez, jeho technická střela zpoza šestnáctky ale těsně minula pravou tyč hostující branky. V šestašedesáté minutě přišla velká rána do vazu pro hosty, Matias Fritzler totiž zezadu fauloval pronikajícího Rondona a po druhé žluté kartě se šel předčasně osprchovat.

Rozhodčí ukázal na volný přímý kop, po konzultaci s asistentem na pomezí však přesunul místo rozehrávky do pokutového území, a tak se kopala penalta. S její exekucí si však neporadil Apoňo, který vůbec netrefil branku. Přesto se domácí dočkali rozhodujícího gólu, na Eliseův centr si totiž naskočil Samuel Rondon a překonal bezmocného Calatayuda.

Definitivní pojistku tří bodů pro domácí Málagu přidal v sedmdesáté šesté minutě svou druhou brankou v utkání Julio Baptista, který dostal další skvělý centr od Dudy a rozhodl. Málaga tak naprosto zaslouženě porazila Hércules 3:1 a s největší pravděpodobností ho poslala po roce zpět do druhé ligy.

Více informací k zápasu

Racing Santander - RCD Mallorca 2:0

01.05.2011 17:00

Góly: 12. Markus Rosenberg, 42. Kennedy Bakircioglü

Racing na domácím stadionu porazil Mallorcu 2:0 a dosáhl tak na tolik potřebnou hranici čtyřiceti bodů. O osudu utkání rozhodly dvě branky v průběhu prvního poločasu, o které se postarali Rosenberg a Kennedy. Santander se výhrou posunul na třináctou příčku, Mallorca má o dva body více a je jedenáctá.

Hosté měli po většinu času územní převahu, daleko nebezpečnější však byli domácí a zaslouženě tak berou tři body. První šanci měl Domingo Cisma, jeho rána z druhé vlny ovšem skončila těsně vedle pravé tyče Aouateho branky. Tu ohrozil v desáté minutě i Marcus Rosenberg, jeho hlavička po centru Giovaniho ale skončila jen na tyči!

Přesto se na stadionu El Sardinero na první gól zápasu nečekalo dlouho. Ve třinácté minutě se na levé straně uvolnil Giovani Dos Santos, naservíroval míč před branku Rosenbergovi, jenž si ho prvním dotykem zpracoval a druhým poslal za Aouateho záda. Pak se k nebezpečné hlavičce dostal Alvaro Gonzalez, ale přestřelil.

Ve dvaadvacáté minutě dostali hosté obrovskou příležitost k vyrovnání, když v pokutovém území fauloval Pinillos Castra a Mallorca tak dostala příležitost zahrávat pokutový kop. Ivana Ramise však vychytal domácí brankář Toňo.

Dvě minuty před přestávkou tak mohl zvýšit vedení domácích Kennedy, který získal po špatné rozehrávce hostující obrany míč, nijak se nerozpakoval a vypálil a bylo to 2:0.

Snad jedinou vážnější šanci druhého dějství měl po hodině hry Emilio Nsue, ten však pozorného Toňa nepřekonal. Racing tak porazil Mallorcu 2:0 a udělal obrovský krok směrem k záchraně. S udržením se v nejvyšší soutěži již dlouho nemá starosti hosté, kteří mají dokonce ještě o dva body více a nemusí se tak příliš za sebe ohlížet.

Více informací k zápasu

Levante UD - Sporting Gijón 0:0

01.05.2011 17:00

Góly: -

V sobotním zápase 34. kola La Ligy se na hřišti Levante představili hráči Sportingu Gijónu. Oba týmy se pět kol před koncem nachází uprostřed ligové tabulky, sestupem by již ohroženi být neměli, evropské ambice taky nemají, a tak již žádnou velkou motivaci nemají, což se prokázalo i v jejich vzájemném duelu. Zápas totiž skončil nudnou remízou 0:0, která pomohla oběma týmům.

V zápase, ve kterém bylo k vidění jen málo velkých příležitostí, se do první velké šance dostal Felipe Caicedo, který po Juanfranově přihrávce zleva poslal míč za záda brankáře Juana Pabla Colinase. Gól však nebyl uznán kvůli evidentnímu ofsajdovému postavení levantského hráče.

Jen o chvíli později se do další příležitosti dostali znovu domácí, a to když Xavi Torres vypálil zdálky a Colinas se musel hodně natahovat, aby jeho střelu vyrazil vedle pravé tyče.

Do jediné větší šance prvního poločasu se za Sporting dostal Sebastien Eguren, který se rozhodl pro zakončení zdálky. A ačkoli mu střela poměrně sedla, brankář Gustavo Munua nakonec neměl příliš problémů s jejím zkrocením.

Druhý poločas nabídl ještě méně šancí. Do ojedinělé se dostal znovu Caicedo, ale ten mohl pouze sledovat, jak je jeho pokus zblokován jedním z gijónských obránců.

Diváci na Městském stadionu ve Valencii tak nebyli svědky zrovna záživného fotbalu, na druhou stranu mohli být se ziskem jednoho bodu spokojeni, neboť právě ten by jim mohl zajistit setrvání v La Lize i pro příští sezónu.

Levante tak totiž má na kontě po 34 kolech 43 bodů, zatímco Sporting pouze o bod míň a tento počet by měl na udržení stačit. Pouze dvakrát za posledních 10 sezón totiž 42 bodů nestačilo na udržení. Pokud tedy 9. Levante a 10. Gijón nebudou mít extrémní smůlu a výpadek formy, mohou se již radovat z udržení se v nejprestižnější španělské lize.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Atlético Madrid 0:1

30.04.2011 22:00

Góly: 80. Sergio Agüero

Atlético zaslouženě zvítězila na půdě Deportiva 1:0 a i nadále si tak udržuje příčky zaručující evropské poháry. Naopak La Coruňa je na tom velmi špatně, ve více než polovině utkání této sezony nevstřelila gól a po dohrávkách tohoto kola může klesnout na sestupové pozice.

A to přitom domácí nezačali špatně, první příležitost měl Juan Rodriguez, jeho hlavička ovšem zamířila mimo tři tyče. V jednadvacáté minutě nádherně z pětadvaceti metrů vypálil Andres Guardado, vynikající zákrok tak musel vytasil gólman Atlética De Gea. O devět minut později se poprvé osmělili také hosté z Madridu, dvacet metrů od branky si míč zpracoval a vypálil Aguero, za již překonaného brankáře Aranzubíu pak muselo zaskočit břevno domácí branky.

Atlético po této akci převzalo iniciativu, v rozmezí deseti minut se do šancí dostali Tiago, Ujfaluši a Reyes, síť se však nerozvlnila. I v druhém poločase už hráli jen a jen hosté, do další příležitosti se propracoval aktivní Aguero, chyby Colotta však využít nedokázal. V šedesáté minutě faulovat na půlící čáře Alberto Lopo, jenž zastavil rychlý protiútok soupeře a po druhé žluté kartě tak šel předčasně do sprch.

Přesilovky mohl využít i český obránce Ujfaluší, jeho křižná rána po hezkém průniku od postranní čáry však skončila na rukavicích Aranzubíy. Hned o minutu později se však již Atlético dočkalo zaslouženého gólu, do pokutového území se probil Juanfran, naservíroval míč ještě Aguerovi, pro kterého již nebyl problém podél domácího brankáře rozhodnout.

Atlético tak porazilo Deportivo na jeho hřišti 1:0 a minimálně do zítřka se posunulo na pátou příčku ligové tabulky, momentálně má o bod více než Athletic. Rojiblancos navíc mají z týmů bojujících o Evropskou ligu nejlepší formu, čtyři kola před koncem je tak dost pravděpodobné, že na kýžené umístění dosáhnou. Naopak Deportivo musí v závěru sezony přidat, pokud se chce udržet.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - FC Barcelona 2:1

30.04.2011 20:00

Góly: 71. Diego Ifrán, 83. Xabi Prieto (pen.) - 29. Thiago Alcântara

Barcelona, vědoma si zaváhání Realu, nestačila na Real Sociedad, kterému na stadionu Anoeta podlehla 1:2. Blaugranas poslal v první půli do vedení Thiago, v závěru však otočili průběh zápasu Ifran a Xabi Prieto. Náskok Barcelony tak zůstává pohodlný, osmibodový.

První velkou příležitost utkání měl ve čtvrté minutě Lionel Messi, k němuž se odrazil míč na hranici šestnáctky, argentinský šikula ovšem přestřelil. Hned v zápětí pálil Afellay, ani on však branku Brava netrefil. V patnácté minutě na sebe poprvé upozornili domácí, vynikající pas do pokutového území dostal Tamudo, ve skluzu ale míč netrefil ideálně a minul.

První gól padl v devětadvacáté minutě. To se k míči ve středu pole dostal Xavi a hledal Messiho, ten však na balón nedosáhl a jen ho lehce prodloužil k Thiagovi, který pak tváří v tvář domácímu brankáři Bravovi se štěstím otevřel skóre utkání. Sociedad se snažil okamžitě odpovědět, z pravé strany odcentroval Martinez a gólman Blaugranas Pinto jen těžko dokázal udržet míč před brankovou čarou.

Úvod druhé půle byl ve znamení krásného fotbalu na obou stranách, do první šance se dostal Thiago, svou druhou branku v zápase však nepřidal. Na druhé straně to zase zkoušel Tamudo, Pinta ale nepřekonal. Afellayova technická střela pro změnu skončila mimo tři tyče. A tak v sedmdesáté minutě domácí zaslouženě vyrovnali. Zurutuza našel přesně nohu Ifrana, který se zblízka nemýlil a zadělal tak na drama.

Sedm minut před koncem navíc Real Sociedad převážil misky vah na svou stranu. Mascherano v pokutovém území jednoznačně fauloval pronikajícího Griezmanna a kopala se penalta. K její exekuci se postavil kapitán Xabi Prieto, jenže sice dal Pintovi velkou šanci zasáhnout, nakonec však skóroval a rozhodl o veledůležitém tříbodovém zisku pro domácí.

Ti se díky výhře zřejmě definitivně zachránili, čtyři kola před koncem jsou jedenáctí s náskokem šesti bodů na sestupové pozice. Barcelona zůstává s přehledem první a jen zázrak by jí připravil o obhajobu mistrovského titulu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Zaragoza 2:3

30.04.2011 18:00

Góly: 62. Sergio Ramos, 85. Karim Benzema - 41. Ángel Lafita, 54. Gabi (pen.), 77. Ángel Lafita

Letošní druhou ligovou porážku na domácím hřišti si připsal Real ve 34. kole proti Zaragoze. Aragonci zvítězili po dramatickém průběhu a kvalitním obranném výkonu 3:2. Nešťastným mužem zápasu byl Carvalho, který zavinil penaltu a pak byl sám vyloučen.

Po 14 zápasech se Zaragoza dočkala vítězství nad Realem Madrid. Pro hosty mají tři body cenu zlata a pomohou jim v boji o záchranu. Los "mańos" celý zápas poctivě bránili a využili víceméně veškeré své šance. Prvnímu gólu napomohl výživnou minelou Casillas, domácí pak přes závěrečný drtivý tlak neutrhli ani bod. Na ligový titul může proto Bílý balet již definitivně zapomenout.

Mourinho udělal už v tak pozměněné sestavě několik změn. V obraně nahradil Garay Pepeho, který se posunul do zálohy, za Arbelou zaskočil odchovanec Nacho. Na lavičce zůstal i Özil. Kouč Aguirre roztáhl obranu na pět členů, na levém kraji se objevil Obradovič a ve středu pak Lanzaro.

První šanci zápasu měl po chybě Granera Uche, ale Casillas vyrazil. Domácí kontrolovali zápas, ale první vážnější pokus předvedl až v 18. minutě Kaká, jenže těsně minul. Následný přímý kop Granera vyboxoval Doblas. Hosté se osmělili až ranou Ponzia, která šla od Carvalhova obličeje na roh.

Ve 34. minutě střílel Lafita po otočce nad. A když Real nedokázal svůj tlak zužitkovat, přišel trest. Casillas nepochopitelně promáchl při odkopu, Uche ještě neskóroval, ale Lafita po něm ano a senzace začala být blíž. Hosté šli do kabin s jednogólovým náskokem.

Po přestávce měl zápas stejný průběh. Real se tlačil dopředu, Zaragoza vyčkávala. A v 54. minutě se dočkala podruhé. Lafitu fauloval ve vápně Carvalho a nařízenou penaltu proměnil Gabi. Na hřiště se dostali Marcelo a Di María a hru oživili. Argentinec střílel zpoza vápna mimo. Totéž předvedl za pár minut Granero, kterého vzápětí vystřídal Özil.

Byl to právě turecký Němec, který se zasloužil o snížení. Na jeho roh si v 62. minutě naskočil Ramos a hlavou zavěsil. Další šanci měl Kaká, ale Lanzaro ho za cenu vlastního zranění zastavil. Domácí se marně dožadovali pokutového kopu. Ránu Marcela vykopl Doblas.

Další příležitosti měl chvíli nato Benzema. Nejprve hlavičkoval do náruče Doblase a následně v pádu po přihrávce Di Maríi pálil do břevna, přestože na trávníku ležel delší dobu jeden z hráčů Zaragozy. Hlavička Kaká šla v 75. minutě nad. A Zaragoza opět trestala. V 78. minutě po rychlém protiútoku rozvlnil síť potřetí Lafita.

Real se vrhl do útoku, pokusy Özila, Benzemy a Kaká zneškodnil Doblas. Pak domácí v 85. minutě přece jen snížili, když přihrávku Higuaína využil k přesné křižné střele Benzema. Další komplikace pro vyrovnání ale přišly o minutu poté, když byl po druhé žluté vyloučen Carvalho.

V závěru měl šanci ještě z voleje Benzema, ale minul. V nastavení vychytal Doblas hlavičku Kaká až na brankové čáře a následně vykopl Paredes střelu Higuaína. Bílému baletu se nepodařilo ani vyrovnat a ztratil i poslední šance na ligový titul. Aragonci naopak získali drahocenné body v boji o záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona34284289:1988
2.Real Madrid34255481:2980
3.Valencia CF34196957:4263
4.Villarreal CF341861053:4060
5.Atlético Madrid341571255:4452
6.Sevilla FC341571252:4952
7.Athletic Bilbao341631552:4951
8.Espanyol Barcelona341531642:4748
9.Levante UD341271537:4643
10.Sporting Gijón3410121231:3742
11.RCD Mallorca341261635:4742
12.Real Sociedad341321945:5841
13.Racing Santander3410101434:4940
14.Real Zaragoza341091535:4739
15.Málaga CF341161747:6439
16.CA Osasuna341081638:4138
17.Deportivo La Coruña349111427:4238
18.Getafe CF341071744:5537
19.Hércules CF34961931:5333
20.UD Almería345111832:5926

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (308)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Real I když nastoupil s náhradníky

Reagovat
smazaný uživatel

no co, stejně už skončíme jistě druzí, tak nemáme o co hrát, vůbec by mi nevadilo, kdyby takovýto nebo ještě větší počet hráčů ze širšího kádru nastupovalo do konce ligy, aspoň naberou zkušenosti a můžou se mourinhovi ukázat, ta prohra mě vůbec netrápí, kort u zaragozy, aspoň si tou výhrou snad zajistila setrvání v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, aspon vyhrajeme ligu o 20 bodů

Reagovat
homeles8

proto je i Gambrinus liga zajímavější než PD

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však se na tu naši špičkovou ligu dívej a neotravuj tady se svýma stupidníma příspěvkama. Ještě jsem tě neviděl napsat něco k věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Real super , a Leo si to dává neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

sakra , toho montoyu je miluto , konecne mal moznost sa poriadne ukazat

Reagovat
smazaný uživatel

Real prohrál.. to zas tady bude od nablito

Reagovat
smazaný uživatel

este sa ani nezacala poriadna diskusia a uz tu places ... tak ste prehrali a co .. ako keby sa to nikomu nikdy nestalo ...

Reagovat
vocasisko

Thiagooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Si, Cesc No

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc přijde, dřív nebo později. Já ho nechci. Odešel, tak ať zůstane kde je. Ale vidím to jako nevyhnutelné, že se vrátí. On chce, vedení chce, někteří fandové, dokonce se spekuluje o tom, že i Arsenal už je připraven ho pustit. Chudák Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Proč chudák, tam se přesune na křídlo, stejně je skoro furt vepředu Ale já jsem taky proti Cescovi

Reagovat
herbage

Cesc na vás sere

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

A vraťte Torala

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si ho pekne nechaju aj s Fabregasom, pokial niekto v Barcelone hrat nechce, nech sa paci...ale s tym, ze sa uz nemusi vratit.

Reagovat
Rssa

Chytnout Tamuda, pověsit ho za koule, udělat mu obřízku bez umrtvení a pak ho donutit vypít Starobrno...ten sviňák si nic lepšího nezaslouží, zbytečný zákrok zezadu na Montoyu.

Montoya má nejspíš něco s klíční kostí, zlomenina nebo naraženina.

Reagovat
herbage

Prrr, tohle byla spíš smůla, že Montoya špatně dopadl na zem. Žádný brutální zákrok nepřevedl, takových jsou k vidění desítky a nohy má úplně v pořádku

Reagovat
Rssa

Stejně bych ho za ty koule pověsil, jen jako prevenci

Reagovat
herbage

Nj, ten titul Realu o skóre pořád bolí, co?

Reagovat
Rssa

Já ho jen nemám rád

Reagovat
herbage

Vás tehdy připravil v nastavení o titul

Reagovat
Rssa

To vím, ale to už je mi jedno. Prostě nemám tohoto hráče rád už z podstaty jeho bytí

Reagovat
Masi

já že ho chceš potrestat ale za tu náplast mu to určitě stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Prej se o něj vážně zajimáme

Reagovat
Rssa

O Tamuda? Tak si ho užijte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Messi taky parada, snad dá gol

Reagovat
Rssa

Jak hrál Chorche Charošík?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Hrál stejnou pozici jako na Nou Campu. Takovej klasickej stoper. Něco jako hrál Dellas za Řeky. Svědčí mu to, má výborné čtení hry.

Reagovat
Rssa

Tak snad za něj bude hodně bodů

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Skvěle, ruka ve vápně. Žlutá a pár zmatků...

Reagovat
vocasisko

Tak Montoya má vykloubené rameno chudák.

Reagovat
herbage

Snad se dostane na hřiště Gerard Deulofeu, Wenger dneska poslal na zápas scouty

Reagovat
smazaný uživatel

neprovokuj

Reagovat
smazaný uživatel

Slabá provokace Deulofeu zůstane v Barceloně, už jste se o něj zajímali, a odpálkoval vás.

Reagovat
Rssa

Tak dnešním dnem Valencia ztratila 1. místo v "lize ostatních", na špičce ji vystřídal Real Madrid

Reagovat
Rssa

Už se nám rozcvičuje Gerard

Reagovat
smazaný uživatel

neviem sa ho dockat

Reagovat
herbage

jj, napsal jsem Wemgerovi, ať přepne kanál

Reagovat
herbage

Scouti prozrazeni, poslal tam Mascherana

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se k vaší přestupový politice hlásíš? Krást mladý fotbalisty na základě toho, že podle legislativy nemůžou být v tý a tý zemi pod profi smlouvou? Fábregas, Toral, Samper (ten se vám nakonec nepoved), Mérida (za toho jste aspoň zaplatili)... motali jste kolem Assulina, Iaga.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když mají RESPECT před Barcelonou jako klubem. To je to, co sami vyžadují, aby Barcelona a její fandové měli k Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

A funguje jim to, pro mě byl Arsenal za časů Vieiry, Henryho, Gilberta Silvy, Ljunberga, Pirése, Laurena a spol. jeden z nejsympatičtějších týmů vůbec. Od dob Fábregase a Méridy u mě Arsenal a Arséne obvzlášť upadají víc a víc. Vlastně nevím, kterej tým je pro mě v horší pozici než oni. Real vnímam aspoň jako velkoklub a důstojnýho rivala, i přes všechny ty sračky a historii...

Reagovat
smazaný uživatel

já mám Arsenal rád a dá se říct, že čím dál víc.

Jen reaguju na všechny ty sračky, co tady fandové Arsenalu naházely v létě, když Cesc hledal cesty, jak se dostat do Barcelony.

Reagovat
herbage

Assulina a Iago vám stejně utekli Ne, nehlásím. Za Cesca jsem rád, ale to by už stačilo. Když už, tak zapracovat někoho z naší akademie, nejlépe Angličana. Jinak kupovat hovoté hráče nebo starší 18ti let. Tohle byla spíše provokace, protože se pořád spekuluje o zájmu Arsenalu o vaše hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Assulina jsme pustili, kvůli jeho přístupu a přístupu jeho agenta obzvlášť, a Iago se rozhodl sám, že by to chtěl zkusit jinde. Stejně jako jsme si sami vyhnali Crosase, Valienteho, Reinu a mnoho dalších. Nicméně žádnej klub, krom Arsenalu, nejsou takový supi. Prostě akorát zneužíváte "mezery" ve španělských zákonech, nic víc. Ještě ke všemu jako totální přizdisráči, to je na tom snad ze všeho nejhorší.

Reagovat
herbage

Už se to tu řešilo 100x a nechci to řešit znova. Ti hráči chtěli odejít, tak proč ti to nevadí o Iaga, ale u Cesca jo? Zkrátka chtěl zkusit něco jiného. Toral je zase napůl Angličan a vrací se domů

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdim, že mi to u Iaga nevadí.

Reagovat
herbage

Takže dle tebe hráč do 16-ti let nemá právo se rozhodnout, za jaký klub bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

dle tebe - hráč nad 16 nemá právo se rozhodnout, za jaký klub chce hrát?

Reagovat
herbage

Má, proč by neměl? Za koho chce hrát, s tím podepíše smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni se priority mění a viděli jsme evidentně, že s tím, s kým smlouvu jeden hráč měl, hrát už moc nechtěl a chtěl jinam. Ale nemohl. Byl to prý nejtěžší rozhovor v jeho životě.

Pořád je u tebe vidět jednoznačný dvojí metr.

Reagovat
herbage

Sorry, ale kdyby chtěl a byl svině, tak dávno odešel. Mohl říct jako Ibra, že Wenger je filosof a že se chce vrátit domů a bla bla bla. Fanoušci by mu ještě rádi sbalili kufry na cestu a zamávali šátečkem. Takový Adebayor s tím neměl problém a taky šel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on až taková svině nebyl. Ale odejít chtěl a to je jasné všem, kteří nestrkají hlavu do písku.

Reagovat
Rssa
Reagovat
smazaný uživatel

To nevtrdim. Tady jde o úplně něco jinýho. Cesc ani Toral si neřekli; jebem na Barcu, chceme hrát za Arsenal. Oba jste lákali, hlavně na prachy. Což ve Španělsku nikdo udělat nemůže, když těm hráčům nemůžeš dát k podpisu smlouvu.

Reagovat
herbage

Jak víš, že na prachy? Cesc šel k nám, protože tehdy jste tolik šancí vašim talentům nedávali, zatímco Wenger mu slíbil, že bude pravidelně hrát a to bezezbytku vyplnil. Alespoň jste si pak začali vašich odchovanců víc všímat, v tomhle směrum vám to jen pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli bysme teda být Wengerovi snad ještě vděční, že nám ukázal, jaký poklady tady máme?

Reagovat
herbage

Měli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza

Reagovat
herbage

Nemít Vermaelena, tak toho Fontáse bych také bral

Reagovat
vocasisko

Mourinho by se měl dívat jak se hraje proti Barceloně, Socky v druhým poločase neuvěřitelně vytáhly pressing a za odměnu daly gól .

Reagovat
herbage

Tak tuhle sestavy Barcelony by Real přehrál 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani zďaleka

Reagovat
herbage

Vždyť hrajete příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ofsajd nebol , tak ako predtym na druhej strane pri tej ciare .... piace , mohlo mi byt veselsie ...

Reagovat
Rssa

Milito, prosím tě, běž už do Itálie nebo kamkoliv pryč.

Reagovat
Rssa

Kokoti

Reagovat
Rssa

Pinto s Mascheranem

Reagovat
vladis271

Tak Masch kokot je, to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ta předpověď vyšla - když bude titul jasný, tak necháme body Sociedadu, aby se zachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeme 1:0 a miesto dorazky supera zacnu robit chujpviny takto to potom dopadne .. zbytocna penalta , neviem co tam zas vymyslali za bago ...

Reagovat
mickey mouse

Osasuna nesmí spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ta stovka tímhle dostala vážné trhliny. Museli bychom vyhrát do konce sezony všechno a to je ve hvězdách.

Reagovat
Rssa

Aspoň že ten Baník vyhrál, takhle mi zhnusit celý večer. Zaslouží nakopat, taková samolibá rozehrávka od Pinta, vidí, že tam jsou 2 hráči u Mascherana a stejně mu to tam dá, blbec

Reagovat
smazaný uživatel

vztekáš se zbytečně.

Reagovat
Rssa

Nevztekám zbytečně, přeruší se série bez prohry, nedosáhne se 100 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme slavit titul doma po (eventuálně vyhranym) záspusu s Espanyolem...

Reagovat
Rssa

Dneska to je, i přes prohru a ztrapnění Realu, opravdu blbý výkon a představení.

Reagovat
Kenneth

Real Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tak boj o titul to nijak neovlivní, ale kdybysme se na to dneska nevysrali (někteří jedinci zvlášť), tak jsme mohli slavit titul doma proti Espanyolu... zbytečně zahozenej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

je hrozně super vědět, že ikdyby se Espaňol zase nadrogoval a podal zase výkon na 120 %, tak je to i tak pořád o 5 bodů. Tohohle kola jsem se trochu obával a popravdě - nebýt zaváhání Mordoru, tak bysme byli pod dost velkým tlakem (ale asi bysme hráli líp a možná neprohráli).

Navíc - Sociedad ty body hrozně potřeboval. Přej jim je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jediný pozitivum je v tom, že ty body jdou Sociedadu Nicméně s přihlédnutim k těm negativům není důvod nebýt naštvaný. Hlavně jsme si to prohráli sami, než že by nás Sociedad přehrál.

Reagovat
Rssa

Hnus, hnus, fialový hnus. Vím, že nebylo o co hrát, ale proč tam cpe Milita, který je absolutně neschopný? Proč Pinto nahrává obsazenému! obránci!? Záloha dneska nulová. Přerušená série. Jako sorry, ale dneska to byla sabotáž ze strany Barcelony.

Reagovat
herbage

Buď rád, že jen jednou do roka

Reagovat
Rssa

Milita expresem na Sibiř. Vícekrát do roka ho vidět nechci

Reagovat
herbage

Vždyť dal regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Což je u obránce podstatný.

Reagovat
Rssa

Svým pohybem, kdy skoro celou dobu standartky před rozehráním byl v ofsajdu a pak na hraně, zmátl rozhodčího a tomu já nevyčítám, že pískl ofsajd. Já bych ho pískl taky. Ale opět tam byly situace ve středu obrany, kdy nepřistoupil k hráči nebo si nechal utéct Tamuda do šance (1.poločas), pak kvůli němu padne první branka. Navíc se skoro vždy zraní. Prostě po sezóně musí stůj co stůj odejít, už Barce jen škodí.

Reagovat
herbage

Spekuluje se o našem zájmu, tak třeba vám vytrhneme trn z paty Ale vidím to spíš na AS

Reagovat
Rssa

Co byste proboha dělali s Militem? To opravdu není hráč do Anglie

Reagovat
herbage

Na marodce není v Arsenalu hráčů nikdy dost

Reagovat
Rssa

Milito je chcípák i v PD, v PL by snad ani nedošel na trávník. Pořád zraněný, pomalý, neohrabaný. Jediné, v čem by vám byl prospěšný (možná), je rozehrávka. Ale to je málo, už ani v soubojích není dominantní. Ne, opravdu, musí odejít, to je moje hlavní přání do přestupového okna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ještě přibalil letos zoufalýho Maxwella. S ostatníma jsem nad míru spokojenej.

Reagovat
Rssa

Jo, toho taky. Ten je alibistický a bojácný, až to není pěkné...

Reagovat
Al Capone

to se divím, že Socky dohrály v 11

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nás o vítěztsví obral rozhodčí neuznaným golem Milita, alé na brečení jsou tu jiní...

Prohra mě moc nemrzí, spíš mě mrzí že nepřekonáme některé ty rekordy, ale něco si musíme nechat na další sezony

Ted hlavně postoupit přes baletky do finále LM a o víkendu poazit Espanyol!

Visca el Barça!

Reagovat
blaugrana

Omg. Ináč sa to dnes asi zhodnotiť nedá.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Erreala

Konečně Pepíčkovi spadne hřebínek

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

jakýpak hřebíček narostl Pepíčkovi?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Kdy se naposledy stalo, že Barca a Real v jednom kole neuhráli ani bod ?

Reagovat
Al Capone

co já vím, tak hned první liový zápas pod Guardiolou Barca prohrála a Real taky

Reagovat
smazaný uživatel

A v "lize dvou týmů" oba tyto týmy prohrály.

Chyba v Matrixu?

Reagovat
smazaný uživatel

B-týmy a navic ste se sportovne domluvili ze to takhle dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna otázka mi pořád vrtá hlavou - Milito přicházel za 20 mega jako jeden z nejlepších a nejstabilnějších stoperů La Ligy, pak přišlo krutý zranění a Milito je od tý doby uplně nulovej. Dokonce bych řekl, že je nám víc ke škodě než k užitku.

Reagovat
herbage

Zase z Fontáse vám roste skvělý stoper/bek, ten jeho přehled je vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se s ním počítá Každopádně Milita už v týhle sezoně chci vidět jenom, jak v rozlišováku u rohovýho praporku slaví góly společně s Messim, ale na hřišti už ne. A přáští sezonu, ať se mu daří, v nějakym sympatickym klubu, jako je AS, ale ne u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle prostě musíme přiznat, že tenkrát lékařský tým Realu měl pravdu ...

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně jsem předpokládal, že se po tom zranění sebere a bude hrát stejně dobře, ne jako nějakej labilní šupák ze spodku Segundy.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mu aspoň ten gól neuznali...

Reagovat
smazaný uživatel

tak i na Marce píšou, že nám sudí neuznal regulerní gól. No ... Není to nic, na co bychom si u nezvykli. Arsenal, Doněck, Sociedad ...

Reagovat
herbage

Ty si nedáš pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

copak? Prokazatelně nám praporčíci už ukradli 3 branky a z toho jedna nás stála 3 body v kize, jedna málem postup v LM a jedna byla vlastně skoro bezvýznamná

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

real to aspon ani nemaskuje, s bwin na hrudi, zato barca, unicef nebo arabska charita

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, to je škoda...

Reagovat
Rssa

taky myslím, že konec série Barcy je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Já se o vás na rozdíl od vás ( To byla hříčka), co se staráte o nás, nestarám Jen kouknu na výsledky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

správnej přístup má jenom malý procento lidí a takhle to pak dopadá, no. Tobě jednoznačně

Reagovat
Rssa

Tak kdyby Real vyhrál, tak si dovolím tvrdit, že by vyhrála i Barca, takže už prvotní zvolání je zbytečné

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jo, kdyby nebyl vyloučenej Pepe, Mou nasadil taktiku, kterou chtěl, a mohli jsme vyhrát

Reagovat
Kenneth

Mou neměl bejt hlavně připosranej.

Reagovat
Rssa

Proč sem pleteš LM? Ty si zmatený jak sova v mazutu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tam se jednalo o slovíčko "kdyby", bez kterýho nemůžeš v poslední době existovat a utišuješ se jím, ty suchý z nosu ...

Reagovat
Rssa

Další, co nedokáže pochopit následnost událostí? Ale jo, nechám tě při tom, ať se cítíš lépe

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já mám kam chodit každý den, cítím se výborně

Reagovat
Rssa

No jo, ŠF je útulné místo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

...

Reagovat
homeles8

to je hrozně arogantní tvrzení

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co čekáš od člověka, podle kterého je Valdéz lepší Iker?

Reagovat
homeles8

tak to už je jeho věc podle mě je lepší Škoda 120 , než Mercedes CLK resp. než cokoliv jinýho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Chtěl jsem ti přiblížit objektivnost člověka, s kterým máš tu čest

Reagovat
homeles8

Tak to je mi jasný, že je podle něj valdéz lepší než Cassilas, Iniesta je větší legenda než Maldini a Messi lepší fotbalista než já. Ale to je způsobený jeho myšlením... zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů... Ale todle jak si furt vymejšlí něco co neni, ale bylo by to jen kvůli tomu, že to je Barcelona, to je hnus.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Přesně tak! Založ skupinu na FB, postupem času mezinárodní!

Reagovat
homeles8

a jinak v objektivnosti jsou na tom všichni Barcelonofilové stejně

Reagovat
homeles8

*Barcofilové, to zní líp

Reagovat
Rssa

Valdéz? Není. Valdés? Tak ten ano Aspoň umí kopat do míče

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Občas se strefí, ale zvládá se trefovat i do něčeho jinýho, když s nervama v kýblu

Reagovat
smazaný uživatel

to není o nervech. Každý jeho pohyb je taktický. On ví, co dělá a dělá to skvěle.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jako jeho zkrat po semifinále LM vloni?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to byl promyšlený tah

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pak už jenom schází označit epilepťák za promyšlený tah/pohyb a je to

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsou Mouřenínovci schopní jakýkoliv jeho výstup, výbuch a výmluvu označt za promyšlený tah, já budu postupovat stejně a jýkoliv výstup, výbuch či excesi budu považovat za promyčlený tah z naší strany. Jde o jisté nastavení zrcadla ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jj, dáme si hru na homelese - tohle je arogance ale nastavuj si zrcadla jak chceš - jenom jestli je máš naštelovaný správně a na správný lidi

Reagovat
smazaný uživatel

mám je naštelovaný dobře, ale "ty správný lidi" pálí nebo spí a chytnul jsi se ty.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je smůla

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale jinak: chytil ses ty, zase zkoušíš nekalý praktiky, jak je tvým zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Máš pokřivené vidění světa. Proč reaguješ na něco, čemu evidentně nerozumíš?

Reagovat
homeles8

ne, tomu nerozumim, jak můžeš vědět, že by Barcelona vyhrála, kdyby vyhrál Real. Meleš hovna. Bereš drogy, toudle reakcí jsi to jen potvrdil. Jsi mimo, žiješ jen Barcelonou, vlezlo ti to na mozek, vyser se na ten fotbal, třeba se vyléčíš.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Nerozumíš a u toho můžeme zůstat. Ale začínám chápat lidi, kteří tě označují za hlupáka - ty jím opravdu jsi. Tak šup do postele a spát, třeba se ráno probudíš chytřejší

Reagovat
Godwinson

Tohle jsou zrovna od tebe velmi silná slova.

Reagovat
Rssa

Tak to podpoř argumentací, když už ses tak zapojil do diskuze, prosím.

Reagovat
Godwinson

Máte společného víc, než si uvědomuješ. Nehledě na tu trapnou módu blbých uživatelů označovat homelese za blbého.

Reagovat
Rssa

Tak to teda nemáme. Rozhodně neoznačuji každý názor, co se mi nelíbí za arogantní. Homeless asi neví, co to slovo znamená, protože ho používá skoro pořád. Já ho měl kdysi za dobrého ironika a glosátora, ale nedávno jsem pojal podezření, že to nehraje nebo to přehání.

Reagovat
homeles8

jo, přesně tak, slovo prdel taky nevim co znamená, protože ho používám skoro pořád.

Reagovat
Godwinson

Hraje, stejně jako ty. A arogantně píšeš strašně často, samozřejmě, souvisí to s tím hraním, ale i tak. Od tebe bych tím pádem čekal umírněnější reakci, nejlépe na něj tohoto druhu žádnou, ale tak, jak se to říká s tím zlodějem, že ... naprosto přesné.

Reagovat
Rssa

Hm, tak tvůj názor ti brát nebudu, ale myslím si, že se se hodně mýlíš. Nebo najdi mi nějaký vyloženě arogantní názor.

Reagovat
Godwinson

Nic ti hledat nebudu, nechtěl jsem tu zase rozjet takhle blbý vlákno, to mě mrzí, ale snad víš, co píšeš .. tedy, předpokládám. Jak jsem psal, hraješ si na blbého, proto nejspíš přijdeš jirkovi názorově blízký a často přehráváš. A nechtěl jsem tě nijak urazit, jak řikám, s homelesem tolik v jeho projevu nesouhlasim, jen to neustále vození se po něm, po Filipech atp. už mi přijde přes závit.

Reagovat
Rssa

No počkat..že někdy nadneseně přeháním a používám až do očí bijící nadsázku či obdiv, to je pravda, ale na blbého si nehraju a žádné vyloženě stupidní komenty tu nedávám.

Do fiilipa nebo houmelese se nenavážím, ale když mne skrze zcela normální názor nazve arogantním, pak mi říká, že beru drogy, mám se léčit, žiju mimo....takový člověk je prostě blbec, to mi nevymluvíš.

Reagovat
homeles8

tebe to nějak vzalo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neprojde. Tohle je místní hater a homíkův přichcávač. Ten se za něj prostě postavil jen z principu.

Reagovat
Godwinson

Prosím tě, ty z pozice místního prosťáčka by jsi taky nemusel komentovat všechno, leckdy by ti to pomohlo ... nebo alespoň až tak moc neubralo. Já homelesův styl neuznávám, jen to nadávání na něj je až moc a navíc oni jsou si s Rssa velmi podobní, svým projevem.

Reagovat
homeles8

LOCK diskuze o mě. Nepřeju si to.

Reagovat
smazaný uživatel

komentuju to, co komentovat chci. Že jsi homelessův přichcávač je každému jasné a neokecáš to.

Reagovat
homeles8

A ty jsi zase přichcávač Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

někdy jo. Rssa si jako přispěvatele vážím, jeho názory jsou mým blízké a rád je podpořím. Kor, když stojí v opozici proti takovým troubům jako jsi ty a Godwinson.

Reagovat
Godwinson

Když ty někoho označíš za troubu, je to opravdu komické. Jsi tu jeden z nejstarších a přesto jednodušších, inteligence prostších uživatelů tu je opravdu málo. Ale i tací rádi pod Sluncem, s tím se bohužel nedá nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

::smile: jsem rád, že jsou náhledy nás obou na nás oba stejné.

Reagovat
Rssa

A to si teda odpusť. Je sranda a sranda, ale nikdy bych nikoho anonymně na netu neobvinil z užívání drog.

Reagovat
homeles8

no vidíš a když jsi tu ještě nebyl, tak jsem dělal i horší věci

Reagovat
homeles8

ne, já chci vidět tu definici, která říká, že kdyby vyhrál Real Madrid, tak by vyhrála i Barcelona. Nebo tu rovnici, podle který jsi to napsal.

Reagovat
Rssa

Rovnici jsem nenapsal, rovnice je obecně platná a neměnná.

Vycházel jsem z toho, že Real prohrál a hráči Barcelony to věděli. Tudíž evidentně podle odfláklého výkonu zápas neodehráli naplno, na rozdíl od bojovného Sociedadu. Pokud by Real zvítězil, byl by náskok jen 5 bodů, tudíž i hráči Barcy by museli zvýšit obrátky a předvést lepší výkon, nemluvě o jiné sestavě, která by neobsahovala tolik náhradníků.

A co je na konstatování faktu arogantního? Proč je to arogantní tvrzení? Toho se asi nedočkám, co?

Reagovat
homeles8

Ale je možný, že by Barcelona prohrála i v nejsilnější sestavě, která by jela na 100%. A arogantní je to, že podle tebe to neni možný, protože Barcelona je nejlepší. Jo, je nejlepší, ale vymejšlet si že by vyhrála a být si tím 100% jistej, to se mi nelíbí.

Reagovat
Rssa

Rssa30.04.2011 23:02

Tak kdyby Real vyhrál, tak si dovolím tvrdit, že by vyhrála i Barca, takže už prvotní zvolání je zbytečné

Slova "dovolím si tvrdit" zcela jasně vyjadřují, že je to můj názor. Nikde neříkám, že můj názor je jediný správný. Arogantní to není, je to jen konstatování faktu. Jó kdyby se hrálo zároveň a Barca prohrála, to je jiná. Jenže ty pořád nebereš v potaz, že hrála až po prohře Realu. A prosím tě, najdi si ve slovníku význam slova arogantní. Díky.

Reagovat
homeles8

A ty si najdi ve slovníku význam slova fakt. To prostě nemůžeš vědět. Třeba by Barcelona dala 20 tyček a 10 střel do břevna a brankář by chytal jak cyp a Sociedad by dal z 0 střel na branku gól, to prostě nemůžeš vědět a říkat to proto, že to je Barcelona, to je namyšlený.

Reagovat
Rssa

Ale to už nezjistíme, protože Real prohrál a Barca taky. Proto mi můj názor vyvrátit nemůžeš a označit za arogantní také ne.

Reagovat
homeles8

Ale ty nemáš argument kterým bys mě přasvědčil, abych tvůj názor sdílel. A podle mě je to namyšlený, když si je někdo ''jistej'', že on/jeho věc/fotbalovej klub/nebo třeba barák je nejlepší a je jasný že by vyhrál

Reagovat
Rssa

Ale já tě nepřesvědčoval, tys reagoval na mne. Pokud se ti názor nelíbí, tak ho nečti, neztotožňuj se s ním, ale neoznačuj ho za arogantní jen proto, že s ním nesouhlasíš.

Reagovat
homeles8

Ale on zní arogantně, hlavně díky tomu dodatku ''takže už prvotní zvolání je zbytečné'' to je jako že určitě prostě by Barcelona vyhrála, protože je přece nejlepší, ani nejde uvažovat nad tim, že by ztratila body. To prostě JE arogantní, namyšlený, povýšený. Povyšuješ svůj klub a ponižuješ Sociedad.

Reagovat
smazaný uživatel

já naopak nechápu lidi, kteří homelesse za hlupáka neoznačují.

Reagovat
homeles8

nebo mi napiš, jak jsi na to přišel.

Reagovat
FC Porto FC

Real a Barcelona

Reagovat
Kily

yardo, ty to možná budeš pamatovat, kdy naposledy Real a Barcelona prohrály v jeden den s tím, že se proti oběma kopala penalta?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

To vím naprosto přesně, bylo to 21.3.1982

Reagovat
Kily

víš opravdu z hlavy, v souvislosti s výjimečnými sobotními událostmi jsi to někde zaslechl/četl, nebo jsi rychle dohledal?

a díky, brácha měl tehdy minus čtvrtý narozeniny, to si budu pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvám se za mystifikaci, to datum jsem jen tak vystřelil, pochybuju že se najde kolo které by splňovalo tak specifické požadavky. Ikdyž...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tady už padlo. Bylo to první kolo ročníku 2008/09. 31.8.2008. První zápas Barci pod Pepkem a já si jak dneska pamatuju, co jsem pak psal. Že se přes přestávku nic nezměnilo a hráči hrají podobným nasazením, jako pod Frankem ... . Numancia - Barca 1:0, Depor - Real 2:1. Jestli se to stalo pak někdy později, to nevím.

Reagovat
Kily

já to chci i s těmi penaltami

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to bude oříšek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč se ptáš ZROVNA mě

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se měla kopat penalta proti soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Kun (proč tady není smajlík "srdíčko"? )

Reagovat
j_mrazik

Mazej pálit čarodejnice.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem dorazil.

Reagovat
Kily

Reagovat
Carlos Juan Pablo

už úplně novej styl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s tou částí o Albiolovi. Podle mě se hodně zvedl.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

co já vim, jen sem to tak plácl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale teď počkej, sleduj ty nahoře - jsou tam přichcávačí a prosťáčci ...

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kily

já jsem psal, že není nad to si před spaním přečíst diskuzi lidí, kteří jsou všichni víceméně stejní a jejich každý příspěvek povede k dalším dvěma podobně chytrým příspěvkům, které povedou k dalším dvěma atd. atd. atd., akorát jsem to zapomněl ne ani tak dopsat, jako spíš rozepsat

Reagovat
smazaný uživatel

za tu poslední větu

Reagovat
Rssa

Jsem rád, že jsem přispěl svojí troškou k tvé zábavě

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušit diskuze na EF a bude klid. I když věřím, že pro mnohé by to znamenalo velký zásah do života

Reagovat
smazaný uživatel

přiznámm se bez mučení. Já už chtěl skončit několikrát, ale přes všechen ten odpad si o fotbalu rád pokecám právě tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

kdo nechce ať to nečte

Reagovat
smazaný uživatel

Iker je bavič

Reagovat
Infi

Shrne mi někdo zápas Barcelony nějak stručně? Neměl jsem čest jej vidět, jen jsem čeknul góly, viděl jsem zranění Montoyi a to je asi tak vše. Kdyžtak dík.

Reagovat
Infi

Fakt díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pepek na tiskovce nezmínil ten kus Milita. Tak je to správné a tak to má být.

"Ve druhém poločase jsme nehráli špatně, ale nepodařilo se nám souvisle kontrolovat míč," přiznává si Guardiola. "Nedokázali jsme se pak do zápasu pořádně dostat a v některých situacích jsme bránili špatně."

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem. Poslední clásico tohohle roku bude rozhodovat De Bleeckere. Asi to není špatná volba, ale loni nás v semi zrovna jeho rozhodnutí vyřadilo. Bojanův gól nebyl uznán. Snad se to nebude opakovat.

Reagovat
Al Capone

to je on? tak to gratuluji postup už tím tuplem máte jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marce probíhá hlasování, jak má nastoupit Real a zatím vede čtverka Krystýna, Di María, Ozil a Benzema. Pro mě trochu překvapení, že tam není Higuaín.

Jen podotknu, že tam redakce čeká, že budou hrát 4 ofenzivní, což moc dobře nechápu. Měli dát na vybranou celou zálohu s útokem, aby se vidělo, jak vlastně chtějí fandové hrát.

Reagovat
blaugrana

Jose si to aj tak poskladá po svojom. Neviem preťo, ale ja mám tušáka, že on nič nezmení, že bude hrať úplne to isté, čo na Bernabeua. Je to úplne nelogické, keďže máme náskok, ale vidím to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to není o radě trenérovi. Spíš mě to přijde i zajímavé pro to, abych viděl, koho chtějí FANOUŠCI. A taky mě zajímalo, co si FANOUŠCI o tom hnussystému, co Real hraje, opravdu myslí, což právě ta anketa teď nevyjadřuje. Teď je to jen výběr ofenzivních na ofenzivní fleky.

A pokud jde o můj názor. Fňukýno to postaví stejně jako ve všech třech předchozích zápasech - 3 ofenzivní. Teď bych to viděl na trojku Krystýna, Di María a Higuaín.

Reagovat
Al Capone

chětl bych vidět aby záloha a útok Realu v semifinále vypadaly takto:

Kaká Alonso

C.Ronaldo Di María

Pipita Karim

ale jje mi jasné, že se toho nikdy nedočkáme

Reagovat
Al Capone

Ronaldo a Di María by byla křídla

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nastříkat vápnem velkou šipku k naší brance, aby se Barcelona nespletla Hrát má Lass vedle Xabiho, bohužel bez Pepeho, takže bych to viděl na PRESUJÍCÍ čtyřku Ozil, Di María, Ronaldo, Benzema a Higuaína s Kaká na poslední půl hodinu, bude-li ještě o co hrát...

Reagovat
Al Capone

radši bych Kaká do základu a Mesuta až na tu pulhodinku, v lize tak nastoupil a hrál mnohem lepší než v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže s tímhle trenérem takhle nebudete hrát ani proti klubu z třetí ligy.. Jinak doufám, že nebude vadit, že sem tě včera vykouřil, ale chutnal si skvěle..

http://www.etabak.com/images/prods/icon_AlCaponePockets_10_01_small.jpg

Reagovat
Al Capone

nezvyk když mě kouří chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Já k tomu měl taky zprvu nechuť, hned sem si totiž vzpomněl na tebe.. Ale nakonec si příjemně překvapil musím říct..

Reagovat
Al Capone

zajímavý, kde kdo by si vzpomněl na nejznámějšího gangstera všech dob a ty si vzpomenš na uživatele EF

Reagovat
homeles8

Reagovat
Infi

Spíš je zarážející, že když kouří, tak myslí na chlapy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vryl ses mi do paměti..

Reagovat
smazaný uživatel

ten baptista me nastval

Reagovat
smazaný uživatel

Sestupove pricky by uz takto mohli zustat myslim ze by to bylo takove nejmensi zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bestie dobře jede...

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga se nadechla k nebývalému finiši. Já pořád říkám - jestli se udrží a přes léto zkonzolidují, tak budou příští sezonu minimálně ve středu tabulky a nejspíš budou hrát o poháry.

Zvíře

Rondón

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Sevilla udrží Evropskou ligu GARY MEDEL

Doufám že Atlético bude 7. a Bilbao a Sevilla 5. nebo 6

Reagovat
One-Real

Zejtra se o Baskové musí poprat a já doufám že úspěšně. Pro Espanyol nic neřešící zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by je Baskové načnout před derby

Reagovat
One-Real

A nebo se na to Espanyol zejtra vyprdnout a pošetřit síly proti vám. Baskové do Evropy, jestli místo Sevilly nebo Atletů je mi jedno, jestli Atletům odejde Kun, tak by na nějaký lepší výsledek stejně těžko měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, toho oni jsou klidně schopní. Loni odepsali zápas ve středu s Racincem jen proto, aby byli připravení o víkendu na Barcelonu. A že to bylo sakra vidět ...

Reagovat
One-Real

Jen ať vás o tu možnost získat 100 bodů připraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to vlastně dobře. Nemůžeme všechny rekordy ligy zlomit za jednu jedinou sezonu. Máme motivaci do tý příští

Reagovat
-Kopy-

Co k tomu říct, rači nic.

Reagovat
One-Real

Ten souboj o třetí místo možná nebude tak uzavřený, jak se zdál být.

Reagovat
-Kopy-

Uklidňuje mě ten los.

Reagovat
Kily

Villarreal ten los taky nemá špatný, na Mallorce se vyhrát dá, v Almeríi se vyhrát musí a Real už nebude mít motivaci, tudíž to bude taky hratelný soupeř. A v případě Osasuny bude důležité, jestli už bude mít jistou záchranu, stejný případ jako u nás zápas na Riazoru

Reagovat
-Kopy-

No tak mi máme doma Levante a Sociedad pro mě to je šest bodů skoro jistých...

Reagovat
madridcan

nie,Real tam vyhra a Kopy s potesenim prijme novy nick na mesiac a pol

Reagovat
madridcan

nehadzali do ihriska lopty?Maju to vo zvyku ked vyhravaju

Reagovat
madridcan

paneboze do Samozrejme na ihrisko Este vyflashovany z hokeja

Reagovat
-Kopy-

házeli a jednou to tam kamarád hodil, když už se Guaita rozbýhal k výkopu...a hodil to asi pět metrů od něj a dvacet metrů do hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe na sestupu. Pískej konec

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
j_mrazik

Je fakt, že když vy nemůžete mít v 1. lize béčko, tak proč by měl Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Prostě komedie. Zbývající kola nemá cenu ani sledovat, i když stejně není čas. Mohlo vše vypadat trochu jinak, jen...kdyby se chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se trochu podíval na boj o sestup:

Herkoule - jejich situace vypadá na první pohled hodně špatná, ale mají skvělé rozlosování, který jim nějaké šance ještě dává. 3 zápasy ze čtyř doma a to o nic nehrající Mallorcu a Sporting a taky o záchranu bojující Racing, venku hrají na Calderónu. Z těch zápasů by mohli mít klidně 7 - 9 bodů, takže 40 - 42 bodů

Getafe - Almería, Osasuna doma a Real a Sociedad venku. Tam to vidím na 5 - 6 bodů (3 body za Almeríi, 1 bod za Osasunu a možný je bod z Realu, kdyby jim to nechali) , takže 42 - 43

Depor - ulala, to je hrůza, Sporting venku, Barca venku, Athletic doma, Valencia doma. No, popravdě tohle může být za 1 - max. 4 body, když vezmu, že by doma nějakým způsobem umlátili jednoho favorita, ale jelikož ti ty body potřebují taky, tak to fakt vidím na ten jeden bod + jeden bod dávám, že se jim něco povede nahrát. 40 bodů celkem ...

Osasuna - venku Zaragoza a Getafe, doma Sevilla a Villarreal. Tam to vidím na bod z Getafe a 3 - 4 body z těch domácích zápasů. Výhra nad Ponorkama a možná plichta ze Sevillou. Takže 42 - 43 bodů

Zaragoza - doma Osasuna, Espanyol, venku Sociedad a Levante, tohle vidím na 7 bodů (3,3,0,1), dohromady 46 bodů a pohodlná záchrana

Málaga - venku Atleti a Athletic, doma Sporting a Barca, tohle vidím na 3 body za Sporting a možná jeden bod v posledním kole s Barcou, 42 - 43 bodů

Racing - venku na Herkoulích, Sportingu, doma s Atléticem a Athleticem, to vypadá reálně na max. 4 body, ale i ty by měly stačit.

13. Zara 46

14. Racing 44

15. Málaga 42 - 43

Osasuna 42 - 43

Getafe 42 - 43

18. Herkoule 40 - 42

19. Depor 40

20. Almería ???

Podle mých propočtů by měla sestoupit Almería ( ), Depor ( ) a Herkoule ( ), ale bude to ještě těsný a zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

a už vidím chybu. U Getafe jsem přidal bod. Má tam být 4 - 5 bodů, tzn. že v součtu má 41 - 42 bodů a mohlo by to na sestup klapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Deporu by mi bylo hodně líto, ale dneska ráno jsem na to koukal, a vidím to podobně. Kéž by padlo Getafe...

Reagovat
madridcan

to by potom hrali v Segunde division dva madridske B tímy

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tím Getafe bych se moc nechlubil....

Reagovat
madridcan

ked oni tak lubia nasich hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Depor mi vychází na jasnýho padáka. Bohužel. Nevím, co by se muselo stát, aby to nějak nahráli.

Reagovat
madridcan

ty sa nestaraj co sa stane,proste to uhraju

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Teď jsem se díval na odpolední zprávy na ČT a ve sportu říkal, že "Trenér Barcy Pepe Reina si musel drbat hlavu"

Reagovat
smazaný uživatel

Malá otázečka: Klesl Real už na úplné dno anebo se od něj dočkáme ještě hlubšího, smradlavějšího a černějšího bahna?

To, jak neunáší barcelonské úpěchy a zbraně, kterými se tenhle klub snaží zabránit přílivu dalších a dalších trofejí do Katalánska, jsou hrdým odkazem frankistické minulosti tohohle takyklubu. Madristas, buďte hrdí na svůj klub. Je vyjímečný jak podrazama v minulosti, tak v současnosti.

Reagovat
rufus

RMCF.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid! Tomu pánovi nad tebou už opravdu začíná hodně hrabat

Reagovat
smazaný uživatel

A nemá snad pravdu ? Když je to hnus, co předvádíte....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych autora začátku vlákna neznal, řekl bych, že je to zakomplexovaný debil... Máslo na hlavě mají obě zúčastěné strany, jedna jede přímočařeji, druhá ne...

Reagovat
smazaný uživatel

yarda je tipickým příkladem Madristi bažícího po úspěchu za každou cenu. Jemu není jakákoliv praktika jeho klubu cizí

Reagovat
smazaný uživatel

typickým

Reagovat
Rssa

Tak je to trochu ostřejší, ale podstata příspěvku je pravdivá, Real (a novinářští nohsledi) opravdu poslední dobou používá praktiky, které jsou uraženecké a pomlouvačské.

Tu letošní sérii 4 Clasic za sebou nám byl čert dlužen

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak co si myslet o Madridu, který si vynucuje pro případné finále potrestání hráčů Barci. Jim to pak může být u prdele, ale není. Podali žádost, aby nemohlo 6 hráčů hrát a Pep trénovat. Co si o tomhle myslet jiného, než že se v Madridu zběsnili ...

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA to zamítla

Ale zamítla i žádost Barçy na potrestání Mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo po těch výrocích po zápase.

On vyblinknul další kraviny i teď a popravdě - tohle už je na žalobu u civilního soudu. Já bych to klidně podal

Reagovat
Rssa

No už i Karanka se zbláznil, jde to do kopru s nima no...

Reagovat
smazaný uživatel

on se nezbláznil. Jen se nakazil Fňukýnovou nemocí. Až odtáhne, tak se všem zase vrátí úsudek.

Reagovat
smazaný uživatel

"Prečo? Prečo Ovrebro? Prečo De Bleeckere? Prečo Frisk? Prečo Busacca? Prečo Stark? Každý rok v semifinále s Barcelonou je to rovnaké. Prečo tento rok opäť chcete zabiť súťaženie? Či je to sila UNICEFu, Villarata alebo UEFy… neviem."

TOHLE SI NECHÁ UEFA LÍBIT? To je hrozná nehoráznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to nějaký větší trest, už to přehání blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem na SF zajímavý příspěvek NEmadristy a NEbarceloňáka, který vcelku pěkně pojmenovával stav věcí. Pro Fňukýna se zápasy s Barcou stávají takovým nějakým životním údělem a ztrácí pojem o realitě všeho ostatního okolo toho. O Madrid mu anitak nejde, ten bere jen jako nástroj pro plnění svého cíle (a popravdě dost neúspěšného plnění). Jen prostě CHCE zvítězit nad Barcelonou.

Reagovat
madridcan

To je nieco ako ty Tvoja je zase vojna s Mourinhom a ked je Barca v niecom nad Realom,tak vidis len vyhru nad Mourinhom

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně nám odpočívali hvězdy obou klasiků, tak doufám, že v odvetě něco předvedou...a ne že si budu spravovat chuť na Villarealu s Portem

Reagovat
madridcan

Cez Clasico ide aj Rusko vs. Slovensko,ktore vsak pojde bokom

Reagovat
Kily

škoda že ne Česko - Slovensko, ještě za milion let by se spousta lidí divila, jak neuvěřitelně klidná kdysi byla diskuze pod Clasicem

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=5VXKWHNHt4o toto je tiez urcite nejaky fake

Reagovat
smazaný uživatel

Situace sice dost nepřehledná, ale podle mě stáli v ofsajdu hned 4 hráči Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, gól pěknej, ale ta standartka možná nemusela být.

Každopádně Verdú nebude hrát derby. To se hodí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele