Primera División - souhrn 28. kola

21.03.2009, 21:58, aktualizováno 22.03.2009, 22:57
Komentáře a souhrny
Real porazil jasně Almeríi, poté ale Barcelona rozdrtila Málagu a má stále šestibodový náskok. Mallorca porazila Atlético, konečně zabrala Valencie, jenž si přivezla důležitou výhru ze hřiště Santanderu. V souboji o záchranu porazila Osasuna Espanyol, Getafe si poradilo s Huelvou...

Villarreal CF - Athletic Bilbao 2:0

21.03.2009 20:00

Góly: 68. Santi Cazorla, 90+1. Matías Fernández

Villarreal se proti Athletiku Bilbao prosadil až v druhé půli, o dvoubrankové výhře domácích rozhodli Santiago Cazorla a Matías Fernandez.

První půle byla nevyrázná, změnu skóre nepřinesla. Lépe začal Villarreal, Gorku Iraizoze v brance otestoval Nihat Kahveci. Na druhé straně to zkoušel zdálky Gabilondo, ale Diego López jeho pokus s přehledem kryl. Jinak se hra odehrávala spíše ve středu hřiště, na další šance se čekalo až do druhé půle. Po změně stran se ale Villarreal výrazně zlepšil a přitlačil svého soupeře. Hned minutu po přestávce si v obranném zákroku málem dal vlastní gól Gabilondo. O sedm minut později se domácí Rossi dostal sám až před Iraizoze, ale pálil nad.

Nihat pak střílel jen do boční sítě, v 68.minutě už šel Villarreal do vedení. Rossi uvolnil do šance Cazorlu a ten prostřelil zprava Iraizoze. Hostům pak byl vyloučen Susaeta a šance domácích přibývaly. Další možnosti spálili Rossi a Llorente, skóre pečetil až pěknou samostatnou akcí Matías Fernandez. Villarreal si tím upevnil čtvrtou příčku v tabulce, v Lize mistrů bude nyní hrát s Arsenalem.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Valladolid 4:1

21.03.2009 22:00

Góly: 8. Frédéric Kanouté, 43. Frédéric Kanouté, 57. Luís Fabiano, 70. Frédéric Kanouté - 22. Henok Goitom

Sevilla porazila na domácí půdě Valladolid bez větších problému 4:1 a v tabulce si tak i nadále hájí svoji třetí pozici. Pro andaluský celek to bylo páté vítězství z posledních šesti duelů, naproti tomu Valladolid po třech vítězstvích v řadě utrpěl porážku, v tabulce je zatím devátý.

Domácím se povedl vstup do utkání, když už v sedmé minutě skóroval Kanouté, který si naběhl na přihrávku Romarica a přesnou střelou pravačkou překonal brankáře Justa Villara. Ve dvaadvacáté minutě bylo srovnáno, nikým neobsazený Henok Goitom na hranici pokutového území překonal ránou k levé tyči Andrese Palopa. Od této vyrovnávací branky bylo na hřišti až do konce prvního poločasu jen jedno mužstvo a to domácí Sevilla, která svoji převahu využila dvě minuty před koncem úvodního dějství, kdy Jesus Navas poslal centr z pravé strany hřiště přesně na nohu Kanoutého, který z voleje zavěsil do hostující branky - 2:1.

Druhý poločas pokračoval pod taktovkou domácího mužstva a v 57. minutě přišla další branka, Adrian vyslal svého brazilského krajana Luise Fabiana, který zvýšil už na 3:1. O pět minut později mohl útočník Luis Fabiano přidat svoji druhou branku, ovšem to by jeho hlavička nesměla skončit těsně vedle hostující branky. V 71. minutě dovršil hattrick domácí útočník Kanouté, Fernando Navarro poslal z levé strany hřiště pas na Kanoutého, který si poradil s brankářem Villarem a upravil tak skóre na konečných 4:1.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Sporting Gijón 2:1

22.03.2009 17:00

Góly: 44. José Javier Barkero (pen.), 55. Asier Goiria - 47. David Barral

Numancii čekal veledůležitý souboj nováčků s Gijonem a ta ho zvládla a připsala si vítězství. Přiblížila se tím na tři body od nesestupových příček. Gijon je jedenáctý, sedm bodů před Numancií.

Výhra domácích byla těžce vybojovaná, poslední půlhodinu totiž sorijský tým dohrával bez vyloučeného Morena. Numancia přitom do zápasu vstupovala s těžkým srdcem po poslední prohře 0:5 se Santanderem. Numancia byla v první půli lepší. Zastřeloval se Txomina Nagore, nejprve hlavičkoval a pak střílel z voleje. Obojí mimo branku. Čtyři minuty před poločasem mohla Numancia kopat penaltu, když Ayesa fauloval Arandu. Barkero se nemyýlil a domácí vedli 1:0.

Minutu po změně stran ale Sporting vyrovnal. Nunamcijská obrana špatně odvrátila centr z trestného kopu a Barral dorazil zblízka míč do sítě. Domácí opět zabrali, nebezpečně střílel z trestného kopu Barkero a Lafuente musel míč vyrazit na roh. O dvě minuty později už ale Numancia opět vedla. Na zpětnou přihrávku Gerarda si naběhl Goiria a Lafuente byl bezmocný. Goiria tak opět rozjásal domácí fans. Komplikace přišly vyloučením Morena, ale Gijon byl téměř bezmocný. Ale i ten nakonec dohrával bez vyloučeného Carmela.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Espanyol Barcelona 1:0

22.03.2009 17:00

Góly: 90. Javad Nekounam

Osasuna porazila brankou v nastavení Espanyol, pro který možná tato branka byla poslední kapkou. Katalánský celek hrající bez formy a pod velkým tlakem ztrácí na posledním místě na nesestupové pozice už osm bodů. To Osasuna sice stále patří osmnáctá sestupová přička na nesestupové pozice má ale minimální ztrátu.

Do utkání vstoupily oba celky velmi opatrně, domácí byli o něco lepším týmem, do žádných velkých šancí se ale nedostávali. Z nudy nevytrhla v prvním poločase diváky na stadionu Reyno de Navarro žádná akce. Ani druhý poločas však mnoho fotbalové krásy nenabídl, mnoho faulů a boj ve středu hřiště. Domácí si vytvářeli jen rádoby tlak a hosté bez potřebného sebevědomí ani jednou pořádně neohrozili brankáře Roberte Fernandeze. Když už se zdálo, že utkání spěje ke svému konci, tak v 92. minutě vstřelili domácí z ničheo nic branku, Punaluv centr z přímého kopu skončil na hlavě Nekounama, který přesnou hlavičkou překonal bezmocného Kameniho a v Pamploně se mohlo slavit.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Recreativo Huelva 2:1

22.03.2009 17:00

Góly: 63. Roberto Soldado, 66. Roberto Soldado - 47. Cristian Maidana

Dva přímí konkurenti bojující o záchranu svedli bitvu, která nakonec svého vítěze našla a popravdě vcelku zaslouženě. Getafe opustilo přímou bránu ohrožení a ve vyrovnané tabulce se dokonce posunulo na 13. místo, Huelva klesla na 15. pozici. Hrdinou se stal hrot Roberto Soldado, který za stavu 0:1 dvěma brankami v rozmezí tři minut duel zcela otočil.

Jak už bývá ve Španělsku zvykem, první poločas byl gólově spíše nudnějším odvarem druhého, v tom se totiž urodily hned tři brankové možnosti a celkový pohled hry se výrazně zlepšil a zrychlil. Domácí výhrou "zachránili" krk kouči Victoru Munozovi, nad nímž visel Damoklův meč a dále tak bude pokračovat ve své funkci.

Getafe bylo skoro po celý zápas lepším týmem, první inkasovaný gól však jejich sebevědomí výrazně srazil dolů. V úvodní obrovské příležitosti se ocitl hostující Jesus Vazquez, který svou prudkou hlavičkou ale orazítkoval jen levou tyč Jacobovi svatyně. O čtyři minuty později vypálil perfektně z 20 metrů Javier Casquero, gólman Asier Riesgo avšak dobře kryl. Getafe v dalším průběhu kontrolovalo hru, Adrian Colunga zamířili opět jen do tyče a nechal tak stánek Coliseum Alfonso Perez pouze v pokračujícím napjetí.

Hra se po úvodní čtvrthodině hry uklidnila a dít se věci začaly až v poslední desetiminutovce prvního dějství. Nejprve hlavička Soldada minula volnou klec o milimetry, o něco později mířil asi ve stejné vzdálenosti mimo rychlou ranou Esteban Granero.

Druhý poločas začal velmi nečekaně a hosté využili agresivního nástupu do hry. Menší hrubku domácí obrany potrestal Cristián Maidana, jenž na hranici vápna zatáhl míč blíže k brankáři a střelou do horní poloviny branky k vzdálenější tyči otevřel skóre - 0:1. Pak Huelvu držel gólman Asier Riesgo, hlavičku střídajícího Manu Del Morala vytěsnil mimo nebezpečí konečky prstů.

Jenže na kanonádu Soldada o něco později byl již krátký. Po centru Manua Soldado brilantně zpracoval těžký míč a akrobatickým lobem přehodil z hranice vápna všechny přítomné. Getafe to okamžitě nabudilo, o dvě minuty později totiž opět dlouhý centr asi ze 60 metrů zprava do vápna dostal Uche, jeho pokus vyrazil jednoruč Riesgo jen před sebe a Soldado dorážel do prázdné branky - 2:1.

Hosté se už do dalšího vážnějšího tlaku nedostali a Getafe pohodlně kontrolovalo hru. Příště se bude pokoušet potvrdit formu ve Valencii, Huelva naopak přivítá Sevillu. Ani na jednoho tak nečeká snadný oříšek.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Valencia CF 0:1

22.03.2009 17:00

Góly: 78. Juan Mata

Valencie se po šesti utkáních dočkala vytouženého vítězství, dosáhla na něj i přesto, že hrála skoro celý druhý poločas v deseti a v poslední minutě se proti ní kopala penalta. V tabulce se netopýři posunuli na šesté místo, naopak Racing zůstává desátý.

Do prvního poločasu vstoupili aktivněji domácí hráči, se střelou Christiana si poradil brankář Cesar Sanchez, poté pálil nepřesně Jonathan Pereira. V další šanci domácího mužstva nechat vyniknout hostujícího brankáře Cesara Sancheze Oscar Serrano. Valencie byla v prvním poločase v útoku bezzubá a byla ráda, že do kabin se šlo za stavu 0:0.

Hned v úvodu druhého poločasu byl vyloučen hostujícího obránce Alexis, který uviděl druhou žlutou kartu. Na jeho pozici se přesunul Albelda, jenž o poločase vystřídal Edua. Druhý poločas byl naproti tomu, že hosté hráli v deseti daleko vyrovnanější. Hostující fotbalisté zahrozili prostřednictvím Pabla Hernandeze, jehož ale naposlední chvíli zastavil stoper Garay. Hernandez se následně dostal do další střelcké pozice a tentokrát se dostal i ke střele, tu mu ovšem chytil dobrým zákrokem Tono. Jediná branka utkání přišla v 78. minutě, kdy střídající Mata po pěti minutách pobytu na hřišti překonal po rychlém brejku a přesném centru Hernandeze brankáře Tona - 0:1. Domácí vrchli všechny síly do útoku a vyplatilo se, v 94. minutě měl k dispozici Oscar Serrano pokutový kop za faul Albiola na Pereiru, ovšem Serrano svůj pokus poslal do břevna hostující branky a na stadionu El Sardinero zavládlo velké zklamání.

Více informací k zápasu

Real Madrid - UD Almería 3:0

22.03.2009 17:00

Góly: 24. Marcelo, 53. Klaas-Jan Huntelaar, 66. Klaas-Jan Huntelaar

Real Madrid pokračuje v pronásledování Barcelony a v 28. kole přehrál doma andaluskou Almeríi v poměru 3:0. Utkání rozhodl začátek druhého poločasu a dva góly Huntelaara. Almería se tak ocitla nad prahem sestupu.

První z "jedenácti finále" má Bílý balet úspěšně za sebou. Na Santiago Bernabéu se představil poprvé jako trenér španělského celku Hugo Sánchez, bývalá legenda Realu, ale jeho svěřenci si odnesli porážku. Ani tentokrát Almería tedy na cizím hřišti nevyhrála.

Juande Ramos, kouč domácího celku, nechal na lavičce argentinské duo Gago - Higuaín, místo nich nastoupili Sneijder a Marcelo. Hugo Sánchez nemohl počítat s Negredem a místo Ortize poslal do útoku talentovaného Piattiho.

Hosté začali svižně a domácí se nestačili divit. V 7. měl velkou šanci Kalu Uche, ale Casillas jeho hlavičku zneškodnil. Na straně domácích měl dva nesmělé pokusy Raúl. Ve 22. minutě vystřihl nůžky Piatti, snad aby potěšil svého trenéra - specialistu na tuto střelu - ale ty šly vedle.

Zničehonic se tak dostali do vedení domácí. Ve 23. minutě se před vápnem dostal ke střele Marcelo a propálil vše před sebou včetně brankáře Alvese. Mladý Brazilec byl na druhém křídle příjemným překvapením zápasu. Pak zabránil šanci hostí Cannavaro po chybě Pepeho. Další příležitost měl ve 40. minutě Mané, ale Casillas jeho střelu levačkou vyrazil. To bylo za celý, poměrně nudný, první poločas vše.

Pět minut po přestávce měl dvě šance Marcelo. Nejprve jeho ránu vyrazil Alves na břevno a minutu poté po průniku Robbena střelu Marcela gólman Almeríe vykopl špičkou kopačky. Po následném rohu se ovšem už skóre měnilo, když po závaru ve vápně nekompromisně zavěsil levačkou volejem Huntelaar.

V 61. minutě měl gólovou příležitost Heinze, jehož hlavičku vykopl z brankové čáry vystřídavší Ortiz. V 65. minutě se opět prosadil Huntelaar po pěkné přihrávce Sneijdera na Robbena, kterého Alves vychytal, ale odražený míč vrátil "Hunter" do sítě.

V 74. minutě předvedl povedenou individuální akci Raúl a na opačné straně zase zachránil Casillas, na kterého pálil zblízka Corona. Posledním vzrušením v zápase byla laxní malá domů Robbena, kterou vystihl Ortiz a následně vychytal Casillas.

Vítězstvím si Real upevnil druhou příčku a stále se drží v závěsu za Barcelonou. Almería by naopak mohla mít sestupové starosti, jelikož se nachází jen tři body před sestupovými příčkami.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Betis 1:1

22.03.2009 17:00

Góly: 9. Joan Verdú - 33. Sergio García

Deportivo doma jen remizovalo s Betisem a nechalo se tak předskočit Valencií, která zvítězila v Santanderu. Pro domácí to znamená pád z pohárových příček, nyní okupují sedmou pozici. Betis si na druhé straně tabulky cenným bodem z venku vylepšil pozici při boji o záchranu.

Svěřenci trenéra Lotina začali utkání svižně, hned v první minutě to z dálky zkoušel bek Juan Rodriguez, o chvíli později musel před Verdúem zachraňovat Ricardo. V dalších několika minutách začal úřadovat Betis, ve veliké šanci byl Ricardo Oliveira. Gól však padl na druhé straně, vedení domácím pohotově zajistil špílmachr Verdú.

Hosté na obdrženou branku reagovali zvýšenou aktivitou a to se jim vyplatilo, ve 33. minutě napnul síť domácí branky Sergio García. Další šanci měl španělský útočník jen o chvilku později, Emanovu přihrávku však nevyužil tak, jak se sluší a patří, a protože první poločas už žádnou další gólovou šanci nenabídl, šlo se do kabin za stavu 1:1.

Ve druhé půli měla sice La Coruňa míč v drtivé většině na svých kopačkách, diváci na tribunách se však pražádného vzrušení dočkat nemohli, z nudy je mohl vytrhnout snad jen Mark Gonzales v 52. minutě, nemířil však přesně. Domácím nepomohlo ani nasazení zkušeného záložníka Valeróna a poločasový výsledek tak zůstal nezměněn.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Málaga CF 6:0

22.03.2009 19:00

Góly: 18. Xavi, 24. Lionel Messi, 32. Thierry Henry, 43. Samuel Eto'o, 51. Dani Alves, 57. Samuel Eto'o

Katalánský klub byl v tomto zápase jasným favoritem, ale Malaga už v tomto ročníku La Ligy několikrát potrápila a překvapila svého protivníka. V tomto zápasu si ale hostující celek svou reputaci pokazil, jelikož domácím vůbec nestačil a připsal si vysoký debakl.

První nebezpečnou střelu na Goitiu vyslal francouzský forvard Henry, ale brankář hostí si věděl rady. Tlak Barcelony ale začal s přibývajícími minutami gradovat a v 19. minutě vyústil v první branku. Eto'o našel zcela volného Xaviho a ten se levačkou trefil k zadní tyči - 1:0.

Jen šest minut však trval tento výsledek, poté si totiž vzít do své moci vzal argentinský borec Messi a nedal hostujícímu brankáři nejmenší šanci reagovat. Malaga v této fázi hry vůbec nestíhala a na Nou Campu tvořila "křoví" domácím fotbalistům. Ti si zápas vyloženě užívali a potvrdili to opět v 32. minutě, kdy, zatím nejlepší hráč na hřišti, Xavi našel přesným pasem Henryho a ten už si v takových situacích ví velmi dobře rady - 3:0.

To však v první půli nebylo ze strany Barcelony vše a hostující hráči už se určitě modlili, aby alespoň tento první poločas skončil. Ve 43. minutě totiž napřáhl kamerunský "shooter" Eto'o, trefil se přesně a zvýšil tak náskok svého celku. O poločase tak svítilo skóre 4:0 a pokud by to tímto tempem narůstalo i v poločase druhém, byly by na fanoušci na Nou Campu svědky opravdové exhibice.

Na fotbalistech Malagy už bylo po přestávce patrné, že tenhle zápas dohrají jen z nutnosti. Ale Barcelona byla rezolutně proti, v 51. minutě měl po centru Iniesty skvělou příležitost Dani Alves, nezaváhal a svou hlavičku přesně umístil. To však nebyl konec, o šest minut později se k míči dostal Eto'o a podruhé v utkání skóroval - 6:0.

Po tomto momentu už se domácí fotbalem hlavně bavili, nikam se zbytečně nehrnuli a vypadalo to, že to je jen tréninkové utkání, ve kterém Blaugranas nacvičují kombinační akce a přečíslení v útoku. Do konce zápasu už se ale žádná situace, která by skončila brankou neodehrála, a tak si domácí FC Barcelona připisuje tři body za vysoké vítězství 6:0.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Atlético Madrid 2:0

22.03.2009 21:00

Góly: 24. Aritz Aduriz, 90. Chori Castro

Mallorka potvrdila vzestup formy a vyřídila Atlétiko Madrid poměrem 2:0. V tabulce se vyšplhala už na dvanácté místo, Atlétiko zůstává páté, i když jen díky dobrému skóre.

Mallorka byla lepším týmem, diváci na ONO Estadi na Baleárách mohli být spokojeni. Aritz Aduriz poslal ve 24.minutě domácí do vedení, skóre uzavřel střídající Gonzalo Castro. Neporazitelnost Mallorky čítá již sedm zápasů. Atlétiku nyní chybí na čtvrtý Villarreal pět bodů. Domácí mohli od začátku do hry nasadit Jurada, který je v týmu na hostování právě z Atlétika. Zápas se rozjížděl pozvolna, pro zranění musel odstoupit hostující Antonio López, první střelecký polkus měl domácí Cleber Santana, ale Leo Franco byl připraven. Další akce Mallorky už skončila gólem. Obloučkem poslal za obranu míč Arango, Varela přihrál do šance Adurizovi a ten také přeloboval vyběhnuvšího Lea Franka.

O deset minut propáslo Atlétiko šanci vyrovnat, ale centr Simaa hlavičkoval ve velké šanci vedle branku Aguero. Další možnost spálil Aguero těsně před přestávkou, to ho do šance vyslal Forlán. Dalším zraněným byl stoper Atlétika Heitinga. V 55.minutě bylo málem srovnáno, Maxi Rodríguez si narazil s Forlánem, ale pak trefil jen břevno! V 71.minutě byl opět v akci Forlán, ale zakončil jen slabě a vedle. Další šance hostí skončily nepřesnou střelou Forlána a zákrokem Aouateho při trestňáku Simaa. Mallorka tak v závěru potvrdila výhru, když Aduriz přihrál Castrovi, ten obešel Lea Franka a stanovil konečné skóre na 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona28223384:2469
2.Real Madrid28203566:3163
3.Sevilla FC28166642:2654
4.Villarreal CF28139645:3748
5.Atlético Madrid28127956:4343
6.Valencia CF28127948:4043
7.Deportivo La Coruña28127937:3743
8.Málaga CF28127945:4643
9.Real Valladolid281231342:4639
10.Racing Santander28891134:3533
11.Sporting Gijón281101736:5933
12.RCD Mallorca28881233:4632
13.Getafe CF287101138:4231
14.Athletic Bilbao28871337:4831
15.UD Almería28871333:4631
16.Real Betis28791238:4430
17.Recreativo Huelva28791227:4030
18.CA Osasuna286111128:3329
19.CD Numancia28821830:5626
20.Espanyol Barcelona284101425:4522

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (136)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fu, tak to su doležité 3 body pre Villarreal...., bude to ešte boj o ligu majstrov...dukam, že so štastným koncom pre Villarreal

Reagovat
madridcan

paradny kurz vysiel,ale uvidim ako mi to este pojde dalej na tikete...budem rad za hocijaku financnu injekciu

Reagovat
irik

Matigól .

Reagovat
madridcan

hattrick dal frederic...a zachranuje mi tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Po sobotní PD tu snad ještě 4 komentáře nikdy nebyly

Reagovat
sosna

Nehrála Barca ani Real no....

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má L.Fabiano na hlavě? Jsem ho včera vůbec nepoznal.

Reagovat
-Kopy-

Sekáč.

Reagovat
Gazza.8

vykon nic moc...hunter obul strelecky kopacky a zase palil, vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

nj, je to zabijak , ale aj Marcelo hral velmi dobre, ta delovka , mal tam este 2 dalsie golovky ale mal smolu ze to tam nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i bez opor to dopadlo nad očekávání. To je snad nakopne a to 4. místo urveme.

Reagovat
-Kopy-

Olééé, todle je přesně to co jsme potřebovali. Teď to bude jízda.

AMUNT VALENCIE

Reagovat
madridcan

klasicky sme znova mali len jeden polcas dobry...No,ale dolezite 3 body su doma a Huntelaar si zasluzi pochvalu

Reagovat
Oxbow

goool ... tak tomu rozumim krasne se na to kouka

Reagovat
smazaný uživatel

to od Huntelaara neni ještě jiná fotka, že je všuda tahle?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se nerad fotí

Reagovat
vitasrp

Je tu nějaký schopný madridský fanoušek, který by mi popsal výkony, které Huntelaar předvádí v dresu Realu?? A nejde mi jenom o goly, spíše jak je schopný se zapojit do kombinace, jak je aktivní, kolik procent míčů podrží a naopak kolik jich zase ztratí(tak nějak odhadem) atp..

Reagovat
smazaný uživatel

Má perfektní výběr místa, o tom netřeba diskutovat. Je to typově podobný hráč jako Van Nistelrooy, má čich na góly, dobrý hlavičkář. Jinak neřekl bych že je to moc hráč do kombinace, mi se moc nelíbí, ale góly dává a to je to co se od útočníka čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

svata trojica + xavi = 4:0

Reagovat
Oxbow

Reagovat
Xavi

Ole le le, Ola la la, Que del Barca es, que hi ha.

Reagovat
smazaný uživatel

No, vyhra dobra, 3 goly. Ale vykon špatny. Přece na domacim hřišti nas nemuže Almeria přehrávat. Chyběl nam Gago. Neměly jsme vbc střed hřiště, Lass na vše sám nestačil. V rozehrávce jsme byly hrozni, každý míč jsme dali soupeři. Téměř jsme si nevytvořily trvalý tlak, jen naznaky. Centry daleký a dlouhy, vysoky. Nepřesná hra. Almeria byla lepší asi. Jinak, dobře hral Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Realu by si měli jít vyprat dresy od ušmudlaného vítězství. Pak by si měli pustit video se sestřiihem zápasů Liverpoolu, protože takhle vypadá krásnej fotbal ...

Z Realu totiž bolí oči

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, však neboj, vy spadnete na hubu

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, ale teď je to nádherný. A pokud přijdou porážky, tak doufám, že neuděláme takovou ostudu před celym světem ... jak RMA

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že mě tak blbe děcko, co žije jen z uspěchu nemuže nasrat

Reagovat
Tomanatura

Mám nejradši ty, kteří si myslí, že jsou něco víc, když jejich tým (se kterým nemají společného vůbec nic) vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

jj závist je mocná čarodějka, ještě když United dostali 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do řešit jinam, tady je Španělsko

Reagovat
One-Real

Ty jsi vůl..

Reagovat
Tomanatura

Přesně o tomto jsme mluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám za Live hrát nebo ho trénovat, abych s nim měl něco společnýho? Prostě mu fandím, mám je rád. A doufám, že se někdy podívám na Anfield.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim já asi blbě četl před osmifinále LM. Liverpool prej hraje hnusnej fotbal a Real je king. Když něco neviš, tak nepiš nic před zápasem ve kterym se baletky takhle strapní

Reagovat
smazaný uživatel

Doplň si znalosti českého jazyka, když se nechceš ztrapňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

upozorňovat na něčí chybičky je ještě trapnější, než to, co předvádí RMA na hřišti....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš komplex, nebo si nedovedu vysvětlit, že v každém tvém přiblblém příspěvku skloňuješ Real Madrid ve všech pádech.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty máš komplex? Urážet fotbal Liverpoolu je taky nesmyslný, při tom co předvádí. Navíc kroť ty sprosté slova, když už upozorňuješ na lehké gramatické chyby. A pokud jsem děcko, kolik let máš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neurážím fotbal Live, jen sem konstatoval, že jste u nas hraly jako posraní. To je holý fakt. A že ted mate serii tří vyher, to nic neznamena. Předtím ste hraly pul roku hovno. A jaka sprosta slova jsem použil? Že jsi blbe děcko? Jo aha, pardoon, ty víš přesně vždycky všecko nejlepe

Reagovat
Dubov

Na zápas jsem začal koukat až chvíli před třetím golem, ale možná jsem měl dělat radši něco jiného. Hra jako vždy tragická, spoléháli jsme jenom na protiútoky a vůbec nic nehrály. Střed jako by neexistoval a skoro jsme si nebyli schopný dát přihrávku na kratší vzdálenost. A Heinze je totální dřevák. Ale berte to tak že hodnotím posledních cca 30 minut, takže nevím co se dělo předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

To samý, akorat jsme daly 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

zas az tak efektivni nie su

Reagovat
Oxbow

Hehe hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Henry si ďalšiu sezónu určite zaslúži a musím iba povedať, že v posledných zápasoch hrá veľmi uvoľnene čo mu len pomáha a dovolí si už aj nejakú "extra" kľučku. Pre mňa po Xavim najlepší hráč polčasu. Teraz by som nechal odpočivať Messiho a poslal by som Hleba nech si zahrá. Čo sa týka Caceresa tomu stále nemôžem prísť na chuť keď sa dostane pod seba menši tlak zazmetkuje s rozohrávkou. Ostatní pohoda. Inak sa mi páči, že naši sa sa po góle nehrnú dopredu ale držia loptu a tak vlastne znemožnia súperovi nejakú rýchlu odpoveď (otrávia ich) a aj na konci polčasu kontrola lopty - poučenie zo zápasu s Lyonom.

Inak newiete čo je s Yayom?

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, zatím je to klasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám samozřejmě na mysli zápas Barci, aby si to někdo nezaměnil s útočníkem Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tohle nejsou lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Malaga otocime !

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Huntelaar rozhodně jsem to od něj nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem fazona

Reagovat
smazaný uživatel

Cacerés

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Yaya podla prvých správ 15 dní out

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar se pěkně roztřílel. Jen tak dál :), a koukam, ze barcelona ten titul asi fakt chce...

Reagovat
madridcan

vsak ich to doraz prejde

Reagovat
madridcan

Takze Ksindl napisal,ze Real by si mal zapnut liverpool a uvidiet ako sa hra futbal.Real aj Liverpool hrali v tu istu dobu...hmmm mame docinenia s nejakou vyssou mocou?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic nebranilo ralu ani live aby si pozreli barcu a co to sa priucili

Reagovat
madridcan

hovorim tu o barce aspon nejakym naznakom.Ano uhadol si nie,tak potom si reaguj na ksindla a jemu podobnych.Mne ty nemusis robit reklamu na barcelonu.Barca si svojou peknou hrou a vysledkami robi reklamu sama.Dakujem za pochopenie

Reagovat
smazaný uživatel

reagovat sa tu snad smie, takze klidek chlape

Reagovat
madridcan

ja len podotykam,ze sa ma tvoja reakcia nijak netyka,takze nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, další debakl do sbírky

Báááááárca!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Další kláda

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

každopádně dneska hodně zajímavý výsledky případných soupeřů v semifinále LM, Liverpool 5:0, Barca 6:0, oba proti docela silným soupeřům... doufám že Barca i LFC postoupí a potkaji se v co nejlepší formě, mohlo by to pak být zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

28 zápasů - 84 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi Henry Valdes Caceres

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zase jednou válec. Už osmkrát v sezoně jsme dali pět a více gólů!

Reagovat
smazaný uživatel

má niekto informácie ohľadom XAVIho a INIESTU?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné góly, krásná hra, v prvním poločase totální válec - Malaga nevystřelila ani na ani mimo bránu, držení míče 76 %, druhý poločas horší, ale přesto pěkný.

Ale ty zranění ... Hlavně Iniestovi ať nic není, to je náš motor a s Messim asi nejdůležitější hráč teď. Xavi taky důležitý, ale ten snad ten kotník ledoval jen tak kvůli nějkému nakopnutí. Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa prvých správ, záložníci, Yaya Touré a Andres Iniesta budou chýbať Barcelone 15 dní

Reagovat
smazaný uživatel

díky za info. To je vcelku ještě dobrá zpráva

Reagovat
madridcan

ej jak rychlo je suhrn k barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak perfektní, až mě to nudí.

Reagovat
herbage

No, kdyby utkání ukončili v 60. minutě, nikdo by se asi nezlobil, ale do ní to byla zkrátka nádhera, co 10 minut, to gól. Jinak koukám že Hleb je asi totál odepsanej, když nestřídal ani Xaviho, ani Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

osud Hleba a Henryho je v dost ohledech podobný. Sice nebyl Titi takhle tragédní, ale taky se rozehrál až ve druhé sezoně. Uvidíme, jak se (ne)chytne Hleb. Každopádně máš pravdu, že kdybych si měl vybrat, tak bych ho v létě poslal určo pryč

Reagovat
herbage

No nevím jak až je Hleb tragédní třeba na trénincích, ale horší to poslední půlhodinku s ním být nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

uf, nepřeháněj. Já se u toho výborně bavím. Takhle dobrý fotbal by sis měl fakt užít. Nejsem si jist, zda ještě nekdy budeš mít moc příležitostí tohle vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj užívám si to, zvlášť po minulé sezoně. Ale radši mám zápasy, kde hrajeme skvěle, přesto se soupeř na něco zmůže a je tam alespoň trochu napětí, Malaga se nezmohla absolutně na nic...

Reagovat
smazaný uživatel

12ta asistencia pre Xaviho v La Lige

Piaty zápas v ktorom Barca dala do polčasu 4. góly

Messiho jubilejný 30 gól a 19ty v lige čím sa dotiahol na druhého Villu a Forlána, ktorí stíhajú Samuela Eto´a

Barcelona uštedrila Malage novú historickú porážku, keď prekonala výhru zo sezóny 1950/51 keď Blaugranas vyhrali 7:2

Zápas videlo 75 178 divákov

Eto´o zaznamemal 25. gól a upevnil si vedenie v Pichichi a naviac Eto´a delí od svojho maxima 26 gólov, ktoré nastrielal v sezóne 2005/06 iba jediný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta min. 15 dní mimo

Reagovat
smazaný uživatel

a Toure ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je reprepauza. To tak nebolí. Na LM bude fit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je špatný

Reagovat
herbage

To už je vážně smůla

Reagovat
smazaný uživatel

budou chybět repre, takže je skoro dobře, že si aspoň odpočnou

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 15 dní je odhad, klidně to může být déle. Navíc Xavi taky

Reagovat
madridcan

myslim si vsak,ze aj virus FIFA si vyziada svoje obete

Reagovat
smazaný uživatel

hm, je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS BARCA!!! Tak takhle se hraje fotbal, nádhera, takove akcičky ...Valdés - sice moc práce neměl ale pár zakroků měl pěkných, hlavně jak chytil tu hlavičku z rohu Caceres mně mile překvapil, podle mně odehrál skvělý zápas! Alves taky dobře, a pěkný gol! Nejlepší podle mně XAvi gol a ješte 3 asistence - nejlepší záložník na světě ...Messi to byl užasný gol, sice pak spálil náke šance a někdy ho to trochu nudilo, ale není pochyb že je nelpší hráč na světě Eto'o - taky dobrý, 2 goly, Pichichi a Henry taky dobrej výkon BARCA kráčí za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Bol Cruijfov dream team a toto je Guardiolov dream team!!! Fantázia! Valdés, Henry, Xavi , Alvés a Iniesta geniálne výkony Etoo, Caséres, Sylvinho a Rafa výborné výkony sklamal ma Messi- nádherný gól to je pravda, ale v 2.polčase príliš sebčil a moho, nahrávať + pozahadzoval toho veľa ale za ten gól to stálo

každopádne buduje sa nová éra barcy-éra, ktorá bude silnejšia ako rijkaardova a možno vyrovnaná cruijfovej (môj názor) veď už sme aj prekonali samé rekordy a 100 gólov je za dverami a preto si žiadam zo všetkého najviac predlženie zmluvy s pepom neviem prečo sa neustále špekuluje, žeby mal po budúcej sezóne odísť-pep jednoducho musí ostať! MUSÍ! a s ním ostane aj táto fantastická éra.

Reagovat
smazaný uživatel

Je samozřejmě vyloučené, že by Guardiola někam odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

vylúčené?? nie niekam ale špekuluje sa o náhrade txikiho atď vraj sa pep necíti na to, aby udržal tím na vrchole na viac ako 2 sezóny a to by bola obrovská škoda

Reagovat
madridcan

tak je mozne,ze ma teraz len stastie...ako samozrejme,ze tieto vysledky niesu stastie ani nahoda,ale co ja viem?Nemyslim si,ze to moze dlho vydrzat

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě, že Barca nemůže dávat takovéhle příděly každou sezonu. Je naprosto jasné, že tohle je výjimka, ale jde o styl a kvalitu hry a v tomhle prostě Pepek navázal a ještě vylepšil Barcelonu Rijkaardovu

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´a by som zaradil do prvej skupiny medzi Xaviho a spol

Reagovat
smazaný uživatel

briane dajme tomu no......

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to klapalo jak Etoovi tak Henrymu, Messi trošku pokulhával

Reagovat
smazaný uživatel

ale konečne sa trafil sammy každopádne henry hrá super obdobie z arsenalu a leo ?? 10 od sportu si nezaslúžil ale to sú blázni no.......

Reagovat
Xavi

Ještě dlouhá cesta, aby se vůbec přiblížili Rijkaardové éře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo o tom proboha spekuluje?

Reagovat
minoLFC

fuhaaa...keby že postupime cez Chelsea tak som zvedavý na zápas s barcou...obidve mužstva to v posledných zápasoch pekne dávajú

Reagovat
smazaný uživatel

a jen tak cvičně dávám poklonu a poděkování Pepkovi. Ohromná práce

Reagovat
smazaný uživatel

jj jirí len aby ostal čo najdlhšie a nie už po budúcej na to sa modlím pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

neřeš to pořád. Odvolaný nebude a sám neodejde, pokud si nebude myslet, že dělá dobře pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to neriešim len sa toho obávam

Reagovat
smazaný uživatel

99.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro nejlepší tým sezony 08/09 FC Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro BARCU

Reagovat
smazaný uživatel

tak to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

84 vstřelených gólů ... moc sem zvědavý na konečný stav

Reagovat
madridcan

uz sa to nezmeni si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale změní, ale jen trošku....Nebudou tam dvě cifry, ale tři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henry 20 zápasů v lize v základu - 15 gólů a šest asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

není asistence, jako asistence, ta včerejší byla za půlgól

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě si nemůžu pomoct, ale je čas udělat Espaňolu pá, pá. Z tohohle už se nezvednou

Reagovat
madridcan

Ani po hladkém vítězství 3:0 nad Almerií nebyl trenér Barcelony Pep Guardiola úplně spokojen. "Odehráli jsme dobrý první poločas a pak patnáct minut z druhé půle. Ale jsem přesvědčen, že máme na to udržet takový výkon po celý zápas," prohlásil. akosi si pletiete superov barcelony.Pred zapasom to bolo Santander a teraz Almeria

Reagovat
Lorcan

ještě 3:0 místo 6:0

Reagovat
madridcan

ou fakt vazne...diky

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle nesouhlasím. Nevím, proč by měli hráči dřít až do konce, když vedou o šest kusů. Těch zápasů je opravdu hrozně moc a já jsem rád, když kluci rozhodnou a pak tam půl hoďky dohrávají. Něco jiného je na začátku sezony, kdy je sil dost a něco jiného teď, když je únava v některých zápasech už hodně znatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to klasický mediální blábol... Podle mě to nemyslí vážně a hráči to vědí.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože možná právě toto způsobuje ty naše výpadky - jako proti Lyonu či Atléticu, kdy tým z ničehonic úplně přestane hrát a neví která bije.

Reagovat
smazaný uživatel

Super vykon Realu hlavne me prekvapil Marcelo, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vykon Realu Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žijí objektivní fanoušci!

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca paráda, snad je záchrana nemine.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele