28. kolo
22.03.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Betis 1:1

Deportivo doma jen remizovalo s Betisem a nechalo se tak předskočit Valencií, která zvítězila v Santanderu. Pro domácí to znamená pád z pohárových příček, nyní okupují sedmou pozici. Betis si na druhé straně tabulky cenným bodem z venku vylepšil pozici při boji o záchranu.

Svěřenci trenéra Lotina začali utkání svižně, hned v první minutě to z dálky zkoušel bek Juan Rodriguez, o chvíli později musel před Verdúem zachraňovat Ricardo. V dalších několika minutách začal úřadovat Betis, ve veliké šanci byl Ricardo Oliveira. Gól však padl na druhé straně, vedení domácím pohotově zajistil špílmachr Verdú.

Hosté na obdrženou branku reagovali zvýšenou aktivitou a to se jim vyplatilo, ve 33. minutě napnul síť domácí branky Sergio García. Další šanci měl španělský útočník jen o chvilku později, Emanovu přihrávku však nevyužil tak, jak se sluší a patří, a protože první poločas už žádnou další gólovou šanci nenabídl, šlo se do kabin za stavu 1:1.

Ve druhé půli měla sice La Coruňa míč v drtivé většině na svých kopačkách, diváci na tribunách se však pražádného vzrušení dočkat nemohli, z nudy je mohl vytrhnout snad jen Mark Gonzales v 52. minutě, nemířil však přesně. Domácím nepomohlo ani nasazení zkušeného záložníka Valeróna a poločasový výsledek tak zůstal nezměněn.

Autor: Jiří Krejčí / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele