28. kolo
22.03.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

CD Numancia - Sporting Gijón 2:1

Numancii čekal veledůležitý souboj nováčků s Gijonem a ta ho zvládla a připsala si vítězství. Přiblížila se tím na tři body od nesestupových příček. Gijon je jedenáctý, sedm bodů před Numancií.

Výhra domácích byla těžce vybojovaná, poslední půlhodinu totiž sorijský tým dohrával bez vyloučeného Morena. Numancia přitom do zápasu vstupovala s těžkým srdcem po poslední prohře 0:5 se Santanderem. Numancia byla v první půli lepší. Zastřeloval se Txomina Nagore, nejprve hlavičkoval a pak střílel z voleje. Obojí mimo branku. Čtyři minuty před poločasem mohla Numancia kopat penaltu, když Ayesa fauloval Arandu. Barkero se nemyýlil a domácí vedli 1:0.

Minutu po změně stran ale Sporting vyrovnal. Nunamcijská obrana špatně odvrátila centr z trestného kopu a Barral dorazil zblízka míč do sítě. Domácí opět zabrali, nebezpečně střílel z trestného kopu Barkero a Lafuente musel míč vyrazit na roh. O dvě minuty později už ale Numancia opět vedla. Na zpětnou přihrávku Gerarda si naběhl Goiria a Lafuente byl bezmocný. Goiria tak opět rozjásal domácí fans. Komplikace přišly vyloučením Morena, ale Gijon byl téměř bezmocný. Ale i ten nakonec dohrával bez vyloučeného Carmela.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele