28. kolo
22.03.2009 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Atlético Madrid 2:0

Mallorka potvrdila vzestup formy a vyřídila Atlétiko Madrid poměrem 2:0. V tabulce se vyšplhala už na dvanácté místo, Atlétiko zůstává páté, i když jen díky dobrému skóre.

Mallorka byla lepším týmem, diváci na ONO Estadi na Baleárách mohli být spokojeni. Aritz Aduriz poslal ve 24.minutě domácí do vedení, skóre uzavřel střídající Gonzalo Castro. Neporazitelnost Mallorky čítá již sedm zápasů. Atlétiku nyní chybí na čtvrtý Villarreal pět bodů. Domácí mohli od začátku do hry nasadit Jurada, který je v týmu na hostování právě z Atlétika. Zápas se rozjížděl pozvolna, pro zranění musel odstoupit hostující Antonio López, první střelecký polkus měl domácí Cleber Santana, ale Leo Franco byl připraven. Další akce Mallorky už skončila gólem. Obloučkem poslal za obranu míč Arango, Varela přihrál do šance Adurizovi a ten také přeloboval vyběhnuvšího Lea Franka.

O deset minut propáslo Atlétiko šanci vyrovnat, ale centr Simaa hlavičkoval ve velké šanci vedle branku Aguero. Další možnost spálil Aguero těsně před přestávkou, to ho do šance vyslal Forlán. Dalším zraněným byl stoper Atlétika Heitinga. V 55.minutě bylo málem srovnáno, Maxi Rodríguez si narazil s Forlánem, ale pak trefil jen břevno! V 71.minutě byl opět v akci Forlán, ale zakončil jen slabě a vedle. Další šance hostí skončily nepřesnou střelou Forlána a zákrokem Aouateho při trestňáku Simaa. Mallorka tak v závěru potvrdila výhru, když Aduriz přihrál Castrovi, ten obešel Lea Franka a stanovil konečné skóre na 2:0.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele