28. kolo
21.03.2009 22:00 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Sevilla FC - Real Valladolid 4:1

Sevilla porazila na domácí půdě Valladolid bez větších problému 4:1 a v tabulce si tak i nadále hájí svoji třetí pozici. Pro andaluský celek to bylo páté vítězství z posledních šesti duelů, naproti tomu Valladolid po třech vítězstvích v řadě utrpěl porážku, v tabulce je zatím devátý.

Domácím se povedl vstup do utkání, když už v sedmé minutě skóroval Kanouté, který si naběhl na přihrávku Romarica a přesnou střelou pravačkou překonal brankáře Justa Villara. Ve dvaadvacáté minutě bylo srovnáno, nikým neobsazený Henok Goitom na hranici pokutového území překonal ránou k levé tyči Andrese Palopa. Od této vyrovnávací branky bylo na hřišti až do konce prvního poločasu jen jedno mužstvo a to domácí Sevilla, která svoji převahu využila dvě minuty před koncem úvodního dějství, kdy Jesus Navas poslal centr z pravé strany hřiště přesně na nohu Kanoutého, který z voleje zavěsil do hostující branky - 2:1.

Druhý poločas pokračoval pod taktovkou domácího mužstva a v 57. minutě přišla další branka, Adrian vyslal svého brazilského krajana Luise Fabiana, který zvýšil už na 3:1. O pět minut později mohl útočník Luis Fabiano přidat svoji druhou branku, ovšem to by jeho hlavička nesměla skončit těsně vedle hostující branky. V 71. minutě dovršil hattrick domácí útočník Kanouté, Fernando Navarro poslal z levé strany hřiště pas na Kanoutého, který si poradil s brankářem Villarem a upravil tak skóre na konečných 4:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele