Primera División - souhrn 23. kola

11.02.2012, 19:56, aktualizováno 13.02.2012, 22:53
Komentáře a souhrny
Real Sociedad porazil Sevillu a uniká sestupovým pozicím. Mezi vedoucími celky z Madridu a Barcelony je již desetibodový rozdíl, protože lídr soutěže otočil duel s Levantem, zatímco mistrovský celek prohrál v Pamploně. Doma se zadařilo Betisu, Rayu a Málaze, tři body má i Valencia a Villarreal...

Real Sociedad - Sevilla FC 2:0

13.02.2012 21:00

Góly: 64. Carlos Vela, 68. Rubén Pardo

Tradiční pondělní dohrávku tentokrát obstaral duel mezi domácím Realem Sociedad a hosty ze Sevilly. Utkání skončilo nakonec vítězstvím domácího celku v poměru 2:0. Sociedad o své výhře rozhodl dvěma góly ve druhém poločase. V tabulce se tak vyhoupl na dvanáctou pozici o bod před třináctou Sevillu, která se naopak propadla.

V prvním poločase sice gól nepadl, ale diváci na stadionu v San Sebastianu se rozhodně nenudili. Už ve 13. minutě se poprvé uvedl nejlepší muž utkání Carlos Vela, který si naběhl na kolmici Gutierreze a svou tvrdou ranou trefil břevno branky Sevilly.

Také hosté se dostali ke slovu a srovnali krok s domácími. Negredo se dostal k přihrávce od del Morala a hlavičkou také trefil břevno branky domácích. Mírně lepší byli v prvním poločase domácí a v další šanci se ocitl útočník Agirretxe, který střelou ze střední vzdálenosti jen těsně minul branku gólmana Palopa.

Ještě před koncem prvního poločasu se mohli domácí dostat do vedení. V závěrečné pětiminutovce se ve veliké příležitosti octil znovu Carlos Vela, ke kterému se dostal střílený centr ze strany a ocitl se sám před gólmanem Palopem, ale z bezprostřední blízkosti nedokázal zakončit přesně. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Domácí vstoupili do druhého dějství se stejným nasazením jako do toho prvního a se zodpovědnou aktivní hrou se nakonec dočkali prvního gólu. V 64. minutě se v podobné akci jako na konci prvního poločasu ocitl Carlos Vela a tentokrát se mexický útočník nemýlil - 1:0.

Sevilla prožívala v této fázi zápasu krizi, o čtyři minuty později inkasovala podruhé a znovu u toho byl Carlos Vela. Ten přistrčil balón v rychlé kombinační akci na volného Parda, který se parádní ranou trefil pod břevno branky hostujícího celku - 2:0.

Sevilla sehrála jeden z nejhorších zápasů v letošním ročníku španělské ligy a směrem dopředu nepředvedla ve druhém poločase téměř nic. Naopak mohla inkasovat potřetí, ale Antoine Griezmann nedokázal svou dorážku přesně zakončit. Závěrečné minuty zápasu už tak přinesly pouze některá střídání a zápas skončil zaslouženou výhrou domácích v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Levante UD 4:2

12.02.2012 21:30

Góly: 45. Cristiano Ronaldo (pen.), 50. Cristiano Ronaldo, 57. Cristiano Ronaldo, 66. Karim Benzema - 5. Gustavo Cabral, 63. Arouna Koné

Zase se Real musel v úvodu trápit a jako první inkasovat, aby nakonec otočil vývoj zápasu a porazil Levante 4:2. Hattrick zaznamenal Cristiano Ronaldo, další gól přidal Benzema na druhé straně se trefili Cabral a Koné. Utkání výrazně ovlivnila situace ze čtyřicáté třetí minuty, kdy byl vyloučen Iborra a Ronaldo navíc proměnil penaltu. Real tak vede ligu už o deset bodů.

José Mourinho vymyslel pro dnešní zápas velmi ofenzivní sestavu, ve které nechyběli Ronaldo, Benzema a Higuain. Vedle Xabiho Alonsa pak místo obvykle staženějšího spoluhráče nastoupil tvořivější Granero. A domácí na Levante vlétli, během prvních čtyř minut mu nepůjčili míč. A sami mohli skórovat, Benzema však krásnou akci na jeden dotyk zakončil střelou nad branku.

V páté minutě přišel šok pro Bílý balet, hosté se totiž z ničeho nic dostali do vedení. Farinósův centr ze standardní situace prodloužil Ramos k nikým nehlídanému Cabralovi, který hlavou zblízka nezaváhal. Vyrovnal už o chvilku později Karim Benzema, rozhodčí však nesprávně odmával ofsajd.

V sedmnácté minutě se v dobré palebné pozici ocitl Cristiano Ronaldo, ovšem zatím se jen zastřeloval. Poté měl Real i další slušné možnosti (Higuain například zblízka neprostřelil Munúu, Ronaldovy nůžky se také nesetkaly s úspěchem), my se však přesuňme až do úplného závěru prvního poločasu. Ve čtyřicáté třetí minutě se po míči v pokutovém území Levante sápali Higuain a Iborra, druhému jmenovanému se snesl míč na ruku, což nemohlo ujít pozornosti hlavního rozhodčího. Iborra zaslouženě za nešťastný zákrok uviděl druhou žlutou kartu, musel pod sprchy, Real navíc dostal k dispozici penaltu. Tu bezpečně proměnil Cristiano Ronaldo a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

A z druhého dějství uběhlo jen pět minut, když se skóre měnilo znovu. Higuain se na pravé straně šikovně uvolnil, ideálním centrem našel hlavu nabíhajícího Ronalda, který z bezprostřední blízkosti neměl problém dopravit balón do sítě. V padesáté sedmé minutě se pak Ronaldo ukázal v tom nejlepším možném světle, když hattricku dosáhl dokonalou střelou pod břevno.

Uběhlo jen dalších šest minut a padla další branka, tentokrát však do sítě Ikera Casillase. Levante sehrálo fantasticky svůj rychlý protiútok, míč se po ose Koné-Valdo-Serrano vrátil zpět ke Konému, jenž hlavou zavěsil. Ovšem už za další chvilku vedl Bílý balet opět o dva góly, po přiťuknutí Ronalda se perfektní technickou střelou na zadní tyč prosadil Karim Benzema.

Real měl v závěru ještě další šance, branka Munúy už však zůstala do konce zápasu zavřená. Merengues tak i přes počáteční problémy porazili Levante 4:2 a zvýšili svůj náskok před druhou Barcelonou na deset bodů.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 3:1

12.02.2012 19:45

Góly: 16. Marco Rubén, 64. Borja Valero, 73. Júlio César (vl.) - 50. Iñigo López

Pod taktovkou nového trenéra se Villarreal snaží v novém roce vyhrabat z nelichotivých pozic a nyní konečně začínají přicházet výsledky. V rámci 23. kola Žlutá ponorka na domácí půdě porazila Granadu 3:1 a posunula se na čtrnáctou pozici. Granada se naopak díky Villarrealu propadla o pozici dozadu na patnácté místo a má o bod méně. Domácí o svém vítězství rozhodli ve druhém poločase.

Domácí vstoupili do zápasu od samého začátku s cílem splnit svou roli favorita a první gól přišel už v 16. minutě utkání. Cani našel svou přihrávkou volného Marca Rubéna, který přízemní střelou k tyči překonal gólmana Cesara v brance Granady - 1:0.

Hosté neodehráli úplně nejlepší první poločas, ale přesto si v něm dokázali vypracovat šanci ke vstřelení gólu. Ve 27. minutě trefil kapitán Lopéz hlavičkou tyč branky domácích. Villarreal si však většinu akcí Granady pohlídal a sám byl více nebezpečný. Ani žádná jeho další akce se v prvním dějství neujala a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Granada vstoupila do druhého poločasu tím nejlepším možným způsobem a v 50. minutě se dočkala vyrovnání. Nejnebezpečnější muž hostujícího celku kapitán Lopéz už tentokrát hlavičkou nezaváhal a po rohovém kopu překonal brankáře domácích - 1:1.

V 58. minutě však byl donucen kapitán Granady Lopéz odstoupit ze hry kvůli zranění a od té doby to šlo s hosty z kopce. V 64. minutě dal Villarreal vedoucí gól a po přihrávce Camuňase se přesnou ranou pod břevno trefil Borja Valero. Domácí byli v této fázi zápasu jasně lepší a o pár minut později přidali třetí a rozhodující branku. V 73. minutě si smolným způsobem srazil balón do vlastní sítě gólman Julio Cesar a bylo to už 3:1.

Domácí už si vedení bez problémů pohlídali, ale přesto byl závěr zápasu zajímavý. V 88. minutě dostal druhou žlutou kartu na straně Granady Diakhaté a pakoval se tak předčasně do sprch. V nastaveném čase mohl zvýšit na 4:1 střelec druhého gólu Borja Valero, ale ve své druhé šanci branku netrefil. Utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím Villarrealu v poměru 3:1.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sporting Gijón 4:0

12.02.2012 18:00

Góly: 34. Sofiane Feghouli, 73. Alberto Botía (vl.), 90. Jonas, 90. Jonas

Hodně krutou porážku schytal Sporting, který odjíždí ze stadionu Mestalla ve Valencii po výsledku 0:4. Hosté přitom nepůsobili odevzdaným dojmem, hráli slušně a Valencii dlouho trápili, přesto nakonec odjíždějí s debaklem. Rozhodl už v první půli Feghouli, stejný hráč pak měl největší podíl i na druhé brance, kterou si dal Botía sám. V nastaveném čase se pak ještě dvakrát trefil Jonas.

Ano, je to opravdu až příliš tvrdá porážka. Na druhou stranu mít Aritz Aduriz den, bylo by to pro hosty možná ještě horší, domácí útočník spálil mnohdy až nemožné věci. Poprvé zahrozil v jedenácté minutě, po pěkném centru Mathieua ale hlavičkoval vedle branky, kterou hájil Juan Pablo. Sporting zahrozil střelou De las Cuevase, s tou si však bez větších potíží poradil Guaita. Poté mohl znovu skórovat Aduriz, jenž dobře zakombinoval se Soldadem, znovu ale minul.

Ve třicáté třetí minutě se Valencia dostala do vedení, byl to opravdu nádherný gólový okamžik. Dlouhý pas Ramiho našel na levé straně rozběhnutého Mathieua, ten okamžitě přihrál na hranici pokutového území Feghoulimu, jehož nádherná rána levačkou skončila přesně pod břevnem. Ještě do poločasu to mohlo být 2:0, když si Aduriz naběhl na ideálně načasovaný centr Alby, mířil do protipohybu Juana Pabla, jenže znovu neuspěl.

Vstup do druhé půle vyšel domácím dobře, Netopýři si ihned vypracovali velice dobré příležitosti. Nejprve pálil mimo Soldado, poté se z voleje nádherně opřel do míče Tino Costa, míč vyražený Pablem pak sám vrátil před bránu, kde stál úplně volný Aduriz, z malého vápna však odkrytou branku přestřelil. Na druhý gól v síti Sportingu se tak čekalo až do sedmdesáté třetí minuty. To se znovu opřel do balónu Feghouli, tentokrát ale mířil hodně nepřesně. Jenže balón se nešťastně otřel o stopera Botíu, zaskočil Juana Pabla a skončil v síti.

V ideálním rozpoložení se dnes nenacházel ani kanonýr Soldado, ten běžel úplně sám na bránu, ale ani na třikrát nedokázal skórovat. V nastavení přišel čas střídajícího Jonase. Nejdříve v devadesáté první minuty, když si naskočil na centr Ramiho, o dvě minuty později pak ještě využil chytrého vysunutí Soldada. Valencia porazila Sporting 4:0 a pojistila si třetí pozici, hosté zůstávají předposlední.

Více informací k zápasu

Málaga CF - RCD Mallorca 3:1

12.02.2012 16:00

Góly: 11. Sebastián Fernández, 55. Jérémy Toulalan, 68. Salomón Rondón - 4. Michaël Pereira

Posun na sedmou příčku ligové tabulky zaznamenala Málaga, která porazila na vlastním stadionu Mallorcu 3:1. Domácí přitom už po čtyřech minutách prohrávali, jelikož se trefil Pereira, ještě do poločasu ale bylo skóre vyrovnané a po přestávce přidala Málaga další dvě branky. Zajímavostí je, že rozhodující trefu má na svědomí sváteční střelec Jeremy Toulalan.

Málaga byla jasným favoritem zápasu, a tak byla situace ze čtvrté minuty mírným šokem. Gonzalo Castro rozehrál nakrátko volný přímý kop, poslal míč k Michaelu Pereirovi, jehož nádherná dalekonosná rána zamířila přesně k pravé tyči a rozvlnila síť. Už o dvě minuty později mohl vyrovnat Weligton, v čisté gólové pozici ale selhal a vůbec netrefil branku. Přesto domácí nečekali na vyrovnání dlouho, v jedenácté minutě už to bylo 1:1. Hodně černé svědomí musí mít hostující gólman Aouate, který neudržel slabou střelu Rondóna, a tak mohl dobíhající Sebastian Fernández s přehledem zakončit.

A za další chvilku už to mohlo být pro Málagu ještě příznivější, to by ale musel Rondón svou hlavičku ze šesti metrů zakončit do prostoru mezi třemi tyčemi. I Mallorca měla svou šanci, konkrétně Gonzalo Castro, ten však Caballera nepřekonal. Hned po návratu ze šaten zkoušel štěstí Hemed, jenže neměl dostatek klidu při zakončení a minul. Na druhé straně už ale gól padl. Centr z rohového kopu odvrátili obrana Mallorcy jen k Toulalanovi, který se odhodlal ke střele, ta byla tečována a skončila za zády bezmocného Aouateho.

Pro Toulalana to byl už druhý gól v letošní sezoně Primera División, například za pět let působení v Lyonu se ze vstřelené branky radoval pouze jednou. Své šance měli i Isco a Rondón, Aouate ale tentokrát měl možnost zasáhnout, a tak také udělal. V šedesáté deváté minutě už byl ovšem proti nájezdu soupeře bez šance, Rondón byl totiž po skvělé akci Sáncheze úplně sám v pokutovém území, útočník takového kalibru se v podobných momentech nemýlí. Málaga porazila Mallorcu 3:1 a je sedmá, hosté se nachází na čtrnácté příčce.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Getafe CF 2:0

12.02.2012 16:00

Góly: 34. Michu, 64. Diego Costa

Sousedy v tabulce se po dnešním vzájemném utkání staly celky Raya a Getafe, domácí zvládli madridské derby lépe a zvítězili 2:0. Vítězství Raya lze považovat za zasloužené, nováček soutěže se tak vrátil do první desítky, právě před Getafe. O usudu utkání rozhodla branka Michua z prvního poločasu, po přestávce pak ještě pojistil tři body svou trefou Diego Costa.

Rayo vstoupilo do zápasu aktivně, hned v prvních deseti minutách čtyřikrát vystřelilo. Jako první to zkusil Piti, ovšem z velké dálky přestřelil. Stejný hráč pak pálil ještě dvakrát, v obou případech ho však vychytal pozorný gólman Moyá. A v desáté minutě se do zajímavé pozice dostal Michu, ten ale pro změnu netrefil míč ideálně a minul.

Getafe poprvé vystrčilo růžky zásluhou hlavička Valery, který si naskočil na dobrý centr Castra, Joel ovšem nemusel zasahovat, Valera branku netrefil. Po půlhodině hry měl zajímavou možnost domácí Diego Costa, ale ani on neměl v zakončení potřebné štěstí, jeho pokus totiž vychýlil ze správného směru Díaz. O čtyři minuty později už se však Rayo radovalo z vedoucího gólu, po centru z levé strany a následném závaru v šestnáctce Getafe se nadvakrát dokázal prosadit Michu. O dvě branky to mohlo být po další akci aktivního Pitiho, ten se však ani tentokrát nepotkal s přesností.

Domácí přesto na druhý úspěšná zásah nečekali příliš dlouho, ve čtyřiašedesáté minutě se trefil Diego Costa. Vypadalo to už přitom na zkaženou akci, jenže Movilla zabojoval, našel zpětným centrem na hranici ofsajdu číhajícího Costu, který hlavou přehodil Moyu. Getafe si žádný výraznější tlak vytvořit nedokázalo, a tak prohrálo derby s Rayem v poměru 0:2.

Domácí se posunuli na velmi dobré desáté místo, mají bod náskoku právě na Getafe, které je jedenácté. Oba týmy tak mají solidní náskok na příčky znamenající sestup.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Zaragoza 0:2

12.02.2012 12:00

Góly: 55. Paulo da Silva, 90. Juankar

Konečně! Po čtyřech měsících se Zaragoza raduje z ligové výhry, podařilo se jí to až na patnáctý pokus! A je to vítězství velmi překvapivé, odnesl to totiž na domácím hřišti obvykle silný Espanyol. Domácí měli podle očekávání více ze hry, jenže v pětapadesáté minutě otevřel skóre Da Silva. V samotném závěru ještě přidal pojistku Juan Carlos, Zaragoza tak zmenšila svou ztrátu na nesestupové příčky na osm bodů.

První poločas byl z obou stran velmi opatrný, jen domácí mladík Coutinho často provětrával obranu Zaragozy. Poprvé se tak stalo v šesté minutě, a hosté se hned museli hodně otáčet, aby na poslední chvíli zastavili kmenového hráče Interu, který by už jinak pravděpodobně úspěšně zakončoval. Na druhé straně zahrozil Edu Oriol, jeho krásnou ránu z voleje ale perfektním zákrokem vytěsnil Casilla.

Šest minut před poločasem přišla největší šance úvodního dějství, opět u toho přitom byl Philippe Coutinho. Ten tentokrát napřáhl zpoza šestnáctky, jenže trefil tyč, Ucheho dorážku z bezprostřední blízkosti pak dokázal Roberto zastavit. Druhá půle byla výrazně zajímavější, k vidění byl větší počet brankových příležitostí, ale hrál se i pohlednější fotbal. A lépe opět začali domácí, ovšem dvě rány Romarica po skvělých pasech Coutinha si cestu do sítě nenašly.

Coutinho byl u všeho podstatného, co se dělo před Robertovou brankou, ve třiapadesáté minutě znovu mohl skórovat i sám, jeho další technický pokud ale hostující gólman skvělým zákrokem lapil. Když Zaragoza ubránila všechny nebezpečné situace u vlastní šestnáctky, rozhodla se v padesáté páté minutě překvapit soupeře nečekaným gólem. Od rohového praporku odcentroval Luís García, Paulo Da Silva v naprostém klidu přeskočil bránícího Verdúa a umístěnou hlavičkou otevřel skóre utkání.

Hned v zápětí mohl vyrovnat Coutinho, svůj skvělý výkon ale nedokázal korunovat vstřelenou brankou, přestože k tomu měl v tomto případě hodně blízko, míč muselo zastavit břevno. Poté měl ještě čistou gólovou možnost na kopačce Uche, ani on však skvělého Roberta nepřekonal, a tak mohla Zaragoza ve třetí minutě nastavení z protiútoku udeřit podruhé a zajistit si tak důležité tři body, trefil se střídající Juan Carlos.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 2:1

11.02.2012 22:00

Góly: 11. Rubén Castro, 90. Nélson - 23. Javi Martínez

V sobotním zápase 23. kola La Ligy si Real Betis překvapivě poradil s favorizovaným Athleticem 2:1, když se trefili Rubén Castro a Nélson. Jediný gól Athleticu obstaral Javi Martínez. Díky vítězství poskočil Betis na 12. příčku, ale mnoho týmů má ještě zápas k dobru, a tak se může opět propadnout. Athletic zatím zůstává na 8. pozici.

V poslední době se Athletic dostával do poměrně slušné formy, a tak se očekávalo, že si v sobotním utkání poradí s Betisem, jenže ten překvapil velice kvalitní hrou. Domácí byli lepší v každém směru a zcela zaslouženě si ze zápasu odnesli tři body.

Hned v 10. minutě se Rubénu Castrovi podařilo otevřít skŕe zápasu výstavním gólem, když na boku pokutovému území převzal míč a skvěle jej zakroutil kolem brankáře Iraizoze do vzdálenějšího růžku.

Další zajímavá situace přišla ve 22. minutě a byl z ní druhý gól zápasu. Markel Susaeta nacentroval míč z rohu přímo do pokutového území, kde z mírného záklonu dokázal hlavou usměrnit míč za záda brankáře Fabricia Javi Martínez. Stav byl tak vyrovnán na 1:1.

Jefferson Montero byl poté velice blízko druhému gólu Betisu, jenže jeho střelu, které předcházela skvělá kombinace na jeden dotek s Jorgem Molinou, zastavila tyč.

Na druhé straně, těsně před koncem prvního poločasu, se k zakončení dostal Iňigo Pérez. Jeho nepříliš razantní střela mířila do klubka hráčů, kde se odrazila, ale brankáře Fabricia nepřekvapila.

Tři minuty po začátku druhého poločasu se hráči Betisu radovali z druhého gólu. Etxebarria Beňat našel přesným centrem Castra, jehož střelu dokázal Iraizoz vytáhnout pouze do tyče. Od té se míč odrazil k Sevillovi, který hlavičkou skóroval, jenže radost byla přerušena rozhodčím, který gól neuznal z důvodu ofsajdu. A měl pravdu.

V 56. minutě vyslal Susaeta Fernanda Llorenteho povedenou přihrávkou mezi hráči Betisu, ale střelu elitního útočníka Athleticu dokázal Fabricio vyrazit mimo tři tyče.

V 62. minutě hlavičkoval v dobré příležitosti mimo Sevilla, ale důležitější moment se odehrál o dvě minuty později, kdy byl autor vyrovnávací branky Javi Martínez vyloučen po druhé žluté kartě v zápase.

Od té chvíle již Betis zcela kontroloval hru a držel míč na svých kopačkách, přesto se však do pořádné šance dostal až v 84. minutě, kdy byla tečována Beňatova střela a Iraizoz měl plné ruce práce, aby ji vyškrábl mimo bránu.

V nastaveném čase se domácí přeci jen dočkali vítězného gólu, když se míč po rohu Beňata dostal k Nélsonovi, který jej naprosto dokonalou střelou z halfvoleje napálil k pravé tyčce. Nélson hrál v této ligové sezóně vůbec svůj první zápas, navíc mu v nedávné době zemřel otec, a tak mu tento velice důležitý gól rozhodně udělal velkou radost.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 3:2

11.02.2012 20:00

Góly: 5. Dejan Lekić, 22. Dejan Lekić, 56. Raúl García - 51. Alexis Sánchez, 73. Cristian Tello

V sobotním utkání 23. kola došlo k velkému překvapení, když si hostující Barcelona nedokázala poradit s Osasunou, které se podařilo vstřelit hned 3 góly, a tím tak téměř rozhodnout o tom, kdo se v letošní sezóně stane mistrem ligy. Pokud totiž Real Madrid porazí v nedělním utkání Levante, bude mít v čele tabulky již desetibodový náskok.

Barcelona do zápasu vstupovala s velice oslabenou sestavou, když se z různých důvodů na hřišti neobjevili například Andrés Iniesta, David Villa, Xavi či Seydou Keita. Příležitost tak dostali mladí hráči jako Sergi Roberto či Thiago, v průběhu zápasu se navíc na trávník dostal i Isaac Cuenca a Tello. Důvěru dostal také Pedro.

A z barcelonského projevu bylo znát, že na hřišti chybí tradiční opory. Již v páté minutě se totiž dokázal prosadit útočník Dejan Lekič, který se ocitl po dobré přihrávce sám před Victorem Valdésem a s chladnou hlavou ho obstřelil k bližší tyči.

Pro hosty to byla hned ze startu hodně studená sprcha, ale v tomto večeru to ještě nemělo být všechno. V jedenácté minutě se totiž nepodařilo srovnat Messimu, jehož střela směřovala nad bránu domácích, a ti o dalších 11 minut později zdvojnásobili své vedení. Álvaro Cejudo se uvolnil na pravém křídle a poslal křížnou přihrávku pokutovým územím. K balónu měl nejblíže Lekič a pohodlně zvýšil vedení.

O snížení se opět pokoušel Messi, ale jeho slabou střelu z 28. minuty bez problémů zkrotil brankář Andrés Fernández. Argentincův další pokus byl poté zblokován.

Barceloně se ale nakonec přeci jen podařilo snížit, a to šest minut po začátku druhé půle. Isaac Cuenca dokázal křižnou přihrávkou najít Alexise, který podobně jako Lekič neměl příliš problémů dostat míč do sítě.

Jenže uběhlo sotva pět minut a Osasuna opět vedla o dvě branky. Victor Valdés vytvořil velikou hrubku, když nepřesným odkopem daroval míč domácím, kteří si ho mezi sebou několikrát přihráli a finální střela Raúla Garcíi se odrazila od levé tyče do brány.

V 73. minutě vykřesal Barceloně naději na body střídající Tello, který si v pokutovém území zasekl Francisca Niňa a tvrdou střelou pod víko překonal Fernándeze.

O pět minut později mohla Osasuna vstřelit již čtvrtý gól, ale střela Francisca Puňala nejprve trefila pravou tyč, a poté se míč odrazil od Valdésovy hlavy do zámezí.

Vzápětí Alexis dopravil hlavičkou z blízka míč za záda Fernándeze, ale rozhodčí se nakonec rozhodl gól neuznat. Lob Messiho za obranu Osasuny totiž lehce tečoval hlavou i Sergi Roberto, čímž dostal Chilana do ofsajdového postavení.

V 89. minutě byla Barcelona opět blízko vyrovnání, ale Fernández dokázal vychytat další šanci Alexise, a když se hlavičkou neprosadil ani střídající Fábregas ve čtvrté minutě nastavení, bylo jasné, že Katalánci si z tohoto zápasu neodnesou ani jeden bod. Vedle tří bodů přišli i o vyloučeného Mascherana, který po utkání v tunelu dostal za řečnění druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Atlético Madrid 0:0

11.02.2012 18:00

Góly: -

Obrovskou převahu dnes nedokázalo zužitkovat madridské Atlético, které si veze ze hřiště Racingu pouze bod za bezbrankovou remízu. Hosté vyhráli na střely 18:4, měli mnohem více míč na svých kopačkách, ovšem skórovat nedokázali ani jednou. Nevyužili tak příležitost dostat se alespoň na chvíli na čtvrté místo a zůstávají šestí, domácí si pomohli ze sestupového pásma na sedmnáctou příčku.

Atléti začali hned od úvodní minuty aktivně, jejich šance přibývaly pomalu, ale jistě. Už ve třetí minutě vyzkoušel pozornost Toňa Filipe Luis, svou dalekonosnou ranou ho však nepřekvapil. Po jedenácti minutách hry o sobě dal poprvé výrazněji vědět Falcao, jeho hlavička ale prostor mezi třemi tyčemi nenašla.

Dalším autorem nebezpečné střely se stal po čtvrthodině hry Arda Turan, když nejprve parádně prošel po levé straně a elegantně si narazil s Adriánem, aby následně vypálil nad břevno. V osmadvacáté minutě přišla ojedinělá příležitost Racingu, ovšem hned z toho byla pořádně nebezpečná situace před brankou Courtoise. Z čisté gólové pozice hlavičkoval Stuani, mladý belgický brankář však brilantním zákrokem dokázal vytěsnit míč mezi tři tyče.

Hodně aktivní byl na druhé straně obránce Filipe Luis, který mohl skórovat i krátce před přestávkou, po krásné kombinaci na jeden dotyk ale Toňa nepropálil. Poté ještě pálili Gabi a Arda, Toňo ovšem působil velice jistým dojmem. Hned po pár vteřinách druhé půle mohl rozvlnit síť Adrián, svůj samostatný únik však nezakončil gólově.

Poté měl dvě velké možnosti během tří minut Diego, napoprvé ale trefil tyč, v druhém případě ho pro změnu vychytal fantastický Toňo. A když se nedokázali prosadit ani Arda, Falcao a střídající Pizzi, skončilo utkání bezgólovou plichtou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid22191275:2158
2.FC Barcelona22146263:1648
3.Valencia CF22117435:2240
4.Levante UD2295829:2932
5.Espanyol Barcelona2295825:2632
6.Atlético Madrid2287731:2731
7.Málaga CF2294928:3231
8.CA Osasuna22710526:3531
9.Athletic Bilbao2279634:3030
10.Rayo Vallecano22841027:3228
11.Real Sociedad2276925:3027
12.Getafe CF2276922:2927
13.Sevilla FC2268822:2626
14.Real Betis22821225:3126
15.Villarreal CF2268823:3026
16.RCD Mallorca2267919:2825
17.Granada CF22741117:3125
18.Racing Santander22411718:2623
19.Sporting Gijón22541320:4319
20.Real Zaragoza22361318:3815

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (894)

Přidat komentář
johan14

Real

Reagovat
exse

Tak to vypadá že Barca už tu PD vzdala

Reagovat
smazaný uživatel

Až takhle nám to chcete usnadnit katalánci?

Reagovat
smazaný uživatel

nehroť to nebo tady zas vypukne kdoví co

Reagovat
smazaný uživatel

Né tak mě to fakt překvapilo to nebylo myšleno jako urážka nebo nějakej posměch

Reagovat
smazaný uživatel

Reklo by se, ze tohle uz nebude sranda, ale prekvapive cim vic prstu, tim vetsi prdel - hlavne na ty jedny ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe, tak toto je suverénne nejhorší výkon sezony! Hledím na to jako blázen, jediný kdo se snaží něco dělat je Messi, jinak nic, naprostá hrůza a bída. A co tam předvádí Pedro, dnes bych na jeho místě zahrál líp snad i já. Na druhý poločas Pedro a Roberto pryč, jinak nedáme gol ani do jara.

Reagovat
iamek

dnes snad hrají dvojníci hráčů Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna bránit !

Reagovat
smazaný uživatel

není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

není potřeba

Reagovat
Losinho

Teď už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois uz 6. ciste konto v rade z toho kluka jednou neco bude , klidne bych se nebranil tomu nekdy v lete 2013 nejpozdeji 2014 aby se stal jednickou v Chelsea.

Cech sel za posledni rok docela dolu a pokud v tom bude pokracovat tak doufam ze nejaky chytani treba do 37 nehrozi

Reagovat
JacoBee

Čech šel dolů?...ani náhodou spíše chelsea šla dolů.

Jinak nebránil bych se aby courtois zůstal v atletiku...v BPL by dopadl jak de gea.

Reagovat
Manik...

a ten dopadl špatně? Nepřijde mi

Reagovat
JacoBee

Jistě pouští lacinné góly,neumí chytit žádný centr...všichni na něj nadávaj,jen spoluhráči ne aby nebyla horší nálada...jo parádně se má.

Reagovat
Manik...

viděl jsi někdy zápas United nebo cteš jenom články na EF zhrzelých fandů buď jiných klubů nebo fandů co si myslí, abraka dabra a je z něj Saar 2???

Reagovat
Didier Drogba

je to belgickej blbeček co si o sobě moc myslí

Reagovat
exse

Kurňa když vidím jak hrozný hřiště může být ve španělsku, tak nechcu vidět na čem se bude příští víkend hrát GL

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona zaválela jako za starých dobrých časů

díky šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velké díky do Pamplony..aspon se nam ten náskok pěkně zaokrouhli..

Reagovat
Manik...

Dobře Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi někdo vysvětlit proč seděl xavi,iniesta,fabregas? To cekali,že je prejedou s kýmkoliv nebo Pep v době 7 bodový ztráty šetří hráče na LM?

Reagovat
Manik...

podle mě šetří no

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom hráli doma, tak bych to pochopil, ale dělat takovou sestavu na venkovní zápas, kde nám to vůbec nejde, je na hlavu

Reagovat
Aldeano

Na Leverkusen..... Nechci ho podceňovat,ale ten by Barca mohla porazit v neuplné sestavě... Ovšem ne, jen s náhradníky...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto jsem to dnešní šetření nepochopil..

Reagovat
indy

no jak to takto pojde dalej, tak sa bojim, aby sme si scasti neozivili 4 roky stare spomienky..."ulicku slavy" pre hracov Madridu priamo na Nou Campe by som asi tazko rozdychaaval..

Reagovat
penepi

Madriiiid, kurva nadrbany pridem a ze 2>3 seeeeen

Reagovat
johan14

si si si Barca je v prdel...

Reagovat
indy

btw, koniec krasnej serie bez prehy najlepsej stoperskej dvojice na svete Puyol - Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul pro Real už je asi jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna v minulej sezone porazilo doma Real 1:0 v tedy som ju uplne neznašal ale teraz ju milujem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vocasisko

Jinak bych nějak nechtěl házet vinu na Pepka, prostě věří svým hráčů a chtěl po nich aby dnes za tu důvěru vyhráli, bohužel bylo od prvního hvizdu rozhodčího všechno špatně. A vše to začalo fatálními chybami stoperů, plus nedůsledné bránění. Minimálně 2 góly jdou dneska na vrub Piqueho, kterej prostě nestíhal. Záloha sice nefungovala jak měla, ale ono když nechodí přesný a spolehlivý nahrávky z obrany, tak se pak hraje těžce. Druhej poločas už byl lepší, dokonce jsem po gólu na 2:1 chvíli věřil ve zvrat, ale opět nás naše fatální chyby v rozehrávce stály další gól a i tu možnost zvratu. Nedá se nic dělat, vyhrávat ligu donekonečná nedokáže nikdo. Je třeba se soustředit na LM a finále poháru. Pokud vyhrajeme aspoň jednu z těchto trofejí, bude možné brát tuto sezónu jako dobrou.

Nyní máme luxus v tom, že huř jak na druhým místě pravděpodobně neskončíme a tak můžeme zapracovávat a zkoušet naše nadějný mladíky.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň za ty mladíky. Cuenca se mi zase dneska líbil, Thiago by si zahrál víc, Messi by si mohl konečně odpočinout, potřebuje to jako sůl.

Reagovat
vocasisko

Ale jo, ono v konečným důsledku i ten Sergi Roberto nebyl v druhým poločase tak marnej, jak v prvním, ale tady jde o to, že se ti hráči musí do toho A-týmu zapracovat a je potřeba z nich shodit tu nervozitu a na to je teď ideální doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tam klenoty, který nám závidí celej svět... Muniesa půjde do Áčka, Fontás je bohužel zraněnej...a kdy jindy je tam začít sázet, když né teď. Puyol bude mít v srpnu 34, Xavi už taky není nejmladší... Pokud budou hrát mladíci, budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

"klenoty, který nám závidí celej svět"

Reagovat
vocasisko

a ne? skauti z anglie dělají pravidelně každý jaro nálety na Barcelonu

Reagovat
johan14

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

Čemu se smějete? Má pravdu. Barca má nejlepší mladý hráče na světě, pokud to neproserou a začnou Tellovi dávat šance, tak je tu další TOP hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš snad jinej názor ?

Reagovat
smazaný uživatel

Krom pár částí Evropy je to celýmu světu asi uplně u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? Proč si myslíš, že se neustále hlavně kluby z Anglie snaží získat mladíky typu Deulofeu, Samper, atd?

Reagovat
johan14

to teda dávaš klenoty, určite bude zajtra celý svet závidieť 10 bodovú stratu na Real

Reagovat
johan14

huř jak na druhým místě pravděpodobně neskončíme

Reagovat
vocasisko

?

Reagovat
johan14

Pred 2 týždňami ste boli majstri sveta a teraz aj 2 miesto dobré? Nedaj sa vysmiať.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ostuda to co Barcelona predvadi, hlavne to, jakou sestavu tam Pep dava, za tohle bych daval flastry..

Reagovat
vocasisko

Jsem pro, za nasazování mladíků pokuty, za góly mladíků červený karty. Však ono je lepší a všeobecně prospěšnější pro Španělskej fotbal, když se budou vyhazovat milióny za hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

krom toho, ze spanelskej fotbal nesnasim, tak se nesmi stat, aby to jeden tym ze 2 schopnych v ty lize, vzdal boj po 20 kolech..

Reagovat
johan14

Čo to má spoločné španielský fotbal s katalánskou Barcelonou. Radšej uznaj že to Pep podcenil.

Reagovat
vocasisko

Asi to, že když se budou oba giganti do nekoečna předhánět kdo pořídí dražší posilu, tak to bude pro španělskej fotbal totálně k ničemu.

Reagovat
johan14

Nemeľ tu o peniazoch, každého zaujímajú výsledky. Ak nie tak si berte Wengera. Výhry v Classicách sú Barce teraz na prd. Keby sa porovnávali platy tak sú v Barce vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně nemocný

Reagovat
smazaný uživatel

Tipsport a spol. teď asi mají žně .

Reagovat
DreamTeam

procpak..? ktery blbec by pri forme Barcelony vsazel na jeji vitezstvi venku..kor s tak malym kurzem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Messiáš

No nic, už to bude hodně v teoretických rovinách o tom žádná , ale i tak to konečné nasazení a hlad se mi hodně líbilo. Osasuna je doma holt hodně těžký soupeř, tam se zaspanej začátek neodpouští. Mladí dneska dobrej výkon, akorát Sergi Roberto se mi zdál hodně nevýraznej. Ale ten Tello..

Reagovat
Willy Wonka

Tak Real ještě nemá vyhráno, Levante určitě zítra pozlobí... Jestli ale Real zítra vyhraje, tak ho titul zaslouženě (!) nemine. Letošní Barcelona prostě v lize nepodává konstantní výkony a dneska to byl fakt zmar veliký.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok snad přijde pomoc z Brazílie..

Reagovat
Aldeano

Do Realu? Aby Real vedl ligu o více než 10 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt věříš v toho Neymara?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem o tom přesvědčenej.. A Rossel zjevně taky

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze by odepsali Alexise..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měli odepsat Alexise?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na 4 utocniky hrat nebudou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Základ.. Neymar, Alexis, Messi. Náhrady Tello, Cuenca, Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co s ním bude.. Já bych s ním a jeho formou dvakrát nepočítal A když, náhradník z něj klidně být může.. Navíc Neymar bude potřebovat čas na přizpůsobení.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně zapomínáte, kolik máte útočníku a už se těšíte na dalšího..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je vidět, že je potřeba mít v týmu alespoň jednoho opravdu kvalitního náhradníka a ne se spoléhat jen na mladý jako tomu je teď..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, my to poznali loni v lednu a Mou se na Valdana dost vztekal.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o mladý, naopak Tello i Cuenca to dneska zachraňovali, jde o složení zálohy. Tohle Guardiola hodně nevyřešil.. A Pedro opět tragickej..

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha se tolik řešit nemusí.. Ta je v ideálním složení. Dneska to bylo o té rychlé brance, kde mladíci prostě nedokázali uklidnit hru.. Dneska byla špatná hlavně obrana a zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je v ideálním složení s Xavim a Iniestou, pokud se neleptu!? A když ty hrajou, tak ani útok nemá potíže, mám ten pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc od jejich hry se odvíjí i obranná fáze. Proč měla Osasuna tolik prostoru, kvůli chybám ve středu hřiště a menším držením míče, než obvykle - v první půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šance hlavně plynuly od špatné rozehrávky obránců.. Schválně se podívej na všechny šance Osasuny a porovnej kolik z nich vytvořila obrana Barcy.. Iniesta je teď nejspíš vůbec nejlepším hráčem na světě, těžko za něj sehnat adekvátní náhradu, to nelze.. Xavi je taky v tom, co dělá nejlepší na světě.. Ale v porovnání s konkurencí je náhrada v záloze u Barcy špičková..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, obrana vám zahrála strašidelně a navíc tam ani Guardiola nepošle vaše nejlepší záložníky, mně to vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to taky dvakrát nevadí..

Reagovat
johan14

A kto z nich bude brániť? Xavi a Iniesta to za nich neurobia a Busquetsove filmovanie nebude stačiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím jim to ve složení Xavi, Andrés, Busquets celkem šlo, ne? Když v ní dokázali vyhrát, co se dalo. Jestli jde o pressink, tak Neymar je v něm jeden z nejlepších vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Tello, Cuenca, Bojan, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan je už dávno odpísaný si myslím.

Reagovat
Aldeano

Pokud zůstane Pep... Jinak taky ne....

Reagovat
Aldeano

Za kolik tak přijde do klubu, který si zakládá na tom, že nekupuje drahé posily? Když už nějakou koupí, tak je tam jednu sezónu. A když si je pořídí konkurent, kope kolem sebe a snaží se dohledat zdroj přijmů? Přitom sám klub tiskne dokonce černobíle

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy si Barcelona na něčem takovém zakládá? Každý nový prezident, který přijde do funkce slibuje "zvučné" posily..

Reagovat
Aldeano

Tak to mi stačí. To jsem od fans katalánska vždy chtěl slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti stačit nebude, já jim nefandím..

Reagovat
Aldeano

A znáš fanouška Barcelony, který by to co jsi výše napsal A souhlasím stebou. Někdy řekl? Myslím tady v ČR ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Barcelona si zakládá na tom, že má vynikající mládežnické družstvo.. Ale NIKDY nespoléhalo jen na ně, skoro každý rok se někdo hvězdný koupil..Píšeš strašný hlouposti.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu...Jen z mladíků ten klub žít nemůže, navíc zvučné posily jsou zárukou dalších příjmů.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať tam jde a za co nejvíc!

Reagovat
vocasisko

Jen to ne. Já bych nikoho minimálně 3 roky, krom Alby nepřiváděl.

Reagovat
Tomekcz

tak co, jak hrali "Šampióni"?

Reagovat
Aldeano

Provokatér. To se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začína byť celkom trápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trefné.

Reagovat
johan14

trápny je hlavne tvoj nick

Reagovat
smazaný uživatel

rika nekdo s tvym nickem

Reagovat
smazaný uživatel

Ozýva sa niekto bez chrbtovej kosti

Reagovat
Woods

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí Ti za to dělat ze sebe den co den takového blbce?

Reagovat
smazaný uživatel

"Vic nez klub" vzdava ligu po 20 kolech

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky dobry

Reagovat
DreamTeam

tak nic moc jineho jim nezbyde , na Real proste nemaji

Reagovat
Willy Wonka

Bída z nouzí, místy hodně otevřený zápas. Šancí bylo hodně na obou stranách. Pep hodně podcenil zahajovací sestavu. Barcelona měla klasicky po většinu zápasu územní převahu, ale vyhrát si dneska objektivně nezasloužila...

Reagovat
smazaný uživatel

Som veľmi zvedavý, ako začneme pristupovať k ostatným ligovým zápasom. Dnešným dňom pravdepodobne končí sústredenie sa na ligu

Reagovat
penepi

Este zalezi na nas, ako zvladneme zapas s Levante. A ako ste hrali vlastne dnes? Myslim pristup, objektivnost vysledku atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna si zaslúžila vyhrať, bez debaty. Výkon bol otrasný, chybné prihrávky, slabý presing, hrozná koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

A miestami mimoriadne dezorientovaná obrana.

Reagovat
fabec1222

Proč nestřídal Messiho? útočník co neni schopen dát gol má jít z placu

Reagovat
vocasisko

hrál AM

Reagovat
Virtuos

Pamplone bol dosť ťažký terén ku príkladu taký Tello mal čo robiť, aby sa udržal stáť na nohách čo som videl pri každej prihrávke ho akosi šmyklo, ale čo už aspoň to bolo napínavé do posledného momentu a inač tí podávači lôpt sú fakt veľkými fanúšikmi svojich tímov

Reagovat
Didier Drogba

Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to, aby si Valencia makla a zacala se dotahovat na Barcu

Reagovat
Kily

na Sporting nám to doma nejde, plichtu snad ukopeme a zvýšíme tlak na Barcelonu

Reagovat
Aldeano

Taky mě to napadlo

Reagovat
Kily

hmm, teď už se Španělé nebudou moci bránit ani tím, že je Primera alespoň o dvou týmech, jeden rok to v polovině vzdá jeden superklub, další rok o pár kol déle ten druhý

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to vzdal loni? Já měl pocit, že Real nasazoval plnou sestavu a hrál na co nejvíc bodů až do úplného konce teda..

Reagovat
vocasisko

Že by to bylo tím, že jinou soutěž nehráli?

Reagovat
smazaný uživatel

tak došli až do semifinále LM. Barcelona měla v LM navíc jenom finále. Real došel až do finále Copy. Co hrála Barca o tolik víc prosimtě?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

To máš dost

Reagovat
Kily

já to beru po fanouškovské stránce, fans Realu tady Barceloně gratulovali už po remíze v Almerii

Reagovat
Aldeano

Ano,ano loni bylo rozhodnuto tam

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom jo, to já nevim...já myslel, že se bavíme o skutečném dění, né doměnkách na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Real hral hlavne kvôli Kristíne a jeho gólom.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, jakej to byl důvod, ale hrali na plný koule az do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie kvôli bodom, alebo titulu, ale kvôli tomu aby sa primadona mohla pýšiť rekordom

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, tak si to uzij. Já se to s tebou nehodlám dohadovat a názor ti brát nebudu. Hlavně ať to Real zejtra vezme za 3 body, bude mít náskok 10 a bude vše, jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

A Barcelona to nehrála na Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš na co nejvíc gólů pro Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš souhlasím s tímto, dnes byl první venkovní zápas od té doby, tak jsem na to byl zvědavý.

http://www.futbolsapiens.com/2012/02/01/el-barca-no-tiene-la-filosofia-de-remontada-que-el-madrid-schuster/

Reagovat
Kily

taky bych se pod to podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

a nejakej preklad nebo kratky shrnuti by nebylo?

Reagovat
Kily

tebe neučili používat translator?

Reagovat
Aldeano

Kde se to učí?

Reagovat
Kily

s angličtinou jsi na tom jak?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ok, mel jsi pravdu, to uz dava vetsi smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí přeložit nadpis: "Barcelona nemá v sobě schopnost zvrátit nepříznivé výsledky"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Europe vybuchaju kazdeho a pokial sa nestretnu skor hraju spolu finale,asi tak.

Reagovat
Kily

tahle samozřejmost se s tím nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro som zabudol - Deulofeu dnes dva kúsky

Reagovat
vocasisko

aspoň to Béčko potěšilo

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem taky zvědavej, co se z něj vyklube...

Reagovat
johan14

Toto je hráč ktorý ešte veľa ukáže, jedine toho Barce závidím. Neymara si berte, rozhodne to José ale mne by teda v Reale nechýbal.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká bezmezná důvěra

Reagovat
smazaný uživatel

ví jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dalsie kolo Barcelona-Valencia.Barcelona uz teraz unavena a caka ju zapas v Leverkusene.Hmmm?

Reagovat
hefy

Barca. Tak se mi to líbí.

Reagovat
johan14

Keď som písal že mne nevadí, že Real vypadol, tak sa tu posmievali culés, že je to len výhovorka. Teraz sa ukázalo ako im tie 2 zápasy s netopiermi uškodili. Len aby nefasli aj v Leverkusene. Škoda že nechytli ťažšieho súpera. Verím, že to Real zajtra potvrdí a bude to 10 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný alibismus.

Reagovat
johan14

ja som to písal pred prvým zápasom s Barcelonou , a kvôli tebe mám dnes super

Reagovat
DreamTeam

to sice jo, ale i tak by Real to semifinale a nasledne ligu zvladnul mnohem lepe.. Barca je proste venku slaba jak caj a velky podil na tom ma pristup jejich hracu...

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas hrála Osasuna překvapivě dobře, udělal si náskok který na konci zužitkovala a bere tři body, nicméně za druhý poločas by si Barcelona minimálně ten bod zasloužila, bylo tam navíc několik sporných situací vyřešených v neprospěch Barcelony...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vocasisko

Nezasloužila, ikdyž klidně vyrovnat mohla. Tato studená sprcha je zasloužená

Reagovat
JacoBee

studená sprcha?...ja myslím že naši hráči jsou poslední týdny 24hodin denně v ledovým bazénu...a nic to s nima nedělá :/

Reagovat
vocasisko

chce to studenější.

Reagovat
Woods

v tej by bol Keita kralom

Reagovat
smazaný uživatel

a to víš, že zasloužila. Na šance jsme zase vyhráli. Osasuna využila hned dvě svoje první a ve druhé půlce jednu ze dvou. Naopak my jsme zase vymýšleli nebo to vychytal gólman.

Reagovat
vocasisko

Tello dal za A-tým 4 góly v 5ti zápasech. Na gól potřebuje v průměru 51. minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to dal bude Barcelone prinaset stejny pocet bodu jako ted, tak at klidne vyhraje Pichichi

Reagovat
vocasisko

To by ovšem Kristýna neunesla a požádala by o přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je humor

Reagovat
vocasisko

jo přesně, omfg rofl lol xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

coz by mi vubec nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonsky styl v case 7-bodovej straty pride dost divny. Dat do zakladu priemernych mladikov typu Tello, Cuenca ci dokonca Roberto je velky risk a nech sa Guardiola nestazuje, ze prisiel o 3 body. Barca ma druhe najvyssie prijmy zo svetovych futbalovych klubov a v pripade, ze sa im zrani Messi, Xavi ci Iniesta tak su nadobro odpisani. Je tam obrovsky rozdiel medzi zakladom a lavickou. Nahradnici nie su schopni nahradit spomenutych troch hracov. Nieco ine je v pripade Realu ktory ma na kazdy post dvoch ci troch velmi vyrovnanych hracov snad s vynimkou brankara. Barca mi mala skor nakupit ako sa spoliehat vecne na neskusenych mladikov, ktori su kamenom urazu.

Dnes Osasuna perfektny vykon, Real da dole Levante a titul bude velmi realny

Reagovat
smazaný uživatel

Až nato, že Tello a Cuenca začali na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ku*va za nick ? madrican zase prohrál nějakou sázku?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadni.

Reagovat
Filipow

Sbohem titule..

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se obávat, že Guardiolova éra se chýlí ke konci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden známý predikoval už na začátku podziu, že tahle sezona mu připomíná poslední Frankovu. Je to zatím předčasný, ale zatím se to naplnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

mám z toho týmu podobný pocit, je to stejně bezkrevný a venku utrápený...

přemýšlím, jak velký vliv na tohle všechno má letní "příprava", Pepek ze Sandrova rozhodnutí jezdit po turné nebyl nadšený..

Reagovat
smazaný uživatel

vždycy jsem byl proti turné, ale prostě je to nutností. Chceme vidět ty nejlepší fotbalisty v našem dresu? Musíme je zaplatit. Je to prosté.

Reagovat
valloire

Já vždycky myslel,že vy nenakupujete a že se spoléháte na odchovance.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze sebe hlupáka...Samozřejmě, že Barcelona nakupuje, ale kostru týmu tvoří odchovanci v takové míře, že to nemá žádný jiný velkoklub.

Reagovat
valloire

Protože se vám prostě povedla skvělá generace. Jinak nakupujete úplně stejně jako kdokoliv jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ale nesmí to být na úkor regulérní přípravy. Bohužel je to o reklamě a peníze jsou v tomhle případě až na prvním místě.

Reagovat
Losinho

Tak jestli Barca předminulé kolo titul Realu nabídla, tak teď mu ho do rukou cpe vší silou. To by byl hřích, kdyby to na konci dopadlo jinak, než triumfem královského klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel byl v první půlce hrozně vidět ten mač v Copě. Naopak ve druhé půlce už to byl válec. Klíčové okamžiky byly dva. První byl třetí gól Osasuny po neskutečnejch zmatcích v obraně. Druhý ta neviditelná teč při gólu na 3:3. Zrovna v tom okamžiku měl praporkář rendgenové oko.

Každopádně za druhou půlku musím: Díy, šampioni!!!

Bohužel, primární trofej v sezoně s vysokou jsme pravděpodobně ztratili. Je třeba se soustředit na dvě zbylé a samozřejmě na clásico.

Reagovat
Kokesh

Díky šampioni. Já vím, že ti už nic jinýho nezbývá, než to používat i když se prohraje, ale...všechno má své meze. Působí to hodně trapně...

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

sice mi je tvůj názor naprosto volný, ale odpovím pro hrstku těch, u terých tohle neplatí.

Tenhle tým mi připravil už tak moc krásných sportovních chvil, že je víceméně jedno, co předvede dál. Miluju je a jsem na ně pyšnej. Hrozně moc. Až zažiješ něco podobnýho, pochopíš. Nebo ... nejspíš ne.

Reagovat
Kokesh

Tobě je volných většina názorů, ve kterých nevidíš onanování nad Barcou. Tvoje pošťuchování o chápání či nechápání beru s nadhledem, možná tě to utvrzuje v tom, že seš vždy nad věcí apod., ale tohle je tvoje věc.

Tahle věc se šampiony a dalšími nesmyslnými přezdívkami, to se vám jednoduše vrací jako bumerang. Je to vidět nahoře v souhrnu, toho se chytne většina lidí...pak tu ale nikdo nemůže mluvit o trapnosti, protože s tou jste přišli první Vy - uživatelé těhle TRAPNÝCH přezdívek.

Reagovat
Kokesh

věc, věc, věc...hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkovat za prohru a další mizerný výkon? Bezmoc. A vidět to u fanoušků Barcelony? K nezaplacení. Uvidíme, jak hodně teď budou oni žít "historií" a budou zmiňovat nějaký úspěch v minulosti (i když fanouškům Realu se za to do teď vysmívali).

Jinak BUMERANG to správné slovo, sedí to přesně.

Reagovat
Kokesh

Tak tohle je v podání Jiříčka standart, on je neskutečný (internetový) fanatik do Barcy, tohle je jeho volba. Jak už jsem psal, s těmi přezvíkami si vykopali hrob a stalo se to, že jim titul a další úspěchy nepřeje snad nikdo. Ta arogance a slepota, že existují i jiné týmy konkurence schopné Barceloně se jim jednou nevyplatí a jsem docela zvědav, jak tyhle přezdívky budou používat až jednou třeba Barca vypadne ve čtvrtfinále LM...

Pořád je to pro mě sportovně nejlepší klub světa a nesmazatelně se zapsali do historie, ale skrytě v duši doufám, že jejich éra pomalu končí a padnou na držku...tak to obvykle po velkých úspěších bývá.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus se zamyslet nad tím, kdy vznikly přezdívky "Farca" popř. "Skřet", popřípadě "EUFAlona", nebo místním senilem hojně (a dlouhá léta) používané "prdel z mandrila" apod. srajdy. A pak se zamysli, kdo si čím vykopal hrob. Nadáváš na něco, co v neméně rozšířeném množství dělá i tvé strana barikády. A buď to vidět chceš, no a nebo ne. Že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Farca se občas objeví, skřet používá jeden člověk nebo náhodný okolojdoucí, uefalona se objevila párkrát (ale zrovna uefaloně se moc divit nedá...).

Fňukýno, kristýnka, mordor...tohle se tu objevuje daleko více a zrovna ty to používáš pořád....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme u toho, že oba tábory jsou úplně stejné, akorát že hází hnůj na ten druhý.

Reagovat
DreamTeam

a momentalne je v tom hnoji hluboko tabor Barcelony holt :) a snad jeste dlooooooooouho bude

Reagovat
smazaný uživatel

Co tím chtěl básník říci?

Reagovat
smazaný uživatel

To neví ani sám básník ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečně pokrytecký tvrzení tohleto.

Reagovat
smazaný uživatel

Já především nechápu, proč to tolik prožíváte.

Reagovat
Kokesh

Promiň, mně to přijde směšný. Nehážu všechny do jedné kupy, jen jsem se ozval na Jiříkův komentář a viz. nahoře v souhrnu na reakce od Jožko Muríň. S tímhle se muselo počítat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zase připadá směšný, jak se obouváte do Jirky za to "díky, šampioni", a myslíte si, kdovíjak jste mu to nedali sežrat a jak jste ho setřeli. Teď třeba nemluvím konkrétně o Tobě, já tyhle diskuze už tolik nesleduju, ale připadá mi, že některý lidi tu z něj maj skoro až komplex.

Reagovat
penepi

Preboha, ale o to tu nejde. Jiri to opakuje stále dokolečka až to je iritatívne a trápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak iritativní a trapné je to neustálé urážení a kopání do Barcelony při sebemenší příležitosti. Tady prostě existuje spousta individuí, které zřejmě nemají žádnou jinou životní náplň, než čekat, kdy Barcelona ztratí, a pak sem naběhnout a hromadně tu nad tím ejakulovat. Jasně, Jirka to někdy přehání, ale fakt si tím někdo pomůže, že to "díky šampioni" bude parodovat při každé příležitosti? Vždyť se tu ty lidi chovají jako děti, v některých případech to asi ještě děti jsou. Já netvrdím, že culés jsou svatí, to rozhodně ne, taky se tu objevují komentáře, nad kterými mi zůstává rozum stát, ale ona ta druhá strana barikády není lepší, ona je totiž úplně stejná.

Reagovat
penepi

No ale musím nesúhlasiť v jednej veci - mám taký pocit, že tým neustálym používaním toho spojenia ho už sám paroduje a zosmiešňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tim taky kolikrát nesouhlasim, ale je to jeho věc. Ono to taky dost souvisí s tím, jak se na to pokaždé chytne tolik lidí.

Reagovat
homeles8

A ty se divíš že z něj má někdo komplex? Dyť je to strašný!

Reagovat
smazaný uživatel

protože mě milují. A já je. Bez svýho fanclubu ani ránu.

Reagovat
smazaný uživatel

ta názor člověka, co prokazatelně lže (myslím, že to sem nemusím dávat znova. Vysmálo se ti tenkrát dostatečné množství lidí) musí být volný vceméně každýmu normálnímu člověku, že jo ...

Reagovat
Kokesh

Lže? Přesně si to nepamatuji, ale jen jsem napsal dva odlišné příspěvky a ty z toho žiješ doteď. Jestli ty nejsi ostatním volný, tak je to jen z toho důvodu, protože v každém druhém příspěvku si neodpustíš rýpnutí, narážky atd. a celkem tě baví se v tom vyžívat. Jak pak seš strašně nad věcí a užíváš si to...jak málo prostě stačí ke štěstí.

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

ty si funnyjunkovy maniak :D

Reagovat
valloire

Reagovat
Jerichoo

Už si ako Pepek, kritizuješ správne rozhodnutia

Reagovat
smazaný uživatel

Branky Betisu obě moc krásné. První taková Henryovská. Druhou tam Nelson poslal hodně suše

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Lekiče

Reagovat
smazaný uživatel

Komentáře (195 / 0 nových)

Reagovat
smazaný uživatel

klidne 195. pro Lekice, to je uplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak jo. Štábní kultura musí být.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit Levante a Spanelsko ma znovu krale na trunu Hala Madrid!!!!

Reagovat
penepi

Ešte nekričme hop. Síce už včera som si pekne na celú krčmu zahučal "campeones" a užil prá nepekných pohľadov, ale tak to bolo včera.

Reagovat
Kenneth

Jak jsem říkal, Copa vám tu ligu prohraje. No,ted se soustředit na Levante, 10 bodíků už by bylo pěkných. A doufám že to znamená že Mourinho se nebude bát a na NC vypustí plnou ofenzívu.

Reagovat
Manik...

7 bodů by bylo i tak dost , ale pokud by byla LM a nebyl by na tom Real nějak dobře, klidně bych poslal na Nou Camp dorost a napálil vše na LM

Reagovat
penepi

To je stále veľký hazard.

Reagovat
Manik...

Všichni všude píšou jak Barca vstoupila do utkání se slabou sestavou , útok je naprosto normální a hoden Barcy, obrana i golman též normální, akorát záloha. Z Thiaga se na začátku dělal největší borec, tak k čemu Fábregase ne?? Teď to tu máte. Zápas jsem neviděl, ale nedá se říct, že by byla Barca slabá. Nehrál akorát Xavi s hrál ten Sergio a nehrál Iniesta a hrál Thiago a nehrál Fabrégas no. To jsou 3 hráči základu. To není zase tak moc. Ale je vidět jak jsou ti hráči pro tým důležití. Jak někdo tvrdí, že to byla riskatní sestava? Nebyla. Jenom ta záloha a hold to nevyšlo. Takže 7 bodů náskok + zápas s Levate a jestli tohle už Real neudrží, tak už nevim

Reagovat
DreamTeam

ta sestava je celkem fuk.. zapas dosralo jako uz ponekolikate letos laxni nasazeni hracu Barcelony celkove.. nic vic nic min

Reagovat
Kily

200. pro nás

Reagovat
Xavi

Tohle kolo zatím celkem klasika. Athletic přišel o body v nadstavení, Barca a její venkovní zápas a Atlético dál pod Simeonem nedostalo gól.

Reagovat
rossoneri89

a za toto Osasunu uznavam

Reagovat
Biozdenda

jestli něco prohrálo Barce titul, je to tohle. Možná už by se dalo mluvit o menší krizi, protože na tohle Barca opravdu zvyklá není. Snad jim liga mistrů vrátí vítěznou mentalitu a boj o titul nebude jednostranný.

Reagovat
celeb

blbost, Barca straca toho roku vonku so zeleznou pravidelnostou, ak by som niekde dal cervenu ciaru, tak to bola strata 2 bodov na Espanyole v poslednych minutach. Samozrejme si za to Barca moze sama.

Reagovat
smazaný uživatel

No jinak ve čtvrtek letím do Barcelony, a v sobotu jdu na zápas s Vale, tak doufám, že se klucí vopálený aspoň doma zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně abys všechno stihnul, je to dost velké....město

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem tam dvakrát byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já taky, jen s tím dresem Realu na mě u Nou Campu koukali divně...

Reagovat
Kily

One-Real problémy neměl. Spíš mě napadá, jestli si tě nespletli s Pepem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2003 Pepeho možná Katalánci ještě chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to

Já asi poletím na Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

S Penyou? Já o tom uvažoval, ale už na to nejspíš nebudou peníze, no. A stejně, dvakrát za takhle krátkou dobu, to asi ne, pojedu pak až zase příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj s Penyou...Uvidíme, nejsem ještě rozhodnutý na 100%. Trošku se obávám, jak k tomu zápasu přistoupí hráči a hlavně Guardiola, protože předtím i zápas potom je čtvrtfinále LM...

Ale už jsem tam nebyl 3 roky a bude to stát za to tak jako tak, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě, navíc zápas s Bilbaem...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona Real

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Losinho

Reagovat
penepi

Po poslednom Clásicu v CdR by som sa dokonca potešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ligový titul 2x cennější než ten z LM ne? Nebo to už po včerejšku neplatí?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či 2x cennejší ako v LM, ale určite je na prvom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

2x cennější určitě ne, ale primární trofej to je, no.

Reagovat
smazaný uživatel

primárna trofej je Trofeo Teresa Rivero

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se nepletu, tak procenta 70-25-5 (nebo tak nějak, nechci se hádat o pár procent, nevím to jistě) se tady zmiňovala....

Reagovat
DreamTeam

doufejme ze se to stane je na case vas vyprovodit z trunu

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje tohle kolo,všechno je naruby(snad to bude hovorit i neco po 11tý :) ) Naše zaváhání sem nečekal,Baskové prohra,ted espanoyl výbuch proti Zaragoze,Atleti me zklamali..achjo

Reagovat
One-Real

Tak Castilla vyhra v malem madridskem derby. Akorat na livesportu jsou takova hovada, ze tam par dni dozadu meli uvedenej cas 17:00 a ja to tentokrat nevidel.

Reagovat
Kily

nezkušenost, od 17 jsem jsou v týdnu všechny zápasy třetí ligy, mění se to snad až někdy v pátek, koukej na futbolme.com

Reagovat
One-Real

aha

Reagovat
madridcan

Uz vieme kde Zaragoza investovala peniaze zo sudneho sporu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je konec barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak Messi muže byt nejlepsí na světe a Barcelono taky

Reagovat
vocasisko

nechápu jak něčemu takovýmu, jako si ty můžou dovolit pobyt na internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad hotovo vymalováno... HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampioni za další zlepšení nálady

Reagovat
smazaný uživatel

nepomýlil si si sekciu? Chelsea máš v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej, fakt? Ztráta těch herců potěší i fandy z nejlepší ligy světa!

Reagovat
smazaný uživatel

aj mňa potešila strata Chelsea

Reagovat
celeb

chapem, na piate miesto v lige nie ste moc zvyknuty, navyse s predvadzanou hrou a bez naznakou zlepsenia (+ moznym vyhadzovom AVB, kt. vam uz vonkoncom neprospeje) vas najskor predbehne aj Liverpool s Newcastlom (a bye-bye aj EL). To uz potom potesi aj smietka v podobe neuspechu ostatnych timov.

Reagovat
celeb

*zvyknuti, naznakov, ... ja by som ten etanol zakazal.

Reagovat
vocasisko

někteří lidi prostě nemůžou vystát fakt, že je jejich tým v krizi a tak se snaží za každou cenu kolem sebe kopat a snažit se shazovat ostatní velkokluby, kterým se zrovna momentálně taky moc dobře nedaří

Reagovat
vocasisko

říká se tomu komplex z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď vzťahovačný, rovnako sa pindá na hocijaký (veľko)klub

na španielskom fóre som dokonca videl aj komplex z Raya

Reagovat
smazaný uživatel

to už na tom ten člověk musí bejt hodně špatně

Reagovat
penepi

Keď to je fanúšik nejakého Hospitaletu, tak prečo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

pche, čo s tým má barcelonský klub? Rayo má svojich rivalov v Madride

Reagovat
homeles8

Juventusu se daří a taky mám komplex z Barcy

Reagovat
valloire

Děkujeme šampióni.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonští snad šampioni nejsou? Nevidím jediný důvod, proč by to Jiří nemohl psát. Jste tak trochu trapní, ale nevadí, taky jsem byl, vyrostl jsem.

Reagovat
Losinho

Samozřejmě, že jsou, ale o to tu asi nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

A o co tu jde? Mít radost z toho, že Barcelona prohrála, hned letět na Eurofotbal a napsat Díky šampioni s tím, že to bude strašně vtipné a pár jedinců se na to chytí? Dnes to třeba Jiří napsal i přes prohru, ale taky napsal, že děkuje za ten druhý poločas, který dobrý byl.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Michuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Asi jo.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

o co tu jde? To by mě taky zajímalo :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Michuuuuuuuuuu

Reagovat
penepi

Ako to vyzerá? Mám si to na druhý polčas pustiť či radšej Malaga?

Reagovat
smazaný uživatel

druhý polčas nebude určite pekný, Rayo začne udržiavať, asi tam hodia Lassa a bude sa hrať na brejky... takže vyhliadka dobrého futbalu sa blíži 0

Reagovat
Kily

ďábel, a jeho cena stoupá a stoupá a stoupá

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já bych se neradoval, odejde ti

Reagovat
smazaný uživatel

to je vec už viac menej istá, ale čím viac gólov, tým vyššie odstupné

Reagovat
Kily

jak jsem psal, jeho prodej vám pokryje rozpočet na další sezonu, pro Rayo to bude výhra tak jako tak a třeba taková Sevilla za něho nějakých osm nebo devět mega dost možná i dá

Reagovat
smazaný uživatel

Velice oslabená sestava Barcelony, když chyběj 2 hráči ze základu Co má říkat AC se 7 lidma ze základu po dobu mnoha zápasů v řadě?

Reagovat
valloire

Na něco se ta ztráta motivace svést musí. V LM to takhle vypadat nebude.

Reagovat
celeb

Xavi + Iniesta + Sergio + Fabregas = 2 ?

Barca samozrejme mala prejst Ossasunu aj s mladikmi, ktori navyse vobec nehrali zle (aspon Cuenca, Tello) a boli to prave Pique, Messi, ktori hrali poriadne pod svoje moznosti.

Ale hlavne, ze si si kopol. Co ineho ocakavat od prispievatelov, neschopnych napisat viacej riadkov nez smailikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi, Iniesta, Cesc?

Reagovat
celeb

+ Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fabregas hrát mohl, to je Pepkova věc, proč ho nenasadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi byl taky 100% fit. A Iniesta v plném tréninku, minulý zápas do hry taky zasáhl už ne?

To že nehráli bylo čistě rozhodnutí Guardioly. Risknul, chtěl pošetřit hráče a nevyplatilo se mu to...

Reagovat
celeb

vsak sa nikto ani nehada, presne tak to bolo napisane aj v clanku - tito 4 hraci nenastupili do 1. polcasu z roznych dovodov. Akurat sa mi nezda, ze by to malo byt dohromady cislo 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci slovíčkařit. Ale prostě "barceloně chyběli 4 hráči" je nesmysl. Kdyby byli zranění a do Pamplony nejeli, tak OK. Ale takhle nevím no. Nenastoupili z důvodu rozhodnutí trenéra. Asi Guardiola postavil to, čemu věřil více...

Šetřit hráče na Leverkusen je pitomost na entou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je chtel opravdu posetrit, tak potom nechapu, proc do Pamplony vubec jeli.

Reagovat
celeb

Cesc dokonca v priebehu 2. polcasu nastupil. Chce to viac sledovat a menej diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

S chladnou hlavou a střízliv konečně něco napíšu. Nerad bych házel flintu do žita, ale titul už je podle mně spíše v rovině teorie. 7, večer už možná 10 bodů je dost. Sice zbývá nějakých 17 (18? .. teď nevím) zápasů, ale nevím, co by se muselo stát, aby si to Real nechal vzít. Nemyslím si, že Real už neztratí, ale Barcelona taky nějaké body rozdá, a pokud to půjde dál stejným stylem, tak jich nebude málo. Hlavně venkovní zápasy jsou bída, nekoncentrovanost, zbytečné chyby...Letos nás hodně kosí zranění, ale na to se nemůžeme vymlouvat, máme úzký kádr (i když je pravda, že je širší než loni), to je Pepkova volba a nese to sebou tohle riziko. Nerad bych vynášel předčasné soudy, ale pokud to takhle půjde dál, tak je otázkou, jestli ligu neodsunout na vedlejší kolej a soustředit se na LM, kde máme letos jedinečnou šanci obhájit. Finále poháru s Bilbaem snad zvládneme, ale to je ještě daleko. Já osobně si začínám myslet, že Guardiolova éra se chýlí ke konci, aspoň poslední dobou mi to značně připomíná konec Frankovy éry. Nebudu vynášet soudy, jestli by měl, nebo neměl odejít, na to tu je Pep a vedení, oni ví co dělat, a co je pro Barcu nejlepší. Pep snad má dostatek soudnosti, a odejde, až uzná za vhodné. Pokud by odešel, jako nástupce bych si přál někoho z těchto - F. de Boer, Enrique, Emery, Bielsa. V létě asi moc posilovat nebudeme, přijde několik hráčů z béčka, teď přesně nevím - Bartra, Muniesa, Sergi Roberto, Dos Santos, a ještě někdo? Kdyžtak mně doplňte... To mi připadá skoro jako dost, já osobně bych v létě koupil Albu, stáhnul z Chelsea Oriola pokud je to možné, koupil Botíu a možná někoho levnějšího do útoku. Tyhle nákupy by nestály tolik, a věřím tomu, že by byly přínosem. Uvidíme, co vedení a trenér (ať už jím bude kdokoliv) vymyslí, věřím tomu, že se zvedneme.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

tak toto ani zdaleka nepripomína Frankovu eru. Aby sme vyhrali dvakrat na SB, aby sme niekomu nasukali 8:0 atd atd ....toto je proste o tom že Barca má herné výkyvy ....nieje taka skonsolidovana(mozno chyba aj trochu motivacie) ale herne je to nevyvazene ....2-3zapasy hrá super a potom zas 2-3 o ničom ...potom sa chytí na jednom a automaticky aj druhý zahrá dobre....chyba je mozno aj v tom ze pep uz dávno nehrá 4-3-3 ale 2-1-3-4 alebo iné čudesné rozostavenia ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnosti tam jsou. Samozřejmě, že je to trošku extrémní přirovnání, a hraje tam roli víc faktorů, ale podle mně máme prostě v současný době trošku problém.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
domingo

Toulalan

Reagovat
domingo

'Spanelske obrany nejsou tak spatne.'

'Toulalan tam dal dva goly za sezonu. Your argument is invalid'

Reagovat
smazaný uživatel

A Bundesliga je horší jak Gambrinus liga.. your logic is invalid

Reagovat
smazaný uživatel

A Bundesliga je horší jak Gambrinus liga.. your logic is invalid

Reagovat
domingo

Samozrejme ze je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Krásnej gól od Feghouliho

Reagovat
frankiefcb

Díval jsem se na Rayo-Getafe a překvapili mě mile fanoušci Raya. Netušil jsem, že má Rayo, tak výborné fanoušky vzhledem k tomu, že sídlí v Madridu. Fakt jsme čuměl. Na španělské poměry support fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Bukaneros sú skvelý, navyše sa chytajú aj tribúny a na tom malom štadióne to spraví parádny hukot

Reagovat
frankiefcb

a nevíš náhodou, kdo je pro fanoušky Raya největší rival? Real, Atletico či Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Tino Aduriz dneska hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

ha, Rayo, vládcovia predmestia

Reagovat
miky10

Rozhodčí

Reagovat
One-Real

Jsem pomerne dost zvedavy v jake sestave nastoupime. Pry by mel v druhe pulce nastoupit i Nuri a v pozdejsi casti ligy nastupovat jeste pravidelneji.

Jinak bych to dneska videl mozna na Estebana v zakladu. Bude to asi dobyvani pevnosti a na to je lepsi Granero, nez Lass. Vepredu je mi to nejak jedno jestli Karim nebo Pipita.

Reagovat
penepi

Nemyslím, že Levante je tím, ktorý postaví na 16ku autobus a to je všetko, práve preto dnes verím v tých 5:0.

Reagovat
Kyrill

Lass není nominovaný, jsem si téměř 100% jistý, že bude hrát Pirata.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Lass,Ramos,Pepe,Coentrao - Xabi,Granero - Ozil,Kaka,Ronaldo - Benzema. Tak bych to dnes videl. Tip 4:0

Reagovat
Kily

paráda, dva kvalitní výkony za týden, z nichž jeden devalvovaly hrubé chyby jednotlivců. Dneska velká spokojenost, škoda snad jenom toho, že druhý gól přišel až tak pozdě. Feghouli se moc dobře rozehrává, Tino rozdává parádní pasy, po levé straně se prohání neúnavný Flying Frenchman, jen mi trochu dělá starosti Soldado, který není v pohodě, i když to by se dalo přičíst té viróze, navíc na konci tam poslal aspoň přihrávku Jonasovi. A zamlouvá se mi Miguel, zase má období, kdy se mu chce hrát fotbal

Reagovat
-Kopy-

souhlas se vším

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Tino hrál dobře?

Reagovat
Kily

moc se mi líbil, jeho pasy dopředu byly hodně kvalitní, málem k tomu připojil i parádní gól, pro nás je tohle o to důležitější, že Ever není ve formě a místo něho potřebujeme někoho dalšího

Reagovat
One-Real

Nic nepotesi tolik, jako kdyz si clovek vsadi na Vale under 3,5 a padnou dva goly v nastaveni.

Reagovat
madridcan

Za taky chujovy tip si si ani iny trest nezasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

No včera jsem zapnul zápas osasuna - barca a to běžel 25 min...a no nechápal jsem.Gvardiola už mě pěkně sere s těma jeho mixama.Záloha sedí a v základu hraje sanchez kterej naposledy hrál snad proti bate borisov.....Pedro hral také od začátku a to je po zranění.Hrát může ale né od začátku a nešlo mu to.Poločas 2:0 a čekal jsem že přijde xavi atd ..ale nic a naopak přišel Cuenca a no ještě má čas a v posledních zápasech to také dokazuje že to není hráč na celé utkání.Jenže Gvardiola ho prostě dává a je slepej.Potřebujeme tři body a on dá takovou sestavu.Real lepší není ale dáváme pohár se ztrácí z dohledu.Nejvíc mě štve že Gvardiola je neseřve a po špatném utkání je poplácá a vždy dostanou pochvalu.Rozhodší se nezmění a nemá cenu o nich psát protože po zápase je konec utkání a nikdo už nic nezmění.Možná bude dobře že bude real první alespoň bude další sezona víc motivující.Zda gvardiola podepíše a nebo ne je jedno.Přijde někdo jiný.Já osobně bych si přál pana Johana Cruijffa

Reagovat
vocasisko

suchej trolling a to ses tak snažil

Reagovat
smazaný uživatel

s něčím máš problém

Reagovat
vocasisko

V první řadě Gvardiola? co to jako je? v druhý řadě Sanchez, kde si vzal takovou blbost, že hrál naposled proti Borisovu? Když ani v jednom zápase proti Borisovu nehrál a do třetice, Cuenca byl včera jedním z nejlepších hráčů na hřišti, dál už na tebe nemám sílu, protože si stejně troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Granero, Xabi Alonso, Özil, Cristiano, Benzema, Higuaín

Reagovat
miky10

Dobrá.

Reagovat
miky10

Tipuju do patnácti minut 1:0, do třiceti 2:0, do poločasu 3:0 a konec 4:1.

Reagovat
penepi

Môže byť, Karim na krídle. Ale čakal som, že tam dá Callejóna ako darček ku včerajším narodkám.

Hala Madrid!

Reagovat
One-Real

Prekvapko ? Ja akorat cekal misto Karima/Pipity Rickyho jinak presne takhle jsem to videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvápko jo, tohle je letos naše nejofenzivnější sestava a možná pod Mourinhem vůbec.

Reagovat
One-Real

No je videt ze to chce rychle rozhodnout a vletnout na ne ve velkem stylu. Bude to hodne primocare dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava. Tohle může být klíčový zápas, je dobře že k tomu takhle Mou přistoupil. Teď aby to k tomu dobře přistoupili hráči....

Reagovat
Kyrill

Vysloveně "protibetonová"

Reagovat
smazaný uživatel

No vida..

Reagovat
DreamTeam

celkem ocekavane..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to bude riadny kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

libováááá

Reagovat
Kokesh

Perfektní. Jen aby téhle sestavě odpovídal průběh zápasu.

Reagovat
Losinho

Tak ta je...

Reagovat
penepi

Striedať budú Callejón, Kaká a Sahin.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia to na 2. místo dotáhne, vsadím na to trenýrky!

Reagovat
miky10

Do toho jdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

tak mohla by, jenze museli by chytit formu...

Reagovat
Kokesh

Sice je Barca v útlumu, ale až v takovýmhle to neee...Vale bronz sedí.

Reagovat
Kily

spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

PONORKY JSOU ZPĚT !!!!!!

Reagovat
miky10

Tak to je hodně předčasný tvrzení.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zvedá se, ale zpět rozhodně ne. Zato Cádiz se letos snad už do Segundy probojuje. Jen aby nekonec nehrála áčka Ponorek spolu v lize

Reagovat
One-Real

Dneska to byl zapas na tiket zadarmo. Nerozjeli se spatne.

Reagovat
miky10

Vlítnout na ně.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Takže přece jen nemáš jasnýho favorita a právě přecházíš mezi Dobro?

Reagovat
miky10

Jasnýho favorita nemam, ale teď jsem ovlivněnej sázkou...No, a je to v prdeli.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Každej nějak začínal. Někdo hrou, někdo sázkou. Hlavní je, že už jsi na správný cestě k osvícení

Reagovat
miky10

No já jsem momentálně na Real celkem nasranej, z toho fandění nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto

Reagovat
vacin

Já do teď nechápu dvě věci, jedna je matematika a druhá jak mohl trefit přímák proti Francii respektive gól z nulovýho úhlu, myslím proti Tenerife.

Reagovat
Kenneth

Nejlepší levý bek všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

ako si zije Vladko v Espanyole;

http://www.youtube.com/watch?v=NWANeocDIFI

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nikoho nepřekvapí snad...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase začátek

Reagovat
Kenneth

Už jděte někam.

Reagovat
One-Real

Kolikaty zapas ? Jen aby se nam tohle otaceni nevymstilo.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kenneth

Granero tam opět běhá jak dítě bez domova.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem ti rikal, ten tam proste nepatri..

Reagovat
One-Real

400. Roberto Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Losinho

Dobře jim tak, začátek byl hrozně laxní.

Reagovat
FuckT

nj, raz ma Mou obranu aku mal Inter, a ptm ma Ramosa a Pepeho XD

Reagovat
smazaný uživatel

Karimovo v poslední době tradiční selhání a dva kiksy Sergia .

Reagovat
FuckT

ten Higuain je utocnik za 100 bodov, zo 100 sanci da 4, ked ma formu

Reagovat
Losinho

Cristiano parádně, mohlo být srovnáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní

Reagovat
One-Real

Hmm tak tentokrat nas okradli o regulerni gol.

Reagovat
Losinho

Zmátlo ho to ohánění se Pipity.

Reagovat
Kenneth

Má být nějaká omluva? Neuznal regulérní gol.

Reagovat
Losinho

Žádná omluva, jen se tu chybu nějak snažím odůvodnit.

Reagovat
vacin

offside nebyl , ale tohle nevím jestli se dá rozhodčímu vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ale hrozná chyba. Kdyby centimetry, ale tohle bylo snad o půl metru

Reagovat
smazaný uživatel

tak měl to těžké na posouzení ale nebyl no

Reagovat
smazaný uživatel

Věděj ve Španělsku co je to ofsajd? Jako příznivec Barcelony si přeju prohru Realu, ale tohle měl bejt gól.

Reagovat
miky10

Podle mě správně posouzeno, Higuain se sice míče nedotkl, ale náznak pohybu směrem k němu tam byl, navíc odclonil hráče, který té akci mohl zamezit.

Reagovat
vocasisko

v tomto případě ten pohyb hráče vůbec nerozhoduje o offsidu, chyba pomezního

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Tohle bys mohl napsat v případě, že by byl Higuain v offsidu po nahrávce Ronalda a míč pustil a naznačil zájem o hru. Takhle není vůbec co pískat.

Reagovat
miky10

Jo, pravda. Sorry...

Reagovat
Chygro25

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

2,6 na Real v hcp 0:2, to sa nedá nedať.

Reagovat
Kenneth

Kurva tohle se musí dávat, musíme si udělat náskok než se opět začnou válet a čekat na konec zápasu,

Reagovat
smazaný uživatel

mate nekdo nejakej kvalitni odkaz na Real? mam sopcast a seka se to. diky

Reagovat
One-Real

Ti jsou pod takovym tlakem, ze tohle nemuzeme vyhrat.

Reagovat
panca

to napadani realu po ztrate balonu mi pripomina barcelonu minulych sezon

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho vypadá jak chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

kde se divate ???

Reagovat
Losinho

Tahle barevná kombinace soupeře Realu prostě nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v osmifinále LM červenomodrý CSKA.

Reagovat
FuckT

kazdy spanielsky rozhodca by sa mal obesit, sak to su kokoti na siestu ... rozhodca stoji 500 metrov od daneho suboja, v tom suboji niekto padne a okamzite piska faul aj ked ich musel vidiet z tej dialky jak dve muchy vyjebane ... o offsajdoch neoffsajdoch nebudem ani nic hovorit radsej, lebo by mi kokot nestal potom aj 2 tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

To v tom Španělsku máte velký hřiště

Reagovat
FuckT

jak cinske vaginy

Reagovat
Kenneth

Coentrao . Ty toho gola nedáš ani kdyby ti to postavili na brankovou čáru.

Reagovat
miky10

Jj, tohle totiž byla čistá gólová šance.

Reagovat
FuckT

nebola, ale mohol to riesit lepsie ako nevydarenym pokusom o backflip

Reagovat
Losinho

Nepokoušel se o salto vzad?

Reagovat
FuckT

you can read my thoughts, motherfucker

Reagovat
Kenneth

Asi, ale když je v golovkach tak si vždy počíná jak vyjekaný žáček.

Reagovat
smazaný uživatel

KONÉÉÉ TO JE DRAVEC

Reagovat
smazaný uživatel

hodite nekdo ten odkaz prosim ???

Reagovat
sintha
Reagovat
smazaný uživatel

Levante celkom hryzie, zatial príjemné prekvapenie

Reagovat
Kenneth

Stojí na vápně a jsou rádi že to není 5:1 už.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ste mali na mále.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To nic nemění na jejich nebezpečných protiútocích.

Reagovat
Losinho

Komplet je to pěkný zápas.

Reagovat
FuckT

Ramos sa zapojil do utoku

Reagovat
One-Real

Kolik je kurz na to, ze Levante da dalsi gol ?

Reagovat
Kenneth

Gonzalo s Karim se tam pletou. Jeden z nich by byl prospěšnější na lavičce a místo něj Kaká.

Reagovat
FuckT

obidvaja zatial hraju na picu

Reagovat
Losinho

Oba hrají špatně. A takový Granero hrozně zpomaluje přechod do útoku.

Reagovat
Kenneth

Higuaín na lavičku. Benzema na křídle je katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí hraje s kým?

Reagovat
miky10

Pravačka Karima Benzemy není tak dobrá jako levačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema to bol center

Reagovat
Kenneth

Přímák pro nás a hráč Levante si vezme míč a odchází. Tohle se musí trestat aby to vymizelo. Rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to smrdí penaltou.

Reagovat
Losinho

A červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
Yanek

Kaka na plac at mam duvod to zapinat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos to je prase.

Reagovat
spider_8

JJ mohl ho i zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Ramos... Prostě sympaťák....

Reagovat
One-Real

Boze zacnete neco hrat, dneska jsem se na to zapas tesil a uz nejakou chvili je to pekna nuda.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ramos

Reagovat
FuckT

aspon, ze chlapi este nevymreli, Levante neplacu ale odplatia sa hne pri prvej prilezitosti, bez ohladu na zltu ! takto sa mi to paci

Reagovat
alcantara

Visca el Barça

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio nedohraje..

Reagovat
smazaný uživatel

to je tlak

Reagovat
Kenneth

Xabi by si měl vzít v šatně Ramose do parády.

Reagovat
smazaný uživatel

vraj dneska levante nepríde s autobusom tu niekto písal

Reagovat
Losinho

Ozilovy kličky začínají být dneska taky na pěst.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Prostě není kudy, Levante brání v 10 lidech, snaha je

Reagovat
smazaný uživatel

Statisticky nemožné, aby něco do branky Levante už nespadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

40 rohov ...

Reagovat
FuckT

Real ma fakt perfektnych utocnikov

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasná. Do koše si to vzal

Reagovat
spider_8

Jasná.

Reagovat
Losinho

Takovou hloupost udělat...

Reagovat
Kenneth

Tohle není basket. Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby len jedna :D hned dve ruky

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Munúa

Reagovat
FuckT

za tu odplatu po ramosovom kopnuti zaplatil dost skaredo

Reagovat
One-Real

NEKOMPROMISNE!

Reagovat
vocasisko

To je na přes držku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianooooooo Ronaldoooooooo

Reagovat
C0br

Brankář jinak držení míče je tak 90% pro Real ne?

Reagovat
smazaný uživatel

75 ku 25.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 76 ku 24. Už to změnili.

Reagovat
Kily

dramatická změna

Reagovat
Kenneth

Ronaldoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Kenneth

Mít tak ty jeho nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Penalto

Reagovat
spider_8

Ten brankář měl zajímavej styl

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj volám sa Cristiano Ronaldo seruuus

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool. Jednoznačná a krásně kopnutá.

Reagovat
Losinho

Suverénně.

Reagovat
gonzalesl_is_back

A je po zámku a betonu Cristianooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokazil kovboj zápas celému tímu

Reagovat
FuckT

Ronaldo je teraz asi najlepsi kopac penalt momentalne, bez ohladu v akej situacii, kope ich nekompromisne

Reagovat
Yanek

Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jj, ten bude asi druhý.

Reagovat
FuckT

Ibru nesledujem, takze neviem posudit, ale pochybujem, ze moze mat lepsie statistiky ako Ronaldo, jakozto si nepamatam uz ani kedy naposledy Ronaldo penaltu nedal ...

Reagovat
Yanek

Statistiky ma nejspis Ronaldo lepsi no, ale Zlatan dava taky hodne s prehledem, letos z tech sedmi dal vsechny.

Reagovat
Kenneth

Stejně to nejlíp kope Rooney.

Reagovat
jenage

nejlip to kope Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Po Messiho pentli na Mestalle se Ronaldovi smát nebudu, ale 10 gólů z 25, nedej popřít, že mu to hodně pomáhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak som tušil, že všetky nádeje Levante pochová penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
FuckT

kazdopadne, pokial je spravodliva, nie je sa preco stazovat, alebo nato staci aj rivalita ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám pocit, že sa sťažujem.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kenneth

Katalánské plačky jsou opět tu. Už ted je tu od nich víc příspěvků než při včerejším fiasku na Osasuně. To mluví za vše.

Reagovat
Infi

Ty vidíš pláč i tam kde není?

Reagovat
Losinho

Plácáš hlouposti, culés jsou dneska úplně v pohodě.

Reagovat
Kily

pročítám to postupně a nenašel jsem nějaký katalánský prohřešek proti pravidlům, Kenneth se jenom snaží využít situace a hodit všechno na druhou stranu

Reagovat
Losinho

Já zas trefil červenou. I když tady to bylo asi jasné no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska statisticky fakt hodně pravděpodobná, když se hraje 20 minut z 45 ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne môže byť aj druhá, zakončenie dnes nie je vašou silnou stránkou, Levante bude betonovať čím ďalej tým viac, tlak bude stúpať (aj keď si už asi neviem predstaviť väčší tlak ako bol tento).

Reagovat
Kenneth

Snažíme se, při Levante stojí všichni svatí. Granero, Ozil, Pepe - tragédie. Coentrao potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dobrý, na Coentraa jsi zateplený ?

Reagovat
Kenneth

Ozil měl dobrých 15 minut. Pak posral vše na co sáhl.

Reagovat
FuckT

Ozil jednoznacne neni horsi jak Benzema a Higuain, to je tragedia, a aj Ramos .... Ozil je dnes v takom strede

Reagovat
smazaný uživatel

benzema aspon kluckuje striela tie strely mu nejdu ale aspon tie klucky .. to poleno na hrote len sa diva ...

Reagovat
Kenneth

* a dojebává šance.

Reagovat
DreamTeam

Coentrao hruza.. uz aby byl MArcelo zpet... proti temhle tymum proste takove kopyto hravat nemuze..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten kluk baví ty vole! Libovej pokus o nůžky, penalta opět suše. 1:1 je pro Levante hodně dobrej výsledek, ale v druhym to Real prostě musí trhnout. Sere mě, že často musíme otáčet poslední dobou, ale aspoň jsou pak víc odolný k podobnejm situacím. Hlavně to dneska vyhrát.

Reagovat
Losinho

Jožko Muríň12.02.2012 22:07

Dnes to smrdí penaltou.

[reagovat]

Losinho12.02.2012 22:10

A červenou.

Reagovat
Losinho

měla být reakce, nevadí

Reagovat
Yanek

http://www.youtube.com/watch?v=00I45ua_OPg

Dost solidni jedenactiminutove video o Messim, jeho zacatcich az po nejvetsi vrchol. Rozdelene na tri kapitoly. Ac ho nemusim, tak kloboucek autorovi.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

To by mohla být náhrada Čecha v repre

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ze se real netlaci. Ramos mel dostat cervenou a vylouceni na druhe strane take byt nemlo. Pentle jasna ale zluta ani nahodou

Reagovat
FuckT

za umyselnu ruku je zlta v pravidlach, neviem, co sa ti nepaci

+ Ramos urobil dost skaredu vec, ale zlta podla mna stacila, hlavne preto, ze to bol prvy vaznejsi faul ...

Reagovat
vocasisko

Nemyslím si, že byla úmyslná, spíš nešikovná, ale s těma rukama tam máchal jak kdyby kolem něj padali desetidolarovky.

Reagovat
vocasisko

Tím ale nechci tvrdit, že neměla být žlutá, měla být.

Reagovat
smazaný uživatel

to je k smichu ruka nebyla urcite umyslna tudiz zluta ani nahodou a Ramos za zlutou? oplaceni nesportovni chovani jasna cervena tam se o nicem ani uvazovat neda

Reagovat
FuckT

ano ? v tom pripade mal dostat hrac Lavente cervenu uz vtedy, ked oplacal Ramosov faul

Reagovat
vacin

Už je to tady a to kopnutí do Pepeho nic (neříkám, že bylo na červenou)? Btw žlutá za takovýhle hraní rukou je jasná, je to podobný jako když chytneš balon, kterej letí do autu ale chytneš ho před lajnou....

Reagovat
Kokesh

Nemám ani co vytknout, protože herně to špatné nebylo a některé akce vážně zaváněly gólem. Ta červená a penalta - to byl krásný dar z nebes. I bez vyloučeného hráče si myslím, že by Levante časem odpadlo, ve druhým poločase by to byl ještě větší kolotoč.

Nechce si dát někdo tu práci a najít, kolikrát v sezóně už jsme prohrávali prvním gólem?

Reagovat
Losinho

Nejnižší kurs, klasika.

Reagovat
One-Real

Ze nevyjde jeden zapas jsem zvyklej, ale ze v 90 a 92 minute, to uz je i na me moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Při vsázení naprosto běžný. Soucítím s tebou.

Reagovat
One-Real

Ale zase jde o blbe 300. Pred 2 mesicema mi o jednoho strelce uteklo 25 000 (7 z 8) a minuly rok o jeden gol 60 000 na expertu spanelsky ligy (gijon - atletico 1:0).

Reagovat
smazaný uživatel

Keby aspoň nepadli oba góly v nadstavení

Reagovat
smazaný uživatel

neštěstí ve hře, štěstí při fandění.. já už nějákou dobu nesázím víc jak 2-3 zápasy.

Reagovat
wild

ja som mal posledny zapas Mali - P.Slonoviny 2 a Drogba neda penaltu

Reagovat
wild

*Zambia - P.Slonoviny

Reagovat
Kily

tohle mrzí a bolí. Vzhledem k výkonu a hře byla naše výhra o dva góly nízká, o tři to vypadalo spravedlivěji, o čtyři by se dalo pochopit, ale přijít o výhru díky dvěma gólům v nastavení a jednomu haluzáckému vlastenci, to pálí dost. V Madridu ode mě máš za odměnu pivo

Reagovat
smazaný uživatel

To mu slibuješ pěkné nechutnosti, ve Španělsku pivo nepít, maximálně hoooodně vychlazené Mahou.

Reagovat
Kyrill

Šancí bylo přehršel, Sergio je dnes na proplesknutí - chybuje a ještě si koleduje. Karimův gól měl platit, ale na to se vymlouvat nemůžeme, i tak tam bylo příležitostí dost, ale zakončení bídné. Iborra nám to dost ulehčil, za což mu moc děkuju. Po přestávce rychle přidat dva kousky a poslat Xabiho odpočívat místo Nuriho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Celou tuhle kaši nám dneska navařil Sergio, nenahraje dobře na metr, fauluje, standardka, přihraje jim na gól, prohrává souboje, je nervní, protože každý balon chce mít hned a ještě si koleduje o červenou. Do toho tlaku ve druhé půlce by byl skvělým trumfovým esem, ale dnes by mi ani nevadilo, kdyby ho raději stáhnul. Co není Di María, tak tam tu formu a lehkost týmu prostě nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

A hned takovej skluz na něho. Jdou po něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro upřesnění k těm přezdívkám souvisejících hráčů:

Skřet - vymyslel jsem, ano, poté, co zasmečoval gól do sítě Espanyolu a nepřiznal to.

Prdel z mandrila - vymyslel jsem, ano, pro podobnost s červenomodrým pozadím jistého druhu opice a barev úhlavního rivala. Jen pro upřesnění dodávám, že jsem to použil asi tak dvakrát - třikrát, což svědčí, že senilitou vyniká spíš ten rádobykrál diskuse, když si ani nepamatuje, co kde plácnul, ale kdo se má v té hromadě sr..., co tu vyplodil, vyznat, že? Takže mu odpouštím a hluboce ho lituji

Reagovat
Kenneth

Ronaldoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
One-Real

GOL GOL GOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaaaaazzzzzzo. Nádhera, Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

CRRIIIIIIIIIIIIISTIAAAANOOOOOOOO RRRRROOOOONALDOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Losinho

GOOOOOL Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pride kanonada ...

Reagovat
FuckT

kto je ten cernoch s tymi blond vlasmi, to je fakt kokot jak ropa

Reagovat
Losinho

Kone

Reagovat
FuckT

ako seriozne, ten v simulovani kludne prekona aj Di Mariu so Sergiom Busquetsom dokopy ...

Reagovat
Kenneth

54. minuta - 14 rohových kopů. Světový rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnééé

Reagovat
C0br

Krása

Reagovat
Kenneth

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
One-Real

RONAAAAAAAAAAAALDOOO RONAAAAAAALDOOOOO RONAAAAAAAALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianoooooo Ronaldooooooooo

Reagovat
Losinho

Hattrick nejlepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO BOH!!! CRRRRRIIIIISTIIAAAAAAANOOOOOOO ROOOOOOOONAAAALOOOOOO

Reagovat
Jerichoo

Ronaldooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta trajektorie míče je prostě neskutečná

Reagovat
Kokesh

To prostě takhle nejde trefit...umí to jen pár vyvolených.Chválabohu, že Cris je mezi nimi...

Reagovat
Kokesh

Crisi děláš si prdel? Neuvěřitelný!!!

Reagovat
Nuno čomes

To byla pumelice

Reagovat
C0br

Jinak ta trajektorie není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

BOMBARDER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to nikdy nikdo na světe netrefí. Neuvěřitelná dráha letu míče. Říkejte si co chcete, Ronaldo je nejlepší hráč na světě.

Reagovat
C0br

Ono mu to taky proto často lítá úplně do prdele.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Co já ho vidím, tak pokud dostane za šestnáctkou dostatek prostoru a času, víc než polovina jeho střel skončí v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej tejden se nekdo ukopne a da takovej gol

ale je fakt ze ronaldo v kopu neco ma, kolikrat brankar vypada jak dira, ze by to mel chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda. Většinou střely ostatních letí přímo. Já si původně myslel že toto letí tak 10 metrů nad, a byl z toho výstavní gól

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt taky nepisu, ze je takovej kazdej druhej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo a Messi jsou vládci světového fotbalu s tím, že se jednou daří více Cristianovi, jindy Messimu (je to hodně závislé na jejich formě týmů). Já mám raději CR7, protože je mi sympatičtější, hraje atraktivněji pro diváky a více svou hrou baví, ale tyto debaty jsou zbytečné až stupidní.

Reagovat
smazaný uživatel

*je to hodně závislé na formě jejich týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, vidím to tak nějak stejně. Jenom jsem se nechal lehce unést, tak zas budou lítat kameny

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu. Já bych to nevztahoval na jednotlivce. Na Nou Campu ani v zápasech Barcy mimo něj prostě takhle krásný fotbal, s tolika krásnými góly, v takovém tempu, s tolika protiútoky atd. nikdy neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, akorát mám raději Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte sem pak někdo na ten gól video pls

Reagovat
Kenneth

Chceme Nuriho na hřiště!!!!

Reagovat
miky10

Nádherně sehraná akce

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

BEST COUNTERATACK ,no tohle

Reagovat
Yanek

Pepe tam ted pri tom golu pobehoval jak ocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zase kousat nehty...

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerné bránenie

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umírá poslední. Nevzdávejte se Levante!!!

Reagovat
FuckT

aspon je vidiet, ze Ramos to ma vzdy krasne pokryte :D

Reagovat
smazaný uživatel

aneb "kdes byl u toho rohu? -hlídal jsem Piqueho. - ale ty jsi měl hlídat Puyola."

Reagovat
FuckT

Reagovat
Kenneth

To co dneska předvádí Ramos s Pepem je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Benzema.

Reagovat
Kenneth

Benzemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné goliky dnes

Reagovat
Jerichoo

Krásne góly

Reagovat
smazaný uživatel

Karimmmmmm Benzemaaaa

Reagovat
One-Real

KARIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
miky10

Wow, krásně trefeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Povolíš-přitáhneš

Reagovat
Yanek

Benzema krasne ted. Ale braneni ctvrteho tymu La Ligy je celkem tragedie a hlavne nezvyk, kdyz se po Calciu kazdy tyden clovek jednou za cas podiva na Real.

Reagovat
Kenneth

To 4. místo je zkreslující, spadnou níž.

Reagovat
Yanek

Nedelam si iluze, ze ostatni to hrajou jinak.

Reagovat
Kenneth

Oni bránili skvěle do červené karty, pak je to položilo.

Reagovat
Losinho

Cristiano 3+1

Reagovat
One-Real

Mourinho

Reagovat
fantomas

Cristianko už dal po dnešku víc gólů za Real než za MU. O 170 zápasů míň.

Reagovat
Wat

Kvalitní obrany.

Reagovat
DreamTeam

tak taky kdyz byl mladsi tak to jeste takovy golovy valec nebyl

Reagovat
Kokesh

Karima na Cristianově pozici vidím čím dál tím radši. Jinak Koné za dnešek velká paráda.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Benzema nádhera, už vyhoď toho zpomalenýho Granera

Reagovat
C0br

Benzema

Reagovat
One-Real

OZIL

Reagovat
Masi

co provedl? vypadl mi stream

Reagovat
One-Real

vzal mic, nasadil nejblizsimu krasny housle a dostal se sam pred brankare, ale tycka

Reagovat
Yanek

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

sak uz to mohlo byt 6 -2 , ronaldo cista sanca , ozil , benzema ... aaaa aj nevadi ale ozilovi som to prial

Reagovat
Losinho

tyč

Reagovat
smazaný uživatel

''kazdej tejden se nekdo ukopne a da takovej gol''

Reagovat
smazaný uživatel

xabi za primak ozil skoda to volalo po golu

Reagovat
gonzalesl_is_back

3 jasný gólovky zakopaný

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec proste

Reagovat
smazaný uživatel

José, pusť tam toho Nuriho

Reagovat
smazaný uživatel

"objevily se spekulace o problémech v kabině realu madrid, josé mourinho pohrozil že odejde"

Reagovat
smazaný uživatel

sahin dohral

Reagovat
Kenneth

Do piči s Khedirou, chceme vidět Nuriho.

Reagovat
johan14

sa nepo.....

Reagovat
hefy

Jak hrál Granero? A vůbec co se stalo, že začal pravidelně hrávat?

Reagovat
Kenneth

Hrál šišku. Svoje nasazování si vyplakal.

Reagovat
hefy

Jak to myslíš, jak vyplakal?

Reagovat
Kenneth

"Pokud nebudu hrát víc, odejdu."

Reagovat
Kily

odpadli mu konkurenti

Reagovat
Infi

Ten 3. gól Ronalda

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

za uznání i za gól

Reagovat
smazaný uživatel

ten jejich trenér trošku pako

Reagovat
Yanek

Co to tam ted trener Levante zkousel?

Reagovat
smazaný uživatel

troška ujebaný trénerko

Reagovat
Infi

Hehe tak fanoušci Barcelony se víc starají o Real než o svůj tým, ale i v momentě kdy hraje Real tu vidím co druhý komentář něco o Barceloně.

Zajímavé :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Barcelony se přestali zajímat o ligu celkově už.

Reagovat
vocasisko

tak to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby to bylo o dva body, Barca včera vyhrála a Real doma prohrával s Levante, tak by tu těch příspěvků ke každému hvizdu sudího bylo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

4:2 a Xabi pořád na place a Nuri sedí. Příště ty Mourinhovo žvásty snad ani nebudu už číst okolo Nuriho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co povídal/povídá?

Reagovat
One-Real

Achjo ani dneska Nuri neprijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa úmyslná.

Reagovat
One-Real

zrovna jsem se chtel ptat kolik ma karet

Reagovat
Honza Matoušek

Ale nechápu pointu

Reagovat
smazaný uživatel

V ohrožení je i Lass a asi nechtěli, aby se jim to sešlo na jeden zápas. Arbeloa vynechá doma Racing a je vymalováno. Ale už s tím kombinují až moc no...

Reagovat
vacin

Tak on by před LM asi stejně nehrál tak si nechal dát kartu aby tu stopku měl v příštím zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude chybět na Racing a kdyby dostal dva zápasy tak na Rayo. Mou asi čeká, že Espanayol bude těžší soupeř a tak ho chce mít k dispozici na ně. (kdyby dostal kartu proti Racingu nebo Rayu tak by na Espanyol mohl chybět).

Reagovat
One-Real

700. Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

furt jenom Real a Barca.. důležité je hlavně, že v Segundě válí SuperDepor a zatím nikoho nenechává na pochybách, že příští rok je zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

Depor do ligy patří

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

spokojenost, bratři v triku chystají návrat

Reagovat
Kily

no v triku, bratři ve zbroji

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je ten stadion prazdnej? to na kazdym utkání nebo levante není atraktivní soupeř?

Reagovat
Kenneth

Fanoušci odchází 10 minut před koncem, taková španělská tradice.

Reagovat
vocasisko

zima, neděle večer

Reagovat
Kokesh

Hodně zajímavý zápas, Levante jen potvrdilo svou pozici v tabulce. Cristiano a jeho oblíbený hattrick, dva góly na vrub Ramose, za mě výborný výkon sudího a potvrzení 10ti bodového náskoku. Jen Mesutova paráda měla skončit gólem. Jednotlivce bych chválil jen u soupeře, a to samozřejmě Koného. I když ono to tak většinou bývá, že proti naší obraně se někdo vždy vyšvihne...!HALA MADRID!

Reagovat
vocasisko

Palec Al Caponemu za přesnej tip i za tip na hattrick Ronalda.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kenneth

Iker 5 , Ramos 3, Pepe 4, Arbeloa 5, Coentrao 6 , Xabi 6 , Granero 6, Ozil 6,5 , Ronaldo 9,5 , Benzema 7,5 , Higuain 6 .

Stopery propleskat, takhle nemůžou hrát příští týden v Moskvě, to by to dopadlo.

Reagovat
Kenneth

Dotaz : Wagner Love u nich stále hraje nebo už je pryč?

Reagovat
One-Real

out

Reagovat
Kenneth

Co myslíš, bude v Moskvě hrát Marcelo nebo Coentrao? Tipl bych Fabia.

Reagovat
One-Real

Logicky mi vychazi Coentrao a doma Marcelo. Ale Jose je Jose a muze to vymyslet jakkoliv. Sam bych taky uprednostnil Coentraa.

Reagovat
Losinho

Ramos musel dneska / včera chlastat, jinak to neni možný.

Reagovat
Kokesh

Nikdo neodehraje všechny zápasy v sezóně v top formě. V posledních zápasech byl famózní, jeden výpadek bych zatím neřešil...

Reagovat
vacin

Já se bojím, aby Barca nenasadila taky svoji Shakiru

Reagovat
FC Porto FC

10 bodu naskok

Reagovat
vocasisko

gratuluji, objevil si ameriku

Reagovat
johan14

ser. ťa to čo?!

Reagovat
vocasisko

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zambie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se málem pochval jak to protahovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

Reagovat
Kily

to už je fakt konec, prokletí Arsenal pokračuje, dneska už nevyhraje nic ani reprezentace, za kterou hraje hráč Arsenalu, ten konec byl symbolický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=WMX44HEr5e0 a že prej to umí jen z penalt

Reagovat
Woods

Ronaldo uz 6-ty hattrick v Primere tento rok za 22 zapasov?? slusne......

Reagovat
j_mrazik

Proč kope Ronaldo přímáky zblízka, když to lítá do prdele? Kakámu by stačilo překopnout zeď a je větší šance na úspěch. Trochu jsem si vybavil Carlose, jak z něj všichni byli na větvi, ale úspěšnost nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsou v tom hodně podobní. Je to hlavně show pro lidi, ti jim tleskají do kroku a čekají, že zboří buď gólmana nebo branku. Dneska mu to první málem vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska padaly krásný góly, zápas měl všechno, Real ještě dost šancí nevyužil. Akorát obrana haprovala, ale všichni si vybrali slabši chvilku v zápase, kde nás to naštěstí nemrzelo, ještě že tak No a CR7, Krystýnečka, Cristiano Ronaldooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem z tý "KrYstýnky" udělal pořádně tvrdýho kluka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řeklo by se, že tohle už nebude sranda, ale naopak, čim víc prstů, tim větší fór

Reagovat
One-Real

Ronaldo scored Madrid's 4000 goal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
One-Real

ja to ted cetl na jedne strance Realu, ale mozna je to blbost...tak se svym zpusobem taky ptam

Reagovat
madridcan

5000 gol Realu da Guti este proti Numancii a 5000 gol Realu na Bernabeu dal Adebayor v pohari proti Seville, takze neviem aky 4000 gol by to mohol byt...

Reagovat
smazaný uživatel

treba ligovej? ale je to nepravdepodobny..

Reagovat
smazaný uživatel

4000 gólů na našem stadionu. Aspoň tak nějak jsem to chytil v debatě před zápasem, kde to přáli Pipitovi, který měl zápas číslo 200. A 4000:200= Pipitova 20.

Reagovat
madridcan

ved gol cislo 4000 na nasom stadione dal este Amavisca. Nechapem tomu. Jedine, ze fakt v lige...

Reagovat
madridcan
Reagovat
One-Real

btw Ronaldo 13ty hattrick za Real (dorovnal Puskase) a chybi mu 9 na Di Stefana

Reagovat
madridcan

80%-20% drzanie lopty

Reagovat
One-Real

Mimochodem 75 za 22 je vazne sila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=yJSmFA9DEYg Joseho pokyny, ktore kazdy pochopil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

pokud nedošlo k posunům hráčů, případně jejich vymazání z obrazu, tak poměrně jasná situace

Reagovat
smazaný uživatel

Nedošlo k ničemu, 100%.

Reagovat
Kily

beru na vědomí, mě Barcelona nebaví a kromě vzájemných zápasů, Clásic a duelů s Plzní na ní nekoukám, ten sobotní zápas jsem neviděl, jenom jsem toho o něm strašně moc četl a vlastně už jenom z toho si udělal obrázek o tom, jak to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelona snad baví jen jejich fanoušky a pár expertů v televizních novinách. (Ale ne, já to nikomu neberu, kdo rád házenou tak ať na to kouká).

Reagovat
alcantara

Chcelo byto uz nieco nove, toto je kapanek otrepane.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu si. Příště s jiným faktem.

Reagovat
alcantara

Jj ,napriklad s rozhodcami alebo simulaciami

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kily

mně se třeba líbí, když dostane protihráče do baga a rychlými přihrávkami v trojúhelníku nebo čtyřúhelníku si z něho udělají dobrý den, zároveň mi ale vadí nedostatečná odvaha jít přímočaře dopředu a z toho pramenící potřeba zaseknout útok a dát míč zpátky

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty rychlé nahrávky na malém prostoru mají očividně natrénované dobře. Jde to krásně vidět na tom videu před zápase s Arsenalem(?), kde hrajou bágo...

Reagovat
domingo

Al-Riildiija? Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty rozhodčí ve Španělsku jsou prostě špatný, nikdo to nedělá schválně. Realu včera taky upřeli regulérní gól, už bych to snad neřešil..

Reagovat
madridcan
Reagovat
Kily

to spíš vypadá, jako kdyby si říkal "co to je za malý pivo?"

Reagovat
madridcan

Kanye West to ovladol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Skrillex

Reagovat
Manik...

Škoda, že nehraje ten Sahin. To je až tak moc z formy po tom zranění???

Reagovat
DelPiero137

Videl som par Benzemovych zapasov a zakazdym sa mi pacila jeho hra. Tak by som sa chcel miestnych spytat ci zakazdym podava podobne vykony ako vcera. Ci to zalezi od kvalit a stylu hry supera? Proti Levante sa mi moc pacila jeho hra, dokonca som mal miestami pocit ze je playmaker. A k tomu je to sympatak. Taky technickejsi Treza.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je pravidelne jednim z nejlepsich hracu na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna vcera toho pokazil vic nez vytvoril. Posledni zapasy se mu nepovedly, pred dvojzapasem s barcou hral lip, ale mozna me to prijde jen proto, ze ostatni hrali hur tak vynikl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mnohé je to náš nejlepší v této sezoně, nebo aspoň tím s nejvyrovnanější formou. Na stylu hry soupeře je ale jeho výkon hodně závislý, například doma vstřelil už 15 gólů a venku jen 4. Ve venkovních zápasech proti outsiderům mu to dlouhodobě nejde, i když šance má, naopak proti silnějším a hlavně v pohárech (Lyon, Sevilla, Barca, Málaga) je velkým tahounem. Doma září téměř vždy. A s tím playmakerem... Jemu víc vyhovuje, když nehraje klasickou devítku, ale spíš číhá za bukem. Z pravé strany to není úplně ideální, ale když je nalevo se silnější nohou do středu, tak tam je opravdu famózní.

Reagovat
DelPiero137

To mas pravdu, vcera z lavej strany bol ovela platnejsi a hrozil najma odtial. Ale objavil sa aj na druhej strane aj v strede. Dost univerzalny hrac a ma super fyzicku.

Reagovat
johan14

Je to jeho najlepšia sezóna. Odkedy nie je na hrote je výborný, vie podržať loptu, urobí kľučku, prihráva a samozrejme strieľa góly. Išiel riadne hore.

Reagovat
Losinho

Většinou hraje líp než včera.

Reagovat
DelPiero137

Dik za odpovede

Reagovat
johan14

Arbeloa je na pravo pomalý, pri prvom góle len čumel čo sa to deje, pri druhom tam ani nestihol dobehnúť. Gestikulácia Mourinha patrila podľa môjho názoru jemu. Ja by som uvítal, keby sa v ťažkých zápasoch na pravo vrátil Ramos a Carvalho na stopéra. Pepe potrebuje aby ho miekto dirigoval a Sergio to bohužiaľ nezvláda a sú z toho zmätky. Tak by mohol ťahať po strane, Carvalho by to zabezpečoval, prípadne keby to potiahol Carvalho ako libero dopredu, tak Sergio by sa stiahol. Pravá strana Realu je priepustná, a určite si to všimnú aj súperi v LM. Ligu už nepustíme o tú obavy nemám, pretože Mourinho hráčov dokáže motivovať do každého zápasu. A padnú asi aj historické rekordy La Ligy.

Reagovat
DreamTeam

ani nahodou... Sergio vcera sice zmatkoval, ale predtim podaval suvereni vykony... navic on je schopny branit i za Marcela, coz Carvalho nedokaze... a nechod na me s tim ze by melo hravat to zbrkle kopyto Coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tomu Coentraovi čas. Nepřijde mi nikterak moc zbrklý. Do obrany je lepší než Marcelo, i když se Marcelo dozadu zlepšil. Do utoku se sice Marcelovi nemůže rovnat, ale když je na hrřišti tak nemám strach že svoje si neodvede, to už bych měl fakt vetsí strach z toho Carvalha..

Reagovat
DreamTeam

jenze mi opravdu nepotrebujem braniciho leveho beka.. proti nejakym silnym tymum at si klidne zahraje, ale jinak Marcelo odvadi dopredu tolik prace, ze bez nej je to vzdy pro Ronalda o polovinu tezsi na kridle..

a zbrkly mi teda pripada dost, takovy strasne hrrr do vseho ...neumi si poradne promyslet co udelat... nechapu ze jsme za nej dali takove prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

To není zbrklost..to je jeho styl hraní. Videl jsi ho třeba na MS? tam byl nejlepší portugalský hráč. V benfice hrál uplne stejně..blbost aby to byla zbrklost..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak o majstrovi este nie je rozhodnute tak po najblizsich dvoch kolach asi bude,teraz hra FCB s Valenciou a dalsie kolo ide do Madridu na Atletico.V momentalnej forme.A Realu to velmi ulahci ked sa bude Real moct tiez viac menej zacat sustredit na LM a PD si uz len nejako ustrazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslímy,že netopíři by mohli na nou Camou bod urvat.Je potřeba říct,že Real čekají zápasy na Osasuně,Barce,Bilbau,Villarrealu ještě není nic rozhodnuto musí se jít zápas od zápasu,ale šance jsou vysoké.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nou Campu

Reagovat
stas87

je nejaka sanca ze sa sahin v lete vrati do nemecka?

Reagovat
smazaný uživatel

nulová

Reagovat
stas87

ved nehrava ani po tom co sa vyliecil...to na neho mourinho bude cakat este pol roka?

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to těžký v lize Real nesmí zaváhat a José tam dává osvědčenou sestavu,kdo ví jak je na tom Nuri s kondicí.Podle mě dostane šanci max. v lize pokud už bude rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

To není Mourinhův styl kupovat mladého hráče a potom se ho hned zbavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě bude pro Sahina klíčové období a to ne z hlediska odchodu, ale z hlediska letní předsezónní přípravy. Pokud bude fit a bude podávat výkony jako v Neměcku, tak se nebojím o to, že by ho Mourinho po-té nestavěl.

Teď "dojel" na absenci v letní přípravě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Naozaj krásny gól, tá trajektória je neuveriteľná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tohle vůbec možné? Nechce se mi tomu uvěřit.

Reagovat
Kily

nj, všichni nejsou jako ty, aby tady jenom nadávali, hádali se a zvraceli...

Reagovat
smazaný uživatel

Já? To asi ne, jen se divím, že Jožko uznal někoho z Realu

Reagovat
Kily

že by začal podléhat svému nicku a konvertoval na druhou stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nastal koniec sveta?

Reagovat
Kily

blíží se to, blíží

Reagovat
Losinho

Za chvíli bude psát stejné příspěvky jako ten v 11:54, jen místo " " tam bude " ".

Reagovat
smazaný uživatel

To si radšej hodím slučku

Reagovat
Losinho

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
DelPiero137

bol to nadherny kusok

Reagovat
Losinho

Jak si vůbec Cristiano vede oproti nejlepším střelcům historie Realu? Nepřiblížil se už Juanitovi? Ten má snad nějakých 120+.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre FCB

Reagovat
madridcan

Motivacia do dalsich zapasov http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44636000/jpg/_44636093_7real203b.jpg

Bohuzial motivacia aj pre Barcelonu...

Reagovat
smazaný uživatel

a na nou campu..to by bylo neco..

Reagovat
vanGomm

Včerejší poražka 2:4 je pro Levante vlastně lichotivá.Je s podivem,že se tento tým ještě stále drži na 4.místě zaručující účast o LM.Od Levante směrem dolů je to ale dost našlapabné.To že tam pouze dva týmy mají aktivní skore světší o suverenitě Realu a Barcelony.Proto si také myslím,že o titulu je rozhodnuto.10 bodů náskoku Realu je už dostačující.Nemá totiž už s kým těch 10-12 bodů ztratit.Navíc Barcelona určitě vše nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
smazaný uživatel

můj Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz chci videt Ángela na hristiiiiii

Reagovat
DreamTeam
Reagovat
Losinho

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Louis de Funès

Reagovat
smazaný uživatel

fňukino-coentrao-ramos-nejvetši hnus madricky

Reagovat
madridcan

hmmm to bude asi katalančina...

Reagovat
Al Capone

Zajímavý, že všechny goly Cristiana ukázali v čem je lepší než Messi a to penalty, hlavičky a střely z dálky

Reagovat
madridcan

velmi rad citam pochvalne slova na adresu Cristiana, ale uz sa nad tym tolko neukajajme

Reagovat
smazaný uživatel

To vás stále baví porovnávať dvoch úplne odlišných hráčov?

Reagovat
Al Capone

to víš no, jsou to dvě největší hvězdy tak se bude vždycky porovnávat i to který více smrdí když si prdne

Reagovat
madridcan

podla mna Messi, lebo maly a tichy vzdy smrdi najviac

Reagovat
smazaný uživatel

true

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kokesh

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlášku měsíce bychom měli

Reagovat
alcantara

"Madrid have had more penalties in the past three months than Barcelona have had in the entire time Guardiola has been in charge."

Reagovat
rufus

To by taky Barcelona musela víc chodit do vápna. Když si posílají balon kolem vápna, tak těžko můžou chtít penaltu.

Reagovat
alcantara

Nj, zrovna Barcelona je znama tym, ze akcie zakoncuje strelbami z dialky a do vapna chodi malokedy.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
rufus

Jo, přesně to jsem napsal.

Reagovat
alcantara

Barcelona zakoncuje z vapna drvivu vacsinu svojich akcii, percentualne urcite najviac na svete v ramci spickovach klubov, hlupost je to tak ako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted napis cislo, kolik tech penalt bylo odpiskanych neopravnene? To by me taky zajimalo.

Reagovat
madridcan

v tejto sezone bol neferova iba ta proti Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

dik Myslel jsem si, že to bude tak 1..

Reagovat
alcantara

Ja nemusim napisat nic, nikde som nenapisal co i len naznak spochybnenia danej statistiky. Clovek tu ale neustale od niektorych miestnych odbornikov cita stale to iste dokola, a sice o tlacenke rozhodcami a podobnych bullshitoch, tak ma zaujima ako sa to prejavuje v praxi? Jednym spornym rozhodnutim za X zapasov v prospech giganta?Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis nic psat, taky jsem rikal, ze me to "taky zajima" A vysledek je ocekavanej.. A co jinyho ma znamenat ten tvuj prvni prispevek? At Real kope ve zbytku sezony treba 128 penalt, za staleho pusobeni Guardioly v Barcelone, kdyz budou opravneny.

Reagovat
alcantara

Tvrdim niekde opak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam nikde, ze tvrdis opak, ale ten prvni prispevek vypadal spis nez jako zajimavost - jako neco ve smyslu "aha, podivejme se"... Jinak ja jsem tady uz nekolikrat rekl, ze je protlacovanost "gigantu" blbost, protože rozhodčí jsou prostě ve Španělsku hrozný všeobecně..

Reagovat
vocasisko

co to je zase za dedukci?

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetli mi prosim, jaky je hlavni smysl puvodniho prispevku s timhle smajlikem nakonec " ", dik.

Reagovat
vocasisko

Mně to příjde jako zajímavá statistika. Nic víc nic méně. To rufus se hned začal vztekat a kopat kolem sebe, aby to otočil na Barcelonu a jako bonus se snažil přidat nějakej rádoby zesměšňující dodatek (Barcelona si posílá balón kolem vápna).

Reagovat
smazaný uživatel

pak nevim proč se divíš, že se ptám, kolik jich bylo odpískaných neoprávněně? Taky si všechny nepamatuju a zajímalo mě to, když jich Real kope tolik. Já nikde o Barceloně nepsal ani čárku, tak co se ti nezdá..

Reagovat
vocasisko

Tak se ti teda na ty penalty koukám a z prvních tří jsou 2 nasimulovaný. Jedu dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nemám náladu to projíždět, ale ať máš pravdu nebo ne, zatim je to takhle dost subjektivní názor podanej, sám víš, kolikrát se tu hodně lidí na něčem vůbec neshodne.. A za druhý, penalta ,může bejt přisimulovaná - což je píčovina hráče a nemám to rád - ale stejně tam kontakt a faul bejt může, že tomu pak někod ochotně pomůže je věc druhá.

Reagovat
vocasisko

tak jasně

Reagovat
smazaný uživatel

kouknul jsem se chválně na ty proti Rayu, protože proti Getafe být neměla skutečně, ale proti Rayu byly obě - pokaždý tam byl kontakt. Podruhý Ronaldo určitě padat nemusel - ale v kolika soubojích se ve fotbale padat nemusí a fauly to jsou, kontakty byly jasný, ale nemá cenu to takhle pitvat. Důležitý je, že rpostě je blbost, že rozhodčí někomu nadržujou. Že udělaj chyby a občas hrubě ovlivní zápas je jasný, ale těžko to dělaj schválně..

Reagovat
vocasisko

Tak kontakt tam nějakej byl, ale jestli ho golman plácl přes chránič, tak by pak mohla být penalta pomalu každej kontakt v zápase. Mně třeba naprosto iritují tito situace http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AAxekxCkM78 za prvé je ten obránce debil, že si v takový situaci toho protihráče chytne za dres a za druhé je ten pád úplně nepřirozenej, ale fajn, toto penalta byla.

Reagovat
madridcan

tak tuto penaltu musis uznat inak by si isiel proti sebe pri Ramosovom gole na Nou Campe, ked si tvrdil, ze gol spravne nebol uznany(teda dufam, ze si ta nepletiem)

Reagovat
vocasisko

Však já napsal, že to jako penaltu beru.

Reagovat
vocasisko

Každopádně si za tím stojím, že byl správně neuznanej, hlavně protože se přece jen musí trochu jinak ve vápně posuzovat útočný a obranný zákroky a je známo, že ty útočný se posuzují přísněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ani nemyslim penalty, ale uplne nesnasim odpiskani faulu, ktery jsou na zaklade toho, ze hrac s micem proste narazi do stojiciho hrace, kterej nedela zadnej pohyb, ale ten utocici do nej proste narazi, odpadne a vetsinou je to faul. Nebo takovy co zezadu naskoci na hrace v hlavickovim souboji o mic, ten hrac se na zaklade toho dostane do skrceny pozice a casto je to faul na toho naskakujiciho. I kdyz tady je to tezky posoudit podle umyslu.

Reagovat
vocasisko

Ale tak odběhnu k posledním vzájemným zápasům, když teda ta Ronaldova situace byla jasná penalta, pak teda byl správně neuznanej Ramosův gól v odvetě Copy?

Reagovat
madridcan

porovnavas trosku neporovnatelne nie?

Reagovat
vocasisko

Asi máš pravdu, ta druhá situace co se tu řeší se k této problematice hodí víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nešikovnost Sergia, no. Alves tomu vydatne pomohl, ale Ramos ho za tu ruku drzel/tahal.

Reagovat
vocasisko

Tam jde prostě o to, že tam byl Ramos ve výhodě a to jak výškové, tak poziční, oba byli v náběhu na bránu a Ramos si nesmyslně pomohl tím zatažením za ruku. Alves to samozřejmě přihrál, ale je to Ramosova blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vubec nevim, proc uz takovy hovadiny resime Jdu spat, cus.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrá statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ježišmarja, když ty penalty mají být, tak proč by se neměly pískat?

Reagovat
DreamTeam

a to nam jeste i nejake upreli , takze o nadrzovani nemuze byt rec...

Reagovat
One-Real

Vsetko najlepsie Angel.

Reagovat
smazaný uživatel

Len 7 bodov medzi 4. a 17. miestom

Reagovat
smazaný uživatel

bojovat o LM a zároveň o záchranu je maso, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zbytečný napadat Real kvůli penaltám, když my můžeme udělat to stejný s čk. Poslední čk ze hry dostala Barca v listopadu 2010 a od té doby jich Real dostal 19. Ano, devatenáct. Bilance čk ze hry v této sezoně: Barca 0 : soupeři Barcy 13. Tyto legendární statistiky s našima penaltama nedoženeme ani kdybychom jich do konce sezony kopali dalších 10. My "umíme" penalty, Barca "umí" dohrávat v početní převaze. Nechal bych to být .

Reagovat
Xavi

No tohle bych taky moc nevytahoval být váma. Holt někdo umí odebrat balón čistě nebo v mezích a druhý se u toho protihráči projde po ruce třeba. Nebo jako Ramos v zatím posedním ligovém zápase tam mimo hru bez balónu nakopne protihráče - jasná červená zas. Marně hledám v paměti, kdy něco podobnýho udělal hráč Barcelony.

Nebo LM a komedie na Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komedii na Ajaxu konkuruje Piqué...

Reagovat
vocasisko

Je něco jinýho se nechat vyloučit a něco jinýho je si nechat dát žlutou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy se Piqué nechal vyloučit?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Ramos i Alonso si tehdy nechali dát úmyslně pouze 1 žlutou kratu každej, takže podle mě je to to samý, že to byla druhá žlutá je věc jiná, ale úmysl byl u jedný, stejně jako u Piquého, ne?

Reagovat
vocasisko

No úmysl byl stejnej, jenže z pohledu Realu trochu nešťastnej, tenkrát se to řešilo víc, ale nechci nějak kecat, myslím že se ta žlutá karta po které padla červená stejně maže, takže to bylo vlastně z pohledu Realu úplně zbytečný a proto se o tom mluví tak, že to bylo směšný.

Reagovat
vocasisko

A taky se dá nazvat šaškárnou to, jakým způsobem to prováděli (ta tichá pošta tam) a pak se všichni snažili tvářit, jakože nechápu o co jde a proč ty karty dostali.

Reagovat
madridcan

mne sa nezda, ze by sa tvarili udivene po tych kartach Ramos rozhodcovi aj podal ruku

Reagovat
vocasisko

Fajn, nemůžu to nikde najít, ale pokud si dobře pamatuju tak tenkrát při první červené Mourinho vystartoval z lavičky a s otevřenou pusou se divil, co se na hřišti děje. Ale možná si to jen pletu, takových záběrů na něj je plno.

Reagovat
Xavi

To sice jo. Ale nebyla z toho červená o nichž je řeč.

Reagovat
Xavi

Jedinej kdo bývá v Barceloně zralej na červenou, je pravidelně Alvés.

Od vás je to Pepe, Ramos, Arbeloa, Di Mária a jeho dvě nepotrestaná oplácení, Xabi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy tam máte samých prasiakov, takže to vôbec nie je prekvapením.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je to uplne jedno Dulezity je, ze vedeme ligu o 10 bodu, a kolik kdo kope penalt nebo dostava cervenejch karet je vedlešjší.

Reagovat
Al Capone

Ale bylo až neuvěřitelný jak jsme strašně rozehrávali rohové kopy, ani jeden nebyl kopnut pořádně a to jsme jich měli opravdu hodně, to by chtělo o hodně zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to špatný, ale letos máme gólů z rohů jak snad nikdy, takže nemám obavu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele