23. kolo
11.02.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Atlético Madrid 0:0

Obrovskou převahu dnes nedokázalo zužitkovat madridské Atlético, které si veze ze hřiště Racingu pouze bod za bezbrankovou remízu. Hosté vyhráli na střely 18:4, měli mnohem více míč na svých kopačkách, ovšem skórovat nedokázali ani jednou. Nevyužili tak příležitost dostat se alespoň na chvíli na čtvrté místo a zůstávají šestí, domácí si pomohli ze sestupového pásma na sedmnáctou příčku.

Atléti začali hned od úvodní minuty aktivně, jejich šance přibývaly pomalu, ale jistě. Už ve třetí minutě vyzkoušel pozornost Toňa Filipe Luis, svou dalekonosnou ranou ho však nepřekvapil. Po jedenácti minutách hry o sobě dal poprvé výrazněji vědět Falcao, jeho hlavička ale prostor mezi třemi tyčemi nenašla.

Dalším autorem nebezpečné střely se stal po čtvrthodině hry Arda Turan, když nejprve parádně prošel po levé straně a elegantně si narazil s Adriánem, aby následně vypálil nad břevno. V osmadvacáté minutě přišla ojedinělá příležitost Racingu, ovšem hned z toho byla pořádně nebezpečná situace před brankou Courtoise. Z čisté gólové pozice hlavičkoval Stuani, mladý belgický brankář však brilantním zákrokem dokázal vytěsnit míč mezi tři tyče.

Hodně aktivní byl na druhé straně obránce Filipe Luis, který mohl skórovat i krátce před přestávkou, po krásné kombinaci na jeden dotyk ale Toňa nepropálil. Poté ještě pálili Gabi a Arda, Toňo ovšem působil velice jistým dojmem. Hned po pár vteřinách druhé půle mohl rozvlnit síť Adrián, svůj samostatný únik však nezakončil gólově.

Poté měl dvě velké možnosti během tří minut Diego, napoprvé ale trefil tyč, v druhém případě ho pro změnu vychytal fantastický Toňo. A když se nedokázali prosadit ani Arda, Falcao a střídající Pizzi, skončilo utkání bezgólovou plichtou.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 Falcao hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele