Primera División - souhrn 1. kola

21.01.2012, 19:56, aktualizováno 23.01.2012, 22:52
Komentáře a souhrny
Barcelona suverénně vyhrála v Málaze, Real odpověděl podobně proti Athletiku, takže na čele nic nového. Sevillské derby skončilo smírem, na hřišti Betisu se zrodila remíza 1:1, stejně jako v souboji Osasuny s Valencií. V pondělí Villarreal porazil Gijón a opustil sestupové pásmo. Atlético pokračuje ve vzestupu, ze San Sebastianu veze výhru 4:0. Getafe otočilo zápas v Santanderu a uniká spodním příčkám, ještě lépe na tom je Espanyol, ten porazil doma Granadu a okupuje pohárové pozice. Mallorca vyhrála ve Vallecanu.

Villarreal CF - Sporting Gijón 3:0

23.01.2012 21:00

Góly: 57. Marco Rubén, 59. Borja Valero, 90. Bruno Soriano

V dohrávce 20. kola La Ligy se utkal domácí Villarreal s celkem Sportingu Gijón. V souboji týmů ze sestupové zóny byla úspěšnější Žlutá ponorka, která si díky třem gólům z druhého poločasu zajistila tříbodový zisk. V 57. minutě se trefil Marco Rubén, o minutu na to Borja Valero a v závěru utkání přidal třetí gól Bruno.

Villarreal do zápasu vstupoval s vědomím, že již dva měsíce neokusil ligovou výhru, díky čemuž se propadl až do sestupové zóny. Proto do zápasu vlétl po hlavě a již během prvního poločasu se mohl dostat do vedení, ale na góly si nakonec museli fanoušci počkat až do druhé pětačtyřicetiminutovky.

Již v 19. minutě se do velké šance dostal Joselu, jehož střelu musel s vypětím všem sil likvidovat brankář Juan Pablo Colinas. K následné dorážce se nakonec nedostal Mateo Musacchio. Ještě před přestávkou se do další velké šance dostal Cani, ale jeho střela nemířila mezi tři tyče. Colinas se tak musel vytáhnout zákrokem až proti pokusu Valera, který na něj postupoval již zcela sám. Stejný hráč ještě těsně před odchodem do kabin vyslal další ránu, která jen těsně minula brankovou konstrukci.

Villarreal byl konečně odměněn za skvělý výkon po necelé hodině, když se Marco Rubén trefil z pokutového vápna nízkou střelou k tyči. A hned poté, co domácí dokončili oslavy prvního gólu, mohli započat nové oslavy. Borja Valero totiž hned o minutu později trefil zdálky levou nohou horní růžek.

Domácí tak vedli již 2:0, ale nenechali se ukolébat, neboť měli ještě v živé paměti utkání s Valencií, která na konci zápasu srovnala na 2:2. Hráči tak nevypustili ani jednu minutu, a naopak ještě přidali třetí gól. V nastaveném čase se totiž podobně jako Valero trefil i Bruno, který zpoza pokutového území překonal brankáře Sportingu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 4:1

22.01.2012 21:30

Góly: 25. Marcelo, 47. Cristiano Ronaldo (pen.), 67. Cristiano Ronaldo (pen.), 86. José Callejón - 13. Fernando Llorente

Ve 20. kole La Ligy si Real Madrid lehce poradil s Athleticem, který porazil vysoko 4:1. Hned z úvodu sice otevřel skóre Fernando Llorente, jenže poté už dominovali pouze domácí. Ještě v prvním poločase se trefil Marcelo a v druhé pětačtyřicetiminutovce se dvakrát z pokutového kopu prosadil Cristiano Ronaldo, na což účet zápasu uzavřel těsně před koncem Callejón.

Realu Madrid se poslední soutěžní zápas vůbec nepodařil, když v prvním čtvrtfinále Španělského poháru nedokázal udržet vedení 1:0 nad Barcelonou a v druhém poločase dvakrát inkasoval. A ani v nedělním zápase to ze začátku nevypadalo pro Bílý balet dobře.

Vše začalo u brankáře hostí Gorky Iraizoze, ten dlouhým výhozem našel Javiho Martíneze, který přihrál Anderu Herrerovi a okamžitě se rozběhl na křídlo, kam mu jeho spoluhráč následně poslal míč. Následoval centr do pokutového území, který z voleje usměrnil do sítě Fernando Llorente.

A o dvě minuty později to již mohlo být 0:2. Muniainovu střelu nedokázal udržet Iker Casillas, ale De Marcos zblízka nedokázal usměrnit odražený míč do brány.

Ve 24. minutě měl velice blízko k vyrovnání Karim Benzema, ale jeho střela z voleje nakonec gólem neskončila. O minutu později se už ale skóre měnilo. Marcelo si na hranici pokutového území skvěle vyměnil balón právě s francouzským reprezentantem a rozvlnil síť hostů.

Další Benzemovu šanci, tentokrát hlavičku, Iraizoz chytil, a tak mohli zaútočit znovu hosté a opět byli hodně blízko gólu. Ve 39. minutě se totiž Llorente objevil sám před Casillasem, ale jeho zakončení směřovalo hodně mimo branku.

Domácí tým tak měl dost štěstí, že šel do šaten za vyrovnaného skóre, ale v druhém poločase byl jako vyměněný. Hned po 30 sekundách hry byla odpískána penalta za faul Andera Iturraspeho na Kaká a k pokutovému kopu se postavil Cristiano Ronaldo, který ho bez problémů proměnil, a připsal si tak již dvacátý druhý gól v sezóně.

Tímto gólem vyrovnal na špici ligových střelců Lionela Messiho, který si v posledním zápase s Málagou připsal hattrick, jenže netrvalo dlouho a na první příčce se osamostatnil. V 67. minutě totiž bylo odpískána druhá penalta zápasu. Özil byl sražen De Marcosem, a ačkoli Benzema ještě napálil míč do sítě, faul již byl zapískán, a tak se k penaltě znovu postavil Ronaldo a ani tentokrát se nemýlil. De Marcos navíc viděl červenou kartu, a hosté tak dohrávali pouze o deseti hráčích.

Domácí kouč Mourinho na to vystřídal Benzemu za Gonzala Higuaína a ten se hned dvakrát dostal blízko ke vstřelení čtvrtého gólu zápasu. První šanci skvělým zákrokem zlikvidoval Iraizoz, druhou zastavila bližší tyč poté, co Argentinec španělského gólmana úspěšně obešel.

Čtvrtého gólu se ale fanoušci Realu Madrid přeci jen dočkali, když další střídající hráč Callejón poslal míč do sítě po přesné Higuaínově přihrávce.

Real Madrid si tak nadále drží pětibodový náskok na druhou Barcelonu, zatímco Athletic zůstává na 7. příčce.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Zaragoza 0:0

22.01.2012 19:45

Góly: -

V zápase 20. kole La Ligy se zrodila bezbranková remíza mezi týmy Levante a Zaragozy. Před utkáním byli do role favoritů pasováni domácí, kteří se nachází na 4. místě, ale poslednímu týmu tabulky nakonec nedokázali vstřelil ani jediný gól.

Forma Levante je v posledních zápasech dosti bídná a ani v nedělním zápase nebyla prolomena. Tým z Valencie nevyhrál již čtyři zápasy v řadě, a tak se na něj začíná dotahovat Espanyol, Osasuna a další kluby, které se nachází v rozhodně lepší formě. V minulém kole Levante podlehlo 0:3 Athleticu Bilbao a v utkání španělského poháru prohrála vysoko 1:4 s městským rivalem Valencií.

Trenér Ignacio Martínez se tedy rozhodl pro defenzivnější sestavu, aby se již neopakovala podobná blamáž, což se na jednu stranu povedlo, neboť jeho tým neinkasoval ani jednu branku, ale na druhou stranu se neprosadila ani ofenzíva. Zaragoza tak teprve potřetí v sezóně udržela čisté konto.

Pozice Zaragozy je možná ještě horší. Tým nevyhrál žádné soutěžní utkání již po dobu tří měsíců a v lize se z výhry mohli hráči radovat pouze dvakrát. Poslední tým tabulky tak s 12 body schází 7 dalších k tomu, aby se dostali ze sestupové zóny, což není nejmenší ztráta. Kvůli neuspokojivým výsledkům přišel na post hlavního trenéra nová osobnost, a to Manolo Jimenéz, který zatím přivedl tým ke dvěma remízám.

V prvním poločase se dlouho nedělo nic zajímavého a nejeden fotbalový fanoušek na stadionu se nudil, až se ve 35. minutě dostal k míči Arouna Koné, jehož střela se ale nevešla mezi tři tyče a letěla hodně vedle. Asi do nejlepší šance hostů se těsně po akci reprezentanta z Pobřeží Slonoviny dostal Luis García, ale nedokázal přesně zakončit.

Zápas probíhal ve velice podobných kolejích i druhý poločas. Ruben Suaréz, hráč Levante, hlavičkoval mimo brankovou konstrukci, na což na druhé straně zahrozil Antonio Apono a Angel Lafita, ale opět nenadělali brankáři Gustavu Munuovi příliš práce.

Jinak nadále převažovala obranná stránka hry, teprve až ve čtvrté minutě nastavení se do velké šance dostal Hélder Postiga, který ale zcela ignoroval svého spoluhráče, který byl ve výhodnější pozici, a sám vystřelil mimo. Nepříliš zajímavý zápas tak skončil zaslouženou, bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Málaga CF - FC Barcelona 1:4

22.01.2012 18:00

Góly: 85. Salomón Rondón - 33. Lionel Messi, 48. Alexis Sánchez, 51. Lionel Messi, 81. Lionel Messi

Velkolepá atrakce s názvem 'Messiho góly' dnes představila tři branky, jednou argentinského útočníka napodobil Chilan Alexis Sanchéz. Za bohatou Málagu upravil jednou brankou Rondón.

Na začátku byli domácí jednoznačně aktivnějším a nebezpečnějším soupeřem, což se dalo vzhledem k absencím několika hvězd 'Blaugranas' předpokládat. Dnes se v úloze náhradníků představili například Puyol, Fabregas nebo Xavi. Barcelona ale disponuje kádrem, který si tyto pilíře hry může dovolit šetřit. Barcelonu totiž čeká další 'El Clásico', v pohárové odvětě bude chtít potvrdit svou dosavadní nadvládu a postoupit.

Hráčem, který strašil Victora Valdése a celou obranu 'Blaugranas' byl určitě Isco. Jen v prvních dvaceti minutách sám spálil tři větší šance, nebo alespoň donutil Valdése k reflexivním zákrokům. Problémem většiny týmů, hrajících s katalánským obrem, je neproměňování šancí a následné inkasování. To se potvrdilo také dnes. Ale vše popořádku.

Barcelona dlouho nemohla odemknout trezor se třemi body, jako by neměla v rukávu žádné eso. Po půlhodině hry tedy musel přijít kouzelník Messi. Nepatří k nejvyšším hráčům, ale bezpochyby je skvělým hlavičkářem. Právě touto částí těla dopravil do sítě centr Adriana - 1:0 pro hosty.

V kabině se asi Pep Guardiola divil, proč nevede Barcelona vyšším rozdílem a své rozčarování dal hráčům jasně najevo. Pět minut po změně stran se totiž kolos znovu rozpohyboval. Mladý záložník Thiago se pokusil prostřelit Caballera a ten jeho projektil vyrazil. Míč sebral opět Adriano a přihrál jej opět Thiagovi. Alcantara znovu napřáhl, Caballero opět vyrazil. Nyní ovšem míč skončil na kopačkách Alexise Sanchéze a 'chilský Messi' přidal své jméno na listinu střelců. Hned po něm úřadoval opět argentinský originál.

Slalom obrannou čtveřicí domácích nebyl žádným problémem, stejně jako střelba do rohu Caballerovy brány - 3:0 pro Barcu. Gól s pořadovým číslem 22 vstřelil Argentinec o chvíli později. Deset minut před koncem si vzal ve středu hřiště míč pod patronát a nepustil ho až do chvíle, kdy 'kulatý nesmysl' zapadl do brány Caballera - Barcelona vedla o čtyři branky.

Aby zkazil radost alespoň Valdésovi, snížil Rondón na konečných 4:1. V příštím kole hraje Málaga se Sevillou, Barcelona se do akce zapojí už ve středu, kdy se ve zmíněném utkání postaví Realu Madrid.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - RCD Mallorca 0:1

22.01.2012 16:00

Góly: 57. Iván Ramis

Mallorca poráží domácí Rayo Vallecano, utkání rozhodla jediná branka. Tu vstřelil ve druhém poločase Iván Ramis a jelikož domácí nedokázali zareagovat, Mallorca si odváží cenné tři body.

Mallorca se snažila ve stylu Barcelony držet míč a dostat soupeře pod tlak. Ale byli to paradoxně domácí, kdo si dokázali vytvářet lepší příležitosti. V první takové se ocitl Jose Manuel Casado, který ale mířil vedle. Za hosty se snažil o pár minut později skórovat Gonzalo Castro, jehož přímý volný kop ale brankáři Danimu Gimenézovi také mnoho starostí nenadělal.

Hráči Raya se snažili o vstřelení branky jako první, ale namísto toho mohl svůj tým poslat do vedení hostující Victor Casadesús. Svou střelu ale namířil mimo bránu, hájenou pro dnešní večer Gimenezem.

Oba týmy postrádaly některé hráče z obranných linií. Za domácí nemohl nastoupit Jordi Figueras, který nedávno přestoupil do Club Bruggy, hosté postrádali suspendovaného Cendrose. Tato změna se ve hře také projevila, Rayo se hnalo do útoku mnohem častěji než soupeř.

Aouate musel zasahovat o pár chvil později, kdy jeho reflexní zákrok pomohl udržet bezbrankový stav proti střele Pitiho. Svůj první gól za Mallorku mohl vstřelit útočník Ogunjimi, ale brankář Gimenez byl proti.

Většina z dobrých příležitostí Raya přicházela z levé strany, jejímž hlavním protagonistou byl dnes Casado. Krajní bek pálil deset minut před poločasem opět mimo bránu a tak oba týmy odcházeli do šaten za bezbrankového stavu. Po překonání Aouateho totiž nedokázal přesně zamířit ani Miguel Perez.

Druhou půli zápasu začali aktivněji hosté a byli za svůj herní projev také náležitě oceněni. Castrův excelentní pas z pravé strany totiž ve svůj druhý gól proměnil Iván Ramis - 1:0 pro hosty z Mallorky.

Trenér Sandoval poté střídal ve snaze pozměnit herní styl a srovnat, na hřiště se dostali Delibašič a Rayco, ani jeden z nich se ale do análů zápasu výrazněji nezapsal. Obrana ostrovanů obdivuhodně držela. Body mohl pojistit střídající Victor, ale brankáře Gimenéze nepřekonal. Rayo je tak na třináctém místě, Mallorca hned za ním.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Valencia CF 1:1

22.01.2012 12:00

Góly: 90. Lolo - 85. Roberto Soldado

Dramatickou koncovku nabídl polední zápas mezi Osasunou a Valencií, oba týmy se nakonec rozešly smírně 1:1. Hrálo se vyrovnané utkání a vypadalo to, že šťastnější budou odjíždět domů hosté, když se jen pět minut před koncem prosadil střelec Soldado. Jenže v nastaveném čase se nechal hloupě vyloučit Albelda a domácí hned z následné standardní situace udeřili, trefil se Lolo.

Na stadionu Reyno de Navarra se nehrál příliš atraktivní fotbal, oba týmy se nedokázaly příliš často dostat na dostřel soupeřovy branky, a tak se jednalo spíše o boj ve středu hřiště. Osasuna měla nakonec o něco více ze hry, a tak je možné považovat za spravedlivé, že v samotném závěru alespoň vyrovnala.

Úvodní střelu zápasu obstaral hostující Banega, z dobré palebné pozice ale branku netrefil. Fernández tak musel zasahovat až proti pokusu Feghouliho, problémů ale příliš neměl. Domácí poprvé zahrozili až po půlhodině hry, kdy si Nekounam šikovně narazil s Cejudem a hledal před prázdnou brankou Lamaha, belgický útočník ale ve skluzu na míč těsně nedosáhl.

Domácí se s postupem času zlepšovali a v závěru první půle už měli poměrně jasnou převahu. Zužitkovat jí mohl ve třiačtyřicáté minutě Lamah, po skvělém pasu Cejuda ale balón špatně trefil a nechal tak vyniknout Diega Alvese. Tlak Osasuny trval i po přestávce, Lekič ale z otočky mířil nad branku.

Blížil se konec dnešního duelu a domácí se snažili čím dál více zaměstnávat obranu Valencie, ta však v osmdesáté páté minutě z ničeho nic udeřila a dostala se do vedení. Tino Costovi rána slabší pravačkou vůbec nesedla, ovšem naštěstí pro Netopýry se do ní svou hlavou vložil Roberto Soldado, umístěnou střelou překonal Fernándeze a zaznamenal tak svou už dvanáctou trefu v sezoně.

Osasuna se ale nevzdala a v devadesáté druhé minutě zaslouženě vyrovnala. Polovinu hřiště překročil s míčem na kopačce Timor, byl ostře faulován Albeldou, který uviděl rovnou červenou kartu. A trest přišel hned v zápětí, standardní situaci totiž skvěle rozehrál Cejudo a přestože Diego Alves dokázal zneškodnit hlavičku Flaňa, střídající Lolo trefou do odkryté branky vyrovnal.

Osasuna se posunula zpět na příčky zajišťující účast v příštím ročníku Evropské ligy, je šestá, Valencia naopak v boji o třetí příčku, kterou momentálně okupuje, ztratila další dva cenné body.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sevilla FC 1:1

21.01.2012 22:00

Góly: 26. Beñat Etxebarria - 41. Álvaro Negredo

Andaluské derby skončilo smírem, Betis remizoval se Sevillou 1:1. Vyrovnané utkání nejprve zpříjemnil pro domácí Beňat, jenže ještě do poločasu dokázal převahu hostů zužitkovat Negredo. Rozdíl v tabulce mezi oběma týmy zůstává tříbodová, Betis je dvanáctý, Sevilla osmá.

Hosté začali o něco lépe, už ve třetí minutě měl dobrou možnost Negredo, ale Casta překonat nedokázal. Negredo měl i další šanci, konkrétně v sedmé minutě, to však pro změnu vůbec netrefil bránu. Betis poprvé zahrozil zásluhou Beňata, s jeho dalekonosnou ránou si ovšem bez větších problémů poradil Javi Varas.

Oba týmy ohrožovaly branku soupeře spíše jen střelami zpoza šestnáctky, vyložené příležitosti k vidění nebyly. Všichni hráči se však potýkali s přesností, gólmani totiž nemuseli zasahovat ani proti střelám Medela, Santa Cruze a Montera. Ve dvacáté šesté minutě se dostal Betis do vedení, z volného přímého kopu z necelých pětadvaceti metrů se nádhernou střelou do šibenice prosadil Beňat.

Vyrovnání mohla zařídit už Spahičova hlavička o několik desítek sekund později, stoper Sevilly ovšem mířil nad břevno. Čtyřicátá první minuta už přinesla gólovou radost hostů, Reyes totiž rozjel akci, našel na pravé straně nabíhajícího Navase a jeho přesný centr uklidil hlavou do sítě Negredo.

Druhá půle byla mnohem zajímavější, a to i přesto, že další gól už nepadl. Aktivní Negredo mohl dokonce sám otočit vývoj zápasu, střílel chytře podél Casta, jenže minul. Betis se znovu připomněl kolem padesáté minuty, kdy mohli rozvlnit síť Ruben Castro a z dorážky Montero, ani jedna rána ale v brance neskončila.

Sevilla byla lepší, ovšem v sedmdesáté minutě si výrazně zkomplikovala cestu za třemi body z derby. Federico Fazio dostal druhou žlutou kartu v utkání, logicky tedy následovala červená a Fazio šel pod sprchy. Potvrdil tím tak statistiku, podle níž jsou hráči Sevilly nejčastěji vylučovanými fotbalisty v lize. Přesilovou hru mohl prakticky ihned využít Beňat, Javi Varas ale skvělým skokem vytěsnil balón mimo.

Sevilla si tak veze ze hřiště Betisu bod, což pro ani jeden tým momentálně příliš neznamená. Při konečném účtování se však prívě i tato remíza může hodit, a to ať už v boji o evropské poháry, nebo o záchranu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 0:4

21.01.2012 20:00

Góly: 3. Falcao (pen.), 47. Adrián, 83. Falcao, 90. Falcao

Léčba Diegem Simeonem funguje! Atlético se pod novým trenérem rozjelo, dnes rozstřílelo Real Sociedad na jeho hřišti 4:0 a posunulo se už na sedmé místo tabulky Primera División. Ve fantastické formě je Falcao, který dnes zaznamenal hattrick, čtvrtou branku přidal jeho útočný kolega Adrián.

Jasný směr dala zápasu už třetí minuta, kdy se Atléti dostali do vedení. V pokutovém území zahrál rukou domácí stoper Demidov, Falcao bezpečně proměnil pokutový kop a bylo to 0:1. Vyrovnat mohl už o dvě minuty později Carlos Vela, po Griezmannově skvělém centru ale z gólové pozice hlavičkoval mimo. Po dvaceti minutách se poprvé v šanci objevil Agirretxe, jenže ani on prostor mezi třemi tyčemi nenašel.

Na druhé straně pálil také vedle Falcao, poté měl největší příležitost Sociedadu v prvním poločase Agirretxe, z hranice šestnáctky ale těsně minul. Domácí se snažili, Courtois se musel pořádně natáhnout, aby zneškodnil nepříjemnou ránu Griezmanna. Jak perfektně vyšel Atléticu vstup do poločasu prvního, tak se to Rojiblancos podařilo i v tom druhém. Už ve čtyřicáté sedmé minutě si Juanfran krásně narazil s Gabim, našel před bránou úplně volného Adriána a ten nadvakrát překonal Brava.

Erreala přestala zlobit v ofenzivní části, nechávala Atlético hrát a pouze čekala na rychlé protiútoky, těch ale moc nepřišlo. Spíše naopak, další branky mohli přidat hosté, tak jako se tomu stalo sedm minut před koncem normální hrací doby. A byla to vskutku nádherná trefa! Střídající Koke vysunul vpřed Falcaa, ten si všiml mezery mezi gólmanem Bravem a bránou, z prvního dotyku vystřelil a nádherným lobem skóroval.

To ale nebylo všechno, Falcao si na úplný závěr zápasu schoval ještě jeden gól, díky kterému zkompletoval hattrick. Opět u toho byl Koke, který prošel do šestnáctky, chytře přihrál pod sebe Falcaovi, jenž z voleje nezaváhal. Atlético po dalším skvělém výkonu slaví vítězství 4:0 a dotáhlo se na příčky zajišťující evropské poháry.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Getafe CF 1:2

21.01.2012 18:00

Góly: 14. Cristhian Stuani - 26. Jaime Gavilán, 83. Miku

Velký krok za záchranou dnes učinilo Getafe, když překvapivě zvítězilo na půdě Racingu 2:1. Pro domácí to přitom vypadalo od začátku velmi slibně, první branku zápasu totiž vstřelil Stuani. Do kabin už se však šlo za vyrovnaného stavu, to se trefil Gavilán, a po přestávce rozhodl o vítězství Getafe Miku.

Před utkáním byl rozhodně favorizován spíše domácí Racing, který v posledních týdnech prokazoval velmi dobrou formu, díky níž se také posunul z dlouho obývané devatenácté příčky kupředu. Po dnešní prohře už ho však od sestupu znovu dělí jen dva body, Sporting má navíc zápas k dobru. Nutno ale říct, že tříbodový zisk Getafe je velice zasloužený. Hosté z předměstí Madridu byli mnohem fotbalovější, lépe a rychleji kombinovali a měli i více brankových příležitostí.

Tu první měl na kopačce Casquero, po elegantní narážečce s Gavilánem ale minul branku o dobré dva metry. Racing odpověděl hlavičkou Acosty, ta však nemohla Moyu překvapit. Čtrnáctá minuta přinesla velkou vlnu nadšení na stadionu El Sardinero, domácí se totiž dostali do vedení. Na gólu měl největší podíl Adrian, jenž obral o míč nepozorného Rafu, naservíroval ho před prázdnou branku Stuanimu a nejlepší střelec Racingu nezaváhal.

O dvanáct minut později však už bylo vyrovnáno, to se nádherně z voleje prosadil Gavilán. Do konce prvního poločasu ještě mohl padnout jeden gól na každé straně, Stuani ale svou slabší pravačkou vypálil mimo, stejně se vedle také hostujícímu Barradovi.

Po přestávce se hrál zajímavý fotbal, druhá půle přinesla mnohem více vzrušení. Na úvod vystřelil dobře k tyči Miku, Toňo ale byl u své brankové konstrukce včas. Další šance měli postupně Torrejón, Miku a Diop, na třetí úspěšný zásah v duelu se však stále čekalo. A čekání mohl patnáct minut před koncem snadno ukončit Miku, v rozhodující chvíli ale podklouzl a trefil jen Toňa.

Vyhrát mohl také Racing, Acostova střela zpoza šestnáctky ale zamířila jen do tyče. V osmdesáté třetí minutě už se kolumbijský kanonýr Miku dočkal, když dostal ideální přihrávku za obranu, zachoval chladnou hlavu a krásně přehodil domácího brankáře. Racing se přesto nevzdal a snažil se alespoň o vyrovnání, čehož také mohl v nastaveném čase dosáhnout střídající Tziolis, fantastický zákrok ale předvedl Moyá a tři body si tak odváží Getafe.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Granada CF 3:0

21.01.2012 18:00

Góly: 26. Raúl Baena, 45. Joan Verdú (pen.), 81. Rui Fonte

Espanyol znovu navázal na své skvělé výkony z poslední doby, už popáté v řadě neprohrál, když porazil na domácím stadionu Granadu snadno 3:0. Skóre otevřel Baena, klíčový moment však nastal až v poslední minutě prvního poločasu, kdy z penalty do šatny zvýšil Verdú. V závěru pak ještě upravil na konečných 3:0 Fonte, a tak se Espanyol posunul na skvělou pátou příčku ligové tabulky. Hosté odcházejí ze zápasu s prázdnou potřetí v řadě a sestupové vody se opět nebezpečně přibližují.

V Barceloně se hrál nádherný zápas, oba týmy se snažily ze všech sil útočit. Jenže úspěch to přineslo pouze domácím, a to i přesto, že v úvodní čtvrthodině byla nebezpečnější spíše Granada. Hosté tlačili, ovšem do větší příležitosti se nedostali, naopak domácí ano. Měl jí na kopačce útočník Thievy, prudkou ranou ale přestřelil. Espanyol se postupem času zlepšovat i v mezihře a začal na hřišti vládnout. V šestnácté minutě mohl poslat domácí do vedení Forlín, hlavičkoval ale nepřesně.

Následně to po dobré přihrávce Weisse zkoušel z voleje Dídac, jenže ani on neměl štěstí v zakončení. Ve dvacáté šesté minutě už se Espanyol dočkal, na Thievyho přesný centr si naskočil Raul Baena a hlavou nedal Césarovi šanci. Granada po obdržené brance znovu vyrovnala hru, Ucheho šanci ale vychytal Casilla, Geija zase do samostatného úniku nepustil nesprávně odmávaný ofsajd.

Velkou možnost vyrovnat měl Dani Benítez, jeho technický pokus ale těsně minul pravou šibenici domácí svatyně. V pětačtyřicáté minutě sestřelil Nyom v pokutovém území Weisse a domácí dostali příležitost rozehrát pokutový kop. Joan Verdú bezpečně proměnil a Espanyol tak šel do kabin s dvougólovým náskokem.

Do druhého dějství vstoupila Granada skvěle a během prvních deseti minut měla hned několik solidních možností. Abel ale minul, Benítez zblízka trefil míč špatně a nechal vyniknout Césara a hlavička útočníka Geija olízla břevno. Hosté dělali všechno pro to, aby zdramatizovali závěr utkání, jenže dnes jim prostě nebylo přáno. Je totiž velmi pravděpodobné, že jinak by Nyom z pěti metrů alespoň trefil branku.

Do hry Espanyolu vnesl potřebné zlepšení střídající Rui Fonte, který se také zapsal do gólových statistik dnešního duelu. Napoprvé mu to sice ještě nevyšlo, devět minut před koncem už ale dorazil Romaricovu ránu vyraženou Césarem. Espanyol porazil Granadu 3:0 a nepřestává překvapovat španělskou fotbalovou veřejnost, tímhle tempem se může těšit na evropské poháry.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid19161267:1849
2.FC Barcelona19135159:1244
3.Valencia CF19105429:2035
4.Levante UD1994625:2231
5.Espanyol Barcelona1984721:2128
6.CA Osasuna1969422:3127
7.Athletic Bilbao1968527:2326
8.Atlético Madrid1975730:2726
9.Sevilla FC1968520:2026
10.Málaga CF1974822:2825
11.Getafe CF1966720:2524
12.Real Betis19721022:2723
13.Rayo Vallecano1964921:2822
14.RCD Mallorca1957717:2422
15.Real Sociedad1956817:2721
16.Racing Santander1948715:2320
17.Villarreal CF1947818:2819
18.Granada CF19541012:2619
19.Sporting Gijón19531118:3318
20.Real Zaragoza19261114:3312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (804)

Přidat komentář
Infi

1. pro první komentář

Reagovat
smazaný uživatel

2. ať jsou dva a není ostuda

Reagovat
Infi

Reagovat
One-Real

Reagovat
Infi

Reagovat
One-Real

to bylo 199. musel jsem si nahrat na 200.

Reagovat
Infi

Reagovat
One-Real

Dobře farma.

Reagovat
2miguel1

Weiss to bola paráda

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral?

Reagovat
johan14

Pepe je v nominácii na Bilbao. Keď nastúpi tak to bude najdiskutovanejšia udalosť tohto kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že ho na 14 dní vyřadili z kádru, tak jak to teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti sa začínajú prebúdzať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty co kritizovali Falcaa, hm? ty vole to je zvíře! Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zápas

Reagovat
Kily

14 ligových gólů v 16 zápasech za klub, který hrál šíleně pod cenou, parádní kousek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

všechno se hraje na něj, minimálně půlka z penalt a ofsajdů...

Reagovat
Kily

hmm, provar

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má taktiež tretinu gólov z penalt, ako Falcao, pritom hrá za mužstvo ktoré hrá hlavne na neho a má vo väčšine zápasov prevahu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mně je Ronaldo ukradenej, mluvím o Falcaovi. Tohle argumentování "podívej se na svůj tým" je vždycky perfektní

Jde o to, že pokud Kily předhazuje góly jako celkový výsledek práce, tak je taky potřeba zmínit i ty ostatní body. Falcao není špatnej, gól na 3:0 byl nádhernej a poslední akce taky, ale je kolem něj hroznej hype.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Ten hype je kvôli tomu, lebo Atléti sú strašne neschopní túto sezónu (nič výnimočné), ale on ich proste svojimi gólmi ťahá.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Takže tam hype je, to stačí.

Reagovat
Kily

tak zrovna u Falcaa mi to přijde celkem i na místě, jeho síla jakožto zabijáka vždycky bude především ve vápně, kde bude daleko platnější, než kdekoli jinde

Reagovat
Kily

a já ho zatím nepovažuju jako nějaký super kauf, který by splatil vydané peníze (i když na to je brzy vzhledem k tomu, že je tam pár měsíců), jenom mi nepřijdou v pořádku požadavky jiných, kdy z něho jedna strana dělá mnohem lepší posilu, než jakou je a ta druhá z něho zase dělá mnohem horšího hráče

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já z něj nedělám mnohem horšího hráče, než je, já z něj dělám horšího hráče, než ho někteří vidí. Protože už když přicházel za 40 mega jako kladivo do vápna, tak se mi to moc nelíbilo. S ohledem na to, jaký měl kolem sebe tým v Portu a proti jakým soupeřům se prosazoval. Na ŠF jsem o tom udělal statistiku pod článkem o jeho přestupu, ale ten nemůžu najít. A i teď to není v Atléticu zrovna skvost. Přestože někdo hned vytáhne třeba dnešní zápas - ale tam jsem schopnej uznat, že měl jeden moc hezkej gól a druhej po dobrý kombinaci. Jenže součtem to není hráč, aby ho doceňovalo 40 mega a takový obdiv, no...

Já se z něj nesnažím udělat kopáče, ale rozhodně to není až takovej borec, jak se o něm mluví. I když je pravda, že už malou averzi asi mám

Reagovat
Kily

v pořádku těch čtyřicet mega za něho bylo moc a je to cosi jako bič, na jehož základě on bude posuzován. Zase tak super posila to (zatím) není, ale zase se mi někdy přijde, že si spousta lidí po přestupu automaticky slibovala, že bude dávat každý zápas jeden nebo dva fíky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já od něj právě očekával normálního nadprůměrnýho útočníka. Proto mi občas vadí, i když to tak vynikající není, že je dokolečka vychvalovanej. Já tím ani tak nereaguju na něj, jako spíš na ty lidi... Ale myslím, že už se poměrně chápeme, tak aktivně verbuj na hax

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jo, to by mělo být ono, i když odkaz sem zrovna házet nemusíš On Kcko poslední dobou předělává web a dneska odstranil vyhledávač, tak mi dělá problém něco sem tam najít...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mam vzdycky nejradsi...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

no ale když ona je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby dal všechny góly z penalt tak co jako? Dal je a to je nejdůležitější, to se počítá, to dělá klubu body. Ostatní není podstatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle já ti neberu. Nevyšiluj. Jenom podotýkám, že z něj dělat hvězdu na základě porovnání zápasy/góly není úplně průkazné.

Reagovat
smazaný uživatel

jiste, kdyz uz se nekomu nahodou golove dari, tak je aspon v sekci PD v podstate povinnost najit co nejvic argumentu, kterymi ho shodit; Messi ma Xaviho a Iniestu, C. Ronaldo dava goly jen z penalt a primaku, Falcao zas z penalt a ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

není to jenom o falcaovi,atleti konečně šlapou jako cely tym..vykony z poslednich zapasu od juanafrana,adriana,diega i obrany byli vysoco nadprumerne,treti zapas po sobe nedostali gola,jen tak dal !!

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico

Reagovat
Messiáš

Výborně atleti, jinak Koke by měl dostávat šance na delší úseky, fakt šikovnej hráč

Reagovat
F.Torres

tyjo, koukám že rozhodčí hrál s hráčema mariáš

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol super postavenie ..aj ked rovnako vyhier a prehier takmer, ale byt piaty, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je drak !!

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol by mohol ukopať 4. flek

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

takých golov dal už za tašku

Reagovat
culé

Mirova klasika. Bodaj by ho kúpil nejaký klub z lepšej ligy.

Reagovat
vocasisko

Novej trenér dal Atletům nový křídla a já budu jen rád, když budou hrát tak, jak poslední 2 kola, falcao je týpek

Reagovat
vocasisko

a vocas je prostě neuvěřitelně dominantí tankcatapult

Reagovat
Virtuos

včera škoda Betisu, zápas so skvelým nábojom aj keď Sevilla mala viac šancí bol to dosť vyrovnaný match

Reagovat
smazaný uživatel

takéto zápasy treba vyhrávať, robia z toho zbytočnú drámu...no, aspoň sa nebudem nudiť do konca sezóny, no nič, bojovať ďalej...

Rayo

Reagovat
FC Porto FC

Tak Sevilla koupila Baba Diawaru z Martímíta slibnej útočník uvidíme jestli se prosadí v Seville ale docela velké oslabení pro Martímíto

Reagovat
madridcan

Dufam,ze Cristiano nebude premotivovany

Reagovat
Infi

Snad tam tohle foto zůstane

Reagovat
madridcan

Podla mna tam vecer bude Benzema

Reagovat
Infi

Ani omylem

Reagovat
blaugrana

Tak svätokrádež tu snáď spáchaná nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Jen ať ho Cristiano předežene.. Aspoň budou mít Cristianofilové alespoň nějaký argument, proč ho považovat za lepšího

Reagovat
vocasisko

Basci jsou blázni, cítím dneska penaltu, takže se možná před Messiho zase o gól dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

tie penalty boli nakoniec dve aby sa kristinka mohla dostať pred Lea

Reagovat
Infi

Vůbec, jen ať tu kopačku letos získá Messi, to by bylo hned o 500 komentářů méně, kdyby získal Zlatý míč 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na podzim má zase perfektně nakročeno.. Snad ho zas jaro nezbrzdí. 32 zápasů 35 branek 16 asistencí..

Reagovat
Infi

Fenomén Kolik mu chybí do toho klubového rekordu? Nevíš? Mi se to nechce hledat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infi

Já před sezonou říkal Madridcanovi, že to překoná během této sezóny, on říkal že ne. Škoda, že jsme se nevsadili, protože Messi to překoná

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl v klidu.. Loni touhle dobou měl Messi statistiky podobný.. Ne-li lepší, pak jakoby úplně přestal..

Reagovat
Infi

Nevěřím, že by Messi nedal těch 14 kusů za takovou porci zápasů, která ho ještě čeká(když se nezraní).. Každopádně jak se dívám na ty statistiky, tak je tam Messi jakž takž ovládá a když si uvědomím, že mu je 24... Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.. Jak nečekané Škoda, že u vás nezůstal Ronaldo.

Reagovat
Infi

Ronaldo to by bylo jinačí kafe, snajpr jak víno. Vlastně ani nevím proč odešel, jsem to nikde nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na delší vyprávění.. Navíc to není jednoznačný.. Jedni povídají tohle, druzí toto. V tu dobu byla italská liga považovaná za nejlepší na světě, Mancini mu dal velký peníze, výborný kádr.. Ale spíš to vypadá, že se s někým v klubu hodně nepohodl a pak to zničili jeho bráchové agenti..

Reagovat
Infi

Ronalda jsem měl odjakživa rád, je to obrovská škoda, že nezůstal, ale tak co, čas se nevrátí, teď válčí Messi

Reagovat
smazaný uživatel

nedohodl se na lepší smlouvě, chtěl víc peněz a proto musel o dům dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Později se vyjadřoval v tom smyslu, že o smlouvě neměl ani ponětí.. Dokonce ho mrzelo, když musel přestoupit.. Podle toho, co jsem všechno vyčetl za to můžou jeho bráchové.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se mi nechce věřit, přece nebyl jen flákota masa.. Spíš to bylo takové vyjádření, aby mu bylo odpuštěno. I když nebylo co odpouštět, ty peníze měl dostat...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě víš, že já Ronalda nepokrytě miluju. Ale že je trošičku mimofotbalově jednodušší, to je asi všem nadmíru jasný.. Podle všeho se s někým v Barce nepohodl (dokonce se mluvilo o Mourinhovi), hodně ho to naštvalo.. Jeho bratři vycítili příležitost a hned začali jednat s Interem.. A Ronaldo se nechal jimi ovlivnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do toho určitě vidíš víc, já byl v té době špunt (ještě si pamatuju, jak jsme se s klukama po jeho přestupu hádali, kterej tým je nejlepší a Inter díky Ronaldovi vyhrál:))a moc jsem po tom nepátral. Každopádně o důvod víc, proč Mourinha nenávidět

Kdo ví, jak by jeho kariéra vypadala, třeba by teď Messimu chybělo dohánět nějakých sto branek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jeden ze skrytých důvodů proč ho nesnášim.. Ale on by Ronaldo měl problémy s koleny asi i přesto.. Prý hodně rychle vyrostl a s klouby/vazy trpěl už v PSV. Ale to se teď nikdo nedozví, bohužel..

Reagovat
Infi

Hm hm škoda škoda

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt něco neskutečnýho. Jak v hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce 36 gólů

Reagovat
vocasisko

Asi nevím, on by byl další argument něco ve stylu "Když vyhrál Messi Balón bez Kopačky, tak není důvod, aby ho nevyhrál stejným způsobem CRonaldo".

Jinak musí říct, že je první měsíc roku pomalu za námi a forma CRonalda v tomto roce mě zatím hodně těší.

Reagovat
Infi

A tak mě Ronaldo nevadí, ať ten balon klidně vyhraje, KDYŽ BUDE nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, teď řešíš něco z Realu, což je zakázaný, vidíš, jak se dnes většina madridských drží

Reagovat
smazaný uživatel

Nejradši bych tam po tomhle kole viděl Ferdu Llorenteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Hmmm, schvaluje se

Reagovat
smazaný uživatel

Iker...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muniaín.

Schvaluje se

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Teď jsem viděl góly a tohle je už nemožný. To Messiho zrychlení před 4. gólem a to milimetrově přesné zakončení, když kolem musel vidět jen rozmazené šmouhy - fenomenální

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

trapné :D

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si je tam zas vodil jak slepé koně.

Dneska to bylo lehčí, než jsem předpokládal. Málaga nastoupila aktivně, ale vydrželo jim to jen čtvrthodinu. Pak už to bylo víceméně na jednu branku.

Nejlepší hráči dle mě Messi, Mash a Sergio. Nejhorší Alexis, Iniesta (ač se druhou půlku zlepšil), Abidal (dneska od něj dost špatný výkon).

Díky, šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

jo a zapoměl jsem - mezi nejlepší samo i Vicky.

Reagovat
smazaný uživatel

ten začaroval

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona byl nula proti Messimu. Messi je nejlepší hráč všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi není dopingový prase

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jinak, Maschova rychlost Věděl jsem, že v sobě něco má, ale že je to takový sprinter..

Reagovat
homeles8

(a to je jenom 90 !!! )

Reagovat
Kenneth

Hráči vypadali nějaký zklamaní při přijezdu na stadion, asi je v kabině vážně dusno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prohráli domácí clásico. To prostě nasere. To jen tady je alibista, co píše, že mu je to jedno.

Reagovat
madridcan

ty si tazky kokot Ze chcem viac ligu a niesom v pi*i z pohara(najma ked mame dneska tazky zapas),tak som alibista. Fakt chod sa dat liecit, lebo tebe uz dlabe na mozog z toho vsetkeho

Reagovat
smazaný uživatel

a hele, zase nadávky a zase Madrista. Klasika.

Reagovat
madridcan

Teba sa uz inak ani neda pocastovat bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

kreténe (nejsem madrista )

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi tuhle diskuzi opět obohatil..

Reagovat
smazaný uživatel

ale tým prvým slovom si sa krásne pomenoval

Reagovat
madridcan

ale blbost, su sustredeny na zapas. Podla mna to na ihrisku roztocia vo velkom style. Vzdy sa drzim pri zemi co sa tyka tipov na Real, ale podla mna dneska vyhrame vysoko(o tri goly).

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Neymara v Barce

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme. Všechno nasvěčuje tomu, že se ti to splní.

PS: Ale připrav se, že tě tady budu za každej jeho blbej výkon pranýřovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hlavně těším až se budete (a hlavně rsssa) chytat za hlavu, jak moc jste se rouhali

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně rád přiznám, že jsi měl pravdu.

Reagovat
Rssa

Tož to já taky, ale já ho pořád nechcu

Reagovat
Kenneth

Once del Madrid: Iker: Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo; Granero, Xabi, Özil; Kaká, Cristiano y Benzema.

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Libově!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin aspon na lavičke?

Reagovat
vocasisko

jo, ale na té pro diváky

Reagovat
Kenneth

Bench: Adan, Fábio Coentrão, Altintop, Albiol, Higuain, Callejon & Lass.

To tu bylo urážek na Real a Mourinha kvůli Pepemu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by mě zajímalo, kde je chyba. Když mu Mou věří, tak proč není ani na lávce?

Reagovat
madridcan

by bola celkom sranda keby povedal, ze ho setri na Nou Camp

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

no neviem ci by si sa smial po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo by nám zranil hráčov?

Reagovat
Kenneth

Podruhý by si hrát jak magor už nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím

Reagovat
Kenneth

Půlka fotbalového světa ho zlynčovala, podle mě by hrál jak beránek.

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka fotbalovýho světa ho lynčuje po každý kreténovině, kterou udělá a stejně si nedá pokoj.

Reagovat
Kenneth

Takovýhle hate si na žádnýho hráče nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? To si nepamatuješ víc věcí nejspíš... Henry, Busquets, FIGO, Taylor, Cantona, Materazzi..

Reagovat
smazaný uživatel

Matušovič .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se smíchy plácám do kolen, když si vzpomenu, že na Spartu přijel v baníkovském služebním autě a pak se divil, že mu to auto někdo objel klíčem .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Figo možná, ale v tu dobu jsem ještě nesledoval fotbal tak nevím .

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to bylo podobný jako teď s Pepem.. A Figo, Cantona a Taylor byly daleko těžší případy.

Reagovat
Kenneth

Tam nevím o co šlo .

Reagovat
smazaný uživatel

teď si nevybavím Taylora,..jakýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Z PL, čo zlomil nohu Ben Arfovi? Tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

ahaaa já myslel, že je to něco z dávnější minulosti..a byl to Eduardo, HBA zlomil Jong..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bol Eduardo. Jeden z najhnusnejších zákrokov aké som kedy videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor? To je ten co udělal Eduardovi z nohy pravý úhel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.. Ten jak šíleně zlomil Eduardovi nohu.. Toho byl plný celý svět, chtěl se po něm kriminál. Ještě mě napadá Axel Witsel, ale ten si to nevyžral celosvětově..

Reagovat
smazaný uživatel

V českém měřítku to slušně schytával Petr Gabriel po sezóně 1999/2000.

Reagovat
smazaný uživatel

On to schytával furt.. Neměl se vůbec dávat na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to byl frajer . Řezník, Hrobník, Ras v jednom velmi hrubém balení. A obránce to byl taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všem krom toho posledního bych s tebou i souhlasil...

Reagovat
smazaný uživatel

Zastávat se ho tady ale dneska nebudu. Připadal bych si se svou klientelou (Gabriel, Kincl, Sionko) jako Ďáblův advokát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by se k nim mohl dopsat David Beckham po MS 1998.

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim.. To bych mohl napsat i Baggia Tohle jsem myslel spíš jako za nějakou kreténovinu.. Jak vůbec nemůže znát Cantonův kung-fu kick? To zná snad i moje mamka..

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě ho Cantona totálně minul.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Víš co řekl Cantona o Andy Coleovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím.. Vím, co řekl Andy o Cantonovi a Fergusonovi Povídej..

Reagovat
smazaný uživatel

"Je slepý jako mula a obě nohy má levé. To není útočník."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl z Francie zvyklý na jiný druh fotbalistů..

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu už niet pomoci. IQ sa nedá zvýšiť len tak.

Reagovat
madridcan

Presne to som tym myslel. Bohuzial, ten clovek nema limit a pri nepriaznivom vykone by tam mohla vzniknut celkom ,,zabava"

Reagovat
madridcan

nepriaznivom skore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Len nech toho magora nasadí. Camp Nou by už mu dal čo preto...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe ti môže dlabať na nejaký Camp jemu ked prepne tak rozkope každého vo vzdialenosti 3 km ..

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je veľmi na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

smejem sa jemu, nie tomu čo som napísal ...

Reagovat
madridcan

Presne som nad tym uvazoval, ze keby si nieco take dovolil na Nou Campe, ze ci by to fanusikovia vydrzali a nevznikol by najvacsi bordel, aky kedy v historii El Clasic vznikol.

Reagovat
smazaný uživatel

následně kontumace 0:3 a na tiskovce vysmátej Mourinho, že přesně tak to plánoval...Pepe by mezitím doutnal přivázanej k tyčce..

Reagovat
Kenneth

Taktik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
exse

Škoda toho přímáků, to by mu pak už v tom zápase nechybělo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Snookerové OT, na které se snad někdo chytne:

Nejmíň sympatický obsazení Masters, jaké mmohlo být.. Aspoň, že ten sympatičtější vede..

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevim, ale že by tihle dva byli ti jó nesympatičtí... To bych neřekl (i když oblíbenci to teda nejsou). Díváš se na to? Jak to vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

teď to sleduju ze záznamu, Murphy oproti předchozím kolům příliš kazí...Ale on naskočí na jeden vysokej náběh a pak bude potápět nemožný...

Murphy si to u mě posral tim excesem tuším s Maguirem, kdy mu prý povolil, ať si zajde do šatny pro křídu a pak za to vysockoval u rozhodčího penalty a frame. No a je to takovej na pohled šprtík

A Robertsonova hra mě nějak nebaví a vypadá jak diskouš..dementní názor, ale nemůžu ho nějak překonat

Sere mě, že Trump vždycky odstřelí moje favority a proti těmhle hráčům nezahraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to zas tak podrobně nesleduju, o takovym excesu jsem neslyšel (a je to teda dost hnusný, kor v takovym sportu).

No jo, no, tak to v tom Snookeru chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, jakoby zapomněl na gentlemanství..ikdyž s tím už to taky není tak slavný, Higgins a jeho prodávání zápasů, Ronnieho opičky kolem 147, když se dozvěděl, že za to nejsou prachy...Proto je Selby skvělej, že žádný extempore nemá, je s ním sranda a má skvělý vystupování..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

já tohle strašně rád sledoval dřív, když se ten sport hodně rozmáhal, pak mě to s postupem času přestalo bavit a už na to nekoukám. Ještě je nejlepší Ronnie?

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdy, když ho to baví, tak je jeho hra nádherná...Bohužel se mi chce čím dál míň Dřív jsem ho nesnášl kvůli jeho namyšlenosti, ale teď bych se nejraději díval jen na něj a na Hendryho, kterej je na krátko pořád úžasnej, jen už nevidí na druhou stranu stolu...

Reagovat
smazaný uživatel

heh vzpomínám na svoje začátky, kdy jsem to seldoval vždy jen v prodejně s obuví

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální jednička je Selby. Jinak moc podrobně to nesleduju, ale O'Sullivan se trochu propadl. Teda spíš se potýká s výpadkama. Když se mu ale daří, tak se nedá zastavit.

Reagovat
smazaný uživatel

teď se hlavně bude potýkat s tím, aby nevypadl ze 16, což by byl průser..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, já jsem z něho udělanej nikdy nebyl, no. Mně by asi ani nechyběl...

Reagovat
smazaný uživatel

možná jsi měl smůlu na zápasy, já ho sleduju rád, páč on jde často po 147 a to je to pravé napětí, ne jak při fotbale a hlavně ta jeho obourukost a kontrola bílé je úžasná...

ty máš favority?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, nevim. Samozřejmě vím jak hraje, protože on je dá se říct takovej Snookerovej fenomén.

Já si v sezóně 09/10 oblíbil Selbyho s Dottem, kteří se potkali v semifinále WC. Ten zápas byl hrozně napínavej a oba předváděli neuvěřitelný věci (Dott krásný snookery a jistoty, Selby zas chodil úplně do všeho). Takže asi tihle dva

Reagovat
smazaný uživatel

Selbyho mám taky hodně rád Ale ono se dá v podstatě fandit komukoliv, pokud má den, snooker je krásnej sport, když to člověk víc sleduje, škoda, že na to už nemám čas..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pod to se podepisuju. Je to prostě hrozně zajímavej sport.

Reagovat
smazaný uživatel

No a vypadá to, že je to asi rozhodlý. 8-4 před mid session, to už je prekérka, když se hraje na 19 framů...

Reagovat
madridcan

Real ma ist na Sport 1 alebo na Sport 2? Lebo ked na jednotke, tak asi zacne neskor kvoli hadzanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ti ist na Sport1

Reagovat
smazaný uživatel

to*

Reagovat
madridcan

,,vyborne"...clovek si moze zaplatit hocico a uz pritom vobec nema isty prenos. Zaco ta TV chce peniaze a kvoli comu by si ludia mali objednavaj Sport 2, tak to teda vazne neviem.

Reagovat
One-Real

200. pro dnesni vyhru ! Hala Madrid !

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
San Iker

Tak nám zahráli v Madridu Tenkrát na Západě a můžeme začít

Reagovat
madridcan

Vypadá to, že dnešní zápas bude na Sport1 s menším zpožděním. Sice se začíná hrát ve 21:30, ale Sport1 tam teď má házenou, takže si to hlídejte. Zápas by měl na Sport1 začít kolem 21:45.

Reagovat
Kenneth

Může mi někdo říct proč kurví Bielsa Javiho na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Zajímavý ale nesmyslný. Škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, taky mě to u něj štve..

Reagovat
Mishko

http://en.wikipedia.org/wiki/Esteban_Granero

Esteban Félix Granero Molina (born 2 July 1987 in Madrid) is a Spanish footballer who plays for Liverpool.

Niečo mi ušlo??

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé..Ronaldo ted při přeházení myslím, že Martineze, šlápl na jeho nohu(vnitřní stranu stehna). A frajer ani nehnul brvou..

Reagovat
Footballer

Zatím slušný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo majú čierne pásky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednomu z členů týmu(tiskový mluvčí) zemřel tatka.

Reagovat
Mishko

predpokladám, že za Miljana Miljaniča

Reagovat
One-Real

Zasrana hazena.

Reagovat
blaugrana

Čo to tam skandujú o Mourinhovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadrujú mu podporu

Reagovat
Mishko

zle je :(

Reagovat
smazaný uživatel

Llorenteeee

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic krásna akcia

Reagovat
madridcan

Velmi pekna akcia

Reagovat
Kenneth

Ach jo . Marcelo kde si zase byl pro krista.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brďo

Reagovat
vocasisko

gól

Reagovat
One-Real

Hmm tak dostat se k zapasu ve 20. minute. Dekuju tomu posranemu casovemu harmonogramu na sport 1.

Reagovat
Footballer

Offside nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
Footballer

Btw. téměř totožný jaký dal Zlatan v El Clásicu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mi vyšel první tiket.

Reagovat
madridcan

Co teraz Athletic nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ich točia v predu

Reagovat
smazaný uživatel

*vás

Reagovat
madridcan

Este dlhsiu reklamu davajte Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si ešte v pohode dávajú reklamy neskutočné

Reagovat
Kenneth

Co to je kurva za obranu, si snad dělají kozy.

Reagovat
One-Real

Slaby stred, bez formy hrajici Ronaldo a dva spilmachri spolu na hristi od zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Special One

Reagovat
Jerichoo

ja by som ho teraz nekritizoval, aspoň to postavil ofenzívne

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, je tohle možný, oni to pustěj od první minuty...

Reagovat
Mishko

Sport1 si snáď robí srandu

Reagovat
madridcan

Sport 1 dava od zaciatku zapas ,,Vyborne"

Reagovat
vocasisko

uuuu, toto se dává

Reagovat
smazaný uživatel

sport1

Reagovat
Mishko

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mishko

Marcelo odčinil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
Jerichoo

Marcelooooo

Reagovat
One-Real

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

žltá

Reagovat
Jerichoo

išiel sám do šestnástky

Reagovat
Jerichoo

Ozil čo im to tam spravil

Reagovat
madridcan

Toto bol faul na Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tohle se diví?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ma jebe tá sport1

Reagovat
Kenneth

Omg se koukej na sopcast, žádná reklama, španělští komentátoři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale televize je televize...

Reagovat
Dr. Admess

Dneska mají české TV pěkný den Real-Bilbao z relive, Philla-Boston z relive Aspoň, že Barcu dali live

Reagovat
madridcan

Milujem,ale vazne milujem ked vsetci dvihaju ruky a utocnik si veselo ide na Ikera

Reagovat
DreamTeam

to jsou reznici ti rozhodci

Reagovat
One-Real

Ti to zas rezou, snad nikoho nezrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné slyšet to od fanouška Madridu.

Reagovat
Kenneth

Takže máme tolerovat kosy na naše hráče jen protože naši hráči také prasí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem nepsal nic o tolerování, jen je to úsměvné.

Reagovat
DreamTeam

asi tak jako kdyz fanousci barcelony nadavaj na Di Mariu a Messiho simulace ospravedlnuji

Reagovat
smazaný uživatel

Doopravdy se umíte pořád jen vymlouvat a všecko negativní nebo vtipné přehodit hned jen na Barcelonu?

Reagovat
DreamTeam

tak vtipneho na tom nebylo nic.. protoze Real krom Clasica takhle neprasi ze jo :) stejne jako Messi obvykle taky neni takhle za uplakanka

Reagovat
Jerichoo

Pekne na zlomeninu ho zobral a bez karty

Reagovat
vocasisko

Kristýna

Reagovat
madridcan

Cista karta a on to ani neodpiska

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

slovenská reklama na ustreame

Reagovat
smazaný uživatel

llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

som zrelý na infarkt

Reagovat
One-Real

Kaka je dneska nejakej zivelnej.

Reagovat
Kenneth

Co tam předvádí Varane, to mi rozum nebere. Asi je ještě příliš mladý pro takové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane dnes bohužiaľ špatne

Reagovat
One-Real

V noze to ma, ale prijde mi ze pomalu nevi kam si stoupnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa mu vůbec nepomáhá. Hrát napravo sám v takovým zápase a proti takovým hráčům je složitý. Čímž ho nechci omlouvat, hraje za Real Madrid, ale Arbeloa je jednoznačně horší, dokonce na stažení už o půli.

Reagovat
One-Real

Hlavne jestli si o polocase videl opakovacku toho golu. Llorente startoval daleko z hloubky a hraci (Granero a Arbeloa) ho proste nechali utect.

Reagovat
smazaný uživatel

Javi je dnes jak skala to sa ťažko potom hrá ..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby toto udelal Pepe na Messiho,tak titulek zpravy: "Otresny zakrok predvedl Pepe na Messiho."

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nepovazujes za umyselne

Reagovat
Kenneth

Ramos dneska hraje za 3 obránce, světová stoperská extratřída . Mourinho musí v kabině domluvit jak Varanemu, tak Marcelovi, je to katastrofa. V druhém poločase dáme 2 kousky a vyhrajeme.

Reagovat
Al Capone

zasraný sport tv, radši budou dávat podělaný nfl nebo házenou

ale jsem rád, že konečně můžu říct, že Mesut je nejlepší na place

Reagovat
madridcan

premyslal som,ze nedobehnu to cez prestavku? Ze rovno budu davat druhy polcas? Aj ked velmi mi to nevadi,lebo som nasiel celkom dobry prenos

Reagovat
DreamTeam

tak stejne maji vetsi manko nez 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

dojebali to kebyže hned po hádzanej dajú futbal tak to stihnú ...

Reagovat
Al Capone

taky mě to napadlo, ale poločas skončil když na sportu běžela 28 minuta tak pochybuji

Reagovat
culé

Ako hrá Real a koľko to je?

Reagovat
madridcan

remiza 1:1. sme lepsi, ale Athletic vie zahrozit.

Reagovat
culé

A ako očakávaš výsledok? objektívne

Reagovat
DreamTeam

protoze Granero je smerem dozadu mimo a Varane skoda mluvit... nejak nechapu co je s tym Carvalhem jako ? to ho postavil jen tak z prdele do Clasica ze nehral skoro celou sezonu nebo co to melo znamenat :D ?

Reagovat
One-Real

Jinak jak jsem psal uz v ?patek nebo vcera. Na pravem kraji mel nastoupit Lass a veprostred Coentrao.

Reagovat
madridcan

penalta

Reagovat
Dr. Admess

Za co penalta?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neplakej, na to kolik pustil Bilbau faulů by mohly bejt tak dvě dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zapas,co by nekopal Real penaltu...

Reagovat
One-Real

Za poslednich cca 5 zapasu v lize jsme kopali mam dojem jednu proti Seville, ktera nic neresila.

Reagovat
madridcan

nechaj ho, hadi jed ma aj liecive ucinky

Reagovat
smazaný uživatel

:)...Tak mozna sem to trosku zvelicil,ale i tak ,Real kope nejvic penalt v lize ..

Reagovat
Honza Matoušek

Ale ukaž mi jednu, která se neměla písknout

Reagovat
madridcan

doma s Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce nejvíce ve všech evropských soutěžích.

Reagovat
smazaný uživatel

19 zápasov, 8 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny letošní penalty, které Real kopal, byly stoprocentní (myšleno v letošní sezóně).

Reagovat
Kily

já mám pocit, že doma proti Getafe být neměla, alespoň fans Relau se shodli, že tam k tomu zákroku došlo mimo vápno

Reagovat
smazaný uživatel

Máš link?

Reagovat
smazaný uživatel

cítim že ju nedá

Reagovat
Dr. Admess

Jo já zapomněl, CR vlastně musí vyrovnat Messiho a Real musí vyhrát...

Reagovat
One-Real

R O N A L D O

Reagovat
vocasisko

vždyť ho ten obránce ještě přidržoval, aby nespadl

Reagovat
smazaný uživatel

kúpili sme

Reagovat
Mishko

stiahol ho za dres, síce to bolo v rohu 16ky, ale jasný faul

Reagovat
madridcan

Ronaldo neni normalny...skoro roz*ebal siet

Reagovat
Al Capone

neměl by platit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz kompenzoval

Reagovat
smazaný uživatel

skvelá dojebaná kontra

Reagovat
smazaný uživatel

som sa uz bal ze pride nieaky zapas bez penalty ale chvalabohu

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi nebrečte jako děcka penalta byla jasná tak nevim o co go

Reagovat
smazaný uživatel

no ved obcas aj taka musi byt

Reagovat
One-Real

Mimochodem zda se to jen me, nebo Ozil zas nabral tu lehkost v pohybu ?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře HALA Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle Ronaldo kope všechny penatly ?

Reagovat
smazaný uživatel

No a normálka

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka IN, Pepe OUT.. Bravo Mou!

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka hraje perfektní zápas, dneska se mi moc líbí

Reagovat
Al Capone

mě teda moc ne, sice se snaží, ale nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je proti němu příliš fanoušku až moc zaujatých. Chápu, že se od něj očekávalo více a že nikdy se úplně neprosadil, ale dneska se mu daří v soubojích 1 na 1 a dokáže obejít obránce.

Reagovat
One-Real

Javi tam te obrane hodne hezky sefuje. Takovy hrac se nam bude hodit.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zdá se to jenom mě, nebo ten rozhodčí pouští Bilbau souboje, za který by se nemuseli stydět ve Skotsku nebo Anglii pod nejlehčíma měřítkama rozhodčího a Realu píská každou haluz a drknutí?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, zdá sa to iba tebe

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nick

Reagovat
Kenneth

Benzema je dneska moc špatný.

Reagovat
Rssa

Tak se na vás tuto sezónu podívám poprvé (krom El Clasic), tak snad prohrajete nebo maximálně získáte remízu, antikristi z Madridu

Reagovat
Rssa

Kurz 36...to láká

Reagovat
Rssa

Tak zbytečnéé...

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to být na naší levé straně horký, vsadím boty, že půjde místo Granera do středu Coentrao.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi nejde do hlavy, co se teď snažíme předvádět. Přijde mi, že ztrácíme kontrolu nad zápasem a vyrovnání je blízko. Chtělo by to urychleně využít brejk a pojistit vedení na 3:1, pak by se hned hrálo lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnani uz je daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je kokot

Reagovat
madridcan

Mohol nechat uznany gol,ale zase ked chcel dat cervenu musel prerusit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale pak gol nebyl pripsany Ronaldovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Červenú mohol dat aj potom nie?

Reagovat
madridcan

nie, nanajvys zltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ten gól pustit a byl by klid. Takhle se zas bude nadávat, že Real simuluje atd..

Reagovat
Al Capone

mohl to Karimovi nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

No to si dela ten rozhodci prdel, tohle mela bejt vyhoda. Takhle vzit Karimovi gol.

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tak tisíci procentní,ale mohl nechat tu výhodu a nechat gol Karimovi

Reagovat
One-Real

Mesut sel sam, delal zasekavacku ten lofas ho zkosil a Karim ten mic propalil do brany. Mel nechat vyhodu a uznat gol, ale on daval cervenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže oprávnená penalta aj červená?

Reagovat
smazaný uživatel

(nevidel som, preto sa pýtam)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj..Ozil zasekl a byl by sám před golmanem..hráč mu podkopl nohy, když ho stínoval..

Reagovat
One-Real

Penalta urcite opravnena. Ja bych teda nechal vyhodu a uznal ten Karimuv, ale pry je to v pravidlech dane tak, ze pokud chce dat rozhodci cervenou, tak musi prerusit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že by to byl jasnej gól, tak asi červená oprávněná. Ale nejsem si jist, jak tuto situaci upravují pravidla.

Reagovat
Kily

já už kolikrát i viděl, že podobnou věc nechal rozhodčí zakončit a pak udělil jenom žlutou, která by pro De Marcose byla druhá. Ale mám za to, že červenou by v případě uznání gólu Benzemy mohl dát jenom v případě nějakého brutálního zákroku

Reagovat
Kenneth

Proč píská penaltu ten vocas?

Reagovat
Jerichoo

čo to ten sudí vymyslel teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bol to faul, ale mal nechať výhodu blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo mozno nakoniec bude mat viac golov z penalt ako Messi celkovo

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz teraz ma tusim z 21 golov 11 z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

uz som si na SB nieak zvykol.. 2 penalty + červená.. asi Fiorentino kupoval v nieakom vyhodnom pakete

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě moc počty nejdou co?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si zatrpknuty a pribzrdeny

Reagovat
Kily

už mě nebavíš, táhni do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

teda Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
culé

Za čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu?

Reagovat
culé

Rozhodca nemal pískať, Benzemov gól mal platiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo upískol sa

Reagovat
smazaný uživatel

Zapískal hned jak ho skosil..asi nevidel probíhajícího Benzemu,ale taky si myslím, že ho měl nechat..

Reagovat
smazaný uživatel

asi za faul nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě, že teď zase fanoušci Barcy, kteří na zápas nekoukají, budou po zápase kecat, že Real podplácí sudí, že Ronaldo jenom kope penalty apod. Tohle mohl určitě rozhodčí nechat bez penalty a gól uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a co je na tom nepravdy,ze Ronaldo kope jenom penalty ? Cca pulka golu z penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozrejme mne je to jedno,gol jak gol :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kope ich bohovsky

Reagovat
Honza Matoušek

Tak aspoň je všechny proměňuje narozdíl od Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je rec o Messim?

Reagovat
smazaný uživatel

Mindrak..

Reagovat
smazaný uživatel

? :)

Reagovat
smazaný uživatel

..ze hned sem pletie Lea

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil bych se, že tu určitě zítra odpoledne bude, až si fanoušci Barcy přečtou, že Ronaldo na Messiho hattrick odpověděl 2 goly z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,ja sem fanousek Barcy a nejak mi to nevadi,ze Ronaldo si to kopl a vede zatim o gol pred Messim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by bylo víc takových

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem další.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Ronaldo tie penalty vie kopat :D narozdiel od jedneho takeho z barcelony :-)

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kto je ako Ronaldo v Barcelone pribliz

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tym ze sa stava ku kazdej penalte ako Cristiano je Messi...Ale tym ze premenuje kazdu penaltu ako Ronaldo tam fakt neni nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

No ano Kristy to oproti nemu nekope aspon stale polosilnu do tej istej strany.. ale pre mna je skor zarazajuce o kolko ma viac prilezitosti..

Reagovat
smazaný uživatel

A snad je zle ze ma prilezitosti???Okrem Getafe mal vsetky prilezistosti zasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si prave nemyslim..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to co si mysli a nemysli chlap z nickom rivaldo nikoho nezaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

z nickom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo,co nadelas,ale pro me je gol ze hry trosku vys,nez z penalty...Ale kazdy to ma jinak.

Reagovat
Honza Matoušek

Lidi klid... Písknul okamžitě po faulu na Ozila.. nemohl vědět, že dá Karim gola a odvolat písknutí taky nemůžeš, nehroťte...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ozil, Kaká, dneska nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Kedze rozhodca chcel dat cervenu kartu, tak musel ten zakrok odpiskat. Ale nechcem tresnut,lebo si nesom isty ci sa nieco take pise v pravidlach.

Reagovat
madridcan

400 pre REAL MADRID a malo plaču od katalancov za dve penalty

Reagovat
herbage

C.Ronaldo - penaltový mág

Reagovat
Infi

Na zápas se nedívám, ale jsem informovaný průběžně od kámoše. Není to od Ronalda celkem zmrdské gesto, že to nenechal kopat Benzemu?

Reagovat
smazaný uživatel

A co si cakal?

Reagovat
Infi

Já nečekal nic, zajímá mě, jaký na to mají názor ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomuto Kristy inych nepusta

Reagovat
Kily

jelikož to bylo jenom o gól a Ronaldo je jistota, tak ne, přednost má tým

Reagovat
Infi

To mě taky napadlo, ale nevím nevím teda.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis,ze Ronalda zajima neco jijnsiho nez Pichichi ?

Reagovat
vocasisko

Pičiči.

Reagovat
madridcan

paneboze uz toto sa bude riesit To je v prdeli

Reagovat
Infi

Nechovej se jak piča, normálně jsem se zeptal, je mi u prdele že to dal Ronaldo, ať dá klidně 40 těch gólů z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

logicky si si mohol vyvodit to, co ti napisal Kily,ale nieeee nieee Treba to riesit

Reagovat
Infi

Jak jsem psal napadlo mě to, ale prostě mě zajímal názor ostatních. Stačilo pár odpovědí, neměl jsem vůbec v plánu to nějak rešit. V poslední době ti tež začlo solidně jebat.

Reagovat
Kenneth

A je to tu. Ted se tu bude argumentovat že Ronaldo je zmrd a že Messi je sympaták protože běžel za Thiágem poděkovat.

Reagovat
vocasisko

máš pravdu

Reagovat
Infi

Infi

22.01.2012 23:05

Nechovej se jak piča, normálně jsem se zeptal, je mi u prdele že to dal Ronaldo, ať dá klidně 40 těch gólů z penalt

Reagovat
Willy Wonka

Ronaldo mi je rok od roku sympatičtější, přesto si myslím, že by tu penaltu Benzemovi nepřenechal ani kdyby Real vedl o dva a více gólů. Tím rozhodně Ronalda nekritizuji, na penalty je jistota a to je dobře, gesto by to ale od něho bylo velice sympatické a myslím, že by si tím získal sympatie mnoha fanoušků. Ale co už...

Reagovat
One-Real

Koukam na to na netu, nemela byt tohle penalta ? Skocil jak nejakej trojskokan, ale zdalo se mi ze ho nas hrac trefil nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Ramos?..jj měla být..

Reagovat
vocasisko

Určitě se to fouknout dalo, ale asi k tomu stejný odůvodnění jako u Iniesty v zápase s Betisem, chtěl tu penaltu tolik, že ji kvůli tomu nedostal.

Reagovat
Jerichoo

on by ju podla mňa aj pískol keby ten hráč nevyskočil meter do vzduchu

Reagovat
Mishko

trafil a keby nespadol tak teatrálne, možno aj pískne

Reagovat
smazaný uživatel

Byla a kdyby ji pískl, možná by mi vyšel i tiket druhej, i když bychom toho góla stejně asi dali.

Reagovat
Rssa

Škoda, že nemůže v PD hrát i béčko Barcelony, hned bychom měli 12 bodů v boji o titul jistých

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

zase neblázni dmnte

Reagovat
Honza Matoušek

Prosimtě s timhle tu flame nerozpoutáš...

Reagovat
Kenneth

Bože Higuaíne

Reagovat
smazaný uživatel

nech sa Mourinho necuduje, ze proti Barce nedotiahneme stav 1:0 do konca ked je nasa zaloha vytazenejsia ako ta barcelonska. Guardiola hracov rotuje, taky Xabi je unaveny a nepochopitelne ho vyuziva aj v 75. minute zapasu proti Bilbau

Reagovat
gonzalesl_is_back

Higuain, to je strašný....Jinak Munain bude jednou velkej borec

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon jde na plac

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Granera ci Kaka mali striedat Xabi ci Ozil

Reagovat
Kenneth

Boha jeho, tak střídej Xabiho ne? Tohle fákt asi nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerné štandartky, mať v tíme takých 3 skvelých hlavičkárov - Ramos, Varane a Cris a netrafiť hlavu ani jedného z nich je na kriminál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xabiho, Ramosa a Benzemu mal setrit. Sere ma, ze Sahin nedostava sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid 9 penalt z 19 zapasov.uspesnost ( Ronaldo ) 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona 3 penalty uspesnost (Messi) 66%

Reagovat
vocasisko

super Musíš mít jedničku z Matematiky, ale řekl bych, že Messiho úspěšnost je 66,666nekonečnošestek, ale stejně je to číslo strašně ďábelský

Reagovat
smazaný uživatel

no messi zahodil len jednu a za stavu 0:0 v 90 minute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mou už se asi smířil s tím, že v Copě letos končíme. Jinak si nedovedu představit, proč některé hráče nešetří.

Reagovat
One-Real

Calllejoooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon serus

Reagovat
madridcan

Nadhera,krasa,parada

Reagovat
alcantara

ja mam 3:1, haluzak

Reagovat
madridcan

ja v tipovacke na sf.cz 4:1

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kenneth

Calleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Nepripomina vam to prubeh jako s ATLETICEM MADRID ?

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain krasna prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akce jak ta gólová, tak ta teďka

Reagovat
smazaný uživatel

Realek opět cristiano dva fiky kde je skrček

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Realu,ale dnes dal Messi hattrick,takze se o gol priblizil k Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Barcičku

Reagovat
Honza Matoušek

na druhém místě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vsetko by vyzeralo krajsie, keby nechal Mou castejsie rotovat hracov. Ozil, Ramos a hlavne Xabi by mali dostat volno

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon mi připomíná strašně Kaloua Také mu stačí pár minut na gól, ale stejně tak dokáže nedat i ty největší šance. I tak

Reagovat
Kenneth

Nejlepší na place Sergio Ramos . Lepší stoperský výkon jsem už dlouho neviděl, známka 10 je na místě. A hlavně je to zase o 5 bodíků. Kolegové z Barcelony opět nezklamali, na této diskuzi se jen a jen potvrdilo kdo ty diskuze tady kurví. Dobrou

Reagovat
vocasisko

béééé a sladké sny

Reagovat
smazaný uživatel

dneskam konecne konecne zahral dobre ozil ....

Reagovat
Honza Matoušek

Ozil zahrál výborně i proti Granadě

Reagovat
Kenneth

Kaká ho dneska převálcoval na plné čáře.

Reagovat
One-Real

Prevalcoval na plne care ? Tak to ani nahodou.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že ho převálcoval, byl to ten starý dobrý Kaká z AC. Ozil tam měl pár momentů, nic převratného, on s Kaká prostě hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak. V prvním poločase běhal Ozil ve středu pole za Kaká i za Granera. Ozil dnes po Ramosovi nejlepší na place.

Reagovat
One-Real

Vidim to stejne, btw prohral si boty.

Reagovat
smazaný uživatel

No netušil jsem, že tak rychle vstřelíme branku, to neplatí.

Reagovat
DreamTeam

ani zdaleka...

Reagovat
smazaný uživatel

10 branek z penalt po půli sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz uz nic,tak je to aspon zajimave..Pokud to tak pude dal,tak na konci sezony bude mit +15 z penalt.

Reagovat
Kenneth

Pokud budou všechny písknuté správně, tak ti to může bejt ukradený.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja psal,ze mi to vadi ? Jen,ze to bude zajimavy cislo..pravdepodobne.

Reagovat
Infi

Ježíš ty už jsi tak vylízaný, že prostě za vším vidíš nějaké spiknutí, něco, co by fanoušci Barcelony mohli proti Realu vytáhnout, nejde jen poukázat na fakt, hned je to schovaná provokace nebo něco že že že že že že

Reagovat
Kenneth

Co to plácáš?

Reagovat
Infi

_Mr_Respekt

22.01.2012 23:32

Tak kdyz uz nic,tak je to aspon zajimave..Pokud to tak pude dal,tak na konci sezony bude mit +15 z penalt.

[reagovat]

Kenneth

22.01.2012 23:33

Pokud budou všechny písknuté správně, tak ti to může bejt ukradený.

Tak mi vysvětli co to je za debilní reakci?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce tim podle me rict, ze to je pouze konstatovani - ne provokace - co tady delaj. Ale takyvy konstatovani o nicem dost, tady kazdej vi, kolik ma Ronaldo penalt a ze je umi promenovat, nemusi se to umyla porad dokola

Reagovat
smazaný uživatel

A to myslim obecne v diskuzi, ne konkterne Infiho.

Reagovat
Kenneth

Infi je jedna velká komedie, oni sem přijdou prokovat a my jsme pak ti vylízaní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to chce fakt klid.. vyhralo se, tak snad neni duvod na ne podrazdene reagovat, ne? (emocni)

Reagovat
Infi

Říká pan schizofrenik

Reagovat
Kenneth

Děkujeme že nás dennodenně zasypáváš stále novými vtípky.

Reagovat
Infi

Tak mi vysvětli v tom případě, jak můžeš jeden den napsat "Nuri odejdi" a po 20 hodinách napsat "Nuri zůstaň". Jeden den psát že Ronaldo není pro tým zas tak potřebný a za pár dnů poukazovat jak je nepostradatelný? Po nepovedeném zápase napsat "Mourinho si fakt idiot, ta tvoje taktika je na chuja" a po dalším mači "ano geniální josééééé"? Fakt mě to zajímá

Reagovat
Kenneth

Já nic o nepotřebným a nepostradatelným nepsal , já psal že si dokážu hru bez Ronalda představit. Tak zase ty slova nepřekrucuj. Mimochodem to už jsme jednou měli toho Mourinha ne? Já ti řekl že děláte to samý s Guardiolou a ty to vytahuješ zase, neskutečné.

Reagovat
Infi

No dejme tomu, a co tohle?

Tak mi vysvětli v tom případě, jak můžeš jeden den napsat "Nuri odejdi" a po 20 hodinách napsat "Nuri zůstaň".

Reagovat
Infi

Každopádně, u nás s Pepe je to trochu jiné, nikdo ho nevyhazuje, max se zkritizuje nějaká jeho taktika semtam. Nic víc.

Reagovat
Infi

m

Reagovat
Kenneth

Já Mourinha taky nevyhazuju, párkrát si postěžuju na beton, někdy na sestavu. Tak nevím co zkoušíš.

Reagovat
Infi

Ruku do ohně bych za to nedal, ale zdá se mi, že jsi ho aspoň jednou už vyhazoval. Každopádně to nechám být, já ti to připomenu jindy. Nuriho si mi samozřejmě neobjasnil, ale to jsem čekal.

Reagovat
Kenneth

A s tím Nurim jsem byl vytočenej že ho nenominoval. Ale proč ti to vlastně vysvětluju, mám to těžce v piči. Bye.

Reagovat
Infi

ok

Reagovat
Infi

"Ale takyvy konstatovani o nicem dost, tady kazdej vi, kolik ma Ronaldo penalt a ze je umi promenovat, nemusi se to umyla porad dokola"

Ale vždyť to je blbost. To je jak když Busq zasimuluje a všichni začnout psát co je to za zmrda. To je přece taky konstatování o ničem, každý ví, že je to simulant. Taky se to nemusí omýlat pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, já taky neřikám, že musí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obrovský číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

kod umí, umí Jsem Ronalda v Realu snad ještě neviděl neproměnit.

Reagovat
madridcan

Jednu jedinu nepremenil proti Almerii, ale aj tu dorazil Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto by i na tohle měl být snížený koeficient..

Reagovat
F.Torres

jo takže podle toho jak byl složitý gol tak se budou hodnotit goly koeficientama nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, myslím ve Zlatý kopačce.. Když jsou koeficienty pro slabší ligy zdůvodněný tímto, tak by ten koeficient měl platit i na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

a uz jsem zase u půl gólů, haha.. no comment amigo

Reagovat
smazaný uživatel

jsme*

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna bych to videl takhle...Pri stejne poctu golu by rozhodovalo,kdo ma mene golu z penalt...ale to je uz taky poradne michani kartama...Nejlepsi bude,kdyz to zustane jak to je :)

Reagovat
F.Torres

Reagovat
F.Torres

a co když by dal někdo gol ze standartky, nebo doklep do prázdný brány to by si taky znehodnotil?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Standardka kopaná za vápnem je přece něco jinýho, než když na tebe někdo z 10 metrů kope bez zdi.. Když budeš doklepávat, tak jsi ve hře.. Aktivně jsi se zapojil do akce. U penalty to tak být nemusí.

Reagovat
F.Torres

no ale u penalty seš taky pořád součástí hry, navíc je to psychicky náročnější. Jsou takový borci kteří proměnujou často standartky, tak těm by se taky měl snížit koeficient ne?

Reagovat
F.Torres

navíc standartku za tebe taky vybojuje někdo jinej..

Reagovat
smazaný uživatel

U penalty nejsi součástí hry.. Dokud nekopneš, tak se nikdo nesmí ani hnout, dokonce ani brankář.

Reagovat
F.Torres

no ale pořád seš na hřišti a seš součístí a musíš to proměnit, když ne tak se ti za to každej vytlemí..

Reagovat
smazaný uživatel

Na penaltě je nejtěžší akorát to, že je strašně jednoduchá..

Reagovat
F.Torres

chtěl bych tě vidět jak stojíš před 70tisícovým kotlem..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mě? Copak mně se ty branky budou započítávat pro boj o Zlatou kopačku?

Reagovat
F.Torres

protože ty tady jedinej tvrdíš jak to je jednoduchý a zpochybnuješ systém

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vim, že penalty jednoduchý jsou.. Jasně, je to obrovskej tlak, všichni na tebe koukají a ty prostě musíš dát, jinak si za trubce.. Jenže přesto, stojíš sám 9,15 metrů před gólmanem úplně sám a branka má 7,3 metru. Já nevím jaká může být statistika toho, kolik je úspěšných a kolik neúspěšných penalt.. ale může to být tak kolem 8/10 proměněných? To z toho dělá jednoduchou branku..

Reagovat
F.Torres

jo a jaká je pravděpodobnost doklepnutí do prázdný 19/20? nebo golu když hráč stojí sám uprostřed malýho vápna 8/10? prostě je to celý nesmyl zpochybnovat penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pořád nechápeš, že pokud to je takhle ve hře, tak se ten hráč aktivně zapojil do hry? Že je jedním z těch, kteří branku udělal? Zatímco pokud kopeš penaltu, tak se tě ta akce vůbec nemusela týkat.

Reagovat
F.Torres

neboj já to chápu moc dobře, ale de o to že když doklepáváš sám do brány, tak si taky nevytvoříš žádnou akci sám, ale vytvoří to za tebe spoluhráči a ty jen máš kliku, že stojíš ve správnej čas na správným místě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stojíš tam, pokud bys tam nestál, tak ten gól neni.. To je to aktivní zapojení se do gólový situace, zatímco penaltu prostě někdo kopnout musí.. A může to být třeba i stoper, kterej v tý situaci nebyl, přijde k tomu jak slepej k houslím..

Reagovat
F.Torres

no jo, ale pořád je lehčí doklepnout míč do prázdný přece, tak by se měl snížit koeficient i za to snad ne? navíc co píšeš o penaltách, tak se dá stáhnout i na standartky, když si stojíš za tím aktivním zapojením do hry...taky standartku může kopat třeba golman..

Reagovat
Infi

Nechceš snad srovnávat standartky s penaltou, že ne

Reagovat
F.Torres

nepochopil nevadí..

Reagovat
Infi

Jasně že pochopil, v tom, že se člověk nemusí zapojit do akce máš pravdu, v tomhle je to stejné, ale dát gól ze standartky kde kopeš před zeď a minimálně za 16 je daleko těžší než to kopnout z jedenáctky, kde je před tebou jen brankář a ten ještě musí tipovat stranu.

Reagovat
F.Torres

ale martymu šlo o to, že se nezapojíš do hry, proto sem zmínil standartku, kterou kope hráč zvolený týmem, martymu šlo pořád o to zapojení do hry a ne o to jak je co těžký..Já naopak sem bral co je jak těžký na zakončení podle toho tím padem by se měl upravit koeficient, ale je to celý nesmysl to překopávat proto bych to tak nechal..

Reagovat
Godwinson

Vždyť má pravdu. Ne nadarmo se říká okřídlený, že penalta se nedá chytit, ale jen špatně kopnout. :)

Reagovat
F.Torres

no tak pořád je lehčí doklepnout do brány než proměnit penaltu, v tom případě by se měli snížit i takový goly..

Reagovat
Godwinson

Tak, je to méně spravedlivé, tam ve Španělsku se pískají penalty jak na běžícím páse. Jak k tomu přijdou ti dříči z jiných lig, kterým se poštěstí kopat penaltu dvakrát za sezónu. Já bych nepočítal jen penalty z PD.

Reagovat
Infi

Ale ty nechápeš, co se ti snaží říct. Jo, gol do prázdné je jednoduchý, ale ty si ten prostor musíš najít a dobře naběhnout. Zatímco u penalty ti stačí být úplně mimo akci, někdo jí vybojuje a ty si to zajdeš "jen" kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste rekni, ze tohle cely nevymejslite jenom kvuli Ronaldovi...jinak by vas to vubec nenapadlo, takovyhle teorie Konstatování....

Reagovat
Infi

Já nic nevymyslel, ale v podstatě má Marty svým způsobem pravdu. Každopádně jsem se to snažil jen objasnit, jak to Marty s Godwem myslí

Reagovat
smazaný uživatel

neber to snad ani jako reakci na diskuzi... ale strasne si mi neco pripomnel...vzdycky zkouseni z dejaku kdyz nekdo nevedel, tak rikal veci jako v podstate a svym zpusobem Mne je to jedno hele, rozvijejte tady co chcete, ale takhle to bylo odjakziva a nikdo to nikdy menit nechtel..a ani nebude

Reagovat
Infi

Vždyť od toho jsou přece diskuze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt v pohode, jak taky jenom konstatuju. Tak jsem řekl konstatování, že to nikno měnit nebude (nejspíše teda) a ať si tu rozvíjíte co chcete, já vám neřikám, ať přestanete psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je zrovna fotbalista, který by měl na útočníka Realu bez těch penalt jen nadprůměrnou statistiku.. On tě na tu nespravedlnost upozorní. Stejně jako kdysi žádný koeficient na branky nebyl a vyhrávali borci z východní Evropy, pak se na to taky začalo upozorňovat.. Dokonce jeden čas ani nebyla vyhlašovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

loni mel bez penalty bilanci 34/32, to je lehky nadprumer?

Reagovat
Infi

Tak letos má 14 bez penalt jako Higuaín, který nehraje každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

takze jinymi slovy je bilance 19 z 14 g k smichu (kdyz uz porovnavas, tak ja ti treba nabidnu letos vynikajiciho a chvaleneho Rooneyho, ktery nedal v lize vic golu, i kdyz ma odehrano vic zapasu)

Reagovat
Infi

Kdo napsal, že je ta bilance k smíchu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak hodil jsi tam vysmateho smajlika, jak neni buhvijaka psina, ze je na tom podobne kanonyr Higuain

Reagovat
Infi

To nesmíš brát ty smajly zas tak vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepsal lehký nadprůměr.. Já psal nadprůměr.. a když si spočítáš kolik dávali elitní střelci Realu Madrid za sezonu branek, tak to prostě nadprůměr je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho fakt musis hodne nesnaset.

Reagovat
smazaný uživatel

32 v lize nedal za Real treba ani Ronaldo (starej), takze smula, pouhy nadprumer to neni, podobne treba sezona, kdy ziskal Zlatou kopacku v Manchesteru, to hral navic jeste s trochu jinymi ukoly nez v Realu... jinak by taky na svete podle tve logiky asi nebyl spicka nikdo, jen mozna Messi

Reagovat
F.Torres

já si myslím že spíš nechápete že gol je gol a je jedno jak padne a je blbost kůli tomu měnit systém jen kůli tomu, že Ronaldo má diky tomu víc golu než Messi. Překopávat systém kůli penaltám je blbost, muselo by se to kůli tomu překopat celý což je totální blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom kvuli tomu, ze ti nekdo zmaril jasnou golovku a ty kopes penaltu, by se ten gol mel pocitat min? dyt to prece neni tvoje chyba, ze te nekdo vzal pres parky, tak jak k tomu ten dotycny pride???

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tvoje chyba, ale gól si nedal.. Aspoň by se v některých situacích neodhodlali k simulaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Neodhodlali k simulaci? Myslis, ze je rpo hrace na place dulezitejsi jestli da tym gol z penalty, nebo jestli ten gol nasladne bude v zebricku platit jen za pul? Nebo bys by za stavu 1:1 po promenene penalte byl stav 1,5 : 1 ? Hlavne ten fotbal nedelat slozitej prosim te...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co si myslím? Že právě zrovna Cristianovi by na tom záleželo teda ohromně a takovýho Di Máriu, pokud by mohl nahrát do vyložený pozice a místo toho udělal kotrmelec, tak ho pořádně zpucuje a pro příště už to neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem věděl, že tohle napíšeš. Je to tady, tohle pravidlo bys zavedl kvuli Cristianovi, nasrat na fotbal celkově. Ahoj, nemáme se o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jen kvůli němu? Bavíme se o něm a po jejich zápase.. Ani nešlo čekat, že řeknu jiný příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda na penaltách nejvíc vadí, že ji nekope ten, kdo byl faulován (pokud tedy nebyl zraněný..) pak by to bylo spravedlivější a nemuselo by se řešit kdo je lepší střelec.. kolik golu z penalty dal ronaldo po té, co byl sám fauloval.. A zrovna tak by se mohly bodovat asistence.. pak by ta tabulka střelců vypadala možná trochu jinak a byla by i víc vypovídající

Reagovat
smazaný uživatel

To uz pak ale nebude tabulka strelcu,pokud budes brat v potaz asistence..

Reagovat
F.Torres

chceš do tabulky střelců započítat asistence? tak to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost,nekery goly sou jen doklepavacky do prazny branky - to bys chtel taky snizit hodnotu golu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To máš ze hry.. To je něco jinýho, tam se do té akce alespoň nějak musíš zapojit, zatímco penaltu za tebe vytvoří někdo jinej, ty můžeš stát na středový čáře a nic nedělat.. A pak si jen kopnout. Prostě půl bodu za penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

No,ja bych to tak nechal,MAXIMALNE by se dalo rozhodovat pri stejnem poctu branek,ze by se zohlednilo,kdo dal mene golu z penalt,ale spis by byl hlavni prioritou pocet zapasu no.

Reagovat
F.Torres

gol jako gol tečka, klidně at ho tam doklepne třeba koulema, ale pořád to je gol....

Reagovat
smazaný uživatel

No to je.. Stejně jako je gól v Gambrinus lize za 1,5 bodu a ve Španělsku za 2.. Přitom gól jako gól.

Reagovat
F.Torres

no to je ale blbost, měl by se vzít počet golů a udělat průměr na zápas a podle toho bych dal koeficienty... jednoduchý jako facka...

Reagovat
smazaný uživatel

Že bys to tak dělal ty.. UEFA to dělá jinak.

Reagovat
F.Torres

no protože tam sedí hlupáci

Reagovat
smazaný uživatel

To je složitý, to by museli udělat i například pro doklepávání do prázdné a to by se posuzovalo těžko.

Reagovat
Kenneth

Někdy je těžší kopnout pecku než dát míč do prázdné branky, takové goly by si taky snížil?

Reagovat
DreamTeam

a goly vstrelene venku by mely byt za dva ne

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Losinho

Tohle je blbost, gól jako gól.

Reagovat
F.Torres

párkrát už neproměnil ale to byla spíš jen vyjímka..

Reagovat
Losinho

To je šílený číslo. Aspoň všechny proměněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne, teraz rozobrať jak bicykel Zaragozu

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Kyrill

Po ne zrovna vydařeném začátku jsme tohle těžké utkání zvládli v pohodě. Ramos výborný, Ozil zrál během zápasu jak víno, Ronaldo penaltová jistota. 3 body, 5 náskok, super, Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

stejne mi prijde, ze nejlepsi spilmachr Realu neni ani Ozil ani Kaka, ale Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Real! Situace nebyla nejrůžovější, ale zase ukázali sílu, zase dokázali vyhrát, 4:1, paráda. Teď ještě doléčit zranění a bude pohodička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi zdá, že teroristé z Bilbaa v čele Marcy nám dnes dali sílu. Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Zejména Tarzán de Camas byl fenomenální.

Reagovat
smazaný uživatel

byl úžasný

Reagovat
madridcan

Real Madrid si upevnil poziciu na prvom mieste-to by sme mali.

Cristiano je opat prvy v Pichichi- to by sme mali.

Kopy ma uz doma dres Realu-To by sme mali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to pôjde takto aj naďalej tak má Pichichi vo vačku

Reagovat
madridcan

Su penalty odpiskane spravne? Su. Je v nich dobry? Je. Je istota pri zahravani? Je. Kto v tom vidi problem? Vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vždy hneď taký alergický, keď sa jedná o Kristínu

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

ked vas tu mam oboch, pouzivate ICQ?

Reagovat
Infi

jo

Reagovat
smazaný uživatel

infi co čtu tak ty fandíš barceloně co haha jaky je real

Reagovat
Infi

Ty to nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
madridcan

budem hryzt o chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

nech to plavat, dyt je to jedno... tady se resi takovejch blbosti, podte se radsi soustredit na vykony tymu, ne tyhlecty recicky

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

po pulce 5 bodu naskok to znamena, ze na konci bude naskok 10 bodu a to uz je hodne slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud oba tymy uz nezavahaji,coz je nepravdepodobne,tak to na konci sezony bude o 2 body pro Madrid.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
madridcan

vobec, vobec. Neprehanaj

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by ne ? Vzdyt pokud si oba tymy udrzi formu,nemyslim si,ze by Barca mela problem porazit Real..

Reagovat
madridcan

Ja to ani nepopieram(aj ked dufam,ze sa Real na Nou Campe vyhecuje) skor chcem hovorit ohladom toho,ze ani jeden nezavaha. Stale su tam tazke zapasy. Obaja sa este stretneme s Valenciou a Sevillou. My ich mame nastastie obe doma, Barcelona ma vonku Sevillu. Na druhej strane ma Barca z krku baskov vonku a my pre zmenu ideme k nim. Nasa vyhoda(uz mnou tolko krat zmienovana) je to, ze teraz este mesiac a pol sa v lige nepohneme z Madridu, takze to nas moze tesit, usetrit vela sil. Ale ani v tom madride nam neda zadarmo body Getafe, dalej pride k nam bojovne Levante. Sam si videl,ze Barca pred tyzdnom mala problemy s Betisom. Netreba skakat hop, aj ked sam som sa stavil, ze do El Clasica nezavahame ani raz...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ja psal,ze je to nepravdepodobny,ze by uz neprohrali :)...A stejne tak je i nepravdepodobny prispevek dolara.

Reagovat
madridcan

oci mi vybije Ospravedlnujem sa

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodicka..mozna i moje chyba,blbe sem to napsal(ty dva zapory)..

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej stroj na góly. No, doufám v souboj Real x Man United v Evropském superpoháru aspoň.

Reagovat
DreamTeam

kurna ten Ozil dnes parada.. snad uz bude jen pokracovat v techto vykonech a Angel se co nejdrive vrati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil Hra dobre uz 4 zapasy, xabiho nerotuje pretoze, mozno ani netreba, myslite ze leby bol xabi unaveny hral by? Ronaldo tak isto, Jednoducho oni vedia ci maju na to hrat kazdy zapas alebo nie, plus maju ovela odbornejsich poradcov ktori povolia ci ma oddychovat alebo nie, za dalsie neviem co mate proti granerovi, chlapec sa snazil a mal tam aj dost svetlych chvil, to ze bol trosku nemotorny, to sa necudujte hral prvy zapas :D Varana tu tiez kritizujete ale ten maô priemerny vykon a na to ze ma 18 mi pride dost nad vecou co je dobre, athletic, to su proste sympataci, javi martinez a muniain dlho neostanu u baskov min. jedneho k nam

Reagovat
One-Real

Varane az se nauci pohybovat spravne na hristi, tak bude jednou skvely stoper. Prace s balonem a hra hlavou se mi u nej libi.

Reagovat
Masi

To mě též, sice sem toho z dneška moc neviděl ale prvních 30 minut mi přišel i jeho pohyb vpoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Do velkých zápasů ještě není, ale je dobře, že se učí od velmistra.

Reagovat
madridcan

Aj od Pepeho aj od Ramosa sa moze vela naucit...kazdopadne dufam,ze si vezme iba futbalove praktiky.

Reagovat
Kenneth

On nevypadá zrovna na to že by měl někoho prasit.

Reagovat
madridcan

to nevyzeral ani Pepe, bol som z neho nadseny po prichode a pozri co sa z neho vyklulo. Varane je este mlady, ale ked ziska skusenosti a sebavedomie, tak nemozes vediet, ktorym smerom sa vyberie.

Reagovat
Kenneth

Pepe vypadal vždy jak nějaká agresivní opička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim koncem sis ted usetril docela dost narazek :)...Kazdopadne by ten Varane mohl byt skvelej,ale,ALE ,dneska se tam docela motal.

Reagovat
madridcan

má 18 rokov, nebud nanho taky prisny

Reagovat
smazaný uživatel

Nene,ja nejsem prisny,na 18 roku hraje paradne(taky kdyby ne,tak si nekopne za Real)...Beru to jako celkovy dojem.Jak rikam,az na tu obcasnou dezorientaci dobrej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Já myslel že mu je min. 20

Reagovat
smazaný uživatel

noo vyzera starsie, ale tak ked by bol nanho detailny zaber uvidel by si mu mozno aj nejakeho bedara :D Dost je mozne ze sa este ani nestretol zo zenskym lonom preto je niekedy taky dezorientovany :D

Reagovat
smazaný uživatel

No,s tema babama bych tohle asi netvrdil Spis mozna je z nejaky pomateny

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D aj to je docela mozne to je druha alternativa

Reagovat
madridcan

600 pre 600vkara Ikera Casillasa-jedneho z najlepsich španielskych brankarov súčasnosti aj historie

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny Koment :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych to upravil: " Nejlepšího španělského brankáře současnosti a jednoho z nejlepších v historii"

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan to napsal dobre,nechtel rypat,a proto to tak napsal,ucel to splnilo a zbytecne to nevyvolava hadky..

Reagovat
smazaný uživatel

no, jestli by tohle (moje verze) vedlo k hadce a bylo brane jako rypani, tak uz tady diskutujou vazne strasne precitliveli lidé...

Reagovat
smazaný uživatel

No a na to je tvuj osobni nazor na Ikera,nebo cerpas z nejakych anket ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to muj nazor To, ze je nejlepsi brankar soucasnosti opiram o tu anketu - ted nevim jak se jmenuje - ktera vyhlasuje nejlepsi brankare za rok, kde to Iker vyhral 4x po sobě A že je jeden z nejlepších v historii? To už mám vážně spojeno hlavně s tím, jak dlouho skvěle chytá a jakej charakter pro mě představuje. Za nějaké období se vždycky vzpomíná na nejlepší bránkáře svého času. Za to, co já koukám na fotbal (cca 13 let), to bude určitě Iker a pak ještě Gigi, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,diky za nazor,alespon ze si to umis obhajit,narozdil od ostatnich lidi,co to pisou jen ,aby nastvali druhou stranu,iker je urcite brankarska ikona poslednich par let :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Prece vubec neni smyslem nekoho stvat A i kdyz napisu, ze se mi daleko vic libi hra Ronalda, nez Messiho, protoze me CR proste vic bavi na hristi, tak to nikomu necpu. Je to muj nazor, stejne jakoze mi chutna svickova, coz jeste neznamena, ze druhymu chutnat musi taky. A kdo na tyhle veci reaguje podrazdene, at se nad sebou zamysli. ( To samozrejme neplati o tobe, jen jsem cejtil potrebu to tak dodat..)

Reagovat
celeb

Tak snad to 2. maja dopadne lepsie. Inak Bilbao pekne, nemaju sa za co hanbit, ale skusenosti a efektivita zvitazili. Inak som zvedavy, preco El Loco striedal Llorenteho. Skoda, ze sa nepiskala penalta (a Ramos dole) aj na 2. strane, ale na to si treba zvykat.

Reagovat
madridcan

OT: Podme na uvolnenejsiu pozapasovu diskusiu a atmosferu- Velmi pekne fotky znazornujuce kto je kto a hlavne mi ukazali, ake filmove nedostatky este mam

http://9gag.com/gag/2008358

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je ta Samara Taková kóča jinak

Reagovat
Infi

Herec Voldyho má nos

Reagovat
smazaný uživatel

měl to být vtip, nabo vážně neznáš Ralpha Fiennese?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

když už jsi u toho, já minulý týden konečně dokoukal Hodný, zlý a ošklivý a nepanuje u mě takové nadšení, jako u ostatních a řadím se do třetí imaginární skupiny, která to viděla a nepovažuje to za nejlepší western. Šlapal jsem u toho na trenažeru a po hodině zjistil, že se to strašně vleče, moc se toho nestalo a dostal jsem strašně málo informací pro další děj. V tom je shoda s Tenkrát na západě a shoda je i v tom, že konce mi vynahradily takové menší zklamání ze začátku a prostředku, ale pořád se mi Tenkrát na západě celkově zamlouvá víc

Reagovat
herbage

asi tak. Nejvíce mi v paměti utkvěl soundtrack a pak hláška: Ošklivý: "Bůh nemá rád Yankeeye." Hodný: "Ne, Bůh nemá rád hlupáky."

Reagovat
Kily

soundtrack parádní a nějaké hlášky taky, ještě se mi tam trochu nelíbila jedna věc, jelikož nemám rád pohádkové průběhy a co se toho týče, tak sem bych zařadil dva tebowovské úniky hodného z jisté smrti, kdy jednou vystřelí dělo a podruhé se přiřítí dostavník

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám raději Hodný, zlý, ošklivý. Hlavně díky skvělému Elimu Wallachovi .

Reagovat
smazaný uživatel

Rorschach , Less

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Budete někdo koukat na Péťu v Austrálii?

Reagovat
smazaný uživatel

počkám až na finále...

Reagovat
Kily

Reagovat
Kily

já dneska cítím nějakou zradu, vůbec to nebude mít snadné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím snad Ivanovičovou ani jednou neporazila, ale časy se hodně změnily Jí rozstřílí na hadry

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že to zvládne, začíná to nadějně. Škoda, že musí porazit zrovna Aničku :)

Reagovat
Kily

zrada tam byla a pěkně se nechala vykolejit jedním šíleným kiksem, ale je to mistryně a podle toho to taky nakonec zvládla, psychicky je obrovsky silná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak malá zrada jo, no, aby se řeklo, žes měl to hypotézu jakž takž pravdivou... To byl solidni kiks a pak krizička, ale tie-break s přehledem. Ta Ivanovičová měla hodně záhadnej servis dneska,...

Reagovat
alcantara

Chudak Candiff, ten bude mat este dlho bezsenne noci.

Teraz uz len nech to Cruz dotiahne a bude idealne finale

Reagovat
Kily

volové, včera jsem skoro nespal a dneska, když musim zase vstávat, to dovedou ještě do prodloužení, abych náhodou nespal zbytečně dlouho

Reagovat
madridcan

tak tu nediskutuj a chod spat Mna zase zdrzuje maraton Dva a pol chlapa

Reagovat
smazaný uživatel

Baskové dneska sympatický výkon, u nich to bude peklo, ale máme relativně lepší los venku, takže v ligu věřím... Varane a Callejón sympaťáci, Ramos a Marcelo super, relativně ušetřené síly, takže před zápasem se Zaragozou (kam můžeme postavit i "béčko") vlítněneme na Barcelonu a pokusme se o zázrak! Con dos cojones! Hala Madrid!

Reagovat
DreamTeam

tak letos je nam konecne celkem jedno jestli hrajem venku nebo doma takze nejaky los nas az tolik zajimat nemusi.. ale byla by parada vsechny zbyvajici matche dotahnout do vitezneho konce.. a ze to neni vubec nerealne pokud vydrzi zdravi..

Reagovat
smazaný uživatel

Baskové včera perfektní výkon. Měli na plichtu minimálně. Akorát sami sebe porazili v koncovce + řešení předfinální fáze. Byli lepší v poli, byli nebezpečnější před bránou, byli dokonce i sehranější. Dlouho jsem neviděl Athletic hrát takhle výborně kombinační fotbal. V kombinaci s jejich klasickou bojovností je to vynikající fotbal. Vynikající tým.

První pentli jsem viděl jen jednou a připadala mi hodně prapodivná. Druhá byla jasná, nicméně kdyby sudí chtěl prokázat jen o kapánek více citu pro hru, tak uznal gól Benzína a nefoukal to. Ale co mě šokovalo, bylo, když sudí přehlídl jednoznačný faul v tu chvíli už žlutého Ramose ve vápně. Tohle mohl být kus na 3:2 s tím, že by byl Ramos vyloučen. Škoda, sudí nepřekročil svůj stín. Dále mě překvapilo, že sudí neviděl faul Ramose před gólem Callejona, kde dvakrát nakopnul Muniaína a až napotřetí mu vzal míč.

Jinak nejlepší na place jednoznačně Ramos. Vlastně sám hasil požáry jak za Marcela, Varaneho, tak zálohy, která byla včera dozadu děravá jak cedník. Tohle byl famozní výkon. Sic s tou kaňkou, že měl být vyloučen.

Na straně Basků byl výborný Muniaín. Ale nejen on. Celá ta pruhovaná družina předvedla výborný výkon. Klobouček.

Nemůžu si pomoct, ale nejhorší na hřišti mi přišla Krystýna. Jak bez života.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej prvej penalte padol Kaka veľmi ochotne, navyše v spomalenom zábere vidieť, že ho Iturraspe akoby ťahá za ten dres od zeme a ešte to zaklincoval tou kartou samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=6XQxxgyPD38 1:20

Strašne neprirodzený pád od Kaka. Keď ťa niekto ťahá hore za dres a ty spadneš dole

Reagovat
DreamTeam

tak ono hlavne tady to drzeni bylo evidentni.. neda se svitit tahat nekoho za dres ve vapne je proste na facku... na druhe strane mohl jit ven klidne Ramos jenze kdyz ten hrac skoci jak idiot tak muze byt rad ze nedostal zlutou za simulaci..to pekne podelal

Reagovat
smazaný uživatel

Držanie za dres ano, to bez pochýb samozrejme. Len si myslím že Kaka určite nepadol kvôli tomu jemnému pridržaniu dresu.

Reagovat
DreamTeam

vsak ja nerikam ze kvuli tomu spadnul, ale drzeni za dres by mela byt proste automaticky faul a zluta..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím ..ty jsi vyzvihl Ramose

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí dobré, jen jsi zřejmě neúmyslně zapomněl zmínit další sporné rozhodnutí sudího, tím pádem to vypadá, že rozhodčí stranil Realu. Penaltu na Kaká jsi viděl jen jednou, takže tě omlouvá, že jsi to nedokázal správně posoudit, byla jasná, ten obránce si počínal jak pitomec. V 1. půli za stavu 0:1 dorážel hráč Bilbaa do prázdné branky a netrefil se, opakované záběry ovšem ukázaly, že dorážka byla z ofsajdu, který ovšem rozhodčí neodmával. Dále skluz na Kaká v 1.půli rozhodčí nejen že nepotrestal kartou, dokonce ani nepísknul faul. Kdyby takhle fauloval Pepe kohokoliv z Barcelony, hned by se volalo po jeho doživotním zákazu fotbalu (Kromě toho by samozřejmě byl vyločen) a zákrok by byl propírán všemi sportovními deníky světa. Faul Ramose před gólem Callejóna zřejmě byl, určitě ale byl faul na Varaneho před vápnem Realu a to za stavu 2:1 a Baskové mohli vyrovnat. A Ramosův penaltový zákrok? Ano, kontakt tam byl, ale proč skákal hráč Bilbaa jšipku jak do vody? To bylo jak z dílny Dona Andrése Simulanteho. Kontakt ano, penalta možná, žlutá karta ani náhodou, nebyl to zákrok na kartu. Chtěl jsem jen poukázat na to, že rozhodčí chyboval na obě strany hodně výrazně, ne jen na stranu Realu, jak píšeš ty. Real ale narozdíl od Basků dokázal své šance využít.

Reagovat
smazaný uživatel

o dost objektivnejsie zhrnutie

ale tak co sa da cakat od slepeho patrona jiriho s barcelonskymi brylami

Reagovat
asskicker

Dona Andrése Simulanteho.

Sipka je majtrovske dielo Ronalda alebo Di Mariu, kolko sipiek maju naskakane oni...

Inak penalta na Kaku? zaujimave, to by potom bolo za zapas aspon 10 penalt

Reagovat
Losinho

Kaká to udělal dost vychcaně, já osobně bych nefoukl ani jednu...

Reagovat
Kily

já tu druhou jo, při pohledu na tu první bych se ale snažil někde prosadit, aby se v pokutovém území při takovém posuzování rozlišovaly jasné kontakty znamenající neoddiskutovatelnou penaltu a kontakty, kdy je hráč obhajován a penalta údajně odpískána správně jenom na základě toho, že se ho někdo dotkl a vůbec pak nevadí, že faulovaný tomu přidal víc, než faulující

Reagovat
Losinho

Já bych u té druhé nechal gól Benzemovi, ale co, aspoň má Cristiano další zářez.

Reagovat
Kily

mohl klidně vteřinu počkat, prokázat cosi jako cit pro hru a kdyby to Benzema netrefil, tak třeba zahrát divadlo, že se nemohl trefit píšťalkou do pusy a nemohl tak písknout hned. Ne, to už zase ne podle mě se rozhodčí dostal díky tomu Benzemovu přesnému zakončení do situace, kdy vlastně nemohl rozhodnout v rozporu s pravidly. A že to pískl hned bych mu zase tolik nezazlíval, situace na hřišti mu to umožňovala

Reagovat
Losinho

Vždyť já mu to ani nezazlívám, udělal to podle pravidel. I když to "divadlo", jak píšeš, by mi přišlo nejsprávnější, nemůžu si pomoct.

Reagovat
Kily

já to tak cítím taky na základě toho, že už strašně dlouho odsuzuju pravidlo o dvojím trestu v podobě penalty a červené karty, což je něco pro zrovna tuhle situaci ne zrovna odpovídající (když k penaltě rovnou červenou, tak jedině za nějaký odporný zákrok), škoda, že se o změně v tomhle směru kdysi mluvilo jenom v Anglii s tím, že u toho také zůstalo

Reagovat
Losinho

Tak jasně, tohle je jedna z největších slabin celého fotbalu. Když si to tak vezmeš, kolik si viděl penalt s červenou jako bonusem? A kolik z toho si tu červenou vážně zasloužilo? To budou hodně rozdílná čísla.

Reagovat
Kily

no statistiky si doma nevedu, ale určitě by vyhrály situace, kdy nebylo nutné zápas ovlivnit i vyloučením. A hodně často šlo i o situace, kdy se nejednalo o úmyslný faul, ale shodu okolností případně neohrabanost

Reagovat
Losinho

Taky si myslím.

Reagovat
Kily

a nejkřiklavější jsou ty situace pak ve chvíli, kdy je někdo takto potrestán za nic, jelikož to soupeř nafilmuje

Reagovat
asskicker

Tak ta na Ozila bola jasna, uz je asi na posudenie rozhodcu, ci da penaltu alebo to necha ako vyhodu, ale on zapiskal este predtym ako sa Benzema dotkol loptu, takze tu sa mu nic neda vycitat....Ale ta prva penalta...piska sa to, ale ani nahodou nie kazdemu, hrac tomu tak isto pridal a pre Baskov nieco podobne nepiskol... a ta Kakova bola vysmech ako si tam skocil, lebo ho obranca 2 sekundy podrzal

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí jsou pitomci všichni (zvlášť ve Španělsku), nemají vůbec cit pro hru. Kdyby nechal výhodu, tak by padl gól, nemusela se kopat penalta, nemusel by vylučovat, ale ten blb nemůže 2 vteřiny počkat...

Reagovat
smazaný uživatel

A keby nechá výhodu a Benzema netrafí bránu? To by tu zas bolo plno kecov prečo neodpískal penaltu.

Reagovat
Losinho

To by hnedka viděl, že to šlo mimo a penaltu by odpískal, to by snad nebyl problém. Navíc ani nebylo třeba dávat výhodu, stačilo jen počkat, vždyť ten Benzemův gól padl tak dvě vteřinky po pádu Ozila.

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže počkať či náhodou vo výhode nedá Real gól a keby nedal tak odpískať penaltu? Proste tam bol faul a ten sa pískal.

Reagovat
Losinho

Vůbec neberou ohled na žádnou výhodu, prostě píšu, jak by to udělala podle mě většina sudích.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Ronaldo se trochu zlepšil, ale je pravda, že takovej Di María by zapadal svým hereckých uměním a nesportovním chováním spíše do Barcelony.

Reagovat
asskicker

On dobre zapadol uz teraz, simuluje, tie jeho teatralne gesta...s Ronaldom sa nasli, tak tu nepis, zeby si hodil skor do Barcelony, kedze na temu simulovanie si nemaju tieto dva kluby co vycitat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem si trošku rýpnul, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ty chyby ve prospěch Realu byly prostě smrtící. V těch nejdůležitějších situacích.

A k tomu Ramosovi - přišlápnul tomu hráči nohu, čímž mu zabránil jít do další akce. To je faul, penalta a samozřejmě i žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Smrtící byly, protože je Real proměnil. Když hráč Bilbaa (po hrubé chybě pomezního) není schopen trefit prázdnou branku, tak je to jeho problém. Když jde z boku hráč Bilbaa (po hrubé chybě hlavního) sám na golmana a nedá, opět je to jeho chyba. A to nemluvím o neodpískaném faulu na Ikera. Ramosův zákrok na kartu prostě nebyl. Ano, zabránil mu jít do další akce, to mi nemusíš pasát, že je to faul. Podle mě si za to mohl ale ten útočník sám, kdyby neudělal to teatrální gesto, tak by to sudí spíše písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý pohled na tabulku, před sezónou bych řekl, že ti ze čtvrtého až šestého místa budou za těmi ze sedmého až desátého

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyplazenej ksicht tam bejt neměl

Reagovat
DreamTeam

bylo to ke konci zajimave jak jedni peli chorali pro Joseho a druzi do toho piskali tak jako tak pod tlakem je hlavne Barcelona, ikdyz ji media pochlebuji kde muzou

Reagovat
smazaný uživatel

Když to takhle párkrát napíšeš, tak tomu třeba začneš i věřit.

Pod tlakem jste vy. I na včerejším výkonu bylo vidět, kolik věcí vám tam skřípe.

Reagovat
DreamTeam

nejspis asi mluvis o tom umelem tlaku vytvarenem mediama :) na to je Jose zvykly a zadny problem mu to nedela... to vy ztracite pet bodu.. kazdym zapasem doufate ze uz Real musi ztratit a vono to porad neprichazi.. Vzpomenu k minule sezone, kdy se tu fanousci Barcelony smali ze Real ma trofej jen z uprdeneho poharu .. jen pozor at takhle na konci sezony nedopadnete Clasico je prima vec ale ligu vam nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bysme vyhráli jen Copu, tak je to samo nezdar, ale nic by to nezměnilo. Ti hráči mají nahráno a pro Barcu toho vyhráli plno. Kdyby k tomu vyhráli 4 letošní clásica, tak by to byl další bonus.

Nemyslím si, že by na hráče působil nadstandartní tlak. Hrajeme si pořád to svoje. Nevidím tam změnu. Ti hráči ví, že tenhle systém funguje. Ti hráči ví, že tenhle fotbal funguje. Věří si. Věří kouči.

A jaká je situace u vás? Tu otázku si zodpověz sám.

Reagovat
DreamTeam

noo furt stejne nehrajete uz jen vcera bylo videt ze jste k celemu zapasu venku pristoupili mnohem zodpovedneji a i Messi se snad poprve v letosni sezone venku jen neprochazel ale opet zacal makat.. tlak na vas pusobi zcela urcite.. po letech jste v uplne nove situaci.. uz dva tydny ztracite 5 bodu a nemate nic ve svych rukou...

ale jinak dekuji za optani...u nas je situace bych rek pomerne pohodova :) kdyz pominu bulvar na kterem kdovi co vubec bylo pravdy , tak je tu porad jen ten psychicky blok se zapasu proti Barcelone, ten uz se tahne ale nejakou dobu takze zadna novinka... jinak se zatim bez vetsich problemu vyhrivame na vysluni La ligy a Ligy mistru..

Reagovat
asskicker

Vysluni Ligy mistru

Inak bol rozdiel uz aj 7 bodovy a predsa to Barca dotiahla, teraz je 5, takze o com kecas, ze po rokoch su v novej situacii?

Reagovat
DreamTeam

ano byl ale to bylo snad jedno kolo..nez jsme to zase hnedle zmrsili :) jde o to ze Barcelona neni zvykla byt druha.. navic s tema suverenima vykonama Realu.. Jose to dela dobre...

Lliga mistru prochazka ruzovym sadem, novy rekord.. spousta branek..co by jsi jeste chtel :) v letosni sezone tam zatim kralujeme

Reagovat
smazaný uživatel

tak když jsme u těch spoust gólů v LM, tak Barca má letos o gól víc. A ztrátu jen tu, kdy v závěru vyrovnal Milán.

Reagovat
DreamTeam

takze taky az za nama

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé - hrajeme pořád stejně. Systém je pořád stejný.

zadruhé - ve svých rukou to nemáme, ale když vidíme, jakým způsobem teď získáváme body, tak víme, že je jen otázka času, než se sesypete.

zatřetí - není to jen výmysl bulváru. Mluvil o tom i sám Mourinho.

Reagovat
DreamTeam

nebo otazka casu kdy venku zase polevite

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ale taky řikal, že fanoušci vypískali Zidana, Ronalda, Cristiana Ronalda a ted i jeho...To se proste stava, ale vsichni na to dokazali odpovedet praci. To Jose dokaze taky Musí se činit, né kecat a pořád spekulovat co média. Kdyby nebyly pořád El Clásica, nic takovýho nevznikne - teď je to zase seskupený a jelikož Real 2x prohrál, vznikaj různý věci. Ale teď máme další 4 zápasy v lize v Madridu ("venku" Getafe jinak na SB). Vrátí se Di María, potažmo Khedira a ještě uvidíme, kdo že to víc rozjede A to ještě stále +5 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno, co říkal. Jde o to, že to nejsou jen spekulace médií, jak psal DT

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě nejsou, všechno nemůže být pořád růžový a o to víc se teď všichni semknou Jsou tam na to dost charakterový lidi, aby to zvládli. Můžeme si tady řikat co chceme, ale ono se brzo všechno ukáže, hlavně na hřišti Problémy - ať skutečný, nebo uměle vytvářený, ať menší nebo větší byly a budou všude, občas, jde o to, jak se zvládnou, uvidíme

Reagovat
DreamTeam

jsou to spekulace.. nebo mas nejaky dukaz o tom ze tam probehly hadky a jsou s Josem nespokojeni ?

Reagovat
smazaný uživatel

já bych sám řekl, že všechno uplně standartní neni, ale je to především reakce fanoušků na další prohru s Barcelonou, jinak tam nic moc nebude, akorát že tohle se ještě zveličí. ale jak řikám, to bylo vždy a je to pro média hned zajímavý, to je jasný, a teď se spekuluje a spekuluje Ať si dělaj co chtěj, důležitý je, jak to vidí všichni uvnitř týmu a jak na tom jsou, já jsem o charakteru tohohle kádru pevně přesvědčenej

Reagovat
DreamTeam

to ja taky . podle me je v tymu nejlepsi parta a atmosfera za poslednich nekolik let

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to taky myslim Cely to vzniklo jenom kvuli clásicu, to je jasný. Nikoho nebaví s Barcelonou prohrávat a pak jednou museli převládnout emoce a něco si i mezi sebou říct, ale tim to hasne. A jestli nějaký živější diskuze byly, tak to rozhodně nebude přetrvávat, myslim, že si to vyříkali a jenom díky médiím se to řeší daleko dýl, než vůbec "problém" přetrvává..

Reagovat
johan14

to si pozeral asi iný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

takže tam včera nebyl jediný problém?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak Ronaldo už nemůže kopat ani penalty... co mu budou fanoušci Barcelony vyčítat příště ? barvu spodního prádla ?

Reagovat
madridcan

Sevilla FC - Real Madrid-ok

Real Madrid - Granada CF-ok

RCD Mallorca - Real Madrid-ok

Real Madrid - Athletic Bilbao-ok

Real Madrid - Real Zaragoza- prvy s poslednym, jasna zalezitost!

Getafe CF - Real Madrid- Getafe nie su nazdarkovia, to bude tazke

Real Madrid - Levante UD- Musime im vratit tu stratu bodov!

Real Madrid - Racing Santander- To iste plati, co o riadok vyssie.

Rayo Vallecano - Real Madrid- Myslim si, ze tento zapas nebude najlahsi, ale snad Rayo velmi hryzt nebude

Real Madrid - Espanyol Barcelona- Doma by to nemal byt az taky problem.

Real Betis - Real Madrid - Nedostaneme nic zadarmo.

Real Madrid - Málaga CF- Dostaneme vsetko zadarmo.

Villarreal CF - Real Madrid- Uvidime v akej budu ponorky forme.

Real Madrid - Real Sociedad - Doma by to nemal byt az taky problem.

CA Osasuna - Real Madrid- Super, co nam posledne roky doma robi velke problemy.

Real Madrid - Valencia CF- Doma sa snad hecneme.

Atlético Madrid - Real Madrid- Ked budu v takejto forme, tak budeme mat po dlhych rokoch u susedov problemy.

Real Madrid - Sporting Gijón- Doma by to nemal byt az taky problem.

Tesim sa velmi na tie zapasy, ale zas treba brat do uvahy, ze pri nasom pobyte v Madride si odskocime do Moskvy a v pripade postupu si myslim, ze dostaneme nejake ,,hovado". Ani by som sa necudoval, keby to bola prave Barcelona. A toto vsetko moze ovplyvnit ligu... Caka nas zabavna jar

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo bude len tak hryzkať ale snáď sa prehryzká aspoň k bodíku

Reagovat
Losinho

Celkem souhlas, jen domácí mač s Valencií podle mě nebude problém a naopak zápas s Malagou nebude tak snadný.

Reagovat
vocasisko

Nevím jeslti to pro vás bude na San Mamés taková procházka růžovou zahradou, když i včera byl pro vás Athletic v jistých fázích hry (hlavně první půlku) vyrovnaným soupeřem a pokud doma vychladnou a nebudou se trápit v koncovce, tak tam můžete klidně ztratit. Mimochodem, přeji vám, ať tam hrajete na stejný bažině, jako my.

Reagovat
madridcan

k zapasu na San Mames som sa nevyjadroval, ale aj tak dakujem za srdecnost

Reagovat
vocasisko

není zač

Reagovat
smazaný uživatel

No stratiť môžte hlavne v Osasune. Espanyol si dá aj vlastný, ak bude remíza a do konca zápasu 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

*madridcan

Reagovat
madridcan

my zato nemozme,ze nas maju radi a podporuju nas

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hlavne nenávidia FC

Reagovat
johan14

A tak to má byť, sú z jedného mesta, podobne je to v Miláne alebo Manchestri.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže Espanyol je schopný pustiť body Realu, len aby uškodil Barce To je dosť podstatný rozdiel.

Reagovat
madridcan

Nie, oni nas maju radi!

Reagovat
smazaný uživatel

Vrana k vrane sadá...

Reagovat
madridcan

jj dve pychy dvoch najvacsich španielskych miest musia drzat spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ten pocit že by Atléti ťahali za jeden povraz s Blaugranas, ale budiš

Reagovat
madridcan

cakal som podobne blbu odpoved, ale iba klames sam seba

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele si mi nahral, musel som využiť

Reagovat
Losinho

Reagovat
Jerichoo

Ramos včera fantastický výkon prehlad rozohrávka prerušovanie svetový stopér

Reagovat
vocasisko

Nova se rozhodla, že rozsekne údajné hádky v kabíně Realu, tak nezapomeňte večer sledovat (bulvární) Sportovní noviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Detektiv Vašek Tittelbach to vyšetřil, jo..

Reagovat
vocasisko

On je hotovej Sherlock Holmes, ale řekl bych že tam odseká tu stejnou sračku, co vyadala Marca, ale bude to jistě vrcholový sportní zážitek dnešního večera.

Reagovat
vocasisko

Španělskej svaz .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyřešili to typicky, čili přizdisráčsky. A Pepe se jen spokojeně usmívá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prej to možná budou ještě šetřit. Mám trochu obavu, aby mu ještě nezrušili i to napomenut ...

Reagovat
smazaný uživatel

Libově Rubén Trochu se štěstím vymotal, ale vymotal.

Reagovat
smazaný uživatel

Prásk a čau, 2:0

Reagovat
madridcan

Borjaaaaaaa

Reagovat
F.Torres

Ponorka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A ja som chcel toho Borju hodit do zostavy

Reagovat
alcantara

777. pre NY Giants a Victora Cruza.

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na SuperBowl, fandím Pats, takže tu vzniká rivalita

Reagovat
alcantara

Ani nie,kedysi som Giants fandil urcite viac ako momentalne, ak to Brady dohadze k dalsiemu vitazstvu, vadit mi to extremne nebude, mam ho celkom rad a kludne nech prekonava dalsie rekordy. Manningovi to prajem o trochu viac kvoli jeho castemu podcenovaniu, ale fandenie Giants mi uz netrha zily ako kedysi a dokonca uvazujem, ze si v NFL najdem novy tim na fandenie, trosku gloryhunter´s style Jedine, ze Cruz bude nadalej vyvadzat ako vcera v prvom polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly to dva fantastické zápasy. A ten missed FG bude kicker Ravens strašit ještě hodně dlouho. Já NFL sleduju teprve druhým rokem a Pats byl první tým, za který jsem hrál Madden, a který jsem následně viděl prvně v TV. Navíc Brady je sympaťák každý coulem.

Reagovat
alcantara

To jeho hodenie sa do pekla bolo vcera sympaticke Ja taktiez nie som odbornik na slovo vzaty, dohromady som mozno videl tridsiatku zapasov a pravidla doteraz nemam v malicku, hoci NFL sledujem od Superbowlu Giants par rokov dozadu. Hrozne ma ta hra bavi, ale sledovat ju podrobnejsie pri mojom sirokom spektre nie je mozne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Villareal! Konecne nejaky naznak, tak ted pojdme, je to hrozne vyrovnane, kazda vyhra muze posunout o 2 mista

Reagovat
madridcan

vyhra o tyzden im pomoze najviac

Reagovat
GEGE

Viděl sem první půlku Real-Athletic a zaujala mě dirava obrana Realu a C.Ronaldo jak neskutečně napadal.Lital jak blazen to tak dělá porad?

Reagovat
madridcan

snazi sa, lebo je vseobecne o nom zname, ze na take daco sere. Ale uz som si to vsimol aj proti Barcelone. Ale jedna lastovicka(alebo teda dve lastovicky) leto nerobia. Som nato zvedavy aj nadalej. Respektive raz ho chyti znechutenie z hry a uz sa nato vysere opat.

Reagovat
DreamTeam

nejhorsi na tom je ze hrac s takovym fyzickym fondem jako ma on by takhle moh litat kazdy zapas... je to skoda, ze i nalevo nemame nejaky klon Di Marii

Reagovat
vocasisko

http://www.2i.cz/46d64963b0 samozřejmě se to nemůže brát vůbec vážně, ale ta představa Rafy na lavičce Realu, mě vyvolala hodně velkej úsměv na tváři.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už myslel, že myslíš Rafu Nadala...jsem si řikal nejdřív Jinak je to blbost určitě

Reagovat
madridcan

Som zvedavy ci bude mat Jose zaludok zajtra zobrat na Nou Camp Pepeho.

Reagovat
DreamTeam

ja bych ho rozhodne vzal... ikdy mel jen sedet na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Žaludek určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na ně zvědavej vůbec, co Pepe to je celkem jedno.. Teď jsem četl to, co řikali Iker a Sergio, je to super, ale doufám, že to na hřišti opravdu promění Sice je to jen Copa, ale jde o souboj s Barcelonou. Nemusim zásadně vidět postup, ale když to skončí třeba 2:2 a uvidim, že do toho dává každej maximum, budu spokojenej..

Reagovat
madridcan

Ja som zase cital, co hovoril Arbeloa a tiez ma to potesilo Jo to dufam aj ja. Velka skoda,ze sa prvy zapas hral u nas. Teraz by do toho mohli dat aj viac sil, ale Barca ma teraz aj vyhodu domaceho prostredia. Kedze Athletic zvladli a Zaragozu by malo porazit aj ,,becko", tak na Nou Campe by sa aspon k tej remizke 2:2 mohli vybicovat Ale tak zas nie po stave 0:2 pre nas

Reagovat
vocasisko

no, každopádně mně pobavil nadpis na real-madrid.cz : Mou: pokud bude Pepe v pořádku, tak bude hrát

Reagovat
madridcan

jj ta stranka mi presne k tebe ide...

Reagovat
DreamTeam

je to logicke... porad patri k tomu nejlepsimu co smerem dozadu mame ..

Reagovat
madridcan

800 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Mirandes králi Chcel by som vidiet, co sa tam teraz deje

Reagovat
rufus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele