1. kolo
21.01.2012 20:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - Atlético Madrid 0:4

Léčba Diegem Simeonem funguje! Atlético se pod novým trenérem rozjelo, dnes rozstřílelo Real Sociedad na jeho hřišti 4:0 a posunulo se už na sedmé místo tabulky Primera División. Ve fantastické formě je Falcao, který dnes zaznamenal hattrick, čtvrtou branku přidal jeho útočný kolega Adrián.

Jasný směr dala zápasu už třetí minuta, kdy se Atléti dostali do vedení. V pokutovém území zahrál rukou domácí stoper Demidov, Falcao bezpečně proměnil pokutový kop a bylo to 0:1. Vyrovnat mohl už o dvě minuty později Carlos Vela, po Griezmannově skvělém centru ale z gólové pozice hlavičkoval mimo. Po dvaceti minutách se poprvé v šanci objevil Agirretxe, jenže ani on prostor mezi třemi tyčemi nenašel.

Na druhé straně pálil také vedle Falcao, poté měl největší příležitost Sociedadu v prvním poločase Agirretxe, z hranice šestnáctky ale těsně minul. Domácí se snažili, Courtois se musel pořádně natáhnout, aby zneškodnil nepříjemnou ránu Griezmanna. Jak perfektně vyšel Atléticu vstup do poločasu prvního, tak se to Rojiblancos podařilo i v tom druhém. Už ve čtyřicáté sedmé minutě si Juanfran krásně narazil s Gabim, našel před bránou úplně volného Adriána a ten nadvakrát překonal Brava.

Erreala přestala zlobit v ofenzivní části, nechávala Atlético hrát a pouze čekala na rychlé protiútoky, těch ale moc nepřišlo. Spíše naopak, další branky mohli přidat hosté, tak jako se tomu stalo sedm minut před koncem normální hrací doby. A byla to vskutku nádherná trefa! Střídající Koke vysunul vpřed Falcaa, ten si všiml mezery mezi gólmanem Bravem a bránou, z prvního dotyku vystřelil a nádherným lobem skóroval.

To ale nebylo všechno, Falcao si na úplný závěr zápasu schoval ještě jeden gól, díky kterému zkompletoval hattrick. Opět u toho byl Koke, který prošel do šestnáctky, chytře přihrál pod sebe Falcaovi, jenž z voleje nezaváhal. Atlético po dalším skvělém výkonu slaví vítězství 4:0 a dotáhlo se na příčky zajišťující evropské poháry.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 !

Reagovat
smazaný uživatel

Akým zázrakom sa Simeonemu podarilo tých chlapov takto rozbehať

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele