Primera Division preview - 22. kolo

02.02.2008, 08:28, aktualizováno 03.02.2008, 09:28
Previews
Barcelona má po delší době šanci zkrátit náskok Realu v čele ligy, svěřenci Franka Rijkaarda hostí na Nou Campu Osasunu. Villarreal přivítá Mallorku, Atlético potřebuje porazit Murcii, aby se přestalo hovořit o krizi. V té se nachází Valencia, která jede do Valladolidu. Zaragoza hraje s Bilbaem, Huelva se Sevillou a Getafe hostí Espanyol.
UD Almería - Real Madrid  (sobota 20:00)
Až na západ slunné Andalusie zavítá prozatimní lídr La Ligy Real Madrid v úvodním zápase 22. kola Primera División. Na stadionu Mediterráneo změří síly s domácí Almerií, nad kterou na podzim horko těžko zvítězil na domácí půdě 3:1, když navíc jeden z gólů padl z postavení mimo hru.

Na první pohled by se zdálo, že jde o jednoznačnou záležitost, nicméně zdání může klamat. Almería hraje nejlépe ze všech nováčků, patří jí v tabulce osmé místo a doma dvakrát za sebou vyhrála. Real i nadále bude chtít udržet neporazitelnost a prodloužit sérii čtyř výher na hřištích soupeřů bez inkasovaného gólu. Bílý balet může motivovat i fakt, že na hřišti žádného nováčka letos ještě nevyhrál.

Almerijský trenér Unai Emery se Realu nebojí a spoléhat bude hlavně na presink vyvíjený na středovou řadu soupeře a rovněž na standardní situace. Do branky se postaví brazilský gólman Diego Alves, stoperskou dvojici před ním vytvoří Pulido s Carlosem Garcíou, kterou doplní po stranách zleva Mané a zprava Bruno. Záložní řada se bude opírat o výkon Brazilce Felipe Mela, vedle něj se seřadí Juanito a Soriano, zatímco v útoku bude hlavní hrozbou odchovanec Realu a nejlepší střelec mužstva Negredo, kterému na křídlech vypomohou Crusat a Ortiz.

Real bude čelit především problémům v obranné fázi. Na marodce zůstávají Pepe a Heinze, k nimiž se přidal i Metzelder, kterého problémy s chodidlem dovedou až k chirurgovi. K dispozici není ani Gago, jenž si bude ovšem odpykávat karetní trest. Před Casillasem se tudíž obrana poskládá patrně do složení: Salgado – Cannavaro – Ramos – Torres.

Schuster zvažuje rovněž dvě varianty zálohy, jedna počítá s Diarrou navrátivším se z Afrického poháru národů, před kterým budou operovat Guti a jeden z dvojice Sneijder – Baptista. V druhém případě se německý kormidelník obejde bez reprezentanta Mali a do zálohy postaví tři výše jmenované hráče. Do útoku se zapojí Robinho, Raúl i Van Nistelrooy, který překonal žaludeční potíže, jež ho tento týden sužovaly.

Zahajující hvizd utkání mezi Almerií a Realem zazní v 20.00 CET z píšťalky Close Gómeze.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
D.Alves - Bruno, C.García, Pulido, Mané - Soriano, Juanito, F.Melo - J.Ortiz, Negredo, Crusat
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Salgado, Cannavaro, Ramos, Torres - Sneijder, Diarra, Guti, Robinho - Raúl, Van Nistelrooy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.85 - 3.25 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Real Betis - Deportivo La Coruňa  (sobota 22:00)
Velmi důležitý zápas uvidí fanoušci na stadionu Manuela Ruíze de Lopery, kde se střetnou dva týmy bojující o záchranu – Betis a Deportivo.

Betisu se v poslední době daří. Z posledních sedmi zápasů vyhrál čtyři duely, v dalších dvou remizoval a posunul se v tabulce ze sestupových příček na čtrnácté místo s tříbodovým náskokem na osmnáctou Huelvu. V minulém kole se svěřenci Paca Chaparra mohli radovat z velice překvapivého vítězství nad letos silným Espanyolem v poměru 2:1. Kouč Chaparro se bude muset v utkání obejít bez Fernanda, Jose Mariho, Toni Doblase, Rivase a Nana. Naopak se po karetním trestu vrací mladý záložník Juande.

Deportivo na tom není s formou tak dobře jako Betis, v minulém kole však hráči Blanquiazules zabojovali a po třech prohrách získali důležité tři body v souboji s Valladolidem. Depor tak díky vítězství nad nováčkem soutěže řádně oživil své naděje na setrvání ve španělské nejvyšší soutěži. Svěřenci Miguela Angela Lotiny na devatenácté pozici ztrácí na momentálně sedmnáctou příčku Murcii pouze dva body. Trenér Lotina má k dispozici kompletní kádr, navíc posílený o Christiana Wilhelmssona, který bude v Galícii hostovat do konce sezony.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Damia, Juanito, Melli, Vega - Rivera, Arzu - Edu, Capi, Caffa - Pavone.
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Agosto - Manuel Pablo, Pablo Amo, Coloccini, Lopo - Filipe, Juan Rodriguez, Tomas, Sergio - Guardado, Xisco.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Valencia CF  (neděle 17:00)
Diváci na stadionu Josého Zorrilly uvidí souboj dvou týmů ze středu tabulky, devátý Valladolid hostí jedenáctou Valencii, oba soupeři mají před nedělním duelem na kontě shodně sedmadvacet bodů.

Valladolid v minulém kole po třech vítězství v řadě poznal hořkost porážky, svěřenci trenéra Mendilibara nestačili na stadionu Riazor na předposlední celek soutěže Deportivo La Coruňa (1:3). Doma se však nováčkovi soutěže daří, na svatostánku Joseho Zorrilly prohrál Valladolid naposledy před osmi zápasy s Athleticem. Trenéru Mendilibaru bude chybět suspendovaný brankář Sergio Asenio, v brance tak dostane příležitost zkušený Alberto Lopez.

Výsledky Valencie v lize jsou v posledních dvou měsících velkým zklamáním, tým z východního pobřeží Španělska devět utkání v řadě nedokázal vyhrát, z těchto devíti utkáních navíc získal jen tři body za tři remízy. Naposledy Netopýři utrpěli ostudnou porážku na domácím stadionu s nováčkem soutěže z Almerie (0:1). Trenér Ronald Koeman byl po této prohře podroben tvrdé kritice z řad medií, vedení klubu však holandskému koučovi stále věří. S velkou pravděpodobností drží Koemana na lavičce španělského klubu výsledky ve španělském poháru. V týdnu totiž dokázali Los Ches postoupit přes Atlético Madrid do semifinále Copa del Rey, kde se střetnou s Barcelonou. Koeman se bude muset v utkání s Valladolidem obejít bez služeb záložníka Rubena Barajy a obránce Alexise, oba chybějí kvůli zranění. Otazník visí nad startem Silvy, Vicenteho, Morientese a Miguela.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Alberto - P. Lopez, Bea, Garcia Calvo, Marcos - Rubio, Dorado, Sisi, Victor Fernandez - Capdevila, Llorente.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Caneira, Albiol, Helguera, Moretti - Marchena, Maduro, Banega - Joaquin, Villa, Mata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.15 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Zaragoza - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Souboj týmů bojující ve druhé polovině tabulky Primera División, to je zápas mezi Realem Zaragozou a Athleticem Bilbao. Po prvním vzájemném zápase této sezóny se body mezi celky dělily, a to za remízu 1:1.

Domácí Zaragoza od prohraného zápasu na stadioně Santiaga Bernabeu, kde prohrál s lídrem soutěže Realem Madrid 2:0, nepodává nijak hrozné výkony. Nejprve přišla domácí remíza s Mallorcou 2:2, následovalo vítězství nad Murcii 3:1 a naposledy si pro bod dojela do Santanderu, kde urvala remízu 2:2. I poslední zápasy dokazují, že fanoušci se při zápasech Zaragozy určitě nenudí, celkové skóre má Real ori diváky velmi atraktivní: 34:35. Pátý nejlépe střílející tým a druhý nejhůře bránící tým Španělska. Hodně emocí se dá před a při zápasu čekat u domácího trenéra. Nejenže si Javier Irureta odbyde na lavičce domácích svou premíeru, ale jeho debut sehrají jeho noví svěřenci proti týmu, kde toho Irureta hodně nahrál a začal zde i s trénováním. "K Athleticu mám samozřejmě velké sympatie, ale jsem profesionál a teď myslím jen na jednu věc, abych odváděl svou práci v Zaragoze co nejlépe," říká nováček na lavičce Realu před zápasem. Do boje o důležité body nebude moci počítat s Francelinem Matuzalemem, Pablo Aimarem a Luisem Carlosem Cuarterem.

Athleticu se venku moc nedaří, ale když už hráči Bilbaa hrají doma, stojí to zato. V poháru předvedli pěkný zápas se Santanderem, který i přes dvoubrankové vedení domácích skončil remízou 3:3 a celkově 5:3 pro Racing. A v lize jsou domácí zápasy v podání Athletica ještě lepší. Nejprve v polovině minulého měsíce doma přehrálo Sevillu 2:0 a o minulém kole obralo o body slavnou Barcelonu, které remíza 1:1 v pronásledování Realu Madrid určitě moc neprospěla. Jenže urvat body venku to je pro Athletico obtížný úkol a ještě k tomu nemohou hosté počítat s brankářem Gorka Iraizozem. Na druhou stranu se v táboře hostí uzdravili Joseba Etxeberria, Andoni Iraola a i Javi Martinez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.15 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 01
více informací
Recreativo Huelva - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Recreativo Huelva hostí v andalusském derby Sevillu a hostující celek má velké problémy se sestavou, když mnozí jsou zraněni a další zase na africkém Poháru národů.

Domácím se v poslední době příliš nedaří, v tabulce klesli na osmnáctou příčku, která by po konci sezony znamenala přestup. Celé pořadí je ale velmi vyrovnané a proti oslabené Seville mají Recre velkou šanci uspět. V minulém kole si Huelva zkomplikovala život, když doma podlehla Getafe, nyní má šanci na nápravu. Na výhru Recreativo čeká již šest zápasů v řadě. Pro zranění chybí Dimitru Rosu a Jose Maria Pampa Calvo, k dispozici je ale už Martin Ersen a hrát by měl i Javi Guerrero lehce zraněný právě proti Getafe. Celek má i jednu posilu, když z River Plate do Villarrealu přestoupil Marco Ruben a argentinský útočník bude v Huelvě zatím hostovat.

Kouči Sevilly Manolo Jimenezovi chybí celkem osm hráčů. Africký hráč roku 2007 Frederic Kanouté stejně jako Seydou Keita a Arouna Koné jsou na Poháru národů. Kapitán Javi Navarro, Ernesto Chevanton a José Angel Crespo jsou zranění. V trestu jsou zase křídelníci Jesús Navas a Adriano. Navíc Sevillu čeká v dalších kolech i těžký los, když dvakrát čekají katalánské celky FC a Espanyol Barcelona. Na dohled je též Valencia, Atlétiko Madrid, Real Madrid a Villarreal a jestli chtějí ještě v Seville průnik do první čtyřky, měli by zvládat právě tyto duely. Dobrou zprávou je ale opět možnost po dvouměsíčním zranění ruky opět nasadit gólmana Andrése Palopa, do kádru na cestu do Huelvy se vešli též Alejandro Alfaro a José Manuel Casado. Sevilla je nyní sedmá, v minulém kole proti Osasuně Pamplona měla štěstí, když pro ni sudí v posledních minutách odpískal více než spornou penaltu, po níž týmu zajistil vítězství elitní střelec Luis Fabiano, pro něhož to byla 12. branka v sezoně a o první příčku v tabulce střelců se dělí s Diegem Militem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 2.95 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Racing Santander  (neděle 17:00)
Levante hostí Racing Santander a poslední zápas domácích, který vyhráli v Murcii, značí, že zdaleka ještě nebudou odevzdaným protivníkem. Šestý Racing zase hraje velmi vážně o evropské poháry.

Ztráta týmu Levante na nesestupové příčky nyní činí dosažitelných deset bodů, na předposlední příčku bodů osm. Vedení v lednu udělalo v neúspěšném týmu čistku, když odešlo pět z nejlépe placených hráčů, včetně zkušeného playmakera Savia či Kanonýra Rigana (hostování Siena), ale všichni spíše nenaplňovali očekávání. Dobrou zprávou pro kouče de Biasiho bylo ale udržení stopera Alvara, o něhož byl zase zájem v Premier league. Kouč ho navíc označil za nejlepší letní nákup. Náhrady za odchozí hráče ale nedorazili, navíc se zranil jeden z útočníků Alexander Geijo, který si poranil koleno a mimo hru bude šest týdnů.

Racingu se daří stejně jako v minulé sezoně, tentokrát má taktovku kouč Marcelino, který ordinuje agresivní hru s celoplošným presinkem. Radost přišla i v Copa del Rey, kde tým přestřílel Athletic Bilbao ve dvojzápase celkem 5:3 a i další los týmu přeje, když dostal Getafe. Kouč je rád že se vyhnul Barceloně a pozitivně kvituje i možnost hrát odvetu na domácím stadionu El Sardinero. Uvědomuje si ale že soupeř je pohárovým mužstvem a tak zápasy nebudou snadné, ale to nebude ani ten s Levante. Důležité pro další úspěchy Santanderu je i to, že klub udržel stopera Garaye, o kterého se nově kromě Realu Madrid a anglických klubů začala zajímat i FC Barcelona. V duelu s Levante ale bude chybět spousta zraněých jako Toňo, Ezequiel Garay, Luis Fernandez, Jorge Lopez, Pedro Munitis, Jordi Felpeto a Brian Sarmiento
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.15 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Murcia  (neděle 17:00)
Atlético Madrid hostí na svém stadionu Vicente Calderona Murcii a do utkání jde s jasným úkolem – zvítězit. Klub z hlavního města Španělska má za sebou špatné čtrnáctidenní období, kdy v lize prohrál dva duely za sebou (naposledy na půdě Mallorcy 0:1) a také vypadl s Valencii ve čtvrtfinále Copa del Rey.

Rojiblancos jsou i přes dvě zaváhání v lize stále na čtvrté pozici, která zajišťuje účast v Lize mistrů. V týdnu se v mediích objevily spekulace o tom, že pozice trenéra Javiera Aguirreho není tak pevná jak by se mohlo zdát, vedení klubu, konkrétně sportovní ředitel Jesus Garcia Pitarch, však tuto spekulaci smetl ihned ze stolu:"Nikdo nemá právo mluvit o krizi v klubu, za posledních osmnáct let jsme byly jen dvakrát lépe umístění než jsme nyní. Jsme šťastní a spokojeni s Aguirrem." Šedovlasý stratég Aguirre může v utkání počítat z kreativním záložníkem Raulem Garciou, který se vrací po zranění, zatímco nad startem Simaa Sabrosy visi otazník. K dispozici určitě nebudou zranění Valera, Mista, Jurado, Castro, Seitaridis a Leo Franco. Kvůli kartám si nezahraje ani Reyes.

Murcia má na sedmnácté pozici stejně bodů jako na osmnácté sestupové příčce Huelva, zatím nejhorší ze tří nováčků v soutěži tak musí nyní bojovat o každý bod, a právě remíza by měla být cílem mužstva trenéra Alcaraze v souboji s Atlétikem. Murcia si zkomplikovala situaci v minulém kole, kdy překvapivě prohrála na domácím stadionu s posledním Levante. Nová posila Murcie záložník Abderrahman Kalous by ještě do duelu s Atlétikem neměl zasáhnout, zatímco vykartovaný je Mejia. Mimo hru je zraněný Gallardo.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Perea, Pablo, Eller, Pernía - Maxi, Motta, R. García, Simão - Forlán, Agüero
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - De Coz, Arzo, Ochoa, Peña - Rosinei, Pablo García, Abel/Movilla, Regueiro - Alonso, Baiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Mallorca  (neděle 17:00)
Villarreal hostí na Estadio El Madrigal Mallorku, oba celky chtějí napravit neúspěch a konec v Copa del Rey. Villarreal je s 38 body třetí s patnáctibodovou ztrátou na Real Madrid, Mallorka zatím třináctá.

Slavnostní je zápas pro domácího obránce Joana Capdevilu, který slaví 30 let a jako dárek dostal od kouče Aragonése pozvánku do reprezentace pro přátelské utkání s Francií. V posledních zápasech měl Villarreal těžký los, v lize nešťastně prohrál s Realem Madrid (2:3), v poháru skončil na štítu Barcelony. Stále ale má klub o co hrát, třetí příčka průběžné tabulce je historický počin, úspěch by se hodil i v Poháru UEFA. Do karet hraje i návrat obránců Gonzala Rodrígueze a Angela, do kádru navíc z Hammarby zamířil na hostování 27letý uruguayský záložník Sebastian Eguren. V trestu a zraněný je další záložník Marcos Senna, zdravotní problémy mají i Pascal Cygan a Matías Fernandez.

Mallorka měla v královském poháru smůlu, Getafe ji vyřadilo až gólem v nastaveném čase. Proběhly ale i odbré zprávy, když trenér Gregorio Manzano prodloužil svoji smlouvu o další dva roky a obránce Fernando Navarro byl překvapivě povolán do španělské reprezentace. Sám Navarro se vyjádřil že je z pozvánky nervózní, ale šťastný a že chce této možnosti využít. Manzano by si přál vylepšit zatím je třináctou pozici svého týmu, na Villarrealu to ale bude mít těžké. Navíc sestupové příčky jsou vzdáleny jen čtyři body. Tým navíc získal v lednu posilu, když se z Lazia Řím na Mallorku stěhuje Argentinec Lionel Scaloni. Jde však jen o hostování.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Javi Venta, Cygan, Capdevila - Cani, Bruno Soriano, Josico, Pires - Nihat, Rossi
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Lux - Ramis, Nunes, Ballesteros, Fernando Navarro - Basinas, Borja - Varela, Ibagaza, Jonas - Guiza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.20 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Osasuna Pamplona  (neděle 19:00)
Barca přivítá na Nou Campu Osasunu Pamplona v zápase, který naskýtá ideální příležitost na snížení hrozivého náskoku, který si na čele vypracoval Real Madrid. Avšak hostující Osasuna nutně potřebuje bodovat a Kataláncům zcela jistě nedá nic zadarmo.

Svěřenci Franka Rijkaarda sice v posledním ligovém kole pouze remizovali s Athleticem Bilbao, nicméně v týdnu se jim podařilo porazit a vyřadit Villarreal v Copa del Rey, což jim dodá potřebné sebevědomí. Potěšily hlavně výkony Lionela Messiho a Deca, jejichž forma je pro Blaugranas klíčová.

Dalším pozitivem byl návrat Ronaldinha, který nastoupil na pár posledních minut a i proti Pamploně začne jen na lavičce. Obecně se očekává, že Rijkaard vsadí na osvědčenou sestavu z utkání proti Žluté ponorce: útok Henry – Bojan – Messi, záloha Deco – Márquez – Iniesta (toho možná nahradí Xavi), změn tak dozná pouze obrana, zraněného Puyola zastoupí Lilian Thuram.

Hosté jsou sice šestnáctí, ale bod náskoku na sestupové osmnácté místo jim rozhodně klidné spaní nezaručuje, pro souboj s Barcelonou jim navíc bude scházet potrestaný trenér Ziganda, což je vždy nepříjemná záležitost.

Absence jsou i v hráčském složení. Zraněného Corralese doplní ve výčtu chybějících hráčů Josetxo a Dady. O branky se tak bude starat odchovanec Kike Sola, dvojice defenzivních záložníků bude hrát ve složení Puňal – Javi García.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal - Deco, Márquez, Iniesta - Messi, Bojan, Henry
Osasuna Pamplona - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Azpilicueta, Flaňo, Cruchaga, Monreal - García, Puňal - Juanfan, Plašil, Vela - Sola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Espanyol Barcelona  (neděle 21:00)
Zvedající se Getafe hraje s Espanyolem, který musí řešit závažný problém ve zranění kapitána a hrotového útočníka Raúla Tamuda.

Ten si totiž v týdnu při tréninku zlomil paži. Domácí celek měl v půlce týdne úspěšnější období, když postoupil přes Mallorku do semifinále Copa del Rey a tam má dalšího přijatelného protivníka v Santanderu. Minulý rok hrál klub finále tohoto poháru, daří se mu i letos a je vlastně takovým malým pohárovým specialistou. Loni podlehlo Getafe ve finále Seville. Malému madridskému týmu se daří i v lize, kde vystoupal na desátou příčku, když vyhrál poslední dva duely, ale stále jen pět bodů od sestupových příček. Trenér Laudrup před Espanyolem varuje a ztrátu Tamuda nebere jako citelné oslabení, když soupeř zároveň získal Brazilce Ewerthona, který to už v Primera division dobře zná. Záložník hostující z Realu Madrid Esteban Granero je pro tento zápas v trestu, mimo hru je i Pallardó, který má poraněné kolenní vazy a bude chybět dva měsíce.

Espanyol zůstal po minulém kole na páté příčce průběžné tabulky, i jeho nejbližší konkurenti Atlétiko Madrid a Villarreal totiž prohráli. Podle playmakera de la Peňi musí jeho spoluhráči na ztrátu spoluhráče co nejdříve zapomenout a soustředit se na vlastní výkony, Tamudo bude mimo hru totiž zhruba dva měsíce. A de la Peňa si uvědomuje, že po svém dlouhodobém zranění by to měl být on, kdo nyní potáhne tým. Zatím si připsal jen tři starty a formu teprve hledá. Zvláště když klub poslední zápasy prohrával, když podlehl Almeríi, Valladolidu a Betisu, skončil i v Copa del Rey. Na čtvrtou příčku znamenající postup do předkola Ligy mistrů ale Espanyol ztrácí jen jediný bod. Klub si ale našel rychle dočasnou náhradu, když přišel Ewerthon na hostování ze Stuttgartu. I tam je ale jen na hostování ze Zaragozy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.15 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid21172246:1653
2.FC Barcelona21135340:1444
3.Villarreal CF21122739:3338
4.Atlético Madrid21114635:2237
5.Espanyol Barcelona21106531:2436
6.Racing Santander2196622:2233
7.Sevilla FC21921039:2929
8.UD Almería2185818:2129
9.Real Valladolid2176830:3227
10.Getafe CF21831027:3027
11.Valencia CF21831022:3327
12.Real Zaragoza2168734:3526
13.Real Mallorca2168731:3326
14.Real Betis2167823:3025
15.Athletic Bilbao2158819:2223
16.Osasuna Pamplona21651023:2723
17.Real Murcia2157919:3022
18.Recreativo Huelva2157917:2822
19.Deportivo La Coruňa21551122:3320
20.Levante UD21331516:3912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
One-Real

Toto bude pro nás težký match pokud se nemýlím Alméría porazila v minulém kole Vale ale se současnou formou Vale

Reagovat
One-Real

Reagovat
alegre

Por favor! Todos los santos y diablos! Si Real hoy ganará, La Liga se terminará! Esto no se puede permitir, no puede suceder!!!

Reagovat
One-Real

a ted mi to preloz :D

Reagovat
smazaný uživatel

kolega alegre chtěl jenom poznamenat, že na Real v současný formě a sestavě nikdo ze Španělska nemá a na špičce zůstane až do posledního kola ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající překlad! Jdi do služeb nějakému diplomatovi!

Reagovat
alegre

Yo, anticristo, y mis plegarias! Increible! Alemría es mi alegría!

Reagovat
alegre

Almería es mi alegría...

Reagovat
smazaný uživatel

...když navíc jeden z gólů padl z postavení mimo hru ... http://youtube.com/watch?v=dstH9eTTjzo&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden nebyl z ofsajdu. Spíš neuznali jeden regulérní Almeríi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeden byl, nepovídejte, celé Španělsko to uznává...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nema nahodou Negredo v zmluve,ze nemoze nastupit proti Realu,kedze je jeho byvali hrac a odchovanec?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som si to zistil a mylil som sa,takze Negredo moze dnes nastupit proti Realu,aj ked to nie je prave najlepsia sprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Almería pomstí za tu křivdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s těma křivdama?

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze remiza je celkem jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak dneska to nešlo. Přeji všem antimadristům ať si to náramně užijí

Hala Madrid.

Reagovat
RMCF

njn někdy to nejde... už sem na to narážel včera, že na slabší týmy hrající hodně od zadu neumíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak já byych Almérii nenazýval slabším týmem, pomohl jim docela rychle vstřelený gól, stejně jako nám při jiných zápasech a stejně jako to pomůže každému týmu. 2. gól nás docela srazil k zemi byť byl vstřelen takhle brzy možná i právě proto. Šance jsme měli, Alméria taky, dneska nám tam prostě nic nespadlo, nebylo štestí, to které nám v mnohých zápasech pomohlo. Alméria hrála doma nadšeně hnána skvělým publikem, byla prostě efektivnější a vítězství si zasloužila.

Nic se neděje.

Hala Madrid.

Reagovat
RMCF

Sem to nemyslel nijak špatně ten slabší tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, vím jak jsi to myslel. Nic tohle hážu za hlavu, jdu si radši pustit nějaké DVD.

Reagovat
RMCF

dobrý řešení

Reagovat
smazaný uživatel

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=571891

Chudáci, zase spiknutí celého světa proti Realu Madrid, hanba sportovní myšlence!

Reagovat
smazaný uživatel

Když si stěžují soupeři, je to v pořádku. Když si stěžuje Real, jsou to chudáci .

Reagovat
smazaný uživatel

Karta se pomalu, ale jistě obrací,Barca si smulu vybrala z kraje sezony a už přidává na otačkách,což o proti Realu,kde se dalo očekavat že po 8 neprohranych zápasech přijde chvíle i na prohry.. dlouho se na te špici neohřejí,a pokud ano tak den D přijde na Realu kde jim Barca oplatí prohru,a zároven převezme žezlo které už dotáhne do sameho konce sezony !!!

Reagovat
smazaný uživatel

za 5 let,možná nastane den D (MOZNA)

Reagovat
smazaný uživatel

Real už bude jen vzpominat na sve uspechy,kterych bylo mnoho..ale co bylo,bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

pohádky si běž vykládat jinam

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem byl jinde a vsude me poslali tady,že pry jsou tu ještě nadšenci baletu,kteří naivně věří v titul..a měli pravdu,jsou tu blazni

Reagovat
smazaný uživatel

tak naivní jsi ty,přijd za těch 5 let,kdy povedete ligu...o skóre

Reagovat
2miguel1

nj čakal som to ....... Real Madrid hral nanic uz proti Villarealu doma len tak tak vyhral ale vonku proti Almerii nemal sancu.Štastena sa od tohto timu asi konecne odvratila inym smerom.Bolo uz na case.Ak dnes barca vyhra ,co asi vyhra tak to bude rozdiel 6 bodou co su 2 kola ..takze pri tomto style Realu a pri navrate Messiho a zachv. Etoa to bude asi pre Barcu stiahnut tych 6 bodou hračka

Reagovat
smazaný uživatel

proti Villarrealu? to byl jeden s nejlepších výkonů,nespetl ses s barcou?ta hrala proti Villarrealu uplny hovno

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním vzájemném měření sil rozhodně ne.

Reagovat
2miguel1

nj bol to jeden s najlepsich vykonov ale od casillasa - nebyt rychlej odpovede od Snejdera bola by to uz remiza....a Barca hrala tak ze 2.polcas Villareal nevystrelil na branu chlapce .... a ine je pohar a ine liga

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se na tu vyhru dost na trápila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těšíme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil je v prvaděpodobné sestavě, není náhodou zraněný???Nebo už se uzdravil? Jestli jo, tak by to byl mazec - Plašil vs. Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil vs.Barca 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstěna se od nás odvrátila proto, že jsme nebojovali. Víc pohybu by znamenalo víc šancí a případných branek, tento zápas jsme odflákli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měli jsme ho vyhrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele