Primera Division - souhrn 22. kola

13.02.2010, 19:59, aktualizováno 15.02.2010, 23:04
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál v Xerezu a stáhl náskok Barcelony, která prohrála s Atletikem Madrid. Villarreal doma porazil Athletic, Valencia jenom remizovala v Gijonu a přišla o část svého náskoku na Sevillu. V pondělní dohrávce porazilo Tenerife silnou Mallorku.

CD Tenerife - RCD Mallorca 1:0

15.02.2010 21:00

Góly: 14. Nino

Tenerife na domácí půdě stejně jako její soupeř Real Mallorca umí, což také předvedla ve vůbec první pondělní dohrávce za posledních dvanáct let. Nikterak úžasným výkonem, avšak větší produktivitou, vůlí, bojovností a odhodláním nakonec svého soupeře předčilo a připsalo si velmi důležité tři body.

Mallorca slabým výkonem přesvědčila, že při výjezdech mimo svůj stadion nedokáže předvést takový výkon jako na domácím ONO Estadi. Svěřenci Gregória Manzana se připravili o obrovskou šanci dostat se na čtvrté místo - bod před Sevillu, tři za třetí Valencii. To El Tete jaksepatří odpovědělo na dobré výsledky úhlavních konkurentů v boji o sestup a taktéž bodovalo.

První vážnější šance jinak nezáživného zápasu přišla ve třinácté minutě, a hned to byla branka. Nino se po skvělém pase dostal před Aouateho, s nímž neměl sebemenší potíže. V dalším průběhu utkání Tenerife přestalo být pro branku Aouateho nebezpečné, nedokázalo vystřelit, nedařilo se mu překonat relativně pevnou obranu hostí. Domácí přesto dobře bránili, což je uchránilo od případného inkasování. Nedařilo se tradičním oporám Mallorcy, které ani ve druhém poločase nedokázaly účinně odpovědět na dobrý pohyb a bojovnost domácího mužstva. V závěru druhého dějství měl sice docela dobrou příležitost Aduriz, ale proti opět dobře a spolehlivě chytajícímu Aragonesesovi neuspěl. Zápas skončil zaslouženou porážkou Realu Mallorca, papírového favorita a velkého zklamání tohoto kola.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 2:1

14.02.2010 21:00

Góly: 9. Diego Forlán, 22. Simão - 26. Zlatan Ibrahimović

Hráči Atlética Madrid se vybičovali k úžasnému výkonu a po postupu do finále Copa del Rey proti Seville si připsali další parádní úspěch v podobě vítězství nad dosavadním lídrem celé soutěže z Barcelony. V nádherném zápase plném emocí byla k vidění spousta pěkných fotbalových momentů a tři nádherné branky. Famózní výkon předvedl zejména José Antonio Reyes, na druhé straně exceloval Lionel Messi.

Tento výsledek přijde k duhu i Realu Madrid, který díky vítězství na půdě Deportiva Xerez stáhnul náskok vedoucího katalánského celku na pouhopouhé dva body. Atlético Madrid se oddálilo sestupovým vodám, v současnosti ztrácí osm bodů na pohárové příčky.

Zápas začal v obrovském tempu a nasazení, obě mužstva se pak prezentovala fyzicky náročnou hrou plnou přesných přihrávek, kombinací a přesných pasů. Vzájemný zápas Blaugranas a Rojiblancos začal tradičně - rychlou úvodní brankou. José Antonio Reyes zase ukázal kapku ze své geniality, když na půli hřiště obehrál dvojici hráčů a přenádhernou kolmicí našel nabíhajícího Diega Forlána, pro něhož už nebyl velký problém překonat osamoceného Víctora Valdése.

Zanedlouho přispěchal s další přihrávkou, tentokrát na Kuna Agüera, který ovšem namísto zakončení před opět osamoceným Víctorem Valdésem přihrávku na nabíhajícího Puyola, který míč odvrátil do bezpečí. Atléti pokračovali v tlaku a po faulu Carlese Puyola na Sergia Agüera dostali šanci zahrávat přímý volný kop. K míči se postavil portugalský záložník Simao Sabrossa a švihnul míč skoro do šibenice. Valdés byl bez šance, po míči letěl jen z rutiny.

Rojiblancos Barcu nadále přehrávali, další tečovanou střelu Agüera jistě lapil Valdés, který se zanedlouho mohl radovat z první branky svého týmu. Xaviho prodloužený rohový kop skončil na kopačce Zlatana Ibrahimoviče, který míč pohotově umístil do odkryté branky. Po této brance se Barca zvedla a do konce poločasu to byla jen a jen ona, která si dokázala vytvořit několik slibných šancí. Jenže - Atlético Madrid má v týmu v poslední době výtečně chytajícího mladíčka Davida de Geu, který polapil hned čtyři výborné šance Lionela Messiho a Zlatana Ibrahimoviče. Heroldský výkon předváděla i obrana, která šance Atlética do konce poločasu udržela.

Po obrátce to byl opět David de Gea, který musel vytáhnout parádní zákroky proti hlavičce Carlese Puyola, Zlatana Ibrahimoviče, Pedra a Lionela Messiho. Tito borci proti devatenáctiletému mládežnickému reprezentantovi selhali. Na druhé straně se musel ukázat i Victor Valdes, který zlikvidoval šanci dobře hrajícího Tomáše Ujfalušiho a v dnešním zápase trošku zbrklého Sergia Agüera. V posledních dvaceti minutách tempo utkání trošku opadlo, nelze tedy hovořit o nějak atraktivním závěru utkání, po jehož konci se nakonec ze tří bodů zaslouženě radovalo domácí mužstvo.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 1:0

14.02.2010 19:00

Góly: 35. Luís Fabiano

Sevilla porazila po nijak úžasném výkonu navarrskou Osasunu a o dva bodíky stáhla náskok Valencie na třetí příčce tabulky. Andaluský celek nijak nenadchnul, ale vítězství se dá považovat za zasloužené. Utkání rozhodl svou devátou brankou v sezóně brazilský útočník Luís Fabiano.

Osasuna byla bezmocná, domácí mužstvo nikterak nepotrápila a nepředváděla stejné výkony jako v předcházejících kláních. První dvě šance měl Luís Fabiano, ale nedokázal trefit branku. Když už se mu to ve dvacáté minutě podařilo, byl na místě výborně chytající Ricardo. Zanedlouho poté polapil tutovku Renata. Osasuna hrála na brejky a jeden z nich dokázal zakončit Javi Camuñas nebezpečnou střelou, se kterou si Palop poradil. S blížícím se závěrem se tlak domácího mužstva zvyšoval a přinesl ovoce.

Diego Capel z levé strany famózně odcentroval, Luís Fabiano vletěl do míče a nedal Ricardovi šanci. Snad se poslední dobou zdravotními lapáliemi zmítaný Brazilec dá do pořádku a pomůže Seville ke třetí příčce, anebo alespoň příčce čtvrté.

obrátce pokračoval tlak domácího mužstva, ale první šanci měl Sergio González, jehož pumelice skončila v rukavicích brankáře Palopa. Sevilla tlačila, ale poté co vystřídal Luís Fabiano, neměla vepředu potřebnou kvalitu. Šance se tak chopila Osasuna, která si osobou Francisca Puñala vytvořila další parádní šanci, ale střídající Galan nedokázal přihrávku osamocen před brankou zužitkovat - s parádním obranným zákrokem přispěchal Fazio a zachránil Seville alespoň bod.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Málaga CF 0:3

14.02.2010 17:00

Góly: 9. Weligton, 35. Felipe Caicedo, 66. Victor Obinna

Stále se lepšící celek Málagy využil velkého přetížení soupeře ze Santanderu a deklasoval ho na jeho vlastní půdě vysoko 3:0. V tabulce se tak Andalusané mílovými kroky vzdalují sestupovému pásmu.

Na Racing čekal kromě nedělního ligového duelu tento týden ještě čtvrteční odvetný zápas národního poháru, v němž změřil síly s Atleticem Madrid. Vítězství 3:2 sebralo mnoho sil, na postup ovšem po úvodní porážce 0:4 pochopitelně nestačilo. Domácí tým navíc už za rozhodnutého stavu přišel také o přísně vyloučeného Mohammeda Tchiteho. Trenér Muniz si tak návrat na místo, kde před rokem působil, zpestřil parádním výsledkem.

Malaga má všeobecně úžasnou formu. Z posledních dvanácti zápasů prohrála jen jednou a mohutnými bodovými zisky se vzdaluje soupeřům v boji o záchranu. Už v deváté minutě vykročili hosté za vítězstvím. Roh Dudy posunul za Coltortiho záda Wellington a první gól byl na světě. Racing se do zakončení dostával jen těžko, Tchite hlavičkoval ve 26. minutě nad.

Jinak ale domácí na soupeře nestačili a ještě do přestávky podruhé inkasovali. Caicedo se prohnal kolem Torrejona, přesným centrem vybídl ke skórování Moratona a ten bez problémů překonal Coltortiho podruhé. Racing sice skvěle začal druhou půli, Tchite však velkou šancí na snížení pohrdl. Nebyl to šťastný den obránce Torrejona. Také střídající Nigerijec Obinna si z něj doslova udělal trhací kalendář a zvýšil na 3:0. Mizérii domácích pak dovršil svým vyloučením Tchite.

Více informací k zápasu

Getafe CF - UD Almería 2:2

14.02.2010 17:00

Góly: 55. Javier Casquero, 70. Roberto Soldado - 47. Pablo Piatti, 90. Fernando Soriano

Tento týden by fotbalisté Getafe ze všeho nejraději hodili za hlavu. Po středečním vyřazení z poháru, které Michelovým svěřencům připravila Sevilla, připravila tento celek o důležité ligové body Almeria. Ta uhrála cennou remízu 2:2.

Getafe bylo v odvetě proti Seville jasně lepší, přesto zvítězilo pouze 1:0. Úvodní zápas totiž nezvládlo poměrem 0:2. K napravení tohoto zklamání bylo dnes opravdu blízko. Getafe sice ve druhé půli záhy prohrávalo, stačilo však skóre poměrně pohodlně otočit. V nastaveném čase ale o tři body přišlo a završilo tak nepříliš vydařený týden.

První poločas byl na šance chudý. Nejblíže gólu byl možná trochu překvapivě už ve druhé minutě hostující Piatti. Codina si však s jeho nebezpečným pokusem poradil. Na druhé straně vychytal Morala brankář Alves, Soldado pak nasměroval střelu ze střední vzdálenosti nad. Ve druhé půli se ovšem roztrhl pytel s góly. Opět u toho byl Piatti, který už po šedesáti vteřinách od zahájení druhé půle otevřel skóre. Jeho první střelu sice Codina zastavil, na pohotovou dorážku už ale neměl žádný nárok.

Vedení vydrželo hostům jen osm minut. Soldadův centr posunul za Alvese lehkou tečí Casquero a začínalo se od nuly. Domácí zcela evidentně převzali iniciativu, pokus Manua s velkými starostmi vytáhl Alves na roh. V 70. minutě se už však Getafe trefilo podruhé. Konkrétně se o to zasloužil Brazilec Soldado, který přesnou ranou přiblížil svůj tým vysněné výhře. Jenže ve druhé minutě nastaveného času zahrávali hosté roh, Codina vyrazil míč nedůrazně přímo k Sorianovi a ten ho pohotově vrátil do sítě.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Zaragoza 1:1

14.02.2010 17:00

Góly: 23. Diego Costa - 39. Humberto Suazo

Neskutečnou dávku bojovnosti předvedli o záchranu bojující fotbalisté Realu Zaragoza. Utkání na půdě Valadolidu se pro ně nevyvíjelo dobře, ovšem zásluhou Suaza si odsud odváží alespoň bod.

Svěřenci trenéra Gaye se díky dvěma výhrám v řadě pomalu, ale jistě odpoutali z pásma sestupu a podobně dobrým výsledkem chtěli na své výkony navázat i na půdě Valladolidu. Ten si dokonce od 65. minuty zahrál v početní převaze jednoho muže, kýžený druhý gól ale nevytěžil. Valladolid tak na vítězný zápas čeká už sedm utkání.

Vedoucí branky dosáhl už ve 23. minutě, když se na rohový kop pověsil do vzduchu Del Horno, dostal míč ke Costovi a ten zblízka propálil brankáře Carriza. Hosté navíc záhy byli nuceni střídat. Zraněného Pulida na hrací ploše nahradil Carlos Diogo. Valladolid hrál v pohodě, Medunjanin navíc krásným centrem vybídl ke skórování Arza, ten ovšem přestřelil. A tak udeřilo na druhé straně.

K utěšené střele z dvaceti metrů se napřáhl Suazo a míč po nerovné trajektorii zaplul přímo do pravé šibenice. Costa nadále působil hostující obraně nemalé potíže, jeho šanci ze druhé půle zastavila až branková konstrukce Carriza. Právě Costu navíc vzápětí fauloval Herrera a putoval předčasně do sprch. Domácí si ale velké množství šancí nevytvořili, ojedinělý pokus Manucha zlikvidoval gólman Carrizo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña 2:0

14.02.2010 17:00

Góly: 39. Joan Verdú, 59. José Callejón

Nesmírně důležitou výhru si připsali fotbalisté Espanyolu Barcelona, kteří si na svém stadionu poradili se silnou La Corunou 2:0.

Díky tomuto vítězství tak Barcelonští poskočili na 11. místo. Z posledních třinácti zápasů navíc vyhráli jen třikrát a po porážce minulý týden od Realu Madrid poměrem 0:3 bylo jejich sebevědomí hodně dole. V posledních domácích zápasech ale přeci jen přichází výrazné zlepšení. Z posledních dvou duelů totiž Espanyol vytěžil šest bodů a i to je jedna z příčin posunu tabulkou dál od sestupových vod.

Přesto už jednou v sezoně Espanyol na Deportivo vyzrál. Na začátku letošního ročníku zvítězil na Riazoru 3:2. Marquez chtěl naznačit, že něco podobného se bude opakovat i dnes a už v první minutě poslal jedovatou střelu z dálky těsně nad branku. Poté se dlouho nic nedělo a až po půlhodině hry vystrašil gólmana Aranzubiu Alonso.

Callejón ovšem za pár minut vysunul Verdúa a ten s přehledem poslal Espanyol do vedení. Domácí fotbalisté jednoznačně dominovali a vytvářeli si další velké příležitosti. Garcia s Marquezem sice ty své ještě neproměnili, Callejón už ovšem v 59. minutě mířil přesně. Ještě předtím se ale právě na něm vykartoval hostující Tomas a Deportivo dohrávalo o deseti. Jedinou vážnější šanci La Coruni, kterou měl Bodipo, s přehledem zlikvidoval kamerunský gólman Kameni.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 2:1

13.02.2010 22:00

Góly: 5. Joan Capdevila, 45. Nilmar - 24. Igor Gabilondo

Přenádherné fotbalové představení a parádní ukázka snad všeho, co kopaná může nabídnout. Napětí, skvělé souboje, skvostné tempo, nádherné branky a fotbalové okamžiky, sporné momenty, závěrečná divočina a krásná kopaná - tato všechna slova mohou v krátkosti charakterizovat klání mezi Villarreal a Athleticem Club, které nakonec skončilo možná trošku nezaslouženým vítězstvím domácího celku.

V domácím dresu exceloval obránce Joan Capdevila, útočník David Fuster a zejména zkušený brankář Diego Lopéz, který v závěru utkání chytil Andonimu Iraolovi pokutový kop. Samotný konec utkání byl plný nemístných emoci, kvůli nimž byla vyloučena hned trojice hráčů.

Utkání začalo ve svižném tempu, načež měl v úvodních minutách více ze hry domácí celek, který se osobou železného Joana Capdevily radoval z první branky utkání. David Fuster poslal na stojícího Roberta Pirése rychlou přihrávku, kterou francouzský středopolař nechal projít až k Joanu Capdevilovi, který bez větších potíží prostřelil bezmocného Gorku Iraizoze.

Baskičtí Lvi se rychle vzchopili a odpověděli Llorenteho nepříjemným pokusem. Ve čtyřiadvacáté minutě, po chvílích klidu a několika nevýrazných náznaků šancí z obou stran, přišel parádní gól Igora Gabionda, který se jistojistě stane ozdobou tohoto kola. Jednatřicetiletý levý záložník se asi třicet metrů před brankou ledabyle obrátil, podíval se na branku a vymetl všechny pavouky v Lopézově brance. Krásná oslava nedávných narozenin! Další akci hostujícího celku zastavil nesprávně odpískaný ofsajd. Ostatně sudí se v tomto utkání nijak nepředvedli a nelze je hodnotit kladně.

Vše nasvědčovalo tomu, že odejdou obě mužstva do kabin za vyrovnaného stavu, ale perfektní Caniho kolmice na Nilmara tuto iluzi vyvrátila. Brazilský útočník vyhrál souboj jak s Iraolou, tak s vyběhnuvším Iraizozem a poslal svůj tým do vedení.

Po obrátce byl aktivnější Athletic Club. Druhý poločas sice otevřely dvě Nilmarovy šance, ale větší příležitosti byly k vidění na druhé straně. Z přímého volného kopu to zkoušel Javi Marínez, leč neuspěl. Velká šance se hostujícímu mužstvu nabídla v závěru utkání, ale v této sezóně skutečně hodně naivní exekutor Andoni Iraola opět neproměnil penaltu. V závěru vzplanuly vášně mezi prvně faulujícím Javim Martínezem a oplácejícím Diegem Godínem, kteří se po zásluze šli předčasně osprchovat. V samotném nastavení pak byl ještě vyloučen frustrovaný Orbaíz.

Více informací k zápasu

Xerez CD - Real Madrid 0:3

13.02.2010 20:00

Góly: 64. Álvaro Arbeloa, 69. Cristiano Ronaldo, 71. Cristiano Ronaldo

Real Madrid si po matné první půli poradil s Xerezem a porazil ho 3:0. Dobře se po svém návratu uvedl Cristiano Ronaldo, autor dvou branek. Před zítřejšími zápasy ztrácí Bílý balet na Barcelonu už jen dva body.

Xerez nenavázal na dobré výsledky z posledních dvou kol a podlehl na domácím stadionu Municipal de Chapín rozdílem třídy Realu Madrid. Po bezgólovém prvním poločase otevřel skóre Arbeloa a soupeře dorazil dvěma trefami Ronaldo. Domácí jsou tak stále poslední v tabulce. Iker Casillas oslavil 500. zápas v dresu Realu další vychytanou nulou.

Zápas začal minutou ticha na počest Luise Molownyho, legendy Realu Madrid, který zesnul ve věku 84 let. Domácí nastoupili v očekávané sestavě, v dresu hostí nahradil Albiola Garay. Real od prvních okamžiků držel míč, Xerez čekal na vlastní polovině, přesto měl první šanci. Calvo posunul na Moma, který prudkou střelu otřel o břevno.

Za Real odpověděl Ronaldo, jehož hlavičku po centru Arbeloy lapil Renan. O pár minut nato měl Portugalec další šanci, když převzal pas Granera, ale vykopl s míčem i "krtka" z nepříliš kvalitního trávníku. Ve 27. minutě přestřelil Momo, kterému odpověděli stejnou mincí Ronaldo a Granero. Real měl převahu i nadále, což dokumentovala největší příležitost v závěru poločasu, kdy Ronaldo znovu po centru Arbeloy hlavičkoval do břevna.

Začátek druhé půle pokračoval ve stejném trendu. Domácí se statečně bránili nájezdům hostí, kde byl znovu velice aktivní Ronaldo, ač první střelu na branku zaznamenal Xabi. Portugalec se nenechal zahanbit a prezentoval se dvěma střelami, přičemž Renan měl práci zejména s tou druhou.

V 64. minutě hosté otevřeli skóre. Arbeloa se prohnal mezi obránci a chladnokrevně překonal přízemní střelou Renana. O šest minut později zatáhl míč až k brankové čáře Kaká, odcentroval zpět a Ronaldo "zatloukl" míč hlavou do sítě podruhé. Souhra Kaká-Ronaldo zafungovala i o minutu později. Brazilec převzal míč před Renanem, z otočky poslal míč přes celé vápno a Portugalec zakončoval do prázdné banky.

O osudu zápasu bylo rozhodnuto. Tempo zápasu opadlo, přesto si hosté vytvořili ještě závěrečnou tutovku. Střelu vystřídavšího Raúla zneškodnil Renan, míče se zmocnil Ronaldo, patičkou posunul na dalšího nového muže Drentheho, jehož tvrdou střelu do prázdné branky zastavil vlastním tělem Redondo. Real tak stáhl prozatím náskok Barcelony a bude čekat na "laskavost" od Atlética, s kterým ligový lídr v neděli hraje.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Valencia CF 1:1

13.02.2010 18:00

Góly: 5. Diego Castro - 76. Juan Mata

Zaslouženou dělbou bodů skončilo klání mezi asturijským Sportingem Gijón a Valencií. Domácí mužstvo vedené Manuelem Preciadem podalo výtečný výkon, což nejvíce ze všech platí o brankáři Juanu Pablovi, který hned několikrát vychytal valencijské ostrostřelce a svým výkonem strhnul mužstvo k ještě větší bojovnosti. Na druhou stranu je nutné přiznat, že měla Valencie ve druhém poločase více ze hry a kdyby na El Molinón zvítězila, nemohl by nikdo říct ani popel.

Kdybych chtěl alespoň zjednodušeně přiblížit průběh utkání, musel bych napsat, že měl v prvním poločase více ze hry Sporting a ve druhé půli Valencie. A tak jsem tak udělal a napsal. Zápas otevřel několikaminutový neutuchající nápor domácího mužstva, z něhož vzešla i první branka utkání. O tu se postaral přenádhernou střelou postaral Diego Castro. Sedmadvacetiletý záložník si to namířil od levé lajny k růžku šestnáctky, na níž se usmyslel poslat mičudu obloučkem přes všechny obránce i bezmocného brankáře Césara Sáncheze, jehož netopýří křídla třepetala nadarmo.

Valencia odpověděla obrovskou šancí Davida Villy, obávaný kanonýr ale na malém vápně nedokázal svou hlavičku přesněji umístit. Na druhou stranu - nebýt skvělého a pohotového zásahu Juana Pabla, asi bychom hovořili o brance, nikoliv o šanci. Valencia začínala vystrkovat růžky a krátce po půlhodině hry trefila tyčku! Tento moment měl na svědomí po Delbertově centru kapitán Carlos Marchena. Těsně před koncem poločasu si připsal další velkou šanci Juan Mata, který ztroskotal na výborně chytajícím Pablovi.

Po obrátce už to byla jen a jen Valencia, která podnikala nebezpečné nájezdy na branku soupeře. Sporting hrozil pouze z brejků, načež žádný není hoden mého písemného záznamu. Jeden snad ano, ale o něm až níže. Jak už bylo napsáno, aktivitou hýřila Valencia, která si po výtečné spolupráci Juana Maty a Davida Silvy vytvořila další šanci. Zakončujícímu Davidu Villovi však nebylo přáno - nastřelil tyč. Netopýři pokračovali v obléhání Pablovy branky, sám brankář musel předvést dva pohotové zákroky proti střelám Maty a Villy. Proti další střele už byl bezmocný.

Éver Banega, distributor báječných přihrávek na míru, vyslal nádherný pas na Juana Matu, který zkušeně obhodil vyběhnutého Juana Pabla a zaslouženě vyrovnal. Po brance tlak Valencie poněkud ochabl, z čehož mohl na konci utkání vytěžit Mate Bilič maximum. V poslední minutě nastavení se totiž řítil sám samotinký na brankáře Césara, ale v provedení celé akce zklamal. Naopak César se vyznamenal a zachránil své spoluhráče a kolegy od pohromy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22174153:1355
2.Real Madrid22172353:1553
3.Valencia CF22127339:2143
4.Sevilla FC22123733:2439
5.RCD Mallorca22114735:2437
6.Deportivo La Coruña22105724:2435
7.Athletic Bilbao22103928:2933
8.Getafe CF221021030:2832
9.Villarreal CF2285933:3129
10.CA Osasuna2285921:2229
11.Atlético Madrid2276933:3527
12.Espanyol Barcelona22751016:2926
13.Sporting Gijón2267922:2625
14.Racing Santander2267924:3125
15.Málaga CF2259826:2624
16.UD Almería2258924:3323
17.Real Zaragoza22561126:4421
18.CD Tenerife22551218:4020
19.Real Valladolid22310925:3919
20.Xerez CD22251512:4111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (864)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele