Previews

Ligue 1 preview - 32. kolo

Ve dvou nedělních zápasech Ligue 1 jde o hodně. Velmi horko bude v Marseille, kam zavítá vedoucí Lyon. Domácí touží po třetí příčce, úřadující mistr zase nechce připustit problémy s obhajobou titulu. Opačné starosti řeší Paříž. Ta potřebuje body ze hřiště Nancy, pohárového aspiranta, aby se vyhnula sestupu.

Primera Division preview - 31. kolo

Magnetem kola je utkání Villarrealu se Sevillou. Žlutá ponorka je momentálně druhá, na první Real Madrid ztrácí sedm bodů, Sevilla se dotahuje na příčky pro Ligu mistrů. Barcelona doma přivítá Getafe, čtvrtí Atlético Madrid Almeríi. Zabrat by měla Valencia, příležitost k tomu má na hřišti předposlední Murcie.

Bundesliga preview - 27. kolo

Už na devět bodů může zvýšit Bayern Mnichov náskok v čele německé ligy. Stačí jediné - doma porazit průběžně jedenáctou Cottbus. V Bundeslize začaly mohutně bodovat sestupem ohrožené týmy. To je nebezpečí pro Borussii Dortmund. Žlutočerní potřebují tři body, v cestě však stojí ambiciózní Bayer Leverkusen.

Serie A preview - 32. kolo

Útok AS Řím musí odrazit Inter, vedoucí tým tabulky hraje v Bergamu. Juventus v minulém kole nehrál, o to větší chuť budou mít jeho hráči do večerního zápasu v Palermu. O Ligu mistrů bude bojovat Fiorentina proti Reggině a Udinese v Sieně. O milionářské soutěži sní i Sampdoria, která hostí Livorno.

Ruská Premier Liga preview - 4. kolo

Čtyři zápasy zakončí čtvrté kolo ruské nejvyšší soutěže. Samara doma přivítá Vladivostok, Jaroslavl hraje se Zenitem Petrohrad, Perm míří na hřiště Spartaku Moskva a Nalčik si to rozdá s Dinamem Moskva...

Arsenal vs. Liverpool, repete č.1

Souboj s pořadovým číslem dva je tu! Arsenal ve středu s Liverpoolem jen remizoval, přestože měl navrch, ale teď to bude úplně jiný zápas a také zcela odlišná motivace. Oba týmy, jako už tradičně, spolu bojují o třetí místo v lize, Arsenal však vábí i vidina pozice vicemistra a úplně ztracený ještě není ani boj o titul.

Pohár UEFA preview - 1. zápasy čtvrtfinále

Podobně jako Liga mistrů, tak i Pohár UEFA dnes rozehraje své čtvrtfinále. Jako první se od půl sedmé střetnou Leverkusen a Zenit Petrohrad, zbývající zápasy začínají ve 20:45. Bayern Mnichov doma přivítá Getafe, Fiorentina se střetne s PSV Eindhoven a Rangers budou hostit Sporting...

Anglický souboj v Lize mistrů, dějství první

Ve středu přivítá Arsenal na Emirates Stadium, ve čtvrtfinále Ligy mistrů, Liverpool. Tyto dva týmy se potkávají v pohárové Evropě vůbec poprvé. Osud nebyl příznivý k těmto týmům, neboť se utkají během jednoho týdne hned třikrát. Kromě zápasů Ligy mistrů se o víkendu ještě potkají ve 33. kole Premier League.

Chelsea čeká turecké peklo

Chelsea čeká stejně jako Barcelonu ve středu ve čtvrtfinále Ligy mistrů jeden z největších outsiderů – Fenerbahce Istanbul. I londýnský velkoklub tak bude čelit choutkám nezkušeného soka podcenit. Zvlášť na turecké půdě to však Blues nebudou mít vůbec lehké.

AS Řím opět proti Manchesteru United

V Římě se chystá velká odveta. Ve čtvrtfinálovém duelu Ligy mistrů se totiž střetnou AS Řím a Manchester United. Oba týmy mají skvělé formy a ve svých ligách bojují o titul. AS Řím bude velmi oslaben o kapitána Tottiho, zatímco návrat do sestavy Rudých ďáblů hlásí Edwin van der Sar.

Porazí Schalke po Portu další tým z Pyrenejského poloostrova?

Když se před zhruba dvěma týdny losovalo čtvrtfinále Ligy mistrů, měla dvojice Schalke – Barcelona asi nejjasnějšího favorita ze všech. Jenže dva týdny jsou ve fotbale dlouhá doba, Blaugranas jsou v pořádné herní krizi a Němci rozhodně nejsou bez šance...

Francouzská Ligue 1 preview - 31. kolo

V pondělní dohrávce 31. kola se Monaco pokusí doma proti Rennes urvat tři body, a pojistit si tak svou pozici nad pásmem sestupu. Ve středu se poté hraje utkání mezi Paris SG a Strasbourgem.

Gambrinus liga preview - 23. kolo

Duel dvou nesmiřitelných rivalů a v něm souboj o první místo v tabulce před našlapaným stadionem. Tak lákavé pondělní fotbalové menu nabízí Gambrinus liga. Derby pražských S je za dveřmi.

Serie A preview - 31. kolo

AC Milán hostí Atalantu a musí vyhrát, pokud se chce udržet v boji o čtvrtou příčku. Fiorentinu čeká těžké utkání v Udinese, Juventus si třetí příčku bude chtít pojistit v domácím duelu s Parmou...

Bundesliga preview - 26. kolo

Na jaře rozjetý Stuttgart zavítá do Hannoveru a pokusí se ještě přiživit pohárové naděje. O co hrát bude i ve druhé nedělní dohrávce, ve které se Chotěbuz v duelu s Herthou bude snažit odpoutat se od poslední příčky...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele