Previews

Nejdramatičtější boj o pohárové semifinále čeká Viktorii Žižkov

Fotbalisty Viktorie Žižkov čeká ze všech prvoligových favoritů ve středu nejsložitější boj o postup do semifinále Poháru ČMFS.

Anglická Premier League preview - 34. kolo

Manchester United proti Arsenalu nezaváhal, na tahu je tak znovu Chelsea. Blues doma hostí Wigan a v případě výhry se vedoucím Rudým ďáblům přiblíží na rozdíl tří bodů. Wiganu patří průběžná patnáctá příčka.

Gambrinus liga preview - 25. kolo

Podruhé v řadě vyzvou Bohemians přímého konkurenta v boji o záchranu. Po remíze s Kladnem jedou Klokani na půdu Mostu, který má o dva body víc a je předposlední. Severočeši mají solidní formu, hosté zase spoléhají na nového trenéra Zacha.

Corgoň liga preview - 25. kolo

Pondělní dohrávka Corgoň ligy proti sobě svede Slovan Bratislava a Žilinu. Hosté stíhají na čele tabulky Artmedii, proto potřebují vyhrát. Slovan se zatím pohybuje ve středu tabulky.

Ligue 1 preview - 33. kolo

Bordeuax se vítězstvím nad Caen může vedoucímu Lyonu přiblížit na čtyři body a zdramatizovat tak boj o titul. Živo bude také na opačném konci tabulky. Existenční zápas čeká PSG, jenže soupeřem mu bude Nice, které může pomýšlet i na poháry.

Primera Division preview - 32. kolo

Vedoucí Real přivítá na svém hřišti Murcii. Villarreal může znovu předstihnout Barcelonu a dostat se na druhé místo, k tomu ale potřebuje body z Almeríi. Sevilla letí na Mallorku a Espanyol se v důležitém utkání střetne s Osasunou...

Bundesliga preview - 28. kolo

Bayern přivítá v Allianz Areně v generálce na finále poháru Borussii Dortmund. Také ve druhém zápase půjde o hodně. Leverkusen svede se Stuttgartem možná jednu z rohodujících bitev války o poháry.

Serie A preview - 33.kolo

Inter přivítá Fiorentinu a k zápasu s nadějí vzhlížejí především fotbalisté AS Řím, kteří doufají, že jejich rival v boji o titul by mohl zase něco ztratit ze svého náskoku. Aby však případná ztráta měla nějaký efekt, musí "Vlci" uspět v nelehkém utkání na půdě Udine.

Vmísí se v neděli Arsenal do finálových bojů o titul?

Poslední šance Arsenalu aby něco udělal se zpackaným jarem. Gunners, jak to tak vypadá, znovu nezískají žádnou trofej. Změnit by to ještě mohl zázračný finiš v lize, který ovšem v každém případě musí začát už na Old Trafford.

Premier League za pět minut dvanáct

Anglická Premier League pomalu spěje ke svému konci. Jako obvykle se v závěru sezony budou konat bodové dostihy na všech frontách - v popředí tabulky, v jeho středu, potažmo okolo posledních pohárových příček, ale samozřejmě bude několik klubů až do posledního kola zachraňovat svou prvoligovou příslušnost.

David vs. Goliáš, Getafe vs. Bayern

K velkému překvapení má nakročena čtvrtfinálová dvojice Bayernu Mnichov s Getafe. Bavorský gigant totiž v prvním zápase na svém hřišti jen remizoval 1:1, když nechal soupeře v závěru vyrovnat.

Zenit by si měl postup do semifinálke pohlídat

Na zázrak v St. Petersburku nevěří z Leverkusenu nikdo, přesto se chce Bayer 04 ve čtvrtek večer v odvetném zápase proti Zenitu důstojně rozloučit s Pohárem UEFA.

Sporting touží zopakovat rok 2005

Sporting Lisabon přivítá v odvetě čtvrtfinále Poháru UEFA na svém hřišti skotský Glasgow Rangers. Domácí si minulý týden přivezli z Ibrox Park remízu 0:0, a tak je odveta otevřená pro oba týmy.

Vyřadí Eindhoven dalšího favorita?

PSV Eindhoven je blízko vyřazení dalšího favorita Poháru UEFA. Poté co v osmifinále poslal ze hry anglický Tottenham, si minulý týden přivezl nadějný výsledek i z Fiorentiny, kde remizoval 1:1.

Bayern se v Getafe chystá na boj o přežití v Poháru UEFA

Fotbalisté Bayernu Mnichov se v Poháru UEFA ocitli těsně nad propastí. Největší favority soutěže drží v šachu podceňované Getafe, které si z Mnichova minulý týden odvezlo v úvodního čtvrtfinále nadějnou remízu 1:1. Pokud Bayern ve čtvrtek ve Španělsku nevstřelí branku, se soutěží se překvapivě rozloučí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele