Previews

Barcelona musí, Schalke může

Rozpačitou sezónu musí dnes Barcelona proměnit v postup do semifinále Ligy mistrů. Pokud se do Kataláncům nepodaří, výrazně vzroste tlak na kouče Rijkaarda i celý tým. Z prvního čtvrtfinálového zápasu na hřišti Schalke Barcelona přivezla výhru 1:0.

Manchester United bude hájit náskok z Říma

Manchester United přivítá ve středu na Old Traffod v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů AS Řím. Ten jede do Manchesteru s touhou oplatit anglickému týmu porážku z prvního utkání. V něm italský tým dostal lekci z produktivity. Prohrál 0:2, i když byl po většinu utkání lepším týmem.

Anglická Premier League preview - 33. kolo

Víkendové kolo Premier League končí netradičně až v úterý. Důvodem je účast Portsmouthu v semifinálovém utkání FA Cupu. Hosté si proti West Bromwichi počínali úspěšně, a i proto jsou v duelu s West Hamem mírnými favority. Kladiváři se sbírají ze série zranění a ještě chtějí zaútočit na pohárovou Evropu.

Zastaví Chelsea cestu výbojnému Fenerbahce?

Londýnská Chelsea vstupuje do domácí odvety čtvrtfinále Ligy mistrů s mankem v podobě prohry 1:2. Tu sice Fenerbahce uhrálo se štěstím, přesto si Turci do odvety věří. Favoritem však zůstávají domácí, kteří chtějí konečně dokráčet v Lize mistrů až na vrchol.

Kdo půjde do semifinále, Liverpool nebo Arsenal?

Ke třetímu vzájemnému utkání během jednoho týdne a ke čtvrtému v sezóně nastoupí ve středu na Anfield Road Liverpool a Arsenal. Všechny vzájemné střety odehrané v této sezóně skončily výsledkem 1:1. Tento poslední duel bude tím nejdůležitějším - jde o postup do semifinále Ligy mistrů. Lepší výchozí pozici má Liverpool.

Gambrinus liga preview - 24. kolo

Pražská Slavia se pokusí v Plzni dostat zpět na první místo tabulky, odkud ji o víkendu sesadila Sparta díky vítězství nad Českými Budějovicemi. Sešívaní na své rivaly ztrácejí jeden bod. Plzni zatím patří devátá příčka, v případě bodového zisku se může vyhoupnout až na sedmou pozici.

Corgoň liga preview - 24. kolo

Poslední pětinu sezóny zbývá odehrát ze slovenské nejvyšší soutěže. Respektive zbyde odehrát po dnešní dohrávce 24. kola. Dubnica hostí Ružomberok a zápas slibuje zajímavou podívanou, oba týmy chtějí získat všechny tři body. Ružomberok je zatím šestý, domácím patří průběžná devátá příčka.

Skotská Premier League preview - 33. kolo

Ve Skotsku dnes vyvrcholí boj o závěrečnou skupinu o titul. Jistou účast v ní už má pět týmů, o šestém se rozhodne právě v pondělním večeru. Osmý Aberdeen hostí šestý Falkirk, na který ztrácí jeden bod. Domácí mají vše ve svých rukou, postup do elitní šestky jim ale zaručí jedině výhra.

Ligue 1 preview - 32. kolo

Ve dvou nedělních zápasech Ligue 1 jde o hodně. Velmi horko bude v Marseille, kam zavítá vedoucí Lyon. Domácí touží po třetí příčce, úřadující mistr zase nechce připustit problémy s obhajobou titulu. Opačné starosti řeší Paříž. Ta potřebuje body ze hřiště Nancy, pohárového aspiranta, aby se vyhnula sestupu.

Primera Division preview - 31. kolo

Magnetem kola je utkání Villarrealu se Sevillou. Žlutá ponorka je momentálně druhá, na první Real Madrid ztrácí sedm bodů, Sevilla se dotahuje na příčky pro Ligu mistrů. Barcelona doma přivítá Getafe, čtvrtí Atlético Madrid Almeríi. Zabrat by měla Valencia, příležitost k tomu má na hřišti předposlední Murcie.

Bundesliga preview - 27. kolo

Už na devět bodů může zvýšit Bayern Mnichov náskok v čele německé ligy. Stačí jediné - doma porazit průběžně jedenáctou Cottbus. V Bundeslize začaly mohutně bodovat sestupem ohrožené týmy. To je nebezpečí pro Borussii Dortmund. Žlutočerní potřebují tři body, v cestě však stojí ambiciózní Bayer Leverkusen.

Serie A preview - 32. kolo

Útok AS Řím musí odrazit Inter, vedoucí tým tabulky hraje v Bergamu. Juventus v minulém kole nehrál, o to větší chuť budou mít jeho hráči do večerního zápasu v Palermu. O Ligu mistrů bude bojovat Fiorentina proti Reggině a Udinese v Sieně. O milionářské soutěži sní i Sampdoria, která hostí Livorno.

Ruská Premier Liga preview - 4. kolo

Čtyři zápasy zakončí čtvrté kolo ruské nejvyšší soutěže. Samara doma přivítá Vladivostok, Jaroslavl hraje se Zenitem Petrohrad, Perm míří na hřiště Spartaku Moskva a Nalčik si to rozdá s Dinamem Moskva...

Arsenal vs. Liverpool, repete č.1

Souboj s pořadovým číslem dva je tu! Arsenal ve středu s Liverpoolem jen remizoval, přestože měl navrch, ale teď to bude úplně jiný zápas a také zcela odlišná motivace. Oba týmy, jako už tradičně, spolu bojují o třetí místo v lize, Arsenal však vábí i vidina pozice vicemistra a úplně ztracený ještě není ani boj o titul.

Pohár UEFA preview - 1. zápasy čtvrtfinále

Podobně jako Liga mistrů, tak i Pohár UEFA dnes rozehraje své čtvrtfinále. Jako první se od půl sedmé střetnou Leverkusen a Zenit Petrohrad, zbývající zápasy začínají ve 20:45. Bayern Mnichov doma přivítá Getafe, Fiorentina se střetne s PSV Eindhoven a Rangers budou hostit Sporting...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele