Gambrinus liga - preview 4. kola

06.08.2010, 08:31, aktualizováno 09.08.2010, 08:25
Previews
Plzeň cestuje do Hradce Králové a v případě úspěchu se vrátí do čela tabulky. Start nové sezony se vůbec nepodařil Teplicím, které nyní přivítají stále neporažené České Budějovice...
FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň  (pondělí 18:00)
Po vyřazení z předkola Evropské ligy čeká Plzeň pondělní dohrávka nejvyšší české soutěže, v níž se představí na královéhradecké půdě. Ligový nováček by rád udržel svou domácí neporazitelnost, zatímco Vrbova parta touží po návratu do čela tabulky.

Hradečtí utrpěli v uplynulém kole svou první porážku na hřišti Slovácka. Tým trenéra Václava Kotala zatím bodoval pouze v domácím prostředí. A to díky nečekanému vítězství nad Spartou a remízou s Bohemians 1905. Právě na tyto zápasy by chtěl v pondělí nováček navázat. "Viděl jsem Plzeň ve všech zápasech a podle mě je to jeden z nejlepších týmů v ofenzivní činnosti. Tu podporují i krajní obránci Rajtoral a Limberský, proto budeme hrát ze zabezpečené obrany a soupeře chceme překvapit rychlými brejky," prohlásil Kotal.

Plzeňští fotbalisté ukončili ve čtvrtek své putování v Evropské lize, a tak se mohou už plně soustředit pouze na tuzemskou ligu. Tu zatím dobře rozehráli a jejich cílem bude v pondělí vrátit se zpět do čela tabulky. Podle trenéra Západočechů Pavla Vrby to nebude vůbec snadné. "Hradec žije v euforii z postupu. Tato mužstva vždy podávají nadstandardní výkony a čeká nás určitě těžký duel," upozornil Vrba.

Oba týmy by měly nastoupit v kompletním složení, žádné absence nejsou totiž hlášeny.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Wozniak, Chleboun, Karal - Kocourek, Poděbradský, Hochmeister, Fischer, Rezek - Pilař, Černý.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Rajtoral, Bystroň, Navrátil, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Kolář, Jiráček - Rezek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.90 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - České Budějovice  (pondělí 18:00)
V pondělním zápase čtvrtého hola se střetnou týmy Teplic a Českých Budějovic. Severočeši by rádi navázali vítězstvím na svůj první bod z Jablonce, zatímco Jihočeši budou atakovat čelní pozice tabulky.

Tepličtí fotbalisté konečně bodovali v uplynulém třetím kole, když v Jablonci vydřeli remízu a v následujícím utkání neberou nic jiného než vítězství. "Budějovice předvedly hlavně v utkání se Spartou výborný výkon a výhra jim určitě dodala sebevědomí. Nicméně pro nás je povinností domácí utkání vyhrát," nechal se slyšet kouč domácích Jiří Plíšek, jehož týmu aktuálně patří v tabulce předposlední místo. Trenéra může také těšit fakt, že jeho kádr je kompletní.

To v budějovickém táboře panuje lepší nálada. Tři zápasy a pět bodů, taková je bilance mužstva vedeného trenérem Jaroslavem Šilhavým. Na sever, kde ho čeká další zápas, odcestují Jihočeši s cílem udržet svoji ligovou neporazitelnost. Šilhavý se však bude muset obejít bez dvou hráčů základní sestavy - Benáta, jehož trápí zraněné koleno, a hrát už nebude Jarabica. Ten přestoupil do polského Krakova. "Patřili do základní sestavy a jejich nepřítomnost bude určitě znát. Až v dalších zápasech uvidíme, zda je v našich silách tyto hráče nahradit," podotkl trenér hostí Šilhavý, jenž nebude moci počítat také s rekonvalescenty Stráským a Klavíkem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Rosa, Matula - Mareš, Ljevakovič, Vachoušek, Zoubele - Mahmutovič, Vondrášek.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Žižka, Šíma - Hudson, Otepka, Černák, Jasanský - Ondrášek, Pecka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.30 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Ani velká voda v severočeském regionu zřejmě nezabrání k odehrání nedělního derby mezi Libercem a Jabloncem. Oba týmy mají co napravovat. Liberec čeká na své první letošní vítězství, zatímco Komňackého svěřenci si budou chtít spravit chuť po vyřazení z předkola Evropské ligy.

Libereckým fotbalistům se vstup do nového ročníku nepovedl, když po třech kolech okupují čtrnáctou pozici s dvoubodovým ziskem. Nyní se postaví proti regionálnímu rivalovi, nad nímž pětkrát v řadě vyhráli. "Hráčům musíme vyndat z hlav, že nás čeká jednodušší zápas. Čím déle na první výhru v lize čekáme, tím víc po ní toužíme," prohlásil trenér domácích Josef Petřík.

Ve čtvrtek skončili Jablonečtí své účinkování v Evropské lize, když ve třetím předkole nestačili na kyperskou Appoel Nikósii. Jejich trenér František Komňacký doufá, že jeho svěřenci se vzpamatují z hořkého vyřazení a budou se plně koncentrovat na tuzemskou soutěž, v níž zatím nasbírali čtyři body z devíti možných. "Nebude jednoduché dobře připravit hráče na derby. Určitě to v nich zanechá jakési stopy, nicméně naše liga je o něčem jiném a já věřím, že hráči pochopí, v čem byl problém, v čem dělali chybu," řekl kouč František Komňacký, jenž zároveň prozradil, že dá příležitost i těm, kteří dosud toho moc nenahráli.

Janů, Vojta a Bosančič se neobjeví kvůli svým zraněním v sestavě domácích, hrát také nebude z rodinných důvodů Vlasko. To hosté nastoupí v nejsilnějším složení, otazník visí pouze nad startem Jablonského.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Vácha, Gecov, Štajner, Liška - Nezmar, Kerič.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krajčík, Huber, Drsek, Kovařík - Vošahlík, Pavlík, Loučka, Piták - Lafata, Pekhart.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Podruhé doma, podruhé proti týmu, který se bude soustředit především na vyztuženou defensivu a rychlé protiútoky. Taková je situace Mladé Boleslavi, která o nedělní sedmnácté hodině vyzve Příbram.

Tým z města automobilů před sebou nemají vůbec lehký úkol. V posledním kole podlehli Slavii a příliš si tak nenapravili reputaci z domácí ligové premiéry, ve které ztratili v televizním zápase body s Českými Budějovicemi. Navíc ani tentokráte je nečeká nic lehkého: "S Příbramí čekám naprosto stejnou hru, jako před dvěma týdny s Budějovicemi. Viděl jsem utkání Příbram - Olomouc a dobře si pamatuji, co v Boleslavi před půlrokem předvedlo Kladno vedené trenérem Hřídelem. Takže od Příbrami nečekám žádnou ódu na fotbalovou krásu a pro nás to bude otázka dobývání branky a vyvarování se chyby v defenzívě, abychom nějaký náhodný gól neinkasovali," řekl naprosto vyčerpávajícím způsobem trenér Boleslavi Karel Stanner.

I současný průběh ligového ročníku mu dává za pravdu. Vzpomeňme například na zápas prvního FK na půdě Teplic. Tam se dostali Středočeši do dvou rychlých brejků, které s přehledem proměnili a díky kterým slavili překvapivý úspěch.

Proti modrobílým nadějím bude hrát i trojice zraněných, kam stále patří Ondřej Kúdela, Jan Kysela i Ondřej Zahustel. Ten je po jarní operaci křížového vazu v koleni v rekonvalescenci, ovšem postupně začíná s trénováním - zatím bez míče.

Řeč neúprosné statistiky je jednoznačná - Příbram se se svým nedělním soupeřem dostud střetla desetkrát. Pět utkání přineslo radost do automobilky, naopak horníci zvedli ruce nad hlavu jen jednou.

I další řeč čísel je zajímavá. Jednoduše - dva kluby, dva střelci. Oba týmy se totiž v letošním ročníku dokázali prosadit jen dvakrát. Za Příbram se trefili útočníci Huňa a Jurdík. Na druhé straně barikády dal jediný gól ze hry Ivo Záborský, kterého z penalty ho doplnil Ludovic Sylvestre.

Všichni jmenovaní by měli do utkání zasáhnout. Dá se však předpokládat, že většina útoků povede na příbramskou branku. Domácí totiž nutně potřebují využít domácího prostředí, které je pro ně zatím spíše strašákem. Naopak Příbram nemá důvod se hnát kupředu. Po třech kolech má nadprůměrných pět bodů a v tabulce se vyhřívá na dělené šesté pozici.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Johana, Rolko, Fabián - Mendy, Sylvestre, Opiela, Táborský - Chramosta, Kulič
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Videgla, Pleško - Huňa, Jurdík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.40 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Ústí nad Labem  (neděle 17:00)
Olomouc se doma představí proti Ústí nad Labem. Povede se nováčkovi opět venku zaskočit favorita, nebo zůstanou Hanáci nadále neporazitelnými? To se dozvíme v neděli večer.

Fotbalová Sigma sice neutrpěla žádnou porážku, ale na svém kontě má pouze jedno vítězství a hned dvě remízy. Naplno bodovala právě doma, když hladce zdolala Jablonec 4:1. Především na to by chtěli svěřenci trenéra Zdeňka Psotky navázat proti Ústí. "Soupeře nemáme tak zmapovaného jako další mužstva, ale já znám Ústí z druhé ligy a vím, že produkuje kvalitní fotbal," upozornil olomoucký lodivod.

Ústečtí fotbalisté nadále pokračují ve svých dobrých výkonech. Po třech odehraných kolech jim aktuálně náleží desátá příčka se ziskem čtyř bodů. Jediné vítězství uhrálo právě na půdě favorizovaného Brna a tým vedený trenérem Svatoplukem Habancem se o něco podobného pokusí na Hané. "Čeká nás přetěžký soupeř, který momentálně patří do nejužší špičky a možná bude bojovat i o titul. My jsme ale v dobrém rozpoložení a budeme se jako lvi prát o každý bod. Bod by měl pro nás cenu zlata," uvedl Habanec.

Olomoučtí se budou muset v neděli obejít bez dvojice zraněných Ordou a Dreksy. Stejný počet marodů čitá i kádr hostí, hrát nebudou Krbeček a Dvořák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Škerle, Kučera, Vepřek - Bajer, Kaščák, Hořava - Petr, Šultes, Hubník.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Valenta, Džuban, Polák, Vrtělka - Doležal, Zachariáš, Martykán, Volek - Jindráček, Kraut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.10 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (neděle 19:00)
Magnetem 4. kola nejvyšší domácí soutěže bude bezesporu televizní duel mezi pražskou Spartou a ostravským Baníkem. Oba mají za sebou svá vystoupení v pohárové Evropě. Zatímco Letenští mohou oslavovat postup do čtvrtého předkola Ligy mistrů, tak fotbalisté Ostravy truchlí po vyřazení z Evropské ligy.

Sparta i napodruhé porazila v boji o postup do play-off Ligy mistrů Lech Poznaň a zaslouženě postupuje dále. V další fázi ji vyzve slovenský mistr ze Žiliny. Nyní se však tým vedený trenérem a klubovým manažerem Jozefem Chovancem musí soustředit na domácí ligu, v níž se v tabulce ocitá až na třináctém místě se ziskem tří bodů. Bodoval pouze ve druhém kole, kdy doma porazil Slovácko.

S cílem vylepšit si svůj bodový účet nastoupí v neděli Letenští. "Musíme se okamžitě přeorientovat na domácí soutěž, kde musíme získávat body. Teď nás čeká zápas, který patří mezi nejsledovanější, a my chceme potěšit diváky, kteří jsou nám velkou podporou," prohlásil Chovanec.

Ostravu hodně bolí vyřazení z Evropské ligy. V souboji s běloruským Mogilevem byla totiž považována za favorita. Po úvodní prohře 0:1 v Bělorusku se očekávala od Koubkových svěřenců bezproblémová výhra. Jenže nestalo se tak. I přes mnoho nevyužitých gólových příležitosti prohráli i doma 1:2.

"Ukázali jsme dobré věci, výkon jsme bohužel nezhodnotili střelecky," vrátil se ke čtvrtečnímu vypadnutí ostravský trenér Miroslav Koubek, jenž věří, že jeho tým se z hořkého vyřazení vzpamatuje a bude upínat své myšlenky na českou ligu. Tu má ovšem dobře rozehranou, patří mu v tabulce páté místo a navíc drží ligovou neporazitelnost, která trvá už 13 utkání.

Sparťané budou v nedělním šlágru postrádat potrestaného kapitána Řepku a zraněné trio Huška, Vacka a Kušníra, zatímco hosté nastoupí v kompletním složení.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Hejda, Brabec, Pamič - Hoheneder - Sionko, Matějovský, Kucka, Kadlec - Wilfried.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Frejlach - Pilík, Varadi, Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.20 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 18:00)
V sobotu je na programu pouze jediný zápas. Ten obstarají týmy Bohemians 1905 a Slovácka. Zatímco domácí se pohybují ve spodních patrech tabulky, Slovácku po třech kolech patří překvapivé druhé místo.

Pro klokany to bude teprve druhé vystoupení na domácí půdě. Na první zápas se Slavii přišlo překvapivě málo jejich příznivců, a tak trenér domácích Pavel Hoftych doufá v lepší návštěvnost. "A taky bych si přál, ať tým zahraje lépe než v minulém utkání v Plzni. Slovácko je v euforii, má kreativní hráče dopředu a dobrého brankáře. S tím se musíme vypořádat," řekl Hoftych, jehož svěřenci mají po třech kolech na svém kontě pouhé dva body.

Mnohem lépe na tom jsou fotbalisté Slovácka, kteří úspěšně vstoupili do nové ligové sezony. Jenže. Všech šest bodů však získali na svém domácím hřišti. A jednou prohráli právě venku, když těsně podlehli mistrovské Spartě. "V tuto chvíli to kromě příjemného pohledu na tabulku skutečně nic neznamená. Zatím plníme jen to, že vyhráváme doma. Pokud chceme dopadnout lépe než v loňském ročníku, tak musíme bodovat i na hřištích soupeřů," zdůraznil trenér hostí Miroslav Soukup.

Zatímco hosté budou postrádat zraněné duo Kubáně a Nestorovského, tak domácí možná nastoupí v kompletním složení. Otazníky totiž visejí nad startem čtveřice hráčů Nikla, Cseha, Hartiga a Sňozíka.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík (Marek) - Jindřišek, Cseh, Nikl (Lukáš), D. Nešpor - Štohanzl, Kaufman, Držík, Moravec, Bartek - Škoda.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Reinberk, Mezlík, Košút, Kuncl - Kordula, V. Valenta, Volešák, Fujerik - Švancara, Ondřejka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.95 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Slavia Praha  (pátek 17:30)
V páteční předehrávce čtvrtého kola se představí domácí Brno proti pražské Slavii. Zbrojovka zažívá jeden ze svých nejhorších ligových startů a pokusí se konečně získat první body. To slávisté mají na svém kontě pět bodů a patří jim průběžná pátá pozice.

Brňané doufají, že se napočtvrté budou radovat z bodů. Takový start do ligové sezony naposledy zažili před pěti lety. Jednou z příčin tak špatného výkonu mužstva je podle trenéra Zbrojovky Karla Večeři mizerná produktivita. "Nejsme efektivní, chybí nám produktivita. Dosavadní výsledky se podepsaly na psychice hráčů," posteskl si brněnský kouč Karel Večeřa, jenž vidí ve Slavii velice kvalitního soupeře. "Má mladý, ambiciózní tým. Disponuje dostatečným počtem rychlostních typů. My podobnou kvalitu nemáme." dodal Večeřa.

Slávisté po třech kolech drží bilanci jedné výhry a dvou remíz. Svou neporazitelnost budou chtít zachovat i v Brně, kde se jim však dlouhodobě nedaří. Posledních pět ligových zápasů tam totiž prohráli. "Brno zatím nemá ještě ani jeden bod, ale na to se nemůžeme vůbec ohlížet. Naopak o to větší bude mít motivaci proti nám uspět. Myslím, že v minulých zápasech nehrálo až tak špatně, ale neprosadilo se v šestnáctce soupeře," prohlásil na soupeřovu adresu trenér hostí Karel Jarolím.

Domácí celek nebude moci počítat s kvartetem zraněných Križkem, Jílkem, Dřížďalem a T. Doškem, zatímco hosté se budou muset obejít bez marodů L. Jarolíma, Hlouška a Naumova.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Husár, Dvorník, Trousil, Čoupek - Chlup, Dostálek, Polách, Křeček - Rabušic, Kalabiška.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Koubský, Trapp, Hubáček - J. Černý, Belaid, Ragued, Kisel - Vlček, M. Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.90 - 3.00 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň32107:57
2.1. FC Slovácko32016:36
3.Sigma Olomouc31206:35
4.Baník Ostrava31204:15
5.Slavia Praha31203:25
6.1. FK Příbram31202:15
 České Budějovice31202:15
8.FK Mladá Boleslav31113:24
9.FC Hradec Králové31114:44
10.FK Ústí nad Labem31113:34
11.FK Jablonec31113:54
12.Sparta Praha31023:43
13.Bohemians 190530213:42
14.Slovan Liberec30212:32
15.FK Teplice30122:61
16.Zbrojovka Brno30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (409)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska se Brno probere a přehraje Slávii 2:1. Budou se divit všichni mimo Sparťanů (kteří to samozřejmě čekali), Slávistů (které už nepřekvapí nic) a hlavně těch pět set lidí co dojde na Srbskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej koment. Hele, zrovna jsem přemejšlel, jestli po pár letech něco uhrajeme, když Brno hraje houby, nebo zase dostaneme sadu. Nic mě nepřekvapí. Akorát mě štve, že tam nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj už je to daný v tiplize.

Reagovat
Stenlykubik

Bude to další tragickej zápas a možna se štěstím 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Se štěstím pro koho?

Reagovat
niflheim

Pro diváky určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

diváka po včerejšku nemůže již nic překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec vyhořel to je jasná, ale Plzeň i Baník doplatili i na chyby rozhodčích, podle mě teda, hráli hezký fotbal se spoustou šancí....

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jsem neviděl. Ostrava nádherný první poločas, horší vstup do druhé půlky a konec nebudu komentovat. No a Brno nehraje ve středu hřiště špatný fotbal ale před šestnáctkou to většinou končí. Potom nějaký hrubky v obraně a je tam, kde je.

Reagovat
domingo

Dneska se mi zdálo, že M.Černý odešel do Rakouska. Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podívejme se na to z hlediska profesionálního sázkaře...., Vsadil bych dvojku, ale možná to bude nula a když vyjde Brnu standartka nebál bych se dát jedničku.....to jest česká liga

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se může Zbrojovka chytnout proti slabýmu soupeři a zvednout si sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si myslíš, že zrovna Slavia je tak slabej soupeř?

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí bylo až moc kvalitní?

Reagovat
smazaný uživatel

sázet na českou ligu bych nemohl, tam může porazit poslední prvního ... ale myslim si, že dneska to bude 1:1 Rabušic - Belaid

Reagovat
Ligter

To je tak zápas na trojtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám furt, že na české a francouzské lize se nedá zbohatnout.

Reagovat
Ligter

Už by mi to taky mohlo konečně dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2, netuším, kdy jindy by už tam Slavia měla vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, snad jo. Já už u Slavie netuším nic. Kdyby na nás závisel východ slunce, tak tu máme tříletou polární noc...

Reagovat
C-M@ster

Slavia, kdyz prijede do Brna jako favorit, tak body moc nesbira. 1:0

Reagovat
Liquid

Brno směřuje do druhé ligy a slavia jim v tom ještě pomůže, 0:1 Jarda Černý, a kéž by měl dotyčný editor pravdu a Tijany byl v základu, bohužel zde KJNCD, že upřednostňuje všechny ostatní jen ne jeho

Reagovat
Didier Drogba

další pořádná dávka vzteku o víkendu kvůli Zbrojovce?Vsadím se,že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi Brňák? Hele máš naději, poslední dobou, když Slavia jede do Brna, tak už u Průhonic prohrává 0-1 a když je na Vysočině mlha, tak je to u Jihlavy 0-2.

Reagovat
Didier Drogba

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jestli ještě víc klesnou návštěvy. Ale podle počasí to vypadá nadějně .

Reagovat
smazaný uživatel

Brno-Slavie 1:1 díval sem se do "koule".

Reagovat
smazaný uživatel

No já když se podívám na koule, tak vidím %. Potom teda 0:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

není koule jako koule.

Reagovat
ZZTOP

Brno - Slavie 1:0,gol Dostálek,protože jinýho střelce tam nemají.Jedem Flinta

Reagovat
smazaný uživatel

Máš super nick a ten tip bych bral taky.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Ligter

Grr, zrovna Žilina.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a jestli neumřeli, tak tam hrají doteď. Čekám návštěvu kola, zhruba 1800 diváků

Reagovat
Kepy_FCB

fandit budou hostům a stadion opustí v 60. min. za skandování Kometááá ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Brno uz by se mohlo chytnout a jako Brnak bych si to i pral ale bude remiza 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty ses nejakej chytrej

Reagovat
raduinho

curaku

Reagovat
C-M@ster

Na 1. pripravnej zapas Komety do Bratislavy odjelo 1000 Brnaku a kdo vi, jestli i tolik dorazi na Srbskou. Pros + Srbska = Nizky navstevy + dneska treba pripnout faktor TV a faktor 3 porazek a cca o 200 zvednout cislo kvuli atraktivnimu souperi. 1200 lidi.

Reagovat
ZZTOP

Ještě jsi zapomněl na počasí.Ale kluci už si zvykli.Kdyby tam bylo moc lidí,tak by jim to svazovalo nohy.Takže,takto to v pohodě zvládnou

Reagovat
Legolas John

1:1

Reagovat
Kepy_FCB

Brno-Slavia Praha

2 Výhra hostů 2.10

Bohemians 1905-Slovácko

0 Remíza 2.90

Liberec-Jablonec

0 Remíza 2.90

M.Boleslav-Příbram

1 Výhra domácích 1.60

Olomouc-Ústí n.L.

1 Výhra domácích 1.42

Sparta Praha-Ostrava

Padne 0-2 gólů 1.65

Hr.Králové-Plzeň

0 Remíza 2.90

Teplice-Č.Budějovice

Padne 0-2 gólů 1.67

Celkový kurs 320,64

Reagovat
smazaný uživatel

a to máš za kolik? To bych nedal ani za 10,-

Reagovat
Kepy_FCB

Já vím , já totiž chci na příštím MS mluvit v tv předpovědi místo toho páprdy ze sazkatipu..

Tak doufám že si mě tu všimnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem myslel žes to byl ty

Reagovat
Kepy_FCB

No dovol!

Takle mě tu ještě nikdo neurazil jako ty teď

Já jsem zde: http://www.youtube.com/watch?v=hqOBR_Xbw2I

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si takový drsňák, tak od teďka budu tohle já

http://www.youtube.com/watch?v=NlRhuflGRfs

Reagovat
Kepy_FCB

tak první tip si mohu odškrnout jako správný

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=Rp0ksbz0mtE

Tak tohgle bych zařídil v Brně...

Reagovat
smazaný uživatel

Remi je pes, neskutečný týpek

Reagovat
Kepy_FCB

Tj,

Tohle mě dostalo: http://www.youtube.com/watch?v=pIrvpn3k9A4

Do toho bych taky šel ale kdyby mě ten dědek přetáhl holí tak bych asi skončil v krimu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

u toho jsem se málem po**** smíchy

Reagovat
cubinho
Reagovat
smazaný uživatel

Tři body z Teplic a začínám věřit v záchranu! Dynamo - JEDEME!

Reagovat
smazaný uživatel

nečekaně celkem

Reagovat
Swarley

nádherný gól!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Zbrojo vka

Reagovat
smazaný uživatel

Sláviéé ku..a jéé... Žeby jako loni?

Reagovat
Kepy_FCB

Na Bazalech SKS takhle nikdy nehrajou

Reagovat
raduinho

Asi uz zacinaji mit z Brnaku komplex

Reagovat
smazaný uživatel

wow dneska fakt parádní góly na české poměry

Reagovat
smazaný uživatel

Tož čekal sem 2:1, ale když už padly tak krásné góly, tak by mohly obě mužstva plynule pokračovat a zápas by mohl skončit třeba 9:8.

Reagovat
smazaný uživatel

Góööööl, co se děje, zatím to vypadalo strašně a mé chmurné myšlenky se houfovaly na to, jak ty kluky po zápase sprdnu. Sotva se začnu koukat a už je tam fík. Jen tak dál...

Reagovat
C-M@ster

Neodpiskanej loket v obliceji Strestika a vzapeti tutova sance SLavie.

Neodpiskana jasna pentle a vzapeti gol Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky jasná pentle - vždy't při tý zasekávačce jednoduše uklouzl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Černého gól byl hezkej, ale ten Střeštíkův byl luxusní.

Reagovat
Shevchenko

Kde to běží?

Reagovat
C-M@ster

TV Nova.

Reagovat
Didier Drogba

kur*a Brno musíme vyhrát.......Beléd

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že na Vysočině poprchává - vždyť jsem to říkal, ještě se nezačalo pořádně hrát a už to bylo 2-0 pro Brno Já nevím, že Slavia na Brno prostě neumí...

Reagovat
C-M@ster

Tys to zakrikl, vocasu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem strašně rád, že jsem to zakřikl. Bylo načase. Ale ještě není konec.... Vlčeééék - taková tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

tak když se mrkneš na standovu reprezentační bilanci, tak je ti jasné, proč to nedal http://hanyzpage.czweb.org/grafika/nominacka.gif

Reagovat
smazaný uživatel

sice ste tragédi,ale musíte ty polorudé porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zááááááááááááááááááááááááááááááááááááááázrak, my dali druhej. Já se zblázním, já se ožeru, já... já... já... musím na hajzl....

Reagovat
smazaný uživatel

A třetíííííííííííííííííííííííííííííííí. Góóóóóóóóóóóll, sotva jsem se převlíkl, nádhera, góóóóóóól, góóól - já už nemůžu... Nádhernej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co si na tom hajzlu dělal, že ses musel převlíct ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš, nevyzvídej. Každopádně kvůli převlíknutí jsem tam šel...

Reagovat
smazaný uživatel

co to jako je? Brno se snaží a Slávie dává góly? Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas. Ještě mě někdo říkejte, že Brno sestoupí a Slavia neumí hrát. Slavia bude hrát o titul a Brno v pohodě střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno Nechápu nic!

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo dvacet. Franěk kouzlí

Reagovat
smazaný uživatel

co taky může ligový hráč nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

bude se balit Večeřa už dnes?

Reagovat
Kepy_FCB

Ho nevyhodí protože vědí že by tam nikdo nešel trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Jarůšek je po ruce vždycky ...

Reagovat
Kepy_FCB

pravda, pravda ale bez vztahu k Brnu tam nepůjde nikdo perspektivní jedině nějakej kariérní sebevrah..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Dobra one-man show

Reagovat
Staenly10

Ta obrana je strašná...

Reagovat
smazaný uživatel

oba týmy mají dneska obrany neskutečně špatné. A i zálohy dozadu nepomáhají, jak by určitě měly.

Reagovat
C-M@ster

Zapas sezony, ale pro nastrannyho. Ja u toho snad umru.

Ale ta 2. pentle pro Brno uz byla jasna snad i pro slavistickyho fanouska.

Reagovat
smazaný uživatel

mě přišla Jasná ta po zákroku Vomáčky, kdy byl v souboji pozdě a srazil útočníka zcela jasně tělem.

Reagovat
Kepy_FCB

kraj.přebor

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ta druhá měla bejt, to sudí Brno poškodil...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, přicházím o hodně, když se na to nedívám

Reagovat
Kepy_FCB

jj, třeba když komentátor přejmenoval Trousila na Dotrousila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

a Brno měla super choreo - červené sedačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele, tohle bylo hodně rozsekávající

Reagovat
Kepy_FCB

zapoměl jsem napsat ještě slovíčko - celostadionové

Reagovat
smazaný uživatel

tak tím to pokazils

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Vlček panebože.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs, toho Standu byste měli někam střelit, dobrá koruna za přestup, to je nájem na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Vlaček je dobrej, akorát neměl střídat hned v poločase, ale až na konci - to už by nestihl zazdít tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček, ne Vlaček, sorry Stando.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak dnešní mač zapadá po včerejším vyřazení tří našich týmů do obrazu současné domácí kopané.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně! A proto se těším na neděli M´U- CFC

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Okleštěkova poslední gólovka, to je na odevzdání výstroje a nazdar

Reagovat
Kepy_FCB

nebo na přejmenování na Vykleštěk když už přejmenovali Trousila

Reagovat
smazaný uživatel

ty dneska boduješ

Reagovat
C-M@ster

Oklestek spalil 2 tutovky a pri 1 sanci, kdy mel pred sebou 5 hracu a znich 3 volni tak radsi vystrelil 10 metru nad. Tenhle zolik nam moc nepomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec šťastnej konec pro Slavii, neuvěřitelné. Sympaticky hrající Brno mělo dost smůlu, i rozhodčí jim upřel pentli (na druhou stranu se párkrát upískl v ofsajdu proti Slavii), ale Slavia zlomila brněnské prokletí a šťastně vítězí. Ale nádhernej zápas z obou stran, Brno by si asi za předvedenej výkon bod zasloužilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhernej zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš, hrálo se nahoru dolů, góly padaly - i nepadaly, sudí se upískl, navíc Slavia má tři body... Já chrochtám blahem.

Reagovat
Kepy_FCB

Škoda že nepřenášejí tv naše malé fotbálky , jestli si u tohodle chrochtal tak u tamtoho bys kvíkal blahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tebe chápu "sešívko". Ale objektivně- taknle má vypadat naše liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se to líbilo. Akorát do Evropy je to strašně málo, hořely obrany, útoky nedávaly tutovky - takhle se s náročnějším soupeřem hrát nedá. Ale kdo je u nás náročnější soupeř? Ano - tohle je pro mě z GL jeden z lepších zápasů, protože jsem nadskakoval ze židle - asi tak, jako v prvním poločase zápasu Baník-Mogilev. Takovej zápas je pro mě zajímavější, než bezgólová taktická holomajzna se třema střelama metr nad břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím, Kisel, Černý...to je záloha ligy.

Reagovat
C-M@ster

Strestik, Polach, Kalabiska, Dostalek je lepsi, ale obranu a utok mame na....

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rabušič? ten by měl být v útoku silný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky jsi ho přejmenoval, snad si ho všimne Fiorentina.

Reagovat
smazaný uživatel

*Rabušic

jinak se zeptám, když už je tu Fiorentina... nemůže zahrát Ljajič na jovetičově postu do té doby než se uzdraví? uvažuju koho do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale nepočítal bych s tím. V 9. kole se vrátí Mutu a do té doby je pravděpodobnější varianta s jedním středním záložníkem navíc (Zanetti nebo Bolatti).

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc...

btw na Mutua si počkám

Reagovat
Didier Drogba

chybí Došan

Reagovat
jv

To určitě...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ne..

Reagovat
smazaný uživatel

A poďme na ně. Potřebujem body z venku,proto jedem na Bohemku!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím minimálně v plichtu! Fuck Klokan.

Reagovat
Losinho

Hlodavce snad porazíte

Reagovat
smazaný uživatel

sežerte Klokana!

Reagovat
Losinho

Odpad se nejí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Klokan je vačnatec

Reagovat
Losinho

To sice je, ale hlodavec zní hanlivějc a to je důležitý.

Reagovat
M11

!!! FCS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, je to "super" zápas v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

není chyba v obrázku ? baník jededo prahy a ne sparta do ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

ak mám čt2,nova sport,sport1 uvidím niekde spartu ?

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
Losinho

ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu den D, už se těším. Akorát se bojím, že nás po letech Sparťani překřičej bo je zatím prodáno jen 600 lístků do kotle. Ale tak, jednou to přijít muselo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam nejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

no, opravdu tam nejsem bo je dopoledne

Reagovat
smazaný uživatel

No dyt´ se divím... eště bys to stihl na hlavní "voj". Pokud si v OVě. Tagže TíVí ?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusím ho stíhat bo hlavní "voj" jede za mnou

Reagovat
cubinho

Kolik stojí lístek?

Reagovat
smazaný uživatel

130 kč do kotle

Reagovat
centos

Skoro jako do toho našeho

Reagovat
smazaný uživatel

nenaděláš nic, doby, kdy si šel na fotbal za 7 pětek už odvlál čas Ale zas stovka nikoho nezabije, přepočto si nedáš 4-5 piv, to se dá vydržet

Reagovat
centos

160

Reagovat
smazaný uživatel

co 160?

Reagovat
centos

Lístek do kotle :)

Reagovat
smazaný uživatel

na bazalech? s KF?

Reagovat
centos

bez

Reagovat
Losinho

Spartani nepřičeli 150 fandů Slovácka, takže 600+ ostraváků určitě nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

jj nepřekřičeli, ale ted jich bude víc mnohem, tak se třeba chytí, ale Baník bude nejspíš doma

Reagovat
smazaný uživatel

"Sparťané budou v nedělním šlágru postrádat potrestaného kapitána Řepku a zraněné trio Huška, Vacka a Kušníra, zatímco hosté nastoupí v kompletním složení." a pak je tip EF jasná jednička, že by se zase v redaktorech EF objevilo sparťanské srdíčko? Musíte vědět, že ACS je bez Řepky poloviční. Tady bych dal jako tip 0

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal 2ku. No a? Za ten kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

ani omylem, remíza to bude a moc hezkej zápas to taky nebude ale to mi je fuk bo proč? Bo jdu na Baník, ne na výsledek!!

Reagovat
smazaný uživatel

povíme si ty rudochu!

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička alealeale....!!! Fuj, že mě huba nebolí...

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt´ . Z naší partije nejede NIKDO ! Po prvé za 20 let fandění. Nikdo nemůže! A někdo NESMÍ!

Reagovat
centos

Manželka zakázala?

Reagovat
smazaný uživatel

nee ta nemá co zakazovat. Se rozcházím. Baby sou svinuchy. Ale nemůžu. Jedu ráno ve 3 autem do Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

A fotbal mi NIKDO nebude zakazovat! Nikdy! ..... no snad "čerti".To je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám ve výhru Sigmy, je mě jedno o kolik Doma musíme takové týmy jako je Ústí porážet. Na stránkách psali, že přijde víc jak pět tisíc lidí. Tak snad majou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tag estli neska nevyhráte tag děte do prdele. 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Blaha-Janotka,Kůča,Škerle,Vepřek-Bajer,Kaščák-Hubník,Melinho,Petr-Šultés

3:0 (1:0) Šultés 2, Hubník ... 9834 diváků ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je bez Řepky jako Gigolo bez poštěváka .. takže 02

Reagovat
smazaný uživatel

Budou se Baníkovci motat někde v metru? Nechci přijít o šálu....

Reagovat
smazaný uživatel

budou. Tak si ji neber!

Reagovat
smazaný uživatel

15.51 přijede na hlavní nádr. vlak.

Reagovat
centos

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak dneska bez klubovejch symbolů, ok

Reagovat
smazaný uživatel

klidně běž prosimtě. Neměj strach, beztak budeš mít okolo samé sparťany, beztak pojedeš na Vltavskou a nahoru, takže bez problému

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takhle jezdím no a zpátky na Hradčanskou pěšky

Reagovat
smazaný uživatel

mně je to jasný Proto to beru přes pláň bo tam je vždy minimum sparťanů a málo lidí

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ty to máš tady tak trochu jako já předtím na Ostravsku, co? akorát tady se ta rivalita moc neřeší mi příjde...a o Slávistu jsem tu ještě nezavadil....a neuvažovas už že se budeš stěhovat někdy do Ostravy, když fandíš Baníku? Jen kvůli fotbalu to ale nemá smysl že.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo mě nenapadá, já to mám v klidu a i když do Ovy jezdím rád, zůstanu tady a žes nepotkal slávistu? Dyť jich je celá praha, je potkávám víc než sparťany v poslední době

Reagovat
centos

To je směrem od Hradu, ten travnatý velký plac?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
centos

Tam jsme loni s kámoši taky šli, když jsme se vraceli z Hradu (kam jsme se dostali omylem). Bylo tam fakt pusto, akorát tam dělají ten tunel či co, tak se musí obcházet plot.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to tak, pak projdeš parčík, po schodech dolů a jdeš na tramvaj, nejlepší cesta

Reagovat
centos

Ale prd, hned za tím je Letná ;)

Reagovat
smazaný uživatel

ne, naproti Letné máš plac, staví tam ten tunel a za staveništěm máš park. Když jím projdeš, tak se dostaneš ke kivadlu, potom po schodech dolů k Vltavě a jsi na tramvaji

Reagovat
centos

Jo tak, já mluvím o opačném směru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jak to znám tak to bude dneska upracovanej fotbal z obou stran, protože budou "unaveni" z týdnu v pohárech. Takže snad to bude aspoň těsná výhra a atmosféra se přiblíží aspoň trochu tý ze zápasu doma s Poznaní.

Reagovat
smazaný uživatel

no, očekávám spíš hroznej fotbal. A atmosfera, na tu sem sám zvědav, u nás to je blbý, takže byste nás měli dát

Reagovat
JarousFCB

Prý budou lístky i Praze ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je jich tu na 400 lístků.

Reagovat
JarousFCB

A jinak jak se daří v Práglu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, přál jsem si tu bydlet, udělal jsem maturu a teď jsem moc spokojenej. Dík za optání. Co v Orlové? Vše při starým, co?

Reagovat
smazaný uživatel

a co sem viděl profil fotku, tak někde na Praze 4

Reagovat
smazaný uživatel

nn, Praha 5 na Barrandově

Reagovat
smazaný uživatel

tam je dobrá lokalita

Reagovat
smazaný uživatel

jj mám to čtvrt hoďky na metro na Smícháč. Strašně se mi líbí jak je tu vyřešená doprava. A ty bydlíš vlastně kde?

Reagovat
smazaný uživatel

když si to vemeš, koukám ti do okna resp. na sídliště přes řeku. Pokud jezdíš pařit na Anděl, tak to nebude dlouho trvat a někde se potkáme

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl jsem tam dvakrát v klubu Blázinec, to už jsem neměl moc peněz tak jsem šel tam pač je tam vstup grátis a není to tam úplně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

tam chodíme tařka každej pátek na dojezd je to tam fajn, jen holky už nejsou to co bejvávaly

Reagovat
JarousFCB

Co by se tu taky měnilo ... Jenim já jsem tady poslední léto ... stěhuju se do Jeseníku ... A makáš tam ?

Reagovat
smazaný uživatel

S rodičema nebo s nějakou slečnou? No momentálně dělám obchodního zástupce v jedný firmě, furt u telefonu, asi změním místo pokud to půjde, moc mě to nenaplňuje

Reagovat
JarousFCB

Sám ... moje matka a sestra bydlí ve stejné prdeli jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Božský Johne - jsi tu někde? By mě zajímalo, jestli doplaveš do Liberce, nebo budeš koukat doma. Ne, vážně, jak to vypadá? Stadiony drží?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tak v prvním kole Francie nenastoupili Svěrky a ani Čola. Mario odehrál celej zápas

Reagovat
cubinho

Čola je zraněný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no,vím jen o Svěrkym, o Čolovi nikde zprávy nebyli

Reagovat
cubinho

Ve čtvrtek o přestávce s Mogilevem v rozhovoru Lička říkal, že byl Čola zraněný a pokud si to pamatuju, tak snad neodehrál ani jeden přátelák...

Reagovat
centos

btw je tu nějaký Bohemák, co bojkotuje?

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musíte je porazit, když už my jsme včera zklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám.

Reagovat
sosna

Já doufám, že Ústí nepředvede to co v pondělí Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja taky...Ale je to na 96% pravděpodobne. Hrat otevřeny fotbal proti Sigmě je sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to dat rychle góla a potom kontrolovat hru a potenciálně pojistit dalším. Věřím tomu, že tým už je dost zkušený na to, že jestli povedem, tak už body neztratíme.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SIGMA !

Reagovat
sosna

...potenciálně dalšíma třema...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam představu o 5:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já bych bral aji klidně 10:0, ale spokojím se se třema bodama. Krásný zápas předvedem až proti někomu kdo nebude bránit vápno v deseti lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

i love sigma olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=CXe-5D8vEn0

tak snad to bude dnes na Letné podobné. No nic, hurá doplnit tekutiny potřebné ke kvalitnímu supportu a pak hurá ne na Letnou, ne na Spartu ale na Baník!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych si přál krásný fotbal, hodně gólů a prohru Sparty, ale že další kolo hrajem na Bazalech, tak budu věřit v utrápenou remízu 0:0 aby oba týmy padly do herní krize.

Reagovat
sosna

Reagovat
Losinho

Radši at Baník vyhraje 3:0, jeho hráči at létají v oblacích a další kolo padnou

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTAA!!!!!!

Reagovat
Liquid

kdepak, všude jedničky nebudou, asi jen v MB

Reagovat
Liquid

a Sigma, tu sem přehlédl

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, ten stadion Legie Varšava je nádherný a ten včerejší zápas, to bylo něco! http://fotbal.sport.cz/fotbal/premier-league/173380-video-arsenal-s-rosickym-v-zakladni-sestave-petkrat-inkasoval-presto-zvitezil.html

Reagovat
Losinho

Ujde, ale takhle hezkých stadionů je...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale v Polsku jenom tento a v Poznani

Reagovat
smazaný uživatel

a Lubin a Kielce jsou taky pěkné, ale neni to takovýto dobrý styl střechy

Reagovat
Losinho

Já myslel nejen v Polsku. Ale Lech má lepší, za tím si stojim

Reagovat
smazaný uživatel

jj Lech má nejhezčí v Polsku! Už se na něho těším. Ale netěším se moc na výkony, včera 1:1 na Widzewu, tam to mělo byt za 3b. Legiu tohle nakopne, nový stadion, který bdue chodit plný takřka vždy, vyhnání nenáviděných majitelů a dost solidní tým

Reagovat
Losinho

Bude to našlapaný, to je jasný. Snad se ty výkony zlepší, trochu se bojim, aby Lech nesrazilo vyřazení od rudochů

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslím, že ne. Musí se rozehrát Semir, to bude podle mě klíčové, no a nahradit Roberta, ale to se jeví jako neřešitelný úkol

Reagovat
Losinho

To je asi takový úkol, jako pro Slavii nahradit Necida = nemožný. Ale on se někdo najde, o to se tolik nebojím. Titul je reálný

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je, uvidíme s čím vyrukuje Wisla, která nezvládla předkolo EL a s čím právě Legia

Reagovat
Losinho

Já osobně se bojím víc Legii než Wisly.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
centos

Co ty karty, co se chystají na fans Lechu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaká provokace? tady nejsi na Baníku, abys musel mět kartičku aj na hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

jo toto, ale to je něco jako opencard, bez té karty se taky dostaneš na zápasy aj ven

Reagovat
smazaný uživatel

nebo zatím je to tak prezentováno, ta karta ti dá akorát slevy, ale možná si nechcou naštvat kibice, tak to zatím prezentují takto, ale realita pak bude jiná, jenomže si myslím, že aj tak by Lechiti nic nebojkotovali

Reagovat
centos

U nás to taky bylo "S KF budete mít slevu" a nakonec z toho vylezlo "S KF vám to zdrahne jen asi o třetinu".

Reagovat
Losinho

Lechiti určitě bojkotovat nebudou kvůli týhle kravině

Reagovat
Losinho

?

Reagovat
Kepy_FCB

ty jo koukám i blbá Zaglebie Sosnowiec bude mít dobrej staďák...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sosnowiec je velké město a tradiční klub, který je teď ve sračkách. On bude mít nový stadion? to ani nevím čoveče. Zaglebia Lubin má ted nový, ale o Sosnowci jsem fakt nevěděl, to se přiznám. btw. chuligánka je tam parádní!

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=iRwRTjhV9qk

ale nevím jak daleko jsou s realizací...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, čoveče, já si myslím, že od toho ale ustoupili, jelikož kdo by tohle financoval třetiligovému týmu. mrkl sem aj na jejich stránky a taky žádné info, tak uvidíme. každopádně nový bude rozhodně ve Wroclawi, kvůli euru, ale tam už je ted velké zpoždění, takže taky kdoví, jak tohle dopadne

Reagovat
Jajinek

OT :

Béčko Sigmy prohrálo v 1. kole MSFL ve Zlíně s tamním béčkem 4:0 a Kalas prý hořel jak papír....jestli má opravdu ve smlouvě s Chelsea, že musí odehrát letos něco i za áčko, tak teda potěš.

Reagovat
smazaný uživatel

Četls reportáž? Sigma dala tři tyčky a zahodila penaltu, kdežto Zlínu tam padlo všecko co vystřelil na branu. Prostě zápas blbec.

Reagovat
Jajinek

to je sice hezké...ale Zlín dal 4 góly z toho 2 pry šly přes Kalase....že se nedařilo v koncovce s ním nemá až tak moc společného....

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, zápas blbec. Když zazdíš tolik šancí, tak to padne na celý tým. Většinou to není tak, že vyhoří útok a obrana zahraje excelentně. Já bych ho ještě neodepisoval, respektive bych se nebál toho, že by eventuálně nastoupil za áčko.

Reagovat
Jajinek

já ho neodepisuju...jen soudím dle toho co jsem viděl a co o něm slyším...prostě nic moc. Zápas se mu hrubě nepovedl, proč si mám hledat berličky jak ho obhájit, šly přes něj 2 góly...a kvůli tomu, že Pospa trefí 3 tyčky tak ty chyby budou jako menší nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zápas se mu nepovedl, ale je to jeden zápas. Psotka není takový cvok aby dal do zápasu hráče který na to nemá. Věřím tomu, že Kalas bude hrát až jestli získá formu a bude pro áčko přínos. Zatím se rozehrává po zranění a formu nemá. Hodnotit ho budu až odehraje alespoň pár zápasů a v nich buď zazáří a nebo vyhoří.

Reagovat
Jajinek

to je jasné...mě jde jen o to, že si nemyslím, že by během roku měl na to, aby byl lepší než Kučera či Škerle potažmo Dreksa a mám strach, že pokud je pravda, že má ve smlouvě, že musí nastoupit na určité minuty za áčko, že to budeme muset doržet i za cenu toho, že nastoupí fotbalista, který na to aktuelně nemá.

Reagovat
$dolar$

Snad bude nastupovat co nejvic

Reagovat
centos

Liberec trénoval fandění?

Reagovat
Kepy_FCB

Hanáci též.

Reagovat
centos

Sic mají něco od nás a Jablonečáci tam po sobě řvou barvy (což nenávidím), ale lepší než nic.

Reagovat
centos

Teď jsem zapl Sigmu a to samé - Olé Sigma Olomouc, olé..

Reagovat
Kepy_FCB

Já zapl L-J a koukám že na ty povodně a liberecké poměry slušná návštěva i support

Reagovat
cubinho

Proč nehraje Hořava? Nevíte někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodim sem pro lepsi atmosferu dva krasne pokriky

Nedaleko od Ostravy

jede špína zas do Prahy

slabé mužstvo má

Blšanům se podobá

Vy ste špína český ligy

Vy ste prostě polský židi

poslký židi, poslký židi!!!

Baníčku ty jsi na nic

my opouštíme tě

to radši budu panic

než koukat na tebe.

Koukat a nudou brečet

titul nikdy nemít

to radši fandit Spartě

na Bazaly nechodit.

Tak jedeme Sparticka jedeme. Sice to vidim dneska spatne, bo bez Repy to proste z nejakyho nadpozemskyho duvodu nejde, ale treba budu velmi prijemne prekvapenej. Hlavne aby prislo alespon 10 - 12 000, bo na protilehly se pry chysta velky choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

čau komplexáku, na choreo jsem zvědavý

Reagovat
$dolar$

Paradni pokriky

Reagovat
Kepy_FCB

k tomu choreu asi tolik že u vás velké choreo nikdy nevypadá dobře a dnes navíc bude slabá návštěva takže to bude fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

u nas nevypada dobre??? rika banikovec samozrejme takovy choreo Zelezna Sparta bylo naprosto luxusni treba

Reagovat
Kepy_FCB

Ne , vaše tribuny na to nejsou stavěné a vždy použijete malé kartony

Reagovat
centos

Jako sorry, ale přečíst to fakt nešlo. Pokud myslíme to stejné.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

s těch smajlíků co tu jsou bych udělal lepší

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
centos

To nebyla otázka

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle me to citelne je dobre, na to z kolika se to sklada pismen

Reagovat
centos

Asi bych to dekodóval, ale povedené rozhodně ne-e. Dnes to dopadne stejně, pokud nebude plná tribuna.

Reagovat
Kepy_FCB

hůře bohužel, škoda papíru

Reagovat
centos

No a polovina stadionu že by stačila na choreo po celé tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono vzdycky tak kolem 60-70% navstevy je na protilehly tribune, tim padem sice nebude pochopitelne pri tehle predpokladane velikosti uplne plna, ale choreo by melo vyjit solidne. Jedine co me trapi, ze je to nakonec na ct4, coz bohuzel tu navstevu asi o par stovek snizi

Reagovat
Kepy_FCB

tipuji cca 9000 diváků - (v tom 800 našich)

Reagovat
smazaný uživatel

jak to ze vas nedorazi vic???prijde mi to docela malo na nejlepsifanouskyunas

Reagovat
Kepy_FCB

KF

Reagovat
centos

Není těch tvých deset daleko větší bída?

Reagovat
cubinho

Hodně trapné, hodné tvé úrovně

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Místo "Blšanům se podobá" se zpívá FC Toulen Ostrava.

Reagovat
centos

A stejně furt budou sparťani kvičet cosi o komplexu

Reagovat
Kepy_FCB

28/03-10 1.liga Liberec vs. Jablonec 4:2

20/10-08 1.liga Liberec vs. Jablonec 3:0

20/04-08 1.liga Liberec vs. Jablonec 2:1

19/04-07 1.liga Liberec vs. Jablonec 3:1

25/03-06 1.liga Liberec vs. Jablonec 2:0

21/04-05 Pohár ČMFS Liberec vs. Jablonec 4:1

25/10-04 1.liga Liberec vs. Jablonec 1:1

14/03-04 1.liga Liberec vs. Jablonec 0:0

06/04-03 1.liga Liberec vs. Jablonec 2:0

08/04-02 1.liga Liberec vs. Jablonec 3:0

18/02-01 1.liga Liberec vs. Jablonec 3:1

02/10-99 1.liga Liberec vs. Jablonec 0:0

14/03-99 1.liga Liberec vs. Jablonec 1:0

31/08-97 1.liga Liberec vs. Jablonec 3:1

02/10-96 1.liga Liberec vs. Jablonec 1:0

24/09-95 1.liga Liberec vs. Jablonec 1:0

Tak to jsem nevěděl že JBC má V LIB tak bídnou bilanci, tušim že dnes 0:0

Reagovat
cubinho

To snad néééé Co se dá nedat....kdo to byl? Petr?

Reagovat
cubinho

JOOOOO! Teď se to začne sypat!

Reagovat
Kepy_FCB

i v Liberci

Reagovat
cubinho

Ale vidím, že nejvíc se to sype v Bolce..konečně Příbrám dostává co proto...

Reagovat
Kepy_FCB

nemusim oba takže nezájem

Reagovat
Shevchenko

Kupovali jste si někdo nový Hattrick? Ty jejich prognózy mě zase strašně pobavily.

2. Slavia, 6. Slovan, 9. Sigma.

Reagovat
Kepy_FCB

Hattrick mě pěkně sere, ten speciál stojí stejně jak před dvěma lety a je tam o 30 stran méně. Oprachy mi nejde ale kvalita jde dolů a reklam tam je pořád hromada.

Chybí tam kolonky na zapisování výsledků, rozhovory s trenéry, historické tabulky. Mam všechny speciály od r. 1996 a je to čím dál horší (předtím magazín Fotbal).

Jinak loni Hattrick nebyl schoopen ani vydat ročenku, běžná čísla nekupuji to je maras.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Fuj ty dresy Jablonce vypadají jak inzerentní noviny.

Reagovat
Shevchenko

Taky kupuji už jen speciál, ale ten letošní je úplně tragický, za tohle nemělo cenu vyhazovat prachy.

Reagovat
Kepy_FCB

chybí tu konkurence, jsme bohužel moc malý trh.

Reagovat
cubinho

To nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé Z metru dát tyčku, to sem ještě neviděl

Reagovat
Kepy_FCB

Fuj ty dresy Jablonce vypadají jak inzerentní noviny

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohlo být 5:0 Jestli z tohohle zápasu nebudou tři body, tak toho Hubníka asi vydědím.

Reagovat
Kepy_FCB

http://fkjablonec.fanshop.cz/catalog/dresy

Prodávají si tam dresy Plzně... vandráci

Reagovat
$dolar$

LOL

Reagovat
cubinho

Řekl bych, že dneska má Sigma ještě větší % držení míče, než měla proti Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

A Hubník už znova zkompletoval hattrick jako proti Jabloncu, akorát tentokrát ze spálených 100 % tutovek.

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Ale líbí se mi ten presink, ten je parádní Ústí se asi 15 minut nedostalo za půlku

Reagovat
cubinho

To už fakt není možné!!!! Dneska už mohlo být 7-0!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!!!

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Konečně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Liberec - Jablonec

předměstí opět neprolomilo komplex ze svého nadřazeného města

Olomouc - Ústí

dle předpokladu

o týmech ze třetího duelu škoda slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, to snad není možné

Reagovat
cubinho

Tak něco podobného, co všechno dneska Sigma dokázala nedat, to jsem už fakt několik let neviděl....jestli vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl být debakl jak kráva. Tolik zahozených gólovek sem snad nikdy neviděl. Co si pamatuju tak padlo asi pět tyček. Ten poslední gól - Vašíček, břevno, Šultes, tyč, tyč, Vašíček, gól byl doopravdy luxusní. Taková haluz

Reagovat
cubinho

Jo, to vystihlo celý zápas...jako dneska by předvedené hře odpovídal výsledek 8-0

Reagovat
Kepy_FCB

pyro v kotli ACS

Reagovat
centos

Nádherné představení na poloprázdné Letné, kdy minimálně každý čtvrtý sparťan drží šálu nad hlavou, zatímco z reproduktorů zní hlasitě hymna klubu. Je to třeba, neb od minulé sezony se zatím slova ani melodii nikdo nenaučil. Naštěstí je v tomto Sparta zase úplně první v republice, tak jsem zvědavý, kdo ji bude kopírovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tohle měl bejt kus. Krásná akce

Reagovat
Kepy_FCB

To choreo sparťani zrušili...

jinak ta naše obrana

Reagovat
centos

A nejslabší útok za poslední roky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník se mě vůbec nelíbí. Proti Brnu to byla tragédie s dobrým výsledkem a dneska je to zatím tragédie proti soupeři který dokáže dávat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

umí dávat góly? No nevím, ale z těch gólovek se mělo vytěžit určitě víc

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 je sparťanský standart. Akorát ten gól padl pro Spartu až podezřele brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti soupeři, který je jednoznačně mnohem lepší..

Reagovat
homeles8

zatímco Jihočeši budou atakovat čelní pozice tabulky.

to je jasný 0:0, nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích se nám výsledkově až tak nedaří no, takže to vidím na krásnou remízu 1:2 Ještě před měsícem jsem si myslel, že budeme mít po třech kolech maximálně 3 body A teď? Stačí tři body, jsme první a tu příčku už nepustíme ...

Reagovat
smazaný uživatel

a jihočeská klika si tady pak bude vyskakovat, to víš, že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele? Jak jste včera hráli, Ondro?

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, musím do práce, nejlíp kanálama, tak ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se neděje, taky se tu dva dny neukážu po debalku v Teplicích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.surfmoney.ic.cz/

Nový revoluční způsob výdělku na internetu. Ještě než to zavrhnete, zkuste se na to alespoň podívat

Reagovat
sosna

Reagovat
$dolar$

Jedeme Viktorka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

když daj´ gol tak beru.

Reagovat
smazaný uživatel

přeju Hradci úspěch, je to sympatickej tým s dobrejma fanouškama narozdíl od Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

no to je fakt,bo Plzen fans snad ani nemá. To napočítáš na rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

a maj pěkně hnusný dresy. Snad jen ten stadion za něco ujde a pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Oni maj´ dresy?

Reagovat
Kepy_FCB

Ale nej dresy má Jablonec , na to množství reklam nemá ani kdejakej hokejovej nesmyslnej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejhorší dresy podle mně má ACS

Reagovat
$dolar$

Stadion? ty ses dneska ozral?

Reagovat
smazaný uživatel

No jako stadion je taky k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

stadion je fajn, mě se líbil narozdíl od Kladna třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu můžem vybrat tak 5-7 stánků...

Reagovat
$dolar$

Stadion je prisernej...

Reagovat
centos

Náhodou, když mají dopravu zdarma, tak je jich hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doprava zdarma, ale lístek třikrát dražší

Reagovat
$dolar$

ty bys mel hlavne smejdit prazsky kanaly...

Reagovat
smazaný uživatel

na to mám metro

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo Plzen dala fíka... BERUUUU. A ted´ otočit Hradec na 2:1.

Reagovat
homeles8

Dynamo jede na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

hnus.

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka Brno testuje 2 hanáky-Martin Hudec a Jan Schulmeister.Do týmu se vrací zpět Martin Lejsal

Reagovat
sosna

Martin byl u nás navíc, ale stoper je to suprovej, toho bych vám přál. A mladej Šumák je podle mě na hostovačce v Opavě... A Lejsal byl na hostování? Minulej rok v Holandsku chytal, nebo se pletu?

Reagovat
Didier Drogba

jj na našem webu píšou,že se vrátil z 2.německé a teď je volnej.Schulmeister by asi kdyžtak k nám šel na hostovačku.Lejsal byl v tom Heerenveenu na hostování,chytal,ale pak se zranil a vzhledem k tomu,že se jim uzdravila jejich původní jednička,tak ho už nechtěli.

Reagovat
sosna

Dobře pro vás. Je to výbornej gólman. A toho Šumáka jste té opavě vyfouki asi těsně před nosem. To teda čumim, u nás loni nehrál nic a měl se prý rozehrát ve 2.lize... Hudec byl celou minulou sezónu zraněnej, což byla pro něj smůla, protože v Německu ho chtěli, ale jak Koblenz sestoupil tak to museli přehodnotit. K nám mezitím přišel Kučera a bylo po návratu.Měl i nějaký nabídky z 2.bundesligy, ale jsem rád že ho uvidím v GL.

Reagovat
Didier Drogba

snad to vyjde,protože do brány potřebujem větší jistotu než je minelář Bureš a hlavně potřebujem stopera,kterej je rychlejší než ti naši 2 dvoumetroví klátinohové (Truska a Pepi Dvorník).....takže zadní řady Lejsal-Dřížďal,Hudec,Trousil,Husár a už to nebude 3góly na zápas,ale jen 2 nebo dokonce jen 1

Reagovat
sosna

Jestli to tak bude, tak mám obavu, že s Schulmeistrem v útoku budete prohrávat 0:1.

Reagovat
Didier Drogba

já vím no ,ale tak máme Ríšu na góly a pak se vrátí zanedlouho Došan

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej z něj blbce zase. Je to bojovník, ale nedava goly. Typicky česky utočník.

Reagovat
sosna

A má kladný vztah k chlastu.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, nevim esi i ted, ale driv.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmutovič skokan

Reagovat
smazaný uživatel

poďme všichni ruce nahoru a fanděte,když prohráváme, do prdele

Reagovat
homeles8

joooo!! HALUZ DO TOHO!!! DYNAMOOOOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Dynamo, bodík je supr

Reagovat
homeles8

Reagovat
centos

Škoda té šance na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

NO SPOTENI CESI DUFAM ZE STE SA UZ POUCILI ZE NEPODCENUJTE SUPERA KED ONOM NIC NEVIETE :))

Reagovat
centos

Já třeba fandím Žilině, ale na ty tvé sračky jsem reagovat musel

Reagovat
Losinho

V tom případě nepodcenujte uživatele deJvo, může to bejt větší blbec než si všichni myslíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele