Previews

Skotsko Premier League preview - 35. kolo

Na Celtic Parku se rozhodne, jak moc dramatický bude závěr letošní sezony ve Skotsku. Domácí Celtic by případnou výhrou vše ještě zamotal, Rangers dodá bodový zisk na sebevědomí...

Bundesliga preview - 30. kolo

Leverkusen hostí doma Wolfsburg a má poslední šanci, jak se ještě zapojit do boje o Ligu mistrů. O tu bude hrát také Stuttgart, na hřišti Bayernu Mnichov to ale bude mít obrovsky těžké...

Ligue 1 preview - 35. kolo

Nedělní zápasy hodně napoví, kdo si v příští sezoně zahraje v Lize mistrů. Nancy jede do Valenciennes a na jeho zaváhání bude čekat Olympique Marseille, který se představí v Monaku...

Primera Division preview - 34. kolo

Real Madrid může již v neděli slavit obhajobu titulu. Proti tomu budou Bilbao a Villarreal, který hostuje na hřišti Betisu. V madridském derby na sebe narazí Getafe a Atletiko, Santander cestuje na Mallorku, Valencia se s novým trenérem pokusí zažehnat krizi proti Osasuně...

Ruská Premier Liga preview - 7. kolo

Nedělní program ruské ligy začíná už před polednem středoevropského času - Tom Tomsk hostí Saturn. Odpoledne pak přijdou na řadu další dva zápasy. Spartak Moskva vyzve městského rivala FK a Lokomotiv Moskva hostí Spartak Nalčik.

Zajistí si dvě kola před koncem ManU titul?

Tento duel mezi prvním Manchesterem United a druhou Chelsea může v případě výhry hostů rozhodnout o tom, kdo se stane letos anglickým mistrem. Red Devils ovšem čeká přetěžký úkol, vždyť Chelsea v lize na Stamford Bridge neprohrála už více jak 4 roky.

Rangers vstoupí do semifinále doma, přijede Fiorentina

Skotský Ibrox Park přivítá druhé semifinále Poháru UEFA. V něm se utkají domácí Glasgow Rangers a italská Fiorentina. Pro oba týmy to bude první vzájemný zápas v pohárových soutěžích.

Bayern se poměří s překvapením z východu

V prvním semifinále Poháru UEFA se utká německý Bayern Mnichov, proti ruskému překvapení soutěže, Zenitu Petrohrad.

Souboj neporažených: Barca hostí Manchester

Fotbalová lahůdka v podobě prvního utkání mezi Barcelonou a Manchesterem United je zde. Útočný fotbal, krásné góly, skvělé individuální i týmové akce... Tím se vyznačovaly vzájemné zápasy těchto soupeřů v minulosti a to budou miliony fanoušků očekávat i nyní.

Liverpool chce Chelsea i potřetí vyřadit, začíná doma

V úterý otevírá Liga mistrů semifinálovou bránu. Už potřetí během posledních čtyř let na sebe narazí Liverpool s Chelsea. Reds zatím v obou případech dokázali postoupit, tuto sérii chce Chelsea letos ukončit a poprvé si zahrát finále.

Corgoň liga preview - 26. kolo

Trenčín sa v dohrávke 26. kola stretne na domácej pôde so Sencom a Trenčania majú poslednú šancu, ako sa vrátiť do boja o záchranu. Na Senec totiž momentálne v Trenčíne strácajú 10 bodov a Senčania sú navyše v lepšej forme.

Gambrinus liga preview - 26. kolo

Slavii čeká v Teplicích složitý úkol. Aby se červenobílí opět bodově vyrovnali Spartě musí na Stínadlech vyhrát. Podaří se Slavii umlčet kritiky, kteří jí vyčítají psychickou nevyrovnanost, nebo budeme svědky začátku konce sešívaného snění o titulu?

Primera Division preview - 33. kolo

Real Madrid hraje těžký zápas v Santanderu, ale když zvítězí, zvýší náskok před Barcelonou už na 11 bodů. Pokud Villarreal porazí Valladolid může Katalánce vystřídat na druhém místě tabulky. Pokud chce Murcia ještě pomýšlet na záchranu musí bezpodmínečně porazit Mallorku...

Serie A preview - 34. kolo

Inter může odskočit Římanům na šest bodů a čtyři kola před koncem se hodně přiblížit scudettu. Veledůležitý souboj se odehraje v Janově, kde Sampdoria hostí Udine. Oba celky myslí na Ligu mstrů a výsledek vzájemného utkání může hodně napovědět, kdo se nakonec bude radovat. Také další zápasy slibují dramatickou podívanou...

Ligue 1 preview - 34. kolo

Bordeaux ještě stále může doufat v titul a v zápase s Toulouse rozhodně nebude chtít tuto naději ztratit. Marseille se pere o třetí místo a v zápase s Lille by také neměla zaváhat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele