Eredivisie - preview 3. kola

20.08.2010, 08:30, aktualizováno 22.08.2010, 09:46
Previews
Šlágrem třetího kola bude nepochybně zápas mezi Eindhovenem a Alkmaarem. Domácí PSV se v případě výhry dostane před Ajax na první místo. Hosté naopak stále čekají na své první vítězství. Den Haag je na tom ještě hůře, o vůbec první body bude bojovat na hřišti Venla. Bez bodu je také Willem, který hraje v Utrechtu. Heracles hostí Feyenoord.
VVV Venlo - ADO Den Haag  (neděle 14:30)
Haag je kromě Willemu jediným týmem, který dosud ještě nezískal ani bod. Nyní se před ním ale otevírá velmi dobrá možnost, jak s tím něco udělat. Cestuje totiž na půdu Venla, což je určitě hratelný soupeř.

V úvodním kole prohrál Haag 1:3 ve Vitesse. Na chlup stejný výsledek se zrodil i v jeho druhém vystoupení doma proti Rodě. Začátek tedy žlutozeleným vůbec nevyšel, a tak touží složit reparát nyní ve Venlu, kde však ještě nikdy v minulosti neuspěli - dvakrát prohráli a jednou, konkrétně minulý rok, vybojovali alespoň bod.

Trenér Haagu John van den Brom musí navíc řešit velké problémy s absencemi. Řada jeho hráčů je mimo hru. Nejvíce chybět bude především brankář Robert Zwinkels a záložník Danny Buijs. Těmito dvěma to však rozhodně nekončí. Zdravotní stav nepustí na trávník dále také Mitchella Piqueho a Aleksandra Rankoviče. Svou premiéru by si naopak mohl odbýt nově příchozí Ramon Leeuwin.

Také Venlo je častokrát označováno za podprůměrný tým, přece jenom ale odstartovalo o poznání lépe. V úvodním kole sice nestačilo na Nijmegen, minulý týden však získalo tři body proti Heraclesu. Trenér van Dijk se zatím může spolehnout na velmi dobře pracující defenzívu, která dosud připustila pouze inkasování jediné branky, což je pro Venlo chvályhodná statistika. V jeho dresu neuvidíme v tomto duelu akorát mladého útočníka Michaela Ucheba a brankáře Kevina Begoise.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
V minulém kole si uřízl Feyenoord obrovskou ostudu, když nečekaně podlehl Excelsioru, nenáviděnému městskému rivalovi. Nyní tak musí pracovat na sto procent a toto zaváhání napravit, jinak by se hned na úvod dostal pod velký tlak. Ke svému třetímu zápasu sezóny cestuje na půdu Heraclesu, kde jej ale opět nebude čekat žádný snadný úkol.

S prohrou Feyenoordu proti Excelsioru se skutečně vůbec nepočítalo. Kvalita obou celků je naprosto úplně někde jinde, přesto atmosféra městského derby asi měla na o poznání méně slavnější rotterdamský klub pozitivní vliv. I když dokonce prohrával, v posledních patnácti minutách zavelel k nečekanému obratu. Vítězný gól na 3:2 vstřelil Fernandez ve třetí minutě nastavení.

Trenér Been tak určitě měl během týdne svým svěřencům co vysvětlovat. Dostat totiž tři branky od sotva průměrného celku Eredivisie pochopitelně není zrovna dobrá vizitka. Feyenoord si ale rychle spravil náladu. Během týdne totiž vyhrál duel Evropské ligy proti Gentu 1:0 a má tak nakročeno k postupu. Již v tomto zápase chyběl útočník Sekou Cissé a podobné to bude i nyní.

Almelo slibuje Feyenoordu, že do vzájemného zápasu dá všechno a rozhodně nepřipraví svému nadcházejícímu soupeři procházku růžovou zahradou. Navíc má fotbalistům z druhého největšího města Nizozemska co vracet, jelikož loni doma prohrálo po gólu Tomassona 0:1.

Do letošního ročníku vstoupil Heracles na výbornou, když doma nadělil tři góly slabému Willemu. Jenže před týdnem možná trochu zbytečně podlehl na půdě Venla. Proto má na svém kontě po dvou kolech, podobně jako Feyenoord, tři body. Pro tentokrát ale bude kouč Peter Bosz považovat za úspěch také jakoukoliv remízu. Almelo ale umí být před vlastními fanoušky hodně nepříjemné.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Utrecht - Willem II  (neděle 14:30)
Čím dál více se bohužel potvrzuje, že Willem letos zřejmě dopadne podobně jako loni Waalwijk. Fanouškům doposud příliš radosti nepřipravil a podle všeho nějaký výrazný zlom v jeho případě nepřijde. Svůj první úspěch se bude snažit pro tentokrát vybojovat na půdě v Utrechtu, kde však horkotěžko bodují mnohem věhlasnější celky.

Vedení Tilburgu během léta příliš nenakupovalo a zřejmě věřilo, že vytouženou záchranu nějak zázračně ukope. Po pouhých dvou kolech ale určitě vystřízlivělo a bude se snažit zcela jistě přivést ještě další posily, jelikož současný kádr ukázal, že na nejvyšší soutěž nemá.

Vždyť jen v úvodním kole utrpěl Willem vysokou prohru 0:3 proti Almelu, ve své premiéře před vlastními diváky naopak rozjel nevídanou gólovou přestřelku s Nijmegenem, opět to ale bohužel pro něj nedopadlo zrovna nejlépe. Konečný výsledek totiž zněl 3:5 v jeho neprospěch. Přísnější hodnocení tak z hráčů snese opět jen kanonýr Frank Demouge, dobře se ale uvedli také nově příchozí záložníci Lasnik a Hakola.

Utrecht vstoupí do tohoto duelu v pozici jasného favorita. Ke třem bodům by měl dokráčet bez nějakých větších komplikací. Kromě mnohem lepší formy se může pochlubit také o poznání kvalitnějším kádrem a rozehraností. Vždyť už v současné době mají svěřenci trenéra Tona Du Chatiniera za sebou rovných sedm soutěžních utkání! Kromě dvou v Eredivisie si zbytek připsali v Evropské lize, kde postupně postoupili přes Tiranu a Luzern až do 4. předkola, kde čelí Celticu. První zápas jim ale nevyšel, podlehli 0:2.

V nizozemské lize to však zatím jde podle plánů. V prvním kole se silným Feyenoordem sice Utrecht prohrál, o týden později si ale spravil chuť doma s Bredou. Další tři body by měl přidat také tentokrát.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - AZ Alkmaar  (neděle 16:30)
Na šlágr třetího kola si musí fanoušci nizozemského fotbalu počkat až do pozdního nedělního odpoledne. V hlavní roli tentokrát uvidíme vedoucí Eindhoven a trápící se Alkmaar, kterému start do nového ročníku vůbec nevyšel a nyní jej tak čeká další těžká překážka.

PSV rozjelo sezónu ve velkém stylu. Na začátek vyhrálo v Heerenveenu a před týden smetlo nováčka z De Graafschapu vysoko 6:0. V úvodních kolech zatím nejvíce září útočník Ola Toivonen, který má na svém kontě již pět branek! Nadšení však v táboře Eindhovenu poněkud opadlo po pohárovém klání v Novosibirsku. Zápas Nizozemcům totiž vůbec nevyšel, proti ruskému protivníkovi prohráli 0:1.

"Porážka v Novosibirsku byla pro nás skutečně rána, ale cítím, že se můžeme proti Alkmaaru opět zvednout," prohlásil trenér Fred Rutten. Ten musí řešit problémy s absencemi. V posledním utkání totiž utržil několik ran Erik Pieters, ale jeho start rozhodně není vyloučený. Po drobném zranění se zotavuje Otman Bakkal, u něhož je to taktéž závod s časem. Jistě tedy bude chybět pouze mladík Stefan Nijland.

O Alkmaaru a jeho rozpadu se toho již v médiích napsalo spoustu. Kouč Gertjan Verbeek je skutečně ve složité pozici. Z kádru, který předminulou sezónu vybojoval suverénně titul, mu toho už příliš nezůstalo, a tak podle mnohých nedopadne AZ lépe než v loňském ročníku, kdy skončil na pátém místě.

Navíc ani úvodní los Alkmaaru vůbec nepřál. Na začátek totiž dostal týmy, které touží hrát v horní polovině tabulky. S Bredou i Groningen nakonec uhrál shodně remízu 1:1. Verbeek však zatím nechce nic hodnotit. "Zápas proti Eindhovenu bude náš šestý soutěžní, takže na nějaké závěry je ještě brzy. Ty můžeme dělat až po takových deseti odehraných utkáních. Navíc před 31. srpnem nemusí být náš kádr kompletní," dodal nizozemský kouč.

Ten bude pro tento duel postrádat hned trojici svých svěřenců. Zranění na trávník nepsutí Charlisona Benschopa, Simona Poulsena a švédského středopolaře Rasmuse Elma.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - FC Twente  (sobota 18:45)
Obhájce titulu zatím nepředvádí to, co by se od něj čekalo a obhajoba titulu začíná hned od úvodních kol vyznívat do ztracena. Navíc na holandského mistra čeká také boj v Lize mistrů a zvládnout obě kvalitní soutěže na vysoké úrovni bude pro překvapení minulé sezóny zřejmě nerozlousknutelný oříšek. Nyní může dát naději sobě i fanouškům na půdě Arnhemu, který se řadí mezi kandidáty sestupu. Pokud se však opět neprosadí útok, půjde to hodně těžko.

Twente totiž doposud ani jednou ze dvou kol nedalo branku. Na druhou stranu obranná fáze funguje stejně jako v loňském ročníku na jedničku a šance na titul díky ní rozhodně žije. Twente sice hrálo s Rodou a Heerenveenem, oba tyto mančafty chtějí jasně působit v horní polovině tabulky. Arnhem se i letos asi bude pouze zachraňovat. Vstup do sezóny se mu ovšem vyvedl na jedničku.

V domácím prostředí totiž dokázal zdolat díky dvěma penaltám protivníka z Den Haagu. K tomu ani výkon na půdě favorizovaného Ajaxu nebyl úplným fiaskem. Arnhem dokázal jít do vedení a i když během chvíle domácí stav zvrátili, ještě do poločasu Vitesse překvapivě srovnalo. Jenže hosté selhali hned v úvodní minutě druhého dějství a proto bylo po zápase. Naposledy Arnhem na vlastním stánku GelreDome podlehl Enschede1:2, nyní má určitě větší šance na úspěch.

Domácí trenér Theo Bos nemůže počítat s útočníkem Julianem Jennerem, který se ještě nestačil uzdravit. Kromě něj na lavičce chybí i Kevin Diermen, Rogier Molhoek a Sinan Kaloglu, kvůli kotníku bude mimo kapitán Civard Sprockel. "Udělal jsem všechno, ale noha ještě není v pořádku," řekl Sprockel. Kouč Bos vidí soupeře jako velkého favorita. "Kdyby Enschede proměňovalo šance, zdolalo by Rodu 3:0 a remíza vůbec nemusela být. Ani proti Heernevennu nepředvedlo špatný výkon," varuje Bos před předčasným optimismem.

Kouč Twente Michel Preud'homme nebude moci nasadit Cheika Tiotého, nicméně v kádru by měl už mít uzdravené Roberta Rosalese a Sandera Boschkera. "Očekávám, že do Arnhemu přijde mnoho fanoušků a budou domácí výběr hodně podporovat. Klub měl sice v předchozí době nějaké ty problémy, ovšem letos bude chtít skončit hodně vysoko a jeho ambice jsou vcelku slušné," nesnaží se Preud'homme v žádném případě podceňovat sobotního soupeře.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.15 - 3.80 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SC Heerenveen - NAC Breda  (sobota 19:45)
Fotbalisté Heerenveenu jsou jedním z mála mančaftů, který si může stěžovat na velmi nešťastný los v úvodu sezóny. Nejprve na vlastním stánku přivítali velkého favorita PSV Eindhoven, následně se jeli prát o body na půdu obhájce trofeje z Twente. Získali sice pouze jeden bod, oba výkony však naznačily, že Heerenveen může bojovat o evropské poháry. Proti PSV mohli domácí bez problémů uhrát bod, v zápase s Twente byli v útočné fázi aktivnější.

Nyní Heerenveen přivítá Bredu, která dlouhodobě patří mezi špičku Eredivise. Ani ona neměla příliš štěstí na los a musela si tak v úvodu vypít kalich hořkosti až do dna. Nejprve uhrála cenný bod s Alkmaarem, poté dokázala hrát vyrovnanou partii s Utrechtem. Tomu ale nakonec podlehla a díky odečtu jednoho bodu je proto stále, co se týče bodů, na nule v sestupové zóně. Nyní se nepředpokládá, že by hosté získali všechny body a tak možná dočasně zůstanou v sestupové zóně.

Heerenveen zatím bude hledat recept v útočné fázi, po odchodu Geralda Sibona nemá místo v základní jedenáctce jisté nikdo. V loňském duelu, kdy byl Heerenveen v útlumu, nedokázal ani jeden mančaft skórovat a proto si oba rozdělily spravedlivý bod za bezbrankovou remízu. Domácí jsou mírným favoritem i proto, že v posledním duelu obdrželi červenou kartu dva hráči základní jedenáctky soupeře Jens Janse a Danny Gorter. A bez dvou těchto opor to půjde těžko.

Od Bredy jako outsidera by se mělo očekávat, že bude spoléhat na zadní vrátka, kouč Robert Maaskant ovšem tento styl odmítá. "V žádném případě takto hrát nechceme. Heerenveen má možná o něco kvalitnější kádr, jenže my chceme bodovat naplno a proto musíme soka přehrát naší útočnou silou," maluje si Maaskant plány.

V kádru už může počítat s uzdravenými Keesenem, Kwakmanem a Luijckxem, karetní trest vypršel Csabu Fehérovi a po zranění třísla by mohl nastoupit i Tim Gilissen. Kvůli zranění jsou ovšem mimo Anthony Lurling a Ferne Snoyl. Sílu soupeře před duelem nijak nezpochybňuje. "Domácí jsou rozhodně kvalitním mužstvem. Letos se jim povedlo klání jak s PSV, tak i s Twente a v zápase s námi budou chtít všechny body. My se je ale pokusíme překvapit," věří Maaskant.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.20 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Groningen - BV De Graafschap  (sobota 19:45)
Groningen v loňském roce přišel o naději zahrát si v kvalifikaci o Evropskou ligu díky prohře v baráži, i letos chce v každém případě bojovat v horní polovině tabulky. Nicméně zopakovat osmé místo nebude v žádném případě snadné. Letos prozatím nemá na kontě žádné vítězství, na druhou stranu doposud nepoznal chuť porážky. Teď má však ideální možnost získat všechny body, nováček z De Graafschapu totiž musel spolknout velmi hořkou pilulku.

Po skvělém domácím vítězství nad Excelsiorem byl vítěz předchozí sezóny ve druhé lize pozitivně naladěn a možná lehce věřil i na zázraky. Jenže na Philips Stadium totálně vyhořel a poznal sílu Toivonena. Ten vsítil hattrick a během dvou duelů nasázel již pět branek, výrazně proto přispěl k debaklu 6:0. Groningen naopak dokázal s mocným Ajaxem srovnat stav z 0:2 na 2:2, což bylo obrovské překvapení.

Obral tak v úvodním kole velkého favorita, vyrovnávací trefu dal čtyři minuty před koncem. O velkých ambicích přesvědčil o týden později na půdě Alkmaaru, kde se dokonce v 77. minutě dostal do jednobrankového vedení, nakonec ho ale o všechny body připravila trefa dvě minuty před závěrečným hvizdem. Hosté se představili na stadionu Euroborg naposledy před dvěma lety v nejvyšší soutěži, porážka 0:3 žádné větší potěšení určitě nepřinesla.

Nový trenér Groningenu Pieter Huistra zatím nemusí příliš měnit sestavu, i ve třetím ligovém utkání totiž může počítat se stejným osmnáctičlenným výběrem. Mimo hru je stále Tim Sparv, lehké zranění na hřiště nepustí zřejmě ani Pettera Anderssona a Dannyho Hollu. "Je úplně jedno, jestli hrajeme doma nebo venku. Máme stále stejný přístup," nesnižuje kvalitu protivníka ani na venkovních hřištích.

"Musíme si dát pozor především na krajích, kudy by De Graaffschap rád vedl své útoky. Pokusíme se předvést podobný výkon, jako v prvních dvou duelech a snad to přinese své ovoce," věří Huistra. Kouč hostujícího výběru ztratil důležitého levého obránce Purrela Frankela, který byl v Eindhovenu vyloučen už ve 4. minutě hry a do duelu proto nezasáhne. Nicméně další nepříjemnosti klub nehlásí a má rozhodně větší naději na bodový úspěch, než tomu bylo naposledy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.40 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Ajax - Roda JC  (sobota 20:45)
Ajax sice nemá po dvou kolech plný počet bodů, i když ho ještě nejtěžší soupeři čekají, ovšem dobrá forma v útoku se zapřít nedá. Navíc má Ajax také jednou nohou nakročeno do Ligy mistrů a proto začátek sezóny nemusí být úplně stoprocentní. Nyní přivítá před vlastními fanoušky nevyzpytatelnou Rodu Kerkrade, která je schopná obrat o body kohokoliv. K tomu má stejně bodů jako sobotní soupeř, může se tedy zrodit velké překvapení.

Roda dokázala hned na úvod získat bod proti Twente, poté si odvezla všechny body z Den Haagu a rozhodně proto myslí na umístění v horní polovině tabulky. Navazuje tak na loňskou sezónu, kde se díky perfektnímu závěru téměř dostala až do Evropské ligy. Ajax byl na tom, co se týče formy, velmi podobně a chybělo opravdu málo, aby dotáhl hrozivou ztrátu po podzimní části. Po remíze s Groningenem 2:2 pokračoval v ofenzivním koncertě i doma s Arnhemem.

Ten nakonec udolal 4:2 a je tedy vidět, že problémy v obraně přeci jen existují. Čtyři inkasované góly ve dvou duelech jsou pro aspiranta titulu přeci jen moc. Ajax dokázal v úvodním klání závěrečného předkola Ligy mistrů remizovat na půdě ukrajinského Dynama Kyjev 1:1, je tedy blízko vytouženému cíli. Do duelu s Rodou vstupuje jako velký favorit, doma vyhrál nad tímto soupeřem desetkrát v řadě, minule mu uštědřil debakl 4:0.

Ajax snad bude hrát poprvé v ligové sezóně s útočnou dvojicí Mounir El Hamdaoui - Luis Suarez. Druhý jmenovaný si totiž konečně odpykal karetní trest a dvě velké hvězdy tak nastoupí vedle sebe, bok po boku. Kouč Martin Jol nebude moci stále počítat s dlouhodobě zraněnými Vermeerem, Atoubou, Lodeirou a Lindgrenem.

Připraven by už ale měl být Eyong Enoh, jenž se zotavil ze zápasového zranění. "Roda je velmi kvalitní mužstvo, avšak v domácím prostředí bychom s takovým soupeřem neměli mít za normálních okolností žádný problém," vyjádři se k soupeři trenér Martin Jol.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.14 - 6.75 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Excelsior - NEC Nijmegen  (pátek 20:45)
Fotbalisté Nijmegenu v loňském ročníku příliš nevynikali a většinou se spokojili s remízovým výsledkem. V jejich zápasech diváci příliš branek neviděli a tým se pohyboval okolo středu tabulky. Letos uběhlo sice teprve druhé kolo, Nijmegen však vkročil do sezóny tou správnou nohou. Dokázal totiž dvakrát po sobě vyhrát a má plný počet bodů, k tomu okupuje druhé místo za vedoucím Eindhovenem.

Ani Excelsior se zatím v lize neztrácí. Po nepovedeném vstupním utkání na půdě dalšího nováčka De Graafschapu všechny překvapil v druhém zápase. Tedy spíše překvapil Feyenorod. V prvním domácím duelu v Eredivisi totiž nadělil kandidátovi evropských pohárů tři branky, a to nakonec stačilo k těsné výhře 3:2. Excelsior tak ukázal, že jeho síla bude spočívat hlavně ve vlastním publiku a udržení se v nejvyšší soutěži rozhodně nemusí být až zase tak těžké.

Nijmegenu se vyvedl husarský kousek na stánku v Tilburgu. Obrana sice nefungovala příliš dobře a hned třikrát inkasovala, jenže útočníci se činili a síť soupeře rozvlnili hned pětkrát. Přitom po poločase hosté prohrávali 1:2, ale díky hattricku Vleminckxe ve druhé půli výsledek otočili. Oba celky se naposledy potkaly v roce 2007 a Excelsior na vlastním stánku Woudestein soka zdolal 2:0. I nyní přes formu protivníka bude doma mírným favoritem.

Rotterdamský kouč Alex Pastoor byl velmi spokojen po minulém derby s Feyenoordem a apeluje na hráče, aby předvedli podobný výkon. "Vše se nám v zápase povedlo, v kabině byla neuvěřitelná atmosféra. Postavili jsme naší hru na skvělé organizaci a navíc jsme do útoku vštípili i trochu kreativity. Pokud takhle budeme hrát i nyní, můžeme se na našeho pátečního soka bodově dotáhnout," uvedl optimisticky trenér Pastor

Hosté se budou muset vypořádat s jednou absencí. Mimo hru je totiž záložník Thomas Chatelle, který v předchozím utkání utrpěl svalové zranění. Naštěstí má trenér Wiljan Vloet za něj celkem slušnou náhradu, Belgičan John Goossens svoje kvality už několikrát ukázal. Na Nijmegen tak v žádném případě nečeká nic lehkého, ovšem pokud uspěje, může nadále snít o dobrém umístění či dokonce pohárové Evropě. A při takovém snění se fotbal hraje vskutku s lehkostí vánku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.35 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven22009:16
2.NEC Nijmegen22006:36
3.AFC Ajax21106:44
4.Roda JC21103:14
5.Heracles Almelo21013:13
6.Feyenoord Rotterdam21015:43
7.SBV Vitesse21015:53
8.FC Utrecht21014:43
9.VVV Venlo21011:13
10.SBV Excelsior21013:53
11.BV De Graafschap21013:63
12.FC Groningen20203:32
13.AZ Alkmaar20202:22
14.FC Twente20200:02
15.NAC Breda20112:41
16.SC Heerenveen20111:31
17.ADO Den Haag20022:60
18.Willem II20023:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

že by první flek po víkendu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, PSV si to proti Alkmaaru pohlídá..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

remízka bude..

Reagovat
Stiksxx

bude no. s Rodou.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Erectdivisie

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Nijmegenu přeju po Groningenu nejvíc, chtěl sem to vidět, ale něco má přece jen přednost. Takže kéž by to byl aspoň debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Breda

Reagovat
fantomas

No vida, konečně taky někdo mimo tu tradiční trojku.

Reagovat
Losinho

Do toho PSV

Reagovat
Stiksxx

tvým názorům neskutečně fandím.

Reagovat
madridcan

Voskamp pat golov za polcas

Reagovat
Stiksxx

Nyní přivítá před vlastními fanoušky nevyzpytatelnou Rodu Kerkrade, která je schopná obrat o body kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak v 2.lige vcera Sparta Rotterdam 12-1 z toho 1 typek 8 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehraje ten ušatý kostarický kolohnát?

Reagovat
smazaný uživatel

Ah jo, už ho vidím , všimol som si jeho radary

Reagovat
fantomas

Já mám ale štěstí, déja-vu u Groningenu. Pentle a červená, jako Arsenal.

Reagovat
fantomas

A GRANQVIIIST!!!

Reagovat
fantomas

Enééé---voldsééén!

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté do Newcastlu? Twente sa skutočne rozpadá

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde Ruiz tak to bude pro Twente obrovská rána, ale dokud je v Twente, tak se s nima musí počítat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele