Anglická Premier League - preview 1. kola

14.08.2010, 09:17, aktualizováno 16.08.2010, 08:05
Previews
Newcastle se po roce vrátil mezi anglickou elitu a na úvod ho čeká hodně složitý úkol. Straky cestují na Old Trafford, kde změří síly s favorizovaným Manchesterem United...
Manchester United - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Jako poslední vstupuje do nového ročníku vicemistr z Manchesteru a hned spolu s Newcastlem zažije déja-vu. Před dvěma roky oba celky načínaly sezonu rovněž proti sobě a remíza 1:1 tenkrát odstartovala stračí cestu do druhé ligy a naopak jízdu Red Devils za dalším titulem. Na čem asi tak budou moci oba soupeři stavět letos?

Magpies svou úlohu zvládly. Očekávalo se od nich, že se okamžitě vrátí do Premier League, a to ony také dokázaly s relativní lehkostí. Už čtyři kola před koncem měly prvoligovou příslušnost zase v kapse. V zakončení vůbec nejefektivnější tým League Championship teď ale pochopitelně čeká tuhý boj o setrvání v nejvyšší soutěži. A dost možná nejtěžší oříšek hned na úvod. Vždyť Old Trafford Newcastle naposledy vyloupil v době, kdy se na svět chystal Pavel Nedvěd či Karel Poborský, tedy v roce 1972. A také doma Straky na Manchester nevyzrály devět let. K tomu všemu jim ani zpravidla nevycházejí vstupní zápasy - z posledních jedenácti strhly na svou stranu pouhé tři.

Podobně je na tom ale i Manchester, který vloni těsnou výhrou nad Birminghamem po dvou letech konečně v prvním kole zase zvítězil. Na druhou stranu za minulých čtrnáct let United na úvod podlehli jen jednou Chelsea před šesti lety, jinak přinejmenším jeden bod vždy uhráli. Za to může dost možná i fakt, že nyní startují už popáté v řadě před domácím publikem. Začínají tedy tamtéž, kde loni neslavně končili. Navzdory drtivé výhře nad Stoke tenkrát slavila Chelsea, která podobně jako Manchester finišovala ve velkém stylu a alespoň náskok jednoho bodu si zvládla uchovat.

Owen Hargreaves znovu upadl do zajetí marodky a spolu s ním bolavé koleno trápí rovněž Andersona. Tentýž problém pak sužuje ještě Ria Ferdinanda, jehož návrat se strojí až pro září. Na opačné straně barikády stojí definitivně uzdravený Andy Carroll coby vůdce stračí ofenzivní vozby a ve včasné uzdravení doufá i ex-ďábel Smith. Zato Best, Simpson, Taylor a také zadarmo získaný Gosling do hry nezasáhnou na sto procent.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.75 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Jen těžko si ať už Liverpoolští, nebo Londýňané vysnili takového soupeře pro úvodní kolo nového ročníku. Obzvlášť "obnovení" Reds, kteří si letos po dlouhé době nezahrají milionářskou Ligu mistrů, asi neradi narážejí na mužstvo z Big Four, se kterým navíc loni v lize dvakrát prohráli. K tomu všemu Arsenal start do sezony zpravidla vychytat umí.

Načasovat si dobře formu pro vstup do sezony, to Gunners vždycky uměli. Z posledních devíti pokusů se jim povedlo vítězně načít nový ročník hned osmkrát. Loni deklasovali třeba i takový Everton 6:1. Navíc Arsenal umí také konkrétně na Liverpool, ten na něj kupříkladu vyzrál pouze třikrát za minulých 18 vzájemných střetnutí. Na druhou stranu proti Kanonýrům jako obvykle mluví jejich rozsáhlá marodka. Zápasovou zátěž zřejmě zatím nesnese ani Van Persie ani Fabregas, nejistý je navíc i start Diabyho se Songem a improvizovat Wenger bude muset rovněž v obraně, z níž opět vypadl stoper Djourou.

Jak tvrdí i Steven Gerrard, Liverpool startuje novou éru. Po loňské otřesné sezoně Anfield zase hřeje všudypřítomný optimismus. Za něj může několik faktorů. Kupříkladu setrvání Fernanda Torrese, zvládnutý dvojzápas s Rabotnicki Skopje, slibné posílení v osobách Joea Colea a Christiana Poulsena, ale i odchod manažera Beníteze. V městě Beatles se navíc všichni těší na oslavu jubilejního 2000. triumfu v lize - a kdyby se jí Reds dočkali právě po skalpu nepříliš oblíbeného Arsenalu, šlo by samozřejmě o ještě větší satisfakci. Satisfakci hlavně pro Roye Hodgsona, který prvotně přišel vytáhnout Liverpool z "bryndy" a hned se může stát prvním manažerem, který za posledních více než sto let zvládl vyhrát svá první tři utkání ve funkci (odkoučoval již obě klání v Evropské lize).

Jestliže se Arsenal dost možná bude muset obejít minimálně bez jednoho z dvojice Persie-Fabregas, tak také liverpoolští zřejmě budou oslabeni o jednu svou hvězdu. Fernanda Torrese totiž už sice nepobolívají třísla, ovšem na start od začátku to ještě nevypadá. Kdežto Christian Poulsen, jenž do Anglie dorazil teprve ve čtvrtek, patrně naskočí rovnou do základu.

Mezi jedenácti vyvolenými na straně Arsenalu by neměl chybět Andrej Aršavin, dvorní kat Reds. Ten při svých dvou výletech na Anfield vsítil hned pětkrát a každý si jistě vzpomene na jeho úchvatnou one-man show z předminulého ročníku, kdy se o remízu 4:4 zasadil právě čtyřmi zářezy. Do základní sestavy se ovšem nemusí propracovat novic na soupisce Marouane Chamakh, zatímco jiná posila, stoper Koscielny, se po zranění Djouroua o své místo vedle Vermaelena zřejmě nemusí strachovat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (sobota 13:45)
Bohatí Citizens v létě opět nezaháleli a přivedli posily zvučných jmen za celkově stovky miliónů euro. Nyní se představí v prvním utkání na White Hart Lane, kde se střetnou s ambiciózním Tottenhamem.
Tři body a jedna příčka. Tyhle dva faktory od sebe dělily tyto dva kluby na konci loňského ročníku. Spurs díky vítězství 1:0 v Manchesteru získali možnost zahrát si předkolo Ligy mistrů. Oproti minulému ročníku se toho ale hodně změnilo. Tottenham vsadil na osvědčený kádr, udržel své hráče a Harry Redknapp do něj během léta nijak nezasahoval. To u City je tomu díky velkému objemu peněz arabských šejků přesně naopak.
Manažer hostí Roberto Mancini na konci sezóny jasně zdůrazňoval, že do svého kádru potřebuje přivést posily, aby zvýšil konkurenci. Z hostování v Birminghamu se vrátil brankář Joe Hart, který měl začít sezónu. Jenže rychleji, než se očekávalo, se dal po zranění dohromady Shay Given, který byl jedničkou Citizens v minulém ročníku. Tudíž se dá očekávat, že o místo mezi třemi tyčemi svedou urputný boj.
Manciniho tým navíc posílili Yaya Toure, Jerome Boateng, David Silva nebo Aleksandar Kolarov. V nejbližších dnech by se měly dotáhnout také přestupy Maria Balotteliho a Jamese Milnera. Mužstvo z Manchesteru tak s tímto potenciálem může mít jen jeden jediný cíl - zisk titulu v Premier League. S příchody jdou ruku v ruce také odchody, a tak několik hráčů muselo tým opustit, nebo je přestup jinam ještě čeká. Mezi tyto hráče patří Sylvinho, Martin Petrov, Benjani, Valeri Božinov, Javier Garrido nebo také Craig Bellamy, který se nevešel na soupisku.
Je tedy jasné, že Manchester City má mnohem silnější tým, než tomu bylo v loňském roce, alespoň podle papírových předpokladů. Není však vůbec jisté, jestli Mancini ze skvělých individualit udělá také skvěle hrající tým. Celá Anglie samozřejmě čeká, jestli se mu to povede a fanoušci City doufají, že tahle sezóna bude pro klub průlomová.
Tottenham tedy udržel kádr prakticky celý pohromadě a právě ze sehranosti a dlouhodobé spolupráce bude těžit manažer Spurs Harry Redknapp. Anglická média hodně mluví o tom, že hlavně Bale a Lennon budou mít možnost prověřit nové posily Citizens Kolarova s Boatengem, a právě tyhle dva klíčové prostory na lajnách hřiště by mohly rozhodnout celé utkání.
Pro domácí hovoří také historické statistiky. Ze dvanácti vzájemných duelů jich totiž Spurs vyhráli na svém stadionu hned jedenáct a v sobotním prvním utkání by tohle číslo samozřejmě chtěli ještě zvednout. Největším otazníkem v sestavě domácích je útok. Nejlepší pozici má trio Defoe, Crouch, Keane, jenomže nastoupit mohou jen dva z nich.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gomes - Čorluka, Dawson, Bassong, Assou-Ekotto - Lennon, Palacios, Modrič, Kranjčar - Keane, Defoe
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Given - Boateng, K Toure, Lescott, Kolarov - Yaya Toure, de Jong - Johnson, Silva, Tevez - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Stoke City  (sobota 16:00)
Wolverhampton se loni zachránil relativně v klidu. Ne tolik jako Birmingham, na druhou stranu neměl tak dlouho starosti o svou prvoligovou identitu jako jiný kolega nováček z Burnley. Nakonec z toho byla slušná 15. příčka. Pulisovo Stoke zase stoupá vzhůru pěkně schůdek po schůdku. Při své premiéře mezi elitou skončil dvanáctý, loni jedenáctý. Dodrží teď kontinuitu a dosáhne na první desítku?

Stoke při svých dvou sezonách pobytu v Premier League zažilo pokaždé jinačí vstup do nového ročníku. Poprvé o dva góly prohrál, podruhé vyhrál. Wolverhampton rovněž doteď startoval v Premier League dvakrát a pro změnu se pyšní sedmi obdrženými brankami. Takže z jeho pohledu jde o bilanci ryze špatnou. Vzhledem k loňským dvěma remízám, které se urodily při vzájemných střetnutích obou těchto mužstev, by však teď Vlci konečně mohli alespoň bodovat.

A k tomu by mohl přispět třeba i Steven Fletcher, nový doplněk k dříve osamocenému střelci Kevinu Doyleovi, nebo třetí ofenzivní eso do party jménem Stephen Hunt. Na přestupovém poli vůbec docela aktivní McCarthy mimo to přivedl kupříkladu belgického internacionála Jella Van Damma nebo jiného obránce Mouyokola. To Potters upoutali snad jen jediným přestupem, a to zrovna nedávno, když Sunderlandu přetáhli forvarda Kenwyna Jonese. Za něj vedení vysázelo na stůl necelých 10 milionů eur, čímž stanovilo nový klubový rekord a zároveň vhodně nahradilo Jamese Beattieho. Rory Delap, jen svými auty vloni vyprodukoval rovných 25 gólových šancí, tak bude mít nový, poměrně urostlý cíl.

Mick McCarthy už strojí debut pro Mouyokola, Fletchera i Van Damma, na výkon Stephena Hunta si však bude muset ještě nějaký čas počkat. Toho, stejně jako jeho krajana Doyla, trápí určité zdravotní problémy. V případě vlasatého útočníka jde o chodidlo, jeho reprezentační parťák zase laboruje s lýtkem, které by ovšem mohl vyléčit ještě včas. Podobnou diagnózu doktoři vyřkli i směrem ke Kenwynu Jonesovi na opačném konci barikády. Jistojistě ale nenastoupí Faye s Lawrencem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Birmingham City  (sobota 16:00)
Souboj komety loňské sezony s jedním z největších zklamání nabídne první kolo zbrusu nového ročníku Premier League. Přitom Sunderland měl také skvěle našlápnuto a koncem podzimu dokonce pomýšlel na poháry. Po čtrnácti zápasech bez vítězství už to ale nešlo, Black Cats se spíše bály o holou kůži. Jaký příběh asi tak Bruceovi svěřenci napíšou letos?

Oproti minulému létu, kdy si Bruce na přestupovém trhu jako malý kluk plnil snad každé své přání a nakupoval jednoho borce za druhým, letos manažer SAFC působil daleko umírněněji a soustředil se spíše na podepisování hostovaček. Takhle získal třeba Onuohu či mladého útočníka Welbecka. A to i přesto, že se údajně na finance nemusel nijak ohlížet. Naopak 24gólovému střelci Darrenu Bentovi ubyl významný parťák, neboť se Kenwyne Jones vydal do Stoke. Tak schválně, jak tahle skutečnost ovlivní útočníkovu potenci v nadcházejícím ročníku. Nebo rovnou v prvním kole, kde Mackems zpravidla nepálí ostrými. Při vstupu do předcházejících devíti ročníků Premier League dohromady nasázeli pouhých pět branek.

To Birmingham přivedl jenom dvě opravdu důležité postavy. Mezi třemi tyčemi navrátivšího Harta nahradí Ben Foster a mizernou produktivitu, obzvlášť tu v domácích zápasech, má přiživit dlouhán Žigič. Vytáhlý Srb by zároveň mohl pozměnit statistiku pravící, že v loňské sezoně Brums nejsporadičtěji z celé ligy rozvlnili síť hlavou. Přirozeně právě v této disciplíně by měl Žigič kralovat. A třeba už v zahajovacím klání, kde Birmingham potřebuje podporu dvojnásob. Úvodní zápas Premier League totiž dosud strhl na svou stranu jen jedinkrát - před sedmi lety.

Na Darrena Benta se v Sunderlandu samozřejmě bude spoléhat ze všeho nejvíce, a proto si málokdo dokáže představit jeho absenci v utkání s Birminghamem. Ta přitom nemusí být úplně nereálná, vždyť schopný střelec kvůli problémům se zády vynechal i reprezentační přátelák. Na sto procent ovšem bude chybět suspendovaný Turner a také brankářská jednička Craig Gordon, kterého zastoupí nová akvizice jménem Simon Mignolet.

Také Alex McLeish by mohl mít potíže s obsazením toho nejdůležitějšího strážce vlastní svatyně. Ben Foster totiž podobně jako Bent nemohl být kvůli zranění účasten na nedávném přípravném zápase národního výběru. Zmeškat úvodní klání by mohl také pravý bek Steven Carr, zatímco duo Parnaby-Phillips je ze hry venku už teď.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Blackpool FC  (sobota 16:00)
Proti nováčkovi z Blackpoolu začne svou letošní sezónu Wigan Athletic. Samozřejmě že pro domácí znamená tohle utkání jediné a to okamžitě zisk tří bodů. Pokud však někdo nováčka Premier League podcení, mohlo by ho to poté hodně mrzet.

Manažer domácích Roberto Martinez poslal v loňské sezóně do druhého Carling Cupu prakticky rezervní mužstvo, které v Blackpoolu prohrálo 1:4. I tenhle zápas je jasným důkazem toho, že na Bloomfield Road fotbal rozhodně hrát umějí. "Těšíme se na první utkání, ale rozhodně ho nesmíme podcenit. Už zápas v minulé sezóně nám ukázal, že fotbalisté Blackpoolu se nás nemusí bát a oni se také bát nebudou," nechal se slyšet manažer Latics.

Domácí v létě posílili o Boselliho, Al Habsiho, McArthura a Stama. Naopak pryč odešli Cywka, Kupisz, Koumas a Kapo. "Je velice těžké jít do takového utkání jako favorit, ale musíme se s tím poprat. Hráči se toho v minulé sezóně dost naučili, teď to musí zúročit a ukázat na hřišti, co v nich je," dodal Martinez. Největší potíže dělalo domácímu lodivodovi udržení Charlese N'Zogbii v týmu. O tohoto francouzského fotbalista se totiž intenzivně zajímalo několik klubů a už to vypadalo, že přestup je na spadnutí. Nakonec však N'Zogbia zůstal ve službách Latics.

Manažer hostujcího týmu Ian Holloway okamžitě po zveřejnění losu prohlásil, že se na souboj s Martinezem velice těší: "Roberto odváděl skvělou práci už za jeho působení ve Swansey. Pro mě byl také velkou inspirací, jelikož jsem od něj pár věcí pochytil. Moc se na náš vzájemný souboj těším. Naše cesta v Premier League nemohla ani začít lépe."

Bylo jasné, že se nováček z Blackpoolu bude muset posílit, aby mohl pomýšlet na záchranu v letošní sezóně. I proto do mužstva přišli Martin, Sylvestre, Grandin, Cathcart a Harewood. Všichni u mužstvu nečekaného nováčka nejvyšší anglické soutěže vědí, že k záchraně povede jen zodpovědná práce, disciplína a dřina.

Pro české fanoušky ostrovního fotbalu bude určitě také zajímavé sledovat, jak se s Premier League popasuje Ludovic Sylvestre, kterého prakticky do velkého fotbalu znovu přivedla Sparta a poté Mladá Boleslav. Anglická média totiž píšou o tom, že francouzský fotbalista by rozhodně neměl chybět v základní sestavě Blackpoolu.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Kirkland - Boyce, Stam, Gohouri, Figueroa - Diame, McCarthy, McArthur, Rodallega, Gomez - Moses
Blackpool FC - pravděpodobná sestava:
Rachubka - Cathcart, Coid, Crainey, Eardley -Sylvestre, Ormerod - Harewood, Vaughan, Taylor-Fletcher - Evatt
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.60 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Oba touží prakticky po tom samém - po umístění v první desítce. To se loni nepovedlo ani Boltonu ani Fulhamu. Teď mají na reparát přibližně stejné šance, vždyť je loni dělila pouhá jedna příčka. Jak asi za splněním svých cílů vyrazí naposledy 14., respektive 12. tým Premier League.

Oba celky letos v létě hlavně šetřily, omezené finanční dispozice jim ani nedovolovaly nic jiného. Přesto by se třeba přesun Martina Petrova na Reebok Stadium mohl klidně stát nákupem léta. Zkušený křídelník totiž přichází zadarmo, stejně jako již vloni odzkoušený Klasnič. To Fulham, který se v červenci zmohl vlastně jen na jedinou posilu (krom Greeningova opětovného získání), si svou novou akvizici musí nedobrovolně pošetřit. Phillipe Senderos, rovněž příchozí coby volný hráč, totiž ihned po svém příchodu ulehl na nemocniční lůžko a ve stavu pracovní neschopnosti setrvá dost možná i půl roku.

Cottagers byli pro změnu účastni nejvýznamnější manažerské rošády tohoto léta. Namísto Roye Hodgsona, jehož zlákal Liverpool, si totiž přivedli Marka Hughese, který dříve předváděl psí kusy s jiným menším týmem, Blackburnem. A Fulham na ukázku jeho umění nemusel čekat dlouho - hned při svém prvním a zatím posledním účinkování na lavičce Cottagers dovedl Hughes své nové svěřence k drtivému vítězství 5:1 nad věhlasným Werderem Brémy. Hned na úvod ligové sezony ovšem nedávného lodivoda ManCity čeká úkol z nejtěžších. Na venkovních hřištích totiž muži ze srdce Londýna zpravidla nevyhrávají, přičemž právě takový start si samozřejmě na Craven Cottage všichni vysnili. Jestliže tedy vloni Fulham mimo vlastní stánek bodoval naplno jen jedinkrát (!), Hughes by tenhle výkon nejradši vyrovnal hned na první pokus.

Bolton naproti tomu může zase jásat. Už popáté v řadě startuje před domácím publikem, a jestli má dodržet tradici, při níž se střídaly výhry s prohrami, protentokrát vykročí do nového ročníku vítězstvím. Vloni totiž Trotters podlehli 0:1 Sunderlandu a odstartovali tak třízápasový bodový půst. Zároveň však na Wanderers čeká mužstvo, na které nevyzráli déle než tři roky. Vždyť svůj poslední triumf nad Fulhamem datují do roku 2007, tehdy v únoru přemohli Londýňany na Reebok Stadium 2:1.

Dá se očekávat, že Owen Coyle do vítězné sestavy z utkání s Osasunou (2:0) sahat nebude. Proto by se vedle sebe opět měli postavit Elmander s Daviesem a mezi jedenácti vyvolenými by neměl chybět ani Petrov. Absence McCanna s O’Brienem tedy Coylea příliš trápit nemusí. Hůře je na tom Hughes, jenž nemůže počítat s triem potencionálních tahounů ve složení Senderos-Duff-Johnson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - West Ham United  (sobota 16:00)
V dalším utkání prvního kola anglické Premier League budeme svědky souboje dvou týmů, které uznávají stejné domácí barvy. I přes veliké problémy v poslední době je favoritem na vítězství v tomto utkání domácí Aston Villa, která v minulé sezóně obsadila šestou příčku. West Ham bojoval o záchranu a ani letos se s ním nepočítá do horní poloviny tabulky.

Oblíbený manažer v Aston Ville Martin O'Neill nečekaně týden před začátkem ligy rezignoval a nadělal tak vedení spousty problémů. Není se však čemu divit. Aston Villa se již tři roky po sobě snaží probojovat do Ligy mistrů, ale pokaždé týmu něco chybí. Ani letos to nevypadá na útok na nejvyšší příčky, protože vedení hodlá prodat jednu z opor týmu Jamese Milnera a navíc neuvolnilo žádné další peníze na přestupy. To byl hlavní důvod odstoupení Martina O'Neilla, kterého nahradil dosavadní asistent Kevin McDonald.

Toho tak čeká na úvod sezóny nelehký úkol a to dát zapomenout na odchod O'Neilla a zvládnout úvodní domácí zápas. V přípravě podávali Villains střídavé výkony. Mezi ty lepší můžeme zařadit vítězství nad Feyenoordem nebo remízu s Valencií. Mezi ty horší rozhodně vysokou porážku od Benfiky Lisabon v poměru 4:1.

Poslední dva zápasy proti sobě oba týmy sehrály minulou sezónu v rámci Premier League a lépe si překvapivě vedl West Ham. Ten doma dokázal Aston Villu udolat 2:1 po gólech Marka Nobla a Zavona Hinese. Za Villains snižoval anglický reprezentant Ashley Young. Ve druhém zápase ve Villa Parku dokázal West Ham ubránit bezbrankovou remízu.

Ve středečním přátelském zápase anglické reprezentace se v prvním poločase představila jedna z největších opor týmu Ashley Young a vedl si slušně. V poločase ho však nahradil Steven Gerrard a postaral se dvěma góly o vítězství Anglie. Ve druhé půli hrál také právě James Milner, kterého chce vedení klubu pustit do konkurenčního Manchesteru City.

Na straně West Hamu také došlo před začátkem sezóny k výměně manažera. Ital Gianfranco Zola byl nucen odstoupit kvůli tomu, že hrál s týmem o záchranu a na jeho místo přišel Avram Grant, který v minulosti trénoval například Chelsea. Ten nedokázal v minulé sezóně zachránit Portsmouth, ale přesto dostal důvěru v dalším klubu.

Ve West Hamu si Grant hned řekl o několik nových posil a ty přišly. Jedná se o Frederica Piquionneho z Lyonu, dále si z Portsmouthu přivedl Thomase Hitzlspergera a přišli také Winston Reid, Pablo Barrera a Tal Ben-Haim, který cestuje s Grantem po všech jeho angažmá díky stejnému občanství. Všechny posily by se mohly dokonce prosadit v základní sestavě. Velikým příslibem je Pablo Barrera, který se výborným způsobem předvedl na mistrovství světa v Jižní Africe.

Na straně domácí Aston Villy do zápasu určitě nenastoupí Carlos Cuellar, kterého trápí svalové zranění v oblasti třísel. Nejistý je také start Jamese Collinse, který má natažené lýtko. Do pořádku se naopak stihli dát Gabriel Agbonlahor a Curtis Davies. Na soupisce pro utkání je také James Milner, ale jelikož se rozhoduje o jeho přestupu do Manchesteru City, nedá se předpokládat, že by nastoupil.

Trenér Grant musí řešit zranění Thomase Hitzlespergera, který přijel z reprezentačního srazu s bolavým kotníkem. Koleno trápí Zavona Hinese a v případě zranění Greena by nemohla nastoupit ani dvojka v bráně Peter Kurucz, který se stále zotavuje z vážného zranění kolene.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Friedel - Beye, Dunne, Davies, Warnock - A Young, Petrov - Reo-Coker, Downing - Agbonlahor, Carew.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Green - Tomkins, Gabbidon, Upson, Ilunga, Faubert - Parker, Noble - Barrera, Cole - Piquionne.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Everton FC  (sobota 16:00)
Blackburn Rovers hostí v rámci úvodního kola Premier League na stadionu Ewood Park Everton. Rovers skončili v první polovině tabulky čtyřikrát z posledních pěti sezon a to hlavně díky dobrým výkonům na domácím hřišti. Hostující celek z Liverpoolu je ale jedním z pouhých tří týmů, které zde minulou sezonu naplno bodovaly.

Koneckonců, pro Merseysiders je Ewood Park v posledních letech oblíbenou ligovou zastávkou, svěřenci trenéra Moyese na horké půdě v Blackburnu neprohráli už šest posledních ligových zápasů.

Další sérii, na kterou mohou být v Evertonu právem pyšní, je jedenácti zápasová série bez prohry v Premier League, Toffees v lize naposledy poznali přemožitele v únoru, kdy podlehli Tottenhamu 2:1.

Trenér Blackburnu Sam Allardyce věří, že jeho tým je silnější než minulou sezonu a jedním z důvodů je hostování útočníka Dioufa z Manchesteru United.

Ani Everton nesáhl k výrazným změnám v kádru, skromný klub má za cíl udržet své největší hvězdy Cahilla s Artetou, o které je v Evropě velký zájem. Zajímavou posilou je útočník Beckford z třetiligového Leedsu. "Na hřišti má úžasný v okolí pokutového území. Svou hrou nám nabízí něco jiného,"řekl na jeho adresu trenér Evertonu David Moyes, který v Liverpoolu kroutí už osmou sezonu.

Oba trenéři mají po jedné absenci v týmu. Kormidelník Allardyce postrádá Grellu, jeho protějšek Moyes Anichebeho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (sobota 18:30)
Hned na úvod sezóny čeká nováčka z West Bromwich Albion také s českým legionářem Romanem Bednářem velmi ostrý test. Představí se na hřišti posledního mistra z Chelsea a bude chtít vylepšit bilanci s tímto londýnským velkoklubem. Jasným favoritem je také podle sázkových kanceláří domácí Chelsea.

Utkání bude mít zvláštní náboj pro manažera West Bromwich Roberta Di Mattea. Ten totiž v roce 1997 napomohl Chelsea k zisku FA Cupu svým gólem už ze 42. sekundy zápasu proti Middlesbrough. Chelsea tehdy získala tuto trofej po dlouhých 26 letech. Na londýnský velkoklub má tak plno vzpomínek. Ty však bude muset v zápase hodit za hlavu a soustředit se na to, aby jeho celek neudělal na Stamford Bridge ostudu.

Vzájemná bilance obou týmů v Premier League vyznívá jednoznačně pro Chelsea. Ta totiž dokázala zvítězit ve všech osmi vzájemných zápasech. V tom posledním v předminulé sezóně si doma poradila s West Bromwich výsledkem 2:0, když se trefili Frank Lampard a Didier Drogba. V tu samou sezónu dopadlo W.B.A. ještě hůře doma, když dostalo výprask 0:3.

Chelsea letos nebyla na přestupovém trhu tolik aktivní a hráči spíše odcházeli než přicházeli. Manažer Carlo Ancelotti již nemůže počítat s Michaelem Ballackem, Joem Colem, Decem, Julianem Bellettim a Ricardem Carvalhem, kteří zamířili zkusit štěstí do jiných klubů. Naopak jedinou výraznou posilou Chelsea se stal Yossi Benayoun, který přišel z Liverpoolu. Také díky tomu Chelsea letos není takovým favoritem na titul, jako v minulé sezóně.

West Bromwich má na svém kontě další nepříznivé bilance z Premier League. Při všech čtyřech účastech totiž pokaždé prohrál úvodní utkání a vstřelil v nich pouhý jediný gól. Český útočník ve službách nováčka Roman Bednář však letos vidí šance svého klubu jinak. "Máme mnohem silnější tým než před dvěma lety a tentokrát se chceme v Premier League udržet a potrápit nejen soupeře se kterými budeme bojovat o záchranu, ale také některé favority."

Na straně West Bromwich opustilo v létě tým hned pět hráčů a stejný počet přišel. Patří mezi ně Tamas, Reid, Ibanez, Shorey a Myhill. Ti by měli zalepit díry v sestavě a pomoci k tomu, aby se W.B.A. po dvou letech v lize tentokrát zachránilo. Romanu Bednářovi se podařilo ve vlastní generálce za reprezentaci vstřelit gól v utkání proti Lotyšsku a očekává se, že nastoupí v základní sestavě výběru trenéra Di Mattea.

Před začátkem sezóny trápilo zranění zejména českého gólmana Petra Čecha, který se omluvil také z reprezentačního srazu. Díky tomu se však stihl dát do pořádku a do prvního ligového kola by měl naskočit. Malé problémy měl také nejlepší útočník Blues Didier Drogba, ale také on by měl v pohodě nastoupit v základní sestavě. Hlavním problémem tak je odchod jednoho z klíčových obránců Ricarda Carvalha do Realu Madrid. Na pravém beku zřejmě nastoupí další Portugalec Paulo Ferreira a ve stoperské dvojici Terry s Ivanovičem.

Také trenér Di Matteo musel na poslední chvíli řešit lehká zranění. Ta potkala jednoho z klíčových hráčů Grahama Dorranse, který přijel z reprezentačního srazu s lehkým svalovým zraněním. V přátelském utkání proti Osasuně si zase poranil kotník Pablo Ibanez. Nakonec to však vypadá, že oba dva do zápasu nastoupí.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ferreira, Ivanovič, Terry, Cole - Mikel, Essien, Lampard - Anelka, Drogba, Malouda.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Carson - Jara, Tamas, Ibanez, Shorey - Mulumbu, Brunt; Morrison, Dorrans, Thomas - Bednář.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.75 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Wigan Athletic00000:00
 West Ham United00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Sunderland AFC00000:00
 Birmingham City00000:00
 Wolverhampton Wanderers00000:00
 Blackpool FC00000:00
 West Bromwich Albion00000:00
 Newcastle United00000:00
 Stoke City00000:00
 Manchester United00000:00
 Bolton Wanderers00000:00
 Blackburn Rovers00000:00
 Aston Villa00000:00
 Chelsea FC00000:00
 Everton FC00000:00
 Manchester City00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Fulham FC00000:00
 Arsenal FC00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1492)

Přidat komentář
M0rb1D4S

Bohužel stejně jaká je ta pravděpodobná sestava Chelsea, tak taková vyběhne i k večeru na trávník. Já už nechci toho zpomalovače Anelku vidět na place.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo si hlupy....nebit tam anelku drogba by tolko golov nenastrielal

Reagovat
Devil

Treba by nastrilel jeste vic...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna City a jejich prvni zapas si nechci nechat ujit ... takze v TV to fakt nikde neuvidime ?

To budete resit pres net ? tam je zase nahovno kvalita : ((

Reagovat
ajurik

Kde se dá sledovat anglická liga v TV s českým komentářem?

Reagovat
smazaný uživatel

Digi Sport bude slovensky to by mělo stačit

Reagovat
smazaný uživatel

tet ze zacatku ano ale casem by se tam meli zapracovavat cesi ale me je to vcelku jedno jestli budu met koment v ceskym nebo slovenskym jazyce

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak

Reagovat
ajurik

Stejně je to na ho*no, další sportovní kanál

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze je to vyborny hlavne kdyz ho mam zadarmo

Reagovat
ajurik

Já to nemám a jestli si mám kvůli zařídit digi tv, tak to ne.

Reagovat
Devil

Nedovedu si predstavit v jake by to bylo prdeli,kdyby Digi sport nebyl.Asi bych umrel na nasrani a Novu si vymazal z pameti....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že zlanařili Jurka? Na Nova Sport jsem ho už dlouho neslyšel...

Reagovat
KnoxXx

Minarik z STV

Reagovat
smazaný uživatel

Skáčik ...a pravdepodobne aj Blažek

Reagovat
Boban

jde se nekde na netu podivat na zaznam zapasu? nemyslim jen highlights, ale cely zapas

Reagovat
Kokesh

Určitě stáhnout ze share serverů, ne? Jinak pochybuju, že si někdo na web hodí záznam z celýho špílu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi jsem viděl odkaz na ruských serverech, ale tady ti nepomůžu.. zkus různý anglický fan fóra...

Reagovat
M0rb1D4S

Stačí se pár hodin po zápasech podívat na www.soccerpulse.com, www.tiki-taka.org nebo www.milankakabaros.com ... fotbalová fóra, kde jsou většinou ke stažení highlighty, goly a nebo celé zápasy. Ale musíš se tam zaregistrovat.

Reagovat
Boban

aha, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Na Anglickou ligu se těším víc než na vánoce. Doufám že tohle kolo budou brat body jenom domácí, a jestli někdo z těhle týmů plánuje doma vyhořet, tak to snad bude Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Dnes rozstřílím protihráče v halovym fotbálku a pozítří rozstřílíme na Old Traffordu Manchester!

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

na to zapomen

Reagovat
smazaný uživatel

fandim MU a mam vsazeny

Reagovat
smazaný uživatel

už teď je mi líto tvých peněz

Reagovat
Error

Reagovat
Boban

sazet na MU na zacatku sezony tomu rikam hrac

Reagovat
Devil

Kdo se smeje na posled,ten.......3 body zustanou na OT!

Reagovat
Boban

ja taky doufam ve vyhru, ale jde o to, ze zacatky jsou pro MU vzdycky nejhorsi fazi ligy, nehlede na soupere...

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy jsme na OT v prvnim kole remizovali, stejne tak to bude i letos

Reagovat
Boban

tedka to rozhodne Chicarito

Reagovat
Devil

Prdlačky....

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže naposledy na to byli MU se sestavou tak špatně, že Evra musel hrát v záloze, v útoku byl Campbel a Rooney ( po tom co měsíc netrénoval) a ješte se po 30 minutách zranil Carrick

Reagovat
tomasinho

Kéž by, nejlépe 2:2

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze totenham dnes vyhra s tym by mi spravil velku radost ..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude tabulka po sezoně stejná jako pod preview, tak budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by se všichni dělili o první místo? To by byly na koncu docela brutální nervy, kdyby se o konečné umístění kopala série penalt, nebo by se dokonca losovalo.

Reagovat
Boban

pro takovej blackpool by to asi byla jedina sance na zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě sem myslel pořadí týmů:) prostě je mi to jedno, hlavně když bude Arsenal první

Reagovat
ajurik

A Man. City na sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City na sestup, Tottenham třetí, s tím by se dalo souhlasit. Aji ten titul Arsenalu bych se skřípěním zubů přežil. Ale Man Utd musí bojovat o titul a Liverpoolu by byla velká škoda kdyby sestoupil. Tenhle tým musí hrát vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Live souhlasím, ti by asi měli zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat a rozmazat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky názor

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenál momentálně nemůže vyhrát ligu v Anglii.....to si myslím! Můj názor!

Reagovat
smazaný uživatel

to se říká každej rok a každej rok o ten titul bojuje

Reagovat
Boban

bojuje, ale nevyhraje... neco jako Chelsea v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

ale souhlasím stou LM .

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita Arsenalu rok od roku stoupá, letos to bude zas lepší, hlavně at drží zdraví a Arsenal bude válec

Reagovat
Boban

at vydrzi zdravi-forma a bude valec? tohle muze rict x tymu z PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to,že Arsenal už dlouho nic nevyhrál,může dle mě Wenger!!!! Až tam nebude bude ARSENAL zas vyhrávat tituly atd...

Reagovat
smazaný uživatel

není lepšího manažera než Wengera!

Reagovat
smazaný uživatel

no jistě at´ eště vydrží pár let. To potřebujem .

Reagovat
smazaný uživatel

není umění nakupovat hráče s neomezeným rozpočtem od nějakýho rusáka, Wenger z finančního hlediska udělal z Arsenalu jeden z nejlíp hospodařících klubů na světě.

Reagovat
Boban

z velkoklubu ktery vyhraval trofeje (a mel solidni bilanci) udelal skvely byznys, ale bez uspechu... ted si vezmi co je lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

pořád se držíme na špici mezi nejlepšíma, jak v lize, tak v LM, z toho, že je momentálně menší útlum v počtu trofejí bych nedělal vědu, hodně se omladil kádr a muselo se prostě šetřit, ten nádhernej stadion nebyl zadarmo, sem přesvědčenej, že do dvou let se dočkáme trofeje

Reagovat
Boban

jak uz psal nekdo driv, vychovat nove hrace trva 5 let, vam utekli a zalepili jste to zase mladymi a zase jste cekali, nemluve o vasi momentalni obrane a hodne slabemu brankari (na velkoklub)... kdyby wenger nebyl takovej palicak a koupil nekoho zkuseneho jako vudce obrany ci noveho brankare, kdyz jste na tom tak dobre, penize by sehnal o to bych se nebal...u vas je to poslednich par sezon nekonecny pribeh a jsem zvedavej jak to dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

letos už je sestava hodně zkušená, když si vezmeš: Van Persie, Chamakh, Arshavin, Rosický, Fabregas, Sagna, Clichy to sou všechno už hotoví fotbalisti, je fakt že toho pořádnýho golmana a stopera do základu by to ještě chtělo, v tomto mě Wenger taky štve, má peníze ale pořád říká, že není potřeba nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

s takovými "plky" běž do řiti. Na to se za X let nebude nikdo ptát. Vy fans Arsenalu ste "fajní". Jako vždy. To tu říkám už dluho....a vy ne a ne .... . ARSENÁL.

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky bude Arsenal oproti Chelsea nadklub, Chelsea dokud neměla za zádama rusáka s nabitou peněženkou, tak nebyla nic, průměrnej klub bez úspěchů

Reagovat
smazaný uživatel

jj když nemáte VY nic tak jen historii.... Užijte si to.

Reagovat
smazaný uživatel

ale máme jako klub plnou prkenici narozdíl od vás

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa ty si trapnej až běda

Reagovat
Boban

ekonomicky ano, ale tohle je taky sport a je treba i nejaka ta trofej u klubu jako Arsenal...a kdyz kasle na pohary a lavicku mu pravidelne kosi zraneni, tak je nekde chyba....

Reagovat
afc

OT:Williamu Gallasovi skončila smlouva v Arsenalu a nové angažmá zatím nemá. Francouzský obránce by mohl zamířit do tábora úhlavního rivala - Tottenhamu. Manažer Spurs Harry Redknapp včera potvrdil, že má o Gallase zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

kacica podal mna do suprs nepojde

Reagovat
afc

no neviem,podla Redknappa je to 50:50.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu,že CFC bude do 3 fleku.

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim ze na pohar tento rok pre CFC nebude a dufam v to

Reagovat
JIMMY-PO

Podme Spurs, musíme vyhrať a ukázať že prachy nie sú všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs? Ty a hrubas ste fajní.... Ale i takových je tady třeba.

Reagovat
afc

na com sa rehnis?sliepky dnes moze v pohode vyhrat.

Reagovat
afc

mozu

Reagovat
smazaný uživatel

V životě!!!!

Reagovat
afc

jak minuly rok,ze ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.... Slepice a Arsenal nemůžou prostě vyhrát ligu. Momentálně. Já tam zas vidím "nás", M´U,City a pak Arsenal. ale kdo ví....

Reagovat
afc

a kto sa bavi o vyhrati ligy? bavime sa o dnesnom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ tak promin´.

Reagovat
JIMMY-PO

čo je tak smiešne na Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno. Kompletně! Tento tým je . Uznávám jiné mužstva. Ale Slepice? Proč? Co to je? NIC!

Reagovat
tomasinho

A co je tvoje Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím.... přemýšlím s Romanem,že ji střelím,ale je to v jednání.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední vítěz ligy.

Reagovat
JIMMY-PO

ty si ťažký prípad... si musel byť ťažko v riti keď ste s takým nič prehrali minulú sezónu.... a ešte je smiešne že niečo také píše fan umelo nafúknutého no name klubu

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč. Jsi kluk ne?

Reagovat
JIMMY-PO

nebrečím bavím sa na tebe..a vieš že mám pravdu tak mi namiesto niečoho zmysluplného napíšeš nebreč, si frajer

Reagovat
hefy

Kdo dělal pravděpodobnou sestavu Wiganu?

Reagovat
KnoxXx

Boselli

Reagovat
hefy

Myslíš, že sám sebe nezapsal do základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že bude Bent hrať, mám ho vo Fantasy

Reagovat
Boban

taky?

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že nie sme jediný

Reagovat
mesyas

chelsea DIGI SH.IT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal snad někdy nedávno, pan Abramovič a pan Ancelotti že chystají uplnou obmněnu kádru? To vydím v předpokládané základní sestavě není ani jedna posila. Snad si zakope Ramires.

Reagovat
Boban

nejdriv se musi zbavit hracu s nadmernymi platy, protoze Abra uz do toho nechce moc sypat prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

a ma rozum ... davat nehorazne peniaze preplatenemu J.Coleovi,Decovi ....

Reagovat
smazaný uživatel

Který zápasy z 1.kola PL dávají v televizi v přímém přenosu a popřípadě na jakým kanáálu???!!Zápasy jako Tottenham - Manchester City, Liverpool - Arsenal nebo Manchester United - Newcastle stojí určitě za shlédnutí...:)

Reagovat
afc

atdhe.net,sopcast

Reagovat
hefy

Všechno na Nova Sport.

Reagovat
Losinho

Nic na Nova Sport. EPL bude vysílat Digi Sport

Reagovat
smazaný uživatel

naivita

Reagovat
Losinho

Asi žije v roce 2009

Reagovat
smazaný uživatel

... chlapi, prosím, jak to nakonec vypadá s televizními právy? Pouze DIGI TV? A jaký kanál?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Blackpool, v tabulce na EF je poslední už teď jsem zvědavý jestli se odtamtud za těch 9 měsíců odlepí

Reagovat
smazaný uživatel

OT:horto magico v podání fanoušku Pana na basketu.

http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

Reagovat
smazaný uživatel

prostě mazec.

82.pro ně

Reagovat
Losinho

Tak nám to konečně začíná

Reagovat
smazaný uživatel

a hned taková vypalovačka vo půl druhý.....asi nula

Reagovat
smazaný uživatel

aka nula ? domaci vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

kééééž by.Ale asi uvidíme skutečný City.Konečně.Silva,Boateng ,nasranej Bellamy a magor z itálie jako stratég

Reagovat
Losinho

Bellamy hrát nebude, nemýlím-li se. Ale z tribuny by mohl po Mancinim něco hodit, aby nebyla nuda. Ale i přes všechny posily, Citizens stejně potáhne Carlos.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlito je tam jedinej kterej splňuje můj požadavek v kategoriii "sympaťák"A teď snad ten Silva.Jinak budu kure*sky fandit Spurs ač fan AFC.Slepice tam mají 10 sympaťáků z 11

Reagovat
Losinho

Já budu fandit Carlosovi

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct.Budu fandit Slepicím.A zapoměl sem u City na Irelanda a Shaye jako na sympaťáky

Reagovat
Losinho

Hlavně kvůli City dost zajímavej zápas, sem zvědavej na jejich sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky....ale doufám,že nevyhrajou love(ikdyž Spurs......ehmmm.....)

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Už to říkám posté, dnes vyhrají hosté

Reagovat
Losinho

Tohle kolo bych to bral

Reagovat
smazaný uživatel

0 jak vyšitá

Reagovat
tomasinho

100. pro Chelsea mimo big 4

Reagovat
smazaný uživatel

102 pro LFC v boji o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro to aby byl Scouser věčně sedmej a ve stínu MU

Reagovat
tomasinho

Chelsea bude stejně vždycky ve stínu LFC, takže mi je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko, kdy že jste to naposled vyhráli titul? Momentálně vám zbejvá jenom Joe Cole a ta vaše podivná hymna....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím United a Liverpool pro mě bude vždycky větší soupeř. Je to tradiční rival a aji když se mu nedaří, tak North West derby pro mě bude anglický zápas roku. A nezáleží na tom, jestli je Liverpool schopný vyhrávat trofeje. Anglie je hodně o tradici a historii a tady je Liverpool kolos, kterému Chelsea nemůže konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nikomu neberu. Jediná věc co mě dokáže nasrat je, když nějakej matlák napíše, že CFC nemá historii, přitom o ní třeba nic neví. Samozřejmě, že má, jen nezvedala trofeje nad hlavu tak jako kdysi LFC.

Reagovat
tomasinho

Matlák, který toho ví 5x víc než ty. Historii má každý tým, to jí nikdo nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký, že sis toho matláka přivlastnil, i když jsem vůbe cnemyslel tebe, když jsi tu větu nenapsal víš toho 5x víc než já? Škoda, že to není pravda.

Reagovat
tomasinho

Bohužel pro tebe to pravda je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaž to, já tady se svými dobrými znalostmi chodím už od doby, kdy ty jsi dělal ještě předáka na pískovišti.

Reagovat
tomasinho

Tak teď jsi to zabil. Inteligence fandů Chelsea je úchvatná, čest vyjímkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Až si tu přestaneš honit tričko, tak se pak k takovejm jako ty budu chovat inteligentně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

O tituly moc nejde. Wolverhampton Wonderers je pyšný tým s bohatou historií a má jenom tři tituly z padesátých let. Ale spoustu let hrál na špici a dokázal si vybudovat obdiv a úctu. Aji když se dneska nepočítá mezi špičkové týmy, tak angličtí fanoušci ho tak pořád vidíjou. V Anglii se zkrátka bere tahle tabulka http://www.statto.com/football/stats/england/all-time-table, než ta loňská konečná.

Reagovat
afc

na to ti krleš na pise,ze chod s tym do riti

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

si mě rozbil.Škoda jen že se to nikdy nedozvíš že to byla reakce na tebe

Reagovat
afc

na mna?o com kecas?

Reagovat
smazaný uživatel

o velkým třesku

Reagovat
afc

parada

Reagovat
smazaný uživatel

utíkej do krytu,za chvíli to vypukne

Reagovat
smazaný uživatel

a toho krleša si nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však jo, o tituly nejde. Však CFC jako Wolves takhle taky lidi vnímali, Romanem se to všechno změnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no V Anglii by se to stávat nemělo. Ta by měla zůstat jako skanzen třicátých let dvacátého století pořád stejná.

Reagovat
Swarley

mě se líbí, že podle téhle tabulky by tak "veleúspěšný" tým jako je Chelsea nehrál ani PL

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká, že Chelsea je veleúspěšnej klub? Možná kinder fans a ty se nedaj brát vážně.

Reagovat
Swarley

tak se potom ani v nejmenším nezkoušej porovnávat vás s Liverpoolem...

Reagovat
smazaný uživatel

Počet itulů? To se srovnávat nedá. Ale momentální situace? Tam je Chelsea neporovnatelně už dlouhodobě lepší. Dívat se pořád jenom do minulosti bych fakt nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

trotle... miluju takové fans.

Reagovat
Losinho

Třeba to chtěl napsat takhle: "Chelsea bude stejně vždycky ve stínu NEÚSPĚCHŮ LFC, takže mi je to jedno."

Reagovat
tomasinho

Kolik těch úspěchů ma oproti LFC Chelsea?

Reagovat
Losinho

Málo, ale většinu v poslední době. Ale Pool by měl nahoru, když už zmizel Benitéz.

Reagovat
smazaný uživatel

Typek 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

krleš je starý známý.5ekl bych jako Windows 95

Reagovat
tomasinho

Come bakc, when you´ve won 18 titles.

Reagovat
Boban

nerikali tohle scousers MU, kdyz se rozjeli pod SAFem?

Reagovat
Boban

*kolem 90. let

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že jsi chtěl napsat, že Torres bude vždycky ve stínu Drogby, ale odpouštím ti.

Reagovat
Losinho

*Téveze

Reagovat
smazaný uživatel

Persieho a šamáka

Reagovat
Losinho

Tak zrovna Šumákovi moc nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě hrál dost dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

mártymu nevěř.Tenhle kluk je skvělej.Pro AFC stavěnej,skleněnej taky není a branky umí dávat(i zahazovat).A to je můj nejoblíbenější hráč AFC Nick

Reagovat
smazaný uživatel

nejoblíbenější hráč Nick?? tak to opravdu nechápu, čím si získal tvoje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

tank

Reagovat
smazaný uživatel

tank?

Reagovat
smazaný uživatel

T-A-N-K

Tank je silně obrněné bojové vozidlo na housenkových pásech, jehož primárním účelem je likvidace nepřátelských pozemních sil přímou palbou. Moderní tanky se vyznačují velkou palebnou silou (přičemž jejich nejobvyklejší hlavní výzbroj představuje kanón) a vysokou úrovní pancéřové ochrany a mobility. Mohou se vysokou rychlostí pohybovat terénem, nejsou ale určeny pro nepřetržitý boj, neboť potřebují pravidelnou a náročnou údržbu a časté doplňování munice a paliva.

Tank je nejlépe pancéřovaný bojový prostředek ze všech pozemních bojových vozidel a nese z nich nejefektivnější protitankové zbraně. Tyto charakteristiky společně s intenzívním hlukem, který vydává pohybující se tanková formace, dělají z tanku jednu z nejobávánějších zbraní na bitevním poli, ceněnou pro šok, který působí na jiné typy jednotek. Tanky mohou být nasazeny v boji samostatně (obvykle v přehledném terénu) nebo v kombinaci s ostatními typy zbraní, zejména dělostřelectva a pěchoty (bez podpory pěchoty se tanky zpravidla neobejdou při boji v málo přehledných terénech, jako je les, město, nebo hustá vysoká tráva).

Reagovat
smazaný uživatel

no a?? já se bavím o fotbalistovi, ne o bojové technice, si ožralé nebo co??

Reagovat
afc

asi svojou skromnostou

Reagovat
smazaný uživatel

máš s tím problém?

Reagovat
afc

podla toho ako odpovies,takze cim si ziskal tvoje sympatie?

Reagovat
smazaný uživatel

tank

Reagovat
smazaný uživatel

já ho mam taky rád hlavně v reprezentaci hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

já i v klubu.Ono tady i z těch "dlouholetejch" fans zapomíná že ten kluk dává goly všude.V birminghamu v premiership,v AFC v Premier League a o repre nemluvím.Uzdravil se RvP a najednou Nick nedal 15 golů.Pokrytci.......

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si jako fanoušek Arsenalu jo??

Reagovat
Losinho

107. pro Losinha

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že je to možné Chelsea a Manutd v Big Four určitě budou. Dokonce bych řekl, že letos zůstane Big Four zachována... takže Manutd, Chelsea, Pool, a Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

nerealne ... chelsea ako jedina dokaze konkurovat City

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

City je jako Boleslav. Posiluje a posiluje, ale jestli brzo nedokáže využít zaváhání favoritů a uhrát dobré umístění, tak postupně spadne zpátky do lepšího průměru. Jako sem jim nevěřil loni a předloni a předpředloni, tak jim nevěřím ani letos.

Reagovat
smazaný uživatel

City by museli nakoupit trochu jinak, aby to bylo na titul...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ľudia, neviete cca ktorí hráči dnes nastúpia v obrane Wolves?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, Owenovi chybí 2 góly aby se dostal do top5 střelců Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že ty dva fíky vstřelí LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem

Reagovat
vladis271

neverím, že niekedy strelí gól Liverpoolu v drese manU, ale uznávam, že by ma veľmi zaujímala jeho reakcia a správanie po góle

Reagovat
smazaný uživatel

Libal by znak na dresu pod Kopem

Reagovat
Lorcan

Kladiváři dneska budou bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Niektoré anglické média špekulujú, že LFC už je v rukách nového vlastníka, iné, že predaj je na psadnutie, klub vydal bezduché prehlásenie, že predaj prebieha, zrejme s úmyslom upokojiť rozbúrené vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsem zvědavej na ty sestavy a jak kdo bude hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám v útok Malouda-Drogba-Sturridge, jak to bude složené za nima je mi relativně fuk, vzhledem k tomu, že v záloze je jediná možnost (Mikel-Lampard-Essien) a v obraně chybí stále Alex s Bosingwou..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať už tam nevidím Anelku. A doufám ve výkony Kalua z posledních zápasů minulý sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je palič, hraje stejně jako poslední 3 roky... Já doufám v to, že se dostane před něj na křídlo Sturridge, líbí se mi tam

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge na křídle jsem ještě neviděl, ale budu ti věřit, určitě lepší než Kalou. Jaká je šance, že dneska nastoupí v základu?

Reagovat
tomasinho

S tvýma znalostma bys to měl vědět ne? A na křídle jsi ho neviděl a víš toho víc jak já?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, tak jsem asi neviděl ani jeden zápas v přípravě ani CS, ne? Já neříkám, že jsem co se týče fotbalu chytřejší, ale to tvý osočování jako bych neměl přehled se mi nelíbilo.

Reagovat
tomasinho

Já tě neosočoval

Reagovat
smazaný uživatel

V CS hrál z křídla a během těch 30ti minut 3 pěkné průniky a z jednoho padl gol... Šance asi nulová, je před ním Kalou a Anelka...

Reagovat
M0rb1D4S

Alex nechybí, už se uzdravil a do dnešního zápasu by měl nastoupit, takže ta obrana bude nejspíš Ferreira, Alex, Terry, Ashley

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Alex uzdravil, tak doufám, že Ferreira na tribunu a Ivanovič napravo

Reagovat
M0rb1D4S

Já jsem blbec sem si neuvědomil že máme napravo Ivanoviće

Reagovat
smazaný uživatel

Štve mě, že ten první zápas neuvidim, na druhou stranu koukat na Citizens letos nejspíš nebude nic příjemnýho

Reagovat
smazaný uživatel

příjemnýho asi né....

ale zajímavý určitě

Reagovat
homeles8

Už se těšim a nejvíc jsem zvědavej na výkon Ferreiry

Reagovat
smazaný uživatel

no u vás sem zvědavej na drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju:

Tottenham Hotspur - Manchester City 1:2

Wolverhampton Wanderers - Stoke City 0:0

Sunderland AFC - Birmingham City 1:0

Wigan Athletic - Blackpool FC 2:0

Bolton Wanderers - Fulham FC 0:1

Aston Villa - West Ham United 3:1

Blackburn Rovers - Everton FC 0:2

Chelsea FC - West Bromwich 6:0

Liverpool FC - Arsenal 2:0

YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

chachare tak koho prcáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

To nejdulezitejsi ti tam chybi!

Reagovat
vladis271

njn, Straky asi na úvod porazíte ako veľmi rád by som sa mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy chladnej začátek......0

Reagovat
smazaný uživatel

CFC-WBA 6:0? To se mi moc nezdá, že by byl na rozjezd takovej kotel, ale uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj tip?usmolený 1:0

Reagovat
Devil

3 body pro nas-jasna paka. Kolik se spali ci promeni sanci,to uz se uvidi.Kazdopadne to vidim na jasnou prevahu MU.

tip-3:0

Reagovat
smazaný uživatel

já reagoval na to chelski( )

ale i vy se budete trápit tradičně

Reagovat
Devil

Tak pokud se budem trapit jak tradicne,tak budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

s WBA to tak snadný jak se zdá nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, i když pokud to Ancelotti dobře poskládá, tak by problém být neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebylo jako s Hullem loni...i když výhry v poslední minutě těší nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ale 6:0 jsou přehnaná očekávání...

Reagovat
minoLFC

konecne...city v londyne neverim, ale na zapas sa tesim

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
vladis271

aj ja....patrím k vyvoleným s DigiSport

Reagovat
minoLFC

patrím k vyvoleným s rýchlym internetom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

slepice s miliardářema

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozháže mě to kodeky?

Reagovat
smazaný uživatel

asi né.Valí to pro mě na neznámým přehravači,ale nic sem neinstaloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej spatna adresa ... nebo to tam bude az pri matchi. Neznam to, dik

Reagovat
smazaný uživatel

vydrž na začátek zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi mě asi něco uniklo ale... co se děje, že nova sport nevysílá dneska ani zítra ang. ligu?

Reagovat
homeles8

prej malá sledovanost, tak to zrušili.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se na ty tragédy měl dívat?

Reagovat
homeles8

ty

Reagovat
smazaný uživatel

přiznávám se....byl sem to já

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláte legraci? já jsem byl asi v ten moment kdy se o tom hovořilo v tahu.. takže.. tohle je pro mě novinka.. co mě fakt rozzuřila. asi jsem jedinej kdo se to dozvěděl tak pozde, co? :

Reagovat
smazaný uživatel

Homeles válí

Reagovat
smazaný uživatel

koupili to rumuni

www.digi.tv

Když máš satelit seš v pohodě-jestli nemáš tak seš v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

asi si ho pořídím....

Reagovat
smazaný uživatel

ale stojí to jen 260 kaček.Ale nemáš sport 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

bacha itale!!!!

Reagovat
mickey mouse

snad jenom sport 2 chybí ne?sport 1 tam je myslím...jinak co na tom digi sportu budou dávat za fotbaly? PL a Serie A ?

Reagovat
mickey mouse

snad jenom sport 2 chybí ne?sport 1 tam je myslím...jinak co na tom digi sportu budou dávat za fotbaly? PL a Serie A ?

Reagovat
smazaný uživatel

jednička zůstane/asi/ ale španělsko je na dvojce(za příplatek).Na jedničce bude rusko,francie,portugalsko a HLAVNĚ

MAĎARSKO!!!

po tom sem toužil celej živott!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už to zkoušeli s Madary vloni.. to víš.. madarska tv..

Reagovat
mickey mouse

takže sport 2 můžu mít za příplatek?

Reagovat
smazaný uživatel

jo u mně na upc je to takhle:

klasika nabídka 500

+kanály Cs film,viasat 2,za příplatek kilo a dostaneš k tomu jejich settopbox.A platíš 6kil.játo mám i s jejich inteernetem za 1200 měs. ale net mají velmi dobrej poslední rok.to si nestěžuju na ně.Ale celkově UPC

Reagovat
smazaný uživatel

mám to obdobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio ale nehraje anglickou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem koukal co nabízej.. chudáci. vrrrr. už aby bylo 28.8. a start Serie A...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konec čekání, maraton PL je tu zpět, škoda, že návrat k internetovým přenosům...

Reagovat
smazaný uživatel

čekám, že dneska City shoří jak papír, tenhle tým nemůže fungovat

Reagovat
homeles8

aby jsme se nakonec všichni nedivili.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Není někde tv program Digi Sportu?

Reagovat
smazaný uživatel

OT:přikoupil si to někdo(objednal) to digi tv?Prej začínají až dnes

Reagovat
smazaný uživatel

možná na parabola.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej už je to skoro hotovka: Masch -> Barca / Hleb ->LFC

Reagovat
mickey mouse

Hleb + několik eur?

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si představit Sašu v tom zkur*eným dresu

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni to..

Reagovat
smazaný uživatel

z té pseudočtyřky vás nemám rád nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

já to chápu, ale to nemůžeš prostě napsat, že bys ho u nás nerad viděl ? Určitě by to bylo lepší, než to co si napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl bych hleba u vás rád.já mám stejně rád pochybný zypy fotbalistů Před Sašou to byl Ray Parlour Ted je to kopyto Nick ale je to vynikající hráč.

Kdežto Live je mi nesympatický.Sem vlastně jinačí,protože mám, rád n!Goga

Reagovat
smazaný uživatel

a i Lucase!!!a bez ironie!

Reagovat
vladis271

15 mega...ale Roy povedal, že ponuka neprišla

Reagovat
minoLFC

on číta asi nejaký bulvár -premiership.cz

Reagovat
kitas

Prosím Vás máte uz niekto doma DIGI TV ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho, ono těch satelitních společností není zas tolik ne? Divím se , že to tu nemá víc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nova sport není ani jeden zápas z anglické ligy?

Reagovat
Tomekcz

myslim ze tam bude FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

radši mi řekněte, jestli bude hrát Lampard prosím

Reagovat
minoLFC

za anglicko áno, bohužial

Reagovat
smazaný uživatel

bohudík...ta čtverka konečně bude sedět.Ale až převezme Anglii Mancini.Kapelník pohoří

Reagovat
KnoxXx

jeden horsi ako druhy

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial ...... ???

Reagovat
minoLFC

jo bohužial, chodca tam netreba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

coho palcujes?usaty Lampard je najvacsi traged v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ušatej seš ty blbečku.Fat Frank je budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... chlapi, prosím, jak to nakonec vypadá s televizními právy? Pouze DIGI TV? A jaký kanál?

Reagovat
smazaný uživatel

Digi Sport, dnes to rozjeli....

Reagovat
smazaný uživatel

... ale který anál , díky

Reagovat
smazaný uživatel

1.chelsea

2.liverpool

3.arsenal

4.city

5.spurs

6.mutd

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa přeci jenom přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin Nolan kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych tam viděl Smudge...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to hodnotil kladně, Kevin má jistotu v A-týmu, už má zkušenosti s kapitánskou páskou, má vliv mezi hráči a dokáže střílet branky (i když nevim jak mu to bude střílet v PL)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hodinka

Reagovat
smazaný uživatel

... ManU prý budou mít v příští sezóně růžové dresy, konečně

Reagovat
kitas

a kolko vás to mesačne víde ? (DIGI TV)

Reagovat
smazaný uživatel

... 260 kachli

Reagovat
Counter

OT: Wenger podepsal smlouvu do roku 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Danny Larkin

Hart-Richards Kolo Touré Kompany Kolarov-de Jong Barry Yaya Toure-SWP Silva-Tevez

tak to sem na ně zvědavej, jak to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ROBINHO?!!!!

Reagovat
Danny Larkin

na tribuně

Reagovat
Counter

Gomes; Corluka, King, Dawson, Assou-Ekotto; Lennon, Huddlestone, Modric, Bale; Crouch, Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Keane?

Reagovat
Counter

Lavička. Máš ho ve fantě?

Cudicini, Bassong, Kaboul, Giovani, Palacios, Keane, Pavlyuchenko

Reagovat
smazaný uživatel

já ho mám ve fantě jako kapitána :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Spuds mam akorat Dawsona ... spis me mrzi ze Robbie tahnul strelecky Celtic, v priprave byl pry taky vyborny a stejne nic .. pritom ma na jasnej zaklad v 16 z 20 tymu PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
Devil

To nikoho nezajima.....

Reagovat
afc

chudak Ade

Reagovat
Losinho

Hart -Richards Kolo Touré Kompany Kolarov -de Jong Barry Yaya Toure -SWP Silva -Tevez

Reagovat
Losinho

Ještě že nehraje aspon Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro spurs a nazdar :)

Reagovat
smazaný uživatel

... jj, Harry umí

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavany rozestaveni, jen jsem cekal spis Zabu a Adama misto Micaha a SWP.

Reagovat
smazaný uživatel

snad Tottenham vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

... vyhraje určitě

Reagovat
Counter

Come on City!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Máš vsazeno?

Reagovat
Counter

Ne, ale v zápase se Spurs na WHL přeju komukoli. Redknapp z toho snad chytne nezastavitelný tik a aspoň několik týdnů nebude plkat hovadiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

není to ani vtipný

Reagovat
Losinho

Třeba si vsadil...

Reagovat
SunFells

To asi nebude ten důvod.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

už mám Digisport !

Reagovat
afc

vraj po pici kvalita

Reagovat
Cantona

musím povedať že kvalita je výborna, samozrejme tí čo nemajú digitv to budú mať blbé

Reagovat
smazaný uživatel

ty stastlivec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

a dobré? i když zatim brzo já si to objednám asi někdy během příštího týdne

Reagovat
smazaný uživatel

a já kokot před dvěma měsíci zrušil DigiTV :((((((((

Reagovat
smazaný uživatel

není to ani vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

given-richards,touré,kompany,kolarov-yaya,de jong,barry-wright,tevéz,silva

Reagovat
smazaný uživatel

gomes-čorluka,king,dawson,ekotto-lennon,modrič,huddlestone,bale-defoe,crouch

Reagovat
smazaný uživatel

no to je záloha tvořivých yaya,de jong,barry

Reagovat
Tomekcz

v 60. minute pride Keane a soupne tam 2 goly = 2:0

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Losinho

Ona už nevysílá ani Prima Cool?

Reagovat
mickey mouse

ne

Reagovat
smazaný uživatel

pro střední evropu pouze digi tv tuším.

Reagovat
mickey mouse

nevíš na jak dlouho mají licenci?

Reagovat
smazaný uživatel

3 nebo 5 let, ted nevím.

Reagovat
mickey mouse

aha ,tak to si to koupím

Reagovat
Footballer

3

Reagovat
mickey mouse

Konečně, dneska začíná pořádný fotbal

Reagovat
Tomekcz

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si loni poridil satelit hlavne kvuli Premier league a pak takovahle podelavka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Rumunský DigiSport na Sopcastu jede slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Sop cast

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase tempo..miluju premier league

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

digi sport epic fail. Vobec nepocut fanusikov. A miktorofon komentatorov je tiez nejaky divny. Ako s 90tych rokov

Reagovat
Tomekcz

sopcast nebo veetle, parada navic anglickej komentar 100x lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jj kukam na veetle to je uzas :) komentatory sky sports 4ewer :)

Reagovat
smazaný uživatel

Silva podle očekávání netuší, bude to trvat než si zvykne na to, že v anglii se běhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli City vubec za pulkou?

Reagovat
Losinho

Joe Hart is fantastic !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A zase!

Reagovat
Losinho

A třetí skvělej zákrok! Neskutečnej výkon

Reagovat
supervizor

Zatím smrtící tempo , Hart

Reagovat
Losinho

Carlos to skvěle organizuje. Spurs rozehrávaj od půlky standartku, Tévez třem spoluhráčům řekne kam maj jít a následně sám odkráčí asi 2 metry do autu

Reagovat
Losinho

*do ofsajdu, samozřejmě

Reagovat
Janča4

je tu někdo kdo kouká přes net a má dobrej přenos? dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Janča4

dík :)

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že takhle citizens budou hrát furt Spurs zatím válec....Hart drží

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hart ty vole zabijak jak svine!!

Reagovat
smazaný uživatel

hart je neskutocny.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne zdravim vsechny, kteri se mi tu smali, kdyz sem tvrdil, ze Hart bude letos jednicka City

Reagovat
Chazy

Reagovat
Losinho

Pokorně se mu omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mne ne?

Reagovat
Losinho

Ne, já se ti nesmál, jen sem nevěřil že by Mancini posadil Givena.

Reagovat
Tomekcz

Hart uz to prehani

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo jak dlouho by vydrželi v tomhle tempu český kluby

Reagovat
Losinho

Tak jestli myslíš tempo City tak by to takovej propadák nebyl

Reagovat
Losinho

Hezkej průnik Silvy

Reagovat
smazaný uživatel

uz je skoli Silva

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

O hruza, deti v CR nebudou mit kde koukat na premier líg ....radsi fandete svejm tymum a bezte na stadiony.

Reagovat
Losinho

Já du, ale dneska mám volno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak internet

Reagovat
Losinho

Taky sem vždycky čuměl na netu. Jediná vyjímka by Prima Cool.

Reagovat
Losinho

*byla

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se jak se hraje PL a jak GL a pochopíš, proč nechodíme na nase stadiony

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych se smál, kdybych koukal na ruskou ligu, která běží na nova sportu místo PL... ale je to od tebe dost hnusný

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je nejaka nova sport ukradena, at si tam davaj treba mongolskou, kdyz na ni koukam bud na stadionu nebo na NTV

Reagovat
smazaný uživatel

... jenže já bych se rád díval na fotbal. Co poradíš 32 letému dítěti teď

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve 32 se urcite nad tuhle jenom rejpavou poznamku (narazejici akorat na to ze kazdy druhy patnactilety dite je desnej fanousek Chelsea a podobne ) urcite muzes povznest. A rada je jednoducha, fotbal se hraje i jinde nez v Anglii

Reagovat
Losinho

Tak jestli ti jde čistě o fotbal, tak se ti nedivím, že se ti na GL nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom to neni, proste nekomu musis fandit uz od detstvi a vydrzi ti to az do stari. Kdybych nikomu nefandil, tak bych asi taky jen tak na nejakej fotbal nesel. ACS

Reagovat
Losinho

To je pravda. SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Na atdhe.net je přes veetle dost slušnej stream..

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast - jede to skvěle kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Veetle tv je dobrá kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlu na nějaké rumuny, tuhle sezónu PL odsleduju na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Janča4

přesně tak .. ale první zápas a už pěkně nervím ... 10 minut to nejelo normálně :( ...

Reagovat
smazaný uživatel

Man City je v obraně chaotické, měli by koupit deset, patnáct obránců, aby měli v týmu potřebnou kvalitu.

Reagovat
minoLFC

alebo jedného trénera...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Richards to tam maximalne sere :)

Reagovat
Losinho

TYČ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jedu tohle a je to asii o minutu opožděný..

Reagovat
Losinho

I kdyby, minuta mě nezabije

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

mancini get out nemas na to rezignuj skor ako ta hraci zbiju v satni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

už to mohlo byť minimálne 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

citizens tohle opravdu nemůžou vydržet...

Reagovat
smazaný uživatel

vydrzej a vyhrajou jedna nula

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
mike.84

kurva ten tottenham ma smulu jak cip :( . hart 10/10 tottenham 9/10 zbytek tragedie :) .. radost pohledět na tu bandu jak neví co a jak hrat spolu :)))))

Reagovat
SunFells

Slepice neslepice, už jim ten gól celkem začínám přát.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozne

Reagovat
Tomekcz

to sou sance Defoe co nedal

Reagovat
smazaný uživatel

omg vy stastlivci z city, haluzaci hnusni

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked vyrastem , chcem byť ako Haart

Reagovat
Losinho

Joe Hart zatim jasný MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze letos budou komentare u 'Premier league hodne pocetny

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie platený hráč Premier league nevie cca z 25m trafit bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak zatial úžasné tempo

Reagovat
smazaný uživatel

"Nine months of drama, excitement and controversy"

Reagovat
afc

sliepky su o triedu lepsie,nebyt Harta uz je 3:0

Reagovat
Losinho

Zatím skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéze mi je až líto... jedinej tam něco hraje, chodí si pro balony

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Losinho

Bojuje

Reagovat
panca

penez jak sracek a nejsou schopni koupit nejakyho zaloznika co umi tvorit hru. Hlavne ze maji 10 defenzivnich a kupu utocniku

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz da tri defenzivni do zakladu magor a jednoho hrota ,,,

Reagovat
Alberto Aquilani

ale ani tam nemá ani na striedačke nijakého tvorivého záložníka , to je jasné , že sa útok nepresadí , ked Yaya ked ide prihrať každú chvílu čakám , že sa zlomí .

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je na lavicce, ani nevim prave ,,,

Reagovat
Alberto Aquilani

Viera

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi do party a to tam jeste muze hrat Kompany def.

Reagovat
Pipo123

Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

V Yayovi má ťažkú konkurenciu , o chlp zatiaľ prehráva o najhoršieho hráča .

Reagovat
mike.84

tragední

Reagovat
Losinho

Ta Kolarovova střelba taky docela vtipná...a Mancini slušně trpí podle toho výrazu

Reagovat
Alberto Aquilani

Kolarov vyzerá , akoby mal každú chvilu skolabovať .

Reagovat
smazaný uživatel

levá strana Spurs je fakt parádní

Reagovat
smazaný uživatel

at tam da toho johnosona misto baryho

Reagovat
smazaný uživatel

spis Kompany by mel stridat, nebo pujde ven za chvili ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

paraaadny futbal zo strany spurs, konecne po dlhom case enjaky futbal, nie nejaka hnusna odporna hadzana barcy abo spanielska

Reagovat
smazaný uživatel

mancini by mal prehodnotit svoj utok na titul a znizit latku aspon na utok na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens mě bavěj.. já věděl, že to nemůže fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Muze, ale ne hned. A pak uz bude pozde

Reagovat
smazaný uživatel

jj a než to začne fungovat, tak zase koupěj 5 nadprůměrnejch přecenovanejch hráčů

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Hart Bale

Reagovat
smazaný uživatel

400 a cosi pro fotbal bez vuvuzel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nekoukej na Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak je možný, že Spurs ještě nevedou... Neskutečně melou Citizens, ty vůbec netuší. Hart z City jedinej hráč, kterej snese nějaký měřítko je Tevéz. Jinak Bale výborný centry a ta střela. Prostě Spurs po všech směrech jasně lepší... jen to vyjádřit gólově...

Reagovat
Losinho

Tévez dobrej, říkal sem že i přes všechny posily bude ze City nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

já tam zatím žádný posily nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Kolarov, Silva...

Reagovat
Losinho

dobrá - "posily"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi si to nepochopil

Reagovat
SunFells

Vždyť se baví o posilách, ne o zaměstnancích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je mi strašne nesympatický, Hart skvelé zakroky nebyť neho Spurs dávno vedu aj 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

spíš 5:0

Reagovat
Kily

to je jízda, kam se na tohle hrabe Primera

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Tomekcz

12 strel na branu ale Hart drzi

Reagovat
Losinho

Kolarov hroznej hráč...zlatej Hubáček

Reagovat
papos182

Bale uzasny Chudak Given

Reagovat
Devil

12:2 na strely

Kohouti si s City pohravaj jak s mysi.Jen skoda,ze zatim bezucelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa chobotnice Ollie vyhrá anglickú futbalovú ligu londýnska Chelsea. Po vzore nemeckých kolegov tentoraz vyskúšal tipovanie s chobotnicou anglický bulvárny Sun. Hlavonožec Ollie sa narodil rovnako ako jeho slávny príbuzný Paul, ktorý uhádol víťazov ôsmich zápasov majstrovstiev sveta, v akváriu Sea Life Centre vo Weymouthe.

Ollie pre Sun zároveň predpovedal, že Wayne Rooney z Manchestru United bude najlepším strelcom, Wolverhamton bude na dne tabuľky a Roberto Mancini z Manchestru City sa stane prvým prepusteným trénerom.

Olliemu dali pri určovaní anglického majstra do akvária štyri nádoby s menami favoritov ligy naplnené jeho obľúbenými makrelami. Paul, ktorý sa po narodení dostal do akvária v Nemecku, mal v nádobách mušle.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho manciniho asi uhadne

Reagovat
mickey mouse

Paul je jen jeden Ollie může je npřekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak Citizens byli tragičtí proti Dortmundu, tak proč by neměli být tragičtí proti Tottenhamu. Tady by se měli spojit všichni fanoušci a přát Tottenhamu, než tomu bleděmodrému moru

Reagovat
10

doufám, že tenhle "přístup" nebude fungovat dál

Reagovat
herbage

Tottenham si zaslouží respekt, zatímco Manchester City ne. Dříve si zasloužil, nyní ani omylem. Jsou zkrátka vyšší principy a těmi je se třeba řídit, proto dnes přeji Tottenhamu. Oni stejně ty bodíky časem poztrácí, takže "no problem"

Reagovat
10

já neměl na mysli vaší rivalitu, ale politiku Man City...Tottenham se mi líbí, už minulou sezonu hráli doma podle mě nejlepší fotbal v lize...Modriče bych bral hned

Reagovat
herbage

Tak řekni vašemu vedení, ať učiní nabídku Tottenhamu ve výši 12mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani náhodou. Fandil bych jim jedině kdyby šlo CFC o titul, jako například v minulý sezóně, když hráli s MU. A to jsem se ještě navíc přistihl, že mám radost z proměněnejch penalt Giggse, takže přát THFC cokoliv dobrýho je pro mě nepřípustný. A jejich fans to mají k Arsenalu a Chelsea určitě stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hart předvádí něco neuvěřitelnýho..snad konečně ten správnej golman pro Anglii.. teď by mohl jít Given do Arsenalu..doufám,že to Spurs po pauze rozhodnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozný, bez pohybu, utahaný, Spurs nás neskutečně válcujou Chybí nam Bellamy a Adam Johnson bude rozhodně platnější, taky Micah by potřeboval vytřídat, ač to nerad říkám. Bale je fantastický, Ekoto hraje taky výborně, od nás je nejlepší Hart, což je celkem k pláči a pak ještě Tévez se cosi snaží hrát. Kolarov a Silva hrají přesně to, co jsem očekával, nadruhou stranu Balotellimu by tenhle styl-nestyl mhol sedět BTW: Zní to jak kdyby komentátoři seděli 10metrů za mikrofonem. Taky to komentuje Blažek, kterej tuším bylů na Nova Sportu, ale možná se pletu..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je mi líto Givena Nadruhou stranu, Hart je fantastickej..

Reagovat
Potty

Ten druhý to komentuje snad přes telefon, nějaký expert asi.

Reagovat
herbage

Wengere, ser na Schwarzera a přiveď Shaye

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
SunFells

Mancini ho nechce pustit, ale třeba si Given zkusí dupnout a něco z toho bude.

Reagovat
herbage

Shay si přestup vydupe, o tom jsem přesvědčen. Minimálně hostovačku

Reagovat
SunFells

Mno, pokud Mancini přece jen povolí tak neočekávám, že jej pustí ke konkurenci ...A do nepohárového Fulhamu nahradit Schwarzera se mu asi chtít nebude.

Reagovat
r.mrazik

Hart je proste borec...Capello si musi drbat hlavu...a kohouti asi taky...chyta neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

snad pride do kabiny baloteli a vsechny nabudi jinak ot vidim blede :)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z Spurs zatiaľ jasne najlepši Bale, Crouch mal pár dobrých šanci skorovať, snaží sa a T. Huddlestone zatiaľ neviditeľny, ostatmy priemer a na druhej strane vyčnieva Hart, Tevez a Silva inak zvyšok tímu slabota

Reagovat
minoLFC

Huddlestone mal dobrý volej

Reagovat
smazaný uživatel

ako ste si naladili Digi Sport ?

Reagovat
smazaný uživatel

musiš mat digi tv kablovku alebo satelit.aspon tak som sa to dočítal.na upc nehrozí

Reagovat
herbage

Kolarov si "lepší" debut ani nemohl přát

Reagovat
Losinho

K preciznímu "výkonu" chybí už jen vlastenec

Reagovat
Kapřík

zlatej Bridge

Reagovat
X-bano-X

Yaya to bol pas

Reagovat
smazaný uživatel

čau, dá se to někde naladit živě na netu? to digi tv je asi placený co?

Reagovat
smazaný uživatel

atdne.net nebo rojadirecta.com tak koukám já..taky nemám digitv

Reagovat
smazaný uživatel

díky jdu to vyzkoušet

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se ..je to atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí koukám na to na tom druhym odkazu

Reagovat
SunFells

Tak komu bude Silva fandit od dětství v zimě?

Reagovat
herbage

Ten Mancini je vážně hlupák na n-tou. Tevéz jako jediný hrot běhá věčně ve středu pole a když je má City v zámku, tak běhá 10 metrů před vápnem. A to mají na lavičce Adebayora, Santa Cruze a Jo

Reagovat
Losinho

Tévez zatim nejlepší hráč City v poli.

Reagovat
X-bano-X

Kravina.....je hrotak tak nech je na hrote, ked si zbehne po loptu tak neviem co caka, ze sa stane.....to kludne mozu byt tie 2 strely aj konecny sumar.

Reagovat
Losinho

Ale on takhle prostě hraje, že se stahuje pro balony. Je Manciniho blbost, že tam nedá dalšího hrota.

Reagovat
X-bano-X

to je sice pravda, ale ked hraju na toho 1 hrotaka a on sa vzdy stiahne tak.....

Reagovat
herbage

Já ho nekritizuji, hraje dobře, ale chtělo by to z vaší strany mít někoho na hrotu ve vápně, to je celé

Reagovat
supervizor

Adam na plac

Reagovat
Losinho

Adam Johnson na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Adam za to vemeno SWP.

Reagovat
smazaný uživatel

Malem jsem napsal Walcotta, stejni tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

To jsem viděl ve středu proti Maďarsku. Walcott podnikl průnik do vápna, oklamal soupeře předložil luxusní balón na nohu právě Johnsonovi a to kopyto svojí oblíbenou levačkou přestřelilo bránu a míč letěl do horních ochozů Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Asi necekal, ze by dostal prihravku zrovna od Walcotta.

Reagovat
Losinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Losinho

Johnson je frajer, i během hry si to neodpustí a míč věnuje divákům. Holt projevuje solidaritu, co je na tom zlého?

Reagovat
mithro

ac som fanusik United, tak Spurs ma naozaj bavia

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsem neviděl,ale ve druhym mi hra City tak strašná nepřijde.Spurs v pohodě zmáčknout,ale problémem je ,že Tevez jako jedinej útočník se ztahuje pro balońy a ve vápně už nikdo neni ..styl 4-5-1 jim nesedí..mají tlak,ale šanci si nevytvoří.

Reagovat
Tomekcz

A ted Keane rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle grafiky prisel Ronaldo za Rooneyho, to bude jeste drama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Adam Johnson, to je borec

Reagovat
Rssa

a Hart

Reagovat
Losinho

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

konečně giovani, na toho jsem se těšíl.

Reagovat
Ted

Green, Reid, Tomkins, Upson, Ilunga, Parker, Kovac, Noble, Faubert, Boa Morte, Cole.

Subs: Stech, Gabbidon, Spector, Barrera, Piquionne, Sears, Diamanti

Bože, za zraněného Hitze Kováč - ale zase na druhou stranu dostane Scotty více prostoru ve hře dopředu. Zvědavý jsem hlavně na Reia na pravém beku...

Jinak křídla Faubert - Boa Morte slibují největší počet ztracených míčů na polovině soupeře v historii klubu :)

Reagovat
Ted

*Reida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Assou - Ekoto jeden s najlepších na place !!!

Reagovat
Losinho

Jedinej Tévez z hráčů City ještě běhá. Zbytek s vidinou výplaty se už jen plouží po hřišti

Reagovat
Rssa

a už je venku

Reagovat
Losinho

Mancinimu se snaha hráčů očividně nelíbí. U Adeho to nehrozí, tak ho tam poslal

Reagovat
Losinho

Adebayor na hřiště.

Reagovat
Losinho

Ted se solidně podrbal na koulích, když ho držel Mancini za ruku A ještě kamera luxusní detail

Reagovat
smazaný uživatel

Kýn je tam načo?

Reagovat
mithro

bale

Reagovat
Tomekcz

tohle nedat

Reagovat
supervizor

Pravou má pouze na podpírání

Reagovat
smazaný uživatel

Cytyzens to sú neskutoční lakeriiiii!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koncovka tej hydiny v tomto zápase nestála ani za deravý groš

Reagovat
Kapřík

Kdo chvíli stál, stojí opodál...tohle pořekadlo asi hráči Citizens neznají. Chce to góla!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna nula , kurz 3,1

Reagovat
afc

Anglicka repre ma konecne Top golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepiciam takýto výkon nebude stačiť na krajšie miesto v tabuľke,pač v koncovke horeli ako Ruské lesy.

Reagovat
smazaný uživatel

ty perlis

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt Harta tak jedou city domů s bůrem.

Reagovat
Losinho

MOTM - Joe Hart !!!

Reagovat
smazaný uživatel

¨Škoda ,kohouti si to zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini najviac 5zapasov pri mužstve a može balit kufre

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens mohou hovořit o velkém štěstí. Spurs byli jasně lepší, i když ve druhým poločase už to nebylo tak propastné. Přesto díky Hartovi a neschopnosti Spurs dát branku vezou bod. Při vývoji zápasu - hodně ceněný.

Reagovat
minoLFC

toľko golov mohlo byť v prvom polčase a nakoniec 0:0

Hart Spurs

Reagovat
Tomekcz

City si ubetonovali 0:0, skoda pro Slipky takovej zapas kde maj takovou prevahu by meli vyhrat. Hart

Reagovat
Mindas

Ubetonovali? Jak to mohli ubetonovat, když v obraně hořeli jak papír a jen díky Hartovi v první půli neinkasovali. Druhá půle byla už nuda z obou stran.

Reagovat
Mircu5

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

BTW: Ty neustálý přihrávky Yayi a Silvy do zadu mě fakt sraly..

Reagovat
10

hodně řídkej beton

Reagovat
mithro

Skoda, ze som sa musel presuvat, Spurs velmi pekny futbal, City nastastie potvrdilo ze to az tak nefunguje, skvely Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct, radši nic, děs a hrůza. TO co předvedl SWP když měl 10m náskok jsem fakt nepochopil, bejt tam Bellamy, tak je to gól. Od náš si palec nahoru zaslouží max Hart, K.Touré a Tévez, nejhorší hráč Yaya, SWP a Micah s Kolarovem. Ještě jedna věc, bejt tam Ireland místo Yayi, bylo by to o dost lepší. Doufám že Villa bude lepší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

600 pro Yaya Toureho

Reagovat
smazaný uživatel

Za dnešek rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, jeden z nejlepších ze City.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Ses si jistej, ze nekoukals na nejakej zaznam na Barca TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak procházím různá weby, tak jeho hodnocení mi dává zapravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráo příšerně, jeho jediná světlá chvilka byla pas na Richardse a Wrighta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ sám na sebe, hmmm. Nemám, co bych k tomu, co jsem naspal, dodal. Můj názor nezměníš a to jeho hodnocení taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, akorát tady mají další lidi jinej názor, než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

A dle toho se mám řídit? Každý druhý tady nadává na úroveň diskuzí a příspěvků, takže těžko brát ohled na názor zdejších smajlíkových diskutujících.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Chelsea byla po odchodu Ricarda Carvalha spojována se zájmem o 23letého Davida Luize z Benficy. "Ne, nejevíme o něj zájem. Máme přece v týmu Terryho, Alexe, Brumu a Ivanoviće. Nebudu hledat nového stopera, prozradil manažer Blues Carlo Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

týpci! dneska to bude dilema! na jednu stranu chci aby Bednář dal gól, na druhou stranu chci aby Čech vychytal čisté konto. To bude těžké dilema.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřeš to vlastňákem

Reagovat
smazaný uživatel

El gol de Stoke City Tož vypadalo to tak dobře, Wolves měli zápas naprosto pod kontrolou.

Reagovat
mike.84

blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak Bednář prej na lávce doufám že prohrají a nedají gól

Reagovat
panca

proc nehraje ivanovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
minoLFC

škoda, že dnes iba jeden zápas, ale aspoň ten najpodstatnejší

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Arsenal prvé 3 body, ale nie posledné

Reagovat
smazaný uživatel

s tou děravou obranou těžko

Reagovat
smazaný uživatel

cmon you reds...za chvili to vypukne!!!

Reagovat
tomasinho

Dneska to musí být tři body i s Ngogem na hrotu. Prostě musí, možná navíc nastoupí i Nando, takže ten polský frantík konečně uvidí, co znamená pořádný útočník.

Reagovat
mithro

hlavne aby sa nato cele dalo pozerat, dufam ze to bude zapas nahoru dolu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lehké OT: 14:15na Sport 1 Nottigham Forrest - Leeds United. Souboj týmů kterým by slušela první liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham Forest, nechal sem se unést.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ak nastupi na hrote Bendtner tak liverpool ma vyhru istu

Reagovat
Azza

Bendtner hrát nebude.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Dneska teprv začíná opravdová PL

Budu optimista, 4:3 pro Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta začne až zítra. Man Utd - Newcasle Utd, to je souboj jak kráva. Plné Old Trafford a parádní atmosféra z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že angličtí fanoušci obou táborů se nemaj zrovna v lásce, já jako přespolní mam naopak Manchester docela rád

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím United a můj druhý nejoblíbenější tým je Leeds a čtvrtý Newcastle Pořád mám radši týmy ze Severu, než ty Londýnské šméčka. Kromě Tottenhamu, pro ten mám v posledních třech letech slabost.

Reagovat
smazaný uživatel

c'mon REDS!

Reagovat
smazaný uživatel

Mírným favoritem je pro mě dneska Arsenal, ale remíza by nebyla špatná.

Reagovat
mithro

3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Roy Hodgson se nedávno ujal kormidla Liverpoolu a neočekává, že by letos s Reds mohl bojovat o titul. "Po několika trénincích je jasné, že jsme hodně, hodně daleko za týmy jako Manchester United, Arsenal nebo Chelsea," řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

on len klame :D v skutocnosti su daleko pred nimi len nechce aby to niekto vedel :D

Reagovat
smazaný uživatel

z půlky je to pravda a řiká to taky proto aby na ně nebyl takoví tlak, myslím že tuto sezonu by nám stačilo se umístit do 4. místa a najít normálního majitele nejlíp z ostrovů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

To je hnusný alibismus.

Reagovat
mithro

tiez mi to tak pride

Reagovat
supervizor

Třeba chce aby ho hráči přesvědčili o opaku

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je to alibismus? Arsenal, Chelsea, MU měli o X bodů více než Liverpool loni a mají takřka nezměněný tým. Liverpool nijak extra neposílil...

Reagovat
smazaný uživatel

to kolik dneska Šava ?

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
herbage

sestava AFC: Almunia - Sagna, Kościelny, Vermaelen, Clichy - Diaby, Nasri, Wilshere - Walcott, Chamakh, Aršavin sub: Cesc, Song, Rosický, Lansbury, RvP, Frimpong, Fabianski, Eboué

sestava LFC: Reina - Johnson, Škrtel, Carragher, Agger - Macherano, Lucas - J.Cole, Gerrard, Jovanović - Kuyt

Bože, Wengere, co mi to děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na tom nelíbí? Navíc v porovnání s Liverpoolem, který má středovou trojici Gerrard-Masch-Lucas...

Reagovat
R22

Lucas nehraje..

Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Carragher, Mascherano, Gerrard, Cole, Jovanovic, Kuy, Ngog

Subs: Cavalieri, Lucas, Babel, Torres, Kelly, Maxi, Aurelio.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC máš špatně

Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Carragher, Mascherano, Gerrard, Cole, Jovanovic, Kuyt, Ngog. Subs: Cavalieri, Lucas, Babel, Torres, Kelly, Maxi, Aurelio.

Reagovat
Alberto Aquilani

kde je Aquilani ?

Reagovat
smazaný uživatel

oo Samir a Jackie, to bude jízda

Reagovat
fantomas

Panebože, Diaby na DM?

Reagovat
Counter

i tu sestavu Arsenalu máš blbě

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je ten pingpong?

Reagovat
Counter

Mladší nezkušený Song

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

copak?

Reagovat
SunFells

V akademii se objeví nadějný štít, hned je to Song ...nadějný útočník, hned z něj všichni dělají Bergkampa ..

Reagovat
SunFells

On Counter myslel "Mladý nezkušený štít".

Reagovat
smazaný uživatel

Není to fuk? Lepší přirovnání než "mladý střední záložník"

Reagovat
SunFells

Mě ne ..když toho hráče neznáš a někdo ti o něm řekne, že je to "nový ****", tak očekáváš že je mezi těmi hráči výraznější spojitost než jen pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Páni, nevím jak, ale zatím vedu v FPL Chazyleague... Drogba to celkem potáhl...

Reagovat
Counter

Jak hrubas, tak já pevně věříme, že brzo zapomeneš svoje heslo a půjdeš ke dnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako loni... Jsem projel tenhle předevčírem všech 7 spam emailů, abych se tam dostal a přeposlal jsem si to na gmail, kde ho mám pod hvězdičkou Stejně spadnu brzo

Reagovat
Counter

Sestava AFC (opravdová!!!): Almunia, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Clichy, Eboue, Wilshere, Diaby, Nasri, Chamakh, Arshavin

Subs: Fabianski, Gibbs, Song, Rosicky, Walcott, Vela, Van Persie

Reagovat
SunFells

Další sezónu s Almuniou

Reagovat
Counter

Hliník je spasitel

Reagovat
SunFells

Maximálně dvakrát do roka ale

Reagovat
Counter

Pořád o dva momenty víc jak Fabianski Wenger vlastně celou dobu zkoušel naši trpělivost s Fabianskim jen proto, abychom si Almuniu řádně zamilovali...

Reagovat
SunFells

A já o něm nedávno mínil, že je to hovno taktik

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney by nemusel zítra hrát, fanta nefanta

Reagovat
Counter

Méně Rooneyho, více captaina Berby

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem doufal dnes v Peršana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak já sa celý deň - čo deň týžden teším , že aspoň na 10 minút uvidím Aquilaniho , a on ani neni nominovaný na zápas , neva , aspoň ho v Januári kúpime späť za 5 mega !!!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

FORZA ARSENAL !!! Natrhnite im zadky !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zo strany Liverpoolu neočakávam pekný zápas, lebo hráči nemajú toho veľa spolu natrénované. Som zvedavý na prvý "ostrý" zápas pod Royom...

Y.N.W.A !!!

Reagovat
tomasinho

Arsenal toho taky nemá natrénováno moc, navíc Almunia + onvý obránce nesehraný. A Eboue Vyhrajeme, jsem si jistý. 2:0, Cole a Gerrard.

Reagovat
Counter

Nevěřím, že bychom nedali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Omlouvám se, ale tohle jsem četl na gunners.cz Takhle je to ještě horší, pánbůh nám pomáhej

Reagovat
fantomas

Ale neni, aspoň je tam normální štít.

Reagovat
minoLFC

hmm YES znovu dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tiez to tam sledujem ale zvuk mi ide iba s jedneho repraku. Je problem vomne alebo v streame ??

Reagovat
minoLFC

mne sa zdá, že mi to ide ok

Reagovat
fantomas

Zkus kliknout na "apply".

Reagovat
fantomas

...a předtim si v oprions nastavit nějakej pořádnej přehrávač a ne wmp.

Reagovat
fantomas

* option

Reagovat
smazaný uživatel

Mně třeba nejde ani z jednoho. A to přehrávám přes BSPlayer.

Reagovat
fantomas

A že měl dneska na výběr teda.

Reagovat
Counter

Hm, Fox HD s několikaminutovým zpožděním nebo jiný přenos

Reagovat
Rssa

ten fox hd by šel, máš odkaz? můj link je strašně sekaný

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Eeh, ty dresy nemají být celé žluté.

Reagovat
mickey mouse

prosim vas nějaký kvalitní stream?

Reagovat
smazaný uživatel

oni to nedavaj na netu

Reagovat
cristiano.K.

kde na to koukáte.......nějak mi to nejde na fromsport prosím radu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak už z prvních minut poznávám, tragédnost Kuyta z jara...

Reagovat
smazaný uživatel

where the fuck is Šamach?!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je úplně někde jinde než Pool

Reagovat
fantomas

Hodgson s nima hraje jako s Fulhamem no..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tam je vidět neschopnost Ngoga podržet balon. Na tyhle zápasy ještě prostě nemá.

Reagovat
fantomas

Tak on se k balonu hlavně pořádně ani nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

když se k němu dostal tak to ztratil nebo odevzdal

Reagovat
fantomas

Tak ono to neni lehký mít míč jednou za deset minut a ještě čelit hráčům, kteří takřka neustále vyvíjej tlak na balon.

Reagovat
cristiano.K.

můžete mi říct,kde na to koukáte?

Reagovat
fantomas

Stáhnetě si všichni sopcast a nespamujte už.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

myp2p.eu máte tam návod...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

děkuji zas jsem toho tolik neřek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi začnu počítat ztráty kuytovi a nepovedený přihrávky.

Reagovat
fantomas

Nejen Kuytovi, celýmu Liverpoolu dneska dělá rozehrávka děsný problémy.

Reagovat
Error

Předchvílí náhodou zachytil balón Náhodou

Reagovat
fantomas

Jojo, zachytili, a byl z toho útočnej faul. Pokud myslíme totéž..

Reagovat
smazaný uživatel

nuda...drevak liga

Reagovat
fantomas

Tak sme tě tu teda rádi viděli a už se sem nevracej...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu je dobr, ze i ceske a maravskoslezske pohary maji sve fandy

Reagovat
smazaný uživatel

Eboue použil Šenkyho kličku

Reagovat
mickey mouse

škoda škoda škoda

Reagovat
Pipo123

Cole

Reagovat
smazaný uživatel

no teda, ještě že tam stal, no dobrá premiera diky Joe

Reagovat
mickey mouse

CO?

Reagovat
Shevchenko

Jaktože nejlepší liga na světě neběží na Nova Sport !?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel,byť mám Arsenal i Liverpool rád,tak musím říct,že mi to příjde jako docela nuda.Moc se na to koukat nedá.

Zezačátku se mi líbil nejvíc Nasri a překvapil mě v dobrým světle Wilshire a docela zklamal Chamakh.

Za Live...no možná tak Johnson...Jinak Kuyt a Cole

Reagovat
fantomas

Ale tak, žlutá by možná stačila.

Reagovat
mickey mouse

jistěže, jsme přece v Anglii

Reagovat
mickey mouse

no to snad ne to je konec sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Joey ukazuje, že chtěl přestoupit do Arsenalu... Jinak na červenou se mi to moc nezdálo, každopádně zbytečnej zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá by asi stačila, ale faulovat takhle v rohu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

šel po míči, Koscielny to udělal ale dobře...

Reagovat
minoLFC

trochu prísna červená(úmyselne doň nezašiel)

Reagovat
fantomas

Úmyslně do něj právěže šel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli šel Cole ven za tohle, tak měl jít i Wilshere....

Reagovat
cristiano.K.

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

dyť se Masche skoro nedotknul

Reagovat
smazaný uživatel

přisny vyloučeni...to měl pak jit ven i Wilshere, sudí

Reagovat
smazaný uživatel

nééé...červená docela přísná...i když skok zbytečný...a to sem věřil, že se Cole předvede

Reagovat
mickey mouse

nekoupil Colea přece jen Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Wilshire je pořád na hřiští

Reagovat
fantomas

Wilshire na něm ani nikdy nebyl.

Reagovat
herbage

Kurva, ten Cole má v hlavě vypatláno, kretén. Tak, a teď je to v prdeli

Reagovat
fantomas

Ban!

Reagovat
herbage

Klidně, ale stojí mi to za to

Reagovat
tomasinho

Podívej se na vašeho zlatého chlapečka Wilshera, zlaté dítě anglického fotbalu. Když šel ven Cole, měl jít i on.

Reagovat
fantomas

No to určitě.

Reagovat
tomasinho

No určitě, když žlutil u Wilshera, měl žlutit i u Cola. Colův zákrok nebyl o nic horší, akorát že Masch se nesvalil jak ten pšonek.

Reagovat
Counter

Reagovat
cubinho

Reagovat
fantomas

To snad nemyslíš vážně, dyť to smrdělo zlomeninou, jak ho secvakl. A Wilshere ucukl, skrčil nohy, což se dělá, když nechceš někoho zranit (proto žlutá naprosto adekvátní, takových skluzů, dohraných soubojů vidíš v PL mraky), kdežto Cole, poté, co viděl, že míč už nestihne (to mu koneckonců muselo bejt jasný, už když do toho souboje šel), ještě srazil nohy a Koscielnyho vzal jak do svěráku. Budu se hodně divit, pokud se Koscielny v druhý půli objeví na hřišti.

Reagovat
SunFells

Tak to už je moc ...Cole se natáhl po míči, nezasáhnul, vrátil nohu k druhé a seskřípl Koscielnyho. Červená přísná, ale úmysl naprosto zřejmý.

Reagovat
vodka

Mascherano spadl jak zhnilá hruška... Kosciélnemu nic nebude, ale zákrok to byl hnusnější... taková oranžová..

Reagovat
Azza

Reagovat
Danny Larkin

přesně tak

Reagovat
Counter

Wilshere nejenže Masche vůbec nezasáhl (hned bych mu zamával žlutou před xichtem za tu simulaci), ale hlavně pokrčil nohy. Nehledě na to, že u něj aspoň nešlo o úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

sam seš kretén...

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný faul, dobře mu, že je venku. Červená to být nemusela ale.. Tentokrát to sice dopadlo dobře, ale taky mu mohl tu nohu zlomit.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty víš...nevypadal zrovna vesele jak ho odnášeli

Reagovat
smazaný uživatel

kto dopadol dobre .. Koscielneho alebo ako sa pise odniesli na nositkach. Ale stacila zlta

Reagovat
Counter

Skřípl mu ji hnusně, o NEúmyslu nemůže být řeč... Moc dobře ví, že dalšího stopera na lavičce nemáme (jen Songa)

Reagovat
SunFells

Který channel sleduješ, že tam nabízí i rentgenové záběry?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny beha jako nic

Reagovat
herbage

Co blbnete s Wilsherem? Trefil míč, sklopil nohy, aby Mascheranovi neublížil a jeho kotníků se ani nedotkl. Tohle se nedá srovnávat. Kośceilny nejmíň tři měsíce out, snad ne půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

trefil míč

Reagovat
smazaný uživatel

trefil

Reagovat
tomasinho

Trefil míč? Když trefoval Masche míč už byl dva metry od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu bavit se zaslepencem.. kort když prej ještě sklopil nohy... měl jediny štěstí, že tam nešel oběma nohama, tu jednu měl nataženou.

Reagovat
smazaný uživatel

kecy, skluz oběma nohama dopředu, klidně ji mohl dostat, naštěstí ho netrefil naplno

Reagovat
smazaný uživatel

ty si úpný medik...jen si ho viděl jak ho odnášejí a hned bys ho odepisoval na půlku sezóny...vzpamatuj se!

Reagovat
smazaný uživatel

sakra a ja som mal Colea vo fantasy, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

prasackej skluz, jasna cervena ... moc bych se nedivil, kdyby mel koscielny zlomenou nohu a wenger muze shanet nove cb

Reagovat
SunFells

Přísná červená, ale za ten úmysl ...proč ne. Když už nedal žlutou Gerrardovi za ten šlapák na Ebouého.

Reagovat
smazaný uživatel

cole mel v umyslu ho zranit, hmmm..

Reagovat
SunFells

Secvakl ho pěkně.

Reagovat
tomasinho

Po kterém nám Eboue ukázal, co předvádí všichni v AFC. Tatrální divadlo, ze kterého bych se nejradši dal prst do kruku a zvracel.

Reagovat
SunFells

Eboué je herec, to je známá věc a dost možná proto váš Steve žlutou neviděl. A nikdo další není takový jako, to jen nedokážeš držet nervy na uzdě

Reagovat
tomasinho

V Arsenalu jich nespočet.

Reagovat
fantomas

Tak jmenuj, mistře.

Reagovat
tomasinho

YEEEEEES! Dobře vám tak, YNWA! i Ngog hraje jak ocas a pak zavěsí.

Reagovat
fantomas

To sou ty jména? N'Gog?

Reagovat
tomasinho

Eboue, Aršavin, Persie, Nasri, Vela, Walcott taky občas.

Reagovat
fantomas

No to sou teda notoričtí simulanti jako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni, že ne...Aršavin to dneska potvrdil...skok plavmo přes Masche...

Reagovat
vladis271

špinavec jasný faul na žltú kartu, síce zbytočný, ale redka???

Reagovat
herbage

Cože? Vždyť Kościelnyho úplně zmasakroval. Ten bude rád, když se vrátí do tří měsíců

Reagovat
tomasinho

Zmasakroval? Prosímtě, trošku objektivity. Vím, že po tobě chci moc, ale zkusitbys to občas mohl.

Reagovat
vladis271

ja nemôžem vy sa tu snažíte obhájiť neobhájiteľné, povaha faulu bola na žltú, to, že z toho bude zranenie je riziko futbalu. Ale nechceš mi tvrdiť, že to bolo na červenú?

Reagovat
SunFells

Ještě ani nevíš jestli je zraněný a už to vidíš na 3 měsíce?

Reagovat
smazaný uživatel

to ty 3 měsíce rychle utekly ...vzpamatuj se a jdi se léčit...

Reagovat
smazaný uživatel

Sázka? Tipuju, že do konce měsíce bude zpátky...

Reagovat
cubinho

Reagovat
Pipo123

faul ala Vinnie Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro oba skvělý start do sezony za nový tým ...ale vážně, koscieliny na tom je podstatně hůř. Cole ho dojel uplně zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v klidu. Bude beton a pak tam střídající nando uteče

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla přísná....ale dobře mu tak

Reagovat
herbage

Jinak výkon Arsenalu celkem dobrý, ale to bylo dáno spíš tím, že Liverpool se vůbec nechytal. Nejhorší hráč v dresu Arsenalu Jack, jen posouvá balóny, zbytečně je ztrácí a když ho už ztratí, tak tam stojí jak puk a ani se nevrací. Naopak Diaby nato že je to jeho první zápas včetně přípravy hraje náramně. Aršavin neviditelný, ale snaha tam je, stejně tak Chamakh. Obrana mně příjemně překvapila, i když párkrát to vzadu zaskřípalo. Hlavně u každé standardky e mi tají dech, co Almunia zase vymyslí. To podskočení mohl být klidně gól a vyražení hlavičky z brankové čáry taky. Hlavně že už tam stojí u každé tyče jeden hráč

Reagovat
cubinho

Rozhodčí ten zákrok ani pořádně neviděl, bo byl k němu J. Cole zády a dá mu červenou...hrůza...max. žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo půjde místo Koscielného ?? Song ?

Reagovat
tomasinho

Kdo yb šel? Nic mu není.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak nastoupí a bude úplně vpoho..

Reagovat
Counter

Každý roh proti Arsenalu je bez přehánění skoro jak penalta. Almunia se při tom druhém vážně zaskvěl, hezky ho to Fabianski naučil

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Dobře mi zvednul tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hra celkom pekne kombinacne snazime sa hrat po kridlach co nam moc neslo. Najlepsi hrac jednoznacne Gerrard a Jovanovic. Prepadol Cole (vdaka zakroku) a Ngog s Carrou. Neskutocny tragedi. Skrtel od nich tiez neuteka. V druhom polcase to vidim na absolutnu defenzivu liverpoolu a s vlastnym golom Caruu

Reagovat
fantomas

Parádní napadání, skvělý tlak na míč, ale zoufalá impotence! Z Reds sme udělali docela dobrý kašpary, jejich rozehrávka byla místy vážně k popukání, ale sami na sebe vrháme stín, když máme balon na kopačkách takřka nepřetržitě a nebezpečně vypálíme jen jednou ze standardky. Je evidentní, že Hodgson chce s Liverpoolem hrát jako s Fulhamem a bude záměrně zhušťovat střed, kudy se my snažíme procházet ne často, ale rovnou VŽDYCKY...to je pak těžký se prosazovat.

Reagovat
Tomekcz

snad mu aspon zlamal hnatu, Cole se me tam zacina libit

Reagovat
Nikikrew

ty si cisty chuj!

Reagovat
herbage

Přát někomu zranění, to jsi charakter...

Reagovat
fantomas

Reagovat
mickey mouse

Tottenham?

Reagovat
SunFells

Ne, jen mamlas.

Reagovat
herbage

Wilshere dolů nebo ho tam pošle předčasně pan rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Když redku nedostal Wilshere, něměl ani Cole. V PL jsou tyhle až masakrální zákroky normální, dává se za ně max žlutá, takže tohle rozhodnutí nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vidiet co budes hovorit keby tak pricvakol nohu tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o mě, jde o to, že tohle je v Premier League normální a dává se za tohle žlutá, na červenou to nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka zloženia kádru celkom(!) spokojnosť. Trošku mi to pripomína Rafov systém, ale fakt len trošku. Na krídlach máme technickejších variabilnejších hráčov, ktorí by si často mali meniť v ofenzíve miesta. Gerrad sa podľa očakávania stiahol a na DM by som podľa okolností dal Poulsena. Mascha by som dal občas hrať, aby sme ho na budúce prestupové leto predali. Nech si odíde debilko...

Čo sa týka zápasu, tak sme ho pokojne mohli vyhrať. Štandartky by sa mali zlepšiť. David pekne.. Karta pre Cola mohla byť, ale trošku prísne, očividne bol premotivovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage je ti trapně ted ? 3 měsíce

Reagovat
papos182

Tak betonovani Roy zna z Fulhamu, takze snad to vyjde.

Reagovat
SunFells

Je to dobrý, není zraněný ...Zuřte scousers, zuřte

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Kościelny zdravý, uf

Reagovat
vodka

to bylo jasné...

Reagovat
vodka

a je to, chudák Koscielny, 3 měsíce mimo, hned jak zatne zuby a dohraje s vypětím všech sil poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage chytl rapla

Reagovat
tomasinho

Zlomenina Hlavně, že běží jak laňka.

Reagovat
fantomas

Že to ní smrdělo, musel vidět snad každej až na scousery..

Reagovat
cubinho

Reagovat
Pipo123

gol

Reagovat
vodka

N'Gog toto udělal poprvé pěkně...

Reagovat
herbage

Jinak dnes mně taky jeden blbec na fotbale břebrousil kotník a museli mně odnášet ze hřiště. Ještě teď ho mám nateklý jako tenisák. Podobné zákeřné fauly trestat co nejvíce to jde

Reagovat
vladis271

wau, on má natrikrát zlomenú nohu, na 3 mesiace out a chce to dohrať to je bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a ešte odmietol prašky proti bolesti FRAJERRRRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL... tady máte sráčové

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale mám fakt nervy teď...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
supervizor

Jednou za rok se ukopne a to musí zrvona ted

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad neee,,,

Reagovat
smazaný uživatel

N'Gog On dal fakt gól..

Reagovat
Error

A máme zápletku

Reagovat
mickey mouse

GPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
vladis271

to bolo zakončenie ala Torres

Reagovat
SunFells

Almunia

Reagovat
Counter

"spasitel"

Reagovat
fantomas

Skvělý stoper Vermaelen zase úplně v...****...

Reagovat
Counter

tohle nebylo jeho, nemůže za to, že ti idioti před ním takhle ztratí míč

Reagovat
fantomas

Nemůe za to, že mu jeho hráč pláchl jak nic?

Reagovat
Counter

Jo, přesně

Reagovat
herbage

Nebyla primárně jeho chyba

Reagovat
fantomas

Je mi fuk, co primárně a co sekundárně. Svůj díl na tom taky nese a jen potvrzuje, že má pozičních nedostatků ažaž.

Reagovat
minoLFC

Justice

Reagovat
herbage

Kdo tam zratil tak traně míč, Wilshere?

Reagovat
fantomas

Nikdo ho neztratil, šla debilní přihrávka.

Reagovat
Tomekcz

nj fans Arsenalu, chudacek se tam zacne valet jak v divadle a hned by davali bany Tohle je anglicka liga a ne divadlo

Reagovat
mickey mouse

Ngog to kopýtko

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vstoupil do utkání tak, jak ho zakončovali... Teď ještě druhá redka a udržet

Reagovat
panca

to nemaji v arsenalu rozum?! proc nepostavi do brany patnik a maji aspon sanci, ze ho trefi. S tema jejich brankarema je jasny, ze dostanou gol

Reagovat
Pipo123

ten Wilshere je fakt taký mega-talent ? šak hraje hovno

Reagovat
smazaný uživatel

talent to určitě je, ale dneska to zatím neprodává

Reagovat
Counter

Rozhodčí teď celý druhý poločas bude připískávat LFC

Reagovat
fantomas

Další expert-soudce na jeden zápas.

Reagovat
Pipo123

neber to zle, len sa pýtam, ved v anglicku je každý druhý angličan vo veku 18 rokov obrovský talent

Reagovat
fantomas

Ne každej ale v 17/18 letech organizoval hru Boltonu.

Reagovat
smazaný uživatel

občianstvo Almuniovi, pasuje mi do brány Albionu ...presne takéto typy tam vyhľadávajú

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

si zplete nohu a hned je ztoho gol .....kez by si je takhle pletli i pri prihravkach

Reagovat
smazaný uživatel

almunia

Reagovat
smazaný uživatel

J.Cole nebudem klamat,tohto hraca som nikdy nemusel

Reagovat
vodka

a máš nick po ještě větším chujovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážaj albínov.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho tak ako ty nenazval ..... a nebud smiesny neporovnavaj neporovnatelne

Reagovat
vodka

mně je úplně šumák jaks ty koho nazval... a že iniesta je slizký had si napsat možu kdy chcu, směšné to neni, spíš je smutné, že su schopný si vypěstovat tak brutální averzi vůči někomu, koho vidím 5x ročně...

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam averziu na azijskych hracov,joea colea,bendtnera,van persieho,valenciu a inych hracov a vypisujem tu neco ... ?

Reagovat
minoLFC

Andres Iniesta

15.08.2010 18:12

J.Cole nebudem klamat,tohto hraca som nikdy nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlhké sny z nich mať nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

to su fakt posledne osoby o kt ja snivam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal je marny Mali by sa spamatat hraju proti 10tim

Reagovat
smazaný uživatel

presne, my jsme dneska v 10ti prohrali 8:2

Reagovat
smazaný uživatel

Meli by hlavne stahnout Willshera

Reagovat
herbage

Wilshere dolů, okamžitě

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, čo tu zase kopú do Almuniu, na tú strelu mal málo šancí, NGog to trafil excelentne.

Reagovat
fantomas

Bližší tyč má být jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, žeby si s tým poradil brankár s renovovanejším menom? To sotva. Z obývačky je každý múdry. Pri troche šťastia to maximálne mohol vytlačiť na roh. Opakujem, pri troške šťastia.

Reagovat
panca

ale prd kdyby zustal stat, jak mel, tak by to v poho vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tá strela bola prudká, kvôli tomu z Almuniu robiť tragéda je scestné.

Reagovat
panca

prudka neprudka proste spatne stal a pak uz je jasny ze to chytit nemuze, kdyz to jde do rohu nahoru.

Reagovat
fantomas

Prostě nestál, jak měl. Kolik štěstí by pak k zákroku potřeboval, mě už nezajímá.

Reagovat
Mindas

Že je Hliník tragéd, tak to je jedna věc, ale zase to nepřeháněj. Pojem, že golman má mít bližší tyč je tak stejně naivní, jako že malé vápno je brankáře. Vždy je to o situaci, jak je to zahrané, kopnuté apod. Tenhle gól bych mu rozhodně nevyčítal. Ngog to trefil skvěle.

Reagovat
panca

a co jinyho si mel brankar v tehle situaci hlidat nez blizsi tyc? kdyby to trefil po zemi na zadni, tak je jasny, ze nema sanci ale tohle je jasne jeho balon

Reagovat
Mindas

Aha

Reagovat
fantomas

Já rozhodně nemám potřebu něco přehánět, vždycky sem se ho spíš zastával než cokoliv jinýho. Teď stál ale prostě nesmyslně blízko prostředku, ať to N'Gog trefil jak chtěl.

Reagovat
Mindas

V pohodě, však po zápase třeba vychladneš. Teď z tebe mluví emoce...

Reagovat
panca

a co si mel teda hlidat, kdyz ne strelu k tyci??

Reagovat
smazaný uživatel

Strelu k hornej tyči.

Reagovat
panca

tak ale snad byla z uhlu a sla kolem bocni tyce, proste ma zustat stat a ne jit dolu!

Reagovat
smazaný uživatel

Persie na plac

Reagovat
Error

Rosický jde hrát...

Reagovat
fantomas

No Theo teď fakt bude k něčemu. I když je fakt, že míň práce než třeba Aršavin neodvede.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by bylo užitečnější na standartky a rohy dát do brány zeď 10ti hráčů a do pokutového území Almuniu... Vyšlo by to Arsenalu lépe...

Reagovat
SunFells

S tím prvním krokem souhlasím, ale k čemu by na tom pokutovém kopě byl Almunia, když se nedostane k jedinému míči na který vystartuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by měl možnost aspon chytit ten míč tak, že by mu to nacentrovali do náručí...

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec !

Reagovat
SunFells

Arshavin je strašně pomalý, on ještě neshodil ty kila z dovolené.

Reagovat
smazaný uživatel

S Rosou na placi to skončí 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může Šamak nejít do souboje o míč v 62 minutě, když jeho tým prohrává?

Reagovat
mickey mouse

Maxi na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal je strašně komickej Liverpool v deseti hraje o třídu lépe, absolutně nepřímočará hra, bez křídel, bez rychlosti... žádný pokus roztáhnout hru a udělat prostor...

Chamakha jsem ještě neviděl pořádně zahrát, ale sleduju jen od půlky 1. poločasu

Reagovat
Mindas

Ty si čekal něco jiného od Arsenalu? Liverpool hraje úplně v pohodě, začíná to mít už nějaký ten řád. Každopádně Jovanovič se zatím jeví, jako super posila.

Reagovat
fantomas

Kouzelný, jak všichni rázem zapomněli, že první půle se odvíjela přesně v opačnym gardu a k smíchu byl spíš Liverpool. Jedinej rozdíl je v tom, že Reds uměj dát na rozdíl od nás gól.

Reagovat
Mindas

Jistě, ale Lfc hraje o jednoho méně a místo toho, aby jste v tom trendu, co jste nastavili v první půli pokračovali, tak je to marnost nad marnost. To je teprve kouzelný. A ještě je kouzelná další věc, že místo toho aby jste se začali dívat na to trochu objektivně a napsali, že Arsenal hraje tužku, tak raději tu padne tisíc výmluv a nebo radši rovnou se zdůrazňuje to lepší, co Arsenal předvedl.

Reagovat
fantomas

Tak já teď reagoval na "Ty si čekal něco jiného od Arsenalu?"...že Arsenal hraje děsně vidí a ví každej, to nemá cenu zdůrazňovat.

Reagovat
Mindas

To bylo malé rýpnutí.

Reagovat
tomasinho

Arsenal byl lepší, ale neměl o jedinou šanci víc jak LFC. Teď jsou tragičtí.

Reagovat
fantomas

Neměl šance, ale Liverpool byl s tou svou rozehrávkou vyloženě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

O moc lepší ste neboli...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosickej srovna

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle tragickej Arsenal sem dlouho nevidel

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

možno si aj ostatní hráči v polčase zlomili nohu v rámci solidarity ku Koscielnymu sú team

Reagovat
smazaný uživatel

už tři měsíce

Reagovat
SunFells

Teď nevím jestli Diaby něco zamýšlel nebo chtěl jen vidět Mascherana žrát trávu

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

proč sakra Wenger nepochopí,že je Rosa nejsilnější ve středu a cpe ho furt do strany..jinak hra je příšerná,žádnej nápad,nic.

Reagovat
fantomas

Ta Nasriho rána by byla dost možná gólová. Klíčovej zákrok Škrtela.

Reagovat
SunFells

Nejsvětlejší okamžik Arsenalu v tomto zápase - Nasri nastřelil Škrťela do koulí.

Reagovat
minoLFC

blbosť, to tak Škrto často kryje strely, len teraz asi nemal trenky

Reagovat
Azza

Reagovat
mickey mouse

Nando

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON NANDO

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, už jsem se lek, že tam přijde Neves...

Reagovat
smazaný uživatel

Verdasco

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott, Sagna, Clichy, Arshavin... nikdo neumí dát pořádnej centr krom Rosy a Nasriho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl Walcott centrovat, když hraje středního záložníka Jediná jeho přednost - rychlost je zabitá

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
Counter

Gerrard

Reagovat
mickey mouse

Jo Fernando !

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiin ...Měl hrát základ. Chamakh není vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Persie

Reagovat
supervizor

Fotbalista Walcott

Reagovat
SunFells

Lucas jde na plac

Reagovat
supervizor

Blíží se naše záchrana, Lucas

Reagovat
Counter

A Reds jdou do devíti

Reagovat
minoLFC

Lucas tak to Arsenal skoruje

Reagovat
fantomas

Rosa zase rozdává radost. Bylo zbytečný do takovýho zápasu hnedka házet Jacka, radši Rosický od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nechápal proč sedí.. asi že odehrál 60 minut za repre ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas všechny vybije. Chamakhovi kaderníka, Mascheranovi žiletky, Škrtelovi suspenzor

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na toho Maxiho v Liverpoolu nezvyknu, Pořád ho vidím v tom červenomodrém pruhovaném dresu ...jinak Arsenal je bohužel tragický jako snad už nebyl dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický Škrtela sundal, on nezabúda

Reagovat
smazaný uživatel

najviac ma som sa zasmial ked som bol posledne na liverpoolskom webe(Cz) ... a uzivatel KingLucas jediny normalny Lucas je ten z BVB ....

Reagovat
Pipo123

Rosicky hraje paradne

Reagovat
mickey mouse

2. nákop do rozhodčího v minutě

Reagovat
SunFells

Reagovat
Shevchenko

Rosa Už jsem se radoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický, jediný hráč Arsenalu na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Rosa..to mohl bejt gól jako víno !

Reagovat
minoLFC

Reina to je golman (Almunia to je ???)

Reagovat
Counter

joooooooooooooo

Reagovat
minoLFC

tak som to zakrikol

Reagovat
Pipo123

epic fail

Reagovat
Mindas

Reagovat
mickey mouse

to kvůli tobě , jaj

Reagovat
Pipo123

Skrtel hraje nejak dost dobre

Reagovat
smazaný uživatel

bylo načase... loni to stálo za prd.

Reagovat
Pipo123

Reina

Reagovat
SunFells

Rosický jediný má koule vepředu něco udělat, vůbec bych se nebál zkusit ho na Diabyho fleku dlouhodoběji.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
Pipo123

na to nechytenie lopty, to sa stane, ale ako ju mohol chytit pred čiarou, to je sranda

Reagovat
fantomas

Wohou...

Reagovat
Shevchenko

Rosaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
tomasinho

Jděte do píče s tímto

Reagovat
smazaný uživatel

omg pepe

Reagovat
supervizor

Hlavně nenápadně Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Liverpool nezasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reina ...to si vybral na celou sezonu snad

Reagovat
SunFells

Mám Pepeho ve fantě, ale udělal mi radost.

Reagovat
Counter

do hajzlu roh

Reagovat
smazaný uživatel

každej nadává na Almuniu a podívejme co předvedl Reina

Reagovat
Shevchenko

Úplně jsem si vzpomněl na ten gól, co dostal od Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec to nebyl faul pane atkinsone

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se na mě, držení obouma rukama v malým vápně....

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gol ty woe to bych čekal spíš v zápase Kladno-Zlín a né v nejlepší lize světa,jak o PL všichni pořád mluví..

Reagovat
smazaný uživatel

V anglii ttotiž hrajou roboti že?

Btw. Almunia teď skvěle

Reagovat
panca

co s tema brankarema v anglii delaj?

Reagovat
fantomas

Laurent mstitel.

Reagovat
minoLFC

čo dkokáže Koscielny so zlomenou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

no že má Gerrard ránu to víme

Reagovat
smazaný uživatel

pšonek

Reagovat
vodka

dneska ty debuty jsou ukázkové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

táhni za ten 1. poločas simulante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

****!

Reagovat
smazaný uživatel

vydařená premiera nových hráčů na obou stranách. Jak joe cole, tak koscielny se předvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je divný, za takúto ruku žltú?

Reagovat
SunFells

Nebyla u těla a zabránila pokračovat Liverpoolu v akci, ta byla zasloužená.

Reagovat
R22

spíš za to zakopnutí míče jí dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Když nakope soupeře do koulí a pak ruka a zakopne míč?

Reagovat
smazaný uživatel

a má to!...dělal ze sebe na konci poločasu mrtvolu, tak teď može spočívat...sem fanda Reds, ale Rosa paráda

Reagovat
smazaný uživatel

remíza zasloužená, škoda pepe, nějaká ta chyba po dlouhý době musela přijít. Jsem o 10 let starší, dobrej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, bolo to v rýchlosti, bola to jeho chyba, ale moc by som ho zato nevinil... Pred tým krásne chytil Rosického strelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal může být za bod rád, Liverpool 2 ztratil... škoda, zasloužili si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vyzvedl bych na jedné straně Rosu, na druhé straně celý Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budem takhle bojovat, tak v čtyrce musíme skončit. Z tadytoho výkonu se musíme odrazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Rosu objasnovat nemusím, Liverpool v deseti parádně, týmovej bojovnej výkon. I když soupeře měli ze spodu tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

No v deseti parádně, ale dokud se hrálo 11 na 11, tak Arsenal jasně dominoval. To vyloučení uškodilo spíš jemu. a Rosa hrál fakt parádně

Reagovat
tomasinho

No, dominoval, jen využíval špatné rozehrávky Liverppolu. Nebýt Nasri brzda, mohli už vést, přišlo mi, že všechno zbytečně brzdil.

Reagovat
fantomas

Když ti spoluhráči nenabízej a ty nemáš komu rozdat míč, musíš ho podržet. Logicky.

Reagovat
herbage

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa dneska podal výborný výkon, dost mě potěšil. Celých 30 minut, co hrál, byl nejlepším mužem na hřiši... Zato Walcott se opět prezentoval jako totální poleno.

Reagovat
Darren Fletcher

lol tak sa nam liverpool zasa raz predviedol:D hrozny vykon, arsenal bol cely zapas lepsim timom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o 10 se hraje těžko lépe

Reagovat
Danny Larkin

toto se fakt může stát jen nám, po tom co sme po gólu na 1:0 celkem úspěšně bránili, dostaneme takovejhle gól, Pepemu bych ale nic nevyčítal, to se prostě stane

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeme mu to vyčítat.. díky němu jsme loni byli alespoň 7.

Reagovat
vladis271

Zlomená noha, dohrá celý zápas a na konci ho vylúčiš? Pán rozhodca toto je fair play? On vzor pre malé deti a ty ho pošleš pod sprchy???

No škoda, škoda, škoda. Za tú bojovnosť by si chalani 3 body zaslúžili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal tohle mi loni chybělo, když se nedaří herně musí se jezdit, z tohodle se musíme odrazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Naprosto nezasloužené, i v 10 byl Liverpool lepším týmem, Arsenal byl tragický, nic nedokázal vymyslet, nebýt Rosického, tak asi nemají ani žádnou šanci. A pak tradičně haluzářsky v poslední minutě takový trapný, který navíc trošičku zaváněl faulem ba Reinu, ale nejde se na to vymlouvat no. Aspoň, že si chudáček se zlomenou nohou odnesl redku.

Reagovat
smazaný uživatel

on simuloval zlomeninu? toho jsem si teda nevšim...

Reagovat
Higi

chápu, že si naštvanej, že ste dostali góla v posl.minutě, ale takový koment bych nenapsal nasranej na celej svět a ještě psát chudáček, to bys měl jít za Colem podat mu ruku ne, šak udělal dobře... a tragický arsenal? to bych neřekl, první poločas vyrovnaný, arsenal držel víc a šance podlemně vyrovnané a druhý poločas opět arsenal držel míč, ale liverpool byl asi víc v pokutovým a závary atd... ale jestli byl liverpool lepší tak maximálně 55%

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

1) Arsenal byl tragickej, kolik měli šancí? 2? A to hráli celej druhej poločas proti 10/9ti.

2) Jediný hráč, který tam něco udělal byl Rosický

3) Liverpool dobře kombinoval, vedl 45minut i přes oslabení a vcelku dlouho držel soupeře v jeho jedenáctce.

4) Koscielny vypadal, jako kdyby mu tu nohu ustřelil, přitom hrál bez omezení po chvilce. I když to jsou věci, které jsou ve fotbale běžné, bohužel. Chudinka zraněná.

Z toho ti vyjde, že remíza je hodně nezasloužená.

Reagovat
fantomas

No to snad...to je fakt shrnutí.

Reagovat
herbage

Co bys čekal od modrého mozku

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem prvních cca 30minut a do konce poločasu jsem to sledoval jen očkem, ale Arsenal byl fakt jalovej až na posledních cca 15minut...

Reagovat
fantomas

No to je právě ono. Ten první poločas je k celkovýmu hodnocení docela potřeba.

Reagovat
Nikikrew

A kolko sanci mal ten Liverpool..skus si ich spocitat ,neni uz nas problem ze Reina si da vlastny gol a J.COle uplne hlupo skoli Koscielneho.BOl by som zvedavy na teba kebyze ta hentak niekto skosi dolu

Reagovat
Darren Fletcher

asponze skrtel zahral standart

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, dneska zahrál výtečně po dlouhý době.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh mal pri ňom obavy, či nie je skinhead.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal toho moc neukázal, chýbala tam finálna myšlienka, ani Aršavin, ani Nasri nič nevymysleli, až ten striedajúci hráč, myslím s číslom 7 to trochu oživil. Škoda smolného gólu v závere.

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš prdel, ne? prý s číslem 7...to je sranda, viď? ...tak to se Ti teda povedlo

Reagovat
fantomas

Tak je to Slovák, ti se přes ty Rosovy řeči budou přenášet ještě tak sto let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

to je pravda, ja som ho dovtedy mal celkom rad ale odvtedy je u mna na urovni deca ballacka figa a robbena a nizsie to uz nejde :(

Reagovat
smazaný uživatel

s číslem 7

Reagovat
cristiano.K.

to je taková škoda,takovej hloupej gol....jinak i za hru v 10 jsme si tři body zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bennhy

Persie kedy zmenil cislo? velmi som mimo alebo nie?

Reagovat
SunFells

Po Gallasově odchodu.

Reagovat
mithro

liverpool rosa arsenal

Reagovat
Counter

Paráda, Arsenal je na tom skvěle Žádného brankáře netřeba, Almunia se osvědčil. Stopera taky nepotřebujem, s Blackpoolem to uhrajem na samotného Vermaelena, když žádného jiného nemáme.

Reagovat
SunFells

Tak tak, není se čeho bát

Reagovat
fantomas

Tak zrovna Blackpool bysme mohli přestřílet třeba 7:6. Nebo to uhrát na remízu 9:9 jako dneska Sirius.

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Remíza zasloužená, ale Liverpool nakoplo paradoxně to vyloučení. Hrát proti betonu a dohánět manko, to je to nejtěžší co jde a dost se tu zapomíná, že Liverpool má jednu z nejlepších obran v lize. Arsenal poslal dolů ten gól, který jde z 90% na Wilsherovo triko. Taková laxnost před vlastním pokutovýmúzemím, to ať si zkouší někde v Boltonu. Ať jej Wenger nechá hrát na ES a někde na křídle, ale ve středu zálohy proti Liverpoolu? Dále bránění standardních situací bylo přímo hrůzostrašné, nechtěl bych vidět, oc by s námi udělalo takové Stoke nebo Sunderland doma. Rosa a Robin zvedli hru Arsenalu o 100%, najednou začalo být před bránou Liverpoolu horko. Walcott do plných je naprosto k ničemu a dnes to jen potvrdil. Aršavin v soutěži o nejhoršího hráče na place Wilsherovi zdatně sekundoval a že nešel dolů zrovna on je mi záhadou. Nejspíš zůstal proto, že umí vystřelit, ale dnes se k tomu ani nedostal. Dále zahrávání standardek je tragické. Zatímco u každého rohu bylo před Almuniou rušno, tak Reina si mohl dát klidně cigárko, neměl žádnou práci. Nasri to kopat neumí a vždy trefí prvního hráče ve zdi. Dále centry jsou taky velký problém. Jediný Rosický to uměl přesně a prudce do pokutového území poslat. A na závěr hodnocení hráčů: Almunia - 5(musí zlepšit vybíhání a hru nohama), Sagna 5, Kościelny 5, Vermaelen 6, Clichy 5 - Diaby 7, Nasri 6, Wilshere 3 - Eboué 6, Chamakh 5, Aršavin 3, střídající hráči Rosický 9, RvP 7, Walcott 4

Reagovat
smazaný uživatel

ty si trenér v důchodu, viď?

Reagovat
tomasinho

Liverpool jedna z nej obran? Loni pod Rafou jedna z nejhroších, polovina gólů ze standartek. Letos to snad bude lepší, ale pořád je slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Walcott toho předvedl stejně "hodně" jako Persie, Rosa ale

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát proti betonu? Půlku druhého poločasu se Arsenal vícemíénně bránil... Wancott nehrál nijak tragicky, ale měl být na křídle a dostávat tam míče, tohle byla jednoznačná chyba Wengera. Arshavin? Neříkal jsi před měsícem, že je to hráč na úrovni Messiho?

K hodnocení - RvP se mi vůbec nelíbil, nepřipomínal vůbec toho útočníka, který je postrachem obran.

Reagovat
Counter

Však on se do toho Robin dostane, byly to jeho první minuty na hřišti od finále MS...

Reagovat
tomasinho

To byly Kuytovi taky a celý zápas byl výborný. Ale máš pravdu, Persie se rozehraje určitě.

Reagovat
fantomas

Tak že prej nezaslouženě, mně k tomu ta remíza sedí ze všech možných výsledků nejvíc. Klobouk dolů před výkonem v oslabení, teda těch dvacet minut, pak už Live, jak se dalo čekat, zalezlo do bloku. Od nás to byl po všech stránkách bezzubej výkon...třeba, všichni tu kritizují Thea, ale, já nevim, on aspoň šel za gólem, chtěl ho dát. To samý Rosa. Ale o nikom dalšim to říct nemůžu. No a právě to bylo nejhorší. Jak kdyby sme si chtěli jen tak zapinkat, mezi brankama, bez toho správnýho koření. To pinkání nám v první půli usnadnil v rozehrávce legrační Liverpool, ve druhý ale už najednou ne a k smíchu sme byli pro změnu my.

Budem to mít letos těžký s timhle přístupem. Ale tak, je to první kolo, ono se to snad nějak vystříbří. Do příště - trénovat hlavně obranný standardky, DM vyřešit (v případě že neni Song), Wilsherovi dát šanci na reparát (dneska to nebyl chytrej tah, ubrat mu hned sebevědomí na soupeři z B4) a zázračně uzdravit Djouroua...

Reagovat
herbage

Co řikáš na Kościelnyho? Já myslím, že herně to bude dobrý. Až se vrátí Fabregas a Song, Robin bude v základu a stejně tak Rosa, tak by zalezlý soupeř jako Liverpool neměl být problém. Dnes chyběly střely zpoza vápna

Reagovat
fantomas

Nevim no. Musel to pro něj bejt docela hukot, pod sprchu moh jít klidně i o dvě minuty dřív, kdyby sudí odpískal to jeho evidentní zatažení unikajícího Torrese. Odvařenej z něj nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

při tom evidentním stažení se drželi oba vzájemně, ale řekl bych že kdyby měl Torres natrénováno tak mu dvakrát utekl

Reagovat
herbage

Tj, občas udělá zkraty. Jak už jsem psal proti AC, 9/10 zákroků má parádních, ale pak situaci neodhadne a je zle. Já myslel spíš, jak se ti jeví do budoucna?

Reagovat
fantomas

Já z tohohle zápasu tolik nevyčet. Ale pořád bych ho radši viděl, jak kryje záda Vermaelenovi - resp. jak nehraje s ním. Bohužel aktuální situace moc jiných variant nenabízí, teda spíš žádný.

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Tj, na Givena a stopera čekám jak na spasení. Shay asi nepřijde, ale stoper nebo dva jsou existenční nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Shay možná jen nakonec přijde

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Given by ten gol chytil, ale Arséne toho golmana prostě nekoupí a když se zraní Hliník tak tam pujde Pan golman Fabiansky....no a čím dřív přijde nový stoper tím líp....odehrát celou sezonu na 3 stopery by snad nedokázal odehrát ani Wenger, i když kdo ví ?!

Reagovat
herbage

Těžko říct, ale myslím že by to ani Given neměl, Ngog to trefil náramně

Reagovat
tomasinho

Jinač MOTM jednoznačně pro mě dneska Kuyt. Ten chlap je všude, běhá dře, maká, brání, útočí, bojovník se vším všudy. Navíc když všichni ostatní stojí a nenabízí, on jediný je v pohybu. Taková motorová myš.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale Dirk má jen tu bojovnost. Dneska ve druhý půli už to bylo hodně dobrý, ostatně jako celej tým, ale v prvním poločase, ač ho mám docela rád, byl k ničemu. Ztrácel spoustu balonů. On a N'Gog pro mě v prvním poločase jednoznačně nejslabší. Ale kloubouk dolu, jak se vytáhli ve druhý půli, ale MOTM podle mě dneska Kuyt nebyl...spíš bych tam viděl dneska někoho z obrany, Glena, Dannyho, ale klidně i Škrtela...

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson ho na pravý straně s přehledem zastínil

Reagovat
fantomas

Zastínil ho i Rosa, kterej hrál jen 30 minut.

Reagovat
minoLFC

sa mu hralo posledných 30 minut proti 10tim(unaveným)...

Reagovat
SunFells

Aha, tím to bylo.

Reagovat
fantomas

To jo, bejt tam 11 čerstvých, tak si ani neškrtne totiž...

Reagovat
Counter

1100. pro nového stopera a gólmana v Arsenalu.

Reagovat
tomasinho

Dneska čekám konečně pořádný přírustek do Fanty, za tři hráče minimálně 15 bodů, jinač mě mrdne.

Reagovat
Tomanatura

Prvni kolo slusne vysledky, naznak zlepseni u Liverpoolu, Chelsea si jde za obhajobou...

Slagr se ale hraje dneska vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Modlím se aby jsme nedopadli jak West Brom

Reagovat
Tomanatura

Tipuju 1:0 pro MU, mozna 0:0. Rozjezdy MU jsou posledni dobou k smichu, navic tusim bez Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Právě se bojim, že bez Rooneyho bude řádit Chicharito.. ale tak doufam do poslední chvíle v překvapení. Ale už jsem to tu psal, radši teď 0 bodů a příští zápas 3 proti Ville doma, než z obojího brát remízu.

Reagovat
kiwwi

dalsi zapas nie je s kladivarmi?

Reagovat
smazaný uživatel

s těma hrajem až v řijnu bohužel, ten rozjezd má Newcastle drsnej...

Reagovat
kiwwi

beriem spät, neviem preco ta vzdy beriem ako fanusika MU

Reagovat
smazaný uživatel

asi proto, že nemam rád Liverpool, Arsenal ani Chelsea

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

O to pochybuju, kvalita oproti West Bromu je jasně na vaší straně. Já si přeju tak remízu 2:2, to by byla krása

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel Jonas jó řádit :-)

Reagovat
tomasinho

Však bude, Andy hodí dva fíky a bude hotovo. možná bych ho dneska zkusil na hrotu samého, na křídlech Routledge,Jonas a ve středu Nolan, Smith, Guthrie(Barton).

Reagovat
smazaný uživatel

V rozestavení 4-5-1 doufam. Fletche musíme eliminovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne uvidím Straky, teším sa...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát ten Bébé? Nebo alespoň na lávce?

Reagovat
Tomanatura

Jsi blazen? Ten se nedostane ani na lavku rezervy..

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych ho vidět, když za něj vysolili takový peníze

Reagovat
Tomanatura

Pokud budes pravidelne sledovat tuto sezonu ligu rezerv, tak se ti to mozna postesti a uvidis ho, ale jiste nic neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem sa dočkať. Stále neviem, komu fandí hrubas

Reagovat
smazaný uživatel

Domacim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...som rád

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC musi sbirat body jinde, MU nesmi doma ztracet s novackama

Reagovat
kiwwi

MU nesmie stracat body nikde s nikym

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejakejch 5:0 bych nechtel, vyhra o 2 goly maximalne.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 bych bral

Reagovat
papos182

Reagovat
Tomanatura

Snad MU, to je povinnost proti komukoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by.

Reagovat
Shevchenko

Viděli jste včera to směšné představení? Co si Wenger myslel, když tam poslal Walcotta tak brzo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ale čekal bych větší odezvu na to kolik lidí tu sleduje IT Crowd.

Reagovat
smazaný uživatel

M´U dnes plichta.

Reagovat
Devil

Leda hovno....

Reagovat
daewa

Doufám, že dneska nedostanu od Geordies přes hubu :)

Reagovat
j_mrazik

Homeles na plac!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobná sestava NU:

Harper

Perch Williamson Coloccini Enrique

Routledge Nolan (c) Barton Guthrie Gutierrez

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi bych RT nez Perche

Reagovat
fantomas

!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá s Taylorem ? Kdyby se mohl teoreticky vrátit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rijen.

Reagovat
tomasinho

Místo Bartona nebo Guthrieho bych radši viděl Smudge. A jak píše hruabs i Ryana. A co Sol, ten ještě nemá kondici?

Reagovat
tomasinho

*hrubas

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge mel problemy s kotnikem, vynechal i kus pripravy, toho bych jeste posetril, i kdyz by byl proti MU asi platnejsi nez Guthrie. Sol zatim nema kondici, hned po sezone odjel na libanky a pry se vratil s mirnou nadvahou, potrebuje jeste tak 3 tydny pripravy

Reagovat
vodka

bez Smithe a s Routledgem? tak to ať to skončí klidně 8:2... akorát Harpera by mě bylo líto...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

teším sa na Straky...dúfam, že ManU oberú o body

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý večer, opět se v nové sezóně vracíme s fixed zápasy, tzn. Domluvené zápasy. Kdo má zájem o odběr či stálou spolupráci, nás kontaktujte zde: make.money@centrum.cz . Lidé co s námi už spolupracovali tak ví, jak to chodí. Hodně štěstí ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

United team: Van der Sar, O'Shea, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Fletcher, Scholes, Nani; Berbatov, Rooney.

Subs: Kuszczak, Rafael, Smalling, Carrick, Giggs, Macheda, Hernandez.

Idealni sestava

Reagovat
r.mrazik

Macheda na lavce

jinak nejsilnejsi sestava..hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi Kiko nez Bebe

Reagovat
r.mrazik

no tak ten je doufam nekde na ovalu a beha kolecka...ja Machedu vubec nemusim,takze pro me velke prekvapeni...na turne hral nicmoc...ale zakonceni ma vice nez slusny,to se musi nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nemam rad vubec, i kdyz je to strelec golu, kterej radim co se tyce osobniho zazitku urcite do top0

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych viděl Hernandeze v základu, ale toho se asi nedočkám. Možná Berbatov místo Scholesa a Hernandez na jeho místo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, takhle to nikdy nebude. Ale jinak se Javiera dockas mockrat, Fergie chce, aby se naucil hrat vedle Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nevím. Pořád se tak nějak nemůžu zbavit dojmu, že Berbatov by byl lepší střední záložník a tvůrce hry, než útočník. Chtěl bych to jednou vidět jestli by to fungovalo.

Reagovat
Tomekcz

ten ma jeste dost casu, zapasu je hodne. ale v 2. puli se na hriste urcite podiva a poradne to rozhejbe

Reagovat
Boban

radsi bych teda videl jak to rozhejbe carrick, ale to je momentalne spis sci-fi (nejen proto, ze neni v zaklade)

Reagovat
smazaný uživatel

až dvaja angličania v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhe strane si to vynahradis.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC: Steve Harper, James Perch, Mike Williamson, Fabricio Coloccini, Jonas Enrique, Wayne Routledge, Alan Smith, Joey Barton, Jonas Gutierrez, Kevin Nolan, Andy Carroll.

Subs: Ryan Taylor, Xisco, Shola Ameobi, Tim Krul, Haris Vuckic, Nile Ranger, James Tavernier.

Tady jich mas 8 v zakladu a 4 na lavicce

Reagovat
tomasinho

Co je s Guthriem, že není ani na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

kotník

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

jej, tak koleno..nevim co delam, to ta nervozita

Reagovat
tomasinho

Neboj, bod ukopete

Reagovat
smazaný uživatel

Bebé neni nominovanej, tak snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Guthrie misses out with a minor knee injury.

Reagovat
tomasinho

Dík oběma.

Reagovat
Boban

k tomu 2 irove a 1 skot... na tym B4 dost dobry...

Reagovat
Darren Fletcher

a na lavicke dalsi dvaja..zbiera sa to

+ zraneny jar jar

Reagovat
smazaný uživatel

hej a za chvílku sa budeme utešovať tým že tam vôbec hrajú európania, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

4 odchovanci a pět hráčů z Ostrovů. Co by za to jiné špičkové týmy daly.

Reagovat
Boban

tohle v lize, ve ktere jsou tymy jako chelsea a city radsi nerikej

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Newcastlu nakonec s jednou zmenou kvuli zraneni:

Steve Harper, James Perch, Mike Williamson, Fabricio Coloccini, Jonas Enrique, Wayne Routledge, Alan Smith, Joey Barton, Jonas Gutierrez, Kevin Nolan, Andy Carroll.

Reagovat
vladis271

a do nich!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze bude na hristi muj nejoblibenejsi aktivni fotbalista

Reagovat
vodka

Smith? taky mě nasralo, že musel odejít... v tehdejším MU sem ho měl nejraději...

Reagovat
smazaný uživatel

presne ten

Reagovat
vodka

hráč úplně přesně mojeho gusta, zatím to aj potvrzuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi tvuj vkus

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Taky se na Keva těšim.

Reagovat
tomasinho

Nani?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy MU jsou fakt krásný

Reagovat
mithro

oproti minulorocnym krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Carroll by se měl ostřihat...

Reagovat
tomasinho

Come on you Magpies Sympatičtější sestavu byste asi v PL nenašli.

Reagovat
mithro

konecne po lete znovu zaciname, cmon united

Reagovat
smazaný uživatel

Premier league začala

Reagovat
Boban

wtf? Mancini se prisel podivat jak se hraje fotbal?

Reagovat
C-M@ster

PROSIM, co mam delat, kdyz protokolu PPstream neni prirazen zadny program?

Chcu to sledovat a driv mi to normalne jelo a ted uz ne.

Nevi nekdo co s tim, nebo jak to sledujete?

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge

Reagovat
tomasinho

Krásně padl do střely

Reagovat
vodka

zatím jednoznačně nejlepší hráč na hřišti... ten mně chyběl ze všeckých nejvíc...

Reagovat
Arbiter

Vidić má pásku

Reagovat
vodka

a? měl ju už mockrát...

Reagovat
Arbiter

pro mě je to novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Andy

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda.. ale ono mu to tam padne a taky doufám, že brzo bude v repre

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Tak tohle měl bejt gól.

Reagovat
salami

co je se Stevenem Taylorem a Simpsonem?

Reagovat
tomasinho

zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Oba zraneni na dyl.

Reagovat
salami

díky oběma, trochu jsem se bál jestli náhodou Steven nakonec nešel do toho Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

To je bohuže pořád možný, nějak ne a ne podepsat novou smlouvu

Reagovat
fantomas

To by mohlo znamenat, že kdyby se Wenger opravdu snažil, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No, původně sem tim mířil do Jagielky, až pak sem si uvědomil, že by vlastně šlo sáhnout rovnou po Stevenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No nedoporucuju.

Reagovat
fantomas

Já bych taky řadši Jagze.

Reagovat
smazaný uživatel

máme lepší zeď než WBA

Reagovat
Boban

jestli to nebude spis tim, kdo ji kopal

Reagovat
tomasinho

To je piča tenm Nani Vždyťv se ho Joey ani nedotkl.

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě...

Reagovat
tomasinho

No, podle mě šlo vidět, že Nani stihl ještě uskočit před tou nohou, šel do toho tvrdě, ale jestli se ho dotkl tak minimálně a nebylo na teatrální pád.

Reagovat
fantomas

Tak Nani byl v plnym sprintu, že jo...to se pak padá docela samo.

Reagovat
tomasinho

Tak je pád a pád. Ještě metr běžel a pak se svalil.

Reagovat
fantomas

Toho sem si nevšim.

Reagovat
fantomas

Anoo, Colocciniho poznávám...

Reagovat
Ligter

Barton jak z první republiky.

Reagovat
SunFells

Bartonův knírek

Reagovat
smazaný uživatel

sňatkovej podvodník

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Park je zraněnej?Není ani na lavce

Reagovat
fantomas

Rooney je zbytečně moc hladovej po gólu.

Reagovat
vodka

to je pravda, mohl už minimálně 3x nahrávat do lepší pozice... je teď nějak z formy, Berba - Hernandez po poločase by fungovalo líp...

Reagovat
fantomas

Neni divu, v soutěžnim zápase se prej netrefil od března...

Reagovat
salami

takhle to zní hrozivě, ale když se vezme v potaz, že před mistrovstvim kvuli zranění dost chyběl a ted začala nová sezona, tak to neni nic tragickýho

Reagovat
fantomas

Dělá to sedm zápasů no.

Reagovat
vodka

a zase kurva Berba

Reagovat
Boban

aby to nedopadlo jako s evertonem, kdy sel lepsi Berba dolu a rooney zustal

Reagovat
SunFells

Drogba po prvním kole už 3 kousky, Wazza se musí činit.

Reagovat
salami

obrana Newcastlu strašně vymejšlí, měli by hrát víc na jistotu

Reagovat
fantomas

Nejhorší je, když k tomu všemu vymejšlí Coloccini...

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini navazuje na formu z PL 2 roky zpět zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze sa Vuckic dostane na "plac"

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to je děsný... a krásný.

Reagovat
tomasinho

FAbricio

Reagovat
vodka

Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

a hlavně Scholes - nejlepší střeďák na ostrovoch

Reagovat
tomasinho

Hlavně Valencia, ten to vydřel krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ma vypadat kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Woooooooo

Reagovat
Tomekcz

Je tam Berba

Reagovat
tomasinho

Ale né aspoň body do fanty.

Reagovat
Tomekcz

konecne ten jeho zabijackej instinkt

Reagovat
fantomas

Valencia a Scholes. Třída.

Reagovat
SunFells

Na svou výšku má Carroll slušnou rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

On je komplexni

Reagovat
smazaný uživatel

On je dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini rulez nechat fletchera otočit na malým vápně

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Ale hrajeme statečně, nadávat můžu akorát na Perche.. Andy, Smudge a Routledge

Reagovat
tomasinho

Reagovat
salami

Routledge Smith zatim teda nic moc

Reagovat
mithro

Woooohoo

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá strana - Valencia-Jonas, to je dvojka netradičných, ale parádnych krídel

Reagovat
vodka

co je na Valenciovi netradiční? spíš dvojka klasických křídel ze staré školy...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne ale netradiční fakt sú. Výborná fyzická stavba, stamina, silní na lopte, kvalitní defenzívne. Totálne netypický typ krídelníkov dnes.

Reagovat
vodka

tak jsou to klasická křídla do 4-4-2, nemožu za to, že se teď víc praktikuje systém 4-5-1...

Reagovat
fantomas

No že by se mi Jonás dneska nějak zvlášť líbil, to fakt říct nemůžu. Zavinil gól, teď zazdil brejk 3 na 2, pak ještě několikrát zbytečně drbal místo včasný přihrávky. Spíš mi přijde, jak kdyby si tu nepohodu z repre přenesl i sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nehovorím nič o dnešnom zápase mimo to, že obaja sa tam nachádzajú. Pointa je inde Len taká osamotená myšlienka.

Reagovat
fantomas

Ok, jak chceš.

Reagovat
vodka

a můj současný nejoblíbenější hráč

Reagovat
smazaný uživatel

A už sa to sype...inak Sheasy...

Reagovat
Tomekcz

GOOOL

Reagovat
Darren Fletcher

jupi, dal som ho :)

Reagovat
fantomas

Nani. Dneska zase výbornej.

Reagovat
tomasinho

Doufám, že připíšou Shrekovi asistenci.

Reagovat
Boban

vubec, Evra jinak at jdou do haje s tema bodama...

Reagovat
tomasinho

Ne, Rooney Co s bodama?

Reagovat
Boban

fanta, co asi...

Reagovat
tomasinho

Proč mají jít ho háje ale.

Reagovat
Boban

chybi mi tam z MS treba attacking bonus... takovej tevez kterej maka jak fretka ma body a "klikar" chamakh 5...jen asistence a goly a ten bonus za hrace zapasu ci co nic moc...

Reagovat
Boban

*2 body

Reagovat
tomasinho

Mi se tzas nelíbila fanta MSm, byl v tom strašný bordel s těmi střídaními.

Reagovat
fantomas

Bordel?

Reagovat
tomasinho

Jo, strašná píčovina to střídání během kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

I kdyby to bylo cokoliv, tak bordel v tom pro normální lidi nebyl.

Reagovat
tomasinho

Bordel bylo to samotné pravidlo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

ááá paráda

Reagovat
Rssa

Legenda skórovala!

Reagovat
Rssa

Jinak Rooney pokračuje v tragédii z MS, opravdu nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho predajú kým má ešte cenu :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, kto by si stavil na to, ze prave Berba da nas prvy gol v novej sezone :)

I ked, pri sucasnej forme Rooneyho sa to mozno da lahsie pochopit :)

Inak, zatial som od Newcastle cakal viac, zatial sa hra viac menej len na jednu branu a Straky nevedia podrzat loptu viac ako 15 sekund...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Coloccini rulez.. nechat Fletchera otočit na malým vápně

Reagovat
Darren Fletcher

no, spracovanie lavou este trochu pokulhava... :D

Reagovat
Tomekcz

Scholes musi hrat do 50

Reagovat
Ligter

Jako Matthews.

Reagovat
panca

newcastle je hodne marnej des

Reagovat
Tomekcz

bez mice muzou tezko neco delat, Scholes si to diktuje

Reagovat
panca

tak kdyz ho ziskaj a do 3 sekund ho ztrati a jeste maj v obrane takovej chaos, tak je 2:0 jeste dobry... strasne marni jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim skoruji jen sympataci. Pokud daji gol vsichni sympataci, tak NU vyhraje ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

este pride chicharito a da aspon jeden gol

Reagovat
vodka

O'Shea, Evans, Valencia, Scholes, Fletcher, Berbatov - Jonas, Smith 2, Nolan, Carroll = no way...

Reagovat
Boban

jeste Sar by mohl (z penalty)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evans, Scholes, Berbatov?

Reagovat
smazaný uživatel

Je těžký hrát na OT proti Manchesteru v ideální sestavě. Nelíbí se mi Perch, pozičně špatný, vše dohání rychlostí, do druhýho poločasu nasadit Ryana! Stejně tak Enrique se dnes hledá, tam je to horší. Levýho beka jinýho nemáme. Nicméně s takovouhle hrou se nebojim sestupu, líbí se mi, že nemáme bezhlavý odkopy dopředu resp. je všechny Andy sbírá. Doufam, že u nás vydrží dlouho. Škoda, že netrefil tu hlavu někdy v 8 minutě, mohlo to být veselejší.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nicméně s takovouhle hrou se nebojim sestupu" tak tomuto teda vobec nerozumiem, ved vobec nepodrzite loptu

Reagovat
fantomas

Po přestávce to zas bude jiný, bych řek. Dostali se holt do srabu, ale třeba na začátku, v první dvacetiminutovce, ji podrželi v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

To za prvý a a pak - chci vidět, kdo na Old Trafford letos udrží balon...

Reagovat
salami

střed zálohy je pro mě zklamání, jsou tam 3 a neudrržej balon, o podpoře utoku nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

moje odpověd je Fletcher - Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozřejmě, střed propadá.. manchester nás jasně přehrává

Reagovat
fantomas

Pozoruhodný, co s týmem dokáže udělat jeden hloupej gól (po hloupý chybě). Do tý doby NUFC celkem stačilo, teda krom Colocciniho evergreenu, a bylo i jistý na přihrávce, na balonu. Pak ale obzvlášť Jonás, ale nejen on, začal míče děsně tahat, ztrácet je kolikrát naprosto nepochopitelně a tim se celej mančaft dostal do tlaku, ze kterýho pomalu neni úniku. Jinak Nani s Valenciou sou fakt skvělý křídla, lepší si MU pro letošek snad ani přát nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

ono to na Naniho zas brzo pride

Reagovat
fantomas

Nemyslim si. Podle mě se už konečně našel, nemůže bejt náhoda, že nějakých posledních pět zápasů, co sem ho viděl, hraje jak z partesu.

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

aj ked Nani sa mi viac paci napravo, lenze dnes ho je nalavo vidiet viac ako Valenciu...rozmyslam ci to nie je tym kto hra za nimi

Reagovat
fantomas

Já ho vždycky viděl dobře zahrát jen nalevo, navíc tim by se zabil Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Nova Who? ESPN v HD, to mě ***** na holý záda. Snáď tá tlačenka fakt čoskoro skončí, alebo sa aspoň zjemní.

Reagovat
vodka

já asi taky přejdu, protože to digi sport má ty slovenské komentátory k zblití...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to máš? Hm...a ich mená? Nech sa trošku zasmejem...

Reagovat
smazaný uživatel

Robert Minarik ( ) Slavo Jurko ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, hm...tak aspoň Slavo, ale Minařík

Reagovat
vodka

jo, minařík mě irituje úplně maximálně... a ten jeho hlas, když chce něco zdůraznit , Jurko jak kdy... jinak včera tam někdo tvrdil při pohledu na lavičku AFc, že tam sedí Carlo Cudicini...

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Cudiciniho

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov je Dinho současnýho fotbalu...

Reagovat
tomasinho

Stejně to bude 2:2 jak jsem říkal Nastoupí Shola a pak to teprv bude rodeo.

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge a jeho skluzy

Reagovat
smazaný uživatel

Scholsie a jeho skluzy

Reagovat
cristiano.K.

jasná červená pro ryšatce!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nemohl by říct ani popel po tom co jsme včera viděli za červený

Reagovat
Tomekcz

vcera bylo divadlo dneska je fotbal

Reagovat
cristiano.K.

to nic nemění na tom,že scholes už ted měl bejt skoro osprchovanej

Reagovat
fantomas

Achjo, Wazza dneska fakt střílí, když nemá, a naopak nestřílí, když má.

Reagovat
Tomekcz

typickej Berba ted

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney do Bartona

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fletcher je jednoznačně největší idiot v PL.

Reagovat
Counter

Foy nepíská ve prospěch Manchesteru

Reagovat
Rssa

Barton se snaží zavést módu knírků zpět? Tleskám

Reagovat
smazaný uživatel

To ma od Parrosa

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sazka jezisi.

Reagovat
fantomas

Jo? O co šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Do prvni vyhry se nekteri hraci nebudou holit - Taylor, Smudge, Barton, Carroll... Jonas nevim, kdy a o co se vsadil

Reagovat
fantomas

Tak to doufám v krizi NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas tady na to nekde i odkaz

Reagovat
fantomas

Na Carrollovi to neni moc znát.

Reagovat
Rssa

Mě se to líbí Pořád lepší, než když se jednou Rumuni přebarvili na blond

Reagovat
kiwwi

Taka Roomeymu uz nesadne

Reagovat
fantomas

Routledge by taky už mohl zkusit něco jinýho než "obkopnout protihráče a běžet".

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten čo strčí Ben Arfu do kapsy?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si za to aj tak môžeš sám

Reagovat
tomasinho

Ani ne, když to jeho tvrzení nesmyslně překrucujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, že tomu naschvál neprihrávam, ale zas tak ďaleko to nie je

Reagovat
smazaný uživatel

A keby aj, presne o to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa beztak přijde, tak pak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Néééé, chicharita ne

Reagovat
Tomekcz

dneska je na OT celkem hlucno

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som chcel pochváliť

Reagovat
smazaný uživatel

Prijela Toon Army no Ale nejsem si jistej, jestli zrovna oni zpivali He goes by the name of WR

Reagovat
smazaný uživatel

A ted by mohli zazpivat Do the Ameobi na melodii hoky koky

Reagovat
vladis271

čím to je? čím to je? Aha prišli k Vám najlepší fanúšikovia v Anglicku

Reagovat
cristiano.K.

berbatov ale tak za snahu

Reagovat
Swarley

no nesedlo, ale konečně se na něj dá dívat...ale spíš ten pas Scholese...to prostě miluju a můžu to sledovat od rána do večera

Reagovat
cristiano.K.

tyhle skrytý nahrávky z kroku jsou geniální....jen ta jeho zákeřnost mi vadí

Reagovat
Swarley

pokud myslíš jeho geniálně zákeřný přihrávky, tak ty já zase můžu

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,že ne

Reagovat
Tomekcz

vsechno se nepovede

Reagovat
smazaný uživatel

Paul je proste geniálny. Je to aj súperom, ale čo ten stále v sebe má...

Reagovat
Swarley

neuvěřitelný, famózní, fascinující...

Reagovat
mithro

ano ano ano

Reagovat
smazaný uživatel

Sholaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, offside, už by tam bol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co řikáš na Carrollův výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, fakt. Hlavne tá dominancia vo vzduchu, schopnosť vyviesť a nepokaziť. Ale sympatický mi nie je a asi ani nikdy nebude.

Reagovat
tomasinho

Ten Jonas je dneska fakt otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zavinil první gól, který nam rozklepal kolena + zazdil break 3 na 2. Tolik to hlavní, ten zbytek už je jenom třešnička...

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

když si představím,že tohle střevo krylo záda messimu na MS místo třeba zanettiho,tak je to k pláči

Reagovat
tomasinho

Xisco

Reagovat
smazaný uživatel

Hohó Xisco

Reagovat
smazaný uživatel

V utoku Xisco a Shola, to smrdi remizou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haaaaaarper

Reagovat
tomasinho

Dimitare, co mi to děláš? Už mohl mtáí hattrick a já krásné body do fanty.

Reagovat
Tomekcz

Berba si to fakt vybral na pul roku dopredu zas

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten trávník na OT - když jsem tam byl tak jsem si řikal, že ten sklon je pěkne vražedný...

Reagovat
fantomas

Přišlo mi, že se Barton taky lekl, když šel zahrávat roh...

Reagovat
Swarley

cho cho cho cho cho !!!!! to je nádhera

Reagovat
cristiano.K.

nesmrtelnej rayen

Reagovat
vodka

Minařík: "Ak by Evra nebol schopný pokračovať v hre, može ho nahradiť Carrick."

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No ako sa smejeme hore, Minařík To máte za trest...neviem za čo, ale za trest

Reagovat
C0br

SAmozžejmě to myslel tak, že na levo půjde O'Shea, a CArrick nahradí Fletche, který půjde na pravého beka...

Reagovat
smazaný uživatel

Génius pre génia. Wow

Reagovat
tomasinho

WOw! Krásná akce dvou legend.

Reagovat
Tomekcz

Nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs Gol ve vsech sezonach PL

Reagovat
smazaný uživatel

Spolupráce Scholesy - Giggs a v tom nádhernym dresu... nemůžu než zatleskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

este ked nastupoval Giggsy tak si hovorim ze jebni to tam hned nech mas splneny limit uz po prvom zapase

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Stará garda

Reagovat
kiwwi

nic krajsie si neviem predstavit...great pass by scholes, great finish by giggs

Reagovat
fantomas

Dva dědkové to teď všem ukázali.

Reagovat
Swarley

doufám, že se Berba díval

Reagovat
cristiano.K.

dyt jim je dohormady lehce přes 70

Reagovat
Ligter

Najs. Tomu to fakt přeju.

Reagovat
kiwwi

It could be Fabio in Rafael's shirt...we never know

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Hláška kola.

Reagovat
SunFells

Jojo, rozesmál mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Martin Tyler rulezzz

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomnelo:

Viva Da Silva,

Viva Da Silva,

running up the pitch,

don't know which is which,

Viva Da Silva!

Reagovat
kiwwi

tak toto je paradny chant

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší.

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

He signed for Man United to play on the right wing,

And if he is out injured then we've got his f**king twin!

Reagovat
kiwwi

uryvok z Rafaelovho chantu kto by nechapal

Reagovat
Tomekcz

Jeste Chicha gol

Reagovat
tomasinho

Komentator na YES pry Rafael goes in, but maybe is Fabio in Rafael´s shirt, you never know

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Přesněji to má kiwwi, já mu nerozumněl pořádně

Reagovat
Swarley

to je fakt, mě serou oba dva stejně...i když Rafael na to zvládá líp, protože hraje častějš

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, komentátoři na YES jsou parádní

Reagovat
tomasinho

Navíc mají kvalitní přenosy, žádné sekání, zrnění, letos je asi budu preferovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, občas fakt sekne. ESPN ani škrt, spokojnosť.

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

Espn nema takych dobrych komentatorov, viac sa mi pacia anglani

Reagovat
fantomas

Tak že se sekne dvakrát za zápas (jako dneska), mě fakt nevytočí...při ladění streamu Boltonu si pokaždý užiju jinačí legraci. Každopádně tady sou super i ti komentátoři, výborná alternativa za Setantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti komentáru nič nemám. Zas kvôli nejakým perlám na ten futbal nepozerám, to si zapnem našich "potičov" na Ameriku som zvyknutý Ale jasné, predvčerom sme s Arbitrom pozerali na YESku a bolo to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

hlaska zapasu, presne pre toto su podla mna anglicky komentatori na nezaplatenie

Reagovat
cristiano.K.

líbí se mi jak po trefení galonu jdu rovnou na půlku.....hned věděl,že tam jde prostě giggs

Reagovat
cristiano.K.

balonu než si někde rejpne

Reagovat
Tomekcz

Berba uz to stema paradickama prehani

Reagovat
smazaný uživatel

7 střel. To neni špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho 6 hlavičiek, z toho 5 Andyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Andy měl dvě střely levou nohou a Xisco taky pálil jednou pravačkou. Všechno doprostřed brány, ale další týmy se nezmůžou ani na to

Reagovat
Darren Fletcher

haha dnes mi vysiel aj presny vysledok

Reagovat
kiwwi

Chicharito prvy zapas co neskoroval

Reagovat
Swarley

jeho góly přijdou, nemám strach...

Reagovat
kiwwi

ani ja...chcel som len dat pikosku

Reagovat
Swarley

no je to škoda, mohlo mu to klidně vydržet celou sezónu

Reagovat
fantomas

Scholes dvě áčka, Giggs gól za 20 minut pobytu na hřišti. Staříci zase vyučovali. Jinak od MU suverénní začátek, takže můžu potvrdit svou prognózu - tohle je muj favorit na titul.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

I můj.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

Reagovat
papos182

Bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Zas budem musieť celý rok fandiť Chelsea

Reagovat
Counter

To je vždycky hrozné dilema, zvolit cestu menšího zla

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Tak s tim já teda nemám problém.

Reagovat
Carrick

To je až záviděníhodné.

Reagovat
Nikikrew

Ja som si myslel ze tvoj favorit na titul bude Arsenal,som sa domnieval ze im to prajes ako tvojmu klubu,ale nazor je nazor...pre mna to bude vzdy len Arsenal :)

Reagovat
fantomas

Je favorit a favorit. Jasněže bych byl nejradši, kdyby to vyhrál on, ale ať sem jakkoliv optimistickej, tak to ani tipnout nemůžu.

Reagovat
vodka

no, rychlé shodnocení: záloha celá skvělá + Berbatov je prostě jeden z nejgeniálnějších a nejkreativnějších fotbalistů současnosti, Messi se Xavim se možú jít zahrabat...... obrana měla problémy ve vzduchu, kraje průměrné výkony... Rooney marnost nad marnost, Chicharito předvedl skvělý pohyb a výběr místa, půjde mu tam jednou balon a je to tutovka...

Reagovat
kiwwi

Berbs dnes mhol dat hattrick, to prve co minul myslel dobre, horsie previedol ale to druhe bola genialitka, vyborny zakrok brankara....

Chicharitov ofsajd milimetrovy, ale keby nebol tak s prehladom si spravil brankara a skoroval by

Reagovat
Swarley

dneska na pár malých vyjímek všechno v pořádku...dědci famózní, Berba konečně rozjetej (akorát to zakončení)...jediný co mě neskutečně sere je pan Rooney...ten je z formy až to bolí nezbývá než jen doufat, že se dá sakra rychle do kupy...

Reagovat
salami

aby tady nebyla na Rooneyho jenom kritika, tak ta přihrávka na Berbatova byla libová

Reagovat
mithro

jedine co treba dopilovat je branenie sdandartiek, pri tom mi vzdy thne krv v zilach, inac dnes flawless

Reagovat
kiwwi

inac Scholes by s tou jeho pravackou mohol ist hrat golf

Reagovat
tomasinho

Welcome to Anfield, Brad Jones.

Reagovat
Devil

Scholes-Giggs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele