Serie A - preview 6. kola

01.10.2011, 09:30, aktualizováno 02.10.2011, 09:11
Previews
Celá Itálie se už nemůže dočkat až proti sobě dnes večer k tradičnímu duelu vyběhnou hráči Juventusu a AC Milán. Ještě předtím se ale bude muset odehrát dalších sedm zápasů. Po obědě hraje Novara s Cesenou. Od tří hodin stojí za zmínku zejména střetnutí Fiorentiny s Laziem, Parmy s Janovem a Udinese s Bolognou...
Novara Calcio - Calcio Catania  (neděle 12:30)
Vzpamatuje se nováček z Novary po prohře s Atalantou, nebo se hosté z Catanie prosadí a odvezou si tři body? Catania nastoupí se třemi útočníky - jak si s nimi obrana Novary poradí?

Novaru možná zaskočil tlak po utkání s Interem, které překvapivě vyhrála. Od té doby nejsou výsledky týmu trenéra Tessera právě nejlepší, navíc ani předváděná hra není právě oslnivá. V minulém utkání zaznamenal za stavu 1:2 vyrovnávací branku Pablo Granoche, kvůli údajnému ofsajdu ale uznána nebyla.

Trenérovi Tesserovi minulé utkání stále nedá spát: "Gól na 2:2 měl být uznán, všechno bylo regulérní. Je smutné, že se pořád stávají takovéto chyby. Když nás čeká dlouhá sezona, ztrácet body tímhle způsobem mému týmu rozhodně nijak nepomáhá."

"Jsme tým, který potřebuje všechny možné body a když je vám upřena remíza, hodně to bolí," přemítá trenér.

"Musíme i nadále tvrdě pracovat na svých výsledcích a na naší hře. Chceme se na hru s Catanií maximálně soustředit. Můj tým si stále ještě zvyká na hru tady, v Serii A, musíme se pořád zlepšovat," zakončuje trenér.

Novaru také sužují zranění, dlouhodobě je mimo hru obránce Andrea Lisuzzo a ofenzivní záložník Andrea Mazzarani.

Soupeř z Catanie je v tuto chvíli psychicky hodně vysoko, na stadion Silvio Piola jede s cennou remízou proti Juventusu v zádech. Minulé utkání se svěřencům Vincenza Montelly velice povedlo, remízu čekal asi málokdo. Mladý trenér ale dokázal své hráče motivovat a jeho svěřenci uhráli výsledek 1:1.

Velkou slabinou Catanie je útok, tým dokázal vstřelit zatím jen dvě branky a trenér Montella si je toho velmi dobře vědom.

"Před soupeřovou brankou nám to teď vůbec nejde. Bude důležité, abychom proměnili mnohem více našich šancí, protože nemůžu vždy spoléhat jen na naši obranu."

Dokáže trojzubec útočníků Catanie konečně naplno ukázat svou sílu? Nebo se bude opakovat herní styl Novary ze zápasu proti Interu?
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Dellafiore, Paci, Ludi, Gemiti - Giorgi, Porcari, Rigoni - Pinardi - Granoche, Meggiorini
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Marchese, Bellusci, Legrottaglie, Capuano - Almiron, Lodi, Delvecchio - Gomez, Bergessio, Catellani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Cesena - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Cesena se bude snažit získat své první body v ročníku. Chievo Verona tudíž nemohlo dostat lehčího soupeře. Ale domácí jistě budou chtít dokázat, že ve fotbale je možné všechno.

Trenér Marco Gianpaolo nechce panikařit a hodlá dál čekat na štěstí. Mnozí fanoušci ale na rozdíl od trenéra už panikařit začali a požadují po vedení jeho hlavu. Minulý týden Cesena prohrála s AC Milán a tento výsledek ji odsoudil k poslednímu místu tabulky.

Giampaolo ale přesto věří, že jeho tým má na víc a je otázkou času, kdy se paní štěstěna usměje i na Cesenu.

"Hráli jsme proti Milánu velmi dobře, můj tým se nevzdal. Fanoušci musí zůstat klidní a trpěliví, protože pokud budeme dál tvrdě pracovat, výsledky určitě brzo příjdou."

"Myslím, že moji svěřenci dokážou hrát v následujících zápasech dobře a získat nějaké body. Tím se dostaneme z této neblahé situace."

Tomuto tvrzení nahrává i trenér Chieva. Domenico Di Carlo věří, že Cesena hraje mnohem lépe, než jak by to při pohledu na tabulku mohlo vypadat.

"Hráli velmi dobře proti Laziu, i když prohráli 1:2. Dobrou hru jsem viděl také proti Milánu. Nemůžeme zápas podcenit, Cesena hraje doma, hráči budou hladoví po úspěchu, poženou je také fanoušci. Stejně jako my, Cesena také nechce ztrácet důležité body."

Celek trenéra Di Carla šokuje Itálii, nejprve vyhrál nad Neapolí, v minulém kole na to navázal výhrou nad Janovem.

"Výhru nad Janovem jsme si zasloužili, hráli jsme disciplinovaně a inteligentně. Stejně tak chce hrát i proti Ceseně. Máme ještě hodně co zlepšovat, ale už teď jsem hrdý na své hráči za to, co předvádějí."

Doma je Chievo pevná bašta, venkovní zápasy mu ale nejdou proto bude zajímavé sledovat, zda se trenér Di Carlo dočká prvního venkovního vítězství.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Lauro - Parolo, Guana, Candreva - Eder, Mutu, Martinez
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Morero, Cesar, Jokic - Bradley, L.Rigoni, Hetemaj - Cruzado - Pellissier, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio prohrálo v týdnu se Sportingem zápas Evropské ligy a v lize to není o mnoho lepší. Podaří se týmu kolem Edyho Rejy vyhrát nad silnou Fiorentinou?

Ačkoli hrálo Lazio dlouhou dobu v početní výhodě, nedokázalo vyhrát nad domácí Sportingem a nezískalo ani bod. Teď chce ale otočit stránku. Nemá na to ale nejsnadnějšího konkurenta, o tři body se bude snažit také domácí florentský tým. Trenér Mihajlovič míchá správnou sestavu, zkušené hráče doplňuje mladá krev a právě ta se teď hodlá předvést.

Trenér Edy Reja se vyjadřuje ke zmiňovanému zápasu s velkou nelibostí na adresu rozhodčího, který podle něj nastavil víc času a domácím daroval možnost skórovat: "Dal jim dalších 23 sekund, pak dali branku. Vůbec nechápu, jak počítá čas."

"Moji hráči byli velmi rozladěni, je pochopitelné, že chtěli přivést domů dobrý výsledek. Ale teď musíme prostě otočit list a soustředit se na zápas s Fiorentinou, je velmi silná a bude to těžké."


Výhra by bezpochyby zvedla morálku mužstva, což se teď velmi hodí. Po reprezentační přestávce je totiž na plánu ostře sledované derby. Případné vítězství by mohlo pomoci hráčům 'Biancoceleste', aby Řím po dlouhé době ovládli.

Fiorentina dokázala minule remizovat s favorizovanou Neapolí a sebevědomí nechybí hráčům, ani trenérovi Mihajlovičovi.

"Mohu mým hráčům vřele pogratulovat, protože přivézt ze stadionu San Paolo bod není vůbec jednoduché," říká mladý lodivod.

Největší zbraní Fiorentiny je obrana, ve čtyřech utkáních dokázala obdržet jen dva góly. O útočnou fázi se po zranění střelce Gilardina ve Florencii báli, ale Stevan Jovetič, nová posila Santiago Silva i křídla Vargas s Cercim se o pravidelný přísun branek starají velmi dobře. Zastaví je římské Lazio?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Cassani, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Montolivo, Lazzari - Cerci, Jovetic, Vargas
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Stankevicius, Dias, Radu - Gonzalez, Ledesma, Brocchi - Hernanes - Cisse, Klose
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Lecce doma hostí Cagliari a má důvod chtít tři body - na svém stadionu vyhrálo naposledy osmého května! Proti ale bude stát silné Cagliari.

Záložník Christian Obodo se snaží vyburcovat své spoluhráče, protože si je vědom faktu, že US Lecce před svými vlastními fanoušky nevyhrálo už od začátku května. Hrozivý pohled na datum, které budou chtít 'Salentini' co nejdříve zapomenout.

"Přišel čas udělat našim příznivcům zase trochu radosti. Musíme začít vyhrávat a to hned, protože to je klíč k udržení prvoligové příslušnosti. Proti Udinese jsme hráli ve strachu a proti Atalantě jsme udělali příliš mnoho chyb," říká záložník.

Svou třetí prohru v sezoně minule zaznamenal tým trenéra Di Francesca v duelu se Sienou. Aby toho nebylo málo, domácí budou postrádat vykartované duo Andrea Esposito - Carlos Grossmuller.

Cagliari jede do Lecce s vidinou vítězství. V minulém kole remizovalo s Udinese, předtím prohrálo 2:3 s Palermem.

Trenér Massimo Ficcadenti ale vidí na hře svého týmu mnoho pozitiv: "Ačkoli jsme nevyhráli, vidím velké zlepšení, hlavně v té ofenzivní části. Udělali jsme dobrou práci, nedovolili jsme hráčům Udinese mnoho akcí a to také chceme předvést proti Lecce. Chceme domů odjíždět se třemi body," uzavírá trenér.

V tomto úsilí týmu nepomůže útočník Moestafa El Kabir. Dokáže Lecce zvítězit před vlastními fanoušky, nebo se černá série protáhne?
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Oddo, Tomovic, Ferrario, Brivio - Cuadrado, Obodo, Giacomazzi, Mesbah - Piatti - Di Michele
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - AC Siena  (neděle 15:00)
Siena minule zvítězila nad týmem Lecce a na tomto faktu chce založit svůj herní projev také proti favorizovanému Palermu. Sicilský celek jde do utkání před vlastními fanoušky, takže tři body jsou povinností.

Siena je trošku překvapivě na devátém místě, trenér Giuseppe Sannino dokázal klub vrátit zpět mezi elitu a navíc ve čtyřech zápasech poznal chuť prohry jen jednou. Sebevědomí týmu je vysoké, ale na Sicílii tým čeká velmi těžká prověrka. Zkoušejícím bude nebezpečné Palermo.

Siena nejprve remizovala s římským AS, poté vyhrála 3:0 nad slabým Lecce a nyní chce svou neporazitelnost potvrdit. Sannini říká: "Jsme na správné cestě, hráli jsme proti Lecce skvěle."

"Můj tým hrál s nasazením a přesvědčivě - přesně jak jsem žádal. Doufáme, že na Sicílii navážeme na naše úspěchy."


Palermo by mohlo svého soupeře podcenit, před tím ho ale varuje sportovní ředitel Sogliano: "Budeme čelit týmu se skvělou aktuální formou. Tým musí hrát aktivně a nepodcenit protihráče. Je to jako kdyby hráli proti Juventusu nebo Milánu."

Palermo doma oplývá podporou fanoušků a odvděčuje se jim za to výsledky, na La Favorita neprohrálo od konce května. Trenér Devis Mangia si je dobře vědom schopností a potenciálu svého týmu. Minule jeho tým remizoval bez branek s římským Laziem.

"Poprvé jsme udrželi čisté konto a z toho mám velkou radost. To je velmi důležitá věc, když zvážíme loňské výsledky na soupeřových hřištích."

Pro Sienu je jednou z mála dobrých zpráv uzdravení brankářské jedničky Željka Brkiče. Palermu bude chybět zraněný Edgar Alvaréz. Jak dopadne střet těchto dvou týmů?
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Tzorvas - Pisano, Silvestre, Migliaccio, Balzaretti - Bertolo, Barreto, Della Rocca, Ilicic - Hernandez, Miccoli
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Brkic - Vitiello, Rossettini, Terzi, Rossi - Mannini, D'Agostino, Gazzi, Reginaldo - Calaiò, Brienza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
První letošní porážku jede do Parmy odčinit Janov, který si při určité konstelaci hvězd může vrátit na první místo. Grifové minulý týden smolně prohráli v Chievu a na Stadio Tardini mají skvělou příležitost, jak se vrátit zpět do vítězných kolejí. Parmě se totiž vůbec nedaří.

Parma má po čtyřech zápasech jen tři body za výhru nad Chievem. Jinak je ale pravdou, že los nebyl pro Ducali vůbec lehký. Na Juventus, Fiorentinu, ani AS Řím nestačili. Navíc bude zřejmě domácím chybět zkušený útočník Hernán Crespo, kterého trápí zdravotní problémy. V ofenzívě by tak měli nastoupit Giovinco s Floccarim, jenž v Janově dříve působil.

Jelikož má Janov na svém kontě po čtyřech zápasech sedm bodů, když dvakrát zvítězil, jednou remizoval a jednou prohrál a minulý týden vedl ligu, bude pro Parmu zřejmě každý bod dobrý. Na domácí půdě se ale jednoznačně bude snažit o zisk všech tří.

Janov přijede bez vykartovaného Danielliho, které ve středu obrany zřejmě nahradí Bovo. Na pravém kraji zase zaskočí kapitán Marco Rossi, protože Mesto je zraněný. Na svůj debut si musí stále ještě počkat další zraněný Zé Eduardo.

Jinak by měla zůstat sestava prakticky neměnná. Klíčovým mužem bude tradičně Rodrigo Palacio, jenž má na kontě už čtyři branky a vede tabulku střelců.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Biabiany, Morrone, Galloppa, Modesto - Giovinco, Floccari
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Rossi, Bovo, Kaladze, Antonelli - Constant, Veloso, Kucka - Jorquera - Palacio, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Udinese zažívá skvělý vstup do sezony, momentálně mu jen o skóre patří druhá pozice. O jeho klesání tabulkou se bude snažit Bologna, včele s největší hvězdou, střelcem Marcem Di Vaiem.

Trenér Udinese, Francesco Guidolin, je šťastný, že se jeho svěřencům tak dobře daří, nicméně se nenechává unést atmosférou a rád by tento trend udržel co nejdéle. Pokud by navíc Juventus večer ztratil body s AC Milán, šly by 'Zebry' do čela tabulky. K tomu ale potřebují ještě jednu maličkost - tři body proti Bologně.

"Máme mnohem lepší start do sezony, než vloni. A už to byla skvělá věc. Musíme ale zůstat koncentrovaní a každou hru brát jako samostatnou. Čeká nás dlouhá sezona a musíme být ještě lepší než minulý ročník."

V týdnu dokázali hráči Udinese remizovat v Glasgow, do tabulky základních skupin Evropské ligy si tak zapisují cenný bod. O to cennější, že mužstvo nehrálo ve své nejsilnější možné sestavě. Kvůli duelu s Bolognou nechal Guidolin odpočívat některé opory.

Minulé dva zápasy skončili remízou, nejprve 1:1 s Milánem, poté přišla v minulém kole bezgólová remíza s Cagliari.

Čtyři zápasy už Bologna nedokázala vyhrát, naposledy padla rukou Interu v poměru 1:3. Bologna je předposledním týmem tabulky, na kontě má pouhopouhý bod. To chce ale změnit už v utkání s Udinese.

"Proti Juventusu ani Interu jsme nehráli špatně," reaguje trenér. "Jsem přesvědčen, že pokud budeme mít stejně bojovného ducha i nadále, brzo budeme zase vítězit."

Mezi třemi tyčemi nahradí zraněného Jeana Francoise Gilleta brankář Federico Agliardi. Tým ze Stadia Friuli zřejmě nastoupí v plné zbroji.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Benatia, Danilo, Ekstrand - Basta, Isla, Pinzi, Asamoah, Armero - Torje, Di Natale
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Casarini, Portanova, Antonsson, Raggi - Mudingayi, Perez - Gimenez, Diamanti, Koné - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.75 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - AC Milán  (neděle 20:45)
Celá fotbalová Itálie bude večer upírat zraky na nový stánek turínského Juventusu. Zavítá sem slavný AC Milán. Jedna strana Milána padla, přežije ta druhá?

Ostře sledovaný zápas mezi současným lídrem tabulky a loňským šampionem Itálie může mít vliv na konečné pořadí. Tým, který odejde s větším počtem bodů, může nabýt většího sebevědomí a respektu u soupeřů. Výhodu má turínský velkoklub, jenž jde do střetnutí z prvního místa. Odpovědnost si uvědomuje i brankářská hrající legenda 'Bianconeri' a partner Aleny Šeredové, Gianluigi Buffon.

"Tento zápas bude vyhovovat spíš nám, než Milánu. Na jejich bedrech leží odpovědnost, jsou obhajující šampioni," řekl Buffon listu Gazzetta dello Sport.

"Výsledek hry může hodně napovědět, ukáže nám, v jaké fázi našeho procesu jsme. Užíváme si skvělý vstup do soutěže, ale jsme teprve na začátku, takže se musíme soustředit jen sami na sebe a dál růst."

Milán naposledy vyhrál nad Viktorií Plzeň, ale vítězství se nerodilo úplně lehce. Plusem byla přítomnost Zlatana Ibrahimoviče, jenž doléčil zranění a měl by být připraven i na souboje se stopery Juventusu. Prostředí zná dobře, v Juventusu před jeho pádem do druhé ligy pravidelně střílel góly a pokusí se o to i dnes.

Své dávné spoluhráče proto varuje: "Cítím se dobře, ale ještě nejsem úplně uzdravený. Doufám ale, že v neděli už budu připraven."

Trenér Massimiliano Allegri si nemůže vybírat z kompletního kádru, mimo hru jsou například Alexandre Pato, Robinho, záložníci Gattuso s Ambrosinim nebo francouzský obránce Phillipe Mexes. V útoku tak nejspíš nastoupí Ibrahimovič vedle Antonia Cassana.

Antonio Conte může počítat s téměř kompletním týmem, vrací se také Černohorec Mirko Vučinič a je pravděpodobné, že právě bývalý hráč AS Řím se na hřišti potká s dalším bývalým hráčem 'Giallorossi', Antoniem Cassanem. Kdo z nich bude úspěšnější?

Když už mluvíme o bývalých hráčích, nemůžeme nezmínit Andreu Pirla. Geniální mozek záložní řady Juventusu strávil největší část své kariéry právě jako hráč 'Rossoneri' a s klubem bude navždy spjat. Sám hráč se na souboj určitě těší a udělá vše proto, aby stál na vítězné straně. Jak dopadne jeho osobní vendeta?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso - Pirlo - Krasic, Marchisio, Vidal, Pepe - Vucinic
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Thiago Silva, Nesta, Zambrotta - Nocerino, Van Bommel, Seedorf - K.P. Boateng - Ibrahimovic, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Atalanta BC  (sobota 18:00)
AS Řím doma přivítá Atalantu a bude chtít posbírat všechny tři body. Celek z Bergama se ale prezentuje velmi dobrou hrou a na Stadio Olimpico přijíždí vyhrát. Čeká nás napínavý duel!

Římané v minulém kole poprvé vyhráli, porazili nebezpečnou Parmu a jedinou branku utkání vstřelil útočník Osvaldo. Útočná část hry ale stále celek z hlavního města zlobí, v žádném utkání nedokáže přesně zamířit více než jednou. To by mohlo proti Atalantě domácí tým hodně mrzet. Atalanta je zatím černým koněm soutěže. V současnosti jí patří čtrnácté místo, tým ovšem zahájil sezonu s bodovým odpočtem. I přesto se nevzdává a za záchranou vykročila velmi přímočaře.

"Věděli jsme, že vítězství dříve nebo později přijdou. Toto věnuji všem našim fanouškům. Je to velmi důležitá výhra, ale bude k ničemu, pokud na ní nebudeme stavět," říká španělský lodivod.

"Teď musíme zvítězit i proti Atalantě," říká odhodlaně Luis Enrique. Bývalý vynikající hráč bude doufat, že se jeho svěřenci zlepší hlavně v koncovce. Branku totiž ještě nevstřelili ani Francesco Totti, Marco Borriello, Bojan Krkič nebo Fabio Borini. Kdo z nich bude oslavovat tentokrát?

Atalanta na druhé straně nepřestává udivovat italskou veřejnost, v minulém kole porazila nováčka z Novary v poměru 2:1 a dál chce vítězit. Navíc, celek z Bergama vyhrál poslední tři zápasy a tak cestuje do Říma v mírné roli favorita, před začátkem sezony nemyslitelná věc.

Štěstím bez sebe je také trenér Stefano Colantuono: "Je pravdou, že kdybychom nebyli potrestáni odpočtem bodů za ten skandál, tak bychom teď pravděpodobně vévodili tabulce. Skutečnost je ale taková, že máme v tuto chvíli čtyři body a tím musíme začít. Setrvání v Serii A je stále naším jediným cílem."

Domácí budou moci počítat se záložníkem Perrottou a útočníkem Borriellem, mimo hru ale zůstane nejspíš brankář Stekelenburg, jehož start je nejistý, také mladíček Lamela a posila z Madridu, Fernando Gago.

Stefano Colantuono nemá nejmenší důvod měnit vítěznou sestavu ze zápasu s Novarou a chce si odvést co nejlepší výsledek.

Kdo bude úspěšnější? Získá 'Věčné město' svou druhou výhru v sezoně, nebo ho v honbě za body okrade Atalanta?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Rosi, Burdisso, Kjaer, José Angel - Pizarro, De Rossi, Pjanič - Bojan, Totti, Osvaldo
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - A. Masiello, Capelli, Manfredini, Bellini - Schelotto, Cigarini, Brighi, Padoin - Moralez - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.68 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Šlágr kola je tady! Znovuzrozený Inter Milán na lavičce s Claudiem Ranierim se doma postaví proti Neapoli. Nezastavitelný Edinson Cavani je mimo hru, ale Neapol nehodlá složit zbraně.

Kdo nahradí Edinsona Cavaniho? To je hlavní otázka dnešního duelu. Odpověď se v obou táborech liší. Hosté z Neapole doufají, že Panděv nebo Lavezzi, příznivci domácích 'Nerazzurri' doufají, že se nikdo podobný nenaskytne. Který z táborů bude mít večer důvod slavit?

Prezident Neapole, De Laurentis, si je velmi dobře vědom, jak velkou ztrátu může pro jeho tým Uruguaycova absence znamenat: "Je mi moc líto, že nemůže nastoupit, už kvůli němu. Moc se těšil. Ale toto utkání je šancí pro další hráče, aby ukázali svou pravou cenu."

Nabízí se jedna zajímavá statistika, 'Napolitáni' nevyhráli na San Siru nad Interem už od roku 1994! To ale budou chtít napravit. Pokud možno právě nyní.

De Laurentis slibuje zajímavou podívanou: "Toto bude velmi zajímavá hra. Uběhlo mnoho času od naší poslední výhry proti Interu. Co víc, Inter našel novou motivaci díky osobě Claudia Ranieriho. Bude to prostě velkolepá podívaná," uzavírá prezident.

Neapol s trenérem Mazzarim body nutně potřebuje, po slibném začátku v posledních dvou zápasech dokázala pouze jednou remizovat. Bezgólový výsledek v zápase s Fiorentinou ale příznivcům Neapole příliš radosti udělat nemohl.

Inter Milán našel trenéra, který dokázal vrátit ztracenou sebedůvěru svým svěřencům, výsledky vedení i radost fanouškům. Vyhrál své první utkání proti Bologni a dokázal také uspět v milionářské Lize mistrů, když po strhujícím závěru porazil CSKA Moskva na jeho hřišti.

Obránce Interu, Yuto Nagatomo má pro nového trenéra jen slova chvály: <>"Je to skvělý trenér a my všichni ho tady máme rádi. Hrajeme mnohem lépe, zlepšujeme se každým zápasem a co je nejpodstatnější, vyhráváme."

Milánský celek, kterého dělí od svého soupeře čtyři body, bude muset hrát bez Wesleyho Sneijdera, Dejana Stankoviče, Ivana Cordoby a Thiaga Motty. Mimo hru je ale také suspendovaný obránce Andrea Ranocchia.

Bude spanilá jízda Ranieriho svěřenců pokračovat, nebo Neapol najde náhradu za Cavaniho a vrátí se na přední příčky?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Obi - Coutinho - Forlán, Pazzini
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Inler, Gargano, Dossena - Hamšík, Panděv - Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC42207:38
2.Udinese Calcio42205:18
3.Janov CFC42118:57
4.SSC Neapol42116:37
5.ACF Fiorentina42115:27
6.Città di Palermo42117:67
7.Chievo Verona42116:57
 Cagliari Calcio42116:57
9.AC Siena41214:25
10.SS Lazio41215:55
11.AS Řím41213:35
12.AC Milán41215:65
13.Calcio Catania41212:45
14.Atalanta BC43107:44
15.Novara Calcio41127:74
16.Inter Milán41127:84
17.US Lecce41033:73
18.Parma FC41033:93
19.Bologna FC40132:81
20.AC Cesena40042:70
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (937)

Přidat komentář
Lubinterista

Tak uvidíme co Maicon. Těším se na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Inteeeeer !!! Forlan sa už musí prebrat

Reagovat
juveforever

hostia by mohli dnes vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Nemastný neslaný AS proti týmu, který by bez odpočtu vedl ligu? pro mě jasná záležitost...2

Reagovat
m0rientes9

tak mozno X-ku doma Roma uhra, kazdopadne X2 vyskusam stavit, aj tam je dobry kurz (2.00)

Reagovat
smazaný uživatel

no ja dúfam, že máš pravdu táto katalánska komédia sa už musí skončiť, len v minulom kole sa to s veľkým šťastím oddialilo, súčasný AS má najhorší pomer kvalita/výkonnosť v Serii A bude X, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je třeba se i podívat, jaké měla Atalanta soupeře. Pro mě by byla její výhra stále překvapením.

Reagovat
Pinturicchio

Silný Janov, nad očekávání hrající Palermo, Novaru, která doma porazila Inter. Čistou 2 je hřích nevyzkoušet, když venku s AS cvičila i Siena.

Reagovat
smazaný uživatel

Však vyzkoušej, podle mě to bude 0.

Reagovat
Pinturicchio

To je možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně "jistota" je podle mě sázka, že padnou maximálně 2 góly.

Reagovat
Pinturicchio

Tomu nevěřím, sice je to kdyby, ale pokud by Siena proměnovala ty brejky, které měli ( a že jich nebylo málo ), tak AS dostalo docela sadu. Moralez, Denis, Schelotto, bude to tam padat. Osobně tipuju 1:3, 2:2. ( A ve večerním zápase bych to taky viděl na víc golů )

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme večer.

Reagovat
rossoneri89

Forza SSC e Marekiaro

Reagovat
Pinturicchio

Změnte tu fotku, prosím, to už tam raději dejte buldočka strýčka Luise s o pět čísel většími slunečními brýlemi.

Reagovat
fantomas

A ne a ne...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ty s tou averzi vuci cemukoli co se tyka interu uz ses lehce trapnej, porad je to prezident jednoho z nejrespektovanejsich klubu v italii a dneska jeho tym hraje zapas dne, takze ta fotka ma svoje opodstatneni...

Reagovat
Pinturicchio

"Jsem totiž klasik, ... a hlavně po ránu."

Reagovat
10

to není pravda, jen nám redaktoři chtěli zkazit sobotu hned po ránu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Lehce?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, taký šok na ráno neprospieva zdraviu človeka....

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kurzy v zápase Inter vs Neapol sú neskutočne lákavé.

Reagovat
10

neváhal bych, kdyby hrál Cavani...jeho zakončení bude s dvojící Lavezzi-Panděv chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Pandev znici Inter Rozhodne zapas ako proti Bayernu

Reagovat
M11

2x 1

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
božský John

Dneska jsem na Inter extrémně zvědavej, Ranieri je výbornej kouč, ale Neapol nebude snadnej soupeř, čekam remíz v 1. půli a rozjede se to až v 2. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som to riskol a hodil tiket so zapasmi AS Rim - Atalanta 2 a Inter - Neapol 2 ... Co ak motyka vystrelí

Reagovat
Pipo123

Torino vyhralo v Dorii včera 2:1. Super vyzerá to na návrat do Seria A, konečne

Reagovat
10

včera hráli výborně, sice je pořád hodně brzo, ale Ventura a ten kádr jsou celkem zárukou, že by to letos mělo klapnout...konečně znovu uvidíme Derby della Mole, navíc na novým stadiu

Reagovat
Pinturicchio

Tak Gazzetta má na zítřek znovu 4-1-4-1, ale v tomhle složení, nevím, nevím. Spíš bych stáhl Vidala na stopera ( nebo na levého beka a Giorgio na stoperu ) Giorgia posunul nalevo a vedle Marchisia dal na střed Pazienzu.

Buffon - Chiellini, Vidal, Barzagli, Lichtsteiner - Pirlo - Pepe, Pazienza, Marchisio, Krasic - ?

Reagovat
smazaný uživatel

Počuj nevieš prečo Conte nenecháva hrať Eliu ? Kvôli aklimatizácii v novom prostredí ?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, i Elia sám to říkal, že mezi fotbalem v BL a Serii je velký rozdíl, teprve si zvyká.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky....no je to zaujímavý prístup, určite lepšie akoby ho hned hodil do základnej zostavy a trápil by sa tam....

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, zvyknout si na ligu, prostředí, na odlišný fotbal. Elia mi navíc nepřijde nějak zvlást psychicky odolný, takže by ho ty špatné výkony prakticky jistě srazily dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Ještě vůbec nevím, jestli to dnes stihnu...takhle zasekanej jsem v životě nebyl. Přitom to bude snad nejzajímavější zápas od úvodu sezóny.

Vrací se Maicon, na nějž jsem v rozestavení 4-3-1-2 hodně zvědavej. Bude zajímavé sledovat, jestli na levo dá Claudio šanci Nagatomovi nebo půjde na jistotu do Chivua...první variata by Obiho slušně prohnala. U něj ten základ vypadá reálně, i když bych tam místo něj raději viděl Muntariho. Na uzdrvení Dekiho se těším jak Mojžíš na rozevírající se vlny...

....bude nám pokračovat souboj o viceWese, kde zatím ani jeden z dvojice Coutinho, Ricky příliš neoslnil a začínám nám druhé kole. No a na Forlánovi v útoku už nyní je aby se probral. Vedle něj bude buď Pazzo nebo Milito, asi podle toho, kdo bude méně zraněný. Oba jsou schopní vstřelit gól, tak uvidíme. Zarate na lavičce je pak dobré volby jako žolík.

Napoli bude sakra chybět Cavani a na Goranovu levačku jsem sakra zvědavej. Přes Aronicu by to mohlo jít a uvidíme, co Maggio, který letos zatím nic moc...

Každopádně to je jeden ze zápasů, které ukážou, jak na tom doopravdy jsme a jestli opravdu budeme konkurenceschopní. Pokud porazíme Neapol, prokážeme, že ano...ale lehké to nebude. V posledních letech jsem dávali góly vždy v úvodu zápasu, nějaký takový by nám dost pomohl...

Snad konečně přijde i hodně lidí!!

FORZA INTER!

Reagovat
Inter Eterno Amore

aspoň 60 000 by mohlo dojsť

Reagovat
Pinturicchio

Dnes slaví své narozeniny jedna z letních posil Juventusu, a sice Mirko Vucinic. Vše nejlepší, Mirko, a zítra jako dárek gol ( klidně dva )

Reagovat
smazaný uživatel

Dohodnime sa na hattricku ...

Reagovat
Pinturicchio

Tak nebránil bych se ani tomu, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musíme vyhrať...musíme...musíme...ak nie tak ani spať nebudem , ja som strašne nervozny pred takýmito zápasmi....ked sme prehrali s AC vo finále LM tak som sa z toho spamätával fakt dlho...vlastne ešte teraz ma to škrie .......asi nie som celkom normálny, ked to takto prežívam....

Reagovat
Pinturicchio

Já to mám úplně stejně, i s tím finále.

Reagovat
smazaný uživatel

V Expreskach je ze Vucinic ako maly fandil AC kvoli Savicevicovi a ze mu je ten team sympaticky takze snad nam neda hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dá, možno len nebude oslavovať goly....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ked nasi daju dva, tak ten jeden mu doprajem

Reagovat
Pinturicchio

Tak on i Milos tuším dostal k narozeninám dort ve Vašich barvách , ale to musí jít zítra stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie..raz rossonero na vzdy rossonero Ale bude to dobry zapas uz sa na to teším

Reagovat
Pinturicchio

Taky.

Reagovat
rossoneri89

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gazzette mi nejdú zostavy, alebo ich tam nemajú?

Reagovat
Pipo123

Sú tam...

* INTER

* 4-3-1-2

* 1Julio Cesar

* 13Maicon

* 6Lucio

* 25Samuel

* 26Chivu

* 4Zanetti

* 19Cambiasso

* 20Obi

* 29Coutinho

* 9Forlan

* 7Pazzini

*

* 12Castellazzi

* 55Nagatomo

* 42Jonathan

* 11Alvarez

* 5Stankovic

* 22Milito

* 28Zarate

* All. Ranieri

* napoli NAPOLI

* 3-4-2-1

* 1De Sanctis

* 14Campagnaro

* 28Cannavaro

* 6Aronica

* 11Maggio

* 88Inler

* 23Gargano

* 8Dossena

* 17Hamsik

* 29Pandev

* 22Lavezzi

*

* 83Rosati

* 2Grava

* 21Fernandez

* 18Zuniga

* 3Fideleff

* 19Santana

* 9Mascara

* All. Mazzarri

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš mi pls presný link? Ale toto nemáš z toho ihriska zeleného napravo, kde to zvykne bývať, však?

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Presne toto je ten link, kde som to pozerával, ale vôbec mi to tam neukazuje, ani dnes, ani včera.

Reagovat
smazaný uživatel

někdy musíš dát aktualizovat, blbě se to načítá

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, to som dával tiež, ale nejde mi to ...

Reagovat
Lubinterista

Tak asi nejlíp je tady a pak kliknout přímo na znak jednotlivýho týmu a mělo by se to načíst ne?

http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tu mi to už ide a vidím tie zostavy. Z tadeto to vyzerá, že dával aj Pipo. Ďakujem veľmi pekne

Reagovat
smazaný uživatel

a co Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Interisti....maicon a dejan od začátku? a Alvarez?

Reagovat
smazaný uživatel

a Pazzini od začátku?

Reagovat
Jajinek

Maicon, Pazzo spíše ano...Deki, Ricky spíše ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA podme konecne zvitazit pred svojimi fanusikmi FORZA -*-*-*-*-* ***** R *****-*-*-*-*-****** O *****-*-*-*-*-*-***** M *****-*-*-*-*-****** A *****-*-*-*-*-* PODME RIMSKI GLADIATORI ROMA ROMA ROMA ROMA RIMSKI VLCI FORZA ROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si smajlíková pohROMA

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

o 2 tyzdne rimske derby by tu mohli dat smaila benglasky ohen

Reagovat
Inter Eterno Amore

Forza Nováky

Reagovat
mastakillah

Forza Napoli

Reagovat
adalbertus

Reagovat
FuckT

Reagovat
panca

hodim se sestavu do fanty D. Nemam pristup k pocitaci.

Frey-gamberini,cassani,chivu-hernanes,inler,cambiasso,asamoah,pepe-matri,milito

lupatelli-de silvestri-lazzari-vucinic,floro flores

Reagovat
sansiro

Nevíte, co je s Ramirezem z Bologne? Na Gazzettě vůbec není. Dík

Reagovat
M11

zraneny.. pohmozdene prave stehno

Reagovat
10

zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíme spolu, fandíme všetci. Fandíme Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíme spolu, fandíme všetci. Fandíme AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíme spolu, fandíme všetci. Fandíme Juve

Reagovat
smazaný uživatel

PROBABLE LINEUPS:

UVENTUS

Buffon

Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie

Marchisio, Pirlo

Krasic, Vucinic, Matri, Pepe

AC MILAN

Abbiati

Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini

Nocerino, van Bommel, Seedorf,

Aquilani

Ibrahimovic, Cassano

Navyše Aquilani sa oprel do Juve, ked sa vyjadril že mu AC pripadá ako malý raj, je šťastný a chce potrestať Juve výhrou na ich štadione....well Alberto, you suck....

V tej zostave mi stále chýba Vidal či Elia, navyše miesto De Ceglieho by som nechal hrať Grossa ale snád zvíťazíme, a predlžime našu sériu neporaziteľnosti nielen na novom štadione, ale aj v celej Serii A....Forza Juventus !

Reagovat
Pinturicchio

Aquilani se pěkně vybarvil.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohol si to odpustiť, neviem čo sme mu také hrozné urobili....že sme ho nekúpili ? Môže byť rád že je v tom svojom "malom raji".....

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně by měl být trochu vděčný, protože kdyby jsme ho nezvali loni na tu hostovačku, po takové sezoně, jakou měl, tak by se na něj každý akorát tak vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, navyše u nás si zlepšil renomé a prestalo sa o ňom hovoriť ako o sklenenom mužovi....

Reagovat
smazaný uživatel

povedal toto:

1. “Milan is like paradise, as there are the ideal conditions to live well and play football.”

2. "I thank Juventus, who gave me the chance to play regularly again and to make it back into the Italy squad. I came to Milan when it was still possible to resume talks with Juventus, but the Rossoneri confirmed my contract until 2014. I chose to cut my wages so I could thank them for the opportunity they were giving me."

neviem co vas na tom uraza -.-, hlavne, ze tu pisete komentare ako sa vyfarbil

Reagovat
Pinturicchio

Tak pak Krupy kecá, no. ( Za tohle naopak palec nahoru, takhle bych si to od něj představoval )

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

No co, snažší je si zanadávat, než si zjistit fakta.

Reagovat
cresposuper

Ideš nakoniec na to Juve?

Reagovat
Jajinek

ne...už jsem prošvihl deadline. Možná se pokusím se tam pak Lukášovi nějak vtěrknout, kdybych se utrhnul. Čas je svině a já tu svini poslední dobou nemůžu nějak zkrotit.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ja som to mal z goalu, tam tá druhá časť vôbec nebola.... len to prvé a článok bol naladený tak, že sa chce Alberto Juve pomstiť.....no to je fakt debilný zdroj, už s tadiaľ nehodím nič...

Ešte tu budem za debila kvôli blbému serveru

Sorry no....aj Albertovi

Reagovat
Pinturicchio

Tak to bud v klidu, za debila jsem já.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2011/10/01/2691407/ac-milans-alberto-aquilani-looking-to-punish-old-club

Aj tie komenty dole sú naladené proti nemu, ten goal. nám dal poriadny brainwashing....

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj musí byť riadne kvalitný a dôveryhodný, keď má Abateho v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Goal.com no....nevadí, ide hlavne o Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to bol zajtra podobný zápas, nehneval by som sa

http://www.youtube.com/watch?v=sLcdWkTMCkA

Reagovat
smazaný uživatel

Je zaujímavé sledovať, že ak by Atalanta nemala mínus 6 bodov za korupciu, tak by bola na prvom mieste s dvojbodovým náskokom

Reagovat
10

dobré ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Všimol som si o už dávnejšie, len tu sa to hodilo napísať

Reagovat
Pipo123

FORZA Schelotto

Reagovat
Pinturicchio

Martinez nebo Pjanic?

Reagovat
Jajinek

Martinéz...Cesena 3 body

Reagovat
Jajinek

100. FORZA INTER

Reagovat
Pipo123

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

http://www.rojadirecta.me/goto/www.megavip.eu/ch2.html

Výborná kvalita.

Pome, Atalanta, vyprovodte už strýčka Luise z Itálie.

Reagovat
10

jen ať ještě zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Ibaže ma tam ani nepustilo, pretože mi tam vypisuje, že je tam trójsky kôň

Reagovat
Lubinterista

Hm , tak to bude nejspíš nějaký znamení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, že je tam vírus

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

ASR dnes 1

Reagovat
Jajinek

taky myslím

Reagovat
10

02

Reagovat
smazaný uživatel

to už by bolo moc keby to dnes neukopali.

Reagovat
10

Atalanta nemá nejvíc bodů náhodou...AS se jejich výkonům zatím nepřiblížilo ani v jednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate je mi to úplne jedno ako AS zahrá len konštatujem,že dnes by mali vyhrat

Reagovat
Pinturicchio

Ukopat to nemuseli ani se Sienou, ani s Parmou.

Reagovat
lnterista

nerazzurri neprohraji

Reagovat
smazaný uživatel

to dúfam použijem aj woodoo nech ten Forlan to už trafí

Reagovat
lnterista

jj ale mluvim o atalante

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj nick ma pomýlil

Reagovat
Pinturicchio

Zdá se mi to, nebo se AS na tu "Barcu" vykašlalo?

Reagovat
rossoneri89

ale zatial skvely zapas

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

BOJÁÁÁÁÁN!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Zatím nejlepší výkon AS letos, řekl bych.

Reagovat
Largo

Souhlasím, i defenzíva celkem dobrá

Reagovat
Pinturicchio

A i dopředu mi to přijde o parník lepší, než v předchozích zápasech - ubylo těch nekonečných klepaček před vápnem, derete se do zakončení, skoro každá akce smrdí golem.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Bojan!!!!Konečně!!!!

Reagovat
10

De Rossi vypadá, že je konečně zpátky, s Tottim letos o parník nejlepší Říman...

Reagovat
rossoneri89

Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

kur*a spadlo mi to a slyšim jen Osvaldo,Osvaldo...co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

zase ho tam fláknul

Reagovat
M11

valec jako prase

Reagovat
Pinturicchio

Takhle ta popelnice zbyde na Eliu.

Reagovat
Largo

Osvaldo! Začíná mě překvapovat

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA

Reagovat
Yanek

Reagovat
Lubinterista

karta?

Reagovat
10

pro De Rossiho? nebyla, ale měla...

Reagovat
Lubinterista

jj tak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to měl Pjanič trefit

Reagovat
Pinturicchio

Měl jsem do Fanty dát Pjanice

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jesli je to tim že vedem,nebo tim že konečně hrajem to co sem si představoval, ale dneska se mi líbí i Rosi s Osvaldem

Reagovat
smazaný uživatel

to chytil ani nevěděl jak

Reagovat
rossoneri89

tak toto bolo o picny chlp

Reagovat
M11

skoda Frantoooo

Reagovat
Pinturicchio

Docela znepokující je, že se takhle AS chytlo proti, doted, jednomu z nejlépe hrajících týmů.

Reagovat
Largo

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tá lopta bola evidentne za čiarou, z čoho následoval protiútok, a následne rohový kop, ktorý znamenal gól. Chyba rozhodcu, na hranicu s ním

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Si v kóme?

Reagovat
smazaný uživatel

jen si nejsem jistej,jesli to myslíš vážně,nebo jako ironii vůči fanouškům AS

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem o tej akcii Atalanty pred gólom. Nechápem, kde bol čiarovy, sledoval holuby na streche či ako? Ten aut museli vidieť i Klingóni zo svojho domova.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,ale na to se vymlouvat nemůžem,protože gol nepadl z akce která byla bezprostředně po neodpískání autu a ta situace se mohla řešit úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa nevyhováram, píšem len, že ako je možné že to rozhodca prehliadol, keby obranca kryl telom loptu tak, aby cez neho mal zhoršený výhľad čiarovy, pochopím, ale takto? To jednoducho musel vidieť. K následnému by potom nemuselo prísť. V každom prípade, zlyhanie obrany a všeobecne AS má s obranou vážne problémy.

Reagovat
Pinturicchio

DEEEEEEEEEENIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSS

Reagovat
Largo

Dokážeš potěšit

Reagovat
Pinturicchio

Já ho mám ve Fantě, jinak bych to tak neslavil.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

střík

Reagovat
Largo

Nemůžeš za to obviňovat jen rozhodčího...Kdyby AS dalo v prvním poločase góly z každý šance, zápas by byl dávno rozhodnutej...

Reagovat
smazaný uživatel

těch chyb bylo víc,DDR se nechal obehrát jak školák,Burdisso se balonu vůbec nemusel dotknout a Bogdan taky mohl udělat víc,než jen mávnout rukou

Reagovat
Largo

Přesně...Osobně mi tam chybí Pizarro...Simplicio není špatnej, ale....

A do brány bych dal Curciho, je vyšší a mladší, měl by dostat šanci.

Reagovat
Largo

Teď mě ta obrana začíná zneklidňovat....

Reagovat
smazaný uživatel

Přestáváme mít balon pod kontrolou,to nás stálo body v minulejch zápasech, chtělo by to zase začít hrát naší hru

Reagovat
Largo

Ten první poločas se mi hodně líbil, i když ke konci mi přišlo, že to tempo upadá...asi nátura Italů, nevim...

Reagovat
Largo

Ale tohle byla Tottiho skvělá práce

Reagovat
Largo

Dal bych tam Cassettiho místo Rosiho a místo Simplicia Pizarra. Do útoku možná pak Boriniho místo Bojana.

Reagovat
Pinturicchio

Bojana bych tam nechal, Boriello nebo Borini místo Osvalda.

Reagovat
Largo

Jo, tak na to už je asi pozdě...

Nevim, nejsem odborník, ale tohle má bejt v římským podání pressing???

Reagovat
Pinturicchio

Já odborník taky nejsem, ... navíc to sleduju jen jedním okem a navíc jdu večeřet.

Reagovat
Largo

Bon Apétit

Reagovat
Pinturicchio

grazie

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pjaničovi je vidět, že není spokojenej s tim jak hraje, potřeboval by se trefit

Reagovat
Largo

Jo, přesně...Ale taky se mi líbí čím-dál-víc....V prvních zápasech neviditelnej, teď se zlepšuje...akorát je nervózní...

Reagovat
smazaný uživatel

francesco

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo? spadnul mi net?

Reagovat
rossoneri89

nechal sa vystriedat ...

Reagovat
smazaný uživatel

sám od sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

zadny sval

Reagovat
rossoneri89

jj... zranil sa

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma

Reagovat
Largo

Pravděpodobně špatně došlápl...

Reagovat
terry

Denis jede. Akorát já už úplně vidím, až ho vyměním za Carraciola, že se zrovan on rozstřílí a Denis zadrhne.

Reagovat
terry

Pohrával jsem si s tou myšlenkou už před tímto i minulým kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

mám je oba, takže at to vyměníš nebo ne furt to jednomu bude pálit

Reagovat
Largo

Ruka!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pencle

Reagovat
Largo

Simplicio ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Moralez?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Inter

Reagovat
smazaný uživatel

áááá.....máme tu aj stovku 300. musí byť tiež naša

Reagovat
FuckT

wtf ? skoda, ze ja sa nedokazem tesit z takych picovin

Reagovat
smazaný uživatel

fabioooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič a Bubák....tak na to se dá koukat

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

AS má nižšie držanie lopty ako Atalanta? To je čo za Barcelona?

Reagovat
Largo

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 11 Alvarez; 9 Forlan, 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 5 Stankovic, 28 Zarate, 29 Coutinho, 30 Castaignos, 55 Nagatomo, 77 Muntari.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Napoli: 1 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 88 Inler, 23 Gargano, 18 Zuniga; 17 Hamsik, 22 Lavezzi, 29 Pandev.

A disposizione: 83 Rosati, 3 Fideleff, 8 Dossena, 9 Mascara, 19 Santana, 21 Fernandez, 32 Chavez.

Allenatore: Walter Mazzarri.

Arbitro: Gianluca Rocchi di Firenze.

Reagovat
cresposuper

Dobrý zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Pjanic asistence, merda

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný že se v týhle sezoně dočkáme útoku Bo-Bo-Bo

Reagovat
Pipo123

Chválim AS, nieje to vôbec Barelona, je to ale podstatne lepšie, držanie lopty zápasy nevyhráva.

Reagovat
10

hymna AS je stejně povedená

Reagovat
smazaný uživatel

konecne sa hrala

Reagovat
M11

Reagovat
Inter Eterno Amore

pekná ale inter má krajšiu

Reagovat
alcantara

Luis a Bojan Prvy polcas bol velmi pozeratelny z rimskej strany, dufam v neustale zlepsovanie po hernej aj bodovej stranke.

Reagovat
Pinturicchio

Nominace na AC :

PORTIERI: 1 Buffon, 30 Storari

DIFENSORI: 3 Chiellini, 6 Grosso, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,

CENTROCAMPISTI: 5 Pazienza, 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 34 Marrone.

ATTACCANTI: 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 32 Matri

Ale ten Andrea, to se mi ani trochu nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tady, zranil se nám dirigent a půjdeme do háje

Reagovat
Pinturicchio

Snad se stihne dát do kupy, ale nemůžeme být takhle závislí na jednom hráči, byť je to Pirlo.

Reagovat
Yanek

Ale jste.

Reagovat
Pinturicchio

My už jsme bez něj hráli?

Reagovat
Yanek

Váš systém je založený na něm, tak jak tady už někdo psal. Celá vaše hra stojí a padá na 32. letém TOP hráči za zenitem...

Reagovat
Pinturicchio

My už jsem bez něj hráli?

Reagovat
cresposuper

Za zenitom?

Reagovat
10

zase tady neyanči...

Reagovat
10

měl by být v pořádku

Reagovat
Pinturicchio

Strašně by mě mrzelo, kdyby přišel zrovna o tenhle zápas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

muzu do sestavy jeste soupnout Alvareze?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dnes 1

Reagovat
smazaný uživatel

No Pintu, tak tu Romu jsem trošku netrefili no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste tipovali Barcelonu B

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi s tím již trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Pazza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

A potom sa tu "normálny" fanušíkovia Interu čudujú prečo čoraz viac ludí ma averziu proti Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však keď sa chce niekto čudovať, nech sa čuduje, mne je to jedno ...čaw ...už sa idem sústrediť na zápas ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nič v zlom ale čo ak by si sa pokúsil niekedy diskutovať bez toho aby si stále niekoho podpichoval a provokoval? Nevieš fandiť svojmu týmu bez toho aby si si nehonil EGO nad inými?

Reagovat
Pinturicchio

Já alespon over a výsledek ( jenže jsem ho napsal obráceně )

Reagovat
smazaný uživatel

20:40 už štartuje prenos, neviem sa dočkať

Reagovat
Inter Eterno Amore

tipujem 1-1 alebo 1-0 pre inter

Reagovat
smazaný uživatel

Dávať pred zápasom Interu reklamu na Juventus vs AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bolo trošku trapné ešte aj od teba..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ukazovali tam ako hráči Juventusu dávali góly, minúty pred tým ako sa prešlo kamerou na Meazzu, to proste nasere

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si Little Jimmy ako vyšitý....

Reagovat
smazaný uživatel

Ľudí prišlo oveľa viac, super

Reagovat
M11

za to v 80 minute uz jich moc nezbylo

Reagovat
Lubinterista
Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem to samé, ale na bianco nero

Reagovat
10
Reagovat
Lubinterista

Aha, dik oboum, jsem si právě říkal, že už tady něco podobnýho zřejmě bylo. Nechápu.

Reagovat
10

no nic no...FORZA NAPOLI

Reagovat
FuckT

;) exactly

Reagovat
smazaný uživatel

slusny link na Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu za to, že se tam nic nenapsalo. Tak podruhé - http://www.calciolive002.blogspot.com/

Reagovat
smazaný uživatel

thx man

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba obrazem máš lepší tento - http://linkabstract.com/ , ale není tam italský komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

taliansky neviem absolutne nic,radsej mam anglicke streamy

Reagovat
Lubinterista

Forlán teprve zaměřuje

Reagovat
smazaný uživatel

už nejak dlho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

cca pol metra chýbalo

Reagovat
Lubinterista

ja myslel jak netrefil balon a malem se pri tom zabil

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol nech boduje v LM,dnes im body netreba

Reagovat
10

Messi z Makedonie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky zatim strašná tragédie... I proti CSKA byl špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim nevim

Reagovat
10

ty ho máš ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
10

tak to potom jo...

Reagovat
smazaný uživatel

letos mě to vyšlo na dost hráčů Interu, špatnej los víš

Reagovat
Lubinterista

pazzzzooooooooo

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Byl.

Reagovat
10

kde je zase ten Marek?

Reagovat
smazaný uživatel

šetří síly na juventus

Reagovat
10

už to vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca okradol nas a Pazza o regulerny gol

Reagovat
FuckT

a mne ked fajcil cicinu tak mi zabudol poskrabkat vajca, je to ko*ot no

Reagovat
smazaný uživatel

ako fanda neapolu nie si objektivny

Reagovat
10

Morattimu došly prachy...gól z metrovýho ofsajdu je hodně drahej

Reagovat
10

zvlášť proti camoře...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si troll

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to hranicne velmi... 5 z 10 postrannych by to nechalo a 5 zamávalo..

Reagovat
FuckT

nebud zaujaty dpc, vsetci vieme, ze jedine Besnes tu ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

neboj, za tuto penaltu mu odpustim aj to, ze mi zabudol poskrabkat vajicka

Reagovat
smazaný uživatel

Goraaaan

Reagovat
10

Messi z Makedonie

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev to teraz dobre urobil

Reagovat
FuckT

Pandev

Reagovat
smazaný uživatel

goran preukazal techniku loptoveho virtuoza

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste šašci, zrovna tohle se může stát úplně každému.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti jebeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nas zarezal

Reagovat
10

calčo di rigóre é kartelíno rosso

Reagovat
10

punizione*

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to hlavně penalta vůbec neměla být.

Reagovat
Pipo123

Toto pískať a ešte aj to bol faul pred šestnástkou, to je merda

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si kurva prdel? Vždyť to bylo před vápnem.

Reagovat
Lubinterista

před vápnem

Reagovat
vitasrp

No.. Je to zarez, ten faul byl tesne pred sestnactkou a hlavne prvni zluta vubec nemela byt.. Ale Obi je blb, udelat s zlutou takovy faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšííííík vdakaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
10

dal ten Hamšík někdy penaltu?

Reagovat
Pipo123

Jo, ale dneska to bolo hrozné kopnuté, inak páči sa mi že on sa vôbec nehnevá, nedá ale že by sa nejak čertil

Reagovat
FuckT

jj, ked ich kopal on, mal dost dobru bilanciu na penalty, bolo rozumne ho tam poslat a on skoro vzdy dal, penaltu nedat sa moze stat kludne kazdemu, ani Cavani nedal minuly rok minimalne 1 :)

Reagovat
Lubinterista

do pííííííčiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

penalta bejt neměla červená ano :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebaný rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

celá neapol banda skurvených simulantov, jebať to

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se, vole!

Reagovat
smazaný uživatel

A takhle ti rozhodčí kurví ligu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Yuto nechrápal

Reagovat
smazaný uživatel

penalta + redka ...a po zápase sa bude hovoriť ako že neapol vyhrala zaslúžene ...shit

Reagovat
smazaný uživatel

To je humus. Kretén Campagnaro si je meter v 16stke predtým, ako sa Hamšík dotkne lopty a on to uzná.

Reagovat
vitasrp

Cesar

Reagovat
10

Rocchi > Tagliavento

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, toto je už moc...

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý kokot to píska...na mieste julia by som ho zaškrtil

Reagovat
smazaný uživatel

dojebaný celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

co sa stalo s tou penaltou pls ? ako to ze dal campagnaro gol ? nevidel som to, dik

Reagovat
smazaný uživatel

hamšík klasika, nedal

Reagovat
FuckT

naco komentujes ked si zaujaty jak kkt, ako ok, trochu zaujatosti musi byt, ale povedat o zaloznikovi, co da 10 golov na sezonu v SA, minulu sezonu 13, povedat o nom ze klasicky nedal, je jako povedat, ze MSgoo je dusevne zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

a neni tak že hamšík nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je o počte gólov, ktoré dal minulú sezónu, ale o tom, že on sa mýli vo viacerých penaltách, preto stratil svoju pozícu, kope ich cavani, len teraz nehrá, tak ju preto kopal hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nedohrajem ani v 10ti

Reagovat
Pipo123

Hrozný kokot MERDA takto zarezať Inter, by som mu najebal jednu

Reagovat
Mishko

faul to bol, žltá oprávnená (prvú som nevidel), ale penalta ani náhodou, priamy kop z hranice 16m

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte mu aspoň na ksicht kreténovi.

Reagovat
FuckT

takze ked rozhodca dojebe zapas tak Neapol automaticky musi byt horsim teamom ? Mne sa zatial zdalo, ze obidva teamy hrali dobre a gol sme mohli dat aj my, aj vy, myslim do cervenej karty, a dost trapnej penalty

Reagovat
FuckT

rekaci na MSkkt

Reagovat
Lubinterista

tohle bylo naposledy za Mourinha

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

spatenka

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Alvarez dolu, ten je tam úplně na hovno a místo něj Zárate

Reagovat
lnterista

Reagovat
lnterista

forlan at radeji tvori

Reagovat
cresposuper

Stankovic, nemožme tam mať troch utočnikov.

Reagovat
Pipo123

Faul nebol, penalta nebola, žlté karty vymyslené, červená neprávom, penalta zle kopnutá, obrovské chyby

Reagovat
FuckT

faul bol, penalta nebola, zlte karty prisne, ale nic nevydane, cervena prisna ale nezaujimava, penalta zle kopnuta(aj ked hraci ju takto kopu velkarat s tym stastim ze brankar sa bud nepohne alebo hodi do druhej strany), velka chyba(penalta)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze tie zlte co dostali za hubovanie su právom, dost emoticky nadavali rozhodcovi a to si nemoze pripustit ziadny rozhodca. Hraci sa musia vediet kontrolovat.

Reagovat
FuckT

tak Cesar moze byt rad, ze nema cervenu, ja uz som mal pocit, ze mu jednu zavesi :D

ale tu prvu zltu kartu pre Obiho som nevidel, druha bola podla mna normal, o prvej vsetci hovoria, ze bola vymyslena, neviem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ako sila, že ako sme boli poškodení, pardon za nadávky, ale to už inak nešlo... Jasne sme boli poškodení

Reagovat
cresposuper

Rocchi Na neho nemá ani Tagliavento.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pisete tu niektory jak keby sa Interu nikdy nepiskalo v prospech (myslim ine zapasy). Ano suhlasim penalta nemala byt ale karta ano.. (prvu jeho zltu som nevidel). Ale ak Inter prehra tento zapas tak to bude aj ich chyba lebo ak takto budu pokracovat tak to nedohraju ani v 10 ten zapas. A Neapol nehrala horsie ako Inter, bol to krasny vyrovnany polcas.

Reagovat
smazaný uživatel

bol to subok telo na telo,Obi vs Maggio,nebol to ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

suboj

Reagovat
smazaný uživatel

Obi tam pouzil jasne ruky, tahal ho aj za dres. Bol to faul Maggio ho proste predbehol a on na neho uz nestacil. Ale nebolo to v 16tke..

Reagovat
FuckT

s tym, ze to bol krasny vyrovnany polcas suhlasim, dokonca by som bol radsej, keby nebola cervena ani penalta, ten zapas mal vajca

Reagovat
smazaný uživatel

aj kok.ota čo to odpískal

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím bez tych saskarni by to bolo este lepsie. ALe aj takto bude zaujimave sledovat ako sa s tym Inter a Ranieri vysporiada.

Reagovat
FuckT

jj, a k tomu mne osobne je Inter sympaticky klub, ich zohranost za Mourinha sa mi dost pacila, zrovna Interu to fakt nezelam ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne nie su sympaticky kedze som fanusik AC. Ale viem byt objektivny.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Preco co nebolo objektivne na tom ze faul to bol ale nemala byt penalta?..pozri si replay a uvidis ....A na cervenu som napisal ze nevidel som prvu zltu co dostal takze nehodnotim ale za tento faul dostal zltu pravom.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ešte aj v tom štúdiu na digi je hamšíkov foter

Reagovat
M11

tak se na to nedivej

Reagovat
smazaný uživatel

si píš,že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pre rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

si cviro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Delsemela

jen se neposerte Interisti :-)))konečně někdo píská rovinu a nenadržuje Vám !!! Vždycky s Vámi bylo štestí tak tedka ho prostě nemáte. Obiho první byla vymyšlená ale ta druhá???penlata to byla !!!Strčil Maggia a ten prostě upadl,to by udělal každý.

Reagovat
smazaný uživatel

faul bol pred vapnom,daj si vysetrit zrak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

jj, faul bol pred vapnom, ale mame pici ne ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

tesit sa z necestnych uspechov,podaj si ruku s juvefans

Reagovat
FuckT

omg, sak si robim picu ne ? :D keby si cital vyssie, tak zistis moj pravy nazor na tuto vec, ako som napisal, Inter mam rad a toto im nezelma a 1 polcas bol kurva dobry a pacilo by sa mi viac keby rozhodca prisiel na zapas triezvy, ale mi ako Neapol tiez nemozeme zato, ze si pred zapasom jebol ...

Reagovat
FuckT

teda aspon dufam, ze v tom neni nic viac, ako sa hovori o tej korupcii ...

Reagovat
smazaný uživatel

to nie,len rozhodca je proste slepy kkt.

Snad si to pozrel v zazname v satni cez polcas,a teraz bude trochu kompenzovat

Reagovat
FuckT

ma co, takto zlozit zapas, to sa malokedy podari ... a este jak sa sebavedomo ale dokaze tvarit :D

uvidime, este je dost mozne, ze si to my pokazime sami ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

To mi zase hnulo žlučí... Nic, Lazio jsme taky porazili v deseti, musíme to alespoň zremizovat, máme na to. Toto je ale vážně katastrofa, Obi by se měl konečně na druhou stranu taky probrat, nelíbí se mi vůbec (a vlastně ani nelíbil), ať už se konečně uzdraví Dejan a může to být 4-3-1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

s 10 hracmi vratane Yuta,to vidim na utrpenie v 2.polcase,na remizu to bude tazke,az nemozne

Reagovat
lnterista

Reagovat
Lubinterista

koukáš ze záznamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mi pripomína dnešný zápas Everton vs Liverpool....tam sa rozhodca tiež slušne vyfarbil, keď dal Rodwellovi červenú a Liverpool potom využil prevahu a bojím sa o to, aby to nebolo takto aj v tomto zápase ...každopádne, musíme sa aj my pokúsiť o nejakú penaltu, červenú kartu pre nejakého hráča Neapola, pretože by sa pencla písknuť mohla, uvidíme ...

Reagovat
smazaný uživatel

A inak vsetko je nestastna zhoda náhod, nic z toho by nebolo keby sa akurat nezranil Chivu lebo prave jeho zastupoval Obi pri tej akcii. Po tom faule hned aj Chivu striedal. Proste neštastie aj take sa stava vo futbale a ako vidime tak aj Interu.

Reagovat
M11

teda co si tam dovolil Cesar.. mohl byt rad ze nesel ven

Reagovat
10

úplně se zbláznil, to měla být červená, rozhodně víc než ta Obiho...

Reagovat
Trand

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim ze zato mohol mat aj cervenu. Takto kricat a postrkovat rozhodcu som este od hraca moc nevidel. Vsak samuel ho uz odtial tahal prec..

Reagovat
FuckT

Disabled due to a copyright claim ... budem sa tesit, ked ti kokoti z FBI zacnu skapinat v prestrelkach z 15 rocnymi americkymi gangstermi a nechaju nase streamy ist

Reagovat
Trand

ježiš ty jsi debil.

Reagovat
FuckT

drz picku ok ? nikto sa ta nepytal na nazor

Reagovat
Trand

Na takové nesmysly se nic jiného napsat nedá. Občas se zamysli, než napíše zas takovou hovadinu.

Reagovat
FuckT

bola to nadsazka a reakcia na tu kktinu co bola napisana volakedy, alebo mozno este stale je, ked si napisal do listy adresu www.atdhe.net ....

Reagovat
Trand

Tak sorry. Teď jsem debil já. Příště budu reagovat přiměřeněji.

Reagovat
FuckT

v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

JJ ty FBI agenti ktory zomieraju v prestrelkach sa iste zaoberaju aj s tym ci je Stream na Inter-Neapol Copyrighted alebo nie

Reagovat
FuckT

taki su uz dneska neni, cekni to v Norsku, niekto zabije 90 ludi a policajt asi obkukaval pamiatky, a ked ste si nevsimli, napr. adthe bolo zhodene niekym s FBI, ja som len narazal nato, kde FBI teraz urcuje svoje priority :P

Reagovat
M11

do te penalty to byl strasne o nicem zapas.. snad to zapasu pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Toho rozhodcu by som vyťahal za uši

Reagovat
10

De Laurentiis asi bude mít brzo napíchnutou linku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

seriozne teraz dufam, ze to je tak ako povedal Bennes a rozhodca je proste kokot :D

dost by ma nas Godfather nasral keby daval rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to tu vlivem událostí zapadlo, ale Maicon je zatím úžasný.

Reagovat
Trand

Jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri má červenú

Reagovat
Lubinterista

jj ukázal charakter a asi z půl metru zjebal rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

už sa udomacnuje

Reagovat
smazaný uživatel

ale opravnene,aspon je vidiet ze mu na klube zalezi a stal sa pravym Interistom

Reagovat
FuckT

zatial za snahu Interu !

Reagovat
smazaný uživatel

hmm jebat to

Reagovat
smazaný uživatel

Ježkovy oči.

Reagovat
Lubinterista

yuto jdi doprdele a už se nevracej

Reagovat
smazaný uživatel

Yuto ty traged komercny,kupene na marketingove aktivity z Japonska,nauc sa branit

Reagovat
Mihi

Čo robil Nagatomo?

Reagovat
Mihi

Prečo to neodkopol?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Nagatomo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neporovokuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri ven

Reagovat
10

už je venku

Reagovat
FuckT

joke, ze? :D zrovna dneska si myslim, ze za prehru by mal byt obvineny hlavne rozhodca, a nebude to plac a staznosti zo strany Interu ale kruta realita

trochu viny ale ma Obi, ked uz mal zltu(aj ked nespravodlivu), tak si ma dpc davat pozor a nefaulovat tesne pred sestnastkou hlavne ked rozhodca si zabudol ocividne zebrat dalekohlad ...

Reagovat
10

Yuto "traged komercny, kupeny na marketingove aktivity z Japonska" Nagatomo

Reagovat
smazaný uživatel

Rasista

Reagovat
smazaný uživatel

som realista vidím to na 3:2

Reagovat
terry

A já mám Maggia na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie len Ranieri dostal cervenu ale aj viac ludi z Interu nie? Sedi ich zopar s Ranierim...

Reagovat
Nuno čomes

To je simulant.

Reagovat
Nuno čomes

Rozhodčí hrubě ovlivnil zápas a defakto ho zabil, rozhodně z naší strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten záběr teď. Lavezzi zahrál rukou, rozhodčí na to viděl skvěle a nic...

No nic, tohle prostě nejde, hlavní bude se nevykartovat (minimálně Pazzo a Lúcio jsou na to fakt zralí) a zkusit uhrát tu remízu, pořád je čas; teď bude repre pauza, důležité bude odpočinout si, nezranit se na repre srazech a poté vyrazit na Catanii. Maicon herně paráda, ale pořád ty pády, jediná kaňka na jeho výkonu.

Reagovat
Mihi

Zuniga

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden ! Ešte jeden !

Reagovat
smazaný uživatel

Ses přidal do té místní vlny? Myslel jsem, že jsi jiný, škoda.

Reagovat
FuckT

jaka mistni vlna, zacina Neapolu fandit nejak moc ludi, mne sa to nezda ...teda aspon to nejak nesledujem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, myslel jsem takové to internetoví antiinterovství. Že doslova fandí soupeřům jako svým vlastním týmům je známá věc, ale je to tu oboustranné, to dělá i dost Interistů.

Reagovat
Trand

Bohužel, to samé je u Arsenalu. Přijde mi to dost ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady do sekce PL zabloudím velmi sporadicky, je tu moře komentářů, nedá se tu o Arsenalu rozumě bavit. To, že se tu jebe do Interu, je víceméně běžné a už jsem si zvykl, ale číst tuny komentářů od malých děcek v PL, to opravdu ne.

Reagovat
Trand

Jo, komentů je vždy hodně. Ale když víš, koho máš číst, tak je to celkem v pohodě. O Arsenalu se dá diskutovat většinou, až když je článek třeba den starý, protože tam už lidi nepíšou nové příspěvky typu"Wenger ven!!" nebo"Arsenal letos sestup a to neříkám kvůli tomu, že fandím chelsea :PPPP" Ale Arsenalisti si ten článek o Arsenalu i den potom otevřou a pak se tam sejde třeba fantomas, Counter, FenriAFC, Sunfells, herbage, afc, djourou, YungGooner a další a ti jsou všichni v pohodě. Bohužel Arsenal, asi stejně jako Inter, přitahuje spoustu trollů, kteří mají potřebu se vyjádřit. A taky spoustu nepřejících. Nejlepší na diskuzi je asi francouzská sekce, nejsou tam povětšinou trollové a každý píše k věci. domingo, Frankie_OL, Godwinson, Božský John, Jean Paul Sartre, kristofyk, Langi a další, ti všichni vědí, co píšou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky moc za seznam jmen. Ono se dá pomocí F3 celkem lehce dané autory vyhledat, tak tam zítra nakouknu a uvidím.

Reagovat
Trand

Nevím, jestli to tak je vždy, ale v poslední době to tak bylo celkem často, že si tam arsenalisti otevřeli vlastní diskuzi den po článku. Samozřejmě v PL sekci jsou i jiní super lidi. Ale těch je moc a na seznam už jsem unavenej. Já ti vyjmenoval jen ty arsenalisty, ti jsou všichni v pohodě. Jinak ještě kdybys chtěl tak tady na tý adrese jsou vždycky sestřihy zápasů plus jednotlivý zajímavý situace. Je to super, protože autor to tam má třeba deset minut po tom, co se to stalo. :) http://arsenalist.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Já většinou zápasy stíhám, takže sestřihy nepotřebuji, ale každopádně nepodaří se vždy, takže díky. Jinak psát seznam ostatních lidí sledujících PL nemusíš, mě ta liga nebaví, sleduji jen Arsenal a občas MaU (protože brácha a kamarád fandí MaU, tak ať s nimi o tom pokecám, třeba dneska jsem se díval, zase "typické štěstí" MaU, co ten Norwich nedal ).

Reagovat
Trand

Ok. Nojo, no. Man United luck. Taky věčné téma v PL sekci. Já koukal na Wolves proti Newcastlu, taky super zápas. Ale dík, že jsi mi to přimpomněl, právě dávaj MOTD a já se jdu dívat, tak zatím. Třeba zas někdy u Interu nebo Arsenalu. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zítra se na zápas proti Slepicím těším, byť moc nadějí na tříbodový zisk nemám.

Reagovat
Trand

Já nejsem objektivní, takže ve tři body věřím. Ale asi bude hrát Song na stoperu a Frimpong na defenzivním záložníkovi. To je obrovská ztráta, že Alex nebude v záloze. Jinak dneska je to přesně patnáct let, co je Arsene Wenger na lavičce Arsenalu. Sestavu bych viděl takhle: Szczesny-Sagna,Mertesacker,Song,Gibbs-Frimpong,Ramsey,Arteta-Walcott,Gervinho-van Persie.. Ale Walcott a Gervinho mají start nejistý. Navíc ervinho mi začíná celkem lézt na nervy, jak soluje. Ale pak už je tam jen nespolehlivý Arshavin a sedmnáctiletý Oxlade-Chamberlain a devatenáctiletý Myiaichi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, o Arsénovi to vím, krásné výročí, snad opravdu zůstane těch dalších 15. Sestavu skládat radši nebudu, protože se každoročně ztrácím v tom, kdo je zraněný a kdo ne. Slepice jsem letos viděl jenom poločas proti MaU, takže hodnotit jejich hru nemůžu. Každopádně střed pole bude průchoďák, letos nejsem nadšený ani z Walcotta, pořád jsem si dával naději, že se zlepší a ono nic. Mrzí mě, že Myiachi nedostal více šancí už dříve (nevím, jestli nebyl zraněný, v tom se fakt, jak píši, každoročně ztrácím).

Já to letos prostě upřímně vidím na velký boj o LM, byť jsem samozřejmě věřil ze začátku sezóny na boj o titul, bude to asi opět další sezóna jako ty předchozí, uhrát hlavně LM a dát šanci mladíkům z áčka, ať se vypracují, Frimpongovi upřímně moc nevěřím, to spíše Coquelinovi.

Reagovat
Trand

Asi jo, asi máš pravdu. Já jen s Arsenalem nikdy nejsem objektivní. Momentálně zranění jsou: Vermaelen, Koscielny, Djourou, Wilshere, Diaby. Theo a Gervinho s otazníkem. Já taky věřím víc Coquelinovi, nicméně Frimpong mě překvapuje a to příjemně. Hraje hodně podobně jako Alex, jen je občas přemotivovaný, třeba proti Liverpoolu. Je mladý, ještě dělá chyby, ale poslední dobou ukazuje, že by z něho něco být mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych se možná nebál dát radši Songa do zálohy a do obrany Miquela - ten kluk na to podle mě má, je to obrovský talent no a že mu Liverpool úplně nevyšel, z toho bych katastrofu nedělal. Nevýhoda je, že se hraje venku a neměl by vedle sebe oporu, a to by mu fanoušci Slepic mohli dát pořádně vyžrat.

Reagovat
Trand

Theo prohlásil, že využije víc svý schopnosti na hrotu. Ale Arséne asi 4-4-2 používat nebude a Theo jako samotnej hrot taky určitě nebude hrát. Ale taky mi připadá, že stagnuje. On má hodně těch menších zranění a když hraje třeba dva zápasy, pak se na dva zraní a pak zas další dva hraje, tak je to taky na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

K Theovi jsem se vyjádřil už i na gunners.cz pod tím jeho prohlášením, takže to zkopíruji sem:

"Asi tak, pokud se budeme držet reálných mezí, tak je opravdu pro něj nejlepší post pravého ofenzivního záložníka/útočníka. Pro mě osobně je Walcott na hrotu v 4-3-3 (4-5-1) absolutně nepoužitelný, maximálně by se dal použít při hře na brejky proti silnějším soupeřům. (...) proti zataženým soupeřům by si neškrtl. Theo je hráč výjimečnou rychlostí, ale to je asi tak vše, techniku nemá bůhvíjakou. (plus poziční hru, herní inteligenci)

Ty řeči o okamžitém zázraku při změně na systém 4-4-2, zase, jak byste to chtěli poskládat? Když pominu to kvantum hráčů, kteří by neměli kde hrát, nakonec by Theo opět skončil na pravém záložníkovi (kdo jiný by tam hrál) a ve 4-4-2 by měl umět i bránit, což dost pochybuji.

Reagovat
FuckT

aha, tak mna osobne toto scenatio sere, dufal som v pekny vyrovnany zapas kde mohol hociktory team vyhrat, akoze Inter je po Neapole moj 2 oblubeny team, ked vyhrali LM proti Bayernu som bol nadrzany jak fena ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, není to poprvé, ale ani naposled.

Reagovat
FuckT

jj, ked dojdete k nam, moze to byt kludne naopak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Každá prehra Interu poteší, už pred zápasom som písal že chcem aby Neapol ukradol nejaké body....navyše aj ty by si napísal niečo podobné keby sa jedná o Juve či AC, bez to z nadhľadom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určite to neženiem do takých extrémov ako napr. MSGoo, že sa teší viac z neúspechu rivala ako výhry svojho tímu...

myslel jsem takové to internetoví antiinterovství. ...to posledné slovo je pochopiteľné, kedže fandím Juve nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem napsal, je to Tvoje věc, řešil jsem to pod jedním článkem s Pintem a myslím, že to vystihl přesně - jde o to, jak moc to bereš.

Reagovat
FuckT

uz si niekedy zabludil do sekcie PD ? tam je to na grcanie, IQ average : 70

Reagovat
FuckT

reakcia mala byt na tvoj prispevok vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Taky výjimečně, tam je to dáno obrovským počtem fans Realu nebo Barcy, třeba fanoušci Valencie co jsem měl možnost číst jsou v úplně v pohodě.

Reagovat
FuckT

jj, ja som narazal presne na fans Realu a Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to Tvoje věc, fandi si samozřejmě komu chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len nechápem čo riešiš, je divné že v zápase proti Interu fandím viac Neapolu ? Oh my, ved ste náš najnenávidenejší rival.....ty si nebodaj nefandil povedzme Bologni, ked s nami hrala ?

Si zbytočne vzťahovačný....

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledoval jsem to, upřímně jsem přál Giaccherinimu a Quagliarellovi, ať se ukážou. A samozřejmě jsem vzhledem k pohárovým příčkám radši, že Juve ztratil, ale abych byl z toho hotový, to fakt ne. Ale opravdu nemám v zájmu tu šířit nějakou hádku nebo tak, chodím tu proto, abych si pokecal a dozvěděl se nové věci (které se zatím pořád dovídám), ne si tu honit ego nebo hrát nějakou pózu, takže nemám v plánu šířit nějaký hate.

Reagovat
cresposuper

Sranda ako sa tu vysmievaš z MS, pritom si úplne taký istý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma asi nikto ešte neurazil....dakujem

Reagovat
Antijuve

De Sanctis dostal při tom zákroku záchvat....

Reagovat
smazaný uživatel

Yuto, super center

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

No Forlan dnes co som videl tak nepresvedcil moc...Mozno Zarate bude lepsi...

Reagovat
Nuno čomes

Ti nás dneska řežou, ty kurvy.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenom si říkám, ještě štěstí, že tam dneska nejsem.

Reagovat
Lubinterista

Pravda. Ještěže ten výjezd na Neapol nevyšel, to by jsme byli na sračky. Po Juventusu bude spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc..

Reagovat
FuckT

Hamsik musi mat pekny vecer, dalsi syn na ceste 50 gol za Neapol ... skoda, ze to je za takychto podmienok ale

Reagovat
Inter Eterno Amore

päťdesiat gol ?

Reagovat
FuckT

podla jeho official situ ano, 49 mal ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

to hej ale "päťdesiat "gol ?

Reagovat
FuckT

omg XD jj, admin mi zabudol povedat, ze tu vsetci vlastne piseme diktat

Reagovat
Inter Eterno Amore

päťdesiat gol ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

takto mal dať Arménecom a nie teraz

Reagovat
Mihi

pekne Marek

Reagovat
Lubinterista

Vyrovnat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je vraždenie neviniatok Ale Yuto za jeho pokoj a nadhľad

Reagovat
Nuno čomes

Musíme to brát s nadhledem, dokud nás neříznul ten rozhodčí, byli jsme aktivnější

Reagovat
FuckT

tak do tej cervenej to bolo vyrovnane, mozno ste mali trochu navrch, ale zapas bol v tom tempe ze ku ktorej strane by sa priklonilo trochu stastia, ta by dala gol, ako fan Neapolu hovorim, ze skoda tej cervenej ...

Reagovat
Nuno čomes

byli jsme aktivnější, ten incident ovlivnil, zápas, není se o čem bavit. protiinterovci budou hotovi ale co už

Reagovat
FuckT

tak ja niesom zrovna hater Interu, ani zdaleka, proste mi len ten zapas prisiel taky, ze obidva teamy mohli lahko skorovat :) Inter mal trochu navrch, ale rozhodne to nebolo tak, ze sme my nemohli vyhrat ... aj ked suhlasim s tym, ze ked som videl Pandevove dotyky s loptou tak som neveril, ze by sme ten gol dali ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to říkal už před sezonou,že Inter pujde srát. Ani LM nebude hrát.

Reagovat
Nuno čomes

ty chytrolínku

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Inter Eterno Amore

je mi ľúto interistov na štadióne

Reagovat
Inter Eterno Amore

nemala byť reakcia

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nagatomo do Juventusu !

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nagatomo do Juventusu !

Reagovat
smazaný uživatel

skoda pazzo,mohol byt cestny uspech

Reagovat
Nuno čomes

Nevadí, proti 12ti to nejde, příště to vyjde. FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa cez reprepauzu vzchopime

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca najlepší článok neapolu

Reagovat
FuckT

prosimta, nepicuj, ja, ani hraci a ani trener(dufam, ze ani prezident), sme si tieto veci nepytali, Neapol tiez nemoze zato, ze rozhodca spravi fatalne chyby ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

to nemôžeš vedieť či za to nemôže

Reagovat
FuckT

a co z mojho vyhlasenia v zatvorke ti nehovori, ze suhlasim ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

nepíšem o prezidentovi

Reagovat
FuckT

to je jedno, mohol to byt prezident, Neapolska mafia alebo trener predal dom, ta moznost tam je stale, ale stale to nehadze vinu na cely klub ...

Reagovat
Lubinterista

Na tenhle match jsem se těšil, bohužel to nevyšlo do vyloučení dobrý zápas. Co se týče penalty tak mi možná víc vadí, že ji nedal a nechali jsme je zbytečně dorážet. Vzhledem k vývoji mě tahle prohra mrzí letos nejmíň. Gratulace Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Dámy a páni,

naša oficiálna stránka hovorí za všetko.

http://www.inter.it/aas/hp?L=it

Reagovat
lnterista

trapas

Reagovat
lnterista

ale myslim to tak ze to tam davaji...zrovna mi mame co brecet

Reagovat
Lubinterista

a navíc to viděli SKORO všichni

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
10

tohle je v pořádku na fanouškovským webu, na oficiálních stránkách je to dost ubohý

Reagovat
smazaný uživatel

mňa to tiež prekvapilo, že to tam dali:-) ... ale zas je dobre, že sme trochu pritvrdili na ofiko stránke a odlíšili sme sa

Reagovat
10

v tomhle jste se vždycky odlišovali

Reagovat
cresposuper

jj

Reagovat
rossoneri89

tak ale uz to trochu prehanate

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa to tu dobre cita

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-1-2): Marchetti; Konko, Stankevicius, Diàs, Radu; Gonzalez, Ledesma, Brocchi; Hernanes; Klose, Cisse

Stanke a Radu v obrane, to bude diametrálne lepšie ako Lulič a Diakite, konečne

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel že Tagliavento je modročernej ale asi má jinýho favorita..

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy - 0 bodů, 3 těžší soupeři, jeden hratelný. Chievo nebude lehký soupeř, ale tentokrát prostě už Cesena musí bodovat, nejlépe hned třemi body.

Forza Cesena

Reagovat
terry

Podle mě to je skoro jasný, že po domácích výhrách nad Neapolí a Janovem venku Chievo vyhoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v to.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nech je vecer FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoriáni po zápase s Kodaní: Budeme hrát proti hvězdám.

Viktoriáni před zápasem s AC:Škoda že nemaj hvězdy.

Viktoriáni po zápase s AC: Kdyby nehrál Ibrahimovič.

Myslím tím fans Plzně a ,,Fans´´ Plzně.

Reagovat
rossoneri89

milujem to: " kdyby nehral Ibra" .... to maju este stastie ze nehral Ambro, Robinho, Boateng, Pato a nie ze "kdyby nehral Ibra"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si to vystihol

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milano

Reagovat
Alberto Aquilani

strýček Luis

Reagovat
10

Předpokládané sestavy Juve vs. Milan:

http://img253.imageshack.us/img253/6924/juvemilansestavy.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

LEGROOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

Reagovat
homeles8
Reagovat
FORZAMILAN

no ty se doma asi hodně nudíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Lodi hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem za 100 na Catanii,Lazio a Chievo... moje premiera tak snad to výjde

Reagovat
Jajinek

ososbně si myslím, že ti nevyjde ani jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Novara to bylo drama ale tak zkusil jsem to

Reagovat
Jajinek

Viola ve třech zápasech ze 4 ještě nedostala gól, doma vůbec...Lazio hrálo ve čtvrtek EL a jsou pod určitým tlakem. Čistá dva je risk, jak zvíře...Cesena jestli nevyhraje nyní...tak už asi nikdy. Ale uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Lazia sem taky váhal ale ten kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dobrej kurs na Parmu možná dám live.

Reagovat
smazaný uživatel

Arturo Vidal faces Milan tonight, but admits he was about to join them this summer. “I chose Juventus, the most successful club.” KING ARTURO, dneska dá fík

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

FIORENTINA (4-3-3): 1 Boruc; 16 Cassani, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual; 85 Behrami, 18 Montolivo, 21 Lazzari; 24 Cerci, 8 Jovetic, 6 Vargas. A disp.: (89 Neto, 29 De Silvestri, 15 Nastasic, 13 Kharja, 92 Romulo, 22 Ljajic, 10 Santiago Silva) All. Mihajlovic

---

LAZIO (4-3-1-2): 83 Marchetti; 29 Konko, 33 Stankevicius, 3 Dias, 26 Radu; 15 Gonzalez, 24 Ledesma, 32 Brocchi; 8 Hernanes; 99 Cisse, 25 Klose. A disp.: (1 Bizzarri, 19 Lulic, 21 Diakitè, 27 Cana, 7 Sculli, 9 Rocchi, 18 Kozak) All. Reja

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 33 Tzorvas; 31 Pisano, 3 Silvestre, 8 Migliaccio, 42 Balzaretti; 14 Bertolo, 7 Della Rocca, 5 Barreto, 27 Ilicic; 10 Miccoli (cap.), 11 Hernandez.

A disposizione: 99 Benussi, 2 Mantovani, 6 Munoz, 20 Acquah, 21 Bacinovic, 16 Zahavi, 51 Pinilla.

SIENA: 1 Brkic; 2 Vitiello, 13 Rossettini, 19 Terzi, 21 Rossi; 70 Mannini, 8 Vergassola, 14 Gazzi, 23 Brienza; 11 Calaiò, 22 Destro.

A disposizione: 25 Pegolo, 26 Pesoli, 80 Contini, 10 D'Agostino, 36 Bolzoni, 83 Reginaldo, 18 Gonzalez.

FORZA PALERMO !!! ...snáď bude nejaký link

Reagovat
smazaný uživatel

Kde berete prosím ty oficiální sestavy? Jinak na Cesenu jsem našel jenom jeden (jinak sopcast, a to nevím, jak s ním pracovat, nespustí se mně žádný).

Reagovat
smazaný uživatel

Na oficiálných stránkach

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je to i na Facebooku Serie A TIM.

Reagovat
smazaný uživatel

CESENA (4-3-3): Ravaglia; Comotto, Von Bergen, G. Rodriguez, Lauro; Guana, Colucci, Candreva; Eder, Mutu, Ghezzal

(A disp.: Calderoni, Benalouane, Ricci, Ceccarelli, Martinho, J. Martinez, Bogdani). All. Giampaolo

CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Morero, B. Cesar, Jokic; Bradley, L. Rigoni, Hetemaj; Cruzado; Moscardelli, Pellissier

(A disp.: Puggioni, Mandelli, N. Frey, Sammarco, Vacek, Paloschi, Grandolfo). All. Di Carlo

Nějak stále nechápu, proč nehraje ten Martinez a místo něj hraje Ghezzal (vycházím-li z vašich referencí).

Forza Cesena

Reagovat
Pipo123

Kde je Parolo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný.

Reagovat
Pipo123

Super tak to sa mi potom z lavičky berie Rigoni ktorý dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo prosím fungující link?

Reagovat
Pinturicchio

At už jde s tím nenasazováním Martineze do prdele.

Reagovat
cresposuper

Forza Lazio

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Čo zas?

Reagovat
Pinturicchio

To se můžou dávat palce jen nahoru?

Reagovat
cresposuper

Na mňa áno.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Bože klídek, nemusíš brať všetko vážne.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

no od Tebe to sedí...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

no co koulíš...

Reagovat
Pinturicchio

Nad tím nesmyslem, co jsi napsal.

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
Pinturicchio

Nebo jsi mě snad někdy viděl reagovat na Bennesovi palce dolů při "forzování", apod.? Neviděl.

Reagovat
Jajinek

no mě spíš šlo o to, že kdykoli tu někdo jen trošinku napíše něco proti Juve, jsi první mezi těmi co se ozvou a věta "To se můžou dávat palce jen nahoru" mi to ovokovala. Nemyslel jsem to nějak špatně...

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
terry

Sestava opět očekávaná. Věřím, že se probere Caracciolo.

FORZA GENOA!

Reagovat
Shevchenko

Di Natale a Miccoli hattrick.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky stream na Fiorentina - Lazio alebo Sopcast??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/85098

Reagovat
smazaný uživatel

Díky..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
sansiro

Cerci opět

Reagovat
Pinturicchio

CEEEEERRRRRRCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci má opravdu repre formu Bohužel pro Lazio

Reagovat
Alberto Aquilani

Cerci romanista , to sa pozná ....

Reagovat
FuckT

Rossiho rychlost je killer

Reagovat
M11

Seba jede

Reagovat
terry

To je mi zase bránění.

Reagovat
FuckT

tak vyzera to, ze Janov opat doplaca na to, co minuly rok, 4 amaterov v obrane ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaladzeho mozes nazvat vselijak ale ze amater ..to asi tazko

Reagovat
Pipo123

HERNANES !!!!! nádherný tlak, skvelá akcia

Reagovat
terry

Huuu, to je smůla.

Reagovat
Pinturicchio

Skoda.

Reagovat
cresposuper

Hernanees

Reagovat
Pinturicchio

Benatia ani na lavičce, samozřejmě gol. Giovinco

Reagovat
Pipo123

Škoda, teraz sme lepší

Reagovat
GEGE

De Silvestri vůbec neví

Reagovat
Pinturicchio

Že by tenhle zápas byl "restart" pro Hernanese?

Reagovat
Pipo123

Hraje podstatne lepšie, aj Ledesma sa mi viac páči, musia sa do toho dostať po indivuálnej stránke. Je to len otázka času

Reagovat
cresposuper

Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude další magickej večer pro Milán Výhra na novým stadionu Juventusu.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! GIOVINCO ! ! !

Reagovat
10

4. zápas, 5. gól

Reagovat
Pinturicchio

Prcek řádí jak urvaný ze řetězu. ( Navíc ho mám ve Fantě )

Reagovat
Pipo123

Dneska máme na výhru, Radu konečne, ako on istý obranu to málokto vie, hned pri nom lepšie hraje Dias. Ledesma konečne dáva dobré prihrávky, do toho HErnanes a jeho pekné akcie. Druhý polčas ak budeme takto hrať tak to musíme vyhrať. FORZA LAZIO

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť je to úplně vyrovnaný zápas, vy jste lepší k 16-tce, na tutovky 2:1 pro Vás.

Reagovat
GEGE

Co to vidím od 20 minuty tak je jasně lepší Lazio.Fiorentina je zatím scohpná dostat se za půlku jen díky Jovetičovi...

Reagovat
Pipo123

Ako píše Gege, sme lepší jasne od ten 20 min, Fiore odpadla, začali sme hrať svoju hru, ten Jove je postrach, ale inak sa nitko u nich moc nechytá.

Reagovat
Pinturicchio

Váš fotbal je pinkání si s míčem po 16-tku Violy? ( Kromě golu tam byly dvě nezbepčné situace ), ... jestli si takhle představuješ "jasně lepší", OK.

Reagovat
Pipo123

Myslím že taký futbal z dobil Lazio aj minulú sezónu, my sme nikdy nehrali nejaké tempo futbal skôr protiútoky, tie dnes nebudú cesta k úspechu kedže Fiore sa hlboko zaťahuje a nevyráža dopredu vo veľkom počte hráčov. To držanie lopty bude v tomto zápase možno klúčové, určite pre Cisseho a Hernanesa to je lepšie ako keby mali byť bez lopty.

Reagovat
Pipo123

Rigoni dneska gol a asistencia, FORZA FANTA

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem to pochopil, tak díky Parolovi, ne?

Reagovat
Pipo123

jojo já som nevedel koho dat do základu, dal som Parola a Rigoniho na lavku.

Reagovat
terry

Snad se na Marassi zase vrátíme zpátky do vítěznejch kolejí. A Malesani by měl pořádně zapracovat na bránění, tohle je tragédie.

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Viola, pome ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC MILAN.....

Reagovat
cresposuper

Cerci

Reagovat
Pipo123

Marchetti, ale Cerci má životnú formu, ved on býval priemerák ako hovado

Reagovat
GEGE

Silva

Reagovat
Pinturicchio

Parádní fotbal.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle ale počítá se.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti Škoda Cerci

Reagovat
Pipo123

Bože to sú chyby, toto sa nám nestávalo v minulej sezóne MArchetti ale

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Inač fakt neviem, načo tam dal Reja tretieho útočníka, keď im horí záloha..

Reagovat
Pipo123

Prešli sme na 4-2-3-1 a Sculli je viac krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli: Co prosím ten Balzaretti předvedl, že dostal rudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Viola si výhru zaslouží.

Reagovat
Pipo123

Ta lavá strana nám horí neskutočne, Brocchi tam napáda a nikdy nič nezíska a Lulič je mimo

Reagovat
cresposuper

Reja Dobré striedanie.

Reagovat
Pipo123

GOOOOOOOOOLLL KLOSE

Reagovat
cresposuper

Miroo

Reagovat
Pipo123

Reja mi dnes robil nervy, zahrával sa z ohnom, nechával otvorený stred, po príchode Matuho to je hned lepšie

Reagovat
GEGE

Sculii se opět vypaltil jako žolík.

Reagovat
Pinturicchio

Haluzáci.

Reagovat
lnterista

Mireeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Jajinek

Super Klose...ještě není souboje s Frankiem úplně ztracenej...on má zase červenou...

Musel by ale večer něco zahrát Vidal a vyhořet Miloš...

Reagovat
Pipo123

Dneska FIore na šance lepšia, ale a to si môžme sami, tá lavá strana nám horí neskutočne celý zápas, a Brocchi bol úplne mimo.

Reagovat
Pinturicchio

To byl ukrutný průchodák.

Reagovat
Pipo123

To jo, neviem či to bolo tým že Radu je po zranený a je to jeho prví zápas, ale nechápem prečo dáame na lavú stranu Luliča čo je záložník a nedáme tam radšej Zauriho či Garrida. Reja je občas mimo.

Reagovat
Pinturicchio

Stejně je to borec.

Reagovat
10

Podle Tuttojuve bude dneska Chiellini nalevo, Bonucci vedle Barzagliho...je to celkem logický řešení několika problémů najednou, i když jsem dneska chtěl, aby hrál Giorgone na Zlatana, kterýmu vůbec nesedí a daří se mu na něj...

Reagovat
Pinturicchio

Z Bonucciho mám docela strach. Lepší by podle mě bylo, jak píšeš, kdyby Giorgio zůstal na stoperu a na levého beka mohl zkusit Vidala.

Reagovat
10

Bonucci nemůže být horší, než Chiellini z posledních zápasů a Giorgio snad nebude horší, než Grosso s De Cegliem...nezbývá nám, než to takhle brát

Reagovat
Pinturicchio

Tak na druhou stranu, je to docela reálné, vzhledem k tomu, jak to vypadá ( Giorgio, DeCeglie, Grosso ) . Snad Barza podrží, zatím hraje parádně.

Reagovat
10

Barzagli hraje parádně, za 300 000 EUR jedna z nejlepších posil od CP

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, stejně jako Sorensen, ti se Marottovi hodně povedli ( já ve Frederikovi vidím možného Giorgiova nástupce ).

Navíc je pro mě Andrea jeden z největších sympatáků, co u nás momentálně hrajou, mám ho moc rád.

Reagovat
Yanek
Reagovat
Pinturicchio

Spíš takto : http://1url.cz/rMic

1:23, to asi Giorgio nebyl moc při smyslech

Reagovat
smazaný uživatel

No uz chcem zostavy vidiet

Reagovat
Yanek

Už se to blíží!!! MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že tu ešte nie sú zostavy

Reagovat
Yanek

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Pirlo, Krasic, Marchisio, Vidal, Pepe, Vucinic.

MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.

MILAAAN, MILAAAAAN, MILAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ak AC prehrá, tak jeden milásky klub na 15. mieste, ďalší na 17. po 5 kolách ...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 mě vůbec neuklidňuje, spíš velmi znepokojuje. Ale čert (čti Moratti) to vem. Naprosto stačí 1:0 ušmudlaným gólem v 89. minutě (nadsázka)

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čert (čti Moratti)

Reagovat
smazaný uživatel

To ma na tom tiež pobavilo...

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

proč zase nehraje Taye Zambrotta se mohl posunout doprava místo Bonery

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Tonda probere

Reagovat
smazaný uživatel

Cesare Maldini ve studiu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký fajný stream ?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Ruský SopCast

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Odial prosím ťa berieš tie sopcasty?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

A viac ako 48 mi ho nenačíta ...čert to vem (čti Moggi) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovaný vtip... Ale což, u tebe je to na denním pořádku, čili to beru jako zcela přirozenou věc

Reagovat
smazaný uživatel

Vaši priaznivci robia to isté, takže najprv si zameť pred svojím prahom

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám svůj práh čistý

Reagovat
10

hlavně dneska nechci vidět žádný objímání a líbačky během zápasu, minule to bylo až trapný...o tom konci ani nemluvím...FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

tak už to začalo nestihl sem sestavu juventusu muze mi ji sem pls někdo napsat? díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

máš to vyššie, stačí sa len lepšie pozrieť

Reagovat
smazaný uživatel

jj sry moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej centr

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng Cassano zatim

Reagovat
smazaný uživatel

napisat toto za 8 minut hry je trosku prehnane nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

ZATIM. Podle toho projevu co sem za tu dobu viděl to vidim ale do kocne zápasu nesnaží se nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte niekto iný stream ako sopcast ?

Reagovat
homeles8
Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
10

Chielliniho nos...zase

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 116777 ....čo si človek nájde sám, to mu ide aj dobre

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som si našiel kopu streamov sám, a idú na hovno.....quote the Raven, nevermore

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

:-(

Reagovat
Pinturicchio

Nesta pěkný držák.

Reagovat
homeles8

já musim jít spát tak kurva vyhrajte

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Bonucciho to půjde!!!

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio zatím nalevo lepší, Pepe dělá úplně nevynucené chyby.

Reagovat
10

Giorgone vs. Ibra, už to začíná

Reagovat
Yanek

Co teď pískl jako?

Reagovat
Pinturicchio

Jasný faul Nesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas take jasne to podla mna nebolo...najprv dal loptu ale dalo sa piskat...

Reagovat
Yanek

Ale prosím tě...

Reagovat
10

oběma nohama dopředu, prober se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Obouž naskočil do rozběhnutého Claudia, pro Boha.

Reagovat
Yanek

První mič, Marchisio se hodil. To se nepíská...

Reagovat
10

aha

Reagovat
Pinturicchio

Známá berlička, ono se to píská i tak, víš.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh jak sa teraz Marchisio popozeral najprv ci rozhodca piska

Reagovat
10

Mirko, wake the fuck up

Reagovat
Pinturicchio

Zatím hrůza.

Reagovat
10

jak na tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vam hovoril ze od malicka fandil AC kvoli Savicevicovi

Reagovat
10

stačilo ho probudit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

být tam teď kdokoliv jinej než Pepe, tak už prohráváme...kde byl Giorgio?

Reagovat
smazaný uživatel

krasič zkouší tu svou debilní kličku i na AC tak to je moc

Reagovat
brenk

jj normálne je to už trápne

Reagovat
Pinturicchio

Claudio zatím jeden z nejlepších na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirooooo

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

tak tohle mohla být nádhera

Reagovat
cresposuper

Marchisio zatiaľ prekvapuje..

Reagovat
smazaný uživatel

na čem koukate? mně všechny servery vypadávaj urva :(

Reagovat
panca

juve zatim lepsi

Reagovat
rossoneri89

jj ... Juve hraje ovela krajsie ... my si nevieme poriadne prihrat

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasny pojdme FORZAA MILANO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pato

Reagovat
cresposuper

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt nehraje

Reagovat
rossoneri89

co s nim?? bol na stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

Miro neser maaaaa

Reagovat
10

Clarence má štěstí, že vyhrál tolikrát LM, jinak by mu tohle nepískali

Reagovat
Pinturicchio

To Seedorfovi pískl z lítosti, ne?

Reagovat
M11

snad to urveme.. AC je na vylete

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial je to od nás solidná bieda....Síce sme gól nedostali ale nevieme si prihrat a take nieco ze utocenie je asi vylúčené. Dúfam ze na druhy polcas sa dame dokopy a max im vymyje hlavy lebo takto to nepojde a gol v nasej bránke bude len otazkou casu.

Reagovat
Pinturicchio

Byla by škoda tenhle zápas nevyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně, škoda kdyby si Mirko obul lepší kopačky už mohl mít hattrick

Reagovat
Pinturicchio

No, to nevím , ale gol už určitě dát mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno břevno, jednou jak se otočit ve vápně do středu a z otočky vystřelil a pak jedna rána z hranice vápna těsně kolem tyčky, škoda no, snad něco aji promění, hned bude veseleji

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Miro měl na kopačkách tak 3 góly už, Pirlo tu standartku taky mohl kopnout líp, ale hra se mi líbí, záloha AC=0, jen se bojím, aby nás pak ty naše nevyužité šance nemrzely. JEDEM AC JE DNESKA HRATELNÝ, FORZA JUVEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

AC strasny vykon: snad se vzpamatuji FORZA MILANO!!!!!!!

Reagovat
M11

Chiellini tam jednou skarede nechal Ibru ale jinak zatim o parnik nejlepsi vykon letos na leve strane

Reagovat
10

Giorgio zatím hraje výborně, skvěle předskakuje, vyváží balon, jen tak dál

Reagovat
M11

na jeho pomery i velky pocet dobrych prihravek pri zakladani utoku.. na tom asi zapracoval Conte

Reagovat
DelPiero137

presne tak, Giorgiove a Bonucciho odovzdane nakopy su konecne prec.

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky na té levé straně ožije, až v zimě přijde Rhodolfo, nebál bych ho tam přesunout natrvalo.

Reagovat
Pinturicchio

Zatím to vypadá, že se s tím tak i počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

výborně, to by i konečně vysvětlovalo Zieglerův odchod

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio zatím dost slušný, líbí se mi.

Reagovat
Yanek

Jsme silně tragédní, všude pozdě. Pravá strana hoří hrozně, Bonera je strašně nemotorný a pomalý. Cassano opět ztratil i to málo míčů, které dostal. Boateng hraje průměr. Zálohu nám válcují, Pirlo je neuvěřitelný. Na lavce není ani Taiwo ani El Sharaawy (Aquilaniho bych vidět raději v tomto zápase ani nechtěl), tak snad je Max propleskne, protože je to fakt bída.

FORZA MILAN.

Reagovat
Pinturicchio

TEN Pirlo, který už je za zenitem?

Reagovat
Yanek

Ano, přesně ten. Nám nemá co dát, u vás je za hvězdu...

Reagovat
panca

posledni dva roky takhle v ac nehral ani nahodou

Reagovat
Pinturicchio

To já zase neříkám, že jo, jen je trošku mimo říkat, že je za zenitem, ... protože jednoduše není. ( Samozřejmě pro lidi, kteří koukají jen na datum narození, asi je )

Reagovat
panca

chytil druhej dech, v ac by hral stejne vyhasle

Reagovat
Pinturicchio

Možná jo, možná ne.

Reagovat
Yanek

Je za zenitem. Toho nejlepšího už ve své kariéře dosáhl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

juventus zatial lepší. chce to vystriedat a dať dole niekoho z trojice zambrotta, cassano, nocerino. staticke, pomale, jak keby včera pili hraju, resp. mam pocit, že ac hra len obrana, brankar, bommel a sem tam zafauluje prince. druhy polčas bude o inom.

Reagovat
panca

ac zase dalsi strasnej zapas... kolikatej uz tuhle sezonu a to hrajem kolikatej zapas? 7? Hruuuza

Reagovat
10

Pořád mi tam chybí větší koncentrace ve finální fázi, všechno ostatní od napadání, přes bojovnost, důraz, kombinaci se mi líbí, ale v tý finální fázi to řešíme strašně nekvalitně a zbrkle. Pozor, abysme na tohle nedojeli, máme s tím zatím problém celou sezonu...

Reagovat
M11

finalni.. a predfinalni faze zatim nase slabina.. nekdy i docela vymyslime misto zkusit zakoncit..

Reagovat
Pinturicchio

Zbytečně si to tam pinkáme, místo toho, aby to někdo zkusil urvat.

Reagovat
10

většinu těch akcí ve vápně a těsně před ním bohužel dost často překombinujeme, tam vidím problém v menší podpoře ze zálohy k Mirkovi, Vidal a Claudio se tam musí víc tlačit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"celou sezónu" ale jo, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nám nepřeje sakra štěstí,pořád se nás drží smůla jak klíště tolik šancí v posledních kolech a nejsme schopní dát gól,produktivita je úplně otřesná,jestli nevyhrajem tak to bude smutný, v hře AC zatím vůbec nevidím čím by nás měli překvapit ale s naší smůlou se jednou ukopnou a budem ho mít tam

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome, snad nám tam něco spadne.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
10

hmm...ok, tak tohle už je smůla ale

Reagovat
cervo

nocerina by som hned vyhodil, zatiahol tam princa a na jeho miesto aquilaniho a hned by sa to rozhybalo

Reagovat
brenk

Toto už neni možné

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Pro ty, kteří mají problém s Abbiatim...

Reagovat
panca

slo to na nej

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to z blízka a nad neho, nebolo to vobec take jednoduche...

Reagovat
panca

to nerikam, ale tohle by chytlo hodne horsich golmanu

Reagovat
rossoneri89

ale vyzeralo to frajersky

Reagovat
panca

tak o tom zadna z prvniho pohledu parada

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon !!!!

Reagovat
rossoneri89

jaaaj skoda ...velka sanca

Reagovat
Pinturicchio

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal do prdele....nejde nám tá koncovka....

Reagovat
smazaný uživatel

ten vidal at to klopí někdy taky dolu !!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Giacherini...ten nám teda pomôže

Reagovat
smazaný uživatel

krasič zralej na vystřídání přišlo mi jak kdyby mu nechtěli ani přihrávat

Reagovat
10

Vidal je neuvěřitelnej v tom napadání a bojovnosti

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Neskutočne sympatický hráč

Reagovat
10

ale těch ztrát...dneska až příliš

Reagovat
Mr.Jindros

Juventino.

Reagovat
10

...s míčem je to zatím horší

Reagovat
panca

co je horsi? Genialni lenoch nebo prumernej dric...

Reagovat
10

no lepší pocit mám z geniálního lenocha na lavičce, u něj člověk nikdy neví

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim že Urby tomu nějak pomůže, dlouho se snaží a dneska by si zasloužil rozhodnout.

Reagovat
Yanek

To je hrůza co hrajem...

Reagovat
10

jasnej faul...

Reagovat
Pinturicchio

Faul jak kráva, od Zamby.

Reagovat
Yanek

THIAGO JE KRÁL! Nejlepší hráč Serie A... na něj nemá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

to měl střílet kurva

Reagovat
rossoneri89

Silva

Reagovat
brenk

Mirko čo si nestrielal?

Reagovat
cervo

pan boh zehnaj thiagovi

Reagovat
Pinturicchio

Na Giaccheriniho už začínám být alergický.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na Vučiniča.....

Reagovat
smazaný uživatel

proč na vučiniča tolik šanci si vypracoval sice nedal ale snaží se

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to, že netrafí ani vráta od stodoly....

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš netrefí Vidal, on by potřebovat branky na americkej fotbal, Mirko je sice palič, ale dneska hrál skvěle

Reagovat
brenk

Ten záber Zlatana jak za ním Lichsteiner hlavičkuje

Reagovat
Yanek

To by nebyl důležitý zápas, kdybychom nemuseli nuceně střídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm kto bude hrat stopera??

Reagovat
smazaný uživatel

Som sprosty jasneze Bonera..

Reagovat
panca

ty voleee juve si nas slusne dava

Reagovat
10

Matri půjde za Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to skonči 0:0 tak to bude výsměch..

Reagovat
rossoneri89

ak to zostane 0:0 tak mozeme byt spokojny

Reagovat
10

fuuuuuuck

Reagovat
smazaný uživatel

času dost že

Reagovat
Yanek

Juventus nás valcuje...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Prečo

Reagovat
smazaný uživatel

arturoo tak příště už to tam musí padnout kurva to neni možný taková smůla

Reagovat
10

nevím, jestli to nasazení a vůle víc vyniká kvůli tomu profesorskýmu pojetí AC, ale líbí se mi to moc

Reagovat
10

to už snad není možný

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto už fakt ne u AC stojej všichni svatí

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel i hráči AC tam stoji...

Reagovat
brenk

Ono to tam proste nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká soutěž hráčů Juve kdo nedá větší šanci?

Reagovat
Pinturicchio

Běžte už do prdeleeeeeeeeeeee, kurvaaaaaaaaa

Reagovat
Nuno čomes

Vydržet vydržet

Reagovat
Nuno čomes

Proč

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt do prdele už, když získáme míč dáváme hned obrancům a Juve se stihne vzpamatovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám asi 20 minut, ale Juve výborné a AC úplně marné. Takhle je to celý zápas?

Reagovat
Yanek

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s váma přes přestávku stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAA toto neni možné, netrafíme nič...dalšia remíza už tretia...serem na to

Reagovat
Xavi8

golazoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
10

spravedlnost...CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akce s velkou haluzí na konci.

Reagovat
Mr.Jindros

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

Naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to v píči, doufám že se začnoi dít věci.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

Bonera podrthl svůj špatný výkon.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

OMG co to bylo ? to si děla prdel....to ani nevěděl jak ho to trefilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole taká haluz

Reagovat
Mr.Jindros

Zasloužená haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom žádná, zaslouženě vedete

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

PRINCIPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINO...tak predsa len existuje spravodlivost

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženej víc jak kdy jindy za tu předvedenou hru a tempo :) ac si ani neškrtlo zatim

Reagovat
Mr.Jindros

Jak potom nemůžeme porazit pitomou Bolognu... doma to musí být tvrz.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase dostaneme míč a daj ho hned obraně....

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOL GOOOOOOOL GOOOOOOOOOL GOOOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOL GOOOOOOOL GOOOOOOOOOL GOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Prince

Reagovat
smazaný uživatel

boateng bude mít krušný spaní dobře mu tak neni to jeho zápas suppeeer

Reagovat
10

Antoniova oslava

Reagovat
Pinturicchio

Miluju ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Prince naprosto zaslouženě, koledoval si o to celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene, nech sa v AC konecne spamataju...

Reagovat
smazaný uživatel

Conte to je borec na něm je vidět že je tělem i duší juventino žádnej jinej trenér by se takhle neradoval

Reagovat
smazaný uživatel

Och jej...

Reagovat
Mr.Jindros

Oko?v

Reagovat
Yanek

Boateng zaslouženě taktéž, dnes funguje spravedlnost na 100%. Snad se vzbudí...

Reagovat
Nuno čomes

7 bodů na Juve je celkem špatenka.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně na takhle hrající Juve. Já se nestačím divit. Vůbec jsem jim nevěřil, ale dneksa vidím jen jedno mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

šmarjápanno.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt síla

Reagovat
10

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....TOP HRÁČ grazie Chris

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodte do jednej velkej Piči keby ja som mal moznost hrat za Ac ta kusem travnik do pice a ne oni si tam chodia jjjoooooooooooj

Reagovat
Nuno čomes

Ze 2 "hoven" 2 goly ale zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Abiatti

Reagovat
smazaný uživatel

Matri to náhodou netečoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Si trapny a to uz velmi

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou góly ...

Reagovat
Pinturicchio

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Xavi8

Abbiati

Reagovat
brenk

Zo slušnosti a solidarity sa nebudem za tento gól smiať...veľmi dobre poznám ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Ironicke ze po tolkych akciach sme dostali 2 goly take "nahovno" Dnes strasny vykon od kazdeho skoro ...

Reagovat
Lubinterista

Ježiš to jsou trapáci (Chi non salta rossonero e'!), to nechte do milána

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obran měla bejt Taiwo-Silva-Nesta-Zambrotta!!!

Reagovat
SqueeZy

Dneska lituju ještě víc těch ztracených bodů z předešlých kol..

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně ta Bologna, to je velká škoda, v Catanii jsme mohli i prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nebolo o čom, absolútne zaslúžené víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Juve, dnes sme hrali strasne..uplne zasluzene ste vyhrali..

Reagovat
brenk

Conte

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ANTONIO CONTE!!

Reagovat
panca

hnus. Dalsi ostudnej vykon juve proste jezdi po prdeli a ono se to vyplaci. Jen primadony z ac na to dlabou

Reagovat
maras93

Gratulace Juventusu. Měli bychom se probudit, ta hra a vůbec přístup je strašný.

MILAN per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výborný výkon, aj ked najmä Vučiničove šance ma privádzali do zúfalstva....nevadí, spravodlivosť sa ukázala a my sme vyhrali zásluhou generála Marchisia Forza Juve, vyzerá to s nami sľubne...len to nepobabrať....

Reagovat
smazaný uživatel

pořád nemáš rád vučiniče?:D

Reagovat
cervo

v tom milane bude asi nieco hnile

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle je přesně ono - soupeři musí být z naší nátlakové fyzické týmové hry tak do breku, že si bude ty góly dávat v podstatě sám. Milán to odchodil, měl by se stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

duch juve **

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele