Anglická Premier League - preview 7. kola

01.10.2011, 08:13, aktualizováno 02.10.2011, 08:56
Previews
Nedělní program v Anglii zahájí zápas na Reebok Stadium, kde bude Bolton vzdorovat Chelsea. Od čtyř hodin je pak připraven duel mezi Swansea a Stoke City. Hraje se rovněž derby mezi Fulhamem a QPR, které ovšem výrazně zastíní jiné londýnské derby, to mezi Tottenhamem a Arsenalem...
Bolton Wanderers - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Nedělní program otevře zápas na Reebok Stadium a minimálně z tabulkového pohledu by se mělo jednat o jasnou záležitost. Poslední Bolton by měl být pro Chelsea snadným soustem, tak jako tomu bylo v posledních letech pravidelně.

S málo kluby hraje Chelsea v posledních letech tak ráda. Vždyť Trotters porazila všech posledních sedmi vzájemných zápasech, naposledy získal Bolton body na jaře 2007 za remízu 2:2. Obrat o body se mu podařilo Blues naposledy v roce 2003.

Chelsea jede na severozápad po remíze ve Valencii, kde přišla v rámci Ligy mistrů o vítězství v závěru utkání. V lize ovšem předtím jasně přehrála Swansea a jelikož nechce ztratit kontakt s vévodícími kluby z Manchesteru, bude chtít vyhrát i v Boltonu.

Útok Blues by mohl po několika týdnech opět vést Didier Drogba. Útočník z Pobřeží slonoviny využije absence vykartovaného Fernanda Torrese a pokud ho neposadí Nicolas Anelka, nastoupí na hrotu. Francouzský forvard by se přesto mohl objevit po jeho boku, na křídlo už je vedle Maty ale také k dispozici i Sturridge.

V základní sestavu doufá také Frank Lampard, jemuž manažer André Villas-Boas dříve naznačil, že ji jistou nemá. Ve Valencii ale dal gól, a tak by měl hrát i v neděli.

Bolton se sice možná nachází na posledním místě tabulky, jenže je na místě zmínit soupeře, se kterými se svěřenci Owena Coyla dosud měřili. Ono hrát v prvních šesti kolech s Manchesterem City, Liverpoolem, Manchesterem United a Arsenalem, aby vás následně čekala Chelsea, není žádná výhoda.

Na Reebok Stadium proto vědí, že nutnost získávat body přijdou až v následujících zápasech - proti Wiganu, Sunderlandu, Swansea a Stoke. Získané body s Chelsea budou jen potěšitelným plusem.

Domácí navíc trápí několik absencí. Za karty pykají David Wheater a Ivan Klasnič, Gael Kakuta zase nemůže hrát kvůli tomu, že je u Trotters na hostování právě z Chelsea. Mimo je kvůli operaci kolene také Stuart Holden a nejistý je start brankáře Jussiho Jaaskelainena.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 4.20 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Queen's Park Rangers  (neděle 16:00)
Craven Cottage, stánek Fulhamu, je k rezidenci Queens Park Rangers vzdálen jen čtyři kilometry - méně než vzdálenost mezi aktéry sledovanějšího, severolondýnského derby mezi Arsenalem a Tottenhamem. Právě tato bitva o sever hlavního anglického města duel mezi Cottagers a ambiciózním nováčkem zcela zastiňuje, i tak se však je na co těšit.

Významem, tradicí, historií nebo vášní obou fanouškovských táborů se vážně západolondýnské derby nedá s druhým dnešním londýnským kláním vůbec srovnávat. Vždyť Fulham se s QPR setkal jen sedmadvacetkrát a naposledy v roce 2001. Aby toho nebylo málo, oba dva kluby považují za většího rivala třetí ze západolondýnských celků hrající Premier League - Chelsea.

Fulhamu dnes půjde o první výhru v letošní sezoně. Tedy, abychom byli korektní, ligové sezoně, v rámci základních skupin Evropské ligy totiž "Chalupáři" ve čtvrtek vyhráli v Odense 2:0. Na anglický triumf stále ještě čekají, nezadařilo se ani v Carling Cupu, kde s Chelsea vypadli po pokutových kopech.

"Náš největší problém je koncovka. Proti WBA jsme měli 60% držení míče, vytvořili si čtyři nebo pět gólovek, ale nedokázali je proměnit," snaží se najít klíč k neúspěchu svého týmu šéf Fulhamu Martin Jol. Manažer také hovořil o svém bývalém svěřenci z Tottenhamu, Adelu Taarabtovi. "Je schopen sám rozhodnout v utkání a předvést naprosto vše, co si zamane. On je pravé "číslo 10"," dodal Jol.

Pro zápas s Queens Park Rangers bude nizozemský stratég nejspíše postrádat Aarona Hughese, jenž má problém s kolenem, stejně jako Matthewa Briggse, který laboruje s kotníkem - u obou ale naděje na start žije. Ne tak u obránce Rangers Armanda Traoreho, jemuž vystavila stopku červená karta z minulého týdne. Neil Warnock nevyužije služeb ani Dannyho Gabbidona.

"Bude to dobrý zápas, myslím, že Fulham má kvalitní tým," uznal sílu soupeře lodivod QPR Warnock. "Vím, že jejich současná pozice neodpovídá síle jejich kádru a budou se snažit nás porazit a prolomit svou smůlu. Jsem si však jist, že naši fanoušci se na zápas velmi těší - tato lokální derby jsou vždy vzrušující," dodal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Stoke City  (neděle 16:00)
Báječný čtyřbodový vstup do evropské kampaně i neméně slavné načnutí nové ligové sezony, to jsou kromě jiného faktory, které zatím ze Stoke pro letošek dělají jednoho z vážných adeptů na pohárové boje. To Swansea pro teď v první řadě musí myslet na záchranu.

A snažit se oživovat vzpomínky na skvělý výkon proti West Bromwichi, který před 14 dny přinesl prvnímu velšskému účastníkovi Premier League premiérový a dosud jediný tříbodový zisk. Posledně totiž Swans bez debat padli na Stamford Bridge, což je přesně ten zápas, na který by měl celek podobného ražení co nejrychleji zapomínat. Z pohledu Rodgersovy party se v něm totiž akorát otevřely staré rány - střelecká nemohoucnost (před utkáním s Baggies Velšané ani jednou neskórovali) a mizerná venkovní forma v popředí.

Jenže na domácí půdě to z pohledu Swansea vždy bylo o něčem jiném. Liberty Stadium je dosud nepokořené. A to právě tady Rodgersovi svěřenci uhráli všechny letošní body, přičemž tu zatím dokonce ani neinkasovali.

Stoke na pohled vypadá, jako by bylo od Swansea na hony vzdálené. Tolik odlišností krom sbíraných zkušeností na evropské scéně ale při zevrubnějším náhledu nenacházíme. Rovněž Potters totiž vidí svou největší sílu v defenzívě (stejně jako velšský celek mají na kontě tři čisté štíty), zatímco vpředu jsou zvyklí se spíše trápit. Ony čtyři trefy - znovu stejné číslo jako u Swans - si akorát rozdělili rovnoměrněji, takže se pyšní téměř dvakrát tak větším počtem bodů.

Slabá efektivita v ofenzívě je už nicméně jakousi poznávací značkou Pulisova mužstva, které se teprve loni poprvé ve třech prvoligových sezonách dostalo nad hranici 38 vstřelených gólů. A dříve vyválčená jedenáctá, dvanáctá, respektive třináctá příčka jsou zřejmým důkazem, že i s takovou se dá mezi elitou hladce přežít.

Ferrie Bodde je známým lazarem a dlouhodobé zdravotní trable jej zatím provázejí i vysněným životem prvoligového fotbalisty. To samé o sobě zároveň v příštích dnech a měsících budou moci říkat i Tate, Caulker či Agustien, kteří si už ale aspoň nějakou tu minutu v nejvyšší soutěži stihli letos odkopat. Leon Britton v nedávné době laboroval s bolavými zády, v neděli by každopádně měl být fit.

Salif Diao si zlomil lícní kost, ani tento netradiční úraz by ho ovšem nemusel z dnešního klání vyřadit. Hůře je na tom Kenwyne Jones, jehož stále táhne zadní stehenní sval a nejspíš ho donutí netrénovat dalších 14 dní. Etheringtonova fyzická připravenost bude po zranění v utkání Evropské ligy zvážena na poslední chvíli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Vzpomínáte, jak například vloni sledované birminghamské derby mezi Brum a Villans pravidelně přinášelo kopu emocí a tvrdých zákroků na úkor gólů a pohledných akcí? Tak od severolondýnského derby podobný vývoj rozhodně nečekejte. Zrození jedné jediné bezbrankové remízy vyšlo na posledních 31 vzájemných bitev, krom toho diváci přihlíželi i výsledkům jako 4:4, 5:4, 2:3 nebo minule 3:3. Určitě tedy je na co se těšit...

Výhra Kanonýrů na White Hart Lane v poměru 5:4 vešla roku 2004 do dějin. Historické anály jistě poznamenala i remíza 4:4 datovaná do října 2008, kdy Arsenal dokázal v posledních šesti minutách (včetně nastavení) prohospodařit dvoubrankový náskok. A každý fanoušek toho či onoho klubu si bezpochyby vybaví i dva kuriózní pohárové výsledky: tři roky starou suverénní odvetu semifinále Carling Cupu v podání Tottenhamu (5:1) a naopak loňskou gunneří jízdu prodloužením třetího kola stejného poháru, která nakonec vyústila v pozoruhodné vítězství hostů poměrem 4:1. Zkrátka ať už v minulosti vyhrával kdokoliv, vskutku výjimečně šlo o nezáživnou podívanou, která by neměla nakročeno do kronik anglického fotbalu.

Tam se koneckonců Arsenal letos již zapisoval, a to spíš neblaze. Třeba sedmizápasovou venkovní šňůrou bez tříbodového zisku, na níž se naposledy vezl od října 1991 do ledna příštího roku - tedy ještě před vznikem samotné Premier League. Celkově pak pod Arsenem Wengerem Gunners nezažili tak otřesný start do sezony. Bolehlav už nicméně slábne. Rozmělnila ho třeba trefa Alexe Oxladea-Chamberlaina v nedávném zápase Ligy mistrů, která z nadějného křídelníka učinila historicky nejmladšího střelce milionářské soutěže.

Kanonýři každopádně stále musejí mít na paměti, že z posledních 17 pokusů byli v lize vysloveně úspěšní jen čtyřikrát. A že na venkovní výhru v tomto derby čekají od září 2007, tedy déle než čtyři roky. Respekt zároveň budí i forma Tottenhamu. Ten se rozjížděl zvolna a za asistence těžkých soupeřů, milosrdnější los mu ale nedávno přinesl hned tři ligové výhry v řadě se souhrnným skóre 8:1. Modrićova budoucnost je ke všemu definitivně vyřešena, kvalitní útočník dotažen v osobě ex-kanonýra Adebayora a do srdce defenzivní linie se zase jednou s velkou pompou vrátil oblíbený kapitán Ledley King. Na White Hart Lane mají zkrátka k optimismu pořádný důvod.

Arsenal zvítězil třikrát po sobě v rámci všech soutěží, takže je, co se letošních možností týče, až v neuvěřitelné pohodě. Zdravotní stav kádru má ovšem k ideálu stále ještě dosti daleko. S jistotou se mimo Wengerovo reálné plánování ocitl Djourou, na poslední chvíli potom bude zvážena kondice Koscielného, Benayouna, Gervinha i Walcotta. Přičemž poslední jmenovaný má ze všech jmenovaných šance na včasné uzdravení patrně největší.

Emmanuel Adebayor, který za Arsenal v devíti bitvách o sever Londýna zavěsil hned osmkrát, nemusel být jediným přeběhlíkem, který by se v neděli objevil na trávníku. Někdejší kapitán Arsenalu William Gallas ovšem společně s Dawsonem a Huddlestonem dál trčí na marodce. Naproti tomu Steven Pienaar by si už s trochou štěstí mohl odbýt svou letošní premiéru. I po boku Modriće, Van der Vaarta či Parkera, tedy borců, které si Redknapp ve čtvrtek mohl dovolit proti Shamrocku šetřit.

Prestižní utkání, na které se těší přinejmenším většina hlavního města Albionu, bude od 17:00 SEČ řídit známý sudí Mike Dean. Ten dříve neblaze proslul především v táboře červenobílých, jež "nenechal vyhrát" v každém z minulých osmi duelů, které pro ně rozhodoval. Na druhou stranu poslední triumf, který pod dohledem tohoto muže Arsenal zažil, řadíme zrovna k těm významnějším - šlo totiž o tři roky staré listopadové miniderby s Chelsea.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.35 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Historicky "nejčervenější" souboje bývají ty, v nichž se střetávají dlouhodobě jediní dva zástupci města Beatles v nejvyšší anglické soutěži. Fanoušci Evertonu a Liverpoolu FC možná mohou držet víceméně při sobě, na hrací ploše však žádné přátelské vztahy neexistují. A vzhledem k zoufalé potřebě obou celků nyní bodovat, se zřejmě ani pro teď nemůžeme těšit na nic jiného.

Devatenáct karet už bylo v rámci Premier League (tedy od roku 1992) rozdáno během duelů těchto dvou rivalů. A rovnou 11 v minulých 15 případech. Střetnutí Evertonu a LFC jako by se skutečně s postupem času jenom přiostřovala. Něco z jejich oplocení však zůstává stejné - například poměrně zjevná dominance slavnějších červených. Ti sice nestrhli na svou stranu ani jeden z loňských ligových zápasů, na druhou stranu pod Davidem Moyesem zatím Everton toto derby zvládl pouze třikrát. Krom toho patnáctkrát nezvítězil a onen domácí triumf 2:0 z minulého ročníku zůstává jeho jediným úspěchem na Goodison Parku za posledních devět sezon.

Pro Toffees teď ale určitě bude zdaleka nejdůležitější, že se celkem rychle povedlo naředit hustou atmosféru, která v modré části Liverpoolu panovala ještě před výkopem remízového klání s Aston Villou. Od té doby ovšem Everton stihl hladce přemoci Wigan, postoupit přes WBA v Carling Cupu a značně potrápit našlápnutý Manchester City, který k Moyesovu pečlivě uzamknutému zámku našel klíč až po 68 minutách. Karamelky také koneckonců nezažívají ani zdaleka tak špatný start jako v loňské sezoně, kdy po stejné porci utkání neměly na kontě ani jedno vítězství a pouhé dva bodíky oproti letošním sedmi.

Jestliže na modré straně pamatuje některé z merseysideských derby každý jednotlivý člen poslední zahajovací jedenáctky, na opačné straně barikády může stát hned šest debutantů. I to se ostatně prozatím viditelně promítá na výsledcích jednoho z původních kandidátů mistrovského titulu. Vhodná role se stále hledá Jordanu Hendersonovi, přičemž rovněž nově příchozí Adam se potýká s mizernou kondicí. To je v kombinaci s Gerrardovým zraněním smrtelný koktejl, který pro Liverpool nachystal už šestibodovou ztrátu na čelo. Pro Reds nicméně bude hlavně důležité, že se posledně dostal ze dvou po sobě jdoucích porážek výhrou nad Wolverhamptonem, byť sebevíc rozpačitou.

Do dalšího souboje o nadvládu nad řekou Mersey navíc Liverpool (staro)nově vstupuje s nejpovolanějším možným mužem na lavičce. Vždyť Kenny Dalglish, jenž se do manažerské funkce na Anfield Road vrátil letos v květnu, zažil 24 takových derby v roli hráče a dalších 21 coby lodivod LFC. Krom toho se pyšní skvostnou bilancí. Z pozice manažera přihlížel jen třem porážkám svého týmu a Everton (třebaže jeho o dost starší obdoba) na něj jako celek nenašel recept dlouhých osm utkání v řadě.

Malé jubileum (historicky 185. liverpoolské derby) přímo ze hřiště nezažije Daniel Agger. Ten sice po zlomenině žebra naposledy trénoval, neočekává se však, že by nastoupil. Úplně totožný případ je pak Johnson. Steven Gerrard bude patrně v základu chybět, v průběhu utkání se ale nejspíš na plac podívá - jako ostatně pokaždé v minulých dvou zápasech.

Tim Cahill si z konfrontace s Manchesterem City odnesl ohoblovanou holenní kost a na Goodison Parku všichni moc doufají, že se stihne včas zotavit. Tým by se totiž jinak opět musel vypořádávat s absencí útočníků. Dlouhodobě je mimo hru Anichebe, přičemž v poslední přestupový den odešli Yakubu s Beckfordem. K dispozici by tak Moyesovi zůstal tak akorát Saha.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Remízový král z Aston Villy doma ve Villa Parku přivítá trápící se Wigan Athletic. Domácí by rádi utnuli čtyřzápasovou šňůru bez vítězství, kdy sice dokázali bodovat, nikoliv však naplno. Utkání bude mít zvláštní náboj pro jednoho muže - Charlese N'Zogbiu.

Aston Villa si v probíhajícím ročníku Premier League vede dost zajímavě, svěřenci manažera Alexe McLeishe ještě neprohráli, ale na druhou stranu zase mají jedno jediné vítězství. To se urodilo hned ve druhém kole doma s Blackburnem, od té doby Villians jenom remizovali.

Naposledy proběhla dělba bodu na půdě Queens Park Rangers a byla to smolná remíza, protože Aston Villa ještě v 90. minutě vedla. Bohužel pro ni si vlastní gól vstřelil Richard Dunne. V tomto kole se domácí poměří s Wiganem a konečně by rádi naplno bodovali. Zápas bude mít zvláštní příchuť pro domácího borce Charlese N'Zogbiu, který za Latics ještě vloni hrával.

A Wiganu to zrovna bez N‘Zogbii nešlape, tým se krčí na patnácté pozici a na kontě má pouze pět bodů. Už tři zápasy v řadě nebodoval a tuto sérii chce prolomit hned v tomto kole proti Aston Ville. A mohlo by se mu to povést, protože z Villa Parku si v posledních letech vždy odnesl body. Bohužel se v tomto utkání představí bez Steva Gohouriho, Antolina Alcaraze a útočníka Huga Rodallegy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Manchester City  (sobota 16:00)
Lehce ve stínu Merseyside derby se v rámci sedmého kola Premier League utká Blackburn s Manchesterem City. Souboj celků s opačných pólů tabulky rovněž provází i rozdílné bilance obou klubů v minulých zápasech. Rovers například vyhráli jen tři z posledních dvaceti zápasů Premier League, zatímco Citizens nebyli poraženi již devět klání - v osmi z nich navíc dokázali zvítězit.

Nejpropíranější kauzou v Premier League je nyní bezpochyby Carlos Tévez a jeho odmítnutí ke střídání v utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Manažer Manchesteru City Roberto Mancini poté prohlásil, že být po jeho, už by si v týmu nikdy nezahrál. "U mě skončil. Pokud by záleželo na mě, už by v týmu nebyl," nechal se po utkání slyšet italský trenér.

Prvním krokem vedení klubu tedy byla Tévezova suspendace na dva týdny - údajně než se celý incident vyřeší. Tévez se totiž odmítl i omluvit, jelikož prý měl dobré důvody nevystřídat. "Necítil jsem se dobře natolik, abych hrál, tak jsem nenastoupil," pokusil se obhájit svůj čin nejlepší střelec týmu z minulé sezony.

Logicky tak nebude připraven naskočit do utkání v Blackburnu, stejně jako Adam Johnson, který sice začal opět trénovat, nicméně jeho kotník ještě není ve zcela ideálním stavu. Do zápasu naopak může se Sergiem Agüerem vytvořit nesmírně efektivní útočnou dvojici Edin Džeko. Domácí postrádají Martina Olssona, nejistý je pak start dvojice Dann, Salgado.

Blackburn si při posledním zápase v Ewood Parku napravil doposud nepříliš vyvedenou sezonu, když přestřílel Arsenal 4:3 a poprvé letos vyhrál. Co však musí manažera Keana trápit je obrana, která už devětkrát za sebou neudržela čisté konto. Úsměv na rtech nedodá fanouškům Rovers ani bilance s dnešním soupeřem. Posledních sedm zápasů nedokázal klub z Lancashire ambiciózní Citizens porazit. V tom posledním pak jediným gólem, a zároveň svým prvním v klubu, rozhodl Edin Džeko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.75 - 4.75 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Norwich City  (sobota 16:00)
Premier League už nezná žádný stoprocentní tým. Minulý víkend se o to zasloužilo mužstvo ze Stoke-on-Trent, jež oloupilo o cenné dva body Manchester United. Norwich má tedy v někom vzor, přičemž sám jde do utkání povzbuzen dvěma výhrami v řadě. Máme tu zaděláno na další překvapení?

Canaries skutečně nemají proč chodit do těžkého zápasu s předem sklopenou hlavou. Samotný gigant totiž nemá v poslední době zrovna čisté svědomí. Hrubě například podcenil slabší skupinu Ligy mistrů, v níž zatím zvládl uhrát s notnou dávkou štěstí jenom dvě remízy, a jak už bylo řečeno, posledně nedokázal zvítězit ani na půdě Potters. Ke všemu přišla rána v podobě zranění rozjetého Waynea Rooneyho, která klub zasáhla doslova vpředvečer posledního ligového klání. A MU se s ní doteď nevypořádalo. Sic navrátilec Danny Welbeck hned dvěma góly zatížil konto Basileje, pihovatý klenot schází zejména jako podpora záložní řady a výsostní tvůrce hry. Aby teď MU potvrdilo svou domácí neporazitelnost vůči Norwichi, která se táhne od prosince 1986, budou tedy muset pořádný výkon podat křídla Nani-Young. Stále ale ještě existuje slušná pravděpodobnost, že se stihne dát do kupy i sám Rooney.

Jinak by se Red Devils klidně mohli o povinné vítězství dosti obávat. Norwich totiž v lize dvakrát po sobě bral všechny body (po výhrách 2:1 nad Boltonem i Sunderlandem), což se mu v nejvyšší soutěži nepovedlo od dubna 2005. Navíc by Canaries klidně obhájce titulu mohli zaskočit svým obvykle kvalitním představením v první půli. Pokud by totiž každý dosavadní duel skončil o přestávce, seděl by nováček na úžasné třetí příčce. Celkově je s osmi body devátý, což také není vůbec špatné, a jeho postup letošním ročníkem je zatím na pohled dokonale naplánovaný. Dvě remízy na úvod a pak slepený tandem proher i výher. Naváže Norwich senzačně tam, kde začal a měl by dle zákonitosti pokračovat?

John Motson z BBC je přesvědčen, že se Rooney vrací už tento víkend, původní prognózy, které zaznívaly i z úst Sira Alexe Fergusona ovšem tak optimistické nebyly. Nezbývá tedy nic jiného než se nechat překvapit východiskem. Každopádně trio Cleverley-Smalling-Vidić je dál mimo, zatímco Rooneyho by zpět na plac měli případně doprovodit i Hernandéz s Evansem.

James Vaughan má jednu neblahou jistotu - tuto sobotu a ještě několik dalších víkendů si do balonu nekopne. Jeho problematické koleno si totiž nedávno vyžádalo další operaci, kvůli níž bude meškat asi čtyři měsíce. Zranění jsou i Ayala, Ward a Whitbread, proti svému kmenovému mužstvu se nepostaví de Laet.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 7.00 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Po loňské sezoně seděly kluby ze Sunderlandu a West Bromwiche právě vedle sebe, přesně na pomezí elitní desítky a té odpadlické. Na takto pohodové umístění vprostřed tabulky to však, opět svorně, v obou táborech zatím nevypadá. Na druhou stranu oba spící, ambicemi plní soupeři se z hlediska posledních kol přece jen s rozpaky probouzejí k životu.

Nikdo asi nemohl čekat, že by West Brom z brzkých měření sil s Chelsea a Manchesterem United vytěžil alespoň jeden bod. Minimálně se s tím nedalo počítat, pročež jsou i těsné prohry 1:2 slušným počinem. Horší už to bylo s domácím selháním proti Stoku a výbuchem ve Walesu, které ještě dohromady s nedávnou remízou v duelu s Fulhamem a jedinou výhrou nad Norwichem uvrhly Hodgsonovu skvadru do sestupové zóny. Odtud se mohou Baggies vyhrabat především za předpokladu, že by si konečně sedla útočná dvojice s velkým potenciálem ve složení Odemwingie-Long. I její mizerná podpora má koneckonců za následek pouhý jeden vstřelený gól v minulých čtyřech kolech, což je vpravdě zoufalá bilance.

WBA ale stále mohou vlévat do žil jiné faktory. Jako čtyři body z nedávných dvou střetnutí nebo skutečnost, že v sezoně 2004/05 mělo po šesti zápasech stejně bodů na kontě, ještě o Vánocích trčelo v sestupových vodách, a přesto si nakonec holou kůži zachránilo. Letos by ostatně také sestup Throstles byl daleko větší senzací než před sedmi lety. To samé lze potom říct i o znovuposíleném Sunderlandu, který si stále ještě pomalinku polehounku zvyká na prozatímní život bez hvězdného útočníka Gyana. Doteď se v Tyne and Wear dalo hovořit o nejhorším startu do sezony za poslední šestiletku nebo mizerné domácí formě, která Black Cats přinesla jediné vítězství v minulých pěti případech. Se zabydlujícím se Bendtnerem ale přece jen naděje Mackems roste.

Roy Hodgson, na něhož kolega Steve Bruce v dosavadní historii jejich vzájemných měření schopností ještě nikdy nevyzrál, si už zase bude moci řádně vybírat mezi stopery. Po třízápasovém trestu za brutální úder loktem je totiž zpátky Tamas, v dobrém duchu se však předvedl i jeho záskok McAuley. Po nemoci je zdráv také Dawson, kdežto Gera s Fortuném setrvávají na marodce.

Jedna z absencí Sunderlandu je pořádně medializovaná, takže nemá smysl se o ní moc rozepisovat. Každopádně tedy vězte, že Titus Bramble je do jakýchkoliv dalších závěrů soudního vyšetřovatele klubem ze severovýchodu země suspendován. Nejisté jsou kromě toho starty Larssona a Wickhama.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United  (sobota 16:00)
Sedmé kolo Premier League se samozřejmě týká i Wolverhamptonu a Newcastlu. Vlci přivítají na své půdě dosud neporaženého soupeře a rozhodně je nečeká lehký souboj. Zvláště pak při pohledu na formu Magpies, jež doposud nepoznaly hořkost porážky a momentálně jim patří fantastické čtvrté místo za oběma kluby z Manchesteru a londýnskou Chelsea.

Stroj Newcastle se lehce zasekl, když zajel dvakrát za sebou ven. Nejprve nedokázal dát gól QPR, poté remizoval 1:1 s Aston Villou. Minulý týden však znovu najel na vítěznou vlnu a poradil si s Blackburnem díky hattricku Demby Ba v poměru 3:1.

To Wolves nyní zažívají velmi nepříjemné okamžiky. Po skvostném vstupu do soutěže, kdy se dokonce po části třetího kola dostali do samotného čela tabulky, přišlo nevyhnutelné vystřízlivění a návrat zpět do středu tabulky. Tři porážky v řadě, dvakrát doma a bez vstřelené branky, znamenaly pád z výsluní na 12. příčku.

Doma se ovšem Wolverhamptonu proti Newcastlu daří. Z posledních šesti zápasů čtyři vyhrál a dvakrát bral alespoň bod, shodně za remízu 1:1. Nejčerstvější vzájemný zápas nicméně skončil jednoznačnou výhrou černobílých Strak, které Vlky "rozklovaly" 4:1.

Alan Pardew může konečně využít služeb posily z Interu Milán Davida Santona, i přesto se však neočekává, že by mladý Ital z pozice levého beka vytlačil tradičního Ryana Taylora. Naopak pro zranění nemohou nastoupit Shola Ameobi, Alan Smith ani Mike Williamson. Wolves postrádají jen Stearmana, k dispozici naproti tomu je po vyléčení problému s třísly Steven Fletcher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United651022:516
2.Manchester City651019:516
3.Chelsea FC641112:713
4.Newcastle United63307:312
5.Liverpool FC63128:810
6.Tottenham Hotspur53029:99
7.Stoke City62314:69
8.Aston Villa61507:58
9.Norwich City62227:88
10.Queen's Park Rangers62225:78
11.Everton FC52126:67
12.Wolverhampton Wanderers62135:87
13.Arsenal FC62139:147
14.Sunderland AFC61237:65
15.Wigan Athletic61235:95
16.Swansea City61234:95
17.Fulham FC60424:74
18.Blackburn Rovers61148:134
19.West Bromwich Albion61143:84
20.Bolton Wanderers61058:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1791)

Přidat komentář
fantomas

Úžasnej víkend. V sobotu Merseyderby a pěkně hrající nováček s namotivovanym MU, v neděli samozřejmě NLD a Bolton doma s Chelsea...

Reagovat
tomasinho

A ještě Fulham s QPR. Škoda, že to dali v tak blbém čase, že to koliduje s NLD.

Reagovat
fantomas

Právě no. Jinak bych se na první výhru Cottagers v ročníku taky rád podíval.

Reagovat
tomasinho

Jo, to já taky. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že budete zklamaní :)

Reagovat
fantomas

Nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Co víc si fanoušek PL může přát...Nádhera !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V nedeli je jeste jedno derby

Reagovat
fantomas

No jo, který ovšem neuvidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak snad to dneska budou jasné 3 body. Wolves by taky mohli už zase zabodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad ne doufám že Newcatle udrží neporazitelnost

Reagovat
kiwwi

novy chant na De Geu

HE EATS WHAT HE WANTS,

HE EATS WHAT HE WAAAANTS!

DAVID DE GEA,

HE EATS WHAT HE WANTS!

Reagovat
fantomas

A příběh tohohle chantu, prosím?

Reagovat
kiwwi

tak klasicky chant United je

we do what we want,

we do what we want

we're man united,

we do what we want

a vzhladom na ten jeho incident s donutom...

Reagovat
fantomas

Ten incident právě neznám, to sem chtěl převyprávět.

Reagovat
kiwwi

expresky

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Ty seš ták milej. :-*

Reagovat
kiwwi

nieco mi uslo?

Reagovat
fantomas

No tak už dvakrát sem se od tebe dožadoval vysvětlení a nedostalo se mi ho. Nic víc.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Achjo, nech to bejt.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Šlohl v Tescu koblihu.

Reagovat
fantomas

No už sem si to teda našel, ale dík.

Reagovat
božský John

Fanoušci United jsou podobně kreativní jako fans Jablonce

Reagovat
kiwwi

tak to musia byt fanusikovia Jablonca o parnik pred vsetkymi fanusikmi v Gambrinus lige

Reagovat
božský John

No právě, že nejsou, naneštěstí

Reagovat
kiwwi

tak potom tvoje prirovnanie nedava ziaden zmysel

Reagovat
božský John

we do what we want,

we do what we want

we're man united,

we do what we want

To je fakt vrchol originality a kreativity

Něco jako při odkopu hostujícího brankáře (okopírováno od Bohemky): "Posero posranej, čuráku zasranej, debilééé" ....taky úplnej skvost

Reagovat
kiwwi

vobec nevies

Reagovat
božský John

Tak jo teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Nebo maj snad nějakej pokřik, kde je víc jak 5 slov? :))

Jestli jo, tak to sem hoď, tohle mě fakt zajímá, jestli je jednoduchej jenom tenhle

Reagovat
smazaný uživatel

Park, Park, Wherever You May Be. You Eat Dogs In Your Home Country. Could Be Worse, Could Be Scouse. Eatin Rats In A Council House. - tenhle je můj oblíbený.

Ten chant na hoře je jednoduchý protože má sloužit jako rázná odpověď, a zároveň nasrat fanoušky soupeře.

Reagovat
božský John

Jo, ten je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Když něco zpíváš v desetitisícových počtech a pořádně si pohraješ s melodií, tak zní sebevětší blbost skvěle. Třeba tohle je chant Millwallu, opakujou to furt dokola a zní to brutálně, aji když je to jednoduchá blbost, vytvořená bez nápadu a vtipu

http://www.youtube.com/watch?v=c-CDSJzx9C0&feature=related

Reagovat
božský John

Když já nevim, chodil jsem na fotbal nebo hokej v Moskvě, kde bejvá víc lidí na stadioně, než tady a když řve třeba 10-20tis lidí Loko Loko Loko nebo prostě jak řikáš nějaký takovýhle jendoduchý pokřiky bez smyslu, tak mně se to prostě nelíbí, to už spíš ocenim nějaký choreo, jako měl třeba Dortmund proti Arsenalu s tou korunou ..to bylo božský

Reagovat
božský John

http://www.youtube.com/watch?v=5oSzF1HMdhI - to je ono. Dokonalost.

http://www.youtube.com/watch?v=LzdKNCNpWJo&feature=related - tohle je podle mě nejlepší choreo, co kdy fans udělali

Reagovat
božský John

Řikám, že mam radši chorea než takovýhle jednoduchý chanty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v PL se ty chorea prakticky nedělajou. Aji tyhle obrázky jsou z LM a nebo z rozluček. Jediné chorea co sem na Old Trafford v lize viděl, byly z oslavy titulů. V Anglii se tohle prostě nenosí.

Reagovat
božský John

To je obrovská škoda ale. Přitom pěkný choreo je hrozně ceněný, koukni na to druhý, co jsem dával vejš, to je až neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezké. Mě to taky mrzí že se to v Anglii neujalo. V hodně věcech by se mohli inspirovat od Němců, ale neděje se to tak. Postupně sem si zvykl, fotbal je špičkový aji bez toho a atmosféra většinou skvělá.

Reagovat
božský John

Jojo, Německo je pro mě naprostej vrchol, co se fandění týče. Hrozně se mi líběj ty vlajky jak tam maj. To je hrozně hezký. Stadiony krásný, fanoušci výborný, fotbal výbornej. Už se tam chystám dýl, klidně na druhou ligu. To musí stát za to

Reagovat
božský John

Ty chorea jsou dokonalý

Reagovat
kiwwi

no one likes us je paradny chant...proste trefny a s dobrou melodiou

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. S Marching On Together asi můj nejoblíbenější vůbec. Když neberu takové ty klubové písničky.

Reagovat
kiwwi

je ich strasne vela...klasicke chanty, na hracov, funny, na ine kluby (hlavne Liverpool, City)

ale objasnim ti tento chant...we do what we want vznikol tzv. online...ked sa hralo na Anfielde a hlasatel zahlasil, ze si maju sadnut lebo statie na stadionoch je zakazane a fanusikovia United takto odpovedali (toto je prave kreativne, ked chant vznikne priamo na stadione, je trefny a vtipny) a odvtedy sa ta ujalo a vzdy na vonkajsich zapasoch pri upozorneni hlasatelov sa spieval tento chant...a tak sa hral doma zapas so Spurs ked dal Nani ten haluzny gol po tej (ne)rozohravke Gomesa, vtedy sa zacal tento chant spievat stale, ked sa trebars da gol v poslednej minute, alebo si da super vlastny gol a tak

uplna spicka v Anglicku su ale fanusikovia FCUM

Reagovat
božský John

To potom jo, tuhle historii a okolnosti neznám, to je potom o něčem jinym. Jako reakce na hlasatele nebo něco podobnýho to je výbornej pokřik. Já měl za to, že to křičej jen tak...

Reagovat
niflheim
Reagovat
minoLFC

to je jak ta klasika : Sparta Sparta Sparta Sparta Sparta....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

REEDS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

come on d TOFFEES!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

There have been 19 red cards in this fixture, more than in any other match up in Premier League history, 10 of those coming in the last 13 meetings.

Martin Atkinson has given 14 red cards in the Premier League since the start of 2010/11; more than any other referee.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde samozrejme o Merseyside Derby

Reagovat
tomasinho

Máme se na co těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves and Newcastle have only fielded 14 players in their Premier League starting line ups, the joint-fewest along with Liverpool in the top flight.

Hlavne, ze KD rozsiroval kadr

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

snaď pojde dole len Neville

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

3.45 na cervenu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

To je slusny

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mohl by mi někdo popsat, jak to momentálně vypadá s pravidlem 6+5?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea are unbeaten in their last 15 Premier League games against Bolton (W12 D3 L0).

Bolton have lost the last eight Premier League games in a row at the Reebok versus Chelsea, the longest losing run of any team at home to a single opponent.

Bolton haven't scored in that eight-game run and hold the record for the longest run of home games against a single opponent without scoring in Premier League history.

Na tohle je jaky kurz, kiwwi?

Reagovat
fantomas

Plus poslední dva domácí výsledky: 0:4.

Reagovat
kiwwi

Bolton vyhra 7.4, Bolton bez inkasovaneho golu 8, Bolto vyhra na nulu 12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Ty vole. 8 rokov nedali s nimi doma gol Tak to zajtra inak leti,1.55 je v pohode kurz.

Reagovat
niflheim

No dneska by mohl Saha rozhodnout...nebo Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze je to jedno, kdo to bude, hlavne at Toffees vyhraji

Reagovat
fantomas

No to neni jedno! SAHAAA!

Reagovat
Zaschrona

HIBBO ROZHODNE!

Reagovat
smazaný uživatel

Pocikaný si sa zobudil.

Reagovat
vitasrp

Spíš Liverpool sestřelí Cahill, zase.. Ten je na ně docela specialista..

Reagovat
fantomas

Bylo by to parádní - po zranění, ještě by se trefil poprvý v letošnim kalendářnim roce.

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

OT: http://www.premierleague.cz/aktualne/zajimavosti-historie/redknapp-a-keown-o-vikendovych-derby/?aktualitaId=7922

Dvojrozhovor Jamieho Redknappa a Martina Keowna o Merseyside derby a NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlastni, ze si Redknapp pamatuje Keowna primarne jako zaloznika

Reagovat
tomasinho

Spíš si z něj dělá srandu podle mě. Z tvrdého obránce pak ze srandy udělal spořádaného záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak. Ha ha ha, intelektualni humor Scouseru

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

reklama...BAN

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! C'mooon NUFC & Swansea ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

OT : Tohle sem našel když sem hledal čím se zabavit při chřipce. Takhle vypadaly počítačové hry když Liverpool FC vyhrál svůj poslední titul.

http://zx-spectrum.wz.cz/index.php?cat1=3&cat2=3&game_id=kennydalglish.txt

Reagovat
smazaný uživatel

Stažení hry: Kennydalglish.zip (28 KB)

Reagovat
božský John

Když si představim, jak vypadala počitačová hra v době, kdy vyhráli poslední titul Citizens.....to byly mašiny velký jak pul stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale prodávaly se takové Oktávky

http://herbie.misto.cz/pict/oktavia/01.JPG

Reagovat
božský John

I ta barva sedí

V Emirátech se mlátili klackama, Tevéz zdaleka ještě nehvízdal tátovi v koulích a Giggs už kopal ligu

Reagovat
minoLFC

super, idem si nahodiť Z80 emulator do mobilu

Reagovat
Kenneth

Doufám že bude hrát Nani když sem ho vyměnil za Modriče. A Jones.

Reagovat
smazaný uživatel

má sky spotrs2 nejake stále čislo na sopcast?

Reagovat
tomasinho

Dneska cítím, že se Andy konečně trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte ani obed nebol, a máš už také blbé pocity

Reagovat
Zaschrona

To uz je pravdepodobnejsi, ze dneska da gol Tony Hibbert..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cítim, že The Beast a Wonderman. Ale nesnívalo sa mi to...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

nebudú to ponožky?

Reagovat
kiwwi

a ze kto sa zobudil pocikany

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees!

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre víťazstvo LFC v derby.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V obouch derby co nás čekaj

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Liverpool: Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Kuyt, Downing, Lucas, Adam, Carroll, Suarez. Subs: Doni, Coates, Gerrard, Henderson, Bellamy, Flanagan, Spearing.

Kenny má ty gule a nebojí se poslat ofenzivní sestavu. Kuyt je prostě hráč pro velké zápasy a hrát musel, Carroll hrál minule taky dobře. Takže konečně bez Hendersona.

Reagovat
herbage

Adam se Skrtelem nemají stopku?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpikali si ju v League Cupe.

Reagovat
herbage

díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii to tak je :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jim vypršela v Carl. cupu

Reagovat
tomasinho

Jak píší ostatní, měli stop v CC a navíc hráli už v minulém kole s Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde na Kennym vidět, jak rozumí Fans... Dirka si přál každej ! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne. Proti velkým soupeřům se mu daří a navíc proti Evertonu pravidelně skóruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budem brát 3 body :-)

Reagovat
tomasinho

Přesně, celkem pětkrát a v poslední třech derby, kdy hrál, dal 3 góly. Dirk hrát musel prostě, horší jak Hendo stejně být nemůže, kdyby se mu náhodou nevedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Kenny... Ale uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto zostavou by som tipoval, že puknete, to zase bude Suarez chodiť pre lopty do stredu poľa alebo čakať na Adamove dlhé pasy za obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude záležať veľa od šťastia a dôležitý je aj boj a celková morálka v tíme....

Reagovat
tomasinho

A cos jako čekal za sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzívnejšiu rozhodne, načo vám je v derby na súperovom ihrisku duo útočníkov podporovaných Kuytom i Adamom? Je to docela risk.

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude Adam neco hrat lebo sme v prdeli, a potom nam ostava uz len to bojovanie, najlepsie keby siel Gerrard od polcasu

Reagovat
Maresma

konečně hraje kuyt místo henda snad tam kenny pošle bellamyho aspoň na půl hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

♥ YNWA ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Distin, Rodwell, Cahill, Osman, Coleman, Fellaini, Saha.

Cahill hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť pekná zostava, bez Nevi*la.

Reagovat
minoLFC

sú silnejší

Reagovat
minoLFC

..bez Nevilla

Reagovat
tomasinho

Škoda, chtěl jsem, at dostane redku.

Reagovat
smazaný uživatel

ten stred majú silný. Lucas a Adam sú slabší v defenzíve... Bude to zaujímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypatlanec Skrtel ho v tom jiste rad zastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Trápne.

Reagovat
niflheim

Vypadá to pěkně

Reagovat
fantomas

Jojo, s tim maj na remízu úplně s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Saha, Distin, Cahill, Osman, Coleman, Fellaini, Rodwell.

Reagovat
smazaný uživatel

Hadam nás ten stred poľa nevymaže...

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini s Rodwellem je Moyesuv nejsilnejsi stred

Reagovat
smazaný uživatel

Nj a v súbojoch sú silní...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je úplne niečo iného než LFC, tá zostava je výrazne defenzívnejšia, tipnem asi nejaký under.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Cahill konečně trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde najdu prosím vas dobrej Sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava se mi celkem líbí, docela očekávám řezničinu jako v sezoně 09/10. Klíč je pohlídat Cahilla, ten sráč nám dá gol skoro každej zápas. V Goddisonu se nám s nima daří víc než doma, vyhrajem 0:2. YNWA!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

"Sráč".

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by nesral?

Reagovat
fantomas

Takle asi ne. Kór když stejně víceméně furt vyhráváte.

Reagovat
cristiano.K.

s touhle sestavou opět nebudeme diktovat tempo hry s tím slabým středem. Takže pokud to neodehraje levá strana tak budeme rádi za bot. Taky cítím,že Carroll se trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, at to nejsou tri boty, co byste s nima delali

Reagovat
Pinturicchio

Tak udělají tři boty v obraně a je po zápase.

Reagovat
cristiano.K.

kurva jsem rozespalej,jsem si nařídil budíka na 13:15,abych se trochu probral a nic

Reagovat
cristiano.K.

uděláme body a koupíme si boty

Reagovat
tomasinho

Juiný střed na výběr nebyl.

Reagovat
cristiano.K.

nebyl no jedině teoreticky Adam-Hendo jenže to je nevyzkoušený,takže to zkoušet v tomhle zápase by byla blbost.

Reagovat
tomasinho

To by bylo ještě horší.

Reagovat
cristiano.K.

doma proti slabším soupeřům né,ale do tohodle zápasu prostě by to bylo špatně.

Reagovat
tomasinho

No však se bavím o dnešku.

Reagovat
cristiano.K.

Juiný střed na výběr nebyl.

[reagovat]

cristiano.K.

01.10.2011 13:39

nebyl no ......

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší derby skončí dneska naší výhrou, rozhodne Saha

Reagovat
niflheim

Cahill tenkrát přišel do Evertonu za 1,5 mega...jaký skvělý nákup. Škoda, že se jim asi takový kup v dnešní době moc nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Co treba Coleman?

Reagovat
niflheim

Pravda.

Reagovat
Pinturicchio

Chlapci, nějaký SopCast link, nejlíp s ENG komentářem, na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Pinturicchio

Jsem moc líný , ale dík.

Reagovat
Arbiter

http://www.footballtransfertavern.com/2011/10/premiership/10-things-you-need-to-know-bolton-vs-chelsea

Schválně, kdo najde v článku fatální (faktickou, ne gramatickou) chybu?

Reagovat
Pinturicchio

Napsali, že je CFC velkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Portugese midfielder u Ramirese.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se teda taky zase jednou podívam na Josého

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dem na to, určitě to bude parádní zápas, doufám, že padne aspoň 5 gólů

Reagovat
niflheim

Tipnu si - Carragher červená

Reagovat
smazaný uživatel

Carra vlastňák, Škrtěl redka.

Reagovat
Usty

+ vlastňák

Reagovat
niflheim

To by byl orgáč

Reagovat
Usty

Tutovka je ale Cahill hlavou gól, co si budeme povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Carra v těhle zápasech červený nedostává.

Reagovat
niflheim

Rovers dneska nepřivítají City na domácí palubovce?

Reagovat
niflheim

... či Wolves

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Toffees!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dejte někdo link na LIverpool pls?

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
niflheim

Jinak kolikrát stačí jenom zascrollovat nahoru

Reagovat
minoLFC

nejaký iný, tento sa vždy sekne

Reagovat
tomasinho

To je tempo, Suarez a pak Cahill.

Reagovat
fantomas

Jagz je letos šíleně slabej.

Reagovat
Counter

Skoro jako Cahill :-)

Reagovat
fantomas

Neblbni.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi to musí bejt gol

Reagovat
Counter

Krásný zápas v krásné atmosféře

Reagovat
kiwwi

Cahill je neskutocny hlavickar

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
Maresma

Ten brankářskej dres Evertonu je fakt na blití

Reagovat
niflheim

Náhodou - někdo si bude říkat - "Jo, jdu sám na prázdnou branku!"...a najednou se před ním zjeví Howard a v pohodě mu sebere míč

Reagovat
mithro

vsak Suareza to uz dnes raz prekvapilo

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Everton zatím skvělý pressing.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Kuyt.

Reagovat
tomasinho

U něho to je samozřejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

Papa Rodwelle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nám nefunguje záloha. Sice držíme míč, ale Everton je určitě nebezpečnější

Reagovat
fantomas

Tak kdo si vsadil na tu červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Já zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo prakticky zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WUT ?

Reagovat
smazaný uživatel

červená ani náhodou

Reagovat
minoLFC

cervrna haha

Reagovat
Tomekcz

to je cu.... ten rozhodci, pousti tvrdou hru a pak da cervenou za tohle??? to bylo cisty, jen ta kur.. dela herecku

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá prdel redka ne??? to není Španělsko ale kurz 3.50 díky

Reagovat
Maresma

nečekaněě

Reagovat
tomasinho

No, podle mě hodně přísná. S Atkinsonem to byla ale tutovka.

Reagovat
Counter

to je šašek ten Atkinson

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle cervenou?

Reagovat
mithro

Suarez

Reagovat
mithro

a Atkinson takto pod nosom

Reagovat
minoLFC

čo jako? červená to nemala byť, ale kotník mu zobral

Reagovat
C-M@ster

Se posral v kině?

Reagovat
smazaný uživatel

přísná jak prase

Reagovat
Pinturicchio

Červená?

Reagovat
Pinturicchio

Normální souboj a to ještě co nejvíc stahoval tu nohu, kterou mohl Suareze ohrozit.

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad poprvé so liverpoolu rozhodci fakt pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikas

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

hahahahahaha za toto cervena?

Reagovat
C0br

Atkinson to je fakt zoufalec.

Reagovat
vitasrp

Tak tahle červená... To mi přijde jako slušnej vtip.. Zákrok přes míč, netrefil Suarezovi stojnou nohu, nezved ji, zkrátka nic brutálního.. Úplnej nesmysl podle mě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se divil, ze vubec piska, a on vytahne cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

presne....ja hned ako sa prerusila hra hovorim kurva co piskas kokotiny...a on vytiahne cervenu

Reagovat
mithro

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz neviem, kto väčší, či rozhodca alebo Jack.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
fantomas

Každopádně teda dost hovadina. Dyt ani tu podrážku neměl pořádně zvednutou, natož aby ho vůbec trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil ho kolenem do stojný nohy, ale předtím odehrál míč, za to se dává maximálně žlutá, jestli vůbec. Nebyl to žádnej 2foot tackle

Reagovat
fantomas

No tak to asi právě vypadalo, čemuž se ani nejde moc divit. Ale stejně...

Reagovat
mithro

a trafil cisto loptu, toto si holt atkinson za ramecek neda

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, žlutá možná, ale červená je kurva úlet. To je v prdeli, on tak skvělý derby zesere rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

ja si vsadil na červenu :)) ale toto nebolo ani na zltu

Reagovat
supervizor

To si dělá prdel, se ho skoro nedotkl, posraný simulant Suaréz.

Reagovat
smazaný uživatel

co nasimuloval ? že nadskočil při souboji kdy viděl že tam bude pozdě a akorat ho Rodwell nabere

Reagovat
Minister

červená ani omylom

Reagovat
niflheim

Kurva já to zrovna neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak redka podle ocekavani vysla..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tohle nebylo snad ani an zlutou..Suarez byl proste pozde v souboji a Rodwell ho rozhodne ani poradne netrefil...tohle rozhodci opravdu po.....

Reagovat
Tomekcz

takhle zkazit celej zapas

Reagovat
mickey mouse

nečekané

Reagovat
niflheim

Atkinson ví, jak srazit jasně lepší tým do kolen

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale cervenou dostal Everton a ne Liverpool

Reagovat
C-M@ster

Však právě, přečti si znova co napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi tym byl Liverpool, jak drzeni mice, tak sance. Konec diskuze.

Reagovat
niflheim

Díváme se na stejnýá zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
tomasinho

Jasně lepší nebyl ani jeden z týmů, mírně lepší Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No ten vysmátý xycht moc nechápu....Everton se daleko víc dostával do šancí, Liverpool spíš odkopával

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně přísná. Tohle Atkinson posral a nedivil bych se, kdyby těch rudejch bylo víc. Myslím, že Atkinson si to obhájí ale s přehledem, stál u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

No obhajit si to musi nejakym rozumnym tvrzenim, ne vzdalenosti od souboje Cervena za zakrok, ktery nebyl ani faul, to se bude spatne obhajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel bych to vidět víckrát, faul to byl určitě, i když je balon, tak tu nohu trefil pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba De Jongovi se to pri zakroku na HBA ani nepiskalo a ten do toho sel jeste tvrdeji. Tohle by 50% sudich jako faul neposoudilo, protoze Rodwell hral mic vyrazne driv, nez se tam primotal Suarez.

Reagovat
vitasrp

Nemyslím si, že by to určitě byl faul, půlka rozhodčích v Anglii by to pískla, půlka nejspíš pustila.. Kontakt tam sice byl, ale až po odehrání míče a nikterak ohromnej, zákeřnej. Všechno v mezích.. Proto je divný, že zrovna v tomhle derby, kde se trošku větší nasazení čeká, dokáže rozhodčí provést něco takovýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to faul, ale max. na ŽK.

Reagovat
kiwwi

to nebol ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ešte to budú dávať, ale podľa mňa bol....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se si to neobhájí a Rodwellovi bude trest zrušenej.

Reagovat
kiwwi

jak toto chces obhajit?

rozhodcovia si vedia vela veci obhajit, ale skor nepisknutych ako pisknutych

Reagovat
fantomas

Obhájí si to beztak tim, že to bylo nebezpečný a skočil tam vlastně oběma nohama jak utrženej vagón. I já bych se nejspíš lekl a odpískal aspoň ten faul.

Reagovat
kiwwi

obe nohy mal pokrcene, nesiel podrazkami, toto si neobhjai...Rodwellovi bude zruseny trest, som si isty

Reagovat
fantomas

Jednu podrážku původně měl zvedlou, včas ji akorát sklopil, což sme mohli vidět jenom my v opakovačce. Navíc tam prostě šel oběma nohama napřed, to se píská v 80% případů.

Reagovat
kiwwi

cervenu si neobhaji

Reagovat
fantomas

To netvrdim, že obhájí. To blbost určitě byla.

Reagovat
kiwwi

sak to ze to bola blbost pise uplne kazdy, ale pisali ze si ju obhaji

Reagovat
fantomas

Ok, tak dest psal přímo o červený no. Budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem to myslel no. Z prvního pohledu to vypadalo fakt blbě. Atkinson nemá opakovaný záběry jako my. Faul to prostě byl.

Reagovat
kiwwi

no hlavne ze hned v prvom okamihu som vyskocil co piska kokotiny a to mal on lepsi vyhlad na tu situaciu ako ja

Reagovat
fantomas

Tak to ti můžem leda pogratulovat. Faktem je, že se s tebou klidně vsadim, že samotný odpískání faulu (nemluvim o kartách) bych si obhájil před kýmkoliv - možná kromě tebe, s tebou to pravidelně nemá cenu.

Reagovat
kiwwi

bavime sa o obhajeni karty, to ci to bol faul alebo nie je uz individualne posudenie...ale ze to nebol faul na kartu je jasne jak facka

Reagovat
fantomas

Píšeš, že to "absolutně nebyl faul", tak sem začínal pěkně popořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul ok, piskat se to dalo, na prvni pohled to jako faul vypadalo, z opakovacky uz ne. Ale cervena je totalni nesmysl

Reagovat
fantomas

Vždyt jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chtel jen prispet k tomu, abyste s kiwwim brzo dospeli ke spolecnemu zaveru

Reagovat
fantomas

Stalo se akorát, když si přispěl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomekcz

pekne se mu to ted vymklo, se budou prasit pekne brutalne

Reagovat
kiwwi

bude este jedna na 100 percent

Reagovat
Ligter

Do hajzlu, to jsem zvědav, jak to udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá červená, teďka to Everton zavře a ze zápasu se stane bitva. Pokud se to nerozhodne kompenzovat a nevyhodí aji někoho na druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fellaini dneska hraje hodně dobře.

Reagovat
supervizor

To je něco nového?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mockrát jsem ho ještě letos neviděl.

Reagovat
supervizor

Po zranění byl chvíli slabší, pak s ním Moyes lepil sestavu, ale na svojí pozici je vždycky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fanousek LFC, ale tohle? zlutou bych asi pochopil dobre, ale tohle je docela trefa do Evertonu... jinak nevim co nadavate na Suareze, neprislo by mi ze by nejak extra prehraval ten zakrok a nebo ze by se snazil vymodlit si kartu... ale kazdopadne zapas to je zajimavej, doufam ze liverpool nesmyslnou vyhodu vyuzije:)

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle červená karta přichází pro uklidnění situace, Aktinson ji vytáhnul aby to naopak rozproudil

Reagovat
13

taky mi to tak přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle rudou? To je smesny. Timhle Atkinson zkurvil celej ten zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool mal vacsiu sancu vyhrat ked bol Everton v 11tich ako teraz. Everton bude s 10timi branit a LFC dobijat a skonci to 0:0. Atkinson

Reagovat
Side

TAkže vlastně Atkinson nepoškodil Everton, ale Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

poškodil hlavně zápas.... a řekl bych řže oba týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzduchem do vápna to dneska asi nepůjde, chce to rychlý náběhy ze stran do vápna...

Reagovat
kiwwi

ty kravo, teraz opakovacka....hahaha toto nebol absolutne faul

Reagovat
mithro

akurat som nieco podobne chcel napisat, z tohto uhlu to vyzeralo ako uplne obycajne odobranie lopty

Reagovat
fantomas

Ale v tom se snad nemusíme utvrzovat ne? Podstatný je, že sme už asi popátý viděli opakovačku. Bez nich bych ten faul taky písknul, a obhájil bych si to v pohodě.

Reagovat
mithro

jasne, ja to chapem este navrch ked tam Suarez lezal ako strelena lan

Reagovat
minoLFC

zobral mu kotník, pisknuť ano, kartu nie

Reagovat
kiwwi

jezis, on mu zobral kotnik

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, ze pouzivate slovo kotnik?

Reagovat
kiwwi

co ja viem? preco by sme nemali?

Reagovat
smazaný uživatel

Clenok ne?

Reagovat
kiwwi

pouzivam aj jedno aj druhe

Reagovat
smazaný uživatel

Prebirani zapadoevropskych kultur vam prospeje

Reagovat
kiwwi

haha scouseri....vasa legenda v studiu na Sky Sports prave hovori ze to nebol ani faul

Reagovat
kiwwi

pice

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo členok... ALe ty by si mal radšej po anglicky...

Reagovat
smazaný uživatel

aj ladvina je normálne slovo používané minimálne na západe, takisto "cop" a nie je to spisovné.

Reagovat
minoLFC

to len kvoli vám

Reagovat
niflheim

Znovu opakovaný záběr - tohle bych možná písknul jenom jako faul

Reagovat
Maresma

Atkinson to celý posral, po sympatickém výkonu toffees čekám beton..

Reagovat
Tomekcz

doufam ze mu nekdo jeste zlame hnaty

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
Tomekcz

a ted nedal ani zlutou to je komediant

Reagovat
tomasinho

Tohle na žlutou nebylo. Stejně jako Rodwellův zákrok nebyl na žlutou.

Reagovat
C0br

Chtělo by to redku pro Suaréze a až přijde tak taky pro StevFightera.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Carroll nenavázal na výkon s wolves ani z 1%.

Reagovat
fantomas

Mně hlavně fascinujou jeho náběhy. Vždycky se postaví za protihráče - nejlíp teda za dva, aby to měl natuty, že míč nedostane.

Reagovat
fantomas

*mě

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, ty centry do vápna pak úplně ztrácí váhu. Je utopenej.

Reagovat
tomasinho

To sice ne, ale tohle je jiný zápas, nedostal tolik balonů, hraje proti němu daleko lepší obrana. Ael špatně hraje.

Reagovat
fantomas

To je z 50 procent i jeho vina, že se k němu nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikej mi, že to nevidíš. Dyť on absolutně nemá zájem hrát. Kdybych nedostal míče jako on, tak chci aspoň hrát, jenom třeba pro narážečku. Jako to dělal s Vlkama.

Reagovat
smazaný uživatel

+ než se on otočí s míčem dneska, tak bych ho nakopal 4x.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale veľká kokotina, v medzihre neni videť, lebo ju obstarajú iní hráči, ale že nemá záujem hrať, to je blbosť. Je to pochopiteľne útočník, ktorý je závislý na hre zálohy.

Reagovat
fantomas

Vždyt si vůbec neumí naběhnout. Jeho seběhy do hloubi pole sou vždycky takový, že de k hráči a je na něm nalepenej jak batole na mamince, a když má jít pro hlavu do vápna, taky si hledí, aby kolem sebe měl aspon jednoho soupeře. Přitom sou tam vždycky akry volnýho prostoru, kór s vyloučenim Rodwella.

Reagovat
fantomas

TEĎ! Viděls to? Uprostřed vápna fakt asi v okruhu 5 metrů nikdo, a on tam ani nezkusí jít! Od začátku se staví mezi tři (!) hráče v modrym.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v tomto máš pravdu.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Spaťne nehrá, ale nehrá ani dobre. A tých lôpt zatiaľ moc nedostal. Často centrujú Kelly a José, ale nepresne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tých 35 melónov mohol LFC dať rovno pre protialkoholické liečebne.

Reagovat
tomasinho

Tomu se má někdo smát?

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne ne

Reagovat
niflheim

Tak jestli tamto bylo na redku...tak tohle bylo na distanc aspoň na dva měsíce

Reagovat
C-M@ster

Přesně tak, whats the difference?!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ten zápas nedostal Dowd, jak jsem si přál.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je ostuda. Pokud vyhrajem, tak to bude díky "skvělýmu" výkonu rozhodčího. A pokud ne, tak se nám oprávněně budou smát, že nedokážem porazit Everton ani s rozhodčím za zády.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky o tom přemejšlim Jak řekl fantík, je to opravdu posraný derby...

Reagovat
Tomekcz

konec to piska pro Suareze???

Reagovat
niflheim

No tak to už ne...

Reagovat
tomasinho

Do piče, to je snad prvně, co Dirk nedal.

Reagovat
supervizor

Celé jsi mi to zkazil dpce.

Reagovat
tomasinho

To máš tak extra pozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jaktože ste tak napřed?

Reagovat
tomasinho

To netuším, už teda psát nebudu tak rychle.

Reagovat
fantomas

No ne, to teda asi neni internetovej přenos, co?

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nesklamal, minimilne jeden Shakespearovský pád v pokutovom území na zápas. Ale faul to bol

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Horcmen

Howard

Reagovat
fantomas

Ach bože, Jagielka je fakt škůdce se všim všudy. To je posraný derby.

Reagovat
niflheim

A ze začátku to vypadalo, že tyhle kokotiny nechal v Nizozemsku

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to faul, ty asi fandis tymu, kterej Liverpool nekolikrat zesmesnil, jinak nechapu proc jsi tak frustrovany...

Reagovat
niflheim

Frustrovaný Atkinsonem ... hodně tomu pádu přidal a ještě teď - jak se snažil vyreklamovat tu nastřelenou ruku...to hovoří za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to upozorňování rozhodčího na faul. Kdyby zůstal stát tak mu to nikdo nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud jsi frustrovaný atkinsonem, proč nadáváš suarezovi.

Reagovat
C-M@ster

"Když si frustrovaný z práce, proč nadáváš manželce?"

zamysli se nad svýma dotazama

Reagovat
vitasrp

Tak tady se bude Suarez kritizovat i za to, že ho někdo fauluje??

Reagovat
kiwwi

raz pises ze to faul nebol, teraz ze hej

ale viem ako to myslis

Reagovat
vitasrp

Moment, moment, tady se neřeší ten faul, po kterém dostal červenou Rodwell, ale faul Jagielky, po kterém následovala penalta, ne? A k tý penaltový situaci jsem se ještě nevyjadřoval, tam snad taky není o čem, faul jasný, pecka jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
niflheim

Howard

Reagovat
13

ale panelata byla jasná!

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost existuje

Reagovat
kiwwi

jooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá srandu snad, kolik těch penalt ještě letos nedáme?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle penalta se písknout určitě dala, i Jagielka si to celkem uvědomil, že to pos*al. Ale to škubnutí se od Suareze bylo takové, no, barcelonské bych řekl....

Howard

Reagovat
niflheim

No kdyby dostal ještě trochu prostoru, tak by určitě předvedl minimálně pět vrutů před dopadem na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk nedal penaltu, tak to jsem ještě neviděl.

Reagovat
mike.84

přestože ten jagielka hraje jak ocas tak ten rozhodčí dneska pěkně řeže

Reagovat
Luc-Luc

oni vyhrat nechcou..jinak penalta jasna, ten obrance tam sel jak dement

Reagovat
Counter

Only nine out of 20 penalties have been scored this season. Šílené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak to je síla

Reagovat
minoLFC

zmenšili im branky kuvy

Reagovat
kiwwi

ale ta penalta nebola kopnuta zle...isla dost k tyci...Howard perfektny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

měla byt větší razance, takovou kopou i v přípravce

Reagovat
smazaný uživatel

What a shot.

Reagovat
smazaný uživatel

Howard chytená pentla? hmm, hlavne, že som si ho vymenil za koblihára De Geu...

Reagovat
smazaný uživatel

Charlieho zeru

Reagovat
tomasinho

Kdyby hrál v tvém oblíbeném týmu, tak bys ho nežral.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Vzdyt Tangerines jsou muj oblibeny tym a fandil jsem mu u nich neskutecne

Reagovat
tomasinho

Protože nejpzoději v 60. minutě už tahá nohy. Fyzicky je na tom extrémně špatně, takhle na tom nebyl ani Lucas v první sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni ten problem nemel, slabsi obdobi co se tyce vykonnosti mel az nekdy kolem brezna, mozna je pretizeny. Tangerines tahl svymi vykony sam dve sezony, odehral vzdycky kolem 50 zapasu v sezone, do toho mu ted pribylo reprezentacnich povinnosti... On bude zase ok

Reagovat
tomasinho

To doufám, prospěl by mu jeden či dva zápas odpočinek, až se vrátí Gerrard naplno, odpočine si a bude snad lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta jeho hra dozadu ach

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak s tim uz prichazel.

Reagovat
tomasinho

Proto jsem celé volal po příchodu DM nebo pořádného bránícího CM. Jenže holt Lucas byl hráč loňské sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo to měl bejt gol.

Reagovat
Counter

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

ADAM.

Reagovat
fantomas

Krásná.

Reagovat
Maresma

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

krásná střela Charlie

Reagovat
minoLFC

nemal by kopávať pencele Adam? ....inak penalta jasna, zbytočne kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč.. Při každý jsem se modlil ať jí de kopat Adam... Nechápu to

Reagovat
tomasinho

Proč by je kopal Adam, když je nový a Dirk snad zatím neminul?

Reagovat
minoLFC

tak vzhľadom k tomu, že Kuyt nemal posledné zápasy istý základ, tak asi v nich bol na pencle pripravovaný Adam

Reagovat
fantomas

No, prej za vás fakt nedal vůbec poprvý. Statistiku v Eredivisie neznám.

Reagovat
Tomekcz

tohle dokaze udelaj jeden posranej rozhodci doufam ze Pool neda jeste jednu penaltu a aspon 4 tyce

Reagovat
smazaný uživatel

To bych zešednul, mám v tipovačce jedničku

Reagovat
Pinturicchio

Zápas slušný, má to tempo, má to štávu. Ale Atkinson nezůstává svým výkonem moc pozadu za svým jmenovcem, Rowanem, respektive jeho filmovým já, Mr. Beanem.

Reagovat
Pinturicchio

... a největší sranda je, že po té červené tam bylo tak 5 zákroků, které byly mnohem tvrdší než ten, za který šel hráč Evertonu ven.

Reagovat
smazaný uživatel

červená bejt neměla max. ŽK to si musíme přiznat rozhodčí nám dost pomohl,ale Evrton hrajou jako banda prasat jenom faulujou škoda že penaltu nekopal Adam ten by jí si myslim dal a taky škoda tý střeli byla nádherná

Reagovat
Tomekcz

jenze do ty cerveny se hralo tvrde, ale slusne, pak se to zmenilo jen na prasarny a muze si za to rozhodci sam...

Reagovat
smazaný uživatel

červená bejt neměla max. ŽK to si musíme přiznat rozhodčí nám dost pomohl,ale Evrton hrajou jako banda prasat jenom faulujou škoda že penaltu nekopal Adam ten by jí si myslim dal a taky škoda tý střeli byla nádherná

Reagovat
niflheim

Vždyť to ani na tu žlutou nebylo

Reagovat
vitasrp

Škoda, že je Atkinson takovej blb, do vyloučení to bylo hodně kvalitní utkání, nahoru - dolů, Everton výborně napadal, s čím Liverpool měl docela problémy, i když měl více času míč na svých kopačkách. To vyloučení logicky obraz hry změnilo, Everton teď musí bránit v hlubokém bloku, Liverpool ho bude dobývat, takže kvalita hry samozřejmě upadla.. Takhle podělat zápas, ach jo..

Ještě štěstí, že Kuyt nedal tu pecku a Adam zazvonil jenom na břevno, kdyby dali scouseři góla do šatny, bylo by nejspíš hotovo, takhle je furt možnost, že se jim gól nepodaří vsítit a že se třeba Everton náhodně urve a ze standardky něco vsítí..

Každopádně Jagielka je dneska hroznej, ten je tak mimo, že až nestačím čumět.. Může být hodně rád, že ani jedna z jeho hrubek nestála Everton gól, hlavně ta penalta byla úplně nesmyslná.. Jít takhle do souboje ve vápně, to je skutečně hodně naivní..

Reagovat
tomasinho

Do puntíku.

Reagovat
Counter

Ale něco do sebe ten Howardův dres má, tohle už je třetí penalta, kterou na něj soupeř nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

aký má dres? ten maskáčový?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

možno to bude niečo ako s tým bránkarom v NHL, čo mal svetlo-žlté betóny a dostával veľa gólov, lebo hráči už z periférie videli, kde má voľné miesto. Ale to bude asi blbosť, pri penalte je to jedno.

Reagovat
fantomas

Dirk Kuyt missed the first penalty in an #EPL Merseyside derby in over 10 years since Robbie Fowler in April 2001.

Reagovat
smazaný uživatel

On Dirk zatím všechny dal co byl v LFC. Takže i tohle je premiéra taková.

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
vladis271

Zatiaľ najhoršie derby s Evertonom čo som videl. Ak sa niečo nezmení, ten zápas prehráme aj proti desiatim. Vylúčenie byť samozrejme nemalo, ale penalta bola.

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

No když ty zákroky Everonu za první poločas sečteme, tak by to červená být mohla Rodwell+penalta+faul na Adama. Ale za ten Jackův zákrok být neměla

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Trochu jak Cahillova redka na MS proti Schweinsteigerovi, která rozhodla o nepostupu Australie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být i bezbrankový poločas krásný a zajímavý PL

Reagovat
smazaný uživatel

Derby jak má být, ale Atkinson to hodně zkurvil, mohlo to být ještě lepší. Jinak Howardův save byl úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

ma niekto stream sky sports 2?? Mne ten moj padol

Reagovat
smazaný uživatel

3912

Reagovat
oddy
Reagovat
smazaný uživatel

diiiiiiiiiiiiik moc

Reagovat
oddy
Reagovat
kiwwi

haha scouseri....vasa legenda v studiu na Sky Sports prave hovori ze to nebol ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

no a čom má byť neobjektívny ako mancs?

Reagovat
smazaný uživatel

To cumis ze si vieme priznat ze to nebol faul co Tie vase "legendy" by sa bili do prs ze to faul na cervenu bol

Reagovat
kiwwi

ste komicki

Reagovat
KnoxXx

Royston ide do boja

Reagovat
Liquid

prej že se již Suaréz odnaučil simulovat to vyprávějte jinde fanouškové Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná a ten Rodwellův zákrok byl na žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

No nemůžu si pomoct z toho co teď ukazujou, ale Atkinson pískal vyloženě nebezpečnou hru. On do toho skluzu totiž nemusel vůbec chodit. Žlutá by byla oprávněná, červená je blbost.

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě

Reagovat
vitasrp

To nebylo ani na žlutou ale..

Reagovat
Pinturicchio

Byla tam spousta nebezpečnějších zákroků, které ani nepískal ( třeba ten Adamův, nebo ten na Adama, ke konci poločasu, kdy si tam poležel a pak trefil břevno )

Reagovat
cristiano.K.

Nechápu ty paka,co tu tvrdí,že to faul na Suareze nebyl. Faul to byl,ale jednoznačně měla přijít žlutá nikoliv červená.Když jde hráč do skluzu tak svůj pohyb nemůže již zastavit a Jack trefil nejprve a potom Luise.

Prvních 15.minut dobrý fotbal,pak 20.min bída a poslední 10.min. to šlo. Škoda Suarezové hlavičky a nahrávky Downinga na Suareze,která byla dlouhá,jinak by byla golová. Jsme málo kreativní v tý přesilovce,takže bych se nebál tam hned poslat Gerrarda,proti deseti by to nemělo být tak fyzicky náročné.Kuyt až na tu nahrávku se snaží snad nejvíc na tom hřišti něco vymyslet

Reagovat
Pinturicchio

Vždyt to nebyl pomalu ani faul, hráč trefil jednoznačně první míč a až pak Suareze, nohu stahoval tak, že se divím, že si ji nezarazil do zadku. Navíc to nebyl zákrok v nějaké rychlosti, nic nebezpečného.

Reagovat
cristiano.K.

to,že ho trefil jen kolen a né špuntama teda není faul?!aha

Reagovat
kiwwi

po jasnom vyhratom suboji, po jasnom odohrati lopty, jasne neumyselne

Reagovat
cristiano.K.

....no a i přesto to byl faul

Reagovat
Pinturicchio

Nic takového jsem nenapsal. ( Navíc ho sotva trefil i tím kolenem )

Reagovat
cristiano.K.

takže to faul byl?

Reagovat
Tomekcz

to rikali i ve studiu, ze to nebyl faul

Reagovat
cristiano.K.

at si říkaj co chtěj,taky jsem rozhodčí

Reagovat
pajamu

Aha.

Reagovat
kiwwi

prave si Graema Sounessa oznacil za paka, gratulujem

Reagovat
cristiano.K.

je to starší pán už tak dobře nevidí,nedá se nic dělat

Reagovat
kiwwi

nebol

Reagovat
fantomas

Stejně mi přišlo, že EFC po tom vyloučení nemělo o moc míň ze hry než LFC. Navíc ze standardek vypadaj Toffees pořád dost nebezpečně. Bejt Dalglishem, tak asi někdy ze začátku druhýho poločasu pošlu do hry pátýho záložníka (Henderson, nebo líp Gerrard, pokud se už na to cejtí), protože neni možný, aby se ten uvolněnější střed takle zoufale nevyužíval. Carroll se navíc z jedný části sám topí hrozivym výběrem místa a z druhý části tohle prostě neni zápas pro tak nevýbušnýho útočníka.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Nevím ale, jestli si Gerrard troufne hned tak brzo. Tipl bych to až na 65. minutu, hrál zatím snad jen 25 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale na konci sme ich pritalčili...

Reagovat
smazaný uživatel

/ čo je ale málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se cejtí, Steve by tomu pomohl jak nikdo jinej momentálně.

Reagovat
13

do hry snad přijde v 2. poločase Gerrard a Bellamy a ono to pujde

tohle by byla ostuda nedotáhnout do konce..

Reagovat
C-M@ster

OT: Fábregas se zranil a přijde o zápas s Českem i Plzní

Jako každou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapi, pojďme jim v druhé půli ukázat, kdo je pánem v Liverpoolu. YNWA!

Reagovat
niflheim

Momentálně je to Atkinson.

Reagovat
smazaný uživatel

lucas zatial najlepsi na ihrisku, po polcase dufam ze pojde bellamy namiesto carrola

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

he eats what he wants!!!

Reagovat
kiwwi

*want

Reagovat
Kenneth

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Čórkar Škoda že Wynona Rider není mladšia, boli by ideálny pár

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Nech v druhom polčase Suárez ukáže, že je to hráč pre fantu a Saha, že je pán. A výsledok 3-3.

Reagovat
niflheim

http://www.youtube.com/watch?v=k7GyFI0T1y0 ... to byla fakt šaškárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis môže prihrať Carrollovi, ale on skúša radšej kľučky...

Reagovat
tomasinho

Dneska se mi nelíbí ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky ne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Andy teraz dve pekné hlavy. Inak súhlas, viac-menej...

Reagovat
tomasinho

Jo, v 2. půli začal více běhat a bojovat, 1. poločas byl mimo.

Reagovat
Tomekcz

jasna cervena pro Lucase

Reagovat
Counter

A ještě jedno OT: Dneska je to na den přesně 11 let, co Henry dal svůj památný gól v zápase s United.

http://youtu.be/sbASd5CU3H8?t=7s

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Rooney zase chybí v základu.

Reagovat
fantomas

A Nani s Chicharitem taky.

De Gea, Fabio, Ferdinand, Jones, Evra, Valencia, Carrick, Anderson, Giggs, Young, Welbeck.

Reagovat
fantomas

Tak sorry, to je na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

uff

Reagovat
niflheim

Zase holomajzna na jednoho útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, mám rooneyho kapitána naniho zástupce

Reagovat
niflheim

Balón trefil Carrolla

Reagovat
tomasinho

Haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll vôbec hraje? A to mi ide zápas cez net

Reagovat
tomasinho

Downing jde taky zápas od zápasu dolů, čím dál víc se sere do středu místo toho, aby hrál více na křídle.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak ono se mu nejde divit...ta záloha ho vůbec nevyužívá, nedostává pořádné přihrávky. Tak si holt musí chodit víc pro balóny kvůli tomu, aby si vůbec zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny střídej Na to se nedá koukat.

Reagovat
tomasinho

Enrique je vážně skvělý, zápas dvou nejlepších LB loňské sezony.

Reagovat
tomasinho

Neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PROFESORSKÉ.

Reagovat
Side

XabiAlonso Xabi Alonso

WTF Howard's top???

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu nejde nepřát v tomto utkání

Reagovat
KnoxXx

Royston rozhodne

Reagovat
fantomas

No, podle mě teda Drenthe vůbec neumí anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či za tie roky sa naučil i tú španielčinu

Reagovat
niflheim

On má svoji hudbu, to mu stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pôsobil na mňa ako magor už vReale. Ten jeho štýl absolutne nemusím.

Reagovat
Counter

Podle mě jo, v Nizozemsku umí anglicky i bezdomovci...

Reagovat
fantomas

No fakt tak nevypadal.

Reagovat
smazaný uživatel

A v Portugalsku? To by potom Bebe nemal mať jazykovú bariéru, i keď je už v Turecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf.

Reagovat
mithro

Young sedi do

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

tak nie boze to dnes zas niekt ludia pisali kraviny

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

aj ked bohvie, dnes vyzera, ze nikto nic nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu naše borce. Tak Pane Saho, zpracujte si to, otočte se, vystřelte v pohodě.. Everton se neporazí sám kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je skutočne hrozný, asi najhorší nákup v EPL za poslednú dekádu

Reagovat
smazaný uživatel

Máme o jedného viac a hráme horšie ako proti 11.

Reagovat
fantomas

Nasri sedí, místo něj Johnson. A teď už fakt.

Reagovat
Usty

Vždyť měl bejt "fit but not ready to start in this match"..

Reagovat
fantomas

Tam je důležitej ten Johnson a ne nákej experiment s Džekem.

Reagovat
fantomas

Lindegaard, Valencia, Jones, Evans, Evra, Nani, Fletcher, Anderson, Young, Rooney, Hernandez

Lindeeee!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je v base?

Reagovat
fantomas

Taky mě to hned napadlo. Nebo možná takovej výchovnej pohlavek.

Reagovat
mithro

je to mozne, Fergie nema rad, ked sa hraci pretrcaju v bulvarnych platkoch

Reagovat
pajamu

Reagovat
mithro

ani ta nie je dobre vraj, Park miesto Younga, kt odpociva aj ked by ma zaujimalo naco

Reagovat
fantomas

GG Intersport se ještě nikdy nemýlil.

Reagovat
fantomas

Hm, tak asi fakt bez Younga.

Reagovat
fantomas

A teď zas čtu CONFIRMED LINE-UP a je tam Young. Achchchch...

Reagovat
niflheim

Hergot a já mám od včerejška McDonnuta ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava vypadá dobře, jenom toho Fletchera se bojím.

Reagovat
niflheim

No mohl by se dostat do formy, kterou měl loni na podzim.

Reagovat
Counter

cristiano k. bouchá šampáňo :-)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

a to jsme uzavřeli sázku ještě,že Gea bude v sestavě sezony. Já tipl Harta

Reagovat
KnoxXx

perfektna zostava

Reagovat
smazaný uživatel

fuck, veď ja mám De Geu vo fante.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard

Reagovat
smazaný uživatel

David musí dojíst ešte tu koblihu

Reagovat
supervizor

Obrana united je celkem v rozkladu, proč nehraje Smalling?

Reagovat
mithro

zraneny

Reagovat
fantomas

Zranění.

Reagovat
KnoxXx

na dane podmienky je este dobra

Reagovat
niflheim

Zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranený

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude zranený.

Reagovat
mickey mouse

četl jsem že je zraněný

Reagovat
cristiano.K.

co na to Kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne ma ubija ta Kennyho neschopnost reagovat na vyvoj zapasu. Carrol tragicky, preco tam kua nemoze dat Bellamyho co by to rozbehal, a mohol nieco spravit zo zapasom ???

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Caroll je mladší a stál 30mil Ł (přibližně, nepamatuju si to přesně).

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne, ale malo to prist skorej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted si muzes tak divat na spicky u bot.

Reagovat
smazaný uživatel

bez craiga by gol nepadol

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli Fellaini bude muset střídat, tak to bude pro ně docela problém. Nejlepší hráč na place.

Reagovat
tomasinho

Už to chce střídat.

Reagovat
Maresma

Suarez i Carroll tragičtí.. doufám že tam cou nejdřív pošle Craiga se Stevenem

Reagovat
Maresma

jako by mě Kenny slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel zatiaľ náš naj hráč. Hrá božsky.

Reagovat
tomasinho

Steve a Craig, tak rozhodněte borci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem proti 10 a útočíme ve 3

Steve a Craig Pojdte kucí.

Reagovat
Luc-Luc

Stevie to rozhodne

Reagovat
Usty

Steviee..

Reagovat
smazaný uživatel

2 diveri sú viac než jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně Bellamy a Josém... A Andy? Náááááááááááádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou náhoďáci.

Reagovat
smazaný uživatel

To kopyto sa trafilo

Reagovat
smazaný uživatel

góoooooooooooooooooolllllllllllllllll

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

PANE NIFLHEIM, DOUFAM, ZE VAM TENTO MOMENT CHUTNA

Reagovat
niflheim

Až jsem se málem pozvracel

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz , raz sa ukopne a je z neho modla

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z nej dela modlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prestaň už despi, nájdi si inú zábavku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll? Fuck.

Reagovat
tomasinho

ANDYYYYYYYYY!!!!!!!! Já to říkal.

Reagovat
niflheim

No to snad ne

Reagovat
Alberto Aquilani

Som si myslel , že si pritom kopne do ksichtu .... no čo , každy sa raz ukopne ...

Reagovat
mickey mouse

Andyyyyy

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooooool.......Andyyy!

Reagovat
Luc-Luc

a Dirk

Reagovat
supervizor

Baines omg

Reagovat
smazaný uživatel

YES! Už jsem klidnej.

Reagovat
minoLFC

nefachčí mi sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

tiež by mi to vyplo kua

Reagovat
niflheim

82153

Reagovat
tomasinho

Příští zápas Bellamy do základu místo Downinga. Ta přímočarost tam chyběla, Downing schovaný uprostřed, Craig se s tím nesral a hned gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kenny pekné striedania.

Reagovat
smazaný uživatel

Craig je taky jeden z nejlepších hráčů PL poslední dekády. Žeru ho

Reagovat
tomasinho

Já taky, jeden z mých nejoblíbenějších.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No přehánět zas nemusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United (4-4-2): Tim Krul; Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini (c), Ryan Taylor; Gabriel Obertan, Yohan Cabaye, Cheik Tiote, Jonas Gutierrez; Leon Best, Demba Ba

Substitutes: Rob Elliot, Davide Santon, Danny Guthrie, Sylvain Marveaux, Sammy Ameobi, Hatem Ben Arfa, Peter Lovenkrands

Dnes bude pokracovat unbeaten serie.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa fanty som straka, takže čisté konto a nejaký gólik alebo asistencia od Cabayeho a Dembu by bodla.

Reagovat
mickey mouse

to doufám, mám od NUFC 7 hráčů ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budeš asi cheater...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

hraju na anglickyfotbal.cz

Reagovat
niflheim

Nějaká soukromá zábava?

Reagovat
smazaný uživatel

Andy herne nič extra, ale dúfam, že ti to pomôže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to bylo snad poprvý dnes, kdy si Andy při centru šel pro balon a neschoval se za obráncema.

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli ste si? Škrtel bezchybný.

Reagovat
Maresma

Ano, ten kraj obrany ho zabíjel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hitman

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

je s toho na prasky ze Skrtel nerobi chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho je v defenzívne tiež super... hlavne v def, zachrnáil nás viackrát...

Reagovat
niflheim

Doufám, že Toffees vyrovnají. Tohle si fakt prohrát nezaslouží.

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

YES! Hotovo, můj včerejší tip 0:2 vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme třetí ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Reagovat
Swarley

nádherná práce obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Distin je komik, spomenul som si na zlaté časy Bramblea

Reagovat
smazaný uživatel

dárek...

Reagovat
smazaný uživatel

LUIIIIIIIIIIIIIIIIIIS ALBERTOOOOOOOOOOOOOOOOO SUAREEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz

Reagovat
Pinturicchio

What a fail !

Reagovat
niflheim

Takový FIFA gól

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ach ne, Distine. Suárez si to za dnešek vůbec, ale vůbec nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Distinova klasika

Reagovat
Luc-Luc

dobreee Distin

Reagovat
mithro

este ten sympatak sa trafi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt tý nesmyslný červený, Liverpool mohl být po tomhle výkonu bez bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle kecy mám hrozně rád.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
tomasinho

No co, jak může vědět, jak by to dopadlo? Stalo, stalo. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Reds

Reagovat
Tomekcz

proc nedostal Lucas druhou zlutou pane rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver

30.09.2011 19:47

1:2 (El Pistolero, The Beast).

Aspoň tých strelcov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://i51.tinypic.com/2hdcr4m.jpg

hm, išiel do toho súboja jak debil, ale červenú?

Reagovat
smazaný uživatel

miluju ty lidi co řeknou že to nebyl ani faul a suarez simuloval.. tady je jasně vidět jak do toho šel a že tam měl suarez nohu a tohle bolí...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to nevidíš, tak jsi slepý....

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle mi přijde žlutá akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

O to celou dobu šlo. Vůbec toho skluzu nemusel chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

predsa len by mi ale prišla adkvátnejšia žltá a dohovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to neprišlo ani na žltú, nohu si stiahol akonáhle odkopol loptu, riskoval aj vlastné zranenie kolena. Suarez je skutočný mamrd, ktorý si koleduje.

Reagovat
vodka

červená Suarez do toho neměl už vůbec chodit, když bylo jasné, že tam Rodwell bude dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Toure Yaya, Silva, Johnson, Aguero, Balotelli. Střídající hráči: Pantilimon, Dzeko, Savic, Barry, Nasri, Clichy, De Jong

Reagovat
supervizor

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

len jedno DM? Kde sú tie časy, keď som sa smial na De Jongovi, Vieirovi, Barrym a Yayovi v jednej zostave. Špageťák sa mení.

Reagovat
smazaný uživatel

asi yaya + milner.. ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Mario v základu, Tevez v lietadle

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
niflheim

Za stavu 0:1 střídání: Silva - Clichy, Aguero - Barry, Johnson - de Jong/Savic

Reagovat
pajamu

Uff, ještě jeden.

Reagovat
niflheim

Atkinson tomu zase dal třešničku

Reagovat
smazaný uživatel

haha, už teď mám ve fantě víc bodů než za celý předminulý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Rowan Atkinson by ten zápas dneska odpískal líp

Reagovat
niflheim

Očekávám fotomontáže Atkinsona v dresu poolu

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli jedný červený Webb vám napískává každej zápas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

proč se mu směješ?... http://i51.tinypic.com/2hdcr4m.jpg jasná žlutá... a Atkinson je Atkinson, takže si prostě v každým zápase redku dát musí... a ta penalta byla jasná

Reagovat
niflheim

http://www.youtube.com/watch?v=k7GyFI0T1y0 ? Já bych se rozmýšlel, jestli vůbec písknout faul. To říkaly i ty scouserské legendy ve studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět že tam Suarez měl nohu... tohle docela bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hlavně s Chelsea pomáhá jak může.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem že fandíš MU

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Odehrál někdy Jagielka horší zápas? To je neuvěřitelná tragédie, co předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle vítězství nelze mít bůhví jakou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Díky pánové za ty 3 body. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

chýba ti tam "s píšťalkou a s praporkama"

Reagovat
C-M@ster

Děkuj jednomu pánovi.

Reagovat
Swarley

tak aspoň bod do tipovačky...

Reagovat
tomasinho

Tak je to tam, vydřené, i díky nesmyslné redce, ale je to tam. První polovina derby povinností splněna, na řadě je větší kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

my je v 10 porazili tak si taky museli vyskoušet jak je to náročný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší Škrtel, najhorší asi Downing.

Inak naj hlavičkári PL si vymenili dresy. Cahill a Carroll.

Reagovat
C-M@ster

Hrát za Liverpool, taky bych si vyměnil s Cahillem.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsí se mi zdál teda Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

Njn...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký padák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď musíme aspoň remizovat, aby se nám pořád Andy s Josém koukali na záda...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusime najit link?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, ten Suarez je jeden z nejnesympatičtějších hráčů co znám (herně)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton si to zaloužil už jen kvůli těm fanouškům YNWA

Reagovat
cristiano.K.

MOTM Enrique,který vymazal Coleman a nahrál na gol a samozřejmě Howard

Stejný zápas jako s Afc,výhru nelze přeceňovat,ale může nás nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne uz nechcem videt nabuduce kolo v zostave Adama, lebo ta jeho hra dozadu, bud protihraca len naoko tienuje alebo ho fauluje pred 16

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne uz nechcem videt nabuduce kolo v zostave Adama, lebo ta jeho hra dozadu, bud protihraca len naoko tienuje alebo ho fauluje pred 16

Reagovat
Tomekcz

v televizi byl MOTM Suarez za jeho simulace

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

čo to furt meleš, faul bol - červená nie, panlata bola tiež

Reagovat
smazaný uživatel

José je top LB

Reagovat
smazaný uživatel

Bude MU na Bloodzeed?

Reagovat
mithro

mal by byt

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
Pinturicchio

Chlapci, nějaký SopCast na NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska máme výhru jen díky rozhodčímu a štěstí, které nás v předešlých zapasech opustilo, se dnes vrátilo. Dobrý tři body po špatném výkoně. Příště na plac jednoznačně Bellamyho od začatku na místo Carrolla a Kuyt do útoku za Luisem. Ta zaloha je katastrofa, snad bude moct hrat Steven co nejdřív celej zápas.

Reagovat
Chandy

Vypadl mi sop, takž sem neviděl ani jeden gól, je to už někde na netu?

Reagovat
C-M@ster

Dneska Lindegaard, tak su zvědavej.

Reagovat
Tomekcz

tak sem zvedavej, utok Rooney, Hernandez, Nani obrana zas je budem muset prestrilet

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Villu, asi veľa by som chcel že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Blackburn ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

v útoku Wazza s Kulihrachem nemůžu se dočkat

Reagovat
mithro

ale park miesto younga, neviem

Reagovat
Swarley

on není ani na střídačce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustí střed alespoň. Sice mě to mrzí kvůli fantě, ale hře by to mohlo prospět.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, když sem viděl tu zelenožlutou kombinacu na hráčích, tak sem si na vteřinu myslel že máme alespoň na rozcvičení historické barvy, ale pak mě došlo že je to vlastně Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte jakej zápas bude na YES ?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Je to anglicky?

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
kiwwi

coze, Young sedi??? to nech mi niekto vysvetli, ved potom hrame CC s nejakymi luzermi kde pojde Ccko a potom je prestavka

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Trand

A ta patička Wolves taky dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

United: Lindegaard; Valencia, Jones, Evans, Evra; Nani, Fletcher, Anderson, Park, Rooney, Hernandez. Subs: De Gea, Ferdinand, Carrick, Owen, Berbatov, Giggs, Welbeck.

Norwich: Ruddy; Martin, Naughton, Barnett, Tierney; Pilkington, Bennett, Fox, Johnson; Hoolahan; Morison. Subs: Rudd, Drury, Jackson, Crofts, Surman, Martin, Holt.

za Wazzu a univerzálnost Valencii na pravé straně.

Reagovat
Tomekcz

Evra zas propadl pekny stesti ted

Reagovat
Trand

Wolves: http://real-tv-sport.com/channel-6.php Celkem dobrej link.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

no už to mohlo být v prdeli...tak sakra Park je na levé straně a ještě to tam hoří, tož hoši neblázněte...

Reagovat
Error

West Brom

Reagovat
mithro

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Brown tam asi spí.

Reagovat
Pinturicchio

Ten čárový potřebuje větší kšiltovku !

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Mackems tečou

Reagovat
Counter

Neteče

Reagovat
smazaný uživatel

Mário škoda

Reagovat
smazaný uživatel

to by som trafil snad i ja

Reagovat
minoLFC

sopcast by nebol?

Reagovat
smazaný uživatel

http://real-tv-sport.com/channel-3.php výtečná kvalita zatim...

Reagovat
Pinturicchio

Ta finálka z levé strany, to je hrůza, jak Guti, tak Best, tak Ba.

Reagovat
Pinturicchio

BÁÁÁÁÁBAAAAÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye ma ty rohy na přední tyč parádní. Skoro nebránitelný.

Reagovat
Pinturicchio

Dneska zase super.

Reagovat
smazaný uživatel

Super hráč, výbornú dvojicu máte...

Reagovat
vodka

tak zatím teda dost velká slabota... nevěřil sem, že to někdy řeknu, ale Fletch je statický...

Reagovat
Swarley

....stejně jako zbytek týmu...

Reagovat
Pinturicchio

Krul zatím MOTM.

Reagovat
Swarley

MOTFH...já vás to naučím používat

Reagovat
Pinturicchio

pfff, s mojí angličtinou? to tak

Reagovat
Swarley

dneska zatím zase profesorský výkon...

Reagovat
Swarley

kuš, neměla být reakce...tak já jsem někde použil MOTSH a kdosi se strašně divil...prostě je to muž prvního poločasu a MOTSH muž druhého poločasu když je oba dva poločasy výborný, tak je to teprve MOTM

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, mně je to jasné. ( I když ted ta moje reakce nějak nedává smysl, ehmm , no, popojedem )

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

FH?

Reagovat
smazaný uživatel

first half?

Reagovat
niflheim

first half

Reagovat
Trand

Dík oběma. Mě napadlo akorát tak fixture.

Reagovat
Tomekcz

ty prihravky, to je des Ja bych radsi videl Carricka, kdyz je Fletcher uplne z formy.

Reagovat
kiwwi

tak ten vykon je zatial vyslovene trapny

Reagovat
vodka

kde je do prdele ta dravost, dynamika? každý si teď balon zastaví, podrží, přihraje a zase do kola... přitom ty první zápasy, kdy se řešilo spousta věcí hned z první byly úžasné...

Reagovat
Swarley

už jsem na to nadával v minulých dvou nebo třech zápasech...zase začínáme hrát jakejsi paskvil na milion nahrávek...hnus, otřes a tragédie...proč to chceme hrát, když to neumíme??všichni tam alibisticky stojí, nahrávají si to dokola jak Barcelona, bez pohybu, bez nápadu...a budeme čekat, dokud to takovej Nani nezabalí a nevymete šibenici...tohle bude zápas o hovně, jestli nezačnou hrát...

Reagovat
vodka

Clev prostě musí zpátky do hry, ten se toho v tom střed nebál a hra měla 2x takové tempo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme hráli proti Basileji. Vsadím se že jim dneska SAF řekl ať to trochu zpomalíjou, zaměříjou se na ovládnutí hry a poklidné vítězství.

Reagovat
vodka

ne, proti Basileji se hrálo bezhlavě, to je zásadní rozdíl...

Reagovat
vodka

a poklidné vítězství jako uděláme z čeho, když sme za 34 minut proti druholigovým hráčům neměli gólovku?

Reagovat
Swarley

co chceš zpomalovat??poklidné vítězství??máme na ně první půlku vlítnout, lupnout jim tam tři góly a pak můžeme něco zpomalovat a snažit se to dohrát (i když to nám moc taky nejde)..

takhle jsem zatím bez výraznější šance a kdykoliv se může Norwichi povést nějaký protiútok do té naší ultraspolehlivé obrany...

Reagovat
vodka

pokud by sme dneska ještě víc zpomalili, tak běháme pozpátku...

Reagovat
Swarley

nebo by z toho bylo hezké posezení s vodní dýmkou ve středovém kruhu pod taktovkou Andyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Zpomalit oproti zápasu s Basilejí. Tipnul bych si že SAF chce abysme hru víc kontrolovali, nehráli takový hurá fotbal a byli odpovědnější. Ale vsadím se že tohle nečekal ani on.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to taky nelíbí, málo roztahuje hru, vůbec se neprolínajou hrajní obránci s krajníma záložníkama, přihrávky středem jsou statické a Evra je dneska naprosto k ničemu. Hernandez přebírá míče zády k bráně a s tím nic neudělá. SAF to bude muset nějak proházet

Reagovat
Swarley

ani ne tak o proházení, ale podle mě to mu prostě chybí pohyb...to se stačí dívat na naše hráče při zakládání nějakého útoku...všichni stojí a rozhlížejí se...pohyb, narážečka, rychlý kombinace a půjde to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta levá strana nefunguje. Ani ten střed není nic moc. Možná by stálo za to poslat Fletchera pryč a zkusit tam Giggse. Park je nejspíš nutný, protože může jistit Evru.

Reagovat
REPLIKATOR

stejně jako ty

Reagovat
Swarley

dneska zatím zase profesorský výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Kun zraněný jen to ne

Reagovat
Mircu5

Ještě že se nebude teď 2 týdny hrát...

Reagovat
Tomekcz

kdy se Evrovi podari centr

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky

Reagovat
kiwwi

kurva to je taky Arsenalsky tlak

Reagovat
Counter

Takhle uboze nehraje ani Arsenal ;-)

Reagovat
Error

Za 7 kol, co hraju FPL, jsem ani jednou netrefil kapitána... Dneska Kun

Reagovat
Trand

taky mám Kuna.

Reagovat
smazaný uživatel

me too...

Reagovat
Kenneth

Já dal Naniho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Trand

Hennesey.

Reagovat
Counter

Bendtner

Reagovat
Kenneth

Aguero se zranil a MU hrají tužku, to to začíná.

Reagovat
vodka

omg, ten Evra mě dneska taky sere, větši brzdič, než Nani v jeho 2. sezoně v anglii...

Reagovat
Swarley

Evra je poslední dobou naprosto marnej...a to poslední dobou, myslím v řádech měsíců...

Reagovat
vodka

tak naprosto marný ne, ale ta jeho dlouhodobá forma jde fakt dolů... loni už jeden z nejslabších článků obrany, zato nejstabilněji nasazovaný...

Reagovat
Swarley

tak úplně marný jsem přehnal, ale je to prsotě slabota...člověk byl zvyklej na ten jeho dlouhodobě vysokej standart a teď kolikrát od něj vidím neuvěřitelný věci...

Reagovat
Counter

Almunia udržel čisté konto 6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

parada gabby

Reagovat
smazaný uživatel

Mario taková točená z felku

Reagovat
Pinturicchio

GUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Kenneth

Guttierééééééééééééééééz . Aspon někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas oslavil stylově novou smlouvu

Reagovat
Swarley

zatím aspoň ta strana Valencia - Nani chce trošku hrát

Reagovat
Trand

Penaltáá.

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý...

Reagovat
Trand

Ok. Kouknu pak na opakovačku. Já jen, že když to písknul, tak měl odpískat penaltu.

Reagovat
Pinturicchio

Je to tak, pokud pískal, tak to měla být penalta, jednoznačně to bylo ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě. Viděl jsem to jen 2x ale přišlo mi, že ani Taylor, ani Simpson nebyli faulující hráči. Uvídime z opakovaček

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor urcite fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsem si nebyl jistý, ale Simmo určitě ne, pokud jsem to viděl správně..

Reagovat
Pinturicchio

Ta druhá ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ne, netusim, proc se Jarvis tak rozplacl. Ale Taylor o nej strejchnul nohou se mi zdalo, nastesti to Halsey vytahl ven

Reagovat
smazaný uživatel

Krul by to chytil

Reagovat
Trand

Jojo, Simpson nefauloval, Jarvis se ani penalty nedožadoval, hned vstal, to jen fanoušci pískali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V mojim streamu se kostička S.Taylora kostičky Doyla (?) nedotkla.

Reagovat
Trand

Byl to O'hara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Z opakovačky ale pořád nic nevim. Přijde mi, že hrál míč, ale nejspíš ho hrál i s nohou. Každopádně to vytažení ven z vápna nepochopitelný.

Reagovat
Trand

Já si teda stojim za svým přišlo mi, že do Jamieho hrozně nalítl a ještě mu sebral nohy.

Reagovat
Trand

http://real-tv-sport.com/channel-6.php Tady je celkem dobrý stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jestli pískal, tak to měla být penalta.

Reagovat
Kenneth

Ani De Gea nechytá. Ach jo.

Reagovat
REPLIKATOR

pochutnává si na koblize

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri je hrozna brzda..

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis bez se zahrabat, Mario..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla smůla ,ale je vidět že se snaží alespon...

Reagovat
Mircu5

Mario už mohl dát 3 goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě osobně už 2 penalty měli bejt... co to tam dělá? Vlci sice dneska hrajou tužku ale i tak jsou požkozený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ALe prd. Ani jedna neměla bejt

Reagovat
Pinturicchio

Druhá vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja valim oci hlavne na to pozkozeni

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vodka

tak za takový výkon sme měli prohrávat

Reagovat
vodka

ale Ferguson žvýkal s celkem velkou intenzitou, takže doufám, že ten fén bude...

Reagovat
kiwwi

no toto je sen, to akoze co tam chcu vykombinovat proti desiatim hracom nalozenym v sestnastke?

ziaden rychly prechod do utoku...ako sorry ale radsej sa budem pozerat na nase diery v obrane a na remizu 3:3 ako na toto

Reagovat
fantomas

To je zase taková "všeckonananiho"ovka... i Young byl v poslední době docela opomíjenej a Park si nekopne už vůbec. Evra dneska dopředu šíleně zbrklej a jakoby nezkušenej, ty kraje jsou zkrátka hrozný, nefungujou. To středem by to šlo. Furt se tam odkrývá jedna džuzna za druhou, stačí si jich jenom všímat...a jinak nutno pochválit obzvlášť Martina a Naughtona, ti bráněj fakt příkladně, plus rváče Morisona. Jeho dnešní úlohu mu snad nemůže závidět ani ten největší masochista.

Reagovat
kiwwi

dnes by nas ubranil snad aj Arsenal

Reagovat
fantomas

Ok, shazuj si, je jak chceš. Mně to je fuk. Pro mě všichni tři hrajou skvělej zápas.

Reagovat
fantomas

* čárka za je

Reagovat
Pinturicchio

Ani tam nemá být.

Reagovat
smazaný uživatel

má.

Reagovat
fantomas

Má. Jen ji tam lidi často nepíšou.

Reagovat
Pinturicchio

Máš pravdu, mea culpa.

Reagovat
vodka

jistěže to zatím zvládají výborně, ale je to hlavně výkonem naším, strašně trapná, předvídatelná hra...

Reagovat
fantomas

Ne "hlavně"..

Reagovat
vladis271

ferguson nechce odkryť karty pred derby. Rovnakú taktiku dnes zvolil Kenny.

Reagovat
vodka

Evra naopak ten balon strašně drží a pak přihraje tak předvídatelně, že by to i 12letý žák čekal...

Reagovat
fantomas

Asi třikrát bezhlavě naběhl do soupeře a nic z toho samozřejmě nebylo. Tak sem to myslel.

Reagovat
mithro

Evra je mimo uz druhy rok to ma neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves otocit prece neprohrajete doma s takovejma cucakama.

Reagovat
niflheim

Ty vole...Wolves s takovou čtvrtá prohra v řadě...po tom dobrém startu to zamrzí

Reagovat
fantomas

No snad si nečekal něco jinýho..

Reagovat
niflheim

Žá¨dné velké posilování, kádr skoro stejný. Zase to bude souboj o tu záchranu, no

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě ty komenty angličanů..

"Is that Peter Beardsley dressed up as Jonas?"

Reagovat
Pinturicchio

900. pro NUFC a Swansea

Reagovat
Swarley

no doufejme, že SAF hráče pěkně dořve a v druhé půli začneme hrát fotbal...snad i samotní hráči během prvního poločasu pochopili, že se to jaksi samo neudělá...zvednout hlavy, začnout běhat a pořádně jim začít motat hlavy...

MU

Reagovat
smazaný uživatel

Tak marné United v lize doma jsem dlouho neviděl. Morison tam něco foukne po Evansové chybě.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že obrana snad poprvé plus mínus drží. Což je to jediné čím se můžem chlubit.

Reagovat
smazaný uživatel

No, že to mají ale těžké 4 na Morisona

Reagovat
niflheim

Většinou hrál do Evanse s Jonesem.

Reagovat
Counter

1:0 z kontroverzní penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner si dneska říká o základ

Reagovat
vitasrp

Norwich zatím docela solidně brání, což ale není zas až takový překvapení, protože oni tu organizaci hry maj z nováčků opravdu na nejvyšší úrovni.. Často je ale sráží individuální hrubky a samozřejmě nezkušenost, z toho v předcházejících zápasech vznikala většina obdržených branek a darovaných penalt.. Na Old Trafford ale zatím podávaj poměrně vyspělý výkon, až na jednu chybu stopera se drží..

Oproti tomu Účka hrají na své poměry hrozně, hrozně pomalý fotbal, vidět, že jim chybí levé křídlo, protože Parka to docela táhne doprostřed a na kraji pak není hráč, přitom při dobývání takového defenzivního bloku je právě třeba udělat co největší šířku. Celkově je to ale hrozně ospalé, dvacet minut se hráči vůbec nedostali do tempa, dost toho zkazili a tím pádem Norwich vůbec nepřitlačili.. Ke konci půle už tlak sílil, ale je to dost neplodné, chybí tomu finální fáze, nějaká myšlenka, překvapivé řešešní, o co by se měl starat hlavně Rooney a Nani.. Dost mi to připomíná naše zápasy, kdy je tempo hry na podobné úrovni..

A mimochodem, dneska je na Old Trafford taky podobná atmosféra, jako bývá na Stamford Bridge - slyšet jsou převážně jen hosté..

Reagovat
vodka

zrovna atmosféra mi dneska přijde solidní, chantů na MU šlo slyšet hodně...

Reagovat
vitasrp

Já teda z televize slyším především fans Norwiche, tak nevím..

Reagovat
vladis271

majú na nejakého svojho hráča rovnakú melúdiu ako má Luis

Reagovat
kiwwi

si to napisal ako keby ste vobec tu melodiu neukradli

Reagovat
Counter

To je nějaká melodie, kterou vymysleli mufani?

Reagovat
vodka

to je klasický song od Depeche mode, ale mnohem líp předělaný třeba od nouvelle vague...

Reagovat
Counter

Mi šlo o to "ukradli". Scouseři neudělali nic jiného než mufani.

Reagovat
vodka

jistě, v podstatě žádný chant neni originál...

Reagovat
kiwwi

je to klasicky chant Celticu, ktory spievaju roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni zase převzali YNWA, tak nevím co tu zase děláš za scény.

Reagovat
kiwwi

jake sceny, co to trepes

Reagovat
vodka

no, vác pohybu a začíná to trochu vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se teďka hraje? Nalevo Evra, Nani a napravo Valencia a kdo?

Reagovat
fantomas

Jones. Fletcher se už v prvnim poločase stahoval na stopera občas - když Valencia vyrážel podporovat Naniho.

Reagovat
vodka

nn, na pravé obraně teď neni prostě nikdo s tím, že se tam stahuje Fletcher v nouzi...

Reagovat
fantomas

Jj, ted na to koukám, že spíš Fletch. Vycházel sem spíš z toho prvního poločasu, kdy to často bylo, jak sem řikal.

Reagovat
niflheim

Hrozné zpracování od Andyho

Reagovat
smazaný uživatel

Máárioo to je smůůla

Reagovat
Counter

Proč je ten Norwich tak jalový ve finální fázi?

Reagovat
Mircu5

Mario, Mario...

Reagovat
niflheim

Jones ... ale čekám na Berbu od 60. minuty... takové obléhání je pro něho.

Reagovat
vodka

spíš Welbeck za Hernandeze, ten je dneska jalový...

Reagovat
niflheim

dneska je jalový i Park či Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

ADAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOHNSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON !!!!

Reagovat
fantomas

Hernandezovy narážečky z první sou dneska fakt skvostem.

Reagovat
Mircu5

Krása Adame...

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som si vravel, ze tymi pokazenymi kľučkami si viac času na ihrisku nevypyta a on ti to tak krásne zavesí Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Máááriooo

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAAAAAAAAAARIOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Thats the way i like it

Reagovat
smazaný uživatel

chce to Welbecka a Giggsa za Chicharita a Parka

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri+Blbotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci

Reagovat
KnoxXx

na ihrisku to vyzera, ako keby spolu hrali prvykrat

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Bent neskutočný výber miesta a Agbonlahor je proste drak, pán hráč

Reagovat
vodka

finally, Hernandez dole, který přihrával hůř než Ameobi dneska...

Reagovat
KnoxXx

Nani a Chicharito dole, chvalabohu

Reagovat
smazaný uživatel

SAF už přestal žvejkat

Reagovat
smazaný uživatel

si vyhodil hubu z pantů?

Reagovat
smazaný uživatel

chudák, asi prejde na Tic-Tac

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor opat krasa, Bent zakoncil 2:0

Reagovat
KnoxXx

Valencia

Reagovat
vitasrp

Tyvole... Co víc chtěj?

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

trotl ten Valencia

Reagovat
niflheim

Ty vole ...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
kiwwi

kriste pane na nebi

Reagovat
Counter

IDIOTI.

Reagovat
fantomas

TY VOLE!

Reagovat
smazaný uživatel

kriste pane Norwich..čo viac chcete

Reagovat
smazaný uživatel

co sa deje

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich s trochu štěstí může klidně vyhrát...

Reagovat
Swarley

ANDY!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

KRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
vodka

YES!!! sice nezaslouženě, ale vedem, a teď ty poslední 3 minuty to je konečně tlak, jaký měl být už od první minuty...

Reagovat
KnoxXx

Anderson si dal gol

Reagovat
Counter

Za tohle si můžou sami, klasičtí United přežijou všechno.

Reagovat
C0br

Ando gól hlavou

Reagovat
kiwwi

kurva ale to trvalo

Reagovat
niflheim

Andy

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
Trand

Krul.

Reagovat
vodka

ale zase tu hru musí rozhýbávat hlavně starý pán Giggs, to je na pováženou...

Reagovat
Swarley

Reagovat
KnoxXx

pri kridlach Nani a Park to take prekvapenie nie je

Reagovat
kiwwi

a rychlo este jeden nech mi vyjde handicap

Reagovat
smazaný uživatel

jaj a to sem měl Zabaletu za sympatáka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně !!!! Z toho už něco muselo padnout. Btw, nikdy sem nepochopil proč někdo brání rohy takhle mizerným způsobem, to si přímo říká o takové přihrávky na vysunuté hráče.

Reagovat
vodka

jaj, to byl kurevsky hnusný šlapák... eště k tomu na bývlého MU playera...

Reagovat
smazaný uživatel

GIVEN

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Nasri 1+1 a hlavne ze jsem ho vymenil za Silvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Nasri 1+1 a hlavne ze jsem ho vymenil za Silvu..

Reagovat
vodka

dneska teda máme štěstí jak hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze United zase vubec nemaji luck..

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

je toto možné

Reagovat
smazaný uživatel

Norľichu nieje sudene

Reagovat
Counter

a zase. Neříkejte mi, že United nemají abnormální štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je smlouva s ďáblem.

Reagovat
fantomas

No maj ho maximálně 5krát do sezony, takže ho abnormální určitě nemají.

Reagovat
niflheim

Abnormální?

Reagovat
Counter

Ach jo, každý asi máme jinou představu o přesné definici slova abnormální...

Reagovat
fantomas

Tak spusť...

Reagovat
Counter

United mají prostě víckrát štěstí než smůlu, výsledný poměr tak není normální, ale abnormální :-) Nepamatuju, že by takový zápas poslední roky zažil Arsenal, mám pak u něj brečet, že má smůlu? Ne, to jen United vyčnívají, ne naopak.

Reagovat
fantomas

Víckrát štěstí než smůlu, to je kouzelný. Oni hlavně nejčastěji nemají ani jedno a soupeře prostě přehrají. Vloni to bylo tak v 70-80% zápasů, letos až na poslední dva ligový zápasy pokaždý.

Reagovat
vodka

no, loni ty venkovní zápasy byly o tom, že se 80 minut hrálo hovno, na 10-15 se zaplo a v těch se dal vítězný gól...

Reagovat
fantomas

To byly taky hlavně jen ty první, co si vzpomínám. Na jaře už se to prakticky nedělo.

Reagovat
vodka

no pořád to mělo dost daleko do ideálu.. na jaře nastoupil Hernandez s Rooneym a ty zápasy rozhodovali oni...

Reagovat
fantomas

Já vim, ale jestli to nebyly optimální výkony, pořád to už aspon nebylo ryzí štěstí, kdo rozhodoval o osudu zápasu. To by pak Arsenal měl štěstí 3/4 sezony.

Reagovat
KnoxXx

skor by som povedal, ze tu si to stastie abnormalne vsimas a este viacej nan upozornujes ci uz sameho seba, ale aj druhych

Reagovat
smazaný uživatel

Taková haluz...bod si Norwich zaslouží

Reagovat
fantomas

OH NO!

Reagovat
kiwwi

we're man united, we do what we want

Reagovat
niflheim

Hovno haluz, to je poctivěě postavená branková konstrukce

Reagovat
smazaný uživatel

zasrati united, to neni normalne ake maju stastie

Reagovat
Swarley

mě mrdne...

Reagovat
vodka

no, Welbeck by měl hrát místo Hernandeze v základu, do kombinace je mnohem lepší...

a Evans dneska

Reagovat
kiwwi

milujem Giggsyho sklzy

Reagovat
kiwwi

nemala byt reakcia

Reagovat
kiwwi

Welbeck jednoznacne do zakladu k Rooneymu, Javier zolik

Reagovat
Swarley

podle soupeře...Wlebeck když hrajeme do plných, Chicharito na protiútoky...

Reagovat
vodka

Hernandez momentálně formu prostě nemá, Welbeck má i lepší náběh za obranu, dneska to jde krásně vidět...

Reagovat
kiwwi

Welbeck je rychly az az, navyse silnejsi a dobry do kombinacie

Javier ma zasa lepsi vyber miesta, ale zaklad by som hral aj tak s Welbeckom vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich ten gol urcite da

Reagovat
kiwwi

Fletcher, Valencia a park hraju strasnu tusku

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je hodný že mě chce vylepšit fantu tím že dá góla, ale aji přihrávky na gól se počítajou

Reagovat
kiwwi

jednu uz ma

Reagovat
smazaný uživatel

Tři jsou lepší než jedna.

Reagovat
fantomas

Ooomg!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát dnes proti někomu silnějšímu tak padnem 3:0 a ani neceknem

Reagovat
KnoxXx

pekne

Reagovat
vodka

DANNY snad proti LFC v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Saaaviic!!

Reagovat
smazaný uživatel

konecne poradna akcia

Reagovat
kiwwi

Dannyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck si říká o základ. Chicharito i Berba jsou bez formy.

Reagovat
kiwwi

za tuto akciu by mali Dannymu pripisat gol aj asistenciu

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Danny

Reagovat
niflheim

Stephen Fletcher ... aspoň někdo z mojí fanty

Reagovat
Error

Mi ji právě celou posral

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

tolko si vzadu nahravaju az dostane loptu na nohu Evans a prihra ju superovi...no ma porazi normalne

Reagovat
vodka

ale dneska Evans v obraně hodně dobře, v prvním poločase jak sebral ten balon vsedě, potom několikrát výborně odebral balon. i pozičně celkem dobře... ta rozehrávka je ale hrozná...

Reagovat
kiwwi

je nepicujem nanho, ale na to nahravanie vzadu

Reagovat
niflheim

No měl tam na začátku jednu chybu, když šel špatně na zem...naštěstí tam někdo z Norwiche posral finální přihrávku - v jednu chvíli tam byl na pencli jeden volný.

Reagovat
vodka

neviděl sem prvních 10-15 minut...

Reagovat
vodka

kurva, Wayne

Reagovat
C0br

V pohodě Wazzo, já těch 8 bodů nepotřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ty lemro, kde je mojich 5 bodů?

Reagovat
niflheim

Wazza, oh captain my captain...to jsi měl dat dopyče

Reagovat
kiwwi

Runooo

Reagovat
KnoxXx

3body dobre, vykon takmer tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Nasri dokonce 1+2..

Reagovat
smazaný uživatel

Pooh už hraje v Leeds?

Reagovat
vodka

on už tam dokonce nějakou tu sezonu odehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ja som nemyslel 5-6 rokov dozadu, pamätám si ho v Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zase zápas. První poločas sme promrhali, druhý už nějak vypadal, ale podruhé bych ho vidět nechtěl. Připomínalo mě to naše typické utkání ze začátku sezóny.

Reagovat
pajamu

Paráda, Dzeko střídal v 89. minutě, dostanu bodík do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

tys čekal že bude po Mnichově v základu?

Reagovat
pajamu

Tak nějak jsem si nepřipustil, že by mohl božský Mário hrát základ

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bol takmer božský

Reagovat
vodka

první poločas hrůza děs, druhý už lepší, tutovek sme měli nakonec víc, než Norwich, ale Norwich je měl dřív... Pilkington spálil nespálitelné...

Reagovat
niflheim

Snad to dneska bude minimálně stejné jako minule

Reagovat
niflheim

Už jsem to tu dával, ale je to prostě skvělé

http://youtu.be/u4lMbSr2ZYk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budou mít lehkého soupeře

Reagovat
Euphael

hlupák z tebe

Reagovat
smazaný uživatel

ehm

Reagovat
Euphael

jak můžeš říct, že Arsenal bude lehký soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně se mu minimálně vyrovná! André Villas-Boas přirovnal před dnešním duelem s Boltonem Daniela Sturridge k Hulkovi, kterého vedl v Portu. Manažer Chelsea hodlá mladého útočníka po zranění nasadit proti týmu, kde loni na jaře exceloval během hostování. "Nejsem si jist, jak se jeho kariéra vyvine, ale v něčem mi připomíná Hulka z Porta. Letos nebudeme Daniela stavět na hrot," prozradil Villas-Boas, ačkoliv Sturridge dříve uvedl, že by právě na této pozici rád hrál. "Budeme ho používat napravo, odkud se může posouvat do středu," řekl lodivod Chelsea a dodal, že i s touto pozicí je Sturridge spokojen.

Reagovat
tomasinho

To dělá dobře, na hrotu by v 4-3-3 byl úplně zabitý, na to je slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

NA hrot by byl zbytečný, tam máme Drogbu, TOrrese, případně Anelku a roste pro něj Lukaku. :) Napravo je jeden z nejlepších křídelníků v PL. Spolu s Matou by se vůbec našlo málo lepších křídelních dvojic, jestli vůbec nějaká.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Gervinho - Walcott je to nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Gervinho je oproti Matovi ani ne poloviční a Walcott oproti Studgeovi, to má být vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžeš to posúdiť, Walcott v top forme je najlepšie krídlo na Ostrovoch, lenže tú formu má tak 2 týždne, kým sa zraní a Gervinho ešte ani poriadne nehral, ale myslím, že bude minimálne rovnako príjemné prekvapenie ako Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podle spekulací je chceš srovnávat s hráči, kteří hrají špičkově teď?

Reagovat
Arbiter

Tak ono je to docela těžké takto soudit. Ten náš systém je strašně variabilní, Mata pobíhá od kraje ke kraji, Studge se často stahuje do středu. Ani jeden není typický křídelní útočník. Navíc Studge ještě není úplně vyzrálý hráč, což vlastně ani Mata ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to ze Mata skoro nehraje kridlo , ale beha si nekde na podhrotu.

Ja ocekavam casem(treba za rok) ze se Mata presune do zalohy a bude tvorit hru a mi koupime nejaky spickovy kridlo do zakladni sestavy.

Reagovat
Arbiter

mi

Reagovat
smazaný uživatel

Njn

Reagovat
Arbiter

Jak jako slabý?

Reagovat
terry

Já si ho taky nedokážu představit na hrotu.

Reagovat
Arbiter

o to nejde, jde o to, proč si tomasinho myslí, že by byl na hrotu slabý

Reagovat
terry

Souhlasim s ním.

Reagovat
tomasinho

Slabý jako fyzicky, jediný hrot v týmu musí být silnější v osobních soubojích, větší, důraznější. Sturridge mi prostě vdžycky přišel jako křídlo do 4-3-3 nebo druhý útočník do 4-4-2 či jiných systému se dvěma útočníky. Sám na hrotu sám nemůže.

Reagovat
vodka

záleží na systému, Hernandez taky může být jedním hrotem, stejně tak, jako býval Villa ve valencii...

Reagovat
terry

V Chelsea si ho tam v současné chvíli prostě představit nedokážu. Ale tak možná je to tím, že tam prostě pořád vidím Drogbu.

Reagovat
Arbiter

Tak třeba s Torresem na hrotu je to trochu o něčem jiném než s Drogbou...

Reagovat
tomasinho

Hernandez je jiný typ než Sturridge, typický střelec s výborným výběrem místa, Sturridge má zase úplně někde jinde herní inteligenci a mezihru, tyhle dva bych nesrovnával, Hernandez je hrot a Sturridge spíš druhý útočník.

Reagovat
Arbiter

Tak Studge má také skvělou střeleckou mušku, navíc má sebevědomí na rozdávání. Je drzý jak opice a sobeckosti prostě hrota připomíná...

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, sobeckostí i potentností jo, ale v tomhle systému na hrotu být prostě nemůže, to by nešlo.

Reagovat
Arbiter

Tak na hrota nepotřebuješ vždy bijce nebo siláka...

Reagovat
Arbiter

bude fakt skvělý, navíc šanci dostávat také bude, což je fantastické

Reagovat
vitasrp

Očekávaný rozhodnutí, na hrotu ho u nás stejně nikdo neočekával.. A i to srovnání mi sedí, často jsem si to taky říkal, že Sturridge má u nás podobné úkoly jako Hulk v Portu..

Reagovat
smazaný uživatel

Som trošku sklamaný, že na spurs.cz nebude nejaké príjemné a vtipné preview pred NLD, to bola vždy zábava čítať.

Reagovat
vodka

1100. pro pěkné NLD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

taková remízka 3-3 by nebyla špatná

Reagovat
tomasinho

A k tomu hattricky Adeho a RvP.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1100. pre minimálne 5 gólov na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Do vaší sítě

Reagovat
fantomas

Ok, tak sedm do vaší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by je dal? Leda že všechny RvP, jinak tam není kdo

Reagovat
fantomas

Povíme si.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, dúfam, že ak sa ani Theo, ani Gervais nebudú zdraví, tak uvidíme krídla Oxlade a Chu-Yong, lebo Arshavin mi tým svojím zajebávaním gólových akcií už dosť lezie na nervy.

Reagovat
Euphael

prohospodařil svoji fazónu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by se mohl trefit Lukaku

Reagovat
terry

Ten se podle mě vůbec nedostane na hřiště.

Reagovat
Arbiter

Bude záležet na tom, jak bude vypadat skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ale pořád před ním zřejmě bude Malouda a Anelka.

Reagovat
Arbiter

Jak říkám, bude záležet na skóre. Pokud je po první půli budeme drtit, Lukaku naskočí. Pokud ne, tak šanci nejspíš nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Grrr.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá fotka Kornelius s Hamiltonom

Reagovat
smazaný uživatel

Kuwa jak já se těším, ale mám strach, že to budu akorát poslouchat v rádiu Jsem u mladé a mají zoufale pomalý net. Pokud by pak mohl dát někdo link s nějakým nižším bitratem tak budu vděčný...

Reagovat
smazaný uživatel

Souboje Walcott - Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott asi nebude v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký důvod? On by mohl Balea klidně vymazat, takovej Aršavin by byl bezmocnej.

Reagovat
fantomas

Neni uplně zdravotně v poádku.

Reagovat
smazaný uživatel

To potom jo.

Reagovat
smazaný uživatel

proc Walcott? na to bude stacit Sagna

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Wenger ukázat kohoutí srdíčko a nasadit Jenkinsona, ale to se asi nestane, co?

Reagovat
fantomas

Proč by to dělal?

Reagovat
niflheim

Škoda, že není křestním Leeroy.

Reagovat
SunFells

Vždyť není ani Jenkins.

Reagovat
niflheim

Ale těsně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Bolton-chelsea 0:2.......TOTTENHAM - A*senal 3:1 (osobni tip- Frimpong cervena a Ade gol).........Come on Spurs!

Reagovat
Deywid

CFC: Čech, Bosingwa, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Meireles, Lampard - Sturridge, Drogba, Mata

Reagovat
Error

Hmm, takže přesně jak jsem předpokládal, žádné šetření se nekoná. Sestava dost ofenzivní, snad se nám to nevymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavana , az na toho Luize , na druhou stranu kdyby tam nebyl Bosingwa ale Ivanovic tak uz to je prakticky dokonala sestava.

Reagovat
fantomas

OT: Přišel někdo, kdo hraje Fifu 12 na klávesnici, jak si nastavit i E a W? Mě tam dost chybí ten rozšířenější konfig, co byl u 11, tam to šlo přenastavit na jakýkoliv tlačítko na klávesnici, takle musim mít něco na nákym mezerníku, ctrl, shiftu a to je teda dost na píču...

Reagovat
Kenneth

Kup si gamepad. Nechápu jak to někdo může hrát na klávesnici.

Reagovat
fantomas

Dík za radu, blbe.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
niflheim

Člověče kup si gamepad. Hraji to na něm od 08 a je to paráda. Sice jsem si zvykal nějaký čas (kámoše mě neskutečně několikrát za sebou vyklepl), ale je to fakt lepší. Pohyb, kontrola míče...dokonce myslím, že na klávesnici už neuděláš klasické předkopnutí míče.

Reagovat
fantomas

Ježiši, nereagujte na mě, vy s gamepadem. To mě fat nezajímá a nepomůže. Nic si nekoupim...

Reagovat
niflheim

Zkusil si nějak zkopírovat config z 11? Jestli by to takhle nešlo.

Reagovat
fantomas

No, já už ji nemám nainstalovanou. A když tu v souboru otevřu "nastvení konfigurace", sou tam jen grafický věci, nic s ovládánim...

Reagovat
niflheim

http://leteckaposta.cz/199468322

Tohle si konfiguroval kámoš u mě, tak můžeš zkusit.

Reagovat
niflheim

Měl by to být soubor

buttonDataKeyBoardMouse.ini

Tak si ho zkus v PC najít. Možná budou mít stejnou strukturu.

Reagovat
niflheim

Nebo jestli ti tohle nepomůže http://igamek.com/2011/09/fifa-12-custom-keyboard-controls/ ... víc neporadím.

Reagovat
fantomas

Fajn, do hry sem ještě nekoukal. Tak jestli by to takle bylo...díky.

Reagovat
fantomas

*mně

Reagovat
Ajven

http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=72&t=4887 neviem ci je to presne to co potrebujes ale mrkni sa

Reagovat
fantomas

Jo, to by šlo, ale tim si stáhnu ten jeho konfig a ten neni o moc lepší. Ale díky.

Reagovat
justcall

mosis si dat pri hre: nastaveni -> vyber stran (chvilku pockat) -> nastavit ovladani a pak vlevo nahore pod napisem "OVLADAC" kliknout na "RT" a uz klikanim na jednotlive tlacitka nastavujes.. taky me to trvalo, nez jsem na to prisel.. je to takove skryte.. .)

Reagovat
SunFells

Tys k tomu došel přes výběr stran jo?

Reagovat
fantomas

Tak vem díky moc, fakt že to de... du rozdrtit Slípky v NLD.

Reagovat
fantomas

*všem

Reagovat
terry

Bolton to dneska odnese hodně těžce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Abysme to s tím naším úchvatným bráněním standardek nakonec neodsrali my..

Reagovat
smazaný uživatel

Očima fanouška: Odsrali jsme to bráněním standartek

Reagovat
Radin

Ahoj.prosím nějaký dobrý stream na severolondýnské derby ..Díky :-)

Reagovat
niflheim

Určitě to bude na Bloodzeedu

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Radin

díky :-)

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
afc

Je to poprvé, kdy si myslím, že má Tottenham lepší tým,“ prohlásil George Graham, jehož nynější situace bolí. „Klesá Arsenal, protože nemůže koupit špičkové hráče? Nebo protože se bojí zničit svoji mzdovou strukturu? Před šesti lety Arsenal neprohrál za celou sezonu a měl spoustu světových hráčů. Henry, Vieira, Bergkamp, Gilberto, Pires, Cole. A dnes? Van Persie možná. Jack Wilshere možná v budoucnu.

Reagovat
minoLFC

bude dnes OX hrať?

Reagovat
vladis271

mám pocit, že sa stal tvojim obľúbencom.

Reagovat
smazaný uživatel

Miňo mal, do LFC by sa hodil. O 2 roky ale máme Raheemka.

Reagovat
smazaný uživatel

*mal pravdu

Reagovat
minoLFC

Jo Streling bude (snaď) rovnaký. Len musí zosilnieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kéž by. Walcottův stav mu celkem nahrává...

Reagovat
minoLFC

No snaď. Chcem ho vidieť + ho mám vo fante.

Reagovat
smazaný uživatel

záleží jak dopadli na testech Gervinho a Theo....

Reagovat
afc

nechapem,preco sa uz nezverejnilo,ako obaja dopadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom mohli využít moment překvapení

Reagovat
afc

jedna z moznosti

Reagovat
fantomas

Knight sedíííííí!!! Dobrý bože! Úžasný. To třeba ani nebude debakl. Ale ty lev ý strany se dost bojim - před Robinsonem moula Gardner, to bude pro Matu hladká jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

England boss Fabio Capello says he is ready to call-up Liverpool captain Steven Gerrard.

Nové info: http://www.lfcway.com/news/news/gerrard-v-reprezentacii-fabio-neblazni

Dúfam, že povie Steven - NIE.

Reagovat
minoLFC

Capello je jebnutý?

Reagovat
vladis271

no ak ho fergie spracovával, tak Steevenka povolá. Na tréningu ho šmatlák Jones sprasí, a stred nám proti nim bude hrať Lucas, Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

1200. pro dlouhou a úspěšnou kariéru Maty v Chelsea

Reagovat
minoLFC

1201. haha

Reagovat
terry

Mimochodem, v listopadu se s vitasrpem chystáme na zápas Chelsea-Wolves. Je tu někdo, kdo by jel s náma?

Reagovat
miky10

Come on Chelsea! KTBFFH!

Reagovat
terry

Sorry, fantomasi, ale budeš si muset spravit náladu v NLD. Protože na Reebok to nedopadne dobře.

Reagovat
miky10

Ouch, takže porážky obou oblíbených týmů v jeden den?

Reagovat
miky10

Studge!

Reagovat
fantomas

Nic novýho pod sluncem.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej kvalitní sopcast na bolton - chelsea??

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
niflheim

Úplně nehlídaný

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle jejich bráněním jich tam dneska vidím tak 5 :)

Reagovat
smazaný uživatel

STUDGEEEE!!!!!!

To bude jízda dneska ještě :)

Reagovat
Error

Takže mé obavy byly zbytečné... Dáme jim 10

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez někam do madridskejch stok radši ;-)

Reagovat
Kenneth

Na co si hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz moc hezky vzadu!

Ngog zatim dobrý prase

Reagovat
Error

Není nad to, si trochu zapřehánět ... Brzký gól položí každého

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo až príliš ukľudní

Reagovat
miky10

Studge!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hergot taky do toho mohl dát Meireles víc síly

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo kopal ten roh ?

Reagovat
smazaný uživatel

Steinsson to trošku zadrbal..jinak za tu Sturridgeovu (ne)oslavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl Terrymu udělat Bridge kdysi dávno na tréninku a žádná aféra by nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mám pocit, že zase dneska hrajeme na 3 obránce a Bosingwa je vysunutej prakticky na křídle, ale proč ne proti slabším soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

Auuuu

Reagovat
niflheim

Komentátoři na Sky

Reagovat
smazaný uživatel

lovely girl isnt she?

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog

Reagovat
niflheim

Nedostal kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je parádny, dávam ho do fanty.

Reagovat
Kenneth

No tak to byla parádní akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard se rozjíždí jak si poseděl .

Reagovat
Error

Fantastic football

Reagovat
miky10

Lampaaaard!!

Reagovat
Kenneth

Škoda že proti týhle rádoby obraně nehraje Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako, že by spálil zase tak 5 tutovek?

Reagovat
sintha

Reagovat
Kenneth

On ti ještě zavře papuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Milerád si jí nechám zavřít, zatím mi na něj nevadí nadávat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Lamps je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle obranou dostane Bolton ještě víc než když sme tam přijeli my.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pravej strane si Sturridge robí čo sa mu zachce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Robinson je neuvěřitelně špatnej snad v každý činnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny a Juan opět dokazují, jak jsou pro Blues nepostradatelní. Lamps dneska taky super, akorát Drogbič zatím nedostává balony, snad se to změní. Zatím paráda

Reagovat
mithro

no toto bude pre Bolton dlhe popoludnie

Reagovat
miky10

Stuuudge!!

Reagovat
miky10

To je jízda

Reagovat
terry

Chudák Bogdan. Tenhle zápas pro něj bude noční můra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl jeho gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně, ta střela byla dost pomalá a k tyčce, kde byl

Reagovat
smazaný uživatel

A další.. Coyle by měl v lednu koupit golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase krásně

Reagovat
Error

Ta klička do středu mu neuvěřitelně sedí

Reagovat
smazaný uživatel

to bych mohl chytat aji já

Reagovat
Kenneth

Oni tu desítku nakonec dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu další

Reagovat
supervizor

Ten Bogdan je příšerný.

Reagovat
Side

Co tam ten bogdan proboha dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

To on si říká taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Ještě jeden takovej gól a oběsil bych se za tkaničky na břevně....

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON CFC nastupil Luiz a hned to vidno , najlepsi obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejově bych vystřídal gólmana

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

NE! Bolton-Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už je hodne špatný, , spomienky na Wigan za Carla

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa to kurva deje s Boltonom, ta obrana snad nema ani druholigove parametre a pritom stopery su kvalitni..

Reagovat
Kenneth

Bolton mu zachránil kariéru a on je dneska potopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Mata nějaká asist?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne, ale Studge má za 27 minut 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

Kopal ten roh ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je demolice

Reagovat
smazaný uživatel

LAAAAAAAAAAAMPS ♥

Reagovat
minoLFC

teda po tohtoročných debakloch Arsenalu a Boltonu je Fantomosové zahýbanie pochopiteľné

Reagovat
Arbiter

Kura, proč se na to koukám až od 30. minuty? Studgeeee

Reagovat
afc

Je nejaka sanca,ze Bolton da aspon gol,ci uz mam trhat dalsi tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná když si Čech skočí na pivko a Terry za tou hezkou ošetřovatelkou :)

Reagovat
afc

Bolton nemal ani sancu za polcas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale víceméně z chyb hráčů v modrém a takový ještě nijaký :)

Reagovat
afc

Tak spolieham sa na to,ze Chelsea moze druhy polcas uplne vypustit,alebo hrat na pol plynu,takze este ako tak zijem.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš přijde Romeu, Lukaku a třeba Malouda, tak můžeš spoléhat na chybu někoho z nich, ale pochybuju. Bolton je dopředu tak marnej, že Chelsea prakticky brání ve 3. Teď mi dokonce přijde, že Luiz hraje v záloze :)

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz hraje pravého beka místo Bosingwy, který hraje pravé křídlo společně se Sturridgem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, tak to vypadalo ze začátku, ale ke konci poločasu byl zase vzadějc José a Luiz hrál hodně ve předu ( ve středu).

Reagovat
Kenneth

Snad ne, Terrryho bodíky za čisté konto potřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

áá, už má chytá horúčka, kvôli takýmto zápasom, ako je NLD, milujem nedele. A ešte pre to, že môžem byť celý deň v pyžame.

Reagovat
Mihi

Komentátor na Digisporte o Boasovej záľube v motorkách

Reagovat
smazaný uživatel

jaká náhoda

Reagovat
terry

Není tomu moc co vytýkat. Akorát se vůbec nechytá Mata. Nevím teda, co mu naordinoval AVB, ale on je úplně ztracenej. Na křídle se absolutně nepohybuje a ve středu mu zase nepůjčí míč Lampard. Možná bych ho nechal na druhou půli odpočívat a poslal tam někoho jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych pořádně zahrát Romela L. Toho chci pořádně vidět a dneska by měl dostat šanci

Reagovat
terry

Ten snad jedině místo Droby.

Reagovat
smazaný uživatel

On umí i na křídle

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? Sledoval jsi ho aspoň trochu v Belgii?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku by si mohl zkusit křídlo po boku svého idola Drogby

Reagovat
vitasrp

V prvních minutách mu to ještě šlo, dal centr na gól, potom byl aktivní a měl prsty i v druhé brance, ale postupem času začal na svý poměry neobvykle kazit, začal mu uskakovat míč, kvůli čemu si na konci taky mohl přivodit zranění.. On se dneska dost točí i s Lampardem, kterýmu uvolňuje prostor pod hrotem a nabíhá si víc do hloubky hřiště, to v minulých zápasech nedělal..

Reagovat
terry

Jo, začátek nebyl špatnej, ale dneska mu to prostě nevychází. Jak si podotkl, na konci to ještě mohl skončit zraněním. Když už není o čem, po pár minutách bych tam poslal někoho jinýho.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

4 - Chelsea have scored four goals in the first 30 minutes of a match for the first time ever in the Premier League. Floodgates

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly jdou na golmana Boltonu Bogdana ,nebo jak se jmenuje Co to je NLD?

Reagovat
smazaný uživatel

North London derby

Reagovat
mike.84

zatím paráda... samozřejmě ten výkon cfc není buhvíjaký, spíš naopak bolton hraje tragedně. celkem dost kostrbatých situací vzadu, semtam mizerná nahravka a takove ty malé věci v komunikaci apod.. nicmoc hraje meireleš, ten se mi v te cheslea vubec nelibi. drogbič už je holt pomalej a na takove věci jako naražečka a prolomení offside trapu už prostě není. moc si přeju at do druhe pulky nastoupí lukaku nebo aspon od 50 mince. zaleží na prvních 10 minutach at jim nepučíme míč, trošku je ještě podeptame, třeba i golem a at tam jde. pokud se má lukaku učit, tenhle zapas je vysloveně exemplarní šancí jak muže nastřadat minutky a male zrnka zkušenosti. utok boltonu prakticky neexistuje (páč ngog) tak bych tam dal i romea... přesně ja píše terry, mata zatím celkem nicmoc, není vidět. nahravku dát umí, umí i dozadu, ale chtělo by to vytvořit nějake přečislení, uvest se zase golem, nahravkou nebo tak... hlavně po zapase zustat na zemi, prootže ten jejich golman nám fakt ušetřil 80% práce takže v hlavach mít pořadek že nejsme žadni bozi.. hlavně at tam nedava maloudu a anelku. nebude o co hrat a oni to stejně odchodí...

Reagovat
terry

Co bys prosim tě chtěl, vždyť ten výkon je dobrej.

Reagovat
mike.84

výkon je dobrej ale chyby tam jsou. jak sem řek. dva goly sme dostali prakticky zadarmo.. jsou tam v obranne fazi menší zadrhele občas, neříkam furt. vykon je dobrej, neříkam že není.. ale vždycky je co zlepšovat

Reagovat
vitasrp

Bolton je slabý, hrozně slabý.. Na druhou stranu se není co divit, ta série těžkých zápasů hned po startu sezóny by nesvědčila snad žádnýmu týmu a na Bolton to taky má silně negativní účinky.. Hráči maj sebevědomí na bodě mrazu, kvůli tomu taky někdy dělaj úplně nepochopitelný chyby, fakt nám to dost ulehčujou. Styl, jakým bránili Sturridge prvních 30 minut, byl opravdu směšný, Robinson ani Petrov se vůbec nečapali.. K tomu všemu i tragicky brání v obranných blocích, doteď jsem nepochopil, jak je možný, že Luiz měl vymetenou cestičku až k pokutovýmu území soupeře.. Místo dvou urovnaných bloků Bolton vytvořil jeden neorganizovaný chaos na hranici vlastní šestnáctky, to prostě nemůže dopadnout dobře..

Na druhou stranu je naše hra opravdu dobrá, konečně soupeře trestáme za chyby, na gól nepotřebujeme 10 šancí, v efektivitě je tedy vidět výrazné zlepšení. Danny je vynikající, jeho návrat do sestavy na nás zase působí jako živá voda, protože jeho rychlost a dynamiku na tom křídle zkrátka nutně potřebujem, bez něj naše hra vypadá opravdu jinak..

Po těch pár zápasech na lavičce se zlepšil taky Lampard, v mezihře se vyvaroval kiksů, a přestože nevytvořil bůhvíjaké množství šancí, ty jeho náběhy do vápna a následné zakončení jsou smrtící.. Frank ty góly nepřestane dávat snad nikdy.. A výbornej je samozřejmě taky Luiz, který výborně vyváží míče a v rozehrávce je taky v podstatě bezchybný.. Jen tak dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Drogba běhá pomalu jako by za sebou tahal vozík

Reagovat
smazaný uživatel

Danny, Lamps, David a i Ramirez hrají podle mě hodně dobře. Hlavně na Ramirezovi je vidět, jak se vyhrál

Reagovat
terry

Hehe, standardka. Jak přes kopírák s tou z OT.

Reagovat
afc

Tak Bolton splnil po 8 rokoch povinnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to je začátek

Reagovat
Error

Terry na zemi, Boyata mezi Studgem a Bossem ... to ani nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
vodka

Taarabt se vrací do reprezentace

Adel Taarabt se po čtyřech měsících vrací do marocké reprezentace a bude k dispozici pro kvalifikační duel o postup na africký šampionát proti Tanzanii. Záložník QPR národním tým původně opustil v červnu, kdy se pro duel s Alžírskem nespokojil jenom s místem na lavičce a opustil reprezentaci.

on by se fakt hodil spíš do cirkusu... driblovat umí parádně a chová se jak šašek...

Reagovat
vitasrp

To bránění standardek je prostě otřesný.. Jestli mě něco pod Boasem neuvěřitelně sere, pak je to určitě tohle.. Scolari hadr.. Když jsme pod Carlem loni standardky po delší době konečně nějak slušně pořešili a neinkasovali jsme z nich, přijde kompletní změna bránění a je z toho zas tohle.. 3 góly ve 3 zápasech..

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak teď aby dal Bazinga góla...

Reagovat
Arbiter

chjo, to je bránění

Reagovat
Liquid

takhlec tragicky jak hraje Bolton jsem viděl letos jen Arsenal na Old Trafford, Coyle je dobrý trenér, ale čeho je moc, toho je příliš, to poslední místo jim patří po právu

Reagovat
Arbiter

Bos=>Ivanović, jupííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

AVB.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Arbiter

Proč nesměl Braňo rozehrát aut?

Reagovat
Error

A Luiz na kraj

Reagovat
Arbiter

ee, budou se tam točit

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase bída..

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/cLQL3dQjqmw

Tak prej za nás nastoupí nová posila dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Coyle je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi rozumné střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou akci by nevymyslela ani Barcelona

Reagovat
vitasrp

Super Frankie Lampard..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Bogdan je fakt panák

Reagovat
Arbiter

HATTRICK Lamps Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Čepice dolů... Frank

Reagovat
smazaný uživatel

Laaaaaaaaaaaaaaamps

Reagovat
terry

Palec nahoru pro AVB, že tím posazením znovu probudil Lamparda.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Luiz? Sekl se mi přenos.

Reagovat
Arbiter

Ivanović a jeho centry

Reagovat
Arbiter

Srat na Bose, Braňo je bůh

Reagovat
iamek

Mam PL rad. Duvod ? Ze i slabsi tymy umi davat goly. Napr. CHelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád demokracii. Důvod? Že i takovej blb může psát do diskuzích..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Tohle mě nedělěj, málem sem puknul smíchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vystřídá Drogbu a dá tam Romela...Drogba je špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers!

Reagovat
smazaný uživatel

že by sa z Andrewa konečne stával gólový útočník?

Reagovat
mike.84

na co Anelka, proč... anelku nepotřebujeme nor aby se zlepšoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervino, Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Substitutes: Fabianski, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh ani na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Theo, Gervais, ja som to vedel. na Coquelina sa teším.

Reagovat
Counter

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá volba. Já celej den trnul představou, že se Emman nechá vyloučit po dvaceti minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak, len dúfam, že nebude vysratý ako minulé roky Eastmond. Keď doteraz hral, hral výborne, ale toto je trošku iný zápas.

Reagovat
terry

[kok]

Reagovat
smazaný uživatel

Cock zničí Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

psal jsi Wengerovi maila?

Reagovat
Counter

nemusím, Wenger je dost chytrý na to, aby prozřel.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No jo, na Oxe nezbylo místo, ale to se dalo čekat :-)

Reagovat
fantomas

Jo? I na úkor Parka?

Reagovat
Counter

Ne, namísto Parka by Alex na lavičce nemohl být, on není jeho přímý konkurent.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham: Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe.

Reagovat
REPLIKATOR

záloha musí Arsenal jasně přehrát

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nasranej....proč tam dá mínusovýho Anelku, když má vystřídat ještě mínusověhšího Drogbu a dát tam Romela

Reagovat
terry

Tohle byl gól.

Reagovat
mike.84

terry: o tomhle třeba mluvím ...

Reagovat
smazaný uživatel

VIDEO!

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl gól.

Reagovat
Arbiter

Braňooooooooo I když gól

Reagovat
REPLIKATOR

Video Klíčový okamžik zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně hráče jako Petrov bych do týmu nikdy nechtěl. Lemra líná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbalista genialni

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Ale tolik jako on toho nezadrbe ani Shola

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky ani na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál po zranění celej zápas ve středu, tak asi proto.

Reagovat
REPLIKATOR

takže zase zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě ho wenger šetří, aby se zas nezranil.

Reagovat
Kenneth

Lukaku měl zůstat rok v Belgii. Snad ho baví to leštění.

Reagovat
Arbiter

On to sám chtěl... Minimálně ten půlrok...

Reagovat
Kenneth

Však jo, zabíjí tím jen sám sebe.

Reagovat
vitasrp

Vůbec si nemyslím, že by se tím zabíjel, proboha..

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker dnes dostane červenou. Jasný jak facka

Reagovat
mike.84

snad jo

Reagovat
mike.84

a gervinho, at je sranda

Reagovat
Counter

Nedostane ani žlutou :-)

Reagovat
mike.84

drogba drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham ma v PL konecne soupere z Londyna, ktereho dokaze porazit

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenalem ještě nehráli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš mať dosť veľký komplex, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho? Teď jsem to myslel naprosto vážně, tak proč taková reakce?

Reagovat
smazaný uživatel

od fanouška Chelsea bych čekal, že bude víc nesnášet Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak na stejno se Slepičkama. Proto bych byl rád za plichtu po příšerným výkonu a asi tak milion vykartovanejch hráčů na každý straně

Reagovat
Liquid

proč, Arsenal je naším rivalem, Tottenham naším přímým soupeřem byl málokdy v posledních letech

Reagovat
smazaný uživatel

len Chelsea berie Arsenal ako svojho rivala, naopak to neplatí.

Reagovat
C0br

Chelsea nikdo nebre jako rivala.

Reagovat
Liquid

no tady na EF moc né hele, ikdyž Tottenham je přirozeně největší rival, neboť je to soused z ulice

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham have won none of their last nine Premier League London derbies (D3 L6).

Fulham have only won 19% of their Premier League London derbies, the lowest proportion by any of the capital clubs.

Reagovat
kiwwi

vcera som cital dobru statistiku pred zapasom, tusim to bolo na Villareal, ze uz 11 rokov nevyhral v 7. kole

nakoniec som to ale nepodal, pozeram na vysledok 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je musi hodne svazovat

Reagovat
vodka

1400. pro Fergusona

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť pre Coquelina.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Azza

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pulis je nějak ujetej na hráče, jejichž příjmení záčíná na W? 6 jich tam má

Reagovat
fantomas

Ještěže mám tu Fifu a neviděl sem to...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

jj, letosni fifa se dostpovedla.. proevo se asi moze jit zakopat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reasons why FIFA 12 is Unrealistic:

1. Eithad Stadium is full.

2. You can finish in the top 4 with Arsenal.

3. You can stay Chelsea manager for more than 2 years.

5. You can score from over head kicks from Heskey.

6. You can finish top scorer using Fernando Torres.

7. You can score a penalty by John Terry.

8. You can win any damn trophy with Arsenal or Liverpool.

9. You can score from back heels with Ballotelli.

Reagovat
fantomas

Jen 1.,3. a 9. stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ctyrka byla zrejme neco v tom smyslu, ze De Gea chyti letici centr

Reagovat
smazaný uživatel

určite.

Reagovat
terry

A já si říkal, že tam chybí něco o MU.

Reagovat
fantomas

Jojo, to schválně vynechal.

Reagovat
kiwwi

haha to som si ani nevsimol ze to tam chyba

Reagovat
fantomas

Blah blah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

To mu patří De Genovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA je letos téměř dokonalá. PES stojí za houby. Kromě hratelnosti mě překvapily i reálnější cenu hráčů. Už nekoupím Neymara za 7 mega

Reagovat
fantomas

No jo, ale zase mi i do Champu šel Debuchy.

Reagovat
kiwwi

ja som ho kupil za 4

Reagovat
Kenneth

Reálnější ceny hráčů? Neymar 50, Gotze 45.

Reagovat
fantomas

No nic, uvařit kafe do arsenalskýho hrníčku a začít meditace. To bude velký! C'MON YOU GUNNERS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale mám strach - ta záloha by mohla hořet

Reagovat
Arbiter

ježíš, SuperFrankie, cos to prohrál za sázku? http://www.youtube.com/watch?v=gRgPq3OZY2Y

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Johnson

Reagovat
herbage

Sestava se mi nelíbí, málo kreativní. Místo Walcotta bych dal Aršavina či Rosického, ale co už. Come on, gunners

Reagovat
smazaný uživatel

ja som spokojný, Gervinho toho vytvorí viac, než by dokázal Arshavin zadrbať a ak má Theo dnes svoj deň, tak môže rozhodnúť.

Reagovat
fantomas

"Gervinho toho vytvorí viac, než by dokázal Arshavin zadrbať" - tak to je spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

verím, že sa poučil a bude platiť a viac ako 5 kľučiek robiť nebude, to by toho potom zadrbal menej.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream na arsenal?

Reagovat
Pinturicchio

SopCast na AFC, prosím, by byl?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
oddy

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

106723

Reagovat
Pinturicchio

Díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Par cisel pred NLD:

Tottenham have kept just one clean sheet in their last 31 matches in all competitions against the Gunners.

Emmanuel Adebayor scored eight goals in nine games in all competitions for Arsenal against Spurs.

There were 16 goals scored in the three meetings between Arsenal and Tottenham last season and four penalties netted.

Robin van Persie has scored four goals in his last four Premier League starts against Spurs.

Spurs have lost none of their last 15 home London derbies in the Premier League (W9 D6 L0) since defeat against Arsenal in September 2007.

Arsenal and Tottenham have drawn 17 times in the Premier League, the most ties of any fixture in the history of the competition.

Arsenal have earned the most red cards this season (3) while Spurs have seen the joint-most opponents dismissed (3).

Reagovat
LAM

Co je zase s Rosickym že není vůbec v sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Its so funny to see Adebayor in Spurs shirt...

Reagovat
fantomas

A Song už hoří. Jako bych to neřikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Song si chcel len pridat asistenciu.

Reagovat
Arbiter

ta obrana Arsenalu je k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsia v PL.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni ani blbej fór :)

Reagovat
Rssa

Adebayor je jak nafetovaný, dávají někde kurs, že dá branku? Protože to je skoro jisté...

Reagovat
Counter

Co bychom si bez našeho průměráka počali

Reagovat
fantomas

Žlutá?!

Reagovat
SunFells

A on se tu někdo bál, že by Frimponga hned vyloučili

Reagovat
fantomas

Oo, pěkně Theo.

Reagovat
tomasinho

Ten Ramsey drží míč zbytečně dlouho, to je šílené, Song taky špatný. Coquelina vidím poprvé, tak jako jsem viděl Frimponga jen proti LFC, ale Coquelin mi přijde daleko vyzrálejší.

Reagovat
tomasinho

Neměla být reakce sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Aarone ty jsi lempl!

Reagovat
Counter

Tak akorát nevím, jestli je horší Song nebo Ramsey. Coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zacinam kiwwimu zavidet Antona

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey to prodal? To už je snad potřetí co odevzdal míč takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný tragig - ten Yossi by snad zahrál líp

Reagovat
Pinturicchio

Nepřibral Bale svalovou hmotu? Hlavně teda nohy.

Reagovat
herbage

Ramsey je dnes na pěst, tenhle post je pro nás momentálně nejpalčivější. Další špatná je Gervinho. Řikám to furt, měl by hrát buď on, nebo Theo, ne oba najednou. Pak hře chybí myšlenka. Hazard/Götze v zimě či létě, vrátí se Wilshere a bude to dobré

Reagovat
tomasinho

Hazard půjde na Anfield, s tím se rozluč

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam dělal?

Reagovat
tomasinho

A co by dělal v Arsenalu?

Reagovat
SunFells

Máš tam čárku místo otazníku.

Reagovat
tomasinho

Kdepak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fantomas

Jak nejpalčivější. Proti Swansea se v druhym poločase zvednul o 150 procent. Zas tu nedělej unáhlený závěry.

Reagovat
herbage

Dneska by se musel zvednout o 300%, aby si zasloužil vůbec známku 5

Reagovat
tomasinho

Coquelina vidím poprvé, tak jako jsem viděl Frimponga jen proti LFC, ale Coquelin mi přijde daleko vyzrálejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq zatím překvapuje

Reagovat
Counter

To bude tím, že je vyzrálejší :-) Frimpong nemá za sebou ani jednu hostovačku, Coquelin naopak spoustu zkušeností z Ligue 1. Ale velký potenciál mají oba.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pinturicchio

Frim-pin-pong je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra nuda zatial...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ou, škoda, už to chce gól, Gervinho mohl prozatimní své nic korunovat gólem.

Reagovat
fantomas

PANEBOŽE!

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že ten hňup Neville spolukomentuje dobře. Měl se na fotbal vysrat tak o 10 let dřív a komentovat.

Reagovat
tomasinho

Čteš i jeho sloupky? Dnešní jsem překládal, tam se ale mírně zastával Teveze, předtím psal výborně o Carling Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

To o CC jsem četl no.

Reagovat
Rssa

Gervinhooo?

Reagovat
Counter

Aaaaaaaaa Robine, je mi tě líto.

Reagovat
SunFells

Ty vole, takové díry. Takový Song si ani neuvědomuje, že nastoupil na stoperu a vybíhá si tam po hráčích jako by nic. Gervais

Reagovat
vladis271

Parker mi tou eleganciou šialene pripomína Alonsa.

A ešte jedno meno, Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto chcel Parkera ako náhradu za Alonsa? Kto?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A ja.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

miňo?

Reagovat
smazaný uživatel

Parker by bol vtedy najlepšia možná posila, to ale neznalec ako ty nevie...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

No, smajlík, ale žiadny argument.

Reagovat
Arbiter

Mertesacker je posila jak hrom...

Reagovat
Side

Co tam KURVA v té obraně předvádí? Tohle není možný, být takhle tragickej v obraně už několik sezón po sobě. Takhle to dál prostě nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Persie jelepší jak zbytek jeho spoluhráčů dohromady Snad v tom Arsenalu vydrží. Však ono bude zase líp.

Reagovat
Amos

V létě , když budem mimo LM , tak odejde , takže asi odejde.

Reagovat
Arbiter

kdo říkal, že dneska nedostane ani žlutou?

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Heh, lexess se přiblížil své prognóze

Reagovat
smazaný uživatel

Čestně přiznám, že jsem čekal přímou červenou, takže tohle je malý zklamání

Reagovat
Arbiter

třeba ještě dostane

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že si Joey ten plat u QPR pěkně užívá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

kua ten Ramsey je na střídání už teď!

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, Theo

Reagovat
fantomas

Theovi to dneska lítá docela dobře. To tam padne!

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
Side

Střílej ale omg

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey to snad nie..

Reagovat
herbage

Co ten Ramsey dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey moc hraje FIFU a málo mu to pak jde v reálu

Reagovat
Side

Typický, s tímhle běžte do hajzlu

Reagovat
Amos

Omfg co to je kurva za sestavu? Co tam dělá Ramsey? Proč na lávce je lama Jenkinson a neni tam Rosa ani AOX ani Chamakh? Proč hraje základ Walcott a ne Aršavin? No a navíc jsme dostali gol, super, raději ani nechci vědět, jak jsme hráli předešlejch 40 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicka zlatanina predoslych 40 minut...Len pozeram jak sa Arsenal tyzden po tyzdni transformuje na priemerny klub...

Reagovat
Amos

Bohužel, my TOP klub už pár let nejsme..

Reagovat
tomasinho

Přesně tohle jsem chtěl, gól do poločasu a ještě nějaké ty bodíky do FPL, teď se to snad rozjede, v polčoas Ramsey dolů a vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho ve fantě, Adee.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, spolu s Modričem. Doufám že se trefíjou oba.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

do řiti ruka jak pras e!!!

Reagovat
Counter

Ruka Z Tottenhamu teď spadne tlak a rázem se povezeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Bale z kroku dobrá rána no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bale to tam větrá, sice to ne vždy vyjde, ale prostě to je jeho práce, kterou plní dnes skvěle.

Reagovat
fantomas

Taky je úplně otevřená naše pravá strana, něco za něco. Máte jediný štěstí, že dneska Sagna ani jednou kvalitně neodcentroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné je to ale na druhé straně, Walker během prvních 15 minut udělal jen to, že si předkopl balon a běžel, což Gibbs absolutně nezvládal bránit.

Reagovat
fantomas

No pořád tam teda neni taková džuzna jako u vás nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme v druhý půli, jak to bude vypadat. Ale Sagna si na to dá pozor a celkově se zvednete, naopak se bojim Vaartova vyloučení a nastoupení Pava.

Reagovat
niflheim

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Mertersacker to je kupa roka...bravo Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

ve FIFĚ není tak tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Fifu nehram...PES forever..:)

Reagovat
SunFells

Letos ne

Reagovat
smazaný uživatel

a minulý rok taky ne

Reagovat
SunFells

To teda jo

Reagovat
smazaný uživatel

PES je proti F12 jako Avatar proti Smrt čeká všude

Reagovat
smazaný uživatel

Když porovnám, jak PES v dřívějších letech strkalo FIFU do kapsy, tak letos jako naprosto opačně, hratelnost FIFY je někde jinde než dřív, je to těžší a pak to taky víc baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani ten Arteta není žádné terno. Jsem čekal, že bude daleko platnější, přitom už by místo něj snad zahrál líp Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadna nasa kupa neni nic moc.Nakoniec to bude Ox, ktory sa najviac vyplatil..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkny no, ruka - nic...oslava gólu - žlutá nic...Bravo Dean...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ - Vaart měl dostat 2. žlutou a teď už tam mohl honit šaška ve sprše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi vypadl při gólu net, takže jsme viděl až pak opakovačku a při oslavě jsem neviděl nic, za co měl dostat žlutou, a za tu ruku bys mu ji snad nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

byl mezi fanoušky a to je za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč žlutou za oslavu? A ani jako ruka mě to nepřišlo.

Reagovat
Counter

Částečně naskočil do fans, což se nesmí stejně jako stáhnout dres.

Reagovat
niflheim

Nohama byl pořád v hřišti

Reagovat
Counter

Taková jsou pravidla?

Reagovat
niflheim

Pravidla neřeším...jak říkali ve studiu - je to velký zápas a hráči jsou taky jenom lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale však i komentátoři tam kecali, že za toto je žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney by za tohle dostal stopku na tři zápasy, ale reálně nevidím důvod proč by za to měl dostat žlutou. Vždyť se nic nestalo.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Ruka ani náhodou.

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Kdyby ji pískl, mohl by si podat ruku s Atkinsonem.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

byla nepostřehnutelná, spíš rameno...

Reagovat
Counter

Jo, byla špatně postřehnutelná a nedivím se, že ji Dean neodpískal, ale z opakovačky hraní rukou prostě vidím.

Reagovat
tomasinho

Co se divíš, vždyť to žádná ruka nebyla.

Reagovat
Counter

Nesouhlasím.

Reagovat
fantomas

Byl to zcela jasně biceps.

Reagovat
tomasinho

Budu se muset ještě podívat, já to teda takhle neviděl.

Reagovat
niflheim

Ruka bych nepísknul.

Reagovat
fantomas

Dneska už nemám chuť Ramseyho bránit. Vzadu jednou nezvládl zastoupit Songa a byla z toho megašance na přední tyči - ještě měl tu drzost se divit a rozhlížet, kdo tam jako měl bejt místo něj. Dopředu už ani ty záblesky nemá. Nevěřim, že se zázračně zvedne jako proti slabýmu Boltonu, tohle je jiná káva. Jinak všechny nebezpečný akce Spurs pramenily jen a pouze z našich nedůsledností - chyby v rozehrávce Songa a Ramseyho...

Střed každopádně absolutně nefunguje, nijak jinak si nelze "vysnit" tu nejmíň kreativní podobu jako právě takhle. A nedělá to jen Ramsey. Na odstřel je potom i Gervinho, kterej se akorát potá u postranní čáry, kde si s nim Walker soustavně utírá zadek, nebo zase střemhlav běží do středu. A výjimečně se mi nelíbí ani Sagna, hlavně v ofenzívě je dost špatnej. Tolik prostoru, kolik se tam s nezodpovědností Balea otvírá - je trestuhodný, že se ho povedlo využít tak akorát k nespočtu tragických a naivních centrů...

Reagovat
fantomas

* potá - motá

Reagovat
Amos

Fakt jdeme totalne do kytek.

Reagovat
herbage

Gervinho taky špatný, ale tohle bych hodil na Wengera. Zkrátka bychom měli hrát 4-4-2 s dvojkou Robin - Theo/Gervinho na hrotu, což by bylo mnohem nebezpečnější. Bohužel, nemáme do toho systému hráče do zálohy

Reagovat
Counter

Tak snad Ramsey zvedne svůj výkon jako posledně, protože v tuhle chvíli hraje hůř jak Denílson. Zbytek týmu taky slabota, až na Robina a Szcz.

Reagovat
Counter

Jo, vlastně Coq je suprový, takhle debutovat v NLD stojí za pochvalu.

Reagovat
herbage

hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Debutant?

Reagovat
Counter

v NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak

Reagovat
fantomas

Mě překvapil i Gibbsy.

Reagovat
herbage

Tak začnu pozitivy. Hodně se mi líbí kraje obrany. Wojta jako vždy výborný výkon, Coquelin rovněž parádně. Svůj standard si odehrají Robin, Arteta, Theo a i Gervinho, který se po nejistém začátku herně zvednul. Ale totálně tragický je Ramsey, špatně hraje i Song, který na stopera zkrátka nepatří a v závěru podělal co mohl i Mertesakcer, proti jehož koupi jsem vehementně brojil. Celkově jsme první v půli mohli s přehledem zvládnout, nebýt tragické stoperské dvojky a Ramseyho, který práci celého týmu vyloženě sabotuje. Jako mám ho rád, má to nejtěžší z celého týmu, ale proto jsem tak nechtěl odchod Cesca, protože s ním naše hra stojí a padá. Aaron ještě není připraven a jestli bude v takových výkonech pokračovat, definitivně mu to zlomí vaz. Vždyť skoro vše pokazil, 2x založil nebezpečný break soupeře a dopředu je nulový. Je mi toho chlapce líto, ale na základ v součanosti proti silnějším týmům zkrátka nemá. Chce to posílit zálohu, jinak si neodvezeme ani bod. Gervinho s Walcottem se tlučou a ve výsledku je z toho hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak podle očekávání, škoda šance Gervaise, ale Spurs taky měli své šance, ono se není čemu divit při bránění Mertesackera. Song to zvládá jakš takš, ale při jeho rozehrávce dost trnu.... Ramsey hodně špatný, už toho dneska zadrbal docela dost. Nevěřím, že by se to dalo otočit, možná remíza, ale nevěřím fakt ani trochu....špatná sezona může směle dál pokračovat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Být Persiem, tak se na tom hřišti rozbrečim.

Tottenham hraje úplně v pohodě, brání a čeká na chyby v rozehrávce, pak mu stačí v útoku jednou-dvakrát přihrát a už obraně teče do bot. Úplně na hovno výkon, úplně nahovno zápas. Snad je Wenger podruhý v životě v kabině pořádně seřve a prostřídá, protože takhle to zas nejde.

Reagovat
tomasinho

Teď se dívám, že se na lavičce není Rosa. Tak kdo místo Ramseyho? Yossi?

Reagovat
mr.Silver

Walcott hraje celkem dobře:)

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče našeho výkonu v prvním poločase, tak se mi to nelíbilo, Arsenal měl místy více ze hry, držel balón, to my prostě nedokázali. Strašně rychle a zbytečně se ho zbavujeme.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdár.

Reagovat
-Kopy-

zdravíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude hooooodně rád za EL letos a to bych se ještě spíš poohlížel po fair play pravidle...

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe s tolika kartama, jak chceš jít přes fair play?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral som tohto rocny ani PES ani Fifu, neviem posudit..

Reagovat
smazaný uživatel

zly prispevok.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si zabil.. :)Fair play..

Reagovat
tomasinho

Tak snad se to rozjede podle mého přání a skončí to minimálně 2:2, když už ne 3:3. Yossi a Park na plac a hned to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak dívám na to WHL, tak by možná stálo za to skoupit pozemky okolo a postupně po jedné postavit nové tribuny. Zas takový problém by to být nemusel. Je tam nějaké hřiště, sklady, baráčky ve kterých bydlet asi není nic extra když se kolem nich co dva týdny prdelí 35 000 lidí. Tottenham by mohl postavit něco podobného co staví Wolverhampton a vůbec by nemusel WHL opouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však se taky nikam Tottenham stěhovat nebude. Dr. Levy to vymyslel parádně s tím pokusem o získání olympijskýho stadionu. Tím vytvořil tlak na starostu městský části Haringey, aby podpořil Northumberland Development Project, aby se Spurs nikam nestěhovali. Je jen otázkou času, kdy dojde k jeho realizaci. Více viz. zde http://www.spurs.cz/www/index.php?option=com_content&view=article&id=103:new-whl&catid=50:historie&Itemid=67

Reagovat
smazaný uživatel

fuck yeeeeeeeeeee

Reagovat
tomasinho

Paráda, přesně tohle jsem chtěl, teď se to rozjede. Ale že zrovna Ramsey, to je ironie

Reagovat
fantomas

Ani ne, proti Boltonu to bylo přesně takhle. Hroznej první poločas a po přestávce hned mohl mít dvě asistence...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nejhorší hráč na hřišti dá gol

Reagovat
fantomas

AAAAAAAAAROOOON!

Reagovat
Amos

Joooooooooooooooooo snad se diky tomu golu zvedne jak naše hra,tak Ramsey

Reagovat
niflheim

Ramsey

Reagovat
Arbiter

From zero to hero?

Reagovat
Rssa

Zrovna ten největší tragéd dá branku a nacentruje mu z levého křídla stoper Song

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trand

Ramseeeeeeeeeeeeeey!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim ze aj obrana Spurs vie zaspat... Mala naplast na Ramseyho utrpenie..

Reagovat
Counter

dva nejkritizovanější hráči zařídili gól. Ale bránění Tottenhamu na pěst, Vaart i další se na to úplně vybodli.

Reagovat
fantomas

Song si mohl vybírat no, už když se prakticky dostal za obranu, sem si byl téměř jistej, že z toho bude gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Fabregas.

Reagovat
SunFells

Song?

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron sa naňho najviac podobá, aj keď momentálne neni vo svojej koži.

Reagovat
SunFells

No to bych neřekl.

Reagovat
SunFells

Kurnik proč mu to tam nebrnkne na střelu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase pr.el....Song a Ramsey nejvíc tragičtí v 1. půli a ted

Reagovat
smazaný uživatel

asi im pustili cez prestavku kratky zostrih prveho polcasu... :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je zámek, come ooon!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Adeee.

Reagovat
tomasinho

Bože Ade

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co si Wojta dává do pití ?

Reagovat
Counter

Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

wojtaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

No Song si snad dělá prdel... ale Szcz!

Reagovat
niflheim

Sczczczczny

Reagovat
SunFells

Snad i ten De Gea někdy doroste do takové průměrnosti

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to vytěsnit předpažim, nebo co to bylo Givenlike

Reagovat
fantomas

Bych nakonec v tom středu střídal spíš Artetu, si nemůžu pomoct.

Reagovat
niflheim

Ramsey modla?

Reagovat
tomasinho

A koho na plac, Yossiho?

Reagovat
fantomas

Parka.

Reagovat
tomasinho

Vždyť ještě nehrál ne? Zahraje tak staženě? Jako AM?

Reagovat
fantomas

Jako AM zahraje. Spíš by byl asi lepší místo Gervinha...ale Yossiho tam nechci. Možná i Frimpong. Za takovou dobu se snad vykartovat nestihne.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta by k sobe potreboval Tiotého nebo někoho podobnýho, aby vynikl.. nebo aspoň toho Wilshera

Reagovat
supervizor

Aspon?

Reagovat
smazaný uživatel

blablabla, chytej me za slovicka

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim,mne ten Arteta pride ako vystraseny mladik z akademie,co dostal sancu vo velkom zapase..Tie prihravky dneska ma strasne.Kreacia 0 points...

Reagovat
cejen13

Spurs mají letos úžasnou zálohu

Reagovat
supervizor

Harry chce bránit 1:1? ale asi spíš reakce na ten tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gary Neville má velmi zvláštní akcent....Ta výslovnost U místo A je dost nakažlivá

Reagovat
smazaný uživatel

Mancunian.

Reagovat
fantomas

Do píči.

Reagovat
fantomas

Aau.

Reagovat
Counter

Sagna to je zlé, hodně zlé.

Reagovat
Minister

Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson

Reagovat
supervizor

Bože Jenkinson jen to ne.

Reagovat
Arbiter

Sagna out...To je ten nejméně zraněný hráč Arsealu

Reagovat
Minister

Reagovat
fantomas

Blbečku.

Reagovat
Mada

demente

Reagovat
Azza

čuráku

Reagovat
smazaný uživatel

Mu hned nenadavejte, nesmeje se zraneni, ale tomu, ze se o tom zrovna dnes mluvilo.

Reagovat
kiwwi

jemu nezaskodi

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou tady by ho meli zrovna chvalit, protoze konecne napsal neco, co se tykalo fotbalu

Reagovat
tomasinho

Tak to je Arsenal pěkně v háji, z Jenkisona si udělá Bale trhací kalendář.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson...

Reagovat
Amos

Do psí prdele.... Sagna Já věděl,že ten Eboue bude chybět!!!! Jenkinson bude hrozná volba v příštích zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna volba je pustit si film zubata vagina...tot je super hrozna volba..

Reagovat
fantomas

Arbitr a Yido from the WHL to přivolali, sráčové...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nepřivolával.

Reagovat
fantomas

Přivolal si Jenkinsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne za účelem zranění Sagny. Jenkinson od příchodu na plac dostává své pověsti.

Reagovat
Arbiter

já také ne

Reagovat
fantomas

Ježiši, jistěže ste nenapsali, že se zraní. Nepřímo ste to přivolali - ty svym dotazem na nejzdravějšího hráče.

Reagovat
Arbiter

no tahle souvislost mě ani v nejmenším nenapadla

Reagovat
fantomas

Hlavně žes to teda hned nezapomněl zmínit...

Reagovat
tomasinho

Yossi!

Reagovat
supervizor

Wenger to tím střídáním dobře zabil.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kyleeeeeeeeeeeee

Reagovat
niflheim

Škoda...s takovou tam ten Jenkinson nebude tolik hořet.

Reagovat
tomasinho

Ty vole!

Reagovat
smazaný uživatel

kua Wojto!!!

Reagovat
fantomas

Hm, nemám slov..

Reagovat
niflheim

Krásný

Reagovat
Arbiter

To je rána kurde

Reagovat
smazaný uživatel

woow to byla bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela, a Modrič snad asistenca

Reagovat
smazaný uživatel

co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jsme totálně rozložení....zase

Reagovat
Rssa

Hm, Szcz to poDeGeyil

Reagovat
Counter

To nebylo zas tak jednoduché chytit jako střely Džeka nebo Longa.

Reagovat
Kaze

a když už tady máme toto téma, tak v PES se tomu říká knuckleshot. Kurevsky těžké namačkat a načasovat, ale ty výsledky jsou perfektní většinou.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Nebylo, ale nechytatelné to taky zdaleka nebylo...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kaze

U takových střel vždycky pochybuju o mém fyzikálním vzdělání člověk u takových střel čeká, že to poletí obloukem a ono to začne měnit trajektorii až někde po polovině. Těžká střela pro Szczczesnyho, ale chytat se dala.

Reagovat
niflheim

Taky prý budou v dalším zápase na OT balóny s koblihovým vzorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ani to by mu nepomohlo k rozchytání

Reagovat
Error

Teď při pohledu na Capella mě napadlo, kdo bude trénovat Brity na OH?

Reagovat
Kaze

Nevzal si to Fergie?

Reagovat
tomasinho

Ne

Reagovat
niflheim

Pearce?

Reagovat
Error
Reagovat
kiwwi

co to, co to, Szczczcz ma problemy so strelami z dialky?

Reagovat
Counter

ani se nesnaž

Reagovat
Kaze

Zrovna podobnou (ale ne stejnou střelu) pustil De Gea Džekovi

Reagovat
fantomas

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

máš radost, že má v tomhle ten váš průměrák konkurenci?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
tomasinho

Vyrovnat!

Reagovat
fantomas

A je zpátky.

Reagovat
Amos

Robine odejdi, odejdi dokud ještě máš věk na to něco vyhrát, tady se akorát zahrabeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin tvoju prosbu vypocul a dalsie leto je na odchode...S Arsenalom to ide k hajzlu..Uz prestavam dufat aj v ligu majstrov..

Reagovat
Counter

Je to dost pravděpodobné. Ledaže by se Wenger v lednu rozšoupnul :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa rozsoupnul toto leto.Pozri co tam beha po travniku.. Je to tragedia kamo...Uz lepsi hraci ani nechcu ist do Arsenalu,to je ten problem..

Reagovat
Amos

Vživotě se nerozšoupne. To nehrozí prostě. Robin určitě čeká,jestli budem alespon v tý LM , jestli ne , jde do řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono aj dostat sa do ligy majstrov,znamena len zucastnit sa..S kadrom a hrou co momentalne mame je pomyslenie na niejaky uspech Sci-fi tazkeho kalibru..

Reagovat
Counter

To abychom už Citizens rovnou začali fandit, když budou ex-hráči AFC tvořit půlku jejich sestavy

Reagovat
Amos

Pro Robina vidim spíš Španělsko nebo Itálii..

Reagovat
smazaný uživatel

Mame so City city...

Reagovat
smazaný uživatel

160 mega v bance, tak jsem zvědavý jak se vedení předvede....

Reagovat
smazaný uživatel

160 mega?Si si isty?

Reagovat
Counter

Jo, ale nedá se říct, že všechny tyhle peníze jsou použitelné na přestupy... Pusť si rozhovor s Gazidisem na of. stránkách, tam to vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj viděl jsem to, ale něco by se snad použít dalo.....

Reagovat
Amos

Jak řikam, i kdyby tam byla miliarda, hráčů máme dost sice ne TOP ale máme , Wenger nebude nakupovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nech sa uz do pice zobudi... Pred par rokmi sme bojovali pravidelne o prve miesto.Teraz to bude dufam aspon boj o prvu stvorku...O dva roky budeme bojovavat o prvu polovicu tabulky..a neskor o zotrvanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey zabal to

Reagovat
niflheim

Škoda, že to nezahrál pod sebe.

Reagovat
fantomas

Odchází MOTM z mýho pohledu.

Reagovat
Counter

pro mě MOTM Walker. Dozadu všechno zvládl, podporoval útok a dal hezký vítězný gól.

Reagovat
fantomas

V těsnym závěsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Parker?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
niflheim

Coquelin hraje dobře dneska.

Reagovat
tomasinho

Come on Gunner, vyrovnat!

Reagovat
tomasinho

Kurva drát, nejhorší možný výsledek, škoda

Reagovat
Counter

Slabý zápas, Spurs o chlup lepší. Letošní sezona bude hodně nepříjemná.

Reagovat
smazaný uživatel

Iba bude?

Reagovat
Counter

Že bude špatný začátek se čekat dalo, ale to mělo být následováno zlepšením. Jenže nic tomu nenasvědčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarat moj absolutne nic..Boli male chvilky dneska ,ked sme ich zovreli..akoze stare dobre casy..Ale tie su davno prec...Este ,ze nas majitel a AW ubezpecuje o jeho zotrvani..

Reagovat
niflheim

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tyvole, to byla nechutná křeč v našem podání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak úvod do druhé půlky smrtící, Tottenham jsme k ničemu nepustili a mohl jsem být konečně na naše hráče hrdý. Ale co pak následovalo, to nemá obdoby. Něco v týmu je špatně. To že nemají hráči kvalitu, to se dá odpustit, ale vůbec tam není cítit týmový duch. Vždy jsme měli právě tu velkou kvalitu a ta nám vyhrávala zápasy. Cesc, Nasri, Robin si narazili a soupeř nevěděl, kde mu hlava stojí. Při vší úctě, Ramsey, Benayoun ani Arteta nejsou hráči pro Arsenal, někteří ani ne na lavičku. Proč jsme po vstřelí gólu přestali hrát, to vážně nechápu. Tehdy stopeři hráli výborně, protože nebyli pod tlakem. Jenže jak přestala záloha hrát, šla celá naše hra do kopru, včetně obrany. Moc mě potěšil Wojta tím zákrokem na Adebayora, kterým dal vzpomenout na Seamana. To byl přesně jeho styl. Loket vždy u země, aby pod ním neprošlo ani smítko. Za gól Walkera nemohl, chyba byla už při amatérském nepokrytí nabíhajícího hráče při rohu, následovaná nedohráním balónu a zakrytým výhledem. Bude to krušná sezóna, hlavně se nesesypat a nějak to dohrát do zimy, kdy musí nutně někdo přijít, jinak nevím

Reagovat
vodka

ten gól jeho chyba byla, ta střela nebyla vůbec jednoduchá, ale chytat to měl...

jinak Vaart v obranné činnosti je kouzelný...

Reagovat
Amos

Jinak obrana děsná, Sagna tak na 2 měsíce mimo, Ramsey na pěst, Jenkinson na kopanec, Arteta mě strašně zklamal je brutálně pomalej a vůbec nenahrazuje Cesca, stopeři dneska děs běs, Mertesacker je "posila" jako hrom (bože prosím aŤ koupíme Cahilla) Sestava naprosto špatně postavená, hlavně ta záloha na Robin odehrál svůj standart a i tak je o sto levelů vejš, než zbytek. Coquelin jedinej potěšil a Szczesny nás přece nemůže držet pořád. Letos to bude maximálně 6-7 místo, pokud v lednu nebudeme nakupovat, tak jde AFC totálně,ale totálně do sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

neda sa len suhlasit.Na jednu vec,Arsenal nepojde do sraciek..On v nich uz je az po usi zajebany..

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill půjde k nám

Reagovat
smazaný uživatel

slaby zapas to rozhodne nebyl, jen tady ty rychlokvasky fans Arsenalu to tady schvalne davaji dule Za chvi;li budou fandit City atd Spurs pozasluze vyhral Jinak nechapu proc volate po Arsavinovi Ten je slaby jako caj Nadavate na Ramseyho a pritom ta vase posila Gervinho hraje kulovy to same Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

ty si svetlo na konci tunela..Dakujeme za objasnenie..

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty jsi zač?

Reagovat
Amos

Ty šašku, rychlokvaška jsi možná tak ty, když prostě vidim, jak můj milovanej tým jde do sraček, tak mam mlčet a šoupat nohama i přes to, že by stačilo lépe nakoupit a namotivovat hráče?.

Reagovat
Azza

Reagovat
miky10

Super Frankie Lampard

Reagovat
kiwwi

Fat Frank Lampard

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Jestli Sagna opravdu utrpěl zlomeninu a bude chybět tři měsíce, jak referuje L'Equipe, tak už pro Arsenal doopravdy není cesty zpět. Ne že by Jenkinson byl tak hrozný, ale takovou porci zápasů prostě zvládnout nemůže, i kdyby se na hlavu stavěl a byla by to další díra pro už tak otřesnou obranu. Per vedle něj bude úplně ztracený...

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele