Premier League - souhrn 7. kola

30.10.2020, 22:58, aktualizováno 02.11.2020, 23:04
Komentáře a souhrny
Fulham se dočkal prvního vítězství v sezoně, udolal West Brom. Liverpool porazil West Ham United a drží se na čele tabulky před Tottenham, jenž zdolal Brighton. Druhý je Leicester po výhře v Leedsu. Druhou porážku v řadě zaznamenal Everton, jenž tentokrát odjel bez bodu z Newcastlu. Southampton přestřílel Aston Vullu, zatímco Manchester United doma nestačil na Arsenal. Tři body mají také Wolves, Chelsea nebo Man City...

Leeds United - Leicester City 1:4

02.11.2020 21:00

Góly: 48. Stuart Dallas - 3. Harvey Barnes, 21. Youri Tielemans, 76. Jamie Vardy, 90+1. Youri Tielemans (pen.)

Parádní utkání bylo k vidění na Elland Road, kde nakonec po lítém boji zvítězil hostující Leicester a posunul se na průběžnou druhou příčku tabulky. Domácí sice podali sympatický výkon, jenže kvůli hrubkám v zadních řadách nakonec zůstali bez bodu a musí se spokojit s prozatímní dvanáctou pozicí v tabulce.

Utkání se již od prvních minut odehrávalo ve velkém tempu a první větší příležitosti na sebe také nenechali dlouho čekat. Už po dvou minutách mohl skóre otevřít Bamford, jenž se v minulém kole blýskl dokonce hattrickem, jenže dobrou formu nepotvrdil, když se po přiťuknutí Harrisona ocitl na malém vápně zcela osamocen, jenže svou hlavičku nasměroval jen do náručí Kaspera Schmeichela. O dalších pár vteřin jej zahozená šance musel mrzet dvojnásob, obrovskou minelu totiž vyrobil domácí stoper Koch, který zpětnou přihrávkou exkluzivně namazal Vardymu. Ten se ve vyložené šanci neukvapil a míč ještě předložil nabíhajícímu Barnesovi, který už odkrytou svatyni jednoduše nemohl netrefit. Tentýž hráč mohl o pár minut později vedení hostů navýšit, tentokráte jeho střelu z hranice vápna ale zneškodnil hezkým zákrokem brankář Meslier.

Leicesteru se však do poločasu vedení přece jenom podařilo navýšit, to když si na centr Albrightona naskočil Vardy, jeho hlavičku ještě Meslier zlikvidoval, jenže odražený míč si nenašel nikdo jiný než dobíhající Tielemans, který už měl v konfrontaci s ležícím brankářem domácích poměrně snadnou úlohu. Na druhé straně mohl Leeds vrátit do hry opět Bamford, jenže ten prostě a jednoduše neměl svůj den. Po parádní prostrkávačce Aylinga si ve vyložené pozici špatně zpracoval balón a na dlouhou nohu pak již vyběhnuvšího brankáře Schmeichela prostřelit nedokázal.

Co se nepodařilo v poločase prvním Bamfordovi, to dokázal velmi rychle po změně stran obránce Dallas. Na jeho kroucený centr si naskakovala celá řada hráčů, žádný z nich však míč nedokázal zasáhnout a ke smůle hostí tento zakroucený balón zapadl přesně za vzdálenější tyč bezmocného brankáře Leicesteru. Vyrovnání měl na kopačce o deset minut později záložník Hernández, jeho technická střela ovšem přistála přesně na spojnici břevna a tyče. Další nebezpečí pro hosty představovala rána záložníka Klicha, s tou si však strážce hostující svatyně poměrně snadno poradil.

A jelikož domácí posílali stále více a více hráčů vpřed, zákonitě udeřilo na druhé straně. Po parádním uvolnění Maddisona následovala ještě hezčí přihrávka tohoto hráče na nabíhajícího Ündera, který celou akci ještě vyšperkoval další přihrávkou na Vardyho, jenž opět zakončoval do prázdné branky. Konečnou podobu výsledku pak dal pár minut před závěrečným hvizdem z pokutového kopu Tielemans a hosté se tak mohli radovat z přesvědčivého vítězství 4:1.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Bromwich Albion 2:0

02.11.2020 18:30

Góly: 26. Bobby Reid, 30. Ola Aina

Fotbalisté Fulhamu vyhráli v rámci sedmého kola Premier League v utkání s West Bromwichem Albion 2:0. Tři body zůstaly v Craven Cottage díky brankám Bobbyho Reida a Ola Ainy.

V páté minutě měl na levém křídle celkem dost prostoru na centr hostující Krovinović, který ovšem trefil pouze horní brankovou konstrukci. Aréola se málem nechal překvapit.

Úvodní branka zápasu padla z ničeho nic. Robinson si ve 26. minutě na levém křídle přichystal načechraný bochánek, který doplachtil přesně na hlavu Mitroviće. Ten místo zakončení ještě volil nahrávku do malého vápna, kde se hlavičkou dokázal prosadit Bobby Reid. Jeden z hostů se ještě pokoušel míč vyhlavičkovat, což se mu nakonec nepovedlo.

Uplynuly čtyři minuty a Fulham přidal druhý přesný zásah. Postupná kombinace nakonec nabídla zpětnou nahrávku na Ainu, který měl za pokutovým územím až příliš prostoru. Pravý obránce ve službách Fulhamu se do balónu opřel levou nohou, přičemž zamířil naprosto přesně ke vzdálenější brankové konstrukci.

Další zajímavou situaci utkání přineslo až téměř v závěru. Domácí neuvěřitelně v 81. minutě odmítli možnost jít do tříbrankového vedení. Nejprve na brankové čáře zakročil Townsend, následně dorážel Reid, který pro změnu trefil Ajayiho.

Fulham vyhrál poprvé v sezoně a díky vítězství poskočil na sedmnáctou příčku se čtyřmi body. West Brom má o bod méně a je osmnáctý.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion 2:1

01.11.2020 20:15

Góly: 13. Harry Kane (pen.), 73. Gareth Bale - 56. Tariq Lamptey

Ve velkou bitvu se změnil duel sedmého kola Premier League mezi Tottenhamem a Brightonem. Domácí šli do vedení po Kaneově penaltě, po přestávce však srovnal Lamptey. O vítězství Spurs tak prvním gólem po návratu rozhodl Bale.

V dresu hostí si svou premiéru v anglické nejvyšší soutěži odbyl brankáře Sánchez, který hned v šesté minutě musel do akce. To když ho solidní ranou z hranice vápna prověřil jeho krajan Reguilón. O pět minut později přišel jeden z klíčových momentů utkání. Na hranici šestnáctky naskočil Lallana do Kanea, na což sudí zareagoval nařízením pokutového kopu. Sám faulovaný Harry Kane se k němu postavil a s přehledem otevřel skóre utkání.

Vyrovnáno bylo deset minut po přestávce. Seagulls předvedli pohlednou akci, kterou zakončoval Groß přihrávkou na Tariqa Lampteyho. Ten si balón posunul a z druhého doteku propálil přízemní ranou na zadní tyč vše, co mu stálo v cestě. I tento gól byl poměrně sporný, neboť mu předcházel Marchův zákroku na Hojbjerga na hraně pravidel.

Vrátit Kohoutům vedení mohl po třech čtvrtinách utkání Lamela, jehož zajímavá střela ze střední vzdálenosti skončila na tyči. Následně si ještě málem Veltman srazil balón do sítě. Na svého spoluhráče vzápětí navázal Kane, který selhal v tutové příležitosti po rohovém kopu a namísto poloodkryté klece trefil tyč.

Rozhodnout tak musel navrátilec z Realu Madrid Gareth Bale. Velšan si počkal na nadýchaný Reguilónův centr a hlavičkou ze zhruba osmi metrů uklidil míč za brankářova záda. Díky tomu Spurs zvítězili a v tabulce se posunuli dokonce na druhé místo. Jejich soupeř Brighton je aktuálně na šestnácté pozici.

Více informací k zápasu

Manchester United - Arsenal FC 0:1

01.11.2020 17:30

Góly: 69. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.)

Obvyklé rčení "do třetice všeho dobrého" se v případě londýnského Arsenalu proměnilo v třicítku. Právě na třicátý pokus totiž severolondýnský klub dokázal v Premier League uspět na hřišti soupeře z tradiční velké šestky, když vyzrál na Manchester United v poměru 1:0. O jedinou branku nepříliš záživného utkání se krátce po hodině hry postaral Pierre-Emerick Aubameyang z pokutového kopu. Manažer hostí Mikel Arteta se navíc stal prvním koučem Arsenalu od klubové legendy Herberta Chapmana, jenž dokázal United napoprvé porazit jak doma, tak venku.

Zatímco základní sestava United vypadala dle předzápasových očekávání, Mikel Arteta zaujal opominutím záložní dvojice Xhaka - Ceballos, jejichž místo zaujali Thomas Partey a Mohamed Elneny, a také nasazení Roba Holdinga, jenž se neočekávaně rychle stihl dát zdravotně do pořádku. Stejně tak bylo překvapením, že první půle byla plně v režii Arsenalu. Hosté poctivým přistupováním ve vysokém počtu hráčů pravidelně narušovali rozehrávku soupeře hned v samém počátku a k ohrožení branky Bernda Lena pustili United jen jedinkrát, když se po Rashfordově povedené kolmici dostal do zakončení z úhlu Mason Greenwood.

Přestože měli konstantně více ze hry "Kanonýři", zakončení jim stejně jako v minulém kole proti Leicesteru vůbec nevycházelo. Největší nebezpečí pro Davida de Geu přicházelo skrze pravou stranu a krajního beka Héctora Bellerína, jenž pravidelně hledal v šestnáctce své spoluhráče v nebezpečných pozicích. V prvních dvou případech ale na poslední chvíli zvládla zakročit defenziva United, a když už se mezi obránci soupeře zjevil osamocený Bukayo Saka, nedokázal svou hlavičku ukočírovat a zamířil příliš vysoko. Stejně navíc dopadl i Willian, který se po dobrém pressingu ocitl na hranici šestnáctky v slibné pozici, avšak rána jeho slabší levačkou za De Geova strnulého přihlížení pouze škrtla o břevno. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Po změně stran se sice United viditelně pokoušeli o větší aktivitu směrem dopředu i skrze změnu rozestavení, ovšem první větší příležitost připadla znovu Arsenalu. Další laciná ztráta míče ve středu pole nastartovala rychlý kontr hostí, na jehož konci pálil Pierre-Emerick Aubameyang, jehož pokus zamířil i s přispěním stínujícího Maguira těsně vedle. Sám kapitán Manchesteru posléze kontroval vlastní šancí, když se dostal k hlavičkovému pokusu na zadní tyči, ovšem branku netrefil.

Za svou převahu se nakonec hosté přece jen dočkali odměny v 69. minutě a architektem průlomu skóre nemohl být nikdo jiný než neúnavný Héctor Bellerín. Španělský obránce stihl převzít Willianovu kolmici v pokutovém území před napadajícím Pogbou, jenž tak místo míče trefil Bellerínovu achilovku a sudí Mike Dean neváhal s odpískáním penalty, což vzápětí posvětil i jeho kolega u videa. Nabídnutou příležitosti kapitán hostí Aubameyang nepohrdl a poslal míč přesně k De Geově levé tyči.

Domácímu manažerovi Solskjaerovi tak nezbylo nic jiného než poslat na trávník letní ofenzivní posily Edinsona Cavaniho s Donnym van de Beekem a United se s jejich příchodem skutečně zvládali více usadit na útočné polovině, ovšem pozorná obrana Arsenalu je pouštěla pouze k nepřesným dalekonosným pokusům. Přesto mohlo být šest minut před koncem zničehonic srovnáno, když Van de Beekův střílený centr tečoval Elneny nešikovně do vlastní branky a jen díky šťastnému nastřelení Lenovy hlavy se míč odrazil od tyče zpět do hry.

Závěrečné minuty včetně čtyřminutového nastavení již sice patřily ryze domácím, avšak jejich tlak už přišel příliš pozdě. Arsenal i s pomocí defenzivních střídání Mustafiho či Maitlanda-Nilese zahustil prostor před vlastní brankou a vyjma neškodné střely Matiće přímo do Lenovy náruče již United k ničemu nepustil a může slavit cenný triumf z Old Trafford, zatímco United stále čekají na první domácí ligový triumf v nové sezoně.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 2:1

01.11.2020 15:00

Góly: 56. Callum Wilson (pen.), 84. Callum Wilson - 90+1. Dominic Calvert-Lewin

Everton podruhé v řadě ztratil všechny body a přišel o vedení v soutěži. Po porážce ze Southamptonu padly "Karamelky" také v Newcastlu a po ztrátě komfortního náskoku jsou rázem jedním z mnoha celků v nabité tabulce. Domácí se po výhře posunuli do středu ligového pelotonu.

Po cenné remíze ve Wolverhamptonu došlo v sestavě Magpies k jediné změně, když Fraser putoval na lavičku a od první minuty tentokrát nastoupil Sean Longstaff. V bráně Evertonu dostal místo odpočívající jedničky Pickforda šanci Olsen. Díky absenci disciplinárně potrestaného Digneho se na levý kraj obrany postavil Nkounkou, na tom pravém zase dostal před Godfreym přednost Kenny. V záloze zase chyběli James s Iwobim, které nahradili Delph a Gomes.

V sedmé minutě jako první zahrozily "Straky". Wilson převzal pas od Murphyho, jenž vypálil nad břevno. Jinak se ale úvod zápasu vyvíjel jako opatrná šachová partie. Až po půlhodině hry měl gól na kopačce Saint-Maximin, jehož po rychlém přechodu do útoku vyzval ke skórování Wilson, jenže útočník domácích trefil pouze Olsena. Hosté toho v první pětačtyřicetiminutovce moc nepřevedli, pouze Doucouré a Delph si do statistik připsali nepřesné střelecké pokusy.

Také Sigurdsson čtyři minuty po změně stran potvrdil, že střelecké kopačky nechaly Toffees zřejmě v Liverpoolu. Naopak "Straky" se prosadily hned z první šance ve druhé půli. Gomes totiž ve vlastním vápně fauloval Wilsona a sám faulovaný poslal Newcastle po precizně proměněné penaltě do vedení. V 58. minutě byl Wilson opět ve středu dění, když posunul míč na seana Longstaffa, který zblízka napálil Olsena.

Domácí opět zahrozili v 71. minutě, kdy se ke střele uvolnil Murphy, jenže výsledný projektil skončil na tribuně. Za dalších třináct minut již Magpies navýšili svůj náskok. Střídající Fraser si naběhl na pas Lewise a poté co utekl obraně "Karamelek", našel se štěstím Wilsona, jenž snadno uklidil míč do odkryté branky. V nastavení se Evertonu povedlo snížit, když Iwobiho pobídku před bránu těsně před brankářem Darlowem tečoval Calvert-Lewin, avšak tři body zůstali v St. James' Parku.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Southampton FC 3:4

01.11.2020 13:00

Góly: 62. Tyrone Mings, 90+3. Ollie Watkins (pen.), 90+7. Jack Grealish - 20. Jannik Vestergaard, 34. James Ward-Prowse, 45. James Ward-Prowse, 58. Danny Ings

Nenápadně stoupající Southampton si na hřišti Aston Villy připsal čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů a rázem se v nabité tabulce Premier League posunul výrazně dopředu. Téměř jisté tři body však v Birminghamu málem ztratil, neboť domácí výrazně stáhli čtyřgólové manko. Nakonec ale cenná výhra putuje na jih Anglie.

Aston Villa si naopak po skvostném startu připsala druhou porážku za sebou. Alarmující je zejména počet inkasovaných branek, neboť za poslední dvě kola inkasovala sedmkrát. Tentokrát svěřenci manažera Deana Smitha zaspali především v první půli, což je nakonec stálo celé utkání.

Poté, co Villans před týdnem klopýtli proti Leedsu, došlo v jejich sestavě k jediné změně, když Trézégueta nahradil Traoré. Jedna proměna se odehrála též na druhé straně barikády. Redmond totiž tentokrát seděl jen na lavici náhradníků a místo něj dostal šanci Walcott.

Poprvé se Southamptonu povedlo rozvlnit síť již po třech minutách, kdy po rohovém kopu dotlačil míč za záda domácího brankáře Adams, jeho zásah ale neplatil kvůli ofsajdu. Za dalších pět minut měl gól na noze Walcott, avšak po úniku trefil břevno. Do třetice se už hosté radovali. Ward-Prowse rozehrál přímý kop na hlavu Vestergaarda, jenž se hlavou trefil do horního rohu Martínezovy svatyně - 0:1.

Villans vstup do utkání vůbec nevyšel, Traoré navíc musel kvůli zranění brzy uvolnit místo pro Trézégueta. I tak ale ve 33. minutě inkasovali hosté podruhé. Ward-Prowse tentokrát ze standardní situace vystřelil přímo na bránu a trefil se přesně k tyči. Těsně před přestávkou si šikovný záložník Saints dal repete. Opět zakroutil balón ze standardní situace a Martínez se znovu ujal role diváka - 0:3.

Během poločasové pauzy se hráči Aston Villy jistě chtěli povzbudit a v 53. minutě málem korigovali skóre, avšak zakončení Trézégueta po pasu od Grealishe zastavil gólman McCarthy. Pět minut poté ovšem domácí zchladil Ings, jenž se odhodlal k technické střele, na kterou bezmocný Martínez opět nedosáhl - 0:4. Krátce nato konečně skóroval také Villans. Rozehrávka rohového kopu se jim sice moc nepovedla, přesto se balón dostal pře bránu, kde se hlavou prosadil Mings.

V 70. minutě mohl další naději pro Villu vykřesat Trézéguet, ale jeho volej zneškodnil McCarthy. Egyptský reprezentant ohrozil bránu Southamptonu ještě v dalších dvou šancích, neuspěl však ani jednou. V 81. minutě si na rohový kop Barkleyho naskočil Mings, jenže tentokrát mířil nad břevno. Střelu Douglase Luize za dalších devět minut zase lapil McCarthy.

Až v nastaveném čase se i s brankami Aston Villy roztrhl pytel. Snížení na 2:4 daroval soupeři střídající hostující záložník Diallo, jenž ve vlastním pokutovém území nedovoleně zastavil Grealishe a nařízenou penaltu bez potíží proměnil Watkins. Těsně před závěrečným hvizdem pak zkusil z dálky štěstí Grealish, jenž nachytal McCarthyho v nedbalkách a snížil na rozdíl jediného gólu. Na změnu stavu 3:4 už ale domácím nezbyl čas.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 2:1

31.10.2020 18:30

Góly: 42. Mohamed Salah (pen.), 85. Diogo Jota - 10. Pablo Fornals

Alespoň nakrátko se do čela anglické Premier League dostal obhájce titulu Liverpool, který si v náročném zápase poradil s West Hamem 2:1. Prohrával sice po Fornalsově trefě, z penalty však ještě před pauzou srovnal Salah a v závěru rozhodl Jota.

Hned první větší příležitost přinesla gól. Zleva letěl do vápna slušný centr od Masuaka, který sice dokázal Gomez odvrátit, avšak jen k Pablu Fornalsovi. Ten si balón zpracoval na prsa a přízemní ranou překonal Alissona. Reds se poprvé přiblížili vyrovnání v sedmatřicáté minutě. Po Maného pasu zakončoval z voleje Robertson, ovšem mířidla se mu výrazně vychýlila a on vypálil vysoko nad.

Přesto se do šaten odcházelo za nerozhodného stavu. Mohamed Salah se v pokutovém území pokoušel projít kolem Masuaka, který ho sice zastavil, jenže jen za pomoci faulu. Byla tedy nařízena penalta, ke které se postavil sám faulovaný Egypťan. Kop provedl zkušeně, počkal si na pohyb brankáře a po zemi doprostřed proměnil.

Druhá půle se nenesla v příliš záživném duchu a větší vzrušení přišlo až po její půlhodině. Jota vrátil míč pod sebe Manému, po jehož střele opět Jota dorážel míč do poloodkryté klece. Jenže senegalský křídelník mezitím nepěkně zajel do ležícího Fabianského, na což byl sudí upozorněn jeho videoasistentem a po zhlédnutí obrazovky rozhodl, že gólu nebylo docíleno v souladu s pravidly.

Diogo Jota se i tak stal hlavním hrdinou zápasu na Anfieldu. Po kombinaci za pokutovým územím Hammers vyslal Shaqiri portugalského útočníka na zteč, ten už si pak tváří v tvář Fabianskému věděl rady a ranou na bližší tyč skóroval.

Jak už bylo zmíněno výše, Reds se díky těmto třem bodům vyšplhali do čela tabulky, sesadit je v tomto kole může jen městský rival Everton. Zajímavostí také je, že se Kloppova družina pyšní nejlepší ofenzivou a zároveň má i nejhorší defenzivu v soutěži. Kladiváři potřetí v řadě nedokázali zvítězit a v tabulce jsou až na třináctém místě.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Chelsea FC 0:3

31.10.2020 16:00

Góly: 26. Hakim Ziyech, 63. Kurt Zouma, 70. Timo Werner

Chelsea potvrdila roli favorita a ze stadiónu Burnley si po výsledku 3:0 veze všechny tři body. Franka Lamparda krom pohodlného vítězství může rozhodně těšit i fakt, že jeho svěřenci v lize už podruhé za sebou neinkasovali a ve všech soutěžích se momentálně mohou pochlubit dokonce čtyřzápasovou sérií bez obdržené branky. To Sean Dyche musí dumat nad tím, jak své svěřence probudit k lepším výkonům a výsledkům, současný jeden získaný bod a poslední místo v tabulce už je důvodem k menší panice.

Byli to přitom domácí, kteří do utkání vstoupili lépe a už po čtyřech minutách hry se do obří příležitosti řítil Barnes, který se osamocený ocitl před brankářem Mendym. Hrubě však nezvládl zakončení, když pokus o přehození hostujícího brankáře skončil o dobré dva metry nad břevnem. Chelsea se do rytmu dostávala postupně, s přibývajícími minutami však kompletně ovládla střed pole a trojice Kanté, Mount, Havertz začala svého soka výrazně přehrávat. Domácí však velmi dobře bránili vlastní pokutové území, a tak se na vyložené šance čekalo marně. Trochu vzruchu přinesl přetažený centr Jamese, na který si brousil zuby Chilwell, jenže byl lehce přistrčen obráncem domácích a šance tak vyšuměla do ztracena. Hosté se samozřejmě dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka sudího však zůstala němá. Vedoucímu gólu hostí sice předcházel souvislý tlak, ale šlo vlastně o první pořádně nebezpečnou střelu, která se vešla mezi tři tyče branky Burnley. Po hezké kombinaci mezi Havertzem a Wernerem se ke zpětné přihrávce dostal Abraham, jednoduše míč přiklepl osamocenému Zyiechovi, který prudkou přízemní střelou na bližší tyč překvapil brankáře Popa a otevřel skóre zápasu.

Domácí trenér o pauze vyburcoval své svěřence a ti do úvodních minut druhého dějství vyběhli jako polití živou vodou. Vyrovnat mohl nejprve Westwood, jeho rána ze střední vzdálenosti ale branku Mendyho minula, neujala se pak ani střela z hranice vápna z kopaček Tarkowskiho, která letěla nad. Udeřilo tak na druhé straně - rohový kop v podání Mounta si našel zcela neobsazeného Zoumu, který prudkou hlavičkou z hranice malého vápna hostům vystřelil dvoubrankové vedení. Dvacet minut před koncem to pak bylo již o tři góly, to když rychlý protiútok po ose James - Zyiech vyšperkoval druhý jmenovaný precizní přihrávkou na nabíhajícího Wernera, který rychlým obstřelem poslal míč potřetí za záda bezmocného Popa.

Čtvrtý přesný zásah mohl přidat v poslední desetiminutovce střídající Giroud, který centr Chilwella sice usměrnil do sítě, jenže mu byl správně odmáván a odpískán ofsajd a skóre se tak znovu neměnilo. Chelsea to ovšem nemuselo vůbec mrzet, pohodlně si totiž dokráčela k vítězství 3:0 a poskočení na čtvrté místo tabulky.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Manchester City 0:1

31.10.2020 13:30

Góly: 28. Kyle Walker

První sobotní zápas anglické Premier League nabídl na stadionu Bramall Lane jediný gól. Přestože jej vstřelil odchovanec místního klubu Sheffieldu United, jednalo se o vítěznou trefu hostí, neboť autorem branky byl zadák Manchesteru City Kyle Walker. Přestože měli Citizens utkání pod kontrolou a mohli své vedení několikrát navýšit, musí se nakonec spokojit jen s těsným triumfem 1:0.

Hráči Manchesteru do utkání nastoupili aktivně a zasypali brankáře Ramsdalea sérií střeleckých pokusů, ovšem Torres, Laporte ani Rodri v zakončení neuspěli. Rozhodující moment zápasu přišel v osmadvacáté minutě. Uzdravivší Kevin de Bruyne poslal zdánlivě nenápadnou přihrávku před pokutové území, kde dostal přibíhající Walker od domácí defenzivy až příliš mnoho prostoru a jeho křižnou přízemní ránu anglického beka nezvládl zablokovat žádný z obránců ani samotný Ramsdale.

Teprve inkasovaný gól jako by domácí nakopl a přispěl k jejich zlepšenému výkonu. Obzvláště po změně stran byla obrana Manchesteru podrobena nejednou zatěžkávací zkouškou, ovšem ve všech případech prošla na výbornou. Snad jen v 70. minutě Citizens zaspali při bránění aktivního Sandera Berge, jenž posunul míč do slibné pozice Johnu Lundstramovi, ale ten svou ránu poslal příliš vysoko a nezbylo mu nic jiného než frustrovaně schovat tvář do dlaní.

Zatímco Manchester City se výhrou 1:0 posouvá přinejmenším dočasně na sedmé místo a prodloužil svou stávající šňůru neporazitelnosti na sedm zápasů, Sheffield United pokračuje v letošní mizérii a stále čeká s jediným bodem na kontě na své první ligové vítězství.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace 2:0

30.10.2020 21:00

Góly: 18. Rayan Aït Nouri, 27. Daniel Podence

Fotbalisté Wolverhamptonu Wanderers porazili v rámci sedmého kola Premier League Crystal Palace 2:0. Zápas domácí rozhodli už v první polovině, kdy se trefili Royan Ait Nouri a Daniel Podence. Hosté navíc závěr dohrávali bez vyloučeného Milivojeviče.

První zákrok měl na kontě v 9. minutě Guaita. Neves totiž parádně uvolnil Daniela Podence, který udělal dva rychlé kroky a zkoušel technický obstřel na zadní tyč. Gólman Crystal Palace se zavěsil do vzduchu a zvládl vyrazit na roh, který se domácím vůbec nevydařil.

Centr Daniela Podence od postranní čáry v 18. minutě nedokázal účinně odvrátit Cheikhou Kouyaté a krajní obránce domácích Royan Ait Nouri byl připravený k zakončení z voleje. Míč trefil zcela ideálně a ten tak bez problémů zaplaval ke vzdálenější tyči branky Crystal Palace.

Na Molineux Stadium zadunělo břevno. Leander Dendoncker si počkal na ideální odraz míče, který napálil rovnou do brankové konstrukce. Domácí už mohli dávno vést o dva góly.

Netrvalo to dlouho a druhý gól skutečně přišel, a to ve 27. minutě. A znovu padl po krásném centru od pravé postranní čáry, jenž tentokrát obstaral Pedro Neto. Ve vápně zůstal zcela volný Daniel Podence, navíc si parádně vybral umístění své střely, kterou poslal přímo proti pohybu brankáře Vicenteho Guaity.

Ve 38. minutě sudí nařídil penaltu ve prospěch Crystal Palace. Willy Boly štrejchl o nohu Patricka van Aanholta a rozhodčí ukázal na puntík. VAR však kontroloval ofsajdovou situaci a pokutový kop se nakonec nekonal. Patrick van Aanholt stál totiž v ofsajdu.

Po rohovém kopu v 74. minutě jako na saních projeli vápnem Raúl Jiménez a Leander Dendoncker. Ani jeden z nich ale míč nezasáhl, v opačném případě by zcela jistě padla třetí branka.

V 87. minutě šli hosté do deseti. Luka Milivojević trefil Joãa Moutinha velmi nemístně a po zkontrolování videa nebylo jiné volby než udělit červenou kartu.

Wolves poskočili na průběžné třetí místo se třinácti body, Crystal Palace je devátý a bodů má deset.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC751117:1516
2.Leicester City750217:915
3.Tottenham Hotspur742118:914
4.Everton FC741215:1113
5.Southampton FC741214:1213
6.Wolverhampton Wanderers74128:813
7.Chelsea FC733116:912
8.Aston Villa640215:912
9.Arsenal FC74039:712
10.Manchester City63219:811
11.Newcastle United732210:1111
12.Leeds United731313:1310
13.Crystal Palace73138:1110
14.West Ham United722313:108
15.Manchester United62139:137
16.Brighton & Hove Albion712411:145
17.Fulham FC71157:144
18.West Bromwich Albion70346:163
19.Sheffield United70163:101
20.Burnley FC60153:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1112)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Vtipný jak to je už 8. kolo a ani jeden tým nebude po jeho skončení mít odehraných 8 zápasů.

Reagovat
eder

Ale v nadpisu se píše o 7.kole.

Reagovat
fenixLFC

ved prave, nikto nemoze mat v 7. kole odohranych 8 zapasov

Reagovat
Mass

Reagovat
TheTopFootbaler

Aaaa, chvilku tam bylo 8. kolo přísahám. Oni to ti EF démoni opravili.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci

Sympatickuy tym letos i loni

Pral bych jim LM { Chelsea,City,Liverpool,Wolves ]

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím že EL já jejich soutěž

Reagovat
smazaný uživatel

Co je nich sympatického?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

*Spurs,Everton,City,Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

In that order

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

City stranou a bude to dobrá společnost.

Reagovat
Pablos

ty jsi dobře bezcitnej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

jelikoz beres drogy tak to chapeeme........ vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé už nie a jdi se vycpat

Reagovat
Aldeano

Píchal sis nějakou mňamku jo? Ty jsi truhlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe? Veď ľahké drogy sú tiež drogy nie?

Reagovat
Aldeano

I alkohol je droga. Dávej na to bacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som skôr myslel Marihuanu ale ok

Reagovat
Aldeano

Každopádně ti budu držet palce.

Reagovat
Pablos

trapky z Wolves ...nasází tam dva fíky do 27min. a pak celou dobu se těším jak mám doma 3,5tis a ty lamy už nic nepřidají

Reagovat
Rock

Dojemný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný příběh

Reagovat
Busby babes

OT: Connery was a keen footballer, having played for Bonnyrigg Rose in his younger days.[31] He was offered a trial with East Fife. While on tour with South Pacific, Connery played in a football match against a local team that Matt Busby, manager of Manchester United, happened to be scouting.[32] According to reports, Busby was impressed with his physical prowess and offered Connery a contract worth £25 a week (equivalent to £703 in 2019) immediately after the game. Connery admits that he was tempted to accept, but he recalls, "I realised that a top-class footballer could be over the hill by the age of 30, and I was already 23. I decided to become an actor and it turned out to be one of my more intelligent moves."

Mohla z nej byt legenda United.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že si vybral dobře. JB007, starý dr.Jones, Skála a spousta dalších

Reagovat
Busby babes

urcite si vybral dobre. jen me to pobavilo, tuhle historku jsem neznal.

Reagovat
Rock

to je dobrý

Reagovat
John Obi Mikel

Výborný výkon. Máme na co navazovat. Škoda těch pitomejch ztrát s WBA a Sotonem.

Reagovat
Svatej

Silva, Chilwell a James opravdový děla. Sice tu lítaly označení nejlepších hráčů v soutěži uz v prewku, takze to budu alesoon trochu krotit, ale i tak si neodpustim rict, ze právě ty krajní beky mame na pomery ligy špičkový a pokud budou takhle hrát pravidelně, tak budou mit kluci z poolu konečně konkurenci.

Uz 4. nula a mimo rozporuplnyho Zoumy u kluku vzadu super invidiualni vykony. Sexy Mount a Ziyech se mi libili nejvic ze zalohy, Werner do golu udesnej, ten bude na tom křídle jen kvuli cislum. Sere me na nem, jak se ani nesnaží v tech soubojich ve vzduchu protihrace otravovat, to by mel bejt uplnej zaklad.

Frank ma snad jasno, jak by se to melo hrat. Tahle sestava byla výborná.

Reagovat
spider_8

Konecne sestava davala trochu smysl a hned z toho byl solidni vykon. To 4-3-3 nam podle me sedi daleko vic nez 4-2-3-1, uz to bylo videt loni v par zapasech. Jen je otazka, jestli by to Mount s Havertzem zvladli i v tezsim zapase, kde nas bude souper vysoko presovat. Burnley dneska byli dost marne. Taky hodne pomohl Tammy na hrotu, hned tam byl nekdo s kym se da narazit, sklepnout mic, hledat ho ve vapne. Skoda, ze nedostal zadny kloudny balon.

A Thiago Kez by byl aspon o 5 let mladsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, proč by měl být Thiago mladší? Když na to bude mít, ať hraje klidně do 45 let. Nesnáším tyhle názory rádoby odborníků ohledně věku. Prostě buď seš dobrej, nebo špatnej. To snad platí v každým věku ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Kanté hodně dobrej výkon. Tu hru nezpomaloval, nedával zbytečný zpětný přihrávky ve chvílích, kdy mohl balón převzít a hrát dopředu/otočit hru. Jasně, občas tam to přenesní zkazil, ale to udělá i Jorginho, který navíc nepřidá tu nadstavbu směrem vzad.

Ta klíčová otázka vlastně je, o co Chelsea přijde, když na tom postu bude hrát Kanté a ne Jorginho? Ona se snadno řekne rozehrávka, ale tak velký rozdíl to zase není. Budeme hrát jen minimum zápasů, kdy soupeř bude mít tak dobrý a organizovaný presink jako Liverpool nebo Bayern, kde by ta Kantého slabší technika mohla být brzdou. Jenže v takových duelech se bojí hrát i Jorginho a krom pár dobrých otočení hry se taky omezuje na jednoduchý a často zpětný přihrávky.

Celkově mi u Jorginha přijde, že byl výbornej pro ten pomalej, strukturovanej fotbal, pro který si ho vybral Sarri. Tehdy byla prostě jasná šablona, jasné vzorce u rozehrávky, který měl Jorginho v malíku a podle nich si na hřišti počínal. Když byl soupeř roztažený a na hřišti vznikal prostor, tka byl skvělej, poněvadž ty prostory viděl a dokázal jich využívat. Jakmile nás ale soupeř přečetl, tak šel strašně dolů, kvůli chybějící rychlosti a menší obratnosti na tom hřišti nebyl schopnej vymyslet nic překvapivýho, nic mimo tu základní šablonu a pro soupeře tak najednou nepředstavoval tak velký nebezpečí.

Navíc Lampard hraje fotbal ve větším tempu s menším důrazem na držení míče a nějakou organizovanou rozehrávku, no a najednou ten rozdíl mezi Jorginhem a Kantém není tak velký. Kanté navíc dost situací řeší až překvapivě dobře a chytře + když se dostane do úzkých, tak z toho tu a tam dokáže díky svý rychlosti a mrštnosti docela slušně vybruslit. On už po tom lockdownu na tom postu osamoceného defenzivního štítu v těch pár utkáních do svýho zranění působil dobře, tak doufám, že v tomhle složení budeme pokračovat a uvidíme, kam se ta hra bude vyvíjet.

A jestli bude Thiago Silva hrát jako na Manchesteru United a dneska, tak ho budu fakt žrát, tohle od něj byly vynikající výkony.

Reagovat
DieryVonry

Tak Kanté nemá problém s technikou on vybojuje, vykličkuje tři hráče a snaží se hned odevzdat, je v tom trochu unáhlenost a někdy nedostatečná razance přihrávky nebo naopak přílišná, protože si myslí, že spoluhráč je v tempu jako on. Dneska byl výbornej a snad se už chytne, tak jak ho známe!

Reagovat
r.mrazik

on ten jorginho neni zas tak uzasny v te rozehravce,aby to prevazilo nad kantem,ktery je mnohem lepsi...pokud se bavime o obou hracich v nejake forme

thiago bude/je skvely...to se dalo cekat,kdyz uz prichazel

Reagovat
Csaplárova past

Dominantní výkon co se týče přesnosti přihrávek, každý druhý hráč měl 90%

Zouma konečně naplňuje potenciál, s kterým přicházel, navíc je hodně gólový tuto sezónu. Werner neskutečná mašina, lítá nahoru dolů a Ziyech se začal chytat rychle. Havertz zatím ve stínu jiných ....

Reagovat
Walter_Sobchak

Havertz a Mount tiež vpohode, uvidime čo proti silnejším superom.

Reagovat
icemike

Kurňa a dost, Havertz zápas co zápas odvede kvantum černé práce a navíc je produktivní. Vždyť zařídil víc gólů jak všichni útočníci dohromady. Musíte vidět, co dělá a ne pořád řvát, že tam není to, co chcete vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emqick

Reagovat
Aldeano

Skvělej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Co ten Mendy? Tři zápasy a ve všech čistý konto... je to takovej démon, nebo nemá moc příležitostí se ukázat, protože obrana začala šlapat?

Reagovat
Walter_Sobchak

Cela obrana funguje hlavne vdaka prichodu Chilwella a Thiaga Silvu. A Mendy to malo čo na neho išlo tiež zatial pochytal a proti United tam mal paradne zakroky ktore by u Kepy isto skončili v bráne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, isto. Určitě

Reagovat
Hokaido

Zatím je samozřejmě brzo, ale měl pár dobrých zákroků a zatím neudělal chybu. To nám bohatě stačí, Kepa by měl to čístý konto maximálně jedno.

Reagovat
icemike

Tak dneska na něj nešla střela

Reagovat
LokoLFC

Tak i z toho by Kepa vyrobil gól pro soupeře.

Reagovat
Whitemedia

beze srandy by to zvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

proti MU zachytal skvele...kepa by neco pustil...

Reagovat
kvasha16

obrana zacala slapat, ale zaroven on dobre chyta

Reagovat
DieFohlenBMG

Super začátek

Reagovat
Svatej

Boris johnson oznamil lockdown na mesic... A je to v pytli

Reagovat
avicii

Znamená to stop aj pre PL?

Reagovat
stiflerovamama

nie

Reagovat
LokoLFC

Ne, jen nesmí nikdo létat na měsíc.

Reagovat
icemike

Musk bude nasraný

Reagovat
Busby babes

takze vsichni na Bergkampa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, vždyť je o zdraví lidí

Reagovat
Busby babes

vsak pro PL se nic nemeni, ne?

Reagovat
fff

Reagovat
Svatej

Ja myslel ze jo

Reagovat
fff

Premier League football and other elite sports will be allowed to continue, due to the testing regimes in place for professional sportspeople, but amateur sports will be put on hold.

Reagovat
cristiano.K.

V Anglii jsou chytřejší než u nás. Dokáži pochopit, co lidi dokáže udržet doma u TV a to je fotbal.

Reagovat
dave30

Nevím, ale napadá mě i toto. U nás jsou profesionální fotbalisté (sportovci) OSVČ. Takže dostanou 500,- Kč denně a je to. V Anglii (nejen Anglii) jsou hráči zaměstnanci klubu (firmy). A postiženým firmám v Anglii stát vyplácí 80% platu zaměstnanců. Už vidím, jak vyplácí Salahovi nějakých 280 tisíc liber týdně...

Reagovat
amaral

ak myslis Job Retention Scheme, tak ano stat vyplaca zamestnancom ktori nepracuju 80% platu, akurat je tam aj dalsia podmienka a to do maximalnej vysky 2500 libier, takze uz vidim ako je Salah nadseny, ked miesto 300t dostane 2 a pol

Reagovat
dave30

To jsem nevěděl. Ale u nás je myslím také omezení (50 tisíc?). Moje chyba.

Reagovat
amaral

v pohode, ja som si tu schemu sam na jar skusil, ake su limty v Cechach nemam ponatia

Reagovat
Busby babes

jo no, jsou tam o dost chytrejsi, proto delaj uplne stejne dementni rozhodnuti, pozde atd atd. ten fotbal je snad jedina vyjimka.

Lidi mohli doted sedet v narvanym baru a koukat na fotbal, ale na stadion nemohl nikdo... kina ale otevrena taky byla tak.

Reagovat
cristiano.K.

hodnotil jsem jen na základě hraní fotbalu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dave30

A kolik % Angličanů toto zajímá? Navíc zaplať Salahovi 80% jeho mzdy...

Reagovat
Remt

No já že svýho bych mu je teda asi nezaplatil, to vím jiste

Reagovat
dave30

Naši OSVČ hráči dostanou 500,-Kč denně. Ale když máš dostat jako zaměstnanec 80%, tak to může být problém.

Reagovat
Remt

Ty vole petibabu na ruku, bral bych to hned:D Půjdou vůbec po nich? Po lidech kteří normálně mohli makat ale zažádali si o třeba ten balíček 25k ? Mám ve svém okolí několik lidí kteří na to neměli nárok, nijak je to nepostíhlo, makali jako normálně ale přesto si o to zažádali. Pak se jen snažili např fakturovat některé věci jindy a tak. Zajímalo by mě zda po nich bude tendence jít a kontrolovat to.

Reagovat
r.mrazik

no je to super...nemuzes pracovat, dostanes 15000 mesice a z toho musis zaplatit 5500 socku a zdravko,takze ti na najem a zradlo zbyde 9500..supis

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Generalní Gladiator

Vopozice říkala,že nehdů ežitě je ší rychlost pomocí, na zneužití sere pes.

Reagovat
Muffi

Když můžou zakázat vycházení, vážně by byl obrovský a neřešitelný problém ty podpory zastropovat

Reagovat
dave30

Ono to asi je. Moje chyba.

Reagovat
r.mrazik

porad to jsou jiny cisla...OSVC dostane sice 500 denne...ale po danich mu zbyde mene jak 10000 z te podpory..

zamestnanec dostane 80 procent...takze kdyz ma 25000 cistyho,tak dostane 20000...

trochu rozdil ze jo

Reagovat
dave30

Proto jsem psal, že je větší problém zakázat hrát ligu zaměstnancům, než OSVČ. Neuvědomil jsem si ale ten limit pro zaměstnance (u nás myslím 50 tisíc, na ostrovech 2,5 tisíce liber). Moje chyba.

Reagovat
Busby babes

nezaplati. za prvy Salah normalne pokracujd v praci. za b by musel Pool o to zazadat a videli jsme na jare jakdj PR fuckup to byl

Reagovat
amaral

neviem no, bol som v puboch posledne tyzdne parkrat a aspon v mojom okoli by som pojem “narvany” v ziadnom pripade nepouzil, puby sa uplne zmenili, co som zazil tak sa celkom poctivo dodrziava Social distancing, ziadne hlava na hlave pri bare pri objednavani drinkov, rezervacky skoro vsade, pri vstupe pozaduju prihlasenie do NHS appky, nova doba

Reagovat
vladis271

ľudia opakujú rovnaké chyby stále dokola. Ak sa dostaneme cez túto 2. vlnu (a nedajbože nebude vakcína do budúcej jesene, čo snád bude) príde k uvoľneniu a všetci sa budú cítiť safe, takže politici sa budú bát sprísňovať opatrenia ako prevenciu pred zimou.

O to smiešnejšie je počúvať mnohých komentátorov ako lamentujú, že sa ľudstvo nepoučilo zo španielskej chrípky. guess what. ˇˇŽiadny zo súčasných lídrov vtedy nielenže nevládol, ale ani nežil. A tu niekto čaká, že ľudstvo bude mať nejakú kolektívnu pamäť?

Reagovat
Muffi

jaká vakcína?

Podle běžných tvrzení je třeba aby imunitu mělo 60% lidí. Ta z vakcíny by měla vydržet půl roku plus samozřejmě ta vakcína nabude 100% účinná, při 80 procentech by to dělalo 15-16 milionů dávek ročně. good luck.

Reagovat
dave30

Obávám se, že kolektivní imunita není otázka roku nebo dvou. Ta se utváří desítky let, několik generací.

S pravými neštovicemi lidstvo bojovalo téměř tisíc let a ještě v minulém století na ně zemřelo téměř půl miliardy lidí. A porazilo je, až se podařilo proočkovat téměř všechno lidstvo. Ale trvalo to skoro 200 let od vynálezu vakcíny. Tak třeba budeme osvícenější a nebude nám to trvat tak dlouho.

Reagovat
r.mrazik

ono si staci vzit za vzor,jak to delaji v asijskych zemich,kde to dostali pod kontrolu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Druhý polčas o dosť lepší.. Jota super žolík a Shaqiri si môže ešte naštartovať kariéru u nás.. Pochvala aj pre Philipsa, zvládol to super

Reagovat
SCELO

on si nema co nastartovat, ona odstartovala ked prestupil do LFC, neviem preco - casto krat nebol ani na lavicke, ked nebol zraneny.....

Reagovat
avicii

Beriem to tak ze v očiach Kloppa takýmito výkonmi stúpa, a zdá sa ze Origi naopak u nás konci

Reagovat
Malresi

Origi si imho zahra uz len v menej dolezitych zapasoch v poharoch, ked budeme potrebovat rotaciu. Nechcem nad nim lamat palicu, ale posledne jeho vykony boli zalostne. Oproti minulej a predminulej sezone isiel s vykonmi strmo dole. Zas na druhej strane, tych sanci od toho restartu PL z leta tiez moc nedostal.

Reagovat
fff

Ja osobne som nad nim zlomil palicu uz davno .

Reagovat
Remt

Mě spíš překvapuje že teď zničehonic tolik nastupuje ačkoliv se vepředu nikdo nezranil. Ano.. asi to bude tím nahustenym programem, každopádně mám ho rád. Hrozně dlouho nehrál žádné zápasy a teď nastupuje a je platný. Jen tak dál:-)

Reagovat
SCELO

on bol vzdy platny ked nastupil podla mna....

Reagovat
fenixLFC

pretoze teraz hrame zas iny styl nez predtym, taky ktory mu viac sedi. ked hrame do uazvretej obrany tak to ide, on ma tie prihravky dobre ale je to hrac ktory nie je prilis do nabehov a moc nebrani...

Reagovat
LokoLFC

Liverpool 2 : 1 VAR

Reagovat
PhilipS

Škoda, dneska Liverpool hratelnej. Coufal vypadá, jak kdyby kroutil v Premier league pátej rok. Fakt železo. Antonio chyběl těžce. Bowen bohužel nezahrál. Centry hrozně nepřesný. Jsem zvědavej jak si WH poradí příště s rolí favorita.

Reagovat
Beči

Dnes jsme to doslova ubojovali, ale 3 body doma Jota prostě musí hrát, opět potvrdil, že má výbornou formu, taktéž Shaqiri mě mile překvapuje. A samozřejmě Phillips na premiéru velmi slušný výkon.

Reagovat
mickey mouse

nevidím důvod proč by neměl hrát příště v základu místo Firmina

Reagovat
Beči

Reagovat
Big Virgil

Salah je herně taky špatnej, ale dava goly. Střely mu nevychází a problém mu dělá i jednoduchá prihravka. Hra do zahustene obrany pro nej neni.. mozna kdyby hral CF a na kridlech Mane a Jota.

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool už je tam, kam patří

Jinak:

Jota > Firmino

Phillips > Gomez

Shaqiri > Jones

Reagovat
cubazi

Reagovat
SCELO

jones je dobry hrac, len mu treba dat dost herneho casu, philips bol dost dobry dnes....

Reagovat
Liquid

další směšná penalta pro LIV, teď jsem viděl ty záběry a ten černoch toho simulanta Salaha prakticky vůbec netrefil a on tam zatancuje a teatrárně spadne dokud FA nebude tyhlec simulanty trestat zákazy startu v zápasech, tak se těchto teatrárních simulací FA nezbaví

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Liquid

Salah vám fanouškům LIV tu na EF podráží židli, opakovaně tu píšete, jak Salah již nesimuluje, jak je to jeho dávná minulost a on je naopak jeden z největších švindlířů současnosti, simulant non plus ultra

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
masina_LFC

Ty si buď slepý alebo kokot alebo oboje

Reagovat
Greny

V jednom má pravdu toto a třeba to co udělal Ramos v El Clasika jsou přesně ty zákroky kdy bych piskl faul a dal žlutou Salahovi

Reagovat
LokoLFC

Jakoze by Salah dostal zlutou kvuli Ramosovi v zapase s Barcelonou?

Reagovat
Greny

Ne ... Za tady ty zákroky kdy je to sice faul ale padají tam jak dementi bych jim ty karty dával vždyť je to hrozny

Reagovat
pobody's nerfect

souhlasím, klidně písknout penaltu a dát jim žlutou za simulaci, je to hrůza, co někteří předvádí

Reagovat
LokoLFC

Tohle je bohuzel hrozne tenkej led. Nikdy objektivne nemuzes posoudit, jak ktere nakopnuti boli. Proste je faul, typek spadne, s tim nic neudelas... muzes spadnout i kdyz faul neni a nedostanes zlutou... Prijde mi, ze nekteri to vidi moc jednoduse a maj takovej gaucovej nazor... fotbal podle me kazi fotbal jine veci, jako treba to, ze 46868x za zapas nekdo vezme po odpiskani mic do ruky a bezi s nim do hajzlu nebo zamerne stoji pred micem a brani rozehrani...

Reagovat
hitZor

Reagovat
dave30

Když budou hráči vědět, že to VAR vyhodnotí jako penaltu i když nespadnou, tak by nemuselo být toto divadlo. Já se ale bojím, že by to bez pádu penalta nebyla. Otázkou je, proč to přehrávají tak moc.

Reagovat
r.mrazik

no protoze kdyby nezahral divadlo,tak by to penalta nikdy nebyla...ceka na kontakt a pak sebou hodi...zmrdovina

Reagovat
dave30

Jasně, ale jak chceš 100% spravedlivě rozhodnout, jakou intenzitu ten kontakt má? Neřešitelné, a každý fanoušek to bude vidět jinak. Podle toho jestli fandí, nebo nefandí danému klubu.

Reagovat
r.mrazik

Je pravda,ze to je tezky...

Ale jestli se bude hrat na kontaky a divadlo,tak to bude psycho

Reagovat
Busby babes

coz to klidne, ale porad by to byla penalta.

Reagovat
avicii

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Už když člověk vidí komentář s tvým nickem, tak ví že to bude perla. A opět jsi nezklamal. Well done, sir

Reagovat
smazaný uživatel

Tro(t)le

Reagovat
BůhAnfieldu

Ty, Liquid, buď jsi slepej nebo nadrženej- jasná rána do nohy, nikdo z WHU neřekne slovo proti a jedinej Liquid má kecy. To ti už úplně tu makovico zLiquidovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být nadrženej? Můžeš to svoje tvrzení nějak rozvést?

Reagovat
Beči

Salah tomu nepochybně trochu pomohl, ale faul to byl jasný.

Reagovat
Liquid

https://www.livesport.cz/zapas/CxaW8bpT/#video jeho pád přišel tak 2 sekundy po letmím dotyku, někde na prostředku by se to vůbec nepískalo, takových dotyků je v zápase hromada, tohlec se fakt nemělo pískat

Reagovat
dave30

Odmysli si ten pád a místo. A odpověz si nezaujatě na otázku - byl to faul? Pokud ano - písknul by to, kdyby nespadl? Samozřejmě ten pád je nesmyslný.

Reagovat
Liquid

kontakt tam byl, ale fotbal nejsou šachy, nešlo o žádnou šanci navíc, Salah mohl bez problému pokračovat v akci, já bych toto prostě nepískal, protože černoch nezapříčinil to, že byla akce přerušena

Reagovat
martin.b

Zhodňoť mi ještě faul na Wernera v týdnu...taky to nebylo nic zásadního a v pohodě to mohl ustát. Místo toho se skácel, začal řvát s rukou zvednutou jako by mu právě upadlo chodidlo. Hráči to prostě dělaj, ať už hrají za modrý, červený nebo bilý...

Reagovat
Liquid

já s tebou souhlasím, v zápase KRA-CHEL byla nejjasnější penalta úder loktem na hlavu hráče Krasnodaru - nesmyslně ani VARem nezapískán v 1.půli, faul na Wernera bych nepískl a ani tu ruku bych nepískl, a souhlasím, že kontakt proti Wernerovi byl rovněž malý - za mě penalta NE

Reagovat
martin.b

Problém je, že ti rozhodčí prostě penaltu nepisknou, pokud ten hráč dive neudělá..Nebo minimálně to nebude pískat tak často. VAR odhalí čistý simulace, to jestli to byl dostatečnej kontakt nebo ne, je na subjektivním rozhodnutí, a tak to podle mě má být.

Reagovat
jk

A ono je fakt dobře, že kontakt ve vápně = pentle?

Reagovat
dave30

A jak to chceš 100% posuzovat? Malý kontakt, střední a velký, dá se ustát nebo nedá, byl úmyslný, nebyl atd.

Reagovat
martin.b

To jsem snad neřekl.. za mě je super, že VAR odhalí, jestli tam kontakt byl a na rozhodčím už je posoudit, jestli byl kontakt penaltovej.. Salah to určitě mohl ustát, stejně jako to minulej týden mohl ustát McBurnie, ale rozhodčí dnes zdá se pískaj témeř každej kontakt.

Reagovat
jk

Ale fotbal je kontaktní sport. Tohle snad není faul a pokud to není faul na polovině nemá to být ani penalta.

Ale to je jen můj názor, který dlouhodobě s těmi PK nejde moc dohromady. Například to kopnutí míče do autu a pak náběh do obránce a jít k zemi, což se často taky bere jako PK mi taky přijde naprosto mimo.

Reagovat
dave30

Ale toto nebude nikdy 100% (jak chceš posuzovat intenzitu?). A je samozřejmě možné, že na půlce by to jakýkoliv hráč ustál. Ale penalta láká každého. Neuvažuj tak, že dnes to byl Salah. Zítra to bude Kane, ve čtvrtek Tecl, za týden Werner. Momentálně se to posuzuje takto a v nejbližší době se změna nechystá. Takže co nám zbývá? Jasně, nadávat...

Reagovat
Beči

Reagovat
Busby babes

je docela hezky, jak to nakopnuti definujes jako letmy dotyk.

Reagovat
Liquid

kdyby to vážně bylo silné nakopnutí - padneš z něho tak jak ten Salah ?

Reagovat
Busby babes

kopnul ho nebo ne?

Reagovat
LokoLFC

Prestan knourat jak decko. Faul je faul. Kolikrat se stalo, ze naopak ve vapne se nepiskl faul, co by se kdekoliv jinde na hristi pisknul.

Reagovat
martin.b

Seš moc zaujatej, v týdnu penalta na Wernera naprosto srovnatelný, taky se skácel a držel za nohu. Problém je v tom, že pokud by hráč nespadl a nezačal řvát, případně se držet za nohu, rozhodčí by to s větsí četností pouštěl s tím, že nešlo o nic závažnýho nebylo... Nehledě na to, že Salaha okopávaj a držej celej zápas, nedivím se že ho to nebaví a fauly přibarvuje..

Reagovat
bbbauch

Za tskovejhle pad davaj fans liverpoolu kazdymu nalozeno, ani me neprekvapuje, ze u Salaha tomu tak neni

Reagovat
pingla

mrdka jedna, ale faul to byl no...

Reagovat
jk

Salah mohl normálně pokračovat ve hře, on místo toho dostane možnost kopat desítku za to, že raději spadnul než by šel do šance.

Reagovat
fff

Na jednej strane si tiez myslim, ze siel dole dost rychlo a nebola to mozno najjasnejsia penalta.

Na druhej strane prave na Salah za posledne dva roky tolko faulov, tak zjavnych, ktore rozhodcovia uplne odignorovali, ze uprimne .... Kludne nech nam tuto daju.

Ako som pisal davnejsie, v dlhodobom horizonte kazdy jeden tim je obcas poskodeny a logicky tim na druhej strane zvyhodneny. V konecnom dosledku sa to vsetko plus minus vyrovna.

Reagovat
Remt

Je pravda že situace kdy Salah dostane míč tady k brance, zpracuje si ho a drží si protihráče na zádech přičemž ten ho drží a drží a drží je v zapasech vidět dost casto:D stejně tak ( a já to si dlouhodobě stěžují i zde na EF) ještě si nepamatuji že by byla odpískána penalta za zákroky na VVD ve vápně při rozích. Za mě co roh to penalta. Nepamatuji si kdy naposledy Virgila bránili v mezích pravidel při rohu. Vždy ho chytnou za dres/obejmou a nenechají ho ani vyskočit. Přesně toto jsou zákroky, z které jsem čekal že po zavedení VARu se budou dávat penalty. Ne za posrane nastrelene ruce v situacích kdy tomu ani bránící hráč nemůže zabránit.

Reagovat
dave30

Ale to máš taky těžké. Oni se většinou drží navzájem, A jak to chceš 100% rozhodnout? Kdo začal, které držení bylo intenzivnější, které důležitější atd.

Reagovat
eder

Výjimečně souhlasím, já bych za tohle penaltu nepísknul. Za Salaha a jeho komedii jsem se v ten moment styděl...

Reagovat
Busby babes

takze ho ten obrance nekopl?

Reagovat
r.mrazik

nejsou to sachy

Reagovat
Busby babes

nejsou, taky po nem nehodil figurkou ale nakopnul ho do kotniku nebo kam...

Reagovat
Busby babes

sorry, ne do kotniku, nabral ho normalne do nohy. moc nechapu, co by na tom melo byt soft penalta. moc jasnejsich jich letos neuvidime.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
bbbauch

Kopnul.. prdel je, kdyz si vzpomenes, jak mistnim scousers praskali curaci z tyhle penalty a Lamela byl nejvetsi zkurvenec

https://youtu.be/atMmuw7Txlk

Reagovat
r.mrazik

tyvoe,to jsou penalty posledni dobou...

kontakt tam byl...bych blil

Reagovat
Malresi

Velmi cenne 3 body, Phillips nesklamal, prave naopak, hlavne hru hlavou ma na dobrej urovni. Potesili najma striedajuci hraci Shaq a Jota. Snad budu na City pripraveni uz aj Matip, Thiago a Keita

Reagovat
avicii

Reagovat
mickey mouse

Tak Phillips moc prověřený nebyl, ale bohužel u nás je teď měřítko takové že pokud nekiksnul tak podal kvalitní výkon

Reagovat
martin.b

Ve vzduchu byl skvělej a dost příjemně překvapil. Pravda je, že proti techničtější Atalantě či City, kteří budou hrát rychle po zemi, to bude trochu jiná písnička..

Reagovat
eder

Nat příjemně překvapil, vůbec jsem netušil, co od něho čekat. Shaq potvrdil, že tu myšlenku a cit pro hru pořád má, a zrovna tak Jota koncovku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

No fuj to bol porod. Útočná trojka v lese, tí nie su schopní udržať loptu viac ako 5 sekúnd a presne si nahrať. Vrchol bol keď si Jota chcel naraziť so Salahom, Salah ho jednoduchou prihravkou mohol poslať samého na bránu a on namiesto toho úplne nezmyselne na slepo na Maneho medzi troch hráčov. Fakt v poslednej dobre žasnem aké riešenia si vyberá tá naša trojka.

Nutne potrebujeme návrat niektorých zranených, lebo takto nebudeme vyhrávať do nekonečna.

Pochvala pre Philipsa, vo vzduchu veľká istota, narozdiel od Gomeza ktorý nie je schopný vyhrať čistú hlavičku. Tak isto Shaq a Jota, dúfam, ž Xerdan ostane zdravý.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Beči

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Benzema

Reagovat
vladis271

To bola fakt sračka. Ešte, že sa to ukopalo, inak by som ich strašne zhejtil a pritom by som nepozeral na objektívnu príčinu, ktorou je enormne nahustený program. Bolo to vidieť špeciálne na Maném, ktorý aj ked sa mu v zápase nedarí vždy je to tak sedmičkový možno až osmičkový výkon. dnes bol na 5 až 6.

Jota klope na dvere základu, Firmino by sa mal rýchlo prebrať. Otáčame zápasy, to musí dať tímu ohromnú silu. Do Atalanty si ideme po bod, prehráme tam. A potom ideme na City mi odplatiť ten trapas. S touto obranou nvm, či sa nám to podarí.

Reagovat
YNWA__MSN

Škoda, že není Phillips na soupisce pro LM ne?

Reagovat
fff

Ja fakt neviem co sa Olovi na Jotovi nepaci, sak ten chalan za tu sumu (ked vezmeme, ze opacnym smerom siel za viac nez slusnu sumu Hoever), s jeho vekom, kvalitou, tym ako sa nam hodi do timu...

Bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšem na lfcway.com blog, a potom ho sem postnem

Reagovat
JessePinkman

lfcway ještě funguje?

Reagovat
cristiano.K.

ano

Reagovat
JessePinkman

To už je slušná nostalgie, co jsem tam psal články.

Reagovat
cristiano.K.

taky

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Marius Žaliūkas ┼ 36

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

som nas az teraz dopozeral zo zaznamu ... ale zeby sme nasli stabilnu formaciu a zostavu? fungovala obrana zaloha aj utok, dalo sa na to pozerat, pekny timovy vykon od nas, aj ked samozrejme s chybami, nemyslim ze niekto si zasluzi specialnu pochvalu ale zaroven nikto nehral podpriemerne (okrem tej jednej chyby Zoumu), slapalo to ako celok

som velmi rad za Kanteho, na tom DM znova vyzeral ako stary Kante, ktory vedel branit ale aj dobre prihrat ... som tiez rad ze sme natrepali cely nas ofenzivny potencial do zostavy, a zaroven sme neprisli o balans, uvidime co dalsie zapasy ale minimalne na tie slabsie a priemerny timy to bude fungovat, ked si to sadne mozno aj na tie TOP timy

Reagovat
Coutinho10

dalo se čekat, že dnes to bude extrémně těžký...stačilo vidět WHU v předešlých zápasech, kdy dokázali porazit Wolves či Leicester, ale hlavně i remizovat s Tottenhamem nebo Man City, takže kvalitou šli hodně nahoru a možná budou i černým koněm v PL, takže o to cennější ty dnešní 3 body jsou, protože těch tutovek na gól tolik nebylo

střídání dnes Kloppovi vyšlo na jedničku, takže aspoň je vidět, že jak Shaq, tak i Jota budou přínos

Reagovat
cristiano.K.

100. pro titul LFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
fff

Reagovat
Remt

Jsi blázen?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Potesim ta. Podla vypoctov mojho izboveho vesmirneho strediska vyhra Liverpool titul skor ako k nam pride Halleyho kometa ktorej to vzdy trva 76 rokov. Zatial co jej cas pride v roku 2061, Liverpool sa docka dalsieho titulu uz v roku 2050.

Reagovat
cristiano.K.

to tu ještě budu (snad)

Reagovat
dave30

Dobře on. Za ten nadhled -

Reagovat
stas87

A kedy vyhrajú titul Rangers?

Reagovat
smazaný uživatel

v roku 2021. na to mozes stavit aj barak. som o tom presvedceny na milion percent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

to ze vedie tabulku tim s najlepsim utokom az take prekvapujuce nie je. Ale to, ze na cele je zaroven aj tim s najhorsou obranou v lige...

Reagovat
fff

Niekde som cital (netusim, ci je to pravda, ale daleko od nej to takmer urcite nebude), ze odkedy sme si poistili titul, tal mame najhorsiu obranu v lige

Reagovat
mickey mouse

I komentátor říkal, prý společně s Newcastlem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak Klopp sa aj riadi heslom radsej 4-3 ako 1-0

Reagovat
Remt

Tak to bych si dovolil rozporovat. Tímto způsobem se hrálo na začátku Kloppova angažmá podle mě. Poté co se angažoval nový top stoper a top brankář se zakládalo na tom že se fakt dost málo gólů dostávalo. Tento způsob hry ala Dortmund se přestal hrát. Je to sice super pro fanoušky ale trofeje to nenese. Bohužel ve chvíli kdy teď nebudem mít tu jistou obranu kterou jsme dosud třeba rok a půl měli.. se musíme řídit heslem dát víc gólů než soupeř. Ale to že by to chtěl hrát cíleně Klopp si nemyslím. Naopak bych řekl že Klopp je dál. Chce hrát fotbal který možná nezaujme tolik fandů.. možná v něm nepadne tolik gólů.. ale je u něj větší pravděpodobnost že ziskas trofeje

Reagovat
eder

Já naopak doufám, že nemáš pravdu. Raději pár trofejí oželím výměnou za atraktivní fotbal, který mě bude jako fanouška bavit...

Reagovat
Remt

Co to povídáš? Klopp přišel do LFC kvůli trofejim. Fans LFC chtěli trofeje které tak dlouho neměli. On s nimi trofeje vyhrál a teď by měl hrát zase hurá fotbal jak v okresním přeboru na skóre jako 4-3? Já ti říkám že ten tým je prostě dál. Tohle je přirozený vývoj. Já si návrat k tomu hurá fotbalu fakt nepřeji

Reagovat
eder

Já vám to neberu, ale každý to asi cítí jinak - a každý na to má právo. Pro mě je to fandění a bavení se fotbalem víc než ty trofeje samotné, byť jsou tím cílem a kořením. Docela mě děsí představa jakési Kloppovy dynastie kdy by měl LFC napodobit ManUtd pod Fergusonem v jeho posledních sedmi sezónách. Kdy je všechno pragmaticky podřízeno jen a jen úspěchu za každou cenu. Z toho už ti fanoušci snad ani nemohli mít radost...

Reagovat
Remt

Jo no, taky denně nespím z představy že bychom vyhrávali jednu trofej za druhou.. To bych fakt asi neprekousnul

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Remt

S kolegou se shodneme že se neshodneme

Reagovat
fenixLFC

kazdy chce to co akurat nema

Reagovat
mickey mouse

atraktivního fotbalo bez trofejí jsme si užili posledních iks let až až

Reagovat
Remt

ano

Reagovat
cristiano.K.

Nechci dělat unáhlené soudy, ale Jota je přesně hráč, kterého jsme potřebovali. Dobrý náběhy a výběr místa. Jen tak dál

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

Reagovat
pingla

Reagovat
13

Uvidíme jak mu to sedne v základu, pokud to takhle půjde dál, tak z něj Bobby vypadne.

Reagovat
stiflerovamama

Bobby je momentálne úplne zbytočný a vypojený z hry. Až je to zarážajúce ako sa z tak dôležitého hráča stal momentálne tak nepoužiteľný hráč..

Reagovat
eder

Bobbyho se musím zastat. Myslím, že současný obraz není až tak vinou poklesu nebo ztráty jeho formy, ale spíš skutečností "přečtenosti" hry celé té útočné trojice. Obrany se pod vedením trenérů na ni důkladně připravují. Už tam chybí ten drajv a moment překvapení a Bobby jako nejkreativnější hráč a architekt útoku tím trpí z té trojice nejvíc. Byla by škoda ho jen posadit na lávku, spíš spoléhám na Kloppa, že účinně přetransformuje své taktiky a strategie...

Reagovat
Big Virgil

Zaloha: Hendo-Thiago-Bobby

Utok: Mane-Salah-Jota

Reagovat
eder

Ano, to vypadá moc hezky. Snad by to fungovalo i v reálu.

Reagovat
cristiano.K.

Bobby je bez jiskry. Ten dříč, který presoval a nevypustil jediný balon je pryč, řeší ty situace špatně. Nicméně mu pořád věřím, že se chytne. Jota podle mě bude lepší z lavičky než v základu. Hlavně oba přináší úplně něco jiného, takže by mi nevadila pravidelná rotace těchto dvou.

Reagovat
13

Je na Kloppovi, aby vyhodnotil jak moc by Firminovi prospěla/uškodila lávka. Těch zápasů je tolik, že rotace je stejně nevyhnutelná, ale momentálně bych přehodnotil kdo z nich dvou si zaslouží být první volba (dokud se nevrátí ten starý Bobby).

Reagovat
cristiano.K.

Bobby bude muset zjednodušit svoji hru, míč zbytečně dlouho přidržuje. Oni to teda dělají i Mané se Salahem, ale od nich se to tak nějak čeká. On i Mané včera vypadal utahaně, takže ona ta rotace bude muset přijít co nejdřív a ideálně vždy rotovat jednoho z těch tří. Teď když hraje i Shaq dobře máme zase další možnosti. Takový Origi s Minaminem budou mít tedko smůlu potom,co předvedli proti dánům.

Reagovat
smazaný uživatel

Takumi sa v príprave a na začiatku sezóny dostával do miernej formy, ale tak isto ako Origi hravá často mimo pozície a málo, nemá čas na rozohratie. Zatiaľ čo Divock je už zdá sa odpísaný a nemá nám potenciálne so svojou formou čo ponúknuť, Takumi si ešte šancu zaslúži, ale ako AM, či CF(false9), nie krídlo. A aktuálne by mal viac hrať hlavne Shaq, ktorý chytá formu.

Reagovat
cristiano.K.

s tím souhlasím, jen poukazuji na to, že před japoncem by měli být ted Shaq a Jota.

Reagovat
avicii

stále ešte mladý, pod Kloppom sa ešte môže posunut vyššie..

Reagovat
fff

Niekde som aj cital nejake porovnania, ze on je podobny Manemu v case, ked k nam prisiel.

Reagovat
smazaný uživatel

V čom?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Klopp si nás stejně všechny vodí. Všichni jsme čekali na stoperu Rhyse a on vytáhne kluka, který hrál za áčko naposledy v přáteláku proti Blackpoolu před dvěma měsíci poločas.

Phillips to fakt zvládnul s bravurou. Pořád jsem ho bral jako dorostence, ale on už není žádnej zajíc v 23 letech.

Reagovat
vladis271

som zvedavý kto nastúpi v Atalante a proti City v stopérskej dvojici.

Reagovat
vrabejka

Atlanta Rhys, Phillips není zapsány na soupisku LM. Proti City snad Matip.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eder

Reagovat
Big Virgil

Na to jak nepřesvědčivé výkony máme od začátku sezony, na tom nejsme tak špatně. Tenhle tým je prostě silný po mentální stránce. Nejdou si jen zahrát fotbálek a když to nejde fotbalově tak dřou jako koně do konce zápasu. Dařit se herně celou sezonu nebude nikomu. Je ale důležité tyhle zápasy zvládat bodově.

Reagovat
Kapřík

Včera jsem prosvihnul zápas Liverpoolu s West Hamem. Může mi někdo prozradit jak hrál C. Jones?

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerne, bojácne, ale oťukáva sa postupne aj v PL. Môže z neho niečo byť.

Reagovat
Kapřík

díky.

Reagovat
fff

Ten na vybuch s AV vyzera kazdym kolom horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a ja som stavil ešte na výhru AV.

Reagovat
cristiano.K.

řeší se naše obrana, ale bez toho zápasů máme pořád pomalu nejlepší obranu v lize

Reagovat
Whitemedia

Si tu jen odložím, jak mě nasral tenhle virtuální safety car..

Reagovat
Trand

Reagovat
fff

Zatial vela zraneni a teda herne mame daleko, daleko od idealu a napriek tomu prve miesto v lige aj v LM . Uvidime kolko to vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

tak a je po Evertonskom zázraku...

Aston Villa detto

Reagovat
vrabejka

Boží mlýny melou pomalu ale jistě

Reagovat
YNWA__MSN

Everton

Reagovat
bbbauch

To mrdam tohle

Reagovat
Registrujisejenproto

Výborně Arsenal

Reagovat
ajouki

United finančně trpí, když jsou prázdné stadiony. Měli by si ale zvykat, protože na takové výkony jim nikdo chodit nebude, ani jak fanoušky pustí na stadion

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tolstobik

Pogba uplnej debilek, je na case, aby sme ho prodali nekam do prdele

Reagovat
Sm0ker

POGBEST!

Reagovat
Golasso

Můžu se už radovat?

Reagovat
Golasso

Když už odchází ze hřiště, tak je to ok, že?

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte by som počkal chvíľu

Reagovat
Golasso

Počkám do osmi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PH8

Oni si po sezoně dokopnou všechny penalty najednou.

Reagovat
Golasso

Reagovat
TopinB

Reagovat
vrabejka

2 body mezi 2 až 11.mistem to je jak v CSM

Reagovat
smazaný uživatel

S tymto nech ide Ole do prdele a coskoro uz aj pojde, reagovat mal uz zmenou cez polcas, to ze Pogba dohral cely zapas je neuveritelne, nebudeme si snad to LM zakryvat oci, to co hraju v lige je hnus

Reagovat
Tuard.MUTD

v piči prostě..

Reagovat
Malresi

Arsenal úplne zaslúžene, United totálne bezzubý smerom dopredu. Absolútne odlišný výkon od toho proti RB.

Reagovat
Tolstobik

Me teda prijde, ze Arsenal taky nepredvedl skoro nic a remizka by byla zaslouzena, nebyt teda dementa Pogby

Reagovat
J0EL

Myslim, ze aj tych sanci sme mali viac.

Reagovat
Sandstorm

Po tom výborném vykonu proti Lipsku studená sprcha. Nechápu to, v LM je Oleho reakce na vývoj zápasu výborná a hráči podávají lepší výkony. V PL je to přesně naopak a trápení pokračuje.

Reagovat
Mato178178

Nebol to ani zďaleka super výkon ... Možno tak posledná 20 minútovka

Reagovat
Mato178178

Však sme sa po prvom góle nedostali cez polku ako dnes prvý polcas

Reagovat
Bayern +

Arsenalik super

Reagovat
Taiger

Gabriel je král, konečně nějaká jistota na stoperu, MOTM, neskutečnej byl též Elneny, už byl odepsanej, ale tvrdě makal a dneska předvedl super výkon, naši beci též super, Partey tomu dodává taktéž jistotu

Reagovat
Taiger

Důležitý 3 body kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny byl skvely, moc se mi libil jeho vykon. Za Gabriela jsem neskutecne vdecny, bezvadny.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvůj král měl bejt hlavně od 70.minuty venku, jak tam sundal Greenwooda...tohle nechápu, proč nedal druhou žlutou....

Reagovat
jacobT

Ale to ako prísne dostal prvú žltú nespomenieš, čo?

Reagovat
kiwwi

nevybavujem si uplne presne ten faul, ale nebolo to za drzanie za dres?

Reagovat
teenz

Reagovat
J0EL

inak tak dominantne vykony zapas co zapas od stopera u nas si ani nepamatam. Neuveritelna posila.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra jde dneska jednoznačně za Olem. Diamant jako reakce na absenci Martiala dobrý. Ale nebylo moc důvodů, aby dneska hrál Pogba od začátku. Ale budiž. Rozhodně ale byla celá řada důvodů, proč měl jít o poločase dolů a viděli to snad úplně všichni. A taky bylo milion důvodů, proč ho tam nenechat do konce. Pogba se Olemu odvděčil směšným výkonem a prohraným zápasem. Pokud tohle udělá s vrcholovýma sportovcema Covid, tak potěš i ve vztahu k Tellesovi a Cavanimu. To post-covid období jeho je fakt naprostá zoufalost.

Masona i Marcuse mi bylo hrozně líto. I dneska bylo vidět, že to jsou skvělí fotbalisti, ale museli se tam celý zápas protrápit.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Mohl v klidu hrát systém Rash - Cavani - Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpozději od poločasu i měl. To, že nedostal Sancha v létě fakt nijak nemůže omluvit to, co dneska předvedl.

Reagovat
iamek

Přesně tak. Pokud Cavani ještě nezvládne 45 minut, tak to teda uff. I tak mohl hrát Rash - Mason - Mata/James. Proste možnosti má a vše ostatní je jen výmluva. On zvládne takticky dobre zápas s Chelsea a i tím Lipskem dobre reagoval a pak předvede něco takového. Pořad nemuzu tomu uvěřit

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Rash je v mych ocich nejlepší útočník v lize, on je fakt mimořádnej v x ohledech. Nemluvim primo o hrotu ani kridlu záměrně, umi zahrát skvělé obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli úplně nejlepší, ale imho je na úrovní tý naprostý špičky.

Reagovat
Counter

Rash je úžasný, ale tohle je přehnané.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

mne príde strašne nekonzistentný. A to ho mám od nich suverénne najradšej.

Reagovat
j_mrazik

Konečně máme střední zálohu, která se účastní soubojů a i je vyhrává. To tu bylo naposledy za Coquelina.

Reagovat
tunkic

Uz to chce jen nekoho, kdo taky vymysli neco dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Coq + Santi ♥︎♥︎

Reagovat
Mastný Chobot

♥︎♥︎ skvelá polsezóna

Reagovat
kiciN

Reagovat
Busby babes

klasika, po trech dobrych vykonech prijde jeden bidnej. Vlastne remizovej zapas, oba tymy solidni dozadu, kompaktni, ale v zase nemohouci dopredu. par polosanci na obou stranach. A rozhodne demence Pogby no, protoze to ani nebylo neco, co by hasilo pruser, jen nesikovnost. Skoda... priste to musi byt lepsi, od vsech. Chybel pohyb, imho Ole spatne prostridal. Pogba mel jit dolu, po te penalte obzvlast, i kdyz ani Bruno nejak dobre nehral a na stridani byl taky.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Salfovic

Tak kdo místo Oleho ?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný Pocchetino

Reagovat
wild

Ole tuto sezonu nedokonci a zrejme pravom. Hoci nedostal ziadnu posilu ako chcel, tak tieto hanebne vykony a vysledky v lige su neprijatelne s takymto kadrom.

Absolutne nevie takticky reagovat na vyvoj zapasu. Cavani/VdB tam mali ist uz cez polcas a on ich tam da v 75min a nase prve striedanie bolo az po hodine tragickej pomalej hry - ultra pomaly DM Matic

Dnes to bola totalna sracka a zasluzena prehra.

Pogba ma uz tiez zacina srat a keby zanho Real ponukne 80mega tak mu kupim letenku do Madridu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Tolstobik

Ja se bojim, ze Pogbu nikdo momentalne nekoupi, ten je od zacatku sezony uplne, ale uplne vyrizenej

Reagovat
iamek

Dneska se něco psalo o Juventusu. Mu zaplatim i letenku.

Reagovat
Tolstobik

Kez by, blbecka, kterej nemaka a ani zadny zablesky geniality nema proste nepotrebujeme. Zlatej McTom, kterej zjevne nepobral tolik talentu jako tenhle debilek, ale kdyz hraje, tak aspon maka.

Reagovat
iamek

Dneska McTominay z toho hnoje byl asi nejlepší no. Hráč bez nějakého velkého talentu, ale drinou to dotáhl tak daleko.

Reagovat
iamek

A přitom pomalý Matic tam nakonec byl nejplatnejsi. Tahle pauza se musí využít. A výmluvy na posily už neberu. I tak má kvalitní kádr jaký od Alexe neměl nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Pravda, ale aj tak mali ist ovela skorej Cavani a VdB. To som tym chcel len povedat

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání Matiče mi přišlo v pohodě. Ve středu jsme propadali a on tohle umí skvěle držet. Jen tam s ním měl jít ještě někdo místo Pogby.

80m€ za něj nikdo nedá.

Reagovat
j_mrazik

Nebýt Matiče, tak se nedostanete ani k vápnu. Jediný tam udržel balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

za poslednich asi 10 dnu sjme odehrali 3 dobry zapasy a ted jeden spatnej. a hned prepnes do modu: vsechno spatne, ole je neschopnej, nic neumi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadáváš tady na Pogbu a chtěl by si za něho 80 mega? Se prober čobole

Reagovat
Gunner14

Partey, El Neny, Bellerin a Gabriel super

Reagovat
jacobT

Reagovat
iamek

Teď dva banální zápasy, kde se v klidu vyhraje a pak cmon Poche! Dneska co předvedl Ole, tak to jako wow. Vidí, ze ten systém nefunguje a on v tom pokračuje snad cely zápas. Dat Pogbu na LW největší výsměch v sezóně. Dneska vyloženě trapný nebyl max McTominay a Maguire. Matic překvapivě po střídání taky usel. Má k dispozici strasne silný tým a on cely rok předvádí toto ( Psg výjimka ). Tohle už Glazer family nebude snad tolerovat. Tohle mě vytocilo víc, než debakl od Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze ten diamant hral cely zapas, aj ked od zaciatku videl, ze Arsenal na to bol super pripraveny a k nicomu sme sa nedostali, to je v prdeli fakt, na to mal reagovat uz cez polcas a on ne, ze na to nereagoval, on si prestriedal az v 75. a aj to len post za post a dohral to s tymto hnusom, neuveritelne fakt

Reagovat
iamek

Já si byl jistý, ze bude reagovat už o poločase a co on udělal? Čekal do 75 minuty a stejně se jel stejný systém až do konce. To ze se tam chvilku motal Pogba neberu za změnu. On má po dlouhé době skoro cely tým pohromadě, zajímavé posily a předvede toto. Tohle už je proste bez jakékoliv obhajoby. Bruno sice cely zápas hnus, ale mu stačí sekunda prostoru a něco vymysli, což Pogba fakt neudělá, když ho to dneska od první minuty nebavilo. Přitom proti Lipsku makal jak na plantáží. Přitom Arsenal byl po Newcastlu snad nejslabší tým, který jsme letos v lize meli.

Reagovat
Busby babes

defakto to same... po trech dobrych zapasech, jeden spatnej, pricemz ani Arsenal o moc vic nepredvedl, pokud vubec a hned: vsechno spatne, ole ven, neschopnej... ale no tak...

Reagovat
iamek

Já ho už nechtěl od nivě sezóny. Proti Lipsku to byl taky hnus do příchodu Rashe.

Reagovat
patas92

Arteta

Thomas je dělo fotbalista, ale furt by Arsenal potřeboval tak 4 hráče do základu. Takový Grealish by tam vyloženě sednul jak prdel na hrnec.

Reagovat
Taiger

Grealish by byl úplná topka nebo JRod

Reagovat
Mastný Chobot

ten nehráva poriadne ani v Burnley

Reagovat
fenixLFC

nemysli Jamesa?

Reagovat
Mastný Chobot

JRod je v PL len jeden a tak to aj ostane

Reagovat
Counter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Taiger

Už jsem chtěl psát J. Rodriguez, to by vyšlo nastejno

Reagovat
Mastný Chobot

ChRod je voľné

Reagovat
vrabejka

Jack Rodwell?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Stejně by seděl, protože by se Arteta bál že ztratí míč.

Reagovat
jacobT

Grealish by bol top, ale to by sme museli predať polku Emirates.

Reagovat
Counter

Ledaže by Villa sestoupila. A i tak by za něj asi někdo jiný vyplázl víc.

Reagovat
patas92

Tak já předpokládám, že on sám má větší ambice než je Villa a dřív nebo později to dá najevo, takže by mohli se svých nároků slevit...Ostatní týmy v Anglii mají na jeho pozici momentalně plno

Reagovat
Counter

Dneska už to tak moc nefunguje, kluby si svoje hvězdy drží úzkostlivěji, protože se jim ten prodej prostě nevyplatí na úkor sestupu z PL a samy mají peněz dost, takže ani nemají potřebu prodávat.

Grealish určitě větší ambice má, ale s Villou zrovna před měsícem prodloužil snad do roku 2025, takže ho prostě jen tak nepustí. ManCity by ho mohli vzít, ti nemají nikdy dost.

Reagovat
SunFells

Holding slušný výkon, ale Gabriel tu naši obranu i tak drží skoro sám. Bez něj bychom takový zápas, kde jsme si téměř jediní vytvářeli příležitosti, i tak prohráli.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kapřík

Reagovat
pobody's nerfect

No penalty no party

Reagovat
cristiano.K.

fanoušci Arsenalu, neuděláte mi sbírku na barák?

Reagovat
Remt

Ty jsi vsadil na MU viď?:D

Reagovat
cristiano.K.

jistě ( )

Reagovat
Steven666

s trojice Lamps, Ole Arteta je tretí menovaný najnadanejší tréner.

Reagovat
Golasso

Jo, Arteta je frajer. A to má z těch tří nejhorší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

taky v lize skoncil nejhur. 3.4. a 8.

Reagovat
fenixLFC

jj porovnatelne ked dosiel uprostred sezony...

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Ta sezona byla hrozná, než přišel, tak se beze srandy mluvilo o sestupu. Uvidíme letos. Nedělám si přehnané naděje, ale podle loňské sezony těžko soudit.

Reagovat
kiciN

Ty sasulo

Reagovat
Liveral

Tak po 7 kolech mame za sebou zápasy na Anfield, Etihad a Old Traford a jsme bod od druhýho místa. To je je fajn. Ne že by to něco znamenalo, protože poztracime spoustu bodů všude jinde, ale úvod v rámci možností výsledkove ok. Hra mě teda moc nebaví ale přijde mi že s Thomasem se to zlepšuje a je do budoucna na cem stavět.

Reagovat
Liveral

Ok tak 2 body.

Reagovat
Liveral

A.zaroven nejlepší obrana v lize i po výše zmíněnejch výletech.

Reagovat
Jardin

Reagovat
gocii

jediná škoda, že se minule aspon neremizovalo, dneškem se to sice relativně vykompenzovalo, ale bylo to hodně zbytečný

Reagovat
Liveral

Jj souhlas, ale to minule vykompenzovalo ten luck proti WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nevím, jak arsenalská fóra, ale na twitteru jsem už viděl kupu poznámek, že Arteta je takový Rafa in disguise

Reagovat
Mastný Chobot

Mikel Simeone mi ide na twitteri uz dlhsie

Reagovat
Counter

Taky dobré, ale Rafa mi po pravdě sedí víc. Je to precizní puntičkář, který by měl hráče nejraději na drátkách, aby měl pod kontrolou každý jejich krok. Mikel je v tomhle stejný, driluje defenzivu, driluje rozehrávku, góly dáváme pravidelně z nacvičených kombinací. Nemá rád chaotické hráče typu Pépé, naopak nedá dopustit na obětavého pěšáka Elnenyho...

Jsem z toho po pravdě překvapený, je to obrovský rozdíl oproti Wengerovi i oproti Pepovi, od kterých bys tu inspiraci čekal největší. Ale možná je to jen pragmatismus do začátku, protože bylo potřeba položit nějaké základy a k ničemu jinému ani nebyl hráčský materiál.

Reagovat
Mastný Chobot

skor mi to pride ako to druhe, aj podla jeho vyjadreni.

Reagovat
Counter

V to doufám, ale zatím jsou to jen vyjádření, směrem dopředu to pořád drhne šíleně, stats máme katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou po čase zase mrknu na šlágr premier league ManU vs. Arsenal....co to jako mělo bejt? včera jsem viděl Augsburg - Mainz....to bylo úplně někde jinde...jak v nasazení, tak ve fotbalovosti...to se ti dva giganti z Anglie můžou jít vysrat....to byl takovej humus, že jsem nevěřil vlastním očím...Dean taky tragickej...penalta za nic....tohle mělo skončit 0:0 a po zápase se všichni poplácat, jak si zase vydělali....

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Penalta úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

v kontrastu se zákrokem na Matiče penalta v žádným případě

Reagovat
iamek

Penalta úplně jasná. Stejně jako na Matice. Fred i Gabriel navíc mohli vidět druhou žlutou.

Reagovat
JessePinkman

Liverpoolu se zas všichni koukaj na záda. United 6 zápasů, 7 bodů, 15. místo, snad ještě vyhraje dneska Brighton, aby šli ještě níže. Hype okolo Evertonu a Aston Villy je pryč, přičemž Liverpool dokáže vyhrávat zápasy, i když se jim nedaří.

Jo, svět je stále ještě v pořádku.

YNWA

Reagovat
Remt

Počkej až dvakrát třikrát za sebou prohrajeme:D a že taková šňůra přijde.. bez vvd prostě přijdou zápasy kdy nám soupeř nasype 3 góly apod. Nevěřím že ne

Reagovat
JessePinkman

To dokážou jedině City

Reagovat
Remt

Hm a nebo taky Aston vila ty vole

Reagovat
JessePinkman

Jeden zkrat, ještě k tomu náhodnej.

Btw. Na co Van Dijka, když máš Rhyse Williamse a Nathaniela Phillipse.

Reagovat
Remt

Nemám nic proti tomu když se otrkavaji mladí ale uvedomujes si ze je před nama celá sezóna PL a ty chceš po 19ti letem klukovi co poradne neodehrál nic za A tým a po 23 letem klukovi co neodehrál vůbec nic za A tým aby odkopali celou sezónu za jeden z top klubu PL? Ty kluci by se z toho podle mě klidně mohli složit po tom co se jim nepovede jeden dva zápasy. Někteří si to malujete moc růžové si myslím. Tihle dva rozhodně nejsou kvalitativní ekvivalent VVD ani omylem. Nehledě na to že VVD je ten typ hráče který když je na place tak všichni hráči zkrátka hrají líp.

Reagovat
JessePinkman

Samozřejmě, že nejsou jak Van Dijk. Nemůžeš mít 4 Van Dijky. Van Dijk je jenom jeden a jenom jeden zůstane. Ale přišel čas i na R. Williamse a Phillipse. Chytili se šance velmi dobře, jsou součástí týmu.

Navíc Fabinho zraněnej na cca 3 tejdny. Matip, Thiago, Tsimikas i Keita by měli být blízko návratu.

I přes ten špatnej říjen... jsme na prvním místě Premier League, i skupiny Champions League.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cristiano.K.

máme je o víkendu

Reagovat
EXoRcIsT

Hanba

Reagovat
Heisenberg

Arteta si zas Oleho krásně namazal na chleba, United do 80. minuty výkon týmu z Championshipu. Zasloužená výhra, sice tolik šancí nebylo, ale pořád o gól než United lepší byli.

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda namazal...trenérskej výkon roku viď...ono překonat Oleho není až taková pocta....šancí tolik nebylo no, přesněji řečeno žádná

Reagovat
Heisenberg

Břevno Williana, hlavička Saky.

A jasně že namazal, vy jste se dostali tak 3x za půlku a největší šance byla střela z úhlu od Masona. My jsme impotentní, ale vy jste do 80. minuty mohli snít u plakátu Claudie Schiffer.

Reagovat
iamek

Tyčka nic?

Reagovat
Heisenberg

Do 80. minuty?

Od nás ještě Auba tam měl dobrou střelu těsně vedle a Elneny taky. Plus Lindelof těsně před Lacou ukopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste tam měli ještě zakončení Saky někde na rohu malýho vápna, jak to zablokoval Maguire. My měli tyčku

Reagovat
Heisenberg

Nebyla to hitparáda, ale o půl golu až gol jsme víc šanci měli.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem se nedostal za půlku ani jednou nefandím ani ManU, ani Arsenalu...jako nestranný divák jsem hodně trpěl....a říct, že si někdo někoho namazal na chleba po výsledku 1:0 gólem z penalty mně přijde velice úsměvné

Reagovat
Mastný Chobot

Po skúsenosti s Mustafim to nechcem zakríknuť, ale Gabriel je zatiaľ fenomenálny. Silný, presný, spoľahlivý na lopte, super posila zatiaľ.

Partey tiež výborný, Pogbov výkon je z najväčšej časti jeho zodpovednosť.

Na druhú stranu, Lacazette otrasný, ten si musí už sadnúť na chvíľu.

Reagovat
smazaný uživatel

Partey byl skvělý, ale teda dávat ho do souvislosti s Pogbou, to ho možná trochu přeceňuješ

Reagovat
SunFells

To Lacazettovo věčné bojování s míčem a neustálá absence ve vápně už nedávám

Reagovat
Mastný Chobot

on je podľa mňa frotér, to inak nie je možné. Má čistú loptu, môže prihrať, bežať, hocičo a sa otočí chrbtom a čaká, kým doňho príde niekto prirážať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

přeložit slovo frotér

Reagovat
smazaný uživatel

to je ceske slovo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

to s tim lacazettem jeste by mezajimlao, kdo by tam mel byt, auba, ktery byl dnes jeste slabsi neumi podrzet na hrotu balon a podstupovat souboj za soubojem, nebo snad dokonce nketiah??

a otresny vyzne nebyl, vybjojoval tam sam o sobe dve velke sance

Reagovat
Bakary3

Lacca byl uplne v pohode

Reagovat
jacobT

Dnes kritizovať Lacu? Však to tam príkladne odmakal a úplne vypojil Freda z hry.

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som ten jeho defenzívny prínos zas tak nepreceňoval, v druhom polčase zajebal každú loptu snáď, s loptou na kopačke posledné zápasy pôsobí jak ožratý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Zrovna v takýchto ťažších zápasoch to práveže treba oceniť. Keď si to porovnáš s tým, čo po striedaní predviedol Nketiah alebo čo v tomto smere dokáže ponúknuť Auba...

Reagovat
Counter

Nevíme, co by tam dokázal Auba, protože tam Auba takřka nikdy nehraje.

Reagovat
Taiger

Připravil krásnou šanci Aubovi v druhým halfu a po jeho vypíchnutí vzniklo i to břevno Williana, hraje mizerně, ale dneska hrál fakt fajn

Reagovat
Mastný Chobot

áno, výborne vybojoval loptu, ale tá lopta Aubovi nebola dobrá

Reagovat
Counter

Akorát zrovna dneska bych Lacu nekritizoval, hrál na své poslední poměry dobře.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Minister

Arsenal najlepšia obrana v lige

Reagovat
Mastný Chobot

a to sme hrali na Trafforde, Etihad aj na Anfielde Artetovi všetka česť za toto, teraz treba popracovať na ofenzíve.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kucka

Reagovat
Heisenberg

Od začátku sezony je skoro každej zápas je o 1-2 šancích pro nás i soupeře, takže víc než 2 goly nám mohl dát jen Liverpool.

Reagovat
jacobT

Tomu sa až nechce veriť

Reagovat
fenixLFC

len skoda ze to je na ukor ofenzivy

Reagovat
afc

Ani Klopp nespravil všetko naraz.

Reagovat
Rolf

To by nepřežil ani slaný SÉR,

co všechno již přežil SOSKJÉR!

Reagovat
C-M@ster

Díval jsem se na zákrok na Matiče a napřed zahrál Gabriel kotník protihráče a pak až míč.

Reagovat
lampas

Reagovat
iamek

Bez debat, ale na to se vymlouvat nejde.

Reagovat
Sandstorm

To ne, ale na co je potom VAR?

Reagovat
iamek

VAR ničí fotbal. I když dáme někdy gól, tak se už ani neraduju, protože čekám, co ti šašci vymysli.

Reagovat
Busby babes

nejde a jde. ten zapas rozhodla podobna situace na druhy strane, ze jo. Podobna v tom, ze to byla individualni chyba Pogby. samozrejme pogbuv faul byl ocividnejsi.

Reagovat
iamek

Ale tohle přece musel var vidět? Vždyť ten opakovaný záměr byl naprosto evidentni

Reagovat
Busby babes

vazne te to prekvapuje? VAR funguje tak, ze minule nevidel treba ten MAguiruv zakrok...

Reagovat
iamek

Tak na co je?

Reagovat
Busby babes

me se neptej, ja jsem pro to, aby VAR uplne zrusili...

Reagovat
Counter

Sudí u videa by musel nabýt dojmu, že to Dean buď neviděl, anebo udělal prokazatelně chybu. Podle tebe tu chybu udělal, ale sudí u videa mají povel, že to musí být něco do očí bijící, fakt málokdy rozhodčího opravují, co se týče faulu. Dovedu si představit, že kdyby Dean neodpískal Pogbův zákrok, tak by ho VAR taky k monitoru neposlal.

Reagovat
iamek

Hmm díky za vysvětlení. Já vždy žil v dojmu, ze i když hlavní si je jistý a VAR to vidí jinak, tak by se na to měl jít hlavní znova podívat.

Reagovat
Counter

No tak by to správně mělo být, ale v PL prostě od začátku proti postranním monitorům brojí (asi nechtějí zdržovat hru) a šíleně málo je používají. V minulé sezoně to bylo vyloženě k smíchu, letos už je to o trochu lepší, ale pořád málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale u toho Pogby neposal Deana k monitoru by byl ještě větší nesmysl teda...

Reagovat
Counter

No byl, ale dovedu si to představit. Třeba na Zahu proti Wolves byl teďka podobný zákrok a penalta se nepískala → VAR nic.

https://youtu.be/pdIDIG6V-70?t=86

Reagovat
Busby babes

fakt ot zrusit. delaj se uplne stejny chyby jako bez toho. neprijde mi, ze by ted ten fotbal byl zabavnejsi nebo spravedlivejsi. Jednou to pisknou jindy ne... stejne jako driv.

Reagovat
Counter

Tyhle interpretace možných faulů budou vždycky ošemetné, ale pořád doufám, že se s videem časem naučí pracovat lépe a nastavený metr bude dodržovaný přesněji. Zrušení nic neřeší a ani to není reálné.

Reagovat
Busby babes

tak nejak. proto to ani neberu jako nejakou extra krivdu. myslim si, ze to spis faul byl nez nebyl, ale smula no.

Reagovat
Busby babes

daleko vic mi vadi, pokud uz neco, to neudeleni druhy karty po faulu na greenwooda, tam to bylo uplne jasny. ale vymluva pro nas vykon to taky neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To nebyl zákrok na červenou. Jen na druhou žlutou. Video do udělování žlutých karet nemůže mluvit.

Reagovat
Busby babes

vsak ja taky nerikam, ze to byl zakrok na cervenou nebo ze to mel resit VAR. mel to resit Dean, kterej to odpiskal, ale kartu nedal.

Reagovat
Counter

jj, já to chápal tak, že to je vlákno o videu.

Víš jak, obhájí si to Po Clattenburgovi v zápase Chelsea x Spurs mě už nepřekvapí nic.

Reagovat
Miguel19

To zkoumali ne? A faul to údajně nebyl.

Reagovat
Sandstorm

je to tak

Reagovat
SpecialOne

To šlo hned vidět v té opakovačce

Reagovat
SunFells

Vzal to naráz.

Reagovat
10

což je faul

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jednou nohou balon a druhou Matiče?

Reagovat
C-M@ster

Jo, ale vzal jsem to snímek po snímku a první byla noha.

Reagovat
SunFells

Jop, Matiče první nabral nohou, kterou měl překřízenou pod levačkou, kterou hrál míč.

Reagovat
smazaný uživatel

ok. Já to fakt vůbec neviděl. Proto se divím, že to VAR nezkoumal.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
SunFells

Úplně clear Uznávám, že možná byla, ale rozhodly by to milisekundy.

Reagovat
bbbauch

Proc by to rozhodly milisekundy? Kvuli tomu kontaktu s micem? Vzdyt je uz v pravidlech davno zaneseny, ze kontakt s micem neni to rozhodujici pro posuzovani faulu. I kdyz se dotknes mice tak ti neznamena, ze nasledne nekoho muzes sestrelit. Tim se nechci vracet k tomu zapasu, ten gol jsme si snad ani nezaslouzili dat, jde mi ciste o ten vyklad.

Reagovat
SunFells

Ale to v případě dvou situací ne? 1) Pokud se jedná o hodně agresivní zákrok (takové ty proletění mentála Shawcrosse, kdy bezhlavě bral všechno v cestě), 2) pokud míč sice zasáhneš, ale nenarušíš tím významně možnost pokračování soupeře s míčem, takže ho vlastně zastaví tvůj kontakt s ním.

Reagovat
bbbauch

koukam na to pravidlo a mas pravdu

Reagovat
SunFells

Já se taky divím, že to nezkoumal.

Reagovat
Counter

VAR zkoumá všechno, jen v takových případech mnohdy ponechá původní rozhodnutí hlavního.

Reagovat
10

to byla jasná penalta, nevím o jakým world class zákroku tady fanoušci Arsenalu mluví...navíc tam Gabriel už dávno neměl být, protože ta druhá žlutá byla úplně jasná

Reagovat
j_mrazik

Měl štěstí jak svině, hlavně jak si ho tam namazal Greenwood. Já jsem trnul při každém zákroku, že někoho přepálí a půjde ven.

Reagovat
smazaný uživatel

ödkaz?

ale i tak docela me bavi, jak je tu gabriel chvaleny, jaky je to boss a pritom tam asi dvakrat zazmatkoval (jak byla ruka greenwooda? ve vapne), mohl/mel byt vylouceny a mel stesti, ze se mu nepiskla penalta..

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je jasne. hlavne jak mu vzal tu stojnou nohu.. i nebzpecnejsi, ale tak radsi se hledaji miniaturni prislapnuti a dotyky rukou na dresech

Reagovat
bbbauch

VARsenal

Reagovat
Counter

To zní dobře, snad se to uchytí.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

to je ta tenká linie mezi úspěchem a neúspěchem, zkátka měl jen štěstí

Reagovat
Mastný Chobot

To k tomu patri

Reagovat
Nikikrew

Prvy polcas super, United nevedeli co hrat a boli uplne mimo. My sme tam mali sice 2 sance ale herne to bolo velmi dobre.

2 polcas cosi horsi, vdaka Pogbovi za tu penaltu pretoze nie som si isty, ci by sme skorovali. Nato sa ale historia pytat nebude, podla mna zasluzene vitazstvo a snad nas to nakopne do dalsich zapasov.

Elneny a Thomas paradni, Gabriel ako som hovoril - vyzera ze mame konecne poriadneho stopera na dlhu dobu, snad to nezakriknem

Reagovat
Rolf

....slavný..SOLSKJÉR

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak můj osobní tip. Od (přes)příštího zápase už VdB nepustí Pogbu zpátky trvale do sestavy minimálně do zimy.

Reagovat
sunakashi

To doufám! Jenže to jsem si říkal i včera , že po poločase musí pogba pryč. a Ole ho tam nechá...Snad mu to někdo vysvětlí...

Reagovat
lampas

Zápas to byl nejspíš prodaný. Penalta pro Arsenal sporná, taková se pískat nemá. Na Matiče naopak jasný faul, ale nic. A nastavit čtyři minuty, to je výsměch. Moje kilo je díky těmhle šaškům v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Od rozhodčího naprosto nezvládnutý zapas.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

nebyť Brexitu, hnal by som to až do Luxemburgu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tolstobik

rip kilo

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Golasso

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
tunkic

Reagovat
krisa

mám rád zvláštní smysl pro humor

Reagovat
protiproudu

Řekni mámě o další.

Reagovat
avicii

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Hai

Reagovat
Euphael

Reagovat
Milan.B

arsenal

Reagovat
Euphael

No konecne , už jsem myslel, ze jsi zalezly v dire

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

kdyby jen kilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sandstorm

Gabriel největší lucker zapasu. Dva fauly na žlutou. Dostal jednu. Zakrok na penaltu a ani VAR to nezkoumal. Očividnější penaltu po zavedení VARu, která nebyla odpiskana, sem snad neviděl

Reagovat
Mastný Chobot

toto by som tiež určite hnal až do Luxemburgu

Reagovat
Busby babes

hlavne nebud jak fans Poolu a nezakladej zadnou petici.

Reagovat
REPLIKATOR

karma za Chelsea

Reagovat
bluefan

s tymi ocividnejsimi penaltami mas asi kratku pamäť, je to este len tyzden, odkedy Maguire zlozil Azpiho bojovym chvatom a kupodivu, penalta nikde

Reagovat
Tolstobik

A jak tu vsichni plakali.....ted se to stane proti nam, tak taky muzeme plakat ne?

Reagovat
Remt

ja teď taky muzu prd argumentovat po tom co predvedl Salah včera hele

Reagovat
bluefan

mozete ale v zavere ste na tom rovnako :D keby to odpiskal nam, tak mate mozno 0 bodov z toho zapasu a keby vam to odpiskal dnes, tak mate 1... :D cize ci je to tak alebo tak, stale ste na 1 bode :D viac srat to moze nas

Reagovat
Tolstobik

::biggrin: no jo, ale plakat muzeme stejne...

Reagovat
Lovec

Máš gif?

Reagovat
Mastný Chobot

http://arsenalist.com/f/2018-19/84-gabriel-with-critical-tackle-2020-11-01.html

slovami klasika: "Očividnější penaltu po zavedení VARu, která nebyla odpiskana, sem snad neviděl"

Reagovat
REPLIKATOR

čisté

Reagovat
iamek

Proč tady nedáš ten, kde ten faul byl evidentní? Příště bych dal zaber z pohledu ddg

Reagovat
Mastný Chobot

sorry, nemám záľubu vyhľadávať po internetoch klipy, aby som vás mamlasov uplakaných potešil

Reagovat
iamek

Ty jsi jinaci kaspar . Nahoře píšu, ze neodpiskani není výmluva na nás dnešní výkon a ty tady napíšeš takovou krlesovinu

Reagovat
Mastný Chobot

a potom napíšeš sandstormovinu o uhle tak sem daj ten iný uholhol, ja ti ho vyhľadávať?

Reagovat
Mastný Chobot

*uhol

Reagovat
Mastný Chobot

*+ mám

idem von so psom už radšej

Reagovat
iamek

Tak když tady nejsi schopny dat irevalatni zaber, tak tady nedám nic. Píšeš jak nebudeš nic hledat a stejně sis tu práci dal a našel jsi zaber, kde nejde nic vidět

Reagovat
Mastný Chobot

Tebe ozaj jebe, ty sem nepostneš nič, ja niečo a ja som ten zlý

Chalan chcel záber incidentu, arsenalist.com je týpek, čo uploaduje highlighty počas zápasu a som na tú stránku zvyknutý, tak to len naťukal hore do vyhľadávania postol sem link.

Ospravedlňujem sa tvojmu ublíženému assu, že to video nespĺňa to, čo by si si ty predstavoval, ale spĺňa to, čo Lovec chcel. Čiže chyba bude asi niekde u teba, my sme ok.

Reagovat
iamek

Proč bych měl něco postovat? Já ten zaber na twitteru nenašel, tak ho tady nebudu davat. Jednoduché.

Reagovat
Mastný Chobot

Aha, čiže ja keď som našiel video incidentu, ktoré Lovec chcel, tak ho sem nemám postovať, lebo ty, iamek, by si chcel iný uhol. Už rozumiem.

Reagovat
iamek

Co to meleš? Nejdřív tady das srackoidni video, kde pomalu nejde ani vidět, kdo vůbec fauloval a pod to napíšeš, co jsi napsal .

Reagovat
Mastný Chobot

nemám sily na toto, vyhrávaš

Reagovat
iamek

Vím, ze vyhravam. Vždycky poraženy napíše, ze nemá sílu. Nic neobvyklého

Reagovat
J0EL

to je skolkarska uroven toto uz.

Reagovat
smazaný uživatel

uroven FB fanusika

Reagovat
Jardin

Reagovat
Mihi

deluded united fan... necudujem sa ze mate tolko penalt, ked toto povazujete za penaltu

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
tunkic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Svatej

ta první věta

Reagovat
Remt

Jakože tady bych se priklonil po nekolikerym zkouknuti spíš na stranu písknout. Podobné zákroky vysvětloval Příhoda v Tiki taka a nyní je trend takový že při zákroku pokud zasáhne míč ale nůžkami ho vezme jakoby druhou nohou, pak by to měl být faul.

Reagovat
Remt

Vzal ho tou druhou nohou. To by se nyní mělo pískat toto.

Reagovat
Greny

Nasrat jen ať si zkusí jaké to je... Čistý nebo malá intenzita jedeme dal

Reagovat
Remt

Tady a tebou nesouhlasím. Příhoda řekl jasně Tohle je prostě jasnej faul. Naopak intenzita podražení tou druhou nohou je hoodne velká. Že vzal i míč je nyní irelevantní. Daleko větší penalta než proti Salahovi včera. I jasnější penalta než tuhle MU proti PSG, tam se mi to na Martiala nezdálo zdaleka tak jasný jako zde. Minimálně VAR toto musí vidět

Reagovat
Greny

Však jo taky bych ji piskl kdyby to nebylo zrovna za takovýho stavu a pro United jen ať si zkusí taky svoji medicinku

Reagovat
Remt

Ale jo, v tomhle s tebou zase naopak souhlasím

Reagovat
aramaki

Chirurgicky presný zákrok. To, že sa tam ten kolohnát zvalil akoby ho zastrelili to celé skresľuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Ty na fotbal moc nekoukáš co? Že nevíš, že to faul nebyl...

Reagovat
Busby babes

je celkem vtipny do diskuze nastoupit jako frajer a pak napsat picovinu. cenim. Faul to byl, ale to je jedno. hlavne v tu dobu uz nemel byt na hristi.

Reagovat
LokoLFC

Je celkem vtipný do diskuze nastoupit jako frajer a pak napsat, píčovinu. Cením. Faul to nebyl, ale to je jedno.

Reagovat
LokoLFC

Ale abych nebyl uplnej kokot... moje reakce mozna byla trochu prehnana, ale typek fotbal fakt moc nesleduje, kdyz tohle pro nej byl vrchol neodpiskane penalty s VARem...

Reagovat
Remt

Nezlob se ale tohle faul byl

Reagovat
LokoLFC

Ja se nezlobim. Podle me to faul nebyl. Rozhodci to jako faul nevidel, Var to jako faul nevidel, takze s tim nikdo z nas nic neudela. Zbytek uz je jen dohadovani se 2 taboru.

Reagovat
Busby babes

podle tebe to mozna faul nebyl, podle pravidel ano.

VAR to nevidel jako velkou chybu rozhodciho, to muze byt dost velkej rozdil.

Reagovat
LokoLFC

Dobre, tak to byla mala chyba a na penaltu to nestacilo.

Reagovat
Remt

Ale s držením ve vápně při standartkach jsou tyhle zakroky další věc, pro kterou jsem myslel že se VAR zakládá. Pochopím že by se to neodpiskalo před obdobím VARu.. To že se to neodpiska teď ale nechápu

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
REPLIKATOR

United Pogba rozdílový hráč

Reagovat
Greny

I kdyby to penalta byla tak jsem strašně rád že se nepiskl a ani nezkoumala ... Aspoň víte jake to je... Asi tam nebyla dostatečná intenzita nebo tak neco

Reagovat
stiflerovamama

No penalty = no Fernandes

Reagovat
Busby babes

letos se proti nam uz kopali asi 4 nebo 5 penalt.

Reagovat
Svatej

Jak to je teď? Kdyz Lampard dostal na prdel, tak se mluvilo o tom, jak ho Ole prekoucoval. Funguje stejna logika i na to, kdyz vysmivanej Arteta natrel Oleho?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Ještě by se dalo říci že se Frank ve funkci zlepšuje a poučil se z chyb a poslední dva zápasy s United neprohrál a Ole stagnuje a ukazuje že na to prostě nema

Reagovat
Busby babes

kde byl Arteta vysmivanej? Vsak Arteta je obecne z tech tri povazovanej za nejtalentovanejsiho...

btw natrel...byl to vyrovnanej zapas, oba tymy par polosanci, nejvetsi tutovku mel Greenwood. rozhodla penalta z niceho...

Reagovat
Freedo

Ale no tak. Arsenal byl většinu zápasu jasně lepší. Vyrovnaný to fakt nebylo. S Artetou máš pravdu.

Reagovat
Busby babes

lepsi? byli kompaktni a do niceho nas nepustili, ale sami si taky nic moc nevytvorili... strelu na brnau meli nekdy v 60. minute a primo na DDG.

Reagovat
Freedo

V první půli ke konci trefili břevno a ještě tam bylo pár náznaků. My jsme neměli vůbec nic a zatlačili je až ke konci.

Reagovat
Busby babes

mel jeden centr bellerina, brevno Williana z dalky. Coz treba proste je paradni rana, ale.. proti tomu postavim centr AWB, kterej srazil obrance a tycku VDB.

plus sance Masona vs strela Auby zpoza vapna vedle tyce. Oni navic asi tu hlavicku Saky, ale tam by to musel vyborne umistit, neskakal tak, aby tomu dal potrebnou razanci. nicmene sance to byla.

Ja nevim, to je proste vyrovnanej zapa...

https://understat.com/match/14500

xG 0,39 vs 1 a to kopali penaltu, coz je cca 0,75, zalezi model od modelu. teda oba tymy meli xG cca 0,4.

Reagovat
Freedo

Když to podáš takto, tak ti musím dát za pravdu. Opticky to ale tak moc nevypadalo. Snad se to vzedne do dalších zápasů. Na Evertonu to nebude lehký.

Reagovat
Busby babes

me ani opticky teda neprislo ze byli nejak extra lepsi. ano, v prvni puli byli. ale nic moc z toho. spis byli vyborni smerem dozadu, dobre napadali, narusovali nam rozehravku. my nebyli schopni podrzet balon, nepresni etc. i diky jejich presingu a tak. v tom hrali fakt dobre. ale nadstavba jim taky chybela.

Reagovat
Svatej

Hele cetl jsem tu vysmech na Artetu uz nekolikrat, dokonce nedavno to byl mozna iamek (?), kterej si tu pri forku na nej v souvislosti s Olem posbiral par biggrinu, ale presne si to nepamatuju

Reagovat
Counter

iamek jede bomby pravidelně, ale to nemá moc velkou výpovědní hodnotu, jsou to takové swarlosoviny.

Reagovat
Svatej

Jinak to natřel jsem právě použil záměrně, ja se stejnym vyrazem uz jednou nebo dvakrat nesouhlasil ani v tom vztahu Lampard-Ole..

Reagovat
Liveral

Nejvetsi totavka greenwooda mi přijde dost přehnaná. Vždyt střílel z takovýho úhlu že by tam musel stát Kepa aby to dokázal prostřelit. Naproti tomu Willian břevno z pěkný střely, Saka přehlavičkoval z malýho vápna bránu a Aubovi chybělo 5cm aby uklízel do prázdný....

Reagovat
Busby babes

hele jo, tutovka to taky nebyla, ale byla to asi nejvetsi sance. Willian strilel pres obrance z velkyho vapna, Greenwood byl o dost bliz ale v uhlu...

fajtn to pak muzu pocitat i VDB tycku nebo centr AWB, co si obrance malem srazil do brany... vyjde to nastejno. To jsou ty polosance, co myslim.

Reagovat
Liveral

Jasny, může bejt. Všechno je to podobný, ale za mě z toho ta greenwoodova šance nevyčnívá

Reagovat
Busby babes

ve vysledku asi ne. vejs jsem dal xG model a tam je dokonce vetsi sance hlavicka Maguire po rohu, na kterou jsem zapomnel. tam kdyby to lip umistil, tak se Leno jen ohlizel.

Reagovat
Liveral

Vidíš ta byla dobrá. To jsem taky zapomel. Ta byla z těch všech šanci imho největší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celá diskuze je plná toho, jak to Ole posral, tak co myslíš?

Reagovat
Svatej

Jen kritika jedny strany, to je nuda! V tech našich zápasech tam ten princip chvaly jednoho a utoku na druhyho fungoval automaticky. Musime na tomhle jako forum zapracovat

Hlavně jen tak lehce popichuju, mam dobrou náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to asi tím, že Arsenal nepředvedl žádnej oslnivej výkon teda, tam taky není moc za co chválit

Reagovat
aramaki

Ale ide o to, ze na vas nikto nepotrebuje oslnivy vykon, staci trosku viac presovat

Reagovat
vladis271

je čas otvoriť otázku dohratia sezóny na základe PPG.

Reagovat
smazaný uživatel

solskjaer musi bezpodminecne jit, a cim driv tim lip. Prohru ktera by sla vic za trenerem nez tato jsrm dlouho nevidel, pogba totalni komediant, stahne bruna kdyz potrebujou vyrovnat a pak tam rohy zahrava shaw, absolutne nerozumim tomu co tam ten clovek dela na tom trenerskym kresle, takovej pochettino by s takovym kadrem hral davno na spici a mozna by vypakoval i toho maguira a koupil poradnyho stopera

Reagovat
sejber

tak pochettino ma s hranim na spici bohate skusenosti

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC's last six PL away games: WWWWWW

MUFC's last six PL home games: DDLLDL

How? Ratings to follow from O.T (sadly).

Reagovat
iamek

Už teď je mi líto Evertonu a Turků.

Reagovat
PP

Viděl jsem jen prvních 30 minut, nicméně na OT vyhrát penaltou proti mistrům v penaltách je majstrštyk..

Reagovat
Busby babes

letos je to 3. penalta ve 4. domacim zapase... misti v penaltach it is.

Reagovat
PP

rozumím.. Já to bral spíš v kontextu s námi. My těch penalt máme fakt poskrovnu, zatímco vy.. co si budem.. Byť mám takový pocit, že si pro ty penalty chodíte raději než nějaké zakončení z horší pozice. Vždycky tam je posunutí balonu, zaseknutí apod.

Reagovat
Busby babes

netusim cim to je. Ti nasi hraci jsou technicky zdatni, rychli... ale to se da rict i o jinych tymech. Mozna jak nejsme tak dobri, tak ti obranci polevi a nedavaji si takovej pozor? nevim. nejspis je to proste jen nahoda... a jelikoz se lidi obecne nejsou schopni srovnat s tim, ze existuje neco jako stesti a smula, tak hledaji nejake vysvetleni...

Reagovat
PP

štěstí obecně je především stav mysli.. nic víc, nic míň. Byť ve fotbale to bude několik různých faktorů. Fakt mi loni přišlo, že jdete pro penaltu raději než do zakončení.

Reagovat
Remt

To ale nejsi sám komu to tak přijde. Ale i v jinych týmech se najde pár jedincu kteri to zkousi.. nebudu se tvarit že Salah a Mane jsou svati, i ti to bohuzel zkousi

Reagovat
Counter

Tak jako dva roky v kuse už se na náhodu svádí těžko, nabízí se hledat nějaké vysvětlení, obzvláště když je ten rozdíl tak propastný.

Ale jestli to fakt náhoda je, tak law of averages by se mělo postarat o to, že teď naopak budete penaltově šikanovaní

Reagovat
Busby babes

a jake je to tvoje vysvetleni?

Reagovat
Counter

Žádné nemám Už jsem sem na tohle téma psal pár měsíců zpátky a sletěli se tu na mě mufani solidně, tak už se mi do toho nechce znovu pouštět.

Nevidím v tom žádnou konspiraci ani korupci, jen se prostě tyhle zákroky ve prospěch MU pískaly v posledních letech častěji než jiným týmům. Dneska to tak nebylo, třeba se karta obrací.

Reagovat
forrest

A jsou nějaký statistiky všech týmů PL co se tyče statistik písknutí penalt pro / proti?

Reagovat
Busby babes

ok, vsak rikam, anomalie, smula/stesti...

Reagovat
Counter

Pořád je to ale anomálie, která stojí za pozornost. Kdyby měl za poslední dva roky Liverpool 37 penalt místo svých aktuálních 15, tak Swarlosovi vybuchne hlava a nic jiného než LiVARpool tady od vás neuvidíme.

Reagovat
Busby babes

tak Salah dela co muze...

Reagovat
Counter

A MU dělá dvaapůlkrát více.

Reagovat
Busby babes

u nas se proste vi, ze nasi hraic nepodvadi a tak nam ty fauly veri no...

Reagovat
Counter

Přesně, Bruno by v životě nespadl, kdyby to nebyl zákrok aspoň na trojitou zlomeninu

Reagovat
Busby babes

jak rikas!!

Reagovat
ManUnited

Už druhej víkend za sebou totálně nasranej z tý předváděný sračky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Lindelof to tecoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz ho spominas, Victor isiel pekne hore, fakt velmi kvalitne vykony od neho posledne zapasy

Reagovat
iamek

Dneska hrál slušne až na ten nesmysl, kdy šel do čtyř hráčů a pak dal William brevno. To měl radši kopnout na tribunu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

to myslíš vážne?

Reagovat
Counter

Byla tam teč. Ale dovedu si představit, že by to zazdil i bez ní a tvůj smích by byl oprávněný.

Reagovat
blade115

Takhle měl dopadnout i náš zápas s nimi, jen nám tu Maguireovu penaltu prostě nepískli.

Reagovat
Counter

Reagovat
Pigeon

Tam to bylo na penalty 50:50, nemůžete se na to pořád vymlouvat a nezamest si před vlastním prahem

Reagovat
blade115

Nee

Reagovat
Pigeon
Reagovat
Busby babes

love is in the air...

Reagovat
blade115

To je v pořádku, tady se Reece jen držel nastaveného standardu.

Reagovat
Busby babes

ok, tak stejne tak nepiskli nam faul na Rashe.

https://twitter.com/R_o_M/status/1322972608820817930

btw...

Reagovat
Tolstobik

na tohle uz nikdo z nich nezareaguje, protoze se to nehodi....

Reagovat
Counter

Protože to není to samé, žejo.

Reagovat
blade115

A proč bych měl reagovat na něco, co s tím nesouvisí?

Reagovat
pingla

ani hovno, nebýt Mendyho, tak byste prohráli. Dnes to byla z naší strany ještě horší sračka, ale vás jsme měli porazit

Reagovat
blade115

jafně

Reagovat
smazaný uživatel

lol to myslis vazne, co to splietas? nic prekvapujuce u teba, ale trosku sudnosti uz fakt do tych kecov co tu davas by ti nezaskodilo

Reagovat
blade115

pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: "We need to get points on the board. We didn’t get our third win until the 10th game last year, we’ve played six this year." #mulive [sky]...nooo takze pohodicka vlastne, este nemame 3 zapasy na dalsiu vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

aby sme ukazali progres orpoti minulej sezone

Reagovat
Petr Keš

Jednou Varchester prohraje po penaltě a všichni brečí , kdyby nehráli takový hovno na všechny směry nemusíte klasicky řešit svoji penaltu na Matiče

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba: "I felt like I touched him a bit, I knew I was in the box, I shouldn't have given a penalty away like that. Maybe I was a bit out of breath, it made me do this stupid mistake."

Nevím, co chtěl říct tou první větou, každopádně zřejmě pořád není po covid kondičně vůbec v pohodě. OGS to říkal i někde na minulý tiskovce. Proč ho nechal hrát od začátku a navíc celý zápas je ale jenom o to víc nepochopitelný.

Ad Penchaster united a jakej je zázrak, že si někdo dovolil na OT odpískat penaltu.

[OptaJoe] 5 - Manchester United have conceded five penalties in their last seven Premier League home games;

Reagovat
Svatej

Wow, solidni s tema peckama

Reagovat
Counter

Poslední roky jste pod drobnohledem, protože se ve váš prospěch píská suverénně víc penalt než komukoli jinému v Anglii. Když jich teď je pár i proti vám, tak to přece neznamená, že těch předešlých 37 neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou?

Reagovat
Busby babes

pod drobnohledem... to spis tady to par lidi nezvladalo. tech 37 existuje a jak rikal jeden analytik, mozna by bylo dobry kdyby tymy prestali rhace United faulovat ve vapne...

A stejne tak bych ted mohl napsat: mozna by bylo dobrou taktikou prestat faulovat ve vapne...

Reagovat
Remt

Rozhodně by to byla dobrá taktika na dnešní zápas protože kdybyste tuto taktiku zvolili, tak byste minimálně neprohrali

Reagovat
Busby babes

vsak to vejs pisu. rozhodlo to zapas, individualni nesikovnost naseho hrace, kdy fauluje na hrane vapna, kde ani nejake extra nebezpeci nehrozilo v ten moment...

Reagovat
Lacko_Boh

Zaujimave "logicke" pochody.

Takze teraz ta penalta na Hectora nebola? Pretoze to na co Coutner naraza su penalty ktore nemali byt..

Reagovat
Busby babes

to sis zajimave vylozil co pisu. kdes tam objevil to, ze by penalta na Bellerina nemela byt?

Reagovat
Busby babes

dokonce doslova pisu, ze by asi bylo dobrou taktikou, kdybychom prestali faulovat ve vapne...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

klasickej dvoji metr pokrytcu no....

Reagovat
Counter

wut

Reagovat
smazaný uživatel

najväcsi klasik v tomto je on no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
bbbauch

Wtf

Reagovat
Busby babes

ta posledni veta mi prisla takova hloupa vymluva, ale pak to daleko vic vzal na sebe. coz celkem prekvapilo.

Pogba: "We know it's a poor performance. Myself, I cannot give a foul away like this — I thought I would touch the ball but I didn't. [I] cost us the goal today with the penalty."

Pogba: "Like I say, details. We have to do better, the team, myself, it starts with me

Reagovat
blade115

Mělo jich být šest.

Reagovat
SunFells

Roy Keane speaking about Thomas Partey on Sky Sports:

"When you watch a player live, that's when you can judge. The more I watch him, the more I wish he was in the Man Utd midfield.

"I think this kid has got a chance of matching what Patrick [Vieira] used to do."

Deluded Roy ...prej kid

Reagovat
oli9

6 zápasů 7 bodů. Ole si všechny maže na chleba jak jsem tu četl přes týden

Reagovat
Mastný Chobot

Príbeh zmŕtvychvstania faraóna Elnenyho je každopádne pre mňa jeden z príbehov sezóny zatiaľ. Dnes zasa spoľahlivý výkon. Nekazí, behá za troch, pokrýva priestor a sem-tam prihodí aj nejakú parádičku. Všetka česť, neveril som mu ani trocha.

Reagovat
Busby babes

vam staci fakt malo.

Reagovat
stiflerovamama

Že to práve hovorí fanúšik United

Reagovat
Busby babes

az tu zacnu psat o krali McTominayovi, tak ok.

Reagovat
JessePinkman

Stačilo, jak jste tu psali, že si váš "král" Sunar, povodil Nagelsmanna.

Reagovat
Busby babes

tak... 5:0 uz je celkem debakl.

Reagovat
PP

touché..

Reagovat
Busby babes

pokud jako touche myslis uder vedle, pak ano...

Reagovat
PP

https://cs.wikipedia.org/wiki/Touch%C3%A9

ne, že máš pravdu s tím přirovnáním..

Reagovat
Busby babes

neboj, pochopil jsem. nicmene myslim, ze po tom zapase byly reakce spis super, a vysmech tem recem jak je neschopnej a takticky na tom bidne...

Reagovat
PP

zrovna tady nevím, komu a čemu a co věřit..

Reagovat
Busby babes

to chapu.

Reagovat
Counter

Vždyť zrovna z McTominaye se tady v táboře mufanů nejednou dělal bůh

Reagovat
Busby babes

nemyslim si.

Reagovat
Counter

Zeptej se vodky A určitě nebyl sám.

Jako nic proti McTominayovi, ale hajpování kdejakého šmudly / tvorba pozitivního narativu je běžná záležitost ve všech fanouškovských základnách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

rozmýšľam koľko kilo irónie by tam muselo byť, aby si pochopil, že to máš brať s rezervou

Reagovat
Busby babes

ale no tak.

Reagovat
Busby babes

teda jeste pro vysvetleni, z me strany je to taky jen takove popichnuti.

Reagovat
Mastný Chobot

potom ok, prepáč

Reagovat
Busby babes

vubec, tohle k tomu patri ne?

Reagovat
Whitemedia

Sežeňte si pokoj hrdličky.

Reagovat
Remt

A vazelínu

Reagovat
cristiano.K.

sraz před Edenem, do posledního muže!

Reagovat
Nikikrew

ako back up player bohato staci, na zaklad to vsak este nie je. Kazdopadne dnes skvely vykon

Reagovat
Zdechlina

První poločas fantastický Druhá půlka stála za hovno. Remízový zápas. Zlaté tri body

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimavy postreh s tym pogbom, som zvedavy co urobi covid s hracmi, ci len docasne nebudu stihat, alebo ich to neovplyvni aj dlhodobo...

Reagovat
PP

on je covid převážně plicní problém. Proto např. nedostatek sester, protože jsou to specialistky výhradně z ARO a JIP, což z jiných oddělení jen tak nepřesuneš. Člověk se nemůže "dodýchnout", takže dýchací problémy po prodělání covidu jsou logické. Nasazení hráče po prodělaném covidu na 90 minut už tak logické není no..

Reagovat
Mastný Chobot

Pogba ho ale už prekonal pár mesiacov dozadu, nie?

Reagovat
Busby babes

mel ho na prelomu srpna/zari.

Reagovat
DelPiero137

Mal tazsi priebeh, mal zapal plus? Moc to nesledujem, som zvedavy na priebeh/nasledky. Stale je to velka neznama...

Reagovat
Busby babes

mel mit lehkej prubeh. ale je otazka, co to s telem udela dlouhodobe...

Reagovat
Le Gunner

Tak on i žen lehký průběh je záležitost případ od případu, že jo. Mám známou, co má spíš lehký průběh, s dýcháním je na tom v klidu, ale při jakékoliv sebemenší aktivitě (údajně i delší práce na PC) jí stoupá teplota poměrně rapidně...

Tak jestli je třeba Pogba negativní, ale ty jeho plíce se z toho vzpamatovávají déle... Těžko říct, tohle by měl ale OGS zohlednit. Nasazování Pogby na víc než poločas nepomůže ani mu, ani týmu.

Reagovat
PP

aha, tak to s tou logikou beru zpět. Já že ho měl přelom září/říjen..Obecně ale plíce se umí regenerovat, ale trvá to delší dobu než u jiných orgánů.

Reagovat
Busby babes

obecne jo. ale tady mame i pul roku po prodelani a negativite porad nalezy na plicich a nekdy i vyrazny. Je to loterie, nekdo tim projde uplne v pohode bez nasledku, nekdo ma i pul roku pote problemy, pritom ani nemusel mit tezky prubeh... Tim nerikam, ze je to Pogbuv pripad, to nevime, zas asi bychom ho na hriste nepustili, pokud by byl nejakej vetsi problem tohodle typu... ale je mozny, ze neni jeste uplne fit.

Reagovat
Swarley

jako pochybuju, že by se na to nepřišlo při tréninku nebo při nějakych prohlidkach, že něco není v pořádku.. A pokud byl fyzicky v prdeli, tak si mohl říct o střídání... A ani výmluva na covid neomlouvá těch 156 zbytečných ztrát, co tam dneska měl, to by mu muselo leda zanechat nějaké šrámy v hlavě Ta stupidní penalta byla jen třešnička na dortu...

Reagovat
cristiano.K.

já hrál 14 dní po covidu bez tréninku 60.minut a taky to šlo, je to individuální. Určitě kdyby se necítil na to hrát, tak to řekne.

Reagovat
SunFells

To mě taky zajímalo, jak se to ve sportu projeví. 30-40 % z postižených zůstávají jizvy na plicích a mají potíže s dýcháním i po x měsících. A zvědavý jsem především, zda nepřibydou i odpadající hráči na hřišti, když to postihuje i srdce.

Reagovat
Busby babes

jo no, tohle je velka neznama porad...

Reagovat
Freedo

Většina lidí ani neví, že to prodělá. Takto postižených bude minimum, určitě ne 40%.

Reagovat
valloire

tak to jsem v tý druhý polovině, nic podobnýho ani vzdáleně nemám a po 10 dnech jezdím do práce zase na kole

Reagovat
PP

jenomže ty jsi výjimečný..

Reagovat
valloire

vím

Reagovat
Remt

A co ostatní v důchoďáku? Taky bez následků?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty prezijes aj Tatry

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
valloire

pffff, ty znam líp než 90% Slováků

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PP

jenže to se říká i o angíně, že ti udělá do budoucna problémy se srdcem apod. Za chvilku bychom si nemohli pohladit ani kočku - viz prof. Flégr..

Reagovat
stiflerovamama

Tak to musel Pogba prekonať covid už po príchode do United.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Kdo bude mít těžký průběh, může ho to nepříjemně poznamenat. A zrovna fotbal je v tomhle debilní, hráčům se dává málo času na rehabilitaci, regeneraci atd. Aspoň v porovnání s takovou NBA.

Reagovat
Muffi

Multimilonáři s draze placenými poradci na to, jak správně prdět neobětují po Covidu 2000 eur na vyšetření plic, když je klub bude nutit hrát a jim bude blbě. Seems logic

Reagovat
Counter

To není jen o vyšetření plic, covid má potenciál zasahovat i jiné orgány, způsobovat únavu, bolesti hlavy a další "drobnosti" i měsíce po prodělání samotné nemoci.

Reagovat
valloire

jo, to má i chřipka

Reagovat
Muffi

Můžeš mi vysvětlit, o co se tady snažíš?

Pokud má poškozený jiný orgán, je mu blbě, nestojí mu, nebo mu stojí moc často,, tak ho pošlou na jiné vyšetření

Je rok 2020, kdy ti solidní informace o výkonnosti podají i trapné chytré hodinky za 15 klacků a pokud v United nejsou 100 let za opicema, tak u každého hráče mají přesný přehled o jeho tréninkové výkonnosti, reakcích těla na zátěž a milion dalších věcí a když je něco o desetinu procenta jinak, nebudou čekat, až jim to poradí chytrák z EF, že to může mít z covidu, ale budou to aktivně řešit.

Víš, ono by úplně stačilo, kdyby jsi zapojil mozek. Pogba sice má strop výkonnosti hodně vysoko ale ne vždy ho dokáže dlouhodobě naplňovat, kladou se na něj hodně vysoká, občas až nesmyslná očekávání a sám od angažmá v United očekával boj o titul a ne 2 roky v EL. K tomu přemýšlení, co dál, rozhašená minulá sezona, příprava, hektická tato sezona, Euro etc.

Reagovat
nani92

Jj Covid za to môže, viď CR7, Zlatan

Reagovat
Counter

Není covid jako covid.

Reagovat
Muffi

máš na krku hlavu nebo květák?

Po smrti Foea a Fehera kluby posílají hráče 20 let na srdeční testy a nyní po covidu mu neudělají naprosto rutinní zátěžovky, RTG plic a podobné banality?

Kdyby měl následky covidu, tak nehraje, to si žádný velkoklub nelajzne ani náhodou.

Už vidím, jak si Pogba nechá proklepnout plíce soukromě, přijdou na to, že má následky a hrát nemá a United budou čumět jak tele že jako o ničem neví a ani je to nenapadlo? To můžou ten klub rozpustit rovnou.

Reagovat
jk

Spurs - Brighton. Zápas nic moc, výkon rozhodčího úplně hrozný. Tím šesti minutovým nastavením mi vzal šest let života.

Reagovat
stiflerovamama

Sudí sa tda zase vyznamenal, to, že to neposúdil ako faul je nepochopiteľné, a teraz na konci to odpíska o 5 sekúnd skorej keď to tam šiel hráč Brightonu nacentrovať.

Reagovat
Mates_Matesović

Zlatý tři body, ale ta naše hra, to je děs.

Reagovat
FUnk

v suchym triku vazne chceme hrat jenom tech par minut v zapase? locelso musi byt v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát 90 minut normálně, tak vyhráváme každý zápas tak 10:0.

Reagovat
jk

To těžko. S woolwichem tak 12...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Velký špatný z našej strany. 90 min utrpenia. Fajne ale, že sme prvykrát doma vyhrali a nepustili to v nastavení. Znovu.

Reagovat
vicinda07

Kuriozne mozno najslabsi domaci vykon sme premenili na 3 body...dnes sa mi najviac pacila dvojka Hojbjerg - Sissoko... Pierre zatial fantasticka posila, to som ani necakal, od Dohertyho som cakal na druhej strane ovela viac, ale aspon nie je casovana bomba ako Aurier...rozhodca 0 bodov, viac zlych rozhodnuti na obe strany, ale gol Brightonu vrchol, 100% faul z kazdeho uhla a on to uzna

Reagovat
Cobra

Mourinho má jediný štěstí, že větší šašek, který dokázal ovlivnit zápas, byl rozhodčí. Nevidět faul z 1,5 metru a pak se ještě ujistit u videa, že je to nekompetentní p.... je na spálení licence. Korunku tomu nasadil odpískáním konce zápasu 5s před dovršením nastavení v pozici, kde Brighton byl. To by mě normálně praskla cévka, kdyby to bylo proti Spurs.

Zpět k Mourinhovi. Nebýt na druhé pozici, už píšu Mourinho OUT, tak ho budu prostě jenom hejtit za každou chybu. Kromě United v 10 lidech jsme nedokázali ani jednoho soupeře přehrát. Zápasy nám zatím vyhrává jen individuální kvalita. Tak dlouho jsem se těšil, až za nás dá Gareth gól a já si tady po dlouhé době napíšu Baleee, ale byl jsem tak nasraný, že mě to bylo úplně jedno. Hra je šíleně za očekáváním a horší v lize je v tomto jen Ole, Dyche a Parker. Krásná společnost pro trenéra s takovou kariérou.

Reagovat
Nikikrew

Odpiskat koniec zapasu ked Brighton mal poslednu slusnu akciu 5 sekund do konca je fakt na facku.

Reagovat
vicinda07

Wtf prehanas pekne, nedokazali prehrat ani supera... Dnes sme hrali zle, aj napriek tomu sme dali 2 goly, 2 žrde a gol nam dali z faulu... Ale ano vykon zly... proti Sotonu a Utd sme hrali vysledkovo aj herne famozne, Proti West Hamu a Newcastlu sme boli o triedu lepsi ako super, Straky gol po soft ruke v nadstavenom case, West Ham 2 zlepene goly a Lanziniho zivotny za 1o minut...Burnley von sa da ocakavat zapas aky bol vzdy a vyhrali sme ho... Everton prvy zapas bol zly ano... A to vobec nie som Joseho fanusik ale tuto sezonu po tom ake vysledky su v PL nemozem byt nespokojny

Reagovat
Cobra

Ok, Newcastle mi vypadl, tam jsme hráli fakt dobře. Hrát defenzivně a na protiútoky s týmama jako Soton, Burnley, Brighton a West Ham je pro mě s týmem jaký máme málo a když se k tomu přidá taktika z posledních utkání tj. žádná nástavba, žádná kombinace prostě jen nakopnout z pozice stopera míč co nejdál od Llorisovi brány a seskupit se do obranného bloku je pro mě plýtvání talentem toho týmu. Mě tento Stoke styl nevoní, byť ovoce to ZATÍM nese.

A ten West Ham je vtip? Tam jsme byli o třídu lepší max 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jose nas futbalovo posunul o level vyssie ako sme hrali na Pocha. Pre niekoho kto nerozumie futbalu je to ale stale malo. Presne ako povedal Mou na tlacovke, niektori fanusikovia ocakavaju ze proti timom ako Burnley ci Brighton budeme vyhravat o 3 a viac golov, ale to je nerealne. Toto je real futbal a nie FIFA ci FM

Reagovat
Front hell

kdopak to vylezl z ownyho prdele rozdávat svoje moudra.

Reagovat
Cobra

I když je to úplně zbytečné, zkusím to. Tady nejde o vyhrávání o 3 a více gólů s týmy bojující o záchranu, ale o předváděné hře. Fakt mě nebaví se dívat, jak 60% času balón od stoperů nakopáváme na útočníky a tím prakticky končí veškeré ofenzivní snažení.

Nedělá mi problém přiznat, že Mourka rád nemám a jeho fotbal jakbysmet, ale nebudu se řadit k těm, kteří se 50% času fotbalem nebaví a na konci zápasu si řeknou "vyhráli jsme, jsem spokojený." A eurofotbal je dobrým místem, kde se vyblít, ale to ty znáš moc dobře.

Reagovat
Counter

Dyche je warlock, ten teď na Haloween beztak cosi obětoval pohanským bohům a Burnley navzdory pořád stejným výkonům vyhraje šestkrát po sobě.

Reagovat
king23

a nebo seš zaujatej magor a celý tvůj text je k ničemu. Stydím se za takové fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Owny, anulovat nebo jak to vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu není třeba anulovat, protože se zatím odehrává podle připraveného plánu a nedohrává se podle ad-hoc pravidel jako poslední čtvrtina té minulé.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tuto i predchozi je treba anulovat a zacit znova az bude mozne mit fans na stadionech!! Neni spravedlivejsi reseni.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: tedka jsem videl chicago 7 a brexit (oboje super, i kdyz chicago o neco vic zapusobi). chci se zeptat, jak moc se tvurci drzeli reality, jestli o tom nekdo neco vite vic..

Reagovat
Whitemedia

Chicago 7 je velká paráda, doporučuji. Odpověď ale nemám, tak pardon

btw. dokoukal jsem seriál The Queen's Gambit a taky můžu doporučit, i když šachy nehraji a víceméně jim nerozumím

Reagovat
Counter

Jestli se ti líbilo Chicago 7, tak se podívej i na další věci od Sorkina! Nejlepší jsou imo West Wing a Newsroom, ale udělal těch seriálů víc, dá se vybrat i podle vkusu.

Na Queen's Gambit jsem slyšel samou chválu, na to budu muset někdy kouknout.

Reagovat
Whitemedia

Viděl jsem další věci Sorkina a jasně u mě vede právě Chicago 7, pak tam je Molly's Game, Moneyball a The Social Network.

Newsroom jsem před lety viděl asi pět dílů první řady a už si to moc nevybavuji, ale vím, že jsem to zabalil, protože mi přišlo, že brutálně přehrávají a nesnášel jsem všechny postavy.. taková estráda

Reagovat
patas92

Newsroom je fajn (ikdyž jsem asi ani nedokoukal první řadu ), ale neznám jiný seriál, který by měl být postavený na nějakých reálných základech a kde jsou postavy tak šíleně málo uvěřitelné

Reagovat
Counter

Tak aspoň ten West Wing, to je geniální seriál. Jen teda nevím, jestli k tomu jsou české titulky.

Reagovat
Le Gunner

Ffffuuu, já jsem teda četl pár recenzí už před zhlédnutím, chtěl jsem si udělat trochu obrázek o tom, jak moc je vypuštění zrovna v toto období kalkul... No a Sorkin už podle mě udělal lepší kousky. Nechápej mě špatně, je to dobře napsaná konverzačka, zajímavě prošpikovaná autentickými záběry... Rylance, Redmayne, Cohen a i krátké cameo Keatona velmi decentní, i Langella standardně zahrál záporáka "napřesfacku"... Každopádně tam, kde měl film přidat v napětí, podle mě selhal, ztratil tempo a podlehl patosu.

Pokud bych zkombinoval nejlepší prvky z Chicaga 7 a BlackKklansmanu, dostanu excelentní žánrovku, kterou si budu rád připomínat a přimhouřím oči nad tou kvazi propagandou. Pro mě ale oba kousky zůstaly těsně pod piedestalem.

V letošní šedi je to každopádně asi nejlepší kousek a pokud se nestane něco závratného, Oscar ho - už jen z americky pragmatických důvodů - nemine.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Oscarem bych brzdil. Spousta predpokladanych favoritu jeste ani neni dostupnych pro verejnost - Mank, Nomaland etc. Zrovna Mank muze byt dost velky favorit, protoze ackoliv filmy jako Chicago 7 ktery jsou svou zapletkou relevantni pro dnesni dobu jsou urcite oscarovsky dost vdecny tema, tak jedna vec, kterou ma Akademie jeste radsi jako filmy o filmech, Hollywoodu etc. Coz Mank presne je.

Reagovat
Le Gunner

To jsem přestřelil, pardon. Z prozatím dostupných filmů to ale největší favorit nejspíš bude...

Reagovat
smazaný uživatel

no jako nez klansman mi to prislo o ligu vyse, i kdyz mam taky urcite vyhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to as zkusim, tu herecku mam rad z peaky blinders

Reagovat
Le Gunner

Nesnáším ji.

Sophie Rundle!

Reagovat
Le Gunner

Pokud vím, nesedí úplně všechno, ale není to dokument... Každopádně kostra těch protestů a kontroverze u soudu zůstaly poměrně hodnověrné vůči tomu, co se mělo tehdy udát.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem si neco hledal a ze nejvetsi rozdil je asi v te zaverecne reci (ktera mi ve filmu prisla jako nejslabsi cast filmu, kvuli tomu vseobjimajicimu americkemu patosu vitezstvi nad tyranem, ktery z toho vyzaroval), a pak v postave gordon levitta

Reagovat
patas92

Chicago je pecka. S Tenetem o parník nejlepší filmy 2020

Reagovat
r.mrazik

the gentlemen je bran jako letosni nebo lonsky?

Reagovat
patas92

Asi ještě letošní.

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade gentlemeni...

Reagovat
Dody10

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
8lampard8

Reagovat
SunFells

Reagovat
Le Gunner

Co se sympatií týče určitě. Jestli to ale bude fungovat na Akademii, to nevím.

Reagovat
mul

Gentlemen?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

Třetí místo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz si ani nepamatuji, o cem to bylo, a jak to skoncilo..

Reagovat
Whitemedia

Já jo, viděl jsem to už asi třikrát

Reagovat
nani92

Borat 2

Reagovat
Counter

Gabriel Magalhaes - 9 (MOTM)

Rock solid at the heart of the Arsenal defence. He also had to contend with an early booking for a foul on Rashford, but he was always in the right place at the right time for the Gunners. He repelled everything that was sent his way and made a decisive tackle late on to deny Matic in the penalty area. A key component of the new spine being built at Arsenal by Arteta.

Sky Sports by to na EF neměli jednoduché.

Reagovat
J0EL

Gabriel je to najlepsie co nam na stoperovi behalo za poslednu dekadu.

Reagovat
Svatej

tak alespoň nás v tom hypování hráčů po pár kolech někdo podporuje.

Reagovat
J0EL

nemozeme vas v tom nechat samych predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
bbbauch

Borec mohl dostat rudou a udelat v zaveru penaltu a ty sem jeste nakluses s timhle..

Reagovat
smazaný uživatel

ale hral dobre, kvalitny stoper za taky peniaz, aj ked zase nic zeby extra

Reagovat
bbbauch

Neudelat tyhle chyby tak nemam jedinej problem. Takhle mel spis stesti. Kazdopadne zajimavej hrac.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Naklusali s tím na Skysports.

Mohl dostat rudou a udělat penaltu. Ani jedno se nestalo, takže to jeho jinak výborný výkon nepoznamenalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mohamed Elneny - 8

A surprise inclusion from Arteta with Granit Xhaka left on the bench. However, the Egyptian produced a solid display for his side. He did plenty of dirty work, screening Arsenal's defence alongside Thomas Partey. He played the simple pass all afternoon and drove forward whenever given the opportunity. Alongside Partey, they dominated the midfield area, which played a key part in the Gunners' victory. Rode his luck with a late block but the ball was on Arsenal's side as it hit Leno in the face before rebounding off the post.

im fakt málo stačí

Reagovat
Lacko_Boh

tak ja si pamatam aj taketo bomby ked Mikel nespravil absolutne nic

Love how Arteta didn’t panic. He was patient, he knew Leeds would drop their intensity at some point, he knew his bench options were limited, and he had faith in his players. No halftime subs, no formation change, no scapegoating of players like Emery did with Xhaka at Palace when he subbed him off when the whole team were struggling. He was able to get the players back to competing in a way that brought them together, stuck to the plan, and didn’t ruin any player’s confidence. Fantastic coaching.

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

"but he was always in the right place at the right time for the Gunners"

Sky no. Vysledek udava narativ. ale co uz...

Reagovat
SunFells

Domina ...Aj MU o něj v létě bojovalo že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Skvělý, líbili se mi skoro všichni.

Holding spolehlivě, Gabriel vynikající, jeho síla v soubojích, tvrdost i předvídavost, to je paráda, ikdyž chybky tam byly, ale je mladej, to vypiluje.

Moc mě tedy nebaví Belle a co nechápu, když se bránil výsledek, tu pravou stranu nechával pořád volnou.

Thomas ukázal, že to bude přínos.

Elnenny - udělal mi neskutečnou radost, to jsme se ho tu zastávali snad jen já a >vyřazen z kádru< (kde ten je...?)

Pokryl celej prostředek, výborně to vyplňoval, odebíral míče i rozehrával.

Já ho vidím v sestavě radši než Xhaku a snad bude hrát víc.

Nechápu tady ani kritiku Laccy, nabízel se do kombinace, udržel spoustu míčů a vytvářel šance.

Ale zbytek, ať hrál někdo o něco hůř, o něco líp... úplně v pohodě.

Moc nechápu místní snahu v KAŽDÝM zápase najít někoho, koho je třeba zkritizovat...

Jen tak dál

Reagovat
Golasso

Pyramid Pirlo byl včera boží. Taky jsem ho odepisoval, ale teď hraje fakt dobře. Škoda jen, že není rychlejší, hlavně s míčem.

Reagovat
Bakary3

On není úplně sprinter... Ale přijde mi, že na něm pořád vidím snahu neustále vnímat průběh hry a svojí pozici, aby nikde nechyběl.

Ve výsledku pak je podle mě tam, kde být má.

Je to přemýšlivej a poctivej hráč a kvalitu má taky.

Za něj mám fakt radost, protože mi přijde, že to tu schytával dost neopodstatněně, tak snad si teď vybojuje uznání.

Reagovat
Svatej

Čumim, že vždycky najdeš energii a hlavně dostatek dojmů v paměti z předchozího dne, že to začínáš častěji komentovat až následující den.

Reagovat
Bakary3

Ani nevím, proč to tak je

Po zápase kolikrát vypnu noťas a v nějakejch emocích - ať nadšení, nebo na-rání, asi nemám chuť něco psát a radši si v sobě ten zážitek ze zápasu nesu o něco déle, než se hned věnovat něčemu jinýmu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ta kritika nemá souvislost s tím, že je Auba na křídle a mnozí by na hrotu viděli právě Aubu..

Reagovat
Bakary3

asi jo, asi mají ostatní tu představu "být tam Auba"...

Ale nemám úplně pocit, že by to tam vytrhl, při jeho současný formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si stejně stále myslím, že ta jeho současná forma může souviset právě s tím, že je na křídle..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tam hraje v podstate celou dobu co je v arsenalu

Reagovat
j_mrazik

Nejslabší mi přišel Willian. Já doufám, že místo něj bude hrát zdravej Martinelli.

Reagovat
Bakary3

No včera i docela kazil, ale mně na křídlo prostě nesedí... myslím, že v záloze by byl platnější.

Já bych tam klidně místo něj viděl i Pepeho, protože si myslím, že by zvedl produktivitu.

A nebo i Saku... Willda je takový defenzivní křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Willianem souhlas.. bych to viděl nějak takto: Leno - Bellerín, Gabriel, Luiz, Tierney - Partey, Ceballos - Pepe, Willian, Saka - Auba / Laca ( ať si tam každý dosadí toho svého no.. na druhou stranu já bych si Aubu na hrotu taky dokázal představit )

Reagovat
Bakary3

dobrá, já klidně místo Ceballose Elnenyho

Reagovat
Liveral

Jo, tohle bych taky rád viděl v pár zápasech, myslím že by to mohlo fungovat. Vedle Parteyho teda toho z těch 3 kdo bude mít nejlepší aktuální formu a kdo k němu bude nejlíp sedět. Což je teď fakt asi Elneny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by záleželo na typu soupeře, přece jen nejsou Mo s Danim totožné typy hráčů..

Reagovat
Liveral

Jn, jen z Daniho mám zatím pocit, že když hrajeme normální vyrovnanej zápas, tak je hrozně v lese a nic nepřináší. Jediný kdy vyčnívá je, když hrajeme hovno, prohráváme, je 20min do konce, a on chodí mezi stopery a rozjíždí všechny akce. Což je za mě ještě diskutabilní přínost pro hru, protože pak je na středu brutální díra a nejde přes něj hrát, Možná, že i v takovym případě by jsme hráli bez něj líp, kdyby se do všeho nesral

Reagovat
smazaný uživatel

Teď záleží na tom, z jaké pozice by se mezi ty stopery, jak píšeš, stahoval.. jestli z pozice desítky, nebo z pozice staženějšího tvořivého záložníka.. pokud by to byla ta druhá varianta ( která je pro něj za mě vhodnější, než post desítky ), tak by to nemuselo být tolik na škodu..

Reagovat
j_mrazik

Já hlavně Willdu považuju za naprosto zbytečné hráče pro nás. Když vidím, že jde kopat roh, tak se jdu radši vychcat nebo pro pití, protože na to nemám nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi teda Auba. Nebýt penalty, tak tam je do počtu

Reagovat
Svatej

Pár ukázek Havertze a Wernera z dosavadního fungování v týmu. https://www.youtube.com/watch?v=9NMhvrdswgk

Za mě úplně v pohodě a přijatelná dávka pěkných momentů za tak krátkou dobu v nově složeným nesehraným týmu. Toho kritizování ten kluk dostává víc, než si zaslouží. Jediný moje přání je, aby Frank z toho systému z posledního zápasu ve většině zápasech neustupoval i navzdory tomu, že tam pořád zbývá velký množství práce a bude to i teď drhnout. Havertz a Mount jsou hráči, na kterých se záloha dá dost dobře stavět. Proti zataženým týmům bych se nebál hrát i toho Gilmoura s nima, už jen pro to čistý potěšení z koncentrace fotbalovýho talentu na hřišti.

+ Abraham musí hrát. Má gól nebo áčko každých 38 minut, tahal nás minulou sezonu v první půli a i v tom dojezdu byl víc užitečnej, než se zmiňovalo. Kdybych si měl vybrat, tak hraju raději jeho, než Wernera.

Reagovat
Svatej

Stats: Tammy Abraham has 7 G+A in his first 10 games this season. He has played just over 380 minutes and he averages a goal or an assist every 38 minutes.

Reagovat
bbbauch

Zrovna predevcirem jsem na jeho statistiky koukal.. tak snad ho frank zacne hrat poradne, at muj draft ma krome Ingse i druhyho utocnika

Reagovat
Svatej

Taky ho mám a netrpělivě čekám, az Lampardovi svitne v bedně. S Abrahamem ma ta hra mnohem víc možností ... a ja musim sakra dohnat cobru, kterej ma uz 110 bodu naskok.

Reagovat
Hokaido

Těch 38 minut nesedí, ne? To někdo vydělil deseti místo sedmi.

Reagovat
Svatej

Jsem doktor, ne matematik.

Reagovat
Miguel19

Tak má na sobě cenovku 80 mega, proto je dle mého kritizovaný. A pokud má hráč za 80 mega takový styl hraní, má to těžké.

Připomíná mi Alliho. Hodně "ležérní" přístup, založený spíš na technice, hlavně se nepředřít. Snad nedopadne stejně..

Reagovat
Svatej

Jop, na druhou stranu by se nemělo přestat myslet na to, že nezanedbatelnou část tý cenovky tvořil ten jeho potenciál a ten současný zápasy nerozhodne. Nechci, aby měl stejnej příběh jako Pepé.

S tím ležerním přístupem už to bylo několikrát vyvrácený ne? V LM má tenhle rok naběhaných 12km na zápas, to není na lemru vůbec špatný. Staty v PL jsem nedokázal najít.. Ale jo, podobnosti tam asi jsou. Snad od něj nechytí i auru a chování sráče.

Reagovat
Miguel19

No jasný, ale na to "hospodský lidi" moc nečumí.

A taky je ještě třeba, aby ho Lamps neutahal hned zkraje. On snad odehrál všechny zápasy ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Vidím, že po Ozilovi preberie argument "nie je to lemra, lebo veľa nabehá" Havertz. To som čakal.

a práve som si uvedomil, že ertz sú vedľa seba na klávesnici, tak to je fascinujúce meno.

Reagovat
Lacko_Boh

Haverty

Reagovat
Mastný Chobot

Pravda a láska yvíťayia

Reagovat
Svatej

Je to nevyhnutelný. U nás tu roli po Cheekovi někdo převzít musel, takže je od Havertze pěkný gesto, že vezme jednu za tým.

Reagovat
Svatej

K tomu jménu je škoda, že ještě neschytal to dvojitý W, dál už to hnát moc nejde.

Reagovat
Gazdo

Tak on je hlavne docela vysoky, chudy a ma taky styl behu ze to vyzera ze skor kluse ako sprintuje a opticky to na tom ihrisku posobi ze sa tam flaka no

Reagovat
Miguel19

No je to na prd. Werner teda asi nemůže hrát sám na hrotu a na LW zase nemá techniku. Docela to vypadá, že zbytečný nebyl Havertz ale on...

Reagovat
Svatej

Ještě se to ale hadam dvakrát obrátí, zkušenost mluví jasně

Na palici je, ze hrat kvuli obou útočníkům 442, tak nam to zabije v nejlepším jen Havertze, v nejhorším právě i Mounta s Gilmourem.

Reagovat
Miguel19

Tak mohl by se zkusit diamant, ale to by musel Kanté mít nejlepší formu v životě.. Bylo by to moc ofenzivní..

Reagovat
M0rb1D4S

Tak či tak má Werner zatím 5 branek, 3 asistence a 3 vybojované penalty.

Reagovat
Svatej

A havertz 4+3 (vcetne toho fa cupu), oba za 10 zápasů. Obecně fakt solidní

Reagovat
M0rb1D4S

Jsou to zatím výborná čísla na to, že nebyla žádná příprava a musí se všechno pilovat v průběhu soutěží. Možná si to všechno sedne dřív, možná později, ale zatím si nemůžeme stěžovat na příchod žádného z nových hráčů.

Reagovat
Rick_Mečoheň

Včera ten zápas s Brightonem... to byly zase nervy (po předchozích zkušenostech). Přišlo mi, že jsme naplno hráli tak 25-30 minut. Brighton mi ale přišel velmi špatný. Jediný, kdo se mi fakt líbil byl Tariq Lamptey. 20 let, velmi rychlý, pořád byl v náběhu a vypadá hrozně jako Apollo Creed- to prostě chceš v týmu

Reagovat
FUnk

brighton hodne spatny? Nevytvareli si hodne sanci, ale pozicne to vypadalo na hristi, jak kdyby hrali proti nekomu z champu. To, ze kdyz zapneme tak umime dat gola je fajn, ale nesmi to byt 20 minut za zapas. Tady musi Mourek hodne zabrat....

Reagovat
Rick_Mečoheň

Brighton nás rozhodně přehrával, ale to je asi ta Moutaktika. Dostat se do pohodlné pozice, nechat hrát soupeře, ale nepustit je do šance a zkoušet brejky.... to nám včera teda tolik nešlo. A Brighton kromě gólu žádnou šanci neměl (aspoň myslím). Naopak když jsme zapli, tak Brighton si ani neškrtl. Taky se mi tenhle styl moc nepozdává. Líbilo se mi, když se za Pocheho jezdilo za jakéhokoliv stavu.

Reagovat
FUnk

Strasne mi chybi ta intenzita napadani za mouricia, kdyz k nam prisel, to byla lahoda na moje oci

Reagovat
Rick_Mečoheň

Reagovat
Svatej

Lampteyho bych přál Arsenalu. Od nás mu nikdo nemůže zazlívat, že odešel, Reece si to místo na pár let podrží, pokud si bude držet alespon současnou výkonnost. Belle je naopak pro mě hráč, kterej může pořád mít kvalitu na současnej Arsenal a může i lehce vyčnívat, ale úplná topka už z něho dle mýho nebude..

Reagovat
Bakary3

Belle je úplně vyčichlej…

Hrozně mě nebaví...

Reagovat
Mastný Chobot

Stále je to jeden z našich najproduktívnejších a najkreatívnejších hráčov (možno aj úplne najviac).

Reagovat
Bakary3

No, myslím, že dlouhodobě k nejproduktivnějším nepatří, ale jakás takás produktivita tuhle sezonu podle mě přichází s tím, že se to prostě valí přes strany.

A nechci nijak shazovat tvůj názor, ale použít k Bellemu slovo kreativita, to je teda dost wtf

Jak píše dole svatej, dyť to je totálně předvídatelnej hráč, "překvapit" dokáže jen nečekaným náběhem. V žádným případě nevymyslí zajímavou nahrávku, kombinaci, kterou by sám vedl... On není kreativní ani při práci s míčem a obcházení hráče.

Vždyť on do 1 x 1 ani nejde...

Reagovat
Mastný Chobot

Ja ti rozumiem a súhlasím, že Bellerín má veľa zlých vlastností a limitov, však v centrovaní ho zatieni aj Cédric, ale keď si pozrieš highlighty zo včera alebo z hocijakého iného zápasu, tak ťažko nájdeš zápas, v ktorom veľkú časť hocičoho nebezpečného nevytvoril Bellerín, či už centrom, pohybom, nábehom alebo prihrávkou.

Jasné, že to súvisí s tým, ako hráme, to nepopieram.

Reagovat
Bakary3

Ale jo, je fakt, že k těm významným momentům se umí namotat...

Nerad bych mu křivdil, jen asi je pro mě těžký ho vidět takhle, když si vzpomenu, jaký to bylo zvíře.

Reagovat
Svatej

Taky mě to sledování jeho hry nějak unavuje a otravuje. Nelíbí se mi, jakým způsobem on centruje, jak stereotypně a předvídatelně hraje, fakt hráč, co tě neurazí a dokonce zahraje pěkný zápasy, ale v týmu, kterej je na špici, ho v základu nechceš..

Reagovat
Bakary3

Mám ho rád... Ale vidím ho stejně...

Z Flashe se stala šedošedá myš.

Reagovat
SunFells

U nás by byl super. Pokud to Bellého zavede do Paříže či Milána, neměli bychom váhat ...Ale dřív přijde City s obvyklou nabídkou 50 míčů.

Reagovat
Svatej

Přesně City mě napadli jako potenciální zájemce taky, pro ně je to ideální varianta mladýho hráče a Walker stejně věčně pendluje mezi stoperem a bekem, navíc bude mít příští léto 31. Náhradu pomalu začnou shánět a byl bych raději, kdyby ho klofnul tým, kterej by si ho víc vážil.

Reagovat
Rick_Mečoheň

nevím do Arsenalu mi moc nesedí. Podle mě by měl Arsenal nakupovat hráče jako je David Luiz nebo Mustafi. Sice teďka (prý) nepředvádí špatné výkony (Luiz), ale všichni víme, že za nedlouho zase předvede nějakou finesu, která nás všechny pobaví

Reagovat
SunFells

Apollo Creed bez svalů Je to takový retro nigga jak z amerických bijáků 80. let

Reagovat
FUnk

hlavne ten krasny pedo knirek

Reagovat
Lacko_Boh

Wesley Snipes z Demolition man.

Reagovat
kiwwi

system zly a reakcia Oleho nemastna neslana, ale zapas nam prehral stred pola...aj napriek tomu, ze sme tam mali o hraca naviac, tak sme to absolutne nedokazali vyuzit a to hlavne kvoli Fredovi a Pogbovi, ktori neurobili dobre snad jedinu vec. Pogba totalna mimoza, uplne cele zle od zaciatku do konca. Nerozumiem, co sa s nim stalo.

xNpG dokonca v nas prospech, co len hovori o tom, ako biedne su na tom oba timy, kedze hodnota bola pod 0.5

rozdiel medzi 3. a 15. miestom je 6 bodov, navyse mame o zapas menej, takze urcite to nie je ziadna tragedia, ale uz sa musime konecne vzchopit, takto nam do decembra ujdu vsetci takym stylom, ze nam zase len ostane dobiehanie top 4, ak vobec...takto sa neda fungovat donekonecna, toto si musi Ole a hraci uvedomit

P.S. ziram kolko ludi tu oslavuje typka, co mal dostat cervenu kartu a este aj vyrobil faul na penaltu a moze dakovat rozhodcom, ze ju nenariadili

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
SunFells

Tak to je pěkně tupé xNpG, my jsme měli 5 dobrých příležitostí ke skórování. Ve velkém zápase to je zlaté.

Reagovat
Busby babes

meli jste centr bellerina, krerej prosel vapnem. hlavicku Saky, strely Auby zpoza vapna, strelu williana zpoza vapna a penaltu.

Takove polosance jsme meli taky...

Reagovat
SunFells

Nejvíc nebezpečná situace (s tou Sakovou) byla ta, při které to lehce líznul Lindelof před Lacou.

Pološance, hehe ...no to teda. Vy jste neměli skoro nic, uhaluzili jste tyčku z Elnenyho teče a Greenwood tam měl tu příležitost z velkého úhlu (což tu nějaký pašák nazval tutovkou ). Nebezpečnější jste byli jen z hlavičky Maguire, ale tu standardku vám vypracoval Dean.

Reagovat
Busby babes

hele je super, jak nasi tycce rikas uhaluzena ale Williamovo strela z dalky po debilni ztrate Lindelofa z niceho povazujes za nejakou velkou sanci? ok. no...

Proti hlavicce Saky dam dve hlavicky Maguire, proti Williamovo brevne tycku VDB, proti Bellerinovu centru, srazeny centr AWB, ktery taky mohl skoncit v brane, proti Aubove strele z vapna, Mason sam pred golmanem z uhlu... ale jo, vy jste si vypracovali hrozne moc a my nic.

jedinej rozdil v tom zapase byla ta odposkana penalta, jinak jste predvedli smerem dopredu stejnou tuzku jako my.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Nevím jak je to super, každopádně ano, tyčku po dvou tečích hráčů Arsenalu z centru ze strany, vidím jako mnohem šťastnější výsledek než jste mohli z dané situace očekávat Maguirova druhá hlavička byla jaká? Ta z rohu? AWB centr?

Když vidím, jak to stavíš proti sobě, tak toho "Greenwooda sám" si označil za tutovku ty že?

Reagovat
kiwwi

neviem, mozno by stacilo priznat, ze aj vy ste hrali nahovno rovnako ako my

Reagovat
SunFells

Právě já jsem byl se hrou z první půlky dost spokojený a právě zklamaný z toho, že jsme z toho nic neskórovali. Popravdě ani nemám z té výhry po penaltě nějakou radost

Reagovat
Busby babes

tady je hrozne videt, co delaji predzapasova ocekavani... byli jsme favorit, cekala se spis nase vyhra, nevyslo to, ale oba tymy hrali podobnou bidu. Jen proto, ze od Arsenalu se vyhra necekala a solidne branili, tak se ted jede: bylo videt, ze vedi, co cheji hrat, velmi dobry vykon etc etc. Vysledek urcuje narativ. Skoncit to naopak (treba kdyby Mason promenil), ale jinak se vytvorili stejne sance, tak se bude psat: bezzuby Arsenal, marny verpredu, DDG bez prace...

Reagovat
Bakary3

Jakože Arsenal teda herně lepší nebyl?

"Stejnou bídu jako my"?

To snad nemyslíte vážně

MU začal trošku hrát, až když prohrával.

Reagovat
J0EL

vazne od Busbyho chces objektivitu? Ved je to suverenne najneobjektivnejsi fanusik, ked ide o MU.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bakary3

OK, myslí to vážně

Reagovat
Busby babes

herne lepsi... smerem dozadu? velmi dobrej a pozornej vykon. Smerem dopredu? stejna/velmi podobna bida...

Reagovat
J0EL

Nie, nebola to "stejna" bida.

Reagovat
Bakary3

A proto Arsenal herně zápas kontroloval a hrál proti autobusu.

Přestože to byl MU a hrál doma.

Nemám problém uznat, že na šance to bylo všelijaký, ale...

Ty si snad děláš srandu

Reagovat
J0EL

Vravel som, s tymto blaznom mozes obalit aj hovno do obalu united a bude ho velebit.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vitasrp

Podle mě taky není správný vzít jenom počet dobrých šancí a čistě podle toho hodnotit výkon. Na to se dají použít přece i další metriky. Neřeknu, kdybyste drželi míč, obehrávali blok a skoro se nedostali do finální třetiny hřiště, ale tak to minimálně v první půli nebylo. By mě zajímalo srovnání třeba doteků ve vápně soupeře nebo entries into final third, tam by na tom Arsenal musel být o dost lépe.

Celkově bych si výkon Arsenalu směrem vpřed nedovolil označit na špatný, možná to řešení ve finální třetině často nebylo dobré, ale celkově vzato tam bylo z mýho pohledu více situací, kdy to smrdělo brankou/šancí a bylo potřeba třebo jenom trochu více štěstí. U United byl ten ofenzivní výkon z mýho pohledu úplně o hovně, oni se do té finální třetiny většinu času nebyli schopni dostat a ten výkon na míči nedával moc smysl.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

prvni puli jsme byli hodne spatni a prakticky se nam vubec nedaril prechod do utoku. Klidne to muzmee pozmenit na to, ze Arsenal byl spatnej a my tragicti, ale rozhodne bych nerekl, ze hral Arsenal dobre smerem dopredu, kdyz si taky ve vysledku nic moc nevytvoril a nejakych nebezpecnych situaci si moc nevybavuju mimo tech jmenovanych.

Reagovat
vitasrp

Říkám, já mám problém označit ofenzivní výkon Arsenalu z první půle za špatný, to bych si prostě nedovolil a neodpovídá to tomu, co jsem viděl na hřišti. A jak jsem napsal, hodnotit to pouze podle počtu vyložených šancí je podle mě strašně zavádějící.

Třebas Chelsea na Burnley za první poločas taky neměla čistou gólovku, hru ale velmi dobře kontrolovala, předváděla zajímavý kombinace, několikrát se dostala do zajímavých pozic ve finální třetině hřiště, ale kombinace dobrého bránění soupeře, špatných rozhodnutí a určitý smůly při odrazech/závarech znamenala, že se do tutovky nedostala. A přesto mě takový výkon bavil a označil bych to za dobrý, fungující ofenzivní výkon týmu. Arsenal neměl až takovou převahu, taky proti němu stál mnohem kvalitnější soupeř, ale obecně vzato to prostě hodnotím podobně.

Reagovat
Busby babes

ale ja beru, ze jen na zaklade sanci se to taky posoudit neda, ale k cemu ti je kontrola hry, kdyz z nic nic moc nevytvoris? To se treba nam deje casto, jasne, dostaneme se do zajimavych pozic, ne treba casto, ale pak zazdime finalku nebo spatne vyresime situaci a nic z toho neni... nejak jsem si nevsiml, ze by se pak rikalo, ze jsme podali dobrej ofenzivni vykon, protoze jsme kontrolovali hru...

Reagovat
vitasrp

Záleží samozřejmě, jakým způsobem tu hru kontroluješ. Opět, pokud akorát držíš míč, nedokážeš se dostat ani do blízkosti vápna a pokud vezmeme hypotetickou situaci, kdy soupeř brání ve dvou čtyřčlenných blocích a ty jej akorát obehráváš okolo do tvaru U, pak je ti to vskutku k ničemu, protože je velmi malá šance, že si vypracuješ nějakou zajímavou situaci.

Pokud si ale tvoříš možnosti k centrům/zpětným přihrávkám v okolí vápna (čili máš vyšší počet doteků ve vápně soupeře a entries into final thirds), tak ti i tahle kontrola zvyšuje pravděpodobnost toho, že přijde pro tvůj tým výhodný odraz nebo teč a tu vyloženou šanci si vypracuješ.

Na to, jak kdo hodnotí vaše výkony v jiných zápasech, bohužel nemůžu odpovědět, zaprvé to nevím a zadruhé je to pro mě irelevantní. A asi bych měl taky napsat, že člověk má trochu jiný očekávání v duelech s těma nejsilnějšíma celkama (hraješ proti lepším hráčům, a tak by logicky mělo být těžší si ty šance vypracovat) a v duelech proti slabším celkům, který by favorit měl výrazněji přehrát a tomu by pak logicky měl odpovídat i vyšší počet vypracovaných šancí.

Reagovat
Busby babes

me teda neprislo, ze bychom se behem braneni i v tom prvnim polocase nejak zapotili... ale dobre.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bakary3

Já souhlasím, vždyť já se tu šancemi ani neoháněl

Když to vezmu kolem a kolem obecně, kolikrát se stává, že tým, co to zavře, hrozí víc do otevřený obrany.

Když jsem to tu pročetl a povzpomínal, na šance to bylo tak nějak šul nul. A to si dovolím říct, že Arsenal měl trochu těžší si je vypracovat, protože tam byli solidně zaparkovaný.

Výkon ale pro mě jasně pro Arsenal, i proto, že MU ukázalo úplný hovno.

Pro mě je prostě šokující, že to Busby dokáže dát s výkonem Arsenalu na stejnou úroveň.

Reagovat
J0EL

vravim, vybral si si zleho diskutera na taketo hodnotenie

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Busby babes

protoze mi neprijde, ze byste predvedli neco extra lepsiho nez my? podali jste dobrej kompaktni vykon, ale o moc vic jste si taky vytvorit nedokazali. Jen se na to kouka diky vysledku a ocekavani jinak...

Reagovat
Dawon

Tak ale neni to jen o nejakem vytvareni...v prvnim polocase nas prakticky nepustili z vlastni poloviny, totalne nas vygumovali. Nejlepe by se to asi dalo vyjadrit tim, ze zapas kontrolovali.

V druhem polocase sme meli hodne fajn asi prvnich 15 minut, kdy sme kontrolu prevzali a dokazali tam trochu nejak hrozit a potom teda alespon nejaky platonicky tlak, kdyz sme prohravali, ale jinak musim souhlasit, ze to byl od nas naprosto ubohy vykon a Arsenal byl urcite lepsim tymem.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bakary3

Tyjo...

Ja nekoukam na nejaky ocekavani ja hodnotím hru, co jsem viděl.

Tvoje "neukázali jste o moc vic"... "podobna bida"... to je neskutecna demagogie.

Vis co? Kdyz budes chtit treba ajfoun, kup si aligatora.

Telefon to taky ne, sms tam psat taky muzes, volat taky, ma to displej, je to taky telefon. Je to vlastně skoro to samy.

Takhle ty hodnotis zapas, kde jeden tým kombinoval a kontroloval hru, rychlym presinkem ziskaval mice a i díky tomu nedovolil tomu druhymu hrat svoji hru.

Mne to prijde, zes asi 60 minut spal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ok, tak kdyz vidim, ze jste si dokazali vytvorit podobny pocet a podobne kvalitnich prilezitosti jako my, tak mi prijde docela vtipny to, ze u jednoho tymu se to hodnoti jako dobrej vykon a u druheho jako neskutecna bida... Ale proc ne, je to moje demagogie no.

Reagovat
SunFells

Slepota hlavně, demagogie až v druhé řadě

Reagovat
Bakary3

Kdyz to porad je tvoje jediny meritko, tak je to s tebou marny, no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Tak bavíme se tu konkrétně my dva či tři a já jsem vaší výhru rozhodně nečekal do té doby, dokud jsem si nevšiml, že píská Dean Měl jsem obavu z Rashe, že to může strhnout ve váš prospěch, ten však zůstal hodně tichý.

Reagovat
Busby babes

kde jsem Greenwooda oznacil za tutovku? pokud vim, tak jsem jen psal, ze to byla asi nejvylozenejsi z tech sanci v celem zapase.

Reagovat
SunFells

Někdo psal "největší tutovka v zápase" a podle toho cos uvedl teď, si ještě víc myslím, že si to byl ty To je hodně deluded.

Reagovat
Busby babes

no, mimo penaltu to byla podle me nejvylozenejsi sance v zapase. Podle tehc xG modelu to byla Maguirova hlavicka po rohu.

Reagovat
SunFells

Právě proto nemám ten xG fetish, ten roh byl tak fádní, že to arsenalist ani nezařadil mezi záběry.

Reagovat
Busby babes

a to je argument? slo to vedle no, tak z toho ve vysledku nic nebylo, ale hlavickoval z maleho vapna. trefit to do te odkryte pulky brany, tak se Leno jen otocil. ale je to jedno, nedal. jen ta pozice byla fakt dobra.

Reagovat
SunFells

Tak to teda myslíš Maguira po přimáků, ne po rohu. To byla dobrá šance, dle mě mnohem větší než ta Greenwoodova, kde skoro nemohl ohrozit, bohužel vám ji vytvořil Dean.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Greenwoodova střela z úhlu jak prase? To i ta Aubova placírka těsně vedle smrtelná víc golem. Myslím, že se to tam otřelo i od jednoho ze stoperu, jinak by to šlo za tyč a ne 30 čísel vedle

Reagovat
SunFells

Auba to hlavně neměl střílet z první, měl před sebou jen Lindelofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

treba by mi to pak vypichl a nebyla by to sance vubec.

Reagovat
Mastný Chobot

Laca mu hlavne mal dávať lepšiu prihrávku, keď už sme pri tom

Reagovat
SunFells

To též

Reagovat
Bakary3

taky jsem si říkal... píchnout na levou a bum.

Ale přesně jsem čekal, že to takhle udělá

Reagovat
smazaný uživatel

smrděla

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Caley_graphics/status/1322970386070462464

jinak teda tady jinej model, podobny vysledek.

Reagovat
SunFells

Podobně no

Reagovat
Busby babes

sorry, trochu si zascrolluj a v tom vlakne najdi ten nas zapas: xG 0.4 vs 0.3 , oba tymy podobne kvalitni sance, rozdil je ta penalta.

Reagovat
SunFells

šak já vím, jen pro to xG nemám moc porozumění.

Reagovat
Busby babes

xG neni vsehcno, to je jasne. viz to, ze bez strely to tam vlastne neni vubec.

Reagovat
SunFells

Právě. A aj to vyhodnocení "střílených" šancí mně nepřijde dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jste celý první poločas byli přibití u své šestnáctky, to se pak špatně útočí

Reagovat
J0EL

prvy polcas sme boli jasne lepsi, skoda len ze uz vtedy sme im tam ten jeden gol nesupli. Druhy bola bieda ale od oboch.

Reagovat
Busby babes

i ten prvni byla bida od obou smerem dopredu. v prvnim jsme meli nejvetsi sanci my, vy to brevno. jinak jste hrali dobre dozadu, napadali nam rozehravku a my se s tim neumeli vyrovnat no. smerem dopredu jste byli uplne stejne marni jak my.

Reagovat
J0EL

S tymto na mna nechod ta Greenwodova polsanca oproti nasim bola fakt hovno.

Neviem co skusas, prvy polcas s vynimkou tej polosance ste absolutne nic nepredviedli. My sme tam toho mali viac, viac z hry, viac sanci, lepsi presing...

Reagovat
smazaný uživatel

no o to je to horšie, ako malo stačilo Artetovi vymyslet, aby nas Arsenal aj s takto slabym vykonom uplne vygumoval

Reagovat
Busby babes

ano, to je druha vec...

Reagovat
kiwwi

ste mali okrem penalty 6 striel (na branu, mimo branu, zblokovane dokopy) - a z toho bolo 5 prilezitosti na skorovanie? Alebo tam ratas aj nejake sance, ktore neskoncili strelou - skus pripomenut, lebo si na ne nespominam...v nasom pripade je to ta sanca, kde sa prihravalo pred branu a vas obranca to stecoval do brankara a od brankara do tyce - to tam napr. vobec nie je zaratane, takze viem, ze xG nezachyti uplne vsetko

Reagovat
Busby babes

Bellerinuv centr, kdyz Aubovi chybel asi metr aby na to dosahl. Laca promachl ve vapne.

Reagovat
J0EL

az na to, ze Laca "nepromachl" ale Lindelof mu to vypichol.

Reagovat
kiwwi

vsak mu to Lindelof tecol...to ako keby som povedal, ze keby obrancovia Arsenalu nebranili, tak sme mohli dat 10 golov

Reagovat
Busby babes

ok. tak Lindelof vypichl. ale vyoadalo to nebezpecne a jen rikam, co by se asi mohlo videt pod tema nebezpecnyma situacema.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel hrál včera solidně, ale je fakt, ze to fans Arsenalu s tím hajpem trochu přehání. Včera mel fakt štěstí, že tam ty dvě situace posoudil pro něho dost benevolentně... btw. Freda dost eliminoval Laca, který mu nedal moc prostoru

Reagovat
Bakary3

Já to třeba vidím tak, že bych ho velebil i přesto.

Je mladej, může dělat chyby...

Ale je na něm vidět, že to v sobě má. A z toho mám prostě radost, ikdyž to samozřejmě zatím není dokonalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje nad očekávání dobře, ale včera nas to mohlo stát výhru a nedělá bych z neho MOTM

Reagovat
Bakary3

MOTM bych nedal ani Gabrielovi, ani asi nikomu v tom zápase, ikdyž největší dojem na mě udělal on a Elneny.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Elneny s Thomasem, kteří v tom středu dominovali. Včera se mi líbil i Holding

Reagovat
kiwwi

Fred sa vacsinou eliminuje sam, lebo ked ma loptu na nohe, tak sa v tom momente z neho stane hrac pralesnej ligy a netusi, co ma s nou urobit...a nedajboze je este pod tlakom - to je proste konecna

takze ano, tym, ze ste na Freda vyvijali tlak, ste ho uplne eliminovali, ale ziaden velky effort na to fakt netreba

Reagovat
Golasso

Nevidím důvod, proč bychom Gabriela velebit neměli . Zákrok na penaltu to nebyl ani náhodou. Druhou žlutou nejspíš dostat mohl, ale první byla přísná a druhá už je v tomto kontextu na zvážení sudího. Deanovi můžeme všichni děkovat tak akorát za to, že jednou nebyl pitcha a nevyužil nabízené příležitosti nás zaříznout .

K tomu... i kdyby se tak stalo a Gabriel tu druhou žlutou dostal, tak to pořád není důvod ho nepochválit. Mohli bychom kritizovat naivitu mladého stopera v tom, jak chodí do soubojů přes kartu, ale výkon jako celek by byl pořád chvályhodný

Reagovat
kiwwi

ja si to presne nevybavujem, ale nebola prva za tahanie za dres ked mu prchol hrac? To nie je prisna, ale nevyhnutna zlta...a druha bola ked mu prchol hrac a vznikala z toho slubne sa rozvijajuca akcia, co je povinna zlta karta

penaltu nechcem nejako rozvijat, uz tu toho je popisaneho dost, ale za mna teda penalta jak lusk

Reagovat
Golasso

První byla z momentu, kdy se kolem něj obtáčel Rashford, byli do sebe zakleslí a Gabriel mu v tom souboji nejspíš pomohl na zem za dres nebo rameno (nutno říct, že Rashford padal dost ochotně). Faul jasně, ale žlutá byla přísná, protože Rashford držel balon na místě daleko od branky, obránci se stihli vrátit a žádná extra nebezpečná akce by z toho pravděpodobně nebyla.

Druhá žlutá by normálně měla být, to souhlasím, byla jasná, ale v kontextu s tou první by to bylo hodně přísné vyloučení. Asi si to uvědomil i Dean, proto ji nedal.

Reagovat
Golasso

Kdyby se Dean vykašlal na tu první žlutou a dal mu tu druhou, tak by to podle mě bylo bez kontroverze. Takto si Dean sám nastavil nějaký metr, přepískl to a pak to napravoval dost obskurním rozhodnutím. Ani se nedivím, že jsou fans MU naštvaní, ale kdyby Gabriel šel ven, tak by to byl zase zbytečný zářez Arsenalu.

Reagovat
bbbauch

Jo zarez

Reagovat
bbbauch

https://streamable.com/rk21j9

Tady mas lepsi link, at to nemusis hledat. Uplne jasna zluta a myslim, ze by Rash radsi rozehral na pogbu nez “sel ochotne k zemi”.

Reagovat
Golasso

Ok, uznávám, že z tohodle záběru ho fakt stáhnul na zem, takže beru zpátky to, že šel ochotně. Žlutá za tohle je ale furt přísná. Bylo to daleko od brány ještě na vaší půlce, obránci se stíhali vrátit a žádná extra akce z toho nekoukala. Šanci, že by to přesným pasem poslal Pogbovi, ten by utekl přes půlku hřiště bekovi a zakončil, nevnímám moc jako nadějnou

Reagovat
bbbauch

Prisna zluta za to, kdyz ti utece hrac a tak ho bez jakykoli sance ciste zastavit proste stahnes za dres? Uplne normalni zluta

Reagovat
Golasso

Takže budeme úplně ignorovat kontext celé situace? Ok, no ... to se tu můžeme hádat do nekonečna.

Reagovat
bbbauch

Jojo, protoze pravidla presne berou v pozaz vzdalenost od branky hlavne u tehle taktickejch faulu, tam se vzdycky zohlednuje i delka travniku

Reagovat
kiwwi

pozri, bud nerozumies pravidlam, alebo sa uz len proste krutis, aby si nemusel priznat chybu...ina moznost neexistuje, pretoze za tahanie za dres, ked ti ujde hrac je bez pardonu zlta karta v uplne kazdej situacii

Reagovat
bbbauch

Mne nejvic fascinuje ta jeho jistota “ byli do sebe zakleslí a Gabriel mu v tom souboji nejspíš pomohl na zem za dres nebo rameno (nutno říct, že Rashford padal dost ochotně)”. Uz jenom tam bylo uplne jasny, ze ten souboj nevidel ani z rychliku, ale moc dobre vedel, koho musi “branit” a jakej nazor ma mit.

Reagovat
Golasso

No jasně, ty vole. Tebe fascinuje moje jistota a sám pak máš úplně jasno v tom, co jsem viděl nebo neviděl . S tím názorem a bráněním se ti někdy připomenu, až budeš mít "objektivní" okénko po zápase MU . Jsem zvědavý, jestli třeba aspoň jako já tady zvládneš uznat, že jsi částečně neměl pravdu (což se btw týkalo právě části, kterou teď proti mě argumentuješ)

Reagovat
bbbauch

Jojo, tak jsi ten souboj perfektne videl, akorat jsi ho popsal uplne jinak, nez se stal. Logic klidne me konfrontuj kdykoli se ti zamane, nemam problem uznat chybu, coz jsem tu udelal uz x-krat, jelikoz se proste taky pletu.

Reagovat
Golasso

Prostě na to mám jiný názor . Chybu jsem přiznal v tom zatáhnutí za dres, tak nevím, proč by mi to mělo teď najednou dělat problém.

Reagovat
Busby babes

to neni prisna zluta, to je presne odpiskana zluta.

Reagovat
r.mrazik

prej prisna zluta...

Reagovat
bbbauch

“ První byla z momentu, kdy se kolem něj obtáčel Rashford, byli do sebe zakleslí a Gabriel mu v tom souboji nejspíš pomohl na zem za dres nebo rameno (nutno říct, že Rashford padal dost ochotně).”

Tak tys asi koukal na jinej souboj.

https://eplfootballmatch.com/manchester-united-vs-arsenal-full-match-premier-league-1-november-2020/2/

Cas 28:50, jasny preruseni moznyho protiutoku drzenim za dres bez sance na balon. A jeste k tomu dopsat, ze Rashford padal ochotne. Ja fakt neverim tomu, co tu pises

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

jak nebyl ani nahodou?? vzdyt mu uplne jasne sebral obe nohy pote, co sebral mic. to je faul.

Reagovat
cristiano.K.

to byla čistá penalta. Akorát z prvního záběru jsem se zaměřil pouze na míč a neviděl druhou nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ja chapu,ze kdyz mas v kadru 6 strednich zalozniku,tak se ten diamant hodne nabizi...ale sakra...uz prvni pule proti lipsku stala za hovno...evidentne tohle vubec nefunguje

donny byl totalne zbytecny nakup a meli jsme ty prachy usetrit a v zime koupit sancha,protoze celosvetove pujdou kluby do hajzlu,tak by nam ho treba prodali za mensi prachy...

ted tam chces narvat pogbu a bruna...a do toho jeste donnyho a je evidentni,ze tihle spolu hrat proste nemuzou...

fakt bych chtel videt a znat jejich plan,kdyz ho kupovali na stejnou pozici jako je bruno...40 milionoveho hrace...a prave kridlo ti musi hrat stredni utocnik mason...

kdo ten klub vede je proste silenec...

Reagovat
r.mrazik

a tedy at je jasno...neni to hejt na donnyho,ktery muze byt super kopacka...ale na vedeni klubu...psycho

Reagovat
kiwwi

no ocividne si Pogba pojde sadnut a namiesto neho pojde hrat Donny

Reagovat
r.mrazik

no...spis se to prehodi na 4231,ktere funguje lepe a v zakladu nebude ani pogba a ani donny

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. VdB tu pozici Pogby zvládne naprosto s přehledem. Klidně můžeme zkusit hrát i klasický 4-3-3 se zataženějším Fredem / Matičem / McTominayem..

Reagovat
Sandstorm

Tak loni sme měli co se týče kvality úzký kadr. Za Herreru nepřišla náhrada, takže nákup nového CM dává smysl. Ale typově to měl být spíš Partey než Donny.

Reagovat
r.mrazik

no a ja jen rikam,ze donny jako CMko nehraje

Reagovat
Busby babes

jednoduchy: Bruno neodehraje 60 zapasu za rok... a pak budes nadavat, ze tam je Andreas a proc jsme nekoupili posilu...

Reagovat
r.mrazik

je to jednoduchy...da se na tu pozici vytahnout pogba a v nejhorsim tam mas matu,lingarda...

mas v kadru vlastne 4 hrace na tu pozici a koupis pateho...

Reagovat
Busby babes

ok. kdyz myslis.

Reagovat
Busby babes

jen se teda zamysli nad sestavou v momente, kdy se Bruno zrani... Pogba taky nemuze hrat 60 zapasu za rok. Momentalne by ani nemel hrat 60 minut za rok, kdyz jsme u toho...

Reagovat
r.mrazik

porad jak nekdo nemuze hrat 60 zapasu za rok...

messi to zvladne ve 30 letech,ronaldo taky...silva odehral loni 40 a predloni 50 zapasu...vsechno hraci nad 30 a my si budeme rikat,ze hrac v 26 letech to u nas neda?

sterling 52, bruyne 48,mane 45, salah 46...

Reagovat
Busby babes

ok, a nikdo z nich nebude nikdy zraneny...

Reagovat
r.mrazik

koupe donnyho byla picovina...imaginarnimi zranenimi tomu fakt nepomuzes

Reagovat
r.mrazik

a teda...koupit hrace za 40 mega a cekat,az se nekdo zrani je ta picovina,o ktery tu porad pisu

Reagovat
Busby babes

proste nam staci 15 hracu a s tim odehrajeme celou sezonu a vsechno je v pohode. K cemu mit nejakej sirsi kadr...

Reagovat
r.mrazik

porad dokola..

Reagovat
Busby babes

ano, protoze ses rozhodl v den prestupu, ze to je uplne zbytecnej nakup a od ty doby to jedes, nadavas, jak hraje spatne (i kdyz to neni pravda)... porad dokola.

Reagovat
r.mrazik

jj,hraje prumerne a navic to je zbytecny nakup

nastesti v tom nejsem sam a ten prichod nechapou ani v anglii...nastesti ale co udela klub,tak ty budes obhajovat do konce sveta

Reagovat
Dawon

Hele ja na jednu stranu souhlasim, ze sirka kadru je potreba a kvalita na lavicce byla zoufala a do znacne miry je Donny potencialne vyborna posila...na druhou stranu resit sirku kadru ve chvili, kdy ani nemame kvalitni zakladni 11, je pri nejmensim zvlastni...a bohuzel na to opet dojizdime.

Aktualne proste mame hrace, ktere evidentne neni Ole schopny jakkoliv funkcne naskladat do jedne sestavy, trochu mi to pripomina nakup Kagawy, ten po prichodu RVP taky nemel v sestave prakticky misto, neprosadil se a odesel do prdele...Donny hraje velmi malo, ackoliv Pogba je zatim uplne otresny a treba takovy Fred je s zeleznou pravidelnosti otresny zhruba 50 % zapasu, ktere odehraje...nemam uplne pocit, ze zrovna proti Arsenalu by byla nutnost nastoupit s ultra defenzivni zalohou Fred - McTominay...naopak by tam proti tomu vysokemu pressu prospel nekdo, kdo je silnejsi s micem a umi rychleji zakombinovat.

Pokud chce hrat diamant, tak tam mel byt Donny misto jednoho z dvojice Fred - McTominay. A to teda budu ignorovat fakt, ze ten diamant absolutne nefunguje a snaha hrat to s krajema obrany Shaw AWB je pomalu na odebrani trenerske licence.

Reagovat
Busby babes

s tim proste nesouhlasim. Nehraje velmi malo, je zacatek sezony a uz toho odehral dost. Ano, neni kazdej zapas v zakladu, ale s tim se i pocitalo, neprichazel do zakladu.

Ta zakladni 11 je imho ok. Vcera to byla bida, predtim jsme hrali dobre. Ta nekonzistence nas porad bohuzel srazi dolu no. A ano, vcera ta taktika byla zvolena spatne. Nicmene by se dalo i rict, ze jakakoliv taktika je fuk, kdyz si hraci nedokazi prihrat dvakrat po sobe presne, coz byl velmi priklad vcerejsiho prvniho polocasu.

Tohle je tady porad dokola. Vyhrajeme a je vsechno ruzove, pro nektere, pak se prohraje a hned zas vsechno spatne pro jine...

Reagovat
Dawon

Nehraje mozna velmi malo, ale hraje rekneme v tech sekundarnich zapasech, kde se rotuje. Nemame kridlo, nemame stopera a v ramci nejake nejsilnejsi 11 nam sedi 40milionova posila na lavicce. Je to proste divne...a jeste bych to asi chapal v situaci, kdyby ti co hrajou misto nej hrali perfektne, ale nehrajou...nehrajou povetsinou ani dobre a v mnoha pripadech hrajou vylozene otresne...a pokud ani v takove situaci pro nej v zakladu neni misto, tak ten prestup nepusobi uplne nejvic promyslene.

A ja osobne teda nevidim vse ruzove ani treba po dvou hodne solidnich vyhrach proti PSG a Lipsku (kdy navic v mych ocich proti Lipsku to bylo velmi podobne jako zapas proti Arsenalu, jen tam Greenwood svou jednu sanci promenil a pak uz se v zaveru sesypali.)

Pokud vsichni hrajou spatne, tak je taktika urcite fuk, jenze zlou volbou taktity ty hrace stavis do pozic, kde je mnohem pravdepodobnejsi, ze podaji spatny vykon. Pogba byl vcera velmi spatny, ale rekl bych ze po stridani Bruna, kdyz se mohl presunout vic na stred, tak byl mnohem lepsi...AWB je smerem dopredu zaporny hrac a pokud to ma byt tvuj primarni zdroj ofenzivy na prave strane, tak co se da asi tak cekat, ze se stane. Pokud chce trener, at hraci hrajou dobre, ta tomu musi jit trochu naproti a stavet je do situaci, kde vynikaji jejich prednosti a ne slabiny.

Reagovat
Busby babes

jedine, co z toho pohledu nedava smysl je to, ze misto nej hraje Pogba. Jinak ten zbytek je ok. No mame 2 30 milionove stopery, jednoho 80 milionoveho a odchovance. plus dva dalsi zkuseny stopery na tribune...

Me teda Pogba neprisel lepsi ani po tom stridani Bruna. Porad tam nic nevymyslel, zadnou nadstavbu nepredvedl, mozna min ztracel balon, ale to je spis tim, ze ta latka byla v tomhle ohledu fakt hrozne nizko.

Uvidime. pokud se vyslekdove v lize nezvedneme, tak Ole skonci. Coz klidne muze byt uz pristi tyden.

Reagovat
Dawon

Tak snazil se tam alespon o nejake narazecky, byl s micem v nebezpecnejsich mistech a situacich...jasne, nic moc z toho ve finale nebylo, ale aspon sem ho nechtel zabit kazdou sekundu jeho existence

Ole skonci, vyda se tiskova zprava o zbesilem hledani DoF a dame si zase nove 2,5lete kolecko

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Donny bude snad super, ale kupovat ho s tym, ze tu mame Bruna a Pogbu fakt nedava velmi zmysel..o kolko by to bolo lepsie, keby sme sa uz vtedy zamerali napr na Parteya, ktoreho vykupka nebola o moc vyssia nez cena za Donnyho a hodil by sa nam 100x viac

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra s Lipskom sa velmi hypuje no...kym nedosiel Bruno, tak 70 minut to vyzeralo podobne jak včera, neboli sme schopní vymysliet normalnu akciu

Reagovat
Remt

připomíná mi to mě ve FIFĚ, omylem jsem koupil tři pravý křídla a teď je seru kam mě napadne aby si všichni aspoň trochu zahráli a nepindali

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Manik...

Naštěstí ve FIFĚ je to úplně fuk

Reagovat
iamek

Podle me se počítá, ze Pogba po sezóně půjde. I proto se hned využila opce na podpis do roku 22, aby ta cena byla vyšší a klub měl lepší vyjednavaci pozici. A když se ti naskytne takový hráč jako Beek, tak to vedení chtělo asi řešit hned. Beeka primárně vidím na pozici PP, než Bruna. Trojka Bruno - Beek - Fred nevypada spatne a hlavně všichni tri lítají jak motorové myši. PP je teď spíše pritez.

Reagovat
r.mrazik

ok...s ohledem na udrzeni mice a tvorbu hry donny pogbu nenahradi...

prenos balonu mezi obranou a utocnou tretinou ti samotny fred nezajisti,donny taky ne a bruno by musel hrat niz...

pokud bude donny nejvys a bruno pujde o trochu nize,tak ok...pokud ale chce bruna hrat vyse kvuli golum a asistencim,tak se bojim,ze dvojka fred a donny ten stred proste neudrzi...

na donnym jde videt,ze nejde do hrace,nepressuje...maximalne si drzi prostor a obcas nezachyti ani sveho hrace...co se obrany tyce,tak je to velky spatny...z toho,co jsem u nas videl

Reagovat
iamek

Uvidíme jak se s tím Poche popere

Reagovat
r.mrazik

jak to vubec hral pod jeho vedenim kurnik?

eriksen,delle a vánajáma?

Reagovat
iamek
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

hm,mel tam walkera a rose ve forme...navic dva defenzivnejsi zalozniky...no...uvidime

Reagovat
Sandstorm

Teď se nabízí zkusit střed McTom, Van de Beek, Bruno a pred nimi Rash, Martial (Cavani), Greenwood. 4-3-3.

Reagovat
Wazza228

Místo McToma určitě Fred... a klidně bych zkusil vepředu Rash, Cavani, Tony - Proti Lipsku to Rashford hodně valil zprava, tak bych ho tam zkusil od začátku. Jinak až se uzdraví Telles, tak se opět nabízí hra na tři stopery.

Reagovat
Sandstorm

Proti silným soupeřům se hra na 3 stopery určitě nabízí.

Reagovat
vladis271

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/exposlanec-jaroslav-skarka-nedonosene-deti-hendikep-urazky-zbavme-se-jich.A201102_182331_domaci_chtl.

Preboha to co je nepoznam sice ceske zakony, ale tipujem, ze nie su daleko od nasich. Toto nie je len moralne bahno toto sa da kvalifikovat aj inak. To je na prokuratora a z tohto smrdi basa.

Reagovat
herbage

kretén naštěstí je to nějaký noname jouda a navždy bude diskvalifikován z lidské společnosti

Reagovat
Liquid

Noname? Vždyť se na něj lepila skoro celá ta milionchvilkovská opozice kdy s jeho kamarádem Radkem Johnem a Bártou vládli i několika ministerstvům, ODS a TOP09 s nima tvořili vládu a Škarka byl vlivným členem

Reagovat
Sm0ker

Na to už se zapomíná, teďka je ODS a TOpka zase v kurzu.

Reagovat
Liquid

přitom jsou to teď snad 2 nejzoufalejší strany

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

a pak se poznalo,ze to jsou zmrdi a mazali do hajzlu...

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

jj tak si este pozri z ktoreho roku je milion chvilek a z tkoreho VV, bart a spol

Reagovat
PP

Že jsi idiot tady víme asi všichni, ale Věci Veřejné nebyli ODS ani TOPka, nemluvě o tom, že Milion chvilek vznikly o 10 let později, apod.. Toto je naopak rétorika tvých favoritů jak Trikolory, SPD a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

OČTŘ už to řeší. Jinak o tom týpkovi jsem de facto dneska slyšel poprvé. V době ANO v.1.0 se dostal omylem do EP a teď se mu dostává víc pozornosti, než si zaslouží.

Reagovat
Sm0ker

Doba Věcí Veřejných s Vítkem Bártou a jestli si vzpomínám, tak zrovna tenhle byl zapletený v nějakých podivných čachrech s úplatky ale na vnitru seděl John z jejich strany, tak to zapadlo :)

Reagovat
Whitemedia

Šílenec, co chce zpět do sněmovny.

btw. https://twitter.com/TMobile_CZE/status/1323332134459854848

a takových je víc

Reagovat
smazaný uživatel

Sam vyzera jak nedonosena zruda

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs arrested. Stejně by asi nezahrál stoepera...

Reagovat
smazaný uživatel

neni to teda lahke priznat, ze detsky hrdina je mimo futbalu realne špina

Reagovat
avicii

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kovi81

to se vedelo uz po te afere s jeho svagrovou, takze nic noveho.

Reagovat
mul

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel někdy to tak je

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Vi se za co?

Reagovat
Svatej

Uz to mam, to je sila..

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo?

Reagovat
iamek

Angel Gomes 1+1. Co zápas, tak tam něco soupne

Reagovat
Busby babes

vsak bodoval jen ve 2 zapasech ne? a kope teda penalty.

Reagovat
iamek

Ze 4 zápasu 2+4 v tragickému týmu, kde si to nemá s kým dat. Dva zápasy jsem viděl. Je neuveritelny. Kopal jednu penaltu.

Reagovat
Busby babes

ja videl, ze ma v lize 2+2.

Reagovat
iamek

Má 2+4. Statistiky nejsou zrovna přesné. První zápas měl 0+3, ale když pak das video ze zápasu, tak vidíš, ze má tri první asistence.

Reagovat
iamek

Transfermark to má dobre.

Reagovat
Busby babes

ok. no, jsem rad, ze se mu dari. ale vybral si sam, ze odejde, nema cenu brecet.

Reagovat
iamek

Budu brecet. A budu ještě víc brecet až za 2-3 roky půjde za dardu do top klubu

Reagovat
Busby babes

si ho zase za 50 koupime zpatky. homegrown player.

Reagovat
Busby babes

za 2-3 roky budou akorat naskakovat ty nova mlada dela a na Angela v Portu si ani nevzpomenem.

Reagovat
iamek

Angel v te době bude radit už v Barceloně . Ta po něm jde už od jeho 17 let. Jednou jim to vyjde

Reagovat
iamek

U dorostu je skoda, ze se nehraje juniorska liga mistrů. Dorost má za sezónu strasne málo zápasu. Liga + FA. To je málo. B tým to samé. Liga + EFL Trophy. Zápasu je tak málo, ze hrají v týdnu bezne pratelaky. Pokud se teď navíc tyhle dvě soutěže přeruší, tak to bude úplně na nic.

Reagovat
iamek

https://youtu.be/DfeRNj91V_8 Tady nahrávka na druhy gól. Nechápu proč to livescore nemá VW statistikách.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ani ne. Boavista je navíc strašně slaboučká i v rámci toho docela trapnýho konce portugalský ligy.

Reagovat
iamek

2+4 je tragicka bilance no. Ze 4 zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

To sis jako řekl, že to je tragická bilance a pak si to sám sobě snažíš vyvrátit, nebo co?

Reagovat
iamek

Wtf?

Borec má v tragickému týmu 2+4, suverene nejlepší hráč, jeden z nejlepších hráčů ligy a ty na mě reagujes negativně, kdy ho chvalim. Neumíš ve svém věku pochopit jednoduchý text?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo netvrdí, že to je tragická bilance. Rozhodně v tom vlákně někde došlo k nepochopení psaného textu.

Reagovat
iamek

Nápisu, ze to tam pomalu každý zápas něco soupne a ty napíšeš - Ne, ani ne. Tak co to pak je?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si "Co zápas". Na to je snad reakce "Ne, ani ne" na místě, protože to prostě není pravda.

Reagovat
Svatej

a ty ses nam tu vysmival za stejný hodnocení Silvy, šašku.

Reagovat
iamek

Ježíš to je úplně bozi jak reagujes pomalu má každý můj příspěvek. Blaho ti takhle ležet v žaludku <3

Reagovat
Svatej

Takze jseš nejenže pokryteckej, ale zároveň jeste sebestredne trapnej.

LKlidně si k tomu domysli jakejkoliv další zrecyklovanej příběh chces, svou auru blbečka stejně posilujes cimkoliv, co napíšeš.

Reagovat
iamek

Opět reakce . Pokracuj prosím dal. Tvé slzy jsou to nejlepší palivo . Ty se musíš probudit a první co te napadne je myšlenka na mou osobu

Reagovat
Swarley

Brzdi, tam mám zaparkováno já

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Obavam se, ze už tam pro tebe místo není. Jeho fanatismus se přesunul jinam

Reagovat
Swarley

dobrá práce, ale pozor, lehce se urazí

Reagovat
iamek

Mám trosku strach, ze u tuhle pozici přijdu. Až se situace uklidní, tak bych někam rad vypadl mimo Evropu na měsíc a byl ideálně co nejvíce offline. Tam zase budeš mít sanci

Reagovat
Svatej

Na reakcích stojí cely forum i diskuze obecne, takze diky za další průlomovou myšlenku, tupce

Fuha, jsi smutnej. Určitě ti je dost bezpečně přes dvacet, ale tyhle debatni hlášky používáš jak patnactka, tak s tebou snad bude za pár let konečně řeč.

Pac a pusu, tomuhle snad budeš rozumět.

Reagovat
iamek

Again, again, again . Bozi <3

Reagovat
Svatej

Dle tvy logiky to musi fungivat oboustranně, těším se na tvy další postřehy, kocourku.

Reagovat
iamek

Konečně jsi vyřešil svoji orientaci. Gratulka

Reagovat
Svatej

Jsem teplej, hustě. Co tvoje schopnost reagovat k veci? Vysvětlíš uz logiku dvojityho metru v hodnocení hráčů a logiky ležení v žaludku na základě reakce? Jen do toho.

Reagovat
Zaschrona

Boavista má totálně nový tým, přivedli asi 20 hráčů v létě. Těžko očekávat, že si to okamžitě sedne, ale měli by naopak jít směrem k vrcholu zbytku ligy za velkou trojkou a Bragou.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Chápe někdo v sestavě kola Zoumu místo Silvy?

Reagovat
jk

Dal gól ne? Ta sestava PL je akorát takový souhrn skórujících hráčů z vilkendu

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale snad každej kdo to viděl ví že Silvův stoperskej výkon byl jinde.

Reagovat
jk

Úplně stejně Woodse s Barnesem vymazal Alderweireld před týdnem a taky tam nebyl, takže v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu, já na to zapomněl :)

Reagovat
Counter

https://twitter.com/davidpreece12/status/1323191909288914960

Ani vlastně nejde o to, co tam říkali, ale tohle je dobrá ukázka, jaký je Keane hrozný pundit. Cahill se tam chudák snaží něco říct a Roy mu jen skáče do řeči, protože vždycky je třeba všemu odporovat.

Reagovat
SunFells

Nechápu, že ho v tom studiu ještě chtějí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo vtipný, jak se v podstatě pokálel před Kloppem, který mu autoritativně a hodně asertivně vyvracel jeho komenty. V podstatě se zmohl na nějakou poznámku až po jeho odpojení

Reagovat
Swarley

na druhou stranu, tam se zrovna trefil

Reagovat
iamek

Solskjær: "Roy [Keane] has always been outspoken. I am very glad I have got the players I have here. We have different jobs, and his is to give his opinion."

Je fajn, ze Ole se nepouští do nějakých slovních prestrelek.

Reagovat
Counter

A dělá dobře. Akorát se hodí podotknout, že Keane ani do Oleho nijak zvlášť nešije, dštění síry si nechává především pro hráče.

Reagovat
Counter

https://youtu.be/3wdAhvnW8As

Tady kdyžtak celý, skoro desetiminutový úsek. Keane hrozný, fakt nulový přínos. Cahill naopak vypadá slibně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele