7. kolo
30.10.2020 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Daniel Podence (© AFP)

Wolves porazili Crystal Palace 2:0

Fotbalisté Wolverhamptonu Wanderers porazili v rámci sedmého kola Premier League Crystal Palace 2:0. Zápas domácí rozhodli už v první polovině, kdy se trefili Royan Ait Nouri a Daniel Podence. Hosté navíc závěr dohrávali bez vyloučeného Milivojeviče.

První zákrok měl na kontě v 9. minutě Guaita. Neves totiž parádně uvolnil Daniela Podence, který udělal dva rychlé kroky a zkoušel technický obstřel na zadní tyč. Gólman Crystal Palace se zavěsil do vzduchu a zvládl vyrazit na roh, který se domácím vůbec nevydařil.

Centr Daniela Podence od postranní čáry v 18. minutě nedokázal účinně odvrátit Cheikhou Kouyaté a krajní obránce domácích Royan Ait Nouri byl připravený k zakončení z voleje. Míč trefil zcela ideálně a ten tak bez problémů zaplaval ke vzdálenější tyči branky Crystal Palace.

Na Molineux Stadium zadunělo břevno. Leander Dendoncker si počkal na ideální odraz míče, který napálil rovnou do brankové konstrukce. Domácí už mohli dávno vést o dva góly.

Netrvalo to dlouho a druhý gól skutečně přišel, a to ve 27. minutě. A znovu padl po krásném centru od pravé postranní čáry, jenž tentokrát obstaral Pedro Neto. Ve vápně zůstal zcela volný Daniel Podence, navíc si parádně vybral umístění své střely, kterou poslal přímo proti pohybu brankáře Vicenteho Guaity.

Ve 38. minutě sudí nařídil penaltu ve prospěch Crystal Palace. Willy Boly štrejchl o nohu Patricka van Aanholta a rozhodčí ukázal na puntík. VAR však kontroloval ofsajdovou situaci a pokutový kop se nakonec nekonal. Patrick van Aanholt stál totiž v ofsajdu.

Po rohovém kopu v 74. minutě jako na saních projeli vápnem Raúl Jiménez a Leander Dendoncker. Ani jeden z nich ale míč nezasáhl, v opačném případě by zcela jistě padla třetí branka.

V 87. minutě šli hosté do deseti. Luka Milivojević trefil Joãa Moutinha velmi nemístně a po zkontrolování videa nebylo jiné volby než udělit červenou kartu.

Wolves poskočili na průběžné třetí místo se třinácti body, Crystal Palace je devátý a bodů má deset.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele