Premier League - souhrn 7. kola

28.09.2019, 15:23, aktualizováno 30.09.2019, 22:54
Previews
Liverpool hned na úvod 7. kola zvítězil na hřišti Sheffieldu United a druhému Manchesteru City se vzdálil na osm bodů, to vše následně změnila výhra mistra nad Evertonem. Man Utd neudržel vedení a rozešel se s Arsenalem remízou 1:1. Chelsea si doma poradila s Brightonem, Tottenham i v oslabení zvládl souboj se Southamptonem...

Manchester United - Arsenal FC 1:1

30.09.2019 21:00

Góly: 45. Scott McTominay - 58. Pierre-Emerick Aubameyang

Očekávaný duel dvou aspirantů na přední příčky nabídl podle předzápasových očekávání vyrovnanou podívanou s vysokým nasazením, které zakrývalo fotbalové nedostatky. Manchester United se na sklonku první půle ujal vedení zásluhou McTominaye a zdálo se, že do otevřené obrany Arsenalu svůj náskok pojistí, ovšem chyba v rozehrávce a zásah videorozhodčího, který opravil mylně neuznaný gól Aubameyanga, znamenaly konečné skóre 1:1 a neuspokojivou dělbu bodů pro oba zúčastněné.

Na straně domácích překonali zdravotní potíže jak Paul Pogba, tak Marcus Rashford, ovšem v základní sestavě naopak překvapivě chyběl nemocný Aaron Wan-Bissaka. V jedenáctce Arsenalu byl pro změnu poměrně nečekaný Bukaya Saky, ovšem s výkonem čerstvě osmnáctiletého talentu mohl být Unai Emery nakonec velmi spokojen.

Úvodní půlhodina nabídla nezáživnou a opatrnou podívanou tolik typickou pro zápasy dvou velkoklubů, ovšem poté se zápas takřka zničehonic probudil k životu. Jako první se do vážnější brankové příležitosti procpal Andrea Pereira, jehož únik dokázal kvalitním zákrokem zneškodnit Bernd Leno. Poté o sobě dali vědět i hosté, jejichž největší šance přišla po zaváhání Victora Lindelöfa. Střelu unikajícího Saky s vypětím všech sil vytěsnil David de Gea do strany a zvládl se i rychle postavit zpět na nohy, aby zastavil i dorážku Guendouziho.

Dvojitý zákrok španělského gólmana byl o to důležitější, že takřka vzápětí se United ujali vedení. "Rudí ďáblové" využili volného prostoru po nepovedeném rohu soupeře, a přestože jejich rychlý kontr zakončením neskončil, zpětnou přihrávku Rashforda si zpracoval Scott McTominay a bez váhání vypálil. Jeho ránu na přední tyč navíc tečoval bránící Sokratis, takže míč prosvištěl okolo hlavy Granita Xhaky a za Lenova bezmocného přihlížení zapadl do sítě.

Po změně stran se již hra s průlomem skóre výrazně změnila a dominanci na míči se těšil Arsenal, zatímco United stejně jako v úvodním kole sezony proti Chelsea vyráželi ze zatažené obrany do protiútoků. Hned dvakrát kvůli tomu bylo před Lenovou brankou řádně rušno, ovšem laciná chyba v rozehrávce po vlastním autovém vhazování učinila této taktice Man Utd přítrž ještě před uplynutím hodiny hry.

Axel Tuanzebe pod tlakem soupeře přihrál přesně na nohu Saky, jenž bez váhání vyslal do samostatného úniku Pierra-Emericka Aubameyanga, a ten tváří v tvář De Geovi nezaváhal. Radost mu sice vzápětí zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího, ovšem sudí Kevin Friend nechal celou akci doběhnout do konce, a tak mohl videorozhodčí toto rozhodnutí zvrátit, neboť o postavení mimo hru se skutečně nejednalo.

Hned vzápětí měl rozjetý Arsenal dokonce na dosah bleskový obrat, když přízemní pas Chamberse našel v hloubi šestnáctky zcela volného Saku, jenže mladičký křídelník Arsenalu smolně trefil koleno stínujícího Lindelöfa a míč se odrazil těsně nad břevno.

Poté se už ale domácí otřepali a převzali otěže zápasu do svých rukou. Jako první kontroval nebezpečnou ranou Pogba, avšak jeho kroucený pokus zapadl těsně vedle Lenovy levé tyče. Ještě blíže měl v 70. minutě ke svému druhému gólu večera McTominay, ale hlavičku z hranice malého vápna po rohovém kopu neukočíroval a zamířil příliš vysoko. Další výbornou ránu zdálky si vzápětí připsal i Harry Maguire, ovšem Leno svůj tým podržel kvalitním zásahem.

V závěrečných minutách se oba týmy ve velkém tempu snažily strhnout utkání na svou stranu a největší možnost k tomu měli domácí z přímého kopu Rashforda, jenže Leno obstál proti tvrdé střele k tyči i tentokrát a přispěl tak výraznou měrou k zisku bodu za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Leicester City - Newcastle United 5:0

29.09.2019 17:30

Góly: 16. Ricardo Pereira, 54. Jamie Vardy, 57. Paul Dummett (vl.), 64. Jamie Vardy, 90. Wilfred Ndidi

Hodně jednoznačný průběh měl jediný nedělní duel na programu sedmého kola Premier League. I díky červené kartě Leicester porazil Newcastle United 5:0, ještě před ní otevřel skóre Pereira, navyšovali Ndidi, dvakrát Vardy a jednou vlastencem Dummett.

Už ve třetí minutě se bravurně prosmýkl přes obránce Barnes, jenž předložil na malé vápno Pérezovi. Ten ale ztroskotal na Dúbravkovi. Gólu se Foxes dočkali po čtvrthodině hry. Ricardo Pereira si narazil s Pérezem, dlouho postupoval směrem dopředu, navedl si míč na střed a levačkou jej poslal přesně k tyči.

Krátce před odchodem do šaten předvedl nepochopitelný zkrat Isaac Hayden. Po skrumáži o míč zajel nešetrně do Praeta a po zásluze byl sudím odeslán do kabin.

Vítězství si "Lišky" pojistily skvělou desetiminutovkou v úvodu druhé půle. Vše načal deset minut po pauze Barnes, který přihrávkou z první poslal do šance Jamieho Vardyho. Ani on si balón nezpracovával a pohotovou ranou z úhlu prostřelil Dúbravku na přední tyč.

Nedlouho poté Pereira na pravé straně posunul míč Praetovi, jenž se pokoušel odcentroval. Jeho pas byl sice zblokován Paulem Dummettem, ovšem tak nešikovně, že letěl do protipohybu brankáře a zapadl do sítě. Ještě hůře bylo s Magpies poté, co Albrighton obehrál nalevo několik protihráčů a odcentroval na vzdálenější tyč, kde číhal Jamie Vardy a hlavou vstřelil čtvrtý gól zápasu.

V nastaveném čase ještě Leicester dokázal završit "bůra" Míč ve vápně propadl k Wilfredu Ndidimu, jenž z otočky trefil balón náramně na zadní tyč a dal tečku gólovému účtu utkání. Foxes tak figurují na třetím místě, na němž s největší pravděpodobností zůstanou i po pondělní dohrávce. Newcastle je předposlední.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 1:3

28.09.2019 18:30

Góly: 33. Dominic Calvert-Lewin - 24. Gabriel Jesus, 71. Riyad Mahrez, 84. Raheem Sterling

Manchester City pokračuje v nahánění vedoucího Liverpoolu a po výhře na hřišti Evertonu ztrácí stále 5 bodů. V Goodison Parku to dlouho byla vyrovnaná bitva, kterou nakonec dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodl z přímého volného kopu Ryiad Mahrez.

První velká šance patřila Manchesteru City - po přízemním centru Mahreze se na zadní tyči zjevil úplně volný Gündogan, před odkrytou brankou však selhal a míč poslal pouze do břevna. O pár minut později už se ale skóre poprvé změnilo - po pravé straně utekl Mahrez, na hranici vápna míč předložil De Bruynemu, který načechraným centrem našel hlavu Jesúse, který hosty snadno poslal do vedení. Po půlhodině hry bylo ale vyrovnáno - centr Sigurdssona odvrátil Fernandinho jen ke Keanovi, od nějž se míč odrazil k osamocenému Colemanovi, který obloučkem přehodil brankáře Edersona a nasměroval míč do brány. Na brankové čáře jej ještě doklepl útočník Calvert-Lewin a srovnal tak na 1:1. O pár minut později mohli jít domácí dokonce do vedení, jenže Sigurdsson sám před Edersonem nezpracoval těžký míč a šance tak vyšuměla do ztracena.

Druhý poločas začal lépe Everton a Mina mohl po rohovém kopu dokonat obrat, proti byl ale hostující brankář. Po hodině hry spálil obrovskou šanci hostující Sterling. Mahrez jej našel parádní kolmicí a anglický křídelník stál na penaltě zcela sám tváří tvář brankáři Pickfordovi. Situaci však vyřešil prachmizerně, když své zakončení nasměroval dobrého půl metru vedle levé tyče domácí branky.

V sedmdesáté minutě přišel rozhodující moment celého zápasu - volný přímý kop Mahreze totiž Pickford trochu podcenil a střelu na vlastní stranu pustil za svá záda. Na druhé straně mohl Calvert-Lewin vyrovnat i podruhé, tentokrát jej ale ve stoprocentní šanci skvěle vychytal Ederson. Po dalším rohovém kopu se k hlavičce dostal opět Mina, skvělý Ederson ovšem domácím vyrovnat prostě a jednoduše nedovolil. A tak nakonec padla branka na druhé straně - po rychlém protiútoku se k zakončení dostal Sterling a ranou o břevno dostal míč za brankovou čáru. Manchester City si tak po velkém boji odváží důležitou výhru 3:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United 2:2

28.09.2019 16:00

Góly: 19. Joshua King, 46. Callum Wilson - 10. Andrij Jarmolenko, 74. Aaron Cresswell

Bournemouth sehrál s West Hamem velice zajímavou partii. Oba celky se vystřídaly ve vedení, zápas však nakonec skončil vcelku zaslouženou dělbou bodů.Domácí se v tabulce posunuli na sedmé místo, hosté dokonce na třetí.

Cherries před týdnem uspěly v Southamptonu a manažer Howe tak neměl žádný důvod ke změnám v sestavě. Podobně si počínal lodivod Hammers Pellegrini, neboť jeho svěřenci v minulém kole vyzráli na Manchester United.

První gól padl již po deseti minutách hry. Haller si zpracoval dlouhý pas Andersona, předal míč Jarmolenkovi, který se uvolnil a podobně jako proti United vypálil přesně k tyči. Gólman Ramsdale se natahoval marně. Bournemouth odpověděl za deset minut. Ricův centr sklepl Aké na Kinga, který zblízka propálil brankáře Fabiańskiho. Rozhodčí Attwell původně gól kvůli domnělému ofsajdu neuznal, po konzultaci s videorozhodčím však svůj verdikt přehodnotil.

Po půlhodině hry zasáhla West Ham velká nepříjemnost. Fabiański si při výkopu sám přivodil zranění a mezi třemi tyčemi jej musel vystřídat náhradník Roberto. Hosté se následně víc zaměřili na ofenzivu. Creswell ve 35. minutě z přímého kopu těsně přestřelil, Noble za další dvě minuty zase pálil do boční sítě. Ve 40. minutě si poprvé zachytal Roberto, když lapil hlavičku Akého. Těsně před přestávkou mohl jít West Ham opět do vedení. Fredericksův pas do šestnáctky se nakonec dostal k Andersonovi, jehož střelu výborně vyrazil Ramsdale.

Hned po změně stran se tak o jeden gól vpřed dostaly Cherries. Solanke přešel přes několik protihráčů, King následně předal míč Callumu Wilsonovi, jenž z hranice ofsajdu překonal Roberta přízemní střelou. Hosté chtěli hned zareagovat. V 50. minutě tečoval Haller centr Andersona, ale Ramsdale byl připraven. Čtyři minuty poté zase zahrozil Bournemouth. Přihrávku Calluma Wilsona nakonec našel Billing, který jen těsně minul tyč. Z následného rohového kopu se balón po střele Akého dostal do sítě, gól ale neplatil kvůli postavení mimo hru, v němž se nacházel stínící Solanke.

V 64. minutě se podruhé v zápase mohl prosadil Jarmolenko, který svou kroucenou ránu z pravé strany nasměroval jen o fous mimo bránu. Za další čtyři minuty odpověděl domácí Callum Wilson, jehož dělovku zastavil Roberto. V 71. minutě byl v akci zase Jarmolenko, jenž nacentroval na Andersona. Hlavičku záložníka West Hamu skvěle vytáhl Ramsdale.

Callum Wilson měl další šanci na zvýšení vedení Cherries v 73. minutě, jenže tváří v tvář ztroskotal na Robertovi. Trest na druhé straně přišel hned za minutu. Další pas Jarmolenka sklepl Anderson na Cresswella, jenž z voleje napálil míč za Ramsdaleova záda. Dalších branek se už diváci na Vitality Stadium nedočkali.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Burnley FC 2:2

28.09.2019 16:00

Góly: 33. Anwar El Ghazi, 78. John McGinn - 68. Jay Rodriguez, 80. Chris Wood

V dalším duelu sobotního programu se utkala Aston Villa s Burnley. Po divokém průběhu se nakonec oba celky rozešly smírně, když na branky Ghaziho a McGinna odpověděli Rodriguez a Wood.

Na startu první půle hráli prim exekutoři přímých kopů. Na straně domácích se rozehrávky jednoho takového ujal Hourihane a prudkým projektilem orazítkoval tyč. Na druhé straně se zase k míči postavil McNeil a parádní ranou trefil břevno. Po dvaceti minutách vybuchl Villa Park poprvé nadšením - centr Hourihana si našel nohu McGinna, od které míč putoval do sítě. Radost domácím však zhatil videorozhodčí, který odhalil ofsajd centrujícího hráče, a tak branka nemohla být uznána.

Domácí se tak mohli radovat až po půlhodině hry, kdy si na centr Guilberta naběhl El Ghazi a překonal bezmocného Popa - tentokráte o regulérnosti branky nemohlo být žádných pochyb. Ve druhém dějství se na první vážnější šanci čekalo až do 68. minuty - pak se ale poněkud krkolomně k centru propracoval Pieters a hlavičkující Rodriguez srovnal na 1:1.

Remízový stav změnil deset minut před koncem John McGinn, který si na zadní tyči počkal na centr Trezegueta a propálil vše, co mu stálo v cestě. Jenže tři body si domácí na své konto nepřipsali - o dvě minutky později totiž nepohlídali Chrise Wooda, který si na malém vápně naskočil na centr Lowtona a srovna na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion 2:0

28.09.2019 16:00

Góly: 50. Jorginho (pen.), 76. Willian

Tohle mladý tým Chelsea nutně potřeboval. Proti Brightonu byl minimálně 80 minut jasně lepší, soupeře dlouho přehrával a nedovolil mu ani vystřelit. Pálil ale jednu šanci za druhou. Ve druhém poločase ale protlačil za záda skvělého Ryana dva míče a zaslouženě získal první domácí výhru v sezóně.

Bylo to opravdu i o psychice, protože Chelsea letos hraje skvělý fotbal - o tom není sporu. Body však ztrácí vinou nezkušenosti a neschopnosti udržet špičkovou úroveň hry i po změně stran. Tak jako proti Sheffieldu, Leicesteru nebo Manchesteru United.

I na Brighton se to v prvním dějství valilo ze všech stran a Chelsea mohla vést o pauze klidně 4:0. Mountův přímák ale skončil na tyči, Barkley po centru Alonsa sám před brankářem v zakončení narazil na Ryana, podobně jako Pedro, jehož do samostatného nájezdu skvěle vpustil Jorginho. No a Alonso výzvu Azpilicuety vůbec netrefil.

Chelsea nakonec mohla klidně prohrávat, ale Kepa jedinou nebezpečnou situaci vyřešil parádním vyběhnutím. No a hned po změně stran se Blues dočkali - vysvobodil je chybující Webster, jenž nezvládl zpracování ve vápně, Mount mu vypíchl balón a následoval faul. Jorginho penaltu bezpečně proměnil a Stamford Bridge se mohlo uklidnit.

Sekvence gólových šancí pokračovala i nadále, Pedro po Barkleyho průniku však zase ztroskotal na Ryanovi a souboj tváří v tvář brankáři nezvládl ani král paličů Tammy Abraham. A Chelsea zase mohla litovat, dvacet minut před koncem totiž Brighton z ničeho nic dvakrát zahrozil a Blues mohli zase o pracně nabyté vedení mávnutím proutku přijít.

Měli ale štěstí. Agilní Steven Alzate se prosmýkl kolem Jorginha a nebezpečně pálil - jenže míč se přes nohu Azpilicuety překulil pár centrimetrů mimo. Ještě blíž byl z následného rohu hlavičkující Dan Burn, jeho koníček totiž olíznul břevno. No a za tři minuty Chelsea uklidnil Willian, který dostal pas od střídajícího Hudson-Odoie a právě přes nohu Burnse dostal balón do sítě.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Norwich City 2:0

28.09.2019 16:00

Góly: 21. Luka Milivojević (pen.), 90+2. Andros Townsend

Crystal Palace díky penaltě Milivojeviče a přesné střele Townsenda porazil Norwich City 2:0 a poskočil na devátou příčku tabulky, naopak hosté zůstávají těsně nad sestupovou propastí.

První vážnější šanci mel domácí Zaha, který ale z ostrého úhlu branku trefit nedokázal. Lépe seřízená mířidla měl Ayew, toho však pro změnu vychytal hostující brankář.

Skóre se tak poprvé měnilo až po dvaceti minutách hry. Po průniku Zahy a jeho následném centru byl ve vápně podražen Milivojevič a byla nařízena penalta. K té se postavil sám postižený a s přehledem skóroval.

Odpovědět mohl na druhé straně Pukki, jeho střelu z otočky ovšem vyškrábl brankář nad břevno. Do ještě větší příležitosti se po krásné kombinaci dostal Cantwell, jeho dost možná gólovou střelu však skvělým zákrokem zablokoval obránce Kelly.

Na začátku druhé půle mohl vedení navýšit McArthur, jeho prudká rána ovšem mířila příliš vysoko. Totéž platilo i pro zakončení Van Aanholta o pár minut později. Hostující Norwich se sice snažil protlačit se do výhodnějších pozic, po celou druhou půli ovšem domácího brankáře výrazněji nevystrašil. A když se v nastaveném čase ujala nenápadná přízemní rána Townsenda z hranice vápna, bylo jasné, že všechny body zůstanou v Londýně.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Southampton FC 2:1

28.09.2019 16:00

Góly: 24. Tanguy Ndombélé, 43. Harry Kane - 39. Danny Ings

Tottenham své utkání se Southamptonem nakonec zvládl, ale vítězství se lehce rozhodně nerodilo. Kohouty sice poslal do vedení Ndombelé, po obrovském kiksu Llorise ale dokázal vyrovnat Ings. Domácímu týmu navíc větev ještě podřezal bek Aurier, který se naprosto nesmyslně nechal vyloučit. Spurs však znovu do vedení dostal Harry Kane a vedení si již domácí celek i přes nápor hostí dokázal ustrážit.

Do první šance se po dvaceti minutách dostal Ndombelé, který se po zpětné přihrávce zjevil osamocený na značce pokutového kopu, svůj projektil ovšem nasměroval pouze nad hostující branku. Litovat své šance však dlouho nemusel - o pár minut později jej totiž v podobné pozici našel Son a tentokrát už se letní posila Tottenhamu nemýlila.

Pak však vzal osud do svých rukou pravý bek Tottenhamu, Aurier. Ten nejprve zcela zbytečně ostře fauloval hostujícího hráče u postranní čáry, za což vyfasoval žlutou kartu. Toto napomenutí ovšem Auriera neuklidnilo, o pár minut později zatáhl unikajícího Betranda a musel předčasně do sprch. Nepovedenou čtvrthodinku Tottenhamu pak ještě korunoval brankář Lloris, který se rozhodl v malém vápně obehrát napadajícího Ingse, jenže tento záměr mu útočník hostujícího celku vystihl a dostal tak míč do sítě.

Do poločasu si ovšem domácí celek vzal vedení zpět. Po parádním brejku předložil Eriksen míč Kaneovi, který si jej sice nezpracoval ideálně, z druhého doteku jej ovšem zvládl poslat neomylně k tyči. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

V druhém dějství zahrozil jako první Ward-Prowse, jeho volný přímý kop ovšem s vypětím všech sil Lloris vytěsnil nad břevno. Po hodině hry si na rohový kop naskočil Yoshida a brankář domácích musel opět vytasit parádní zákrok. Do další šance se dostal Ings, který ale ve vyložené pozici nedokázal trefit balón. Na druhé straně mohl pojistku přidat Kane, z ostrého úhlu však míč za hostujícího brankáře nedostal. A když k vyrovnání nevedl ani závěrečný nápor Southamptonu, připsal si Tottenham důležité vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Watford FC 2:0

28.09.2019 16:00

Góly: 18. Matt Doherty, 61. Daryl Janmaat (vl.)

Wolves až na sedmý pokus poprvé v letošní sezóně Premier League zvítězili. Na domácí půdě porazili dvěma góly Watford, jenž naopak stále čeká na první výhru. Hosté tak zůstávají v tabulce poslední, naopak vlci minimálně do neděle vystoupali na třinácté místo.

Domácím chyběl útočník Jota, místo kterého dostal šanci Neto. Hornets v minulém kole schytali nakládačku od Manchesteru City, na což manažer Sánchez Flores zareagoval několika změnami v sestavě. V obraně se místo Femeníi a Mariappy objevili Janmaat s Cathcartem, Foulquiera nahradil Sarr a místo Hughese si zahrál Welbeck.

První šanci vlků měl ve druhé minutě Jiménez, jenž po pasu Bolyho pálil do boční sítě. Za dalších sedm minut potáhl Neto míč po pravé straně do pokutového území, kde našel Jiméneze, který však z ostrého úhlu netrefil zívající prázdnou svatyni. V osmnáctém minutě se už Wolves dostali do zaslouženého vedení. Neto našel před bránou Dohertyho, jenž neměl problém dokončit hezkou akci úvodním gólem.

Watford se po čase oklepal z prospaného úvodu a začal se tlačit do útoku. V 35. minutě se po přihrávce Deulofea dostal do zakončení Sarr, nemířil však přesně. Po změně stran se na hřiště dostal hostující Pereyra a v 53. minutě se poprvé ukázal. Centrem našel Holebase, jehož hlavičku brankář Patrício neudržel a dorážce Cleverleyho mnoho nescházelo.

Místo vyrovnání Hornets však po hodině hry přišla druhá branka vlků. Traorého hlavičku po centru Dohertyho chtěl odvrátit Janmaat, jenže balón nešťastně poslal za záda vlastního gólmana Fostera - 2:0. Hosté se i tak nevzdávali. V 71. minutě ale Welbecka vychytal Patrício. Za další dvě minuty se zase ukázali domácí, avšak po pasu Traorého zakončoval nepřesně Castro. Na domácího brankáře si nepřišel ani Doucouré a Wolves tak dvoubrankové vedení udrželi až do konce.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Liverpool FC 0:1

28.09.2019 13:30

Góly: 71. Georginio Wijnaldum

Stoprocentní bilance Liverpoolu trvá. Reds v sedmém kole uspěli na hřišti Sheffieldu United a drží se v tabulce na prvním místě se ziskem 21 bodů. Výhra hostů se ale nerodila snadno. Domácí soupeři srdnatě vzdorovali a potopila je až chyba vlastního brankáře.

Oba celky se v týdnu představily v Ligovém poháru, kdy manažeři Wilder i Klopp výrazně protočili sestavou. V sobotu se zase vrátili k víceméně osvědčeným složením základní jedenáctky. Pouze na straně hostů nadále chyběl gólman Alisson, jehož již od začátku sezóny nahrazuje Adrián.

V úvodu zkropil trávník na Bramall Lane déšť, brzy však vysvitlo slunce a také první šance Sheffieldu United ve čtvrté minutě. McBurnie si míč navedl do středu hřiště, odkud vypálil přesně do Adriánovy náruče. Zatímco Blades hrozili především z protiútoků, Liverpool chtěl odpor protivníka zlomit kombinační hrou. Někdy to ale Reds přeháněli a až v sedmnácté minutě vyslal první střelu hostů Wijnaldum, ta ovšem skončila sražena v zámezí.

Další slušnou příležitost domácích z brejku měl ve 21. minutě Robinson, jenže pálil vedle tyče. Za Liverpool odpověděl o pět minut později nepřesným obstřelem po zemi Salah. Až ve 34. minutě konečně vymysleli hosté kloudnou akci. Van Dijk skvělým pasem poslal za obranu Maného, který však v zakončení selhal. Na bránu nemířil ani dvě minuty poté Maného spoluhráč Robertson. Další obrovskou šanci pak měli Reds dvě minuty před přestávkou. Salah, táhnoucí rychlý přechod do útoku, šťastně přešel přes obránce, předal balón Firminovi, který jej ještě posunul na Maného, ten ale trefil tyč.

Osm minut po změně stran zahrozili jako první Blades, když McBurnie hlavičkoval po rohovém kopu těsně nad břevno. Z následného optického tlaku Liverpoolu se Sheffield United vymanil v 65. minutě, kdy Norwood pořádně protáhl Adriána. Krátce poté se do velké šance tlačil Fleck, který udělal kličku Fabinhovi, jenže nebezpečnou střelu ze zhruba deseti metrů mu na poslední chvíli zblokoval Robertson. Po nadějné pasáži ale přišel pro domácí šok, když v 70. minutě inkasovali. Centr střídajícího útočníka hostů se odrazil k Wijnaldumovi, jehož volej proklouzl brankáři Deanu Hendersonovi mezi nohama až za brankovou čáru.

Osm minut poté si Henderson alespoň trochu spravil chuť, když zastavil Salaha, který na gólmana Blades unikal zcela sám. Pět minut pře koncem mohl vyrovnat střídající Clarke, jenže dlouhý pas z levé strany napálil zblízka nad bránu. Ze závěrečného tlaku Sheffieldu United již branka nepadla, hosté si tedy mohli oddechnout, když náročné utkání nakonec zvládli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC770018:521
2.Manchester City751127:716
3.Leicester City742113:514
4.Arsenal FC733112:1112
5.West Ham United733110:912
6.Tottenham Hotspur732214:911
7.Chelsea FC732214:1311
8.AFC Bournemouth732213:1211
9.Crystal Palace73226:711
10.Manchester United72329:79
11.Burnley FC723210:99
12.Sheffield United72237:78
13.Wolverhampton Wanderers71429:117
14.Southampton FC72147:117
15.Everton FC72146:127
16.Brighton & Hove Albion71335:106
17.Norwich City72059:166
18.Aston Villa71248:115
19.Newcastle United71244:135
20.Watford FC70254:202

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1034)

Přidat komentář
Coutinho10

hodne cenne 3 body, protoze to byl opravdu tezky zapas a o to vetsi hodnotu tato vyhra ma a treba jeste bude mit

Reagovat
smazaný uživatel

Posíláme srdečný pozdrav do United

Reagovat
atlee

West Ham na Vas straca len 10 bodov, teoreticky môže iba osem

Reagovat
smazaný uživatel

3 body po najhoršom vykone sezóny. nie je nič sladšie najvacsie vitazstvo v sezone zatial. horsie hrat uz nebudeme ako dnes

Reagovat
eder

Tím bych si tak jistý nebyl.

Reagovat
Malresi

Zatiaľ náš najhorší výkon v sezóne, ale 3 body sú jediné na čom záleží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda tady to fakt vypadalo černě, výkon fakt nejhorší v sezóně zatím, ale ukapalo se to

Reagovat
Han střelil první

Tohle je naše sezóna. Máme štěstí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to jsme měli i loni, nebo to myslíš ironicky?

Reagovat
Han střelil první

Nevím.

Reagovat
oli9

Tyhle zapasy jsme driv nezvladali. Takovy typický zápas united, hra nahovno ale 3 body. Zatím skvělý začátek PL, ale všechno se rozhodne zase v zápasech s city...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně to s dovolením připomínalo Sarriho Chelsea bez Hazarda

Reagovat
eder

Přesně, vzpomněl jsem si na "staré dobré" United pos SAFem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

neskutočne dôležitá výhra. Hlavne s prihliadnutím na to, že Everton dnes nenápadne prehrá 0:4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jako City dost pravděpodobně vyhrají, ale alespoň SIlva hraje o práci

Reagovat
lajka30

To určitě.

Reagovat
Hai

Reagovat
Front hell

Sheffield si bod zasloužil.

Reagovat
eder

Ano.

Reagovat
nani92

Ľudia si zaslúžia vidieť stratu Liverpoolu

Reagovat
eder

Nezaslúžia.

Reagovat
Coutinho10

už viděli v Neapoli

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson si myslel nieco ine

Reagovat
vladis271

a ešte ich brankár. Sladšie to dnes ani nemohlo byť.

Reagovat
nani92

Mohlo,ale hráme až v pondelok

Reagovat
Stan Smith

koukej mazat

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě teda VAR i Taylor. Naprosto jasná pecka a nic..

Reagovat
mithro

FT: #MUWomen 2 Liverpool 0 aspon niekde to ide.

Reagovat
Kixi Syhimour

Porazili jste poslední tým ligy

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked za Liverpool hraje Mufanka

Reagovat
smazaný uživatel

Usoplená výhra alá united ale i to se počítá

Reagovat
AjaxFans

El-Ghazik zkušeně,ani jsem nezaregistroval, že je v premier

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho si pěkně vodí BL..velká škoda že jsme ho nevzali zpět

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

ted zrovna proti Sheffieldu jsem presvedcenej, ze by to vitezstvi bylo daleko klidnejsi diky vice golum..skoda

Reagovat
ajouki

Vy byste jako fakt brali o 10 bodů za sezonu míň jen abyste Sheffield porazili o víc než jednu branku? Už vidím tu týmovou souhru. I teď si Salah a Mané občas na sebe zanadávají, natož kdyby měl Coutinho polovinu akcí zakončovat nesmyslnou střelou zpoza vápna.

Reagovat
Coutinho10

asi si zapomnel, jak ten tym predtim fungoval, kdyz Couts byl jeste v LFC..urcite to nebylo tak, ze by byl nejaky extra sobec

Reagovat
ajouki

Možná fungovalo, ale teď vám to funguje řádově lépe. Coutinho byl v každé sezoně nejčastěji střílejícím hráčem. V sezoně 2016/17 dal ze svých střel 13 ligových branek. Rok na to měl Salah střel stejný počet a dal z nich 32 branek. Přijde ti lepší přesunout produkci střel na hráče, který z toho vyprodukuje dvakrát méně než vaše nynější ofenzíva (myslím Salaha, Firminha i Maného)?

Vaše analytické oddělení ví co dělá, když od tohoto přestupu dalo ruce pryč.

Reagovat
Coutinho10

tak Couts by klidne mohl hrat pod tou utocnou trojkou, ale to je ted zbytecny spekulovat, ale i z hlediska konkurence by to nutilo tu utocnou trojku vic maknout, protoze zrovna s tim Sheffieldem z toho celkem boleli oci az na nejaky vyjimky, ale jako vedem ligu bez ztraty bodu, tak asi neni nutny to uplne kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půl rok co jsme měli všechny čtyři byl co se týče útoku naprosto fantastickej a nastupovali i všichni 4..s Coutsem by jsme byli mnohem silnější.

Reagovat
Coutinho10

hodne lidi rychle zapomina

Reagovat
ajouki

Myslíš ten půlrok, kdy jste s Coutinhem v sestavě měli víc ztrát než výher?

Bilance 6-7-1. Remízy např. s Burnley, Newcastle, Everton a WBA (4 branky v těchto zápasech). Jo, to ofenzíva musela šlapat. Hlavně že jste búra Brightonu a Swansea.

Fakt chceš zpět podobnou nekonzistenci ve hře? Já bych raději zkousnul jednou za čas upachtěnou výhru se Sheffieldem než teď mít třeba dvě remízy.

Reagovat
fenixLFC

Coutinho10 29.09.2019 21:03#

hodne lidi rychle zapomina

Reagovat
smazaný uživatel

A teď bych se kouknu jak ta ofenzíva šlapala v jiných soutěžích. Nutno podotknout že Mo si teprve zvykal na ligu.

Reagovat
ajouki

Koukni, fakt skvěle. V LM jste dali 7 branek Spartaku a Mariboru, ale tři zápasy remizovali. Bilance 2-3-0. Zbytek už jen prohra 2:0 proti Leicesteru, kde teda Coutinho hrál jen první poločas.

Má smysl pokračovat? Možná si jinými soutěži myslel španělskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo novej rekord v počtu nastřílených branek v základních skupinách LM je k smíchu. Ale jen pokračuj

Reagovat
ajouki

Takže bereš 3 z 5 zápasů remízu, hlavně když se nahoní skore proti outsiderům? V lize to je forma na slušných 69 bodů. Hlavně ale dát párkrát búra.

Reagovat
Bandita_Harry

Odvtedy sa tim Liverpoolu malicko zmenil, ak si si nevsimol v brane je najlepsi brankar mihuleho roka, na stoperovi najlepsi obranca, vedla neho v zivotnej forme Matip, na krajoch dvaja krali pred nimi paradne DM, mas pocit ze ten tim by teraz s Coutinhom fungoval rovnako ako pred dvoma rokmi ? asi moc nie, bol by jednoznacne silnejsi a dal by sa uz porovnat so city mozno trochu, no nelutujem ze neprisiel, nech sluzi ako priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Když tu byl Coutinho byl v obraně Lovren s Morenem v bráně Karius a na DM Hendo..

Reagovat
SCELO

nemozes vediet co by sa stalo keby, situacia je taka, ze LFC zmenil styl hry - kupil inych hracov, a prinasa to vysledky, ano system je taky zvastny -tvorenie hry robia krajni beci a utocna trojka, ale nejakym zazrakom to funguje, a vies co sa vravi, co funguje sa nemeni.....

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje funguje , ale proti takhle zataženému soupeři to je vždy jen tak tak. Prostě kreativního hráče to chce jako sůl. Jestli se Keita nechytne nevěřím tomu, že by Klopp nikoho nepřivedl.

Reagovat
SCELO

tak to by naozaj chcelo no, zaloha je tam ja ani sam neviem naco - posuvaci bez vytvorenia nejakej sance

Reagovat
ajouki

Hlavní point samozřejmě byl, že díky odchodu Coutinha mohl Klopp vybudovat ve hře mechanismy, které posunuly ofenzívu o třídu výše. Všichni hráči jsou na stejné vlně.

Počet střel šel dolů (hlavně těch zbytečných s nízkou pravděpodobností) a vytváříte si mnohem lepší šance a dáváte více branek. Tím máte i vyšší kontrolu. Vy u příchodu Coutinha vidíte zvýšenou kreativitu, já tam vidím nutnost zapracovat hráče, který do vašeho systému ani trochu nepasuje. 1+1 se nerovná 2 v takovém případě. Klopp by musel spoustu věcí přeorganizovat. Ve velkých zápasech by to mělo negativní efekt a Coutinha fakt posadit nejde.

Reagovat
Bandita_Harry

So strelami z dialky mame problem, utocna trojka malo kedy vystreli spoza 16 oni sa radsej budu hladat este a finalnu prihravku zachytia superi z dobrej strely spoza 16 moze prist golova dorazka alebo rohovy kop, a Coutinho ma paradne strely z dialky, hrac sa dokaze stylu prisposobit nemusi sa kvoli nemu menit herny system..

Reagovat
ajouki

Klopp si něco takového vůbec nemyslí, protože ti hráči mají dobrou střelu z dálky. Umí si totiž spočítat, že střela z dálky znamená nebezpečí – vysoká pravděpodobnost zblokování, po kterém se míč odrazí k soupeři a ten jde do přečíslení. O to větší nebezpečí, kdy oba krajní obránci jsou v náběhu aby udělali prostor.

Z pěti střel mimo pokutové území jsou typicky dvě zblokované, dvě nemají šanci na úspěch a jedna má tak 10 % šanci. I kdyby Liverpool všechny tyto možnosti ignoroval a jednu přetavil kombinací na vysoce pravděpodobnou šanci, tak je to násobně lepší výsledek (a Liverpool je schopen zakončit i více akcí).

Vem si zápas s Barcelonou. Kdyby jste se snažili o časté zakončení z dálky a míč se odrazil do protiútoku k Messimu, tak dopadnete jako United.

Coutinho se nepřizpůsobí. Je to jeden z důvodů, proč neuspěl v Barceloně. Neboť nevěděl, kdy zakončit a kdy naopak akci prodloužit kombinací. Naopak ve slabší Bundeslize, kde střely z dálky vždy mívaly větší šanci na úspěch, mu to sedne. O to víc se o něm bude mluvit, ale chytří lidé jako vaše analytické oddělení nebo Klopp to budou ignorovat.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
SCELO

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas zahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Bayernu ho chválí od samého začátku..

Reagovat
tomasinho

Vůbec ne. Za rok dojde Maddison a na Coutinha už vzpomínat nebudeme. Má co chtěl. A do takto nevýhodného hostování by FSG nešlo v životě.

Reagovat
smazaný uživatel

Maddison nevím jestli by dokázal být ten rozdílovej hráč

Reagovat
tomasinho

To já vím.

Reagovat
Coutinho10

nejak z nej unesenej taky nejsem...ty jeho simulace (ted nevim presne co to bylo za zapas posledne), tak uplne odvazanej nejsem

Reagovat
Bandita_Harry

Velka skoda to nieje, odisiel silou mocou vtedy, ked ho Liverpool potreboval, nakoniec chybal viac LFC jemu ako on klubu. Aspon ze nesiel do toho United, ale tam ho zrejme nic nelakalo momentalne, skusim verit tomu zeby tam nesiel ani keby neboli napicu, nech sa mu dari, ale lamentovat nad tym ze uz nieje snami nieje namieste

Reagovat
Mates_Matesović

Na psychiku určitě lepší, než vyhrát v suchym triku 4:0. Hugo v druhý půli tu chybu aspoň částečně odčinil, super výkon.

Jinak na Bayern snad s Lucasem a Sonem, Eriksen a Lamela byli dneska zase šílený.

Reagovat
Mates_Matesović

Jinak Ndombelé je super, umí tomu dát myšlenku a hlavně se nebojí (a umí) vystřelit.

Reagovat
Cobra

Eriksen byl dnes fajn.

Reagovat
Svatej

Dobrá výhra. Dneska mě to asi bavilo nejmíň, ale i tak jsme těch gólů mohli a měl idát alespoň pět. Tammy ve hře výbornej a do šancí se dostává, tak mu nějakou tu zahozenou tutovku člověk odpustí. Mount chvílema nenápadnej, ale zase skvělej a bez něj bychom ten zápas možná nevyhráli, protože ti blbci by ten gól ze hry bez nějakýho odpalu do rána nedali.

Tomori už do sestavy nikoho nepustí, on si s každým fakt vytírá prdel a ještě stíhá i bránit za Alonsa. nejlepší na place byl ale Jorginho, ten byl všude, odebíral, tvořil, řídil, spolehlivě skóroval. Super.

Reagovat
Svatej

Jo a jedna věc - To Yolo vybíhání našich středáků při napadání až před útočníky nás bude stát určitě pár bodů...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Raylan

Tomori super, asi bych ho momentálně viděl i jako volbu vedle Rudigera. Christensenovi moc neveřim.

Reagovat
Talker

Podle mého teď je spíš otázka kdo k Tomorimu než kdo k Rudigerovi. Tomori je absolutně famozni

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Rüdiger je snad absolutně jasný

Reagovat
Raylan

Za mě určitě. Otázka u nej bude zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg ty máš věci

Reagovat
RKBoy

Tomoti a Rudi to bude beštiálna dvojka, do toho zlepšujúci sa Chris ako trojka ,ktorá tiež može kludne hrávat základ..

Reagovat
hona.kub

nakonec byl ten prodej Luize, jakožto žáby na prameni, velice dobrým tahem

Reagovat
nani92

Už sme mimo TOP 10

Reagovat
eder

Zvykejte si, bude hůř...

Reagovat
Taiger

@HectorBellerin played the full 90 minutes with @ArsenalAcademy today, as #AFCU23 drew 2-2 with Liverpool at Meadow Park

Takže s AMN na beku? Snad tam hodí Chamberse tvl, za mě by byl ideál asi

Leno - Chambers - Luiz - Holding - Tierney - Guendo - Torreira - Ceba - Saka - Pepe - Auba

Granit ale bude hrát stopro, takže tipuju že místo Torreiry, sice risk s Holdingem a Tierneym, ale jsou ready, tak by měli hrát, i Bellé s mnohem vážnějším zraněním odehrál 90min (lehčí zápas, but still)

Reagovat
Kixi Syhimour

Lacazette se měl vrátit, ne?

Reagovat
Taiger

Nestihne to, bohužel, stejně i kdyby byl ready, tak by byl risk ho hodit do základu hned

Reagovat
smazaný uživatel

AMN se vymazala ta redka v poháru? No snad nebude Emery takový chuj,

aby ho v pondělí postavil na úkor Chamberse. Jinak Holding beztak zůstane jako náhradník a stoperi budou Luiz se Sokratisem. Dávám si malé nadeje, ze by mohl nastoupit v základu Tierney.

Jssm zvědavý, koho z mladých da na levé křídlo, bo mi přijde, ze je Emery točí po jednom provedeném zápase

Reagovat
Taiger

Jop, vymazala. Musí prostě hrát minimálně jeden z těch dvou, nemůže nastoupit s obranou, s kterou jsme hráli minulý kola v lize. Tierney vypadá ready a Holding odehrál i v EL kotel minut, tady prostě není žádná jiná alternativa.

S levým křídlem to vidím popravdě na Mesuta/Cebu, s tím, že budou hrát oba, Saka ani Wilson podle mě hrát nebudou, páč tohle je trošku jiná káva, když berem v potaz, jak hrajem hrozně na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud nastoupí Chambers a Tierney, tak už to bude slušný zásah do obrany. Já ale stejne neverim, ze Emery udělá vzadu nějaké výrazné změny na United. Postavi Chamberse a ostatních se dočkáme až ve ctvrtek v EL

Reagovat
stiflerovamama

Ťažký zápas, ale zase kľudne sme mohli dať 4 čisté góly. Bohužiaľ tá trojka vpredu mi príde dosť z formy, všetko riešia zle, najmä Salah s Maném. A teda neviem, čo robili páni pri VAR pri tom zákroku na Maného Štupľami dopredu, oranžová karta, a oni nič

Reagovat
icemike

V Anglii si hlavní řekne, zda chce var nebo ne

Reagovat
mesyas

Ten Tomori je nějakej dobrej, s ním se snad ani nepočítalo, že bude nějak součástí týmu(málem už byl v Evertonu) a nakonec je to nejlepší stoper a hraje parádně.

Reagovat
vitasrp

Výkon dobrý, ale branky jsme měly dát už v první půli a ta výhra měla být pohodlnější. Takhle nás zase dělili centimetry při hlavičce po rohovém kopu a při té tečované střele od další možné blamáže.

Docela by mě zajímala celá struktura toho presinku Chelsea, protože mi to v některých momentech nepřipadá dobře sehraný a pravidelně nás soupeři několikrát za zápas vykombinují tak, kdy pak mají před stoperama moře prostoru. Vzhledem k tomu, že je to ta nejnebezpečnější část hřiště, by na tom stálo pořádně zapracovat.

Směrem vpřed je to ale v porovnání s jarem daleko lepší, což je dáno jednak menším důrazem na držení míče a evidentně není tak zásadní, abychom balón neztratili, zároveň ale také tím, že máme víc hráčů schopných prosadit se (na jaře to byl v podstatě jenom Hazard). Mount a Abraham tomu fotbalu hrozně pomáhají, dodávají tomu potřebnou šťávu a hlavně dokáží hrát opravdu rychle i na malém a zahuštěném prostoru. Willian je taky fajn, i když má některý svý limity.

Oproti tomu Pedro už je vyloženě vyhořelej fotbalista, ten v letošní sezóně zatím ničím nezaujal. Dneska se dostal do dvou solidních šancí, a i když v zakončení dominoval, tak volil v podstatě ten nejhorší a nejsnadnější způsob, se kterým si brankář pohodlně poradil samozřejmě.

A pak je tam Barkley, kterej je jasnou slabinou toho týmu. Nemá dostatečný přehled, příliš dlouho drží míč a často se sám naveze do složitých situací. To je záložník, u kterého je největší šance, že chybnou přihrávkou či složitým řešením přijde o míč a dostane soupeře do výhodné pozice. Potíž je, že když nedokáže něco týmu přinášet v zápase s Brightonem, jak si potom povede v duelech s těma nejlepšíma? Už aby se konečně vrátil Ngolo a Loftus, pak se Ross zas tak často na hřiště nedostane.

Jinak Tomori zase velmi dobrej, z něj roste vskutku parádní hráč. A konečně čistý konto, už to taky jednou chtělo neinkasovat.

Reagovat
hona.kub

pěkný souhrn, mám rád Vás taktické nadšence, já si těchto věcí moc nevšimnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Hlavně že Ampadu sedí v Německu, už teď by odehral minimálně 2 zápasy za Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky špatně. Lepší týmy si s Chelsea vytrou prdel, Lampard na to zatím nemá

Reagovat
icemike

TurboPlastik29.09.2019 09:22#

Běž to trénovat místo Lamparda chytraku

Reagovat
M0rb1D4S

Hodilo by se ještě jednou poděkovat Arsenalu za ten nákup Luize. Nebýt jich, tak je dnes Tomori někde na hostování.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

mate sympatický káder. Teda až na Williana a Pedra.

Reagovat
smazaný uživatel

a Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

a barkleyho

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
bandwagoner

Tak Pedro je celkem sympatak, jen na to uz proste nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa práve naopak. Subjektívne pre mňa nesympatický ale na ihrisku nechá všetko. Stále platným hráčom, napr. rozhodol zápas proti nám naposledny na SB.

Reagovat
Talker

Tak on to sice odmaká a odběhá a presuje, ale ztratí stále moc míčů a trvá mu dlouho dát míč od nohy. A to je šíleně limitující pro ten současný herní styl, kdy si jsou hráči schopní ťuknout si to a pak přijde Barkley s Pedrem a ten míč předržují a zpomalí tím akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

City musia tento rok obhájiť titul, herne absolútna dominancia

Reagovat
Taiger

Drž hubu už

Reagovat
cr7sux

Reagovat
oli9

vy jste banda tragédů aspon tady na tom EF

Reagovat
RadekVonCZE

Už se jim stejská po Fergiem no

Reagovat
vladis271

Preboha, zayo nájdi si frajerku.

Reagovat
Bandita_Harry

Však on je miestna transka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. S vladem jsme dělali co jsme mohli ale nestačilo. Snad příště..

Reagovat
RKBoy

Pep si hrá doslova reálne FMko, to je šialené ako im to šlape po každej stránke... človek by povedal ,že po tých angažmá v Barce a Bayerne si na už zvykneme ale tá dominancia je neskutočná.. všetci hovoria o tom ako budeme spomínat na Ronalda a Messiho ked skončia, ale rovnako tak to platí u Pepka a vlastne aj Jožka.. to čo obaja dokázali za tých 11-17 rokov je neskutočné.

Reagovat
Luc-Luc

idealni manazer pro tym s neomezenyma financnima moznostma, uz se tesim az vypadne z Anglie

Reagovat
RKBoy

aj s tými financiami treba vediet narábat , rovnako tak udržiavat káder stále mentálne na vítaznej vlne a hladný po úspechu.

Reagovat
Benzema

Reagovat
lajka30

Ještě aby ne s billionovým kádrem.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
technecium

Tak bilionové kádry a možnosti má víc týmů, ale nikdo to nemá tak skvěle složené

Reagovat
atlee

Tak s Bayernom i City zatiaľ v toho v Europe fakt veľa neukázal

Reagovat
Taiger

289 games. 200 wins.

David Silva is the fastest player to reach a double century of Premier League victories.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě. Jeden z nejlepších, co kdy PL hráli.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Minister

OT: Finále 100m na MS a skoro prázdny štadión hlavne, že všetko chcú natrepať do toho Kataru

Reagovat
patas92

Hrozná ostuda

Reagovat
Minister

9,79s pekne Myslíte, že sa Coleman priblíži Boltovi?

Reagovat
Minister

9,76s vlastne

Reagovat
Godwinson

Nejakym sportovnim vyznamem ani nahodou, souhlasim s tim, co rikal Johnson. A cas tim padem je v podstate irelevantni.

Reagovat
icemike

Počítá se síla klimatizace jako podpora větru?

Reagovat
Swarley

i ten maraton šílenost, kkti

Reagovat
Hokaido

Jorginho ♥

Reagovat
EXoRcIsT

az tak sa zlepsil pod Lampardom ? Lebo minulu sezonu ste nanho nadavali po kazdom zapase

Reagovat
Hokaido

Je to jinej hráč, no. Sarriho a Lampardův styl jsou úplně jiný a v tomhle Jorginho z pohledu fanouška vypadá daleko lépe.

A hlavně je to obrovskej sympaťák, mimo hřiště je to podle mě fakt skvělej člověk. Strašně mu přeju, aby mu tyhle výkony vydržely a změnil se pohled našich fanoušků na něj.

Tady je třeba s mamkou, když poprvé viděla jeho dres v našem megastoru:

https://www.youtube.com/watch?v=-329G2zaIig

♥♥♥

Reagovat
M0rb1D4S

Tak on je to hlavně narozdíl od všech těch rádoby primadon úplně normální člověk. Pokud není na tréninku, tak veškerý čas tráví s manželkou a dětmi. Stačí, když člověk chvíli sleduje jeho instagram.

Reagovat
technecium

Wow, tak to má Barca tým plný normálních lidí, Suaréz atd.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Ti co ho vyhazují jsou gumy.

Reagovat
Whitemedia

Pulisic when asked if he was frustrated after going unused for the 4th time in the last 5 games: "Yes, of course, it's very frustrating"

Is the manager giving you any specific feedback on how to get on the pitch?

"Not so much. He just said keep working to get back in the team"

A to se mu teď ještě vrátil Odoi..ale před Pedra se dostane snad co nejdřív..

Reagovat
8lampard8

Cekal jsem od neho vic

Reagovat
vladis271

tento rok City jebneme, a môžte ma ""Cit"ovať

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
icemike

Jeden gól penalta a druhý vpodstate vlastnak, protože letos ty střely od Willa lítají všude, jenom ne do branky. Dobrý den blbec. Každopádně ten systém, že si ofenzivní hráči mezi sebou rotuji a mění pozice zní fajn, ale z nějakého důvodu ve středu hřiště hráli spolu pořád Pedro a Will a Mount dostával míč jen na křídlo a to je prostě špatně. Willa přivázat k lajně, Pedra nechat vychovávat mládež a nechat Mounta tvořit a tukat si s Tammym a druhým křídlem. Pak to bude fungovat. A souhlasím, Jorghino dneska skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Běž to trénovat místo Lamparda chytraku

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
cokoliv

fakt super no, skvělý fans

Reagovat
C-M@ster

Tak může si za to sám... soustředí se na pičoviny okolo a na United kašle.

Není to už ani fotbalista, ale pouze influencer co kope za United... Si ho tam nechávají snad jen kvůli marketingu, jinak to neni mozny.

Reagovat
cokoliv

a na co se teda soustředí ole, když ho tam furt stavi? Taky na picoviny? Celý tým je v hovnech a vy si to vybijite na odchovancovi, ktery tam jako jeden z mála má nějaký vztah k united, ale mrdky jako pogba si tam budete vydrzovat. Já být lingard a přečíst si ty komenty na Twitteru, tak tu hru snad sabotuju úmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nonono! Opatrně chlapče, Pogbargain je přece taky odchovanec.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

ohromna zabava

Reagovat
C-M@ster

Však ano, to jsem taky naznačil tím:

Reagovat
mesyas

Can you score goals or get any assists on that edition?

Asi nejvíc top

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hokaido

OT: Dnes se jede MS v silniční cyklistice. Kdo by chtěl diskutovat, tak může zde:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/velky-zajem-o-norskeho-utocnika-28037/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

snivalo sa mi ze maddison da brutalny gol..snivali sa mi aj dalsie veci a jedna z toho sa uz vyplnila

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak začátek nějakýho epickýho filmu

Reagovat
smazaný uživatel

mozno zajtra sa bude snivat, ze emeryho po prehre s ManU vyhodia

Reagovat
Golasso

To by měl djourou ráno mokro v gatích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Mne sa snívalo že som tréner LFC a Lallana sa mi sťažoval, že nehrava

Reagovat
cristiano.K.

bavíme se o nejhorším výkonu sezoně, nicméně jsme vyhráli a Mané neproměnil dvo goly, Salaha jeden. Těžký zápas, kdy si domácí vypracovali až nečekaně dost šancí.

Firmino, první poločas totálně bez míče a na našem výkonu to bylo šíleně znát. Druhý poločas se zvednul.

Robertson v podstatě zblokoval dva goly, nicméně v 86. minutě neuhlídal, naštěstí to poslal do diváků.

Celkově ten ofenzivní trojzubec neměl svůj den. Další udržená nula a jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to väčšiu konkurenciu pre útočnú trojku. Aj Shaq keby je zdravý, kľudne by sme mohli hrať 4231 s Bobbym na AM. Škoda. Origi by sa mohol chytiť, má smolu na zranenia túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna rozhodne zimny prestupak..ak nikoho nekupite tak vas to dobehne..snad vam vyjde ten malen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprivolavaj ... Ináč súhlas. Chcem niekoho.

Reagovat
Pasha

No no no....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Ktorého silnú osobnosť?

Reagovat
smazaný uživatel

teba, samozrejme ;*

Reagovat
Pasha

Hoćeš li se udati za mene, moja jedina ljubavi na svijetu?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno

Reagovat
Pasha

vedel som, že pre mňa si ten pravý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

ktorú*

Reagovat
Pasha

*Keby bol zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

boj!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já asi ani né, Origi není klasický hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ty nie?

Reagovat
cristiano.K.

4231 bych nechtěl vidět s Origim na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

To som nenapísal ..

Reagovat
vladis271

je reálne, že by si Pogba vytrucoval odchod v januári, či sú to len klebety?

Reagovat
vladis271

ževraj požaduje 600k týždenne?

Reagovat
Golasso

Bych se asi posral smíchy, kdyby mu ty prachy dali

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie som to včera envidel, len zostrih. Raz to muselo prísť, Lloris takto zmatkuje pomerne často. Máme seriózny problém na RB a najhoršie je na tom to, že sa to vedelo už v Júli. Preto ma napadla kacírska myšlienka a to dočasne tam využiť Sissoka.

Znovu by sme mohli skúsiť rozostavenie s Dierom na DM, ktorý sa pri rozohrávke často presúval medzi CB.

Reagovat
YoungPyo1882

Neměl by se pomalu vracet Foyth? Ale jinak proč ne, Sissoko tam umí zahrát.

Diera musíme rozehrát do jeho formy, pro tým je podle mě stěžejní, a právě minulé sezóny krásně vyplňoval prostor mezi stopory a středáky a umožnil bekům nerušené útoky (proto byly také Walker a Rose nejlepší na svých místech). Na druhou stranu, Winks se skvěle rozehrál a Ndombele je také dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Foyth ma zatiaľ ničím nepresvedčil. Jeho hra dopredu mi príde dosť podpriemerná, hlavne v porovnaní s najlepšími v lige (TAA alebo Walker). Navyše nie je veľmi atletický, skôr by som ho prirovnal k Vertonghenovi. Taky elegantný typ CB s dobrou rozohravkou. Inak súhlas s Dierom, ktorý by mal hrať namiesto Winksa. Ôk, Winks je odchovanec a bla bla, ale odkedy hráme bez DM, tak o čistých konta h sa nám zdá a počet striel na bránu je alarmujúci.

Reagovat
nani92

Matovič + Hlina <3

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju fanoušky Newcastlu. RIP

Reagovat
Whitemedia

Už dávno měli vynést to hovado v zubech.. se teda uráčí, přivede zajímavé posily do ofenzivy a zakončí to přivedením Bruce..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle znova super. škoda toho zaváhania so Spurs, ale aj tak môže byť.

Reagovat
lajka30
Reagovat
Busby babes

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka

Reagovat
Benzema

Chalani poraďte dobre hry na ps4 s Cz titulkami . Dik

Reagovat
Kovi81

Last of Us, Uncharted, Spiderman, je toho dost

Reagovat
Benzema

Last of Us pecka , čakám na dvojku. Uncharted sú dosť staré hry, nie ? Dohral som Days Gone, odporúčam. Hľadám niečo podobne tomu , alebo sci-fi hry , no je ich práveže malo s Cz titulkami

Reagovat
smazaný uživatel

tak si daj len Uncharted 4, potom uz asi len tie pribehovky ako Detroit, Heavy Rain, Beyond

Reagovat
Benzema

Dik

Reagovat
patas92

Ne, jestli chce hrát 4, tak musí dát i ty tři předchozí.

Reagovat
fff

Uncharted Nathan Drake Collection, prvé 3 hry remastrovane pre ps4, potom dat Uncharted 4 a Lost Legacy a výbavené .

Reagovat
Benzema

Dik . Skúsim

Reagovat
fff

Možno Mass Effect Andromeda?

Reagovat
avicii

Days gone top

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraj hry

Reagovat
Benzema

Prečo ? Je to dobrý relax, človek pri tom zabudne na všetky problémy okolo

Reagovat
smazaný uživatel

Buď chlap a neutíkej od problémů!

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Benzema

Kde píšem , že od nich utekám ?

Reagovat
maxton

nemozes pred problemami utekat, ked na ne zabudnes :D

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím 5. rok na feiku. Toľko zničených životov, že si nevieš predstaviť

Reagovat
Hachim Mastour

na čom ?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

NHL

Reagovat
RadekVonCZE

Detroit Become Human

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

God of War

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Benzema

Hral som . Pecka hra

Reagovat
Benzema

Objednal som Metro Exodus Metro Redux bola fajn

Reagovat
RadekVonCZE

Udělals dobře užij si večer

Reagovat
patas92

Všechny Uncharted, Last of Us a Red Dead Redemption 2 je must play

Reagovat
Godwinson

Posledni Assassins Creed, Detroit a RDR2, ale to nema lokalizaci.

Reagovat
avicii

Ja sa chystám na A plague tale.. Vraj pekná príbehovka.. Chcel by som to stihnúť do Death stranding

Reagovat
Busby babes

https://www.theguardian.com/football/blog/2019/sep/27/pleasure-pain-manchester-united-fan-ole-gunnar-solskjaer

It’s a mild form of torture, but it’s our torture. We are Masochists United.

Reagovat
hona.kub

Jamie Vardy měl dnes opět párty a já ho zvolil velmi dobře ve Fantě jako kapitána

Reagovat
C-M@ster

Gratuluji

Reagovat
C-M@ster

Počítám správně, že když Arsenal porazíme o 3 góly, budou pátým nejlepším týmem v Londýně?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy naposled jste dali aspon dva góly?

Reagovat
Mönchengladbach

Počítám správně, že Arsenalu stačí uhrát remízu a bude nejlepším týmem v Londýně? A to by na hřišti jedenáctého týmu ligy (o skóre přes dvanáctým Sheffieldem) asi měl zvládnout.

Reagovat
icemike

West ham se přestěhoval?

Reagovat
Mönchengladbach

Nikoliv, stále je v Londýně. Proč se ptáš?

Reagovat
icemike

Že by Arsenalu stačila remíza na to být nej v Londýně , to už tam počítáš i víc vstrelenych gólů?

Reagovat
Mönchengladbach

Autoru vlákna šlo o postavení v tabulce, na předběhnutí Západní šunky stačí Arsenalu remíza.

Reagovat
fff

Konecne sme dali vyhru na nulu. Sice clovek nema z tej obrany taky pocit istoty ako o tomto case minulu sezonu, tak stále mame najlepsiu obranu v lige a to aj bez Alissona.

Inak Matip od zranenia Matip uzasny, 3. najlepší stoper v lige a ziskali sme ho zadarmo .

Reagovat
fff

*od zranenia Gomeza

Reagovat
fff

A Pickford... To musi brankar mat taky priamy kop .

Reagovat
Nikikrew

3 najlepsi stoper v lige? co?

Reagovat
fff

VVD, Laporte a odkedy je v zaklade, teda mozno od januára, Matip.

Reagovat
Nikikrew

A Rudigera a Maguiera si nechal kde? Alderveider a Vertonghen su tiez lepsi. Prestan s tym hypom omfg

Netvrdim, ze nie je dobry. Mal perfektnu sezonu ale na ich uroven nesiaha, a to hlavne z technickej stranky

Reagovat
mimi_united

Hlavne je to taký typický nemotorný kolohnát

Reagovat
fff

Reagovat
avicii

Maguier asi aj hej

Reagovat
fff

Hlavne z technickej stranky... Ked som si precital toto, tak prve co napadlo bolo, ze si Matipa snáď nikdy nevidel hrať.

Dvojka zo Spurs su mozno lepší hráči z hľadiska toho ako dlho si držali úroveň, no odkedy hra Matip pravidelne, teda od toho spomínaného januára, je určite lepší. Maguire? Ten urcite nie. Pri tom Rudigerovi by som možno ešte pouvažoval.

Reagovat
Nikikrew

Videl som parkrat a nepripadal mi, zeby v tom nejako vynikal.

Vidim, ze to asi nema vyznam...

Reagovat
Hokaido

Maguire je lepší jak Matip, end of story.

Reagovat
fff

Túto sezónu? Absolútne bez šance.

Minulu sezonu od toho januára? Nemyslím si.

Reagovat
Taiger

Dost

Reagovat
R22

neni no

Reagovat
avicii

Možno o trochu.. Asi si zober ze Matip je zadarmo a angličan je najdrahší stopér planéty

Reagovat
Kixi Syhimour

No technická stránka, jako někdy dokáže vyvést balón, ale jinak měl třeba na začátku sezóny výrazné nedostatky v rozehrávce.

Reagovat
fff

Balón dokáže vyviesť nie nekdy, ale pravidelne a rozohrávke, pokiaľ ide o jednoduche lopty, tak tam nekazi a navyše sa pokúša o riskantnejsie prihravky za línie, ktore mu zväčša vyjdu. Pekne to zhrnul Wright v Motd a je to dačo, čo robí pravidelne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako myslil jsem fakt kvalitně vyvést jako třeba i na jejich třetinu, o to se pokusí tak jednou za zápas, jinak tak standartně to vyveze vícekrát.

Pokouší se za obranu, to ano, ale že by úplně nekazil s tím nesouhlasím. třeba proti Chelsea v superpoháru to například byl katastrofa ta rozehrávka od něho, ale jinak je dobrej

Reagovat
fff

Fakt mrknite Motd zo včera, pekne Wright popísal co Matip robí už dlhodobo.

Ako môže niekto povedať, že je slabý po technickej stránke .

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak aby se rozumělo neříkám, že je slabý po technické stránce, jen jsem chtěl zmínit ty nedostatky, které tam někdy jsou

Reagovat
fff

Sú a preto nevravím, že je to najlepší stoper v lige.

Ale od toho januára, keď pozriem ako hra a ako hraju niektori vyššie spomínaní hráči, tak nevidím v com sú lepší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já to nechci srovnávat, ale fakt je dobrej, jeho nejlepší období u nás zatím, asi mu i vyhovuje van Dijk jako parťák, to tomu zlepšení pomohlo

Reagovat
Nikikrew

Nepovedal som slaby, porovnaval som ich so stopermi ktori ju maju lepsiu.

Reagovat
fff

A ja nevidím v čom má niektorí z nich lepšiu techniku.

Reagovat
fff

K tomu pridáme toto

Virgil van Dijk (43/54) and Joel Matip (36/41) have won a combined 79 out of 95 aeriel duels in the Premier League this season.

They are ranked 1st & 2nd overall in the division for total aeriel duel successes.

Joel Matip: Of the 50 players to contest 25 or more aerial duels, Matip has a better aerial success rate (90.6%) than any other player in the Premier League this season

Vo vzduchu je dominantný, mame najlepsiu obranu v lige a k tomu našej hra dodáva dlhodobo presne to, čo Wright pekne popísal včera.

Netvrdím, že je najlepší stoper v lige ani že dlhodobo hra takto, no od toho januára fakt nevidím v čom ho niekto mimo VVD a Laporta prekonáva.

Reagovat
Hokaido

Nejlepší obranu má imo Leicester. Hráli se Spurs, United, Chelsea a Wolvesem. Dostali 5 golů a mají xGA 5,74. Vy máte stejně inkasovaných, ale xG 7,28 a los jste měli o trochu lehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

soyuncu

Reagovat
Mastný Chobot

Lord Farquaad of Leicester

Reagovat
aep_Ceallach

A já si pořád říkal koho mi připomíná

Reagovat
vodka

Lionel Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak porovnávat obranu jen na základě xG samozřejmě nejde. To je snad jasné i tobě.

Reagovat
Hokaido

Vždyť to taky ani nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tedy děláš? Celý komentář víceméně postavený jen na xG.

Reagovat
Hokaido

Vůbec právě. Vždyť xGA tam zmiňuju jako jeden ze tří faktorů. Inkasovaných golů máte stejně, xGA máte horší a los lehčí, z toho mi vychází lepší obrana ta Foxes.

Reagovat
smazaný uživatel

No lehčí los mi teda nepřijde..

Reagovat
smazaný uživatel

Noo.. uvidí se teda ve vzájemným zápase.

Reagovat
fenixLFC

jj v superpohari a v lige sme videli ako v rozohravke nekazil ked kazda prihravka dopredu bol brejk supera...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky je potřeba se podívat na to jak ta jeho rozehrávka většinou vypadá. Takovéhle přihrávky nezkouší ani Virgil.

Reagovat
fenixLFC

to ale hra proti nemu, nie je to argument ktorym by mal byt obhajovany...

Reagovat
smazaný uživatel

No to nehrá, protože je to hrozně důležitý prvek naší hry. Já bych radši v základu viděl Gomeze, ale Matip hraje výborně a málokterý stoper dokáže rozehrát tak jako on.

Reagovat
fenixLFC

moment takze ked kazi prihravky ktore neskusa ani van dijk tak je to pozitivum? to mi nedava logiku. ci cakas ze ho klopp instruuje aby hral take debilne prihravky z ktorych vyraba brejk za brejkom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak jsem to nemyslel. Ale ty se opíráš o jeden zápas, kdy mu to prostě nevycházelo - jeden (nebo dva) špatný zápasy odehraje v sezoně úplně každý. Ve většině zápasů mu ty přihrávky vycházejí a jsou tím pádem důležitým prvkem naší hry, protože jak každý ví, tak naše záloha je méně kreativní než naše obrana.

Reagovat
R22

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Vy byste se měli rychle probrat.

Reagovat
mimi_united

Lepší je aj Maguire a keď je zdravý tak aj Baily

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

soyuncu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

letos to tak klidne byt muze. Sel hodne nahoru. Aspon v dosavadnim prubehu bych tipl, ze by se do top 5 v PL vesel.

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

LOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem, že se o tom psalo, ale je to fakt trochu přehánka. Je konzistentní asi od dubna. Třeba na CFC zaspal u poslední šance někdy kolem 90. minuty a mohlo nás to stát body.

Reagovat
smazaný uživatel

Fil

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma zaujimalo ako ich mas nasledovanych, skor by som povedal, ze vidis Tottenham, ktory neudrziava moc cistych kont tak si povies, ze hraju slabo. Ale inak je Matip velmi dobry od toho zranenia to suhlasim

Reagovat
Svatej

To ulzase určitě ne

Reagovat
Poll Hamm
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

Reagovat
Fenri

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Líčestr žeby išli na pohárové priečky?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je nejzbytečnější klub na světě. Celej smysl jeho existence je sebrat mi stovky hodin času mýho života ročně sledováním zbytečných informací a hnusnýho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

pojd zpatky k nam. Hnusnej fotbal a zbytecny informace zustanou, jen te bude nenavidet vic lidi...

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kissak

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
opretis

Reagovat
8lampard8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

aj o tom je ten support

ale mas to teda asi zo vsetkych najtazsie

Reagovat
cristiano.K.

snad Bruce podrží (mám vsazeno vás sestup )

Reagovat
kissak

hodně krutý jako fanoušek tohle číst, ale asi si udělal dobře

Reagovat
cristiano.K.

pořád máte o tři body víc než jsem čekal na druhou stranu, kdyby jste nevyhráli nad slepicemi, tak už by tu Bruce nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno zlé je pro něco dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce nebude vyhozenej, není, kdo by to vzal.. nikdo trochu soudnej nepůjde trénovat pod Ashleyho

Reagovat
cristiano.K.

měli byste dva body, to by podle mě fakt nepřižel, nějaký dinosaur na záchranu by se našel

Reagovat
kissak

Nelze nic jiného než souhlasit.

Několik let neustálýho martyria pod tím londýnským tlustým šupákem dá pořádně zabrat.

Já jsem byl několikrát na hraně zdali to člověku za ty nervy stojí a nebo raději neutéct k jinému průměrnému klubu v EPL. Tak jsem došel k závěru, že se raději na to nebudu dívat abych si ušetřil nervy.

Dokud mu bude klub vydělávat, tak ho nepustí. Již se však blýská na lepší časy předváděnou hrou se blíží Champ, kde se budeme zuby nehty držet protože na EPL prostě nemáme.

Reagovat
kissak

Proč, že si tenkrát sběhl od MU k NU?

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej zdejší kolorit .. Když jsem začal sledovat fotbal, tak jsem postupně přál Juventusu (Del Piero), Barceloně (Ronaldinho), Manchesteru (Van Nistelrooy) a pak až jsem si oblíbil Newcastle. Všechno před Newcastlem byli spíš kluby, který jsem rád sledoval, než že bych jim fandil (rozuměj věděl jsem o nich prd, znal jsem jen základní sestavu).

Reagovat
Pharrell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jste na tom líp ještě než my

Reagovat
Zaschrona

Asi jo, ale klidně přiznám, že z toho taky někdy mám takový pocit, zvlášť po takových prohrách, jako doma s Sheffieldem United. Akorát pak ale přijde další zápas a stejně se mi na to zas chce koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeb na to za tolke hodiny si uz mohol mat skill alebo produkt a byt entrepreneur

Reagovat
kiwwi

videli ste mixovu stafetu 4x400m na MS? Best practice je bezat muz zena zena muz, ale poliaci sa rozhodli bezat muz muz zena zena...mensi spoiler, she's got 7 men hunting her down

https://youtu.be/OsZfCdzpOlU

Reagovat
smazaný uživatel

horší konec než Nabarvené Ptáče

Reagovat
smazaný uživatel

Best practice je bezat muz zena zena muz, ale poliaci sa rozhodli bezat muz muz zena zena...mensi spoiler, she's got 7 men hunting her down

toto je jak od arsina

Reagovat
kiwwi

Olo pls

Reagovat
janinho

india style

Reagovat
smazaný uživatel

to je super

Reagovat
j_mrazik

Ten finishman z USA, jak si tu Polku namazal na chleba. Hodně zajímavý vidět to srovnání takhle naživo.

Reagovat
fenixLFC

ju sejmul hadam na 50 metroch

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

A získali tím něco, nebo by skončili stejně?

Reagovat
Talker

Minimálně si ta třetí užila to, že běžela celou dobu první a vedla. A Amíci díky tomu možná dali světový rekord, kdy musely holky máknout, aby držely co nejmenší rozestup a díky tomu měl možnost ten poslední amík do cíle vyklusat a stejně dát rekord.

Reagovat
patas92

Ten frajer na druhé úseku si ale uritě neužil, že musel běžet s holkama

Reagovat
Talker

Tak ten si užil taky to, že předběhl všechny štafety a vedl v závodě, kde by při normálních okolnostech běžel od zařátku o to 4.-5. místo

Reagovat
ajouki

Běžel jsi někdy 400m plným sprintem? Tam není prostor si něco užívat. Ani když běžíš celý úsek sám nebo někoho předbíháš.

Reagovat
patas92

you must be fun at parties

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Tak užít si to mohl po doběhnutí, kdy se satisfakcí sledoval svojí kolegyni, jak běží, zatímco ostatní čekají na štafety ještě dost dlouho.

Reagovat
j_mrazik

Ale jo, on mohl říct: Za mě jsme ještě vedli. Co se stalo potom, to už nejde na moje triko."

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium

Reagovat
Mastný Chobot

to sa tým Američanom vyhráva, keď za nich behá Omar Little

Reagovat
smazaný uživatel

mel kravatu?

Reagovat
Svatej

super

Reagovat
ttopi

Kdyby za Poláky běžela druhý úsek žena, tak před poslední předávkou nejsou Poláci v čele a jejich muž by to už nedohnal. V čem je teda ta výhoda "muž žena žena muž"? Podle mě je to rozdíl jen v psychice, že lépe se ti asi běží, když jsi vepředu, než když musíš dohánět. Ale sportovci mají obecně sebevědomí na dobré úrovni, takže pochybuju, že kdyby Poláci běželi "muž žena žena muž", že by měli lepší čas o více jak sekundu.

Reagovat
ajouki

Velmi chytrý krok. Minimálně získali dvě jednoduché předávky. V druhé polovině startovního pole by museli předávat ve vnějších řadách a odběhnout víc metrů. Takhle běželi celou štafetu v ideální lajně a nejkratší možný úsek.

Reagovat
patas92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

patas92

30.09.2019 16:06

#

you must be fun at parties

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Pecka

Reagovat
j_mrazik

A vůbec... kdyby se ta 3. Polka celou cestu negebila, že běží první, tak to možná dali.

Reagovat
smazaný uživatel

mně je tý čtvrtý líto

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

zase ten druhy si to uzil

Reagovat
Hokaido

Jamie Vardy has now scored 85 Premier League goals - one more than Cristiano Ronaldo in 13 fewer matches.

Fenomén.

Reagovat
technecium

Reagovat
FUnk

tak CR hraval hlavne kridlo, ale pocin vyborny

Reagovat
Cobra

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ten PEPE je horší ako Gervinho úplne bieda

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kiwwi

Podľa mňa najväčším úspechom Síra Alexa Ferguson neboli všetky tie tituly, ale to, že dokázal vyhrávať aj s Ashley Youngom v zostave

Reagovat
cristiano.K.

je neuvěřitelný, jak čitelné nahrávky zkouší. Přiběhne k němu soupeř, napálí to aspon do něj, aby byl aut

Reagovat
Busby babes

vsechny jeden?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Od té doby, co je Young v MU, vyhrál se jeden ligový titul.

Reagovat
kiwwi

Ja som ale myslel zápasy

Reagovat
Counter

Tehdy byl Young lepší než dneska, co bys od něj chtěl na beku v 34 letech...

Reagovat
kiwwi

ze nebude mat tak citatelne prihravky, ze vsetci uz pol hodinu dopredu vedia co ide urobit, ze center z kridla pristane aspon v ramci ihriska alebo to rovno nenakopne do hraca ktory stoji 2 metre pred nim...mam vysoke ocakavania?

Reagovat
Counter

Tak u Tuanzebeho je máš očividně proklatě nízko, proč ne u Younga?

Je starý, totálně z formy, fans jsou na něj alergičtí, hraje na pozici, která už není nic pro něj v týmu, který se trápí, to se pak snadno sveze. Jasně že už v základu nemá co dělat a taky by tam nebyl nebýt milionu zraněných.

Reagovat
Busby babes

asi tak no, neni jeho vina, ze je na hristi.

Reagovat
kiwwi

Prosím ta, nehovor mi ze tie veci co robí alebo co neni schopný urobiť vyplývajú z toho co píšeš... Jednoduché prihrávky, centre

Reagovat
Counter

Podle mě jsi proti němu zaujatý. Uletěly mu asi dva centry z deseti, pokazil pár zdánlivě snadných přihrávek, ale jinak hrál obdobně jako zbytek týmu.

Reagovat
kiwwi

vobec...bol jeden z najslabsich na ihrisku a to je kapitan a najskusenejsi hrac v time...keby to bol ojedinely ukaz tak nepoviem ani slovo, ale ojedinele je, ked zahra aspon na urovni 20 rocnych chlapcov

Reagovat
Busby babes

No Young ma pod SAFem jednu trojel. Posledni titul. Jinak nic. (taky jsem myslel, ze toho je vic )

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal byl po té Sakově šanci strašně tragický

Reagovat
nani92

VAR nám surovo zobralo 2 body, ktoré mali byť naše, to je nehorázne, s tým treba niečo robiť

Reagovat
smazaný uživatel

odhlasit sa z ligy napr.

Reagovat
iamek

Zápas od zápasu je člověk víc a víc nasraný. Perreira, Lingard a Young . TTam už na hřišti byl horší jen 80 megový Pepe. Standartka od Rashforda špatně kopnutá. Tam to měl Pogba zabít. Axel až an tu hrubku fajn výkon, ale patři na CB. A klidně místo Lindelofa. U Arsenalu byl strašně fajn ten mladý afroameričan

Reagovat
Busby babes

hele pockej, ten primak na konci ti prijde spatne kopnutej? vsak tam Leno predvedl skvelej zakrok. Rana, k tyci...

Reagovat
iamek

Stál dobře. Takový golmán by to chytat měl. Navíc když byl pohled z pohledu Lena, tak mi přišlo, že to nebyla taková pumelice. Třeba to jen zkreslovalo.

Reagovat
cristiano.K.

bylo to výborně koplé, jenže ti vaši jantaři uhnuli moc brzo. Leno měl skvělý výhled

Reagovat
Switchback
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

konečně tyhle těsný ofsajdy budou revidovaný

Reagovat
smazaný uživatel

old trafford-inka

Reagovat
Gunner14

asistent zahlédl SAFa v hledisku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A ještě ten blbec zvedal praporek okamžitě nad hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

keby ho nedvihol, tak by sa na bránenie možno Young nevykašlal, takže to bolo vlastne pre vás šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

najslabsi united za poslednych 30 rokov a my sme nechceli vyhrat..emery nema mentalitu na velkoklub akym by sme chceli byt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

https://www.eurofotbal.cz/souteze/anglie/fa-cup/2010-2011/reportaz/manchester-united-arsenal-fc-257262/

Van der Sar, sedm obránců, Gibson a ronei s Chicharitem. My víceméně plná palba. Výsledek? Prohra 2:0.

Dokonce i s Moyesovým MU jsme prohráli.

Dneska to byla slabota, ale pořád to stačilo na remízu a Saka měl na noze gól na 2:1 nebýt Lindelofova kolene.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ale to bol fa cup. toto united je podla mna slabsie ako moyesove.

zase pises kdyby, united mali viac sanci a v zavere nas tlacili.

spominam na 2006 a otocku na emirates kedy sme v zavere zapasu busili a mali na ihrisku 4 hrotovych utocnikov

Reagovat
Counter

MU mělo pár střel zdálky a Rashův nezakončený únik díky dobré práci Sokratise. Kdyby kteroukoli z těch střel Leno pustil, tak ho tady zhejtíš, že nic nechytne a jak by měl být jednička Martínez.

My těch střel měli méně, ale Saka+Guendo byla dobrá dvojšance a ta Sakova po gólu byla vyložená tutovka. xG bylo jasně v náš prospěch, i když jsme se tím zápasem protrápili.

Otočku asi myslíš 2007. A bylo to doma, to je něco jiného. Emery doma MU loni taky smázl.

Jinak za dnešek si Emery kritiku zaslouží, měli jsme zahrát líp (stejně jako s Watfordem a Villou). Ale nikdo nemohl reálně čekat, že to skutečně nějak výrazně lepší bude, když jsme se tak šíleně trápili v minulých kolech. Vzhledem k tomu to byl ještě docela v pohodě výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

kriste ja som lena nikdy nehejtil co si tu vymyslas

pozri fanusikovia united su tu vysrati aj pred zapasom s newcastlom taki su slabi. napriek tomu sa s nimi trapime, nesnazime sa vyhrat a emery sa tesi z remizy. s takouto mentalitou sa budeme plantat na 4-6 mieste aj dalej

Reagovat
Counter

Já jsem byl taky vysraty před zápasem s Watfordem, který je v tabulce ještě níž než Newcastle, to nic nedokazuje

S jakoukoli mentalitou se budeme plácat na 4-6. místě, prostě tam momentálně patříme. Tohle je s největší pravděpodobností Emeryho poslední sezona u nás (pokud ji vůbec dotrénuje), nedělej z toho kovbojku.

Reagovat
smazaný uživatel

no snad. preto netreba hladat pozitiva..tam kde nie su

Reagovat
Counter

Nehledám pozitiva, spíš uvádím věci do kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

to robim aj ja

Reagovat
Counter

Ne, ty jen hejtíš Emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som bol radsej keby som ho hejtit nemusel, nemozem za to ze tak mi to vychadza

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by si sa chcel plantať, pred Liverpoolom a City, ktorí majú kádre o triedu lepšie a zohraté? Však Arsenal sa pohybuje presne na pozíciach, na aké má ten tím reálne predpoklady...

Reagovat
smazaný uživatel

s poriadnym trenerom by ten tim mal byt na pohodlnom tretom mieste..

Reagovat
fenixLFC

co si moze povedat polovica ligy...

Reagovat
Counter

(překvapivě) nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by som s takou určitosťou netvrdil, ten káder nie je kvalitnejší, ako má trebárs Chelsea či Spurs, sú na podobnej úrovni, navyše Sliepky majú výhodu v dlhoročnej zohratosti a systéme, ktorý tam roky buduje Pochettino... Podľa mňa Arsenal môže v tejto sezóne to tretie miesto kľudne uhrať, za mňa je strašne predčasné Emeryho odpisovať, keď sa ešte vrátia kľúčoví hráči po zranení (Bellerin, Laca), tak by mali ísť výsledky aj hra hore a zatiaľ na tom teda Arsenal vôbec nie je nejako zle...

Reagovat
Counter

Ono se trošku zapomíná, jakou čistku jsme letos v týmu provedli. Odešly stálice Monreal s Koscielným, k tomu Ramsey, Iwobi, Mchitarjan, Welbeck, to jsou tisíce minut z předešlých let. Místo nich vesměs nastupují mladí kluci, kteří své kariéry teprve začínají, anebo nové posily (většinou z jiných lig), které se musí adaptovat. Ne že by to mělo ospravedlnit ten totální chaos, který letos předvádíme, ale rozhodně to k tomu přispělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, United, ktorí prešli podobnou čistkou, sú na tom ďaleko horšie a trebárs Tottenham, ktorý ešte v porovnaní s minulou sezónou výrazne posilnil (Ndombele, Lo Celso...), je zatiaľ za Arsenalom, čo by zrejme nikto pred sezónou nečakal... Za mňa je už len to veľké plus, že Emery za tak krátky čas zapracoval Saku, o ktorom tu ani väčšina fans Arsenalu donedávna netušila a ten chlapec môže byť zadarmo kľúčovým hráčom ofenzívy, Guendouzi sa tiež zlepšuje a má potenciál dlhé roky patriť k lídrom zálohy, v obrane ešte ani nenastúpila posila Tierney a zranený Bellerin, čo sú tiež hráči, ktorí by mali po návratoch do zostavy ten herný prejav len vylepšiť... Ono momentálne nie je tá hra úplne učesaná a taká, aká by mala Arsenal vystihovať, ale zase je tam obrovský priestor na zlepšenie, ktoré by malo prísť návratom niektorých hráčov a postupným zapracovaním posíl a zohraním sa... Ak po sezóne bude Arsenal znovu mimo top4 a nevyhrá EL, tak tiež poviem, že Emery je proste slepá ulička, ale momentálne proti jeho zotrvaniu nemôžem povedať ani slovo...

Reagovat
Counter

Jako kritizovat Emeryho je v pohodě, momentálně si to zaslouží, protože se herně fakt trápíme. Ale už teď ho z fleku vyrazit je příliš.

Reagovat
aramaki

konečne normálny koment, už som si myslel, že si tu človek neprečíta nič okrem paniky a vyplakávania o najhoršom united za posledné roky. So všetkým do bodky súhlas.

Reagovat
Le Gunner

Pokud Emery letos neuhraje LM jakýmkoliv způsobem, musí jít pryč. Do té doby má u mě možná trošku slepou protekci.

Reagovat
merlick

presne toto pocuvame uz 10 rokov..

zohratost, navrat posil, odchod posil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Rozdíl je, že teď to má v klubu konečně hlavu a patu, je tam vidět plán.

Reagovat
merlick

na papieri mozno aj ano, na ihrisku je to ale debakel systemovosti

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

jj, ale to nebude navěky.

Reagovat
merlick

zapisujem si teda

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

vynechat najvacsiu sancu zapasu, ktoru sme mali my a prezentovat to tak, ze Saka mal na nohe gol na 2:1 - slusna demagogia

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Která byla největší šance zápasu?

Saka gól na 2:1 na noze měl.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

Scottova hlavicka

Reagovat
Counter

Na tu jsem zapomněl, to bylo srovnatelné se Sakou.

Reagovat
kiwwi

Za mňa väčšia šanca... Bez blokujuceho hráča, v ideálnej pozícii, z bezprostrednej blízkosti, brankár bez šance... Konieckoncov aj xG to tak vyhodnocuje

Reagovat
Counter

Vyhodnocuje to tak asi o pár setinek no.

Reagovat
Busby babes

tam zalezi na modelu xG. Nekde treba berou v potaz kolik hracu stoji mezi micem a branou a nekde jinde zase ne.

Reagovat
J0EL

Ktora bola po rohu, ktory nemal byt.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

nekvalitni zapas s obou stran. Rekl bych, ze sanci jsme si pripravili vic. Rash zazdil break, hezkej primak (skvelej zakrok Lena), Scott z toho rohu, Harry hezka strela... bohuzel jsme Arsenalu darovali gol po obrovske chybe no. skoda, krome toho meli uz snad jen toho Saku? Tam jsme zas meli kliku my...

Youngovi centry strasny a kdyz uz da poprvy za 10 let dobrej centr, tak to Scott zazdi. Lingard neviditelnej, Pereira klasicky spatnej.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ ten zákrok de Gea proti GUendouzimu z toho protiútoku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ad VAR, aspon chytil ten neoffside, je otazka, jestli hlavni nepiskl driv. ale kvuli takove jsem doufal, ze to budou zavadet...

Kolasinacova ruka, tezko rict no. A ze Xhaka dohral, je zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me z toho zadniho zabru bylo videt, ze piskl a zvedl ruky ze ofsajd az jasne po tom, co byl mic v brane. (teda pokud se jeste neupiskl predtim, ale toho jsem si nevsiml

Reagovat
Busby babes

ok. jako nema s tim problem. offside to nebyl a s tim pisknutim si taky nikdo nebyl poradne jistej, ze piskl driv...

Reagovat
Infernoqt

Ještě Torreira z té bezprostřední blízkosti, jak mu to špatně sedlo na nohu. A ono by se toho našlo víc, kdyby Pépé nebyl poleno.

Reagovat
Busby babes

hm, tak dle dat mel Arsenal vic. Ta Sakova sance udelala hodne.

Reagovat
J0EL

Sanci sme mali viac. Navyse McTom mal sancu z rohu, ktory ani nemal byt. Kazdopadne sracka od oboch

Reagovat
Busby babes

vic ne, jen vetsi.

Reagovat
bbbauch

A za minutu zas mel bejt roh a nebyl, who cares

Reagovat
Gunner14

Ty vole to bylo hovno zápas tragédi 1-1 tragédi. Ty naše standartky Pepe, Nelson

Reagovat
smazaný uživatel

Auba je ďábel. Divim se, že nehraje v Realu nebo Barce

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc nebyl vidět, ale jedna šance jeden gól

Reagovat
Busby babes

zrovna dneska... mimo gol nic moc. "mimo gol" samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to je právě ono, v současnym Arsenalu už dal těch "jenom gólů" sedm...

Reagovat
Busby babes

obecne mas pravdu, ja jen, ze dneska proste nehral moc dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože záloha byla absolutně marna

Reagovat
Busby babes

jasne, ma to objektivni priciny, to nerikam.

Reagovat
j_mrazik

Uprostřed měl poločas 3 hráče, kteří se stydí přihrát dopředu a na kraji líný vemeno a teenagera. Co bys po něm chtěl? On není Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to byl komentář mířený čistě na tu produktivitu..

Reagovat
smazaný uživatel

jeho klasika, on je jak cristiano

Reagovat
Counter

Auba je na hřišti od toho, aby dával góly. A je v tom jeden z nejlepších na světě.

Reagovat
cristiano.K.

u nás by byl úžasnej

Reagovat
PhilipS

No je vidět, že ani jede tým není v pohodě. Remíza asi spravedlivá. Od nás obdivuhodnej výkon na to, že jsme hráli v desíti. Xhaka zvládnul akorát pár faulů - fakt ať už jde do prdele. Od nás nejlepší Guendo - roste z něho fenomenální zvíře. Za United nejlepší James a McTominay

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím si, že tu bude dost oponentů ohledně hře v desíti za dnešek

Reagovat
Hokaido

Gendo je fakt parádní hráč.

Kdo neustále brání Xhaku, ten nemá všech pět pohromadě.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Counter

Xhaka byl dneska relativně v pohodě, jen prostě nedává smysl, že chceme hrát bez míče, když on má největší přínos na hřišti s míčem u nohy. Emery si tímhle sám odporuje a vůbec tomu nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

A kvůli tehle nasi sracky jsem spěchal dom. MOTM Chambers se Sakou.

#EmeryOut

Reagovat
jacobT

Ja by som nevynechával ani Guendouziho, momentálne náš najlepšie hrajúci záložník.

Reagovat
Gunner14

A že má konkurenci: Xhaka( ), Torreira ( mimo pozici, nedaří se mu na nové), Ceballos ( Ten žije ještě z výkonu proti Burnley), Willock v pohodě

Reagovat
jacobT

To je druhá vec no. Ale aspoň ukazuje, že tú zálohu by sme mali stavať okolo neho a nie okolo Xhaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, ze těch středních záložníků je nejlepší. Bohužel tam nemá moc s kym hrát. Ramsey chybí moc

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Ceballos od Burnley nic moc, ne?

Reagovat
Nikikrew

jj, dnes som ho teda moc neregistroval. Mozno by mu viac sedelo, kebyze hra nizsie

Reagovat
iamek

Měl hezkou střelu na rohový praporek.

Reagovat
j_mrazik

Nedostali jsme k němu balon, ale i tak bych očekával, že aspoň pár balonů pomůže získat.

Reagovat
Nikikrew

Jj aj to zavazi samozrejme. Ja to docela chapem pretoze na tej pozicii vela lopt nedostanes ale i tak mohol cosi vymysliet.

Reagovat
EXoRcIsT

MU nevie nic absolutne nic je tam sice par dobrych hracov ale inak to su chodiace katastrofy . Ole tomu nedal ziaden system . Neskutocne diery v strede pola kde nemali x krat komu Pogba ani McTominay nahrat lebo Pereira a Lingard kdesi v p.ci schovany . A kopu krat mohol James alebo Rash poslat loptu do 16tky ale nie radsej ju kopnem naspat lebo ked tam niesom ja tak nebudem nahravat inemu hracovi aby dal gol A celkovo z 10 pripadov hraci MU 9 krat zvolia najhorsiu moznost .

Young Pereira Lingard Jones absolutne odpady co by nehrali ani v Brightone

Reagovat
iamek

. Nejlepší jak James udělá fakt dobrý průnik a ve vápně jeden hráč. Harry tam taky dával jednou nahrávku na malé vápno a tři hráči stojí na velkém vápně. Strašná zoufalost.

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto oni blbci zacnu nabehovat a tak zastanu ked im to tam spoluhrac posle . Vobec ziadny doraz pred branou a vacsinou tam je 1 hrac sak to je uplna idiocia . a kopu krat mohol pereira rashford poslat loptu pred 16tku ale nie radsej to dzubnuz naspat na Younga a to jak keby tu loptu dali rovno Arsenalu

Reagovat
Infernoqt

Hráli jsme s týmem, co bojuje o top 4, a remizovali jsme, takže z naší strany určitě spokojenost. Teď bude důležitý zápas s Newcastlem, protože jak by nás dali, tak suverénně bojujeme letos o udržení. Bez prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

fandit sparte a MU tak si radsi taky aspon jeden tym vyndam z oblibenejch

Reagovat
Infernoqt

J, stydím se za nás :D

Reagovat
r.mrazik

jaka spokojenost? sakra!

Reagovat
Infernoqt

Bojujeme skoro o udržení, vole Takovýhle výsledky musíme brát všemi deseti... Každopádně sranda je, že i nějaký více trenérsky schopný člověk by se s námi k té top čtyřce (šestce) přiblížil.

Reagovat
r.mrazik

notyvoe...tak to je moc...

Reagovat
Infernoqt

Píšu skoro :D dle předvedené hry. Na kompaktnost takového Sheffieldu, Leicesteru nebo West Hamu třeba nemáme.

Reagovat
r.mrazik

Na kompaktnost dlabu...Sheffield tyvoe!!

Reagovat
Mastný Chobot

Nasraný som, stačil trochu lepší výkon a bolo by to pohodové víťazstvo, MU boli jaloví.

Saka, Chambers a Guendo výborní, ostatok slabota, najslabší Emery.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však jste byli od 65. minuty úplně tragičtí

Reagovat
Mastný Chobot

boli sme tragickí celý zápas, čo to mení na tom, čo som napísal?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak trochu lepší výkon by podle mě nestačil, v 1. půli jste asi byli lepší, ale ak v té druhé, to byl docela zmar. Jako jasně United nehráli úplně dobře, ale i tak se mi zdáli lepší

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslel som trochu lepší výkon než to, čo sme predviedli, ale tak všeobecne trochu lepší výkon

Reagovat
formic81

Emeryho pozice je docela neotresitelna ne? vzhledem k tomu managementu a tem jeho spanelskejm kamosum..

Reagovat
Mastný Chobot

Nemyslím si, dokonca si myslím, že u nás dlho nevydrží

Reagovat
Golasso

Jj, založili si tam španělskou mafii. Říkají jí La Mafia.

Reagovat
Salfovic

La cosa nuestra.

Reagovat
jacobT

Tak očividne sme už v závere moc vyhrať ani nechceli.

Reagovat
66pepo66

Nasraný som, stačil trochu lepší výkon a bolo by to pohodové víťazstvo, Arsenal bol jalový.

James, McTominay, De Gea a Tuanzebe výborní, ostatok slabota, najslabší Lingard a Pereira.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
Salfovic

Stejně nepochopím jak takové týmy, s takovými finančními možnostmi, můžou mít v týmu tolik dřeváků.

Reagovat
Pharrell

protože TOP hráči a hvězdy už tam prostě nechtějí přestoupit , už to bohužel nejsou velkokluby s nejvyššími ambicemi ....

a stejně tyto kluby už dneska nechtějí vynaložit větší částky za mega přestupy (i když na to asi mají)

Reagovat
Hokaido

Oni ti hráči nejsou tak špatní, jen okolo nich běhají daleko lepší, tak to blbě vypadá. Skvělej příklad je teď Gary Cahill. V Chelsea na odpis, v Palace pořád úplně luxusní stoper do základu.

Reagovat
Talker

Cahill byl na odpis ne kvůli výkonům, ale kvůli typologii. On se nám na stopera nehodil, byl to nejpomalejší hráč celé PL už 3 sezony zpátky.

Reagovat
PP

je to nejvíc o trenérovi. Rozestavení, souhra, taktika, střídání.. jasněže tam jsou formy hráčů, ale drtivá většina jde za trenérem - manažerem.

Reagovat
EXoRcIsT

A kazdy trener kto necha Younga zahravat standartky by si zasluzil byt ukamenovany pred stadionom ved to je naprosta debilita

Reagovat
iamek

Teď na Newcastlu. To bude souboj kryplů

Reagovat
Infernoqt

Já se osobně domnívám, že si tou bídou poblíž sestupového pásma musíme projít už jen z principu, aby se ta situace začala řešit. Máme nejvyšší platy a nejnižší kvalitu, to se nedá pochopit. Určitě jsem pro trenérskou změnu teď hned.

Reagovat
iamek

Já napsal včera na Devilpage na FB, že bych si dokázal představit, že Olé poletí a dostal jsem ban . Tohle vedení neudělá, protože fans Olého žerou.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Záleží, jak to člověk podá. V podvědomí si to přeje většina. Mourek měl taky ve hře chaos, ale aspoň se držel nějaké taktiky v podobě Fellainiho. Něco, z čeho byly cítit góly. Tady hrajeme hovno a ještě nedáváme góly. A co je nejhorší, nepamatuji si, kdy jsme měli takhle nekvalitní tým. Fakt nechápu, za co dostávají tak vysoké platy, když to složení kádru vidíš.

Reagovat
Busby babes

tak z tohodle kadru, co byl na hristi ma vysokej plat DDG, Harry, Pogba, Rash. Lingard ma kolik, 130-150? Lindelof ted podepsal novou, tak nevim kolik ma. Young uz ma malo, Scott a James tako moc mit nebudou Pereira to same.

Reagovat
Busby babes

btw fajn, koho misto OIeho?

Reagovat
Infernoqt

Poche byl a bude vždy moje první možnost. Jsem si téměř jistý, že pokud by ho Spurs propusili, tak po něm do pár dní sáhneme. Jinak na taktické vyladění je to úplně jedno, do té doby si ten tým musí zvyknout na nějaký řád, protože hrajeme takovou beztaktickou Moyesovku na náhodu, což doprovází hodně ztrát. Proto nevypadáme ani jako průměrný tým.

Reagovat
Busby babes

Poche volny nebude a az bude, tak nebude chtit k nam. Cekal v lete na Real.

Ja vam fakt nerozumim. Chcete vyhodit dalsiho managera, tim odepsat dalsi sezonu... tak co dat tomu soucasnemu trochu casu aby s tema hracema nejakej progres udelal? Ma s tymem JEDNU poradnou pripravu. Kadr rozhodne neni ve stavu, ve kterem by ho mit chtel.

Reagovat
Infernoqt

Já jsem to říkal dřív. Ten čas bych dal někomu, kdo je opravdu trenér. Chápu to pouto k Olému a mrzí mě to, ale tvl, však tohle bych lépe odkoučoval i já. Prostě základní jedenáctka, střídání, nulový herní plán. Není divu, že nemůžeme dát víc jak jeden gól za zápas.

Jinak k té změně trenéra ještě, já hlavně nechci žádného kombinačního kouče už. Nic, co by znamenalo velkou změnu stylu. Doufám, že vedení není tak blbé, aby šlo po Allegrim. Ač to může být dobrý kouč, jeho podpis by nás přišel na rok nebo dva déle. Já chci už příští sezonu nějak trochu vypadat.

Reagovat
Busby babes

nemas psat picoviny. Bych ti ten ban dal taky.

Reagovat
iamek

Ty vole vy všichni patříte někam do KLDR .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

A to jsem ti ten utok chtel sverit, hajzle... ale takhle...

Reagovat
iamek

No to by jsi mi slušně zatopil s takovým materiálem

Reagovat
Busby babes

ale Oleho bys vyhazoval a sam se uz ted vymlouvas...

Reagovat
iamek

Olého bych dal do béčka, ale na druhou stranu proč kazit dobře fungujíci rezervu, která má nějaký systém ?

Reagovat
Busby babes

pujdes do becka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cr7sux

>Máme nejvyšší platy a nejnižší kvalitu

Ale jsi hned pro trenérskou změnu

Reagovat
Infernoqt

Viz můj příspěvek hned výše. Ta hra nemá žádnou strukturu. Doteď nevím, co se snažíme hrát. Ať už je ten tým sebevíc bídný, mohli jsme z toho vytěžit klidně o šest sedm bodů více.

Reagovat
Busby babes

lol, zase si prejes aby United prohrali? to ti to dlouho nevydrzelo, 7 kol. Jsem uz asi starej, tak jsem si vzdycky myslel, ze kdyz fandis tymu, tak si prejes aby vyhraval...

Reagovat
EXoRcIsT

ako ked nedame ani Newcastle nech ide Ole kade lahsie tomu muzstvu nedal zatial nic iba zacal pretazovat najhorsich hracov do zakladu Pereira Lingard

Reagovat
Whitemedia

With just nine points, Man United have suffered their worst start after seven league games since 1989–90.

a pořád je od 4. místa dělí tři body

Reagovat
Mastný Chobot

Inak ten Xhakov matrix move pri tej strele McTominaya Keanu Reeves môže ísť handry fajčiť

Reagovat
Gunner14

Oficiálně kapitán, tak musí vypadat dobře ne? Si nezničí účes přece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ok bol tam teč od Sokratisa, ospravedlňujem sa

Reagovat
Counter

Vždyť to Sokratis tečoval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je debil, ale tohle chtěl hlavičkovat a hlavičkoval by nebýt teči Sokratise

Reagovat
J0EL

a nie je to debil.

Reagovat
Nikikrew

Vazne je tam posun po odchode Wengera? Nenechajte sa vysmiat.

Cele zle, takto slaby United a my odohrame este vacsiu sracku. Chyba je hlavne v systeme. Torreira dobre branil Pogbu ale preco hra ta vysoko, nechapem. My sme neboli schopni podrzat loptu viac ako 2-3 minuty a nieco si poriadne vytvorit, ziadny suvisly tlak (maximalne bol po nasom goly).

Dnes pochvala krajnym obrancom, Guendovi, Lenovi a najma Sakovi ktory sa mi azda najviac pacil. Auba krasny gol inac ale neviditelny.

Pepe hrozny, Xhaka zly. Cebbalos docela neviditelny a Willock docela fajn.

Remiza spravodliva, futbal hrozny.

Reagovat
j_mrazik

Byl jsem jedinej, kdo si vzpomněl na Ramseyho, jak by v tomhle zápase mohl hvězdit?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne este ozil miesto torreiru na desiatke

Reagovat
Nikikrew

najlepsie obaja

Reagovat
Golasso

Dvakrát by ho sfoukli a zase by se tam jen otráveně ploužil. Ramsey ok, ale tohle nikdy nebyly zápasy pro Ozila.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale zaroven ti vie rozhodnut zapas. mohlo sa to zist aspon na konci. co ja viem ci bol dnes torreira nejaky lepsi?

Reagovat
Golasso

No právě jak kdy a tady v těchto zápasech mu rozhodovat nikdy moc nešlo. Úplně vidím, jak by mu MU vyčlenilo nějaké kopyto, aby by se staralo jenom o to, aby Ozilovi znepříjemňovalo hru a sem tam si kolem něj s někým přihrálo. Takže jako kdyby tam nebyl.

Torreira určitě není lepší v kreativitě, ale aspoň tam místo něj není díra. Navíc mi přijde, že problém té zálohy leží spíš víc v hloubce na DM/CM, než na AM, ke kterému by se v tomhle stavu ty míče pořádně ani nedostaly.

Reagovat
Nikikrew

Ako náhradník, rozhodne áno. Ozil aspoň vie podržať loptu, rozohrat do strán, s čím sme mali dnes problém. Torreira síce dobre bránil Pogbu ale do ofenzívy bol k hovnu

Reagovat
Golasso

Jako náhradník bych i souhlasil, kdyby to nefungovalo tak, že Mesut naskočí do rozjetého zápasu a než se rozkouká, je konec. Už se několikrát ukázalo, že nejlepší je Ozil, který nastoupí v základu. Což ale přináší další podmínku pro jeho efektivní nasazení, kterých není málo (musí hrát v základu, musí celý tým hrát na něj, soupeř mu musí dovolit hrát jeho hru, atd.).

To, co jsi vypsal, on jakž takž umí, ale většinou se to týká ofenzivní části hry vysoko na hřišti, která sice taky hoří, ale dokud nevyladíme tu build-up fází, tak je to jak nahazovat fasádu na nedodělané základy baráku. Jednoduše řečeno, my momentálně potřebujeme spíš někoho, jako je Santi, ne Ozil, pokud mluvíme o kreativitě.

Úplně ideálně bych to viděl ještě jinak, a tím se dostávám k tomu Torreirovi. S Torreirou máš pravdu, ale to už je zase komplexní problém. My bychom úplně ideálně měli mít jednoho záložníka, který sám zastane aspoň roli Xhaky a Torreiry, tzn. čistě vzít míč a rozehrát. Vedle něj nějakého box-to-box ballera nebo dobré CM, které se umí aspoň trochu hýbat. Pak se můžeme bavit o tom, že budeme nasazovat hráče jako Ozil, kteří přidají sem tam nějakou hodnotu v ofenzivě.

Mně ta naše záloha prostě přijde, jak ty vtipy typu "Kolik policajtů je potřeba k výměně žárovky?".

Reagovat
Golasso

Abych pravdu řekl, Emery tomu taky moc nepomáhá, když pořád experimentuje a vymýšlí nová komba. Měli bychom se letos snažit hrát něco aspoň trochu osvědčeného, abychom se dostali do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

So vsetkym suhlasim a preto nechapem, preco hra Xhaka a Guendo vedla seba, hraci ktori su si typologicky docela podobni. Myslim si, ze Guendo by tu rolu sam zvladol, vedla neho torreira / willock a hore Ceballos a Ozil, alebo sa este nuka skusit Ceballosa ako box to box a Ozil 10.

Vcera sme nemali suvisly tlak, nepodrzali sme loptu dostatocny cas. Cakal som, ze 2 polcas budeme my co budu diktovat tempo zapasu, bohuzial po nasom gole to tak nebolo a prave preto si myslim, ze Ozil tych 20 min by bol skor prinosom.

Cela ta situacia ma sere, bud nech teda sa ho zbavia pretoze je to k nicimu alebo nech poleti Emery ktory mi zacina slusne pit krv.

Reagovat
Counter

Kolik venkovních zápasů s top6 Mesut rozhodl za celé své působení v AFC? Takhle z hlavy si nevybavuju vůbec nic (protože jsme prostě pod Wengerem nikdy v těchhle zápasech nevyhrávali ).

Reagovat
masly008

Jako nejsem si jistý jestli to bylo doma nebo venku,ale co ta výhra 3:0 jak pak conte změnil systém a udělali titul?

Reagovat
Counter

To bylo doma no. Na Emirates měl dobrých zápasů více, ale zvenku si fakt nic nevybavuju.

Reagovat
Kapřík

Nebyl. Ramsey celkově v PL chybí, skvělý hráč a srdcař, takových moc po anglických trávnících neběhá. Snad se do ní zase brzo vrátí.

Reagovat
Counter

Hvězdit možná mohl, ale za celou dobu, co byl v Arsenalu, jsme na Old Trafford v PL ani jednou nevyhráli.

Reagovat
masly008

To ani bez něho už asi 10 let co.

Reagovat
Counter

Naposledy 2006.

Reagovat
masly008

No vidíš. Takže Mesutem to asi nebude co.

Reagovat
Counter

Já někde tvrdím, že to je Mesutem?

Reagovat
masly008

Za celou dobu co je v Arsenalu jsme na OT nevyhrali.No my tam nevyhravali ani dlouho před jeho příchodem. Prostě mi to vyznělo jako že kvůli němu tam nevyhravame. Emery Out

Reagovat
Counter

Já v tomhle vláknu reagoval na příspěvek, který zmiňuje Ramseyho, Mesut se řeší o kousek výš.

Reagovat
aramaki

Ak by bol stále v Arsenale, doliečoval by určite nejaké zranenie.

Reagovat
smazaný uživatel

inak na najvacsom arsenalskom zahranicnom fore uz su skoro uplne vsetci emery out

Reagovat
Kixi Syhimour

Link?

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

jediné relevantné fórum v 2k19 je reddit

Reagovat
C-M@ster

Tam je to samý děcko aj beta-male, ne?

Reagovat
Taiger

KDE JE VIDEO

Reagovat
C-M@ster

Jaký jako?

Reagovat
Taiger

Nějaký jako

Reagovat
C-M@ster

Nevím, no... v plánu to je, ale kdo ví kdy a jaký.

Reagovat
Hachim Mastour

neurážaj mužské pohlavie

Reagovat
smazaný uživatel

od té doby, co nejsou na redditu streamy, tak je to zbytečná stránka ne?

Reagovat
C-M@ster

Tak jsou tam góly/momentky a aktuální články... ale v komentech mi to příjde jako samá piča.

Reagovat
j_mrazik

Highlighty a MOTD tam jsou pořád.

Reagovat
nani92

EF mám veľmi rád, ale žeby to bolo najvačšie zahraničné arsenalsitické forum?

Reagovat
Messier

Reagovat
Taiger

Nejhorší United co pamatuju a my stejně nejsme schopni z toho vytěžit 3 body. Dávám si imaginární facku za kecy na Guenda, náš nejlepší hráč společně s Aubou. Pepe už se musí rozjet, řeší ty situace strašně marně.

Něco k Emerymu. Hrozně špatně vyřešená sestava a hlavně nominace. Začínat se 3 defenzivně laděnýma hráčema (i když se Guendo jeví spíše útočně lately) je prostě na facku, je na velmi tenkým ledě Emery a v nadcházejících zápasech musí být jen a jen výhry.

Reagovat
Taiger

Auba nejlepší útočník v lize, kdo tvrdí něco jinýho, nerozumí fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád ještě hraje Kun, ale Auba je fakt neskutečný

Reagovat
PP

se divím, že po něm neskočil Real nebo Juve. I tu mezihru už krásně spravil a zakončovatel je to excelentní.

Reagovat
miezto

bilance 39g/56app zatím, škoda, že nepřišel dřív

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Kane a Aguero jsou lepší

Reagovat
Front hell

Tak podle momentální tabulky střelců je lepší pouze aguero. Kane se oběma dívá pouze na záda. Přesně jako totenham

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
hona.kub

Aubu Vám i závidím, mu ten Arsenal sedí takřka dokonale, jak prdel na hrnec hlavně ať se vyšachuje z boje o TOP 6 MU a slepice, my s Váma a letošním hodně silným Lestrem, si to rozdáme o 3. a 4. místo a další do party se ukáže v průběhu sezóny...

Reagovat
blade115

Proč jen imaginární?

Reagovat
Le Gunner

Pepe měl dát gól v tom zápase proti Slépkám, tam hrál dobře a šance měl. Spadlo by to z něho a věřím, že by tu ofenzívu posunul. Teď to bude čím dál těžší a bojím se, že pokud se do dvou zápasů neprosadí, už to bude zle...

Reagovat
dave30

Mladý Obama opět zachraňoval. On těch šancí nepotřebuje mnoho...

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/EFvfsmGWwAIBta2?format=jpg&name=900x900

Jak tohle muze nekdo prehlednout? Toho slepce poslat do League 2

Reagovat
iamek

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

To by se za Fergieho nestalo

Reagovat
Counter

Mi ani nevadí, že to přehlídl, byli to sprintující hráči dvěma různými směry, koukal na míč, stane se. Ale nasralo mě, že ten praporek hned zvedal, má počkat na konec akce. Ještěže to Friend neodpískal (i když ty jsi pod prevkem psal něco jiného, tak nevím ).

Reagovat
smazaný uživatel

To psal asi nekdo jiny Nebo mam sklerozu

Reagovat
Counter

Psal to Busby, podobné nicky, moje chyba

Reagovat
Counter
Reagovat
r.mrazik

stoper se skvelou rozehravkou...

Reagovat
nani92

aspoň niekto sa snaží o De Bruynovku z prvej

Reagovat
Counter

Mě jen pobavil Tylerův komentář vzhledem k tomu, co následovalo. Nemusíš mi hned připomínat, že jsme marní stejně tak

Reagovat
C-M@ster

Bude Chambo hrávat? Podle mě má formu, ale posadíte ho asi Bellerinem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mal by hravat na stoperovi, ale asi nebude

Reagovat
Counter

Hrát bude dost, ale čekám, že spíš v pohárech. Jestli někdo půjde místo Sokratise/Luize, tak Holding.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom by stalo za hriech vyskusat po rokoch holding-chambers. vykonovo si to obaja zasluzia. neviem preco sa holding tak nejak povazuje za omnoho lepsieho hraca

Reagovat
Counter

Protože hrál dobře a pravidelně v základu loni, než se zrakvil, zatímco Chambers strávil poslední roky na hostovačkách v klubech, které pokaždé sestoupily, a ani tam většinou nehrál na stoperu. Nevidím na tom nic překvapivého.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to trochu pokrivuje pohlad, ale callum nemoze za to, ze sa s nim zameta, a prave preto akoby sa s nim zametalo aj dalej...inak na stoperovi podava vyborne vykony, predvlani bol nas najlepsi stoper, toho roku v priprave aj prvom zapase tiez...

Reagovat
Counter

Ani si nepamatuju, kdy naposledy u nás Chambers nastupoval na stoperu, natožpak že by měl být náš nejlepší stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

posledna wengerova sezona a poslednych cca 10 zapasov

Reagovat
Counter

Ještě je možnost strčit ho do zálohy, že by si Emery udělal nového Nzonziho, ale zatím to na to nevypadá.

Reagovat
C-M@ster

A napoví teď EL?

Když by v ní nehrál, tak v PL bude?

Reagovat
Counter

Jako je to možné, ale zrovna Chambers toho teď v poslední době odehrál fakt dost (poločas s Villou, celý zápas Frankfurtem, celý zápas s Nottinghamem, celý zápas s MU) a dneska na konci vypadal úplně hotový, takže možná teď bude na EL sedět a stejně pak nebude v základu PL.

Reagovat
Infernoqt

To poslal pozdrav do Barcelony, která po něm tolik touží.

Reagovat
smazaný uživatel

clovek by ani nepovedal, ze ho bude neskutocne bavit to, v jakych srackach united plavaju. mam vsak obavu o Fergieho, lebo z tohto moze byt dalsi stroke a ten uz nemusi prezit. rozdrbana platova politika, odpad na ihrisku, mizerna transfer policy, trener spasitel z norskej ligy, vdaka slabym vysledkom bude nasledovat odchod sponzorov. to uz ked hrac povie na trenera sacked in the morning, to uz svedci o tej zumpe, ktorou united je.

Reagovat
iamek

Čtvrtá nejlepší platová politika v lize

Reagovat
icemike

Nevěř všemu, co vidíš na internetu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cristiano.K.

Zahrál už Luiz za AFC zápas, kdy se dal fakt pochválit?

Rash klidně mohl jít pod sprchy za ten náběh do Lena, žlutá by za to byla snadno obhajitelná.

Ještě že ten VAR je, takhle zaříznout AFC to by bylo jak zas SAFa.

McTominay motm.

Reagovat
smazaný uživatel

No zaříznout, jako ten pomezní při tom golu Arsenalu nepomohl nikomu, kdyby ten praporek nechal dole tak by Young a spol místo mávání a běžení s rukama nahoře normálně hráli a třeba i tomu golu zabránili.

Reagovat
iamek

Jinak dneska končí kariéru legenda MU Tim Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel že Howard Webb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od cca 30-tej minúty veľmi dobrý zápas. Z Arsenalu veľké sklamanie Pepe, ten zatiaľ na základ vôbec nemá a nebyť tej cenovky, dávno by bol na lavičke. Bol som z jeho nákupu nadšený, ale je vidieť, aký obrovský rozdiel je medzi L1 a PL. Podobné je to aj s SA, kde si Ribery v "dôchodcovskom veku" vodí tú ligu. Skvelý Saka, ktorý má výkony na základ a Emery mu bude dávať šance. Fantastický Leno, ten sa fakt chytil a patrí medzi úplnú brankársku špičku v lige, som za to rád, oproti Leverkusenu sa ešte o dosť zlepšil. Myslím, že pre Arsenal je remíza z OT fajn, síce ManU asi najslabší za X rokov, ale na tom štadióne sa nikdy Arsenalu nehralo ľahko. Ak by bol v Arsenale stále Ramsey, tak ten tím by bol ešte o dosť kvalitnejší, fakt škoda, že tú pálku nedali jemu namiesto Ozila. A Emery je úplne v suchu, absolútne nechápem tie volania po jeho vyhodení, Arsenal je presne na pozíciach, na aké má ten káder maximálne predpoklady...

Reagovat
smazaný uživatel

btw ozil je jeden z piatich kapitanov. co je to za sracku?

Reagovat
Counter

Aspoň nebude nutné řešit, komu dávat pásku v pohárech.

Reagovat
Rothbard

Má někdo šanci nabourat hegemonii TOP6 (Liverpool, ManU, Chelsea, ManCity, Spurs a Arsenal)? Opravdu Leicester má letos tak silný kádr, aby se jim to s trochou štěstí podařilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Majú výborný káder aj výborného trénera a som si istý, že do 6. miesta budú...

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna daju to tretie miesto oni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to je ešte priskoro, aby som ich tam tipoval, ale keď nedávno dokázali celú ligu vyhrať, tak to tretie miesto určite nie je nereálne

Reagovat
Counter

Budu ty tvoje sibyloviny muset začít zapisovat.

Reagovat
smazaný uživatel

len dotoho ja si myslim ze mam uspesnost tak 50-50 obcas hovadiny, zaroven ale odhadnem dost casto niektore necakane veci dopredu

ty mi prides taky ze davas len safe bety na zaklade nazorov tvojich oblubenych novinarov..potom ta moje sialene predpovede vyvadzaju z miery, predovsetkym ked sa vyplnaju

Reagovat
Counter

Jenže moje safe bety mají úspěšnost vyšší než 50-50

Reagovat
smazaný uživatel

ale maju mensiu hodnotu ako moje uspesne

Reagovat
Counter

Otázka spíš je, zda Leicester vůbec potřebuje nějak extra silný kádr a štěstí, aby se mu to podařilo, když se všichni okolo takhle trápí.

Podle mě na top6 Foxes mají - nehrají evropské poháry, mají skvělé zázemí, dobrý tým, kvalitního manažera. Možná skončí sedmí, ale rozhodně bych čekal, že bodové rozmezí mezi šestým a sedmým bude mnohem menší než loni.

Reagovat
Busby babes

klidne. My, Arsenal, Tottac i Chelsea maji svoje problemy a je otazka jestli se to nekomu podari vyresit. Leicester ma sanci. Zbytek asi moc ne. Everton hraje tuzku, Wolves se trapi + EL, mozna WHU jeste...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je Pepek u nas teprve par tydnu, ale nejake naznaky jsou videt uz od prvniho zapasu.

Prijde mi fakt strasne nevybusnej, pomalouckej, kor na to, ze to je cernoch. Uz i ten Xhaka na me pusobi pohybove lepe. Finalky resi strasne a jedina vec, co se mi zatim na nem libi je, ze z kroku dokaze udelat hrace, ale jinak tam neni absolutne nic. K tomu vsemu se mu jeste nechce makat zpatky. Ta situace z prvniho polocasu, kdy se kolem neho obtocil Tuanzebe a bezeii na Kolasinace s Jamesem samotni, to vystihuje... Pepe to hned po 2 metrech vypustil a bezel to vyklusem zpet. S takovou budou fans brzo rvat, ze byla chyba mu dat prednost pred Zahou

Reagovat
smazaný uživatel

vraj mal prvy rok slaby v angers aj lille. asi potrebuje aklimatizaciu a doveru. snad ju dostane

Reagovat
Counter

Tak zrovna Zaha je zatím v téhle sezoně ultramarný, toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ho zničil Už se viděl u nás

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Cabaye :-(

Reagovat
Golasso

Myslím, že to vidíš moc černě. Nepřijde mi pomalý. Nevím, jakou má maximálku, ale těch prvních pár kroků 1v1 má luxusních s míčem na noze. Určitě na tom není pohybově hůř, než Xhaka.

Mi přijde, že je fakt hrozně nervózní. Nepovedlo se mu pár úvodních zápasů, jak by každý čekal a od té doby se to s ním veze. Fandové by ho měli hlavně podpořit a nevytvářet další tlak.

Jediné, co mě znervózňuje, je ta jeho práce dozadu. Tam by fakt mohl zabrat. Buď je fakt líný zamakat dozadu (horší varianta) nebo je tak nervózní, že se až moc striktně drží pokynů ohledně jeho pozice, aby něco nezkazil (lepší varianta).

Reagovat
Mastný Chobot

je na ňom proste deka a nevychádzajú mu veci, čo by mu normálne vychádzali, nerobí veci tak, ako by ich robil, lebo je nervózny, volí zlé riešenia, ale schopnosti tam evidentne sú

Reagovat
FFA

Neviem ci je najstastnejsie riesenie hrat so stredom Guendouzi, Xhaka, Torreia - zvlast ked casto bol Torreira najvyssie postaveny zaloznik... On je skvely ako defenzovny zaloznik, tak spojka medzi obranou a zalohou.

Tiez je tuto sezonu hrozny Sokratis, strasne isiel dole. Minuly rok bol nas najlepsi obranca. Luiz je kapitola sama o sebe...

Snad sa coskoro dockame obrany v zlozeni Bellerin - Holding - Chamber - Tierney.

Pepe by uz tiez mohol nieco ukazat....

Reagovat
smazaný uživatel

sokratis byl miny rok uplne stejne spatny

Reagovat
Counter

Torreira hraje podobně jako Kanté loni - snaží se presovat a získávat míče blíž brance soupeře, abychom vyráželi do brejků proti rozhozené obraně, v čemž byl loni Pepe jeden z nejlepších hráčů na světě. Akorát to zatím skoro vůbec nefunguje

Reagovat
Golasso

Reagovat
PP

Pískej konec! Klidně by mohla liga takto i skončit..

Reagovat
Gedofrey

Ideálka

Reagovat
bbbauch

Strasne slabi jsme.. do 30. minuty arsenal jenom splasene behal bez mice, a od nas vsichni stoji, nejdou si pro balon, zadny secviceny nabehy.. pak zacal hrat i arsenal a aspon jsme meli nejaky breaky, ktery ale vyresime blbe. Rash je neskutecne z formy, ten jestli vcera vyresil 3 veci dobre, tak je to moc. Do toho perreira, toho ani nekomentuju. Arsenal taky bida, nevim, kdy jindy chtej na OT vyhrat.. Jinak Xhaka je fakt ididot, toho bych v tymu nechtel ani za zlaty prase, vcera mel nejt ve sprchach uz v polocase.

Reagovat
Front hell

Jen se chci zeptat za co měl být do poločasu xhaka vyloučeny? První poločas jsem uspával dítě, takže jsem ho měl rozkouskovany. Jediné co si vybavují je ten faul při vašem golovem brejku. A to max žlutá.

Reagovat
bbbauch

Max zluta? Vzdyt by mu Rash utekl jak nic, naprosto mimo balon zfauluje hrace tak, aby nemohl bezes (tusim) sam pred branu pro prihravku. Pro me teda oranzova a nebal bych se ho vyhodit

Reagovat
Counter

Byli tam i další hráči Arsenalu, to na červenou nebylo. A za to má být Xhaka idiot? Vždyť to naopak udělal dobře, byli jsme v kritické situaci, tak holt fauloval, dělají to všechny přední týmy, vy taky - kdykoli měl Arsenal v prvním poločase šanci na slušný brejk, okamžitě je někdo srovnal se zemí. Např. když bez žluté vyvázl McTominay za sejmutí Pepeho - asi proto, že o vteřinu později zrubal Pereira Guendouziho, tak si Friend vybral jen jeden zákrok místo toho, aby potrestal oba

Reagovat
Busby babes

On the way to the goal, Xhaka pulled Lingard down when he was in a position for a square pass. Also, this happened outside the box. The Premier League rules state it should be a red card. The fact that the goal was scored is irrelevant.

mozna tohle? ptal jsem se na to uz vcera, jestli PL fakt ma takovej vyklad pravidel?

Jinak tam mel ale asi 3 zluty fauly

Reagovat
Counter

Nechápu, co to má mít společného s "outside the box". Když někoho stáhneš za dres v šestnáctce, tak je to taky červená, žlutá se s penaltou dává jen při snaze hrát míč...

Tenhle faul si vybavuju, ale jaké další tam měl na žluté? Logicky když žádnou neměl, tak si mohl dovolit jednu dostat na konci zápasu.

Reagovat
Busby babes

tak jasne, logicky, kdyz zadnou nema, tak si dovoluje vic.

No ja se prave ptam, zda PL ma nejake takovej vyklad.

Reagovat
Counter

O ničem takovém nevím.

Reagovat
bbbauch

Xhaku mam za idiota prave kvuli prasecinam, co je schopnej predvest ne primo kvuli tomuhle.. ale Greenwoodovi tam pak nandal taky slusne

Reagovat
Counter

Greenwooda sejmul šíleně, to jsem u opakovačky čuměl

Reagovat
bbbauch

ta opakovacka me taky dostala

Reagovat
Front hell

Tak nějak si nevzpomenu,že by za takový faul v takové situaci byl někdy hráč vyloučeny.

Reagovat
J0EL

Xhaka nezmaril cistu golovu sancu a nebol to ani zakerny faul. Proste zatiahnutie za dres na zltu. Rash tam mal tiez jeden orwnzovy sklz na Sokratisa, McGom tiez nemal daleko od 2 zltych... To ako vazne toto chces rozoberat?

Reagovat
J0EL

Nemala byt reakcia na teba ale Busbyho vyssie

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
bbbauch

Jasne, ja koukam jsem to napsal trochu blbe, spis podle me moh bejt ve sprchach v polocase, ne primo mel bejt. Ja jsem osobne celkem vysazenej na tyhle fauly uplne mimo balon a trestal bych to vic, akorat si toho rozhodci casto ani nevsimnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Remíza spravedlivá. Leno,matteo, calum super výkon. Potěšil taky saka,který si řekl o další porci minut. Jinak už chápu tu averzi vůči perreirovi, ten včera snad nic nevyřešil dobře. Snad jen ta první střela zápasu.

Reagovat
tony223

Chelsea a United dělí pouze dva body, ale přijde mi, že United to dělají mnohem hůř než Londýnský celek. Uvidíme jak to bude dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave ze z obidvoch timov zahrali slusne len mlade lave krídlo, mladší zo stredovej dvojky, brankar a krajny bek, ktory je v skutocnosti stoper

Reagovat
r.mrazik

toho beka myslis koho?

Reagovat
Busby babes

Axela u nas.

Reagovat
r.mrazik

toho,co udelal prvni gol a skoro i druhej a cely druhy polocas byl pozicne uplne mimo?

Reagovat
Bakary3

Taky moc nechápu tohle vychvalování... Asi proto, že je mladej a fanoušci si ho přejí v sestavě.

Reagovat
r.mrazik

on na stoperu hraje moc dobre...opravdu je hodne sikovny stoper

ale vcera bylo jasne videt,ze nalevo to bylo spatne rozhodnuti...

osobne bych ho s youngem protocil i jen kvuli tomu,aby to nemel vsechno pres nohu

Reagovat
kiwwi

wtf? ved okrem tej prihravky zahral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Byl hrozně těžkopádnej. V druhým poločase už podle mě dost kazil na půlce soupeře.

Reagovat
r.mrazik

ono je tezky se bavit,kdyz urcite veci nevidis a mas to jako vyborny vykon

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
iamek

. Akorát někdy se dost stahoval na CB, což je přirozené. Nechápu proč tam OGS nedal Roja.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kapřík

Od toho kiksu hrál fakt hrozně.

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Busby babes

hele gol posral, ale jinak to bylo ok. Prvni polocas mel lepsi nez druhej.

Reagovat
r.mrazik

no rikam...druhy polocas horel jak papir...stahoval se extremne doprostred a mel tendence hrat stopera...prvni gol byl jeho, druhy malem taky...leva strana byla pruchodak druhy polocas

Reagovat
vodka

ale zase až tak dramatické to nebylo. Každopádně tam nechával dost děr a dopředu tam pak po jedné ztrátě hodně ztratil sebevědomí.

Reagovat
r.mrazik

je a bude to super hrac...skvely stoper z nej vyroste

Reagovat
Busby babes

druhej gol jsme nedostali. Volnej hrac na penalte je tezko problem leveho beka. ano, udelal chybu, ale u takoveho Smallinga to neustale omlouvas, ze se to obcas holt stane. tady vylozene hejtis mladyho kluka, co hral mimo pozici a kvuli jedny velky chybe pises jak horel jak papir... no kdyby horel papir, jak je mozny, ze Arsenal krome dvou veci behem dvou minut ani v druhem polocase prakticky nic nemel?

Reagovat
r.mrazik

nikdo ho nehejti

ale vcera zahral druhy polocas spatne...poserte se treba

tech der tam mel mraky,kdy se porad stahoval doprostred a nechaval tam prostor

gol udelal...druhy nebyl jen kvuli kolenu lindelofa nebo kdo to byl...dalsi jeho diry vedly k tomu,ze ta leva strana horela

proste nezahral na tom levym beku dobre ve druhym polocase

Reagovat
Nikikrew

nechapem obhajobu na neho. 2 polcas bol dost zly, takmer vsetky akcie isli po nasej pravej strane. Daroval nam gol a horel tam ako fakla.

Reagovat
r.mrazik

diky!

Reagovat
Busby babes

jako asi bych vykon, kdy pres jeho stranu jdou dve slusny akce za 45 minut oznacil jako ze horel.

Reagovat
iamek

Taky chválíte Chamberse a většina našich akci šla přes nej. James si tam dělal co chtěl

Reagovat
Nikikrew

Lenze to je dane aj tym, ze Pepe opat Chambersovi moc nepomahal. Prvy polcas ho asi 2krat vyskolil, potom si to uz Calumn pekne postrazil, navyse so zltou kartou

Reagovat
Busby babes

ano, Lindelof to vyrazil,. ale nebyl to nahodou on, kdo nepohlidal hrace uprostred vapna? Sorry, ale tam fakt to, ze pres nej nekdo odcentroval je daleko mensi problem nez volnej hrac na prostredku brany. Tak mi jen prijde vtipny, ze v tehle situaci davas hlavni vinu Tuanzebemu.

btw. jestli tu hledas jen souhlas se vsim co napises, tak to nevim, jestli tu ses spravne...

Reagovat
Counter

Nejzajímavější na té akci bylo, že Chambers tam měl zničehonic čtyřproudovou dálnici. Nevím, z čeho to vzniklo, ale Tuanzebe jako by v tu chvíli na hřišti vůbec nebyl.

Reagovat
r.mrazik

asi chci moc,aby lidi videli,ze je proste k hovnu,kdyz levy bek stoji ve stredu hriste metr od sveho stopera misto toho,aby branil svuj prostor

Reagovat
bbbauch

Ten druhej polocas byl spatnej, ale v prvnim se mi libil.. jasne, neni to bek, ale odehral to dost slusne

Reagovat
r.mrazik

jj,prvni polocas to jeste drzel dobre...pisu,ze druhy uz byl spatny

Reagovat
ajouki

Od Tuanzebeho to bylo ok, víc se čekat nedalo. Určitě nemá smysl být pobouřený tím jak zahrál. Není levý bek a musí se počítat s tím, že tuto roli interpretuje jinak než rozený krajní obránce. Byly tam pozitiva z jeho hry (Pépého do ničeho nepustil a byl sebevědomý s míčem), ale byla chyba ho tam vůbec hrát. Do ofenzívy nic nenabídnul. I když byl ve výhodné pozici, tak předal míč Jamesovi a zaujal defenzivní postavení, kde toho hráče ani nepodpořil.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Gol Arsenalu som prave nevidel Ale bolo to myslene, ze zahrali dobre vzhladom na to, ze nehrali na svojej pozicii.

Reagovat
Busby babes

jak se to vezme, Tuanzebe u nas zahral obecne ok, ale zas posral ten gol...

Reagovat
PP

tak za nás Leno, Saka, Guendo, Chambers taky slušně.. za MU McTom, James a Tuanzebe.. De Gea taky slušně.

Reagovat
j_mrazik

Tuanzebe jenom první poločas. Druhý byl zralý na střídání.

Reagovat
Kapřík

Ještě ho párkrát Ole dá na levého beka a bude mít sebevědomí jako tlustá plochá patnáctka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ved presne o tychto hracoch hovorim.

Reagovat
smazaný uživatel

Simon Stone

Re last night. In 2016, Liverpool finished 8th with 60pts. 2 years later reached CL final, won it year after + top now. Did it by getting recruitment right. I reckon @ManUtd + @Arsenal heading for abt 60 pts. They both have positives. How their massive flaws are addressed is key.

Souhlas, ale není to celý. Respektive pod to "recruitment right" spadá i posouzení toho, zdali jsou pro tuhle cestu vhodní OGS s Emerym. V Liverpoolu začal správnej recruitment právě tím, že si vzali Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Tak u nás to pravděpodobně nejpozději po sezoně vezme někdo jiný.

Reagovat
Infernoqt

Ole nevydrží ani do Vánoc, jsem si tím jistý. Tým je dobrý pouze tak, jak se jevil v posledním zápase. A my už půl hodiny roku hrajeme největší sračku v celé naší historii PL. Tohle Ole prostě nevydrží a je to jen otázka času.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně díky tomu, že se posunul Edwards na vyšší pozici. Rodgers mu nevěřil.. Klopp jo a vyplácí se to.

Reagovat
Talker

Je vtipné, jak jsme na tom hůře v tabulce, než Arsenal, jen o kapku líp než MU a jaká je nálada mezi fanoušky CFC a těch dvou klubů. To je obrovský rozdíl. Jsem zvědavý, jestli se to přenese i do výsledků v průběhu sezony, nebo naše nadšení vyprchá. Snad to první a bude z toho pohodlné 3-4. místo.

Reagovat
Counter

Zatím si vedete dobře, ještě se ti s takovou budu muset omluvit za předsezonní diskuze, že jsem vás podceňoval

Reagovat
Talker

Tak výsledkově zatím nic moc, ale tak to bylo očekávatelné - spousta zraněných, změna systému, nový trenér atd.

Ale nečekal jsem takové výkony u Tomoriho a Abrahama. Mount byl jasnej, že bude famozní, ale že Abraham bude v každém ohledu lepší, než Giroud, to jsem nečekal. A Tomori absolutní TOP, pokud bude podávat takové výkony, tak se nebude řešit, kdo k Rudigerovi, ale kdo k Tomorimu.

Snad se to promítne i do výsledků a přijde šňůra dobrých výsledků teď, zvlášť když se nám budou vracet hráči jako Kante, Rudiger a spol.

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

A já si zas budu muset sypat popel na hlavu za Luize. Nejlepší náš přestup, zatím odvádí pro CFC skvělou práci.

Reagovat
Counter

jn, už toho stihl dost Ale teď s MU byl dobrý, blbost byla snad akorát faul před šestnáctkou na konci.

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Ten Sancho vypadá docela reálně. To zase bude pálka na přestup, ale zase by se snad konečně vyřešilo RW a člověk by tam pak nemusel čumet na trojici Perreira - Mata - Lingard

Reagovat
Busby babes

Realne? Ja vcera videl, ze sef BVB jen rekl, ze je jasne, ze u nich nevydrzi celou karieru. Takze realnej jeho odchod v budoucnu je, ale myslis, ze to bude k nam?

Reagovat
mul

Ak Sane Bayern a City bude chciet Sancha, tak Sancho ( za prepokladu, ze bude pri zmysloch) nema dovod uprednostnit United.

Reagovat
Cobra

V United by měl jistý základ + vyšší plat. U City by musel bojovat o místo s Bilvou a Mahrezem. Já bych se vůbec nedivil, kdyby upřednostnil United.

Reagovat
Counter

U City by měl možnost hrát ve špičkovém týmu se špičkovým manažerem o všechny trofeje. V MU by hrál s nounejmy Evropskou ligu a kdoví, kdo je bude trénovat. Já bych se upřednostnění MU docela divil. To už raději další rok zůstat v BVB, prohánět Bayern, hrát LM a užívat si skálopevnou pozici v základu tam.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Busby babes

vsak on ale taky muze jeste par let v BVB zustat.

Reagovat
krisa

Reagovat
Cobra

proč ne.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

a furt jsme tu ještě my, nedivil bych se zájmu ani u nás..

Reagovat
Cobra

Zájem mít můžete, ale v čem je rozdíl mezi Chelsea a United?

Reagovat
smazaný uživatel

Že Chelsea nemá ani ty malý výhody, co máme my.

Reagovat
Svatej

jasně

Reagovat
Svatej

Máme jasnou vizi, hrajeme pěknej fotbal, prachů máme plnou prdel a máme pro něj místo.

Reagovat
kiwwi

dajme stranou ten pekny futbal (co je subjektivna a dost nepodstatna zalezitost) a skus este raz - v com je teda ten rozdiel?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To říkám, že mu dají méně peněz.

Reagovat
Talker

Tak vy na mě momentálně působíte jako Liverpool na přelomu dekády - žádná koncepce, hromada průměrných hráčů, nic tam reálně nefunguje, kádr v rozkladu, největší hvězda se snaží odejít.... Pokud skončíte mimo TOP4, tak si nedovedu představit, že by byl ochotný k vám jít.

Osobně nevěřím, že se do LM dostanete.

Reagovat
Svatej

Jenže ak dáš na stranu to, že tam nič nefunguje, tak v čom je rozdiel? ... A sundej si ty subjektivné okuliare.

Reagovat
kiwwi

namiesto toho aby si napisal nieco normalne, tak sem hodis smajlika a ironicku poznamku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale pokrytectví to není, na to pozor

Reagovat
Svatej

Protože jsi o diskuzi nestál rovnou jsi mě postavil před hotovou věc, tak co jsi chtěl?

Dle vás dvou evidentně nemáme ani peníze, ani vizi, ani tu neexistují vizi v současný době líp nerealizujeme a ten fotbal vlastně ani pohlednej(ší) nehrajem, protože se to dá soudit jen subjektivně ( což, i když upustim od toho, že je to blbost, při subjektivním rozhodování hráče při přestupu určitě nemůže hrát roli, kdepak )..

Kdyby jste byli takový jedničky, za který se máte, tak by ten váš kádr nebyl takhle k smíchu. Vy tu povýšenost prostě fakt máte v krvi a je jedno, jaký jsou okolnosti.

Reagovat
Swarley

tak tu hlavně hraj machra a pak začni fňukat

Reagovat
kiwwi

tak o taku odpoved som fakt nestal

Reagovat
Svatej

no vidíš

Reagovat
kiwwi

to teda vidim, ze nie si schopny normalnej reakcie

Reagovat
Svatej

Chtěl jsi reakci a dostal jsi ji. To, že jsem ti v ní nenabil na nějakou tvojí okecávací sračku a ty teď z kouta nejseš schopnej nic vymyslet, není přirozeně moje vina. Buď to všechno nějak věcně vyvrať, nebo to zabal. Fakt nevim, proč je zapotřebí se pokaždý máchat v těhlech tvých chcankách, kdy se o téma v x příspěvcích ani nezavadí.

Reagovat
kiwwi

ja som sa ta pytal na rozdiely oproti United a nezhadzoval som to, ze mate viziu, peniaze a pod.

Reagovat
Svatej

To nemělo s normální otázkou nic společnýho. Vzal sis jednu jedinou věc z toho všeho, zbagatelizoval, ještě hůř odůvodnil a nakonec vsunul ironickej dovětek, ať to zkusim znova. O co se teď právě snažíš?

Reagovat
kiwwi

Skus si to prosím ta prečítať ešte raz lebo sa mi vidí že máš červeno pred očami a pritom si to len nepochopil

Reagovat
Busby babes

tak kdyz rikas, ze rozdil mezi nami je ten, ze vy mate vizi, tak tim treba implicitne rikas, ze my ne? Ja nevim, Ole tak na me treba nepusobi, ze by nevedel, co chce...

Reagovat
Svatej

Kdepak, to jsem vůbec naznačit nechtěl. Srovnáním jsem se snažil vyhýbat a použil jsem ho výhradně pro tu subjektivní pohlednost hry, kterou rozjel kiwwi..

Reagovat
Busby babes

nejak zvlast to hrotit nechci, ale zaclo to preci timhle:

Zájem mít můžete, ale v čem je rozdíl mezi Chelsea a United?

Máme jasnou vizi, hrajeme pěknej fotbal, prachů máme plnou prdel a máme pro něj místo.

fajn, fotbal hezkej uplne nehrajeme, ale zbytek muzeme nabidnout taky. A kiwwi jen rekl, ze hezkej fotbal je dost subjektivni kriterium.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou koncepcí teda nevím, jak máš na mysli. Ale pokud tohle platí pro nás, tak stejně tak i pro vás

Reagovat
bbbauch

Jasnou vizi? Vzdyt se tu pulka fanousku strachuje, aby vedeni nevyhodilo lamparda, kdyby se vysledkove darilo jako zezacatku..

Reagovat
Svatej

to je spíš ze zkušenosti z minulosti. V současný době to tam je jasně vidět a to je podle mě to podstatný..

Reagovat
bbbauch

Podle me dost ukvapeny, ale ok

Reagovat
Hokaido

Hlavní rozdíl je v tom, že Sancho je fanoušek Chelsea. Stejně si ale nemyslím, že u nás skončí.

Reagovat
Front hell

Někde jsem kdysi četl,že drogba fandil Arsenalu jako malý. Tak asi tak

Reagovat
Talker

Tak ono se uvidí v létě, jak na tom který klub bude. Já v současnosti věřím, že skončíme pohodlně v TOP4. K tomu budujeme kádr založený na mladých hráčích, kdy může očekávat, že s nimi může růst (CHO, Mount, RLC, Tomori, Abraham), kdy především CHO může být pro něj tahák, protože to jsou prý hodně dobří kamarádi. Jak píše Hokaido, tak i fandil CFC.

Jediný důvod pro MU oproti CFC jsou téměř dekádu staré úspěchy a možná ochota dát více peněz.

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Docela bych tomu i věřil. Když se podívám na všechny TOP týmy, tak na RW mají docela našlapáno. Real Hazarda, Barcelona Messiho, do PSG by snad nešel. V Anglii konkurent snad jen City.

Reagovat
M0rb1D4S

My budeme mít po sezoně taky volno. Pedrovi a Willianovi končí smlouva a na křídlech zůstanou jen Pulisic a CHO.

Reagovat
iamek

Willian je vaše legenda. Ten podepíše

Reagovat
Kovi81

nedivil bych se, kdyby po navratu RLC hral Mount z kridla a RLC desitku

Reagovat
Miguel19

Na jeden zápas.

Reagovat
Miguel19

Real na RW nemá nikoho.

Reagovat
iamek

Aha on tam hraje na LW. No tak to je v prdeli

Reagovat
Front hell

Ano,když se podíváš na všechny TOP týmy. To už dávno nejste. Myslím na hřišti

Reagovat
r.mrazik

tipuju ze se vrati do City...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

O něj se budeme zajímat určitě i my.

Reagovat
iamek

Pochybuju, ze za jednoho hráče dáte 100+

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě bude záležet na ceně, ale pokud vím tak Sancho spolupracuje s Nike a zrovna on je hráč za kterého by to mohl být Liverpool ochotný dát.

Reagovat
vladis271

My pôjdeme po Mbappem.

Reagovat
Hai

ale Sancho by mi taky nevadil

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kieran Tierney has suffered an injury setback and pulled out of the Scotland squad. Huge doubt for Thursday now. Still struggling after comeback.

Naše nová skleněnka

Reagovat
iamek

Zatím vaše nákupy/hostování top .

Reagovat
Counter

jj, taky jsem spokojený.

Reagovat
iamek

Mas byt proč. 80 milionový hráč působil jako zacek, Ceballos a jeho střely k rohovemu praporku top, Tierney hezky nahradil Rosickeho. Jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

protože hráči, kteří mají skvělý start v novém působišti jsou dllouhodobé jistoty.. jako Lukaku nebo Morata

Reagovat
Front hell

Počkal bych na soudy až na konec sezóny. Zrovna fanousek MU se nám směje ohledně nákupu. Tragedi co nakupují jiné trageda za obrovské peníze aby je pak poslali že ztrátou dál

Reagovat
Front hell

*tragedy

*Ze

Reagovat
iamek

AWB letos neudělal snad ani jednu chybu, James stal par mega a zatím vypadá víc než slušne a Harry posunul obranu na jiný level

Reagovat
Front hell

Letos možná,ale pořád je jenom začátek. Co ty staré nákupy. Lukaku, Sanchez,Fred atd. Awb letos žádná chyba, momentálně zraněný, James je tak jediný, a Harry má cenovku tak poloviční. A že posunul tu vaši tragickou obranu. To by zvládl i silniční kužel postavený uprostřed hřiště

Reagovat
Kluivert9

80 milionový hráč působil jako zacek - myslíš Maguira?

Reagovat
Front hell

Reagovat
tunkic

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Jojo. Přesně ten díky, kterému máme i přes ten hnuuuj, který predvadime jen 7 inksovanych gólů.

Reagovat
Kluivert9

... ale včera působil jako žáček

Reagovat
iamek

V čem konkrétně? Ze vymazali cely útok Arsenalu, když na krajích hrál Young a Tuanzebe, který tam snad nehrál ani za béčko?

Reagovat
Kluivert9

Saka si ho tam vodil jak slepého koně, při standardkách byl v lese, ale tak když vám to stačí...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Cože?

Reagovat
kiwwi

jak ta ma brat niekto vazne?

Reagovat
Kluivert9

Soudíš podle sebe?

Reagovat
J0EL

Asi tak ako iameka?

Reagovat
Kapřík

Tak urcite

Reagovat
Front hell

Co vám je platné 7 inkasovaných gólů, když jste nejhorší za posledních 30 let. To se vám ty posily vyplatily

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
tunkic

Zase jste na tom o parník líp no

Reagovat
Mastný Chobot

si videl Ceballosa tak 5 minút dokopy za svoj život, že?

Reagovat
Counter

Soudit nové posily prvního října je rozhodně zajímavá volba.

Reagovat
bbbauch

A ja na nej byl tak zvedavej, v zivote jsem ho nevidel hrat

Reagovat
Counter

Proti Nottinghamu byl výborný, ale byl to lehký soupeř no.

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Sancho, Mandzukic, Maddison

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja chcem, az na toho Mandzukica za toho radsej Mbappeho

Reagovat
kiwwi

mozno este Messiho, ale to uz by bola len ceresnicka

Reagovat
Busby babes

vlakno o football manageru?

Reagovat
smazaný uživatel

jak se vlastne hraje FM za Barcu? sipky vsem hracum odevzdat mic na Messiho?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jeste musis nastavit styl oslavy tomu zbytku...

Reagovat
SCELO

najpr vedenie az potom hraci, v MU je teraz taky bordel ze...

Reagovat
Dawon

Technicka otazka k VARu - vcera tam Scott mel tu mega sanci z rohu, ktery tusim nemel byt - kdyby to byl gol, dival by se pak VAR i na to, ze roh nemel byt a zrusil by se gol nebo jak to funguje?

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze tohle by pak uz VAR neresil.

Reagovat
Dawon

Loni totiz tusim v LM se vracel nejaky gol, ktery padl po autu, ktery nemel byt, tak me zajimalo, jak je to aktualne nastavene...ono by to zas jako asi davalo docela smysl, aby gol, ktery padne bezprostredne po chybne udelenem rohu, neplatil...akorat pak uz tak jako se vsim se dostavame do hodne prekerni situace, kdy udelat tu hranici, ze ten gol jeste padl po rohu a kdy uz ne

Reagovat
tunkic

Myslím, že to bylo v zápase Real (Juve?) - Ajax, kde po gólu Ajaxu kontrolovali, jestli nebyl aut na druhý straně hřiště při zakládání akce...ale podle čeho tohle VAR vyhodnocuje taky netuším..

Reagovat
Counter

U Ajaxu šlo o to, že to byla celé jedna akce. Kdyby tam míč přešel do zámezí, tak by ten gól neplatil.

Ale nejde kontrolovat to, že by Ajax měl vhazování neprávem, rozehrál si to a z toho dal gól.

Reagovat
Counter

VAR by tohle neřešil, roh znamená "restart", a co přijde po něm je už samostatná akce

Reagovat
mr.Silver

Zapas to byl o hovne, nudny, bez emoci, tragedie.

Ale z Lena roste skvely brankar, vcera bez chyby, on mit pred sebou lepsi obranu, tak ma nulu zapas co zapas. Vcera proti Rashfordovi na konci zapasu predvedl super zakrok, v prvnim polocase tam mel minimalne solidni dva dalsi.

A to tady vcera nekdo z fanousku Liverpoolu psal, ze to je prumerak

Reagovat
Front hell

Ten blbec psal že podprůměrný brankář to je. Včera opět dokázal že patří k tomu lepšímu co může PL nabídnout.

Reagovat
Front hell

Jak už jsem psal včera allison by zdaleka nebyl nejlepší brankář za loňskou sezonu,mít před sebou obranu Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leno>Allison.

Reagovat
Front hell

To určitě ne, jen se tady z něho dělá neprávem strašné kopyto.

Reagovat
fenixLFC

a za tym si budem stat. v lige je vela lepsich brankarov

Reagovat
Counter

Tak to spíš znamená, že ostatní kluby mají špičkové brankáře, ne že je Leno průměrák.

Reagovat
fenixLFC

co som tam potom aj pisal ze v lige je dost kvalitnych brankarov. ale ked je pred nim v lige lvela lepsich brankarov tak je to proste ligovy priemer

Reagovat
Counter

Jsou podle tebe lepší než Leno všichni jako Fabianski, Schmeichel, Kepa, Pope a Pickford?

Reagovat
fenixLFC

u kepy a popea tazko povedat, to je tak jedna uroven. ale city live sliepky leicester cp united wolves maju lepsich, vlani bol lepsi aj ryan, dubravka s fosterom, u pickforda ako kedy ale tiez by som mal radsej v time jeho nez lena.

Reagovat
Counter

wow, ty o něm máš hodně špatné mínění.

Reagovat
fenixLFC

to je dost mozne

Reagovat
J0EL

Tak vylez z tej prdele konecne a otvor oci.

Reagovat
fenixLFC

jj je to top golman

Reagovat
Whitemedia

Kepa lepší není, jsou podle mě plus mínus na stejné úrovni, jen Kepa přišel za šílenou částku no..

Reagovat
Counter

Vidím to taky tak.

Reagovat
Maresma

Já bych řekl, že ani Lloris není lepší, ten šel hrozně dolů..

Reagovat
Counter

Lloris nešel nijak zvlášť dolů, jen udělal pár okatých minel, které srážejí jeho image. Pořád loni Tottenham držel spoustou kvalitních zákroků.

Reagovat
Counter

Leno je rozhodně lepší, než jsem po jeho příchodu čekal.

Reagovat
jacobT

https://i.redd.it/nqexffe4qsp31.jpg

Priemerna Torreirova pozicia proti United. Este, ze mame taku skalopevnu zalohu, ze na tom DM vobec nechyba...

Reagovat
vodka

sak hral v podstate osobku na Pogbu, tak je to docela logicke...

Reagovat
jacobT

No to je jedna strana mince, ale on hrava takto vysoko v tejto sezone, aj ked na druhej strane ziadny Pogba nie je. A navyse aj vcera to bol prave on, co zo zalohy najviac podporoval utok a nabiehal do sestnastky...

Reagovat
vodka

jasně, ale tak prostě může hrát na pokyny trenéra. Viz třeba loni se nadávalo na Sarriho s Kantém, přitom podle mě je Kanté jako box to box ještě platnější než jako čísté DM

Reagovat
Counter

Kdyby to fungovalo a sbírali bychom díky jeho presu míče vysoko, tak ho na DM potřeba není.

Ostatně náš jediný gól padl díky tomu, že jsme United presovali u nich na půlce, oni udělali chybu v rozehrávce a my vlítli do jejich otevřené obrany. A takových gólů máme letos spoustu:

1) proti Newcastlu AMN vystihl rozehrávku a nahrál Aubovi

2) proti Burnley Auba vítězný gól po vybojovaném míči Ceballose

3) proti Tottenhamu Lacazettův gól, kdy to myslím vybojoval Guendouzi

4) proti Watfordu Aubův první gól, kdy na půlce na hraně faulu vybojoval míč Ceballos

5) i proti Ville se to dá vztáhnout na Aubův vítězný gól z přímáku, který padl po dalším zisku míče na jejich polovině díky pressingu.

Tohle už není náhoda, Emery takhle chce hrát, a proto Torreiru staví výše. Druhá věc je, že to pořád ani zdaleka není ono a není jisté, zda to vůbec někdy bude ono.

Reagovat
jacobT

Ja Emerymu neberiem, že tam stavia Torreiru za určitým účelom, len mi to z viacerých dôvodov nepríde ako najvhodnejšie riešenie. Tak napr. (inšpirujem sa tvojím číselným zoznamom. ):

1. Torreira je naše najlepšie DM a práve kvôli výkonom na tejto pozícii v Sampdorii sme ho priviedli.

2. Xhaka, ktorého Emery stavia na Torreirovu pozíciu, prináša na DM viac problémov ako úžitku.

3. Záloha ako celok okolo Xhaku na DM vôbec nefunguje.

4. Torreira je síce platný aj vyššie, ale zďaleka tam nepodáva také kvalitné výkony ako na DM a niekedy sám pôsobí dojmom, že nevie, čo tak vysoko robiť.

5. Na ten vysoký pressing máme v zálohe vhodných aj iných hráčov (Willock, Guendouzi, Ceballos, prípadne AMN - sám ich aj vypisuješ vyššie), ktorý by takú úlohu mohli zastávať aj pri Torreirovi na DM.

Reagovat
Counter

S tímhle souhlasím. Problém je, že Emery podle všeho Torreirovi na DM nevěří.

Reagovat
jacobT

Môže byť. Myslím, že na Athleticu som čítal, že Emery preferuje na DM vysokých, fyzicky zdatnejších hráčov. Torreira nebol zrovma jeho voľba, preto sa s nami toľko spájal aj N'zonzi.

Reagovat
Counter

Právě no. Možná na něj vedení trošku zatlačí, uvidíme.

Reagovat
nani92

na Torreiru aby vyrástol?

Reagovat
smazaný uživatel

to sa skor este viac scvrkne

Reagovat
Counter

Když mohl růstové hormony dostávat Messi, proč ne Torreira...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Pekne si to vymenoval, teraz napr. sa mozme pozriet na minulu sezonu ake goly sme davali ked bol Torreira na svojom mieste. Uprimne, je to docela jedno ako dame gol skor mi ide o nasu hru ktora je biedna. Len sa spoliehame na Aubu a to je malo

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Wan-Bissaka včera přišel o první ligový zápas nové sezony. Obránce Manchesteru United nenastoupil k souboji s Arsenalem, podle některých zpráv má problémy se zády

Reagovat
Counter

Já na netu viděl, že má angínu.

Reagovat
iamek

Pozitíva, na ktorých môžeme stavať

„Je veľa vecí, na ktoré sa môžme pozrieť a veľa vecí, ktoré mi dávajú istotu. Môžme sa rozprávať o výkonoch, ale o čo tu ide, sú výsledky. Môžte rozprávať o výsledkoch, ja môžem rozprávať o šiestich zo siedmych zápasov, v ktorých sme podali dobré výkony. West Ham bol pod úroveň, ale nie až tak zlý, ako si to veľa z vás myslí.

6x ze 7 zápasu dobrý výkon?

Reagovat
Dawon

At zije zaslepenost Ja nepochybuju o tom, ze spoustu lidi bude i vcerejsek brat jako dobry vykon, ackoliv realne tam bylo dobrych nejakych 20 minut z 90...a to je tak bohuzel celou sezonu...uprimne receno me asi nenapadne jediny opravdu komplexne dobry zapas od nas letos.

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Však i dost lidí od vás tu psalo, že to není tak špatný. Údajně chybělo štěstí a centimetry u penalt..

Reagovat
iamek

Psal to snad jen Busby

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

to jsem jen ja, jinak vsichni picujou, rpotoze cim vic se nadava, tim vic ses fanousek.

Reagovat
Hokaido

Tak to samozřejmě není, ale trochu kritiky bys možná připustil mohl. Loni touhle dobou jsi tady psal, jak jste vlastně hráli dobře doma se Spurs a že to není tak špatný, jak to vypadá. A letos je to imo úplně to samý, vůbec jsi se nepoučil.

Reagovat
Busby babes

to bych pak ale na konci, za tech deset let, az se nam zacne darit nemohl prijit a rict: ja vam to rikal od zacatku!!!

Reagovat
Infernoqt

Pičovina. Za Moyese jsme hráli líp, a to jsem si myslel, že tohle nikdy neřeknu.

Reagovat
Busby babes

good one

Reagovat
vodka

Moyes hrál dobře možná prvních 12 zápasů a progres ani plán nešel vidět, teď je aspoň jasně daný plán, akorát je sázka na nevyrovnané a mladé hráče, chce to pár výsledků a sebedůvěru...

Reagovat
Counter

Moyes měl taky plán, třeba proti Fulhamu byl zcela precizní.

Reagovat
Infernoqt

Moyes mě neskutečně sral, ale aspoň se dokázal přizpůsobit soupeři. Měl nějaký plán B, když se nedařilo. Tady hrajeme vesměs furt stejně a nemáme žádný plán B do žádného průběhu utkání. Osm zápasů s maximálně jedním vstřeleným gólem je tomu důkazem. A že jsme tam neměli nějaké extra těžké soupeře.

Reagovat
kiwwi

by si sa teraz zastrelil keby si pozeral na Moyesov futbal

Reagovat
Busby babes

hele fakt si radsi bez pustit nejakej Moyesuv zapas na YT...

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

sorry jako,ale za moyese to bylo mega sileny

Reagovat
Talker

https://www.football365.com/news/merson-tips-chelsea-to-dominate-english-football-in-two-years

Merson říká, že během 2-3 let bude CFC dominovat anglickému fotbalu. Nice!

Reagovat
smazaný uživatel

Když to řiká Merson

Reagovat
r.mrazik

nerikal to loni o slepicich?

Reagovat
Talker

Tak asi budeme dominovat až rok po nich

Reagovat
r.mrazik

a po liverpoolu,protoze letos je jejich sezona

Reagovat
Hokaido

Kurva.

Reagovat
Talker

Já Mersona nesleduju, to je to tak špatný?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

nene, je super. Dobre to o vas rika.

Reagovat
Hokaido

Jop. On je strašně deluded, já už ho tak rok radši taky vůbec nesleduju. Ten chlast a fet mu strašně vlezly na mozek.

Reagovat
Whitemedia

Merson je amatér, občas si říkám, na čem asi fičí..

Reagovat
vodka

Merson je největší trotl z těch, co se k PL vyjadřují...

Reagovat
kiwwi

bozk smrti

Reagovat
aep_Ceallach

No... na zápas jsem se teď dodíval. Docela dokážu pochopit že Emery jde na OT s připosranou taktikou držení míče 30%. Ale co ta záloha proboha?! Vždyť v tom zápase ta záloha neexistovala. Xhaka sbíral balóny občas něco rozehrál, Torreira lítá jako náš nejvysunutější záložník (vtip?) ve snaze presovat (očividně asi jako jediný). No a veškerá hra/nehra naší zálohy stojí na dvacetiletém klukovi který se snaží ale sám to neuhraje. A tohle prostě nestačí.. Pokud jim Emery naordinoval nějakou taktiku tak očividně ti hráči nic nepochopili nebo na to nemají.

Na Pepeho se tady snáší kritika. Ok, centry byly tragické ale na druhou stranu díky jeho presingu jsme alespoň vyrovnali. Ale v tom zápase nevyčníval vůbec nikdo.

Nevím no, vzhledem k tomu že jsem byl zastáncem toho, že Emery má dostat prostor začínám být solidně znepokojený. Pokud tam nepůjde vidět alespoň nějaký progres ve hře (jakože zatím fakt není), je třeba hledat nového trenéra. Bohužel...

Reagovat
iamek

Ole pochválil Perreiru

Reagovat
Busby babes

kde, jak proc?

Reagovat
iamek

“We know this team are going to be improving and I thought we saw some excellent performances: Scotty [McTominay], Andreas [Pereira],” added the boss. “You can see Axel is going to be a top player. There are some very positive things

Reagovat
r.mrazik

excellent...tyvoe Ole

Reagovat
Busby babes

ach jo. Ja fakt nevim, co na nem vidi.

Reagovat
vodka

včera hrál za mě Perreira furt slušně, Lingard byl třeba horší a James se nedostával vůbec k balonům, co potřebuje..

Reagovat
Busby babes

a to zas jo, vcera to nebylo od nej nejhorsi. Ale zatim fakt nepredvedl nic, cim by si tu duveru vyslouzil.

Reagovat
EXoRcIsT

OLEout

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
masly008

U nás zase pochválil Xhaku no.

Reagovat
smazaný uživatel

tbf tak i na redditu ho docela dost chválej

Reagovat
r.mrazik

proboha...vsak musi vsichni videt,jak je uplne k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale v tom post match thread jsem tam viděl, že ho jmenovali s McTominayem a Tuanzabem jako v TOP 3. V podstatě stejně jako Ole úplně

Reagovat
r.mrazik

Tak jsou slepí

Reagovat
vodka

jako byl zasouženě střídaný, ale našel bych další, kteří měli mnohem horší zápas...

Reagovat
Infernoqt

Rozhodnuto. Odpověď pro ty, co ještě pochybovali, jestli má zůstat.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
J0EL

Inak Gnabry dnes 4 goly Slepiciam

Reagovat
smazaný uživatel

nelži

Reagovat
smazaný uživatel

mi to ukazovalo, že jich dal pět.. sakra

Reagovat
bbbauch

Arsenal tesit se z toho, jak hrac, kterej vam utekl dava goly za jinej tym vasemu rivalovi, co narozdil od vas hraje LM. Thats the spirit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Stale je to Gooner a vytroloval nasho rivala este aj na Twitteri (London is RED), takze je logicke, ze nas to tesi. Zato ty si znova zo seba spravil idiota. Blahozelam

Reagovat
Cobra

Jistě, všichni kteří zdrhli z Arsenalu jsou gooneři

Reagovat
Counter

Jsou A Gallas s Adebayorem jsou výjimky potvrzující pravidlo.

Reagovat
Cobra

Kam řadíš Persieho, Fabregase a Nasriho? Taky Gooneři nebo výjimky?

Reagovat
J0EL

Z nich je Gooner len Fabre. Ostatni sa o Arsenale ani nijak extra nevyjadruju. Nasri je spina

Reagovat
Counter

Cesc je v pohodě. Nasri se nepočítá, ten byl špína odjakživa. A Persieho jsem vytěsnil, je od tebe pěkně hnusné, že to připomínáš

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Mozna bys nemusel brat vsechno tak vazne

Reagovat
bbbauch

Btw v pondeli jsme kopali roh, co nemel bejt, aby to tu nezapadlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
J0EL

je dobre si to pripominat lebo to bola vasa jedina sanca, ktora vam zdvihla xG.

Reagovat
M0rb1D4S

Napsal hlavně North London, protože ví, že čistě London prostě není pravda

Reagovat
Counter

Nevidím na tom nic špatného.

Reagovat
Swarley

Reagovat
jacobT

https://twitter.com/HectorBellerin/status/1179134336769122304?s=19

Hector je proste najväčší miláčik. ♡

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

a nakonec prvni manager z te top 6, co poleti bude Poche.

Reagovat
Counter

Pořád tomu vůbec nevěřím, ale bylo by to supr.

Reagovat
Busby babes

ja taky ne, jen by to bylo fakt vtipny.

Ale vypada to, ze proste kazdej manager po par letech potrebuje zmenit prostredi tym. Pep je v tom mistr. Kloppa to taky dohnalo, uvidime co dal v Poolu.

SAF defakto taky kazdych par let rozprasil tym a postavil novej. Tuhle jeden hrac v NFL rikal, ze se trener po par letech oposloucha a hraci uz ho tolik neberou (cest vyjimkam), mozna na tom neco je.

Reagovat
kiwwi

urcite je to tak...musis mat nejake jadro z mega oddanych hracov a tych ostatnych pravidelne citlivo obmienat

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/i/status/1179116626978975744

Doteraz nechápem, ako za toto nebola automaticky červená. Rozhodca to dokonca ani nekonzultoval s VAR. Tie vystrete nohy sú jasným úmyslom skočiť na Alabu celou silou. Aurier je vytreta špina a do Tottenhamu náramne pasuje. Ľudský odpad

Reagovat
Nikikrew

kkt jeden. Cely Tottenham je zumpa len kvoli hracom, historiu maju zaujimavu

Reagovat
Cobra

To je úplný dement.

Reagovat
iamek

Kaja dozpíval.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jaký byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Symbol normalizácie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

teď ho hlavně budou v každém rádiu hrát víc jak pedofila Jacksona po smrti...

Reagovat
Busby babes

o mrtvych jen dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

treba ten stalin, to byl fajn typek..

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vis jak se rika, ze kdo prijde do diskuze s Hitlerem automaticky prohral?

Reagovat
mr.Silver

Proto prisel se Stalinem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a vubec only a sith deals in absolutes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
R22

Reagovat
iamek

Letos jsem to ale vážně nečekal.

Reagovat
icemike

I tak dostane slavíka

Reagovat
Busby babes

statni pohreb a statni smutek.

Reagovat
iamek

Směšné no. Takový profesor Holý státní pohřeb neměl.

Reagovat
Busby babes

Jedini, kdo mel v CR/CSR statni pohreb byly hlavy statu. Nikdo jinej.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

k současný vládě tenhle pouťařskej / cirkusovej humbuk patří

Reagovat
Busby babes

humbuk v mediich a tak, to je jasny, byl to popularni zpevak. Ale statni pohreb je proste saskarna a pres caru.

Tezko se pise o nejakem zneucteni, kdyz mel statni pohreb i masovej vrah Gottwald, ale...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Já s tím třeba nemám žádný problém. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Busby babes

to je tvoje vec.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

B.Silva môže dostať 6-zápasový BAN

Reagovat
Counter

Úplně vidím kiwwiho, jak se snaží hacknout Youngův twitterový účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rasista nejhrubšího zrna!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jeste ze jsem s eho ve fante zbavil, nacka portugalskyho.

Reagovat
bbbauch

Lol

Reagovat
kiwwi

(Fabrizio Romano) Massimiliano Allegri learning English as he targets Manchester United

Reagovat
r.mrazik

pekne popisuje tohle jednani v knizce Alex...jak maji agenti se spratelenymi novinari dohody a ti pak vydavaji clanky o hracich,jak je kdo chce,aby vyvolali zajem...

s manazery je to koukam dost podobne

Reagovat
avicii

Nechceš ho? Otocis!

Reagovat
r.mrazik

Our travelling squad: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant; Diogo Dalot, Victor Lindelof, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Brandon Williams; Scott McTominay, Nemanja Matic, Fred, James Garner, Andreas Pereira, Juan Mata, Jesse Lingard, Angel Gomes, Daniel James; Tahith Chong, Marcus Rashford, Mason Greenwood.

Reagovat
smazaný uživatel

ideálně bych chtěl vidět Dalota, Garnera a Gomese. Snad se všiem třem bude dařit. A Freda, aby přesvědčil Oleho, že Fred, Pogba, McTominay > Matic / Perreira, Pogba, McTominay

Reagovat
r.mrazik

to by bylo fajn...taky bych rad zas videl angela...mne se herne extra libi

garner by mel prvni start za acko?

Reagovat
Busby babes

na tu sestavu jsem zvedavej. Preci jen, Alkmaar nejsou uplne nazdarci.

Reagovat
bbbauch

Na Garnera jsem hodne zvedavej, jak bude vypadat mezi chlapama

Reagovat
iamek

Garner hrál včera cely zápas, tak ten asi ne. Zase dal gól a nejlepší na hřišti. CHong jen poločas, tak tam bych to viděl na základ

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem, dokonce mu Chong asistoval. Upřímně mu věřím na prosazení víc, než právě Chongovi, škoda, že ještě nedostal šanci.

Reagovat
iamek

Taky nechápu, ze ten prostor nedostal. Chong musí na hostování

Reagovat
kiwwi

zatial co my nevieme davat goly, nasa legenda si to takto dava

https://www.dailymotion.com/video/x7m0wq6

Reagovat
Big Virgil

Po dlouhych letech utrpeni pri koukani na zapasy/tabulku liverpoolu se pred nama otvira “golden gate” kdyz si zpetne vybavim ze jsem pravidelne sledoval zapasy liverpoolu na ukor tymu kde hral messi nebo ronaldo a zpetne jsem se rozcilenej koukl jen na zaznam...uzivejte REDS!! Tohle obdobi nemusi trvat ani 10let.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele