7. kolo
29.09.2019 17:30 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Leicester nadělil oslabenému Newcastlu pět branek

Hodně jednoznačný průběh měl jediný nedělní duel na programu sedmého kola Premier League. I díky červené kartě Leicester porazil Newcastle United 5:0, ještě před ní otevřel skóre Pereira, navyšovali Ndidi, dvakrát Vardy a jednou vlastencem Dummett.

Už ve třetí minutě se bravurně prosmýkl přes obránce Barnes, jenž předložil na malé vápno Pérezovi. Ten ale ztroskotal na Dúbravkovi. Gólu se Foxes dočkali po čtvrthodině hry. Ricardo Pereira si narazil s Pérezem, dlouho postupoval směrem dopředu, navedl si míč na střed a levačkou jej poslal přesně k tyči.

Krátce před odchodem do šaten předvedl nepochopitelný zkrat Isaac Hayden. Po skrumáži o míč zajel nešetrně do Praeta a po zásluze byl sudím odeslán do kabin.

Vítězství si "Lišky" pojistily skvělou desetiminutovkou v úvodu druhé půle. Vše načal deset minut po pauze Barnes, který přihrávkou z první poslal do šance Jamieho Vardyho. Ani on si balón nezpracovával a pohotovou ranou z úhlu prostřelil Dúbravku na přední tyč.

Nedlouho poté Pereira na pravé straně posunul míč Praetovi, jenž se pokoušel odcentroval. Jeho pas byl sice zblokován Paulem Dummettem, ovšem tak nešikovně, že letěl do protipohybu brankáře a zapadl do sítě. Ještě hůře bylo s Magpies poté, co Albrighton obehrál nalevo několik protihráčů a odcentroval na vzdálenější tyč, kde číhal Jamie Vardy a hlavou vstřelil čtvrtý gól zápasu.

V nastaveném čase ještě Leicester dokázal završit "bůra" Míč ve vápně propadl k Wilfredu Ndidimu, jenž z otočky trefil balón náramně na zadní tyč a dal tečku gólovému účtu utkání. Foxes tak figurují na třetím místě, na němž s největší pravděpodobností zůstanou i po pondělní dohrávce. Newcastle je předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
NuFc23

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Elmas

2:3

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele