7. kolo
28.09.2019 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Aston Villa pouze remizovala s Burnley

V dalším duelu sobotního programu se utkala Aston Villa s Burnley. Po divokém průběhu se nakonec oba celky rozešly smírně, když na branky Ghaziho a McGinna odpověděli Rodriguez a Wood.

Na startu první půle hráli prim exekutoři přímých kopů. Na straně domácích se rozehrávky jednoho takového ujal Hourihane a prudkým projektilem orazítkoval tyč. Na druhé straně se zase k míči postavil McNeil a parádní ranou trefil břevno. Po dvaceti minutách vybuchl Villa Park poprvé nadšením - centr Hourihana si našel nohu McGinna, od které míč putoval do sítě. Radost domácím však zhatil videorozhodčí, který odhalil ofsajd centrujícího hráče, a tak branka nemohla být uznána.

Domácí se tak mohli radovat až po půlhodině hry, kdy si na centr Guilberta naběhl El Ghazi a překonal bezmocného Popa - tentokráte o regulérnosti branky nemohlo být žádných pochyb. Ve druhém dějství se na první vážnější šanci čekalo až do 68. minuty - pak se ale poněkud krkolomně k centru propracoval Pieters a hlavičkující Rodriguez srovnal na 1:1.

Remízový stav změnil deset minut před koncem John McGinn, který si na zadní tyči počkal na centr Trezegueta a propálil vše, co mu stálo v cestě. Jenže tři body si domácí na své konto nepřipsali - o dvě minutky později totiž nepohlídali Chrise Wooda, který si na malém vápně naskočil na centr Lowtona a srovna na konečných 2:2.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Toto musíme dať. VTID!!! Tip 1:0

Reagovat
jn38

jako po tom minulym kole jsem si chtel vyskrabat oci :D ale snad bude hrat conor a vyhrajem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele