7. kolo
28.09.2019 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Wolves konečně zvítězili, Watford se naopak nadále trápí

Wolves až na sedmý pokus poprvé v letošní sezóně Premier League zvítězili. Na domácí půdě porazili dvěma góly Watford, jenž naopak stále čeká na první výhru. Hosté tak zůstávají v tabulce poslední, naopak vlci minimálně do neděle vystoupali na třinácté místo.

Domácím chyběl útočník Jota, místo kterého dostal šanci Neto. Hornets v minulém kole schytali nakládačku od Manchesteru City, na což manažer Sánchez Flores zareagoval několika změnami v sestavě. V obraně se místo Femeníi a Mariappy objevili Janmaat s Cathcartem, Foulquiera nahradil Sarr a místo Hughese si zahrál Welbeck.

První šanci vlků měl ve druhé minutě Jiménez, jenž po pasu Bolyho pálil do boční sítě. Za dalších sedm minut potáhl Neto míč po pravé straně do pokutového území, kde našel Jiméneze, který však z ostrého úhlu netrefil zívající prázdnou svatyni. V osmnáctém minutě se už Wolves dostali do zaslouženého vedení. Neto našel před bránou Dohertyho, jenž neměl problém dokončit hezkou akci úvodním gólem.

Watford se po čase oklepal z prospaného úvodu a začal se tlačit do útoku. V 35. minutě se po přihrávce Deulofea dostal do zakončení Sarr, nemířil však přesně. Po změně stran se na hřiště dostal hostující Pereyra a v 53. minutě se poprvé ukázal. Centrem našel Holebase, jehož hlavičku brankář Patrício neudržel a dorážce Cleverleyho mnoho nescházelo.

Místo vyrovnání Hornets však po hodině hry přišla druhá branka vlků. Traorého hlavičku po centru Dohertyho chtěl odvrátit Janmaat, jenže balón nešťastně poslal za záda vlastního gólmana Fostera - 2:0. Hosté se i tak nevzdávali. V 71. minutě ale Welbecka vychytal Patrício. Za další dvě minuty se zase ukázali domácí, avšak po pasu Traorého zakončoval nepřesně Castro. Na domácího brankáře si nepřišel ani Doucouré a Wolves tak dvoubrankové vedení udrželi až do konce.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele