7. kolo
28.09.2019 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Crystal Palace si snadno poradil s Norwichem

Crystal Palace díky penaltě Milivojeviče a přesné střele Townsenda porazil Norwich City 2:0 a poskočil na devátou příčku tabulky, naopak hosté zůstávají těsně nad sestupovou propastí.

První vážnější šanci mel domácí Zaha, který ale z ostrého úhlu branku trefit nedokázal. Lépe seřízená mířidla měl Ayew, toho však pro změnu vychytal hostující brankář.

Skóre se tak poprvé měnilo až po dvaceti minutách hry. Po průniku Zahy a jeho následném centru byl ve vápně podražen Milivojevič a byla nařízena penalta. K té se postavil sám postižený a s přehledem skóroval.

Odpovědět mohl na druhé straně Pukki, jeho střelu z otočky ovšem vyškrábl brankář nad břevno. Do ještě větší příležitosti se po krásné kombinaci dostal Cantwell, jeho dost možná gólovou střelu však skvělým zákrokem zablokoval obránce Kelly.

Na začátku druhé půle mohl vedení navýšit McArthur, jeho prudká rána ovšem mířila příliš vysoko. Totéž platilo i pro zakončení Van Aanholta o pár minut později. Hostující Norwich se sice snažil protlačit se do výhodnějších pozic, po celou druhou půli ovšem domácího brankáře výrazněji nevystrašil. A když se v nastaveném čase ujala nenápadná přízemní rána Townsenda z hranice vápna, bylo jasné, že všechny body zůstanou v Londýně.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele