Premier League - souhrn 6. kola

23.10.2020, 22:57, aktualizováno 26.10.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Jamie Vardy (© AFP)
Leicester po dvou porážkách zabral a naplno bodoval na Emirates Stadium. Liverpool otočil zápas se Sheffieldem United a dotáhl se na vedoucí Everton, jenž vyšel naprázdno na hřišti Southamptonu. Leeds United vyhrál ve Villa Parku, zatímco West Ham United se rozešel smírně s Manchesterem City. Nerozhodně se hrálo také na Old Trafford, kde Manchester United hostil Chelsea...

Burnley FC - Tottenham Hotspur 0:1

26.10.2020 21:00

Góly: 76. Heung-min Son

Tottenham potvrdil, že se mu v Premier League na venkovních hřištích daří. V Burnley se ale na vítězství hodně nadřel. Domácí dlouho nepouštěli favorita utkání z Londýna do brankových příležitostí a hosty nakonec spasila až standardní situace. Díky brance Sona poskočili Spurs na páté místo v tabulce, Clarets zůstávají s bodem v sestupovém pásmu.

Zatímco manažer Burnley Dyche udělal v základní jedenáctce jedinou vynucenou změnu, když absentujícího Pieterse nahradil na kraji obrany Lowton, sestava Kohoutů se proměnila mnohem víc. Defenzivu Alderweireld s Dierem, ve středu pole našli své místo Ndombélé se Sissokem a o strašení obrany soupeře se mělo snažit především duo Son - Kane. Pouze na lavici náhradníků tentokrát usedli Reguilón, Lamela nebo Kane.

V úvodu zápasu naznačila obě mužstva své možnosti, nicméně na vyloženou šanci se čekalo poměrně dlouho. Až po dvaceti minutách se za obranou Tottenhamu zjevil Barnes, který prostřelil gólmana Spurs Llorise, jenže gól neplatil kvůli ofsajdu útočníka domácích. Míč na kopačkách více drželi hosté, avšak brankář Clarets Pope dlouho čekal na větší zaměstnání. Naopak ve 32. minutě zkusil štěstí z přímého kopu domácí Brownhill, ovšem bránu o značný kus přestřelil. To Gudmundsson těsně před přestávkou donutil Llorise k zákroku, francouzský reprezentant ale míč lapil bez větších komplikací.

Po změně stran se obrázek hry dlouho neměnil - Tottenham nadále bez efektu dobýval obrannou tvrz Burnley, které sem tam vyrazilo do protiútoku. V 72. minutě měl blízko brance Tarkowski, jenž si naskočil na centr od rohového praporku, jeho hlavičce v cestě do sítě však zamezil na brankové čáře Kane, který důležitým obranným zákrokem zachránil Kohouty. Dvě minuty nato se na druhé straně hnal na Popea Son, toho ovšem na poslední chvíli zastavil parádním skluzem Long.

V 76. minutě už se skóre změnilo. Kane po rohovém kopu Spurs prodloužil balón hlavou na Sona, jenž zblízka taktéž hlavičkou překonal Popea. O sedm minut později zkusil štěstí také střídající Lamela, Pope však tentokrát bez potíží zasáhl. V závěrečných minutách již Tottenham udržel hubený náskok.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Bromwich Albion 1:1

26.10.2020 18:30

Góly: 40. Jake Livermore (vl.) - 83. Karlan Ahearne-Grant

Jedna ze dvou pondělních dohrávek mezi Brightonem a West Bromwichem Albion vítěze nepřinesla. Dlouho měli blíže k tříbodovému zisku domácí, když v závěru první půle přinutili soupeřovu obranu ke kurióznímu vlastenci Jakea Livermora, jenže svěřenci Slavena Biliće po změně stran předvedli podstatně kvalitnější výkon a sedm minut před koncem dokázali po zásluze srovnat na konečných 1:1 zásluhou Karlana Granta, pro nějž šlo o první zásah v novém dresu od svého letního příchodu.

S dělbou bodů tak nemůže být příliš spokojena ani jedna strana - zatímco Brighton stále čeká na své první domácí vítězství, West Brom si doposud ligový triumf nepřipsal na žádném stadionu a zůstává jen těsně nad pásmem sestupu. Oba týmy kvůli tomu shodně zůstávají jen těsně nad pásmem sestupu na šestnáctém a sedmnáctém místě.

První půle patřila jednoznačně favorizovaným domácím, kteří zdánlivě skórovali již po čtvrthodině hry, avšak trefu Maupaye rozhodčí neuznali kvůli postavení mimo hru. Chvíli nato měl útočník Brightonu průlom skóre opět na dosah, ale ztroskotal na noze brankáře Johnstonea.

Gólman birminghamského klubu se poté musel činit i proti dvěma pokusům Leandra Trossarda a držel tak svůj tým nad vodou, ovšem pět minut před odchodem do kabin jej nakonec paradoxně překonali jeho vlastní spoluhráči. Lampteyho přízemní centr do malého vápna natropil v defenzivě Baggies takový zmatek, že Branislav Ivanovič odpálil míč jen do svého spoluhráče Livermora, od nějž se míč odrazil za brankovou čáru.

Druhá půle však probíhala ve zcela opačném gardu a najednou to byli hosté, kdo diktoval tempo hry a vytvářel si nebezpečné šance. Pokusy zdálky v podání Gallaghera, Pereiry či Krovinoviće ještě úspěch nepřinesly, ovšem sedm minut před koncem základní hrací doby se West Brom přece jen za svou aktivitu dočkal odměny. Robinsonův ostrý přízemní centr našel přesně uprostřed šestnáctky volného Granta, jenž měl dostatek prostoru si míč zpracovat a tvrdě jej napálit pod břevno.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Leicester City 0:1

25.10.2020 20:15

Góly: 80. Jamie Vardy

Poprvé v tomto kalendářním roce se týmu z Premier League podařilo vyloupit Emirates Stadium. Na domácí půdě londýnského Arsenalu uspěl Leicester, který se sice proti favorizovanému soupeři takřka celý zápas bránil a připsal si jen jednu střelu na branku, ovšem právě z ní v závěru udeřil zásluhou známého kata Arsenalu, Jamieho Vardyho.

Jako první hned v samém úvodu zahrozili hosté, když Lenův nedůrazný odkop vracel do odkryté branky Maddison, ale trefil pouze boční sít. To však bylo ze strany Leicesteru za celou první půli všechno a herní převahu měli jednoznačně hráči v červeném v novém rozestavení s třemi záložníky. Ani jedenáct střeleckých pokusů a výrazná převaha v počtu rohových kopů však "Kanonýrům" kýžený průlom skóre nepřinesla, byť k tomu měli v několika případech velmi blízko.

Jen krátce po Maddisonově šanci domácí zdánlivě skórovali, když Ceballosův roh tečoval na přední tyči Lacazette a míč zapadl přesně k zadní tyči. Čárový rozhodčí stejně jako následně jeho kolega u videa ovšem tuto trefu zneplatnili, jelikož Granit Xhaka v ofsajdovém postavení bránil ve hře brankáři Schmeichelovi, byť se sám míče nedotkl.

Domácí to však nijak nepoznamenalo a nadále pokračovali v dominanci, o kterou se tak trochu paradoxně starali především obránci. Do role vrchního tvůrce hry se díky soupeřově pasivitě stylizoval David Luiz, jehož lahůdkové pasy putovaly většinou na nabíhající beky Bellerína s Tierneym, kteří obratem hledali v pokutovém území volné spoluhráče. Nejblíže měla tato taktika k úspěchu na přelomu půlhodiny hry, kdy Tierney po dalším Luizově pasu vyzrál na Castagneho a hledal v malém vápně Lacazetta. Francouzský forvard však ani z bezprostřední blízkosti nedokázal ostrý míč tečovat hlavou do sítě a do kabin se tak v poločase šlo za bezbrankového stavu.

Po změně stran tato strategie Arsenalu dostala pořádnou trhlinu, neboť David Luiz si přivodil potíže se stehnem a musel své místo na trávníku přepustit čerstvě uzdravivšímu Shkodranu Mustafimu. Kromě otupení ofenzivy domácích se však na hře obou celků takřka nic nezměnilo, a tak Brendan Rodgers po hodině hry nasadil Jamieho Vardyho. Právě toto střídání nakonec skutečně hostům přineslo ovoce.

Až v 68. minutě se Kasper Schmeichel dostal znovu do permanence, když jej po Aubameyangově centru prověřil štiplavým volejem Bellerín. Když už se zdálo, že nezáživná druhá půle skončí rovněž bez gólu, udeřili hosté jako blesk z čistého nebe zásluhou dvou střídajících hráčů. Tielemansův kolmý centr na nabíhajícího Ündera nachytal defenzivu domácích a turecký křídelník našel přesně hlavu nabíhajícího Vardyho, pro nějž nebyl problém usměrnit míč do odkryté branky. Pro anglického forvarda šlo již o jedenáctou trefu ve dvanáctém vzájemném zápase proti Arsenalu. Leicester si tak díky jediné přesné střele na bránu za celé utkání odváží z Emirates Stadium cennou výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:1

25.10.2020 17:30

Góly: 81. Raúl Jiménez - 89. Jacob Murphy

Osmdesát minut čekali fanoušci na gól v zápase mezi Wolverhamptonem a Newcastlem, nakonec se dočkali příznivci obou celků. Za domácí otevřel skóre Jiménez, v závěru základní hrací doby pak vyrovnal Murphy.

První polovina utkání se ani zdaleka neřadila mezi ty nejzajímavější. Největší vzrušení přišlo v jejím závěru, kdy z dálky vypálil Saint-Maximin. Pro Patrícia se jednalo o snadný zákrok. Druhá půle už byla podstatně živější, hned v jejím úvodu se dostal do šance Neto, avšak z velkého vápna bránu vysoko přestřelil.

Vzápětí po pohledné individuální akci zakončoval z podobného místa Podence. Jeho střelu zastavil bránící Fernández v pádu rukou, sudího i jeho videoasistenta ale nechala celá situace klidnými.

"Vlci" se branky přeci jenom dočkali. V osmdesáté minutě zahrával Neto přímý kop z levé strany. Ačkoliv jeho centr vypadal nadějně, byl odvrácen mimo vápno. To jej ovšem nemuselo mrzet, neboť tam číhal Raúl Jiménez. Mexický kanonýr napřáhl a z dvaceti meTrů zakončil přesně ke vzdálenější tyči.

Magpies se ovšem nevzdali. Asi o sedm minut později Coady fauloval Wilsona v blízkosti pokutového území, Newcastle tak dostal možnost přímého kopu z pravé strany. Jeho exekuce se trochu překvapivě ujal Jacob Murphy, jenž nízko letící ranou obstřelil zeď a zaskočil i Patrícia.

Remíza 1:1 tak znamená pro Wolves dočasné sedmé místo se ztrátou pouhých tří bodů na čelo tabulky, Newcastle je čtrnáctý.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 2:0

25.10.2020 15:00

Góly: 27. James Ward-Prowse, 35. Che Adams

Trvalo šest kol, než Everton nalezl prvního přemožitele. Stal se jím jihoanglický Southampton, jenž potvrdil vzestupný trend a po čtvrtém zisku bodů v řadě vystoupal do popředí ligové tabulky. Na jejím čele nicméně zůstávají i přes porážku liverpoolské karamelky.

Po nečekaném zisku bodu na půdě Chelsea změnil kouč Saints Hasenhüttl sestavu na jediném postu, když absentujícího Walcotta nahradil na pravém kraji hřiště Armstrong. Toffees se minulý víkend v liverpoolském derby vykartoval Richarlison, za kterého zaskočil křídelník Iwobi. Ve středu pole pak místo Gomese operoval Sigurdsson a díru na pravém kraji obrany zacelil za zraněného  Colemana opět Godfrey.

Southampton se lídra soutěže nebál a ve třinácté minutě se málem ujal vedení, když Redmond po přihrávce od Bertranda těsně minul svatyni hostů. Everton odpověděl za tři minuty, avšak Rodríguez z přímého kopu jen rozchytal gólmana Světců McCarthyho. Dvě minuty nato dostal Sigurdsson prostor ke střele z větší vzdálenosti, která orazítkovala břevno.

Míč na kopačkách ovšem více drželi domácí, kteří se ve 27. minutě dočkali prvního zásahu. Romeu ještě brankáře Karamelek Pickforda nepřekonal, ale po následném autovém vhazování prostrčil Ings balón na Ward-Prowse, jenž umístěnou ránou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť. Osm minut poté si Ings připsal další asistenci. Tentokrát centrem našel před bránou osamoceného Adamse, jenž chvíli váhal se zakončením, nakonec však Pickforda propálil - 2:0.

Adams se pět minut před přestávkou radoval znovu, avšak předčasně, neboť se nacházel v ofsajdu a jeho zásah protentokrát neplatil. Po změně stran se Southampton víc zatáhl do obrany, jenže Toffees si v útočném snažení nadále nevěděly rady. Naopak po hodině hry mohl třetí zásah Saints přidat Ings, jemuž scházel kousek k tomu, aby do odkryté brány uklidil pobídku od Armstronga.

V 71. minutě zasáhla Everton další komplikace. Digne zezadu přišlápl patu unikajícího Walkera-Pieterse a od hlavního sudiho Frienda obdržel předčasnou pozvánku do sprch v podobě červené karty. O sedm minut později odvrátil Pickford další gól Světců, když vytěsnil hlavičku Vestergaarda po rohovém kopu. V nastaveném čase se střeleckým pokusem prezentoval taky Romeu, ale skóre již nezměnil.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sheffield United 2:1

24.10.2020 21:00

Góly: 41. Roberto Firmino, 64. Diogo Jota - 13. Sander Berge (pen.)

Fotbalisté Sheffieldu United ani na šestý pokus nedokázali v Premier League získat plný počet bodů. Na hřišti Liverpoolu po Bergeho penaltě vedli, avšak nakonec padli poměrem 2:1. Obrat zařídili Firmino a Jota.

Hned ve druhé minutě se mohli Reds dostat do vedení. Mané chtěl využít vyběhnutí brankáře a naservírovat míč Salahovi před prázdnou bránu, na poslední chvíli ale situaci zachránil Egan. O deset minut později zastavil Fabinho skluzem pronikajícího McBurnieho, což sudí po poradě s videoasistentem posoudil jako penaltový zákrok. Exekuce následného pokutového kopu se ujal Sander Berge, jenž s přehledem proměnil na druhou stranu, než skákal Alisson.

Vedení Blades mohlo být dvojnásobné, Osborn si však vylámal zuby na brankáři. Namísto toho tak v závěru prvního poločasu přišel vyrovnávací gól. Na Hendersonův výtečný centr si naběhl Mané, jehož hlavičku dokázal Ramsdale vyrazit. Jenže následně se balón odrazil k Robertu Firminovi, pro nějž bylo doklepnutí do poloodkryté klece snadnou záležitostí.

Úvod druhé půle přinesl šanci na obou stranách. Nejprve to zkoušel technickým obstřelem zpoza vápna Salah, přičemž mu chybělo pár centimetrů, aby vymetl vzdálenější šibenici. Na opačném konci hřiště hodně zariskoval Alisson, vinou čehož se málem dostal ke snadnému zakončení Burke.

Vzápětí už míč v síti skončil. Po pěkné akci Liverpoolu a ještě lepším zpracování se sám před brankářem objevil Salah, jenž procpal kulatý nesmysl za brankovou čáru. Po zásahu VAR ale nebyl gól uznán kvůli ofsajdu. Pár desítek sekund poté už padla trefa regulérní. Maného centr na Dioga Jotu slavil úspěch, portugalský útočník totiž přesnou hlavičkou k tyči poslal Reds do vedení.

Blízko srovnání byl patnáct minut před koncem McColdrick, jehož pokus z levé strany se těsně neujal. Definitivní razítko na vítězství svého týmu mohl dát Salah, jehož lob přes Ramsdalea skončil na tyči. Reds se tak po tomto úspěchu dočasně vyhoupli na druhé místo tabulky, Sheffield je naopak s pouhým jedním bodem předposlední.

Více informací k zápasu

Manchester United - Chelsea FC 0:0

24.10.2020 18:30

Góly: -

Tradiční souboj dvou velikánů Premier League Manchesteru United a Chelsea skončil tím možná nejhorším výsledkem 0:0. Plichta je především pro Rudé ďábly další ztrátou a jeden z nejúspěšnějších týmů zůstává hluboko ve druhé polovině tabulky. Blues jsou na tom lépe, i když i oni zůstávají mimo pohárové příčky. Svůj debut si v dresu Manchesteru dobyl Edinson Cavani.

Trávník slavného Old Trafford zkrápěl vydatný déšť, což samozřejmě není na ostrovech nic překvapivého. Překvapení nepřinesly ani sestavy obou jedenáctek, snad se sluší jen zmínit, že manažer Blues Frank Lampard nechal na lavičce náhradníků brankáře Kepu a do branky se postavil Senegalec Edouard Mendy. Byl to správný tah, protože Mendy byl dost možná klíčovou postavou celého zápasu. Na lavičce zůstal i Edinson Cavani, nová posila United.

První poločas přinesl několik zajímavých situací a jako první měli gólovku hosté z Londýna. Pogba ztratil ve středu hřiště balón a Christian Pulišić si to okamžitě namířil směr domácí šestnáctka, odhodlal se i ke střele, která však minula zadní tyč. Manchester United kontroval Rashfordem, jenž také pálil zpoza vápna a jeho pokus vyrazil Mendy na rohový kop. Hodně vášní přinesla situace uvnitř domácího vápna. Stoper Maguire obepnul Azpilicuetu a Chelsea se vehementně dožadovala penalty. Nutno podotknout, že Maguire šel do souboje opravdu zvláště, zapojil obě ruce a v tomto případě se mělo pískat. V prvním poločase ještě Juan Mata protáhl Mendyho, který tak získával na jistotě.

Do druhého poločasu už zasáhl i Edinson Cavani, který přišel přesně v 58. minutě a okamžitě se mohl stát hrdinou. Po přihrávce do vápna zakončoval na přední tyči jen těsně vedle. Nutno ale dodat, že Mendy na přední tyči byl. Na druhé straně zase vykouzlil parádní centr Reece James a Pulišičovi stačilo jen trefit balón. Americký útočník však promáchl.

Ještě jednou v zápase předvedl pěkný zákrok Mendy, když kroucenou střelu Rashforda vyrazil na rohový kop. Šlágr v Divadle snů žádnou banku nepřinesl a oba velikáni si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Crystal Palace 1:2

24.10.2020 16:00

Góly: 90+5. Tom Cairney - 9. Jairo Riedewald, 64. Wilfried Zaha

Fulham i nadále zůstává na poslední příčce, svůj bodový zisk se mu v duelu s Crystal Palace po prohře 1:2 nepodařilo rozšířit. Svěřenci Scotta Parkera do utkání opět nevstoupili nejlépe, už v první desetiminutovce inkasovali a z této nevýhodné situace se jim ve zbylém čase již nepodařilo vyhrabat.

V osmé minutě se nejprve do vápna proháčkoval aktivní Zaha, jeho střelu na bližší tyč ale zneškodnil Areola. Crystal Palace však pokračovalo v útočném snažení, k míči se dostal opět Zaha a parádní kolmicí vybídl ke skórování Riedewalda, který tentokráte tváří tvář Areolovi nezaváhal. Vyrovnat mohl na druhé straně rychlík Aina, jeho střela ovšem skončila pouze na pravé tyči. K vyrovnání nevedla ani Lookmanova střela zpoza pokutového území. Na druhé straně se po narážečce s útočníkem Crystal Palace objevil v dobré příležitosti Zaha, tentokrát však Areolu nepřekonal. Fulhamu v sobotu opravdu nepřálo štěstí, po dalším průniku pálil do tyče tentokráte Lookman, zatímco dorážku z jasné pozice nezvládl tentokráte Mitrovič. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

První vážnější příležitost dějství druhého připadla na hlavu Mitroviče, který však po standardní situaci nenasměroval kulatý nesmysl mezi tři tyče. Po více než hodině hry přišla druhá gólová radost hostujícího celku - přízemní centr Batshuayie propadl až na zadní tyč, kde jej ze dvou metrů dopravil do sítě nabíhající Zaha. V sedmdesáté minutě se za obranou domácích ocitl opět střelec druhé branky Crystal Palace, tentokráte však skóre nenavýšil.

Závěr zápasu pak ještě přinesl červenou kartu pro domácího Kamaru, kterou hlavnímu sudímu doporučil sudí u videa, a nakonec také tolik kýžený gól domácího celku, když se v nastaveném čase krásnou ranou trefil záložník Cairney. Nicméně na jakýkoliv boj alespoň o remízu již bylo příliš pozdě, a tak utkání dospělo k vítězství hostujícího celku v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 1:1

24.10.2020 13:30

Góly: 18. Michail Antonio - 51. Phil Foden

Fotbalisté West Ham United uhráli v rámci šestého kola Premier League cennou remízu 1:1 s Manchesterem City. Kladiváře poslal do vedení Michail Antonio po centru Vladimíra Coufala, za hosty poté ve druhé půli srovnal Phil Foden.

West Ham se po osmnácti minutách hry dostal do vedení. Souček po špatném zpracování ještě zabojoval a dokázal udržet míč na hrací ploše. Poté nahrál pod sebe sbíhajícímu Coufalovi a ten parádní centrem našel Michaila Antonia, který ekvilibristickým zakončením zády k bráně překonal marně se natahujícího Edersona.

Ve zbytku prvního poločasu už však byli oba gólmani téměř bez práce. Citizens obdržená branka poměrně zaskočila, takže se do žádné větší šance nedostali, domácí dost dopláceli na individuální chyby.

Manchester se však krátce po začátku druhého poločasu vrátil do hry. Cancelo se v 51. minutě protáhl kolem Coufala a poté ve vápně našel Phila Fodena, který střelou z otočky propálil Fabiańského. Trenéru Guardiolovi tak dokonale vyšlo jeho střídání.

V 68. munitě se fotbalistům West Hamu povedlo sevřít soupeře před jeho vlastní šestnáctkou a nakonec vypálil Jarmolenko, jenž o kousek přestřelil.

V 86. minutě neskončila brankou obrovská šance City. Mahrez získal míč ve středu hřiště a De Bruyne poté vyslal do samostatného úniku Sterlinga, kterého však vychytal dnes famózně chytající Fabiański.

Ve třetí minutě nastavení se muselo dělat mdlo snad všem fanouškům Kladivářů, kteří zápas sledovali. Gündogan prostrčil balon na Mahreze, jehož střelu z úhlu vytěsnil Fabiański na tyč.

West Hamu tak po šesti odehraných utkáních patří jedenácté místo díky osmi získaným bodům. City jsou na tom na své poměry nebývale špatně, dvanáctá příčka s osmi body určitě úsměv na tvář arabských šejků nepřináší. Guardilovi svěřenci však oproti svému dnešnímu soupeři mají utkání k dobru. Kladiváře v příštím kole čeká další těžký duel, když se na Anfieldu postaví Liverpoolu, City hrají na půdě předposledního Sheffieldu a v týdnu Ligu mistrů v Marseille.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Leeds United 0:3

23.10.2020 21:00

Góly: 55. Patrick Bamford, 67. Patrick Bamford, 74. Patrick Bamford

Velkou šanci dostat se do čela Premier League promarnila Aston Villa, která doma podlehla Leedsu. Po bezbrankovém úvodním dějství se za hosty rozstřílel Patrick Bamford a svým prvním hattrickem v nejvyšší soutěži zajistil vítězství družiny Marcela Bielsy.

Hosté z Leedsu začali aktivněji a úvodní dvacetiminutovka patřila jednoznačně jim. Svými centry ohrožoval obranu Villans severomakedonský bek Alioski, ale útočníci Bamford s Rodrigem je nedokázali přetavit v gól.

Aston Villa se dokázala probrat z úvodní letargie a byla kousek od úvodní trefy zápasu. Ayling byl obrán na pravé straně o míč Watkinsem, jehož centr se přes Trezegueta dostal až k na zadní tyči zcela volného Grealishe, který už dokonce překonal brankáře brankáře Mesliera, ale toho na brankové čáře zastoupil původní hříšník Ayling a míč odkopl pryč.

V závěru prvního poločasu ještě mohl Leeds vstřelit gól do šatny. Jack Harrison zavelel k protiútoku a po levém křídle zatáhl míč až k pokutovém území domácích, odkud poslal přesný přízemní centr na Bamforda, ale ten ani svou druhou šanci v utkání nedokázal proměnit.

Po změně stran to byli zase domácí, kteří mohli strhnout vedení na svou stranu. Grealish se po krásném sólu prokličkoval až do střelecké příležitosti, ale jeho střelu k tyči vytěsnil připravený Meslier. Úspěšný byl mladý francouzský brankář i v 54. minutě proti Konsovu zakončení po rohovém kopu.

Hned o pár vteřin později byly neproměněné šance potrestány na druhé straně hřiště. Do zakončení se po dalším úspěšném protiútoku Leedsu dostal Rodrigo, jehož střelu brankář Martinez vyrazil pouze k volnému Bamfordovi, který bez problémů trefil odkrytou bránu.

Inkasovaný gól domácí tým zaskočil a Leeds po necelé čtvrthodině skóroval podruhé. Klich se protáhl s míčem středem hřiště a přihrál jej na hranici pokutového území Bamfordovi, který měl dostatek času připravit si jej na střelu a ukázkově vymetl růžek Martinezovy brány.

Dílo zkázy pro domácí dokonal Bamford v 74. minutě, kdy se po Costově přihrávce dobře zorientoval mezi obránci přesnou střelou do dolního rohu zkompletoval hattrick. Bamford dal svůj první hattrick v Premier League, tři góly v jednom zápase dal naposledy před dvěma a půl lety ještě v dresu Middlesbrough právě Leedsu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Everton FC641114:913
2.Liverpool FC641115:1413
3.Aston Villa540112:512
4.Leicester City640213:812
5.Tottenham Hotspur632116:811
6.Leeds United631212:910
7.Southampton FC631210:910
8.Crystal Palace63128:910
9.Wolverhampton Wanderers63126:810
10.Chelsea FC623113:99
11.Arsenal FC63038:79
12.West Ham United622212:88
13.Manchester City52218:88
14.Newcastle United62228:108
15.Manchester United52129:127
16.Brighton & Hove Albion612310:125
17.West Bromwich Albion60336:143
18.Burnley FC50143:91
 Sheffield United60153:91
20.Fulham FC60155:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (731)

Přidat komentář
Rothbard

Patrik hattrick

Reagovat
REPLIKATOR

Hypton Villa narazila

Reagovat
Euphael

ten vyprask porad boli?

Reagovat
janinho

to je nic, niektori stale placu pod suhrnmi z la ligy

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kenneth

7:2

Reagovat
smazaný uživatel

Přes slzy

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Bayern +

ale 7:2 bude aj tak dlho najvacsia bomba

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

zachviľu bude Hypeshefield

Reagovat
icka

7:2

Reagovat
Beči

Bamford byl dlouho brán jako promarněný talent, ale zdá se, že konečně "rozkvetl" a může se teoreticky stát "druhým Vardym" a začít zářit až ve vrcholovém věku. Pokud si takovou výkonost udrží, jistě ho brzy čeká přestup do lepšího.

I když Leedsu přeji, sympatický tým s obrovskou historií, který v PL hodně chyběl.

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy je endemit

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená ta jeho obrovská historie? Zdaleka to není nejstarší klub na Ostrovech. Historicky jsou tak možná největší řezníci, odporný klub.

Reagovat
eder

"Obrovská historie" to může být nazýváno právem. Klubů, které vyhráli nejvyšší ligu, FA Cup a zahráli si i finále evropského poháru (dokonce dvakrát) v Anglii zase tolik není...

Reagovat
Beči

To přece zdaleka není jenom o stáří klubu. 3 tituly v Anglické lize, 5x druhý flek, finále PMEZ a PVP, 2x titul ve Veletržním poháru, FA Cup, EFL Cup, 2x Community Shield.

Stále žádná historie?

Reagovat
Thelvin

Nottingham Forest má historii naprosto srovnatelnou, a taky je tu nikdo nevynáší do nebes. Leeds je zajímavej akorát rivalitou s United

Reagovat
Beči

Nottingham je také jeden z těch dříve tradičních klubů, které bych znovu rád viděl v PL

Reagovat
Thelvin

Škoda, že jim to nevyšlo loni. Letos už zas bída.

Blackburn, Sunderland, Bolton... ti mi v lize taky chybí

Reagovat
Shottack

Kdyby se Forest blížili k postupu, budu jim fandit maximálně. Jsem tradicionalista:)

Reagovat
Trand

Si pamatuju, jak se spekulovalo o tom, že Vardy půjde k nám, myslím že v létě 2016.. A jeden z důvodů proč jsem ho nechtěl byl ten, že už je relativně starej a že mu prostě v dalších sezónách spadne výkonnost, protože už nebude mít rychlost...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mustang™

Baba Vanga z tebe nebude

Reagovat
Kantos

Mings

Reagovat
Ranoth

Reagovat
spider_8

Ty kráso Bamford Ten měl zůstat u nás.

Reagovat
mesyas

ne, to fakt neměl...

Reagovat
czech_mira

Co myslíte? Udrží Coufal místo v základní sestavě?

Reagovat
PhilipS

určitě

Reagovat
Aldeano

Leeds v pohárech by byl super a letos to dokonce vypadá, že by to nemusela být až taková utopie.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pride

Bamfordovi se povede pár zápasů a už tu z něj uchcvávají. Přitom je to jeho asi pátý pokus v PL a poprvé to není úplná tragédie. Je to úplně běžný championship útočník jako svého času Jerome.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde útočiš ty?

Reagovat
Pride

Reagovat
Whitemedia

Tak mu ten úspěch přej, přeci ti nic špatného neudělal.. Nevěřím, že mu to takhle pošlape celou sezonu, spíš to vidím na dalšího Pukkiho, ale proč ho hned zesměšňovat.

Reagovat
salami

Taky to vidim na dalsiho Pukkiho a s prestupama vejs bych brzdil, ale formu ma dobrou a je to fajn oziveni.

Reagovat
Pride

Ale já ho přece nezesměšňuju. Jen mi přijde na hlavu hned z něj stříkat jak je to skvělý útočník.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

dnes sú tie futbale rozložené úžasne...

Reagovat
mul

zaujímave PL zápasy, do toho Classico

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Prymula nám zavřel ligu, abychom mohli koukat na jiné

Reagovat
Shottack

A pak spáchal politické harakiri, aby mohl konečně koukat taky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

plus finále Premiership Rugby

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

a to som na netflixe objavil až včera El chapa,nová séria the Alienist,barbarians vypadajú podľa námetu famózne..... a teraz je tam niečo nové o nejakej šachistke....yeah, správny liek na lockdown.

Reagovat
ondris

chapito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal dobrý, Souček nevýrazný.

Yarmolenko nejzoufalejší výkon co jsem kdy viděl, každý míč ztratil, vytvořil golovky pro soupeře, tragédie.

Reagovat
REPLIKATOR

Naopak Souček dobrý, Coufal hořel.

Reagovat
Taiger

Reagovat
iamek

A proto byl MOTM

Reagovat
Remt

Kdo Cuf?

Reagovat
iamek

Říkal i v přenosu, ze má nejlepší známku z WHU.

Reagovat
Remt

No tak to bych mu zase teda nedal protože byly chvíle kdy opravdu hořel a zas až takovou nadstavbu nepředvedl, dal bych mu tak 5-6/10, výkon součka jsem viděl o level výš dnes, ten mi přišel že byl vždy tam kde měl být a rozbíjel ty útoky city

Reagovat
smazaný uživatel

ze zrovna ty budes verit nejakemu blbemu live znamkovaniu, kde urcite vela bodov ziskal najma kvoli asistencii. A to ze ho tam Cancelo 4x presiel ako nic tak to tam taka statistika nezapocita. Aj fanusikovia West Hamu beru ako MotM Masuaku, Fab. Ale tym nechcem povedat, ze Coufal nejak horel, ale MotM fakt ne.

Reagovat
Losinho

To bylo ještě v první půli, pak šel dost dolů. Ale v pohodě výkon, proti podobnýmu týmu rok nehrál. Souček skvělej. MOTM asi Rice nebo Fabianski.

Reagovat
Hokaido

To je právě to whoscored. Vůbec tam nijak nedokážou zohlednit, že ho tam Cancelo znásilňoval.

Reagovat
RadekVonCZE

Wtf tak co?!

Reagovat
Remt

Cuf jakš takš ale chybky tam byly, naopak některé míče dobře vybojoval případně získal díky dobrému postavení.

Suk za mě bomba výkon, byl tam kde měl být a překazil spoustu útoků/zárodků útoků. Za mě Suk dnes opravdu dobrý výkon

Reagovat
PhilipS

Reagovat
naheCZ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Elliasson

Andrej není v dobré pohodě. Některé míče vybojoval, ale většinu vážně zbytečně ztratil. Škoda pro něj.

Reagovat
dave100

To střídání Antonia za Yarmolenka se Moyesovi moc nepovedlo

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham

Reagovat
Mastný Chobot

Yarmolenko vyzera ako reinkarnacia Arnautovica. Este aj naladovi su rovnako.

Reagovat
Bayern +

Arnautovic bol vo WHU poloboh oproti tomuto neschopakovi s jednou obalovackou a polovicnou kluckou. Uz nech sa chyti Benrahma a tento zazrak niekam potiahne, nemoze predsa zit dva roky z jedneho golu proti Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

Myslel som vzhladom a jazykom tela

Reagovat
Lacko_Boh

jazykom tela ...pupuš

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokot šak ty pozeráš na 2 chlapov jak sa mastia a chytajú za ciciny

Reagovat
Lacko_Boh

RAZ som si pozrel tlacovku Michala Trubana s Mirom Beblavým, neviem preco to tu vytahujes..

v sobotu vecer na eurofotbale luzer

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Slavistický West Ham Coufal několikrát dobře, ale 3x ho Cancelo vykoupal. Navíc asistance. Souček si svoje odehrál, za mě trochu nevyrázný, ale spolehlivý výkon.

Reagovat
oli9

Cuf zapadl naprosto famozne kde kdo čekal že bude jen zaskok ale základ jasný navíc.. Kladiva výborné výsledky s ním na to že měli lestr, Spurs, city

Reagovat
Coutinho10

pro WHU dalsi super cenny bod stejne jako minule se Spurs

Reagovat
Rothbard

Coufal dle WhoScored třetí nejvyšší známka ze všech hráčů vč. náhradníků na hřišti.

Reagovat
iamek

Přece nebudeš věřit nějakému blbému on-line znamkovani

Reagovat
smazaný uživatel

ver si comu chces, ale dat MotM niekomu kto je vykupany za zapas 4x, to mu nedavaju ani fanusikovia West Hamu

Reagovat
iamek

A proto má v diskuzi na FB nejvíc reakci on . Nedělej ze sebe zase vola. Hezky ses zase chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

FB tak to jo

Reagovat
iamek

Takže ty píšeš, ze mu to nedávají ani fans WHU. Tak jsem projel než jsem to napsal všechny sociální sítě WHU nejvíce lidi je sleduje na FB, pak Twitter a pak Insta. To by mě zajímalo, kde jinde jsi vypozoroval reakce fan WHU, které tady tak zminujes. Rad si počkám na odpověď. Jsi v koutě, tak moc nekopej.

Reagovat
smazaný uživatel

ze FB, tak ty si inde fakt

Reagovat
smazaný uživatel

na to fakt nemma co povedat, ludia kt. tam k profilovke si daju fandim nasim, alebo logo timu a myslia si, ze su najvacsi fanusikovia a pozru si zapas raz za cas a idu rozdavat mudra. Na FB, kde ti aj fanusikovia Chelsea povedia, ze Kepa nie je zly brankar a Adriana obhajuju, ze ma podobny pocet chyb ako Alisson.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
DieFohlenBMG

whoscored je mrdka

Reagovat
PhilipS

No bez Antonia to bude mít West Ham těžký. Yarmolenko to sabotoval a Haller taky ničím nepřispěl. Snad nebude out dlouho. Radost mám z našich kluků. Skvělý výkony.

Reagovat
Remt

Nevidel jsem zacatek druheho polocasu, co se Antoniovi vlastne stalo? vypadalo to vazne?

Reagovat
Bayern +

Haller bude fajn proti slabsim, kde budeme miestami utocit do plnych. V zapase, kde mame drzanie lopty 20% ho moc nevyuzijes, no

Reagovat
DieFohlenBMG

Yarmo byl po kalbě

Reagovat
Csaplárova past

No jestli takhle hodlají Citizens sbírat body, tak absence VvD není pro Liverpool problém ...

Reagovat
vodka

https://vimeo.com/471708618

Masuaku koupe Sterlinga, Rodriho a de Bruyneho

Reagovat
Remt

myslím že se mu u toho ale vorosilo čelíčko tohle asi ani sám nechtěl

Reagovat
cristiano.K.

pak to ke konci pěkně takhle posral

Reagovat
DieFohlenBMG

baller

Reagovat
iamek

Stejně jako Garner, tak i Levitt šel o poločase dolu. A to ty hostovacky vypadaly tak dobre

Reagovat
Busby babes

ted jsem projel twitter a prej Garnera parkrat prejeli, tak mozna to bylo kvuli nejakemu sramu/zraneni.

Reagovat
Busby babes

plus prej byl navic dneska spatnej a koledoval si sam o vylouceni.

Reagovat
Ranoth

dufam ze kebab win

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o co ide ale sedmickou nic neskazis

Reagovat
Ranoth

btw o kolkej maju mat zapas ? viem ze zaciatok je o 8 a zevraj oni by mali ist niekedy okolo 11

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne okolo 22:30 az 23:00.. Tipsport mi ukazuje 21:15, divné.

Reagovat
Swarley

Khabib konečně padne

Reagovat
Swarley

Tak ani hovno, to je magor

Reagovat
Lacko_Boh

wow, jedna chyba a hned mal z takedownu chrbat a jebe jedna sekund armbar do trianglu a vybavene. Jak keby sa nechumelilo. A my sme dali 50 mega za Parteyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Khabib ho prevalcuje.

Reagovat
Nikikrew

o kolkej to zacina?

Reagovat
Lacko_Boh

za chvilu pani, akurat ide Whitteker a po nom pojde khabib v gaethje.

Sorry ze som neodpisoval kedy to zacina ale mam prilis cool zivot aby som odpisoval v sobotu vecer na eurofotbale...pche

Reagovat
Lacko_Boh

Whittaker uplne zlaticko Ta predna-zadna krajsia jak 20rocna Rihanna s Taliskerkou v ruke

Reagovat
Gazdo

Whittaker je skvely. Skoda ze ma v kategori Adesanyu ktory je jednoducho strasne dlhy a tu jeho lavacku si dokaze podla mna udrzat od tela. Jediny kto mohol na Israela vyzrat bol Costa ake ten do toho zapasu isiel strasne zakriknuto. Som zvedavy ci dopadne zapas Adesanya vs Jones to by bola paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

Akože z akého dôvodu sa neskúmal ten zákrok toho dreva Maguira na Azpiho? Veď to bola čistá penalta....

Reagovat
Ranoth

lebo united

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj sa skumal

Reagovat
Smreky

Ja nechápem načo tam ten var je

Reagovat
cristiano.K.

jsem přefotbolovanej nebo je zápas mezi MU-CFC šílená nuda

Reagovat
iamek

Nebyla nuda. Byl hnůj dvou tragických manageru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak souboj dvou zoufalců na lavičce skončil po velké nudě bez branek. Doufejme, že oba nýmandi skončí na lavickach těchto velkoklubu co nejrychleji

Reagovat
kiwwi

Tak toto co už bolo...horsi zápas som už dávno nevidel

Reagovat
iamek

Bude hur

Reagovat
Busby babes

davno... no treba posledni domaci byl imho o malickej kousicek horsi...

Reagovat
kiwwi

Ja nemyslím z našej strany. Sak na toto sa nedalo kukať, čisté utrpenie, príšerný zápas.

Reagovat
Bayern +

Ani nie, tam Spurs bavili ako uz davno nie...

Reagovat
avicii

Reagovat
Snatus

Lampard se z tlaku úplně posral. Werner už podle mě lituje, že k nám vůbec šel.

Reagovat
iamek

Vzadu očekávaná nula. Tam bylo jasne, ze Harry ty předražené prumeraky ubrani, ale směrem do predu jeden velký hnus. Oleho první střídání bylo úplně wtf. Hrát tolik minut bez RW je velký epic fail. Cavani si to místo ve vapne umí najít a ještě se to bude hodit. James z Chelsea je super

Reagovat
Remt

zuby nehty ale nakonec to Harry zvládnul

Reagovat
Svatej

Rumeraci, co dali vic golu, jak ta vase bomba.ofenziva

Reagovat
Steven666

nebyť Mendyho a Silvu je to 3:0, dnes sme vyslali až 1(!) strelecký pokus na bránu. Bod je viac než si zaslúžime.

Reagovat
iamek

Pokud by 2 z tech 3 střel Kepa nechytil, tak by se měl na fotbal vykaslat.

Reagovat
spider_8

Minimálně tu třetí by určitě nedal. U té druhé záleží na postavení, Mendy zůstal u přední tyče, takže to měl blízko, ale Kepa měl dost tendenci se stahovat doprostřed a pak se nedostal k tyči. Tu první by podle mě dal, ale jen proto že to Rash trefil přímo do brankáře.

Reagovat
iamek

Třetí střela byl parádní zákrok. Od Maty mi tam chyběla vetsi intenzita, ale v te rychlosti to trefil dobre. Rash v prvním poločase tam neměl moc prostoru.

Reagovat
Steven666

Mendy je oproti Kepovi predsa len o hlavu vyšší (197cm vs. 186cm) a to je dosť velký rozdiel.

Reagovat
Miguel19

Rashe by nechytil ani jednu. U první by jenom čuměl jak ten míč jde kolem něho.

Reagovat
iamek

Tak to hodně štěstí jak se ho budete zbavovat

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě no, ty chytraku

Reagovat
John Obi Mikel

Viděls ho někdy za poslední rok chytat?

Reagovat
iamek

Viděl, ale taky něco ho pamatuju z Atletica a tam chytal dobre. Ten sesup je zajímavý.

Reagovat
iamek

Btw ten komentář na Premier sport je úplně zoufalý.

Reagovat
spider_8

Jj, nejlepší je jak si furt Radotínský stěžoval, že se nic neděje, ale přitom každou nebezpečnou akci zakecal nějakou statistikou To si tak Rashford pádí sám na bránu a Radotínský dál nevzrušeně mluví o tom, že United naposledy porazili Chelsea 3krát v řadě v 80. letech (bo co). Jsem myslel, že je to ofsajd

Reagovat
iamek

Nebo jak říkal, ze AWB je na prave straně úplně sám, ale ze to nevadí, protože rad útočí. Přitom tohle je jeho největší slabina

Reagovat
mul

Reagovat
Busby babes

presne. jsem si rikal: vidi to, vsak bezi sam na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas, ale OGS je ještě zoufalejsi

Reagovat
spider_8

Mendy MotM, ale Silva taky vynikající. Hodně naši obranu pozvedl a ten klid a přehled z něho jen čiší.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Hrůza tvl, hrůza. Zachránil nás akorát Silva s Mendym. 1 střela na branku.

Ubojovaný bod z venku. 5-2-2-1 doufám už hrát nebudem. Z nás bude normálně ještě defenzivní mužstvo , 2x v řadě 0:0

Reagovat
iamek

U nás i u vás šlo vidět jak poslední dva zápasy jak se soustředíme většinu času na obranu a risk nula. To je strašný.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

5-2-2-1? ale no tak, normame 3-4-3

Reagovat
John Obi Mikel

bylo to 3-4-2-1. Havertz nehrál čisté křídlo.

Reagovat
Miguel19

Krása. Druhý zápas za sebou s přesně 0% šancí na vstřelení branky.

Sice super, že jsme zase udrželi čisté konto, ale to jenom díky Mendymu a Silvovi. Ne že by to byl nějaký super defenzivní výkon.

Silva je neuvěřitelnej borec. V takovém věku, nová liga a on předvede takovej výkon. Naprostej král. Škoda že mu není tak o 5 let méně.

Reagovat
iamek

Jsem ti říkal, ze bude vaše nejlepší posila. Ten klid z nej přímo strika

Reagovat
Busby babes

a to jste utratili za hrace do utoku tak malo...

Reagovat
avicii

miesto Havertza ste mali kupit este jedneho stopera

Reagovat
kvasha16

neviem ci bol na trhu niekto, kto by nas okamzite posunul a zaroven fakt stal za to

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník

Reagovat
wild

To bolo slabeee. To striedanie v 60min som moc nepochopil, behali tam hocijako a nic sme si nevytvorili. Tam mal ist Greenwood na kridlo hned.

Zopar sanci tam bolo, ale Chelsea podrzal Mendy. Remiza spravodliva, slaby zapas

Reagovat
EXoRcIsT

Lutujem vsetkych co ten zapas pozerali . Shaw zase na LB a zase katastrofa do ofenzivy absolutne nulovy . Vlastne obe strany su boli bezzube

Reagovat
Miguel19

Však všemi chválený Bissaka byl dopředu stejně marný,

Reagovat
Dawon

Ze je Bissaka marny dopredu se ale holt vi a jsme s tim tak nejak smireni (souhlasim ze dneska byl zase unikatne k hovnu), ale on je alespon excelentni dozadu - shaw je otresny ve vsem...dneska tam zase bylo nekolik momentu, kdy byl pozicne uplne totalne v pici, akorat ste toho nastesti nedokazali vyuzit

Reagovat
Miguel19

Jo to souhlas

Reagovat
Dawon

Ona je to hlavne hrozna skoda, protoze s nasima aktualnima hracema by tam podle me sel hodne obstojne hrat diamant, pripadne nejake 352 (za predpokladu ze Telles bude k necemu smerem dopredu), ale bohuzel ta prava strana by takhle byla uplne neexistujici no

Reagovat
iamek

Dneska se mělo hrát stejné rozestavení jako proti PSG :/

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
masly008

musím se pochválit.Vydržel jsem u té sračky do 60 minuty.pak už to ale nešlo.

Reagovat
Whitemedia

Taky se pochválím, já tuhle sračku dokoukal a to už podruhé tenhle týden.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tweek

Jak dlouho jsi vydržel u Rapid Vídeň - Arsenal?

Reagovat
masly008

viděl jsem jen 2 poločas-Ale to je rozdíl když jim fandíš tak sneseš vic

Reagovat
Busby babes

to byla bida. meli jsme vic ze hry a vetsi prilezitosti. Mendy je dneska trikrat zachranil. My nic moc, ale Chelsea teda daleko vetsi bida. Mel DDG nejakej zakrok? Vybavuju si jeden nebezpecnej centr od Jamese a to je tak vsechno? Jednou zablokovanej Werner tusim...

Skoda, tohle jsou ztracene dva body. Priste musime byt lepsi, odvaznejsi.

Reagovat
Busby babes

jinak James na to nema. Ted kdyz bude Mason zpatky a prisel Cavani, tak si myslim, ze uz si moc nezahraje. Musi hodne maknout, ale asi na to mit stejne nebude. za ty penize to stalo za to zkusit, ale bez nejakeho progresu to bude jeho posledni sezona u nas... nebo teda nejspis nebude, ale mela by byt.

Reagovat
iamek

On nebude úplně špatný hráč do širšího kádru, ale na základ to zatím nevypada. Aspoň když tak máme nového Lingarda.

Reagovat
Busby babes

tohle neni v tuhle chvili ani na to naskakovat z lavicky...

Reagovat
iamek

Pořad věřím, ze do unavených obran se bude hodit. On proste udělá 50% akce dobre a pak udělá naprosto nelogickou kravinu. Tam to musí zlepšit.

Reagovat
Busby babes

no vsak to je to, co pisu. musi se zlepsit, jinak to nebude stacit. a pak uz jen, ze uplne neverim, ze na to zlepseni ma.

Reagovat
bbbauch

Kdyz on proste neumi nic vymyslet nabehnout umi, rychlej je, ale kdyz ma vymyslet neco jinyho nez nahraz dozadu, tak je uplne v koncich. Za me ani do sirsiho kadru, tam proste neni nic

Reagovat
icemike

Jedná střela od Puldy, to je asi všechno

Reagovat
Tolstobik

Zaslouzena remizka, zapas jak kdyby na obou stranach trenoval Mourinho, my mozna trosku lepsi, ale zas nam ref odpustil pencli, takze nakonec naprosto zaslouzena remizka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty demente, podívej se na poslední výsledky Tottenhamu. Nesnáším lidi, co vědí o fotbale tužku a ještě sem píšou rádoby chytré a vtipné komentáře

Reagovat
Ingimir

mať tak tvoje problémy a 5 miliónov eur

Reagovat
Mimalu

Bod ok, proti United už jsme se několikrát spálili a když zase nasadili doma pasivní taktiku, tak nemělo smysl to otevírat. Potěšil Mendy a Silva dneska taky super zápas

Reagovat
Svatej

Mendy Motm, úžasnej vykon. To je tak strašně uspokojující neodvracet oci pri každý střele

United meli vyhrat. Od nas druhej poločas mozna o trochu lepsi, ale ve vysledkuhono z toho.

Musim rict, ze jsem si na tom zápase nasel alespon 3 veci, ktery se mi fakt libily.

Souboje Cavaniho a Silvy byly výborný, takhle si predstavuju, jak ma vyoadat, kdyz na sebe narazí dvě topky,.ktery spolu navic jeste nejaky tri mesice zpátky hrály finále LM..

Bissaka vs Chilwell o krále lajny, oba byli fakt skvělí. Chilwell předvedl o neco víc vepředu, ale vzhledem ke skóre zjevně minimálně.

Druha strana James vs Shaw, tam to naopak bylo vcelku jednoznačný pro Reece, ten odehral dalsi skvelej zapas, fakt fantastickej hrac. Silnej jako prase, dost rychlej a jeho centry jsou srovnatelný tak se dvěma hráčema v soutěži.

Kante, Ziyech příšerní. Hakim fakt jeste ani jednou nekopl do míče tak, aby vynikla ta jeho bájná technika, všechno ostudný. Werner vůbec neměl lézt na hřiště. Akceptuju, ze si je bedom fyzických nedostatků proti Maguirovi, ale on se ho ani nesnazil.vysirat, stejně tak pusobil dojmem, jako by se ani pořádně nerozebehl.

Reagovat
Ingimir

Cavani už na tom LM turnaji za PSG nehral

Reagovat
Svatej

Na tom to nic nemění, ale taky jsem to nějak tušil, jen jsem byl linej si to ověřit...whatever

Reagovat
iamek

Reagovat
Vopi11

Hakim tam šel na 10 minut ne? Až dostane prostor, prokáže svoje kvality, ale hodnotit jeho kvalitu slovem příšerný po 10ti minutách ve hře mi nepřijde úplně fér

Reagovat
Svatej

Hakima hodnotim dle zatím všeho, co odehrál. Nejlepší pasáž za Chelsea měl zatím první desetiminutovku v přáteláku. Jsem na něj přísnej, nemám problém s přiznáním, prostě od něj v jeho nejlepším věku čekám nejvíc..

Reagovat
Vopi11

Věřím, že kdyby dostával stejný prostor jako Kai, tak už bude předvádět to co umí. Já jsem jeho předchozí výkony neviděl, ale mám pocit, že tam šel pokaždé z lavičky na konec nebo na maximálně poslední třetinu zápasu. Jestli dohromady odehrál alespoň 90 minut, tak přeháním. Moc si přeju aby se u vás rozjel, je tam potenciál nádherné fotbalovosti.

Reagovat
Svatej

Ve všem máš naprostou pravdu, zatím ani těch 90 soutěžních minut nemá, i tak jsem ale doufal, že kopnout do míče dovede, zatím všechyn ty jeho pokusy byly fakt příšerný, tak hodnotím jenom to málo.

Reagovat
Vopi11

Tak doufám, že si za pár týdnů napíšeme, jak parádně šlape Nepamatuju si, že bych nějakému týmu tak moc záviděl jejich hráče

Reagovat
Swarley

Škoda no, bylo vidět, že Fat Frank to s Olem už nechce prohrát, tak to pořádně zavřel... Ale Ole to posral od začátku s Jamesem, to byl fakt hrozný výkon... Rash by tu stranu vetral daleko líp, šance nějaké byly, ale nebylo toho moc... Průser je, že i kdyby tam dopředu dal od začátku Cavaniho nebo Ighala, tak my prostě neumíme snad dát přesný centr... Když ti soupeř zaleze, musíme umět alespoň i tohle a tam snad dneska nebyl ani jeden přesný centr... Špatný, dneska jsme potřebovali tři body..

Reagovat
iamek

To první střídání úplně zabilo jakoukoliv sanci na nějaký gól. Bruno pak šel na RW a vymizela jakákoliv kreativita. Tam nechápu, co měl v plánu.

Reagovat
Swarley

Jj, tam měl jít místo Pogby Greenwood

Reagovat
iamek

Bez debat. A reagoval na to strasne pozdě.

Reagovat
Swarley

Jj, Greenwood tam byl za tu chvilku nebezpečný a celkově to hned působilo líp... Měl tam být prostě dřív... Ale to je to, co jsme řešili celé léto, že nepřišlo právé křídlo je totální a neomluvitelny amaterismus...

Reagovat
iamek

Já chápu, ze to takhle nedal od začátku, protože jak Cavani, tak Mason nemaji ještě kondici na cely zápas, ale v průběhu zápasu měl reagovat jinak. Pozitivum je, ze ta lavička konečně vypadá k světu a je tam koho použit.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

podle me v teorii tohle: https://pbs.twimg.com/media/ElHMeAKWMAA2TEm?format=jpg&name=medium

coz by mohla byt zajimava varianta. jen to dneska nevyslo. I kdyz gol jsme mohli dat i pak...

Reagovat
Swarley

Jako je jasné, o co mu šlo, ale dneska jsme byli prostě z těch křídel slabí.. A chtělo to někoho, kdo proti zalezlemu soupeři udělá 1v1 a udělá ten rozdíl...

Reagovat
Busby babes

coz ale Bruno i Pogba umi.

Reagovat
Swarley

umí, ale z křídla to prostě není ono...Greenwood má tu přímočarost...

Reagovat
mithro

od nas hrozne priposrane ale to iste chcelsea, nakupili fantasy utok a potom pride hrat na remizu. celkovo ten zapas odpovedal tomu, ze hralo 15. muzstvo v tabulke

Reagovat
Swarley

Jako některé pasáže nebyly špatné, ale bohužel to jde z mého pohledu za Olem... Mata fungoval v pohodě, James stojí za hovno... Ok, Oleho chyba, reaguje dobře, oživí levou stranu, ale zároveň tam narve Pogbu a zase odstreli pro změnu pravou stranu... A přitom tam až na konci dá Greenwooda, kterým se to dalo vyřešit dřív a Pogba klidně mohl jít do středu hřiště místo McToma nebo Freda, když Chelsea na všechno tak rezignovala... Mohl s tím udělat dnes víc...

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

ten James je zahada, preco stale zacina, prvy polcas mal parkrat sance ale uplne nic. Ole sa bal, ze prehra no.

Reagovat
Dawon

Skoda no, sice povetsinou otresny zapas, ale dost sanci na vyhru sme nakonec meli...je nefer, kdyz Chelsea podrzi golman Chelsea uplne bezzuba, Lampard teda zatim evidentne umi jen z extremu do extremu, uvidime, jestli zvladnout najit neco mezi

James je bohuzel aktualne proste hrac pro champ, ten nema u nas a v PL absolutne co delat, krom toho, ze je docela rychly, ten kluk bohuzel neumi absolutne nic, kazda utocna akce u nej v prvnim polocase skoncila, verim tomu, ze by tam na kridle rash a nekdo misto nej na hrotu, tak z toho urcite alespon nejaou slusnou sanci zvladneme vytezit..takhle "z formy" je james uz nekdy od lonskeho listopadu bohuzel...mozna by mu prospela hostovacku, ale v tuhle chvili si moc nedokazu predstavit, ze by nekdy byl dost dobry pro MU

Hrat takovy zapas s kridlama James - Mata v zakladu je proste ostuda, s timhle tezko muzeme pomyslet na kloudne vysledky...Mata si sice svoje odehral, nic moc nezkazil, mel jednu peknou strelu, ale je to zkratka hrac, ktery ma obrovske fyzicke limity...v podstate kombinace jeho a Jamese by dohromady dala jednoho kvalitniho fotbalistu

Cavani tam mel fajn zablesky, dvakrat se super pohybem protlacil do takovych polosanci, skoda ze to tam nepadlo

Reagovat
Busby babes

jsou jak my pod Mourinhem. bud utok nebo obrana.

Reagovat
Makiii

Jednim slovem SKODA.

Takhle priposrana Chelsea dlouha nebyla na OT. James bohuzel podle ocekavani byla extremne spatna volba, nema formu a porad v utocne tretine pusobi jako vyplaseny dorostenec...

Lindelof asi nejlepsi vykon v dresu United. Fred taky vybornej...

Mendy Chelsea uhral bod.

Konecne mame kvalitu i na lavicce a to nedostava jeste vubec prostor Donny. Zaroven Martial a Telles mimo soupisku. Tohle se melo urvat a brat 3 body.

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak Atkinsona bych z toho nevinil, ten stál na druhý straně a nemohl vidět nic, ale s tímhle ať jde videorozhodčí do hajzlu, jasná penalta. Co to tam proboha sedělo za šášulu?

Vyhrát jsme si sice nezasloužili, ale tohle je strašná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

ohromná škoda že jsme tohle nevyhráli, Chelsea si přijela pro bod, ale sem rád že aspoň obrana se zlepšuje, tak snad jsme na dobré cestě!

Reagovat
iamek

Jinak se moc nezmiňuje Fred. Opět zahrál paradne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
MessiRooney10

To je tak nefér, že proti Liverpoolu postavili Kepu a proti nám brankára

Reagovat
Busby babes

jinak trochu nechapu to prekvapeni, ze zapas stal za hovno. me prijde, ze u tech velkych zapasu je to tak 50:50 a velmi casto to jsou hrozne nudne zapasy.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Dawon

Tak asi u tymu, co dostaly tuhle sezonu v souctu zhruba 50 golu za +- 7 zapasu, cekal clovek trosku neco jineho

Reagovat
MessiRooney10

pri tom mi hneď napadlo finále LM LFC-Spurs, pri tých zápasoch je škoda, že to nie je tak úplne derby, lebo napríklad nudu v Manchesterskom, Liverpoolskom derby, LFC-United alebo El Clásicu si nepamätám

Reagovat
John Obi Mikel

Nepamatuješ nudu v El Clasicu? Co třeba minulou sezónu?

Reagovat
Talker

Defenziva začíná konečně vypadat kompaktně - za poslední 4 zápasy 3x s nulou vzadu - a v tom jediném zápase, kdy jsme inkasovali, chyběli Mendy, Silva a James v základu. Začíná se nám to konečně krystalizovat a snad to je předzvěst pro lepší zítřky. Defenziva po posledních dvou zápasech snad konečně získá trošku sebejistoty a klidu. Mendy výborný, 3 zákroky, kdy minimálně 1 gol by Kepa pustil, možná i dva. Ne, že by si United vyrobili dost na 2 goly, jen je Kepa takový tragéd.

Teď je potřeba se podívat na to propojení defenzivy s ofenzivou. V té ofenzivě je podle mého problém, že jak Werner, tak i Havertz a Pulišič jsou všechno především tahoví/brejkoví hráči. A chybí tam záloha, která by je zásobovala míči. Momentálně to dělají jen krajní beci, kteří tam vytváří šance a posílají míče. Osobně bych jednoho z té trojice posadil (Wernera či Havertze) ve prospěch Ziyecha, který by tu kreativitu měl přinést. A k tomu tam dát ještě Mounta/Tammyho místo jednoho z obránců (podle toho, kdo bude sedět z té dvojice Němců).

Zápas nuda, ani jeden tým si toho moc nevytvořil, remíza asi spravedlivá. Škoda, že nám tam nepískli pencli (byla naprosto jasná) nebo to tam nezakončil Pulišič z toho luxusního centru Jamese. Mimochodem ten si zaslouží pochválit, opět je nejlepším hráčem týmu a navíc má asi i nejlepší rozehrávku - vždy se snaží najít volného hráče, několikrát to posunul do středu do volného prostoru.

Reagovat
Talker

https://www.youtube.com/watch?v=QxDiWK4IXAA&ab_channel=GolazoExposure

Jinak podle mého jednoznačné - Azpi jde do hlavičky, Maguire ho chytne pod krkem, nenechá ho vyskočit a pak ho ještě stáhne, aby nemohl hlavičkovat.

Reagovat
cristiano.K.

čistý zářez, normálně napálit frajerům u videa pokuty.

Reagovat
Salfovic

Tady není vůbec co řešit, prostě jasná.

Reagovat
mesyas

Havertz momentálně vážně patří na lavičku. V základu je jeho přínos prakticky nulový. A ignorování Tammyho je k pláči.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Greny

Bod z venku beru.. remízovéj zápas... Ztráta spíše pro United protože hráli doma...

Škoda té penalty no

Obrana a brankář v pohodě... Ale nemůžu si pomoct Jorginho a Kante nemůžou hrát spolu musí tam jít Kova který to dokáže víc propojit

Reagovat
smazaný uživatel

A ted mi reknete, proc ole a lampard jsou zesmesnovany za to stejny, za co je arteta vynasenej do nebes. diky

Reagovat
J0EL

na to si ako prisiel?

Reagovat
Beči

Kdo by před sezónou čekal po necelých 6 kolech takové složení TOP 5? Letos je PL naprosto nepředvídatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Penchester Simulated nic?

Reagovat
bbbauch

Brunos favourite tea? Penal Tea

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Hmm teď v lize před pauzou everton a arsenal. To nebude veselá pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Lads it's Arsenal

Reagovat
Busby babes

Arsenal bude jeste horsi nez Chelsea.. doufam, ze za to nekdo tech 15 liber zaplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono United taky nejsou zrovna extra třída..

Reagovat
Smreky

Posledné týždne čo robia ti video rozhodcovia....

dnes nezapiskana penalta proti united.... teraz vymyslená penalta proti LFC... nevravím že nebol možno faul ale ktorou časťou bol ten faulovaný v pokutovom území???...

ten VAR je neskutočný nezmysel....

Reagovat
iamek

https://pbs.twimg.com/media/ElHfJUZXIAUF_Ih?format=jpg&name=360x360

Pul nohy má na lajne. Lajna se bere jako pokutové území. Tohle si obhaji.

Reagovat
Smreky

Záber z boku ukazoval že nemá nohu na lajne....

Reagovat
iamek

Tenhle zaber ukazuje, ze nohu na lajne ma

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Smreky

To je taký rozmazany záber že môže aj nemusí

Reagovat
Remt

To je tak nekvalitní, že stejně tak ti mohu "opáčit" že míč už má útočník od nohy, tzn Fabinho mu ho už odpálil a útočník pokračoval v pohybu a proto jí má ve vápně Ale to už bychom se hádali fakt o blbostech Prostě tohle je srandovní penalta i s tím že míč zasáhnul a nohu mu jen tak štrejchnul, bejt to mimo vápno tak by to možná i prošlo bez faulu

Reagovat
Smreky

Úplne súhlasím s tebou

Reagovat
Arnar Resmusonn

VAR udělá z přímáku penaltu a pak ruku Robertsona ani neřeší...banda idiotů . Měli by to fakt zrušit. Když to neumí používat

Reagovat
Smreky

Reagovat
avicii

VAR mal rozhodcom pomáhať, a on snich nakoniec robí ešte väčších dementov

Reagovat
REPLIKATOR

obojí posouzeno správně

Reagovat
Arnar Resmusonn

Obojí posouzeno špatně. Faul byl před lajnou a v takových situacích a citlivě posune míč na vápno a jde se kopat přímák

Ruka byla od těla a jednoznačně ovlivnila dráhu míče.- penalta diskutabilní ale mělo se to řešit

Každopádně každý si na to může mít svůj názor ale chyb VAR všude je přehrše

Reagovat
smazaný uživatel

Videli sme americké zápasenie od Gaethjeho, hype.

Khabib dominancia a ja som vyhral peniažky.

Btw. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

A ten, kto tvrdí, že Khabib je slabý v postoji, nerozumie MMA. Vychcaný Novotný len stíchol .

Reagovat
Lacko_Boh

Novotný je pupuš.

Ale povedat ze Khabib je dobry v postoji? Na zaklade coho? Ake kombinacie? Videl si Whittekerov predny direkt? Videl si Khabibov? Videl si Khabibov headmovment? Sak len teraz spapal tak 3-4 rany a 2-3 dobre legkicky.

Jeho nekreativny boxing a lajdacka obrana mu prechadza VDAKA wrestlingu. Ale povedat ze ma Khabib slaby postoj neznamena ze niekto nerozumie mma. Ale rad sa necham presvedcit/poucit, som zvedavy na priklady. Al Iaquinta? Opat, typek okolo neho spravil 17 000 kruznic jak bol dosraty s takedownu.

Gratulujem k vyhre, co si kupis? Ci stavis resp. investujes (;)) na Trumpa?

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Zareagujem na tému MMA dole, tak pozri.

Oplatí sa tipnúť na Trumpa?

Reagovat
Lacko_Boh

To sa da fakt tazko povedat, odkial na to cerpat informacie?

Su opravnene podozrenia ze mozu nastat podvody, DNC vysila velmi nebezpecne vyjadrenia na to co budu robit ak volby nedopadnu podla ich predstav, Trump na to reaguje rovnako.

Pred Floydom mi prisiel Trump ako tutovka, potom prisiel Floyd a to co predviedli DNC media a socialne siete mi vyrazilo dych(google opat otvorene manipuluje google search), neuveritelne nesympaticke spravanie ktore priamo/nepriamo podporovalo k militantnemu spravaniu najma u deciek s traumami a na okrajoch sexualneho spektra. (odporucam si vygooglovat "CHOP" seattle. ) Tam urcite preferencie Trumpovi spadli, vidiet tanky v "suburban" nie je sranda, supporter-nesupporter.

Avsak situacia sa zacala otacat naspat k Trumpovi po jeho velmi citlivej reci pod Mount Rashford (https://www.youtube.com/watch?v=mXD4zPY4Ai0 odporucam pozriet, aj ked clovek nemusi suhlasit)

Aj napriek prapodivnym stastikam NYT a CNN, vyzera to ze Biden este nic nema iste, google trendy, sledovanost Foxu oproti konkurencii alebo aj obycajne clanky/diskusie pod relativne nestrannymi novinami,novinarmi (libertarianskymi) mi naznacuju, ze nerozhodnuti/nestranni budu asi volit prezidenta ktory zacal ombezovat Čínu, urobil nevidane pokroky v diplomacii( naposledy UAE s Izraelom.) v krajinach na ktorych USA zalezi (nazor Meghan Merkle maju volici podla vsetkeho v pazi). Hlasy progresivnych dennikov maju samozrejme problem ze ziada aby sa aj napr slovensko alebo ine lajdacke/odovzdane/alibisticke krajiny podielali na NATO ale myslim ze obcan USA s tym problem nema. Aj napriek tomu co ludia z tychto dennikov vravia, podla preiskumov, armadna rodina bude volit Trumpa, pod jeho administrativou dokazal co Obama sluboval.

Vyzera to tak, aspon podla diskusii, ze COVID nie je otazkou pre volicov Bidena a ani Trumpa.

V poslednej diskusii si mozno Biden prehral dolezitu Pennsylvaniu.

Ja som pacol na Trumpa (uz fakt potrebujem motorku), aj napriek podvodom ktore pri volbach hrozia, zrejme by nemali mat az taky velky dopad na vysledok. Ale comu sa da verit? Ludia v prieskumoch klamu a podla internetu by bol prezident Bernie.

Reagovat
Lacko_Boh

* podla diskusii mam na mysli s televizne diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

Wau fakt nádherné zhrnutie Asi tam hodim pár eur na Donalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

khabib v postojí není dobrý, za tím si stojím a píšu to jak někdo, kdo chodí 12let na "postoj". možná nerozumím mma, ale postoj mám docela nasledovanou a v klidu řeknu, že to není jeho dominance.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že postoj je jeho dominancia, tvrdím , že nie je slabý v postoji v disciplíne MMA.

Viac dole.

Reagovat
Dody10

Khabib GOAT!

Škoda, že končí. Rád bych ještě viděl Khabiba v tom prokletém zápase s Tonym či v odvětě s McGregorem.

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeral som rozhovory ani priamo v klietke, čo povedal?

Reagovat
Malresi

Khabib je frajer, hoci som mu nikdy nefandil, pokojne uznám, že tak dominantný v histórii MMA nebol pravdepodobne nikto a právom ho môžeme označiť za GOAT. Už dlhšie fandím Justinovi, ktorý ma včera sklamal a paradoxne z tej trojice Conor, Diamond a on, vydržal na tej zemi najmenej, hoci mal najväčšie predpoklady Khabiba potrápiť najviac. To bolo spôsobené podľa mňa hlavne tým, že sa v prvom kole utavil.

Dúfam len, že Dana dá titulový zápas práve Justinovi s víťazom Diamond / Conor, prípadne ako jeho odvetu s Tonym.

Čo si podal? Veď na Khabiba bol malý kurz, musel si dať, že Justina ukončí submisiou, že ? Každopádne gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na všetkých:

Lacko, netvrdím, že Khabib je v postoji dobrý, ale tvrdiť, že je slabý, je totálna prehánka, na tejto úrovni nemôže byť tak dominantný fighter ako je on, slabý v postoji. Ma neortodoxný štýl, defenzívu nemá špičkovú, ale ani tragickú, ale nazvať ho slabým postojárom je blbost. Vypol okrem iných aj najlepšieho postojára v histórii MMA Conora.

Mesyas. Trénujem Muay-thai a box, síce nie je dlho, ale postoj v boxe, muaythai a v MMA je úplne iný. V MMA sa nemôžeš zabaliť do dvojaku a musíš viac využívať reflexy a pohyb. Každopádne, samozrejme, že je výhodou pre mma zápasníka, aby mal skúsenosti z postoju. Ale väčšou výhodou je mať skúsenosť zo zápasenia, bjj, grapplingu či kempo karate.

Malresi: Podal som submisiu za úplne smiešne peniaze, ale aj tak som celkovo rád, lebo khabibovi som veril. Je to možno klišé, ale tu je vidieť rozdiel medzi európskym či americkým zápasením a celkovo zemou a ruským zápasením. Rusko je v tomto absolútna špička. Taký ruský štýl má aj môj známy, bývalý spolužiak zo škôlky Vojto Barborík, ktorý by mal mieriť aktuálne do KSW. Je to najlepší zápasník MMA a najlepší zápasník na zemi celkovo v Československu si dovolím tvrdiť, pomáhal naposledy aj Ronymu paradaiserovi, ktorý vyhral nad Ryšavým.

Justin prehral v hlave, bol nervózny, strnulý a to, že sa zatavil (co je možno fakt, ale je to totálne šokujúce a hlavne smiešne) je veľká chyba buď dychu alebo zlej pripravenosti. Inak samozejme nič proti nemu nemám, ak by vyhral, nevadilo by mi to, je sympaťák, skvelý v postoji a vraj má dobrú obranu proti strhom, v Amerike možno áno.:)

Som rád, že si Khabib uctil mŕtveho otca.

Reagovat
Lacko_Boh

HEEEEJ! Neslovickar.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý, dobrý a dominantný nie sú slová s tým istým významom.

Reagovat
Lacko_Boh

Bohužiaľ ani Oliver, sebareflexia a vedieť si priznať chybu že slovíčkarim nie sú slová s tým istým významom.

Šach mat v druhom ťahu, som ani nevedel že sa to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hrozná trúba občas ...

Reagovat
Whitemedia

Ampadu solidní výkon, bez zaváhání, musí zůstat v základu.

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool 3 body, ale žádná hitparáda to rozhodně nebyla.

Reagovat
mickey mouse

To byl zase porod Sheffield velmi dobrý. Hendo MOTM

Reagovat
Remt

LFC druhá vydřená výhra za sebou, Alisson zpet, tyto vyhry nam mohou jen pomoci!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

dřív jsme tyhle výhry neměli.. Buď jsme někoho přejeli 5:0 nebo prohráli

Reagovat
JessePinkman

O tomhle přesně byla minulá sezóna. Jen tak dál.

Reagovat
avicii

Toto bude dlhá sezóna na nervy asi pre všetkých Fabinho jak bol v LM top, dnes to bolo slabšie a s chybami.. Hendo a Robo to su hráči ktorých musíš milovať za tu drinu neskutočnú.. Jota sa mi tiež páčil.. Shefield strasne pomohla ta pencle a boli veľmi nepríjemný.. No ale inak super sobota na výsledky

Reagovat
Remt

S vysledky jsem naprosto spokojen dnes, zitra by se mohl jeste vytahnout Soto na Everton a Arsenal na Lester, protoze ten vidim jako vetsiho konkurenta

Reagovat
mickey mouse

Gomez dnes ze stoperů kupodivu ten lepší

Reagovat
vrabejka

Nene! Porazili jsme VAR!!

Reagovat
stiflerovamama

No 3 body vydreté ale nepáči sa mi ako hráme. Nebol to náš futbal, ale z čoho ma najviac bolia oči je to, že v tom útoku si vobec nerozumieme, nevieme si tam presne nahrať, odskakujeme nám lopta, v podstate obrancovia súpera sa nemusia ani veľmi snažiť, my si tie útoky zazdíme sami. Sme strašne čitateľní, Salah tou nepremenenou šancou len podčiarkol našu nemohúcnosť.

To, že by sme mali zaápas na konci pod kontrolou sa absolútne nedá povedať, hrať sa ešte 10 min, tak podľa mňa dostaneme gól, strašne sme sa stiahli a nestíhali sme.

Čo sa týka stopérov, dnešok ukázal, že budeme mať problém s fyzickým útočníkom, vaščina hlavičkových súbojov prehratá... A to teda Mc Burnieho by som zaradil ešte medzi takých ľahko tonážnejších hráčov.

Ale dolezité 3 body, ostatní stratili, hra snáď pojde aj s uzdravenými hráčmi hore.

Reagovat
vladis271

Strasne. Aspon Allison je späť. Nepoznam lepsieho golmana na centre do maleho vapna. Uplny terminator. Westham bude pôrod.

Reagovat
stiflerovamama

Antonio sa zranil ?

Reagovat
vladis271

To hrame uz teraz LM.? Preboha, kladivari nas zozeru zaživa.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase přeháňka.

Alisson - TAA, Fabinho, Gomez, Robertson - Milner, Jones, Wijnaldum - Shaqiri, Minamino, Jota

Alisson - TAA, Matip, Gomez, Robertson - Fabinho, Henderson, Thiago - Salah, Firmino, Mane

Samozřejmě záleží jestli to Klopp vážně protočí až takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

*Alisson

Reagovat
cristiano.K.

ty tvý výkřiky do tmy

Reagovat
stiflerovamama

A inak pochvala Sheffieldu, konečne od nich tradične nepríjemný výkon ako minulú sezónu, snáď pojdu hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat sedět na lavičce van de Beeka a postavit dřevo Jamese to je trapný i na tělocvikáře.

Reagovat
iamek

Nebo mohl hrát místo Shawa nebo Lindelofa.

Reagovat
avicii

Inak na WHU dúfam ze bude už Matip, Thiago aj Keita, nech sú možnosti koho postaviť

Reagovat
smazaný uživatel

Matip musí být v základu a Fabinho v záloze. Proti Součkovi tam bude Fabinho potřeba.

Reagovat
Svatej

Planuje bejt Arnold.jeste nejdy bodově užitečnej?

Reagovat
Busby babes

dneska nahraval Salahovi na gol...

Reagovat
rave

Čeká na to, až ho vyndáš z fanty.

Reagovat
cristiano.K.

Salahovi neuznali gol po jeho asistenci. Málem dal gol z půlky, brankář to vytáhl nad břevno.

Takže spíš smůla, dneska hrál dobře.

Reagovat
Luc-Luc

ubojovany tri body, ale o to je to cennejsi bez Virgila si myslim, ze 4-2-3-1 bude chtit hrat Klopp casteji, aby to zahustil pred stoperama, jsem kazdopadne zvedav, jak tu zalohu posklada, az se vrati Thiago

Reagovat
Remt

Zranil se jen na pár dní ne? Myslím že by Thiago měl být ready brzy

Reagovat
Luc-Luc

co jsem cetl tak to vypada nadejne

Reagovat
Zaschrona

Podle mě by VAR měly dělat jen ženy. Ty zvládnou multitasking.

Reagovat
Lacko_Boh

a vidia vsetko

Reagovat
Svatej

Vědí*

Reagovat
cristiano.K.

Při té penaltě jsem si říkal,že jsme si za ten titul zase vybrali štěstí na třicet let dopředu.

Gomez byl dnes lepší než Fabinho, nicméně nepochybuji, že Fabinho bude lídr obrany a své výkony ustálí časem.

Zajímavá varianta se čtyřmi vyloženě ofenzivními hráči vpředu, ale proti těžším soupeřům bych to určitě nehrál. Mané je pořád zvíře, fakt neskutečný, jak z kroku vykouzlí asistenci na Jotu.

Reagovat
Remt

Přemýšlím kolik hráčů na světě bych napocital, kteří dokáží z kroku udělat prakticky každého (napočítal bych jich tak na prstech jedné ruky). Plus to že to dokáže udělat i v 80. Minutě je pecka. On i když nedá v zápase gól tak je obrovsky platný

Reagovat
cristiano.K.

z něho téměř vždy máš pocit, že ten zápas chce vyhrát, to u Firmina a Salaha né.

Reagovat
Svatej

Ethan Ampadu vs Liverpool

46 passes

89% pass accuracy

1 key pass

1 successful dribble

3 tackles won

2 interceptions

1 blocked shot

3/3 aerials won

8/9 duels won

20 years of age.

Kdo potřebuje Rice

Reagovat
Svatej

S nim by ta sestava proti topce nabrala uplne jinej rozmer.

James, Azpi, Silva, Zouma, Chilwell - Ampadu, Jorginho, Kovacic, Kante - Werner

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Vážně tu budeš brečet, že Lampard využil taktiku 3-4-3/3-5-2? To dělal celkem pravidelně i loni.

Reagovat
Svatej

No celkem pravidelně, asi dvakrat proti Manchesterum, dvakrat proti Spurs a prave po Spurs proti jeste nekomu, jinak to zas tak pravidelný nebylo

Já prostě tohle nepodporuju. Minulej rok to bylo pochopitelný, nebyla v tymu zdaleka takova kvalita ve vsech radach a pro vyhru bylo třeba se dokonale přizpůsobit kazdymu tymu i mimo topku, ted uz je to z ny strany plýtvání potenciálem.

Byl bych radeji, kdyby Frank řešil problemy vzadu neprimou cestou a naucil tym se vypořádat s určitýma situacema, ne ze tam prostě narve beka navíc. Pokud to nezvládne sam, tak si ma nabrat profika. Mit mimo hřiště kombo Abraham, Ziyech, Mount, Giroud, Odoi, Kovacic (kdyz navic poslal jeste pryč RLC a Barkleyho) je fotbalovej přestupek.. Ja tohle rozestavení pochopim proti ty současný špičce jako Bayern, ne proti tem, co jsou na naší úrovni. United bychom meli díky kvalitě a hlavně šířce (a s tim spojenou taktickou variabilitou) porazit.. Proto se tolik hráčů kupovalo.

+ Nechci videt Wernera na hrotu, s vysoko hrajicim Sotonem hrajeme jen dvakrát do roka.

Reagovat
Talker

Mně to přijde jako logická taktika - United umí tvořit prakticky jen z brejků a po chybách soupeřů. Loni jsme na začátku sezony zkoušeli ofenzivní, agresivní taktiku a šoupli nám tam 4 po chybách a z brejků (i když jsme na tom byli herně líp). Takže je logické dát tam o obránce víc a zajistit, že pokud někdo udělá chybu, tak tam bude někdo, kdo to zajistí.

Stejně tak po těch nadílkách vybudovat nějaké sebevědomí obrany, zajistit, aby dobře fungovala a od toho se odrazit. Pár zápasů s nulou vzadu pomůže těm hráčům psychicky hodně, takže osobně mi to nevadí, pokud budeme mít pár bezgolových remíz. Lepší než mít remízy 3:3 nebo prohrávat s tím, že se ta defenziva nezlepší. Zvlášť s tou zálohou, která nezvládá hrát pod tlakem a není přesná a dělá chyby.

Pokud tohle budeme hrát i za půl roku, tak mě to bude srát taky. Ale v současnosti mi to nevadí, protože je začátek sezony.

Reagovat
Svatej

Proto by davalo upuštění (vcera skvelyho) Silvy na ukor Tomoriho smysl. Posledně jsme tam nastoupili s horší ofenzivou, Christensenem, Emersonem a kepou vzadu. Vysledek byl sice prisernej, ale dost nezaslouzenej pri nas a stastnej pro United. Vcera tam mohla nastoupit dost vytunena sestava, ktera by svy sance pravděpodobněji proměnila.

Jinak argument se sebevedomim chapu, ale dle myho v nem bude trhlina ve chvili,.kdy zas prejdem.na 4 a dostaneme dalsi dva fiky... Proto bych radeji, kdyby se ten problem resil jinak, nez takhle Mourinhovsky..

A popravdě, ja radeji remku 3:3, nemam ze zapasu pak dojem, ze jsem ztratil dve hodiny života

Reagovat
Talker

Nebo by někdo udělal chybu, oni nám dali gola a vezli bychom se z jejich brejků. V tomto smyslu prostě defenzivnější taktika dává smysl.

Pokud se nemýlím, tak proti Seville jsme hráli na 4 vzadu a taky byla nula. Stejně tak proti CP.

Co se týče remízy 3:3, tak nevím, ale všeobecně je tam nasrání na to, že tam jsou chyby a dostáváme goly.

Reagovat
Svatej

Takhle chces timpadem hrát celou sezonu proti top 7 tymum, tzn tretinu sezony?

Právě presne kvuli ty Seville nechapu, proc se u toho nezůstalo...

Jop, přirozeně a ja to chapu, ale kvalita bude temer ve vaech utkáních na naší straně, citim prostě, ze bychom ty zapasy vic vyhrávali nez remizovali, ale to je sois už hádání a šťourání v ničem..

Reagovat
Walter_Sobchak

Pod Contem taketo rozostavenie fungovalo akurat že tí 3 vpredu dokazali niečo vymysliet, včera do utoku uplna 0 a všetky protiutoky zajebali.

Reagovat
Talker

"Pokud tohle budeme hrát i za půl roku, tak mě to bude srát taky. Ale v současnosti mi to nevadí, protože je začátek sezony." Píšu to jen jeden příspěvek výše. Ale i kdybychom takhle hráli za půl roku, ale ofenzivněji a produkovali šance a goly, tak mi to vadit nebude. Stejně jako mi to nevadilo u Conteho. Taktika může být ofenzivní, i když hraješ na 3 stopery - záleží, jaké pozice budou držet krajní obránci a záložníci.

Já nevím, taktika dozadu nám vyšla, dopředu ne - ani proti Seville, ani proti United. Děláš, jako kdyby to proti Seville byl ofenzivní koncert a proti United zaďour.

To je otázka, jak by to dopadlo. Jak říkám, United jsou schopní dát gola jen po chybách, z penalty a z protiútoků. Hrát 4-2-3-1, tak každá chyba může být potrestána mnohem víc. A jakýkoliv gol znamená hrát United do karet. Takže já tuhle taktiku chápu.

A těch zápasů jsme hráli loni hromadu ve 3-4-3. Nevidím v tom osobně problém, pokud to bude fungovat.

Reagovat
Talker

Navíc problém je, že nám nezahráli ofenzivní hráči a záloha. Ne samotná taktika. Ve chvíli, kdy Kante zazdí 3 protiútoky, Werner nevystihne moment na přihrávku téměř samotného hráče na golmana a Havertz je neviditelný, tak to do ofenzivy nepůjde jednoduše, i kdybychom hráli na 1 stopera a 6 ofenzivních hráčů.

Reagovat
Svatej

Odepíšu jak dorazim domu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Hráli jsme tak na Wolverhamptonu, Lille, Tottenhamu, doma se Southamptonem, na Arsenalu, doma proti Tottenhamu, venku na Bournemouthu, na Liverpoolu, doma s Wolverhamptonem, v Fa Cupu s Man united a ve finále s Arsenalem.

Reagovat
Miguel19

Kdyby mě Chelsea povolala jako trenéra, tak tebe si beru jako asistenta.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Na ten Di Matteo efekt bych se těšil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Hele vážně, to si pamatuješ takhle z hlavy, nebo sis to nekde narychlo nasel?

Každopádně ok, krátká paměť, beru zpět. Zustali jsme ve vsrch utkáních az do konce, nebo jsme to kvuli stavu utkáních museli měnit?

Reagovat
vitasrp

80 procent vyjmenuju z hlavy, ověřoval jsem si akorát, jestli jsme tak hráli i v LM na Ajaxu - nehráli - a ve finále FA cupu s Arsenalem, tam ano. Já si ty zápasy vesměs pamatuju, takže si akorát vezmu rozpis a jedu podle toho, abych na něco nezapomněl.

Nefungovalo to v zápase se Southamptonem - změna o poločase - v duelu s Arsenalem - změna v 25. Minutě, kdy šel na plac Jorginho a dolů Emerson.

Reagovat
Svatej

Dost solidní, smekam klobouk. Ja si vybavim průběh většiny utkání, ale.rozestaveni a sestavy bych neměl sanci si vybavit krom těch, na kterých jsem sam byl.

Reagovat
cristiano.K.

on má fakt neuvěřitelnou pamět, když o tom mluví osobně, tak člověk jenom čumí

Reagovat
iamek

Nakládačka

Reagovat
vitasrp

Plus doma s Bayernem ještě, kde to nedopadlo teda vůbec dobře.

Reagovat
Svatej

Paráda, aspoň něco mi jde na ruku.

Reagovat
kvasha16

co to tu skusas?

Reagovat
SCELO

moc precenujes jeden zapas a hlavne hral proti LFC.....

Reagovat
Teoretik

Zápas United vs Chelsea naprostá tragédie. Ty týmy jsou zcela bez myšlenky. Ole a Frank na takové trenérské štace prostě nemaj.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
Remt

No zas taková blbost to nebude. Pomalu si o obou začínám myslet to samé. Respektive o Olem si to myslím dávno a o Frankovi si to začínám myslet

Reagovat
smazaný uživatel

a kto tu akoze ukazuje nejaku myslienku momentalne alebo co? ani jeden si uz nemohol dovolit prehrat, bol to normalny hnusny zapas top6 v Anglicku, ked si spomeniem kolko takych vykonov bolo pod Fergusonom, kazdu sezonu co si pamätam

Reagovat
Walter_Sobchak

Práve, teraz su ľudia namlsaní nejakych Kloppovych dominantnych vykonov ale kolko zapasov United pod Fergusonom alebo Chelsea pod Mourinhom vyzeralo presne takto. Možno akurat s tym rozdielom že sa niekomu podarilo dat gol.

Reagovat
Setwo

Poche a Allegri sú voľní

Reagovat
kvasha16

pozri napriklad na nas prvy polcas so Southamptonom, tamto bol pekny futbal od nas ... vcera sme hrali defenzivnejsie, s tym ze sme boli dopredu menej aktivny, Frank zrejme zacal hladat balanc medzi defenzivou/ofenzivou, zatial by som teda take sudy nevynasal ... co sa MU tyka tak tam neviem

Reagovat
Teoretik

Tak u Franka lze nějakou naději hledat. Ale Ole je tam už nějaký pátek a stále stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
icemike

Naše hra je jedno velké čekání na Jorginha, až se konečně probere. On je ten hráč, který má zásobovat útočníky balóny, ale místo toho okamžik promešká, nebo to hned háže zpátky na obranu. Kante tuto roli nikdy nezastoupi a Havertz peláší vpřed. BTW penalta jasná, todle si žádný sudí přece nemůže obhájit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Noke

Jenže jorginho na to nemá, aby si připisoval asistence a vytvářel šance. Strašné se těším na Gilmoura a doufám v nasazování Ziecha, to jsou podle mě hráči, kteří nám v tomhle hrozně pomůžou

Reagovat
icemike

Gilmour po tom zranění se bude dlouho dávat do formy, Ziyech kdo ví. Jorginho na to měl a hlavně tam teď nikdo další podobný není. Ale on i kovacic bude upgrade, aspoň balón vyveze

Reagovat
cristiano.K.

Viděl jsem včera tři zápasy a fungování VAR naprosto příšerný. U Součka se aspon mělo zkoumat hraní rukou, neříkám, že byla. Chelsea regulérné okradli o penaltu, navíc jasná žlutá za zápasnický chvat. U penalty proti nám ani jeden záběr neprokazuje s jistotou, že faulovaný stál aspon cm na čáře.

Reagovat
oli9

VAR je úplně k píči, měl to být pomocník ale je to spíš trest

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vitasrp

U Součka se určitě hraní rukou zkoumat nemělo, loni platilo, že se zkoumá jenom ruka asistujícího či skórujícího hráče, letos platí, že ruka musí být okamžitě před vstřelením branky, aby se zkoumala, takže jí může zahrát i skórující hráč, ale pokud poté třeba musí udělat kličku a uběhnout 30 metrů, tak se to zkoumat a rušit nebude.

Reagovat
cristiano.K.

díky za info, ale to pravidlo je šílené a nesmyslné

Reagovat
vitasrp

To mi ani nepřijde, loni se nadávalo, kolik branek bylo odvoláno kvůli nějakému náhodnému a i třeba lehkému dotyku míče s rukou, přičemž ale videorozhodčí v takovou chvíli nemá volbu a musí gól zrušit. Loni se holt teda kontrolovali hráči dva (nemá smysl se vracet 15-20 sekund dozadu, zda někdo nezahrál rukou, protože to nemá přece na hru takový vliv), letos se ten úsek hry ještě více ořízl, aby těch branek padlo více a kvůli hře rukou bylo odvoláno méně branek. A podle mě je to tak lepší, i kdyby centroval Souček a přitom zahrál rukou, tak jsem pro, aby ten gól platil, protože to ovlivnění hry prostě není tak zásadní, není z toho tak brutální výhoda a bránící tým to furt může vlastníma silama v pohodě ubránit.

Reagovat
cristiano.K.

obecně se nebavím o ruce, ale o jakýmkoli prohřešku. Viděli jsme situace Bohemka - Slavie, kdy místo na jedné straně, padl gol na druhé. Mělo by to od posledního přerušování přezkoumáváno.

"A podle mě je to tak lepší, i kdyby centroval Souček a přitom zahrál rukou, tak jsem pro, aby ten gól platil, protože to ovlivnění hry prostě není tak zásadní, není z toho tak brutální výhoda a bránící tým to furt může vlastníma silama v pohodě ubránit."

wtf já si myslím, že Souček tu ruku měl u těla a nechal bych to být, ale beru to obecně to hraní rukou, kdy si prostě myslím, že tahle věc by měla být přezkoumána.

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň, že Stoke včera vyhrál. Jinak je to příšerný fotbalový týden

Reagovat
Coutinho10

Sheffield nás včera potrápil daleko víc, než jsme očekávali, ale hlavní jsou 3 body, které byly nutností

Reagovat
JessePinkman

Je dobře, že to i přes ne moc dobrý výkon dokážou urvat. Tohle nám vyhrálo loňskou sezónu titul. Navíc soupeři by mohli ztrácet i nadále. YNWA

Reagovat
Coutinho10

jojo...v minulých zápasech nám to úplně né za 3 body vždy stačilo, tak konečně teď i díky Alissonovi to vyšlo a taky věřim, že nás to nakopne

ostatní naštěstí ztrácejí, takže aspoň toto nám hraje do karet od začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Moura on Carlos Vinícius: "He is the player that we were missing."

To že Kane byl ve čtvrtek poprvé nevyužitý náhrádník po cca 2.5 letech je samo o sobě šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, úplnej úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Iwobi je fakt tragéd

Reagovat
REPLIKATOR

Hypeverton taky narazil

Reagovat
Euphael

Reagovat
Registrujisejenproto

Prasata z Evertonu opět redka.. surprise surprise

Reagovat
maras93

Everton mě zklamal, čekal jsem víc. Iwobi byl hodně bídnej. Soton zaslouženě.

Reagovat
Luc-Luc

Everton zase s cervenou ? prasata

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

jinak Saints Everton navrat do reality

Reagovat
smazaný uživatel

stále to bolí?

Reagovat
martin.b

Bolí nebolí, v zápasech s Evertonem je tradiční, že se nedokáží oprostit od toho, že jsou historicky ti menší, a zvýšenou agresivitou se to snaží kompenzovat. Jak jim pak máme přát něco dobrýho...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes se psala historie chlapci ! Konečně se stal LH44 rekordmanem v počtu výher a odsunul toho němčoura dolů, fantazie. Taliáni už tradičně na netu brecí a pro tyhle zkurvený rasisty si vypůjčím komentář pana Miroslava Šacha z f1sports.cz, tedy někoho kdo motorsportu rozumí víc jak ty čecháčci v diskusích:

"Dokonaly zavod se skvelym vysledkem a historickou teckou.

Gratulace Lewisovi!

A pokud zdejsi insideri, co tady blaboli o podrazu na Botase, maji zase plnou palici fantasmagorii o zakulisnich cachrech Mercedesu, tak mohli na vlastni oci videt, jak dopadl na cervenych pneu Perez a dalsi, takze by ho Max v zaveru dostal. Videl to i Pepa Kral, ktery se take nejdriv divil, proc mu nedali tu nejmekci pneu, ale pak s ohledem na vyvoj normalne jako profik, ktery toho vi o zavodeni urcite vic nez cela zdejsi banda "profiku" dohromady, uznal, ze to byla nejlepsi mozna volba pro zavod.

Ale chapu Vas, ze mate potrebu tenhle historicky moment okorenit svymi vhledy do zakulisi, kdyz cely rok nedelate nic jineho nez kydate ten svym mentalni rasisticky hnuj na nejlepsiho jezdce historie, navic cerneho.

Bila je dobra, cerna je lepsi!

91 je vyborna, 92 je nejlepsi ....

A 100 se blizi."

A k tomu dodám - LEWIS RULES, FUTURE 2021 CHAMPION

Reagovat
vladis271

rozmýšľam čo je nudnejší šport. Košíková/ basketbal alebo Formula 1.

Reagovat
smazaný uživatel

oba sporty mají něco do sebe, NBA je např. 100% zábavnější jak NHL... fans NHL jsou z velké části xenofóbní, tenhle sport pak ani nejde brát vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

co to splietas dpc

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

ako nechcem hejtovať. Každý podľa vlastného gusta. Kto som ja aby som súdil. Len konštatujem podľa svojich preferencií. Že šport kde (teraz strielam od boku, ale budem prekvapený ak strieľam vedľa) 80+ percent akcií končí skórovaním je zábavný v čom? To už aj taká hádzaná ma prepracovanejšiu obranu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kapřík

Ty vole, ty seš kašpar.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
RadekVonCZE

Komediante

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

basketbal je naprosto příšerný (krom streetu, ten dává smysl a je skvělej), formule není sport

Reagovat
pa3ce

Formule neni sport

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. V motorsportu a zvlášť v F1 musí jezdci podstupovat několik kondičních tréninků... bez trenování nezajedeš v téhle rychlosti ani půlku závodu, k výhře se pak už tuplem nedostaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, podle definice sportu máš zajisté pravdu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

formule

Reagovat
Busby babes

basket ti prijde nudnej? vsak se tam doslova porad neco deje, diky tomu, jak jsou nastavena pravidla.

Reagovat
patas92

Obecně platí, že čím víc gólů/košů v kolektivním sportu padá, tím je ten sport horší

Reagovat
dave100

Asi jseš jen jeden z těch, co si přečtou výsledky na netu a myslí si jak tomu rozumí. Formule není jen o tom závodu, že si sedneš k televizi a budeš čekat každou druhou vteřinu na akci, to nemáš ani ve fotbale. Řeší se tam daleko víc, ať už celovíkendová strategie těch týmů, přes koncept jak zrychlit auto, nový technologie, zdokonalování se v průběhu roku. Je tam dost silná politika, zákulisní témata. Je to prostě show, kterou musíš brát jako celek.

Reagovat
kvasha16

nehovoriac o pretekovych strategiach, tj. kto kedy pojde prezut, kto vychyta po boxoch premavku a kto cisty vzduch aby nabral nejaky cas a pod., lenze to su veci co "na prvy pohlad" nevidno, cize vela ludom mozu pripadat tie preteky nudne, kedze nevidia vsetko co sa deje "v pozadi" holt nie je to Nascar, mozno by som to prirovnal k boxu vs UFC

Reagovat
dave100

Reagovat
Luc-Luc

Hamilton je cernoch ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, je sice britským mulatem, ale jelikož on sám se cítí být pouze černochem tak to tak musíme brát. Tento člověk toho ještě dosáhne dost, doufám že založí evropskou odnož BLM, vůdčí schopnosti má vynikající

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kapřík

Kéž by založil odnož BLM, která by se místo ideologického boje zaměřila na prevenci kriminality. To by asi vzájemnému soužití pomohlo líp, když v USA podle statistiky FBI vraždí černoši 7 krát víc v přepočtu na obyvatele než belosi s obavanymi hispanci dohromady. Ale ty určitě okecas i oficiální statistiku nejakejma politickejma kecama, hlavní je ideologie. To je jasný.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

vůdčí schopnosti myslíš jako to že udělal ze svého čokla vegana?

Reagovat
smazaný uživatel

takyto sofistikovany trolling som uz dlho nevidel, uznavam, ze si si dal fakt zalezat

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis Hamilton nikdy nebude šampion jako Schumi, do dnešní formule a zvlášť Mercedesu, kterého tlačí FIA kdyby posadili cvičenou opici tak to dopadne stejně! Dnešní F1 stojí za velké hovno, v době Michaela to byli páni závodníci, i kdyby měl Hamilton 300 výher nikdy to bude pravý šampion!

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, clovek, ktory vyhraje daleko cez 100 velkych cien, bude mat najviac titulov, bude mat asi vsetky rekordy, tak neni pravy sampion, lebo ty si vyrastal na Schumacherovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

nevyrustal. Schumacher ukoncil karieru kdyz mu bylo 10

Reagovat
J0EL

neverim, ze sa najde vec kde sa zhodneme

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Infi

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je sračka, sorry. Arogantní skopčák měl hlavně štěstí, že mu v tom podvodném rocs neanulovali statistiky... Benneton nebyl zázrak, to byl jenom jeden velkej podvod... a roky s FIArri ? Oblíbenec všech, rudý vůz měl tolik pochybných vylepšení a nikdo z FIA to neřešil, proč asi ????

Nejlepší jezdec všech dob je a bude Lewis Hamilton, nebýt jeho tak je Mercedes v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív byla F1 mnohem, mnohem lepší, všechno bylo jen pilotech, dneska jim řídí všechno na dálku a to ani nemluvím o tom jak to úplně zkurvili když zakázali tankování

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, za Laudy max. Senny to mohlo být asi lepší, faktor nedokonalé techniky zapříčinil mnoho zajímavých momentů (i těch bolestných)... ale za protekčního skopčáka už těžko

Reagovat
eder

Ayrton Senna byl GOAT!

Reagovat
kvasha16

"Nejlepší jezdec všech dob je a bude Lewis Hamilton, nebýt jeho tak je Mercedes v prdeli" - ty si tiez dobry troll

Reagovat
smazaný uživatel

A není nejlepším ? Jeho kvality učinili z Mercedesu neporazitelný stroj, i když je pravdou že sodovky a špagety serou co můžou no...

Reagovat
kvasha16

tak v prvom rade je somarina oznacit hocikoho ako "Nejlepší jezdec všech dob" ... maximalne ho mozes oznacit ako najlepsieho jazdca sucasnej generacie, co by zrejme bola pravda ... a jeho kvality urcite neurobili z mercedesu neporazitelny stroj, to spravili vsetky oddelenia mercedesu od motoroveho az po aero

Reagovat
kvasha16

kebyze argumentujes Juanom Manuelom Fangiom, alebo Jackiem Stewartpm, tak dajme tomu OK, ale trepat o tom ze dnesnu formu zvladne aj opica a navyse to porovnat so Schumim, ktory jazdil v dobe ked mali formuly este aj trakcnu kontrolu? ... bud si hlupy rasista, alebo len hlupy

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Busby babes

jo no, zato, kdyz jezdil Schumacher ve Ferrari, to se bojovalo do posledni zatacky... videls vubec nejakou sezonu Schumachera?

Reagovat
Whitemedia

Nechte Schumiho spát svině!

Reagovat
Busby babes

ja si hlavne myslim, ze tyhle argumenty, co se okolo F1 objevuji jsou nesmyslne. Kdyby Schumi nebyl dobrej, tak ve Ferrari nejezdil. To same plati dneska pro Hamiltona. Ano, jak Ferrari, tak Mercedes meli a maji nejlepsi auto. no a? Proc Hamiltona neporazi Botas a Schumachera neporazel Barichello, ze jo...

Reagovat
Whitemedia

Bottas je komik.. Rosberg byla úplně jiná úroveň

Reagovat
J0EL

No nezabudnem na to ako ho prave Barichello "musel" pustit pred seba aby vyhral titul. To bolo svinstvo.

Reagovat
Busby babes

tymova rezie je vsude. byl dvakrat druhej, jednou o 30 bodu, jednou o 70 bodu...

Reagovat
J0EL

Takto "okato" to ale nikto neurobil. Nenahovaraj si.

Reagovat
Busby babes

coz je ve vysledku uplne fuk. hele ja Schumachera rad nemam, ja fandil Hakkinenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

detto

Reagovat
Svatej

To děláme uz par let

Reagovat
Whitemedia

Právě že ne

Reagovat
Zaschrona

Jdi s tím neustálým antirasismem, laskavě, někam. Je to snad ještě víc otravnější než rasismus samotný. Barva kůže Hamiltona má nulovou relevanci v tom, že na ten rekord dosáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

S poslední větou plně souhlasím, ale vysvětluj to náckům na netu

Reagovat
Kapřík

Zatím se tu jako největší nacek paradoxně chováš ty. Akorát si to obrátil naruby, co bylo predtim uber je ted unter a naopak, protože je to zrovna v módě. Seš trapnej kašpar co se schovává za trapnou nenavistnou ideologii. Ale nepopírám, že to jako novodobý svazák dotahnes daleko, pokud se tedy naučíš nepsat jako tatar.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš Takže boj proti rasismu máme předem vypustit, protože náckům se to nelíbí ? Ani hovno, tenhle boj se musí dotáhnout do konce

Reagovat
Kapřík

Nech si tu tupou propagandu, pochybuju že je tady na to někdo zvědavej. Člověk co napíše že je černá lepší než bílá a pritom bojuje proti rasistum (a přitom je sám určitě bílej jak křída) může sklidit jenom výsměch a obvinění z obracenyho rasismu a nackovstvi. Kašpare.

Reagovat
El Matador

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Černá je dobrá, bílá je lepší.

Reagovat
Whitemedia

Modrá je top.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Rasista

Reagovat
Whitemedia

bla bla bla, Gasly je bůh

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Whitemedia

Řekni prosím, že se nenechal na nosítkách odnést kvůli tomuhle..

Reagovat
iamek

Vypadá, ze to je jen sestrihano. Zápas Cadiz - Granada se hrál před par týdny a ten hráč, který tu facku dostal, tak ani nestridal. Předpokládám, ze když ho nesli, tak by střídal.

Reagovat
iamek

Ale zase sedí minuty. Stalo se to v 73 a v 76 byl na nositkach

Reagovat
iamek

Como vídeo viral queda chulo, pero es un montaje. El jugador que sale en camilla es otro, es Salvi.

Reagovat
Whitemedia

To mi dost pomohlo montaje asi bude montáž, ale ten zbytek

Reagovat
iamek

Jo sorry . Píšou, ze na nositkach je jiný hráč, který tam byl faulovan a z te situace padla ta facka

Reagovat
Whitemedia

Tak super, díky za info, už jsem se bál, že je to všechno v úplné řiti.

Reagovat
PP

to byl úder od Xeny.. zastavil mu přívod krve do mozku..

Reagovat
iamek

Como vídeo viral queda chulo, pero es un montaje. El jugador que sale en camilla es otro, es Salvi.

Reagovat
sejber

ja nechapem preco kopeme rohove kopy? mohlj by sme skusit nejak inovativne odovzdat loptu superovi a sformovat obranu alebo to kopat na obrancov a ist postupne do utoku.

ani nepamatam kedy sme boli po rohu nebezpecny

Reagovat
iamek

Fofana bozi <3

Reagovat
Mastný Chobot

Laca nam dnes prehral zapas. A Mustafi uz nikdy viac pls.

Reagovat
norton

ked si predstavim ze giroud robi trojku v chelsea a a nam hra v zaklade lacca

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Střely 1. poločas 11:1

Střely 2. poločas 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

mikel musi pridat

Reagovat
PhilipS

To byl zas výkon. Možná je čas si přiznat, že Pepe je velkej průser za 80 mega. Willian zraněnej a ani se nedostane do základu a když se dostane na hřiště, tak pětkrát se dostane k balónu a pětkrát ho ztratí. Jinak známý firmy prostě nedostatečný Laca, Xhaka a Belle už taky asi nebude lepší. Vardy je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Vardyho sme mali kupit uz len kvoli tym bodom co nas stal. Inak s tym Pepem si to este niekto nepriznal ?

Reagovat
Trand

Já ještě ne. Má nevýhodu že hraje na straně, kde hraje Hector, kdyby hrál s Tierneym, tak by to taky podle mě vypadalo jinak. To bohužel nemůže, protože dělá kličku na střed a pravou nohou neumí. Ale přijde mi, že ho špatně využíváme. Jasně, má hodně ztrát a občas hraje moc na sebe, ale aspoň se snaží něco vymyslet, není alibista a v soubojích 1 na 1 je super. Jinak teda v současný době je to za 80 mega samozřejmě špatný nákup, ale pořád v něm vidím velký potenciál a myslím si, že z něj může být rozdílový hráč.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Taiger

Xhaka a Bellé patřili k těm lepším

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je průser a vůbec to není o stylu Arsenalu. Své cenovky by nedostal ani kdybychom mu uzpůsobili styl hry. Pochopitelně ale přepálená cenovka není chybou hráče, bohužel na to ale dojíždí nejvíce.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
cristiano.K.

minule tu někdo argumentoval tím, že radši Pepe za 80 než Pogba za 100 a byla to kardinální blbost.

Reagovat
twelwer

Tiež som nad tým včera po zápase rozmýšľal. Za tie peniaze je to neskutočná katastrofa.

Reagovat
kvasha16

ak Willian straca lopty tak to je fakt zle udrzat loptu bola totiz jeho celkom silna stranka

Reagovat
Rothbard

Arteta, Ole, nebo Frank

Jak byste je srovnali co se týče trenérských schopností? Od nejlepšího k nejhoršímu prosím

Reagovat
Whitemedia

Nic bych nesrovnával, všichni tři sypou hromadu píčovin z rukávu.

Reagovat
Hokaido

Imo se to teď dá řadit asi jen podle sympatií. Všichni mají nějaké náznaky zlepšení oproti minulým trenérům, ale všichni by měli přidat, nebo do roka do jednoho přijdou o práci.

Reagovat
SCELO

podla mna mikel, frank a az posledny ogs.....

Reagovat
smazaný uživatel

Imho, se to nedá srovnávat. Osobně bych dal na první místo Oleho, ale kdyby měl být jinde než v United, tak bych ho dal nakonec.. V jiným prostředí by byl hroznej

Reagovat
fenixLFC

arteta, frank, ole

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pride

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Frank, Ole, Arteta

Jeden horší jak druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank - toho sráží primárně individuální chyby (to, že ty hráče pořád staví, je věc druhá)

Arteta - problém je hlavně zbytečně velká rotace hráčů, jak se mají sehrát?

Ole - dokázal najít dobrou taktiku pro tým, hráčům to sedí, ale je z těch tří nejmíň takticky vyspělý a schopný reagovat

Reagovat
Svatej

Pěkný

Reagovat
Busby babes

pritom treba Lamparda nekolikrat takticky prehral. to je porad, ze je takticky nejmin vyspelej, pritom uz par lepsich treneru dokazal prehrat. To, ze nekoho srazi individualni chyby se da napsat pomalu u kazdeho trenera...

Je divny, ze u Franka se to bere jako chyba hracu a u nas jako chyba Oleho...

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, co řešíte, všichni tři prostě předvádí průměrné výkony. Jeden je možná lepší v tom, druhý zase v tomhle, ale ve výsledku je to prostě průměr.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Svatej

Tri novi mladi trenéři s historií v klubu a s dostatečným vzorkem zápasů pro první pořádný hodnocení, to si nenechame ujít.

Reagovat
Busby babes

vsak ja taky nikde netvrdim, ze je nektery z nich nejlepsi trener na svete nebo tak...

Reagovat
Swarley

U Oleho je průser ta nevyrovnanost, totálně jak na houpačce... Chvíli to vypadá, že už to konečně našel, udělá šňůru zápasu, dokáže porážet i ty nejsilnější a pak zase chytneme sérii zápasu, kdy absolutně nezvládáme a hrajeme úplně zoufale...kde je zakopaný pes, těžko říct, ale často i volba sestavy je záhadou, jak teď o víkendu s Jamesem a i ta reakce na průběh zápasu je buď špatná nebo přijde strašně pozdě... Na druhou stranu, kdyby ho vedení podpořilo jak Abra Fat Franka v přestupaku, tak to třeba mohla být taky ještě jiná písnička...

Loni to fantastickou jízdou zachránil, teď už to potřebujeme stabilizovat... V zimě budeme chytřejší a uvidíme, jestli se mu to povede... Zatím to pořád vypadá na to nahoru dolu a to bude málo... Letos už to musí posunout zase o krok dál a bude to strašně těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to není vůbec pravda. Však Frank má naprosto koncepční chyby - nedokážou bránit standardky, dostávají goly z podobných pozic, ze stejných herních chyb. Jako jo, Kepa je tragéd a stopeři taky. Ale to snad k tomu hodnocení manažera nějak patří. Ole si dokáže ty targety, alespoň, jak se to jeví, na přestupovým trhu skvěle vytipovávat.

A jako čím je třeba Arteta takticky vyspělej fakt nevím. To se ho chytlo imho tím Guardiola hypem. Každopádně jsem třeba i schopnej přistoupit na to, že Ole je takticky nejvíce neschopnej, ačkoliv si to nemyslim, ale na druhou stranu je to skvělej personal manager. To jak teďka zvládl Harryho, Martiala, Bruna, Masona apod. je super. Máme tým na jedný straně plný skvělých individualit a na straně druhý dost mediocre hráčů. Pokud u první skupiny zařídí, že budou hrát skvěle a u druhý, že budou hrát konzisteněn alespoň průměrně, tak je to neco, co v tom týmu od SAFa nikdo nedokázal

Reagovat
r.mrazik

Ten hype u Franka britských novin a hype Artety tady na EF nějak nechápu...oba zatím dost průměrný

Reagovat
Busby babes

toho hypu si vsimli i v podcastu Guardianu a delali si z toho srandu. Jeden z nich i rikal, ze si preje aby Franka vyhodili, jen kvuli tomuhle nadrzovani.

Reagovat
r.mrazik

ale tak ono to je v anglii asi klasika...

jen je to vzdy docela vtipny

a tedy...ono to je i u nas

Reagovat
r.mrazik

mysleno v CR...ze to neni jen anglicka vec...viz soucek

Reagovat
Talker

Tak bránění standartek se změnilo, ale Kepa nedokáže sbírat míče ani v malém vápně, takže to je souboj jednotlivců. A pokud má druhý tým výškovou převahu (což většina proti nám měla) a golman vůbec nepomůže, tak těžko ubráníš standartky.

Lampard si ty targety na přestupovém hřišti loni vytipovat mohl, ale koupit je nemohl. Letos se to sehrává a uvidí se, jak to bude vypadat s nimi, až se to trošku sehraje.

Co se týče toho managementu, tak Harry se dost letos kritizuje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že jste měli ban. Ale letos jste v tom za 200 mega, že jo.. Ale tak to už je asi diskuzní téma, který je tady na EF vyčerpaný a nemá smysl, se do něj pouštět znovu.

Herně byl ty první zápasy mimo. Jako většina - u něj spojení Řecko + neexistující příprava zapůsobila asi výrazně. Ale teď i po té Anglii ho skvěle podržel, pak pošetřil hned atd. a vypadá, že je zase ve formě..

Reagovat
Svatej

Jen k prvnímu odstavci - Frank dostával jasně za vinu organizaci hry při standardkách, ale tebou popisovanej zbytek mu za vinu moc dávat nejde.

Kupovat hráče nemohl a stabilní stoperská dvojka Luiz Rudiger se mu rozpadla už před sezonou (ze čtvrtiny z jeho iniciativy), takže to musel lepit ze Zoumy, tragédního Christensena a champovýho Tomoriho s tím, že nalevo ani neměl dobrou defenzivní variantu, než se po pár měsících uzdravil James a on tak mohl přesouvat Azpiho.

70 milionovýho Kepu odstřelil už po půl sezoně v klubu skrze 38 letýho náhradníka, vyzkoušel všechny kombinace stoperů a ve výsledku góly dostával hodně díky individuálním brainfartům těch hráčů..

Jinýma slovama standardky jsou jasný, tam to jde jednoznačně za ním, ale jinak tam moc chyb minulou sezonu nevyvedl. Ostatně ty statistiky XG a XGA mluví celkem jasně, dostáváme víc gólů, než máme a dáváme jich méně, než bychom měli, systém sám o sobě dlouhodobě špatnej není. V tomhle ohledu si Frank zastání zaslouží..

Tuhle sezonu hodnotit nebudu. Bez přípravy, kterou neměl ostatně nikdo, se nacvičit systém směrem vzad i vpřed nedá. S tolika novýma tvářema v týmu by hořela spousta zkušených trenérů..

S tím, co jsi psal o Olem, souhlasím se vším. K dobru u jde i to, že dovedl jakžtakž držet krok s topkou i navzdory tomu, že musel hrát nezanedbatelnou část sezóny s tragédama jako Lingard nebo Perreira a stejně byl pořád na dostřel. Že to pak zvrátil Bruno je věc druhá, ale ve výsledku i tu si může přičíst k vlastnímu dobru..

Reagovat
bbbauch

Minulou sezonu spousta golu po chybny rozehravce od stoperu, kdy se pokouseli o kolmice a rychlou rozehru a hrube to nevychazelo. To je proste koncepcni chyba, kdyz to tem hracum ocividne neslo. Pro me jsou zatim vsichni nejak nastejno, ani jeden z nich nic extra nepredvedl. K tomu se Lampard na ty lajne obcas chova jak mistr sveta, ten Oleho humble pristup je mi mockrat blizsi

Reagovat
vodka

Reagovat
Talker

Tak kdy dáváte goly? Brejky, penalty, po chybách soupeřů (respektive minimálně minulý rok) - to je na silnější týmy ideální taktika, zvlášť proti těm aktivním - takže se není co divit, že jste trestali naše chyby a prohráli jsme prvních pár zápasů.

Co se týče toho přehrávání, tak Lampard v minulé sezoně porazil City, Arsenal, Tottenham United i Liverpool - tj celou TOP6.

Co se týče individuálních chyb, tak loni to byli primárně Kepa, Christensen a Rudiger. Hlavně Kepa to srážel šíleně, kdy téměř každá chyba znamenala gol. Uvidíme, jak to bude vypadat letos, když (v ideálním případě) ani jeden moc hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brejky už nejsou tak docela pravda. Po covidu hrajeme dost kombinačně, do šancí se dostáváme i postupně. Těžko tohle šlo hrát se zálohou Perreira - Lingard - McTominay, no. Proto přišli Bruno a VdB + se uzdravil Pogba (ačkoliv pak zas dostal bohužel covid a imho se to na něm dost podepisuje i nyní).

Reagovat
Busby babes

a brejkovy situace se jako nepocitaji? To je jak psat: davaji goly po presingu...

btw kazdej gol padne po chybe soupere. Tak nejak z definice.

No Ole: Ole since taking charge: beat Spurs away, beat Arsenal away, beat Chelsea away, beat PSG away, beat Chelsea at home, beat Chelsea away, beat Spurs at home, beat City away, and again, beat Chelsea away, beat City at home, beat PSG away. to taky neni uplne spatny.

Reagovat
bbbauch

klasika Talker.. odectu si to, co se mi nehodi a mam vysledek, kterej jsem chtel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Smej se jak chces, ja v diskusich s nim mam takovouhle zkusenost, ale ty o tom asi vis vic

Reagovat
jk

Reagovat
bbbauch

Jinak zhodnotit to stylem ze goly davame z protiutoku, penalt a po chybach souperu. Ze 100 golu za minulou seznonu jich bylo 14 z penalt. Treba 21 golu jsme dali strelama mimo vapno. Tady delas, jak kdyby ten tym neumel nic jinyho nez break a penalty, kdyz se nad nim souper neslituje a nedaruje gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem každou minutu Chelsea ani Manchesteru United, ale z MOTD si nevybavuju, že by vaši hráči dělalý takový hrubice jako Kepa, Zouma, Christensen a Silva.

Jedna věc je nějaký přeskočení u hlavy, nebo vykoupání kličkou, druhá je, že namažeš přímo soupeři, což si prostě vybavuju jen u té Chelsea.

Všichni tři mají nejaký silný stránky a nějaký slabý. Na mě zkrátka působí jako nejjednodušejc řešitelný slabý stránky u Lamparda.

Reagovat
Busby babes

no ve vysledku je asi jedno, jestli ta chyba ma podobu nahravku souperi nebo to, ze Maguire stahne Shawa pri snaze odkopnout balon, ne?

Reagovat
Mimalu

Řekl bych že tým srazí víc spíš ta chyba z ničeho, kdy máš vše pod kontrolou a najednou už po několikráte prohráváš. To že dostaneš gól po nějaké skrumáži ve vápně kde v nastalém "chaosu" udělá tvůj obránce nesmysl IMHO jako tým přejdeš jednodušeji

Reagovat
Busby babes

muze byt, ale to uz jsou nuance. a navic jsem jen tak placl dva priklady. tech chyb jsme letos udelali taky hodne a nektere hodne debilni. ve chvili, kdy se bavime o nejakem vlivu managera je asi fuk, jakou podobu takova chyba ma?

Reagovat
Mimalu

to asi jo, byť si pořád myslím že odstranění těch chyb kdy z ničeho zcela viditelně potopíš svůj tým může být strašně klíčové pro celkovou atmosféru v týmu. Nečekám že by se z naší obrany teď měla stát neprostupná zeď, ale minimálně třeba příchod Mendyho by mohl aspoň trochu snížit nervozitu, která hrála ve spoustě situací podstatnou roli. Ta nedůvěra v Kepu šla vycítit i z obrazovky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

david mel zakroky jak kepa...harry nebo linde delali taky silenosti...

Reagovat
Mimalu

Kepa lámal rekordy co do statistik nejhoršího gólmana v historii PL, tomu se David nepřiblížil ani omylem

Reagovat
r.mrazik

je to mozny...jen rikam,ze david pustil taky extremne psycho goly

Reagovat
vitasrp

Kepa udělal historicky nejhorší výsledek v xGA v Premier League, což znamená od sezóny 14/15, kdy se tahle statistika začala nějakým způsobem měřit. Navíc naprosto katastrofálně dopadl i v metrice post shot expected goals, která bere v potaz i to, kam ta střela vlastně byla umístěna, takže ro rozhodně nebylo tak, že by si soupeři počínali v koncovce extra kvalitně, a proto o tolik překonali tu první statistiku.

Reagovat
Busby babes

ano, byl uzasnej.

Reagovat
kiwwi

a v com je takticky vyspely Arteta a Frank?

Reagovat
vodka

Arteta očividně v tom, že chce hrát strašně sešněrovaný buildup zezadu.

Reagovat
KnoxXx

OGS-Arteta-FatFrank, ale je to klasicke "jednooky kralom"

Reagovat
Spasitel

No žiadny z nich zatiaľ neexceluje ale sú v začiatkoch ale Franka a Artetu zatiaľ radím vyššie ako Oleho, ktorý mi k ManU nesedí vôbec.

Reagovat
Svatej

Artetu vnimam jako největšího snazivce, kterej chce reálně vymyslet něco novýho a vyváženýho. Trenersky mezi nima asi nejtalentovanější.

Frank se těžko hodnotí. U nej je znat, ze ma z kazdyho svyho šéfa něco, takovej trenerskej all arounder, ale neustále ho jeho vlastní tým mrda do prdele chybama. Dle mýho nejlíp pracuje s psychologií hráčů. I ti nehrající kluci jsou schopni držet hubu a krok. Všichni nehrající hráči makají a po měsících neaktivity umí prekousnout hrdost a podávat skvělou výkonnost, kdyz se na hřiště dostanou. Alonso budiz výjimkou.

Ole je dle myho je nejlepší v motivovani mačkání výkonnosti z hráčů, ale v ostatních trenérských schopnostech o něco horší nez ten zbytek. Umí ale dobře.pracovat s horšíma podminkama.

Reagovat
Svatej

Ty psychologie se takhle napsaná může při troše představivosti vylučovat s tim Olem, ale na popisování rozdílů detailněji už nemám energii..

Reagovat
smazaný uživatel

arteta snazivec ano. ale jako nejvetsi talent mi prijde jednozacne frank. to jakym zpusobem se prezentovala chelsea minuly rok, kdyz se vam darilo, tomu se herne z hlediska atraktivity (ale i efektivity imo) mikel nepriblizil.

ole naprosty souhlas. asi je to i sympatak pro fans mu, mne tak vubec nepripada..

Reagovat
Busby babes

Franka ani Oleho by jinej klub PL nejspis nevzal. Arteta... nevim, imho k tomu ma nejbliz diky ty skole u Pepka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, ze najtalentovanejsi z nich je Arteta, najmenej pouzitelny je Lampard

Reagovat
Swarley

Zatím jsou spíš na vykopnutí všichni tři než že by přesvědčovali, že na tu špičku mají... Kdo víc a kdo min, to už mi pak přijde úplně zbytečný řešit...

Reagovat
cristiano.K.

na vykopnutí ne, ale pod očekáváním ano, ale jak řikáš no, nemá ted smysl to řešit.

Reagovat
Talker

Já bych s tím hodnocením počkal do půlky sezony - teď se to těžko hodnotí, když jsou všechny týmy ve sračkách. Navíc Lamps a Arteta mají proti proti Olemu nevýhodu, že neměli loni letní okno a přišli k projektu někoho jiného.

Podle mého jsou na tom všichni hodně podobně v současné době a uvidí se, kdo tomu nejvíc dokáže vtisknout nějaký další rozměr a ten tým posunout. V tom věřím Lampardovi a Artetovi výrazně víc, než Olemu.

Reagovat
kvasha16

a mozno aj v polke sezony bude skoro na take porovnavanie... ta brutalne orezana priprava a nabite programy dost zbrzdia progres vsetkych troch timov

Reagovat
Taiger

Příšerný výkon, žádná kreativita, už to o něčem vypovídá, když Luiz byl náš nejkreativnější hráč, naši hráči vůbec nic do předu, u Saky aspoň snaha byla, Gabriel opět výbornej, Bellé taky potěšil, jináč velká bída, Ceballos byl celej zápas kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc Ceballos hral? Videl som druhý polčas, ale bez srandy, nepočul som ho ani raz.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ceba presne to je uplne otresne, jak nulovy dokaze byt, to uz tam radsi stavet nulu willocka asi nebo ja nevim. aspon je nas

Reagovat
merlick

a kde hral Ceba zase? na pravej zalohe, post ktory sa nehra uz 10 rokov zase. Xhaka tiez nebol vidie lebo hral nalavo. Co to ten Mikel skusa? On vyskusa kazdu jednu kombinaciu tak ako formaciu tak aj post hraca. Rotator Mikel, horsie ako Emery.

Reagovat
Hokaido

Foxes ♥

Reagovat
PP

Škoda, Leicester měl odjíždět s trojkou za první poločas a byl by klid. 2 vynucené střídání, Bellerin i Mustafi poměrně tragedi, Laca už mimo tragickou kategorii, to byla čistá hrůza.

Vardy proti nám no comment, ale Cengiz výborný teda..

Reagovat
Golasso

To mohlo být jasné, že to tak dopadne ... Xhaka si výborný výkon zase zkazil jedním úplným kiksem a odpad Mustafi se na Vardyho taky solidně vy*ral. Dokonce dvakrát a mohlo to být 2:0, kdyby Leno nepodržel...

Reagovat
Taiger

Jako to bylo těžký, všichni víme, že Xhaka nemá rychlost, těžký bylo si Undera pohlídat, problém byl hlavně v tom passu od Tielemanse, ten neměl vůbec poslat ten pass, Mustafi posral tu druhou šanci, ten gól za ním nejde

Reagovat
PP

a u té druhé bych vinil víc Bellerina. Vůbec si neměl ten balon zpracovat a poslat tu nahrávku.

Reagovat
Golasso

Měl ho faulovat, v té době ještě neměl žlutou. Musel vědět, že ho nedožene, když ho kolem sebe nechá proběhnout, jen asi doufal, že to za ním ještě někdo spasí. Že ten pass neměl projít, to je pravda, ale když už prošel, tak to měl nějak řešit.

Gól za Mustafim přímo nejde, ale člověk by řekl, že když proti němu hraje Vardy, tak si dá bacha a bude s ním chodit všude. On zas byl úplně mimo a když jsem viděl jeho výklus zpátky při Vardyho gólu, tak se mi zas otvírala kudla v kapse. Ta druhá šance už úplně ukázala, jak je vymazanej. Fyzicky skvělý obránce, ale v hlavě má úplně nasraný.

Reagovat
aramaki

Posledne dni hravame doma rozne board games a ten Mustafi, to je ako nejaka karta ciernej magie. Akonahle nastupi, vsetkym sa znici moralka o 2 a nikto nesmie kuzlit, pretoze pri strate to hrozi okamzitym kolapsom v obrane.

Reagovat
Golasso

Jako zajímalo by mě, co se těm hráčům honí hlavou, když nastupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byla gabrielova chyba s xhakou, mel undera prenechat xhakovi, u vardyho byl on, mustafi stal o 10 metru vedle, protoze 5s predtim na pulce vystoupil a vyhral souboj

druha sance je proste to, ze je pomalejsi nez vardy, what a prekvapeni

Reagovat
Golasso

Ájé ďáblův advokát je tady...

Když je pomalejší než Vardy, tak si má dát o to víc záležet, aby se sebou nenechal vyjebat. Spousta stoperů je pomalejší než útočníci, ještě k tomu Vardy...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to mel v te situaci jako udelat? mel si stoupnou o dva metry dolu a rozbit offside line? mel si nechat dat cervenou?

Reagovat
Golasso

Při tom gólu chyboval prvně Xhaka, který nepokryl náběh Undera. Gabriel se to snažil řešit, což asi nebylo úplně nejšťastnější, jenže Xhaka prostě nestíhal. Xhaka se s Gabrielem měl prohodit a krýt jeho prostor, ale nemohl tam být včas. To nemění nic na tom, že s Vardym se absolutně nikdo nevracel a Mustafi jen čuměl, jak Vardy sám běží do vápna. U gólu není chyba primárně Mustafiho, ale to, že byl klasicky v době náběhu jediného nebezpečného hráče soupeře někde v p*deli, tomu taky nepřispělo a vypovídá to o jeho herní inteligenci.

U té druhé šance prostě nezachytil přihrávku a náběh. Tam není, co řešit. Schválně se podívej na reakci Lena na Mustafiho...

Reagovat
aramaki

Na Mustafiho sa toho zosypalo uz tolko, ze sa naucil byt alibistom. Akoby niekedy chcel, aby si to vyzral aj niekto iny okrem neho. Mozno mu krivdim, ale tak na mna obcas posobi. Ked zacne potom rozhadzovat rukami, mam ho chut vystrelit na Mesiac.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, koukám expert. Mohl by si tu situace podrobně rozebrat, ať se my všichni a koneckonců i Mustafi poučí?

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mimalu

No čas na návrat do své pozice měl a jako relativně čerstvý hráč na hřišti se měl vrátit už tuplem. To že by mu to v tomhle případě možná nepomohlo je druhá věc, ale to nemohl vědět a klidně se to mohlo vyvrbit tak, že mohl mít šanci to ubránit. Takto zůstal vysunutý a nechal druhého stopera 1v1 na Vardyho

https://twitter.com/AFCTempo/status/1320473482661187592

Reagovat
smazaný uživatel

tim byl ale uplne odkryl prostor na levem stredu, kde by byl pak uplne volny maddison(? nebo kdo to je)..

ja tam teda primarne vidim jasnou chybu gabriela, ktery bezi uplne doprdele a xhaky, ktery to neceka a vubec nestiha. a teda ot: twitter je fakt neuveritelna stoka, kdyz vidim ty komenty

Reagovat
avicii

Po niečo vyše roku v PL si myslím ze Pepe tu 80 miliónovú cenovku nikdy nenaplní a to je pre Arsenal pruser.. Ja som ho chcel dosť k nám ale nestal by zato

Reagovat
SpecialOne

Dejte už toho Aubu na hrot proboha.

Reagovat
Taiger

Auba by na hrotu nezmohl nic víc, když není kreativita

Reagovat
smazaný uživatel

treba uz zapracovat toho esr...nelson tiez nechapem preco nedostava sance, vlani sa uz chytal pomaly do zakladu a teraz ani lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gocii

Je uz ESR ready? V poslednim injury news ani zminka

Reagovat
Liveral

jj je. Tak 10-14 dní už trénuje naplno s týmem

Reagovat
Golasso

ESR ok, ale Nelson by nás fakt nespasil

Reagovat
johnnie_boy

Nevim jestli dopredu neco zmuzeme, kdyz nasi tvorivost maji na starosti stoperi

Reagovat
smazaný uživatel

Hm velke zklamani dnes. Uz jsem konecne cekal, ze to dnes odpalime. Skoda, ze neuznal ten gol, mozna by to vypadalo jinak. Je na case prestat hrat se zatazenou brzdou, hrat na Aubu na hrotu. Vyzkouset Nelsona, popr. ESR...

Reagovat
Remt

Ale neuznaný asi správně nebo ne, myslíš? Ten hráč který byl v offsidu stal v dráze míče, uhýbal mu tuším navic prekazel golmanovi, za mě ok neuznany gol

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze golmanovi neprekazel, jak slo videt z toho zaberu zpoza brany..

Reagovat
Remt

ok, videl jsem to jen z jednoho zaberu od rohoveho praporku, nicmene v tom chumlu.. a navic tusim bylo videt jak uhybal míči mi přišlo, takže se přímo zapojil do hry

Reagovat
smazaný uživatel

spis nezapojil, kdyz tomu mici uhybal..myslim ze gol mel platit..

Reagovat
merlick

Kasper bol uz v zakroku a taktiez uplne daleko od lopty, takze Xhakov pohyb/miesto mu neuskodilo ani o 1%. Sice piskatelne, ale velmi striktnym vykladom

Reagovat
Remt

hm, jak říkáš, brankář by byl asi bez šance ale v dráze míče stál hráč v offsidu, takže jak rikas stritkne ale asi piskatelne

Reagovat
Nikikrew

Leicestru chybal Ndidi, Perreira, Soyuncu a Vardy na lavicke a my nie sme schopny vyhrat zapas.

Prvy polcas sa mi docela pozdaval, dobra prevaha aj pohyb. Lacca taku sancu musi premenit. Byt tam Giroud tak je 1:0.

Druhy polcas slabota. Ceballos dnes des, Auba nic nevymyslel, Pepe vonkoncom. K mustafimu sa vyjadrovat nebudem ale Luiz hral podla mna velmi dobre, Gabriel tiez slusny.

Nic no, spadli sme opat kde asi patrime. Tento tim tazko ma na top4

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos vymyslel golovku pro Saku. Kdyby ji dal, tak ho velebíte.

Reagovat
Nikikrew

Asi 15 min zapasu som nevidel tak to muselo byt vtedy. Ale tak kazdopadne to nebol dobry vykon imho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Top 4 snad nikdo reálně v případě Arsenalu nemohl ani pomyslet

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
iamek

Sestrihano. Řešilo se to nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Mr Obvious. Někaž vtip.

Reagovat
iamek

That is not the same guy on the stretcher.

First guy is Ivan Alejo

On stretcher is Salvador Sanchez Ponce

Reagovat
iamek

Nikomu není divné, ze se to stalo 4.10. a až teď je vsude to video?

Reagovat
iamek

OT: tak konečně máme nějaké porovnání po kterém tolik lidi volalo —- Srovnani tydenni umrtnosti v 2020 vs prumer 2011-2019. Zda se, ze umrtnost zacala stoupat uz v lete: v tydnu 27.7.-2.8. o 9.2% vyssi celkova umrtnost nez ocekavano, v tydnu 3-9.8. o 8.1%, v tydnu 10-16.8. o 9.6% vice. V abs. cislech tydne o 160-190 mrtvych vice nez ocekavano.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, jdi s tím doprdele demente. Co to sem vůbec sereš

Reagovat
iamek

Ban

Reagovat
John Obi Mikel

To je bláznivá PL zatím tuhle sezónu

Reagovat
Spasitel

Bol by som za nejaké prekvapenie víťaza ako Everton či Leeds ked Chelsea vôbec neverím túto sezónu

Reagovat
Kapřík

Opět mohu jen tiše smeknout před Vardym. Neskutečnej příběh. A samozřejmě ta Ünderova přihrávka...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Lacy se stal hrozný dřevák. Uz je na čase prestavat strkat Aubu na křídlo, kde je poloviční a prostě toho Lacu posadit. Vždyť i Giroud proti nem působí, jako fotbalista...

Reagovat
martin.b

Já měl za to, že Auba je nejlepší na levém křídle nebo v útoku ve dvou. Každopádně stavět ho na pravý kraj jen aby hrál Saka na svou silnější nohu je šílenost. Včera se rovněž ukázalo, že Thomas je sice super posila, ale playmaker to není a ten Arsenalu pořád kriticky chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta's first 27 league games:

W: 12

D: 7

L: 8

Win percentage: 44%

Points per game: 1.59

Emery's first 27 league games:

W: 16

D: 5

L: 6

Win percentage: 59%

Points per game: 1.97

Emery's last 27 games:

W: 11

D: 8

L: 8

Win percentage: 41%

Points per game: 1.52

Reagovat
Busby babes

vidis, zlepsili se o 3 procenta.

Reagovat
Ondiis

O 3 procentní body

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ano, vylepseni o 7 procent.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
sejber

Bohuzial sa ukazuje ze cesta do LM bude este predlha. Slabeho supera nejak udolame to Aeteta zvladne , ale tazsi super proste udola nas.

Pri pohlade na Fofanu v zaklade Leicestru sa obavam ze sme minuly rok vyhodili 100 mega z okna. 19 rocny mladik zo ASSE nam ukazuje ze sa da vv EPL presadit kludne rovno do zakladu. Nas generacny supertalent za 30 mega sa nedokaze soatat ani na lavicku nahradniov. U Pepeho je to este vacsi pruser. 70 mega za nahradnika ktory sa za rok a pol nedokazal presadit do zakladu je megafail. Aka je jeho cenovka teraz? 25? 30?

Dalsia vec ktoeej sa pod Artetom obavam je Mustafi. V minulej sezone mu chcel predlzit zmluvu a obavam sa ze ho bude Arteta protezovat do zakladu nadalej a nakoniec mu tu zmluvu predlzime. Pride mi ze pre Artetu nie je klucova vlasnost pre stopera jeho nepriechodnost ale rozohravka.

Ofenziva bohuzial tiez nie je taka nabliskana ako sme si mnohy mysleli. Laca uz druhu sezonu hra kvalitativne na urovni L1. o Pepem skoda hovorit, Willian nam trn z paty nevytrhne ten urobi rozdiel tak proti Fulhamu, neustale protezovany Nketiah sa sprava ako rozmaznany fracek ktoremu akosi uslo ze uz neni najvacsia hviezda ako v mladeznickych kategoriach. Naopak Nelson ktory ukazal zlepsenia sa nedostava ani na lavicu nahradnikov.

Som rad ze dalsi zapas hrame proti ManUtd. Ak ho zasa dodrbeme (pred kolkymi rokmi sme porazili velkeho supera vonku ??) mozme sa znova vratit nohami na zem a sustredit sa na realne ciele . Co tak namiesto bluznenia o Lige Majstrov skusit zabojovat o zlepsenie minulorocneho umiestnenia aspon o priecku.

Reagovat
Svatej

I za 40 bych Pepeho bral okamžitě, ja to v něm pořád vidím...

Reagovat
Golasso

Reagovat
Liveral

Jako to že není Saliba anio na lavičce není imho chyba jeho výkonnosti. Když jsem kvůli němu koukal na St.Etienne loni, tak byl na stejný úrovni jako Fofana, možná i lehce lepší/jistější. U nás hrál jeden přátelák a byl nejleší na hřišti. Fakt mi je záhadou proč není aspoň v tý EL. Jestli je fakt tak psychicky v píči po tom co mu umřela máma. Kdo ví.

Reagovat
Bakary3

Skoda, jakas takas prevaha a prohra, klasika...

Ale tohle docela fungovalo, stoperi byli vyborny, belle a tierney v tyhle klasice taky lepsi nez v tom kockopsu s tierneym na stoperu.

Jinak se tu porad nadava na kreaitivitu a ppmalu se to podava tak, ze je to zalezitost jednoho tvorivyho hrace, ktery chybí.

Tak to absolutne neni, celkove chybi vic pohybu, vic nabehu, vic vytvareni moznosti pro spoluhrace s micem.

Vsechno je pomaly, predvidatelny. Kam nahravka pujde vim uz 3 vteriny dopredu.

Ani nevidim, ze by se nekdo najednou utrhnul do překvapivýho nabehu, odskocil... tohle neni o kreativite.

A samozrejme tomu nepomaha Laca, ktery je mimo, mel by se v klidu srovnat na lavce...

A Laca, ktery neni do kombinace, ve hre malo napadnej, tak se strci mimo hrot..

To je proste kravina a ty hre to skodi.

I bych viděl rad toho Williana na miste Ceballose, myslím, ze tam by mu to sedlo a dost by to pri vystavbe hry pomohlo.

Jinak jedna vec mimo tohle - jen se podivuju, ze se nepiskaji penalty za vysoký nohy ve vapne.

Po ostrým centru Tierneyho tam Laca dava hlavu a obrance nohu ve stejny vysce.

Posledně takhle hlavickoval Gabriel a to samy.

Ta noha tam nema co delat, to se uci uz v pripravce... utocici hrac je tim ovlivnenej a proste vzdycky to musi byt penalta... nepochopitelny.

Reagovat
BaggioRoberto

To neni vzdycky penalta. Kdyz ho tou nohou strejchne, tak je to penalta, kdyz ne, tak je to neprimy volny kop.

Reagovat
Bakary3

To je nesmysl, ta noha tam vubec nema byt.

Ten utocici hrac uz je tim ovlivnenej.

Mas tam proste nejakej pud sebezachovy a nejdes do toho naplno.

Navic je to v tomhe pripade jen o stesti, ze mu zrovna neroztrhne oboci, nevykopne zuby, nezlomi nos...

Jen kvuli tomu, ze ten obrance je kopyto a jde tam nefptbalove.

Reagovat
BaggioRoberto

No vidis a Zlatan takhle dal gola a platil. Tak samozrejme kdyz nekomu smikne pred hlavou tak penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Mikel by měl v první řadě zapracovat na dvou věcech ( to ale teď není hate na jeho osobu, to vůbec ne ) – první věc je ustálit základní sestavu a nevymýšlet v rámci základní sestavy nové věci, které jednoduše fungovat nemůžou a ani nefungují ( Auba na pravém křídle, či předtím Willian na hrotu ) a druhá věc je reagování na vývoj daného zápasu, protože jestliže za druhý poločas máme pouze jednu střelu na branku, tak je to zkrátka bída a není a ani nemůže to být vizitka týmu, který chce daný zápas vyhrát. Je mi jasné, že to bylo zapříčiněno mj. i nedostatkem kreativity v záloze, zde mi ale přijde, že jsme až moc odkázáni na Ceballose, což nechápu už jen z toho důvodu, že máme v kádru na post playmakera jiné alternativy ( Willian je na této pozici za mě platnější, než na křídle, kreativitu na tuto pozici má i Saka ). Na druhou stranu stále to včera bylo teprve 6 ligové kolo, tudíž je v rámci PL ve hře stále velký počet bodů, takže stále není důvod k tomu, aby se tato sezóna jakýmkoli způsobem odpískávala. Je to jen o těch dvou věcech, které zmiňuji výše.

Reagovat
Bakary3

Tak sestava by teď už mohla mít nějakou podobu, škoda, že teď vypadl zase Luiz... Ale třeba šance pro Salibu

Uvidíme, snad příští zápas nebude zas v sestavě nějakej guláš.

A souhlas, Willian by tam mohl přinést něco navíc...

A konkrétně ten Auba na křídle mě sere. Stejně jako předtím Willian na hrotu.

Přisuzuju to asi nějakýmu trenérskýmu hipsterství, kdy chce Arteta ukázat, že udělá nějakej wtf tah a všechny tím dostane, ale nevidím tam přínos...

Snad od těhle blbostí upustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Salibu bych hrozně rád konečně viděl v zápase, netuším, kde je přesně v jeho případě zádrhel, ale nejspíš to budou ty trable v rámci rodiny, kterými si nedávno prošel. Nevím sice, nakolik by to mohlo mít vliv u jeho herního projevu ( je to přece jen poměrně individuální záležitost ), ale přijde mi, že právě toho vlivu se u něj Mikel obává. Snad se ho co nejdříve dočkáme a jestli to bude podobný typ, jako je Fofana z Leicesteru ( donedávna Salibův spoluhráč ), tak myslím, že ve dvojici s Gabrielem by to mohl být skutečně top. A co se týká Auby, těžko vlastně i říct, kde je jeho skutečná přirozená pozice, jestli na křídle, či na hrotu ( kde i on sám dle svého vyjádření chce hrát ). Přijde mi totiž jako vhodnější typ na křídlo - jen ne na pravé, zatímco když by byl na hrotu, tak bude stejně utopenej, jako Laca, ale můžu se samozřejmě mýlit a mělo by to s Aubou na hrotu jiný grády. Ovšem tím se ale opět vracíme k tématu kreativita a podpora ze zálohy, to ikdyž budeme mít na hrotu Haalanda, nebo Mbappeho, tak bez podpory ze zálohy nezmůžou nic.

Reagovat
Euphael

Ceballos včera hodně slabý. Laciné ztráty a nevěděl taky nic moc vymyslet. Do určité míry žehral na styl hry, kdy beci, na jeho straně Bellerín, se hodně tlačili dopředu, tak to zajišťoval, ale celkovově bída.

Reagovat
ajouki

Jdeš na hodnocení správným směrem. První poločas byl od Arsenalu dobrý, byli jasně lepší než soupeř. Vytvářeli si šance i bez kreativního hráče. Měli danou strategii přechodu a podle té postupovali. Problém nebyla absence kreativního hráče, ale fakt, že Leicester změnil ve druhém poločase přístup, Rodgers zareagoval na věci, které Arsenalu fungovaly, a ten už reagovat nedokázal. Tým potřebuje větší variabilitu v nacvičených záložitostech, potřebuje umět sám reagovat.

Kreativní hráč by hrál Leicesteru tak akorát do karet, protože by zkoušel akce s nízkou pravděpodobností, a vznikaly by rychlé protiútoky.

Líbil se mi Partey. Jen nechápu, proč mu Xhaka a stopeři Arsenalu víc nepřihrávali.

Reagovat
Svatej

První poločas byl fakt dominantní v určitých ohledech. Hned po zápase jsem se dost styděl, protože jsem v pevným přesvědčení vedl během poločasový přestávky debatu s kamarádem, fandou AFC o tom, že při tomhle průběhu neexistuje šance, že by se z toho dokázal Lester nějak bez Vardyho, Soyuncua, Perreiry a Chilwella oproti minulý sezoně dostat na dostřel brány..

Reagovat
ajouki

Dost odvážné, na to že se bavíme o Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Vardyho bylo od začátku víc, než jisté, že do zápasu půjde, jen šlo o to, najít ten správný moment, což se Rodgersovi ( bohužel pro Mikela ) povedlo. On Rodgers obecně před druhou půlí změnil ( chceš-li ) poupravil určité aspekty ve hře, čímž Arsenalu přestalo vycházet to, co v první půli a Mikel na to nedokázal reagovat. Proto i výše u Mikela zmiňuji potřebu zapracování v rámci reagování na vývoj daného zápasu.

Reagovat
Bakary3

S tím kreativním hráčem dobrá myšlenka...

Na druhou stranu když se nemůžeš prosadit a nezkusíš něčím překvapit, stává se ta převaha pomalu jen kontrolovaným bráněním bodu.

Že Parteyho ještě vynechávají, protože na něj nejsou tolik ještě zvyklí, to je asi pochopitelný.

Jinak ale to místní volání po "jednom kreativním hráči" (nedej bože Ozilovi….) mi přijde absolutně mimo.

Jeden kreativní hráč nevyřeší celý herní obraz.. a když bude zraněnej?

Chce to větší tempo, víc pohybu, víc nabídky, líp otevírat prostory.

Nestačí jen ve svižným klusu tam a nazpátek, tím nikoho nepřekvapíš.

A taky jeden na jednoho... hrozně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

v skratke - je uz par rokov naordinovane (od odchodu Santiho) ze stredom prihravky nebudu. Kolkokrat sme vcera mohli vidiet ze Partey je v strede uplne sam, lahko by sa otocil s loptou a o jednu liniu by leicester obral v ramci branenia? A kolkokrat sme to spravili? 2-3?

Reagovat
merlick

s tempom to nema nic spolocne, nevyuziva sa stred

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych místo 4-3-3 změnu na 4-2-3-1 s tím, že záloha ve složení Xhaka, Partey - Saka, Willian, Auba a až by byl ready Martinelli tak na křídlo místo Auby a Auba případně na hrot.

Reagovat
merlick

Auba je na hrote slaby. 4-2-3-1 by vyborne sedelo Ozilovy, za nimi Ceballos a Partey. Kedze Ozila odpisali tak skusit kludne ESR alebo Saku na ofenzivneho zaloznika.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusel by tam být slabý, pokud by byl dostatečně podporován triem Saka - Willian - Martinelli s tím, že střed pole by jistilo duo Xhaka - Partey. S tím ESR souhlas, toho bych taky zkusil, jelikož se jevil poměrně dobře.

Reagovat
merlick

Auba je do medzihry slaby. Kombinacie sa s nim nedaju robit, preto tam nastupuje skor Laca ktory vie ist aj hlbsie do pola a miestami tam aj zakombinovat, dostava tam avsak dost malo lopt. Ked je Auba na hrote tak sa stredom uz vobec ze nehra, len sa centruje nanho alebo nech dotukne.

Reagovat
smazaný uživatel

V případě, pokud se hrotový útočník ale stahuje hlouběji do pole, se ale může stát ( neříkám, že vždy, jen zmiňuji variantu ), že pak často chybí právě na pozici hrota, chceš-li tam, kde by měl být a případné centry ze stran pak vlastně ani nemají na koho chodit. Je to jen myšlenka, to neber nějak blbě, nebo tak něco. Nehledě na to, že když už tam Laca je a dostane se do šance, tak ji není schopen proměnit a v tom je zase pro změnu silnější Auba.

Reagovat
merlick

tak a tymto sposobom iba centrujeme na Aubu, ktory ma daleko od dokonaleho hlavickara. Neviem preco to nerobime ako minuly rok, ked sa Laca na hrote stiahol a nasledne z kridla obsadil jeho poziciu Auba ktory si nabehol do tej sance. Teraz len kridla stoja na kridlach

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, pokud se Laca stáhne, tak by ho měl zastoupit Auba, protože takhle když Auba zůstane na křídle a Laca se stáhne, tak ve vápně pak skutečně nikdo není. Pořád si ale stojím za tím, že by minimálně když nic jiného tak za vyzkoušení stálo mít Aubu na hrotu - jak jsem už zmínil, sám se vyjádřil v tom smyslu, že by na hrotu chtěl nastupovat a že když je na křídle, tak ho vypomáhání obraně stojí dost sil. Z toho mi vyplývá, že by mu to na hrotu mohlo vyhovovat. Navíc mi Auba přijde dostatečně inteligentní na to, aby vědomě chtěl v rozestavení na hřišti změnu na pozici, která by mu nevyhovovala. Kromě toho nejsem si zcela jist, ale nenastupoval na pozici hrota už v Dortmundu?

Reagovat
merlick

hraval CF neskor v dortmunde, zacinal na kridle. Kludne nech hra na hrote, ale pochybujem ze by tam bol uzitocny, kedze priamociare passy do pohybu nedostava uz velmi dlho, na kridle ich dostaval skor. Jediny kto mu take passy dava poslednu dobu je Luzi, co samo o sebe vypoveda o kvalitne tychto lopt. Dostava uplne minimum po zemi kde moze ist 1v1 na brankara, co je jeho najsilnejsia pozicia - v sprinte sa uvolnit a ist sam na branu.

Sice mu to striela (momentalne nie), ale skor je to jeho top vyberom pozicie a preciznym zakoncenim, ako skvelymi prihravkami kde je vo vyhodnej pozicii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nebýt tehdy v Dortmundu Lewa, tak je na hrotu od začátku, ale tak to už jsou kdyby. A co se týká těch pasů apod, to už by záviselo jak jsem psal na podpoře ze zálohy, kde by klidně na pozici desítky mohl být Willian a za ním duo Partey - Xhaka ( případně místo jednoho z nich Ceballos, to už by záleželo dle typu soupeře ).

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme zkrátka dostat Aubu takříkajíc do centru dění - pořád je to náš nejgólovější hráč. A na křídle je za mě prostě utopenej.

Reagovat
smazaný uživatel

A nedivil bych se tomu, když by to byla jedna z Aubových podmínek před prodloužením smlouvy, jelikož si je za mě on sám vědom, že by byl na hrotu větším přínosem pro tým - možná i proto po prodloužení podává tak nevýrazné výkony. Je to sice možná teorie, ale pokud je to skutečně tak a Mikel ho tam kvůli Lacovi nedává..

Reagovat
merlick

hrotak patri na hrot, skoda ze tam dostava iba centre a a nie priame lopty cez stred aj.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti centrům já osobně v případě, pokud jdou do vápna na Aubu, nic nemám. Sám píšeš, že má top výběr pozice, tak si myslím, že když by mu to tam ze stran házeli Tierney, Saka, Martinelli + přes střed Willian, případně Ceballos, tak by to fungovat mohlo.

Reagovat
Bakary3

No, to si úplně nemyslím.. Ale tak ze zvědavosti se na to příště zkusím zaměřit.

Reagovat
merlick

uz som aj rozmyslal posledne zapasy robit screenshoty kedy bol stredovy zaloznik sam a neprihrali mu. Mohol sa v klude otocit a prekonat jednu liniu. Asi to zacnem robit a posielat Mikelovy lebo je to tragedia. Proti Liverpoolu to bolo krasne vidiet ako oni vyuzivali stred ihriska, fantazia cista.

Reagovat
cristiano.K.

Jeden kreativní hráč nevyřeší celý herní obraz....

viz Fernandes v United,možná on sám ne, ale ti hráči vedle něho přepnou na jiný level.

Reagovat
merlick

Reagovat
merlick

vsak hrame iba jeden styl. Posunut z kraja na kraj a ten co ma viac priestoru tak nacentruje do 16. Totot sa hravalo pred 30 rokmi nie? Nasa nejakym sposobom odvaznejsia kombinacia neexistuje.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Ale jo, letos ta PL prostě baví. Spousta nečekaných a překvapivých výsledků. I když dost se na tom nejspíš podepisuje ta absence diváků a vůbec celý ten coronabordel.

Ale lepší takovýto fotbal než žádný...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
cristiano.K.

Pokud lišky vystřískají z Undera jeho potenciál, tak bude super posila

Reagovat
Remt

Nechápal jsem že AS přestal nastupovat. Co fans AS říkali tak na to začal kašlat, vypadl z formy a navíc měl problémy se životosprávou. Jinak tam byl ale od začátku skvělý co si pamatuju.

Reagovat
cristiano.K.

takhle ho mám taky zapsaného a divil jsem se, že ho nezkusil Arsenal.

Reagovat
Spalovač šancí

Kdo udělá titul?

Reagovat
Kincl

Jako sranda jak tu byli fans Pepeho vystříkaný z toho, že k nim přestupuje :D

Reagovat
smazaný uživatel

Swiss Ramble k finančním výsledkům United:

https://twitter.com/SwissRamble/status/1320626684345913344?s=20

Krátký výtah:

- celková ztráta 21m+

- příjmy šly dolů o 118m (hlavně broadcasting income, v obchodní spolupráci jsme dokonce trochu rostli)

- co se týká celkovýho výsledku. Je spíše podprůměrný v PL, ohledně toho, co se očekává (ostatní ještě nezveřejňovali). Každopádně mě překvapilo, že Everton i Chelsea jsou už před-covid predikcemi více než 100m v mínusu

- operating costs šly o 81m dolů. Platy meziroční o 48m, což je prostě skvělý, ale ještě se máme kam posouvat (Jones, Rojo, Lingard, Romero...);

- jsme strašní v prodeji hráčů (což víme);

- naštěstí jsme se vyhnuly placení managerial compensation (dokupy 36m od SAFa - 15m pouze pro Mourinha a spol., LVG-8, Moyes - 6);

- EBITDA 132m (meziročně o 50m méně a nejnižší za posledních 5 let - tohle nevypadá moc dobře a klesá už docela konzistentně) - na druhou stranu je to pořád 2. nejvyšší v PL (po Spurs, ti ale klesnou), takže jsme pořád skvělým generátorem prachů (Glazers like that). 8 týmu v PL má EBITDU dokonce pod 25m. V commercial income (od sponzorů) jsme pořád by far nejlepší v lize - o 50m před druhými City;

- COVID impact je asi 50-70m. Vrátil nás o 4 roky finančího růstu zpět.

Reagovat
iamek

Hezky souhrn. Ty platy jsou super a mohlo to byt ještě lepší. V tomhle si Ole zaslouží pochvalu. Jinak nevíš proč se prodlužovala smlouva s Chevroletem o 6 měsíců? To je dost netradiční. Když budeme mít nového sponzora od léta 2021 a chevrolet teď má smlouvu do 31.12.2021.

Jinak Romero chce požádat o ukončení smlouvy. To mi neříkej, ze v létě by ho někdo aspoň za 5-8 mega nekoupil. Tam to vypadá na další fail.

Reagovat
Busby babes

ad Chevrolet... no doufaj, ze najdou jinou kafku, co nasype takovy prachy.

Reagovat
r.mrazik

tohle bude taky zajimave sledovat,jaka ta smlouva bude...preci jen v dnesni dobe budeme radi,kdyz udrzime nejakou rozumnou vysi tech penez

Reagovat
iamek

Já četl teorii, ze Chevrolet na tom finančně není taky nejlépe. Proto jim Edo prodloužil smlouvu o 6 měsíců, během kterých ty peníze vyplati. Takový prodlouženy splátkový kalendář. A od léta 2021 můžeme mít na dresech jiného sponzora, ale Chevrolet bude platit dal. My tím od Chevroletu nezískáme ani libru navíc, ale aspoň takhle jim pomáháme splnit své závazky. Pokud to nesplní, tak tam jsou údajně dost vysoké sankce pro Chevrolet, ale tomu se chceme vyhnout i kvůli jednáním s novým sponzorem.

Reagovat
r.mrazik

aha,zajimave

Reagovat
r.mrazik

a tedy tipuju,ze Edo doufa,ze pristi rok pujdou na stadion uz lidi a tedy dosstane vice penez nez ted,kdy je to totalne v pici

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United by mohl brzy prodloužit smlouvu s argentinským brankářem Sergiem Romerem. Ten má smlouvu do léta příštího roku s opcí na další sezonu

Reagovat
Busby babes

platy sly dolu, protoze jsme hrali EL a vetsina kadru tam ma 25 procent klauzule. nebo obdobne procenta. letos to zase trochu naroste.

Reagovat
Busby babes

Woordard nekde rikal, ze covid impact bude pres 100 mega, tusim ze okolo 120 mega za sezonu...

Reagovat
vitasrp

To není před covid predikce, to je výsledek hospodaření za rok 2018/19. Kdyby byla nějaká před covid predikce pro sezónu 2019/20, tak Chelsea rozhodně nebude 100 miliónů v mínusu.

Reagovat
j_mrazik

Viděl jsem sice jenom sestřihy, ale přišlo mi, že šance tam konečně nějaké byly, jenom se neproměnily. To se občas stává. Ten styl s 4 vzadu bych viděl radši než na 3 stopery. Ten Laca mi přijde hrozně utrápenej. Těším se na Martinelliho, snad dostane prostor a naváže, kde přestal. On a Saka se nebojí naběhnout a zkusit to na křídle jeden na jednoho a nezasekávají balon neustále dostředu (a neztrácí ho) jako Pepe.

Reagovat
Euphael

Reagovat
vodka

Jinak neví někdo, co je vůbec s Winstonem Reidem? Vím, že měl těžké zranění, vlastně několik po sobě, ale je už odepsaný, nebo jen získává herní praxi? Stoper to byl dost dobrý a když tam vidím, co jsou schopní vymyslet Balbuena, Diop a občas i Ogbonna, tak by si ještě někdy kopnout mohl...

Reagovat
hefy

Rozehrává se v MLS, hostuje ve Sportingu Kansas City. Co jsem pochytil na fórech, tak hraje poměrně dobře, akorát ho sraží občasná drobná zranění (takže nic novýho).

Reagovat
vodka

Jde mi spíš o to, jestli s ním WHU počítá, že mu dá šanci, nebo půjde...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Heisenberg

Takhle nemůže Partey-Xhaka-Ceballos vypadat. Partey hrál to, co hraje Elneny, což je mrhání talentem. Ceballos nevím co dělal vlastně, byl na facku. Bohužel nemáme hráče na 10. Aspoň by Arteta nemusel mrhat Aubův potenciál na hrotu namísto důchodce Lacazetta.

Reagovat
Bakary3

Ono by možná stačilo hrát Xhaka + Partey střed, jeden kraj Saka, druhý Willian (či někdo jiný) a hrot Auba + Laca, což by jim oběma poskytlo větší volnost v pohybu, nábězích i mezihře, když by se do mezihry zapojil jeden, hrot by pokryl ten druhý, a obráceně.

Takhle je to strašně čitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

He responded: “I think fatigue had a say as well. We didn’t look as sharp on the ball. We didn’t have as much purpose on the ball to create.

el je super v tom ze tam mozu hrat v zakladnej skupine mladici a seniori oddychnu ale to by sme nemohli byt posrati, mikel

Reagovat
Lacko_Boh

po lfc a city sme nemohli prehrat dalsi zapas v rade

Reagovat
Lacko_Boh

sice bol tam ten carling cup..

Reagovat
gocii

Tak prý dostal Mustafa nabidku nove smlouvy a odmitl to. Jakože to kdo mu ten kontrakt proboha nabizel? Chápu že asi nechtěj aby odešel zadarmo ale tvl to by tu snad už dohrál kariéru. I po těch letech se u arsenalu nepřestávám divit

Reagovat
iamek

Tak Musiala ( 17 let ), který šel z chelsea do Bayernu, tak už na svůj věk sbírá docela dost minut a minule kolo dokonce gól.

Reagovat
j_mrazik

V Bayernu to momentálně vypadá, že kdokoli si teď vezme jejich dres na sebe, tak jde o 100% nahoru.

Reagovat
iamek

Vypadá to tak. Tam by i Lingard sbíral góly a asistence

Reagovat
masly008

ale to zase opatrně

Reagovat
iamek

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
r.mrazik

Minutě o něm byl článek na The athletic...jak tam přišel a za chvíli přeskočil všechny kategorie rovnou do áčka

Reagovat
jk

Burnley-Spurs, hrozný špíl. Asi budu v menšině ale pochválil bych Sissoka z tu práci směrem dozadu. Nebyl to žádný super výkon ale ty přerušené akce soupeře mají svou cenu, každej centr Burnley smrdí gólem. Toby s Dierem fakt pozorně pokryli Woodse s Barnesem, Toby mě fakt překvapil. Dopředu to bylo utrpení, to snad ani nemá cenu hodnotit. Harry předvedl nejlepší výkon ve vlastním vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko v pohode. Nič nepokazil. A to je asi tak všetko. Predsa len od stredného záložníka musíme čakať pridanú hodnotu.

Reagovat
jk

Tak on je Moussa dopředu fakt lopata, ale zas dokáže odběhat ty díry co vznikají za bekama když jdou dopředu a někdy i vybojovat balón, za to ho fakt cením. Někdy je to důležitější než balón za obranu soupeře, ostatně na to je tam jiných dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Extrémne, extrémne doležité tri body. Fuuu, toto bol porod. Jak vždy na Burnley. Neviem ako vy, ale nemám rád pondelkové zápasy.

Druhé čisté konto za sebou. Čo dodať. Dnes to nebol nijaký super futbal, ale výhra 1:0 vonku ma teší. Útok nič moc, mne sa páčil Hojbjerg, Dier a MotM Alderweireld. Ten mal dnes kopu práce. Mizéria ale od krajných bekov.

Reagovat
Smoula14

Jak se od Dohertyho čekalo něco směrem dopředu, tak zatím nic moc. Ale aspoň nehoří vzadu jako Aurier

Reagovat
jk

Tak Doherty je směrem dopředu platný jen v jedný věci a to ty pozdní náběhu do vápna což po Mourinhem zatím vidíme málo. Jinak centry on měl zhruba na úrovni Auriera, ne li horší vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je asi posledný tím v lige, ktorý hrá 4-4-2, nie? Zaujímavé.

Reagovat
jk

Soton taky celkem.

Reagovat
Hokaido

Ještě CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

tak vyhrat na burnley golem z rohu ale snad uz bude lo celso ok a pristi zapas PL s ndombelem ve stredu hriste od zacatku

Reagovat
Cobra

Sissoka už prosím ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a Davies max na LCB a Davinson mimo zostavu.

Reagovat
Kapřík

Z dvojky Ndombele - Sissoko fakt bolí oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ndombeleho teď už ani ne

Reagovat
Kapřík

Zlepšil se, to je jasny, ale podle mě by neměl hrát se Sissokem.

Reagovat
jk

Sissoko hrál ale double pivota s Hojbjergem. Tady se volal po tom aby místo Sissoka hrál GLC ale nikdo neřeší jestli bude LoCelso schopný to ubránit.

Reagovat
FUnk

ja bych nechal sissoka, ten vypadal v tech soubojich lepe, ale dopredu byl slaby a hjolberg zase pomahal vice dopredu a na to tam mohl byt GLC.

Reagovat
jk

Hojbjerg včera nic moc, ale pak se zlepšil a popravdě já si bez něj už tu zálohu asi nedovedu představit. On má fakt hodně dobrý čísla, jak v pressingu, tak směrem dozadu. S balónem toho naběhal nejvíc z týmu. Winks se Sissokem jsou na tom tak nějak podobně (Sissoko lepší dozadu), ale Hojbjerg je nad nimi fakt výrazně.

Spojovat dohromady GLC a Ndombelého je pro mě prostě zbytečnost. Dovedu si to představit v nějakých výjimečných případech, ale dát na toho double pivota vedle Hojbejrga někoho kdo není zvyklý vykrývat prostor a bránit v def 3rd/mid 3rd mi přijde zbytečný. Ndombelé má na to obstarat tu kreativní složku sám a dost tomu pomáhají i krajní beci, což by bez toho double pivot systému tak moc nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hojbjerg je náš najlepší CM/DM a jednoznačne zatiaľ prestup leta.

Reagovat
Cobra

Vyzdvihl bych dnes Diera s Tobym, ti to dnes zvládli směrem dozadu excelentně. Kane taky super. Ostatní průměr, podprůměr, bída a výkon na vyhazov.

Pozitivum pak jsou 3 body a Davies, který po tomto výkonu snad už nikdy nenastoupí do základu. Nic šílenějšího jsem dlouho neviděl.

Reagovat
matZz

Dier teda s velkým štěstím, když Barnesovi pískli tu ruku.

Jinak bych to neviděl tak tragicky, proti Burnley se nehraje nikomu dobře. Dneska bych vyplísnil akorát Mourinha, nechápu proč nestřídal dřív, když dopředu jsme se trápili a má takhle natřískanou lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol veľký risk od Diera. Hneď na to tam Mourinho vyskočil a kričal po ňom. Škoda týchto zbytočných chýb v jeho hre.

Reagovat
Cobra

Mourinho mě nasral, že nechal hrát Sissoka v době, kdy záložní řada potřebovala podržet míč, myšlenku -> tam se úplně nabízel Lo Celso, ale jsem na Sissoka už dlouhodobě zasednutý a po zápase s WHU ho nemůžu ani vidět. Daviesa komentovat nebudu, na to nemám.

Na druhou stranu mě fakt příjemně překvapil Lamelů na úkor Balea. Ten se do tohoto zápasu vyloženě hodil.

Reagovat
FUnk

bal jsem se ze tam prave posle balea, ale dobre to vyhodnotil

Reagovat
Tommy$

Sonny 1. tabulce střelců

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Tři trofeje, pískej konec

Reagovat
FUnk

Harry letos 15+38

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

a aj tak nie ste ani v top4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele