6. kolo
25.10.2020 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Jacob Murphy (© AFP)

Góly až v závěru. Wolverhampton remizoval s Newcastlem

Osmdesát minut čekali fanoušci na gól v zápase mezi Wolverhamptonem a Newcastlem, nakonec se dočkali příznivci obou celků. Za domácí otevřel skóre Jiménez, v závěru základní hrací doby pak vyrovnal Murphy.

První polovina utkání se ani zdaleka neřadila mezi ty nejzajímavější. Největší vzrušení přišlo v jejím závěru, kdy z dálky vypálil Saint-Maximin. Pro Patrícia se jednalo o snadný zákrok. Druhá půle už byla podstatně živější, hned v jejím úvodu se dostal do šance Neto, avšak z velkého vápna bránu vysoko přestřelil.

Vzápětí po pohledné individuální akci zakončoval z podobného místa Podence. Jeho střelu zastavil bránící Fernández v pádu rukou, sudího i jeho videoasistenta ale nechala celá situace klidnými.

"Vlci" se branky přeci jenom dočkali. V osmdesáté minutě zahrával Neto přímý kop z levé strany. Ačkoliv jeho centr vypadal nadějně, byl odvrácen mimo vápno. To jej ovšem nemuselo mrzet, neboť tam číhal Raúl Jiménez. Mexický kanonýr napřáhl a z dvaceti meTrů zakončil přesně ke vzdálenější tyči.

Magpies se ovšem nevzdali. Asi o sedm minut později Coady fauloval Wilsona v blízkosti pokutového území, Newcastle tak dostal možnost přímého kopu z pravé strany. Jeho exekuce se trochu překvapivě ujal Jacob Murphy, jenž nízko letící ranou obstřelil zeď a zaskočil i Patrícia.

Remíza 1:1 tak znamená pro Wolves dočasné sedmé místo se ztrátou pouhých tří bodů na čelo tabulky, Newcastle je čtrnáctý.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
NuFc23

3:0

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele