Premier League - souhrn 37. kola: Liverpool zůstává ve hře

15.05.2022, 15:03, aktualizováno 17.05.2022, 22:39
Komentáře a souhrny
Takumi Minamino (© AFP)
Liverpool otočil zápas na půdě Southamptonu a posunul se o bod za vedoucí Manchester City, takže mistra určí závěrečné kolo. West Ham neudržel dvougólový náskok a s Manchesterem City si rozdělil body po remíze 2:2. Tottenham si poradil s Burnley a před závěrečným kolem se posunul na čtvrtou příčku o dva body před Arsenal, který padl v Newcastlu. Clarets tak před sebe pouští Leeds, radost jim však udělala prohra Evertonu se dvěma vyloučenými...

Southampton FC - Liverpool FC 1:2

17.05.2022 20:45

Góly: 13. Nathan Redmond - 27. Takumi Minamino, 67. Joël Matip

Liverpool zvládl dohrávku 37. kola Premier League a na půdě Southamptonu vyhrál 2:1. Domácí při tom vedli zásluhou Nathana Radmonda, skóre však poté otočili Takumi Minamino a Joël Matip. O titulu se tedy rozhodne v posledním kole.

Překvapivě bylo na začátku zápasu více rušno před bránou Liverpoolu. V deváté minutě si to tam namířil Armando Broja, který obránce zmátl naznačením přihrávky doprava, místo toho si míč píchl před sebe. Jenže se dostal do poměrně velkého úhlu a zkusil poslat zpětnou přihrávku před bránu, kterou však špičkou kopačky vychýlil Alisson.

Domácí to však nemuselo dlouho mrzet, protože ve třinácté minutě se ujali vedení. Vojnovič nekompromisně obral o míč Jotu a přes Tellu balon doputoval na levé křídlo k Redmondovi. Ten si jej navedl na střed hřiště kolem dvou obránců a vyslal parádní ránu, která zapadla přes Alissona k zadní tyči.

Vedení vydrželo Southamptonu do 27. minuty. Z pravé strany poslal do pokutového území centr Gomez, balon si jedním dotekem zpracoval Diogo Jota a druhým jej posunul rozběhnutému Minaminovi, který z rohu malého vápna zamířil přesně k bližší tyčce McCarthyho brány.

Za dvě minuty mohli hosté dokonat obrat. Roberto Firmino sice nenašel prostor, kudy by zakončil, z druhé vlny se nakonec přeci jen k zakončení dostal James Milner a Alex McCarthy musel vytáhnout těžký zákrok, aby podruhé nekapituloval.

Chvilku po přestávce prostrčil zleva Konstantinos Tsimikas míč na Dioga Jotu, který byl sice tísněn obranou domácí, přesto se mu ale podařilo vystřelit. Jeho křížný pokus minul tyčku branky Saints o několik centimetrů, od manažera Kloppa si však stejně vysloužil potlesk. V 56. minutě si na kolmici od Firmina naběhl na pravé straně Elliott, jehož zakončení z rohu malého vápna jen těsně zamířilo do boční sítě a v obličeji Kloppa se znovu objevilo zklamání.

Reds se nakonec přeci jen vedoucího gólu dočkali. Centr od rohového praporku prodloužil v pokutovém územím Tsimikas, balon doputoval k Matipovi, který sice hlavičkoval v předklonu, ale přesto se mu podařilo míč nasměrovat do horního růžku, kam se McCarthy natáhnout nedokázal. Domácí se v závěru ještě do ofenzivy dostali, ale Liverpool svého soupeře do žádné větší šance nepustil a výhru si zkušeně pohlídal.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 2:0

16.05.2022 21:00

Góly: 55. Ben White (vl.), 85. Bruno Guimarães

Arsenal opět ztratil body a momentálně se mu vidina Ligy mistrů vzdaluje mílovými kroky. Jedno kolo před koncem ztrácí na čtvrtý Tottenham dva body a může za to dnešní porážka o dvě branky na půdě Newcastlu.

Arsenal potřeboval nutně vyhrát, aby napravil své zaváhání v podobě až ostudné porážky od Kohoutů. Newcastle ale pod vedením manažera Howea ukazuje, že si umí vyšlápnout na nejedno velké jméno a že zápasy s ním rozhodně nejsou procházkou růžovým sadem. Od prvních minut to byl hodně velký boj s minimem šancí, zato však intenzivním herním tempem.

Sudí England byl také nucen poměrně často přerušovat hru, protože se hráči na obou stranách barikády často faulovali. A taky se často dostávali do ofsajdových pozic, což trochu narušovalo spád hry. Brankář Martin Dúbravka neměl zas tolik práce, kolik asi očekával. To už se spíš musel předvádět jeho oponent v opačné bráně.

Aarona Ramsdalea ve vlastně první větší šanci utkání pořádně vystrašil Allan Saint-Maximin, který potáhl míč ke hraně pokutového území a s jeho tvrdou ránou měl Ramsdale co dělat, aby ji aspoň vytáhl mimo tři tyče. Jinak toho ale první půle nabídla až žalostně málo. Tenhle výsledek Arsenalu samozřejmě nestačil, jenže to horší mělo teprve přijít.

Ani první minuty po změně stran nepředznamenávaly výrazné zlepšení na jedné nebo druhé straně. O to větší šok museli fandové Kanonýrů vstřebat v 55. minutě. Saint-Maximin vysouval krásným pasem před bránu nabíhajícího Joelintona, kterého zakřižoval Ben White. Ke své smůle si ale míč tečoval do vlastní brány!

Po hodině hry Arsenal málem kapituloval ještě jednou. Bruno Guimarães si i pod tlakem a na omezeném prostoru poradil a našel centrem před bránu Calluma Wilsona. Ten ale z voleje přestřelil! Newcastle byl po změně stran jasně lepší a mohl dál zvyšovat vedení. Jenže Jacob Murphy zahodil obrovskou šanci při útoku dvou na jednoho. Definitivní pojistku na trochu překvapivé vítězství Strak dal Bruno Guimarães. Brazilský středopolař dokázal dorazit do brány odraženou ránu Wilsona a pět minut před koncem slavil gól na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brentford FC 2:3

15.05.2022 17:30

Góly: 10. Dominic Calvert-Lewin, 45+2. Richarlison (pen.) - 37. Séamus Coleman (vl.), 62. Yoane Wissa, 64. Rico Henry

Everton doma prohrál s Brentfordem a ocitá se ve velkých problémech! Zbývají mu do konce sezony dva zápasy a už ve čtvrtek mu Burnley může pořádně zavařit. Dnes se svěřenci manažera Franka Lamparda museli potýkat především s vyloučením dvou hráčů a pětigólovou přestřelku nakonec nezvládli.

Evertonu reálně hrozí, že poprvé od sezony 1950/1951 opustí anglickou nejvyšší soutěž! Dnes hrál doma před vlastními fanoušky a nutně potřeboval vyhrát, aby měl situaci nadále ve svých rukou, jenže to se mu nepovedlo. A to přesto, že začal skvěle. Po pěti minutách se k dorážce dostal Richarlison, jenž hlavičku poslal těsně vedle.

Po deseti odehraných minutách už se ale Goodison Park mohl naplno oddat nadšení z gólu. Po faulu kopal Everton standardní situaci, ke které se postavil Gordon. Jeho centr našel ve vápně Richarlisona, který míč trochu neobratně tečoval. Ještě před čárou ale balon hrudí dopravil do sítě Dominic Calvrt-Lewin a Toffees vedli.

Jenže pak se jim sen o třech bodech začal hroutit. Po osmnácti minutách zastavoval Jarrad Brantwaithe rychlého Toneyho faulem a v roli posledního muže z toho nemohlo být nic jiného, než červená karta! A to nebylo všechno. Brankář Raya o chvíli později lapil krásnou ránu Gomese, jen aby z další akce hostí Everton inkasoval. A to velmi smolně, protože zdánlivě ztracený míč Wissa ostrým centrem posílal před bránu a Seamus Coleman si ho tečoval do vlastní brány!

I z toho se ale Everton oklepal. "Včely" už se asi viděly v šatně, když mladý obránce Mads Bech Sørensen fauloval ve vápně Richarlisona a sudí Oliver byl nekompromisní. Sám faulovaný Brazilec se postavil k penaltě a poslal brankáře Davida Rayu na opačnou stranu!

Povedený první poločas. Jenže po změně stran už se hrálo podle not Brentfordu. První ránu zkoušel Eriksen poslat k tyči, ale nakonec sledoval perfektní Pickfordův zákrok. V tu nejnevhodnější chvíli ale Everton prožil totální blackout. Trval tři minuty a Toffees během něj dvakrát inkasovali.

Nejprve v 62. minutě, když si na rohový kop naběhl Yoane Wissa a přesnou hlavičkou i v záklonu dokázal srovnat. Jenže po dvou minutách Christian Nørgaard opět nacentroval před bránu a ze všech nejvýš vyskočil Rico Henry. Jeho hlavička mířila do protipohybu brankáře Pickforda a ten byl bez šance!

Očividně frustrovanému domácímu týmu pak definitivně sebral zbytky šancí Rondón, který se po brutálním faulu nechal vyloučit pouhých pět minut po svém příchodu na trávník!

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 1:1

15.05.2022 15:00

Góly: 69. Ollie Watkins - 81. Jeffrey Schlupp

Hráči Crystal Palace nedokázali navýšit svoji sérii vítězství na tři zápasy v řadě a ve 37. kole Premier League na půdě Aston Villy remizovali 1:1. Domácí si před utkáním připomněli výročí 40 let od zisku Poháru mistrů evropských zemí, předchůdce současné Ligy mistrů. Průběh duelu ale zastihl v lepší formě hosty, kteří měli více ze hry, přesto Villans z první střely na bránu poslal do vedení Ollie Watkins. O vyrovnání se v 81. minutě postaral Jeffrey Schlupp.

Aston Villa se v posledních kolech vzepjala k sympatickým výkonům, když porazila Norwich i Burnley a naposledy potrápila Liverpool. V případě výhry nad Crystal Palace mohla pomýšlet na umístění v horní polovině tabulky, což se jí naposledy podařilo v ročníku 2010/11. Klíčem k utkání mohla být úvodní trefa duelu. Svěřenci trenéra Patricka Vieiry totiž ještě letos v Premier League neprohráli, pokud skórovali jako první.

Úvodní minuty utkání byly ve znamení nepřesných přihrávek a tvrdých osobních soubojů na obou stranách. Ostrý začátek zápasu podtrhly dvě žluté karty, které rozhodčí rozdal do 15. minuty za zbytečné fauly uprostřed hřiště. Fanoušci si museli na první střelu na branku počkat do 25. minuty, kdy se nejlepší střelec Crystal Palace Wilfried Zaha osamostatnil a ze střední vzdálenosti vyzkoušel tvrdou střelou pozornost brankáře. O jedinou vážnější příležitost nevýrazných domácích se o 10 minut později postaral Danny Ings, ze slibné pozice z hranice vápna ovšem těsně minul pravou tyč.

Druhý poločas pokračoval rozpačitou hrou týmu z Birminghamu, kterou dále rozproudil Zaha, jenž popichoval soupeře při každé šanci, kterou dostal. Obraz hry se nezměnil ani po sérii střídání, i přesto však úvodní gól padl do sítě hostů, kteří se díky aktivitě Watkinse před brankou dostali v 69. minutě do vedení. Lépe hrající Crystal Palace se ale nakonec dočkalo zaslouženého vyrovnání, když se při standardní situaci nejlépe zorientoval Schlupp a devět minut před koncem srovnal na konečných 1:1. Nezměnil na tom nic ani závěrečný tlak domácích.

Napínavý duel tak nakonec skončil dělbou bodů. Tým z Birminghamu čeká ve čtvrtek 19. května souboj s Burnley. Crystal Palace zavítá ve stejný den na hřiště Evertonu.

Více informací k zápasu

Leeds United - Brighton & Hove Albion 1:1

15.05.2022 15:00

Góly: 90+2. Pascal Struijk - 21. Danny Welbeck

Fotbalisté Leedsu ve 37. kole Premier League zachraňovali alespoň bod s Brightonem v úplném závěru, kdy o konečném výsledku 1:1 rozhodl svou premiérovou brankou v letošním ročníku obránce Pascal Struijk. Domácí ale přesto čeká v závěrečném duelu sezony pořádné drama. Podařilo se jim sice dostat na průběžnou nesestupovou 17. pozici, náskok na Burnley, které má zápas k dobru, však činí pouhý bod.

Hosté mohli vzhledem ke svému postavení v tabulce odehrát poslední dvě utkání s naprosto čistou hlavou. To rozhodně neplatilo o domácích, kteří z posledních pěti zápasů získali pouze čtyři body a postupně se propadli až do sestupového pásma. Pávi se navíc museli potýkat s početnou marodkou, kde se stále nacházel elitní kanonýr Patrick Bamford nebo zkušený obránce Stuart Dallas. V minulých kolech se navíc nechali vykartovat Daniel James a Luke Ayling. Hrozba sestupu proto pro Whites nabírala velmi reálných obrysů.

Přesto mohli hráči Leedsu zažít snový start do utkání, ve druhé minutě rozehráli rohový kop přímo na bránu, Robert Sánchez neudržel míč v rukavicích a Joe Gelhardt se dostal ke snadné dorážce z několika metrů. Ve špatný čas na špatném místě se však pohyboval Liam Cooper, který střelu svého spoluhráče schytal do obličeje a zabránil tak jistému gólu. Naopak Racci svou šanci beze zbytku využili, Danny Welbeck ve 21. minutě převzal dlouhou přihrávku, pohrál si s Diegem Llorentem a dloubákem překonal mladíka Illana Mesliera. Závěr poločasu patřil opět United, ze série rohových kopů dokázali vytěžit nebezpečný pokus Robina Kocha z hranice šestnáctky. Sánchez však skokem ke své levé tyči dokázal míč vyrazit.

Začátek druhé části nenaznačoval návrat hráčů v bílém zpět do zápasu, když nedokázali navázat na povedenou pasáž hry před pauzou. Záblesk naděje přinesl v 66. minutě svou dělovkou z přímého kopu Raphinha, míč ale pouze rozezněl břevno. Ten samý hráč o dvě minuty později ve skluzu nezkorigoval mířidla a o metr minul branku. Pávům chybělo v zakončení i trochu štěstí. Gelhardt se rozhodl vypálit z hranice vápna, Sánchez na tuto přízemní střelu vůbec nereagoval, naštěstí pro Albion ale nemusel, střela skončila těsně mimo. Ve druhé minutě nastaveného času se ale The Whites dočkali, Struijk po obrovském závaru doklepl hlavičkou z velkého úhlu míč do brány a zachránil domácím alespoň bod.

Leeds tak navázal na tragickou formu z posledních utkání a sérii bez výhry prodloužil už na pět zápasů. O další body zabojuje 22. května ve venkovním utkání s Brentfordem. Hosté ve stejný den přivítají West Ham.

Více informací k zápasu

Watford FC - Leicester City 1:5

15.05.2022 15:00

Góly: 6. João Pedro - 18. James Maddison, 22. Jamie Vardy, 46. Harvey Barnes, 70. Jamie Vardy, 86. Harvey Barnes

Watford v posledním představení na Vicarage Road v rámci 37. kola Premier League padl s Leicesterem 1:5. Domácí sice poslal na začátku prvního poločasu do vedení Joao Pedro, kvůli následným hrubkám v obraně o něj však záhy přišli. Fantastický výkon předvedl James Maddison, jenž byl hlavní postavou obratu hostů. Anglický záložník zaznamenal dvě asistence a svůj 10. ligový gól, což se mu podařilo poprvé v kariéře.

Watford přerušil středeční remízou s Evertonem rekordní šňůru 11 domácích porážek v Premier League. Pro svěřence Roye Hodgsona to však byla hodně slabá náplast na zpackanou sezonu, po níž bude následovat pád do druhé ligy. Místní fanoušci však měli na Leicester pozitivní vzpomínky, The Hornets s ním na Vicarage Road neprohráli už čtyřikrát v řadě. Lišky zažívaly průměrný ligový ročník a po třech letech nedosáhly na příčky zajišťující evropské poháry.

O tom, že Hornets doma proti Leicesteru umí, se hosté přesvědčili hned zkraje zápasu. Po prvním rohovém kopu poslal Joao Pedro šťastně odražený balon za záda Dannyho Warda, a zařídil tak domácím brzké vedení. Mladý brazilský útočník hrozil i nadále. Z dalšího minisouboje s gólmanem však vyšel jako poražený, neboť Ward jeho druhé zakončení ve vápně vytěsnil. Zmíněný incident jako by zvrátil průběh první půle, protože po divokém úvodu začal tempo hry diktovat Leicester. Úplný propad v obraně nejdříve potrestal Maddison, kterému servíroval do odkryté sítě Youri Tielemans. Další minela opařené defenzivy Watfordu na sebe nenechala dlouho čekat, díky čemuž otočil chytrým lobem přes vybíhajícího gólmana Jamie Vardy.

Plány Watfordu na srovnání vzaly za své už ve 46. minutě. Z pokusu o trpělivou kombinaci domácího celku vytěžily Lišky třetí gól, hned z prvního protiútoku se totiž z voleje trefil zcela osamocený Harvey Barnes. Žlutočerným tak nezbývalo už nic jiného než vsadit vše na jednu kartu a k jejich vzteku se jim to opět vymstilo. Bleskový nákop za obranu zachytil Vardy a podobně jako v prvním případě byl v souboji s brankářem neomylný. Hororový výkon domácích podtrhl v závěru gólem na konečných 1:5 Barnes.

Leicester tak dokázal urvat druhou výhru v řadě. Další utkání jej čeká ve čtvrtek 19. 5. proti Chelsea v rámci dohrávky 27. kola. Watford se rozloučí s Premier League rovněž duelem na Stamford Bridge v neděli 22. května.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 2:2

15.05.2022 15:00

Góly: 24. Jarrod Bowen, 45. Jarrod Bowen - 49. Jack Grealish, 69. Vladimír Coufal (vl.)

West Ham remizoval v duelu 37. kola Premier League s Manchesterem City 2:2 a hosté tak ještě dávají Liverpoolu šanci v boji o titul. Pokud Reds v předposledním kole nezaváhají, budou na Citizens ztrácet jediný bod. Domácí poslal do dvoubrankového vedení Bowen, hosté srovnali díky Grealishovi a vlastní brance Coufala.

Ve 23. minutě zahrozil Man City, když se ke střele zpoza vápna dostal Fernandinho. Jeho povedená rána mířila těsně nad. Na druhé straně však za chvíli skóroval West Ham. Na povedený nákop za obranu si naběhl Jarrod Bowen, který ve sprintu obešel brankáře Edersona a poslal míč do prázdné brány.

Vyrovnat na 1:1 mohl ve 36. minutě Gabriel Jesus. Ten se k balonu propracoval v pokutovém území, přehodil si jej na levou nohu a jen těsně minul svým technickým pokusem zadní tyčku. Hosté zažili hororový první poločas. Těsně před přestávkou se totiž podruhé trefil Jarrod Bowen. Michail Antonio přehodil obranu na svého spoluhráče, který si míč navedl ke střele zpoza vápna a levou nohou se po zemi trefil přesně k tyči.

Hostující hráči zřejmě dostali od manažera Guardioly v šatnách pořádnou čočku, protože už ve 49. minutě snížili. Domácí hodně chabě odvrátili balon z pokutového území, Rodri poté sklepl pod sebe na Jacka Grealishe, který na nic nečekal a z voleje balon napálil mezi obránci do domácí brány.

Hostí se dále snažili o vyrovnání a měli dvě obrovské šance po sobě. V té první se ocitl Gabriel Jesus, který prošel do pokutového území, míč si hodil na pravačku a donutil Fabiańskiho vytáhnout důležitý zákrok. Tři minuty na to se k odraženému míči dostal Bernardo Silva, který už překonal polského gólmana, ale toho na brankové čáře nahradil obránce Zouma.

Po hodině hry se po hrubce Zinčenka hnal za hattrickem Jarrod Bowen, který však mířil pouze do boční sítě. Pět minut na to pro změnu chyboval Fernandinho, který do úniku vyslal Antonia, jehož technický pokus z hranice vápna mezi tři tyče nezamířil.

V 69. minutě nastal nešťastný moment Vladimíra Coufala. Riyad Mahrez poslal do vápna prudký centr, který chtěl český reprezentant hlavou odvrátit, místo toho však balon pouze prodloužil na vlastní bránu mimo dosah Fabiańskiho.

Hammers si však své vedení mohli vzít za chvíli zpět, když Antoniův centr pod sebe sklepl Souček a Bowenovu ránu zablokoval Laporte. V 83. minutě však po souboji s Dawsonem skončil na zemi Jesus a hlavní sudí po konzultaci se systémem VAR odpískal pokutový kop pro hosty, kteří tak mohli dokonat obrat. Exekuce se ujal Riyad Mahrez, který však selhal, jeho ránu Fabiański vyrazil a skóre zůstalo vyrovnané.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Norwich City 1:1

15.05.2022 15:00

Góly: 55. Rayan Aït Nouri - 37. Teemu Pukki

Souboj celků s mizernou formou v utkání 37. kola anglické Premier League mezi Wolves a Norwichem skončil nerozhodně 1:1. Kanárky poslal do vedení ve 37. minutě jejich nejlepší střelec Teemu Pukki, jenž oslavil 11. ligovou trefu. Vlci s odpovědí přišli po změně stran, když si před domácím publikem připsal premiérovou trefu v ročníku mladý obránce Rayan Aït-Nouri. Oba týmy tak natáhly své série bez vítězství na šest zápasů.

Wolves se kvůli posledním nepřesvědčivým výkonům oddálili první sedmičce zajišťující evropské poháry, když čekali na výhru už pět utkání. To sestupující Norwich si nijak lámat hlavu nemusel. Příčinu letošního ligového krachu mohl kouč Dean Smith hledat i v úvodních inkasovaných gólech. Jeho svěřenci totiž obdrželi hned 26 branek jako první.

Lepší vstup do zápasu měli domácí, kteří měli na rozdíl od svého soupeře ještě teoreticky o co bojovat. Avšak do prvních dvou šancí se propracovali hosté, kteří vysouvali za obranu jejich nejlepšího střelce Pukkiho. Ten však ani jednou brankáře Johna Ruddyho, který se v nejvyšší anglické soutěži představil naposledy téměř před rokem, nepřekonal. Finský útočník však nevěšel hlavu a napotřetí již gólmana Wolves prostřelil. Z pravé strany si naběhl do pokutového území a přesně mířenou střelou na přední tyč stanovil pro Kanárky poločasové vedení.

Domácí jako by po změně stran nalezli nový impuls a od úvodních minut dobývali obranu Norwiche. Útočné snažení neslo ovoce a Vlci dokázali v 55. minutě srovnat. Závar v pokutovém území nejlépe zužitkoval Aït-Nouri, jenž hlavičkou na zadní tyč překonal Anguse Gunna. Vzápětí mohl být obrat dokonán, když se centr dostal až k Pedru Netovi. Tentokrát však gólman předvedl fantastický zákrok. V závěru střetnutí si už ani jedno mužstvo nevypracovalo akci hodnou vítězné trefy, a tak světelná tabule po konci utkání ukazovala nerozhodný stav 1:1.

Wolves v souboji s outsiderem zaváhali a brali pouze bod. The Wanderers čeká poslední ligový souboj 22. května, kdy zavítají na půdu věhlasného Liverpoolu. Norwich ukončí své působení v Premier League v souběžně hraném duelu s Tottenhamem.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Burnley FC 1:0

15.05.2022 13:00

Góly: 45+8. Harry Kane (pen.)

Tottenham Hotspur dál bojuje o Ligu mistrů, ve 37. kole Premier League vyhrál nad Burnley 1:0. Jediný gól vstřelil v nastaveném čase prvního poločasu z pokutového kopu Harry Kane.

Aktivity se okamžitě ujali domácí a první větší šanci měli ve třinácté minutě. Centr Bentancura zakončoval Kane, avšak Pope rychle zareagoval a balon lapil. Pár minut poté měl domácí útočník znovu dobrou příležitost, ale jeho hlavičku na bližší tyči tečoval mimo Collins.

V pětadvacáté minutě poprvé zahrozili domácí, přesný pas našel hlavu Neila, který však nezamířil přesně. Tři minuty nato dostal parádní průnikovou přihrávku za obranu Maxwel Cornet, který z levé strany zakončoval sám před Llorisem, který však vytáhnul velmi důležitý zákrok a svůj tým podržel.

V nastaveném času prvního poločasu, který se pořádně protáhl, ještě domácí Bunley pořádně zatopili. Nejprve balon po rohovém kopu potáhl do pokutového území Lucas a našel Harryho Kanea, který však z voleje minul. Po dalším rohu zahrál rukou Barnes, což několik minut řešil VAR. Nakonec z toho opravdu byla penalta pro Tottenham. Balonu se ujal Harry Kane a tvrdou ránou po zemi k levé tyči nedal gólmana Popeovi šanci. Ten navíc zůstal stát.

Po hodině hry měli domácí velké štěstí. Barnes zakončoval zpoza vápna a napálil tyčku. Chvíli na to po přihrávce Sessegnona pálil Son, jehož střelu musel vyrazit skvělý Pope. Ten podržel hosty ještě deset minut před koncem, kdy znovu zakončoval Son, tentokrát na malém vápně z otočky, ale na anglického reprezentanta si nepřišel.

Více informací k zápasu

Manchester United - Chelsea FC 1:1

28.04.2022 20:45

Góly: 62. Cristiano Ronaldo - 60. Marcos Alonso

V předehrávaném 37. kole anglické Premier League remizoval Manchester United na domácí půdě s londýnskou Chelsea 1:1. V úvodním dějství lepší hosté se dokázali prosadit až po změně stran zásluhou Marcose Alonsa. Naštěstí pro domácí však v 62. minutě zvládl zareagovat Cristiano Ronaldo, Blues tak museli vzít zavděk alespoň bodem. Nadále přitom platí, že na Old Trafford nedotáhli utkání do vítězného konce od května 2013.

Výsledková i herní mizérie Manchesteru již dlouho nebrala konce. Naposledy padl na půdě Arsenalu, což znamenalo další komplikaci v boji o umístění v první čtyřce. Proti Chelsea však na Old Trafford neprohrál už osm ligových duelů v řadě, v posledních dvou navíc neinkasoval. Ani hosté se zrovna netěšili velké fazoně, jejich výsledky byly jako na houpačce. Z posledních čtyř ligových utkání dvakrát udrželi čisté konto, dvakrát ovšem inkasovali rovnou čtyři góly.

V úvodní půlhodině na hřišti dominovali hosté ze západního Londýna. V několika slibných šancích se objevil Kai Havertz, svá zakončení však buď nezamířil přesně, nebo ztroskotal na dobře postaveném Davidu de Geovi v bráně. Domácí se jen zřídka dostali na půlku soupeře, a když se po 36 minutách hry neujala ani Němcova slibná hlavička z prostoru penaltového puntíku, do kabin se šlo bez branek.

Jako první tak protrhl obranná stavidla až po změně stran Alonso, který se v 60. minutě dostal k míči uvnitř vápna a levačkou ho usměrnil po zemi k pravé tyči. Poměrně překvapivě však United dokázali hned do dvou minut zareagovat, když se v podobné situaci po přihrávce za obranu objevil Ronaldo, ten pro změnu zvolil suverénní zakončení pravou nohou pod břevno. Přisoudit výhru hráčům v modrém mohl zhruba 10 minut před koncem Reece James, jeho utažený pokus levačkou ale skončil pouze na brankové konstrukci.

United tak sice protáhli domácí ligovou neporazitelnost s Londýňany na devět duelů, připsali si však další ztrátu v boji o Ligu mistrů. Další utkání je čeká 2. května, kdy znovu doma vyzvou Brentford. Chelsea se o den dříve představí na hřišti tápajícího Evertonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City37286396:2490
2.Liverpool FC37278291:2589
3.Chelsea FC362010673:3170
4.Tottenham Hotspur372151164:4068
5.Arsenal FC372131356:4766
6.Manchester United3716101157:5658
7.West Ham United371681359:4856
8.Wolverhampton Wanderers371561637:4051
9.Leicester City361391457:5748
10.Brighton & Hove Albion3711151139:4348
11.Brentford FC371371747:5446
12.Newcastle United3712101542:6146
13.Crystal Palace3610151147:4345
14.Aston Villa361351849:5044
15.Southampton FC379131542:6340
16.Everton FC361062039:5936
17.Leeds United378111840:7835
18.Burnley FC367131632:5034
19.Watford FC37652633:7523
20.Norwich City37572523:7922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (829)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
gazza62

Yes!!!

Reagovat
Salfovic

Válec

Reagovat
jk

Reagovat
Elliasson

Přeji Vám tu Ligu Mistrů, pojďte do toho!

Reagovat
matZz

my si to stejně nezasloužíme to 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Arsenal. Dajte ho West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dneska nic moc, ale ta penalta byla naprosto nechytatelná. Už jsem myslel, že minul.

https://v.fodder.gg/v/4dt31r

Reagovat
Pato44

To jsem si taky rikal, ze to jde vedle. Golman sice cekal stred, ale vlastne udelal to nejlepsi co mohl vzhledem k presnosti umisteni.

Reagovat
Salfovic

Celkem by mě zajímalo, kolik % fanoušků Arsenalu věří tomu, že zítra zvládnou must win game. Podle mě se z toho musí zákonitě posrat, Xhaka redku do 30´ minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že oba zápasy dají úplně v pohodě.

Reagovat
Eichel

Taktiež, ale môžme dúfať.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
smazaný uživatel

Jako o nic nejít, tak ty zápasy klidně vyhrajem. Takhle tomu nevěřím ani hovno

Reagovat
Edgewalker

Já tomu moc nevěřím, nicméně ať už to vyjde nebo ne, se sezonou jsem spokojený.

Reagovat
Nizzie

Já tomu třeba věřím. Letos těžíme především z toho, že poměrně dobře zvládáme právě zápasy se "slabšími" soupeři, samozřejmě až na výjimky. A i když šel Newcastle hodně nahoru, pořád to není soupeř, kterého bychom neměli porazit, pokud chceme tu LM urvat.

Druhou věcí je to, že ten tlak teď jednoznačně leží na nás a tak mladý tým se z toho prostě může posrat. Ať už to však dopadne jakkoliv, naše sezóna, jako celek, se u nás může hodnotit pozitivně dle mého názoru.

Reagovat
Golasso

Zatím nám ty hry, kdy máme vyloženě nůž na krku, jdou (z poslední doby hlavně Chelsea, MU).

Na druhou stranu máme furt mladý tým, kde se očekává menší psychická odolnost, než třeba u slepičí, kde jim to z velké části tahají hráči kolem 30. V poslední době máme i fest smůlu na zranění. Jestli k Tiernymu a Parteyovi vypadne ještě Gabriel, tak fakt nevím, jak to dáme, když se navíc Holding dementně vykartoval. Další otázka je, jak na tom bude White. To jsou potenciálně 4 hráči mimo a všichni patří k největším oporám. Já si teda počkám s tím, jestli věřím nebo ne, na injury news ...

Reagovat
PH8

moc lidí tomu asi nevěří. Ale já tomu nevěřil jako první

Reagovat
Mates_Matesović

V posledních 10 zápasech 5 inkasovanejch gólů, to je při složení obrany od Conteho fakt husarskej kousek.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik penalt už kopal Tottneham tuto sezonu?

Reagovat
matZz

míň než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LokoLFC

To jsou lopaty ten West Ham... nejdriv Antonio situaci vyresi jako kdybych hral ja a ted si da Coufal vlastnak... z 2:0 jeste prohrajou...

Reagovat
Svatej

Chlapaci, poraďte mi prosím nějakou elektrickou kolobezku. Potreboval bych ji na ježdění do práce.

U nas ve městě ty veřejný zrusili, parkování je drahý a na kole jezdit nebudu, nechci přijít zpocenej do práce, navíc je hodně tech koloběžek je skládacích a skladných.

Ideálně okolo desítky, ale když bude dobrej důvod, klidne si priplatim..

Reagovat
Svatej

https://www.vzdusin.cz/elektricka-kolobezka-aerium-aovopro

Tahle zatím vede, ale vim o tom kulový

Reagovat
Whitemedia

Hlavně se mi s tím krámem nemotej do cesty.

Reagovat
Whitemedia

Ti dám elektrickou koloběžku, až ti bude zle..

Reagovat
jk

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Svatej

ja jsem normálně ohromenej, jak nenáviděný ty věci jsou

Reagovat
vladis271

Reagovat
Talker

Tak ono to "dává smysl". Pokud to máš do práce pěšky hodinu, autem se ti nechce/nemáš kde parkovat/je to přes ucpané centrum, v tom vedru, co bude, se ti nebude chtít na kole a MHD jezdí na hovno (musíš přestupovat/čekat), tak koloběžka je alternativa, která tě tam dostane za 10-15 minut bez čekání...

Já tomuhle rozumím, ač je to zvrácenost, no.

Reagovat
O.Giroud

problem neni kolobezka, ale dementi na kolobezkach

Reagovat
Svatej

Ja mám asi brutální kliku, za ty dva roky, co ten trend jede, jsem v zadnym městě, včetně tech opravdu velkých jako Paříž nebo Budapešť, nenarazil na jedinej problém

Reagovat
Golasso

No vidíš a já v Brně, což svým způsobem ani není město, na cykloteroristy a dementy na koloběžkách narážím prakticky denně

Reagovat
Whitemedia

Jsou všude, je to přemnožený.

Reagovat
81Tomas

V tom Brne je tok zbliti, jezdi na tom jak curaci

Reagovat
fenixLFC

ja na nich narazam tiez dennodenne a nemam s nimi najmensi problem. na rozdiel od retardov za volantom ktori si myslia ze su pupok sveta a mozu jazdit vsade

Reagovat
Whitemedia

Tak ty seš jasnej cyklista

Reagovat
fenixLFC

ani nahodou

Reagovat
PH8

Kdo nemá problém s cyklisty tak je buď dement nebo žebrák

Reagovat
fenixLFC

kto ma problem s cykjlistami tak je presne ten druh sofera ktoreho spominam vyssie, ktory si mysli ze ma pravo sa autom pchat uplne kdekolvek a vsetko sa musi prisposobvat len jeho komfortu

Reagovat
Gazdo

Ja som sa teda vo svojich tinedzerskych rokoch venoval aj cyklistike a k cyklistike mam stale vztah hoci uz kvoli casu proste nejazdim ale ked ti idu traja cyklisti vedla seba na ceste bez krajnice a oproti tebe auto za autom tak ze nemas sancu predbehnut a ides 10 km dvadsiatkou tak nech sa cyklisti necuduju ze su soferi agresivni. My ked sme jazdili po cestach tak sme si vedla seba dovolili ist za krajnicou iba a ked uz nahodou bola cesta bez krajnice tak sme vedla seba isli len vtedy ked neslo ziadne auto. Akonahle sa zacalo blizit nejake tak sme sa zoradili za seba nech mu umoznime co najlahsie predbehnut. Jasne su soferi co im vadi aj osamoteny cyklista na ceste a taki tu bohuzial asi budu stale ale aj cyklisti by so mohli niekedy vstupit do svedomia

Reagovat
PH8

Mně nejvíc vadí cyklisti, klidně i osamocení, co vydrží jet třeba 5 minut uprostřed silnice, udělat za sebou kolonu 30 aut a nenapadne je, že by mohli jet na chvíli na chodník nebo aspoň ke krajnici.

Reagovat
Gazdo

Pretoze podla novych zakonov (minimalne na slovensku) su sucastou cestnej premavky a obiehat ich musis minimalne 1,5 metra myslim od nich. Cize jemu jedno, zakonom je chraneny. A potom pride do kolony pred kruhacom zrazu zisti ze cesta popri krajnici existuje a sup popri celej kolone prefici po krajnici a rovno to nabehne na kruhac a ide dalej. U normalnych cyklistov mi to nevadi ale raz som narazil na taky minipeloton asi 20-30 cyklistov co isli vylozene 4 vedla seba a kolona za nimi, nastastie sa mi ich podarilo nejako obehnut a nasledne asi za 10 minut som stal v meste v kolone na kruhovy objazd a zrazu sa vedeli zaradit za seba a bez mihnutia oka nas po kraji predbiehat, nabehli na kruhac presli a za 5 minu som musel znova cakat kym ich budem moct obehnut lebo sa zase dali vedla seba… a potom ze soferi su netolerantne hovada takymto ludom treba pustat ostrekovace ked ich predbieha clovek

Reagovat
PH8

Jojo, to je v Čechách stejný Argumentují tím, že přece nestráví celou cestu pouštěním aut anebo jízdou za sebou, když to mají jako volnočasovou aktivitu a chtějí si to užít

Reagovat
Gazdo

Ja si chcem uzit futbal alebo film/playko ale manzelka mi stale robi program. Tak snad vymyslia aj zakon ktory jej toto zakaze kedze to je moja volnocasova aktivita a chcem si to uzit ale tak co cakat zijeme v dobe ked kriciaca mensina ziska to co chce na ukor vacsiny ktora nekrici

Reagovat
PH8

Snad tvoje žena neuvidí, že si ji nazval křičící menšinou

Reagovat
Gazdo

Urcite som ju nenazval kriciacou mensinou verim tomu ze kricacih zien je vacsina

Reagovat
Front hell

Tohle opravdu není pravda

Reagovat
PH8

Ty si auto hádám nikdy neměl Když pominu, že velká část silnic mimo obce, kde je s cyklisty největší problém lze jednoduše objet po cyklostezkách, tak se hodně cyklistů chová sobecky, neřkuli jako čůráci.

Reagovat
fenixLFC

rovnako mozem povedat ze ty si asi nikdy nemal bicykel a v mestach, kde je so sofermi najvacsi problem tak sa hodne soferov chova sebecky, nerkuli ako curaci. fakt nechapem preco tahas spravanie cyklistov mimo mesto ked elektricke kolobezky mimo mesto asi nestretnes. cely ten prispevok je o spravani soferov/cyklistov/kolobezkarov v mestach a tam prave najviac vysieraju aut a blokuju akukolvek snahu aby tie cyklostezky, nad ktormyi lamentujes boli vytvorene aj v mestach ale to by zas soferom niekto zobral ich drahocenne miesto

Reagovat
PH8

Já mluvím o lidech, co jezdí na kolech pro zábavu. Nechci řešit ty, co to využívají jako plnohodnotný dopravní prostředek třeba do práce, protože to už je opravdu často nižší kategorie lidí, spíš podlidí.

Samozřejmě jsem bicykel měl a jezdil jsem s ním po městě dlouhé roky dokud mi nebylo 18. Doufám, že až ti bude žena rodit, nebo si tvůj syn zlomí nohu, tak je povezeš do nemocnice na nosiči

V Praze je "cyklotras" dost, většina kurýrů jezdí na kole ve špičce a nemají s tím problém. Tam tě cyklisti téměř neomezují. Na Kladně je to dost podobné. Tak nevím jaká města máš na mysli.

Reagovat
fenixLFC

Doufám, že až ti bude žena rodit, nebo si tvůj syn zlomí nohu, tak je povezeš do nemocnice na nosič ultimatny argument, takze vsetky tie tisice aut co su v mestach su kvoli tomu keby nahodou niekomu rodila zena alebo si syn zlomil nohu. a jazdia na nich preto lebo stale niekto musi ist rodit alebo iba kvoli tomu aby overili ze auto bude na priapdny problem prirpavene?

Reagovat
PH8

Ne, ty lidi jezdí v autech, protože to nejsou ani žebráci ani hipíci

Reagovat
Talker

Tak ono záleží, jestli jsi řidič nebo chodec. Pokud chodec, tak tě budou srát více auta...

Reagovat
Detective

Jsem většinou chodec a serou mě víc cyklisti, protože jezděj po chodníku víc než na silnici.

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

Oprava: Kolisti na chodníku bych střílel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Jak všude, tvl? Já můžu s autem jezdit tak maximálně po silnici a ještě se musím řídit pravidly provozu. Cyklošulády a příznivci jednostopých paleťáků si právě jezdí, kde se jim chce, i když mají k dispozici lepší alternativu a na pravidla či obyčejnou ohleduplnost serou. Takový cyklista, který zaseká celý úsek silnice, i když podél té silnice vede cyklostezka, to je v Brně relativně běžné. Předjet se to nedá kolikrát kvůli provozu, ostrůvkům atd.. A to ani nemluvím o těch, kteří se ti vrhají pod kola s elánem zfetovanýho lumíka buď přímo ze silnice nebo z chodníku či cyklostezky. Nejhorší krizovky jsem zažil na silnici s cyklistama a koloběžkářema ...

Jinak jestli si podle tebe řidiči myslí, že jsou pupek světa, tak někdy nakoukni do sociální bubliny, která považuje kolo za ultimátní dopravní prostředek. To teprve uvidíš pupek světa ...

Reagovat
jk

Lidi na kolech jedoucí po silnici v úseku, kde je kolikrát cyklostezka souběžná se silnicí to mě sere dost. A popravdě ani nechápu ty lidi na kolech, protože ta cyklostezka je podstatně bezpečnější.

Reagovat
romeo351

Ono je dost cyklostezek tak zasekaná rodinami s rozlítanýma dětma, že naopak kvůli bezpečnosti volím raděj právě silnici. Ono hodně záleží jak cyklistiku, vyjíždku na kole bereš

Reagovat
jk

Tohle ale není problém těch cyklostezek ale lidí na nich. Pokud je ta možnost použít cyklostezku fakt je vhodné aby ji cyklista použil. Ono to chce trochu ohleduplnosti od všech lidí, co ty cyklostezky používají.

Sám často po cyklo chodím s děckem a se psem, pohybujem se v dost exponovaném 2km úseku a ty dementy co i tam mají potřebu trhat segmenty na silničkách bych nakopal do prdele, ještě se u toho rozčilují, že je ostatní brzdí při výkonu.

Reagovat
Front hell

s tím druhým odstavcem naprosto souhlasím. Už jsem takhle zažil i pár docela ostrých hádek.

Reagovat
romeo351

Souhlasím plně s tou ohleduplností. Někdy to ale prostě nejde. U nás když jdu třeba právě běhat nebo se projít jen tak se psem, trnu, kdo mě sestřelí. A přitom když jdu na kolo dochází mi nervy, když spíš zastavuješ před těma skupinkama rodin zejména když je pěkný počasí. Nemluvě o tom, když to bereš jako přesun z A do B a spěcháš. Za sebe volím radši výjezd rovnou přes město rychle, účelně někam do okolí přilehlých vesnic. Fail je ten, že nejvíc kritiky schytáváš právě tam, kde je dopravní ruch minimální ale buranství prostě nevede zrcadlo

Reagovat
jk

Tak mě jde primárně o ty okresky, kde jsou fakt kolikrát cyklostezky paralelní s cestou II. třídy. Tam cyklista podle mě nemá co dělat, ty cesty jsou kolikrát úzké sotva na ty dvě auta.

Rodinky s dětmi jsou ale taky případ sám pro sebe no. Není to ani rok co se jeden rodinný známý nevrátil z vyjížďky na kole, protože mu pod kolo na cyklostezce skočila malá holka a on to hodil mezi stromy aby ji nesrazil...

Reagovat
jk

V Brně na těch kolobrndách vidím lidi snad jen nachcaný

Reagovat
Gazdo

Reagovat
oddy

Reagovat
Remt

To mě připomíná, že jsem tedkom jednoho dementa na koloběžce taky málem sundal Už jsem se lekl, že si zas odřu auto, loni mi na kapotě skončil cyklista na parkovišti

Reagovat
Talker

Nebude to možná spíš tebou?

Reagovat
Remt

Tak ten cyklista do mě napálil, tam to byla vyloženě jeho chyba Byla to moje první takovahle "bouracka", on se sebral a jel dál, protože chvatal do fabriky, od ktere jsem jel, stát se mi to teď tak to s ním sepisu, páč mi to odřel jak krava:D Chudák Feličita:-D

Reagovat
Nizzie

Akorát, jestli si řídil feldu, tak měl větší škodu on na tom kole.

Reagovat
Remt

To neni pravda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gazdo

Ale ved Felicia sa neda ani oskrier to sa osupe samo na slnku

Reagovat
Remt

Už šla z domu ale po 20 letech to byl první velkej škrábanec co na ní byl, byla celou dobu garazovana a v prima stavu. Teda na první pohled. Pokud tě nezajímá jak to brzdí, řadí.. a tak

Reagovat
Nizzie

Jo, to jsou celkem nepodstatný věci.

Reagovat
Gazdo

Ja som tiez minuly rok predaval Feliciu (ktoru som si x rokov drzal z nostalgie nie ze by som na nej jazdil) takze viem o com hovoris nakoniec jedini komu som ju dokazal udat boli cigani. A to bola dokonca ta 1.6 benzinova. Skvely motor len akosi obcas nenastartovala, tiekol chladic a taaak zamky nefungovali, kapota uz zmenila farbu z cervenej lesklej metalizy na matnu cervenu a vyse dvoch rokov len stala bez pohnutia a trosku obrastala ale sranda bola ze ked som ju nakoniec nahodil aby som ju predal a isiel si dat taku rozluckovu jazdu tak som skoro slzu upustil ako dobre sa mi to auto soferovalo. To bol este taky autenticky pocit z jazdy ze si realne soferoval a citil si ze si na ceste a jazdis a auto reaguje na tvoje pohyby. Tieto nove auta aj to co mam to je taka nuda. Vsade ticho, ide to skoro samo, taky a taky asistent, turbo, tempomat a blbosti… felicia mala proste svoje caro ktore mi u novych aut chyba

Reagovat
repkajebuh

Přesně taaaak, taky jednu mám doma. Je to krása

Reagovat
Remt

Prostě takový tý.. u auta úplně nepodstatný věci

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

je to přesně jak píšeš no, jiný možnosti jsou prostě pokaždý v nějakým ohledu výrazně horší.

Reagovat
Talker

Navíc to nabiješ v práci, takže vlastně ušetříš...

Reagovat
Talker

Já nad tím taky uvažoval trochu, protože by to bylo fakt nejefektivnější pro mě.

Metro mám tak nějak na hovno, musel bych přestupovat nebo mě to bere 15 minut od kanclu.

Tramvaj mi jede sice přímo, ale zas to jede šílenou objížďkou a navíc centrem, kde občas máš 10+minut zpoždění, protože se cpeš s autama (Karlův most atd).

Pěšky to mám cca hodinu, což by se dalo, ale jedna část je fakt "nehezká".

Zatím to řeším kombinací tramvaj půl cesty+pěšky zbytek, ale furt mě sere, že to je objížďka a tou koloběžkou/na kole by to bylo 2x rychlejší...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Remt

Parkování není drahý když parkuješ tam kde je to zadarmo Taky o tom nic nevím ale co třeba koloběžka Xiaomi? Hodně se o nich mluvilo, nevím jestli jsou dobrý nebo ne.

Reagovat
Svatej

Takový existuje jen na místech, od kterých bych to měl stejně daleko do práce jako z domu

Napadlo me to s Xiaomi, ale po poslední zkušenosti s mobilem, kterej ne teda pekelně trápí v x ohledech (napriklad neustale odhlasuje google pay zvmyho uctu, takže se dostávám pravidelně do trapnych situací pri placení), začínám mit na tu značku trochu pifku

Reagovat
Remt

Hele a to je zvláštní, protože já si před 2 a půl lety koupil mi9t a v podstatě jsem nadmíru spokojen. Po 2 letech přišly nějaký mírný záseky, ale možná by pomohlo nemít jen z 95% zaplněnou paměť:D (nemá to pametovku), jinak ale supr foun a půjdu do něj znovu.

A s tím parkováním. No.. já jsem z vesnice a je fakt že nejbližší místo na parkování od práce mám tak daleko že to už můžu jet busem a z busaku to mám daleko úplně stejně (asi 8 minut pěšky) Což je tragédie. Pracovat v centru je supr páč je všechno u huby ale parkování je tam na nic

Reagovat
Azazelo RD

Xiaomi kolobžěka prodává osobní data do Číny.

Reagovat
Salfovic

Když budeš namakanej, tak nebudeš zpocenej !

Reagovat
Svatej

Zatím jste mi chlapi celkem k ničemu

Reagovat
thewall

Nestěžuj si. Pořád lepší, než kdyby ti byly ženský k ničemu.

Reagovat
Neutron

Osobne by som siel asi do Xiaomi, co sa tyka e-kolobeziek tak je to popredny vyrobca. Potom zalezi aj kolko vazis aby ti ta baterka aj nieco vydrzala. Ale v tvojom rozpocte proste iste kompromisy robit budes musiet.

Reagovat
Svatej

Kruci, tem jsem se chtěl trochu vyhnout.. ta nahoře zmíněná se mi líbila o neco vica dle některých recenzí by měla být lepší, ape neuvěřitelně me odrazuji ta dutá kola, který podle me nejenže nemají šanci dlouhodobě vydržet, ale ani nemůžou být pohodlný.

Každopádně díky za radu, zjevně je budu kuset vrátit do hry...

Reagovat
Neutron

Na tie kola pozor, neviem aku kvalitu vozovky mas po ceste do prace, ale ak su tam rozne vymole, macacie hlavy atd tak za to sa oplati podla mna priplatit, aby si nebol vytraseny. Urcite ich vrat do hry aspon ako alternativu. Ja som pozeral minule nejaku Apriliu, ale tie su cenovo asi az velmi nad ten bezny standard.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim nedělej to. Nic vic nesnižuje mužství než koloběžka.

Reagovat
jk

Ale jo. Třeba 3/4 kalhoty

Reagovat
Rssa

Hele, už tu skoro nepřispívám, ale toto mě teda nasralo. Co máš proti 3/4 kratasum (když k tomu nemáš ponožky co ti doplní tu zbývající 1/4)?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Swarley

Dneska všichni čekají velkou vodu a do toho dlouhé ponožky, není problém

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Remt

tak ted jsi me rozesmal

Reagovat
Gazdo

Prepac ale pokial nemas uces ako Roberto Baggio a pupok tak nemas pravo nosit 3/4 kratase

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Infi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Neutron

Mam pocit, ze vysoke biele ponozky su zase v mode akurat teda nie v kombinacii s 3/4 kratasami

Reagovat
Talker

Co jsou 3/4 kalhoty? To jsou dlouhé kraťasy nebo to jsou takové ty nad kotníky?

Reagovat
Hokaido

Jsou to dlouhé kraťasy. Nad kotníky jsou 7/8.

Reagovat
jk
Reagovat
Talker

Tohle je divná délka, navíc odpornej střih a styl.

Reagovat
Whitemedia

Co to sakra je

Reagovat
Mastný Chobot

český turista v Tatrách starter pack

Reagovat
Remt

A vždyť je to dobrý ne? Navíc Rejoice, to je místní tady od nás

Reagovat
J0EL

aj ked chybaju sandale s ponozkami

Reagovat
Front hell

Reagovat
Rssa

To jsou tak 6/8. Toto je špátenka, s tím souhlasím. Ale ty těsně pod kolena jsou celkem cajk.

Reagovat
Talker

Jaký je rozdíl? 3/4 a 6/8 dělíš dvěma a máš mít to samé.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infi

Reagovat
dejvikker

Reagovat
Rssa

Vole no vidíš

Každopádně je velký rozdíl mezi různýma kraťasama.

A ženské kalhoty nad boky jsou hnus (zakecal jsem tu svoji matematickou ostudu výše? )

Reagovat
Nizzie

Tak to nefunguje, když na ní znovu upozorníš.

Reagovat
Talker

Já se fakt ptal, většinou tyhle věci neřeším, jak se jim říká.

S těma kalhotama nad boky souhlas, nějak nevím, proč je to znova v modě... Je to pohodlnější třeba?

Reagovat
Nikikrew

Najhorší možný outfit

Reagovat
Salfovic

Koloběžka a kabelka.

Reagovat
Swarley

Nezapomínal bych na ledvinku a klíče na krku, to mělo vždy sílu

Reagovat
Remt

ledvinka a sandaly do nich ponozky

Reagovat
Svatej

U tohohle.jsem.nepochopil, proc znova přišla do módy...

Ale od doby, co se před 10lety vrátily ženským vysoký kalhoty, který na nich zkurvily úplně vsechno krásný, jsem nad módou zlomil hůl.

Reagovat
j_mrazik

Čemu říkáš vysoký kalhoty?

Reagovat
r.mrazik

on je zvykly na bokovky, kdyz vylejzaly šnůrky od tang...a nebo špeky...

Reagovat
Svatej

trochu prehanis, ale víceméně jdes aspon správným směrem

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

A tetování na zádech https://bit.ly/3PmjCMF

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Tribalek nesmi chybet

Reagovat
Svatej

Kalhoty s vysokým pasem

Reagovat
fenixLFC

ked myslis vysokymi kalhotami tie s vysokym pasom tak ti su prave skvele, vizualne predlzuju zenam nohy a zvyraznuju zadok

Reagovat
Svatej

Zvětšují břicho a zadek naopak strašně mrzačí na tvaru

I nohy nemají tak správný krivky, protože je to celý tak nešikovně posunutý... Zkazilo to všechno!

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Swarley

Reagovat
romeo351

U tebe asi moc nevládne představivost

Reagovat
Front hell

Proč by si měl něco představovat,když se správnymi kalhotami to může vidět

Reagovat
Svatej

tohle je přístup!!

Reagovat
Vopi11

Představivost a hlavně správný odhad je důležitější u prsou, kde čím větší, tím víc hrozí, že budou vypadat jako když hodíš cihlu do ponožky

Reagovat
Swarley

Hlavně v tom všechny vypadají jak cirkusačky na chůdách, úplná kktina kdo to vymyslel

Reagovat
Svatej

to je přesný

Přesto si to navzájem chválí a podporují, to jsme jako chlapi stejně v prdeli..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

no, zvacsuju brucho...asi ako leginy na tlustych zenach viac odhaluju... mal som za to ze hovorime o zenach ktore maju vkus a mozu si to dovolit nosit co som vzdy videl, tak to mali prave pomerne "na mieru" a zdoraznovalo to tie krivky

Reagovat
Svatej

Chápu jak to myslíš, jen jsem ještě neviděl krasnou babu, která by v týhle módě o overallech, kalhotech s vysokama pasama a bezpohlavníma svetrama vypadala líp než podobná baba, která nosí pěkný šaty/normální džíny podtrhující její křivky bez těch negativ, který nevkusně schovávají půlku těla někam ve stylu Maria s jeho lacláčema.

Naprosto otevřeně si myslim, že díky týhle módě se takový ty normální baby s bokama (ekvivalent k průměrným nenamakanym chlapům s malym pivnim pupkem) snaží dohnat kocky s sportovní postavou tím, ze ty menší nedostatky zakryjí za tuhle kalhotovou moderní verzi kyrysu, která to ale ještě zhorší jinde.

Reagovat
jk

Tak bacha, overal je těžce nedoceněný módní kousek!

Reagovat
jk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gazdo

amen

Reagovat
Melda

amen

Reagovat
bbbauch

Zakazat

Reagovat
Fairplay

Reagovat
FUnk

Reagovat
romeo351

Reagovat
Gazdo

Nechapem toto… uplne strasne

Reagovat
Svatej

Ha, tady jsem neprustrulnej

Můžu si sedat na prkýnko, nosit lepší polovicce kabelku v obchodaku, jezdit na homobezce, pouzivat krem na obličej a zpivat si neco od Spice girls v autě, ale pořád ve svy mužství budu mít plnou důvěru! Elektrická koloběžka mě nezlomí!

Reagovat
VasAFC

Jop, tak v tomhel se taky poznávám a nemám s tím problém

Reagovat
romeo351

Krém na obličej

Reagovat
Detective

Nic nesnižuje mužství víc, než řešit co snižuje mužství.

Reagovat
kissak

dobře Svaťáku, máš víc odpovědí na svou koloběžku než reakcí k článku

Reagovat
smazaný uživatel

skvele kladivari

Tak ted snad Stevie G s nima urve aspon remizu

Reagovat
penepi

Tak remízka nakoniec dobrá, toto už by malo byť v klídku

Reagovat
Luc-Luc

Stevie G nam vyhraje titul v poslednim kole, citim to v kostech

Reagovat
jk

Doufám ale, že to oslaví tak, že uklouzne na hřišti

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem pro

Reagovat
jk

Akorát nevím jestli je Stevie takový srandy schopnej

Reagovat
j_mrazik

Nedokážu si představit, že se zasměje sám sobě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Coufal, můj Bože , Antonio taktéž

City dnes hratelní i na porážku, penalta dejme tomu, ale jako vzhledem k tomu, co VAR už několikrát neřešil...

Reagovat
O.Giroud

Podla mna pre nas este lepsie ako keby West Ham vyhral. Nemusime ist proti Sotonu a Wolves na 120% cele zapasy a proste ich len vyhrat a dufat, ze Gerrardovi trosku stastena vrati aj to posmyknutie proti Chelsea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi jo, protože stejně očekávám klasické 4:0, ta Villa je marná. Ale taky by City mohli mít konečně v lize smůlu

Reagovat
mistr129

A dneska jako měli štěstí?

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslel jsem celkově za celý ročník, výhra o skóre, vítězství o bod, vítězství o uklouznutí atd. Taky by si to jednou mohli zažít oni. Nicméně jim ta vítězství brát nechci, jsou rozhodně zasloužená, jenom by to chtělo, aby se to snad jednou podařilo překlopit na naši stranu.

A jinak dneska bych řekl, že neměli štěstí, což nutně neznamená, že měli smůlu.

Reagovat
mistr129

ok, špatně jsem pochopil, sorry. Dneska bych to nazval takovou klasickou smůlou favorita, kdy soupeř dá gól ze všeho a ty nedokážeš tlak zužitkovat

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, dalo se to vyložit i tímto způsobem

Reagovat
Registrujisejenproto

West Ham urcite nedal gol ze vseho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

nvm. Budeme radi ak dáme dokopy konkurenciaschopnú jedenástku a ukopeme šťastný win. Ak by City dnes padli a hnať sa za výhrou aspon o 5 až 6 gólov proti Sotonu aby sme išli do posledného kola so skóre -1 až 0 oproti City? To by bola zložitá úloha aj pre plne odpočinutú jedenástku so Salahom na vrchole formy.

Takto, ak máme mať vzdialený shot na titul je to lepšie. Ale aj tak sa bojím, že to odčerpá sily z LM. Ale v utorok sa určite bude masívne rotovať a bude to fifty-fifty. Tam by som sa nebál osoliť na Soton.

Reagovat
O.Giroud

budu to este nervy, ale ja si ani nepripustam, ze by Soton mohol vyhrat to by ma mrzelo snad viac ako keby dame Sotonu a Wolves 5:0 a ManCity porazi 1:0 Aston Villu. Wolves uz tiez nie je tka neprijemny super teraz, proste to musime dat a Gerrard zobrat body ManCity inak to nevidim horsie to bude s tym finale LM, ved tam nasi padnu uz po polcase, asi je cas nalozit na Real nech mam pripadne cim utierat slzy

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
fenixLFC

tak toto s gerrardovou stastenou nema nic, prenho to nic moc znamenat nemoze, vplyv na to nema a keby si ma vyberat stastnu za to posmyknutie tak stopro v iny moment nez vv prenho viac menej nepodstatnom zapase

Reagovat
O.Giroud

Preco by to pre neho nemalo nic znamenat? Ja verim, ze LFC ma stale v srdci a je jeho velkym fanusikom aj ked je pre neho teraz priorita hlavne Aston Villa. A ten moment proste pride a nemoze si ho vybrat kedy on bude chciet a podla mna toto je idealny moment neviem aky lepsi moment by to mal byt aby to skoncilo titulom LFC.

Reagovat
O.Giroud

ale tak skor to je take moje zelanie aby to takto dopadlo, no nehovor ze by to nebolo dobre a vsetci hejteri Gerrarda, kt. radi pripominaju jeho posmyknutie by zrazu boli tichsi

Reagovat
Salfovic

Reagovat
LokoLFC

Kdo by rekl, ze Gerrard jeste dostane sanci vyhral LFC titul. West Ham kazdopadne vemena... Antonio, Coufal, penalta... Jeste, ze tam je ten Fabianski. Villa s nima remizku da.

Reagovat
REPLIKATOR

Poslední kolo City - Aston Villa 2:2

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
vrabejka

Coady vyrovná v 97. minutě na 1:1 a bude po všem

Reagovat
vrabejka

Quadraple is on!!! Stevie máš možnost pozměnit svůj neslavný osud že sezóny 2013/14. Pokud se ti tento majstrštyk povede, začnu věřit že někdy můžeš být naším trenérem.

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

chlapce ty si totalna guma

Reagovat
VTID94

No City asi titul. Konsa sa zranil. To máme ako zastaviť City v poslednom kole zo stoperskou dvojicou Mings-Chambers? Nebuďte naivný

Reagovat
vladis271

a Gerrardovi by ste registračku nevybavili?

Reagovat
Hurrikane

On je Konsa lepší než Chambers?

Reagovat
VTID94

Ano je a ďaleko lepší ako Mings. Toto leto ideme po jednom stoperovi určite.

Reagovat
Hurrikane

50% souhlas a 100% souhlas

Mings i Konsa jsou tragédi, Chambers pokud u nás hrál, tak si své odehrál. Zatím u něj nevidím ty minely, které měl v Londýně.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Luc-Luc

ja citim, ze tam plichtu uhrajete, Stevie to zavre a z brejku tam supnete dva a prekvapeni je na svete

Reagovat
VTID94

Moc to nemá kým zavrieť ani DM nemáme poriadneho

Reagovat
blaugrana

Nechapem preco nejdeme po Jesusovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Solidni marnost, ale tyhle zapasy je proste potreba vyhrat jakkoliv. Penalta smesna. Jako chapu ze jsou ty pravidla takhle nastavene, ale proste balon nakopy za penaltou nekam nazdarbuh se sotva otre po metrovem letu o ruku obrance...cmon ffs. Harry klasicky za hacky jak Mendieta, takhle spolehlivy penaltovy exekutor je k nezaplaceni a to je jeste na nem to nejmin super. Hrozny bozan.

Reagovat
Mato178178

za penaltu

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad jeste Everton spadne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Whitemedia

Tvoje bába spadne.

Reagovat
kissak

hlášku "Tvoje bába..." ty vole to už jsem dlouho neslyšel nebo nečetl

Reagovat
Whitemedia

Je to lepší než tvoje máma, to je moc osobní a agresivní.

Reagovat
kissak

Reagovat
bbbauch

Tvuj deda je moc osobni a agresivni

Reagovat
Whitemedia

Už dospěj, tyhle ataky jak z mateřské školy se nehodí na eurofotbal.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Everton

Reagovat
Salfovic

Posranej WH. To mohlo být epesní poslední kolo. O záchranu 3 týmy, o LM 2 týmy a souboj o titul o každej gól, do posledních minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic by to nezměnilo. Jednak se o ten titul pořád bude hrát. A jednak Liverpool dohánějící během 2 zápasů 5+ gólů s jejich náloží zápasů je sci-fi.

Reagovat
Nickname 9

Nemůžu si pomoct ale radši budu přát City než Liverpoolu. Namyšlenost jejich fanoušků je nesnesitelná (to ani neřeším vrabejku, to je jinej expert)

Reagovat
O.Giroud

njn, ked sa ti bude lepsie dychat

Reagovat
Remt

Vždyť jsme ti nejprímovější, já nevím co pořád máte

Reagovat
avicii

To fakt asi hodnotis podľa neho, nepríde mi ze by sme to tu hrotili, naopak keď pochybujeme tak sme za posterov a bez mentality víťazov, tak potom si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

To je vážně nečekané, když máš Manchester City v oblíbených klubech.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Bandita_Harry

Kto je namyslený ?

Reagovat
EXoRcIsT

to by tu museli byt dajaky fans City aby sa to dalo porovnat

Reagovat
Zaschrona

Takže buď nás ve čtvrtek uvidím porazit Palace nebo se můžeme modlit, aby Leeds na Brentfordu nevyhrál. No, nevsadil bych si na nás.

Oliver si jinak může gratulovat, stejně jako ten tragéd u VAR. Viděl jsem letos už mnohé, ale tohle byla snad ještě jasnější penalta než ta proti City. A o to horší, že místo toho přišla hned na druhé straně červená. A o to horší, že měl ven jít po druhé žluté Sorensen při penaltě, ale samozřejmě nešel. Za případný sestup si můžeme především sami, ale že nás ani jeden zápas sudí nemůže trochu podržet, to zjevně už náhoda není...

Reagovat
Coutinho10

no, tak co o tomu zapasu WHU - Man City rict...skoda, ze to WHU nedotahnul, ale bojovat s Man City o titul na skore, kdyby to treba bylo pro ne ted +5, tak by i tak bylo extremne slozity, abysme to za 2 zapasy prekonali....takto teda skore resit nemusime, ale jim staci vyhrat posledni domaci zapas nebo cekat na nase zavahani

takze asi bych se snazil vyhrat na Southamtonu ipresto, ze si to oni asi doklepnou, ale aspon nemusime tam hrat na 200% a snazit se jim dat bura ci vic

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Benzema

Reagovat
LokoLFC

"Asi bych se snazil" My za 30 let vyhrali 1 titul a ted se asi i budeme snazil.

Reagovat
Remt

Souhlas že to nejsou úplně vhodně volená slova:D

Reagovat
Coutinho10

spis to beru tak, ze jeste nas ceka finale LM a ta pravdepodobnost, ze City si to doma nepohlidaji neni moc velka, spis mala, takze jako bylo by super to zvladnout za 3 body, ale otazka, za jakou cenu, takze asi takto na vysvetleni

Reagovat
LokoLFC

Ja to chapu. Ale doufam, ze kluci se budou fakt snazit a stat se muze cokoliv. Nezapomen, uz jednou City malem ztratili titul v poslednim zapase.

Reagovat
Coutinho10

asi jo, jsou to profici, tak bysme to meli odmakat, dokud ta matematicka sance je, ikdyz treba tomu tolik uz neverime

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Salfovic

To by právě byla velká paráda vidět Pool a City makat na 100 % ve snaze dát co nejvíc gólů, strašná škoda

Reagovat
Coutinho10

pro neutralniho fanouska asi urcite no

Reagovat
Salfovic

Chápu, že vám by se to před LM moc nehodilo.

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu posledni zapas v PL je v nedeli, LM pak v sobotu, takze to neni uplne malo prostoru, ale takto to bude klidnejsi, kdyz nepujde o skore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Jinak scouseři, včerejší výhrou jsme ukončili debaty o tom, jaká sezona bude. Už teď víme,že úspěšná. Coufalovi dárkový koš do Londýna asi nepošleme, takhle kdyby to chtěl trefit na druhý straně, tak to v životě netrefí.

Reagovat
LokoLFC

Posleme ho Fabianskemu misto toho, ten nam udrzel nadeji. To skore bylo stejne na hovno.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

nebo Mahrézovi

Reagovat
Whitemedia

Andreas Christensen was set to start but told Thomas Tuchel that he was not ready to play. He didn't report an injury. Sources close to the player state that he had been feeling unwell and did not expect to be named in the starting XI.

[via @Matt_Law_DT]

To je hrozná troska gratuluji Barceloně

Reagovat
Talker

Já jsem celkem rád, že ti dva odchází, ještě poslat pryč Jorginha Alonsa (Saula beru automaticky, Barkleyho snad taky). Vůbec bych se nebál pustit i Kanteho, pokud nám za něj někdo pošle solidní částku. Azpi pokud by chtěl, tak taky ať zkusí něco nového... Možná i Sarra.

Téměř všem končí po příští sezoně smlouvy, ať nemusíme řešit znova to samé, co letos... Trošku vyčistit kádr a začít to budovat. Jen nevím, jestli bude Tuchel ochotný něco budovat, nepřijde mi jako člověk, co by byl ochotný téhle práce.

Za půlku z nich máme alternativy už. Za alonsa Maatsen, který měl přijít už v zimě. Za Kanteho Gallagher/Kova. Za Jorginha to chce posilu na DM, případně Ampadu/Gilmour. Přejít na 2 stopery a budeme potřebovat backup na RB a na stopera posila + Colwill.

Reagovat
Whitemedia

Já bych letos hrozně rád viděl čistku a odchody těchto hráčů, ale skončí to beztak zase stylem, že polovina z nich půjde hostovat..

Alonso, Christensen, Rudiger, Barkley, Jorginho, Zijech, Bakayoko, Drinkwater, Miazga, Kenedy, Michy, Salter..

Reagovat
Svatej

Hakima by jsi poslal pryc, ale Odoie, Pulisice, Lukaku nebo Wernera nechal?

Reagovat
Mimalu

... Ale reálným pohledem: Pulisic kvůli Amíkum stoprocentně zůstane. Lukaku je neprodejný, o Wernera s tím jeho platem asi taky nebude žádná rvačka a tak ti zbývá jenom Odoi a tam je aspoň nějaká věková perspektiva oproti Ziyechovi

Reagovat
Svatej

Jo bohužel, nicméně pokud to rozhodování takhle skutečně bude vypadat, tak už hned bude jasné, že to s náma růžový nebude. Když máš vadný kolo, tak ho prostě musíš vyměnit a je jedno, ze na něm je nálepka sponzora ..

Reagovat
Mimalu

Rozumím, ale směrem dopředu neočekávám nic většího než rychlou spíš kosmetickou opravu za pomocí lepící pásky. Vzadu se nám to ale mezitím rozpadlo takovým způsobem, že bez generálky to moc dobře nepůjde a očekávám, že tam bude směřovat snaha to posílám zachránit

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jo, Odoi Jsem úplně zapomněl, že existuje

Reagovat
Whitemedia

Ano.

Reagovat
Whitemedia

Bude líp.

Reagovat
Svatej

Můj člověk!

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zase musí v tom týmu někdo zůstat

Reagovat
vitasrp

Jj, pročistíme to tak, že budeme mít jednoho středního záložníka a dva obránce. Zas bych úplně neblbnul. Je sice hezký, že si řekneme, tak tam přece dáme odchovance, bude to pohoda, ale nikde není psáno, že ten přechod z Championshipu na špičku Premier League zvládne (spousta hráčů to z nějakýho důvodu prostě nedá). A ta špička bude natřískaná a snadno se může vypadnout z Champions League, což si asi nikdo nepřeje, že jo.

Za Rudigera rád nejsem, to byla prostě rok a půl špička a fakt výbornej hráč. Christensen se sice zvednul a většinou si odehrál svoje, ale spolehnutí na něj prostě není a je to prostě Christensen, ta jeho mentalita je taková... zvláštní

Já se těším na Gallaghera, toho snad Tuchel zvládne zapracovat a šanci by podle mě mohl dostat i Gilmour, to jeho hostování sice nebylo dobrý, ale on už loni ukazoval přímo v Chelsea, že na to má.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Když máš nákupy už několikátým rokem takovy, že to jediný opravdu povedený, co privedes, je 36letej brazilec a levej bek z ligy, mezitim co v podstatě jakakoliv jiná posila dopadne naprosto katastrofálně, tak se da pochopit, ze tam fanda raději uvidí vlastní hráče, kteří už dva roky ten klub téměř výhradně táhnou (s pomocí stabilních středních záložníků odjinud)

Rudiger jedinej je nenahraditelnej, zbytek by měl zvládnout zaplacnout i někdo od nas, současná kvalita toho zbytku neni nic neprekonatelnyho..

Reagovat
Talker

Hele nevím. Já tohle udržování při životě těch hráčů, kteří mají vrchol za sebou, nemusím. Oni v sobě mají možná ještě jeden-dva pohárové tažení, které mohou skončit velkou trofejí, ale stejně tak před sebou mají 2 sezony ligové průměrnosti.

Stejně jako končící generace kolem Lamparda, Terryho, Drogby a spol. Bylo tam pár famozních večerů, které vedly k největší trofeji, ale mnohem více večerů, kdy to bylo k pláči a roky, kdy jsme se nezapojili do boje o titul.

Ti hráči stále mají nějakou value na prodej, kdy bychom z toho mohli vytřískat prachy na část přestavby. Neříkám, že musí jít všichni, ale vůbec bych se tomu nebránil, pokud by za ně někdo něco nabídl - zvlášť pokud by měli za rok jít zadarmo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Prid to prosim vysvetlit aj do Barcelony. Tam si totiz myslia ze nakupom hracov 30+ vyriesime to ze nezvladame fyzicky nadupane timy

Reagovat
martin.b

Jsem hodně zvědavej na příští měsíce Tuchela v Chelsea. Evidentně je bude čekat určitá přestavba, zásah asi do všech řad sestavy a pro něj to bude úkol, kterej v předchozích angažmá úplně neměl. Když se podívám na recruitment v BVB, defacto se jim v té době povedl jen Guerreiro, Weigl a Dembele, s PSG těžko říct, jakou měl v tomhle úlohu, ale Kehrer, Bernat, Paredes, Sarabia, Diallo, Gueye... všechno hráči za dost peněz málo muziky..

Reagovat
Whitemedia

Už Sarri věděl: "You know very well that Christensen on matchdays always has stomach ache."

Styděl bych se hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom že je stresový typ?

Reagovat
Whitemedia

Nezvládat kvůli stresu pracovní povinnosti, tak se to snažím vyřešit. A to spíš, pokud bych měl takové možnosti, jako má on. Kolik znáš podobných sportovců, co mají roky před zápasem sračku, blijou, nebo je náhle rozbolí zuby a neřeší to třeba se sportovním psychologem? Já znám jen Christensena.

Reagovat
smazaný uživatel

no ak má vystupnovanu uzkost alebo panicku poruchu a berie na to antidepresíva, tak je to normalka celkom..ale je pravda, že veľa športovcov asi nebude mat podobne problemy no, inac by neboli tam kde su

Reagovat
Remt

V tenisu posledni mesice to byla Osaka pripadne Kyrgios - i kdyz ten si za to muze mi prijde trochu sam co jsem videl par zapasu - jak se chova pri zapasech a pak se divi, ze se o nej verejnost tak zajima, pako

Hodne jinych sportovcu asi mit tyto problemy bude, ale nemluvi o tom. Pripadne to vyresili alespon castecne s temi psychology

Reagovat
Whitemedia

Osaka.. to je ta, co se zhroutí, když ji spadne rohlík namazaný máslem tou namazanou stranou dolů?

Reagovat
Remt

Mě přijde fajn.. z toho co posledních pár měsíců sleduju tenis (dřív mě nějak nezajímal), tak mi přijde jako jedna z těch normálnějších

Reagovat
Čenda

Normálnějších? Vsak zrovna ona je hrozný lumbágo, mladá pitomá holka.

Reagovat
Gazdo

Ak by to bol cerstvy rohlik s maslom tak sa zhrutim aj ja ak by mal ten rozok uz den a viac tak srat na to

Reagovat
j_mrazik

Mertesacker to prý měl před každým tréninkem i zápasem.

Reagovat
herbage

před zápasy i Messi

Reagovat
Čenda

i před tréninkem?

Reagovat
herbage

sorry, ale ty jsi dost mimo. Zrovna vrcholový fotbal je taková psychická zátěž, že to zvládne jen pár procent populace. Buď jsou to od přírody typy s hroší kůží jako Ibra nebo Bendtner nebo holt před zápasem zvrací, nespí, apod. V profesionálním sportu to budou minimálně jednotky procent, spíše bych řekl že klidně nižší desítky procent. Ten tlak na výsledky je obrovský a každá chyba, resp. série chyb může vést k výhrůžkám smrtí tobě tvé rodině. Já bych to dělat nemohl. Stačí si přečíst rozhovor třeba s Lukášem Pokorným: https://www.bezfrazi.cz/pribehy/lukas-pokorny/malej-lukasek

Těch hráčů je více, jen základ je, že nic z kabiny se nepouští ven

Reagovat
Dawon

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Whitemedia

Understand several members of the Chelsea first team were shocked by Andreas Christensen withdrawing from the squad for the #FACupFinal, especially as he was expected to start.

Also, huge credit should go to Trevoh Chalobah. Wouldn’t have been easy to step in late.

Tuchel je taky nepoučitelný.

Reagovat
Talker

Já nechápu, proč ho furt hraje.... Hráč dělá chyby, odchází a místo toho, aby se snažil vyřešit post na příští sezonu, tak tam cpe pořád ty dva. U Rudigera ještě chápu, že je to klíčový hráč, ale stejně.

Reagovat
Mimalu

v okamžiku kdy bylo jasné, že neprodlouží, měl být odstavený minimálně na lavičku. Že se zachová až takhle se asi předpokládat nedalo, ale už jen s výhledem do budoucna měli být upřednostněni jiní

Reagovat
Svatej

To sem jdu zrovna dat, to je skutečná chcanka On je fakt ekvivalent člověka bez jiskry a chuti, bez cehokoliv specialniho, co by jsi na člověku mohl mit osobně rád.

Reagovat
Kenneth

Evidentně má nějaké psychické potíže který mu nedovolují před důležitým zápasem kvůli zdravotním problémům hrát, ale je to pro tebe chcanka. Ty budeš taky slušnej formát.

Reagovat
Svatej

Znova si jen tradičně polib prdel, jakákoliv jiná odpověď tobě konkrétně nemá smysl.

Reagovat
fff

Šanca žije do posledného kola, ak dame zajtra Soton tak to zas budu nervy jak par rokov dozadu, ked som po Murrayho gole chvilku veril v zazrak .

Reagovat
Mato178178

bolo by to zaujimave, snad to nebude 3:0 za 20 minut

Reagovat
Bandita_Harry

Bolo by to neskutočne keby im tam Coutinho pošle nejaký priamacik

Reagovat
fff

Ako toto je podla mna ta realistickejsia cast, obrana MC poslednu dobu je prekovanatelna...otazne je, ci by ten priamacik siel za stavu 0-0 alebo napr. 0-4 pre MC .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Twl vy ste dementi řešíte tady koloběžku místo fotbalu,,,, kdo to má číst twl, to fakt je lepší číst BBC news

Reagovat
Swarley

Omrkni nové dresy Newcastlu, zlaté koloběžky a kalhoty pod prsa

Reagovat
Talker

Kdyby věděl že je tu diskuze o nějakých 30-⁴⁰k příspěvcích o Ukrajině, tak by se asi posral

Reagovat
Trand

A od roku 2012 je tu taky NFL diskuze a předpokládám, že jě i k NHL a NBA Plus pak samozřejmě akce jako mistrovství světa v hokeji, volby, atd. Já to mám naopak na EF rád, že si v diskuzi můžu číst prakticky o čemkoliv, třeba tahle je super.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Talker

Právě, tohle je úžasný.

Reagovat
masly008

Kde je k NHL?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
r.mrazik

takze...zatim to vypada na trio De Jong, Nunez a Timber

Reagovat
Zaschrona

Crystal Palace are planning on staying at a secret location outside of Merseyside ahead of Everton clash as Patrick Vieira doesn't want to risk his players being disturbed by a repeat of fans' firework antics

Vždyť se to hraje až večer...

Reagovat
Talker

Btw když už tu off opicujeme, mám dotaz.

Poslední dobou (už je to pár měsíců) se mi brutálně zahřívá notebook. V zimě mi to tolik nevadilo, ale teď mě to pěkně sere. Přemýšlím, jak to řešit, má asi 3-4 roky, slouží slušně, ale i se mi vylilo něco do klávesnice a občas blbne a asi by potřebovala vyměnit.

Má smysl výměna klávesnice a vyčištění (jak fyzické, tak i software)? Co jsem koukal, tak je otázka, zda bych sehnal vůbec klávesnici na výměnu (viděl jsem nějakých 1500CZK), k tomu si to nechat vyčistit...

Jde o tohle:

https://www.mall.cz/notebooky/lenovo-ideapad-720s-15ikb-81ac000uck

Reagovat
Talker

Případně co byste doporučili v kategorii kolem 20k-30k...? Výš už bych jít nechtěl, leda by to byla naprostá pecka.

Co se týče specifikací:

- Ideálně komplexní noťas, ideálně kov nebo mix. Nehraju téměř žádné ultra nové hry, každopádně bych chtěl, aby to něco zvládlo, když už si na tom něco zahraju, asi 15 palců.

Přemýšlel jsem nad nějakým Dellem inspironem nebo něčím podobným.

Reagovat
Svatej

Ja to řešil vůbec trapne pred lety, poridil jsem chladici podložku

Reagovat
Talker

Mě sere i ta dokurvená klávesnice a celkově hlasitost, kdy je slyšet i po restartování kdy mám otevřený 3 záložky v chromu. Furt zvládne věci jako hearthstone a asi i něco náročnějšího, ale to vyloženě hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze to prehrivani jsi poznal podle ventilatoru, kterej bezi naplno. Pokud ten odvadenej vzduch neni horkej, tak je treba vymenit teplovodivou pastu mezi CPU a chladicem.

Reagovat
Talker

Hele na dotyk je ten počítač horký i když mi běží pár záložek chromu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi. Tak si ho hlavne nepokladej na koule nebo riskujes ze budes posledni svyho rodu.

Reagovat
Salfovic

V zimě to příjemně hřálo, co.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Přesně, taky jsem nemusel téměř topit

Reagovat
Swarley

Ok, když už je tu tolik OT, co platí na mšice? Zkvasene kopřivy jsem zkoušel, jarová voda celkem ok, ale žádná sláva, lepidlo na kmen ok, mravence to zastavilo, ale msici pořád dost... Berušky už jsem po zahradě taky chytal, ale potřeboval bych jich tak tisíc...

Reagovat
Talker

Zrušit zahrádku...?

Reagovat
Swarley

Až vyhodíš ten notas z okna a pošleš mi těch 30k

Reagovat
Talker

Druhá rada je přestěhuj se do 5. patra ve městě a na terase si pěstuj co chceš, měl bys být safe...

Reagovat
Swarley

to bych nedal, to bych brzo vyskočil... Já jsem byl safe do letoška, ale jako co si budeme, nejít o slivovici, tak na ty mšice seru

Reagovat
Ichbin Kobalt

oni chlastaji slivovici

Reagovat
Swarley

ještě to tak

Reagovat
Ichbin Kobalt
Reagovat
Swarley

A zkoušel to někdy někdo? To jsou vždy takove rady a zatím funguje tak velký hovno... Chemii jsem se chtěl vyhnout, ale asi nebude jiná varianta...

Reagovat
Herry31

Dávám spintor v kombinaci s mospilanem a kumulusem. A pokud se objeví za nějaký čas znovu, tak zopakuji a mám po problému.

Reagovat
Swarley

Ok, díky... Letos to je fakt extrém...

Reagovat
Herry31

Pokud to máš na stromech (konkrétně švestky), tak je to letos kombinace vícero faktorů a nejen mšic.

Reagovat
Swarley

Přijde mi, že to je letos snad na všem, ale tak pokud to jsou mladé švestky, rybíz nebo maliny, tak je to v pohodě, to si člověk ohlida, to prostě spláchneš, zakropíš těma kopřivama a máš chvíli klid a za nějakou dobu znova... Je to lehce dostupné... ale že to bude takový masakr i na velkých stromech, tak to jsem fakt nečekal a dost jsem to podcenil... Tam už se dostáváš blbě a hlavně jsem nechytil ten začátek, kdy se to rozjelo a teď už se to zastavuje blbě, to už budu muset něčím fakt pokropit, protože dostávají slušnou bídu...

Doteď to problém nebyl a žádný rok jsem to ničím extra neosetroval, ale letos je to úplně šílený... Bez chemie za chvilku nevypestujes ani bodlak...

Reagovat
Gunner14

Newcastle zaslouženě, takhle se o LM nebojuje. Norwichu fakt nevěřím, že by dokázal porazit Tottenham, ale stali se i divnější věci. Docela velký zklamání, před sezonou bych si TOP4 fakt netipl, většina posil se ukázalo suprově, musí se koupit nějaký pořádný shooter, doplnit kádr a příští sezonu bude muset Arteta udělat LM, jinak to tam bude toxic jak lasagne.

Reagovat
A Seleção

Byla to hezka sezona.Ted hezky zamavame lize mistru a vsem ten hracum,kteri nas opusti pro kvalitnejsi klub(Saka,Emil,Gabriel...) tak zase na podzim cus...

Reagovat
Trand

Jaké jsou reálně naše vyhlídky na LM v příštích letech, jestli to Tottenham nezkazí v posledním kole? Na City a Liverpool pod současnými trenéry nemáme a mít nebudeme, Newcastle se brzy zvedne s tím přísunem peněz, kterej bude následovat, pak tady máme Tottenham pod Contem (aspoň dočasně), ManUnited s novým trenérem a Chelsea. Jediná šance bude snad vyhrát EL. Vidím to černě, měli jsme exkluzivní příležitost a sami jsme si to dojebali, v pohárech jsme nebyli, takže si ani nemůžeme stěžovat na našlapaný program. Prostě jsme to měli nějak uhrát, tohle zaváhání nás bude stát hodně a to zejména zájem hráčů k nám přestoupit v létě a samozřejmě finance.

Dneska ostuda, Newcastle nás deklasoval o dvě třídy, hráči to v hlavách prostě nezvládli, nikdo na sebe nevzal zodpovědnost.. Co se dá dělat no, nějak nevěřím že se to u nás někdy zlepší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Letos to byla opravdu skvělá příležitost

Reagovat
Trand

Právě a takový příležitosti se prostě musí využívat. Nemůžeme spoléhat na to, že další top týmy budou zase ztracené a nějakou náhodou se tam uvolní místo pro nás. Co se dá dělat no.

Reagovat
Swarley

Jako jo, ale zase to chce dlouhodobý cíl se na té top 4 pokud možno ustalit a ne to jen jeden rok ukopat a pak vyhořet, alá my... To prostě stejně dlouhodobě nic neřeší... K čemu nám to je, že jsme tam byli, když pak předvedeme letos takové hovno...

Reagovat
Trand

Jo souhlas, ale prostě už mi chybí ty výprasky 5:1 od Bayernu, tam si aspoň zanadáváš co jsme za lemply, když pak vyhraješ někde Ostersundu 3:0, tak ti to je víceméně jedno a ani na ty zápasy nekoukáš, protože to je blbá EL, kde stejně hrajou náhradníci a do čtvrtfinále to nikoho nezajímá, pokud teda nejsi fanoušek menších týmů.

Nebo jako souhlasím s tebou, ale LM mohla posílit naši vyjednávací pozici se Sakou, ESR, Martinellim a dalšíma. Další rok bez LM by reálně mohl znamenat útěk těchto hráčů, minimálně o Saku se hodně bojím. A pak teda z mého pohledu jsme mohli přivést v létě lepší posily, kdo se ti bude hrát na hraní EL.. A já s tím třeba úplně nesouhlasím, ale vedení Artetovi věří, takže nějaká kontinuita a koncepce by v tom týmu byla, nebyl by to snad chaos jak u vás.

Reagovat
Swarley

To je fakt, my ty prachy máme větší, tak není takový problém hráče udržet, u vás to může hrát mnohem výraznější roli...

Ono je to tezky, chaos... Chaos to je, ale před sezónou by tohle nikdo netipoval... Ten tým se jevil dobře, samozřejmě to mělo svoje chyby i loni, ale že se to až takhle posere, na to by nevsadil nikdo... Někdy je to tezky cokoliv odhadnout... Sám jsem zvědavý, jak to nám i vám dal půjde...

Reagovat
Trand

Reagovat
Muffi

Arsenal se naposledy dostal do LM druhym mistem ze sezony 15/16, pokud to spurs nezeserou, je to 6 let.

Vy sice pristi rok oslavite 10 let bez titulu ale za dobu, co tam Gauneri nebyli mate 4 kvalifikace, coz je dost velky rozdil.

Reagovat
fenixLFC

to je zas prehanka. ono ani tuto sezonu ste nemali byt v tom boji a malo byt uplne jasne ze tam bude city chelsea united a my, pricom my sme mali byt najviac na odstrel. kazdu sezonu sa moze stat miliarda veci, ten hagovi to absolutne nemusi sadnut, conte sa s nimi rozhada v polovici sezony/odide este v lete, zrania sa klucovi hraci atd atd. neetvrdim ze budete o to bojovat buduci rok ale nerobil by som z toho ani poslednu a jedinu sancu na LM

Reagovat
Kixi Syhimour

za ten boj o LM, tak blízko jsem Arsenal rozhodně nečekal

Reagovat
Trand

Ano, Ten Hag může být tragéd, ale dřív nebo později někoho najdou a zvednou se. A přeháňka, nevím no, sice byli letos na LM větší favoriti, ale to bylo před sezónou. Teď byla situace taková, že jsme měli LM ve vlastních rukách a měli jsme si to prostě uhrát a tečka. Ano, mladý kádr, zranění blablabla. Ale stačilo vyhrát dva zápasy ve kterých jsme byli favoriti a to jsme prostě nedokázali a dokázat jsme to měli. Tahle ztráta LM nás v mých očích prostě posune hodně dozadu. Respektive účast v LM by nás posunula hodně dopředu.

Reagovat
penepi

Newcastle kým z toho spraví konkurencieschopný tím, tak to potrvá pekných pár rokov. Na City a Liverpool v dohladnej dobe mať nebudete (to ale asi nikto), ale inak je to podla mňa úplne otvorené.

Reagovat
O.Giroud

Tu EL date. Uzdravia sa borci, chyti sa Saliba a posily a LM je doma.

Reagovat
Trand

Ta fixace na Salibu ode všech mi přijde zvláštní. Nemáme ani žádný záruky že bude za nás hrát.

Reagovat
Salfovic

Šancí pro vás je, že v té rozšířené LM bude mít \Anglie 5 týmů.

Reagovat
king23

Hlavně, že když jsem napsal to samé v bledě modrém, tak ses vysmival

Reagovat
Trand

Ty jsi psal tohle:

"A hlavně ten přístup všech od fanouskovske základny po travnikare je jiný. Současne umístění MU považuje každý za tragédii, kdežto fanoušci Arsenalu jsou vlastně rádi, že budou hrát EL (viz Výše)."

Byl za to rád jeden člověk, drtivá většina je naštvaná a zklamaná, ale ano, napsal jsi úplně to stejné.

Reagovat
king23

Cože?

Namátkou:

"Jako mě by ani nesralo kdyby jsme nepostoupili letos do LM, ale že by to bylo na úkor spurs by mě sralo."

"EL bude fajn. Spurs tiez v LM budu horiet ako papier, nasmu mlademu muzstvu bude EL tak akura"

"No nic, EL bude taky fun"

"prinajhorsom EL trofej doma a Spurs sa len zucastni LM"

"nazdar. Tesim sa na EL, snad dame my aj vy spanilu jazdu"

"bohužel no, ale tak asi je lepší zkusit teď EL než se hnát do LM, neměli by na to."

Mnohým z těch příspěvků jsi sám dával citrony stejně jako já, ale teď budeš vykládat, že to vlastně psal jenom jeden člověk? A to nehledě na diskuze mimo eurofotbal.

Reagovat
Trand

Ok sorry, máš pravdu, těch fandů tam bylo víc, nebyl jeden.

Co se týče těch příspěvků, tak ten první mi přijde jako vtip, ten třetí je takové hledání naděje v zoufalství (něco jako tenhle meme https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrIUshdps71A31OEFVPZ-Ghb0DuQkw9b3vvA&usqp=CAU ), čtvrtý je nadsázka (kdo by po včerejším výkonu napsal, že máme výhru EL v kapse?), pátej byl vtip v reakci na fanouška ManUnited a výsměch tomu, jak jsou oba týmy špatné.

Druhý a šestý příspěvek jsou zřejmě míněny vážně a s nimi teda rozhodně nesouhlasím. Takže sorry, měl jsi pravdu, bylo jich víc. Nicméně mám pořád pocit, že když se podíváš sem pod souhrn, tak je většina z nás naštvaná.

Reagovat
king23

Ano, generalizoval jsem. Pointou nebylo říct, že všichni fanoušci jsou rádi, dokonce ani, že většina je ráda. Ale ta nevítězná mentalita nejenom mezi hráči, ale právě i mezi fanoušky je pro Arsenal prostě pověstná a řekl bych že v mnohem větším zastoupení než u jiných týmů. Třeba při tom srovnáním s MU. Hodně fanoušků už před zápasem čekalo prohru, mnozí se po zápase spokojí s tím, že se vlastně hrálo celou sezonu maximum co mohlo atd.

Reagovat
Nizzie

S tímhle máš pravdu, sem tam to pozoruji i sám na sobě.

Reagovat
Trand

Jo, sorry, částečně s tebou asi i souhlasím, já to teda vnímám trochu jinak, ale chápu co tím chceš říct. Na druhou stranu, opravdu se tak moc lišíme od fanoušků ostatních klubů? Je jasné že třeba fanoušci Realu/Bayernu/Juventusu mají úplně jiné nároky, jsou zvyklí vyhrávat. Asi jsem moc zahleděnej do naší skupiny a nedokážu se na to podívat s nadhledem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Svatej (a ostatní) už žhaví klávesnice na Gunner14/Golassa ohledně predikcí o prohánění Chelsea.

Reagovat
Golasso

Já jsem někde psal o prohánění Chelsea? To jsem buď musel mít hodně optimistickou chvilku nebo si mě s někým pleteš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě si myslím, že to byl Gunner14, ale nejsem si jistý

Reagovat
jk

Svaté hlavně bude smutný, když mu nevyjde jeho tip na woolwich v T4

Reagovat
Svatej

Jo doprcic!!! To mela bejt geniální predikce a chystal jsem se na parádní taneček v diskuzi, teď nemám vůbec nic.

Reagovat
Whitemedia

Ale budeš mít koloběžku.

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Můžeš mi držet palce aby mi vyšel Son jako top goalscorer PL

Reagovat
Kixi Syhimour

pravda, s tím se teda řádně chlubil

Reagovat
Svatej

Napadlo mě ho pořádně ugrilovat za ty silácký kecy a je prdel, ze sis to spojil taky

Nicméně je mi Arsenalu líto, ja je v ty LM chtěl víc a nemam dneska chuť na otvírání ran, zvlášť když mám ještě sám od zápasu s vama zlomený srdce a rozumim jejich bolesti.

Conte stejně Spurs trénovat nebude, takže z toho nekouká žádná světlá stránka, dneska je to další smutnej den

Reagovat
Kixi Syhimour

respekt

Taky nemám zájem na nějaký výsměch, jenom mi to holt utkvělo v paměti a zajímala mě tvá reakce.

Reagovat
Gunner14

Klidně mohl, bohužel velký zklamání. Uvidíme jak se doplní kádr, pokud minimálně stejně slušně jako minulý léto, tak další sezona se ta LM už musí dát, jinak si Arteta vykope v Arsenalu vlastní hrob, letos LM nečekal asi nikdo a já jsem pyšnej na ten mladej tým, že o ní bojoval až do konce. (Včera to tak teda rozhodně nevypadalo ) Konečně mě ten náš fotbal i bavil a celkově to vypadá, že prostě nějaká vize tam je. Pořád jsem optimistickej ohledně blízké budoucnosti Arsenalu další sezona bude klíčová, ale já se na ní těším.

Reagovat
Nizzie

Přesně tak, toto je velký zklamání, ale spíše v tom, že v nás opět byly vzbuzeny plané naděje, aby se to nakonec krásně dodrbalo. Ale výhled do budoucnosti vypadá rozhodně lépe, než před rokem. Nicméně, teď už přijde období pro Artetu bez pardonu. Teď musí kádr doplnit a jet na ligu mistrů stůj co stůj, jinak čao.

Reagovat
Gunner14

Souhlas Kdo sledoval letošní Arsenal a má pochybnosti o tom, jestli Arteta ví co dělá, tak moc nerozumí fotbalu. Pomalu si přebudoval tým podle jeho představ a začal hrát i pohledný fotbal. a je tam jasně vidět co chce hrát. Samozřejmě chápu rivalní fans co sledují Arsenal jen max v několika zápasech za sezonu, ty bude muset Arteta přesvědčit až tím, že budou vidět výsledky.

Ale někteří fans Arsenalu mi fakt přijdou směšní

Čekal realisticky někdo po přestupovém okně nebo dokonce po 3. kole, že budeme vůbec hrát o LM? Já teda určitě ne, spíš to bylo jen zbožné přání.

Samozřejmě, pokud se nedá LM příští rok, tak už to bude špatný a pokud bude volný nějaký vhodný manager, tak není o čem. Jak už bylo tisickrát zmíňeno, máme nejmladší tým v lize, s tím že někteří z nich patří mezi elitu v jejich věkové kategorii.

Reagovat
fenixLFC

skoda, posledne kolo malo potencial byt zaujiamve do poslednej sekundy-boj o zachranu, o LM, o titul...realne ale este zajtra stratime/city bude vies 2:0 v 20. minute, LM je rozhodnuta a vo stvrtok bude dole aj leeds...

Reagovat
Greny

Arsenal se krásně psychicky sesypal... Budou mít problém vůbec vyhrat to poslední kolo

Reagovat
Cobra

Newcastle. Ale dlouho jsem neviděl horší střídání, než dnes předvedl Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Newcastle Jsme tam, už to můžeme mrdat.

Některým fans Arsenalu tu pěkně sklapne, jak se ještě nedávno viděli před Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Golasso

Arteta ať k novým posilám přivede rovnou i dětského psychologa.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Greny

no po jeho dnešním výkonu i trenera

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Golasso

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Nikikrew

Alebo skor staci z tych deti konecne spravit mentalne vyspelejsich

Reagovat
Golasso

No jasně vole, dá jim motivační proslov a bypassne tím třeba 10 let informálního učení, fyzického, duševního rozvoje a zkušeností v PL ... . To není americkej film, v reálným světe lidi přemýšlí jinak ve 20 a ve 30 letech. A pokud jsou profesně starší, tak se dokážou líp zorientovat ve většině situací, které je v profesi mohou potkat.

Reagovat
Golasso

Ono by stačilo nestavět tým naivně. Na ty samý pí*oviny jsme dojíždělí určitého času i za Wengera. Rozdíl je v tom, že tehdy bylo snazší se procpat do TOP 4.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FUnk

ale pro eddieho za to jak je zvednul od zimy...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny

Reagovat
Blbos_Dlaha

Ach jo...

Reagovat
Salfovic

Ani mě moc nepřekvapí, když bude NC za rok bojovat o LM.

Reagovat
kissak

Tak o LM příští sezónu zase bude bojovat všech 20 týmů.

Reagovat
Nikikrew

Takuto sancu do LM mozeme prejebat azda iba my, ale uprimne zasluzili by sme si tam byt? Neviem kolko rokov sa opakujeme ale tento tim to psychicky casto nezvlada, toboz nas najmladsi kader za desiatky rokov. To je ale najma praca trenera a tu zlyhal. Vypadol Partey / Tierney a zacali sme mat problemy.

Dnesny zapas mentalne velmi nezvldnutelny. Arteta nemal ziadny plan B, jednoducho nas domaci prestali a nevedeli sme co hrat. Bravo Nove Zamky.

Mysliet si ze Norwich porazi Spurs je dost trufale ale vo futbale sa stali aj viac divnejsie ukazy. Otazka je, porazime vlastne my doma aj Everton?

Ospravedlnujem sa ale fakt curaci, takuto sancu zahodit. Bez komentara

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu ale musíme uhrať proti Norwichi.

Reagovat
Taiger

Kdybych řekl, že jsem toho psychicky v kundě, tak to je ještě slabý slovo

Idioti

Reagovat
Swarley

Čili žádná změna

Reagovat
Taiger

dík

Reagovat
Trand

Sis ještě nezvykl?

Reagovat
kissak

Adame?

Reagovat
Nikikrew

Mimochodom kto tvrdil ze Newcastle o nic nehra nech si nalepi na celo ze je amater

Reagovat
SunFells

Poslední domácí zápas sezóny a tým nebude mít motivaci? Kór v NUFC, kde budou změny a hráči mají poslední možnosti udělat na Howea dojem.

Reagovat
Nikikrew

Njn ved to bolo uplne zjavne ze nas dnes caka velmi tazky zapas ...

Reagovat
kissak

To se tak prostě píše.

Reagovat
Trand

Tam se bude hodně těžko vyhrávat, když jsem dneska viděl ty fanoušky a nasazení hráčů...

Reagovat
kissak

Fanoušci na severu byli vždy horliví a velmi emoční. Fotbal je v Newcastlu náboženství hraničící pomalu až s fanatismem.

Reagovat
Trand

Jojo, to chápu, nic jiného tam není. Koukal jsem na ten dokument na Netflixu o Sunderlandu a ač vaši největší rivalové, tak ten vztah k fotbalu a ke svému klubu bude asi hodně podobný jako u vás.

Reagovat
kissak

přesně tak, škoda že je zatím TyneWear derby v nedohlednu, to mělo vždy náboj

Reagovat
Trand

Je to škoda, vaši rivalitu jsem měl vždycky rád a derby bylo jedno z těch lepších v rámci PL. Tak snad brzy, i když to se Sunderlandem moc envypadá.

Reagovat
kissak

teď mají finále playoff League One a tak paradoxně budu držet palce, aby se dostali do Champu

Reagovat
smazaný uživatel

Černá magie

Reagovat
Čenda

Reagovat
cristiano.K.

proti nám byli odevzdání

Reagovat
Blbos_Dlaha

Ale teším sa aj s Tottenhamu myslím ze koniec koncov si zaslúžia viac byť v LM ako Arsenal.

Tie muzstva nie sú nejako ďaleko od seba čo sa týka kvality ale Tottenham ma Conteho co je proste svetová extra trieda a Artetovi vôbec neverím ze sa mu niekedy bude môcť ani z časti rovnať. Ale tak začína ešte ma čas. No a Arsenalu chýbajú aj lídri a top hráči ktorí by konzistentne podávali také výkony ze by hrali základ v akomkoľvek time na svete. Kane a Son sú špička Arsenalu presne taký jeden dvaja hráči chýbajú k tým sikovnym mladikom.

Bol to dobrý súboj a dobrá sezóna je škoda si to takto kolo pred koncom pokaziť ale nič sa nedá robiť. Gratulácia Tottenhamu o rok sa možno môžeme vystriedat

Reagovat
smazaný uživatel

Conte a LM. To bude zase prusvih.

Reagovat
smazaný uživatel

najviac minutych penazi zo vsetkych timov na svete, hrame jediny z konkurencie bez europy, spurs viedol stvrtinu sezony nymand a takto v zavere sezony skolabulujeme...trapas...

arteta v sebe nieco ma ale mal sa najprv ucit a robit chyby v slabsom klube

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

Viera by s náma LM uhrál

Reagovat
SunFells

A zakoupení hráči by za Vieiry nepodepsali jednoleté smlouvy jak za Artety

Reagovat
Taiger

Viera by si ale probojoval posily nějaký :(

Oh well

Reagovat
Golasso

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
merlick

Reagovat
Nikikrew

Goal difference 9 a 13 prehier v sezone...to mi ako uzasny progress urcite nepride ...

Reagovat
Nikikrew

2016/17 scored 77 against 44 (GD +33)

2017/18 scored 74 against 51 (GD +23)

2018/19 scored 73 against 51 (GD +22)

2019/20 scored 56 against 48 (GD +8)

2020/21 scored 55 against 39 (GD +16)

2021/22 scored 56 against 47 (GD +9)

Ta ofenzíva pod Artetou, bloody hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Úplně vytržené z kontextu a nic nevypovídající o progresu celého klubu. Ten tým přišel od roku 2018 markantní proměnou (v klubu je ze sezóny 17/18 snad jen pět hráčů?). Nikdo ani tady snad netvrdil, že vidí progres ve vstřelených a obdržených brankách, jako spíš to, že teď je ten tým stavěný na hráčích, kteří za 3-4 roky by měli být na vrcholu. Před dvěma lety byl stavěný na naprostým deadwoodu chodících mrtvol.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Čenda

degress

Reagovat
merlick

otrasny futbal

Reagovat
Taiger

"We know that we have to win both games...to accomplish what we want, that's what the table requires."

Mikel, speaking ahead of #NEWARS

Hlavně to vypadalo tak, že o LM hraje Newcastle

Jdi do hajzlu

Reagovat
Liveral

Arsenal are responsible for 25% of the foul throws in the Premier League this season (5/20). Nuno Tavares has committed more than any other player in the division (3) #NEWARS

Nuno důstojná náhrada za Belleho

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Arsenal have lost six of their last 11 Premier League games down the stretch. Arteta's gamble with a very light squad has backfired.

*laughing in Auba*

Reagovat
Trand

Ne že bych byl fanouškem zbavení se Auby, ale dnes by nás opravdu nevytrhnul.

Reagovat
Taiger

Měl sehnat náhradu

S novou posilou bychom dali víc gólů než s Nketiahem a Lacou dohromady

Reagovat
Nizzie

A čísla do sportky znáš?

Reagovat
Taiger

Mám tě rád jako uživatele, ale v tomhle se neshodnem

Reagovat
Nizzie

No, myšleno je to tak, kde bereš tu jistotu, že by útočník, kterého by přivedli dával góly? Mluvilo se o možnosti třeba hostování Moraty? Jsi tak skálopevně přesvědčen, že by góly dával? Já totiž ne.

Ale souhlasím s tím, že vzhledem k tomu, že Nketiah i Laca pravděpodobně odejdou, mohl přijít ještě jeden hrot na hostování na půl roku, ale byli v Juve ochotni se Moraty zbavit jen na půl roku? Případně jiná alternativa? Já tam zase nějakou vhodnou volbu nevidím.

Reagovat
Taiger

Měli to řešit nebo Aubu vůbec neprodávat, věděli, že Eddie ani Laca nás nevytrhnou, tak s tím měli nějak pracovat. Neberu tam žádnou jistotu, ale když byla možnost zabojovat o PL, tak prostě to risknu, ať už jde o hostování nebo ne,chci vidět nějakej input.

Reagovat
Nizzie

K Aubovi už se vracet nebudu, bylo už snad milionkrát jasně uvedeno a potvrzeno, že Auba kvůli disciplinárním prohřeškům skončil a nehrál by. Jeho "neprodej" by nevyřešil vůbec, ale vůbec nic. Já jsem rád, že jsme ho nechali jít, protože pro nás udělal hodně a nezasloužil by si skončit jako Bale třeba v Realu.

Jedinou vhodnou cestou bylo hostování, to by nám pokrylo hrot, aniž bychom ohrozili to, že v létě budeme moci přivést námi vytipovaného hráče (kterým byl pro zimu Vlahovič), ale takovým hráčem byl jen údajně Morata.

Já jsem rád, že jsme nekoupili někoho jen proto, abychom ukázali nějaký, jak ty píšeš, input. Takové přestupy nás už nejednou na léta zbrzdili. Sice bychom teď třeba LM nějakým způsobem uhráli, ale co potom s útočníkem, který by měl pravděpodobně vysoký plat, nestál by úplně málo, abychom ho přesvědčili, a ještě nebyl naší vytipovanou posilou? Já teda netvrdím, že by to třeba nějakým zázrakem nemohlo fungovat, ale v tomhle případě stojím za Artetou, ale jen v případě, že teď přivede opravdu snipera, který nám vytrhne ten problém z paty.

Reagovat
j_mrazik

Zase promarněná šance něco dokázat, když od nás bylo určité očekávání. Měli jsme mega šanci vyhrát LM, vyhrál to Leicester. Teď se od nás čekala LM, když od příští nastoupí další šejky poháněný stroj s hladovým Howem. Ty dveře se pomalu zavírají….

Tohle celý jde za Artetou, ale pořád nevím, jak se na to koukat. On ten tým dostal dost vysoko, skoro je překvapení, že jsme o to hráli, ale ta pachuť z nedotáhnutí tam prostě je.

Reagovat
Taiger

Dotáhl tým vysoko, protože všichni okolo hráli hovno, slepice ve chvilkový krizi, United v sezónní, Lišky a WHU se soustředili na Evropu

Dostali jsme se do pozice, kdy jsme LM mohli získat, ale Arteta přes svoje ego prostě ten tým neposilnil, klíčový hráči se zranili atd., tohle jde za ním

Reagovat
Taiger

Zároveň ten tým hrozně overperformoval

Góly jsme nedávali, většinou jsme to v závěru uhaluzili a zabetonovali (Villa, Leeds, Wolves atd.) a hlavně jsme využili toho, že všichni kolem nás hráli Evropu, takže únava byla znát, my jsme měli jen jeden zápas tejdne a stejně jsme to dosrali

Reagovat
Nizzie

S tímto souhlasím. Tady ale se projevila i ta nevyzrálost tohoto týmu (a to včetně Artety). Hráči poslední dva zápasy nezvládli v hlavách především. Arteta také ne.

Reagovat
Taiger

Ale to jde za ním že jo, pokud věděl, že mu v týmu převládají mentálně slabý hráči, měl posílat zkušenostma

Reagovat
Nizzie

No, na jednu stranu ano, na druhou ne. Určitě ne posílit zkušenějšíma za každou cenu, asi už tu nechceme žádné Luize, Williany apod. Zkušenosti přivést mohl, ale to očekávám tak spíš teď v letním přestupáku. Poslední léto a zima byly především o tom, zbavit se všech dřev, které byly k ničemu. Teď je třeba ten tým doformovat,

Samozřejmě bych byl radši, kdyby tým doplnil v zimě o zkušené hráče, na druhou stranu v zimě se takový těžko shání, a než by přivedl dalšího již zmíněného Williana, to radši uvidím ty chyby kupit třeba Tavarese, u kterého je nějaká šance, že se zlepší. Ale samozřejmě je to jeho chyba, schopnější manažer by to spíš doplnil. Ale zase ne taková chyba, kde bych ho vyhazoval za to.

Reagovat
Taiger

Luiz a Willian jsou extrém víš jak, v zimě jsme byli v boji o top4, kdy jindy než tam posilnit, pokud byhchom se pohybovali někde okolo 8. místa, tak oká, ale když vidíš tu šanci na LM, proč toho nevyužít?

Navíc přivedl třeba Lokongu, kterej na to vůbec nemá, tam je prostě vidět, že ty přestupy dělají špatně

Reagovat
Nizzie

Dobře, Luiz, Willian, Cedric, Marí, Sokratis, Kola, naprosto zbyteční hráči, kteří tomu klubu vůbec nic nedali, a jak dlouho po tom, co to začalo být jasné, že jsou k ničemu, nám trvalo se jich zbavit? Krom Wiliana dost dlouho.

Zkusit se to určitě mohlo, ale já fakt nevidím jedinou alternativu, která by byla volná? Nebo ty jo? Uveď nějaký případ útočníka, který přestoupil a podle Tebe by ten problém vyřešil? Nebo který byl k dispozici? Já fakt reálně žádného v zimě nevidím, kterého bychom nemuseli brutálně přeplatit a měli bychom tu s dost vysokou pravděpodobností dalšího Aubu, Ozila, Kolasinace, Williana, Luize a jim podobné.

Lokonga je přestup do budoucna. Musí jít hostovat, tam se unáhlili s tím, že ho nechali letos u nás. Měl jít hostovat, stejně jako Nuno. Ale i z nich dvou, když se nějak nezvednou a budou je chtít prodat, tak něco kápne. Nelze takhle bagatelizovat, že to dělají špatně. Udělali špatné přestupy (Willian, Cedric, Marí), ale i výborné (Odegaard, Tomiyasu, Ramsdale, White, Martinelli), o tom to prostě je, ne vždy se zadaří.

Reagovat
Taiger

Koukám, že ses celkem rozepsal, odpovím jak to půjde Neříkám, že bych nejradši odpovídal tobě než dělal homeoffice, ale

Reagovat
Nizzie

V pohodě, já si taky krátím chvíle u práce.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Partey a Tierney jsou naši nejklíčovější hráči

Reagovat
cristiano.K.

ale Arteta přes svoje ego prostě ten tým neposilnil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Taiger

Ty je followujes jo, damn

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

In Wenger's last season, we scored 54 goals at home. In Arteta's two full seasons, we have scored 55 and 56 home and away combined.

to bola ta wengerova tragicka sezona

tuto sezonu dal viac golov ako my aj west ham a leicester---ale jasne vsetko je super a sme na skvelej ceste

Reagovat
Nizzie

Nikdo netvrdí, že vše je super, to nevím, kde si nabral, ale na dobré cestě jsme. Rozhodující bude, co se bude dít teď přes léto a v příští sezóně.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Muffi

Kdyz jsem tu daval porovnani Howea a Rangnicka, tak i s Artetou.

Ve 2. polovine sezony ma Newcastle 11-2-5, Arsenal 11-1-6, Ucka 6-6-6(plus dve vyhry z dohravek) Spurs 10-3-5.

Reagovat
kissak

Krásná statistika.

Reagovat
Swarley

Jsem v pekelných hovnech

Reagovat
Swarley

* jsme, ale já taky

Reagovat
kissak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gazdo

Reagovat
REPLIKATOR

Arteta

Reagovat
kissak

Tak se nám konečně po 8 letech podařilo porazit Gunnery a bohužel pomoci Slípkám.

Reagovat
Taiger

Arteta "Newcastle deserved to win the match from the start"

No tak tohle naprosto seru

Reagovat
kissak

Asi není slepej, však má pravdu, tak proč to nepřiznat.

Reagovat
Taiger

Když to vidí, tak musí nějak reagovat přeci, po tom poločasu tam nebyla žádná změna a ničili jste nás, prostě netušil

Reagovat
kissak

reagoval pouze střídáním avšak taktika zůstala stejná

když se však dívám na Tvé oblíbené kluby, tak výhra Magpies také musí těšit, ne?

Reagovat
Taiger

Ty střídání neměli moc hlavu a patu, byl to prostě all out attack, chyběla tomu myšlenka

taková podpásovka pff, Newcastle mám rád, ale že bych měl extra radost z týhle výhry, která pro vás nic neřeší, se říct asi nedá

Reagovat
kissak

tak sorry brácho a já Tě měl za Geordie

řeší pouze lepší postavení v tabulce čili prize money, ale hlavně poslední představení doma před natěšenými fanoušky

Reagovat
Taiger

Kdybych musel fandit jinýmu klubu z PL než Arsenalu, byl by to Newcastle Přeju vám to, snad další sezónu potaháte

Reagovat
kissak

díky, ať se též daří

Reagovat
Golasso

Hele Arteta v podstatě nemůže říct nic, čím by se jeho věčným kritikům zavděčil . Cokoliv řekne, tak stejně bude špatně.

Reagovat
kissak

zajímalo by mě čím by se konkrétně ve včerejším zápasu zavděčil?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
merlick

chlap na nespravnom mieste

Reagovat
Nizzie

A co měl říct, stěžovat si na rozhodčí, terén? Pak by tu byl zas slepičí mnichov s paprikou a salátem.

Reagovat
krisa

a co jsi chtěl, aby řekl, že byl Arsenal lepší? Včera to nezvládli hráči, ani trenér. Po tom co se dělo na hřišti nelze nic jiného, než že si to Newcastle plně zasloužil

Reagovat
2miguel1

Byť Arsenalom, pojdem ako po udenom po Nuñezovi a Dembelem. Zaplatte, prepatte vsetkych, to uz nieje mozne aby tak slavny klub sa začal motať v priemernosti

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Teprve začal?

Reagovat
kissak

po Nuñezovi jdeme prej my

Reagovat
Front hell

Po něm jde více týmu.

Reagovat
PH8

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
havrys99

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
PH8

Jak domrdat sezónu během 5 dnů No nic, tak místo zvučných jmen přijdou jen béčkový hráči a uvidím

Reagovat
Taiger

A ne prostě, my mu musíme prodloužit smlouvu, když nic ještě neudělal

Fuck fuck

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Teda ty jseš rozčilenej

Reagovat
Nizzie

Nic neudělal...

Reagovat
supporter

Podivej na Oleho, ten udelal mnohem vic a po prodlouzeni letel jak namydlenej

Reagovat
kissak

nikde není psáno, že to nebude mít stejný scénář

Reagovat
Nizzie

Viz. kissak

Reagovat
Taiger

Viděl si ty stats nahoře jo

Reagovat
Nizzie

Na základě těch mám usuzovat, že nic neudělal? To je trochu povrchní, nemyslíš?

Reagovat
Taiger

Na základě toho jde vidět, že nás nikam neposunul, vyházel deadwood, ale to by dokázal kde kdo, samozřejmě, né všechno jde za Artetou ale on Edu s Kroenkokotama, jsou zdroje toho problému

Reagovat
Nizzie

Ne, nedokázal by to kde kdo, rozhodně ne takto rychle. Samozřejmě tomu obětoval finanční zisk, takže to vypadá, jako že to kolosálně dojebal, opak je ale pravdou. Přestavba takhle kompletního kádru může trvat klidně i pět let v dnešním fotbale, kdy hráči prostě nepoleví ze svých požadavků na plat, a radši budou zahřívat lavku (vždyť ze sezóny, kdy nás v půlce Arteta přebíral, je součástí kádru již pouze 11 hráčů asi?!).

A ano, posunul nás, sice ne výkonnostně, ale už tam nemáme hráče, u kterých byla vrcholem jedna povedená sezóna na základě, které byli přivedeni, či hráče, jejichž zlepšení je jen utopií, ale máme tým poskládaný kolem velmi perspektivního jádra, u kterého se lze velmi dobře očekávat, že se bude zlepšovat, a i když třeba jeden nebo dva hráči potenciál nenaplní, pořád se budou dát prodat za slušné peníze. A na základě postupného zlepšování tohoto jádra a případného vhodného doplnění, se dostaví i ty výkonnostní a výsledková zlepšení.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Klid

Reagovat
Taiger

Už se těším na další sezónu, nový dresy a merch

Retro idiots FC

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
kissak

já se na nový dresy moc netěším

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna u nas nevydrzi dlhsie ako rok. dalsi rok to bude nejake 6-8 miesto a aj kroenkemu dojde ze to nie je ziadny progres. snad bude potter volny

Reagovat
Nizzie

klidně to tak může být a Potterovi bych se rozhodně v takovém případě nebránil.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
J0EL

Jeden prestupak si urcite zasluzi. Povyhadzoval deadwood, priviedol zaujimavych a perspektivnych hracov, zapojil mladikov. Ak ten kader vhodne doplni (zaloha, utok), tak to musi byt lepsie ako 6. miesto.

Teraz sme doplatili aj na zranenia a uzky kader. To sa snad zmeni. Uvidime.

Reagovat
Mastný Chobot

Doplatili sme na úzky káder, lebo si náš manažér cez zimu urobil úzky káder Na zranenia sme hovno doplatili, však máme zranených dvoch hráčov dokopy, to nie je výhovorka.

Reagovat
J0EL

Ked sa ti zrania dvaja obrancovia zo styroch zo zakladu, tak to je riadne oslabenie, nie vyhovorka. Nas manazer vyhadzal deadwood po com sme volali roky. Ani jeden z tych hracov, co odisli by situaciu nezlepsili. Auba je otazny a ak mala prist urgentna nahrada, tak jedine za neho.

Problem bol, ze nebol nikto volny, takze riesit wengerovsky dalsie panic buys by bola znova cesta do pekla.

Ja fakt nechapem co ste chceli v zime tu dotiahnut.

Uvidime, kto pride cez leto a po prvych zapasoch mozeme sudit. Teraz je znova zbytocna hysteria. Posrali sme to, ale aj tak sme sli nad ocakavanie.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Auba, Kolašinac na miesto calamity Tavaresa aj AMN na miesto podpriemerného Cédrica by situáciu možno aj zlepšili alebo by ju aspoň určite nezhoršili.

Nemal by som problém, keby sme sa ich zbavili preto, že prišli dobré ponuky a my sme to riskli bez nich. Alebo ak by sme priviedli náhrady, samozreje. Ale ani jedno sa nestalo. Vypovedať Kolašinacovi a Chambersovi zmluvu sme mohli aj v lete, Marího s AMN sme zbavili tak dobre, že sú za chvíľu naspäť a Aubovi stále platíme za to, aby dával góly v Barcelone. Za všetkých dokopy sme dostali 0 Eur. To je "zbavenie sa deadwoodu" za 3 zlatých eduov, naozaj dpč.

Dostali sme 0 eur za deadwood, ušetrili drobáky na platoch, ale aspoň sa môžeme vyhovárať na úzky káder a zranenia, že?

Reagovat
J0EL

Aubu som vysvetloval.

Kola, Chambers ani AMN by upgrade neboli. Mari detto, kedze problem boli krajni obrancovia. Pleties hrusky s jablkami, menujes presne ten deadwood co tu uz roky nemal byt.

Nezhodneme sa Arteta ma za usami, ale toto naozaj nie je to co by nas zachranilo/zlepsilo.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Trand

Třeba Kola by se zrovna hodil, pokud Arteta Nunovi nevěří. Zranění má každý tým a tři zranění hráči základu dle mýho názoru nejsou žádný extrém.

K tomu druhému odstavci - Kdy myslíš že se naskytne příležitost zase hrát o LM? V příštích letech to určitě nebude příznivější než teď. MU nebudou špatní celou dobu, Newcastle se s nákupy v příštích letech zvedne a za 5 let z nich bude nový ManCity, Liverpool s Kloppem a ManCity s Pepem budou pro zbytek ligy nedostižní. Tottenham kdo ví jak na tom bude, ale taky je potřeba s nimi počítat, pak tam máš ještě Chelsea.

To jsou 4 týmy na 2 místa v LM (Liverpool a ManCity beru jako každoroční účastníky) přičemž lze počítat, že Man United se časem zvednou. Jedině že by se zvednul ten počet účastníků LM pro Anglii, jinak je to hodně špatné. A pokud nedáš další rok LM, tak může začít trucovat Saka a najednou budeš bez svého nejlepšího hráče a můžeš budouvat víceméně odznovu. Proto to bylo tak důležité tu LM letos udělat. Nikdy v dohledný době nebudou příznivější podmínky než letos.

Reagovat
J0EL

Ani Kolasinacovi Arteta neveril.

K druhemu odstavcu, pisal o tom myslim Swarley, ze aj oni sa tam "raz" dostali a potom co z toho, ked su zase v horsich srackach ako predtym? Treba to riesit koncepcne, nie cez dalsie panic buys... A uz som to pisal x-krat, koho si chcel priviest do utoku namiesto Aubu, kto bol volny, chcel odist a vystrielal by nam to?

"Nikdy v dohledný době nebudou příznivější podmínky než letos."

A sorry, ale toto je strasny bullshit. S Chelsea nevieme co bude, nemaju obranu, nemaju este ani majitela. U Sliepok sa len caka, kedy sa Contr pohada s vedenim a je vybavene

U United tazko nieco predpokladat, kedze potrebuju prebudovat kader (znova). Nic nie je stratene a vravim len, ze pockajme kto pride cez leto a uz po prvych zapasoch budeme podla mna vediet na com sme. Ak to nepojde, tak sa s Artetom rozlucime no

Reagovat
Mastný Chobot

Chceli sme priviesť Vlahovica. Nevyšlo, ok, stáva sa. Netreba robiť panic nákupy, samozrejme. Ale takisto netreba posielať preč najlepšieho útočníka, ktorého máme. Alebo teda keď už áno, tak nech to aspoň dáva zmysel a niečo z toho máme.

Lenže my sme: (i) nikoho nepriviedli, (ii) pustili preč Aubu, (iii) hovno za to dostali a dokonca (iv) ešte za to aj platíme časť Aubovho platu v FCB. To je taký bizár, že ani neviem čo dodať. Celému tomu už chýbalo len to, že nedáme LM preto, že za nás nebude mať kto dávať góly. A to sme de facto dokázali včera.

Reagovat
J0EL

Stale sa tocis len okolo Aubu. Ano suhlasim, ze to bol pruser ale zial u nas dohral a mal viacero disciplinarnych prehreskov podla vsetkeho. Uz by si u nas nezahral. Nahrada nebola k dispozicii v zime, takze zial bude to musiet pockat do leta. Klapalo to aj bez Aubu a dokonca lepsie. Takze toto naozaj nebol nas hlavny problem ako sa tu z toho robi. To je tiez vyhovorka na vsetko ten Auba zase

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Taky bych se nedivil. A psal jsem to tu po ty serii dobrejch vysledku, kdy tu byla velka euforie. Tech posil budete potrebovat dost, nikdy neni jistota ze se povedou/rychle se aklimatizuji. Do toho evropa, je otazka jak na tom budete se zranenima a do toho vseho ta konkurence nejspis bude vetsi - City a Liverpool jsou jasni, Chelsea si i pres situaci s obranou ten level nejspis udrzi, my uz snad horsi nez letos byt nemuzeme a u Spurs se uvidi hlavne podle Conteho. Ten kadr je fakt hodne uzkej a jsem zvedavej, co Arteta pristi sezonu predvede

Reagovat
Taiger

16 rohů proti nám kopali, to fakt seru, aspoň se zlepšily ty statistiky za neobdržený góly z rohů

Retardi

Reagovat
Salfovic

Pořád jste letos nedostali gól z rohu ?

Reagovat
Taiger

Dostali jsme myslím od Kana a pak proti Leedsu, takže i to přestalo fungovat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

https://www.youtube.com/watch?v=XppRVtp3Ryw

Škoda, že sedí, tohle mi tam teď chybí..

Reagovat
Mato178178

Reagovat
jk

Xhaka se v tom pozápasovým rozhovoru moc nesral. Ale těžko říct, jestli prostě jen chtěl odpovědět na otázku nebo to fakt myslel na některé konkrétní hráče na co dneska hráli.

Reagovat
Taiger

Co řekl?

Reagovat
jk
Reagovat
Taiger

Reagovat
FUnk

vsak rekl pravdu...

Reagovat
masly008

co říkal?

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka: “We don’t deserve champions league. We don’t even deserve europa league. I don’t know why we didn’t listen to the coach. It’s not about age. If your 18 or 35. If you’re not ready, if you don’t have the balls, stay at home. Sorry to the fans.” #AFC

Reagovat
Taiger

Má pravdu, hrál taky hovno dnes ale prostě spot on

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Hezky řečeno

Reagovat
Golasso

Akorát si teda myslím, že je to i věkem. Ten tým musí být namixovaný a ne jen spoléhat na mladé hráče bez zkušeností, co se na hřišti doserou a nemají v kom najít oporu. Hráče jako Elneny nepočítám, ti zvládli bez zkušeností i zestárnout a kvůli nízké kvalitě do hry nic nepřináší.

Jinak krásně řekl, že nedělali, co se po nich chtělo. A část z našich stejně jebe Artetu

Reagovat
Salfovic

Však o tom trénování je, přinutit hráče, aby hráli, co po nich chce.

Reagovat
Taiger

Conte tohle dokázal, udělal z hráčů jako je Sessegnon nebo Emerson Royal hráče, co dokážou deliver a hádej co ještě, dokázal během léta nakoupit skvělý hráče (Bentancoura a Kulusevkiho), co ten tým zlepšili a dopomohli kompaktně jako tým Contemu ten 4. flek získat

Reagovat
Golasso

Tak ten můj komentář, na který byla reakce Salfovice, se zabýval tím, že doplácíme na nezkušenost hráčů. Jak můžeš v tomhle srovnávat pozici Artety, který má tým, kde většina opor je do těch cca 23 let a Conteho, kde mu to tahají cca třicetiletí Kane se Sonem? Na ty se pak nabalil ten zbytek jako Royal a Sessegnon.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FUnk

treba tim, ze nikoho nekoupil?

Reagovat
Golasso

Tak když kritizuju skladbu týmu, že stojí jen na mladých, tak svým způsobem kritizuju i nákupy. Jen to nevztahuju k jednomu přestupáku.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Taiger

Ale o tom to není že jo, Conte by ten tym do top4 nedovedl bez těch zmíněných dvou opor, Bentancour a Kulusevski hrajou skvěle zápas co zápas (ať mi potvrdí slepice) a prostě posilnili tam, kde to bylo třeba

Kdyby Arteta koupil útočníka a back nějakýho backupa do středu solidního, určitě by to vypadalo jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Snad během zimy, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Jj

Reagovat
Svatej

ho tu kruci prodávám každýmu lepšímu klubu už dva roky a nikdo mě neposlouchal! Nakonec ho urvou ti tragédi a světe div se, on zas dělá malý zázraky, jako tradičně.

Reagovat
Trand

Tak to všichni víme, ale jak dlouho tam vydrží než se rozhádá s Levym, rok? Víc než dva určitě ne. Ale mám ho rád, je to skvělej trenér.

Reagovat
Svatej

Jojo, já jsem skoro přesvědčenej, že tam do konce léta už nebude.

Nicméně naprosto otevřeně, i tak na něm Spurs nesmírně vydělali a vydělali by na tom i United nebo vy, kdyby jste ho zkusili..

A zrovna vy, si myslim, že by jste mu i byli schopni dát to, co potřebuje na střednědobý setrvání, vždyť utrácíte relativně dost peněz

Reagovat
Trand

Já bych ho bral, u něj jsou víceméně zaručené výsledky, ale prostě je to chováním magor a časem z klubu odejde, ať jde o jakkýkoliv klub. My se hledáme vlastně od konce Wengera už a proto bych dával přednost tomu, kdybychom našli někoho, s kým to půjde dlouhodobě a nebudeme muset každé dva roky dělat přestavbu kádru. Já si třeba o Mikelovi nemyslím, že je to tragéd, ale popravdě o něm nejsem ani přesvědčenej a hrozně jsem chtěl třeba Nagelsmanna, někoho, kdo v tom klubu může zůstat dlouho. Možná by byl Nagelsmann tragéd, těžko říct, ale je podle mě blbost to budovat s Mikelem, v mých očích nemá na to dostat nás úplně nahoru (alespoň ne momentálně) a tak bych mu poděkoval za ten kus práce co u nás udělal a poohlížel se dál. Conte bohužel není dlouhodobé řešení, kdyby se zbavil týhle části svojí povahy, tak bych ho bral samozřejmě všemi deseti.

Reagovat
Nizzie

Ty já zas v Mikelovi vidím především právě toto, že u nás může zůstat déle a růst společně s tím týmem. Od příchodu Mikela jdeme postupnými kroky nahoru a myslím si, že by mohl rozhodně růst i s týmem. Pořád je na začátku kariéry, nějakou vizi má a jde si za ní. Toho já jsem mnohem více fanouškem, než právě pořízení Conteho na dva až tři roky, kdy pak další dva až tři roky se ten tým z jeho koučování probírá, protože jeho styl je takový, že málokterý manažer hned po něm může pracovat s tím, co po sobě zanechal. Ale jak píšeš, kdyby byl na delší dobu, rozhodně bych nepochyboval momentálně, že je lepší než Arteta.

Reagovat
Čenda

jak ja ho chtěl, kua. A ta poznámka s tím, že bychom mu vlastně skoro byli schopní dat, co by chtěl, me jeste k tomu nasrala, pač mi driv nedošla. Prdele fakt.

Reagovat
O.Giroud

nastastie ho nezobrali ManUtd a este sa z toho tesili

Reagovat
Golasso

Ten tým je namixovaný tak, že v podstatě stojí jenom na mladících bez zkušeností. Jak chceš řešit to, že se ti většina týmu v klíčových momentech sesype od nervů? Ono je lehké napsat, že "hur dur, trenér má trénovat", ale Arteta má velmi omezené možnosti, co s tím reálně může udělat při takové skladbě týmu. A ono se tohle u nás neděje poprvé ... už za AW jsme s tímhle měli problém a to byl jinačí kalibr.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

a kto za to moze ze je tak namixovany tim? v zime sme pustili aubu, chambersa, kolasinaca, amn zadarmo a nikoho nepriviedli a potom sa spoliehali na cedrica a tavaresa a zistili ze sa na nich neda spolahnut

Reagovat
Nizzie

Chambers a AMN beru, ti měli zůstat a rozhodně by to bylo lepší než Cedric. Auba a Kolasinac by byli i v současné situaci úplně k hovnu. Kola je úroveň právě Cedrica, to se radši budu dívat na Tavarese, u kterého je ještě nějaká malá možnost, že to někdy bude lepší. Auba byl problémový a nedisciplinovaný, pokud by se nad sebou nezamyslel (k čemuž mu pomohl právě přestup), nehrál by ani kdyby tu byl. Btw s Aubou je ta situace navlas stejná jako v době, kdy přišel k nám z Dortmundu. Taky odcházel po problémech s trenérem a celým vedením jako problémový hráč a změna mu pomohla. Uvidíme za rok, za dva, jak bude zářit v Barce.

Reagovat
Golasso

To nevím. Řekl bych, že Arteta a Edu, jenže my se o něco podobného pokoušíme opakovaně, takže se obávám, že jde o nějakou retardovanou filosofii klubu. Já moc nevěřím tomu, že Kroenke přijde za Artetou, řekne mu: "hele Mikeli, můžeme ti koupit buď prověřeného, zkušeného, kvalitního beka nebo tady toho matláka z Portugalska, kterého nesnáší vlastní fans. Co si vybereš? ... Jasně, že Tavarese šéfe, to je nobrainer" . To ale neznamená, že za to Artetu nekritizuju. Jen kritizuju něco jiného, než většina tady.

Chambers, Kolasinac a AMN by nás blíž k LM neposunuli. Auba bohužel už taky ne. Proč máš potřebu se furt chytat tady těch stébel?

Reagovat
Nizzie

Protože nic jiného, než tyto hypotézy, mu v kritice nezbývá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Okrem Aubu by nam nikto z nich nepomohol. A aj s Aubom to je otazne...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvoja konspiracka

Reagovat
Taiger

Věřím, že AMN i Chambers by zahráli lepšího backa než Cedric s Tavaresem

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Řešil bych to tím, že bych dodal několik kvalitních a zkušených hráčů, co by ten tým vedli, když ti tam zahraje sám Xhaka, tak to nepotahá že jo. Ale kdyby hrál včera Xhaka, Partey, Tierney a k tomu několik dalších posil, věřím, že by to pozvedlo i ty mladý.

Wenger ten tým měl vždycky věkově hodně vyváženej. To, že má Arteta omezené možnosti si způsobil sám v zimě, ale to se furt točíme okolo toho jednoho, tam, kde to zesral Edu i on.

Reagovat
Taiger

Jestli nedělali tohle už dýl, tak je prostě nedávám na hřiště a pokud to nedělá většina, tak co sakra dělal během přestupáku?

Tenhle klub je prohnilej a plnej idiotů od samotnýho vedení až po trenéra s hráči. Posranej Edu říkal, že leden je velmi důležitej co se přestupů týče a pak nikoho nedokázal přivést, chápeš to? Já ne.

Reagovat
Golasso

Si to představuješ moc zjednodušeně. Ten tým je z většiny tvořen mladíky bez zkušeností - to nedáš na hřiště většinu týmu? Koho tam pak postavíš? Oni jsou schopní plnit Artetovu taktiku, jen prostě v klíčových momentech selžou nervy ...

Zimní přestupák se z hlediska příchodů nepovedl, na tom se shodneme, ale ten by nás sám o sobě nevytrhl. Nebo myslíš, že jsme nebyli schopni stávající kvalitou porazit Newcastle, Brighton, CP atd.? Tam je problém v té základní filosofii, že nakupujeme v podstatě jenom nezkušené hráče a ti pak mentálně nezvládají klíčové momenty.

Otázka je, jak to chceme dělat dál. Třeba si to někdo ve vedení uvědomí ...

Reagovat
Taiger

Squad depth, to byl ten problém. Já nekritizuju ten tým co se týká skladby v ten danej zápas, ale skáčeme furt do toho ledna, kde se mělo udělat víc.

Co se týká toho, že dokážou plnit Artetovu taktiku je lež. Sám Xhaka říkal, že ti hráči neplnili pokyny Artety od prvotní minuty, takže to jde ruku v ruce s tím, že Arteta ten tým neumí pořádně připravit a mladí hráči, co si na hřišti dělají co chtějí. Co se týká přestupáku, věřím, že se tam mělo udělat víc, jeden střelec by určitě dal víc gólů než Eddie s Lacou, to přeci není nic zázračnýho.

Reagovat
J0EL

Toto nikto nespochybnuje ale problem je ten, ze ten "jeden" strelec, ktory by nam to vystrielal nebol v zime k dispozicii. A panic buy nemal ziaden koncepcny zmysel, kedze nam trvalo roky kym sme sa takychto "nakupov" zbavili.

Reagovat
Taiger

Moc si to nepamatuju, ale ten Isak nevyšel proč? Ten by třeba dal víc gólů než ti dva, proč třeba takovej Balogun (jasný, taky by nás nevytrhl, ale je to nějaká další možnost)

Reagovat
J0EL

Lebo v zime chceli za neho plnu vykupku (80 mega?) bez vyjednavania, kedze by mali problem ho nahradit. Baloguna je zbytocne riesit, mam ho rad aj radsej jak Eddieho ale tiez by nam nepomohol.

Reagovat
Taiger

Oká, takže když nešlo přivést forwarda, tak se pokusím prostě to s Aubou nějak vyjednat přeci, nemůžu postavit své ego před týmem

Reagovat
J0EL

Auba mal tych disciplinarnych prehreskov podla vsetkeho viac. Mikelovi dosla trpezlivost no. Neda sa mu to vycitat ak to bolo opakone.

To mas ako v zamestnani. Predsa nechces aby ti najlepsie zarabajuci zamestnanec, ktory nepodava vykony, podryval autoritu a kazil moralku celeho timu. Nemozes mu taketo spravanie tolerovat donekonecna.

Reagovat
Taiger

Jako správnej šéf si ho podrobím a nějak to vyřeším, špičkovej trenér by ho zpacifikoval. Většina hráčů říkali, že Auba byla jejich největší inspirace

Reagovat
J0EL

Toto mozes spravit ak to urobi raz/dvakrat a ospravedlni sa. Evidentne to bolo opakovane. Takze naozaj nerozoseries si cely tim, kvoli jednemu "travicovi studne", ktory uz pol roka nepodava vykony, za ktore je plateny. Posobi to demotivacne pre zvysok.

A to mam Aubu rad

Reagovat
smazaný uživatel

mne pride ze ty si si nasiel vyhovorku nesupechu v mladosti kadra a vsetko na to zvalujes, a ten mlady kader sa tu nejako abstraktne zjavil, nie je to nikoho chyba ze je to tak namixovane, a vela s tym urobit arteta nemoze, inak robi vsetko dobre, len ti mladi hraci ho v kritickych situaciach zrazaju, alebo niekedy aj ti starsi ale to su hadi ktorych sa treba cim skor zbavit, nevadi ze zadarmo, ale vsetko je inak super , aj nas futbal, a ked nie tak to preto lebo madi ho nepocuvaju, keby pocuvali hrame najlepsi guardiolovsky futbal

Reagovat
jk

Reagovat
Golasso

A kde tvrdím, že se tu ten kádr nějakým záhadným způsobem zjevil nebo že dělá Arteta všechno dobře? Jasně, že to dělají ti lidi uvnitř klubu včetně Artety. Otázka je, na koho může reálně Arteta ukázat a koho mu přivedou. Tohle skládání týmu z mladých se u nás neděje poprvé ...

Reagovat
smazaný uživatel

to su uplne ine situacie, za wengera sa hralo s mladymi v rokoch 2006- cca nvm 2012? kedy neboli peniaze a kupovali sme mladych za drobne ( a vychovavali z nich super hracov) a bola to narocna ale skvelo robena strategia a nechybalo vela castokrat a boli by aj trofeje..a kroenke prisiel az neskor a spociatku nemal take slovo

teraz sa okrem ineho kupil white za 50 milionov ( sikovny ale otazka ci dobre investovane peniaze ), ramsdale za 30 milionov ( sikovny ale otazka ci upgrade), spajany sme s tym 20 rocnym hickeym za 25 milionov..

teraz mi to pride akoby mikel a edu stavili na to ze ked sa bude razit strategia mladych hracov, nebudu take ocakavania a tlak a udrzia sa dlhsie aj ked nebudu vysledky, maju vyhovorku projektu a tak im to vyhovuje

Reagovat
Golasso

K prvnímu odstavci: Já netvrdím, že situace tehdy a teď má stejné příčiny, ale následky jsou si fakt hodně podobné. Tehdy byl hlavní cíl zapojit se do boje o titul a dojít co nejdál v LM, v čemž jsme v klíčových momentech selhávali. Teď jsou cíle nižší, protože dlouhodobě stagnujeme/upadáme a konkurence mezi tím vzrostla. Nicméně jedno to má společné - z nějakého důvodu v klíčových momentech sezony selháváme v naplňování primárních cílů. Já si myslím, že je to do značné míry dáno tím, že až moc omlazujeme kádr (ať už z nutnosti nebo z nějakého jiného důvodu).

K druhém odstavci: Podle mě jsou ty posily super, jenom za a) výdaje klamou, protože jednorázově velké výdaje instantně nevyřeší naši situaci. Škoda, že se do týmu líp neinvestovalo průběžně, pak bychom nemuseli dělat extrémní čistky/přestavbu v kombinaci s dalším přehnaným omlazením kádru, za b) furt kupujeme relativně nezkušené borce a pak v týmu chybí ideální mix zkušeností, kvality a mladého potenciálu. A jsem hodně zvědavý, jak toho dosáhneme. Jestli budeme prostě čekat, až vyzraje tato generace, tak se nám to taky může zase rozpadnout.

Ke třetímu odstavci: to je čistá spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Jinak ještě bych dodal, že náš tým by na hřišti vypadal podstatně líp s Tierneym a Parteyem, kteří se dají řadit mezi zkušené hráče (hlavně Partey), nicméně oba jsou to skleněnky no ... takže na papíře takové hráče třeba máme, ale nepomáhají nám v klíčových chvílích kvůli zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

tierney bol znama skleneka, ale partey vobec, ani tomiaysu, ktoreho sme si tuto sezonu znicii sami, ked hral priskoro hned po zraneni a zranil sa hned opat, u parteyho mi to pride podobne ze si za to mozme sami

Reagovat
Nizzie

Tak to není určitě, ten kádr se postupně nějak skládá, máš pravdu, že to tak může vypadat, jako výmluva pro neúspěch. Ale tak to je letos a tím to končí. Jak už jsem tu několikrát psal, teď musí Mikel s Eduem ten kádr vhodně doplnit i o zkušené hráče. Asi každému je jasné, že s nejmladším týmem ligu nevyhrajeme. A příští rok, pokud by dopadl jak tento, i třeba se stejným kádrem, tak by Mikela hnali asi všichni. Teď mu já osobně dávám nějaký prostor, protože zaprvé nejsem zastáncem rychlých změn manažerů a zadruhé nás protahuje přestavbou, kde je třeba počítat tím, že ne vždy se všechno podaří. Ale má to nastavené tak, aby do příští sezóny jsme šli s plným kádrem a tam už to bude bez pardonu.

Reagovat
J0EL

Ten treti odstavec to uz je taka tvoja klasicka konspiracka zase

White aj Ramsdale boli dobre investovane peniaze.

Wengera a tu "strategiu" si prilis idealizujes. Arteta by teraz "mohol" spravit to iste s Martinellim, Sakom, ESR... Len to uz nie je potrebne aby sme mlade hviezdy predavali ako za Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

ty zo vsetkeho co pisem robis konspiracky je to moj dojem z nich

Reagovat
merlick

ten mlady kader tu bude zachvilu odpovedou aj nato kto moze za inflaciu

Reagovat
lofin9

za tú môže vláda Ivety Radičovej

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

A ta je mladá a nezkušená.

Reagovat
Golasso

upřímně čekám, kdy mi vyjevíš, že za ni může Arteta

Reagovat
merlick

do istej miery za tie prestrelene ceny na trhu moze aj arsenal, 5 najvacsi net spend za poslednych 10 rokov + platby za stadion, a to vsetko z "pozicanych" penazi. Taka ista situacia ako s bytmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ale zkušenosti rozhodně hrají velkou roli. Chápu jeho zklamání, ale tady se nechal unést.

Reagovat
Golasso

Tak řekl to podstatné - prohráli jsme si to v hlavách. Asi možná dobře, že nemluvil o věku, akorát by jim dal podvědomou výmluvu.

Reagovat
eibe

Reagovat
teenz

Reagovat
Svatej

Přerostlý mimina .. Ale nejen u vás..

Reagovat
Gunner14

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako něco byh k tomu napsal, ale mám v sobě tak půl litru rumu, tak to radši nechám na jindy.

Reagovat
dantetomas

Clovek pride do diskusie a skoro sa v tom udoli slz fandov Arsenalu utopi. Pritom v poslednom kole Spurs mrdnu na Norwichi, Arsenal posle Everton do Champu a Artetovi budu stavat sochu pred Emirates

Reagovat
kissak

kdo by vám pak v EPL rakvil hráče?

Reagovat
Svatej

Reálnějsí vidím teď to, že Tottáč to posere, prohraje 0:2 a Arsenal v posledních pěti minutách přijde proti Evertonu o vedení po chybě Xhaky.

Reagovat
dantetomas

To by bolo uplne spursovsky-arsenalovske

Reagovat
Mastný Chobot

My hráme o LM, potrebujeme vyhrať, Newcastle de facto o nič veľké nehrá a nasadením nás kompletne zadupe do zeme. To je proste hrozná hanba...

Reagovat
kissak

to se tak ve fotbale stává, že se zápas nepovede bez ohledu jeho důležitosti

Reagovat
Svatej

Zas se nemuseli ničím stresovat..

V mých očích ve většině ukolností platí, že:

namotivovanost > uvolněnost > stres

V případě, že ten tým neumí v tom stresu chodit, což se tak nějak ukazuje, že zvládá v současný době jenom Real.

Reagovat
Trand

Jako s tím pressingem na nás vletěli neskutečně, ale že by tam nasazení od našich hráčů nebylo, to se mi nezdá. Spíš jako by se báli hrát, že oni nechtějí být ti, kdo to pokazí, nenabízejí se atd. Ale jinak samozřejmě souhlasím, tohle se stávat nesmí. A hlavně jsem čekal, že se to třeba po poločase otočí, že na ně Arteta v kabině zařve a vysvětlí jim co a jak a ono se nezměnilo nic. Záloha dnes jako kdyby nebyla na hřišti.

Reagovat
kissak

EPL je opravdu hodně nevyzpytatelná a nikdy nic není jisté

Reagovat
kissak

fans Magpies si poslední zápas na St. James opravdu užívali, dobrá satisfakce ještě zkusit v posledním zápase porazit Burnley a dalo by se říci, že sezona byla celkem úspěšná

Reagovat
pantondavo

Slepice v LM, to smad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle pros.at šanci na LM.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak pokud nás nějak nevyfuckují s bodovým odečtem, tak máme hotovo

Reagovat
Svatej

Dneska zas čtu, že do toho házejí nový vidle tahle kokotina neskončí

Reagovat
Vopi11

To hrozí?

Reagovat
FUnk

co ten gundogan, chce se vratit do borusie, nebo ho zkusime?

Reagovat
Mates_Matesović

Pro Conteho by byl úplně nepoužitelnej

Reagovat
FUnk

ale proti tymům, kde musíme něco tvořit.....

Reagovat
Mates_Matesović

Na to budeme mít Eriksena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Zahraje RWB?

Reagovat
nani92

Levy aj keby Conte po sezone zdrhol, tak opať urobil pre Spurs dobré riešenie, šiel na istotu, ktorá im pravdepodobne vykopala LM, Kanea so Sonom opať futbal baví, možno im Kane aj predlži zmluvu

Reagovat
O.Giroud

tou LM si zarobil na zlateho padaka pre Conteho

Reagovat
Grahf

[Gerard Romero] If de Jong stays next season, Barça will seek a wage reduction and the player won't oppose it.

Damn they threatened the lad with a transfer to United and he's ready to give up money.

Reagovat
Čenda

fotbal není o penězích, evidentně.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
misinho7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Infi

Reagovat
martin.b

Škoda pro Arsenal no, tahle sezona byla docela zlomová z pohledu výkonnosti, konečně dokázali dělat výsledky a nepůsobili jako posledních x sezón... tohle je může dost zpomalit, Arteta musí na trhu kouzlit a najít útočníka a další 2-3 chytrý posily, co je zase posunou..

Reagovat
Čenda

Jak Emeryho tehdejší zápas s Crystal Palace..akorát o několik levelu horší, navíc proti horšímu tymu, a ještě s lepším kadrem. Doprdele Mikeli, někdy me fakt sereš.

Reagovat
kissak

sice nevím v jaké formě byl tehdy CP, ale Newcastle v roce 2022 podává celkem solidní výkony, které by jej řadily do první pětky EPL

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Čenda

Formou mas určitě pravdu, ale tehdejší Palace mel slušnou soupisku, jmény o něco lepší než vaše imho, ale ok. Ale aspoň jsme dali dva góly tehdy a hráli. O tom, ze jste včera hráli parádně a i v hledišti to bylo představení, o tom žádná.

Reagovat
kissak

fotbal je prostě v tomhle krásnej pokud Tvůj tým zrovna nepadá na hubu. My jsme si prošli debaklem od MC a pak v solidním tempu vás porazíme, prostě nahoře dole...

Reagovat
fenixLFC

hennesey-ward kelly sakho schlupp-milivojevic, cabaye, puncheon, townsend- zaha benteke. to teda lepsie moc nie je. nehovoriac o tom ze proti CP to bolo este asi 8 kol do konca a potom ste este prehrali prave so spurs

Reagovat
vitasrp

Ne, bylo to 5 kol do konce, Arsenal byl ve velmi dobrý pozici, ale bouchnul s CP, následně i s Wolves a na Leicesteru, doma remizoval s Brightonem a bylo po nadějích.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Zaha, Benteke, Cabaye a Townsend si myslím ze jsou lepší než kdokoli ze zámků dnes, ale ok. Ale jelikož ti tech faktu tam chybí vic, tak se nehodlam přít.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Tak to ale jakože vůbec, za Emeryho byl ten fotbal v pozdější fázi jeden velký grc. Oproti tomu, s nadsázkou řečeno, hrajeme teď jak Barcelona ve svým primu.

Reagovat
Čenda

Tak ja mel na mysli hlavně včerejší zápas, progres tam vidět je, to je jasný. Ale teda včerejší výkon nebyl zas úplně ojedinelej, 13 proher je moc. A ze na konci Emeryho éry to byla bída, souhlasím. Ale porovnej jeho a Mikeluv kádr.

Reagovat
Gunner14

Norwich je sympatickej klub

Reagovat
kissak

sympatičtější kdyby porazil Slípky, viď?

Reagovat
Gunner14

Mohli by zopakovat vás ze sezony 15/16, když jste už měli jistej sestup a v 10 lidech jste porazili Tottenham 5-1 a tím pádem byly Slípky za náma

Reagovat
FUnk

tam jsme byli po tom zapase s chelsea v hazlu a vsem bylo jedno jestli skoncime 2. nebo 3.

Reagovat
kissak

jak vidíš všem to jedno nebylo

Reagovat
Gunner14

Každej váš gol byl oslavován v našem zápase proti VIlle, jak kdybysme dali gol my

Reagovat
kissak

škoda, že jsem neviděl alespon z něčeho jsem se mohl radovat

Reagovat
Gunner14

Vím tohle by bylo mnohem lepší a vtipnější, ale bohužel asi utopie.

Reagovat
kissak

taky si na tu demolici pamatuju, horší na tom bylo, že sestup byl zpečetěnej, jak píšeš

Reagovat
O.Giroud

posledny zapas doma v PL, treba potesit fanusikov a Rashica by si hattrickom tiez mohol pomoct nech nemusi hrat Champ.

Reagovat
Čenda

Conte málokdo slepicím věřil, a než přišel, byly pěkně v rozkladu. Příchod Beta a Kulusevskiho byl top, a nakonec jim ukope LM. Jebat fotbal.

Reagovat
Gunner14

Už by mohli Son a Kane jít do prdele tbh tyhle 2 nenahradí ani omylem

Reagovat
kissak

Gareth se vrátí

Reagovat
Nizzie

Na golf.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
VasAFC

Nevím co tam furt pohledávají, když s tam k trofeji nečuchnou.

Reagovat
O.Giroud

Son je bohuzial moc dobrak. Davno mal byt v LFC a uzivat si tanecky s Kostasom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenahradime no. Stejne jako jsme nikdy nenasli poradnou nahradu za Modrice, Dembeleho, Eriksena...nezbyva nez doufat, ze prijdou sice neadekvatni nahrady za tyhle dva, ale na jinych postech ten tym naopak zesili a nauci se hrat jinak. Vy jste prakticky taky nenahradili Henryho, Vieru nebo Bergkampa, protoze takove hrace proste nahradit nejde.

Reagovat
Eichel

Ale zas tam boli zápasy kedy sa nevystrelilo ani na bránu. Rangnick, Lage a Hasenhuttl si s ním takticky vytreli riť... Ja som za neho rád, prekvapilo ma, že k Spurs vôbec šiel, odvádza dobrú robotu, ale... nie je to proste taká hitparáda ako sa tvárime. Ono sa 180 minút nevystrelí na bránu a všetci to pominú mlčaním a potom sa remízuje s Poolom a zrazu je tu všade len Conte boss, Conte super... Dobrú robotu určite predvádza, ale zas by som nemal ružové brýle pri ňom.

Reagovat
FUnk

super to neni, ma to ale vzestupnou tendenci co se tyce plneni pokynu od conteho, ale zaroven nam pomohla nemohoucnost manu, afc v boji o LM, kde jsme nebyli favority

Reagovat
PP

já už nevím, co by jste chtěli. Vždyť před jeho příchodem jste byli na nejlepší cestě zopakovat MU. Rozhádaná kabina, mizerné výsledky, Kane pomalu hlavou někde jinde a během pár měsíců z vás udělal tým, přivedl 2 docela zásadní posily prakticky zadarmo a dotáhnul vás do LM... Nějaký zápas se mu určitě nepovedl, ale prakticky s váma udělal zázrak..

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
smazaný uživatel

Ragnick si s nim vytrel prdel tim, ze se nechal cely zapas doma prehravat a Ronaldo dal fucking heroic hattrick? Jn, takticky masterpiece.

Reagovat
Eichel

Rangnick to zatiahol, prenechal nám loptu a nechal nás nech sa pokúšame dobýjať ich defenzívu, čo nám proste nejde. Spurs hrajú dobre, keď hrajú na protiútoky, ale držanie lopty, kreatíva do uzavretej obrany... to sa ukazuje dlhodobo, že tomu tímu nejde. Zároveň ten tím pri strate lopty na útočnej polovici totálne prepadával dozadu. Suma sumárum, Spurs hrali niečo, čo im totálne nejde. Góly padli z penalty a z vlastňáku, inak by si nevypracovali v tom útoku zhola nič a zároveň inkasovali 3 góly, pričom to skutočne nebolo o tom, že by sa ronaldo zbláznil a prešiel tri krát celé ihrisko a ešte si to sám zavesil. Ale hej, môžeš si klamať, že sme hrali super, Conte to vymyslel parádne a jediná chybička bola, že Ronaldo je Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fair enough. Je fakt, ze rict, ze mu to vyhrala Ronaldova kvalita je tak trochu blbost. Proste je to nejvetsi sila toho tymu a on ji dobre vyuzil, stejne jako to vyuziva Conte u te utocne dvojky-trojky, ktera proste dokaze pretavit i par brejku za zapas v super sance, pripadne goly. Ano, Conte hraje a bude hrat zezadu na rychle kontry a jakmile hrajeme proti zatazenemu bloku, tak nam to chutnat nebude. Ale stejny problem ten tym mel pod kazdym manazerem, od Poche a to vcetne jeho. Otazka je, jestli eksistuje tym, ktery rad hraje proti totalne zatazenemu, dobre organizovanemu a svedomite hrajicimu souperi. Tam je jenom otazka, jestli ten souper dokaze nebo nedokaze dost dlouho odolavat, ale postraci tak zapasy kazdy tym, vcetne tech nejlepsich (viz. Man City s nama).

Reagovat
smazaný uživatel

eksistuje

Reagovat
bbbauch

To se stalo jak? by me v zivote nenapadlo to tskhle napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, kez bych ti na to dokazal odpovedet.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Eichel

Ja si len vravím, že Conteho dokážeš docela dobre eliminovať tým, že prehustíš stred, zakopeš sa pod loptu a kraje necháš voľnejšie. V kľude môžeš nechať totiž viac priestoru Emersonovi s Regulionom a nemusíš sa obávať, že z toho vykúzlia niečo svetoborné. A mám pocit, že keď toto niekto na Conteho urobí tak on na to nevie zareagovať a dokážeš ho vtlačiť do pozície, že jeho tým drží loptu aj keď by ideálne nechcel. Úplne v klude to mohol proti United zakopať rovnako ako oni a urobiť z toho sračku ale nechal sa vmanévrovať do zápasu, ktorý nám proste nesedí. Ja mám Conteho rád, nebudem sa tešiť ak v lete zdrhne po tom, čo zbadá prestupák, ale príde mi, že sa vždy len počká na nejaký bod s Lpoolom, či City a potom tu vybehne sto ľudí, ktorí hovoria ako je Conte frajer a tvária sa, ako s nejakým tímom dementom dosiahol svojou genialitou ďalší zo série úžasných výsledkov. A to mi príde trochu mimo... on je dobrý, zápasy proti vačším tímom, ktoré držia loptu mu sedia, je vidieť, že má víziu, ale nie je to tak, že by si ho nedokázal takticky prešťať.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiha, no me prave od Conteho prijde jako neskutecny pocin, ze jakozto trener znamy tim, ze rad vyuziva kvalitni wingbacky, dokazal postavit na nohy tym, ktery ma na tyhle pozice ctverici Regulion, Sessegnon, Doherty a Emerson. Me stejne prijde neskutecne, co s tim tymem za dve tretiny sezony udelal. Jako, muzeme se hadat, jestli byli Poch v posledni sezone, Mourinho a Nuno tak nahovno, ze to vypadalo, jako banda nymandu tak na stred tabulky, plus Hugo, Son a Kane, ale Top4 jsem teda ani nahodou necekal a pokud to doklepne, tak to rozhodne je husarsky kousek, uz jen proto, ze jsme byli snad 10. kdyz nastoupil.

Conte svoji extra tridu nemusel dokazovat, on ji ma a neni o tom zadnych pochyb. Masina na tituly. Jasne, nektere zapasy mu ocividne nevysly, ale i tak mi prijde, ze z toho hracskeho materialu co ma vymackal co se dalo. Pokud vyhraje posledni zapas, tak ma 2b na zapas. To by bylo 76 bodu za sezonu a pohodlna LM. Bez letni pripravy. Nevim, uz jsme se tu o tom bavili, chapu ze tam vidis mezery, no me to pripada, ze s tim tymem hraje na jeho stropu. Hlavne obrana vypada na papire zalostne a najednou funguje velice solidne. A jak znamo, tituly vyhravaji obrany, ne utok.

Reagovat
jk

On zas Conte neodkázal přehrát jen někoho s vysunutým pressingem na contry. To by nám ty body jen ze zápasu s LFC a City na ten boj o CHL nevystačily...

To, že na Conteho taktiku se dá docela dobře připravit a je těžce nevariabilní je pravda, ale smést jeho přínos ze stolu jen tím, že ho smazal Hasenhuttel s Lagem přehuštěným středem je trošku přestřel.

Reagovat
Eichel

Bol by som nerád ak by som pôsobil tak, že nedoceňujem jeho prínos pre tím ten určite má a je dobre, že je u nás.. len proste, keď vidíš tieto nedostatky, plus sa pozeráš na to, ako za 180 minút nepríde ani strela na bránu a potom čítaš tie onanie, keď urve bod s Lpoolom, tak mi to príde strašne skreslené.

Reagovat
jk

Zase třeba ten mid blok pressing a overload levé strany a celkově překonání pressingu proti woolwichi bylo zase takticky naprosto skvělý.

Jasně, všichni viděli jak se na Conteho připravit. Dokonce to říkají manažeři, třeba Frank i Lage o tom mluvili po zápase a měli pravdu. Ale je u nás půl roku, očividně hráčům chce dostat ty základní principy pod kůži a pak na tom snad bude moct stavět. Tedy doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu. Jak takový tým jako Everton může hrát o sestup. Jak s Carletem mohli skončit na 10. místě...i když v sezóně byli i výš... Tam se jim musela rozesrat kabina, nebo někdo z hráčů tedy...jim musel rozesrat krabinu. Jinak to nechápu.

Reagovat
cristiano.K.

300. komentářů o Arsenalu, tolik komentářů si ten klub nezaslouží

Reagovat
kissak

ale no tak

Reagovat
FUnk

Ted se toci "all or nothing" u arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jenom to nothing.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Načasování prodloužení smlouvy vlastně potvrzuje, že před sezonou byla cílem Evropska liga. Což, ok, ale takhle debilně o to přijít a ještě na úkor slepic, okořeněný tím debilním NLD, přiznám se, to je jedna z nejhorších a nejhořčích zážitků (mimo zranění) co za fandění Arsenalu pamatuju, cca od 2003. Kurva Norwich, jestli doma porazite slépky a my nějakým zázrakem porazime Everton, reknu Diky Norwich. Slibuju. A když obcas prohrajete v Championship, budu se smát jen trochu a bude mi trochu trapně.

Reagovat
Čenda

Tldr, dost nezvládám. Jsem ve fázi těsně před Plněnou paprikou.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsi paprika a teprve tě plní?

Reagovat
Taiger

Teď jsem si pustil ten rozhovor Granita celej. Říká tam, že hráči neplnili Artetův gameplan a jeho pokyny, tak co pak chceš dělat že jo. Ach jo.

Vyspal jsem se z toho a stejně jsem nasranej.

Reagovat
Registrujisejenproto

nádhera LFC, neuvěřitelná sezóna. Všichni hráči v týmu zaslouší absolutorium. Zbývají dva zápasy, ve hře dvě největší trofeje - dopadne-li alespoň jedna z nich, bude to nádherná tečka. Každopádně už teď nelze jinak než trochu kliošidní "díky šampióni!"

Reagovat
cubazi

Reagovat
Registrujisejenproto

..zaslouží

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

palcohonič, ale

Reagovat
eder

nejenproto

Reagovat
oli9

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

vyhrát v sezoně všechny poháry by bylo dost absurdní. Do toho Pep titul, takže fakt spokojenost

Reagovat
Euphael

Reagovat
Coutinho10

tak dnes to dopadlo nejlip, jak mohlo...posetrilo se a i tak jsou z toho 3 body a teoreticka sance na titul jeste existuje

Reagovat
Coutinho10

asi bych mel dat Man City o vikendu hattrick si tak rikam

Reagovat
O.Giroud

len aby to stacilo

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze ani to nemusi bejt zaruka neprohry

Reagovat
Remt

Nebylo by to úplně od věci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Výhra i s béčkem Klopp je prostě genius

Reagovat
avicii

Veľmi slušný výkon a zaslúžena výhra.. Takto môžeme aspoň v nedeľu čakať na zázrak

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestliže Newcastle neměl o nic hrát, pak teda nevím co Saints. Bych normálně vrátil fanouškům vstupné, strašný nezájem o hru.

Jinak teda díky Bohu poslední Atkinsonův zápas a ještě nám ho chtěl pokazit...

Klobouk dolů před tímhle kádrem, naše regulérní béčko nedalo moc Southamptonu čuchnout a závěr odehráli jako zkušení matadoři. Líbili se mi snad všichni, nakonec i Jones se nějak rozjel, ale chtěl bych vyzdvihnou Konatého, za poslední měsíc to je normálně forma a la van Dijk. Dřív to sice byly dobré výkony, ale vždycky si ho nakonec pokazil nějakou chybou. Takový poslední výkon byl ovšem proti Benfice a od té doby jede fakt neskutečně .

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda holt v neděli, děj se vůle Boží

Reagovat
avicii

Konate dnes skutočne vynikajúci, rastie a pod Kloppom bude zviera, len nech sa mu vyhnú zranenia

Reagovat
O.Giroud

akurat skoda Gomeza, ten ma fakt pech na tom bekovi. Zranenia, ktore sa mu proste stanu na miestach kde by sa ako stoper nenachazal, snad to nebude zas na rok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner řekl, že by to měl být kotník a ne koleno, takže nejhorší scénář snad nehrozí.

Reagovat
Kixi Syhimour

8 - Joel Matip has ended on the winning side in all eight Premier League matches when he's scored, while he's only lost 10 of his 125 Premier League appearances (8%), the lowest ratio of any of the 1,081 players to appear at least 100 times in the competition's history. Dominant.

Reagovat
Coutinho10

stistko

Reagovat
Mastný Chobot

Aj keď to skôr svedčí o genialite Kloppa imo

Reagovat
Hlahart

Reagovat
andkoo

zaujimava statistika

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
masina_LFC

Forest

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si titul nezaslouží.

Reagovat
vrabejka

O tom ty naštěstí nerozhoduješ

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ty také ne.

Reagovat
avicii

Sam veľmi dobre vieš že prípadný titul pre nás by bol veľmi zaslúžený, tak isto pre City

Reagovat
cristiano.K.

lžeš

Reagovat
oli9

Od příští sezóny to chce aby LFC a city hráli poslední kolo spolu ... No zas to nejspíš uteče o bod.... O to víc mrzí ten zápas na Chelsea...

Reagovat
avicii

Skôr ten Brentford alebo Brighton doma...

Reagovat
kissak

třeba tou dobou již nebude o co hrát

Reagovat
fenixLFC

jednoznacne leicester. proti brentfordu to bolo nahoru dolu, s brightonom vypadok. ale leicester sme doslova nicili, nedali sme penaltu a miliardu dalsich jasnych sanci. zapasy ako s brightonom brentfordom chelsea atd sa stanu a ma na nich podiel aj druhy tim, ale s leicesterom sme si to prehrali len a len my sami

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
king23

Domnívat se, že příští sezonu budete držet s City krok jako letos je hdoně sebevědomé.

Reagovat
oli9

no řekl bych že 3 roky už to zvládáme jako jediní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Vopi11

Reagovat
oli9

Reagovat
fff

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mimalu

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Dody10

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Euphael

Reagovat
eder

Reagovat
thewall

Reagovat
DidusIneptus

,, Žlutá ponorka" vykřesala naději.

Reagovat
cristiano.K.

Jones famozní druhý poločas. Když si vzpomenu, jak půlka fanoušků Matipa prodávala kvůli jeho častým zranění. Jeden z důvodů, proč hrajeme o titul je ten, že stopeři byli celou sezonu víceméně zdraví. Bude už v neděli hrát Suarez za AV?

Reagovat
fff

Vcera velmi dobry vykon aj s obmenenou zostavou, hoci teda Soton wowo, uplne otrasne daco z ich strany .

Cez vikend budem dufat, stali sa aj sialenejsie veci vo futbale a clovke nikdy nevie. Prehrat to zas o bod nepotesi, ale co narobime, MC su skratka v v lige tazko prekonatelny tim a nie je ziadna hanba skoncit bod za nimi.

Reagovat
pobody's nerfect

pokud porazíme vlky, bude to další 90+ sezóna. to je samo o sobě známka absolutní extratřídy. V lize jsou ovšem dva týmy schopné podávat dlouhodobě výborné výkony a pravidelně sbírat body, tak bohužel jeden bude vždy smutný. Doufám, že letos se to otočí oproti sezóně 18/19 a poslední kolo rozhodne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
isokarhu.

OT: Parádny pitch invasion na City Ground. Dúfam, že to toho roku konečne dajú.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trapper

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
thewall

Na finále s Huddersfieldem se těším jako malý kluk a současně mám obavy - tragický výkon s Bournemouthem; herní projev s The Blades a mizerná koncovka. Forma šla dolů.

Reagovat
thewall

Sarka. Zase. Měl být koment pod OT od isokarhu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele