37. kolo
15.05.2022 13:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Harry Kane a Heung-min Son (© AFP)

Spurs porazili Burnley díky penaltě

Tottenham Hotspur dál bojuje o Ligu mistrů, ve 37. kole Premier League vyhrál nad Burnley 1:0. Jediný gól vstřelil v nastaveném čase prvního poločasu z pokutového kopu Harry Kane.

Aktivity se okamžitě ujali domácí a první větší šanci měli ve třinácté minutě. Centr Bentancura zakončoval Kane, avšak Pope rychle zareagoval a balon lapil. Pár minut poté měl domácí útočník znovu dobrou příležitost, ale jeho hlavičku na bližší tyči tečoval mimo Collins.

V pětadvacáté minutě poprvé zahrozili domácí, přesný pas našel hlavu Neila, který však nezamířil přesně. Tři minuty nato dostal parádní průnikovou přihrávku za obranu Maxwel Cornet, který z levé strany zakončoval sám před Llorisem, který však vytáhnul velmi důležitý zákrok a svůj tým podržel.

V nastaveném času prvního poločasu, který se pořádně protáhl, ještě domácí Bunley pořádně zatopili. Nejprve balon po rohovém kopu potáhl do pokutového území Lucas a našel Harryho Kanea, který však z voleje minul. Po dalším rohu zahrál rukou Barnes, což několik minut řešil VAR. Nakonec z toho opravdu byla penalta pro Tottenham. Balonu se ujal Harry Kane a tvrdou ránou po zemi k levé tyči nedal gólmana Popeovi šanci. Ten navíc zůstal stát.

Po hodině hry měli domácí velké štěstí. Barnes zakončoval zpoza vápna a napálil tyčku. Chvíli na to po přihrávce Sessegnona pálil Son, jehož střelu musel vyrazit skvělý Pope. Ten podržel hosty ještě deset minut před koncem, kdy znovu zakončoval Son, tentokrát na malém vápně z otočky, ale na anglického reprezentanta si nepřišel.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestliže Tottenham udělal za 2,3 Arsenal 3:0, v hcs -1,5 za 2,06 Leicester 3:1 poté by neměl být problém vyhrát za nějakých ušmoulených 2,01 taky v hcs -1,5 s Burnley. Vteřinka a má to bookmaker na stole-co udělá?????

Reagovat
smazaný uživatel

2,05 . Mě stačí i 3,6-výhra přesně o jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

1,97-3,62. Snad si po sobě alespon uklidil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele