Premier League - preview 37. kola: Poslední šance pro Liverpool

15.05.2022, 09:45, aktualizováno 17.05.2022, 08:47
Previews
St. Mary's Stadium (© AFP)
Manchester City měl v tomto kole namále, proti West Hamu ale nakonec dokázal zachránit alespoň remízu a na čele tabulky má čtyřbodový náskok na Liverpool. Reds jdou do akce až dnes a představí se v Southamptonu, případná porážka definitivně rozhodne o mistrovském titulu...
Southampton FC - Liverpool FC  (úterý 20:45)
Poté, co Manchester City remizoval na West Hamu 2:2, míří jeho úhlavní rival Liverpool do Southamptonu k dohrávce 37. kola Premier League. V případě výhry budou Reds za Citizens pouze o bod a rozhodně poslední kolo. Saints jsou patnáctí a stále nemají stoprocentní jistotu záchrany.

Southampton se trápí a na ligovou výhru čeká už více než měsíc, naposledy vyhrál v polovině dubna 1:0 s Arsenalem. Od té doby tři porážky a jedna remíza. Naposledy Saints schytali příděl od Brentfordu, který vyhrál 3:0. Na sestupové pozice sice mají náskok šesti bodů, ale při shodě několika okolností by ještě klidně mohli nejvyšší anglickou soutěž opustit. V závěrečných dvou kolech potřebuje Southampton získat aspoň bod, nyní jej však čeká jeden z nejtěžších možných soupeřů vůbec.

V poslední deseti ligových kláních vyhráli Saints jen jednou, duel s Arsenalem byl však jediným na St. Mary’s Stadium z posledních sedmi případů, kdy nepadly alespoň tři branky. 1:0 skončilo i poslední vzájemné měření nynějších soupeřů na půdě Southamptonu, o jehož výhru se loni v lednu postaral už ve druhé minutě Danny Ings. Reds tehdy ze sedmnácti střeleckých pokusů poslali jediný na bránu.

Liverpool o víkendu porazil ve finále FA Cupu Chelsea. Utkání skončilo po prodloužení bezbrankovou remízou a penalty zvládli lépe Kloppovi svěřenci v poměru 6:5, rozhodující trefu si připsal Konstantinos Tsimikas. Po zisku Ligového poháru tak jde o druhou letošní trofej pro Reds a další dvě ještě můžou získat. Na konci května vyzvou ve finále Ligy mistrů Real Madrid, nyní budou na dálku zápasit o ligové prvenství s Manchesterem City. Úkol je jasný. Nyní porazit Southampton, v neděli si doma poradit s Wolves a doufat, že Citizens alespoň remizují s Aston Villou.

Proti Blues se ve Wembley zranil Mohamed Salah, a tak si bez něj budou muset Reds v závěru ligové sezony poradit. V letošním kalendářním roce Liverpool vyhrál 26 z celkového počtu 32 zápasů, přičemž jen jednou prohrál. Díky tomu famózně stáhnul náskok Man City, který už se jevil jako nedosažitelný. "FA Cup je slavná soutěž a vyhrát ji, to je prostě skvělý pocit. Bylo to pro nás obrovsky důležité po psychické stránce, protože když bychom prohráli, určitě by pro nás byly nadcházející duely složitější. Ale to se naštěstí nestalo, penaltová štěstěna byla na naší straně," uvedl manažer Liverpool Jürgen Klopp.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Lyanco, Perraud - Tella, Ward-Prowse, Romeu, Diallo, Redmond - Adams.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Gomez, Matip, Konaté, Tsimikas - Keita, Milner, Jones - Jota, Firmino, Origi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.25 - 5.52 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Newcastle United hostí ve 37. kole Premier League Arsenal. Domácí zažívají sezonu jako na houpačce, z poslední příčky se vytáhli na desátou, momentálně jsou čtrnáctí. Hosté musí reagovat na výhru Spurs a dostat se zpět před ně na čtvrté místo.

Newcastle byl v první polovině sezony dlouho poslední, příchod nového majitele však dodal dostatek energie k tomu, aby se nakonec zachránil. Na jaře se Magpies poměrně daří, ale v posledních dvou kláních dostali ukázku, že je ještě čeká spousta práce. Nejprve totiž po gólu Keity prohráli 0:1 s Liverpoolem a poté schytali debakl 0:5 od Manchesteru City, za který se dvakrát trefil Raheem Sterling, jednou Aymeric Laporte, Rodri a Phil Foden. Před tím si však Newcastle připsal čtyři výhry v řadě, což mu dodalo definitivní klid pro tuto sezonu.

V kalendářním roce 2022 jsou Magpies čtvrtým nejlepším týmem Premier League, na čemž můžou v příští sezoně stavět, navíc jestli přijdou posily. Proti pěti nejlepším týmům tabulky se však Newcastlu letos vůbec nedaří, v devíti vzájemných zápasech s takovými soupeři devětkrát prohrál. Do St. James Parku navíc přijede protivník, který ho porazil už v osmi vzájemných měřeních sil v řadě a sedmkrát s čistým kontem.

Arsenal se o čtvrté místo, které zaručuje postup do základní skupiny Ligy mistrů, přetahuje s Tottenhamem, který už v tomto kole porazil Burnley a dostal se před městského soka o dva body. Právě se Spurs totiž Gunners v minulém utkání prohráli 0:3, když se dvakrát trefil Harry Kane a jednou Son, navíc červenou kartu vyfasoval Holding. Před tím si však kanonýři připsali čtyři výhry v řadě a postup do milionářské soutěže mají dva zápasy před koncem soutěže stále ve svých rukou.

Gunners čekají už osm zápasů na čisté konto, což je nejdelší taková šňůra v lize. Pod vedením trenéra Mikela Artety dostal Arsenal už třináct červených karet a jsou v tomto období nejtrestanějším celkem, druhý takový si připsal o pět vyloučení méně. Vychází však sázka na mladé hráče, kteří vstřelili dvě třetiny letošních gólů Londýňanů, pokud se berou v potaz fotbalisté mladší 23 let. Nejlepší střelec Gunners Bukayo Saka si letos připsal jedenáct gólů a v této statistice mu patří třinácté místo.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Burn, Targett - Guimaraes, Longstaff, Joelinton - Almirón, Wilson, Saint-Maximin.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Cedric, White, Tomiyasu, Tavares - Elneny, Xhaka - Saka, Odegaard, Martinelli - Nketiah.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.26 - 3.83 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (neděle 13:00)
Tottenham Hotspur se v zápase 37. kola představí na domácí půdě proti Burnley. Po výhře nad Arsenalem živí Spurs naději, že by si v příští sezoně zahráli Ligu mistrů. Ztrácí jeden bod. Burnley bojuje o záchranu a momentální jej od sestupu dělí pouze lepší skóre oproti Leedsu.

"Kohouti" naposledy porazili městského rivala Arsenal v důležitém souboji o čtvrtou příčku 3:0 a zaostávají za ním nyní už jen o bod. Dvakrát se prosadil Harry Kane, jednou Son Heung-min. navíc pomohlo vyloučení Holdinga. Předchozí remíza z horké půdě v Liverpoolu určitě byla pro Conteho svěřence rovněž cenná. Spurs v posledním dvou domácích duelech s Burnley vstřelili devět branek, což je nyní staví do role jasného favorita. O titul nejlepšího střelce soutěže stále usiluje Son, který zaostává za liverpoolským Mohamedem Salahem o jediný gól.

Burnley po třech ligových výhrách minule prohrálo 1:3 s Aston Villou a je zpět pevně nohama na zemi. Na osmnáctý Leeds má sice zápas k dobru, stejný bodový zisk s týmem na sestupových příčkách však moc klidu dodávat nemůže. Clarets momentálně navíc trápí poměrně rozsáhlá marodka, což je v závěru ročníku značně omezuje. Burnley vyhrálo z posledních osmnácti venkovních klání jen dvě, ale v pěti duelech pod vedením nového manažera Jacksona získalo už deset bodů. Nyní budou Clarets usilovat o dvě venkovní vítězství po sobě po více než roce.

Poslední vzájemný zápas vyhrálo na konci února v dohrávce třináctého kola překvapivě Burnley 1:0, jediným střelcem duelu se stal Ben Mee. Clarets svého soupeře dokonce přestříleli, ačkoliv měli výrazně menší držení míče.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon - Kulusevski, Kane, Son.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Roberts, Collins, Long, Taylor - McNeil, Cork, Brownhill, Pieters - Cornet, Weghorst.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.51 - 11.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Crystal Palace  (neděle 15:00)
Pouhý bod dělí po pětatřiceti odehraných zápasech mužstva Aston Villy a Crystal Palace, která se nyní střetnou spolu. Eagle mají výhodu lepšího postavení v tabulce, Lions zase domácího prostředí.

Villans v úterní dohrávce nestačili na Liverpool, když sice po Luizově trefě vedli, avšak Matip s Maném dokázal otočit. Předtím ovšem vytěžili ze tří zápasů proti Leicesteru, Norwichi a Burnley sedm bodů, čímž napravili předchozí nepovedené výsledky a udrželi se ve hře o elitní desítku.

Eagles na pozitivní vlně jedou aktuálně, po remíze s Leedsem zdolali Southampton a minulý víkend i Watford, proti němuž rozhodl po půlhodině Zaha z penalty. Orli se tak vyšvihli na jedenáctou příčku, rozdíl mezi desátým Leicesterem a čtrnáctým Newcastlem činí dva body.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněného Hauseho a možná i Baileyho s Watkinsem, na straně hostí vedle Fergusona mohou chybět i Guaita, Guéhi a McArthur.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.57 - 4.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Tři porážky v řadě udělaly z Leedsu hlavního aspiranta na třetího sestupujícího z Premier League. V posledních dvou kolech hraje s celky ze středu tabulky, nyní jej čeká Brighton.

Whites měli v poslední době náročný los, sužovala je ovšem rovněž zbytečná vyloučení. Ani proti Arsenalu, ani proti Chelsea nedohráli v posledním týdnu v plném počtu a prohráli. Na Emirates se nechal vyloučit v sedmadvacáté minutě Ayling, proti Blues ještě o tři minuty dříve James.

Seagulls se naopak pyšní výtečnou formou a z posledních sedmi zápasů čtyři vyhráli, ve dvou remizovali a jen na hřišti Manchesteru City prohráli. Dvojboj proti dvěma výše postaveným celkům zvládli naprosto s přehledem, ve Wolverhamptonu vyhráli 0:3, Manchester United doma rozstříleli poměrem 4:0, když se prosadili Caicedo, Cucurella, Groß a Trossard.

Brighton zatím od nadcházejícího soupeře v Premier League neinkasoval jediný gól, po dvou výhrách v minulé sezoně ovšem v listopadu jen remizoval. I při dřívějších četných střetnutích v Championshipu hovořila bilance pro jižany, kteří mají z posledních deseti vzájemných zápasů osm výher.

Leeds trápí četné absence - kromě potrestaných Aylinga s Jamesem chybí i zranění Dallas, Forshaw, Roberts a Summerville. Otazník navíc visí nad Bamfordem a Harrsionem. Na straně hostí se nepředstaví Moder, jehož by za postranní čarou mohli doplnit i Mwepu a Sarmiento.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.50 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Leicester City  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se na Vicarage Road utká, již jistě sestupující, Watford s Leicesterem. Osudy obou celků jsou již před utkáním zpečetěny. Watford se po roce opět vrátí do League Championship, zatímco Leicester se nachází v poklidném středu tabulky. První vzájemné ligové utkání v této sezóně skončilo výhrou Leicesteru 4:2, dvěma góly rozhodl o triumfu bývalý anglický reprezentant Jamie Vardy.

Ve středu zavítal na stadion Watfordu Everton, nicméně diváci se branky nedočkali. Watford však udržel po 22 neúspěšných pokusech doma v nejvyšší soutěži první čisté konto a připsal si bodový zisk na domácím stadionu poprvé od 20. listopadu, kdy překvapivě porazil Manchester United a napomohl odvolání Oleho Gunnara Solskjæra. Svůj poslední domácí zápas čeká Roye Hodgsona, který oznámil, že po sezoně z Watfordu odejde a ukončí svou manažerskou kariéru.

Je již jisté, že si celek vedený Brendanem Rodgersem v příští sezóně nezahraje evropské poháry. O svoji poslední naději Leicester přišel minulý čtvrtek, když v semifinále Evropské konferenční ligy padl s AS Řím. V lize se "Lišky" nacházejí na průběžné desáté příčce a na sedmý West Ham ztrácí nedostižných deset bodů. Dobrou zprávou pro fanoušky je naopak to, že se v předešlém utkání proti Norwichi poprvé po zranění střelecky prosadil Jamie Vardy, když dvěma góly pomohl k výhře 3:0.

Do utkání nebudou moct z důvodu zranění nastoupit domácí záložníci Imran Louza a Juraj Kucka, do sestavy Watfordu se ale vrátí Hassane Kamara, který si odpykal karetní trest v předešlém utkání. Hostující fanoušci se nedočkají Ryana Bertranda ani Wilfreda Ndidiho, nejistý je také start Ricarda Pereiry.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Ngakia, Samir, Kabasele, Kamara - Sissoko, Kayembe, Gosling - Kalu, Pedro, Sema
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Fofana, Evans, Thomas - Tielemans, Mendy - Albrighton, Maddison, Barnes - Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.97 - 3.99 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Manchester City  (neděle 15:00)
West Ham United hostí ve 37. kole Premier League Manchester City. Hammers stále usilují o postup do Evropské ligy, na který ze sedmého místa ztrácí tři body a vzhledem k aktuální formě Manchesteru United by se jim to mohlo podařit. Citizens jsou na první příčce s tříbodovým náskokem na druhý Liverpool.

West Ham si po čtyřech ligových zápasech bez výhry, z čehož třikrát prohrál, konečně připsal všechny tři body a zastavil svůj propad tabulkou. Původně to vypadalo, že "Kladiváři" ještě zabojují o postup do Ligy mistrů a top čtyřku, to už je však nereálné. Výhrou 4:0 nad jistým sestupujícím z Norwiche si však Moyesovi svěřenci alespoň částečně zlepšili náladu před závěrem sezony. Po vypadnutí v semifinále Evropské ligy s Frankfurtem to totiž bylo vyloženě potřeba. Proti "Kanárkům" se dvěma góly blýskl Said Benrahma, na listině střelců jej doplnili Michail Antonio a Manuel Lanzini.

Výhra nad rozjetým Manchesterem City se však nyní moc reálně nejeví, obzvlášť, když jej Hammers naposledy porazili v roce 2015 a od té doby jen dvakrát remizovali a desetkrát prohráli. Na podzim sice City vyřadili po bezbrankové remíze a penaltách z Ligového poháru, bylo to ale první čisté konto s tímto soupeřem po deseti letech a dvaceti vzájemný zápasech. Teď však na domácím stadionu Hammers čekají na čisté konto už pět zápasů.

Man Citysebevědomě kráčí za titulem, ačkoliv jej Real Madrid vyřadil díky dvěma gólům z posledních minut z Ligy mistrů. Na domácí scéně jsou však Citizens v poslední době nezastavitelní, o čemž nejlépe hovoří skóre z poslední třech utkání 14:1. Jako poslední to schytali Wolves, kteří na domácí půdě kapitulovali 1:5, o čtyři góly se postaral famózní Kevin De Bruyne, o jeden Raheem Sterling. Belgický reprezentant je s patnácti góly nejlepší střelec týmu a celkově se vyhoupl na pátou příčku. Na prvního Salaha však ztrácí sedm tref.

Citizens od začátku ligové sezony 2016/17 zaznamenali v Premier League už 31 klání, ve kterých dali pět a více branek. K jistotě titulu potřebují City v posledních dvou kolech získat čtyři body, pokud bude druhý Liverpool stoprocentní. Guardiolův výběr se rovněž stal prvním týmem v historii nejvyšší anglické soutěže, který vyhrál pět po sobě jdoucích ligových duelů rozdílem tří a více branek. Navíc neprohráli už sedmnáct venkovních ligových zápasů v řadě, z toho navíc jen třikrát remizovali.

Poslední vzájemný duel spolu West Ham se Man City sehrály na konci listopadu a Citizens vyhráli na domácím Etihad Stadium těsně 2:1, prosadili se Ilkay Gündogan a Fernandinho.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Dawson, Zouma, Cresswell - Coufal, Rice, Souček, Fornals - Bowen, Lanzini - Antonio.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Rodri, Aké, Zinčenko - Gündegan, Silva - Mahrez, De Bruyne, Foden - Jesus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.23 - 5.28 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Norwich City  (neděle 15:00)
V sobotním zápase předposledního kola anglické Premier League se utká Wolverhampton s již jistě sestupujícím Norwichem. Souboj dvou celků s nejhorší formou v rámci anglické nejvyšší soutěže započne v 15:00.

Vlci budou chtít vyhrát své poslední domácí utkání v této sezóně a spravit si chuť po středeční vysoké porážce proti Manchesteru City. V utkání zářil zejména belgický záložník Citizens Kevin De Bruyne, který čtyřmi vstřelenými góly přispěl k výhře 5:1. Z posledních pěti utkání si hráči Wolves odnesli pouhý jeden bod za remízu s Chelsea a inkasovali 12 branek. I přesto má tým vedený Brunem Lagem stále teoretickou šanci postoupit do evropských pohárů.

Jediný celek, který získal z posledních pěti ligových zápasů méně bodů než Wolverhampton, je právě Norwich. Ten naposledy bodoval 10. dubna, když porazil Burnley 2:0. Již čtyři utkání v řadě se The Canaries neradovali ze vstřelené branky, když postupně prohráli s Newcastlem, Aston Villou, West Hamem a naposledy s Leicesterem. V posledních dvou kolech mají jasný cíl, a to předskočit předposlední Watford, který má dvoubodový náskok.

Domácí kormidelník Bruno Lage nebude moci využít služby stoperské dvojice Max Kilman-Romain Saïss a chybět bude také pravý obránce Nelson Semedo. Početnou marodku má také Norwich, do utkání nezasáhne Joshua Sargent, Adam Idah, Kenny McLean, Mathias Normann či Ozan Kabak.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Coady, Boly - Marcal, Dendoncker, Neves, Moutinho, Aït-Nouri - Jiménez, Hee-chan
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Gunn - Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis - Dowell, Rupp, Lees Melou, Gilmour, Rashica - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.36 - 6.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Brentford FC  (neděle 17:30)
Forma o záchranu bojujícího Evertonu se v posledních týdnech zlepšila a jejich setrvání v nejvyšší soutěži se mění pravděpodobně. V případě ztráty Leedsu by si jej mohl zajistit už dnes večer, pokud zdolá Brentford.

Toffees z posledních šesti zápasů vytěžili jedenáct bodů, když si vyšlápli na Manchester United, Chelsea a Leicester, s Foxes zapsali i remízu a podruhé se smírně rozešli ve středu na hřišti Watfordu. Tam Everton nevyužil své převahy a k vidění nebyla ani jedna branka.

Rovněž fanoušci Brentfordu si nemohou stěžovat na to, že by se jejich oblíbencům nedařilo. Bees totiž od začátku března zvítězili v šesti z devíti utkání, a to i proti takovým týmům jako West Ham nebo Chelsea. Minulý víkend doma zdolali Southampton 3:0, když se prosadili Jansson, Wissa a Ajer.

Bilance vzájemných duelů možná trochu nečekaně svědčí ve prospěch Brentfordu. Ten v roce 2010 vyřadil svého soupeře z Ligového poháru a uspěl i v této sezoně v listopadovém ligovém utkání, kde rozhodl Toney z penalty. Do osmifinále FA Cupu však na úkor svého soupeře pronikl celek z Liverpoolu po výhře 4:1.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněných Delpha, Miny, Pattersona a Townsenda, otazník visí nad Godfreyem a van de Beekem. Hosté dorazí bez Jörgensena, nejistý je i start Ghoddose, Onyeky a Pinnocka.

Pokud v utkání hraném od 15 hodin Leeds nezvítězi a Everton v tomto duelu naplno uspěje, zajistí si ligovou příslušnost i pro další sezonu. Vzhledem k výrazně lepšímu skóre by v reálné rovině stejný výsledek přinesla i porážka Whites a remíza Lampardovy družiny.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.70 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (čtvrtek 20:45)
Manchester United hostí v předehrávce 37. kola Premier League Chelsea. Domácí musí akutně zabrat, aby mohli ještě bojovat o nejlepší čtyřku, momentálně jsou šestí. Naopak hosté jsou třetí a na dobré cestě postoupit do Ligy mistrů.

Red Devils uzavírají sérii tří těžkých zápasů, v těch prvních dvou si ale vedli žalostně. Naposledy padli na Emirates Stadium s Arsenalem 1:3, když se za domácí trefili Nuno Tavares, Bukayo Saka a Granit Xhaka. Za Man Utd skóroval Cristiano Ronaldo, jenže Bruno Fernandes nezvládl pokutový kop, kterým by býval srovnal na 2:2. Před tím se "Rudí ďáblové" na Liverpoolu neprosadili vůbec, prohráli potupně 0:4.

Na Old Trafford však už Manchester United neprohrál sedmkrát v řadě, a tak se musí mít Chelsea na pozoru. Zásadním problémem slavného celku však stále zůstává defenziva, které se vůbec nedaří obzvlášť proti týmům z nejlepší čtyřky. Proti těm mají Rangnickovi svěřenci průměrně tři inkasované branky na zápas, což je opravdu tuze moc na to, že by Red Devils rádi útočil na ligový titul.

Chelsea se daří přeci jen lépe, mimo jiné si zahraje finále FA Cupu proti Liverpoolu. V lize se naposledy utkala v městském derby s West Hamem, který porazila těsně 1:0 díky gólu Christiana Pulisice z 90. minuty. Před tím však Blues padli se stejným soupeřem, jako naposled její příští soupeř. Arsenal vyhrál 4:2, o jeho výhře rozhodl dvěma brankami Eddie Nketiah, po jedné přesné trefě přidali Emile Smith-Rowe a Bukayo Saka, na straně Chelsea se trefili Timo Werner a César Azpilicueta.

Případná výhra ve stánku Old Trafford může být pro Chelsea první takovým ligovým triumfem po více než deseti letech. Povést se to určitě může, v posledních čtyřech venkovních duelech Chelsea čtyřikrát vyhrála a zaznamenala skóre 14:1. Celkově i přes nabitý program Blues dokázali zvítězit v sedmi z posledních devíti klání. V tabulce zápasů mimo svůj stadionu jsou Tuchelovi borci druzí nejlepší hned po Manchesteru City.

Poslední vzájemný souboj spolu Manchester United a Chelsea odehrály na konci listopadu v rámci třináctého kola Premier League a zápas skončil remízou 1:1. Z Blues se trefil z penalty Jorginho, za Red Devils otevíral skóre Jadon Sancho.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Lindelof, Telles - McTominay, Matic - Elanga, Fernandes, Rashford - Ronaldo.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Silva, Rüdiger - Azpilicueta, Kanté, Jorginho, Alonso - Mount - Havertz, Werner.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.69 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City37286396:2490
2.Liverpool FC36268289:2486
3.Chelsea FC362010673:3170
4.Tottenham Hotspur372151164:4068
5.Arsenal FC372131356:4766
6.Manchester United3716101157:5658
7.West Ham United371681359:4856
8.Wolverhampton Wanderers371561637:4051
9.Leicester City361391457:5748
10.Brighton & Hove Albion3711151139:4348
11.Brentford FC371371747:5446
12.Newcastle United3712101542:6146
13.Crystal Palace3610151147:4345
14.Aston Villa361351849:5044
15.Southampton FC369131441:6140
16.Everton FC361062039:5936
17.Leeds United378111840:7835
18.Burnley FC367131632:5034
19.Watford FC37652633:7523
20.Norwich City37572523:7922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (721)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele